.

Нещата вкъщи, които излъчват отрицателна енергия

Нещата вкъщи, които излъчват отрицателна енергия
Снимка: iStock

Замислял ли си се някого колко много неща имаш вкъщи, които не ползваш, а имат негативна енергия, които ти се отразява и те прави нещастен? Есента може почти да е минала, но това не ти пречи СЕГА да направиш едно бързо есенно почистване. Виж кои са излишните неща у дома, от които е време да се отървеш:

 

Счупени вещи – някои от тях ти харесват и ти се иска един ден да ги оправиш, но вместо да го сториш, те стават все повече и повече. Според фън шуй счупените вещи те зареждат с отрицателна енергия.

 

 

Заплетени кабели – ще ти бъде трудно да намалиш броя на кабелите у дома, но поне може да се постараеш да няма заплетени и да ги подредиш по начин, по който не те дразнят.

 

Стари дрехи – в гардероба ти със сигурност има дрехи, които не си носил от години, но въпреки това не си изхвърлил. Няма смисъл да ги пазиш, защото вкусът ти се променя всеки месец, а и те стават остарели и след време със сигурност няма да може да ги носиш освен евентуално на село. Затова е по-добре да направиш добро и да дариш старите си дрехи на някой дом, където имат нужда от тях и където определено ще им се зарадват от сърце.

 

Изгорели крушки – на една от лампите ти има 5 крушки, но една от тях е изгоряла. Ти обаче не си правиш труда да я смениш, защото останалите 4 светят достатъчно силно. Според фън шуй обаче всичко развалено кара човек да се чувства по-нещастен, когато си е у дома. Така че смени всички изгорели крушки и оправи неработещите електроуреди.

 

Книги, които не харесваш – глупаво е да държиш в дома си книги, които си прочел, а не са ти харесали. По-добре ги подари на някой приятел, който ще ги оцени повече от теб.

 

Стари снимки – те със сигурност имат огромна сантиментална стойност за теб, но е по-добре да виждаш нови твои снимки, отколкото такива от преди 5-10 години. Старите фотоси ги прибери някъде грижливо, защото един ден ще ти се иска да ги показваш на внуците си, които със сигурност ще са учудени, че снимките не са само дигитални.

 

Излишна козметика – най-вероятно имаш повече гримове и парфюми, отколкото са ти необходими. И най-вероятно част от тях вече са с изтекъл срок на годност. Изхвърли излишните козметични продукти, а останалите раздай на приятелки.

 

Сухи букети – много момичета си пазят букетите, но те имат отрицателна енергия, колкото и красиви да изглеждат. По-добре ги изхвърли, за да имаш място за нов, свеж букет, който гаджето ще ти подари.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...