View Full Version : да спали с нея
sex_is_zero
04-02-2007, 18:57
аве хора дайте ми идея какво да направя. Значи тя се съгласи да правим секс но аз се страхувам от нешто друго. Слет като правим секс дали ще спи с други момчета, искам да кажа дали ще ме изневери. Затова се двуумя дали да правя секс с нея. Знам че ме обича (и то много) но нали знаете момичета :smt012
даяте идеи pls :cry:
Не очаквай ти да си единственият човек, с когото ще спи. ПРедстави си, че някога (не ти го пожелавам!!) прекратите връзката си - мислиш ли, че пак с теб ще спи?
sex_is_zero
04-02-2007, 20:00
ПРедстави си, че някога (не ти го пожелавам!!) прекратите връзката си - мислиш ли, че пак с теб ще спи?[/quote]
но нашата връска е съвсем сериозна. Нямаш си престава колко е сериозна аз познавам майка и башта и а тя познава наште. Няма как да те обясня просто сериозна е. АЗ съм на 17 г. а тя на 16 г. малки сме но аз я обичам и тя ме обича 100% съм сигурен....../.....
Като си сигурен,че те обича,защо си мислиш,че ще ти изневери?Имай малко доверие,бе човек!
Btw всичко си има край. :wink:
sasha_90
04-03-2007, 12:53
нэ...сърцето ти какво казва?
kakvo znachi tva "nali gi znaete kvi sa momichetata????" :evil:
a po temata-shtom e devstvena i e reshila ti da si i parviq mojesh sam da si otgovorish na vaprosa dali shte ti izneverqva,ama kat si tolko zle-ne dei da spish s neq i tq moje i da si nameri nqkoi drug
sichki jeni izneverqvali,q ne slagai sichki pod edin znamenatel,ako obichash!!!!
HAN-KRUM VELIKA BULGARIQ
04-03-2007, 12:57
ok ne vsichki
tiq po iztochnite strani po-malko shtoto posle suvsem spravedlivo gi pravqt na pihtiq
gamercheto_
04-03-2007, 12:58
ако не я задоволиш ще тръгне по момченца но ако всичко е наред защо си мислиш че може да тръгне по момчета още повече че твърдиш че връзката ви е сериозна.....не мога да те разбера...
Котарана
04-03-2007, 12:58
Aa chakai ti oshte ne si spal s neia pak veche za izneveri si mislish.Pak i shtom hodite seriozno i te obicha niama da sedne da se *be s vseki sreshtnat.Stranen nachin na mislene imash ebasi :lol:
Една връзка се гради преди всичко на доверие!Имай й доверие и го направи.След като е готова и ти си готов действай.Нормално е обаче,ако някога не дай си Боже се разделите да имате други партньори.То това е очеизвадно :idea:
Една връзка се гради преди всичко на доверие!Имай й доверие и го направи.След като е готова и ти си готов действай.Нормално е обаче,ако някога не дай си Боже се разделите да имате други партньори.То това е очеизвадно :idea:
napalno saglasna \:D/
AngelOfDarkness
04-03-2007, 13:17
Леле, колко сериозна връзка :-D Родителите ми познаваха всяко гадже и пак са били против да сме заедно.......и ние пак сме били напук :)
Няма значение родителите, разбираш ли ме? А това, че те обича...как го разбра? Ако тя ти го е казала...не означава, че е 100% вярно. Любовта се доказва с действия. Както и да е.
Ако те обича и имате сериозна и истинска връзка, нещата идват от самосебе си. Една връзка се гради не на това, кой какво е казал, а на ДОВЕРИЕТО между двама души.
Прави си изводи сам, не знам каква е ситуацията, но смятам, че това помага.
Да спиш с някого би трябвало да е доверие, продължение на любовта(доставяш върховно удоволствие и се оставяш в други ръце...) Разбери дали тя така мисли. Не я питай, а гледай отношението й към любовта и секса... Или поговорете, но не директно. И аз мога да ти кажа, че съм баба ти , нали :)
Ако ти и тя мислите по един и същ начин, къде ти е проблема? Тя те обича и се доверява само на теб!
Ако ти и тя имате сериозна връзка(не родителите ви, а именно вие двамата :-) ) тогава развийте я!
Ти цял живот ли искаш само с нея да спиш? Ако "да", тогава ти пожелавам най-яката връзка на света и най-вече дано тя мисли като теб(най-важното е да разбереш тя как мисли за всичко и ... да говорите, да общувате и да се развивате заедно.)
Съжалявам за грубостта, но си пооправи првописа
Иначе ти пожелавам искрено успех! Помисли над това, което ти казах...
IKisseDAGirL
04-03-2007, 14:33
Не разбрах само защо реши, че ако не спите тя няма да тръгне по момчета..
bqsna_teenagerka
04-03-2007, 14:35
попитай я бе пи4...питай я какви са й намеренията към теб!
alkobalko
04-03-2007, 14:37
Щом си толкова уверен в любовта ви, няма защо да се притесняваш. И какво, дори и да не спиш с нея, това не ти дава никаква гаранция.
teardrop
04-03-2007, 14:54
но нали знаете момичета :smt012
Кво момичета, бе?! Като е момиче, ще тръгне да се чука с всеки срещнат след като си я отворил?? СПРЕТЕ ДА СЛАГАТЕ ЗНАК ЗА РАВЕНСТВО МЕЖДУ "МОМИЧЕ" И "КУРВА" И ДА ПОСТАВЯТЕ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ!!! Това настрана...възмутих се.
А и това, че познаваш родителите й и тя твоите, не прави връзката ви сериозна...
Ако те обича, както казваш, няма да ти изневери. А й все пак трябва малко доверие да й имаш, нали така :wink:
П.С. Всичко си има край.
sex_is_zero
04-03-2007, 20:42
но нали знаете момичета :smt012
Кво момичета, бе?! Като е момиче, ще тръгне да се чука с всеки срещнат след като си я отворил?? СПРЕТЕ ДА СЛАГАТЕ ЗНАК ЗА РАВЕНСТВО МЕЖДУ "МОМИЧЕ" И "КУРВА" И ДА ПОСТАВЯТЕ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ!!! Това настрана...възмутих се.
А и това, че познаваш родителите й и тя твоите, не прави връзката ви сериозна...
Ако те обича, както казваш, няма да ти изневери. А й все пак трябва малко доверие да й имаш, нали така :wink:
П.С. Всичко си има край.
извинявам се ок ;-) ;-) ;-)
sex_is_zero
04-03-2007, 20:44
Леле, колко сериозна връзка :-D Родителите ми познаваха всяко гадже и пак са били против да сме заедно.......и ние пак сме били напук :)
Няма значение родителите, разбираш ли ме? А това, че те обича...как го разбра? Ако тя ти го е казала...не означава, че е 100% вярно. Любовта се доказва с действия. Както и да е.
Ако те обича и имате сериозна и истинска връзка, нещата идват от самосебе си. Една връзка се гради не на това, кой какво е казал, а на ДОВЕРИЕТО между двама души.
Прави си изводи сам, не знам каква е ситуацията, но смятам, че това помага.
Да спиш с някого би трябвало да е доверие, продължение на любовта(доставяш върховно удоволствие и се оставяш в други ръце...) Разбери дали тя така мисли. Не я питай, а гледай отношението й към любовта и секса... Или поговорете, но не директно. И аз мога да ти кажа, че съм баба ти , нали :)
Ако ти и тя мислите по един и същ начин, къде ти е проблема? Тя те обича и се доверява само на теб!
Ако ти и тя имате сериозна връзка(не родителите ви, а именно вие двамата :-) ) тогава развийте я!
Ти цял живот ли искаш само с нея да спиш? Ако "да", тогава ти пожелавам най-яката връзка на света и най-вече дано тя мисли като теб(най-важното е да разбереш тя как мисли за всичко и ... да говорите, да общувате и да се развивате заедно.)
Съжалявам за грубостта, но си пооправи првописа
Иначе ти пожелавам искрено успех! Помисли над това, което ти казах...
мерси за обяснението.... =D> =D> =D> =D>
И какво, дори и да не спиш с нея, това не ти дава никаква гаранция.
Много вярно нещо, много нещо! =D>
Абе четох,четох така и не разбрах какво искаш!
Ако не я задоволиш я дай на батковците!!! :-D
CrazyWitch
04-03-2007, 21:27
#-o Ааамаа, че си...
И к`во..
Ако скъсате туку виж спи с някой друг.
Щом си сигурен, че те обича какъв ти в проблема, че е момиче ?!?
Що не си вземеш някоя Василка, щом това, че е момиче ти прави проблем.
Обикновенно ние се притесняваме за това, а не вие момчетата :)
Спокойно бе човек..
Щом се обичате го направете.. Не може да предвидиш бъдещето.
ThePainIsReaL
04-03-2007, 21:29
Аз бих казала : " Нали ги знаете момчетата... "
blackcat.eti
04-04-2007, 05:29
.......но нали знаете момичетата........
basi.......tva si e napravo obida......
ako vi e tolkova seriozna vryzkata....ot kakvo se pritesnqva6..... :-k
krem4et0
04-04-2007, 08:07
Уф, това че ще я отвориш не значи, че ще се проебе. Голяма обич, голямо доверие. Ако тя има съвест, морал и чувства няма да й мине тази мисъл. И да ти кажа-преди да правя секс съм искала да го направя с 4-5 конкретни момечта. След като го направих-искам само с 1!
хаха а бе щом ти са дава възможност еби ве кавал ко питаш , ако не ти някои друг ще е се пак е момиче пак ги знайте те кви са... :-D
П.С. нищо лично за момичетата но сички са такива..
ми щом нямаш нищо лично към момичета ти остава едно... няма особена разлика между момичета и момчета при изневерите. въпрос на виждания и морал е... в смисъл май и при двата пола липсват по равно : ) ако наистина я познаваш и връзката ви е "сериозна" ше знаеш що за човек е и няма да ни питаш нас
Аз не мога да разбера, на какво основание задаваш този въпрос?
Айде понеже може да ти изневерят никой никога да не прави секс?!
Тииии чуваш ли се? Въпросът ти е абсурден!!!
Ако не я привличаш достатъчно ще ти изневери, естествено и ще си намери друг.
Ако те обича(в което се съмнявам, заради възрастта) няма да те зареже и да спи с друг.
Btw, това че познаваш родителите, не е гаранция за нищо. Аз съм познавал родителите на всичките си приятелки и това не ми е помогнало особено...Освен в момента ;) :-D
казваш че я обичаш ... любовта не включва ли доверие?
а ако скъсате ... какво ? искаш да стане монахиня след това? не ми казвай, че ако се разделите ти ще станеш монах :lol:
MaKiNgMeCraZy
04-25-2007, 13:06
хаха а бе щом ти са дава възможност еби ве кавал ко питаш , ако не ти някои друг ще е се пак е момиче пак ги знайте те кви са... :-D
Адвокате, ако ти си попадал на курви не значи, че всички са такива ... Когато жената знае какво иска /в случая да е с някое момче/, може да мисли /което повечето 13-14-15 годишни, че и бая по-големи не могат да правят/ и е поне малко морална няма да тръгне по мъже.
По твоята логика всяка жена кръшка на мъжа си и един като я изч*ка и тя вече се е*е с всеки ?! Я моля ти се ...
aniezina
04-25-2007, 13:32
поговорете, сподели притесненията си (но не тези че ще ти изневери, те спорет мен са безпочвени) изслушай нейните, но аз съм за идеята да го направите :wink:
:-D Абе пич опрвия пък после ще видиш дали ще остане при теб ли ще тръгне по други момчета :wink: