.

Край на ретроградния Плутон, ето какво ни очаква

Вижте прогноза за периода

Ивета Иванова
Край на ретроградния Плутон, ето какво ни очаква
Снимка: Pixabay/Greyerbaby

Плутон най-накрая приключва ретроградното си движение. То започна на 29-и април и планетата става директна отново на 8-и октомври. Сега ще научим някои истини и ще можем отново да върнем силата си. Ето какво ни очаква, според "Elite Daily".

 


Овен

 

Получават повече яснота по теми, свързани с кариерата, репутацията и наследството, което оставят на света. Да помислят каква е мисията им и как могат да продължат да култивират уникалните си идеи и виждания, без някой да взима силата и мощта им.

 

Телец

 

Най-накрая пускат остарелите идеологии и виждания да си отидат - те потискаха желанието им за свобода и им пречиха да реализират целите си. Не е нужно да се водят само по общоприетото в света, това осъзнаване ще им донесе страхотни пробиви.

 

Близнаци

 

Те ще видят някаква истина, свързана с връзката им, с партньора. Вероятно са били манипулирани и заблудени. Яснотата ги очаква и ще се почувстват освободени.

 

Рак

 

Не искат да казват "сбогом" на хората, на които са отдадени, но връзката им тежи и ги натоварва. Ще получат повече яснота за определени неща, свързани с отношенията и ще усетят, че отново стават силни. Нека вярват в своята истина.

 

Лъв

 

Подценяваха определени здравословни навици, които трябва да си създадат и страдаха от липса на продуктивност. Директният Плутон ще постави на фокус теми, свързани с психичното, физическото и духовното здраве. Готови ли са да поемат пълна отговорност за себе си?

 

Дева

 

Трябва да се свържат с детето в себе си, дори да е трудно. Това означава да си позволят да бъдат уязвими. Директният Плутон иска Девите да се забавляват, без да чувстват вина. Нека не крият истинската си същност, да я покажат на света.

 

Везни

 

Отново ще изплуват теми, свързани със семейството. Ще направят промени, където са нужни и ще виждат нещата ясно за първи път от много време насам. Така ще се почувстват защитени.

 

Скорпион

 

Те ще получат яснота по теми, свързани с мисловния процес, обществените си контакти, начина на общуване, приятелските групи. Ще видят истината за различни ситуации и самите те ще бъдат оправдани за нещо.

 

Стрелец

 

В началото периодът ще им се струва мъглив, неясен, но после ще осъзнаят някои неща и ще им бъдат разкрити тайни. Ако са търсили прошка от някого или са таили злоба към някого, спомените може да ги накарат да преживеят катарзис и да почувстват силата си.

 

Козирог

 

Ще премахнат от живота си токсични хора, приятелства, ще си тръгнат от токсична среда. Такава, която не пасва на вижданията им за бъдещето. Все пак, някои връзки ще бъдат заздравени и Козирозите ще осъзнаят къде принадлежат.

 

Водолей

 

Какво се промени в живота им зад кулисите? Да помислят върху това. Тайните, които крият; навиците, които имат на подсъзнателна основа - всичко това ще е на фокус. Особено тези неща, които ги карат да саботират себе си - сега ще осъзнаят кои са.

 

Риби

 

Ако са били прекалено предпазливи в приятелствата или са се фокусирали прекалено много над предателствата и страховете от миналото, сега Плутон ще им помогне да променят това. Нека започнат начисто.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...