Влез

View Full Version : Moderated: Защо всички момичета предпочитат да излизат с...

Страници : 1 [2]

assd
03-08-2007, 15:22
Да бе да! Най-хубавите коли т.нар. пичеловки са създадени от Порше и Ферари. Като най-забележимия при Порше е Карера, а при Ферари - Тестароса.
Изложиха се малко с джиповете Кайен Поршетата, защото въпреки че и по тях си падат мацките.
Жените били те на 15 или 35 винаги са си падали по мъже с възможности, пари и положение в обществото.
абе я се скрий бе, кой на 20 год ако не е с криминално минало кара ферари или порше :roll:

03-08-2007, 15:24
Да бе да! Най-хубавите коли т.нар. пичеловки са създадени от Порше и Ферари. Като най-забележимия при Порше е Карера, а при Ферари - Тестароса.
Изложиха се малко с джиповете Кайен Поршетата, защото въпреки че и по тях си падат мацките.
Жените били те на 15 или 35 винаги са си падали по мъже с възможности, пари и положение в обществото.
абе я се скрий бе, кой на 20 год ако не е с криминално минало кара ферари или порше :roll:

Георги Славов - 23 г. - той има крими досие, вярно
Те жените да не мислиш, че им дреме?
Пък и не е казано, че трябва да е на 20, то ако питаш мен, кой на 20 има кола негова собсвена, не на мама и тате и различна от Голф 2 или Ауди 80.

assd
03-08-2007, 15:27

Георги Славов - 23 г. - той има крими досие, вярно
Те жените да не мислиш, че им дреме?
Пък и не е казано, че трябва да е на 20, то ако питаш мен, кой на 20 има кола негова собсвена, не на мама и тате и различна от Голф 2 или Ауди 80.
е тоя ако не е жоро главата е па на :lol:

примерно аз имам ауди , което е бомба, има си кожен салон и сичко като си му е реда, и е сравнително ново (А3) :D и си е лично мое

пп и аз съм жоро, ама не съм главата :-D

Unknown-18
03-08-2007, 15:29
какъв е човек на 40 който излиза с момиче на 18-19

Колко мъже могат да си го позволят?
Да си на 40 и да изглеждаш така, че 18 - 19 годишни жени да ти обръщат внимание и да излизат с теб... Дай Боже всики му от мъжки пол такава съдба!
Винаги младите момчета са се дразнили, когато видят своя връстничка. Ако го питаш и този мъж на 40, сигурно ще ти признае, че на 18 също се е дразнил когато някоя негова наборка е в обятията на по-възрастен.

Много редки са връзките между връстници. Най-често срещани са - в пъти по-голяма разлика между жената и мъжа, в полза на мъжа. А напоследък има и в полза на жената тенденция. Но връстници... Е ако искате да преобръщате света, правете го! Възрастта ви е такава сега - всеки на 18 иска да преоткрива и преобръща целия свят. Дерзайте!

Единственото глупаво, което правите е, че не давате мнението на друг, а ако то е различно от вашето просто го обиждате. Ако темата не цъфтеше от обиди, би била интересна, а така е един КЕНЕФ и още по-зле - Безмислена е!

Дай Боже един ден да имаш дъщеря и тя да излиза с твой набор.Да видим дали тогава ще си пак на мнението "Дай Боже".
И м-у другото не започнах аз с обидите.А за това че такива са тенденциите си прав но е ЖАЛКО.Както и да е нека да си чупят главите.Когато кораба потъва всеки се спасява по единично.

kukli4ka__
03-08-2007, 15:29
Да си на 40 и да изглеждаш така, че 18 - 19 годишни жени да ти обръщат внимание и да излизат с теб... Дай Боже всики му от мъжки пол такава съдба!
Винаги младите момчета са се дразнили, когато видят своя връстничка. Ако го питаш и този мъж на 40, сигурно ще ти признае, че на 18 също се е дразнил когато някоя негова наборка е в обятията на по-възрастен.

Много редки са връзките между връстници. Най-често срещани са - в пъти по-голяма разлика между жената и мъжа, в полза на мъжа. А напоследък има и в полза на жената тенденция. Но връстници... Е ако искате да преобръщате света, правете го! Възрастта ви е такава сега - всеки на 18 иска да преоткрива и преобръща целия свят. Дерзайте!

Единственото глупаво, което правите е, че не давате мнението на друг, а ако то е различно от вашето просто го обиждате. Ако темата не цъфтеше от обиди, би била интересна, а така е един КЕНЕФ и още по-зле - Безмислена е!

един който мисли се намери
приятеля ми не изглежда на повече от 27 и ако видите с какви момичета е излизал ще ви се прииска да се скриете в някоя пещера
нямам намерение да разговарям с тъпи и ограничени същества които приемат нещастието си и не осъзнава че цял живот ще са в краката на другите
приятно ми беше да ви размърдам мозъците =D> =D> =D>

03-08-2007, 15:43
е тоя ако не е жоро главата е па на :lol:

примерно аз имам ауди , което е бомба, има си кожен салон и сичко като си му е реда, и е сравнително ново (А3) :D и си е лично мое

пп и аз съм жоро, ама не съм главата :-D

да де, главата е :D той с кайен се разкавра...

а ти с А3 не е зле, не е :wink:

samotnoto_yani
03-08-2007, 15:47
znam za6to e taka! za6toto pogolemite mom4eta po princip sa mn po seriozni ot 7,8-klasnici! do 8 klas mom4etata kusat momi4etata ili samo se ligavqt no tova ne e prisu6to za po golemite mom4eta!! est 4e ima i izklu4eniq koito sa po malki na vuzrast no vupreki tfasa mn p seriozni 8-[

03-08-2007, 15:48
znam za6to e taka! za6toto pogolemite mom4eta po princip sa mn po seriozni ot 7,8-klasnici! do 8 klas mom4etata kusat momi4etata ili samo se ligavqt no tova ne e prisu6to za po golemite mom4eta!! est 4e ima i izklu4eniq koito sa po malki na vuzrast no vupreki tfasa mn p seriozni 8-[

те в 7-8 клас ли почнаха да се ебaт вече? :shock:

Amayo
03-08-2007, 15:51
Тоя нот соу дед, явно некой батко му е откраднал гаджето. :lol: :lol: :lol: Батенцее с ква кола беше баткото с мерц или бавария?
аре бе кви са тия коли... най - тарикатите сме с ауди, нали знаеш "хубавите коли имат кръг в емблемата си, а най-хубавата - 4" :D
Е то и аз съм с Ауди, имам и шес хиляди марки. Но става ли въпрос за тарикати - Мерц! За играчори - Бумер. Аудитата са по бързи от другите две но нищо повече.

assd
03-08-2007, 15:55
Тоя нот соу дед, явно некой батко му е откраднал гаджето. :lol: :lol: :lol: Батенцее с ква кола беше баткото с мерц или бавария?
аре бе кви са тия коли... най - тарикатите сме с ауди, нали знаеш "хубавите коли имат кръг в емблемата си, а най-хубавата - 4" :D
Е то и аз съм с Ауди, имам и шес хиляди марки. Но става ли въпрос за тарикати - Мерц! За играчори - Бумер. Аудитата са по бързи от другите две но нищо повече.
ти с кво ауди си ако не е тайна? :D

03-08-2007, 15:56
срещу 6 000 марки ~ 3 000 евро може да си осигуриш амаио елитна 18 годишна в шератън, хилтън или радисън за около час :)

Unknown-18
03-08-2007, 15:57

приятеля ми не изглежда на повече от 27 и ако видите с какви момичета е излизал ще ви се прииска да се скриете в някоя пещера
нямам намерение да разговарям с тъпи и ограничени същества които приемат нещастието си и не осъзнава че цял живот ще са в краката на другите

Ти обаче имаш невероятната способнопст да ме караш да се смея.
Такива като теб и приятеля ти сте утайката на обществото.Такива като тебе като станат на по 40 и дават пари за жиголо.Слабо ме интересува приятеля ти как изглежда и с какви излиза.Аз пък не съм от най хубавите обаче си нямаш и на представа с какви по стойностни момичета от тебе съм бил няма да казвам и по красиви защото не те знам как изглеждаш.И не разбрах за какво нещастие говориш тъй като моят живот си е много готин и се чувствам страшно щастлив.И най щастлив ме прави факта че съм спал с няколко момичета чийто приятели са "батковци".Такива като тебе дето се мислят за принцеси най ги обичам.И то си личи кой е прост и ограничен.Научи се да боравиш с факти вместо с обиди тогава може би мненията ти ще тежат повече и ще имат по голям ефект.1-во размърдай твоя мозък пък после мисли за на другите.Едва когато се научиш на тези неща може и да станеш зряла жена а до тогава си оставаш тъпо лапе дори и на 30 да си.И ако поне за малко си изкараш главата от задника може би ще забележиш че не аз а ти ставаш смешна с глупавите си забележки.

assd
03-08-2007, 15:59
срещу 6 000 марки ~ 3 000 евро може да си осигуриш амаио елитна 18 годишна в шератън, хилтън или радисън за около час :)
аре бе добре, не си запознат, ако не е маги вълчанова или нейна някоя известна колежка естествено

иначе са около 400 лева на час най елитните, само дето се наемат за минимум 5-6 часа :wink:

Amayo
03-08-2007, 16:03
А4 авант Ес-лайн, не три в едно а куатро :lol: . А ю?

Ти нещо се изказА батеееееее! КАжи ЧЕСНО? :shock:

03-08-2007, 16:04
аре бе добре, не си запознат, ако не е маги вълчанова или нейна някоя известна колежка естествено

иначе са около 400 лева на час най елитните, само дето се наемат за минимум 5-6 часа :wink:

ставаше дума щото спомена 6 000 марки :lol:

а иначе на ясно съм, даже мога да ти кажа, че за 50 - 60 кинта се намират копия на маги, жени, цеци и останалите, даже и по-добри :)

assd
03-08-2007, 16:06

аз съм с А3, ама с кожено салонче (черно) :D

kukli4ka__
03-08-2007, 16:10
Unknown-18 скъпи аз фактите какво да ти ги казвам не виждаш ли по улиците какви батковци има и с какви жени са те
тези жени никога няма да излезнат с такъв като теб помни ми думата познавам много такива излизам с тях и живея този живот на кой му харесва и на кой не ми е все тая моя живот също е прекрасен като твоя и се чувствам добре така като съм сега
когато фактите говорят и боговете мълчат-а фактите са навсякъде около теб приеми донякъде реалността окледай се и разбери че нещата няма да се променят
никога обаче не съм казвала че съм против връзките с нормални момчета просто аз не бих искала да имам такива връзки безмислено е за мен
вие правете каквото искате,но колкото и факти да представяш ти нищо няма да промениш
сега гледам през прозореца и виждам лъскав мерцедес и кой излиза-супер мадама с гологлав батко -винаги ще е така

Amayo
03-08-2007, 16:16

Мразим кожа, некво запотяващо е.

OtherDimension
03-08-2007, 16:18
мерете си пишките тука пред материалистките .. хах

tX not so dead...
03-08-2007, 16:21
Всъщност, намери се още един който не мисли. Както правиш и ти.

Искренно съжалявам приятеля ти, който очевидно няма други качества освен добър външен вид. /под въпрос./
Разбира се, ако използваш гаджетата си за трофей - няма проблем. Стига да не мислиш, а ти както забелязвам се справяш отлично с немисленето. Красотата е преходна, дори на 60 да изглежда като на 30, човека си е изпеял песента. Питай Лили Иванова.

Множествено и в последствие единствено число ?!
Няма запетайки, няма точки... добро начало е обаче, да започваш изреченията с главна буква.
На 19 неграмотна ?!
Да-да... да беше друга да се учудя... ама не.

Факт, размърда ги. И на мен щеше да ми е приятно да размърдам твоя, ако имаше такъв. Съдба... няма.

03-08-2007, 16:22

ще вземе да ни върже някоя :lol:

OtherDimension
03-08-2007, 16:26

ще вземе да ни върже някоя :lol:

късмет :D

tX not so dead...
03-08-2007, 16:29
Unknown-18 скъпи аз фактите какво да ти ги казвам не виждаш ли по улиците какви батковци има и с какви жени са те
Да. Тези жени са нобелови лауреати !

тези жени никога няма да излезнат с такъв като теб помни ми думата
И ОПАЗИЛ МЕ ГОСПОД !

познавам много такива излизам с тях и живея този живот
Живота на невероятната холивудска звезда ? Не мисля. И ти като мен и като Unknown-18 живееш в панелка. А ние сме нещастници както ти каза... Факт е обаче, че ако и той и аз се пойздигнем в обществото ще е благодарение на самите нас... за разлика от теб. Твоя единствен трамплин нагоре минава през гъза ти.

на кой му харесва и на кой не ми е все тая моя живот също е прекрасен като твоя и се чувствам добре така като съм сега
когато фактите говорят и боговете мълчат-а фактите са навсякъде около теб
Аз сам факт. Защо не ме приемаш ?

приеми донякъде реалността окледай се и разбери че нещата няма да се променят
никога обаче не съм казвала че съм против връзките с нормални момчета просто аз не бих искала да имам такива връзки безмислено е за мен
Мда, 19 годишните обикновено са бедни студенти. Нямат коли и пари който да споделят с теб.

вие правете каквото искате,но колкото и факти да представяш ти нищо няма да промениш
сега гледам през прозореца и виждам лъскав мерцедес и кой излиза-супер мадама с гологлав батко -винаги ще е така
ДА ПОБЛЕЕМЕ ЗАДРУЖНО В СТАДОТО !

assd
03-08-2007, 16:49
Мразим кожа, некво запотяващо е.[/quote]
бе не много, изкуствената обаче яко съкс
иначе е гъзария отвсякъде, черна като на мерцедес ес класа :D

Unknown-18
03-08-2007, 19:33
Да. Тези жени са нобелови лауреати !

тези жени никога няма да излезнат с такъв като теб помни ми думата
И ОПАЗИЛ МЕ ГОСПОД !

познавам много такива излизам с тях и живея този живот
Живота на невероятната холивудска звезда ? Не мисля. И ти като мен и като Unknown-18 живееш в панелка. А ние сме нещастници както ти каза... Факт е обаче, че ако и той и аз се пойздигнем в обществото ще е благодарение на самите нас... за разлика от теб. Твоя единствен трамплин нагоре минава през гъза ти.

на кой му харесва и на кой не ми е все тая моя живот също е прекрасен като твоя и се чувствам добре така като съм сега
когато фактите говорят и боговете мълчат-а фактите са навсякъде около теб
Аз сам факт. Защо не ме приемаш ?

приеми донякъде реалността окледай се и разбери че нещата няма да се променят
Мда, 19 годишните обикновено са бедни студенти. Нямат коли и пари който да споделят с теб.

ДА ПОБЛЕЕМЕ ЗАДРУЖНО В СТАДОТО !

Каквото и да кажа повече ще е безмислено той човека ти го каза.
Гологлав батко = На плешив като билярдна топка.Честито на печелившите.

MaXy_GiRL
03-08-2007, 20:10
Am as si go obqsnqvam taka:
Tai kato mom4etata se razvivat po bavno,a momi4etata na po 14,15 i 16 godini iskat nqkoi na tehniq akal i se fa6tat s po razvito mislene batkovci... :wink: ...moje bi i za tova v dne6no vreme mladejite(po to4no momi4etata)po4vat tolkova rano poloviq si jivot! :?

Поредното момиче което е много наясно с прихологията ](*,)
Отговори си на въпроса колко трябва да е развит един човек на 25+ години че да се занимава с лапета.Явно е че си е недораслек.
И само не ми казвай че ти си от ония извисените дет на 15-16 мислят за серозните работи от живота.Най вероятно си поредната лигла която и сама не може да си отговори на въпроса - Защо съм с тип който визулно изглежда на годините на баща ми ?
И колкото да ти се иска до повярваш в това че вие момичетата се развивате по бързо от нас момчетата не е така.Ако искаш си вярвай в това вярвай ако щеш че Дядо Коледа ти носи подаръците Господ те храни а щъркела те е донесъл ама нищо не се променя реалноста е съвсем друга.

Ne ne sam na 15,nito na 16,a sam na 14!!!Ne tvardq,4e sam naqsno s psihologiqta,a prosto taka si go obqsnqvam!Nz tvoite teorii kakvi sa i da ti kaja 4estno ne me i interesyva!!!Ti kato si misli6 4e si mnogo v 4as s psihologi4nite razvitiq u 4oveka izkaji edno svqstno mnenie,a ne samo da uprovergava6 4ujdite!!!................. Ami neznam kolko e razvit 4ovek na 25,no sam sigurna 4e misli mnogo po trezvo ot nqkoe 15 ili 16 godi6no mom4e!Vapreki 4e ima i izkliu4eniq(i v malkite i v po golemite)

elf4o
03-08-2007, 20:14
и аз преди време бях пуснал такава тема :)
та ето какъв е моят отговор значи момичетата порасват по бързо от момчетата и за това си търсят по големи от тях понякога тази възрастова граница варира до до над 10 години по големи от тях..........
Лично според мен това да ходиш с някого заради някакви скапани години е пълна простотия,безмислица и глупост .......... тъи като за любовта няма никакви граници още по малко някаква скапана възраст!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MaXy_GiRL
03-08-2007, 20:25
и аз преди време бях пуснал такава тема :)
та ето какъв е моят отговор значи момичетата порасват по бързо от момчетата и за това си търсят по големи от тях понякога тази възрастова граница варира до до над 10 години по големи от тях..........
Лично според мен това да ходиш с някого заради някакви скапани години е пълна простотия,безмислица и глупост .......... тъи като за любовта няма никакви граници още по малко някаква скапана възраст!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Absoliutno na sa6toto mnenie sam!!!! :smt023 =D> =D> =D>

Unknown-18
03-08-2007, 21:12
Tai kato mom4etata se razvivat po bavno,a momi4etata na po 14,15 i 16 godini iskat nqkoi na tehniq akal i se fa6tat s po razvito mislene batkovci... :wink: ...moje bi i za tova v dne6no vreme mladejite(po to4no momi4etata)po4vat tolkova rano poloviq si jivot! :?

Отговори си на въпроса колко трябва да е развит един човек на 25+ години че да се занимава с лапета.Явно е че си е недораслек.
И само не ми казвай че ти си от ония извисените дет на 15-16 мислят за серозните работи от живота.Най вероятно си поредната лигла която и сама не може да си отговори на въпроса - Защо съм с тип който визулно изглежда на годините на баща ми ?
И колкото да ти се иска до повярваш в това че вие момичетата се развивате по бързо от нас момчетата не е така.Ако искаш си вярвай в това вярвай ако щеш че Дядо Коледа ти носи подаръците Господ те храни а щъркела те е донесъл ама нищо не се променя реалноста е съвсем друга.

Ne ne sam na 15,nito na 16,a sam na 14!!!Ne tvardq,4e sam naqsno s psihologiqta,a prosto taka si go obqsnqvam!Nz tvoite teorii kakvi sa i da ti kaja 4estno ne me i interesyva!!!Ti kato si misli6 4e si mnogo v 4as s psihologi4nite razvitiq u 4oveka izkaji edno svqstno mnenie,a ne samo da uprovergava6 4ujdite!!!................. Ami neznam kolko e razvit 4ovek na 25,no sam sigurna 4e misli mnogo po trezvo ot nqkoe 15 ili 16 godi6no mom4e!Vapreki 4e ima i izkliu4eniq(i v malkite i v po golemite)

Това че опровергавам другите не прави мнението ми по малко смислено или свястно.Годините ти оправдават некомпетентноста ти ама е плашещо че някой други са по големи от тебе и въпреки това са също толкова неориентирани.

deusex
03-08-2007, 21:16
абе хора защо си мислите че видиш ли момичетата предпочитали да излизат с по-големи??? ами не е вярно! просто по-големите мъже предпочитат по-малките момичета защото са по свежички :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

случайно прелитаща
03-08-2007, 21:33
абе хора защо си мислите че видиш ли момичетата предпочитали да излизат с по-големи??? ами не е вярно! просто по-големите мъже предпочитат по-малките момичета защото са по свежички :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

прав си човече! ама тука ей го на види се, има един луд дето си е навил нещо и като латерна в 20!!! страници си го повтаря.

03-08-2007, 21:33
Само ще кажа,че в Сащ такива връзки(непълнолетен с възрастен) са забранени с закон...

MaXy_GiRL
03-08-2007, 21:41

Това че опровергавам другите не прави мнението ми по малко смислено или свястно.Годините ти оправдават некомпетентноста ти ама е плашещо че някой други са по големи от тебе и въпреки това са също толкова неориентирани.

Am as ne vijdam da dava6 otgovor na temata,a samo da namira6 kusuri na 4ujdite postove!Tova za men nito e smisleno nito e svqstno... :wink:

deusex
03-08-2007, 21:42
Само ще кажа,че в Сащ такива връзки(непълнолетен с възрастен) са забранени с закон...

- само да кажа тогава че в САЩ е забранено със закон да се пие алкохол ако си под 21г.
- също ще кажа че както в САЩ така и в БГ е забранено със закон да се краде и да се убива!

а мислите ли че тези неща не се случват? :roll: ](*,) :mrgreen:

Mr_StZ
03-08-2007, 21:44
Може да си падат по по големите размери :D

SiMiLi_
03-08-2007, 23:04
nali znae6 razmera nqma zna4enie 8-[ :mrgreen:

deusex
03-08-2007, 23:51

това може да го каже само момиче което не е било с "голям" :-D

mgxpower
03-08-2007, 23:53

това може да го каже само момиче което не е било с "голям" :-DЕ не ти направо закопа.... :-D

dasdas
03-09-2007, 05:50
Ne e taka ne vsi4ki momi4eta si padat po po-golemi ot tqh moje i da sa malko no ima i takiva koito ne si padat po batkovci ... i vse pak az mislq 4e momi4etata predpo4itat po - golemite mom4eta za6toto se 4uvstvat po za6titeni i sugurni... a dokolkoto za razmera moga da vi kaja 4e ne vsi4ki momi4eta sa KURVI !!!

BastardOfChrist
03-09-2007, 06:03
Ne e taka ne vsi4ki momi4eta si padat po po-golemi ot tqh moje i da sa malko no ima i takiva koito ne si padat po batkovci ... i vse pak az mislq 4e momi4etata predpo4itat po - golemite mom4eta za6toto se 4uvstvat po za6titeni i sugurni... a dokolkoto za razmera moga da vi kaja 4e ne vsi4ki momi4eta sa KURVI !!!
с какво един батко е по осигорен и сигорен? няма да се жениш за него , я ...
Сигорени? Че , няма да си платиш кафето , което е 50 стотинки? :smt005 или количката за левче ? Или , че ще ти купи цигари ? :smt005
И какво като се возиш в тази кола? Рано или късно , ще се разделите и ще я гледаш само на снимка ... никога няма да я притежаваш ;--)
Защитен? Откакво има да я защитава? Да не би да сме във воено положение я / война ... Защитена , че ще има кой да я кара с колата до вкъщи? :smt005 :smt005

FikyScHetOo
03-09-2007, 07:25
Не прочетох темата докрай, но ще си кажа мнението... Според мен е така, защото с момче на 16-17 по-трудно можеш д анамериш стабилност, защото малко от тях са улегнали и неискат само секс. Другото е,че по-голям не значи обезателно с 10-20 години...може да е по-голям и с 3-4. Има повече теми за разговор... И се чустваш в сигурни ръце. После идват другите предимства (кола) - по=добре някой на 20, който да знае как да те защитава и да може да те води насам натам, отколкото някой на 16, на който интересите му са от компютъра (през леглото) до масата. Нз, аз лично с хора 2-3 години по-големи от мен се разбирам идеялно :)

Unknown-18
03-09-2007, 08:22

Am as ne vijdam da dava6 otgovor na temata,a samo da namira6 kusuri na 4ujdite postove!Tova za men nito e smisleno nito e svqstno... :wink:

As Сигурно трябва да значи АЗ.Няма значение.А ти имаш още много боб да ядеш докато почнеш да правиш разлика м-у смислено-несмислено и свястно-несвястно.

po za6titeni i sugurni

Купи си питбул като толкова се нуждаеш от защита.Това е в кръга на шегата.А сега сериозно.Мисля че при тебе и при повечето момичета в днешно време защита и сигурност значат удобства.По всичко личи че е така.Материалното най-отгоре което е наистина жалко.

03-09-2007, 16:25
[quote=MaXy_GiRL]Am as si go obqsnqvam taka:

As Сигурно трябва да значи АЗ.Няма значение.А ти имаш още много боб да ядеш докато почнеш да правиш разлика м-у смислено-несмислено и свястно-несвястно.

Tova,4e sam na 14 ne zna4i,4e ne pravq raznika... :wink: :x

Unknown-18
03-09-2007, 18:11
[quote=MaXy_GiRL]Am as si go obqsnqvam taka:

Tova,4e sam na 14 ne zna4i,4e ne pravq raznika... :wink: :x

Ами по всичко личи че не правиш.

malka_sladuranka
03-09-2007, 18:18
Ами по всичко личи че не правиш. Защо не приемаш мнение различно от твоето? Претендираш, че си много голям, умен, зрял, пък дори и не уважаваш мнението на останалите. И аз не намирам смисъл за мен, във връзките с по-големи мъже(на около 30-40 примерно), но щом толкова масово се предпочита явно си има причина. Истина е, че до сега в темата се дадоха и доста глупави обяснения, но имаше и доста умни мнения от явно умни деца.

03-09-2007, 19:04
аз съм на 18, а моят приятел на 28 и ако тук го обявявате за ненормално, то на всякъде другаде се приема за в реда на нещата, вкл. и от родителите ми.
имам брат на 19 който има гадже на 14

`Death`Whore`
03-09-2007, 19:12
Вече ненормалното е нормално, така че понятията са много размити. Едно е на 18 да си с човек на 28 обаче.

deusex
03-09-2007, 19:14
абе много глупусти се изписаха не мога да разбера къв е смисъла да се спори???

всички хора логично искат сигурност и по-добър стандарт на живот а това се постига с пари! живеем в комерсиален свят - факт!

"по-добре здрав и богат отколкото болен и беден"

`Death`Whore`
03-09-2007, 19:16
Да - явно положението е станало много, много лошо, щом като и чувствата вече са комерсиални.

deusex
03-09-2007, 19:22
чувствата може и да не са комерсиални но те няма да те нахранят нито да те облекат ;)

(въпреки че мога доста време да изкарам да ям само от плодовете на любовта)

\:D/

`Death`Whore`
03-09-2007, 19:49
А защо трябва да чакаме някой друг да ни облече и какво общо имат парите с любовта? Всеки уважаващ себе си човек иска да изкарва пари сам и е наясно, че ако е без образование, професия, не е работил никога и се е осланял само на партньора си, този партньор може неусетно да го изостави и да се окаже на улицата.

Unknown-18
03-09-2007, 20:05
Ами по всичко личи че не правиш. Защо не приемаш мнение различно от твоето? Претендираш, че си много голям, умен, зрял, пък дори и не уважаваш мнението на останалите. И аз не намирам смисъл за мен, във връзките с по-големи мъже(на около 30-40 примерно), но щом толкова масово се предпочита явно си има причина. Истина е, че до сега в темата се дадоха и доста глупави обяснения, но имаше и доста умни мнения от явно умни деца.

Никъде до сега не съм казвал , че съм зрял или пък нещо подобно.Просто в някой постове си личи детинския начин на мислене и това ми прави впечатление.Вярно е че масово се предпочитат такива връзки с по големи и да има си причина.Аз си признавам , че съм се дете обаче не приемам някое момиче дет няма хабер от живота да ми казва кое е смислено и кое не при условие , че това момиче даже и не вниква в смисъла на думата смислено.Да не говорим пък за "пичката" която обяви че ние "по-малките" сме нещастници там още кви ли не.Това се е просто глупаво.

чувствата може и да не са комерсиални но те няма да те нахранят нито да те облекат

Да така е.Съгласен съм с това ама не мислиш ли че е малко рано на по 16-17 години момичетата да свикват да живеят като паразити.Аз лично имам приятелка която няма нито една дреха която да си е купила със свой пари или пък с тези на родителите си.Всичко е от авера и.Грозно изглежда.Всеки говори за любов ама ми е чудно защо когато удобствата изчезнат и любовта изчезва.И кажете ми вие момичета които ходите с "батковците" и не ви интересуват парите и колите.На колко от вас приятелите са без кола и не ви черпят из заведенията?

Тука ми са навъдиха много "почитатели" от сърдити по сърдити заради изказванията ми ама не ми пука , защото казвам каквото мисля.А това че апострофирам другите не значи че не зачитам мнението им.
А когато някой започне да говори за това че момичетата се развивали умствено по бързо от момчетата адски ме дразни.Било доказано.Ами в сравнение с това по вероятно е да е доказано че има живот на Марс а аз да не знам.Има разлика в това да не зачиташ мнението на някой и да му обясниш как стоят нещата.Защото някой хора са достигнали най-високото ниво на своята некомпетентност.

assd
03-09-2007, 20:22
"по-добре здрав и корав отколкото малък и жалък"

е те така по яко звучи мнението :lol:

ge0rg1ev-
03-10-2007, 17:54
АБсолютно подкрепям Unknown-18. Супер го каза, ман. Иначе, че момичетата се развиали по-бързо, това е само физически, а пък ако някой ми каже, че умствено се развивилаи по-бързо от нас, малий, ще се пръна от смях.

Respect is not only a word, it's much more.
Respect yorself and the other who deserve it.

Unknown-18
03-11-2007, 00:09
АБсолютно подкрепям Unknown-18. Супер го каза, ман. Иначе, че момичетата се развиали по-бързо, това е само физически, а пък ако някой ми каже, че умствено се развивилаи по-бързо от нас, малий, ще се пръна от смях.

Ами така си е.Просто по рано навлизат в пубертета.Всичко останало са пълни глупости.

Charlotte_the_Harlot
03-11-2007, 03:46
аз съм на 18, а моят приятел на 28 и ако тук го обявявате за ненормално, то на всякъде другаде се приема за в реда на нещата, вкл. и от родителите ми.

И откога педофилията е нещо нормално?

Unknown-18
03-11-2007, 15:35

И откога педофилията е нещо нормално?

От скоро.
До преди 4-5 години ги нямаше тез работи или поне аз не ги помня.

OtherDimension
03-11-2007, 15:36
докога ще пишете по тая тема ?

malka_sladuranka
03-11-2007, 15:37
докога ще пишете по тая тема ? Докато на Unknown-18 не му спрат нета. :-k

Unknown-18
03-11-2007, 18:33

Някакъв проблем ли имаш с мене?
Или не ти изнася на какво мнение съм?

dimitrios
03-11-2007, 18:47
Така е ре6ила майката природа всеки слу4ай мом4етата сме обре4ени (тези които са на 14-15 де) :smt011

malka_sladuranka
03-11-2007, 18:57

Или не ти изнася на какво мнение съм? Ти си куку бе човек, или само се чудиш с кой да спориш. Мисля, че темата се изчерпа преди доста време, а ти се опитваш да промениш начина на мислене на хората. За твое съжаление - Мission impossible. Освен това защо реши, че не ми изнася на какво мнение си? :-s Мислиш ли, че ме интересува Unknown-18 от форума на какво мнение е? :-s

MaXy_GiRL
03-11-2007, 19:11

Ами така си е.Просто по рано навлизат в пубертета.Всичко останало са пълни глупости.

Pravila sam statiq na tazi tema za tova smeq da go tvardq!!!.... :x Smisala na moq post e samo edna ot mnogoto pre4ini!Eto v4era razgovarqh s bratov4edka si (18 godini) i tq mi kaza,4e nqmala tarpenie da utide da u4i v universitet za da se zapoznae s po-golemi i po-inteligentni hora....

ooops
03-11-2007, 19:53
pove4eto momi4eta iskat da hodqt s po golemi mojebi za6tot gi e strah da ne im se podigravat no az li4no sym hodila kakto s po malyk ot men sy6to s kolkoto men i sega hodq s po golqm ot men i ne e za da me vozqt v koli ili ne6to takova a 6toto prosto tyi se slu4i liubov kvo da sa prai :lol:xax i az taka am to razlikata ni e samo 1 godina :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Unknown-18
03-11-2007, 20:16

Или не ти изнася на какво мнение съм? Ти си куку бе човек, или само се чудиш с кой да спориш. Мисля, че темата се изчерпа преди доста време, а ти се опитваш да промениш начина на мислене на хората. За твое съжаление - Мission impossible. Освен това защо реши, че не ми изнася на какво мнение си? :-s Мислиш ли, че ме интересува Unknown-18 от форума на какво мнение е? :-s

Аз че съм куку си е верно :lol: Не се опитвам да променям каквото и да било обаче адски се нерва някой дупедавка като напише 2 реда простотий на което дори и аз не съм способен и като завърши некомпетентното си мнение с фразата "Доказано е".

malka_sladuranka
03-11-2007, 21:16
Аз че съм куку си е верно :lol: Не се опитвам да променям каквото и да било обаче адски се нерва някой дупедавка като напише 2 реда простотий на което дори и аз не съм способен и като завърши некомпетентното си мнение с фразата "Доказано е". Дам, смешно е, но някой като е твърдоглав, не виждам смисъл да се спори с него, а темата ще стане един безкраен, порочен кръг - Некомпетентно мнение - Опровержение - Некомпетентно мнение - Опровержение - Некомпетентно мнение - Опровержение - Некомпетентно мнение - Опровержение - Некомпетентно мнение - Опровержение - Некомпетентно мнение - Опровержение - Некомпетентно мнение - Опровержение - Некомпетентно мнение - Опровержение - Некомпетентно мнение - Опровержение - ....
Всичко това казано с безброй думи. Поне по този начин се тренира синонимния речник.

kamyne4ety
03-11-2007, 23:04
a nz i az predi kato po malka si padax po batkovci ama sega dori xodq s po malak ot men i se razbirame mn dobre

gotinam
03-12-2007, 05:03
malka_sladuranka
остави го, тоя е болен, никой не му обръща внимание.

deusex
03-12-2007, 05:23
Така е ре6ила майката природа всеки слу4ай мом4етата сме обре4ени (тези които са на 14-15 де) :smt011

не се дразнете, момчета, и аз като бях на 14-15 не можах да си намеря гаже шото мацките излизаха с некви над 20 ама не ми пукаше защото имах повече свободно време за други хубави неща и като станах по-голям си намерих мацка, но тези момичета са по-прецакани от вас защото като станат на 25 вече няма за нищо да стават пък ние и на 40 пак ще си ходим си некви на по 20 и ще е яко :)))

sladi4kata~ss
03-12-2007, 05:53
Kakvo vi valnuva koi s kolko goliam izliza? Kva vi e ideata na tazi tema? Spora vi e detinski

MaHeKeH
03-12-2007, 06:03
Нека ви го кажа..Момичетата ходят с по-големи поради елементарни причини
1.По-възрастните са по отговорни
2.Огаждат им повече работят изкарват пари и харчат по тях
3.Чустват се сигурни с тях
4.Няма да я наебат и оставят (като 15-17 годишно лапе)
5.Защитени са .. тва не е просто са прайш на връскар пред мацката и кат стане гаф някав и каше.. Върастния мъж винати ще се застъпи за нея независимо от всичко!

За тва не се карайте.. всичко е въпрос до психика ;)

deusex
03-12-2007, 06:05
5.Защитени са .. тва не е просто са прайш на връскар пред мацката и кат стане гаф някав и каше.. Върастния мъж винати ще се застъпи за нея независимо от всичко!

Всички тия неща ги имам и аз само без многото пари!
такаче не ми говори за психика - всичко е комерс :mrgreen:

03-12-2007, 06:08

Да ве те всички казват така.. и кат ти пусне опа после изчезваш.. ай моля те неможе да ме убедиш в това... все пак съм го правил и аз ...
Обаче си намерих майстора... и ся ме виж мърдане няма.. мацката е по-голяма от мен има всичко .. и кво .. не ми изневерява.. постояно иска да сме заендо и всичко тва незначи че .. щом ти го пишеш ти вярвам ;) докато не го видя тва немога да го повярвам ;)
п.П:Вече зависи и от външноста незнам за теб ;)

MaHeKeH
03-12-2007, 06:10

Да ве те всички казват така.. и кат ти пусне опа после изчезваш.. ай моля те неможе да ме убедиш в това... все пак съм го правил и аз ...
Обаче си намерих майстора... и ся ме виж мърдане няма.. мацката е по-голяма от мен има всичко .. и кво .. не ми изневерява.. постояно иска да сме заендо и всичко тва незначи че .. щом ти го пишеш ти вярвам ;) докато не го видя тва немога да го повярвам ;)
п.П:Вече зависи и от външноста незнам за теб ;)

03-12-2007, 06:48
Не всички момичета са материалистки. Има и с нормални момчета на по 25 дето излизат пък карат Лади.
Момичетата търсят сигурност и я получават при батковците. Ето това е истината.

`Death`Whore`
03-12-2007, 07:34
Няма да я наебат и оставят (като 15-17 годишно лапе)
Я ми кажи поне 1 причина, поради която зрял мъж ще бъде с момиченце, различна от секса.

03-12-2007, 07:42
EPA KATO TOLKOVA MNOGO ISKAT SIGURNOST DA HODQT PRI NQKOE CHENGE DA GI PAZI HAHAHAHHAHA :-D

03-12-2007, 07:49
Nai me drazni edno neshto - ZASHTO POD DQVOLITE TRQBVA DA SE PRECENQVAT HORATA PO TOVA NA KOLKO SA GODINI. QVNO CHE E TRUGNALO TAKA I TAKA SHTE SI OSTANE.... TUPITE JENSKI NE MOGAT DA SI GO POBERAT V PATESHKATA PROSTA PACHA CHE NE VUZRASTTA PRAVI CHOVEKA- CHOVEK, A HARAKTERA MU! :smt011 :smt013

Unknown-18
03-12-2007, 08:37
malka_sladuranka
остави го, тоя е болен, никой не му обръща внимание.

А ти си адски ограничено момиче и не го казвам просто така.Това са личните ми обеждения след като ти наблюдавах детинските изказвания в куп теми.

За тва не се карайте.. всичко е въпрос до психика

1.Ако бяха отговорни дали нямаше да мислят вече за брак деца и тем подобни вместо да се мотаят с лапештаци.
2.Естествено че им огаждат.Хващат си по малки момичета защото по лесно могат да ги впечатлят докато една наистина зряла жена не би им обърнала внимание.
3.Сигурно се чувстват и сигурни.Кафето е безплатно - спестяванията на момичето растат.
4.Да вярно е.Ще я ебат колкото може повече и като си намерят някоя по изгодна чак тогава ще я зарежат.
5.И оо да защитени са особено когато вали а те са в колата на авера си.Тогава най много се усеща защитата.

deusex
03-12-2007, 08:45
1.Ако бяха отговорни дали нямаше да мислят вече за брак деца и тем подобни вместо да се мотаят с лапештаци.
2.Естествено че им огаждат.Хващат си по малки момичета защото по лесно могат да ги впечатлят докато една наистина зряла жена не би им обърнала внимание.
3.Сигурно се чувстват и сигурни.Кафето е безплатно - спестяванията на момичето растат.
4.Да вярно е.Ще я ебат колкото може повече и като си намерят някоя по изгодна чак тогава ще я зарежат.
5.И оо да защитени са особено когато вали а те са в колата на авера си.Тогава най много се усеща защитата.

това ми хареса :mrgreen:

Amayo
03-12-2007, 10:29

Нали ше излезете от некоя дискотека, че ви зъбършем по два шамара и на двамата, ше ви дръпнем на пиклите чантите и ми е много интересно как па точно ще ги защитите с 20 килограмовите ви телца? :lol: :lol:

Unknown-18
03-12-2007, 10:59

Нали ше излезете от некоя дискотека, че ви зъбършем по два шамара и на двамата, ше ви дръпнем на пиклите чантите и ми е много интересно как па точно ще ги защитите с 20 килограмовите ви телца? :lol: :lol:

В себе си нося газов пистолет а ако случайно реша да не го вземам си нося нож.Така че ако имаш кураж ела и са пробвай да бършеш шамари или да дърпаш чанти.Да видиш тогава как ше ти нарежа задника че да не можеш да седиш на него.А другата възможност е да ти напълня дробовете с газ па следващия път като ходиш да праиш такива неща и противогаз да си слагаш.Айде много здраве разбойнико. :lol:

Amayo
03-12-2007, 11:19

В себе си нося газов пистолет а ако случайно реша да не го вземам си нося нож.Така че ако имаш кураж ела и са пробвай да бършеш шамари или да дърпаш чанти.Да видиш тогава как ше ти нарежа задника че да не можеш да седиш на него.А другата възможност е да ти напълня дробовете с газ па следващия път като ходиш да праиш такива неща и противогаз да си слагаш.Айде много здраве разбойнико. :lol:
Газов пистолет ми носил - ето ти една много отговорна причина някое момече да те хвне за отговорно гадже. БАте аз имам три бойни пистолета, ти нали се сещаш че ако ме гръмнеш с газов и аз ти разхвърлям целия мозък в ескейп и ще ме оправдаят на място за самозащита. Освен това газта от газовите пистолети не действа на мен и на всеки трети човек с големи размери. Ама айде да не ти обяснява за оръжия и наказателния кодекс че това е друга тема която я уча 4 години. Ще оставя на теб самия да си докажеш сам на себе си как никоя нормална никога не би излязла с теб, колкото и зрял и пълнолетен да се самозалъгваш че си. [-X

malka_sladuranka
03-12-2007, 11:19
В себе си нося газов пистолет а ако случайно реша да не го вземам си нося нож.Така че ако имаш кураж ела и са пробвай да бършеш шамари или да дърпаш чанти.Да видиш тогава как ше ти нарежа задника че да не можеш да седиш на него.А другата възможност е да ти напълня дробовете с газ па следващия път като ходиш да праиш такива неща и противогаз да си слагаш.Айде много здраве разбойнико. :lol: Аз като ви казвам, че е куку..... http://www.nwhikers.net/forums/images/smiles/crazy.gif

Amayo
03-12-2007, 11:39
В себе си нося газов пистолет а ако случайно реша да не го вземам си нося нож.Така че ако имаш кураж ела и са пробвай да бършеш шамари или да дърпаш чанти.Да видиш тогава как ше ти нарежа задника че да не можеш да седиш на него.А другата възможност е да ти напълня дробовете с газ па следващия път като ходиш да праиш такива неща и противогаз да си слагаш.Айде много здраве разбойнико. :lol: Аз като ви казвам, че е куку..... http://www.nwhikers.net/forums/images/smiles/crazy.gif
Ма не тоя направо ми еба майката - 20 страници се обяснява как пичките не му връзвали и как, рииш ли, не той е виновен - МИ ДРУГИТЕ !?! :shock: #-o

malka_sladuranka
03-12-2007, 11:56
Ма не тоя направо ми е** майката - 20 страници се обяснява как пичките не му връзвали и как, рииш ли, не той е виновен - МИ ДРУГИТЕ !?! :shock: #-o Дам, така е. Ако си готин и си "мъж" на място и на 13 можеш да ходиш с пичката от 6ти Б клас.

kukli4ka__
03-12-2007, 12:56
Брей някои по умни от форума най накрая осъзнаха че Unknown-18 е куку и е незадоволен :D

Unknown-18
03-12-2007, 13:02

Газов пистолет ми носил - ето ти една много отговорна причина някое момече да те хвне за отговорно гадже. БАте аз имам три бойни пистолета, ти нали се сещаш че ако ме гръмнеш с газов и аз ти разхвърлям целия мозък в ескейп и ще ме оправдаят на място за самозащита. Освен това газта от газовите пистолети не действа на мен и на всеки трети човек с големи размери. Ама айде да не ти обяснява за оръжия и наказателния кодекс че това е друга тема която я уча 4 години. Ще оставя на теб самия да си докажеш сам на себе си как никоя нормална никога не би излязла с теб, колкото и зрял и пълнолетен да се самозалъгваш че си. [-X

Самоувереноста е хубаво нещо.А доколкото разбирам от написаното ти си на повече от 20.От което следва че едва ли и на тебе ти връзват пичките.Тъй като гледам само слабоумник би са наврял в тийн форум освен ако не е тийн.Ти си пропаднал бате.И честно казано ще се изненадаш ако разбереш какви момичета ми връзват.

malka_sladuranka ти пък си голема схема.100% наблюдаваш темата от начало ама изчака момента като започнат да ме нападат да се включиш и ти.А сега трябва да дойде възловия момент в който ще се появи някой който да то покаже собствения ти анус та да са спреш да пишеш както и обикновено правиш.А и 6 Б клас са симпатяга ама са ми малки. \:D/
Имам и един въпрос.Това с 6 Б сама ли го измисли или са събрахте с приятелки у вас и всички заедно го измислихте??

malka_sladuranka
03-12-2007, 13:25
malka_sladuranka ти пък си голема схема.100% наблюдаваш темата от начало ама изчака момента като започнат да ме нападат да се включиш и ти.А сега трябва да дойде възловия момент в който ще се появи някой който да то покаже собствения ти анус та да са спреш да пишеш както и обикновено правиш.А и 6 Б клас са симпатяга ама са ми малки. \:D/
Имам и един въпрос.Това с 6 Б сама ли го измисли или са събрахте с приятелки у вас и всички заедно го измислихте?? ::: Ще карам по точките...
Темата я наблюдвам - Да така е, как да не я наблюдавам като непрекъснато стърчи най-отгоре благодарение на теб. Ако случайно никой не отговори, защото явно темата се смята за приключена следва това:
Май няма никой кво да каже повече. (цитата го взех от 5та страница). Включих се разбира се, изказах си мението, но няма как да остана безучастна в абсурдния спор.
Това с възловия момент не го разбирам, не виждам как ще се появи някой "който да то покаже собствения ти анус та да са спреш да пишеш както и обикновено правиш" (цитат). Не виждам смисъл в тези думи....
Другото което е, какви са ти наблюденията от мен, че казваш "както обикновено правиш"? Да-спирам, когато мисля, че дадена тема е изчерпана, за разлика от теб, аз знам кога трябва да се спра и когато дойде този момент - ще го направя.
Хехе 6ти Б клас, явно са ти направили впечатление. Ами аз имам дар слово и не са ми нужни приятелки, за да оборя думите на някой си...Unknown...

03-12-2007, 13:42
Няма да я наебат и оставят (като 15-17 годишно лапе)
Я ми кажи поне 1 причина, поради която зрял мъж ще бъде с момиченце, различна от секса.
Причината е следната... :) до сега да е имало такъв индивид който да наебе момичето и да го остави от по възрастните освен такива квит са мислят за плейбой???Ми ако на момичето и скимне да го осъди.. тя дори няма и пълнолетие ???Помисли малко .. той ще затъне повече за тва ще направи всичко възможно тя да го заебе.. ако иска ;) хах ... не е просто ебане ..

Unknown-18
03-12-2007, 14:44
щото всички 17-18 годишни са пикльовци,неопитни и само те ръгат като овца да си правят на тях кефа.Къв ти кеф те за 3 мин се празнат и после викат че са те ебали.хахаха

Пикльовци? Ти на колко си? На 16 ?

какви са ти наблюденията от мен, че казваш "както обикновено правиш"?

Наблюденията ми са че когато пишеш в дадена тема спираш да пишеш не като се изчерпа темата а като те затапят.Иначе да имаш си дар слово.Доста жалко че не знаеш как да го използваш.

`Death`Whore`
03-12-2007, 14:45
На мен пък ми е интересно mega_zoluu с колко момчета и респективно с колко мъже е била - трябва да са стотици, за да дава подобни обобщения.

malka_sladuranka
03-12-2007, 16:48
Наблюденията ми са че когато пишеш в дадена тема спираш да пишеш не като се изчерпа темата а като те затапят.Иначе да имаш си дар слово.Доста жалко че не знаеш как да го използваш. :-s Ти май незнаеш на кой свят живееш... Спирам да пиша, когато забележа, че започвам да си имам работа с откачени и ненормални, или пък комплексари(ОМГ, защо по дяволите още пиша..?! :shock: ) А ти безмълвни приятелю искаш да кажеш, че следиш всички темички, ама си пишеш само в твоята любима? Така ли? Много жалко, че нямаш мнение и по други въпроси.. И имам едно въпросче(реторично). Как по-точно реши, че не мога да използвам дар словото си? Може би защото знам какво да ти кажа, за да докажа, че съм права ли? Или пък защото не ти изнася нещо? А може би защото си куку? :-s

malka_sladuranka
03-12-2007, 16:50
щото всички 17-18 годишни са пикльовци,неопитни и само те ръгат като овца да си правят на тях кефа.Къв ти кеф те за 3 мин се празнат и после викат че са те ебали.хахаха
Явно си попадала все на куци медузи...Кофти...Може би ще дойде и твоят ред. :smt102

deusex
03-12-2007, 17:48

Бате може да си много голям ама нали знаеш че "не бие здравия а бие лудия"
аз попринцип съм много уравновесен като характер и не скачам на бой но ако някой направи нещо на приятелката ми ако ще 200кг да е ще го мачкам :!:

Unknown-18
03-12-2007, 18:16
Наблюденията ми са че когато пишеш в дадена тема спираш да пишеш не като се изчерпа темата а като те затапят.Иначе да имаш си дар слово.Доста жалко че не знаеш как да го използваш. :-s Ти май незнаеш на кой свят живееш... Спирам да пиша, когато забележа, че започвам да си имам работа с откачени и ненормални, или пък комплексари(ОМГ, защо по дяволите още пиша..?! :shock: ) А ти безмълвни приятелю искаш да кажеш, че следиш всички темички, ама си пишеш само в твоята любима? Така ли? Много жалко, че нямаш мнение и по други въпроси.. И имам едно въпросче(реторично). Как по-точно реши, че не мога да използвам дар словото си? Може би защото знам какво да ти кажа, за да докажа, че съм права ли? Или пък защото не ти изнася нещо? А може би защото си куку? :-s

Охоо май засегнах на някой егото.Спирала да пише когато забележела.Я стига спираш да пишеш като ти превършат думичките в "богатия" ти речник.И да пиша само в подобни на тая тема защото не виждам смисъл да пиша в тема "Да му направя ли свирка" написана от някоя 11-12 годишна пикла.Или може би да се включа в тема от рода на "Пениса ми спадна точно когато не трябваше" или "Свърших за 10 минути".Няма лошо да пиша в такава тема ама като имаш на превид че 10 човека преди мене са написали че това се дължи на притеснение във всички възможни начини да се напише едно и също.Защо и аз да се включвам със същото.Както и да е.Не очаквам ограничения ти мозък да възприеме това.

не бие здравия а бие лудия

Тва беше яко.Има истина.

БАте аз имам три бойни пистолета

Не са и съмнявам.Всички станаха гангстери.
А дали ще ми разхвърляш мозъка....амии филмите са хубаво нещо.
Докато изкараш патлака щи разкрася лицето вервай ми.Бърз съм в ръцете и съм сръчен с нож.

Ма не тоя направо ми е** майката - 20 страници се обяснява как пичките не му връзвали и как, рииш ли, не той е виновен - МИ ДРУГИТЕ !?!

Това беше върха на простотията в един човек.Братле не те знам на колко си ама съм на мнение че е крайно време да се научиш да вникваш в това което четеш.

Брей някои по умни от форума най накрая осъзнаха че Unknown-18 е куку и е незадоволен

Хората съдят сами по себе си(или поне в случая \:D/ )
Как го постигаш.Толкова си умна.Разкрит съм.От 2 седмици съм на сухо а вече всички знаят.Лелеее :| :wink:

kukli4ka__
03-12-2007, 18:28
бебчо може да съм всякаква но не съм незадоволена за разлика от теб
то ти личи

tX not so dead...
03-12-2007, 18:31

Pravila sam statiq na tazi tema za tova smeq da go tvardq!!!.... :x Smisala na moq post e samo edna ot mnogoto pre4ini!Eto v4era razgovarqh s bratov4edka si (18 godini) i tq mi kaza,4e nqmala tarpenie da utide da u4i v universitet za da se zapoznae s po-golemi i po-inteligentni hora....
Аз съм правил статия за това как ядрената бомба дарява живот...

Айде стига изцепки в стил кой е по-по-най, м ?
Ясно ми е, че ти си невероятната звезда ... чак изчанченото ти име забравих... под артистичния псевдоним MaXy_GiRL - манекенка, автор на хиляди 'статий' ... колега на професор Юлиян Вучков и тн.
Статия правила... каде ? Есето от 6-ти клас по литература ли ?
Научи се да пишеш на ... ахем... КИРИЛИЦА пък тогава разказвай за многоброините си научни трудове.

Сега това недей да го казваш на братовчедка си :
В университета има предимно кретени. Дори и да са били свестни след време стават кретени.
Алкохол, оргий и чалга е синоним на Студентски град. А там както е известно има 'интелигентни' "хора" /не случайно 'хора' е в двойни кавички/
Това което е искала да ти каже е било 'нямам търпение да се запозная с тъпкачи на по 25 години с коли и пари' ако има намерение да учи в НБУ и респективно - 'бедни провинциални дебили' ако ще учи в ТУ.

tX not so dead...
03-12-2007, 18:32
то ти личи
Гордееш ли се, че те чука набор на баща ти ? :-({|=

kukli4ka__
03-12-2007, 18:39
да защо?проблем ли имаш,кой ме чука?

deusex
03-12-2007, 18:44
попринцип не трябва да се меся в чужди спорове ама го правя шото сте много зле нещо... абе хора осъзнайте се тва е некав глупав форум.
един ако каже че ебал 2 мацки друг ще каже че е ебал 20 - и кво от това?
неква ше каже че излиза с бизнесмен дето е на 50 ама и купил нова кола и кво от тва?
секи си пише квот си иска :mrgreen:

malka_sladuranka
03-12-2007, 18:48
Охоо май засегнах на някой егото.Спирала да пише когато забележела.Я стига спираш да пишеш като ти превършат думичките в "богатия" ти речник.И да пиша само в подобни на тая тема защото не виждам смисъл да пиша в тема "Да му направя ли свирка" написана от някоя 11-12 годишна пикла.Или може би да се включа в тема от рода на "Пениса ми спадна точно когато не трябваше" или "Свърших за 10 минути".Няма лошо да пиша в такава тема ама като имаш на превид че 10 човека преди мене са написали че това се дължи на притеснение във всички възможни начини да се напише едно и също.Защо и аз да се включвам със същото.Както и да е.Не очаквам ограничения ти мозък да възприеме това. Защо реши, че си ми засегнал егото? Докажи с факти.
За сега думите в речника са ми на лице и нямам проблем с изразяването, но ти имаш с правописа. Явно и не само с него, а и с жените. Постовете ти го доказват, голям процент от хората които следят темата, ще споделят моето мнение.
И последно. Ако обичаш без обиди. "Ограничен мозък" се нарича, сиво вещество, което не възприема мнения различни от неговото. Има ли смисъл да казвам кой не възприема или сам ще се досетиш?

tX not so dead...
03-12-2007, 19:00
Охоо май засегнах на някой егото.Спирала да пише когато забележела.Я стига спираш да пишеш като ти превършат думичките в "богатия" ти речник.И да пиша само в подобни на тая тема защото не виждам смисъл да пиша в тема "Да му направя ли свирка" написана от някоя 11-12 годишна пикла.Или може би да се включа в тема от рода на "Пениса ми спадна точно когато не трябваше" или "Свърших за 10 минути".Няма лошо да пиша в такава тема ама като имаш на превид че 10 човека преди мене са написали че това се дължи на притеснение във всички възможни начини да се напише едно и също.Защо и аз да се включвам със същото.Както и да е.Не очаквам ограничения ти мозък да възприеме това. Защо реши, че си ми засегнал егото? Докажи с факти.
За сега думите в речника са ми на лице и нямам проблем с изразяването, но ти имаш с правописа. Явно и не само с него, а и с жените. Постовете ти го доказват, голям процент от хората които следят темата, ще споделят моето мнение.
И последно. Ако обичаш без обиди. "Ограничен мозък" се нарича, сиво вещество, което не възприема мнения различни от неговото. Има ли смисъл да казвам кой не възприема или сам ще се досетиш?
Не мислиш ли, че се поизтърка с това дето жените не му връзвали и не знам какво още ?
Ок, ясно ми е, че сред подрастващото поколение е много важно 'жените да ти връзват' но все пак ние сме старички... мислим за пенсия не за секс.
Това, че голям процент от хората /хората е под въпрос, а и при всички положения тия хора са във възрастовата граница 10-16 години/ ще се застъпят за мнението ти не значи, че то е правилното такова.
Всяко стадо си има черна овца. Останалите овце ще си блеят в стадото.
Долавяш ли аналогия ? Мда, с умисъл е.

03-12-2007, 19:11
tX not so dead... и Unknown защо ми се струва че сте един и същи човек нещо мислите прекалено еднакво а и двамата се опитвате да налагате мнение и двамата се заяждате и сте незадоволени и двамата сте елементарни
нещо приликите станаха доста

malka_sladuranka
03-12-2007, 19:13
Не мислиш ли, че се поизтърка с това дето жените не му връзвали и не знам какво още ?
Ок, ясно ми е, че сред подрастващото поколение е много важно 'жените да ти връзват' но все пак ние сме старички... мислим за пенсия не за секс.
Това, че голям процент от хората /хората е под въпрос, а и при всички положения тия хора са във възрастовата граница 10-16 години/ ще се застъпят за мнението ти не значи, че то е правилното такова.
Всяко стадо си има черна овца. Останалите овце ще си блеят в стадото.
Долавяш ли аналогия ? Мда, с умисъл е. Ами не случайно мнението на мнозинството се зачита, така е навсякъде в живота, както и в политиката, както и за дребни решения.
Като гледам ника на въпросния господин, мисля, че не е много старичак, дори аз май съм по-старичка. :-k Не мисли, че тук няма пълнолетни люде(не се успокоявай с факта, че си най-голям, съответно най-умен-ирония), има ги и мога да ти кажа, че са голям процент. Другото което мога да добавя е, че мнението на по-малките, би трябвало да се зачита, защото има много умни деца, по-умни от възрастен човек(колкото и странно да ти се вижда-пак ирония).

malka_sladuranka
03-12-2007, 19:15
tX not so dead... и Unknown защо ми се струва че сте един и същи човек нещо мислите прекалено еднакво а и двамата се опитвате да налагате мнение и двамата се заяждате и сте незадоволени и двамата сте елементарни
нещо приликите станаха доста Хахахахаха и аз си го помислих, ама викам, да не ставам мнителна параноичка. :smt005

Unknown-18
03-12-2007, 20:21

Да верно с жените имам проблем но за щастие с МОМИЧЕТАТА няма все още.Пиша си много правилно като изключим факта че не слагам запетайки ама явно ти вече няма за какво да се хванеш и реши да се занимаваш с правописа ми.Възприемам си много добре мнението на другите разбира е ако то не е изключителна купчина от лайна под формата на писалици.

Ами не случайно мнението на мнозинството се зачита

Права си.Така е освен в случаите когато мнозинството е с потенциал на кухи миди.

нещо приликите станаха доста

Крайно време беше да се появи някой параноик.
Единственото елементарно което аз видях до тука беше плиткото ти милене.
Колко съм незадоволен или колко съм задоволен можеш само да гадаеш.

то ти личи

Скоро ще бъдеш.Когато на чичкото с който ходиш почне да не му функционира дървото на живота.Нали ти казах вече че такива като тебе като станат на по 35-40 дават луди пари за жиголо ама нищо да сте живи и здрави все пак поддържате професията.БЕБЧО.
А ще е весела картинка ако имате деца.То горкото дете ще се чуди тате ли да му вика или дядо.Съжалявам ако съм те засегнал ама ако поне малко се замислиш ще видиш фактите.
А и един последен въпрос.Каква кола кара той ??

malka_sladuranka
03-12-2007, 20:36
Да верно с жените имам проблем но за щастие с МОМИЧЕТАТА няма все още.Пиша си много правилно като изключим факта че не слагам запетайки ама явно ти вече няма за какво да се хванеш и реши да се занимаваш с правописа ми.Възприемам си много добре мнението на другите разбира е ако то не е изключителна купчина от лайна под формата на писалици.

Права си.Така е освен в случаите когато мнозинството е с потенциал на кухи миди.
Като начало ще попитам къде са ти аргументите за нараненото ми его? Няма ги май... Правописа само ти го споменах и не съм отделила, дори и цяло изречение за това. Запетайките мислиш ли, че не са правописна грешка. На изпит за изпусната запетайка ти взимат 25стотни от оценката, освен това имаш и други грешки които ти поставям за домашно да откриеш сам, а не да ти ги показвам.
Колкото до това как възприемаш мнението на останалите може доста да поспорим, но не ми се занимава с твърдоглаво и тесногърдо създание.
Колкото до "кухите миди" мога да ти кажа, че грешиш. Във форума има доста умни хора, както вече казах и мисля, че мнозинството не се състои от глупави хлапета. Може би ще споменеш авторите на глупавите теми. За тях ще ти кажа, че голям процент от малоумните въпроси, които задават и исрорийте които пишат са възникнали в следствие от сивото ежедневие. Ще обясня - Измислени са.

Unknown-18
03-12-2007, 20:47

Като начало ще попитам къде са ти аргументите за нараненото ми его? Няма ги май... Правописа само ти го споменах и не съм отделила, дори и цяло изречение за това. Запетайките мислиш ли, че не са правописна грешка. На изпит за изпусната запетайка ти взимат 25стотни от оценката, освен това имаш и други грешки които ти поставям за домашно да откриеш сам, а не да ти ги показвам.
Колкото до това как възприемаш мнението на останалите може доста да поспорим, но не ми се занимава с твърдоглаво и тесногърдо създание.
Колкото до "кухите миди" мога да ти кажа, че грешиш. Във форума има доста умни хора, както вече казах и мисля, че мнозинството не се състои от глупави хлапета. Може би ще споменеш авторите на глупавите теми. За тях ще ти кажа, че голям процент от малоумните въпроси, които задават и исрорийте които пишат са възникнали в следствие от сивото ежедневие. Ще обясня - Измислени са.

За егото...Просто така ми са стори.Няма да ти давам повече обяснения за това."Поставям за домашно" - лелее извинете г-жо :D
Аз не съм казал че във форума има глупави хора.Тва което написах се отнасяше за мнозинството взимащо участие в тая тема.
И вервай ми мога да различа глупава тема от ебавка.
За запетайките - Няма смисъл да правиш сравнение с изпит и някакъв форум.Разликата е огромна.

malka_sladuranka
03-12-2007, 20:52
За егото...Просто така ми са стори.Няма да ти давам повече обяснения за това."Поставям за домашно" - лелее извинете г-жо :D
Аз не съм казал че във форума има глупави хора.Тва което написах се отнасяше за мнозинството взимащо участие в тая тема.
За запетайките - Няма смисъл да правиш сравнение с изпит и някакъв форум.Разликата е огромна. Ами явно имаш грешна преценка, както грешно си преценил за егото ми, така и явно и за други неща. И не излизай с номера "Няма да ти давам повече обяснения за това", това е нещо като синоним на "Незнам какво да кажа".
Колкото до мнозинството, взимащо участие в темата, отнасяло се за тях защото са на различно мнение от твоето ли?

Amayo
03-12-2007, 21:49
МАцки ЮХУУУУУУУ, Рамбо-пича е тук 8) винмавайте зел си е газовия :twisted: . Бъдете наблюдателни - бързичък е в ръцете, да не ви щипне по дупата :smt005 ....

sephi
03-13-2007, 01:50
Зависи от момичето естествено...тези, който искат нещо по - сериозно клонят към по-големите (тоест тези с повече опит), а не към пикльовци..естествено има значение за каква възраст говорим...
Пък ако си 14-20 трябва да си зрял (не в този смисъл перверзници) и повярвай ще има желаещи (лично изпитано). Но естествено няма да ме послушаш и ши са оригниш възможно най-зверски пред момичето, което харесваш за да покажеш, че си мъж и не ти пука, че си r'tard...фъ..чао...всъщност лека =;

Unknown-18
03-13-2007, 04:27
За запетайките - Няма смисъл да правиш сравнение с изпит и някакъв форум.Разликата е огромна. Ами явно имаш грешна преценка, както грешно си преценил за егото ми, така и явно и за други неща. И не излизай с номера "Няма да ти давам повече обяснения за това", това е нещо като синоним на "Незнам какво да кажа".
Колкото до мнозинството, взимащо участие в темата, отнасяло се за тях защото са на различно мнение от твоето ли?

В моя речник не съществуват думи и словосъчетания от рода на "Незнам какво да кажа" "Немога" и "Не искам".
Били ми обяснила логиката си за грешната преценка защото за сега ми изглежда като "Който няма цветен телевизор няма да яде халва".

МАцки ЮХУУУУУУУ, Рамбо-пича е тук винмавайте зел си е газовия . Бъдете наблюдателни - бързичък е в ръцете, да не ви щипне по дупата ....

Рамбо е п*тка.А ти определно се мислиш за много силен и лош.Колкото повече пишеш толкова повече се обеждавам че не си такъв за какъвто се представяш и няма да се очудя ако се окажеш некой дете на 13-14.
Това разбира се е само предположение :wink:

air_J
03-13-2007, 09:52
Гледам форумният Дон Кихот се е клонирал, а? :lol:

kukli4ka__
03-13-2007, 11:17
Unknown-18
незнам колко за теб е важно каква кола кара но ще ти отговоря-стара

malka_sladuranka
03-13-2007, 12:20
В моя речник не съществуват думи и словосъчетания от рода на "Незнам какво да кажа" "Немога" и "Не искам".
Били ми обяснила логиката си за грешната преценка защото за сега ми изглежда като "Който няма цветен телевизор няма да яде халва" Какво има да ти обяснвам факт е, че сгреши.
Има и други изразни които незнаеш - "Не съм прав", дори и когато фактите сочат точно това.

Unknown-18
03-13-2007, 16:30
Unknown-18
незнам колко за теб е важно каква кола кара но ще ти отговоря-стара

Много изчерпателен отговор.Благодаря.

Какво има да ти обяснвам факт е, че сгреши.
Има и други изразни които незнаеш - "Не съм прав", дори и когато фактите сочат точно това.

Да факт е че сгреших.Случва се.
Не разбрах за кое не съм прав.Като цяло в тая тема няма прави няма и криви.Обаче в спора за развитието при момчетата и момичетата съм прав дори и то го знаеш.И наистина съжалявам но няма как да зачета мнение от 15-16 годишно момиче което гласи "ние се развиваме по бързо от 17-18 годишните пикльовци."В такива случай наистина непознавам израза "не съм прав".
Не схванах обаче кои са фактите които сочат друго.И кое е другото.