View Full Version : Говорите ли докато спите?
Чух дядо ми да говори на сън... :smt005 не можах да се спра да се хиля! :smt005 Въпросът ми е...
Говорите ли на сън?А ходите ли нощем като...сумнамбул?
Щото пък брадчедка ми е такава :lol:
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
На бас,че никой няма да си признае :wink: :smt005
Аз съм говорил и съм бълнувал, но не съм ходил на сън. От каквото разбирам някой път разказвам цели романи :lol:
Ами не сам ходила но съм бълнувала
InitialD
08-19-2007, 00:15
На сън не съм ходил..но се скъсвам да говоря докато спя..понякога на брат ми толкова му писваше че ме замеряше с възглавници но ефекта беше нулев!Даже по едно време започна да си записва какво съм говорил..ужас колко тайни излизат така наяве... :-s :roll:
Val4etoO
08-19-2007, 03:29
Govorila sum na sun mnogo 4esto i koito sa bili okolo mene dosta sa se smqli :lol: 6toto ponqkoga i nesvurzani izre4eniq sum vikala
Да съм говорил, не съм, поне не са ми казали. Не ходя, но ако сънувам бурен сън/кошмар се мяткам в леглото :lol:
Justified
08-19-2007, 07:19
Да,говорила съм,но не съм сумнамбул :-D
CuRly_Doll
08-19-2007, 07:21
i az taka
alkobalko
08-19-2007, 07:33
Казвали са ми, че понякога съм казвала някоя и друга дума и съм се усмихвала.
Чат-пат приказван някви глупости,дигал съм се и съм заставал в седнало положение на леглото,не съм много сигурен ама май съм ставал прав... :lol: Абе луда работа... :mrgreen:
GabiTo0o_93
08-19-2007, 07:39
Govorila sum na sun mnogo 4esto i koito sa bili okolo mene dosta sa se smqli :lol: 6toto ponqkoga i nesvurzani izre4eniq sum vikala
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-19-2007, 07:39
като малка са ми казвали че много съм говорела.. кофтито е че сега не говоря а направо си ходя на сън .. :lol: :smt005 отивам да си измия зъбите или да си сложа пижама ако съм заспала с дрехите.. :smt017 :lol:
Eitelkeit
08-19-2007, 08:53
Веднъж майка ми се е опитала да ме събуди за училище,а аз съм се размърморила''остави ме на мира,няма да ям риба...не искам..махни я..'' :-D Аз нищо не помня... :-s
Колкото до ходенето насън на мен не ми се случва,но братовчедка ми го прави редовно.Помня веднъж като ми беше нагости стана от леглото и започна да ходи из стаята ми.....И изведнъж се трясна в касата на вратата... :-D Спуках се от смях,а на нея нищо и нямаше(освен, че се събуди,разтърка си челото и пак си легна).На сутринта нищо не помнеше... O:) и се чудеше откъде се е взела огромната синина на челото й........ :-D
`Death`Whore``
08-19-2007, 08:56
Разбира се. Мънкам си :)
Rocko_perka
08-19-2007, 08:57
Ами говоря говоря ,даже пея разни опери .Тая опера ми зе акъла ,не се захващайте. А майка ми само ме бъзика ааа. :lol: :lol: :lol:
:smt005 а на мен брад4едка ми ходи на съм(както казах по-горе) майка и ми разказа веднъж как е лежала на дивана и брад4едка ми е станала от леглото.Отишла при майка си и и казала:Мамо,отвори вратата да изляза.А майка и казала:Е за какво да я отварям,тя е отворена :lol: После брад4едка ми и казала:Отвори прозореца.Леля ми:Сега пък прозореца да ти отварям!Е за какво?!Брад4едка ми:Да си взема мякото от прозореца,разбирасе! #-o :lol: :smt005 Лелеее като ми го каза тва се скъсах от смях :lol: Да отворела прозореца,за да си вземе млякото :lol:
music_pirate
08-19-2007, 11:09
nz nesum se 4uval dali govorq
no sa mi kazval i4e kato me razbutat i vikam nqkoi biser i pak zaspivam ... puk az daje ne se use6tam
flowerlina
08-19-2007, 12:01
Да казвали са ми че говоря,но не съм ставала от леглото по време на съм никога
dream_girl_13
08-19-2007, 14:00
Не, аз не говоря на сън, не ми се е случвало, но пък за сметка на това плача и се смея на глас докато спя ! :lol:
love_enrique
08-19-2007, 14:16
Аз си признавам :lol: Казвали са ми че радовно дрънкам насън и това адски много ме дразни :smt013
BaByLisS
08-19-2007, 14:39
Бълнувам , когато съм прекалила с алкохола :mrgreen:
sladkish_14
08-19-2007, 16:21
Не! =;
Понякога говоря,но не се случва често. :)
Аз не,но брат ми да :smt005 То беше преди де и съм го чувала само като съм била будна..аз както спя,квото и да става не чувам.И е ходил на сън,но само веднъж.Отиде до банята,светна лампата и се върна в леглото :shock:
Не съм сомнамбул, но понякога говоря насън.. :wink:
_`SoMeThInG_StRaNgE`_
08-19-2007, 19:35
Веднъж майка ми се е опитала да ме събуди за училище,а аз съм се размърморила''остави ме на мира,няма да ям риба...не искам..махни я..'' :-D Аз нищо не помня... :-s
Колкото до ходенето насън на мен не ми се случва,но братовчедка ми го прави редовно.Помня веднъж като ми беше нагости стана от леглото и започна да ходи из стаята ми.....И изведнъж се трясна в касата на вратата... :-D Спуках се от :smt081 смях,а на нея нищо и нямаше(освен, че се събуди,разтърка си челото и пак си легна).На сутринта нищо не помнеше... O:) и се чудеше откъде се е взела огромната синина на челото й........ :-D
:smt005
Ами аз все още не съм станала сомнамбул :-D , но сестра ми ми е казвала, че често говоря насън.. :smt081
Na men dosta 4esto mi se slu4va da govorq na sun-pone taka sa mi kazvali,a ponqkoga i sama se budq ot durdoreneto si!Stavala sum na sun samo tri puti ,no ni6to ne pomnq!Znam go ot svideteli! :roll:
KiSs_mY_LiPs
08-19-2007, 20:52
Мне не говоря на сан..нито пък ставам..!
Аз не ставам, от време на време си лафя (с кой ли?! със сънчо сигурно :lol: )
kofti_nick
08-19-2007, 21:08
Хахаха Не. :-D
:-D Не че се спи като хората в тая квартира,но когато това се случи,настъпва моят час :-D Говорила съм,също така съм ходила на сън.Разбира се това го научавам най-често сутринта от 'неволен' свидетел,иначе сигурно и докато съм си сама се случва ама...
SmurkamDoZori
08-19-2007, 23:27
да и вицове си разказвам и им се смея... абе супер си прекарвам докато спя..
swords1010
08-20-2007, 06:55
Незнам. :roll: Не мисля, че го правя, поне до сега никой не ми е казвал.
Аз не съм ставала от леглото,но съм говорела на сън...винаги горовя на сън,когато сънувам някое мом4е :lol: 8-[ така,4е майка ми може и да е 4ула нещо...нередно :lol: :lol: :lol: Попринцип пове4е си се усмихвам и се смея...въртя се в леглото...такива неща :wink: :smt005
az ne lafa ama brat mi v4era govoreshe za nekfi 200 kinta deto gi izgubil na vurzano 8-[
_PuNk`PrInCeSs_
08-20-2007, 11:32
не си спомням :lol:
Аз съм бълнувал нощем но сега почти не(поне така са ми казвали)
FuCk LoVe
08-21-2007, 18:20
да сестра ми каза че се спуквам да говоря,а мама ми разказва че ставам и отивам да спя при наще а аз не помня такова нещо :smt017
Мне,но съм спала в едно легно с хора които го правят и просто някои дрънкаха такива простотий,че не съм спала цяла вечер от смях :-D
merilin1
08-22-2007, 07:12
аз говоря насън само ако съм била мн изморена или съм пила ;) иначе брат ми като по-малък беше сумнанбул и хич не е шега работа... сега само дрънка несвъзани простотии, ама преди ставаше и се разхождаше... нашите постоянно бяха на нокти, шот се беше опитал 1 път да излезе от вкъщи насън...ужас..а то и не е хубаво да го будиш.. напрау добре, че го преодоля...Иначе последния случай беше миналата година ма така съм се смяла,че.. :-D Прибирам се към 2-3 часа вкъщи и явно от тропането на входната врата се е стреснал и е станал...гледам тъмно в стаята и си викам той спи..отварям вратата и го гледам седнал на леглото и седи и ме гледа .. При което се стреснах такава и му викам "кво праиш бе" и влизам такава навътре.. И той като се разкрещя "сприииии сприииии не мърдай" ама крещи със пълно гърло :D и аз още повече се стреснах такава и викам ко стаа а у... и той стана, дойде до вратата до мен, светна лампата и ме щипна по бузата...после се върна пак в леглото, зави са и вика "вече може да лягаш сандалите са ти в магазина" ... малии как се смях не е истина :-D
#Gravity Of Love#
08-22-2007, 08:20
мда ама рядко май.. :wink:
mtg1992bg
08-22-2007, 17:04
Аз като малка съм говорела насън, ама сега не, поне не са ми казвали :roll:
Иначе брат ми се смее насън много откачено, нещо от рода на "Хиии,хи-хи, хиии..." :lol: :lol: :lol:
А за сомнамбул дума да не става! На втория етаж на двуетажно легло съм, по-добре и да не си помислям да ходя насън!
Не, аз не говоря на сън, не ми се е случвало, но пък за сметка на това плача и се смея на глас докато спя ! :lol:
... и аз съм по същия начин :lol:
naMy4Ho_KoTe
08-22-2007, 20:56
Бълнувам, само когато съм била стресирана през деня. Два пъти съм ходила насън, като и двата пъти съм припаднала в коридора у нас. Нашите полудели :-D
kidnextdoor
08-22-2007, 22:53
о да, доста съм разговорлива аз докато спя :D бях миналия месец на лагер в англия и момичето с което бях в стая ми разправяше че по цели нощи си говоря някви работи и тя се дразнела че нищо не разбира а си чува името.. кой знае кво съм дрънкала хаха а иначе чичо ми не само ходи насън, той си прави кафе, пуши и по едно време се буди и се чуди кво става мноо е забавно :smt005
Владимир Илич Ленин
08-22-2007, 23:40
Май не говоря, а и до говоря няма кой да ме чуе понеже съм сам в стаята.
Доста ми е интересно какво ли може да каже човек на сън. :-k
хЛаДнА_нЕжНо{с}т
08-23-2007, 01:18
Ми аз на няколко пъти като си сънувам и кажа нещо и се усещам ,че говоря.. ам пак си заспивам :wink: Пък иначе сестра ми , като малка ме беше наплашила , че човек докато бълнувал имало вероятност да каже и някоя друга тайна , което не ми допадаше особенно , но за щастие при мен се случва много рядко :)
~sweet_girl_th~
08-23-2007, 07:38
Ами на мен няма кой да ми каже дали съм говорила насън,ама сигурно говоря...
_Blue Light_
08-23-2007, 09:29
Говоря не, ами....даже и ходя..... :lol: :lol: :lol:
sexa_na_kompleksa
08-23-2007, 09:59
Ами случвало ми се е да говоря и да ходя. 8-[ Брат ми разправя,че съм била заспала на дивана пред ТВ-то и той е дошъл да ме събуди,за да си лягам в леглото и аз съм станала,седяла съм на дивана и по едно време съм излезнала през външната врата и съм тръгнала да излизам на вън :smt005 Ама брат ми ме е спрял и аз съм отишла и съм си легнала.На другия ден това изобщо не си го спомнях. 8-[
crazy_sexy_cool`f
08-23-2007, 12:05
Само веднъж брат ми разправяше как веднъж съм отишла при него и съм започнала да му дърпам одеялото...той отначало си е помисли,м че се бъзикам,докат не е започнала истинска "война" за неговото одеяло :-D :-D Постоянно съм викала "Мое си е", "Дай ми го"!!! :-D :-D Още се хиля като се сетя за това...Една фр-ка ми разказваше, че имало някво момиче от нейния клас, което било сомнамбул и в стаята му на прозорците имало решетки а стените били целите в драскотини от нокти, нямло нищо остро в стаята...е тва вече е доста сериозно и гадно :?
slavito007
08-25-2007, 20:37
О0о0о0о,допреди съм говорил,смял съм се,може и да съм пял на сън.Майка ми ги е разправяла тия неща.Пък и сега може би още бълнувам.Не знам.
***BORK@***
08-26-2007, 15:25
Еми като бях по-малка и като съм ходила на гости при баба,ми е казвала,че съм говорила някакви измишльотини и съм се хилила,и сега си продължавам де,някой път се хиля и се събуждам от силния си смях ама мн силен и така,Въртя се много във кревата,хах събирам чаршафите,ритам.Накой път татко влиза в стаята ми и ме пита нещо,ама аз спя и аз съм му отговорила и той е казал добре там и на другия ден ма пита за уговоркато ни,ама аз като не помня и той ми вика абе снощи нали говорихме,и аз аве човек не сме говорили,аз си бях легнала и така. :smt005 И тва не е само веднъж,а и да не забравя,падала съм от кревата хахаххахах :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
az 4esto si govorq i si hodq na syn na na6te ve4e ne im prai vpe4atlenie kat otida pri edin ot dvamata i po4na da my obqsnqvam ne6ty :D ina4e ima6e edin period v koito sqka ve4er stavah i praih nekfi gluposti i na6te mn mi se smqha :D
KaTinCeTy
08-26-2007, 22:25
Аз мога да кажа, че спя доста спокойно и не бълнувам, не ставам на сън, нито пък се смея или някви такива работи. Хора, които са ме виждали да спя са ми казвали, че изглеждам така, както си изглеждам и будна, само че със затворени очи.
IKisseDAGirL
08-27-2007, 07:06
Не говоря, но приятелят ми го прави много често.. после като му разказвам се побъркваме от смях :lol:
stra6no_sexy
08-27-2007, 08:00
И съм ходила на сън,и съм говорила,но се случва много рядко.
Sweet__baby
08-27-2007, 08:15
Като бях по-малка и пеех много насън. :smt005 :smt005
Но добре че като спя и ако говоря няма никои в стаята ми да ме чуе, щото много глупости си дрънкам ама мн.. 8-[ :lol: :smt005
dJuLiNkAa~
08-27-2007, 08:19
:-D :mrgreen: :lol: Цялото семейство ми се е смеело когато майка ми им е разраала как балнувам :smt017 Един път когато е влизала в стаятя ми да види дaли сам остайла прозореца отворен и като е понечила да ме завива аз сам и казала: " Даиба майкати да еба остей ма иначе ща пребия" ! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt017
После като станах не ми беше много розово :lol:
Но по въпроса да кажа бълнувам определено,но не вървя на сън :> но майка ми е вървяля (s0rry mamo 4e ta izloji6 :oops: :roll: #-o :lol: )
gabrielka@a
08-27-2007, 10:39
Ми незнам дали говоря на съм,защото спя сама в стая,но когато кака живееше при нас ми каза,че съм говорела,но не е могло да ми се разбере нищо-нещо там съм мънкала,хилила съм се.......абе откачена работа!
kotetyyy
08-27-2007, 11:27
Govorila sy na syn mn mn pyti!!! :smt015
ami nz dali govorq no sa mi kazvali 4e da
ami brat mi mi e kazval che me e razpitval na san, qvno govorq na san ,a toi dosta chesto balnuva, a do predi nqkva godina hodeshe na san :-D :-D
bLiNdchY
08-28-2007, 09:26
майка ми ме е снимала до като съм играл и съм тананикал някфа щуротия :D :D :D
Миналата година,сестра ми като беше седми клас и имаха да учат Опълченците на шипка наизуст..И тя се мъчи там цяла вечер и като си легнахме,мн бързо заспах...По едно време тя станала и почна да ме друса със всичка сила и ми крещи: О шипка!Три деня младите дружини.....Ама крещи с цяло гърло и не млъква...По едно време престана и излезе и тъкмо си мислих,че е спряла и чух от стаята на наште: О Шипка! :-D :-D :-D
FreeSpirit
08-29-2007, 20:04
Еми от къде да знам дали говоря докато спя,нали спя :)
още никой от наще не се е оплакъл,че съм го събудила :Р
Е вижте за вуртенето и падането от леглото то е редовно и си го знам,щото простичко се събуждам в процеса на падане \:D/
lyly_lili
08-29-2007, 21:05
:-) :-D :-D ami mai ne....nzn
rebel_kid
08-29-2007, 21:23
Миналата година,сестра ми като беше седми клас и имаха да учат Опълченците на шипка наизуст..И тя се мъчи там цяла вечер и като си легнахме,мн бързо заспах...По едно време тя станала и почна да ме друса със всичка сила и ми крещи: О шипка!Три деня младите дружини.....Ама крещи с цяло гърло и не млъква...По едно време престана и излезе и тъкмо си мислих,че е спряла и чух от стаята на наште: О Шипка! :-D :-D :-D
Тва ме размаза :smt005
говоря, но рядко... казвали са ми също че веднъж съм пяла :shock: и то вярно :shock: :shock: :shock: а по принцип адски обърквам тоновете и всичко. извод: мога да запиша хит на сън :lol: не съм ли на далавера, а? 8)
*(~)sTop-f0lLowiNg-mE{~}*
08-29-2007, 22:24
мии незнам .. :smt005
belerofone
08-30-2007, 07:53
Говорил съм и все още понякога се лучва да говоря...Странното е , че майка ми ме записа веднъж и открихме , че говоря на гръцки...Аз говоря гръцки само като съм буден ама очевидно вече нещата се променят....Добре че наште не знаят езика , че ако знаеха какви реплики вадя.....
да,по4ти сяка но6т,сънувам некфи ко6мари говоря,после ни6то не помня,на6те ми разказват ако са запомнили кфо съм казала,мене ме е страх да не кажа не6то свързано със секса например,и да умра от страм после,ама май за сега не съм,ама и те не помнят мн мн,се пак и те спът
sladku_bebzi
09-03-2007, 18:43
Не говоря, а и по-добре, иначе кой знае кво може да кажа :---)
da be i vurvq,i purdq,i pikaq prez prozoreca kakto si spq... tva si4ko si go pomnq,kato otbelqzvam DOKATO SPQ... vie tupi li ste be ?!?!
Anti-Paris Hilton
09-03-2007, 18:56
според сестра ми говоря..не искаше да ми каже кво съм казала,обаче аз си помня сънищата и не са мн за пред хора :oops:
x3m4et0_f
09-03-2007, 19:28
О и аз съм така.И ходя и говоря.Като малка живеехме в къща и аз през нощта съм излязла през гаража и съм се запътила към входната врата,но майка ми ме е спряла хахахахаа :-D .Посред нощ съм ставала и съм казвала,че бързам за час по математика,защото сме имали контролно. :-DСещам се за още много други такива,но ме мързи да пиша :D
'IrReSiStIblE'
09-09-2007, 07:41
Като бях на лагер,две приятелки ми казаха че съм се смяла,докато съм спала.
Говоря си на сън от време на време,смея се,плача също.Сестра ми пък си обикаля из къщи с одеалата,като по-малка станала,помислила,че е в тоалетната и се изпикала в къщните чехли на баба ми. :smt005 .Редовно вика,крещи,буйства или се хили,докато спи.
Преди няколко дена изядох шут в задника от гаджето ми. :evil: :smt012 :mrgreen: :smt005 .Простено му е,ама един час след това ме болеше дясната бузка.Нашия сънувал,че някакви ме закачали,докато съм танцувала :lol: .Той скочил,забил един юмрук на единия и едно коляно в ташките на другия,щот ме закачали,ама в крайна сметка аз изядох боя. :smt005 :smt005 . След 2 часа последва лудо смеене и хихикане от страна на моя.Този път обаче не каза защо се е смял. :mrgreen:
Хахахаха като малък се е случвало.Сега не. :D
Като бях на 6 години,си спомням,че баба ми беше казала:Ми той се смее и пърди на сън. :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Тфа ме размаза от смях,ама преди тфа бях изпил 3 шишета 1/05
пепси лайт. :smt005
Преди много често, дори съм си оправяла леглото
Ами един или 2-пъте съм ходила на сън,но пък за говорене....то тва вече ми е навик :lol: :lol: :D
Nicole_Richie
09-09-2007, 19:50
i az taka
i az taka!!!
Мънкала съм си нещо един път. :-D Иначе не съм ходила на сън.
ем, случвало се е. само че наште не ми разбират, защото обикн е на английски ( :shock: )
the_black_angel
09-16-2007, 07:13
Сега не бънувам,но преди съм говорела всяка нощ.Даже веднъж съм си вдигнала ръката и съм говорела нещо на английски.Сигурно съм сънувала,че съм на училище. #-o
аз говоря понякога,или плача или пищя ама само 1 път съм ходила на сън :roll:
ZaHaRcHe
09-17-2007, 20:30
хахах не си спомням такова нешо да бълнувам
ахахах но на секи човек се случва само тряя да има някой да е до него и да го чуе и става голем леш хахаха
Mimka_sweet
09-17-2007, 20:51
Мдае, бълнувала съм 100%
4ух дядо ми да говори на сън... :smt005 не можах да се спра да се хиля! :smt005 Въпросът ми е...говорите ли на сън? :wink: А ходите ли нощем като...суммамбул(май така беше...сори ако не се пише така :lol: )Щото пък брад4едка ми е такава :lol:
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
аз говоря :-D :? :? .....така казват ... :-D ама много не ми се разбирало....ама ся много ме е страх да не се издъня нещо дет не треа...шото с майка ми сме в една стая...и докато спа да не взема да се изпортя без да искам *4укам на дърво* :-D
hahavteen
09-18-2007, 14:39
Az puk nito stavam nito govoria na sun.Sestra mi oba4e mnogo bulnyva i po niakoi put daje po4vam da i govoria i tia mi otgovaria na sun i e mnogo zabavno 6toto na drygata sytrin ni6to ne pomni \:D/ :mrgreen:
[†]SweeT_SacRifIce[†]
09-18-2007, 14:51
veche ne govorq na sun..inache kato po-malka sum govorila..vednuj sum kazala ..''tati kade si? :smt005 shemetka..
~SO fIEnDiSh~
09-18-2007, 19:00
Хах... миии да :lol: Веднъж съм търсила скрито копче в саксията на едно цвете...веднъж съм търсила някаква книга в библиотечката...веднъж съм говорила, че някакви си там рога на гърба ми ми пречат да спя :roll: аве на кратко съм истински сомнамбул :-D
:-D :-D :-D :-D :-D :-D naprvavo si umrqh ot smqh s vas :D i da vi kaja brat mi v momenta spi i govori,ama ne6to nesvarzano i ne mu rabziram. a ina4e minalata godina
pak balnuva6e ne6to i az mu vikam abe mom4e kvo prikazva6 we
sabudi de uspoki se , a toi stava nekav seda v tamnoto na krevata i mi vika..... ''ostavi me da qm maaaaaa''' :D az vi kazvam cqla no6t sam se hilia.... a ina4e i a zsi goovrq ama nikoi ne6te mi kaje ko ,pak i nqma kak da znaqt 6toto si lqgam nai kasno.... :smt005
caRamelO_cHicA
09-19-2007, 06:03
аз не говоря говорила съм преди ако говоря е много рядко.Иначе брат ми е сонанбул .Обаче веднъж зимата майка ми ми разправя как минавала през мойта стая и чула да си пея няква песен насън малко невероятно ми звуци хаха
AZ MNOGO 4ESTO BALNUVAM I HODQ NASAN. NA6TE MI RAZKAZVAT KAK SAM HODILA I SAM IM GOVORILA NE6TO NESVARZANO SAS ZATVORENI O4I(TVA E MNOGO 4ESTO). AZ NI6TO NE SI SPOMNQM AKO SAM BALNUVALA ILI RAZHOJDALA NASAN.SMESHNO E DO EDNA STEPEN.
аз като малък съм се изпикал в хладилника насън.. когато майка ми е дошла аз вече съм прибирал инструмента.. иначе не говоря..
teenkopele
09-20-2007, 22:21
Братото понякога "изнасял речи". :lol: :lol:
~°Sweet Sacrifice°~
09-21-2007, 00:02
Ами говоря,но много рядко се разхождам :lol:
и аз барбора и то на др език
meaningless
09-21-2007, 07:01
Не.
4ух дядо ми да говори на сън... :smt005 не можах да се спра да се хиля! :smt005 Въпросът ми е...говорите ли на сън? :wink: А ходите ли нощем като...суммамбул(май така беше...сори ако не се пише така :lol: )Щото пък брад4едка ми е такава :lol: [/b][/i]
ем като бях някаде на 6-7 години съм ставал на сън и съм искал да изляза на вън да п***я сещате се...и майка ми се е мъчела да ме спре дори съм я бутнал... :twisted:
за друго...говорел съм на сън (балнувал) какво ли не...дори съм ритал...удрял каквото се сетите :-D след всички тези неща ме водеха да ми леят куршум :-s иии от тогава на сам само ритам #-o
psycho_girl
09-21-2007, 08:54
да
ваче рядко ми се случва, но още си бърборя от време на време
преди ставах
беше мн гадно, защото както уж си спя изведнъж отварям очи и седя в кухнята права с торбичка в ръка
Определено честичко ми се случва да си момотя там нещичко на сън и определено всички които са ме чували са се спуквали да се хилят.... И всеки път говора несвързано... :oops: 8-[
shaka_kan
09-22-2007, 09:17
razplakah se ot smqh! Naskoro s priatelq mi izlizahme i t0i d0sta se p0napi...za parvi pat go vidqh t0lk0va piqn, trqbva6e da g0 n0sq d0 k0lata.. i razbira se se nal0ji az da karam. Slojih go s g0lemi usiliq na zadnata sedalka,a t0i si p0legna i zaspa... Pr0blema e,4e bqhme na mqst0 , k0et0 ne p0znavah i neznaeh na kade da karam za da g0 prebera d0 tqh! Ta tragnah a t0i qvn0 ve4e e bil zaspal.. g0v0rihme si prez celiq pat i t0i mi kazva6e na kade da karam..az mu zadavah vapr0si i t0i si mi 0tg0varq6e napaln0 adekvatn0! Karah mn0g0 prez no6ta v pr0daljanie na 4as i p0l0vina... p0 edn0 vreme se stresnah i mu se razvikah,4e raiona ne mi e p0znat, sprqh kolata i se 0barnah kum nego da go popitam na kade da karam... a t0i si mi g0v0re6e sas zatv0reni 04i! 4ak t0gava se osetih ,4e spi i mi g0v0ri nasun...zap04nah da go klatq i da go blaskam za da se sabudi,az naistina se izpla6ih! aahahahah t0i se stresna i sk04i naprav0.. i dumite mu bqha.. "abe kv0 pravim na okolovrastnoto beeeeeeeeeee, za6t0 si me d0karala tuka" ahahahahah p0sle mn se smqhme:)
kameliqbaby
09-22-2007, 09:44
Не,не съм говорила,или поне никой не ми е казвал,че говоря.
sasha_90
09-22-2007, 12:27
Баба ми ми е казвала,че съм бълнувала но аз не й вярвам.Голяма лъжкиня е!
Да ,бил съм говорил , поне така казват.
Хахахах, не съм се чувала да говоря на сън, но и другите не са, така че сигурно не бълнувам. :lol:
bloodfrozen
09-23-2007, 07:49
Не съм се чувала да говоря, нито някой друг ми е казвал, че бълнувам нещо насън..
Aз пък като малка си спомням като бях на село и леля ми ме питаше дали си спомням кво съм правила вечерта и аз я питах тогава и тя ми каза, че съм сядала в леглото и съм почвала да тракам със зъби :smt005 :smt005 :smt005 Оттогава такива странни случаи не съм имала да чукна на дърво :smt005
Seniorita
09-23-2007, 12:56
Не :::
UnaBletoLoVeU
09-23-2007, 18:14
Приказвала съм рядко, смяла съм се и често съм се усмихвала. Веднъж съм станала насън, отишла съм до гардероба, отворила съм го и съм почнала да си продавам дрехите :smt005 Друг път пък съм си сложила една купчина учебници в краката и съм легнала. Това не го помня, но помня, че нещо се размърдах после, те паднаха и ме събудиха. Много се чудих как са се озовали там :-D Само 2 пъти съм ставала насън...доколкото знам :-D
RoyTheReaper
09-23-2007, 20:02
В съвсем скоро разпитах съкафезника ми за среднощните ми вербални излияния. Случвало се е около 3-4 пъти (за 1 година) и веднъж съм говорил на странен език, друг път съм дръпнал едноминутна реч за някакви портокали, а трети път съм казал мазно "ня'а има среща". :lol:
Това обаче хич не ми се нрави. Може някой път да кажа каквото не трябва. Добре, че единствения, който ме чува, е съквартирантът ми.
Добре, че при родителите ми спя сам.
Не ходя на сън, за щастие.
MiMcHeToOo
09-23-2007, 22:20
4ух дядо ми да говори на сън... :smt005 не можах да се спра да се хиля! :smt005 Въпросът ми е...говорите ли на сън? :wink: А ходите ли нощем като...суммамбул(май така беше...сори ако не се пише така :lol: )Щото пък брад4едка ми е такава :lol:
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
ми май не ми се е случвало до сега, но и аз съм чувала как някой говори на сън и ми е било много смешно :-D
shadow4e
09-23-2007, 22:26
Баща ми говори редовно.
И една случка с мен: С мама играем на Монопол. Вживявам се адски много играта, но съм на 8 годинки и ми се налага да лягам рано, но вълнението е толкова силно, че заспивам и след 1 час започвам да викам "Мамоооооо, не ме предреждай, аз съм наредддд, не си честна" :lol: :lol: :lol: :lol:
Stephanie Jay
09-23-2007, 23:50
Цели теории развивам :D Добре, че спя сама в стаята, че като ми дойде приятелка на гости и ме буди да ми каже да млъкна :smt005
Още от малка го имам тоя проблем. Нестига, че докато съм будна не млъквам пък и през ноща си бубням, абе зарежи не обичам да ми е тихо :lol:
SeXy_to0
09-24-2007, 09:30
Да,веднъж като бях у баба ми ,на сутринта тя ми каза че съм говорила за някакво дърво че аз съм била лисица абе какво ли не :smt005 .И друг път съм говорила ама нз какво :P
KimBerLy1912
09-24-2007, 10:14
Според брат ми говоря...ама не ми се вярва,щото самия той си плямпа на сън и сигурно..прост чува себе си :lol: :lol: Иначе като бях по-малка (разбирай 7-8 годишна) се разкарвах из нас на сън :lol:
LiveFlower
09-25-2007, 13:34
да ас говоря и ходя на сън много отка4ено ама кво да се праи.а тва с говоренето е много ло6о 6тото некои път мойе да кайе6 не6то нередно или таина и некои да те слу6а и...знаете гадно е!
ice_cream_f
09-25-2007, 18:21
Da po4ti vsqka no6t bulnuvam.Samo edin put mai bqh stanala na sun i zamalko da izlqza ot vku6ti :smt006 :-D
secretdream
09-27-2007, 08:33
Казвали са ми,че през нощта говоря повече,отколкото през деня :lol:
Но рядко ми казват върху какви проблеми философствам :-D
Което за мен не е добре,може някой път да каже нещо,което не трябва :-D :oops:
zvezdichkaaa
09-28-2007, 08:56
Не,слава богу!
Много често.
:arrow: Неразбираем език
:arrow: Често съм се обяснявал
:arrow: Карал съм се
:arrow: 2-ти съм ходил на сън
Уфф много ме е страх кво говоря. [-o<
:arrow: Преди изпита след 7-ми клас съм бълнувал за някви правоъгълни триъгълници и катети.
СУМНАНБУЛ-така се пише ;)
RoyTheReaper
09-28-2007, 11:08
Сомнамбул.
Незнам.Наща по психология ни го написа така и каза че било спорно как се пише
хаха..аз мн говора на сън.една вечер спах при баба ми щтот имахме гости и нямаша къде другаде и на сутринта ми разказа как съм търсила бившия си приятел на сън..викала см и ''бабо,къде е гого??'' :-D
имала съм мн подобни случки..дори понякога съм се усещала как плямпам.. :mrgreen: :mrgreen: :-D
хм...аз се усмихвам на сън...ама не обикновенна усмивка ами няква до ушите направо :smt005 :smt005 Смея се на сън...зву4но и с 4увство :smt005 Оба4е не съм говорила...май...по скоро да съм си мънкала нещо,щото майка ми така ми казва...добре,4е не е 4ула какво си мънкам...щото понякога сънувам доста...унизителни и странни сънища 8-[ :oops: :D :smt005 :-D
glezan4e
09-28-2007, 16:13
ami slu4valo mi se e da bylnuvam ( da govorq na syn ako slu4aino nqkoi ne znae kfo zna4i dumata ) ... no ne sym sumnambulka
cold_arrow
10-01-2007, 10:42
Az puk govorq i kato beh malka si kazvah vski4ko na sum ,no ve4e ne govorq na sun :)
?love_haTe!
10-07-2007, 15:40
Да,аз ставам,говоря,разхождам се...но и дори да реша да се хвърля през терасата кака няма да ме усети,защото спи като пън ](*,) Веднъж обаче усетих как кака бълнуваше...чувах само:Аре бе,застреляй го,ко ти пука! :lol:
stealthyGirl
10-07-2007, 16:14
Говорила съм.. по-точно бълнувала съм УРАВНЕНИЯ о.О И то защото си бях писала домашното много късно ии.. :|
NightSky
10-07-2007, 16:46
Като малка да, но вече не.
_GreEn-GiRl_
10-07-2007, 18:31
:D :D Преди няколко години сестра ми разказва как съм станала на сън махнала съм си сутиена и пак съм ленала да спябеше ми много интересно..след като се събудих гола в леглото :lol: :lol: :lol: Ама беше забавно :D :D
А аз бълнувам и то много... половината неща дето не е трябвало да се разбират майка ми точно така ги е научавала :-D
xXxScreamxXx
10-10-2007, 07:57
em ni6to govorq ni6to s1m hodila ama imam edin fr det tva si my e redoven nomer
DevilWish
10-10-2007, 13:29
Hah mi edin pyt maika mi kaza ,4e sym govorila nqkvi raboti...no nikoga ne sym hodila na syn....mnogo 4esto oba4e pla4a na syn :-s
zagada4no_sladka
10-14-2007, 17:09
Az govorq,peq i daje vednuj mama mi kaza 4e sum igrala gimnastika na sun :lol: :lol: :lol: :lol:
ne az ne govrorq, samo se vartq i to mnogo :)
moon_flower
10-16-2007, 14:45
Сичкото съм го правила,а редовно си ставам на сън,отивам при наще,разказвам им нещо и си лягам и после те ми казват кво е станало щото аз не помня. :-D
Dr. House
10-20-2007, 16:41
аз се чудя що сутрин устата ми е присъхнала и ми се пие вода ... може би цяла вечер рецитирам "Аз съм Българче..."
EvilBrunette
10-20-2007, 20:50
И аз късничко заспивам напоследък. 8-[ Като по-малко помня, че ми се е случвало да рева на съм, ам силно, до дупка и по някое време се усещам, че спя и не можех да се сетя за какво рева. Завивах се под юргана засрамена и се надявах голямата ми сестра да не ме е чула. :D Все пак ако ме попиташе: " За к'во ревеш, не знаех какво да и отговоря." Голям съм психар. :-D Тя пък (сестрата) веднъж броеше кораби на сън и тогава откачих да се хиля. Хахахахха, даже сега като си спомня, си умирам от смях. "435 кораба... 560 кораба..." :-D
Exothermic
10-20-2007, 21:39
Мхъхъхъ аз имам много такива случай.Майка ми ми е
казвала ,че веднъж от стаята ми се чувало шум и като влезнала ме
видяла да скачам върху леглото и да викам"Млъкни,млъквай!" :lol: или
пък често съм се смяла на сън(кой знае на какво).
Иначе що се отнася до разходките на сън в 4-5 през нощта съм
ставала да си мия ръцете и съм си лягала... :lol: :lol: :lol:
JuLieTa^
10-20-2007, 23:36
ами не съм говорила на сън нито пък съм ходила!
krisscho
10-20-2007, 23:39
Понякога.А 2-3 пъти ми се е случвало да ходя на сън.Добре че вече няма кой да ме чуе кво плямпам. :lol:
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-21-2007, 15:08
am men sa mi kazvali che sa me chuvaki da govora dokato spq ma tfa e ako sanuvash neshtu gadnu ili ako sanuvash che govorish s nqkoi i po edno vreme pochfash da mu otgovarqsh na glas...
Sasha2k8
10-21-2007, 19:05
Ами не съм ходила на сън, но съм бълнувала :smt005
HePeAJIeH
10-21-2007, 22:44
Аз не съм но сестра ми се е смяла на сън :smt005
Аз не,но брат ми се къса да говори на сън :-D Случвало се е дори като го събудя да продължава...Чувала съм го да приказва какво ли не - да заплашва,да се кара,да обеснява...абе в големи филми влиза :-D
не говоря или поне не са ми казвали го правя :lol:
sladur4e_yo
10-26-2007, 14:30
Az sum stavala nasun ot legloto no samo tolkova.Ina4e 4esto si govoria nasun.Naprimer mama vlesne sa da mi satvori prosoreca i as ia pitam kvo pravi kolko e 4asa,kude e brat mi......... :D
BunnYY_f
10-26-2007, 14:46
Аз съм типичен сомнамбул, с говорене и с вършене на разни неща докато спя, пдаже на няколко пъти наще са ме хващали да отключвам входната врата :smt010
sexy&crazy
02-20-2008, 18:51
mi neznam sigorno ne i kfo zna4i nikioi da ne si priznae to nqma nishto sramno
Vanko_Bs1
02-21-2008, 07:29
Да мноо говоря като спа@! Мама вика че като изневерявам на ЖЕНА СИ ще се издавам така :razz: :razz: :razz: :razz: :D
Ами май не говоря,не знам...Но съм сумнанбул...Редовно си ходя до тоалетна със затворени очи (майка ми поне така твърди)... :D
бълнувал съм некви глупости,но съм говоорил с ба6та ми докато тои спи и говори за ма4овете от световното как са изгноли някои заради това 4е сритал някои (гатуууузо) еи такива.попитах го тате ти има6 ли любовница ,а тои се събужда и ми каза абе ей пи6леме :-x :-x :-x :-x :-x :-x :grin: :grin: :grin:
FENKATAA
02-22-2008, 20:49
да определено в близките няколко месеца сънувам доста често кошмари ... даже съм ходила на сън и съм викала последния път като ходих на сън беше преди 3 дни бях в гаджето и бяхме си легнали и аз съм била станала и съм отишла в коридора . Гледала съм се в огледалото , а след това съм почнала да викам и плача . Аз помня само как приятеля ми ме хвана и само това после ми разказа кви съм ги правила .
Gabroveca
02-23-2008, 06:08
майка ми каза, че псувам много насън :(
[~My_ChEm_FeNkA~]
02-23-2008, 09:11
Не,но съм падала от двуетажното ми легло насън :lol: :lol: (аз съм на 2-рия етаж)и си навехнах единия крак... :(
Абе...Аз май само 1 съм говорила до сега и съм каала "Искам нещо сладко",за други пъти не са ми каали..Иначе не съм стаала от леглото на сън,само съм падала...
ХаХаХа Спомням си едно лято както съм спяла съм станала , почнала съм да се обличам и да излизам ... добре ,че наще са се усетили иначе да съм хукнала навънка :smt117 :smt026 :smt042
PaChanGa_GiRl
02-23-2008, 13:43
Ооооо аз много говоря, смея се и какво ли не. Брат ми е същия, ама той става насън, а аз не. Един път бил сънувал, че ще скача от някаква скала във водата и отишъл насън до кофата с водата и тамън да си пъхне главата и се усетил. :D
Ама аз си говоря и то яко. 8-)
pepita87
02-29-2008, 19:51
Да...случва ми се,ама рядко..веднъж бях започнала ама се усетих,е гаджето ме разпитва и такива си ги нагласях,че бедна му е фантазията :grin: :razz: :razz: :razz:
PepiDesigns
02-29-2008, 20:12
Аз говоря на сън ..
Много пъти е несвързано ..
Иначе , има дни ... по-скоро нощи , в които ставам да ям на сън ...
Рядко става .. или поне рядко баща ми ме засича :shock: :D
Иначе .. като говоря на сън , сестра ми ме е чувала , и много пъти ме пита
- Коя е .. (някво име)
и после като питам - защо?
Абе , почна да й се обясняваш в любов :Д
И така .. говоря на сън :-D
enrique_fenka
04-02-2008, 18:36
Оф колко глупава тема 8) Много ясно,че не говоря на сън :-x
elmosGirl8
04-02-2008, 18:51
аз имам такъв проблем..Никак не ми е приятно сестра ми разбира някои работи които нетрябва :D да не говоря че съм била и лунатичка - бях в баба ми станала съм късно вечерта от леглото слязла съм с асансьора и баба ми ме е викнала и аз тогава се събудих.. беше бая страшничко..
FatPanda
04-02-2008, 19:30
понякога :lol:
lipsvashh_mi
04-02-2008, 22:16
Аз съм говорил и съм бълнувал, но не съм ходил на сън. От каквото разбирам някой път разказвам цели романи :lol:
оо и аз съм по същият начин..само,че са ми казвали,че бълнувайки давам всякакви заповеди..Обичам да командвам на сън явно :oops: :-D
MaD BuNnY
04-02-2008, 23:37
mi mai ne sym... :lol:
NightGuardian
04-03-2008, 01:09
Хмм , хората немогат да знаят дали говорят на сън , тъй като спът в този момент 8-) ,но ако някой им е казал.Лично аз съм приказвал.Kазвали са ми.Aми Да говорил съм!
alex_devv
04-03-2008, 10:48
одеда знам. не са ми казвали още да съм правил такива изцепки
аз понякога говоря на сън :D и малко се притеснявам да не издам нещо без да искам :D
plamsityy
04-04-2008, 13:23
Единствено съм приказвала като съм била малка.. нещо за братовчедка ми съм плямпала :D
nicolepcd
04-04-2008, 15:12
Ми да, като бях малка ... на 12-13 някъде (сега съм на 15) съм говорела доста често... даже съм ставала и съм оправяла нещо... :shock: :shock: :shock: Също и съм пяла :lol: Но вече не говоря, не ходя... нищо... Или поне наще не ми казват :lol:
GabisiTa
04-04-2008, 15:25
Не говоря на сън. Случвало ми се е само понякога да се смея или да плача.. :lol:
PoLiToOo
04-05-2008, 00:11
и двете съм ги правила.. :oops: за бълнуването ясно..ама за ставането на сън. имаше един период дето ставах и правих 1 и също..ходих до банята и пусках врътвах кранчетата на чешмата до края иии после си се връщах в леглото...
umrqlabubole4ka
04-05-2008, 08:45
Ами преди и съм бълнувала и съм ставала ама сега вече не.И дано да не се повтаря де :P Ама малкият ми брат ги говори едни... :D
•._.•No_NaMe•._.•
04-05-2008, 09:38
Sestra mi mi e kazvala 4e govorq :D , pomnq 4e kato malka sum plakala i sum se smqla :-D , no ne sum stavala :? .Ama sestra mi kato govori na sun mi e mn sme6na... :razz: :lol: :razz:
GetNasty
04-05-2008, 10:34
ами да, даже веднъж баща ми спеше в моята стая и аз сънувах, че правя секс :-D и той сутринта много ми се хили :grin: мисля, че 2-3 пъти съм вървял докато спя, но за малко.. :)
_InSaNe_
04-27-2008, 16:39
откъде да знам уе... нали спа :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
един път ми казаха че съм казала нещо тихо и съм млъкнала иначе съм плакала на сън....
Брат ми вика 4е сьм говорил до кат спим ама немо вервам :D
TheNewReligion
04-27-2008, 22:14
А ти спиш ли докато говориш ? :grin:
t!nchety
04-28-2008, 20:21
еми преди 2 3 години си спомням че съм станала на сън и съм отишла в леглото на баба ми :lol: и през ноща баща ми се уплашил щот никаде ме нямало :D :D :D
пък миналата година брат ми като ми разправя какви глупости съм говорила насън :lol: :lol: :lol: :lol: много се хилих
skatemore
04-28-2008, 20:25
баба ми говори на сън щот е бавна :?
elitssa_
04-28-2008, 21:34
откъде да знам уе... нали спа :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
:grin: :grin:
am s16tnost b1lnyvala sm ama zn na edin lager edna xode6e ii tr1gna da pikae do vratata na s1n be6e razbiva6to :grin: :grin:
Spider4eto
04-28-2008, 21:58
ми да май, аве ддз
~TeEnAgE_GiRl~
04-28-2008, 22:15
Аз съм говорил и съм бълнувал, но не съм ходил на сън.
+1
Mementomori
04-30-2008, 15:55
Преди ходех и говорех на сън,особено като по малка.Веднъж бях ударила шамар на баба ми,докато съм спяла и естесвено винаги нищо не помня,а след това научавам от наблюдатели.Друг път пак бях рецитирала нещо и най-често говоря някакви несвързани неща!Забавно е!
az sam суммамбул da vi e qd :-P :-P :-P :lol:
аз бълнувам..... даже с1м ставал на сън с което не се гордея...
Ахаха май е по - точно да кажа "Спя докато говоря". Не че не означава същото, но... 8-)
blessthefall
04-30-2008, 21:01
da.. ama posle e pomnq ni6to :D a i kato pitam maika mi kvo sam kazal tq kazva 4e ne me e razbrala...
fenkatakrisi952
05-01-2008, 05:51
Не,но ми се е случвало да заспивам докато си говора по тела :-D
пЛюш!нкаАа~
05-01-2008, 13:53
Хахахахах даа случвало ми се е - но съм се усещала де :lol: и то предимно несвързани неща съм плямпала,а като сънувам някой кошмар например,че някой "убиец" ме гони да ме убие - съм се тряскала в стената - която е точно до леглото ми xaxax от такива случаи след тва съм имала джонга на главата 8-) :lol:
DevilWish
05-01-2008, 15:37
Em samo 1 pyt mayka mi mi e kazvala ,4e me e 4ula ,ama mislya ,4e ne govorya . . .
SunShinePearl
05-01-2008, 20:42
mi nz az spq sama ama mama mi kaza 4e kato vlizala v staqta mi i sam govorela 4esto apak vednaj me sabudi i mi vika kvo ima zakvo reve6 apak az na sun sam revala skapana rabota
LeAv3 m3 Al0n3
05-01-2008, 22:03
нз... на една екскурзия тея от мойта стая ми казаха че съм бил казал нещо на сън ама нз... :?
Meri_Popins
05-01-2008, 22:31
xax redovno si govorq nasan daje ima6e edin sly4ai kogato na6te i az bqhme v edna staq i vsi4ki spime i az samo izvednaj izvikvam tam ne6to i vsi4ki gi sabyjdam 8-) daje i ne sam se ysetila
тва е мн гадно нз кво праиш на др ден ваще ти казват и немоеш повярваш,аз говоря на сън дайе ставам..
ice_cream_f
05-03-2008, 15:37
Dam,redovno bulnuvam.Samo 1 put sum stavala na sun i 6tqh da izlqza ot nas dobre 4e ba6ta mi se subydi na vreme...
Slave4You
05-03-2008, 18:24
Доколкото ми е известно .. не 8-)
Bubalcheto
05-04-2008, 19:17
ОоОоОо аз съм типичния пример.Не само говоря,но и се разхождам и върша разни неща.Естествено както се акзва от сън спомени няма,но от това което семейството ми е казвало съм с отворени очи(не е нищо подобно на зомби или друго)просто казват че изглеждам будна,но не реигирам на говор и движения.Доста беше забавно когато за пръв път ходих на екскурзия с класа в 1ви клас и се сабудих на терасата :D .Бяха ме заклучили,защото незнаели какво става :razz: само да им бяхте видели физиономиите на сутринта когато им казах че не помня нищо.
Ами май не говоря на сън обаче като малък си спомням един път на сън бях излязахл от нас и бях отпрашил на някаде добре че баща ми ме е чул като излизам и е тръгнал след мен :-D иначе кои знаи къде щях да утида на 5-6 годинки да съм бил ...
zlAtInKAal0we
08-01-2008, 12:07
xhahyuxuyhay az sym chywala setsra mi da g0w0ri na nqkakuf ezi do0kat0 spi... :D inache i az sym go0wo0rila... :D :D :D :D :D
Ами аз си дрънкам от време на време,ма никой не разбира кво говоря.. :D И аз естествено на др ден нищо не помня...
jujulinkaa
08-01-2008, 13:39
и аз съм чувала сестра ми да говори на сън много несвързани работи 8-) аз съм говорила само като малка , но много често :lol:
като латерна,сестрата дори ме записвала какво говоря :lol: аз докато съм будна не говоря толкова,колкото на сън :grin:
Аз редовно си и ставам насън :D майка ми веднъж ме заварила да лежа на пода и да си бърборя там нещо... :razz: :lol:
stealthyGirl
08-03-2008, 21:57
Ходила съм и съм говорила няколко пъти. На сутринта майка ми като ми казва си умирам от смях...
Между другото много се изненадах, че това е нормално. :shock:
и двете ... веднъж бях излязъл от нас...но баща ми ме върна. :D
Да и на мен ми се е случвало. Даже тази нощ се смях на сън. :grin: :D :D :D
Crissy [*]
08-04-2008, 06:34
Случвало ми се е .. и съм говорила, и съм се смяла, и съм сумнамбулствала /търсих химикалка :D :D :D / , и съм плакала.. Какво ли не .. А и адски често се събуждам на земята :D оная вечер пък както си спах и се събудих гола :D кой знае кво съм сънувала че чак да си съблека пижамката :D :D :D Сега се сетих за един път дето сънувах,че съм нещо като емо и се режа ама по краката .. и на следващия ден като се къпах видях,че на краката ми има рани от нож точно там където и в съня ми се рязах,, Кой знае кво пак съм правила :D :D :D
slunchiceto0
08-04-2008, 06:57
Редовно говоря на сън...издавам си всичко..кога имам срещи,с кой ходя къде,какво правя..много е гадно така шото не мога да се контролирам :D ..иначе и ходя на сън.....била съм ходила на балкона да се мятам..отишла съм до тоалетната чиния да пикая..всъщност не съм се изпикала..бе сякфи глупости :lol:
никакви звуци не издавам, докато спя :(
S_L_A_D_U_R_K_A
08-08-2008, 15:36
Аз по принцип много кротко спя, но преди 2 дена сестра ми разправя, че съм я питала дали спи и съм и казала, че идвам и в един момент се озовах на нейното легло до нея без да си спомням как е станало това! Но това е единичен случай, през другото време съм кротичка :) и не издавам нито звук
sweatkiss
08-08-2008, 16:22
Е аз си признавам и говоря и ходя ,но това е само първата вечер когато си съм на ново място... :grin:
Isabelle
08-08-2008, 18:04
Цели песни съчинявам и композирам
muhumorko
08-08-2008, 19:05
Като малък са ми казвали, че много съм бълнувал на сън, но сега не знам - не мога да се чуя, а и няма кой да ме чуе, сам в стая :lol:
elena333
08-08-2008, 19:30
Ами аз съм ходила на сън като малка и съм мърморела 8-) :lol:
Като по-малък ставах ходех говорех,наще са ми казвали! :D :D :D :D :D :D :D
SK0RP10N
08-08-2008, 21:07
Ne, ama tate kaza, che harkam :D
Mi da.. mn chesto daje ;( i tate i toi :D mn mi e smeshen kato go chuq kak si govori sam .. kaje neshto i mulchiizvestno vreme (sigurno prez tova vreme si predstavq che nqkoi drug govori) :D:d ujas
krisiiiiito
08-10-2008, 17:39
-,,.// малее хора вие ме убихте ю :D :D :D сериозно на едноо което четох тука паднах от стола от смях [буквално 8-) ]
така да разкажа за мен .. мии аз може радко да ги правя тия неща ама по фрапиращ начин :D миналия ден се събудих в кухнята с филия с лютеница в ръка :razz: майка ми ми е разказвала как през ноща съм отишла до стаята им с баща ми и съм кукуригала :razz: :razz: :razz: :razz: тогава щях да умра от смях :oops: :lol: :lol: :lol: .. в 4 клас на сън съм рецитирала някво стихотворение на английски .. а като малка често съм плачела насън :x и ми лееха куршум представи си :smt017
абее луда работаа :smt081 :razz: :razz:
веднъж пък чух баща ми докато си подремваше да ми казва - Подай ми чука,миличко да цапардосам тая муха ... :shock: :shock: no comment :P 8-) 8-) 8-) :booooomb: :D
Inalcanzable
08-10-2008, 18:31
Аз почти не сънувам но майка ми говори на сън.
Punk_Princess9412
08-10-2008, 19:26
Еми,не знам дали говоря на сън.До сега сестра ми не ми е казвала да съм правила такова нещо,но тя говори на сън.Много е смешна.Даже един път беше станала от леглото на сън и се беше запътила нанякъде,ама я събудих.Е гати сомнамбула е :D
Vancho_Vanchoviq
08-10-2008, 19:28
Мисля, че не
пхах, и ходя и говоря :D ама поне слушам сестра ми като почне да ми се кара и си легям отново XD
TheGirlNextDoor
08-10-2008, 20:22
...ми нз нали спъ 8-) ...по някой път говоря...така са ми казвали :-D
Започвам с наще..
Мама ми е казвала за тате, че приказв някакви думи само казва де.. нищо смислено, но обикновенно е нещо, за което се тревожи.
Като си правихме ремонт и наще спяха при мен.. Мама хърка, а тате говори и за мен нямаше заспиване.
Веднъж целия ми ден беше супер натоварен и като легнах да спя, станах и отивам при наще и питам "Какво ми е домашното за утре?" аз го помня обаче в този момент не можех да усмисля защо го правя...
Иначе съм ревала със сълзи си ...
Най - редовно майка ми влиза в стаята и аз сънена се обръщам и я питам нещо странно ..и тнт.
fenkatakrisi952
08-11-2008, 05:44
не говоря :D
drogstera
08-11-2008, 08:13
8-) говора и още как
LucyFen4e
08-11-2008, 11:02
Да говорила съм :D :D :D някой път съм се изправяла в средно положение в леглото и съм почвала да говоря някви простотии :D :D :D .Така ми казаха
JuSt_A_FrEaK
08-11-2008, 11:48
Ми като малка ме чули да повтарям на сън "баба ескимос" няколко пъти :razz: Също и съм ходила на сън и един път ме видяли да се мъча да си обувам чорапите. :razz: :razz: Е попиках се като ми казаха... :razz: :razz: :razz:
gothic_angel
08-11-2008, 13:24
Не
преди го правих сега не съм и
няма кой да ми каже и да съм
Sweet_Play_F
08-11-2008, 19:41
Ами аз само съм говорила на сън,плакала съм и съм се усмихвала. ;dd А брат ми един път стана,отиде до входната врата,отвори я след тва я затвори и пак се върна и заспа. :shock:
cLaDyRcHe
08-11-2008, 20:48
mi na mene i dvete mi sa se sly4vali :D skoro ne s1m se razxojdala vk16ti dokato spa no predi godina nqk1de s1m stavala da si miq z1bite edin p1t daje s1m otklu4vala vratata,da izlizam sig nz ni6to ne pomnq i maika mi se opla6ila i stanala da vidi kvo stava i kat me vidqla baq se xilila 8-) p1k za b1lnyvaneto edna ve4er dokato s1m spqla i s1m kazala"ave rado pysni ma de stga si ma tormozil"i s1m se smeela v s16toto vreme :D (to ima6e takava sly4ka nego den de ama kakto i da e :razz: )i brat mi o6te ne bil zaspal o6te i ma 4yl kat si prikazvam 8-)
TellMeYourName
08-11-2008, 21:12
Не знам, до сега никой не се е оплакал.
chocoleptic
08-11-2008, 21:28
Аз си правя разходки до Ню Уорк.
знам че като спя много ритам и говоря също :-D
KoRnFlAkE
08-16-2008, 00:24
Говоря, смея се, крещя.
Поне така са ми казвали.
А пък сестра ми ходи и говори на сън. Когато не знаех много яко ми изкара акълите една нощ. :-D