.

Какви са искали да станат зодиите като малки?

Ето какви

Ивета Иванова
Какви са искали да станат зодиите като малки?
Снимка: Pexels

Всички деца мечтаят за различни професии, когато са малки. Едни обичат да си играят с полицейски коли, други да си представят, че имат ресторант, трети обичат да се правят на лекари. Ето и какви са искали да станат зодиите, когато са били деца.

 


Овен - Полицай

 

Искали са да работят нещо, което всява респект. Обичат да са отговорни, а и имат кураж. Лидери са, искали са да станат полицаи или пожарникари.

 


Телец - Готвач

 

Често са си представяли, че притежават ресторант. Правели са се, че пекат ястия на печка, после са сервирали вкусни храни и напитки.

 


Близнаци - Журналист

 

Общителни са и много добре си служат с думите. Затова им харесва да пишат, да си представят, че правят предаване, да взимат интервюта.

 


Рак - Лекар

 

От малки обичат да се грижат за другите и да им помагат. Представят си, че предлеждат пациенти, че правят операции и спасяват животи.

 


Лъв - Знаменитост

 

Знаят, че искат да станат известни, да се обличат бляскаво, да раздават автографи. Правят концерти, представят си, че са актьори, танцуват.

 


Дева - Учител

 

Искат да са перфектни, да знаят всичко, да поучават другите. Често си представят, че са в класна стая, че са учители, изпитват и пишат оценки в импровизиран дневник.

 


Везни - Архитект

 

Креативни деца са. Харесва им рисуването, а интересните форми на сградите ги вдъхновяват. Обичат да рисуват къщи и да играят с конструктори.

 


Скорпион - Детектив

 

Обичат детективските филми и като малки са си представяли, че и те са детективи. Харесва им да разгадават различни неща, падат си по мистерията.

 


Стрелец - Космонавт

 

Приключенци са по природа. Искат да откриват нови неща и светове. Професията космонавт им се струва много интересна и мечтаят да летят из космоса.

 


Козирог - Президент

 

Работливи и отговорни са от малки. Много амбициозни и решителни. Мечтаят за власт, искат да управляват, да дават заповеди. Представят си, че може да станат политици или президент.

 


Водолей - Ветеринар

 

Имат много добро сърце. Често изпитват състрадание, особено към животните, тъй като много ги обичат. Искат да се грижат за тях, а и прекарват доста време сред природата.

 


Риби - Водолаз

 

Рибите са водни знаци и от малки се забелязва, че обожават да ходят на море и да плуват. Гмуркат се, разглеждат рибите, събират мидички. Интересно им е да изучават подводния свят.

 

Най-скъпото нещо в дома на зодиите

 

6 зодии, които не си служат с логиката

 

4 зодии с голямо чувство за хумор


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...