.

Кое животно сте според зодията?

Ето кое

Ивета Иванова
Кое животно сте според зодията?
Снимка: Pexels

Ето кой е представителят на животинския свят, олицетворяващ най-много вашия зодиакален знак.

 


Овен - Гепард

 

Гепардът най-много прилича на Овните. Тези животни са пълни с енергия и го показват. Не могат да бъдат опитомени или спрени. Хищни животни са, приемат се за жестоки и свирепи. Така и Овните не се спират пред нищо и често избухват.

 


Телец - Мечка

 

Мечката символизира сила и стабилност - качества на Телците, които всички харесват. Телците защитават семейството си, пазят близките, както мечките пазят мечетата, и държат на принципите си. Обичат и да си похапват, както тези животни.

 


Близнаци - Делфин

 

Игриви и любопитни, каквито са и делфините. Близнаците са сред най-интелигентните зодии, а делфините - едни от най-умните животни, както много проучвания доказват. Тези знаци изследват света около тях, обичат игрите и забавленията.

 


Рак - Заек

 

Както зайците, така и Раците в началото може да ви изглеждат изплашени и недоверчиви. Но после се разбира, че те са сред най-умните и креативни животни. Те учат как да преодолеем страха си и Раците се опитват да правят това всеки ден.

 


Лъв - Дракон

 

Лъвовете са влиятелни. Могат с присъствието и особата си, веднага да повлияят на околните - както драконите. Силни, пълни с кураж, готови да се борят във всеки момент - такива са и тези зодии, и тези животни. Драконите също са лидери, като Лъвовете.

 


Дева - Лисица

 

Лисиците са сред по-дребните хищници, но това не ги прави по-малко опасни. Още от приказките се знае, че те са лукави, хитри, печелят битките заради ума си, а не заради физическата сила. Девите също са много интелигентни, схавтливи и адаптивни. Знаят как да решат всеки проблем.

 


Везни - Лебед

 

Лебедите са грациозни, нежни, елегантни, красиви. Такива са и Везните - те са естети, имат прекрасни обноски и държат на спретнатия външен вид. Мили и сладки зодии. Намират хармонията, дори в бурни води, заобиколени от трудности, точно както лебедите.

 


Скорпион - Феникс

 

Скорпионите са олицетворение на митичната птица Феникс. Фениксът има много цветни пера, но не показва всички, както Скорпионите пазят личните неща само за себе си и най-близките си, и другите хора трудно ги опознават. Много са уязвими и раними, затова крият истинската си същност. Нараненият феникс се самозапалва и преражда.

 


Стрелец - Котка

 

Като котките, Стрелците не понасят някой да им заповядва и да им казва какво да правят. Не биха се променили заради нищо и никой, уважават себе си. Свободни са, любопитни и независими, точно като мърщащите животинки. Никой не може да устои на чара им.

 


Козирог - Крокодил

 

Когато Козирозите искат нещо, нищо не може да ги спре. Те са изключително решителни, ще чакат известно време, но ще постигнат своето. Така и крокодилите може първо да наблюдават, да се прикриват, но после ще нападнат плячката и ще победят.

 


Водолей - Паяк

 

Паяците са олицетворение на търпение, креативност. Те знаят коя е тяхната територия, плетат мрежата си умело. Така и Водолеите посвещават голяма част от времето си на нещо креативно, различно, създават красиви неща, посвещават се на каузи. Но и понякога могат да изглеждат прекалено независими и мрачни, както паяците.

 


Риби - Елен

 

Тези знаци и елените са много спокойни и красиви същества, но и са чувствителни.За Рибите е важно да намерят своята среда, своя кръг хора, както за елените - да намерят своето стадо. Те живеят на малки стада, както и Рибите държат до себе си само семейството и най-близките и ги ценят изключително много. Не трябва да доближавате елен с агресия, както и не трябва да говорите вулгарно пред Рибите.

 

Какви са искали да станат зодиите като малки?

 

Цветът на РОЗИТЕ носи послание

 

5 зодии, пристрастени към социалните мрежи


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...