.

3 зодии, които се съмняват в себе си

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които се съмняват в себе си
Снимка: Pexels

Всеки от нас е изпитвал съмнения в различни ситуации. Така предпазваме себе си, не се надяваме напразно и не проявяваме прекалена гордост. Някои от зодиакалните знаци обаче постоянно изпитват липса на увереност и не вярват в себе си. Ето и кои са те.

 


Рак

 

Хората, родени под този зодиакален знак, са инати и индивидуалисти. Много са чувствителни и раними, понякога показват тези емоции пред близките, друг път ги крият, за да не изглеждат слаби. Трудно им е да изразят себе си, да се покажат такива, каквито са и да помолят за помощ. Приемат тежко обидите и това ги смазва, дори да не го показват. Важно им е какво мислят другите за тях, ако някой не ги одобрява, те се самосъжаляват и се съмняват в себе си.

 


Риби

 

Много крехки създания, които се нуждаят от подкрепа и защита. Мили са, но и много раними, искат топлина, разбиране, обич. Харесва им понякога да остават сами и да посветят време на себе си, мразят интригите, скандалите, сценките. Но докато остават сами, започват да разсъждават за живота си, да премислят решенията, които са взели, да мечтаят. Понякога съжаляват за грешните си избори и се чудят как изобщо ще се справят с живота си и дали някога ще сбъднат мечтите си.

 


Близнаци

 

Казва се, че в тях живеят двама души, че имат две лица - тоест имат и двойно повече емоции. Тези зодии са социални и общителни, имат много познати, но трудно създават истински и стабилни връзки, защото околните трудно се справят с променливите им настроения, двете им лица. В един ден Близнаците могат да са най-уверените и горди личности, в друг - те са неуверени и се съмняват в себе си. Мислят, че няма да намерят любовта, защото бързо им става скучно и не могат да имат сериозна връзка.

 

4 зодии, които НЕ се учат от грешките

 

4 зодии, които трупат много вещи

 

3 зодии, които умеят да се преструват


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 5 месеца
0
3
!
Отговори
niakoi be6e kazal o6te predi mnogo godini 4e vi4ko v jivota triabva da se podlaga na sumnenie. ne znaia kolko e pravilno , prosto se setih za misulta.
Страница 1 от 1