.

Как да избереш професията си според датата на раждане [част първа]

Как да избереш професията си според датата на раждане [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Изборът на професия никога не е лесна работа, особено когато си на 18 години. За жалост някои избират професията си под въздействието на семейство, обстоятелства, възможности и др. Ако нямаш идея към какво да се насочиш или се колебаеш дали да следваш мечтата си, може да провериш личното си число. На него отговарят различни професии. Може желанието ти да съвпадне с отговарящата на личното число професия и това да те убеди да следваш желанието си. Ето как да намериш личното си число и професиите, които отговарят на него.

 

Събери цифрите от датата, месеца и годината на раждане (например: 31.05.1994 – 3+1=4; 0+5=5; 1+9+9+4=23=2+3=5 => 4+5+5=14=1+4=5).

 

 

Лично число 1. Ръководители, творчески хора, организатори. Подходяща е активна, подвижна, разнообразна работа, където резултатът е видим, където може да се прояви решителност, отговорност, да се реализират нови идеи, нов подход. Обикновено това са: банкери, мениджъри, лекари, държавни служители, обществени деятели, бижутери, актьори, художници. Тези хора имат стремеж да реализират себе си.

 

Лично число 2. Професии, свързани с помагане и грижа за другите. Подходяща е работата в социалната и обслужващата сфера, където постоянно има комуникация между хора. Професии: медици, социални работници, дейци на изкуството, професии, свързани с пътуване, философи, работещи в сферата на обслужването, фермери, актьори. Целта е развиване на чувствата и фантазията. Тези хора имат желание да бъдат обичани и винаги да са в центъра на вниманието.

 

Лично число 3. Сферите им на дейност са в медицината, техническите професии, места, където е нужно умение да се действа самостоятелно. Подходяща е всяка работа, която изисква изобретателност и предоставя предизвикателства към логическото мислене. Професии: мениджъри, военни, митничари, хирурзи, спортисти, бизнесмени, рали състезатели, журналисти, системни администратори. Целта е да отдадат силата и енергията си за своята реализация или в помощ на хора, които се нуждаят от защита.

 

Лично число 4. Тези хора могат да се насочат към всичко, което изисква внимание към детайла, производство на нещо материално, както и работа, свързана с охрана и контрол. Професии: аналитици, журналисти, учители, администратори, продавачи, лечители, работници в информационни служби, търговски представители, лекари, строители. Целта е събиране, анализиране и предаване на знания и информация. Търсят нови познания и нови посоки.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...