View Full Version : Strah me e,pri tova mnogoooooooo:(
[SlAdKa_MiSsKa]
12-06-2006, 16:21
Zdraveite sladuri :smt006.Iskam da vi popitam ne6to.Az sam momi4e na 15 sam i sam devstvena.Imam si priqtel,koito mn obi4am.No vuprost e tam 4e iskam da pravq sex s nego,no adski mn me e strah :cry: Dnes razbrah 4e edna priqtelka koqto e na 14 go e napravila v4era,a az o6te ne sam :oops: .Koq e nai podhodq6tata vuzrast za tova,i ima li pri4ina da se sramuvam ot tova 4e vse o6te ne sam go pravila.A i molq vi daite suvet kak da preudoleq tozi strah :-k HELP ME PLEASE [-o<
skate_warrior
12-06-2006, 16:27
Няма от какво да те е страх ;)
]Zdraveite sladuri :smt006.Iskam da vi popitam ne6to.Az sam momi4e na 15 sam i sam devstvena.Imam si priqtel,koito mn obi4am.No vuprost e tam 4e iskam da pravq sex s nego,no adski mn me e strah :cry: Dnes razbrah 4e edna priqtelka koqto e na 14 go e napravila v4era,a az o6te ne sam :oops: .Koq e nai podhodq6tata vuzrast za tova,i ima li pri4ina da se sramuvam ot tova 4e vse o6te ne sam go pravila.A i molq vi daite suvet kak da preudoleq tozi strah :-k HELP ME PLEASE [-o<
absolutno mislq 4e nqma ni6to sramno. poznavam hora koito do 20-na godini bqha devstveni. vajnoto e 4oveka da e podhodq6tiq, za6toto ako go napravi6 kolkoto e taka da se ot4ete6, izjivqvaneto ne e sy6toto.
spored men kogato se nastroi6 psihi4eski 6te si gotova vse pak sexa trqq da e priqtno izjivqvane
pinK_Baby
12-06-2006, 16:55
1.Не се води по приятелките си относно секса никога!!!
2.За първия път няма рано или късно , стига да не е под 14 години (мое мнение) ...Според мен най-подходящо е 16-17 , но всичко зависи най-вече от психическата нагласа...
3. Секса е нещо прекрасно и стига да го направиш с наистина подходящия човек и ти ще се съгласиш , че е така :P И спокойно , няма нищо страшно...Това е най-нормалното нещо на света...А за преодоляване...Може да започнете с орална любов , за да свикнеш със самата мисъл и да не се срамуваш и след това да преминете към секса
Дано да те изтърбуши та да поумнееш
naistina nqma ot kvo da te e strah po princip ima momi4eta koito gi boli i koito ne gi boli pojelavam ti da si ot vtorite a kakto sa mi kazwali mama i tati ....napravi go kogato poznavash 4oveka kogato go obi4ash i kogato darjish mn na nego a ne samo za ednoto e**** ako me razbirash prosto nqma ot kakwo da te e strah...1viq put moje da ne ti e mn mn priqtno no po natatuk shte razberesh kakwo e udovolstvieto ot sexa...:)
panterata
12-06-2006, 17:20
правиш секс когато ти си решиш ако искаш на 15 ако искаш на 20 .. няма значение че другите го били правили.. то ако е въпроса от 12 годишни започват.. трябва да си готова , да си се решила , да имаш подходящ човек до себе си който си обичаш защото 1я път е най важен и се помни цял живот.. трябва да си готова , да имаш и добра сексуална култура.. кво ти пука кой го е правил.. това не те прави задръстена или някви такива. мисля че още ти е рано по думите ти :)
Spored men 6tom izpitva6 strax zna4i o6te ne si gotova da predprieme6 tazi kra4ka!Nedei da barza6!Napravi go kogato si sigurna 4e go iska6 :!:
е кво като приятелката ти го е направила ?!? щом те е страх по добре недеи а когато се чустваш по-готова спи с него :lol:
sexy_tigar4e_MM
12-06-2006, 19:16
amm 1vo-nqma ni6to sramno da si devstven ...a su6to i da ne si (AZ SU6TO NA 15 GO NAPRAVIH)
! NQMA OT KAKVO DA TE E STRAH!!! :smt008 :smt006
Е няма ко да те е страх!За всичко си има първи път! Спокс :mrgreen:
няма от кво да се стахуваш давай смело напред!
а пак на лафове от сорта "трябва да е с подходящия " са пална глупост!
който иска можем да поспорим по тоя вапрос!!!1 ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
sexy_tigar4e_MM
12-06-2006, 19:39
няма от кво да се стахуваш давай смело напред!
а пак на лафове от сорта "трябва да е с подходящия " са пална глупост!
който иска можем да поспорим по тоя вапрос!!!1 ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
az iskam SKYPE mi e Marianna1727 :wink: :wink: :wink: :smt006 :smt008
bulgarche
12-06-2006, 19:44
ч. Не е страшно
2. За мен най-подходящата възраст е 16 (миналната)
3. Това че приятелките ти правят секс, съвсем не означава че и ти трябва да практикуваш това нещо, което в тяхния случай се явява спорт. Бих казал че момичета на 16-17 години...туй е престиж да си девствена
djidjito
12-06-2006, 19:45
Здр ами да ти кажа и мен ме беше мн шубе за 1-вия пат ама всичко мина по добре от очакваното.Няма от какво да се страхуваш.Пиини една,две водки да ти е по спокоино и ще се отпуснеш.Наи важното е гаджето ти да е опитен.И дано да те отвори сас прастче:)та след тва вече е лесно.Успех мила :P
Scandalous_lady
12-06-2006, 19:47
Purviqt put si e purvi-dori da e s podhodq6tiq 4ovek-pak ne e ni6to osobenno.No po-dobre otkolkoto da ste zapoznali samo i da se naebete bez da si znaete imenata.Ina4e nqma ot kakvo da te e strah,ne trqbva da se sramuva6 ot ni6to.Vuv sexa nqma sramni ne6ta. \:D/ i dano i toi da durji da na teb-trqbva da si sigurna v tova.Men mi be6e stranno ot na4alo,no posle burzo 6te se otpusne6 i 6te vidi6 4e nqma ni6to stra6no.I ako se strahuva6 ot bolkata govori s priqtelq si predi da go napravite moje6 da mu kaje6 4e e po-bezbolezneno s prust4e otna4alo.Uspeh
ми прави6 го когато се по4уства6 готова.... а пък и няма ни6то стра6но... се пак оби4а6 приятеля си... и ако му вярва6 няма ни6т0 ло060 пр0ст0 първия път няма да е наи хубавия .....успех!!!
Пий хапчета против страх :) хахахахаха мен като ме е страх не правя нищо :-D
Изчакай може когато направиш 16 да не те е страх толкова :wink:
]Zdraveite sladuri :smt006.Iskam da vi popitam ne6to.Az sam momi4e na 15 sam i sam devstvena.Imam si priqtel,koito mn obi4am.No vuprost e tam 4e iskam da pravq sex s nego,no adski mn me e strah :cry: Dnes razbrah 4e edna priqtelka koqto e na 14 go e napravila v4era,a az o6te ne sam :oops: .Koq e nai podhodq6tata vuzrast za tova,i ima li pri4ina da se sramuvam ot tova 4e vse o6te ne sam go pravila.A i molq vi daite suvet kak da preudoleq tozi strah :-k HELP ME PLEASE [-o<
СЕКС МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ВСЯКАКВА ВЪЗРАСТ СТИГА ДА ЗНАЕШ КАКВО ОЗНАЧАВА (И ДА НЕ Е ПРОТИВ ЗАКОНА)
примери? добре за малолетни - нали има педофили които правят секс с деца на 1-2 годинки Непълнолетни - мангалите се шибат още на 11 годишна възраст. Пълнолетните е ясно че се шибат по всяко време, Възрастните, смятам че Мърдок, както и Хю Хефнър са го доказали и то няколко пъти с младите си партньорки
Ако не си готова, ако се страхува, изчакай докато си наистина сигурна, само защото другите правят секс, не значи , че и ти трябва! Това е нещо много важно и лично, трябва да си наистина сигурен, че го искаш. Ако вярваш на момчето, ако го обичаш и не се притесняваш, чак тогава може да пристъпиш до следващия етап от отношенията ви. Не бързай...
ч. Не е страшно
2. За мен най-подходящата възраст е 16 (миналната)
3. Това че приятелките ти правят секс, съвсем не означава че и ти трябва да практикуваш това нещо, което в тяхния случай се явява спорт. Бих казал че момичета на 16-17 години...туй е престиж да си девствена
Tva poslednoto, za prestija...mnogo mi haresa, mnogo hubavo akzano.
A po temata, ne se vodi po deistviqta na priqtelkite ti. Primerno ako priqtelkata ti e izqla edno lai*o, ti 6te go napravi6 li samo za6toto ne si kato neq.Primera e gaden ama vse pak tva si ti, a ne priqtelkite ti. I 6tom te e strah, zna4i men ako pita6 ne si gotova.
krem4et0
12-07-2006, 09:54
поредното младо глупаво момиче. Абе,деца вие нямате ли си друг развлечения? Имам чувството че сексът ви е единственото разнообразие в живота. За мен не е подходящо да правиш секс преди 18,защото тогава каквото и да стане-болест или ббе решение за това какво ще правиш вземаш само и единствено ТИ. Сексът е нещо доста отговорно и не мисля,че 1 дете на 13-14 може да понесе всички отговорности от него.
щом те е страх значи не си готова все още за секс !!!!!!!!! така че по-добре недей да го правиш.. ако приятелят ти също те обича ще те разбере и няма да ти дава зор. с времето ще пораснеш, ще разбереш че секса е нещо нормално, хубаво , но и отговорно. и тогава ще си наясно за какво става въпрос точно.. и ще знаеш какво да правиш :mrgreen:
айде умната :smt006
spokoino nqma ot kakvo da se pla6i6 rano ili kasno i 6te go izpita6 ne boli tokova kolkoto govorqt posle idva hubavoto :P nqma si opredelena vazrast za da pravi6 sex a kolkoto do podhodq6tiqt moment vqrwam 4e 6te se slu4i bez predvaritelna podgotovka i sas tvoe jelanie ne se vodi po 4ujdiq jivot:)i az mislq 4e tr dae spodhodq6tiqt 4ovek za da ti ostane nqkakav mil spomen za parviq pat,a ne da se sramuva6 ot nego
krem4et0
12-07-2006, 12:56
щом те е страх значи не си готова все още за секс !!!!!!!!!
Не е така-мен ме беше страх,въпреки че бях на 20 и с гаджето ми ходехме година и половина!
marina star
12-07-2006, 13:16
6tom tolkova mn te e strah a i kato te gledam kak se vodi6 po akalat na priqtelka sas sigurnost prosto ne si gotova za sex
Няма от какво толкова да те е страх, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го направете с презерватив.
Възраст подходяща е всяка, на която ти самата си се почувствала готова и имаш желанието и нагласата да го направиш.
Нямаш причини да се срамуваш, че все още не си го направила, както и да се гордееш, че си след като това стане факт ;-)
еми аз сам на 17 и вапреки това не сам го правила не за друго 6тото е нямало с кои а за6тото просто не сам искала и не сам била готова сега не виждам голямо зна4ение дали 6те го прави6 или не тва 4е пове4ето са се праснали не озна4ава 4е и ти трябва да си като тях мен ме кефят разли4ните хора но все пак ти си решаваш аи касмет O:)
Dead inside
12-07-2006, 18:47
мИ......че то и аз съм на 15 и съм девствена..И какво всички се чукат като разгонени вълчици....или нека кажем зайци...Е, и? Какво толкова...Майната им...Виж сега при мен проблема е друг..Аз и гадже нямам..А относно секса на 15 или 14...нямам нищо против, стига да не се парадира и да не се въвлича целия свят в интимнити ви отношени...Няма защо да те е срам....Това е едно от най-прекрасните неща...Да обичаш някого и да му се отдадеш.... :roll: :roll: :roll:
iavorino
12-07-2006, 18:56
]Zdraveite sladuri :smt006.Iskam da vi popitam ne6to.Az sam momi4e na 15 sam i sam devstvena.Imam si priqtel,koito mn obi4am.No vuprost e tam 4e iskam da pravq sex s nego,no adski mn me e strah :cry: Dnes razbrah 4e edna priqtelka koqto e na 14 go e napravila v4era,a az o6te ne sam :oops: .Koq e nai podhodq6tata vuzrast za tova,i ima li pri4ina da se sramuvam ot tova 4e vse o6te ne sam go pravila.A i molq vi daite suvet kak da preudoleq tozi strah :-k HELP ME PLEASE [-o<Всеки си преценява кога да направи първия път.Не се безпокой.Първо е малко гадно(поне така казват от списанията)но после ти става готино.
~magitto~
12-07-2006, 20:38
Здравей!Ами мисля,че няма нищо срамно да си девствен и ако не искаш да го правиш недей!Но все пак ако мислиш,че го обичаш и той е човека,значи трябва да го направиш с него!И пак ти кавам ако ти не си готова,не го прави!А за приятелките ти,те сигурно не са се страхували!
az ne moga da razbera za6to otdelqte tolkova golqmo vnimanie na seksa.O6te ste malki i tova vi e trypkata vsy6tnost kato se zamislq i az bqh taka na vashite godini,no 6te vidite kato si namerite seriozni priqtelki/priqteli 4e tova da pravite seks ne e koi znai kakvo.Az s moqta priqtelka pravq sex po4ti vseki den i ne plqskam s ryce ili da podska4am tova si e prosto 4as ot ejednevieto prekarvame si priqtno bazikame se probvame razni raboti.no ne se stqgaite nqkvi da se pritesnqvate sega kak 6te se spravq 6te i/mu haresa li trqbva da se otpusnete 1 pyt kato ne se polu4i sledva6tiq pyt 6te stanat ne6tata trqbva da govorite svobodno na taq tema dori i bez da ste pravili seks vajno e da spodelite strahovete si kak go iskate kak go 4uvstvate taka vsi4ko 6te minava po gladko pyk i nqma da si tormozite mozyka s predpolojeniq i strahove
ssssssssssd
12-07-2006, 22:02
[quote="[SlAdKa_MiSsKa]"]Zdraveite sladuri :smt006.Iskam da vi popitam ne6to.Az sam momi4e na 15 sam i sam devstvena.Imam si priqtel,koito mn obi4am.No vuprost e tam 4e iskam da pravq sex s nego,no adski mn me e strah :cry: Dnes razbrah 4e edna priqtelka koqto e na 14 go e napravila v4era,a az o6te ne sam :oops: .Koq e nai podhodq6tata vuzrast za tova,i ima li pri4ina da se sramuvam ot tova 4e vse o6te ne sam go pravila.A i molq vi daite suvet kak da preudoleq tozi strah :-k HELP ME PLEASE [-o<[/quot
li4no spored men nqma ni6to sramno v tova da si na tezi godini i da si vse o6te devstvena.nqma strogo opredelena vuzrast za zapo4vane na poloviq jivot su6to kakto i gluposti ot roda:"az sum gotova". vseki 4ovek precenqva sam za sebe si to4no koga e momenta.nai-vajnata rolq v slu4aq igrae partniora ti-ot kolko vreme ste zaedno,obi4a6 li go naistina i dali toi teb,dali vednaga sled tova nqma da te zareje , dali naistina zaslujava da mu se otdade6 i v kraina smetka kakuv e toi samiq.6to se otnasq do bolkata mn. zavisi: men li4no ne me bolq ama gram dori mi be6e priqtno, no imah priqtelka ,koqto e revala ot bolka pri purviq si put.no nedei da misli6 tolkova zadulbo4eno to4no za tova ami prosto se podgotvi sus znaniq za predpazni sredstva, higiena i t. n.6to se otnasq do priqtelkata ti -vseki 4ovek trqbva da jivee sam za sebe si a ne za okolnite.a ti ot kakvo vsu6tnost se strhuva6 ot fizi4eskata bolka ili ot po-skoro psihi4eska naglasa?
SlasHDaFiveNine
12-07-2006, 22:15
искам да ти кажа че има за какво да те е страх
но ако толкова много обичаш някой просто му се доверяваш и тва е
Ня ти режат ръката ве успокой се. става въпрос за ено ебане от което се очаква да изпитваш удоволствие. Зако винаги тря да се страхувате от секса? Някой да е умрял от ебане!?
Мисля, че около 2 милиона СПИНозни (по официална статистика), да не говорим за другите Болести Предавани по Полов Път и безбройните жертви на сексуално насилие от страна на изроди.
sladuk_sun
12-09-2006, 06:40
nai golqmata glupost e da go pravi6,za6toto gapravqt priqtelkite ti,spored men ne si gotova o6te zatova te e strah :wink:
krem4et0
12-09-2006, 12:41
Мисля, че около 2 милиона СПИНозни (по официална статистика), да не говорим за другите Болести Предавани по Полов Път и безбройните жертви на сексуално насилие от страна на изроди.
"малка" поправка-умрялите от СПИН са 40 милиона!!!!!!!!
Хахахах, май съм назад с материала, а? Около 38 милиона назаде. Аа, сега се сещам, това е цифрата за миналата година (надявам се пак да не се лъжа). Изобщо не съм се усетил!
Такаа.. Реших да направя справка в Wikipedia-та (защото ме мързи да търся по-достоверен източник). Умрелите досега от СПИН - 25 милиона от 1981 насам. 38.6 милиона са болните в момента. Последната година са умрели между 2.4 и 3.3 милиона души, над половин милион, от които - деца.
Както и да е, СПИН дискусията не е за тази тема.
krem4et0
12-09-2006, 13:25
Е,аз така по новините чух,ама няма значение. 25 милиона малко ли са?
това за приятелките...нещо не ми допада...никога не съм се надпреварвала коя 1-ва ще го направи.дори не сам го планирала кога да го направя, просто един ден отидохме отвъд целувките, обарването и т.н.
Като го направиш 1-я път малко ще те е боли(въпреки че при мен нямаше болка), но втория ще ти хареса, ще станеш ненаситна, ще заобичаш секса и ще искаш всеки ден. И да 1-ят път казват че не се забравя и че ще обичаш винаги човека,бля бля бля. Аз не мисля така. Всичко е много относително. Просто живей на мига и прави всичко на момента. Вярвай на 1-вата си интуиция независимо дали ти се струва грешна. Успех!...а да и задължително с презерватив!
ludo_mace
12-09-2006, 15:42
но ако толкова много обичаш някой просто му се доверяваш и тва еТочно казано... Страхът е от болката, който там попита :roll: Но тя си е строго индивидуална, зависи от прекалено много неща, за да е единствената причина да не го правиш :-s Ама щом се сравняваш с приятелката ти, значи определено не си готова- изчакай малко, бъди напълно сигурна и уверена в себе си, когато решиш, че "е дошъл моментЪТ" :-k
но ако толкова много обичаш някой просто му се доверяваш и тва еТочно казано... Страхът е от болката, който там попита :roll: Но тя си е строго индивидуална, зависи от прекалено много неща, за да е единствената причина да не го правиш :-s Ама щом се сравняваш с приятелката ти, значи определено не си готова- изчакай малко, бъди напълно сигурна и уверена в себе си, когато решиш, че "е дошъл моментЪТ" :-k
Мацка точно болката мисля че и е наи малки проблем... ако се опасяваш толкова или се притесняваш от нещо изчакаи нее нужно да бързаш ако го правиш зада неизоставаш от приателките си прави го за мига , удоволсвието и любовта не за обществена позиция :)
това че си девствена трябва да те радва че не си се изкурволясала от малка (12-13г) :-D
иначе няма от какво да те е срам нито от какво да те е страх а това че приятелката ти е правила секс преди теб е голяма работа :smt019 :lol: не мисля че е зобре да правиш секс на 14 години :smt011 но все пак всеки сам си решава :-D за мен най-подходящата възраст за загуба на девствеността е 16 години:)
S_T_E_V_E
12-11-2006, 19:32
Ами да ти кажа тъпо ще е да ти кажа недей бърза , защото знам че не ти се чака, но все пак само едно е важно - ПОЛЗВАЙ ПРЕЗЕРВАТИВ! :)