.

4 зодии, с които всеки иска да си прекарва времето

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, с които всеки иска да си прекарва времето
Снимка: iStock/Kar-Tr

Тези зодии са много приятна компания. Всеки иска да прекарва време с тях, защото са интересни, забавни, приятелски настроени и общителни. Разказват смешни истории, с тях никога не е скучно, имат опит и дават добри съвети. Ето кои са, според "Pink Villa".

 


Близнаци

 

Те са считани за едни от най-интелигентните зодии, затова винаги е много интересно да се общува с тях. Доста социални са, ще намерите обща тема и ще ви разказват интересни истории. Постоянно впечатляват околните с остроумието си, а и с чара си. Пълни са с идеи, винаги измислят нещо ново и интересно за правене. Имат чудно чувство за хумор и ще ви забавляват. С тях никога не е скучно, вълнуващо е и не знаете какво следва.

 

Стрелец

 

Истински приключенци са. Обичат да ходят на разнообразни места, да пътуват, да опитват екстремни спортове и да се забавляват. С тях няма да е еднообразно и винаги ще е весело. Стрелците са свободни души и не съдят. Лесно се общува с тях, може да им кажете всичко. Комуникативни са, магнетични, лъчезарни, мотивират ви и ви забавляват. Спонтанни са, изненадват ви, запознават ви с нови хора, може да отидете навсякъде заедно.

 

Лъв

 

Тези огнени знаци просто сияят! Те са смели, красиви, слънчеви и знаят как да ви оправят настроението. Като кралски особи са и истински лидери - всеки е привлечен от тях и се наслаждава на присъствието им. Лъвовете ценят лоялноста и са горделиви, учат ви как да вярвате в себе си, да не се подценявате, но и да останете земни, щедри. Имат голямо сърце, вдъхват кураж, помагат ви да постигнете целите си. Забавно е да сте край тях.

 

Водолей

 

Те са истински революционери и много различни от всичките ви други познати. Определено е интересно да сте сред тях и ви вдъхновяват. Водолеите са човечни, търсят справедливост, борят се за каузи, помагат много и са честни. Не биха ви измамили, стремят се да вършат добрини и са като герои. Всеки иска да им е приятел и да бъде като тях. Имат новаторски идеи, правят страхотни шеги и е много весело да сте край тях.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...