.

4 зодии, които поставят ПРИЯТЕЛИТЕ пред гаджетата

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които поставят ПРИЯТЕЛИТЕ пред гаджетата
Снимка: Pexels

В приятелството има нещо специално, което понякога го прави по-вълшебно, дори от любовта. Приятелите са тези хора, които помагат за възстановяването след тежка раздяла, те са тези, които отново могат да върнат усмивката на лицето. Верните приятели са тези, които те подкрепят, дори когато на са съгласни с теб и които ти казват в лицето, когато бъркаш. Често сме чували изразът: "Гаджетата идват и си отиват, а приятелите са за цял живот". Ето и зодиакалните знаци, които вярват напълно в това и винаги поставят приятелите си на първо място, преди романтичния партьор.

 


Телец

 

Ако търсите приятел, който да е напълно верен и лоялен към вас, то това трябва да е представител на зодия Телец. Те гледат на приятелството много сериозно, както гледат на семейството. За тях това са истински и важни отношения, не търсят приятели просто за да има с кого да се забавляват и да излизат. Телците посвещават много време на приятелите си, помагат им да изпълняват целите си, винаги ги защитават и са до тях. Отнема им много време да нарекат някого истински приятел, затова, ако ви наричат така, може да сте сигурни, че много ви ценят. Трябва им доста време, за да допуснат някого до себе си, да изградят истинска връзка с него и да се убедят, че може да му имат доверие. Когато това стане, няма връщане назад - винаги ще са до вас. Партньорите на Телците трябва да знаят, че никога няма да са единствения им приоритет в живота, приятелите ще са още по-важни.

 


Рак

 

Раците също приемат приятелите като много специални хора, като близки и роднини. За тях приятелят не е просто някакъв аксесоар или човек, който те придружава на събития, с когото можеш да излезеш на кафе, кино и дискотека. За тях приятелят е доверен човек, на когото можеш да разчиташ за всичко. Раците дори не биха знаели кои са те самите, ако нямаха най-добри приятели. Да имат искрени и верни приятели за тях е най-важното нещо, което се опитват да постигнат. Затова, когато някой приятел ги предаде, те приемат това почти като край на света и дълго се възстановяват. Раците са много влюбчиви, романтични и чувствителни, ще боготворят партньора, бързо ще попаднат в капана на любовта, ще говорят постоянно за него, но винаги ще поставят приятелите си на първо място. 

 


Стрелец

 

Тези зодии често си мислят, че най-страхотното и скъпо нещо в живота им, са най-добрите приятели. Влюбването, сключването на брак и т.н., за тях е нещо романтично и красиво, но често дори приятелските връзки им изглеждат по-истински и романтични. Защото от приятелите си рядко могат да скрият нещо, а имат тайни от партньора. Освен това, те обсъждат проблемите с половинката именно с приятелите си. Стрелците са свободолюбиви и понякога идеята за брак и продължително обвързване може да ги плаши, затова нямат много дълги и стабилни връзки. С приятелствата не е така - там няма такова напрежение, могат да имат приятели от детството. И с тях да лудуват, да създават спомени, да изживяват приключения, без да планират бъдещето и да са прекалено сериозни.

 


Водолей

 

Водолеите определено никога не са разбирали фразата "Светът е за двама!". Те се ужасяват, когато си представят такова нещо. Колкото и да са влюбени, колкото и да жадуват за романтика, колкото и да се чувстват специални, когато са с любимия човек, това не може да замести други неща в живота им. Някои хора копнеят за истинска и сериозна връзка и когато намерят любим човек, сякаш всичко друго в живота им не им се струва толкова важно. Сякаш любимият им дава всичко. Водолеите обаче не се чувстват така. Приятелите им винаги им липсват, колоко и щастливи да са с половинката. Те се нуждаят от повече хора около себе си - колеги, съученици, съотборници и т.н., за да се вдъхновяват, да черпят идеи. Имат нужда да са част от някаква общност, това им носи истинска наслада. Харесва им да общуват с хора, да помагат на близките си, заедно с приятелите си да растат и да постигат целите си. Не биха жертвали приятелски отношения заради връзка.

 

5 зодии, които биха зарязали приятелите, заради ново гадже

 

3 знака, че най-добрият ви приятел не харесва гаджето ви

 

Какво очаква зодиите в ПРИЯТЕЛСТВОТО през 2019 г.?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...