.

И Ребел Уилсън се оплака от сексуален тормоз

Вълната на откровения продължава с пълна сила

И Ребел Уилсън се оплака от сексуален тормоз
Снимка: Instagram

В Холивуд без жертви не може. Подобни легенди са се носели винаги за света на известните - дали славата се купува с достойнство?

 

Звездата от „Перфектният ритъм“ - Ребел Уилсън, сподели в няколко поста как известен мъж й правел сексуални намеци, докато приятелите му снимали.

 

Ребел, която е на 37, написа в Twitter: “Опитвах да стоя настрана от всички тези истории за сексуален тормоз, които напоследък се носят в звездните среди. Както знаете, аз съм много уверена и силна личност, но дори аз имам подобни случки, които искам да споделя“.

 

 

„Известен мъж, който беше в позицията на мой шеф, поиска от мен да отида с него в някаква стая и да си сложа пръста в задника му“, споделя актрисата.

 

„Веднага се обадих на агента си и на адвокат, който ми направи специален договор, за да ме предпазва, в случай на подобни изпълнения“.

 

„В началото на моята кариера имах преживяване в хотелска стая с един продуцент. Мислех, че сме там, за да говорим за една комедия. Не се случи нищо физическо, но само защото жена му се обади и започнаха да се карат“.

 

 

„Да чувам всички тези истории напоследък е толкова тъжно. Знам, че моите истории не са толкова ужасяващи като онези на други жени или мъже, но всеки, който е почувствал страха в подобни моменти знае колко трудно се забравя подобно преживяване“, споделя Ребел Уилсън.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...