.

Топ 5 на най-грижовните зодии

Вижте кои са

Ивета Иванова
Топ 5 на най-грижовните зодии
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци са изключително мили, подкрепят близките и приятелите си, помагат им и винаги правят каквото могат за тях. Никога няма да ви откажат услуга или да ви оставят в затруднено положение. Ето кои са най-грижовните сред зодиите.

 


Рак

 

Най-милите, крехки и загрижени зодии. Те са много влюбчиви и държат на семейството и приятелите си - това има най-голямо значение за тях. В кръвта им е да се грижат за близките си и винаги да са около тях. Когато някой има нужда от помощ, те няма да откажат. Понякога приемат проблемите на другите по-лично от своите. Креативни са, затова винаги имат идея как да помогнат. Като водни знаци са интуитивни - знаят от какво се нуждаете.

 


Риби

 

Други представители на водните зодии. Те са мили, сладки, нежни, чувствителни и разбиращи. Не съдят другите. Винаги ще ви защитят и ще ви закрилят. Много са раними, затова няма да се подиграват на вашата болка. Освен това са и съпричастни - изживяват всичко заедно с вас. Ако намерят болно животинче или птичка със счупено крило - ще ги приберат вкъщи и ще се грижат за тях. Те никога не са били егоисти, не искат нищо в замяна. Просто много държат на близките и семейството и не искат никой от тях да страда.

 


Стрелец

 

Стрелците имат големи сърца и не се притесняват да изразяват обич и да показват емоции. Може да не търсят много стабила или сериозна романтична връзка, но винаги ще се погрижат за свои роднини или приятели. За тях приятелите са семейство - много обичат свои съученици, колеги, съседи. Те умеят да вдъхват кураж и ще ви подкрепят винаги, дори когато не сте прави. Интересуват се от вас, от хобитата ви, следят как са преминали важните за вас събития. Ще ви помогнат, когато сте тъжни. Знаят и как да ви развеселят и на кое място да ви заведат. Смятат, че природата помага.

 


Козирог

 

Те са сериозни хора, на които може да се разчита. Няма да издадат тайните ви, ще ви помогнат, когато са ви обещали - най-хубавото е, че държат на думата си. Няма и да изчезнат, без да ви предупредят. Знаят как да се погрижат за вас и как да ви накарат да се чувствате обичани. Когато имате интересни цели и амбиции, ще ви помогнат да ги осъществите. Интересуват се от вашето здраве. Козирозите стават чудесни родители, отнасят се с уважение към децата, но и са строги. Те са и сред най-съвестните колеги.

 


Везни

 

Везните са обичливи, нежни, сладкодумни. Те търсят хармония във всичко, затова също никога не биха ви съдили. Опитват да проявят разбиране към всеки човек. Може да говорите с тях на всякакви теми. Интересуват се от хобитата ви, от здравето ви, искат да се уверят, че сте си починали. Носят много любов в себе си и го показват. Везните съветват приятелите си да следват мечтите си и винаги са готови за искрен разговор, дори да е в 3 часа през нощта. Не искат никой да се чувства самотен.

 

Топ 3 зодии, които най-лесно се обиждат


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...