.

Да носиш панталон

Да носиш панталон
Снимка: freedigitalphotos.net

И мъже, и жени из целия свят носят панталони. А през пролетта, когато хубавото време (но все още не достатъчно топло за пола) предразполага към разходки в парка, панталонът е най-добрият избор. Ето актуалните тенденции през следващите месеци.

 

Свободна кройка. Това е може би перфектното решение за уикенда. Както става ясно от самото име, това е панталон, който свободно пада по тялото, без да го притиска или притеснява. Идеален е за момичета, които обичат да се движат, но в същото време държат и на елегантността, предпочитайки не спортен стил, а нещо по-женствено. И още едно предимство е, че този модел стои чудесно на почти всяка фигура. Освен това лесно се трансформира, достатъчни са само няколко дребни аксесоара, за да го преобразиш от ежедневен в официален.

 

Панталон с подчертана талия. Моделите, които прилепват и очертават плътно талията (със самата кройка или с колан) се връщат на мода през няколко години. Те са женствени, красиво оформят силуета и могат да се носят както в делово ежедневие, така и при по-специални случаи.

 

 

Със запретнати крачоли. Напоследък все по-често се носи този тип панталон.  Той обаче не е подходящ избор за официално събитие или специален повод, но пък в една по-неформална обстановка би се вписал чудесно. За свободното време е просто перфектен избор, чудесно и практично решение е да се разхождаш в парка именно с такъв панталон.

 

Клоширани модели. Това са всички онези панталони, които приличат по-скоро на поли. Те са царствени, елегантни, красиви и изключително женствени. Не са добър избор за разходки навън, тъй като дължината, често достигаща петите, и твърде многото метри плат биха затруднили движенията. Но ако искаш да облечеш панталон на официално парти, то това е един много подходящ избор.

 

Клин. В последните години са най-предпочитания тип панталон от почти всички жени. Да, както всички знаем, клинът е страхотна опция за разходка в парка или спортуване. Но не бързай да отписваш клина и панталона тип клин от по-специалните поводи. Ако са от благородна материя или в подходящ цвят, комбинирани с въздействаща блуза, те са напълно подходящи и за такъв случай.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...