регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Възможна ли е любовта от пръв поглед?

И как да я познаем

Още подобни новини
Възможна ли е любовта от пръв поглед?
Снимка: Instagram

Приказките често разказват за двама млади, които са се срещнали и мигновено са се влюбили, но не само това – останали са заедно завинаги и били безкрайно щастливи? Тези истории с приказни моменти, изпълват сърцата ни с надежда, че всичко това може да се случи и на нас.1. Какво е любовта от пръв погледНо дали срещата с човек, който ви пасва добре е случайност или е резултат от редица събития, които я предхождат? Като помислите за някои неприятни случки и преживявания, които сте имали и вероятно съжалявате за тях, не се ли сещате за нещо хубаво, което никога нямаше да се случи, ако не бяхте отишли именно там?Има хора, които някак успяват да усетят още от първата минута какво предстои с даден човек. Те долавят много добре излъчването на другия и успяват да го разтълкуват правилно. 2. Любов от разстояниеВъзможно ли е да се появи такава силна и истинска любов между двама, които не са се виждали никога и са се запознали в интернет? Подобни проучвания все още не са направени, но все пак фактите говорят сами – толкова много двойки са се запознали в социални мрежи и са решили, че искам да бъдат заедно завинаги още преди да са се видели.Визуалният контакт при общуване на живо е много силен, но комуникацията в мрежата прави хората по-смели в общуването, което често показва истинската им същност доста по-бързо.

 

 

3. Когато любовта не е съвсем от пръв поглед


Какво кара двама души, които се познават от години и се срещат рядко, изведнъж да проявят голям интерес един към друг и да пламне любов? Някой двойки споделят, че преди този момент не са усещали никакво привличане към този човек, но какво променя това?Понякога може да познавате човека, с който ще бъдете щастливи, но просто моментът още не е дошъл. Обикновено трябва да преживеем определени неща, които ни учат на важни уроци, без които не бихме могли да оценим истинската любов и бихме я загубили.

Ето защо на бива да съжалявате за нещо, което се е случило, а да опитате да намерите каква е поуката от него. Всички лоши събития са ключът към щастието, защото без тях не бихме могли да го оценим и задържим.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 месеца
0
2
!
Отговори
ima takava liubov , jiveia ia ot godini . govoria bez tulkuvania.vse o6te 4akam 4ovekut kogoto obi4am i me4taia za dvama ni ,
Страница 1 от 1