.

5 зодии, които обичат ЛУКСА

Ето кои са те

Ивета Иванова
5 зодии, които обичат ЛУКСА
Снимка: Pexels

Някои от зодиакалните знаци са по-претенциозни към нещата, които купуват и използват. Те харесват скъпите предмети, дрехи и аксесоари, отсядат в по-луксозни хотели, ходят на почивки в екзотични страни. Не могат да си представят да нощуват в палатка, мотел или квартира, както и да носят дрехи от кварталния магазин. Просто си падат по елегантните и изискани неща. Ето и кои са те.

 


Телец

 

Телците харесват предмети на изкуството, скъпи картини, елегантни дрехи, бижута, деликатеси, гурме ценители са. Редовно харчат пари и за най-хубавото вино, не могат да пият обикновено. Понякога могат да изхарчат много пари, за да се поглезят и да си купят нещо ценно. Не се чувстват виновни, че имат хубав вкус. Обичат да получават подаръци. Естети са, тъй като са управлявани от Венера.

 


Лъв

 

Тези зодии обожават да пазаруват. За тях турът по магазините е истинска терапия. Те също много харесват скъпи и модерни неща, ще напълнят торбите с най-впечатляващите дрехи, аксесоари, обувки, чанти и ще изхарчат много пари. Дори знаят кога е най-подходящият сезон или най-доброто време от годината за пазаруване на определени неща. Знаят и кога най-луксозните магазини правят намаления. За тях раят или перфектният ден е ден, в който пазаруват 24 часа и купуват всичко, каквото си пожелаят, без да се съобразяват с нищо друго.

 

Везни

 

Те са много красиви, елегантни и изтънчени, тъй като също са управлявани от Венера. Не могат да си позволят да се обградят от евтини и грозни неща. Всичко около тях трябва да е прекрасно, изящно, елегантно, нежно. Иначе разваля настроението им. Обожават да ходят във винтдиж магазини и да намират стари, скъпоценни предмети, които носят духа на друга епоха. Често дрехите им и бижутата им са по поръчка, изработени специално за тях. Харесват старинни чаши, съдове, подноси. Предпочитат неща, които са направени на ръка и са с високо качество. Винаги разпознават кое е качествено.

 


Козирог

 

Козирозите са много внимателни, винаги разпределят финансите си, съобразяват се с тях и не харчат неразумно. Не купуват всичко, което видят и им грабне вниманието. Те имат много особен и изтънчен вкус. Харесват най-скъпите и луксозни предмети и аксесоари. Затова спестяват много време, не дават пари за излишни неща и когато съберат сумата, купуват скъпия предмет. Дори да чакат седмици и месеци, за тях си струва, защото дори да са си купили само едно нещо, знаят, че то е ценно и качествено. Знаят къде има разпродажби.

 


Водолей

 

Тези знаци не харчат толкова пари за дрехи или гурме храна, това не ги впечатлява толкова. Но пък са много запалени по технологиите, дават много пари за най-новите и най-мощните джаджи. Винаги са с последен модел телефон, таблет, телевизор и т.н. Купуват всякакви аксесоари, свързани с техника. Харчат доста пари и за скъпи ваканции - харесва им да посещават екзотични и далечни страни, да опитват атракциите там. И винаги отсядат в най-луксозните вили и хотели, обичат някой да ги глези.

 

Къде да отидат на екскурзия зодиите?

 

5 зодии, които търсят внимание

 

8 съвета, вдъхновени от принцесите на Дисни


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...