PDA

View Full Version : Moderated: Защо всички момичета предпочитат да излизат с...

Страници : [1] 2

BGDaRky
02-18-2007, 20:50
Тъй-Има един въпрос който ми е адски интересен от бая време..
Защо всички момичета предпочитат да излизат с по-големи от тях?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

malka_sladuranka
02-18-2007, 20:51
Ааа незнам. Моя е по-мъничак. :-D

Nadelina
02-18-2007, 20:52
Ne e vqrno tova.. Az sym izlizala i s po malki...

deidiy
02-18-2007, 20:54
зависи на каква възраст предполагам че говориш за момичета на по 14-15-16 години
първо защото да се покажат че могат да си хванат голям и да си се фукат с него
и второ защото понякога някои момчета су държат с 10 години по-малки отколкото са
аз лично си предпочитам момче на моята възраст :smt016

MauMyHkaTa
02-18-2007, 20:55
Всеки си има различен вкус, зависи от човека, но първото логично обяснение, което ми идва на ум е, че може би се получава така поради факта, че момичетата се развиват по-бързо от момчетата и следователно си търсят подходяща компания (дори и да не го осъзнават!)... Аз така мисля.

BGDaRky
02-18-2007, 21:10
Демек момчетата са тъпи и момичетата си търсят по-големи тъпаци о.О
Ше ме извиняваш ама всеки е различен..има хора които на 15 са 5 пъти по интелигентни от 25 годишни..

sh3_1s_7h3_0n3
02-18-2007, 21:56
Ше ме извиняваш ама всеки е различен..има хора които на 15 са 5 пъти по интелигентни от 25 годишни..

ти на 15 ли си? :-s

Nadelina
02-18-2007, 21:59

ти на 15 ли си? :-s

Az mislq che e praf... ili prava... vsyshnost nz dali e momche ili momiche.. za koeto se izvinqvam :P

A_Loving_Girl
02-18-2007, 22:09
ми тези които предпочитат да излизат със по-големи батковци от тях ,си мислят че с по-големия ще е различно,да различно е защото ги имат за някви пълни лапенца и само ги наебават и ги изтритват после и те почват да реват и да се тръшкат ,че са ги зарязали....!!!!Така де, няма смисъл да излизаш с по-голям батко щот те са още по-големи тъпанари!Ама и пиклите сами си го търсят де!Има и такива които се хващат със батковците заради колите и парите...!!!!Оффф....заболяха ме пръстите от писане.....

BGDaRky
02-19-2007, 03:55
Good point..
не ..на 17 съм

XePouH`
02-19-2007, 06:09
ми нз такава е танденцията,уж са по-зрели :-)

Petey Pablo
02-19-2007, 06:19
абе вие луди ли сте ????тея точно дето излизат с по-големи се мислят за голямата работа,една от моя клас преди излизаше с класа ау,вече не щото била голямата работа....Излизала с по-голям..Държат се като някви пикли ама били пораснали по-бързо

cherinka
02-19-2007, 06:39
Ами значи, ще дам мнение от това, което съм забелязала. Та, в моята среда 80% от момчета на възраст 15г-17г желаят повече от всичко секс. Не говоря за една нощ или нещо от сорта, а примерно ходят 2-3-4 седмици,месец два с едно момиче, правят каквото правят, и после хфащат друга и така си прекарват времето. Това се отнася за момчета и момичета, които предпочитат все още да не се обвързват сериозно. Аз лично (на 16 съм), предпочитам да си хфана някой с не чак толкова голяма разлика във възрастта и да получавам всичко, от което имам нужда. Верно е , че се срещат много рядко хора с трезво мислене като за възрастта си, а относно темата - има много гледни точки и много варианти и примери за отношения между двама души. ох.. забрайх си мисълта

Mimka_sweet
02-19-2007, 07:32
Защото се чувстват по-сигурни !

LO6IQ
02-19-2007, 07:51
Защото се чувстват по-сигурни !
15 годоишните момичета си търсят пълнолетни за да може да ги разкарват с колата/ мотора ... да го водят по барчета/кафенета/пицарии и разни такива ... тва за тез дет си падат курвички .. не всички са такива .. други от любов..
Къде къде е момиче не 15 да си хване някое 16 годишно момче или на нейната възраст .. вместо някои 25 годишен пърч :-D

koalka
02-19-2007, 07:56
Ами, аз не искам да излизам с по-голям от мен.Тази тема е обсъждана доста пъти.Приятелят ми е колкото мен и не искам по-голям. :wink:

strawberry1988
02-19-2007, 08:33
moje bi,6tot momi4etata se razvivat po-burzo ot mom4etata.Makar 4e en vsi4ki momi4eta go pravqt,pove4eto go pravqt dokato sa malko,abe nz zavisi si ot momi4eto

`Death`Whore`
02-19-2007, 08:35
Защото като станат на 12-13-14-15 години, решават, че са много израснали умствено и че момчетата не са за тях - имат нужда от мъже. Глупава работа.

My_Infernal_Majesty
02-19-2007, 08:52
Ами не е точно така- не винаги е така- макар че и аз съм забелязала че повечето случаи са найстина такива инайстина много момичета тичат след батковците, което си е тъпотия от класа!!! :x

Аз излизам с момче по-малко от мен /с една година/, а го чувствам като по-голям от мен, чувствам че е много по-зрял от останалите на неговата възраст така че... ясен е примера. Не всичко е от годините и не всичко се свежда само до това ограничение.

Unknown-18
02-19-2007, 08:57
moje bi,6tot momi4etata se razvivat po-burzo ot mom4etata.Makar 4e en vsi4ki momi4eta go pravqt,pove4eto go pravqt dokato sa malko,abe nz zavisi si ot momi4eto

1-во: Момичетата се развиват по-бързо от момчетата на физическа основа а не на психична!
2-ро: Това се случва м-у 12-14 години.

Търсят сигурност???Какво е това сигурност???Да те закара с колата до вас,да си сигурна в това че ще ти бъде платена сметката в заведението кой от всички вариянти е верен?? Това са си пълни глупости.А най голямата в този случай е да се говори за любов.Или може би е пълноценния секс??? За повечето момичета на тая възраст секс означава да лежиш с отворени крака на леглото.
Абе нема значение всеки си избира пътя ама ..... просто после доста съжаляват заради "сигурноста" която са избрали.

DaRk_FaIrY
02-19-2007, 13:18
мойто си е по-мъничко на мен лично не ми харесват по-големи за другите незнам :-k

02-19-2007, 13:31
кой каквото търси намира..
има си момиченца на по 13-14-15 години дето като си хванат някой батко (или чичко,пази боже) се мислят вече за много отворени,едва ли не вижте ме какво мога :roll:
според мен една такава връзка, с голяма разлика във възрастта може да бъде истинска (т.е не само чукане и платени сметки) когато и момичето е зряло и има някакъв опит във връзките.едно момиче над 18 може да прецени дали приятелят й само се ебава с нея или наистина е сериозен.
в добавка на 75% от мъжете акъла им идва като прехвърлят 25 години,убедила съм се от личен опит,говорила съм и с мъже на по 25-26 години и всички са на това мнение. не че е изключено да стане по-рано,просто не се среща често.на изключенията мога само едно голямо БРАВО да кажа :)

gamercheto_
02-19-2007, 13:32
момичетата които си хващат по-големи от тях с няколкото години са просто някфи уникални комплексарки и тва е!това което може да и даде едно момче с 5г. по-голямо от нея може да и го даде и момче което е колкото нея!просто с по-голям и тя става по голяма и самочувствието хвръква до небето!всички момичета които познавам и с които съм говорил за това са ми казвали че не искат по малко момче а като ги питам защо мълчат и дигат рамене.....!тъпа раота

Onaz^Narkomanka
02-19-2007, 13:39
офф писна ми,все забравям да се логна,тоя гост горе съм аз..
а по темата :
gamercheto_: ами питай ме мен и няма да ти вдигна рамена.или по-добре ми виж пост-а и тогава определяй всички момичета,които одят с батковци като комплексарки [-X

gamercheto_
02-19-2007, 13:47
а по темата :
gamercheto_: ами питай ме мен и няма да ти вдигна рамена.или по-добре ми виж пост-а и тогава определяй всички момичета,които одят с батковци като комплексарки [-X

окей моя грешка не всички а повечето 14-15 годишни :) :P

shadow4e
02-19-2007, 15:31
Ххаххаа моят също е една година по-малък, нещо предимно само ине се изказахме, а тези които в действителност излизат с батковците си траят:)

suletka___
02-19-2007, 16:17
Vseizvesten fakt e 4e majete rastat po bavno ot momi4etata.{ pove4eto} Ponqkoga momi4etata iskat da sa s hora na tqhnoto mislene, a nqkoi go pratq i za da se fukat t.n takiva ne ti trqbvat

Unknown-18
02-19-2007, 20:41
а по темата :

Не мога да кажа че това да излизаш с по-голям е комплексарщина.Обаче едно със сигурност ще ти кажа.
Не те знам на колко години си ама по ник-а ти личи че не си на повече от 16-17.
Значи ситуацията е много смешна по простата причина че ти излизаш с него и се мислиш за много зряла и извисена над връсниците си обаче монетата има и обратна страна.Което в превод ще рече че не ти си зряла да излизаш с по голям от теб а просто той не е дорасъл достатъчно и си търси по малки рибки дет да му се хванат на въдицата.

Vseizvesten fakt e 4e majete rastat po bavno ot momi4etata.{ pove4eto} Ponqkoga momi4etata iskat da sa s hora na tqhnoto mislene, a nqkoi go pratq i za da se fukat t.n takiva ne ti trqbvat

Да всеизвестен факт е ама ти не вникваш в смисъла му.Ако беше прочела предния ми пост по темата щеше да установиш истината за този "всеизвестен" факт.А относно съзряването в умствено отношение си е строго индивидуално.Това е едно от малкото работи които съм си направил труда в училище да науча и все пак се радвам че поне не се излагам по разни форуми с неподготвени изказвания.Аз лично като реша да пиша "всеизвестни" факти първо се убеждавам че са достатъчно известни на мене самия.
suletka___ приеми един съвет от мене.Намери тази тема в учебника по психология за 9 клас я има и си направи труда да я прочетеш може пък и да научиш нещо.

delfin4eto
02-19-2007, 21:13
Не винаги е така.При всеки е различно.Зависикой какви предпочитания има-това.А понякога си зависи от ъдбата.

02-19-2007, 22:25
pove4eto momi4eta iskat da hodqt s po golemi mojebi za6tot gi e strah da ne im se podigravat no az li4no sym hodila kakto s po malyk ot men sy6to s kolkoto men i sega hodq s po golqm ot men i ne e za da me vozqt v koli ili ne6to takova a 6toto prosto tyi se slu4i liubov kvo da sa prai :lol:

Butterfly^
02-20-2007, 17:40
6toto vie mom4encata ste nqkolko kra4ki zad nas, tova e dokazano, razvivate se po-bavno i nie syotvetno si tyrsim nqkoi, otogovarq6t na na6iq akyl :wink: ne go priemai li4no :D

Unknown-18
02-20-2007, 18:54
6toto vie mom4encata ste nqkolko kra4ki zad nas, tova e dokazano, razvivate se po-bavno i nie syotvetno si tyrsim nqkoi, otogovarq6t na na6iq akyl :wink: ne go priemai li4no :D

И ти не го приемай лично ама по това което си написала си личи колко ти е акъла.
Няколко крачки сме зад вас ама само в простотията по думите ти личи колко си се възгордяла само и как се мислиш за нещо висше.Такива като тебе с лопатата да ги ринеш.Ти явно здраво се гордееш с това което си.В това няма нищо лошо но и ние "простосмъртните" не сме по тъпи от тебе.

П.С. Моля ви седнете прочетете за тва развите че вече взех да са нерва от тез недосмаслени простотийки.Чула тя от някаде нещо ама дори незнае за какво точно става на въпрос но все пак го дава за пример.
А и ако смяташ да отговаряш на този пост моля те вметни някъде на колко години си.

black_moon
02-20-2007, 19:11
4eta i 4ak qd me hva6ta!
az sam na 15 i sam hodila i s po-malak ot men, i s takav na moqta vazrast i s po-golqm.li4no za men razlika nqma,vsi4ko e v glavata na 4oveka,za6toto 1 ot po-malkite s koito sam hodila e bil mn po-seriozen i zrql ot 1 ot po-golemite! v tova otno6enie vazrastta nqma abselutno nikakvo zna4enie.
otnostno tova 4e nqkoi momi4enca hodeli s batkovcite zaradi kolite, motorite i sigurnostta ot platenite smetki-pri men takova ne6to ne e imalo! nikoi ot biv6ite mi batkovci ne e imal kola/motor, rqdko sam pozvolqvala da mi pla6tat smetkite... ideq si nqmam za6to drugite mi naborki hodqt s batkovci no pri men e bilo po lubov, nali znaete-za neq nqma granici i vazrast!

02-20-2007, 21:08
Щото малките курвета,като си мислят че ги возят в мерцедеси,водят по дискотеки,барчета и т.н.,като ги чукат 26 годишни се имат за много голяма работа.
Всяка втора 15-19 годишна е такава и като ги питат защо с по големи погледнете отговорите... можело повече да и даде,било ги срам да излизат с наборите им.
За такива трябва само бой и ебане докато не спрат да дишат.

`Death`Whore`
02-20-2007, 21:08
Не, трябва им само бой, от ебането има вероятност да получат удоволствие.

malka_sladuranka
02-20-2007, 21:14
Аз не мога да разбера само едно. Какво толкова се впрягате какво правят някакви си момиченца? Ако искат да ходят заради колите и парите, тяхна си работа. :smt102

MoHuTo
02-21-2007, 00:53
Обаче много интересно се получи темата.Пишат само тея които са против тея връзки, а другите си мълчат. :::
Лично аз не одобрявам тези връзки, една моя приятелка има връзка с 23 годишен и смея да твърдя че е по глупав от момче на 16.Така че не е казано че като ходиш с някаф 23 годишен ще изглеждаш голяма гъзарка - важен е човека до теб - не възрастта му [-(

MiMs_Fallen
02-21-2007, 00:56
hxaaxh ne slagai vsi4ki momi4eta pod edin znamenatel ima i izkliu4eniq....

marina star
02-21-2007, 04:03

7 точка от правилника!

6tot e po-evtino!!!!!!!! :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013

Unknown-18
02-21-2007, 08:30

7 точка от правилника!

6tot e po-evtino!!!!!!!! :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013

А ти до този момент осъзнавала ли си ква си курвичка.Извинявай ама "по евтино" било.Ами щом толкова държиш да ти е евтино стой си у вас и никъде не ходи.Така е най добре щом искаш евтино.

DaRk_FaIrY
02-21-2007, 09:55
въпрос на вкус и желание а защо някои момчета излизат с по-големи от тях? ми поради същата причина поради която и момичетата :!: мен лично не ме привличат по-големите но това си е мое мнение :!: :mrgreen:

Ice_Queen
02-21-2007, 12:30
Всички момичета?
Чшшшшшшшшшшшшшшшшшшш ей!
Аз не обичам примерно! И познавам доста които също не !!!! [-X [-X

malka_sladuranka
02-21-2007, 12:31
Всички момичета?
Чшшшшшшшшшшшшшшшшшшш ей!
Аз не обичам примерно! И познавам доста които също не !!!! [-X [-X пак познатото - всички под общ знаменател :evil:

Butterfly^
02-21-2007, 12:37

И ти не го приемай лично ама по това което си написала си личи колко ти е акъла.
Няколко крачки сме зад вас ама само в простотията по думите ти личи колко си се възгордяла само и как се мислиш за нещо висше.Такива като тебе с лопатата да ги ринеш.Ти явно здраво се гордееш с това което си.В това няма нищо лошо но и ние "простосмъртните" не сме по тъпи от тебе.

П.С. Моля ви седнете прочетете за тва развите че вече взех да са нерва от тез недосмаслени простотийки.Чула тя от някаде нещо ама дори незнае за какво точно става на въпрос но все пак го дава за пример.
А и ако смяташ да отговаряш на този пост моля те вметни някъде на колко години си.

6te vmetna da- na 17 sym i kvo...?!? Se6tam se za adski mnogo primeri i ne sym go "4ula ot nqkyde" umniko!Spored teb kvo mnenie da imam kato pove4eto mom4eta okolo men, koito sa na moqta vyzrast ne otgovarqt po nikakyv na4in na neq! Estestveno 4e ima i izklu4eniq, ne sporq. I da gordeq se s tova koeto sym i to zdravo! Tova ne ozna4ava 4e se mislq za ne6to po vis6e ot teb ili ot koito i da e v tozi i forum i vob6te! A qvno ti kato mi pro4ete posta, izbi nqkvi kompleksi i za tova se vpregna ne6to a..? A otnosno vryzkite mejdu 15-16 momi4eta i 25-26 godi6ni mom4eta sym tvyrdo protiv, kakto i tova da hodi6 s po golqm za da te vozi v kolata si i t.n. Syjalqvam 4e si me razbral gre6no i 4e se vprqga6 za nqma ni6to...

Sexapilna_kukla
02-21-2007, 12:59
Всяко момиче има различен начин на мислене. Не всяка, която излиза с по-голям търси само изгода... просто с този човек може би се чувства по-комфортно, повече я привлича и т.н. Е, има и случаи, в които момичето се интересува само от материалното, но какво да се прави-всеки с предпочитанията си...

feshankaa
02-21-2007, 13:07
Еми според мен момичетата наистина се развиват преди момчетата и аз винаги съм излизала с хора 1-2 год. по големи от мен...Тези на моята възраст са пиклиовци още... #-o

Ice_Queen
02-21-2007, 13:28
Всички момичета?
Чшшшшшшшшшшшшшшшшшшш ей!
Аз не обичам примерно! И познавам доста които също не !!!! [-X [-X пак познатото - всички под общ знаменател :evil:

е не може да не ..ама нищо,нали сме ние да ги поправим на моменти ;)

Unknown-18
02-21-2007, 13:35

6te vmetna da- na 17 sym i kvo...?!? Se6tam se za adski mnogo primeri i ne sym go "4ula ot nqkyde" umniko!Spored teb kvo mnenie da imam kato pove4eto mom4eta okolo men, koito sa na moqta vyzrast ne otgovarqt po nikakyv na4in na neq! Estestveno 4e ima i izklu4eniq, ne sporq. I da gordeq se s tova koeto sym i to zdravo! Tova ne ozna4ava 4e se mislq za ne6to po vis6e ot teb ili ot koito i da e v tozi i forum i vob6te! A qvno ti kato mi pro4ete posta, izbi nqkvi kompleksi i za tova se vpregna ne6to a..? A otnosno vryzkite mejdu 15-16 momi4eta i 25-26 godi6ni mom4eta sym tvyrdo protiv, kakto i tova da hodi6 s po golqm za da te vozi v kolata si i t.n. Syjalqvam 4e si me razbral gre6no i 4e se vprqga6 za nqma ni6to...

Грешиш не избивам комплекси но си права за това че се впрегнах.Изнерви ме фразата "6toto vie mom4encata ste nqkolko kra4ki zad nas" , която изглежда надменно.Много пъти съм го казвал и ще го кажа пак.Относно момчетата около теб които очевидно смяташ че се държат едва ли не идиотски.Замисли се само че всеки човек се държи по различен начин според човека с-у него.И аз като застана пред някоя лигла и като виждам че не може да се води нормален разговор с нея започвам да прая простотийки.Нормално си е.Така че проблема може да идва и от вас момичетата не само от нас "момченцата".

Maniq4kata
02-21-2007, 15:49
q da ne postavqte pod obsht znamenatel.. hodila sym s mom4e edna godina po malko ot men.. i kvo si4ko be6e ok.. vyzrastta nqma zna4enie, kvo ti puka ot horskite prikazki... ina4e momi4etata predpo4itat po golemi ot tqh, za6toto te sa po zreli ot lape6tacite na tqhnata vyzrast i sooo on... :wink: :wink: normalno e ... slu4va se dosta 4esto, no ima i izkliu4eniq

02-21-2007, 16:51
Еми според мен момичетата наистина се развиват преди момчетата и аз винаги съм излизала с хора 1-2 год. по големи от мен...Тези на моята възраст са пиклиовци още... #-o
Точен пример за тия индивиди...

02-21-2007, 16:52
В повечето случей щом е по-голям значи трябва да има повече акъл. Може би затова аз ги предпочитам :wink:

FiRe_LaDy
02-21-2007, 17:07
Ami za men lichno nqma golqmo znachenie kolko e golqm.NO predpolagam tezi koito obichat da izlziat s golemi e zaradi tova,che se chuvstvat po sigurni i zashtiteni s tqh.POne taka mislq ... pyk nz.

Unknown-18
02-21-2007, 19:03
Ami za men lichno nqma golqmo znachenie kolko e golqm.NO predpolagam tezi koito obichat da izlziat s golemi e zaradi tova,che se chuvstvat po sigurni i zashtiteni s tqh.POne taka mislq ... pyk nz.

Защита от какво?
Да не би да сме във военно положение?

02-23-2007, 13:25

7 точка от правилника!

защото олигофрените на моита възраст се държат супер детцки и ........

ами пробваи и ще разбереш за какво говоря

аз сам на 15m но мисля че не се държа по един и същи начин когато сам с момиче и когато сам с приятели.Са не можеш като си си с гаджето да се правиш на олигофрен по центара или да пърдиш на воля и тем подобни....... надявам се че си разбрала/разбрал щото не виях кои го е писал момиче или момче

suletka___
02-23-2007, 18:48
Imenno zahstoto sum govorila s u4irelkata mi po psihologiq v 9 klas go kazah ot neq sum go 4ula

HardcorE_AFA
02-23-2007, 19:22
ако става за интимни приятели...ходила съм с трима които са били по малки(е може с няколко месеца но...) а ако става въпрос за приятели...имам на всякви възррасти...абе не схващам въпроса

cherinka
02-23-2007, 19:33
Много пъти съм го казвал и ще го кажа пак.Относно момчетата около теб които очевидно смяташ че се държат едва ли не идиотски.Замисли се само че всеки човек се държи по различен начин според човека с-у него.И аз като застана пред някоя лигла и като виждам че не може да се води нормален разговор с нея започвам да прая простотийки.Нормално си е.Така че проблема може да идва и от вас момичетата не само от нас "момченцата".

Те тва ти си достоен за уважение. Наистина хората се държат по различен начин, в зависимост от провокацията на другите хора :) абе бла бла, кво ва ебе всички тука другите кви са, що са, ае важното е да сме живи и здрави, пари да има.

literbebe
02-23-2007, 20:02
Aми не знам какво да кажа,мойто мом4е е 3 год по голямо от мен,няма определена при4ина за това,просто си се оби4аме и няма зна4ение какви ни са годините.На мен това ли4но не виждам как по то4но би могло да ми повдигне само4увствието ,но няма зна4ение.Мисля 4е това за комплексарските истории си е строго индивидуално :)

02-23-2007, 21:14

Защита от какво?
Да не би да сме във военно положение?
Зависи от парите,колата и къде ще я водиш.

Мога да кажа само едно по темата:САМО БОЙ И ЕБАНЕ ЗА КУРВЕТАТА!

A_Loving_Girl
02-23-2007, 21:59
Според мен вече трябва да е станало ясно на всички.
:arrow: ИЗВОД:
1-во :arrow: заради колите и парите
2-ро :arrow: защото нямат акъл и се правят на газарки,че ходят с батковци
иииии....
3-то :arrow: защото си мислят,че са с повече интелект пред момчетата на тяхната възраст,пък то какво излиза,че е точно обратното,понеже батковците само търсят да ебнат и да бегнат(тоест нямат никакво чувство за отговорност)и след това тези пикли реват кат съдрани....!!!!!!

Unknown-18
02-24-2007, 21:10
Imenno zahstoto sum govorila s u4irelkata mi po psihologiq v 9 klas go kazah ot neq sum go 4ula

Така...ще пиша бавно защото явно четеш трудно :D

Шегата на страна.Тоя път няма да споменавам години а ще говоря за класове.Момичета по интелигентност надминават момчетата единствен в 7-8 клас това си е доказан факт.Равновесието се възвръща в 9 най късно 10 клас.А относно физическото развитие то няма място в тая тема а и обясних за него.

В днешно време повечето момичета не се осещате какви материалистки сте станали как си пилеете детството докато се правите на много зрели жени.Ама един ден ще ви дойде акъла в главата.Само дано да не е късно.
А що се отняса за учителката ти по психология ако наистина ти е набутала такива глупости в главицата ма съмнява че някой баджанак я е уредил като "учителка" или просто ти имаш проблем с възприемането и чуваш това което искаш за да го използваш като оправдание пред самата себе си.Айде със здраве.

Писенце
02-24-2007, 21:35
Ами на мен досега много рядко ми е случвало да излизам с някои по малък от мен пък и нищо сериозно не се е случвало.Аз си падам по по-големи смятам че мога да науча много повече от тях и да се чувствам мноно по-добре и че те могат да ми дадат това от което имам нужда от колкото някои келеш който незнае какво иска :)

flying_girl
02-24-2007, 21:44
mi dokazano e che momichetat rastat po barzo ot momcheta ne fizicheski a s nachina si na mislene

vvs_go
02-24-2007, 22:20
Ne e vqrno tova.. Az sym izlizala i s po malki... izlizala ni6to ne zna4i izliza6 li s mom4eta na tvoqta vyzrast ah?

02-25-2007, 07:05
причината е че всички са оеднаквени,роботизирани и не знам си още какви,искат да бъдат като другите,говорят като другите,ходят като другите,слушат същата музика като другите а другите ходят с по-големи значи и те трябва!така се приобщяват към общото стадо от роботи с промити мозъци които нямат собствено мнение и правят това което е модерно... МИР! Джа блес!

Unknown-18
02-25-2007, 07:33
Ами на мен досега много рядко ми е случвало да излизам с някои по малък от мен пък и нищо сериозно не се е случвало.Аз си падам по по-големи смятам че мога да науча много повече от тях и да се чувствам мноно по-добре и че те могат да ми дадат това от което имам нужда от колкото някои келеш който незнае какво иска :)

А аз пък сега ще ти кажа само че келеша който не знае какво иска е точно "баткото" често наподобяващ "чичко" който се върти покрай ученички разчитайки на материалното в себе си защото знае че нито една наитина зряла жена около неговата възраст няма да му върже.И вместо да мисли за важни работи като семейство и тем подобни той си пилее парите по лапета като тебе с една единствена крайна цел -> секс.

mi dokazano e che momichetat rastat po barzo ot momcheta ne fizicheski a s nachina si na mislene

ТцТц някой хора в тоя форум имат проблем с възприемането на информация или просто им е трудно да повярват в достоверноста и.

А и вашите батковци които знаят какво искат и които ви "обичат" ще ви обичат истински когато слънцето изгрее от запад или когато някоя от вас си види врата без огледало.

PLAMENKO
02-25-2007, 07:38
Защото искат децата им да се объркват и да викат на баща си - дядо :D
Тва в кръга на шегата , ама си е вярно.
Ми пич според мен повечето момичета(жени) биха избрали този с колата ... не всички , но научно доказани тенденции е така

Amayo
02-25-2007, 07:46
И чакай нека да позная, така стана че ти си един от тях :lol: ?

john_kaleka
02-25-2007, 08:24
shtoto sa im po golemi patkite :lol:

Sweetlove1990
02-25-2007, 09:03
[quote="Mimka_sweet"]Защото се чувстват по-сигурни ! [/quote
Аэ съм с по-голям эаради това!

Unknown-18
02-25-2007, 09:17
[quote=Mimka_sweet]Защото се чувстват по-сигурни ! [/quote

А в какво отношение се чувстваш по сигурна?

malka_sladuranka
02-25-2007, 09:19

И аз това щях да попитам.. И в кое си по-сигурна? Защото моят приятел е колкото мен, дори с няколко месеца по-малък и въобще не се чувствам несигурна.

Unknown-18
02-25-2007, 09:38

И аз това щях да попитам.. И в кое си по-сигурна? Защото моят приятел е колкото мен, дори с няколко месеца по-малък и въобще не се чувствам несигурна.

И тя не може да отговори на нашия въпрос.Просто подсъзнателно си търси оправдания.Какви ли не обяснения съм чувал точно за тая работа със сигурноста.И всички са от глупави по глупави.
Ама все пак ще е много добре ако тя са опита да изложи своята теза по въпроса.Щото много е лесно да кажеш нещо обаче като не можеш да са аргументираш казаното си остават голи приказки.

Unknown-18
02-26-2007, 08:28
Май няма никой кво да каже повече.

02-26-2007, 12:15
Raz4itat na tqhnata podkrepa i razbiratelstvo(dokazano e 4e momi4etata se razvivat po-burzo ot mom4eta(ima i izkly4eniq :smt016 ))

malka_sladuranka
02-26-2007, 12:16
Raz4itat na tqhnata podkrepa i razbiratelstvo(dokazano e 4e momi4etata se razvivat po-burzo ot mom4eta(ima i izkly4eniq :smt016 )) Аз например като ходя с момче на моята възраст искаш да кажеш, че не мога да разчитам на неговата подкрепа и разбирателство ли?

Ice_Queen
02-26-2007, 12:28
Raz4itat na tqhnata podkrepa i razbiratelstvo(dokazano e 4e momi4etata se razvivat po-burzo ot mom4eta(ima i izkly4eniq :smt016 )) Аз например като ходя с момче на моята възраст искаш да кажеш, че не мога да разчитам на неговата подкрепа и разбирателство ли?

:smt011 ЕСТ че можеш..... боже ,тия хлапета не могат да си го набият в главите че - 14-27-тоя не търси нищо др освен секс!!!!! ](*,)

kukli4ka__
02-26-2007, 12:38
Донякъде съм съгласна с по-горните мнения,че мажете на 27-30г излизащи с момиче на13-15г искат само секс-в повечето случаи,но не винаги все пак!
Въпреки това моята гледна точка е малко по-различна според мен в един по зрял мъж наистина можеш да откриеш повече разбиране и подкрепа(каквато и да е тя).
Имала съм връзки с различни на възраст мъже и момчета,но все още съм на мнение че връзката с голям,зрял човек е много по-добра

cTaCu
02-26-2007, 13:51
Ami pri vsi4ki e individualno ... az predpo4itam mom4eta okolo moita vyzrast (s 1 godina po malki ili s max 2 godini po golemi) ... a ima nqkoi deto sa na po 15-16 godini se fanali s nekvi na 40 ... kat edna ot moq klas ... za men tva e super typo ...

Unknown-18
02-26-2007, 15:26
Raz4itat na tqhnata podkrepa i razbiratelstvo(dokazano e 4e momi4etata se razvivat po-burzo ot mom4eta(ima i izkly4eniq :smt016 ))

Кво искаш да кажеш че един 25-30 годише стърчок дет е далече от акъла на едно 15 годишно дете може да го разбере по добре от едно момче което е около нейните години.Тва си е простотия.Той се прави че я разбира щот си знае после че ще мушка на воля.А това за развитието просто нямам думи.Някой в тоз форум сякаш падат от Луната(добре дошли).

kukli4ka__ "но не винаги" ------> Иска ти се да не е винаги.
"Зрял човек" ? Замисли се дали е толкова зрял след като се занимава с лапета(спрямо него си точно лапе).

malka_sladuranka
02-26-2007, 15:41

Кво искаш да кажеш че един 25-30 годише стърчок дет е далече от акъла на едно 15 годишно дете може да го разбере по добре от едно момче което е около нейните години.Тва си е простотия.Той се прави че я разбира щот си знае после че ще мушка на воля.А това за развитието просто нямам думи.Някой в тоз форум сякаш падат от Луната(добре дошли).

"Зрял човек" ? Замисли се дали е толкова зрял след като се занимава с лапета(спрямо него си точно лапе).
Това, че момичетата се развиват по-бързо важи най-много до девети клас. След това си стават пак на един акъл. :evil: Това което го излагате тук като факт е глупаво и неправилно.

Unknown-18
02-26-2007, 15:48

Това, че момичетата се развиват по-бързо важи най-много до девети клас. След това си стават пак на един акъл. :evil: Това което го излагате тук като факт е глупаво и неправилно.

И аз това са опитвам да обясня ама на някой им е по удобно да вярват в грешни факти.

JackyDaniels700ml
02-26-2007, 17:39
Виж те ся аз кво мисля. Имам 1 лично мое наблюдение, повечето момичета на 13 14 15 16 търсят се големи батковци незнам защо явно се мислят за по големи (умстено или физически немога да ги разбера) от своите връсници.
Докато по-големите (17 18 19) излизат и с момчета на тяхната възраст та дори и с по-малки, лично моя случй е точно такъф, приятелката ми е с 2 години по-голяма, заедно сме вече 6 месеца и си ни е супер много по-добре се разбирам с нея отколкото с предишните ми приятелко на моите години.
И пак казвам че тва си е лично мое наблюдение не го твърдя за всички, пък сичко си е до отделната личност.

kukli4ka__
02-26-2007, 17:46
--------------------------------------------------------------------------------

malka_sladuranka написа:
Unknown-18 написа:
Анонимко написа:
Raz4itat na tqhnata podkrepa i razbiratelstvo(dokazano e 4e momi4etata se razvivat po-burzo ot mom4eta(ima i izkly4eniq ))

Това, че момичетата се развиват по-бързо важи най-много до девети клас. След това си стават пак на един акъл. Това което го излагате тук като факт е глупаво и неправилно.

И аз това са опитвам да обясня ама на някой им е по удобно да вярват в грешни факти.

на мен нищо не ми се иска аз имам това което искам и някои може да ми каже че нещо не е така само ако го е изпитал повече пъти от мен

Unknown-18
02-26-2007, 18:23
на мен нищо не ми се иска аз имам това което искам и някои може да ми каже че нещо не е така само ако го е изпитал повече пъти от мен

Какво е тва.Няква изтъркана реплика която много ти се е искало да използваш ли??Защото на мене лично много не ми са вписва в темата.Ама ако разясниш малко може пък и да разбера замисъла ти.

П.С. Моята приятелка е 1 година и няколко месеца по голяма от мене и си ни е добре.Ама ако беше с 10 мисля че доста неща щяха да куцат.Така е и с малките момичета и МЪЖЕТЕ.

kukli4ka__
02-26-2007, 18:24
защо мислиш че щяха да куцат?
да си пробвал,да знаеш?

Unknown-18
02-26-2007, 20:20
защо мислиш че щяха да куцат?
да си пробвал,да знаеш?

1-во - Интересите на една тийнейджърка каквото и да говорите не могат да се препокрият с тези на някой 25-30 годишен мъж освен ако той не е умствено изостанал.

2-ро - Той е човек със работа в повечето случай мислещ за доходите си как да си плати сметките в края на месеца и такива работи докато едно момиче в тийн годините си мисли за кафенца клюки гримчета и как подяволите да се подготви за класното по математика.

3-то - Един мъж чийто повече свободно време е вечерта едва ли би се задоволил с приятелка която се прибира в 9:30-10 часа.

4-то - Ако тези мъже за които вие говорите наистина са толкова зрели дали нямаше да си имат сериозни връзки дори и брак с жени на техните години с техните интереси вместо да си пилеят парите по малки пикли и да се радват на това че могат да впечатлят едно лапе.

Ако смяташ че това не е достатъчно и още факти мога да изтъкна просто сега ме мързи.Ако не ти стигакажи ще се потрудя още малко.

kukli4ka__
02-27-2007, 10:05
аз в момента не говоря за 14 годишна говоря за себе си а аз съм на 19.
1-не е задължително да се прибира в 9
2-един мъж винаги намира време
3-кафетата и дискотеките не пречат на по-възрастния във връзката
4-малките пикльовци наричат тези жени курви само защото те предпочитат да излизат с големи и не обръщат внимание на тях=>няма кой да еб..
5-комплексираните тинейджари превземат света-трагедия
6-ти си леко некомпетентен :D

Unknown-18
02-27-2007, 10:38
аз в момента не говоря за 14 годишна говоря за себе си а аз съм на 19.
1-не е задължително да се прибира в 9
2-един мъж винаги намира време
3-кафетата и дискотеките не пречат на по-възрастния във връзката
4-малките пикльовци наричат тези жени курви само защото те предпочитат да излизат с големи и не обръщат внимание на тях=>няма кой да еб..
5-комплексираните тинейджари превземат света-трагедия
6-ти си леко некомпетентен :D

---->Не говоря за само за 14 годишни момичета а за интервала м-у 14-17.

---->Не забравяй че и ти си тийнейджърка.

---->По тази тема точно съм по компетрентен от тебе.

---->Ако щеш и на 29 бъди ама разсъждаваш като 15-16 годишно момиче.

---->Може би след 2-3 годинки ще може да се наречеш зряла но точно в момента си съвсем обикновено момиче с интелект сходен както казах вече с 15-16 годишни момичета.

---->"Малките пикльовци" в което число сигурно съм и аз не наричам тези момичета(НЕ ЖЕНИ) курви.Аз лично ги деля на 2 групи:

1 - Много наивни.
2 - Материалистки.

Това е реалноста.Може според тебе да съм "леко некомпетентен" и дори да предположим че е така поне не съм си загубил разсъдака и виждам нещата каквито са.И чесно казано не ме вълнува кво правят ммомичета и не ме е страх от конкуренцията тъй като в момента си имам приятелка.Вярно че връзките ми не продължават повече от месец но и рядко оставам сам.Не твърдя че съм много дорасъл или пък зрял но и не приемам някаква неориентирана 19 годишна шматка да ми казва че съм пикльо.Комплексираната си ти.Защото за да одобриш или да имаш връзка с мъж с 10 че и повече години по голям от теб трябва нещо да не си наред.Тва е нещо извратено.Но това си е моето мнение.

kukli4ka__
02-27-2007, 10:48
просто думи нямам вече ти мислиш ли че ако беше лошо да излизаш с големи всички яки путки нямаше излизат с такива

SeXyTo_f
02-27-2007, 11:02
защо подщи всички са на мнение, че тези които си хващат по - големи от тях се "фукат" с това... моя е по голям от мен с 5 години... и определено не мога да кажа че се фукам с това(не казвам, че няма момичета които се фукат с това... сигурно има)... има ли въобще значение с колко годишен излизаш? Най - важното е да се разбирате и обичате... :)

Unknown-18
02-27-2007, 12:19
просто думи нямам вече ти мислиш ли че ако беше лошо да излизаш с големи всички яки путки нямаше излизат с такива

Докато не си блъснеш главата в стената не можеш да си сигурна че ще боли.Надявам се схващаш какво имам на предвид с това.

SEXtreme
02-27-2007, 13:00
Еми не е задължително, но наистина е така в повечето случаи. Може би защото всяко момиче обича да се чувства сигурно и защитено, а това се получава, когато си в прегръдките на някой батко две глави над теб ;) Това не значи, че и на години трябва да е по-голям, ама обикновенно по-големите са по-зрели.

ПП: Сигурно за 15000 път се пуска такава тема.... :roll:

02-27-2007, 13:43
МОЛЯ ДА СЕ СПРЕТЕ НА ТОЗИ ПОСТ И ДА ИЗЧЕТЕТЕ

Може да съм гост, но имам чувството, че ги разбирам тези работи.

Всичко е психология. Проблемът, който обсъждате с тези банални факти, си има доста добро обяснение ( не решение ).

Тук става въпрос за едиповия комплекс при жените ( нали знаете, има такова нещо и за мъжете ).

Та преди 10-20 години обяснението е щяло да бъде - наблюдаваното явление е сигнал за привличане, тъй като субективната му цел е да предизвика възхищението на по-възрастните мъже, всъщност той предизвиква само възхищението на момчетата от същото поколение или на по младите, които единствени се хващат на пантомимата.

С това се обяснява голяма част от поведението на момичетата в периода 14-16 години.

НО, днес не сме 80-90 години, явлението си остава същото ( момичетата пак са си същите ), пак НО след 1990 всичко започна да деградира ( и преди това не беше добре, но с демокрацията дойде идиотщината и дивокрацията ) и момчетата и/ли мъжете на по 20-25 не мислят по същият начин като предишните поколения.

15-16 годишните момчета ( които се хващат на пантомимата, нали се сещате, нямат никакви шансове - ( момичетата се опитват, подражавайки на по-големите -- майките си, лели и тн. да впечатлят по-големите -- мъжете, които в съзнанието на момичетата са производни на бащата -- от там и едипов комплекс и тн. ), та остават само по-големите, но вече с объркано съзнание, ценности, морал и тн. се хващат.

И там всичките проблеми на 15-16 годишните момчета.

* и тук може да има изключения, но относно развитието на психиката на момичетата, при всички е почти еднакво ( не говорим за крайни случаи ).
( това още на няколко места съм го писал, тук във форума де, но кой да чете темата е "Момичета кажете :)" от любовния форум.
Поправете ме ако греша или допълнете мнението ми ако съм прав.
:D радвам се да помогна.

Хенкелбах
02-27-2007, 14:15
Харесвам едно моми4е ама как да и го кажа?? ](*,) ](*,)

Unknown-18
02-27-2007, 15:32
Харесвам едно моми4е ама как да и го кажа?? ](*,) ](*,)

Това пък кво общо има с темата :?:

BloodSoul
02-27-2007, 16:41
Харесвам едно моми4е ама как да и го кажа?? ](*,) ](*,) НЕПРАВИЛНА категпроя, НЕПРАВИЛНА тема!!!!!!!!!!!!!! :smt011

krem4et0
03-01-2007, 09:03
Аз излизам с момче на моята възраст и ми е супер добре. Хубавото на такава връзка, е че заедно изживявате по сходен начин емоциите, че сте по-равнопоставени, че сте в истинският смисъл на думата приятели. Общо взето обяснението е просто-момичетата узряват по-рано,а мъжете до 20 са микльовци, лигльовци и мамини синчета. Малко са тези, които искат сериозно момиче за сериозна връзка, в която най-важно е именно това равнопоставено партньорство. За това и момичетата търсят хора, с които ще общуват на по-високо ниво и уж за тях ще е важно именно хармонията в отношенията. само,че за жалост мъжете са си мъже и винаги мислят с долната глава!

malka_sladuranka
03-01-2007, 09:06
,а мъжете до 20 са микльовци, лигльовци и мамини синчета. Малко са тези, които искат сериозно момиче за сериозна връзка, в която най-важно е именно това равнопоставено партньорство. Много грешиш, имам доста познати които са свестни момчета. Преди като бях "по-млада" (хехе) съм била с много добри момчета. :smt019

bibonka
03-01-2007, 09:09
typo zvychi no ne haresvam po golemite myje ... ne namiram nishto interesno v tqh,osven moje bi golqmoto samochyvstvie ako ima kola i pari ... da typo e znam... ne moga da byda s nqkoi koito ima mnogo pari i nekfa nova kola ...zashtoto vinagi shte si mislq ,che toi e na mnenie che sym s nego zaradi parite i nqma da se polychi nishto ...

krem4et0
03-01-2007, 09:47
,а мъжете до 20 са микльовци, лигльовци и мамини синчета. Малко са тези, които искат сериозно момиче за сериозна връзка, в която най-важно е именно това равнопоставено партньорство. Много грешиш, имам доста познати които са свестни момчета. Преди като бях "по-млада" (хехе) съм била с много добри момчета. :smt019
Не съм казала,че няма. Но не са много. Гледам ги сега-мислят само с коя да преспят и да се надхвалят кой има по-хубава кола и по-дълга пишка. Момчетата са си деца цял живот,ама тези под 20 са просто силно инфантилни.

03-01-2007, 13:45
mi az sam na 13 ii.. :smt019 mom4etata na moita vazrast o6te igraqt na krienica pred bloka :shock: ....e ima i takiva koito ve4e sa po razviti no...nzm ...predpo4itam po golemite eee ne nekoi dartak 8-[ ami na 15,16 :roll: i mislq 4e mi e dobre s tqh ... :smt012

03-01-2007, 15:19
Не съм казала,че няма. Но не са много. Гледам ги сега-мислят само с коя да преспят и да се надхвалят кой има по-хубава кола и по-дълга пишка. Момчетата са си деца цял живот,ама тези под 20 са просто силно инфантилни.

Всяко момче минава през този период когато го интересува как да преспи с повече момичете от приятелите си.Аз лично минах през това когато бях на 14-15.И повечето които познавам правиха това тогава.Така че това е до 20 години момчетата са некви там идиотчета са си глупости на таркалета.

assd
03-01-2007, 16:21
щот сме пичове затва, и караме бегачки :-D

Amayo
03-01-2007, 21:42
Точно така само БМВ-та М-тройки, и Аудита не три в едно а Куатро. Тинки уинки турбо палар.

Unknown-18
03-02-2007, 11:09

Ако бяхте пичове нямаше да се въртите покрай лапетата.
А относно бегачките.... ако ти е лесно да живееш с мисълта че те използват радвай ама...тва е положението.

positive
03-02-2007, 11:45
za6toto se 4uvstvame po-sigurni,no vsu6tnost vuzrasta ima li zna4enie(e ne podkrepqm pedofilite vse pak)

Unknown-18
03-02-2007, 14:38
za6toto se 4uvstvame po-sigurni,no vsu6tnost vuzrasta ima li zna4enie(e ne podkrepqm pedofilite vse pak)

С риск да изглеждам като малоумник ще попитам за 10-ти път тъй като никой не ми отговаря на тоя въпрос.
В какво отношение се чувствате по сигурни???

kukli4ka__
03-02-2007, 15:02
1-финансово(не винаги)
2-познава 10 пъти повече и по влиятелни хора отколкото 1 пубер
3-отговорен е и би поел грижата за всичко за което може да допринесе да го направи
4-закриля те и те защитава
5-мисли адекватно и взима правилни решения-а не ако си бременна да започнее да мисли как ще каже на мама

надявам се да съм ти отговорила задоволително и този път да разбереш

заро
03-02-2007, 15:13
аз ще ти кажа бе пич по-сигурни са , защото сме по-улегнали :)

като бях на 15-19 беше много просто всичко .. накъдето задуха вятъра- натам ... не ме притесняваше нищо ... лайф ис лайф на на нанана...
сега бачкане, сметки , проблеми ... и не се завъртам покрай всяка по-засукана мадама ... не мисля само с "долната глава" ...
и още милиони неща които ме мързи да пиша или за които сега не се сещам ... и спокойно не е така само на 15-19 .. и на 20-25 пак е така :)
вече като чукнат 30 и нещо и като вземат да увисват обаче как се обръщат на 180 градуса :) (това като шега , но си има доза истина )

евала ти правя обаче че имаш акъл и си личи , че нещо си прочел ,чул , разбрал unknown-18 ... а другите само си лалат ...
макар че прочетох само 1,2,3 и последната страница с изцепки и може да съм пропуснал някои друг кадърен , за което му се извинявам ако е станало :)

malka_sladuranka
03-02-2007, 15:24
1-финансово(не винаги)
3-отговорен е и би поел грижата за всичко за което може да допринесе да го направи
5-мисли адекватно и взима правилни решения-а не ако си бременна да започнее да мисли как ще каже на мама

Тук мога да поспоря като дам пример с моят приятел. На 19 сме. (съжалявам, че ще дам пример с приятеля ми, на някои може да им се види като хвалба или и аз незнам като какво)

1-финансово(не винаги) - 1во не трябва да разчиташ на парите на приятеля си.. Пример опровергаващ - ако имам нужда мога да разчитам на приятеля ми, който както казах е на моята възраст.

2-познава 10 пъти повече и по влиятелни хора отколкото 1 пубер - Приятелят ми познава "влиятелни" ( това е смешна дума личи си на не повече от 15) хора т.е познава хора които биха пмогнали, ако имаме проблем.
3-отговорен е и би поел грижата за всичко за което може да допринесе да го направи - Отговорен е...нищо, че не е на 30

4-закриля те и те защитава - прави го, нищо, че не е на 30

5-мисли адекватно и взима правилни решения-а не ако си бременна да започнее да мисли как ще каже на мама - Няма проблеми в разговорите с майка си, нищо, че не е на 30...

ПП Давам примери от реалния живот, а не си говоря на изуст..

Unknown-18
03-02-2007, 15:38
1-финансово(не винаги)

Тук мога да поспоря като дам пример с моят приятел. На 19 сме. (съжалявам, че ще дам пример с приятеля ми, на някои може да им се види като хвалба или и аз незнам като какво)

1-финансово(не винаги) - 1во не трябва да разчиташ на парите на приятеля си.. Пример опровергаващ - ако имам нужда мога да разчитам на приятеля ми, който както казах е на моята възраст.

2-познава 10 пъти повече и по влиятелни хора отколкото 1 пубер - Приятелят ми познава "влиятелни" ( това е смешна дума личи си на не повече от 15) хора т.е познава хора които биха пмогнали, ако имаме проблем.
3-отговорен е и би поел грижата за всичко за което може да допринесе да го направи - Отговорен е...нищо, че не е на 30

4-закриля те и те защитава - прави го, нищо, че не е на 30

5-мисли адекватно и взима правилни решения-а не ако си бременна да започнее да мисли как ще каже на мама - Няма проблеми в разговорите с майка си, нищо, че не е на 30...

ПП Давам примери от реалния живот, а не си говоря на изуст..

Няма да пиша много защото ще повторя думите на malka_sladuranka по подобен начин само ще кажа че повечето само джафкате че не били заради парите ама ето че парите са на 1-во място в обяснението на kukli4ka__.
Другото което ми направи впечатление беше изцепката за "влиятелните хора".Какво въобще означава за тебе влиятелен човек?И какво място намират тези влиятелни хора във връзката ти и тебе кво те топли приятеля ти кой познава и кой не?
Няма нищо лошо в това да мислиш как да кажеш на майка си че ще става баба ако ти виждаш нещо невероятно в това значи проблема е в тебе.
А колкото до закрилата и защитата в някой ситуации един "пубер"(както ти го каза с очевидно отвращение) може да те защити много по добре от един мъж на 25-30 години.

kukli4ka__
03-02-2007, 15:50
донякъде съм съгласна с malka_sladuranka ,но все пак оставам на моята позиция не съм на 15 но това е без значение всеки излиза с който на него му харесва все ми е тая колко заблудени путки има на тоя свят а още по малко ми пука колко момченца ги е яд че ПОВЕЧЕТО яки мацки излизат с големи МЪЖЕ

Unknown-18
03-02-2007, 16:21
донякъде съм съгласна с malka_sladuranka ,но все пак оставам на моята позиция не съм на 15 но това е без значение всеки излиза с който на него му харесва все ми е тая колко заблудени путки има на тоя свят а още по малко ми пука колко момченца ги е яд че ПОВЕЧЕТО яки мацки излизат с големи МЪЖЕ

Ако си мислиш че ме е яд значи не си вникнала в нищо което написах до сега което само по себе си не говори хубаво за тебе.
Наистина ме хваща яд но в съвсем друга насока.Яд ме е че говорите пренебрежително за връстниците си,яд ме е че недорасли пикли имат смелоста да дават разни определения за други хора а всъщност тези определения идеално пасват и на тях,яд ме също и че нямате хабер от заобикалящия ви свят ама все пак си говорите простотийките с надеждата някой по заблуден от самите вас да повярва в тях,и най много ме е яд когато някоя като тебе започне да изтъква някакви абсолютно абсурди обяснения за да може да замаже най важното за нея а именно материалното.В интерес на истината аз имам кола ходя и бачкам когато не съм на даскало и да те питам понеже ти повече ги разбираш аз вече мъж ли съм или момченце(ако не си успяла да усетиш сарказма в последното изречение значи хич те няма).

Ама все пак си права за едно нещо.Че всеки си има право на избор.И всеки си решава с кой да излиза и с кой не.Айде със здраве.

Barry
03-02-2007, 16:28
ПОВЕЧЕТО яки мацки излизат с големи МЪЖЕ

това е така,така ще бъде и така ще си остане но друг е въпросът какво разбират някой под МЪЖ..щото някой под МЪЖ разбират някой голям батко обаче мъж не се става на определена възраст или като си купиш кола..до каква степен си мъж говорят делата не възрастта!
ПП.
Никои не се ражда перфектен но всеки го има заложено в себе си просто трябва да намери ключа..

sexy_momi4e
03-02-2007, 16:31
ami az li4no bih predpo4itam po golqm ili na moqta vuzrast,no ne i po MALAK,nqkak 6te mi e nelovko moje bi

kukli4ka__
03-02-2007, 16:31
и най много ме е яд когато някоя като тебе започне да изтъква някакви абсолютно абсурди обяснения за да може да замаже най важното за нея а именно материалното

приятелят ми е колкото баща ти но не е милионер не ми дава пари и не съм с него за пари имала съм връзка 2г с човек на 42г а аз съм на 19 почти и сме се разбирали и обичали
така че мойто МОМЧЕ аз тези неща ги говоря защото съм ги изживяла по един или друг начин.не съм излизала с големи или богати само за да се похваля на мойте приятелки а и не е имало случай някой да ме изчука и зареже което означава че не съм недорасла и немислеща пикла

`Death`Whore`
03-02-2007, 16:33
Гнусна си.

sexy_momi4e
03-02-2007, 16:39
A setih se o6te ne6to-moje bi trqbva da popita6 mom4etata za6to iskat po malki ot tqh,za6toto v pove4eto slu4ai te haresvat nqkoq,pa posle momi4etata vinovni :evil:

malka_sladuranka
03-02-2007, 16:41
A setih se o6te ne6to-moje bi trqbva da popita6 mom4etata za6to iskat po malki ot tqh,za6toto v pove4eto slu4ai te haresvat nqkoq,pa posle momi4etata vinovni :evil: Ами повечето (не всички) за достатъчно загубени, за да не съумеят да си хванат жена на тяхната възраст.

Miteto_bs
03-02-2007, 16:42
Гнусна си.

Защо да е гнусна всеки си има интереси!!!

Аз например по малките неме кефят кой знае колко.

1.во- Либса на хигиена!!! (Ако си бил с жена над 23г. ще разбереш какво искам да ти кажа.)

2.ро- всякаква безодговорност

3.то- секса е ужасен с някоя на 16 (стават за тройки групови изпалнения кадето например след това няма да и се обадиш повече)

п.п. Аз например така правя :) да го наречем Това ми е чара.. Обичам да разбивам сърца :smt007 :twisted: :twisted:

kukli4ka__
03-02-2007, 16:42
Гнусна си.

господи колко ме развълнува със смисленото си мнение :lol:

`Death`Whore`
03-02-2007, 16:43
Кукличке, не съм искала да те развълнувам. Твоето мнение беше гениално обаче...засегна се и веднага започна да обиждаш. Все едно.

Иначе любовта не е свързана с интереси, а с чувства.

Trisha1991
03-02-2007, 16:46
Това е пълно заблуждение! Да, да - това дето казвате "повечето не могат да си хванат жена на тяхната възраст". Искам аз тука да запитам - Е от кога момичетата предпочитат наборите си??? До колкото ми е известно, пък и навсякъде около мен винаги излизат минимум с 2-3 години по-големи. Нормално е и на 30 да речем да търсят по-големи мъже, а едно момиче на 18 да предпочита батко на 25-28. Не виждам защо сами нарочно се вкарвате в заблуждения и си вярвате чак , в неща които безапелационно и по всякакъв начин не отговарят на реалните жетейски факти и реалната обстановка която ни заобикаля. Нека бъдем реалисти все пак, то не е лошо да сме и мечтатели, ама е тъпо да се вкарваме в такива заблуждения. Неспособни били?!? :smt005 Лично аз силно се съмнявам мъж, минал 25 да е неспособен в каквото и да е, освен отделни изключения, които са толкова малко, че не е въпрос на настоящето обсъждане. Помислете повече преди да пишете и не пишете смешки, щото някоя 12-13 годишна може да ви повярва и утре да тръгне с набор и да направят белята, вместо естествения и по-правилен избор - а именно, опитен батко, с когото няма да има излишни ядове, да пита тука бременна ли съм, къде ми е презерватива като се скъса и т.н. и т.н. глупости които четем всеки ден, голяма част от които причина сте и вие вкарващите в заблуждение по-малките.

kukli4ka__
03-02-2007, 16:47
аз не обиждам поне теб не съм те обидила с нищо-ти го направи аз нямам намерение да обиждам никой,поради обясними причини

malka_sladuranka
03-02-2007, 16:47
Гнусна си.

1.во- Либса на хигиена!!! (Ако си бил с жена над 23г. ще разбереш какво искам да ти кажа.)

3.то- секса е ужасен с някоя на 16 (стават за тройки групови изпалнения кадето например след това няма да и се обадиш повече)

п.п. Аз например така правя :) да го наречем Това ми е чара.. Обичам да разбивам сърца :smt007 :twisted: :twisted:

Имаш ужасен правопис... :shock: И на мен ми се случва да объркам някоя дума, ама твоето е фрапантно.

по малките - по-малките
неме - не ме
Аз например по малките неме кефят кой знае колко. - Изречението е съставено неправилно... :shock:
Либса - липса
безодговорност - безотговорност (идва от отговор)
изпалнения - изпълнения
кадето - където

И грешиш, чара ти е правописа....

kukli4ka__
03-02-2007, 16:49
Помислете повече преди да пишете и не пишете смешки, щото някоя 12-13 годишна може да ви повярва и утре да тръгне с набор и да направят белята, вместо естествения и по-правилен избор - а именно, опитен батко, с когото няма да има излишни ядове, да пита тука бременна ли съм, къде ми е презерватива като се скъса и т.н. и т.н. глупости които четем всеки ден, голяма част от които причина сте и вие вкарващите в заблуждение по-малките.

`Death`Whore`
03-02-2007, 16:51
13 годишните не трябва да правят секс на първо време!!!!!

И не съм те обидила, написах нещото, което ми дойде на ум, след като прочетох поста ти.

malka_sladuranka
Помислете повече преди да пишете и не пишете смешки, щото някоя 12-13 годишна може да ви повярва и утре да тръгне с набор и да направят белята, вместо естествения и по-правилен избор - а именно, опитен батко, с когото няма да има излишни ядове, да пита тука бременна ли съм, къде ми е презерватива като се скъса и т.н. и т.н. глупости които четем всеки ден, голяма част от които причина сте и вие вкарващите в заблуждение по-малките.

Те пък като ще ни послушат.... ](*,)

kukli4ka__
п.п. Аз например така правя да го наречем Това ми е чара.. Обичам да разбивам сърца

браво митко утре ти правя фен клуб мерси за подкрепата тука ще ме убият след малко

Trisha1991

Не малка част от пишещите са силно комплексирани поради една или друга причина и това им личи, а и те самите се го осъзнават. Естествено, няма да го признаят, но болката им няма да премине от това :D

03-02-2007, 17:09
Гнусна си.

Имаш ужасен правопис... :shock: И на мен ми се случва да объркам някоя дума, ама твоето е фрапантно.

по малките - по-малките
неме - не ме
Аз например по малките неме кефят кой знае колко. - Изречението е съставено неправилно... :shock:
Либса - липса
безодговорност - безотговорност (идва от отговор)
изпалнения - изпълнения
кадето - където

И грешиш, чара ти е правописа....
e dne6nata mlade6 e tragediq

kukli4ka__
03-02-2007, 17:11

ти пък на колко си

03-02-2007, 17:13

ти пък на колко си
21

kukli4ka__
03-02-2007, 17:15
добре батко си ми значи,което незначи че си нещо повече от младежта

Trisha1991
03-02-2007, 17:16
21

Ако съдя по теб и оная наборката ти Кремчето. В тоя форум 21 годишните сте особено зле. Добре че извън форума не се срещат много такива

England
03-02-2007, 17:17
Mite,ne se kosi pi4!Bulgarinut e sviknal da zavijda i takiva ne6ta go draznqt!Az na takiva kato tebe se kefq,moje bi za6toto nqma zakkakvo da ti zavijdam,koeto me pravi nedobur barometur,no vse pak-spored men tozi foru m e nedobro mqsto za samoiztukvane...prosto takiva sme bulgarite!Siguren sum,4e 90% ot devojkite,pi6e6ti tuka 6te ti se lepnat kato muha za lajno kato te vidqt,no sega se pravqt na mnogo oborotni!A i vse pak-pi4,s gotina kola,pari i hubava vun6nost nqma kak da ostane nezabelqzan,taka 4e derzaj! :wink:

malka_sladuranka
03-02-2007, 17:18
21

Ако съдя по теб и оная наборката ти Кремчето. В тоя форум 21 годишните сте особено зле. Добре че извън форума не се срещат много такива И оня loser митето май беше на толкова.... :smt005 :smt005 :smt005

kukli4ka__
03-02-2007, 17:20
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 7:17 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Mite,ne se kosi pi4!Bulgarinut e sviknal da zavijda i takiva ne6ta go draznqt!Az na takiva kato tebe se kefq,moje bi za6toto nqma zakkakvo da ti zavijdam,koeto me pravi nedobur barometur,no vse pak-spored men tozi foru m e nedobro mqsto za samoiztukvane...prosto takiva sme bulgarite!Siguren sum,4e 90% ot devojkite,pi6e6ti tuka 6te ti se lepnat kato muha za lajno kato te vidqt,no sega se pravqt na mnogo oborotni!A i vse pak-pi4,s gotina kola,pari i hubava vun6nost nqma kak da ostane nezabelqzan,taka 4e derzaj!

със сигурност :D

Trisha1991
03-02-2007, 17:21
Малко или повече, все един дол дренки :smt005

Miteto_bs
03-02-2007, 17:25
Mite,ne se kosi pi4!Bulgarinut e sviknal da zavijda i takiva ne6ta go draznqt!Az na takiva kato tebe se kefq,moje bi za6toto nqma zakkakvo da ti zavijdam,koeto me pravi nedobur barometur,no vse pak-spored men tozi foru m e nedobro mqsto za samoiztukvane...prosto takiva sme bulgarite!Siguren sum,4e 90% ot devojkite,pi6e6ti tuka 6te ti se lepnat kato muha za lajno kato te vidqt,no sega se pravqt na mnogo oborotni!A i vse pak-pi4,s gotina kola,pari i hubava vun6nost nqma kak da ostane nezabelqzan,taka 4e derzaj! :wink:

Благодаря ти.

Не съм искал изява Всичко започна в една тема имаше пост как се обличате и аз писах нали какви дрехи и обувки и очила съм в момента и лепнах снимка.
От там започна дразгата на някой хора... Може би си прав, че българинат завижда и на живе не би постъпил никой така.
Аз лично се отказох от тоя спрял форум влизам тук, от няма и на каде.
Но вече и това се замислям да правя.. :-k

England
03-02-2007, 17:25
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 7:17 pm Заглавие:

Mite,ne se kosi pi4!Bulgarinut e sviknal da zavijda i takiva ne6ta go draznqt!Az na takiva kato tebe se kefq,moje bi za6toto nqma zakkakvo da ti zavijdam,koeto me pravi nedobur barometur,no vse pak-spored men tozi foru m e nedobro mqsto za samoiztukvane...prosto takiva sme bulgarite!Siguren sum,4e 90% ot devojkite,pi6e6ti tuka 6te ti se lepnat kato muha za lajno kato te vidqt,no sega se pravqt na mnogo oborotni!A i vse pak-pi4,s gotina kola,pari i hubava vun6nost nqma kak da ostane nezabelqzan,taka 4e derzaj!

със сигурност :D

Moje i da ne vqrva6,no ne mi puka!Vutre6no znae6,4e sum prav!Moje i da si po-golqma ot men,moje i da si po-malka,no tova,4e go otri4a6 pokazva lipsata na opit u teb!A i 6te vi kaja edno-ima hora na 30,koito sa jiveli po-malko ot takiva na 18!Tova po povod na ve4niq spor za godinite,koito se vodi tuk!

03-02-2007, 17:27
opredeleno ve4e ne te haresvam :lol:

kukli4ka__
03-02-2007, 17:29
Moje i da ne vqrva6,no ne mi puka!Vutre6no znae6,4e sum prav!Moje i da si po-golqma ot men,moje i da si po-malka,no tova,4e go otri4a6 pokazva lipsata na opit u teb!A i 6te vi kaja edno-ima hora na 30,koito sa jiveli po-malko ot takiva na 18!Tova po povod na ve4niq spor za godinite,koito se vodi tuk!

добре защо хората не ме разбират незнам
съгласна съм напълно с това мнение

Trisha1991
03-02-2007, 17:33

Радвам се, че имаш чувство за хумор :wink:

03-02-2007, 17:36

Радвам се, че имаш чувство за хумор :wink:
eh mi samo to mi ostana.Ti ne me iska6 i sega jivota prodaljdava :cry:

Ice_Queen
03-02-2007, 17:40

Благодаря ти.

Не съм искал изява Всичко започна в една тема имаше пост как се обличате и аз писах нали какви дрехи и обувки и очила съм в момента и лепнах снимка.
От там започна дразгата на някой хора... Може би си прав, че българинат завижда и на живе не би постъпил никой така.
Аз лично се отказох от тоя спрял форум влизам тук, от няма и на каде.
Но вече и това се замислям да правя.. :-k

Абе и ти не се различаваш много от средностатистическия българин драги по 2 причини(А може и повече!)
1во - ако беше умен и богат (дето ние нали уж не сме ;) )-нямаше да висиш в тъпия тийнфорум ...сееш се ;)
2ро -ваще да не се разведени?или си имал тежко детство? понеже господ 1 дава..друго взима....е при 3ти има златна среда..но ти нямаше да псуваш като каруцар ако беше от 3тите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

богаташ?НОВОБОГАТАШ си ти!

malka_sladuranka
03-02-2007, 17:42
Ice_Queen душицо, остави го бе...Не виждаш ли, че си измисля. Който има много пари си трае, а не се хвали по форумите.

Ice_Queen
03-02-2007, 17:44
Ice_Queen душицо, остави го бе...Не виждаш ли, че си измисля. Който има много пари си трае, а не се хвали по форумите.

не бе сладур,не ме ебе за тоя..ама като е супер мен..какво прави тук при простолюдието,що не е навън,непрекъснато да си гледа кефа,да му е весело,да пръска пари...деба..и тоя се е насирал в гащите като бебе като всички..кво се прай сега..

Trisha1991
03-02-2007, 17:45
Аз съм на 92 място в класацията на онова полското списание, дето преди мен са Черепа и Весела Кюлева от българите само по богатствтво, пък пак пиша тука. Няма значение парите и благата които всеки от нас малко или много има, за да посещава форума. Не са съизмерими. Това към ледената кралица, мисля че е умна тя

malka_sladuranka
03-02-2007, 17:46

не бе сладур,не ме ебе за тоя..ама като е супер мен..какво прави тук при простолюдието,що не е навън,непрекъснато да си гледа кефа,да му е весело,да пръска пари...деба..и тоя се е насирал в гащите като бебе като всички..кво се прай сега..

Аа...той още прави бели в гащите... 8) На ЛС ми призна... :twisted:

Miteto_bs
03-02-2007, 17:46
Абе и ти не се различаваш много от средностатистическия българин драги по 2 причини(А може и повече!)
1во - ако беше умен и богат (дето ние нали уж не сме Wink )-нямаше да висиш в тъпия тийнфорум ...сееш се Wink
2ро -ваще да не се разведени?или си имал тежко детство? понеже господ 1 дава..друго взима....е при 3ти има златна среда..но ти нямаше да псуваш като каруцар ако беше от 3тите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Както пише по горе на живе не би мислила така!!
Но замисли се малко кой ти би обърнал внимание?
Аз какво правя тук си е моя работа.. :::
Каруцарят каза Лапай чурката животно :smt006

Ice_Queen
03-02-2007, 17:49
1во - ако беше умен и богат (дето ние нали уж не сме Wink )-нямаше да висиш в тъпия тийнфорум ...сееш се Wink

Както пише по горе на живе не би мислила така!!
Но замисли се малко кой ти би обърнал внимание?
Аз какво правя тук си е моя работа.. :::
Каруцарят каза Лапай чурката животно :smt006

Ще я лапам заедно с майка ти кретен!
Не бих мислила..хаха...мноооу сме умни.
Ти кво прай те вижда целияяяяяяяяяяяяяя форум... :-D
Ходи си играй с пишката и млъквай! :)

Ice_Queen
03-02-2007, 17:52
Аз съм на 92 място в класацията на онова полското списание, дето преди мен са Черепа и Весела Кюлева от българите само по богатствтво, пък пак пиша тука. Няма значение парите и благата които всеки от нас малко или много има, за да посещава форума. Не са съизмерими. Това към ледената кралица, мисля че е умна тя

Да Триша съгласна съм...самооооооо че някой тъпи мъжки парадират с това и се имат за големия мъж ,дето се отваря на всички.Нека си има пари...акъл да си купи може ли?

Ми не!

Miteto_bs
03-02-2007, 17:52
Тая фраза ми е любима
Ще те купя и продам Тати много често е използва към работниците си =D> =D>

03-02-2007, 17:53
МОЛЯ ДА СЕ СПРЕТЕ НА ТОЗИ ПОСТ И ДА ИЗЧЕТЕТЕ

Може да съм гост, но имам чувството, че ги разбирам тези работи.

Всичко е психология. Проблемът, който обсъждате с тези банални факти, си има доста добро обяснение ( не решение ).

Тук става въпрос за едиповия комплекс при жените ( нали знаете, има такова нещо и за мъжете ).

Та преди 10-20 години обяснението е щяло да бъде - наблюдаваното явление е сигнал за привличане, тъй като субективната му цел е да предизвика възхищението на по-възрастните мъже, всъщност той предизвиква само възхищението на момчетата от същото поколение или на по младите, които единствени се хващат на пантомимата.

С това се обяснява голяма част от поведението на момичетата в периода 14-16 години.

НО, днес не сме 80-90 години, явлението си остава същото ( момичетата пак са си същите ), пак НО след 1990 всичко започна да деградира ( и преди това не беше добре, но с демокрацията дойде идиотщината и дивокрацията ) и момчетата и/ли мъжете на по 20-25 не мислят по същият начин като предишните поколения.

15-16 годишните момчета ( които се хващат на пантомимата, нали се сещате, нямат никакви шансове - ( момичетата се опитват, подражавайки на по-големите -- майките си, лели и тн. да впечатлят по-големите -- мъжете, които в съзнанието на момичетата са производни на бащата -- от там и едипов комплекс и тн. ), та остават само по-големите, но вече с объркано съзнание, ценности, морал и тн. се хващат.

И там всичките проблеми на 15-16 годишните момчета.

* и тук може да има изключения, но относно развитието на психиката на момичетата, при всички е почти еднакво ( не говорим за крайни случаи ).
( това още на няколко места съм го писал, тук във форума де, но кой да чете темата е "Момичета кажете :)" от любовния форум.
Поправете ме ако греша или допълнете мнението ми ако съм прав.
:D радвам се да помогна.
жалко, че ви мързи да четете

Ice_Queen
03-02-2007, 17:53
Тая фраза ми е любима

казах ти - с майка ти.. \:D/

Miteto_bs
03-02-2007, 17:57
Тая фраза ми е любима

Аз говоря за тебе.. http://www.myemoticons.com/categories/badboys/www_MyEmoticons_com__finger.gif

Ice_Queen
03-02-2007, 17:58
Тая фраза ми е любима

Аз говоря за тебе.. http://www.myemoticons.com/categories/badboys/www_MyEmoticons_com__finger.gif

Казах млъкни ! :)
:smt006

Trisha1991
03-02-2007, 17:59
мъжки парадират с това и се имат за големия мъж ,дето се отваря на всички.Нека си има пари...акъл да си купи може ли?

Ми не!

Именно :smt006

Miteto_bs
03-02-2007, 18:05
Тая фраза ми е любима

Неееееееее няма да млъкна.. м/У другото ми допадаш хмм нали знаеш забраненият плод е най вкусен :smt007 я дай да те видя :smt007

03-02-2007, 18:07
Miteto_bs -- бахти черния циганин дето си на тая снимка, вземи се засрами...

Miteto_bs
03-02-2007, 18:09
Miteto_bs -- бахти черния циганин дето си на тая снимка, вземи се засрами...

Хахахах още 1 душевно болен... черен е К**А ми искаш ли да го видиш на 2см. от лицето ти?

Ice_Queen
03-02-2007, 18:09
Тая фраза ми е любима

Неееееееее няма да млъкна.. м/У другото ми допадаш хмм нали знаеш забраненият плод е най вкусен :smt007 я дай да те видя :smt007

има ме във снимките на форума...ама забранения плод не е за твоята уста! :smt012

Цмонк Цмонк :smt007 ..тва да не ти е мандра за варен кукуруз? :smt012

Miteto_bs
03-02-2007, 18:11
Тая фраза ми е любима

има ме във снимките на форума...ама забранения плод не е за твоята уста! :smt012

Казох край ся ако ми харесаш няма отарване...
Винаги съм искал някоя която да не ме понася е намери се.. :smt007

03-02-2007, 18:11
ma4oka se poqvi.da se pokriem

DjBaloon
03-02-2007, 18:12
Тая фраза ми е любима

Казох край ся ако ми харесаш няма отарване...
Винаги съм искал някоя която да не ме понася е намери се.. :smt007
Vinagi e gotino momicheto da se durpa 8-[

Ice_Queen
03-02-2007, 18:12

само да въдвори ред :-D

03-02-2007, 18:18
ma4oka да трие на воля, половината тема не е по темата...

Miteto_bs
03-02-2007, 18:33

Кажи каде е тази снимка бе.. обиколих целия форум и нете видях :evil: :evil: :evil: я дай линк?

03-02-2007, 18:35

Кажи каде е тази снимка бе.. обиколих целия форум и нете видях :evil: :evil: :evil: я дай линк?
abe i az tarsq v momenta.6toto mi pravi dobro vpe4atlenie tova momi4e.mislq 4e i za neq 6e se karame :lol:

Miteto_bs
03-02-2007, 18:45
abe i az tarsq v momenta.6toto mi pravi dobro vpe4atlenie tova momi4e.mislq 4e i za neq 6e se karame

На там бие работата... :smt012 :smt021 :smt014 :smt062 Я дай снимка ако е намериш че ми се отщя аре до утре.. :smt006

Unknown-18
03-02-2007, 19:54
Това е пълно заблуждение! Да, да - това дето казвате "повечето не могат да си хванат жена на тяхната възраст". Искам аз тука да запитам - Е от кога момичетата предпочитат наборите си??? До колкото ми е известно, пък и навсякъде около мен винаги излизат минимум с 2-3 години по-големи. Нормално е и на 30 да речем да търсят по-големи мъже, а едно момиче на 18 да предпочита батко на 25-28. Не виждам защо сами нарочно се вкарвате в заблуждения и си вярвате чак , в неща които безапелационно и по всякакъв начин не отговарят на реалните жетейски факти и реалната обстановка която ни заобикаля. Нека бъдем реалисти все пак, то не е лошо да сме и мечтатели, ама е тъпо да се вкарваме в такива заблуждения. Неспособни били?!? :smt005 Лично аз силно се съмнявам мъж, минал 25 да е неспособен в каквото и да е, освен отделни изключения, които са толкова малко, че не е въпрос на настоящето обсъждане. Помислете повече преди да пишете и не пишете смешки, щото някоя 12-13 годишна може да ви повярва и утре да тръгне с набор и да направят белята, вместо естествения и по-правилен избор - а именно, опитен батко, с когото няма да има излишни ядове, да пита тука бременна ли съм, къде ми е презерватива като се скъса и т.н. и т.н. глупости които четем всеки ден, голяма част от които причина сте и вие вкарващите в заблуждение по-малките.

1-во - Вярно е че някоя 12-13 годишна може да влезне тука в тоз форум и да прочете глупостите ти.Замисли се след години ако имаш дъщеря дали би се радвала че на 13 се чука с 30 годишен идиот.Аз съм на 18 и ми е гнусно да си представа секс с 13-14 годишно момиче.Това е извратено.

2-ро - Колкото и да ти е трудно да го повярваш е възможно мъж над 25 да е неспособен.Даже и нещо повече.Не са малко а са много.Много е жалко да си на 25 и да си пилееш паричките за които си бачкал по някакви разглезени деца на по 15-16-17 години.Това са затънали хора.Вие мили момичета обирате отайката.

3-то А относно тази която се похвали че е била с 42 годишен "чичко" мога да кажа само че това е било грозна картинка.Извинявай не искам да се обиждаш ама аз това незнам как да го нарека.Не е педофилия а по скоро болен мозък.

П.С. Ако съм засегнал някой се извинявам.Нищо лично.

03-02-2007, 20:01
Unknown-18, нали знаеш че си комплексар? Да не се налага отново да го повтарям това. Поне ако ти сам не го знаеш, останалите във форума отдавна го разбрахме.

Miteto_bs
03-02-2007, 20:03
Почва се.. :roll:

babi_girl
03-02-2007, 20:06
moq e na moita vyzrast i ako nqkoga se razdelim i si hvana drug she e nai mnogo 4 godini po-golqm ot men. vyobshte ne odobrqvam vryzkite s 10-15 gini po-golemi myje. :smt018

malka_sladuranka
03-02-2007, 20:08
moq e na moita vyzrast i ako nqkoga se razdelim i si hvana drug she e nai mnogo 4 godini po-golqm ot men. vyobshte ne odobrqvam vryzkite s 10-15 gini po-golemi myje. :smt018 Това е гнусно, аз съм на 19 и само при мисълта някой над 25-26 да ме докосне ми се гади и ме побиват тръпки от ужас и погнуса. :shock: Това може да ми е баща бе.... :shock:

Miteto_bs
03-02-2007, 20:10
moq e na moita vyzrast i ako nqkoga se razdelim i si hvana drug she e nai mnogo 4 godini po-golqm ot men. vyobshte ne odobrqvam vryzkite s 10-15 gini po-golemi myje. :smt018 Това е гнусно, аз съм на 19 и само при мисълта някой над 25-26 да ме докосне ми се гади и ме побиват тръпки от ужас и погнуса. :shock: Това може да ми е баща бе.... :shock:

А онова дете искаше помощ дали да даде отзад на 27г. си приятел.
http://forum.tialoto.bg/images/smiles/a042.gif

malka_sladuranka
03-02-2007, 20:13
http://forum.tialoto.bg/images/smiles/a042.gif Да даде, да и цъфне дупето кат майска роза... :evil:

03-02-2007, 20:15
Познавам много хора които ходят с 10 години по-големи. Вие защо така реагирате не мога да разбера. Не става въпрос за 15 годишна с 40 годишен. Но с 26-28 годишен си е нормално. Това са тъкмо мъже вече с акъл, които знаят как да се отнасят с една жена и т.н. Би трябвало да ги знаете тези неща и няма какво да се обсъждат тук.

Miteto_bs
03-02-2007, 20:16
http://forum.tialoto.bg/images/smiles/a042.gif Да даде, да и цъфне дупето кат майска роза... :evil:

Ае мани е тоя ще и разбие дупето после ще има да реве тук..
Що неми казохте, че ще се С**А като бетоновоз..

Miteto_bs
03-02-2007, 20:18
Познавам много хора които ходят с 10 години по-големи. Вие защо така реагирате не мога да разбера. Не става въпрос за 15 годишна с 40 годишен. Но с 26-28 годишен си е нормално. Това са тъкмо мъже вече с акъл, които знаят как да се отнасят с една жена и т.н. Би трябвало да ги знаете тези неща и няма какво да се обсъждат тук.

М/У 15 и 28 има разлика е.
По тази логика 10г. с 23годишен. :wink:

03-02-2007, 20:19
Да 15 годишна с 23 годишен е в рамките на нормалното

malka_sladuranka
03-02-2007, 20:20
Да 15 годишна с 23 годишен е в рамките на нормалното Тук сега обсъждаме юзърката с 42годишния. :smt005

ThE_SwEeT_EsCaPe
03-02-2007, 21:04
Приятелят ми е 2 години по-голям от мен и причината да ходя с него не е че е по-голям. Причината е в това, че с него се чувствам сигурна и защитена и мисля, че това е наи-важното. Няма значение на колко години е гаджето ти, важното е да се чувстваш добре с него, да го обичаш и да се стараеш връзката ви да е пълноценна. Според мен това се постига по-добре с по-голямо момче, но някой може да се чувства пък по-сигурен с по-малко момче или момиче. Това зависи от много неща.

Unknown-18
03-02-2007, 21:20
Unknown-18, нали знаеш че си комплексар? Да не се налага отново да го повтарям това. Поне ако ти сам не го знаеш, останалите във форума отдавна го разбрахме.

Ако ти вярваш в това че да казваш нещата каквито са е комплексарщина значи съм комплексар.Ама май нещо не ми се връзва.
И имам един въпрос.Ти от името на колко човека говориш?Май си от ония дет си имат въображаеми приятели.И не знам колко пъти си мислиш че си го повтарял защото аз само веднъж видях да си го написал ама нищо то другото явно е било на ум.

svetoslava_sliven
03-02-2007, 22:33
Za6toto smqtat 4e vrasnicite im ili po malkite 4e mislqt lape6ki i se darjat taka.

BastardOfChrist
03-02-2007, 22:51
Za6toto smqtat 4e vrasnicite im ili po malkite 4e mislqt lape6ki i se darjat taka.
Опитах се да "свалям" по-голями/на моята възраст момичета , е нямах голям успех.
Може би защото през половината от времето трябваше , да обеснявам изразите и думите , който използвах , какво точно означават. Вероятно , това е било доста лапешко от моя страна , също така , нито един от милите начини , по-който се държах (в повечето случай съм доста себичен и егойстичен човек ,гледащ собствения си прогрес и облагородеталстване , не се интересуващ от интересите и драмите на хората , около него който не смята за близки) , явно са били твърде лапешки!
Е , след доста време неуспешни опити , се отдадох на размишления и целомъдрието -_-

InitialD
03-02-2007, 22:54
За съжаление има толкова много такива момичета..ами добре де на тези 25-26 годишни типове не им ли е малко конфузно да разнасят с колата си момиче на 15-16 години?Да ви кажа сигурно не е останал човек от нас който да не е станал свидетел на такава гледка?!

sharkybul
03-03-2007, 05:16
Абе,да си чупят главите :!:

Miteto_bs
03-03-2007, 08:08
За съжаление има толкова много такива момичета..ами добре де на тези 25-26 годишни типове не им ли е малко конфузно да разнасят с колата си момиче на 15-16 години?Да ви кажа сигурно не е останал човек от нас който да не е станал свидетел на такава гледка?!

Аз например такоз нещо до сега несъм виждал някой да разкарва 15 16 г. момиче в колата.. :::

м/у другото хаха скоро една ми направи чекия в 'Мак Доналтс" ама това стана от-вън на корабчето в Бургас. :wink: Хехехе беше яко..
Имали тема Най добрите места кадето сме го правили?

DjBaloon
03-03-2007, 08:12

Аз например такоз нещо до сега несъм виждал някой да разкарва 15 16 г. момиче в колата.. :::

м/у другото хаха скоро една ми направи чекия в 'Мак Доналтс" ама това стана от-вън на корабчето в Бургас. :wink: Хехехе беше яко..
Имали тема Най добрите места кадето сме го правили?
Pa se falime :wink:

Super`girl
03-03-2007, 15:22
az mislq,4e vsi4ko e strogo individualno za vseki 4ovek.i az bqh taka-ne si predstavqh da bada s mom4e na moite godini,a da ne govorim za po-malak ot men.dokato ne sre6nah sega6niq si fr.toi e po-malak ot men s 2god,no po ni6to ne moje6 da mu gi dade6(ne samo po van6en vid).no po-princip pove4eto momi4eta i to tezi koito sa v puberteta si mislqt,4e kato si hvanat nqkoi batko i ve4e sa ne6to.vseki obi4a da bade glezen i da ima vsi4ko ot koeto se nujdae i da raspolaga s mnogo,no ne mislq,4e tova e nai-vajnoto

Miteto_bs
03-03-2007, 15:26
По темата.

Ами аз мисля хехе опитвам се да мисля, че едно по голямо момче би създало доста удобства на едно момиче от колкото някой пубер например, който би спал с нея и да е зареже на следващият ден.
Не че и при големите го няма този случай но това е мое мнение.
Всеки има право да избира. Мен например много хора тук не ме харесват но никой не ги съди всеки знае какво иска.. :wink:

`Death`Whore`
03-03-2007, 15:27
Дефинирай тези удобства, моля.

Miteto_bs
03-03-2007, 15:31

Ами например (Не искам да звуча клише)
Кое момиче не иска ми кажете мъж който някак си би и създал упора в живота?
И кой на 15г. би и създал някаква упора освен да и каже аре да са напуфтим или от-сорта.
Макар, че колкото по от-рано се заформи една връзка толкова по добре.
Аз тръгнах с Дида (приятелката ми) на 16г. и до сега сме заедно Обичта е нещо велико.
Пожелавам на всеки една такава връзка като моята..

`Death`Whore`
03-03-2007, 15:47
Попитах, защото исках точен отговор..."Опора в живота" може да означава доста неща...

Unknown-18
03-03-2007, 15:54

Ами например (Не искам да звуча клише)
Кое момиче не иска ми кажете мъж който някак си би и създал упора в живота?
И кой на 15г. би и създал някаква упора освен да и каже аре да са напуфтим или от-сорта.
Макар, че колкото по от-рано се заформи една връзка толкова по добре.
Аз тръгнах с Дида (приятелката ми) на 16г. и до сега сме заедно Обичта е нещо велико.
Пожелавам на всеки една такава връзка като моята..

Поздравления изглежда че си сериозен тип но много лошо си противоречиш.Ти си тръгнал с Дида(приятелката ти) когато си бил на 16 и си успял да и създадеш упора щом още сте заедно(въпреки че незнам на колко си),но същевременно твърдиш че някой "пубер" не може да осигури такава упора на 1 момиче.Вярно е че всеки е единствен по рода си но някой качества не са индивидуални и могат да съществуват в много повече хора(в случая пубери) отколкото ти предполагаш.А и на 15-16 годишно момиче смятам че му е раничко да мисли за опора в живота.

brutal_baby
03-03-2007, 17:01
Моят приятел е с 3 години по-голям!Но не съм го избирала по възрастта!За мен няма особено голямо значение дали ще е на моята възраст или маалко по-голям!Вече си зависи от човека!

kittycat
03-03-2007, 17:19
За мен няма значение възрастта, важни са чувствата!

Когато се запознах с приятеля ми незнаех, че е цяла година по-малък от мен.Но когато го разбрах не си промених мнението за него.Вече сме заедно година и четири месеца и той е любовта на живота ми.Щеше да бъде огромна грешка ако го бях разкарала за това, че е по-мъничък.

biboto
03-03-2007, 17:25
miii, po opitni sa ;) a i znaqt kakvo to4no isakt i nqkoi znaqt kak da svalqt nqkoe momi4e ili kak naitina da buda gentlemeni :P

Miteto_bs
03-03-2007, 17:49
Поздравления изглежда че си сериозен тип но много лошо си противоречиш.Ти си тръгнал с Дида(приятелката ти) когато си бил на 16 и си успял да и създадеш упора щом още сте заедно(въпреки че незнам на колко си),но същевременно твърдиш че някой "пубер" не може да осигури такава упора на 1 момиче.Вярно е че всеки е единствен по рода си но някой качества не са индивидуални и могат да съществуват в много повече хора(в случая пубери) отколкото ти предполагаш.А и на 15-16 годишно момиче смятам че му е раничко да мисли за опора в живота.

Не говоря за сватба или тем подобно нещо!

Имам, на предвит, че едно момче над 20 мисли по трезво в някой обстоятелства..

П.П. Всякакви ги има де.. :-k

Unknown-18
03-03-2007, 19:03
miii, po opitni sa ;) a i znaqt kakvo to4no isakt i nqkoi znaqt kak da svalqt nqkoe momi4e ili kak naitina da buda gentlemeni :P

Знаят как да свалят?
Познавам 15 годишен фарфалак дет щи скрий шапката.Това със свалянето си беше чиста проба идиотщина.
И м-у другото много малко хора не знаят какво искат или просто аз съм виждал много малко.

Miteto_bs
03-04-2007, 06:25

Знаят как да свалят?
Познавам 15 годишен фарфалак дет щи скрий шапката.Това със свалянето си беше чиста проба идиотщина.
И м-у другото много малко хора не знаят какво искат или просто аз съм виждал много малко.

Е аз знам какво искам.. :::

Unknown-18
03-04-2007, 06:42

Знаят как да свалят?

Е аз знам какво искам.. :::

И аз това имам на предвид.Че повечето хора знаят какво искат.

`Death`Whore`
03-04-2007, 07:03
Знаят как да свалят някое момче :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Тъпо и недорасло. Чакай си да те свалят, ти само пърхай с клепки. Как може все още да има момичета, които пускат на този, който "знае как да сваля" :smt005 :smt005 :smt005

И да, може би си прав...обаче мъжеството не зависи само от възрастта...моят сегашен приятел е на 25 години и в сравнение с миналия е чист мъж, което много ми харесва, макар че понякога псувам целия мъжки род заради простотиите му :-k Но пък миналият беше на 19, не са толкова малко годинките, и е мамино синче. Сега е решил, че ще се жени, защото майка му харесва новата му жена :smt005 Правилно - тя не е като мен гадна лесбийка и курва :smt005 :smt005 Но that was not the point.

Miteto_bs
03-04-2007, 07:19
Знаят как да свалят някое момче :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Тъпо и недорасло. Чакай си да те свалят, ти само пърхай с клепки. Как може все още да има момичета, които пускат на този, който "знае как да сваля" :smt005 :smt005 :smt005

И да, може би си прав...обаче мъжеството не зависи само от възрастта...моят сегашен приятел е на 25 години и в сравнение с миналия е чист мъж, което много ми харесва, макар че понякога псувам целия мъжки род заради простотиите му :-k Но пък миналият беше на 19, не са толкова малко годинките, и е мамино синче. Сега е решил, че ще се жени, защото майка му харесва новата му жена :smt005 Правилно - тя не е като мен гадна лесбийка и курва :smt005 :smt005 Но that was not the point.

Хахахаха накара ме да се смея... хахахах

Ти и за мен мислиш че съм мамино синче ако не се лъжа? :-k

`Death`Whore`
03-04-2007, 07:20
Ако го мислех и беше провокирал тази мисъл със свое мнение, най-вероятно щях да го напиша...а не помня да съм го писала. :)

Trisha1991
03-04-2007, 10:01
Много мой приятелки и познати ходят с мъже над 20 до 30. Това е нормално бе. Не мога да разбера разни хора тук дето определят само според вързрастта и едва ли не забраняват на по малките момичета да излизат с батковце. Мене майка ми не ме спира, някой льольо от форума ще ме спре. Ха хаха :smt005 да ама не :-)

Trisha1991
03-04-2007, 10:04
`Death`Whore` - стана ми интересно каква е дефеницията за "мамино синче" защото от други момичета съм чувала подобни. Пък аз с всяко гадже дори не се познавам с майките им и не ме интересува кви са и що са. Аз не се ебa с мама и тате, а с него. Кво ми пука кви му ги говорят и дали ги слушка или не. Това е без проблем. Има по строги родители дето не удобряват дадени връзки или пък не те пускат да излизаш някъде, защото така го мислят за правилно, за тяхното дете да е добре. Не виждам обаче с едън мъж ако майка му не ме удобрява, кво ми пречи пък на мен да съм с него. Ще идва да ме чука в нас, като не става у тях и така. Проблема е нулев. Но може да има и други дефениций и аз за туй си питам де

`Death`Whore`
03-04-2007, 11:02
Да, де - и аз за това говоря. Има строги родители, да, обаче дори аз, бидейки от женски пол, не съм така. Аз съм запознавала гаджетата си с родителите си единствено защото те са искали да имат представа с кого прекарвам толкова време и у кого спя. И не са изказвали мнение, ако не ги попитам, защото са наясно, че това си е моя работа.

Показвателно за "мамино синче" е идиотията с майката на бившия - в началото ме обиждаше и постоянно му опяваше, че съм грозна, ниска, дебела и тогава той се опълчваше..и чак след 1 година тя се усети, че тактиката И трябва да е друга...и успя да го убеди, че не съм за него. А иначе той брак ми е предлагал няколко пъти :smt005

Unknown-18
03-04-2007, 13:33
Много мой приятелки и познати ходят с мъже над 20 до 30. Това е нормално бе. Не мога да разбера разни хора тук дето определят само според вързрастта и едва ли не забраняват на по малките момичета да излизат с батковце. Мене майка ми не ме спира, някой льольо от форума ще ме спре. Ха хаха :smt005 да ама не :-)

Браво!!!!Ти си поредната която мога да опиша с изречението "Другите ходят с по големи значи така е модерно и аз ще ходя с големи за да съм гъзарка".Това че много го правят не значи че е нормално.В смисъл такъв че за някой е нормално а за други не.Чудно ми е един ден ако твоите приятелки и познати решат да направят масово самоубийство в името на бог Седефчо дали ще го сметнеш за нормално.И незнам от къде си вкара тая психо атака че някой се оптва да те спре.Прави какво си искаш боли ма шмиргела за тебе и стърчоците с които излизаш.Приятен ден!Да си жива и здрава!

Trisha1991
03-04-2007, 14:06
Unknown-18 - Седефчо, все пак е бащата на нашия президент Геориги Първанов. Що се отнася до другите ти писания. Ти момче имаш проблем и то сериозен. Имал си някоя жена това се подразбира, която те е зарязала заради по-голям и по-развит и по-умен и по-можещ и т.н. от теб. Теб това ти е проблема, комплексирал си се и други биха се самооубили, но ти някак си оцелял и си се намърдал в този форум. Никъде не пишеш , освен в теми на такава тематика, където заради комплексите си си станал силен капацитет и даваш едни и същи определинея, клишенца и заучени фрази и смяташ че с нещо на някого влияеш- Напротив! Всяко нормално момиче като прочете мненията на такъв комплексар, дори да е била против да го прави с батко, ще вземе да опита, та да е наясно, че с батко е сладко и никак не е лошо да си с по-опитен мъж. А на такива комплексари като теб, освен да лъскат многократно и епизодично бастунчето си, друго не им остава..е да и да пишат тук, но то тук е ясно

krem4et0
03-04-2007, 14:12
`Death`Whore` - стана ми интересно каква е дефеницията за "мамино синче" защото от други момичета съм чувала подобни. Пък аз с всяко гадже дори не се познавам с майките им и не ме интересува кви са и що са. Аз не се ебa с мама и тате, а с него. Кво ми пука кви му ги говорят и дали ги слушка или не. Това е без проблем. Има по строги родители дето не удобряват дадени връзки или пък не те пускат да излизаш някъде, защото така го мислят за правилно, за тяхното дете да е добре. Не виждам обаче с едън мъж ако майка му не ме удобрява, кво ми пречи пък на мен да съм с него. Ще идва да ме чука в нас, като не става у тях и така. Проблема е нулев. Но може да има и други дефениций и аз за туй си питам де
мамино синче-звъни на мама всеки ден по 3 пъти, виждат се 2 пъти и ако мама каже,че блузата е черна,а тоя е бяла-ще се съгласи. мамините синчета най-много от всички мъже си търсят майчица и любимата им реплика е-мама не го прави така или на мама е по-добре!

Trisha1991
03-04-2007, 14:14
Ясно... за щастие не съм попадала на такъв. Имам един приятел дето живее само с майка си и много често са заедно и той съчетава в къщи и ролята на мъжа така да се каже. Помага на майка си за всичко. Ама иначе си е свестно момче и си има собствено мнение и гаджета и т.н. Той ми е един от най-добрите приятели и се питах дали такова определение не важи и за него, ама явно не.

Unknown-18
03-04-2007, 16:18
Unknown-18 - Седефчо, все пак е бащата на нашия президент Геориги Първанов. Що се отнася до другите ти писания. Ти момче имаш проблем и то сериозен. Имал си някоя жена това се подразбира, която те е зарязала заради по-голям и по-развит и по-умен и по-можещ и т.н. от теб. Теб това ти е проблема, комплексирал си се и други биха се самооубили, но ти някак си оцелял и си се намърдал в този форум. Никъде не пишеш , освен в теми на такава тематика, където заради комплексите си си станал силен капацитет и даваш едни и същи определинея, клишенца и заучени фрази и смяташ че с нещо на някого влияеш- Напротив! Всяко нормално момиче като прочете мненията на такъв комплексар, дори да е била против да го прави с батко, ще вземе да опита, та да е наясно, че с батко е сладко и никак не е лошо да си с по-опитен мъж. А на такива комплексари като теб, освен да лъскат многократно и епизодично бастунчето си, друго не им остава..е да и да пишат тук, но то тук е ясно

ХаХа Пиша в теми на такава тематика защото:
1-во - Ми е интересно да видя мненията на хората и след това да изразя моето.
2-ро - Да се посмея на загубени пишлемета като тебе.
Какво стана след като прочете последният ми пост.Струва ми се че преоткри себе си и това очевидно те изнерви.Ти си елементарно момиче с поведение изградено от това което виждаш или чуваш около себе си.
Ще се изненадаш ако разбереш колко рядко "си лъскам бастунчето" тъй като често ми излиза късмета.
И дори ще ти кажа защо си подрепям моята страна.
1-во - Никак не би ми харесало да бъда с момиче от 3-та класа като тебе минала през ръцете на бели и черни,млади и стари.
2-ро - Сериозният ми проблем е и в това че лапетата ще ти видят глупавите твърдения и ще се прое*ът на 14-15 с някой 25-30 годишен а после ще реват що са ги зарязали.

А относно къде пиша си е моя работа но и ти пишеш в такива теми и за разлика от мене като те затапят се скриваш под камъка от където си изпълзяла.

kukli4ka__
03-04-2007, 17:08
абе незнам дали Trisha1991 се е изнервила или ти,но все пак си доста странен нападаш всеки който мисли различно от теб и в 15 страници се опитваш да убедиш някого че не е хубаво момичетата да излизат с големи и резултата е само 1-ставаш смешен миличък

krisi_16
03-04-2007, 18:06

7 точка от правилника!
za6toto po-golemite sa po opitni i znaqt kak da vuzbudqt edno momi4e, a ne kato nqkoi de4kovci ot vratata za krakata i buzbudata iz4ezva i momi4eto si misli toq koga 6te svur6i....stana li ti qsno?

Unknown-18
03-04-2007, 18:16
абе незнам дали Trisha1991 се е изнервила или ти,но все пак си доста странен нападаш всеки който мисли различно от теб и в 15 страници се опитваш да убедиш някого че не е хубаво момичетата да излизат с големи и резултата е само 1-ставаш смешен миличък

В тая тема са взели участие около 15 човека от които аз съм нападнал 3-ма и това са един незнаен гост който говори за себе си в множествено число и 2 заблудени момиченца едно от които си ти.
И незнам от къде ти видя че в 15 страници аз съм убеждавал който и да било и в каквото и да било.Изразявам си мнението а ви нападам щото много се нервя на надаути пишлемета дет още малко ще им се пръснат чорапите и които се мислят за много велики щото са е*ът с 30 годишни кочове.Особено Trisha1991 която е горда със себе си в което по принцип няма нищо лошо ама в случая е дразнещ самия и начин на изразяване и липсата на възпитание.Наричайте ме както си искате не можете да ме засегнете по какъвто и да било начин.Рядко ми въздействат жалки епитетчета по мой адрес.

Unknown-18
03-04-2007, 18:18

7 точка от правилника!
za6toto po-golemite sa po opitni i znaqt kak da vuzbudqt edno momi4e, a ne kato nqkoi de4kovci ot vratata za krakata i buzbudata iz4ezva i momi4eto si misli toq koga 6te svur6i....stana li ti qsno?

Лелее ](*,)

tX not so dead...
03-04-2007, 18:49

Trisha1991, Trisha1991, Trisha1991 ...
Разбирам желанието ти да подбуждаш спорове във форума, обаче не минава.
Нека разгледаме следния сценарий :

Ти си, да предположим 19 годишен младеж, редовен потребител на мъжко ориентираните списания - Playboy, Maxim, etc.
Скучно ти е, жените не ти обръщат много внимание... кофти.

Решаваш да се регистрираш в тийн форум да поразведриш скучния си начин на живот, а ако ти е писано и сексуалния такъв.
Вчера си гледал кеч и хоп Trisha. За да влезеш в границите на умочковците слагаш и едно 1991 накрая, ей така за разкош.

Разбира се, това е само примерен сценарий... 8-[

Драги господин Белчев, незнам какво се опитвате да постигнете, вероятно и Вие не знаете, но добро начало ще е, ако си направите показно сепуко пред НДК.
And don't forget to tape it !

Unknown-18
03-07-2007, 15:10

Ти си, да предположим 19 годишен младеж, редовен потребител на мъжко ориентираните списания - Playboy, Maxim, etc.

Решаваш да се регистрираш в тийн форум да поразведриш скучния си начин на живот, а ако ти е писано и сексуалния такъв.
Вчера си гледал кеч и хоп Trisha. За да влезеш в границите на умочковците слагаш и едно 1991 накрая, ей така за разкош.

Драги господин Белчев, незнам какво се опитвате да постигнете, вероятно и Вие не знаете, но добро начало ще е, ако си направите показно сепуко пред НДК.

Мисля че разкрихме Триша която може да се окаже "Тришо".Вероятноста за това нарства правопропорционално с времето в което тя/той не пише ХаХа \:D/

Amayo
03-07-2007, 15:18

Мисля че разкрихме Триша която може да се окаже "Тришо".Вероятноста за това нарства правопропорционално с времето в което тя/той не пише ХаХа \:D/
Лелеее разкрихте ме :-D , Триша съм всъщност аз самия. Басиии. :smt012

03-07-2007, 16:07

Ама не.
SELLINET, ARENA Net и EKK са три различни доставчика.
Добър опит да заблудиш слепите обаче... :smt012

Amayo
03-07-2007, 18:01

Ама не.
SELLINET, ARENA Net и EKK са три различни доставчика.
Добър опит да заблудиш слепите обаче... :smt012
То аз нямам три различни апартамента 8) ...

Клаперман
03-07-2007, 18:04

Защото така е устроен света може би и е нормално.

[m!s$_k@pr!$]
03-07-2007, 18:39
аз лично ходя с по-големи защото искам сериозна връзка, а хора(момчета) на моята възраст или 1 год по големи от мен се държат като в детската градина, пък и без друго как примерно едно 13-14г. момче ще се навие да прави секс? Е, има ги такива но са гооляяяяяма рядкост.
П.П. и не ходя с много по-големи за да се прая на голяма работа и да се фукам "елате ма вижте" нито заради парите или колите :wink:

tX not so dead...
03-07-2007, 20:34
аз лично ходя с по-големи защото искам сериозна връзка,
Що ли не ти вярвам...
Май щото масово сред връстниците ти важи максимата 'Тоя има по-готина прическа от моя => моя не струва - зарязвам го => хващам се с тоя'.
Сериозна връзка ? not'
Ти си изключение ? Несъмнено...

а хора(момчета) на моята възраст или 1 год по големи от мен се държат като в детската градина, пък и без друго как примерно едно 13-14г. момче ще се навие да прави секс?
Ами да. Никак.
Не е нормано да правиш секс на 13-14 години. Питай майка си.

Е, има ги такива но са гооляяяяяма рядкост.
Да, 'гъзарите' на класа им викат.
Бъдещити отрепки в обществото им викам аз.

П.П. и не ходя с много по-големи за да се прая на голяма работа и да се фукам "елате ма вижте" нито заради парите или колите :wink:
О, не се и съмнявам, че ти си невероятното изключение, което се ражда веднъж на 86 години.
Факт е, обаче, че твоя приятел има пари и кола, нали ? /моля, отречи/

Amayo
03-07-2007, 20:39
Тоя нот соу дед, явно некой батко му е откраднал гаджето. :lol: :lol: :lol: Батенцее с ква кола беше баткото с мерц или бавария?

Charlotte_the_Harlot
03-07-2007, 20:40
Аз не предпочитам. Значи не са всички.

MaXy_GiRL
03-07-2007, 20:46
Am as si go obqsnqvam taka:
Tai kato mom4etata se razvivat po bavno,a momi4etata na po 14,15 i 16 godini iskat nqkoi na tehniq akal i se fa6tat s po razvito mislene batkovci... :wink: ...moje bi i za tova v dne6no vreme mladejite(po to4no momi4etata)po4vat tolkova rano poloviq si jivot! :?

tX not so dead...
03-07-2007, 20:47
Тоя нот соу дед, явно некой батко му е откраднал гаджето. :lol: :lol: :lol: Батенцее с ква кола беше баткото с мерц или бавария?
Отново не позна... Очевидно от многото отработени газове съзнанието ти не е особено ясно.
Така са гъзарите с колите... е, 20 годишни коли за по 500 EURO внос от Германия, ама нали гъзария...

Понеже забелязвам, че личният ми живот те интересува живо, ще ти споделя една малка тайна : От доста време имам приятелка, която е прекрасен човек и ме обича найстина. Нямам кола нито пари.
Кажи ми как стана ? Аз незнам.

Хайде отивай да си догризеш ноктите в размисли, кога пред твоята ще профучи 'мерц' или 'бавария' и ще усъмнеш сам с 20 годишната си колица.

Amayo
03-07-2007, 20:50
Отново не позна... Очевидно от многото отработени газове съзнанието ти не е особено ясно.
Така са гъзарите с колите... е, 20 годишни коли за по 500 EURO внос от Германия, ама нали гъзария...

Понеже забелязвам, че личният ми живот те интересува живо, ще ти споделя една малка тайна : От доста време имам приятелка, която е прекрасен човек и ме обича найстина. Нямам кола нито пари.
Кажи ми как стана ? Аз незнам.

Хайде отивай да си догризеш ноктите в размисли, кога пред твоята ще профучи 'мерц' или 'бавария' и ще усъмнеш сам с 20 годишната си колица.
Дреме ми на мура за личния ти живот - питах просто каква кола е карал батенцето. 8) И вервай си че колата ми е 20 годишна баценцеее. :lol:

Unknown-18
03-08-2007, 08:43
Am as si go obqsnqvam taka:
Tai kato mom4etata se razvivat po bavno,a momi4etata na po 14,15 i 16 godini iskat nqkoi na tehniq akal i se fa6tat s po razvito mislene batkovci... :wink: ...moje bi i za tova v dne6no vreme mladejite(po to4no momi4etata)po4vat tolkova rano poloviq si jivot! :?

Поредното момиче което е много наясно с прихологията ](*,)
Отговори си на въпроса колко трябва да е развит един човек на 25+ години че да се занимава с лапета.Явно е че си е недораслек.
И само не ми казвай че ти си от ония извисените дет на 15-16 мислят за серозните работи от живота.Най вероятно си поредната лигла която и сама не може да си отговори на въпроса - Защо съм с тип който визулно изглежда на годините на баща ми ?
И колкото да ти се иска до повярваш в това че вие момичетата се развивате по бързо от нас момчетата не е така.Ако искаш си вярвай в това вярвай ако щеш че Дядо Коледа ти носи подаръците Господ те храни а щъркела те е донесъл ама нищо не се променя реалноста е съвсем друга.

kukli4ka__
03-08-2007, 11:08
Unknown-18
изумяваш ме с тъпите си мнения честно вече с нетърпение чакам да напишеш поредната тъпотия
престани да даваш акъл не разбираш ли че мнението ти не важи

tX not so dead...
03-08-2007, 12:40
Unknown-18
изумяваш ме с тъпите си мнения честно вече с нетърпение чакам да напишеш поредната тъпотия
Всъщност Маргрета, ти не си човека който казва чие мнение важи или не.
Човека мисли трезво и по моя преценка - правилно. /за което го поздравявам/

За разлика от теб...
И мнението му важи поне за мен.

kukli4ka__
03-08-2007, 12:43
ми ако ми кажеш момиче или момче си ще ти обясня защо важи за теб
и не ме поучавай :!:

`Death`Whore`
03-08-2007, 12:52
Ти не обиждай, малката, не се обяснявай постоянно. Щом те коментира, опитай се да го обориш, а не да казваш, че е тъп.

kukli4ka__
03-08-2007, 12:54
защо да оборвам някой аз казах още в началото на темата какви са за мен положителните страни на тези връзки
това че някои хора се задоволяват с нищожества мен не ми пука
а ти не ми викай че съм малка защото незнам на колко си но май беше на 21 което не те прави много по-голяма

`Death`Whore`
03-08-2007, 13:09
Да, да, ти май беше на 19 и беше ходила с мъж на годините на баща си...

kukli4ka__
03-08-2007, 13:15
това няма никакво значение
не е ли важно човек да е щастлив
аз казах вече че съм излизала с много момчета на моята възраст но просто не съм била щастлива а сега-съм
така че и на 60г да е все тая

tX not so dead...
03-08-2007, 13:24
това няма никакво значение
не е ли важно човек да е щастлив
аз казах вече че съм излизала с много момчета на моята възраст но просто не съм била щастлива а сега-съм
така че и на 60г да е все тая
И кво ? Лапна дъртата тояга и ти наголемя работата, м ?
Момче съм. Приятелка ми е колкото мен. Споделя мнението ми и това на Unknown-18. И ?

Както `Death`Whore` ти каза, МАЛКАТА, опитай се да обориш мнението на другите, а не да казваш, че е тъпо и незнам-си какво.
И не ме поправяй за 'малката'. И на 100 години да си, като акъла ти е девствен си оставаш малка.

kukli4ka__
03-08-2007, 13:28
о боже големия нещо май се ядоса :D
виж заблудено момченце това че си намерил някоя която да ти обърне внимание незначи чче след 1 месец няма да ти бие шута или ти на нея така че ми е все тая за теб нещастник ще си си
еи мамка му тука всички сте големи
и като си голям какво от това човек е голям когато са широки възгледите му а ти щом едно чуждо мнение не приемаш виждам колко си голям
и ще се правя колкото си искам като те дразня какво пишеш

tX not so dead...
03-08-2007, 14:39
о боже големия нещо май се ядоса :D
виж заблудено момченце това че си намерил някоя която да ти обърне внимание незначи чче след 1 месец няма да ти бие шута или ти на нея
Никой не е застрахован. Включително и ти. ;)

така че ми е все тая за теб нещастник ще си си
Както кажеш...
еи мамка му тука всички сте големи
Всъщност, тук е нормално и преобладават малките.

и като си голям какво от това човек е голям когато са широки възгледите му
Ако ще си противоречиш, за напред няма да ти отговарям.
Очевадно е, че ти не приемаш чуждото мнение, следователно възгледите ти не са усобено щироки.
А от това надявам се си се досетила, следва, че не си голяма.
И още нещо. За да покажеш колко си широко скроен или колко са широки възгледите ти, не е нужно да приемаш всичко като нормално.
Убииството не е нормално, не ми казвай сега, че понеже си със широки възгледи го приемаш като нещо нормално.
Елементарна логика, нали ?

а ти щом едно чуждо мнение не приемаш виждам колко си голям
и ще се правя колкото си искам като те дразня какво пишеш
Всеки има право да приема или не чуждото мнение.
Лично на мен ме ми дреме дали ти се чукаш с някой 50 годишен или с някой връстник.
Аз от своя страна приемам чуждото мнение. Например това на `Death`Whore` и Unknown-18 го приемам напълно. Просто си личи кой е здраво мислещ, а не кой ИСКА да е здраво мислещ.
Гарантирам ти, че точно ти няма как да ме подразниш. Това което постигаш е да ме развеселиш. :)
От друга страна, това, че се опитваш да ме дразниш отново говори колко си израснала или в случая е по-точно да се каже - изостанала - психически.

03-08-2007, 14:58
Защо се вманиачавате толкова на тази тема? :shock:

Какво значение има дали един ходи с 20 години по-голям или по-малък от него, щом хората се обичат и са щастливи? Всеки има избор в крайна сметка. На един му харесва да излиза с наборите си, на друг с по-малки от него, на трети с по-голям. Едни излизат с женени, други с развеждани, трети със съученички, пети с колежки и т.н.

Не нападам никого с мнението си. Единствено искам да отбележа, че спора ви тук е напълно излишен :!:

Unknown-18
03-08-2007, 15:00
Unknown-18

Тъпо щеше да е ако беше грешно.Виж сега аз като говоря не плюя фъстъци а изкарвам точни факти.В даскало ми е било интересно и съм научил само нещата от часовете по Психология и История което както по всичко личи ми дава малко умствени преимущества спрямо тебе.
Ходила си с 40 и кусур годишен ами БРАВО поздравявам те ама и в други теми съм го казвал обаче знаеш ли какво щеше да се случи на
г-н "Детето в мен" ако бехме в Америка ако незнаеш ще ти кажа ---> При строг режим в затвора в Питсбърг.
И в интерес на истината ако беше толкова дорасла за колкото се представяш нямаше да започнеш да обиждаш и да правиш груби селски прояви.

това че някои хора се задоволяват с нищожества мен не ми пука

А това изречение беше върха на вашата зрялост "мадам".
Не те познавам обаче ще си позволя да отбележа че никой няма право да дава точно тази дума като определение.И след като сме тръгнали така да говорим за нищожества попитай някой безпристрастен какъв е човек на 40 който излиза с момиче на 18-19 и ми е чудно дали няма да получиш подобен отговор препокриващ "нищожество".

виж заблудено момченце това че си намерил някоя която да ти обърне внимание незначи чче след 1 месец няма да ти бие шута или ти на нея така че ми е все тая за теб нещастник ще си си

Моето мнение е че единствения заблуден тук си ти кукличке.
И не мисля че си ти човека който казва кой е нещастник и кой не кой е нищожество и кой не.Един ден като ти дойде акъла в главата ще има да си я блъскаш някъде ама кел фаида.

tX not so dead... е един от малкото които мислят трезво което теб явно те ужасява и въз основа на това започна с нападките си с-у него.

Да, да, ти май беше на 19 и беше ходила с мъж на годините на баща си...

Да същата е.Явно в наши дни така е модерно.Ама кукличке искрено ти пожелавам след 10-15 дори и 20 години да си още със него.Да те видим тогава какво ще правиш когато на Дедо Вуте вече патката не му става.Ще ми е много забавен момента в който ти започнеш да мечтаеш за "нищожествата".

03-08-2007, 15:07
какъв е човек на 40 който излиза с момиче на 18-19

Колко мъже могат да си го позволят?
Да си на 40 и да изглеждаш така, че 18 - 19 годишни жени да ти обръщат внимание и да излизат с теб... Дай Боже всики му от мъжки пол такава съдба!
Винаги младите момчета са се дразнили, когато видят своя връстничка. Ако го питаш и този мъж на 40, сигурно ще ти признае, че на 18 също се е дразнил когато някоя негова наборка е в обятията на по-възрастен.

Много редки са връзките между връстници. Най-често срещани са - в пъти по-голяма разлика между жената и мъжа, в полза на мъжа. А напоследък има и в полза на жената тенденция. Но връстници... Е ако искате да преобръщате света, правете го! Възрастта ви е такава сега - всеки на 18 иска да преоткрива и преобръща целия свят. Дерзайте!

Единственото глупаво, което правите е, че не давате мнението на друг, а ако то е различно от вашето просто го обиждате. Ако темата не цъфтеше от обиди, би била интересна, а така е един КЕНЕФ и още по-зле - Безмислена е!

assd
03-08-2007, 15:16
нито заради парите или колите :wink: [/b]

айде, айде... баш щото по-големите работят евентуално - т.е имат пари и имат кола

assd
03-08-2007, 15:18
аре бе кви са тия коли... най - тарикатите сме с ауди, нали знаеш "хубавите коли имат кръг в емблемата си, а най-хубавата - 4" :D

03-08-2007, 15:20
Да бе да! Най-хубавите коли т.нар. пичеловки са създадени от Порше и Ферари. Като най-забележимия при Порше е Карера, а при Ферари - Тестароса.
Изложиха се малко с джиповете Кайен Поршетата, защото въпреки че и по тях си падат мацките.
Жените били те на 15 или 35 винаги са си падали по мъже с възможности, пари и положение в обществото.