View Full Version : strah me e
Spah s mom4e ...be6e mi za 1 put...sled 24 4asa pih postinor duo ...zashtoto se upla6ih ...ne bqh mn sig dali prezervativa ne se be6e skysal ...abe opla6ih se tva e :(((( No sega me e strah i se pritesnqvam zashtoto mi zakusnqva ve4e 7-mi den :(((nz...nz ..pih pustinor i ne trqbva da se pritesnqvam , a i po-princip mi e neredoven cikala , no mn sym se pritesnila...nz ko da pravq sega
sinful`girl
06-09-2007, 19:01
Щом си пила постинор и след като цикълът ти по принцип е нередовен,няма о кво да се притесняваш. Гони те излишно параноята ;)
ThePainIsReaL
06-09-2007, 19:04
Не се притеснявай, мила.
Постинорът преебава организна много яко, затова може следващите няколко месеца да ти е много нередовен или дори да не ти дойде в един от тях.
Просто другия път, когато правиш секс се пази и го прави с човек, на когото се доверяваш.
П.П. Ако много се плашиш, направи си тест, за да се успокоиш.
Бе може ли такива глупости... що си правила секс като си такъв спек. Тука колко теми има по въпроса и пак има такива като тебе дето да се ебат за престиж и след това да приплакват " Ауууу... ама какво да правя?". Спрете най-накрая да си мислите как можете да станете център на внимание с глупости щото ще станете център на внимание с много сериозни неща и тогава ще си биете тъпите глави в стената и ще си викате "Що ли бях толкова тъпа навремето?".
Moje da ti zakusnqva ot pritesmnenie.Taka che po krotko! :)
alkobalko
06-10-2007, 06:30
Щом си пила Постинор, а и цикълът ти е нередовен, няма защо да се притесняваш.