View Full Version : Модерни кукли? --> Damn no ;/
sexy_devil4e
10-06-2007, 16:09
оуу,мацки наще съфорумници толкова ни обичат,че и песен са ни измислили.. :lol: по цял ден с нас се занимават!
хаха,сладки ,повече няма да се занимавам с вас,като гледам и никой друг "клонинг"не го прави,така че що не земете да си намериет друго занимание..айде стига вече с тея спорове,тоест вие не спорите ,де..ма,не ви ли писна вече,щото някой станахте жалки? :roll:
ае спирам,само чакам другите клонинги да обсъдиме кои цветове са най ФЕШЪН в момента.. :lol:
~BoRn^InLoVe~
10-06-2007, 16:36
оуу,мацки наще съфорумници толкова ни обичат,че и песен са ни измислили.. :lol: по цял ден с нас се занимават!
хаха,сладки ,повече няма да се занимавам с вас,като гледам и никой друг "клонинг"не го прави,така че що не земете да си намериет друго занимание..айде стига вече с тея спорове,тоест вие не спорите ,де..ма,не ви ли писна вече,щото някой станахте жалки? :roll:
ае спирам,само чакам другите клонинги да обсъдиме кои цветове са най ФЕШЪН в момента.. :lol: първо не сте никви мацки второ не се мислете за нещо много и да си въобразявате че тая песен някой я е измислил специално за вас след 1 мин ще дам линк към песента която повтарям НЕ Е ИЗМИСЛЕНА ЗА ВАС.п.п не е на бг
~BoRn^InLoVe~
10-06-2007, 16:39
norm-eksik etek (http://vbox7.com/play:03e18c72)
~BoRn^InLoVe~
10-06-2007, 17:03
курвенска работа...ух,селска работа...ах =;
gothic_angel
10-06-2007, 17:37
Според мен всеки се облича и прави каквото поиска :)
suantito
10-06-2007, 18:23
Абе гледам тука си спамите яко, та да ви питам тоя форум да не е хостнат от марс!? Много бавно и зарежда страницата. И повярвайте ми не е от интернета ми. Ми това е айде живо здраво от мен.
punkrock
10-06-2007, 19:01
и на мен ми зарежда доста бавно, ама сигурно е претоварен и затова :-k
DqVoLsKI_ChaRoVnA
10-07-2007, 00:10
Аа За кФо дА СмЕ орИГиНалНИ катО моЖе да Сме бАнАЛнИ :-D :-D
Wrathchild
10-07-2007, 00:48
На мен са ми много смешни като вземат да се клепат с 15 кила грим.
Няма нищо по-хубаво от това младото момиче да е естествено :roll:
Песента е супер готинка ... А като не е за нас защо си я хост-нал тука? Абе няма значение... А междо другото онзи ден ходихме по магазините с RaLiTyy^L0V3 .. тя си купи блузка и аз си харесах една... Супер готинка беше,обаче отдолу модела завършваше много грозно и.. ме отказа ахах :) Сега си търся нещо друго... Мисля да си взема нещо лилаво.. С ОГРОМНИ РЪКАВИ.Супер много ме кефят тези блузки...
sexy_devil4e
10-07-2007, 08:22
Песента е супер готинка ... А като не е за нас защо си я хост-нал тука? Абе няма значение... А междо другото онзи ден ходихме по магазините с RaLiTyy^L0V3 .. тя си купи блузка и аз си харесах една... Супер готинка беше,обаче отдолу модела завършваше много грозно и.. ме отказа ахах :) Сега си търся нещо друго... Мисля да си взема нещо лилаво.. С ОГРОМНИ РЪКАВИ.Супер много ме кефят тези блузки...da i mene mn me kefqt..to sega lilavoto i sivoto sa mn moderni,taka 4e i az tursq lilavi rabotki :lol:
sexy_devil4e , песента кефи ли те? мен много ме радва... ХАХхахХАХа...
чувствам се като... ВИП в тоя форум... Особено в тази тема.. Всички ми обръщат внимание... чак песни превеждат и хост-ват за мен и за останалите "клонинги"... няма какво да говоря .. ние сме си ВИП Barbie girls xahhXHAH
sexy_devil4e
10-07-2007, 08:58
sexy_devil4e , песента кефи ли те? мен много ме радва... ХАХхахХАХа... abe,da ti kaja i mene me radva!to taka kato sme kloning :lol:
sexy_devil4e
10-07-2007, 08:58
чувствам се като... ВИП в тоя форум... Особено в тази тема.. Всички ми обръщат внимание... чак песни превеждат и хост-ват за мен и за останалите "клонинги"... няма какво да говоря .. ние сме си ВИП Barbie girls xahhXHAH :!: :lol: :lol: :lol: ma da,az kazah v predi6en post,te tolkooo mn ni ob4at..
АХхахХ... Тая тема може да я прекръстим на "Говорилня за Барбита" ахах и да си лафиме :) Аз мисля да пусна в някой раздел таква темичка.. "Тендециите на сезона" примерно..Или нещо такова,където всички да споделяме мнения за цветовете... за аксесоарите и т.н. Мисля,че имаме нужда от такава тема.Не,че не можем и тук да си лафим,ама ддз... По-якичко ще е да си имаме собствена тема :)
sexy_devil4e
10-07-2007, 09:05
АХхахХ... Тая тема може да я прекръстим на "Говорилня за Барбита" ахах и да си лафиме :) Аз мисля да пусна в някой раздел таква темичка.. "Тендециите на сезона" примерно..Или нещо такова,където всички да споделяме мнения за цветовете... за аксесоарите и т.н. Мисля,че имаме нужда от такава тема.Не,че не можем и тук да си лафим,ама ддз... По-якичко ще е да си имаме собствена тема :)идеята ти ме кефи,ми айде верно,обаче тя една мацка СТОСИ ВЕЧЕ НАПРАВИ ФЕШЪН КЛУБ И ТЕ Я ИЗЯДОХА..ХХАА
PaRty'GirL
10-07-2007, 22:22
mislq 4e 4ovek spokoino moje da sledva modnite tendencii i sa6tevremenno da ima sobstven stil...no za sajalenie mn malko hora go pravqt
mislq 4e 4ovek spokoino moje da sledva modnite tendencii i sa6tevremenno da ima sobstven stil...no za sajalenie mn malko hora go pravqt
Мда така е... Обаче пък никой няма право да съди нас за нашия стил на обличане...
PaRty'GirL
10-08-2007, 05:07
koi vas? vseki 4ovek si ima svoq individualnost i sledovatelno svoil stil i stil na obli4ane, koito moje da bade i po posledni modni tendencii primerno no pak da otgovarq na stila mu...
koi ste tezi vas?!
"Модерните Кукли" , "Клонингите" , "Кифлите" , "Барбитата" , "Прахосмукачките" .... И още как ли не ни нарекоха тука... Общо взето : Фешънките.
"Модерните Кукли" , "Клонингите" , "Кифлите" , "Барбитата" , "Прахосмукачките" .... И още как ли не ни нарекоха тука... Общо взето : Фешънките.
пропуснала си КОПИРНИ МАШИНИ
пропуснала си КОПИРНИ МАШИНИ
Мани ги тия уроди , приятелката ми имаше такива 4-5 такива приятелки , ми баце те като си сложат очилата тип "Windshield" и не може да ги познаеш коя коя е... сичките изрусени до бяло , с некви окъсани парцали каде мислат че са модерни #-o с обици дето мое ти откинат ухото и тем подобни аксесоари , аиде нема нужда , чао довиждане приятни сънища
:smt005 аз гледам да стоя от такива индивиди чувал съм че това е болестно състояние предавано от уста към ухо, ако ги слушаш много ти се пъпжил мозъка и ставаш като тях *runs away in fear*
xaxaxax oshte li sporite po taq tbpa tema be.?
xaxaxax oshte li sporite po taq tbpa tema be.?
а на български тфа ще рече ?
IKisseDAGirL
10-08-2007, 14:21
Ии, аз чак сега я видях темата.
Малко не обичам такива дискусии - кой как се обличал, как изглеждал, какво слушал, ама ще се прежаля тоя път.
Аз лично не виждам нищо лошо в късите поли, хубавите потници или високите ботуши, стига всичко да е с вкус. Самата аз обичам да нося такива дрехи.
Може да вземеш най-гадните парцалки, но когато ги съчетаеш, да се получи добра комбинация, и най-важното - различна от останалите.
Не отричам - обичам да се обличам по модата, но винаги избирам това, което ми харесва и ми стои добре.
Имам предвид, някои дрехи сякаш са правени специално за теб, като по поръчка - все едно си се родила с тях. Други пък може да са перфектни за някои хора, но както казва една моя приятелка, на теб да ти стоят като харизани :lol:
Нямам нищо против "Барбитата". Стига да не са смешни, са много симпатични. Само трябва да са истински, не опитващи се да се правят на такива.
Веднъж си направихме експеримент с едно момиче от моя клас - тя слуша метъл и съответно се облича в този стил - облякохме я в тесни дънки, токчета, направихме й хубава прическа, гримирахме я и стана като кукличка, просто прекрасна :) Определено изглеждаше много по-добре от преди. :wink:
IKisseDAGirL
10-08-2007, 14:37
Пак стигаме до това, че "някои" не означава "всичките". Не си бил с всички, нали?
IKisseDAGirL
10-08-2007, 14:45
А и зависи какво разбираш под Барби.
Аз под това разбирам себе си :D (Хех, шегувам се).
4ujdata_
10-08-2007, 15:31
:smt061 :smt061 аз подкрепям тоя стил хихи 6тото и аз сам както казжа6 ти от куклите Барби нз всеки си има вкус(само дето не сам с коко6а при4еска) :-D :-D :smt061 :smt019 :smt019 8) 8)
hyaxyhayxhayhxhyyhxyhayhxyhayhxhyahyx :lol: Olelee ne e istina towa..bas darja che tia ot foruma det sa se samonarekli fashionki hi4 ne sa takia..ligli4kata bate..hxyxyayyhxhay e tfa ako e fashionka..sa wlezzli waw foruma i reshili da se predstawqt za fashionki i weche se gordeqt"oo nie sme fashionkiii..o she si kupq lilawa bluzka" :lol: :lol: Bate prosti ama 4ak pa tolkowa :lol: istinskata fashionka ne e tolkowa argantna i PROSTA taka che ae sprete da se praite na 6 bez 10..Zaradi takia kato was det se praat na fashionki i lubimite im izrazi sa"Nie sme kvartalnite princeski""ligla sam i kfo,naduta sam i kfo..""kuchka s1m no ne tvoqta""ne sam perfektna no sam efektna" i bezbroi o6te drugi,sichki mrazqt fashionkite..Tochno zaradi was!Moga da kaja che powecheto ISTINSKI fashionki ne se darjat po toq eftin nachin,darjat se kulturno i iziskano..a takiwa kato was..hmmm..kazwam si4ko tfa sas sigurnost 6ot i az s1m fashionka ama nikoga ne bih po4nala da obijdam dr i da izpolzwam takiwa tapi izrazi..osobeno pak da se darja tolko nadmenno!!!
fuck_all
10-08-2007, 16:49
:smt061 :smt061 аз подкрепям тоя стил хихи 6тото и аз сам както казжа6 ти от куклите Барби нз всеки си има вкус(само дето не сам с коко6а при4еска) :-D :-D :smt061 :smt019 :smt019 8) 8)
сЪгласна съм И а3 съм тАка :-D :smt016 \:D/
EvilBrunette
10-08-2007, 17:54
hyaxyhayxhayhxhyyhxyhayhxyhayhxhyahyx :lol: Olelee ne e istina towa..bas darja che tia ot foruma det sa se samonarekli fashionki hi4 ne sa takia..ligli4kata bate..hxyxyayyhxhay e tfa ako e fashionka..sa wlezzli waw foruma i reshili da se predstawqt za fashionki i weche se gordeqt"oo nie sme fashionkiii..o she si kupq lilawa bluzka" :lol: :lol: Bate prosti ama 4ak pa tolkowa :lol: istinskata fashionka ne e tolkowa argantna i PROSTA taka che ae sprete da se praite na 6 bez 10..Zaradi takia kato was det se praat na fashionki i lubimite im izrazi sa"Nie sme kvartalnite princeski""ligla sam i kfo,naduta sam i kfo..""kuchka s1m no ne tvoqta""ne sam perfektna no sam efektna" i bezbroi o6te drugi,sichki mrazqt fashionkite..Tochno zaradi was!Moga da kaja che powecheto ISTINSKI fashionki ne se darjat po toq eftin nachin,darjat se kulturno i iziskano..a takiwa kato was..hmmm..kazwam si4ko tfa sas sigurnost 6ot i az s1m fashionka ama nikoga ne bih po4nala da obijdam dr i da izpolzwam takiwa tapi izrazi..osobeno pak da se darja tolko nadmenno!!!
Хмм, интересно мнение. Може би си права... :roll: Определено думата Фешън не е подходяща за някои, които "дадоха мнение" в темата. И... може би точно такива злобни момичета, с огромно самочувствие, а без капка мозък са причината да заключа толкова глобално за всички Барбита. Извинявам се все пак на изключенията...
Ако съдим само по външния вид - да, сладки са/сте (някои), но не САМО външността прави Човека, по дяволите, за това говоря. Въобще не казвам, че трябва да ходиш като клошар, за да си по-различен. Просто мисля, че трябва да се стремиш не само към очите на хората, а и да достигнеш сърцето, душата. Да те запомнят с нещо, с което превъзхождаш останалите. Може да звучи малко като борба за оцеляване - да се стремиш да бъдеш по-добрия, но така е устроен света от векове. Така са се раждали таланти, гении, защото са били нещо по-различно, нещо повече...
А Вие, кукли, ми напомняте за Хитлеровият идеал и нацизма като цяло (смешно, но е така). И той е настоявал всички да са еднкави - сини очи, руса коса, бяла раса... и въобще да няма никакво генетично разнообразие. Някак си по подобен начин ми изглеждате и Вие - еднакви, изкуствени и разчитащи само на това, което им е дадено от природата (или от мама и тати) - външен вид и дрешки. А другите - Те да не би да са нещо по-малко, по-долна класа???
Въпросът ми: По какви ценности вече се оценява що за човек си в 21 век??? Не мога да разбера. Къде остана остроумието, чара , интелекта (естествено вървящо ръка за ръка с приличния, НОРМАЛНИЯ външен вид)... НЕ може да ми кажете, че един умен човек - метъл например (често ги давате за пример), ще бъде немарлив, нехигиеничен. Трябва да си ТЪП, за да не се грижиш за себе си.
И така... в заключение на огромния ми пост. Губи се вече уникала, прекалено много копия. Среща се прекалено рядко. Но може би това трябва да Ви радва, обикновени тийнове - че ставате по-малко, но все пак успявате да устоите, да бъдете себе си. O:) Айте чакам да ме запалите на клада недеоволните от мнението ми. (шегичка)
Хмм, интересно мнение. Може би си права... :roll: Определено думата Фешън не е подходяща за някои, които "дадоха мнение" в темата. И... може би точно такива злобни момичета, с огромно самочувствие, а без капка мозък са причината да заключа толкова глобално за всички Барбита. Извинявам се все пак на изключенията...
Ако съдим само по външния вид - да, сладки са/сте (някои), но не САМО външността прави Човека, по дяволите, за това говоря. Въобще не казвам, че трябва да ходиш като клошар, за да си по-различен. Просто мисля, че трябва да се стремиш не само към очите на хората, а и да достигнеш сърцето, душата. Да те запомнят с нещо, с което превъзхождаш останалите. Може да звучи малко като борба за оцеляване - да се стремиш да бъдеш по-добрия, но така е устроен света от векове. Така са се раждали таланти, гении, защото са били нещо по-различно, нещо повече...
А Вие, кукли, ми напомняте за Хитлеровият идеал и нацизма като цяло (смешно, но е така). И той е настоявал всички да са еднкави - сини очи, руса коса, бяла раса... и въобще да няма никакво генетично разнообразие. Някак си по подобен начин ми изглеждате и Вие - еднакви, изкуствени и разчитащи само на това, което им е дадено от природата (или от мама и тати) - външен вид и дрешки. А другите - Те да не би да са нещо по-малко, по-долна класа???
Въпросът ми: По какви ценности вече се оценява що за човек си в 21 век??? Не мога да разбера. Къде остана остроумието, чара , интелекта (естествено вървящо ръка за ръка с приличния, НОРМАЛНИЯ външен вид)... НЕ може да ми кажете, че един умен човек - метъл например (често ги давате за пример), ще бъде немарлив, нехигиеничен. Трябва да си ТЪП, за да не се грижиш за себе си.
И така... в заключение на огромния ми пост. Губи се вече уникала, прекалено много копия. Среща се прекалено рядко. Но може би това трябва да Ви радва, обикновени тийнове - че ставате по-малко, но все пак успявате да устоите, да бъдете себе си. O:) Айте чакам да ме запалите на клада недеоволните от мнението ми. (шегичка)
Аз съм категорично на твоето мнение..Браво \:D/ =D> Ето един нормално мислещ човек .. :wink:
Айте чакам да ме запалите на клада недеоволните от мнението ми. (шегичка)
* ентусиазиран от идеята наглася клада :twisted: и подгодвя огъня за жертвата но после се сеща че е "на нейна страна" и излива една кофа вода върху огъня * 8-[
EvilBrunette
10-08-2007, 20:51
* ентусиазиран от идеята наглася клада :twisted: и подгодвя огъня за жертвата но после се сеща че е "на нейна страна" и излива една кофа вода върху огъня * 8-[
*дава на Каеl Гинкобилоба, за да не забравя вече, че тя е от "добрите" :-D
*дава на Каеl Гинкобилоба, за да не забравя вече, че тя е от "добрите" :-D *мерси сърдечно докато се мъчи да натъпче сатъра и бокса в задния си джоб* 8-[
KocMoHaBTa
10-08-2007, 21:02
майка ви деба фешънки
майка ви деба фешънки
man that's retarded..... :smt011
EvilBrunette
10-08-2007, 21:37
*дава на Каеl Гинкобилоба, за да не забравя вече, че тя е от "добрите" :-D *мерси сърдечно докато се мъчи да натъпче сатъра и бокса в задния си джоб* 8-[
*препоръчва на Kael да посети курс за овладяване на гнева или просто да метне старата прахосмукачка от терасата (btw в Китай правят същото с Tv-та* :D
*препоръчва на Kael да посети курс за овладяване на гнева или просто да метне старата прахосмукачка от терасата (btw в Китай правят същото с Tv-та* :D *съжелява много за ситуацията, и решава да ти се реваншира с едно буетче цветя, дано ти харесват прясно откъснати маргаритки щото само тфа успя да намери*
talisman4e_
10-08-2007, 21:46
Лично аз от части одобрявам фешъните,но не напълно :) Като стил и начин на обличане,горе-долу ми харесват, като изключим някои путки дето слагат по 1 тон грим, също така не ме кефят бритоните тип "каска" :lol: .... Имам приятелки,които се носят фешънки и са много свястни и добри ... ама познавам и такива дето са със вирнат нос до небето и самочувствие до Бога ми, на абсолютно никакво покритие :smt005 ...Които ме дразнят изключително много и не ги уважавам хич :wink: .. Общо взето не подбирам хората по стил... а по това какви са всъщност .. Така че бих казaла на всички фешъни да си го начукат , с малки изключение :P
EvilBrunette
10-08-2007, 21:56
*препоръчва на Kael да посети курс за овладяване на гнева или просто да метне старата прахосмукачка от терасата (btw в Китай правят същото с Tv-та* :D *съжелява много за ситуацията, и решава да ти се реваншира с едно буетче цветя, дано ти харесват прясно откъснати маргаритки щото само тфа успя да намери*
* е очарована и връща жеста с букетче минзухари, защото за др китки не се сеща (Ъъъ, есенните минзухари ли бяха отровни - ooops 8-[ *... xixi :D
* е очарована и връща жеста с букетче минзухари, защото за др китки не се сеща (Ъъъ, есенните минзухари ли бяха отровни - ooops 8-[ *... xixi :D*се отравя и умира*
EvilBrunette
10-08-2007, 22:01
* е очарована и връща жеста с букетче минзухари, защото за др китки не се сеща (Ъъъ, есенните минзухари ли бяха отровни - ooops 8-[ *... xixi :D*се отравя и умира*
* се чувства виновна и му дава противоотрова ПРЕДИ да е "ритнал камбанката" O:) *
* се чувства виновна и му дава противоотрова ПРЕДИ да е "ритнал камбанката" O:) **поглъща противоотровата с това което някога бяха устните му и казва че май доста се отклониха от темата и припата мънкайки под носът си " i'am a good boy... i'am a good boy... i'am a good boy ....*
EvilBrunette
10-08-2007, 22:10
* се чувства виновна и му дава противоотрова ПРЕДИ да е "ритнал камбанката" O:) **поглъща противоотровата с това което някога бяха устните му и казва че май доста се отклониха от темата и припата мънкайки под носът си " i'am a good boy... i'am a good boy... i'am a good boy ....*
*се радва, че Kael e спасен, подръпва си ухото и обещава (уж) да не прави такива отклонения от темата повече* :wink:
[quote:a9de7871e8="Evil`Brunette"] Айте чакам да ме запалите на клада недеоволните от мнението ми. (шегичка)
*се радва, че Kael e спасен, подръпва си ухото и обещава (уж) да не прави такива отклонения от темата повече* :wink:[/quote:a9de7871e8]*се събужда чудейки се кога някой ще им се скара заради мизериийката която направиха стея километрични цитати* ( и искрено съжелява за кладата O:) )
EvilBrunette
10-08-2007, 22:19
[quote:872f25a567="kael"][quote:872f25a567="Evil`Brunette"] Айте чакам да ме запалите на клада недеоволните от мнението ми. (шегичка)
*се радва, че Kael e спасен, подръпва си ухото и обещава (уж) да не прави такива отклонения от темата повече* :wink:[/quote:872f25a567]*се събужда чудейки се кога някой ще им се скара заради мизериийката която направиха стея километрични цитати* ( и искрено съжелява за кладата O:) )[/quote:872f25a567]
* нарушава обещанието си да не се отклонява от темата с риск, че ще гори в ада, само за да успокои съвестта на Каеl, относно кладата, като му казва, че му прощава*
...И всички заживели щастливо без вече да ядат букетите, които им се подаряват (особено ако са минзухари)! :) Happy end :smt005
EvilBrunette
10-08-2007, 22:33
8-[ or is it ?!?
To be continued... :smt024
8-[ or is it ?!?
To be continued... :smt024tomorrow maybe ;)
EvilBrunette
10-08-2007, 22:42
8-[ or is it ?!?
To be continued... :smt024tomorrow maybe ;)
We'll see... :wink: A за сега: Good night Sleep tight and don't let the bed bugs bite ya :twisted: :smt015
OnLy`U определено си права!В момента даже нямам какво да напиша...Сякаш тя е казала всичко,което се мъча да кажа от толкова дълго време...Перфектно е обяснила това,което аз исках да обясня,когато се опитах да спра този спор,но кой ли ме послуша.... Благодаря ти !!! И съм напълно на твоето мнение, OnLy`U !
Evil`Brunette - Теб никой няма да те гори,понеже няма причина...В мнението ти 1 обида няма и 1 лъжа също! Определено подкрепям и теб!
Не съм от тези момичета,които продължават да спорят,макар да виждат,че има и други,които също не грешат! Примирявам се с това,че обидите край няма да имат... Просто аз повече няма да се включвам във споровете,поради простата причина,че само се ядосвам!
strawberry
10-09-2007, 13:49
Az ve4e se izkazax po temata a sega e momenta pak da se vklu4a 6tot ne izdyrjax Awe ligli4keeeeee koi te izmami 4e si xubava i kvo te kara da si misli6 4e si fashion-ka?Ednata diademka li ? Are spadni si malko samo4uvstvieto 6tot moje da si izkarala 5.75 ama da ne moje6 da kaje6 ne6to smisleno i interesno,a i absolutno bez pokritie si se nadula tolkova.Ako pita6 mene,ne ako me pita6 mi az napravo si kazvam za mene izob6to ne si xubava ne si i fashionka ami si nqkvo sredno polojenie det ne se znae kvo e izob6to...
hxuahxua samo4ustvieto nqma da si go "spadna" i ne me pravi ednata diademka feshion xhauxhauxhua i povqrvai mi moga da kaja dosta smisleni i interesno ne6tica huaxa pak za samo4ustvieto mi ...s pokritie e xhauxhua ma kvo li razbira6 ti ot samo4ustvie pri polojenie 4e sigurno po cql den dreme6 na kompa i se samosajelqva6 kolko si zle i typa i ograni4ena i prosta i maloumna i t.n. ne mi se izrejdat superlativi za teb ... pak kato za teb ne sam hubava dai ti snimka da te vidim tebe kolko si hubava xhauxa i za srednoto polojenie da taka si e za6toto ne obi4am da se zatvarqm samo v edin stil tova 4e ne vseki den sam na tok4eta i s rozova bluzka o4ilca i diademka ne me pravi po malko fashion... QSNO??? i da ne e ne mi puka za tebe da ti kaja samo pak i kakvoli moje da razbira edno v4era6no lape kato teb deto hodi na sladkarnica s mama i s tate da qde torti4ka i da pie limonadka 6tot ne znae kvo e tva kola!!1 aide mar6 ot glavata mi ne me zanimavai s nis6iq si na4in na jivot ami hodi da si u4i6 urocite 4e taka kato gledam ima6 nujda a za ocenkite mi...ami u4a v nai elitnata gimnaziq v qmbol i moga da ti kaja 4e dosta pove4e znam ot tebe za kakvoto i da bilo!!! aide ..... :smt006
Da we po cql den sym na komputyra i ve4er se razvilnqvam se pak magistralata me zove.I ne ne xodq s mama i tati,a s baba i dqdo,i ne piq limonada,a mineralna voda.Ne sym tolkova bogata kato tebe da si q pozvolq.E v Qmbol i az moga da u4a v "nai-elitnata"gimnaziq i da zavyr6vam ne s 5.75 a 9.75... Tam ste sigurno s pyti po malko u4enicite i e logi4no 4e nqma da ima xora koito da ne u4at v "nai0-elitnata" gimnaziq....
iveto_love
10-11-2007, 00:00
и на мен ми е писнало да виждам такива но те са навсякъде :x с по 100 тона грим и очила големи колкото главите им :smt011 ако това е секси убийте ме всички лепнали по една такава снимка в някой сайт за запознанства и се мислят за велики а като ги видиш без грим и очила можеш да се изплашиш... nap1lno s1m s1glasna s teb
FaTaLnO_sLaDkA
10-11-2007, 08:54
strawberry kefi6 me :-D xxaxahxahxah ama verno ligli4ke ti vuob6te nqma6 ni6to ob6to s toq stil :smt011 neznam kolko si ymna i t.n.. ama pone ne pretendirai za ne6to deto ne si :-D
http://i.data.bg/07/10/11/601802_t.jpg (http://img.data.bg/i.php?id=601802)
:oops: :smt007 O:) \:D/
:oops: :smt007 O:) \:D/ ето това ( снимката ) един мъдър човек нарече прахосмукачка
EvilBrunette
10-11-2007, 20:40
http://draguladk.data.bg/Emoticons/Emot/wc.gif
Лелеее, човече, точно това имах предвид! Четеш ми мислите :-D
BWald0rf
10-11-2007, 21:45
И на мен ми пусна от някакви кукли ''Барби'' дет само са контят а са кухи кат лейки
мда .. ф повечето случаи са такива ..
абе и аз не разбирам кфо толку ги кефи сички да са еднакви .. изкуствени .. вечно с тая усмивчица .. хиляда тона грим .. пърхащи миглички и дрешки извадени от последното модно списание .. и за кфо?? .. лично мое мнение е че в такава кукла ( буквално кукла .. ) рядко някой се влюбва .. момченцата ги харесват за ден-два .. имат някфи връзки и т.н. .. и кфо?? ..под тоя грим дори неможеш да видиш какъв е човека срещу теб .. Това е жалко просто .. изгубват своята индивидуалност и си мислят че перфектните .. използват разни заучени фразички и се праат на газарки .. просту картинка .. Айде няма да говора повече .. Just be real ;) [/b]
Lake-of-tears
10-12-2007, 05:55
Спокойно бе.. Пък и повечето хора, вглъбени в интересите си, не могат да се нарекат уникални , защото възприемат даден стил на обличане/поведение. Какво да се прави :) Мен не ме дразни :)
Ейййй ... нямат ли край тези просототии бее... Леле,това е някакъв пълен ужас!Защо изобщо е направена тази тема?! Ако бяхме очи в очи всички едва ли щяхме да ги говорим всичките тези неща...Най-много метъли и фешънки да си издерат очите аХАХахХАха... Айде стига вече...Направо бих помолила да се заключи глупавата тема и толкова... И ако може да спрете с тези "Прахосмукачки" и "Кифли" и всякакви такива глупави коментари...Момичетата на снимката междо другото са супер!
Момичетата на снимката междо другото са супер, зле
Ейййй ... нямат ли край тези просототии бее... Леле,това е някакъв пълен ужас!Защо изобщо е направена тази тема?! Ако бяхме очи в очи всички едва ли щяхме да ги говорим всичките тези неща...Най-много метъли и фешънки да си издерат очите аХАХахХАха... Айде стига вече...Направо бих помолила да се заключи глупавата тема и толкова... И ако може да спрете с тези "Прахосмукачки" и "Кифли" и всякакви такива глупави коментари...Момичетата на снимката междо другото са супер!
+1 Sprete nai nakraq i ostavete horata da se oblichat kakto iskat :!: :!:
desidala
10-13-2007, 17:21
Мен определено ме дразнят, но имам една такава...приятелка :? . Определено не одобрявам нейния стил на обличане, музика-чалгарче е , слагането на тонове грим, постоянното правене на глупави, едва ли не порно снимки и опити да свали некви 20 годишни. Прилича на некво МАЛОЛЕТНО курве. Глупава е и нз кво още. Единственото което ще я спаси са повечето пари на баща й. И ако не я фане некой на купон или в кенефа на дискотеката да я изе*бе е па на. Мноу пъти съм се опитвала да го вразумя тва момиче, ама тя явно не ще, така че вече ноу не ми пука за нея [-X :smt010 Съжалявам и много при това, щото кат беше по-малка беше едно готино дете, с което тичахме из квартала, катерихме се по дърветата, не я мързеше да се разхожда и си учеше след даскало. Беше къде, къде по печена :(
tantolinka
10-13-2007, 17:23
Absoliutno sam saglasna!Normalno e vsi4ki da se vodqt po tendencii, ama nqkoi momi4eta malko prekalqvat!
да!
hilaRy___
10-13-2007, 17:49
mack0 mn sym saglasna s tebe i mene mn me draznat tiq ...ujaST...ta te sa ednakfi ....
suantito
10-13-2007, 19:56
Абе вий да не им завиждате :lol:
супер якички :smt007 хехе ми че кфо кату се обличаме така?пфф за вас метали/скейтъри/рапарчета и прочие сме еднакви.. ми за нас какво да ви кажа аз като видя един метъл на улицата след 50 м още един и си викам.. "абе тоя не беше ли предния" пфф и за нас вие сте еднакви както ние за вас... аз си обичам модните тенденции и ми харесва всичко модерно да си го имам в гардероба... :smt019
sladkish_14
10-13-2007, 20:21
супер якички :smt007 хехе ми че кфо кату се обличаме така?пфф за вас метали/скейтъри/рапарчета и прочие сме еднакви.. ми за нас какво да ви кажа аз като видя един метъл на улицата след 50 м още един и си викам.. "абе тоя не беше ли предния" пфф и за нас вие сте еднакви както ние за вас... аз си обичам модните тенденции и ми харесва всичко модерно да си го имам в гардероба... :smt019
И на мен ми харесва снимката :wink:
suantito
10-13-2007, 20:25
И на мен ми харесва снимката :wink:
+1
EvilBrunette
10-13-2007, 22:25
Btw, интересно ми е, горките момичета на снимката дали знаят, че така жестоко ги обсъждаме. Хора, говорим на глобално ниво. Не става дума за конкретни момичета или момчета, така че не мисля, че е редно да оценявате тази снимка. Но както искате. :wink:
LuCiFersAngeL
10-13-2007, 23:07
Щом искаш да си фешън надявам се вече да си се снабдила с дънки тип "шалвари", обли лачени ботушки на токче дебело 3 пръста, туника натруфена с пайети, диадема на точки и очила стил "стресната муха"... Баси... чудя се ако излезе на мода да се ходи с кофа на главата и с найлонови торбички на краката, как ли ще изглеждате милите фешънчета... Толкова ли не можете да си измислите вие как да се облечете, че трябва да следвате някакъв измислен шаблон!
някой хора сте като овце видите нещо и почвате да го правите не се усещате как ви манипулират ........... телевизията ви бърка яко у мозъка .......и не ми излизайте с номера "метъли" "пънкари" "рапъри" ..... как може 1 4овек от компанията ми да е луд фен на emenem и да не се облича като него , аз слушам метъл - и да не съм с метълски стилл на обличане ... а още 3ма познти са пънкари от които само 1 се облича горе доло пънк стилл ..... отговор: бали му мамата научете се да си изграждате свой собствен стил .... ( ако не можете гледайте пълна промяна ... там оня човек се пъне да им измисля УНИКАЛЕН стил на хората .... а не просто да им купи модни парцалки)
LuCiFersAngeL
10-13-2007, 23:23
някой хора сте като овце видите нещо и почвате да го правите не се усещате как ви манипулират ........... телевизията ви бърка яко у мозъка .......и не ми излизайте с номера "метъли" "пънкари" "рапъри" ..... как може 1 4овек от компанията ми да е луд фен на emenem и да не се облича като него , аз слушам метъл - и да не съм с метълски стилл на обличане ... а още 3ма познти са пънкари от които само 1 се облича горе доло пънк стилл ..... отговор: бали му мамата научете се да си изграждате свой собствен стил .... ( ако не можете гледайте пълна промяна ... там оня човек се пъне да им измисля УНИКАЛЕН стил на хората .... а не просто да им купи модни парцалки)
Кефиш! +1
abe az kato slu6am i metal i hip-hop i pynk kak bi trqbvalo dase obli4am togava......
(ot fe6an4etata ne o4akvam smislen otgovor)
tolkova li ne moje horata da ne se obli4at spored tova kakvi sa kakva muzka slu6at ili kakvo nosi Vute saseda...
6toto mi pisna ot cqloto daskalo 1 godina vsi4ki da hodat s kubinki drugata da stanat rapari i da sa nekfi smyknati 3-ta se 4algari (fe6ani kakto v slu4aq) ....
ne mi se i misli kakvo 6te stava do godina....
ta.... hora mislete sami bez da se oglejdate tolkova okolo vas!!!
Tedi_sheep
10-14-2007, 06:23
И на мен ми е странно като видя някоя призрачна личност с дълги черни коси дълга черна пола отдолу клин кубинки и черррна мантия да се развяват из центъра през лятото, ама не пускам тема нали и не коментирам злобно както тук?!Вече даже почвам да си мисля, че се дразните понеже тези "модни кукли"(както ги наричате) са харесвани много повече ?И по добре да се обличам модерно от колкото странно, не само че не искам да ми се смеят хората по улиците, но и не го харесвам.Еми то пък аз са дразня на тая тема и най-вече на злобните гадни коментарчета в нея, сега аз явно трябва да пусна тема, че тази тема е тъпа или пък за металите(и то не заради начина им на обличане, ами заради простите коментари оставени тук подправени с тънка злоба).Пфффф...А пък снимката на ония двете мацки е много яка, така трябва да изглежда един съвременен тинейджър, ако може да си го позволи!Ако не то ппоне може да си позволи нормални дрехи,а не все едно е умрял някой, б*хти всеки ден вместо по заведения, ще ходя явно на погребения...sOrRy ама да си имаме уважениетоооо....
Tedi_sheep
10-14-2007, 06:26
А и между другуто дрехите, които ги избират в "Пълна промяна" също са съобразени с модните тенденции, а за капак са и маркови. So...[-(
prettyIdeath
10-14-2007, 06:39
Всеки както се харесва така да се облича... :smt016
Щом искаш да си фешън надявам се вече да си се снабдила с дънки тип "шалвари", обли лачени ботушки на токче дебело 3 пръста, туника натруфена с пайети, диадема на точки и очила стил "стресната муха"... Баси... чудя се ако излезе на мода да се ходи с кофа на главата и с найлонови торбички на краката, как ли ще изглеждате милите фешънчета... Толкова ли не можете да си измислите вие как да се облечете, че трябва да следвате някакъв измислен шаблон!
На нас не ние проблем да си измислим стил на обличане,просто.. Защо да го правим,след като този ни харесва?! Искам само едно да разбера : НА ВАС КАКВО ВИ ПРЕЧИ,ЧЕ НИЕ СЕ ОБЛИЧАМЕ ТАКА И ,ЧЕ НИЕ СМЕ ЕДНАКВИ..НАЛИ НЕ СТЕ ВИЕ?!?!?!?!?!?!?
EvilBrunette
10-14-2007, 08:43
И на мен ми е странно като видя някоя призрачна личност с дълги черни коси дълга черна пола отдолу клин кубинки и черррна мантия да се развяват из центъра през лятото, ама не пускам тема нали и не коментирам злобно както тук?!Вече даже почвам да си мисля, че се дразните понеже тези "модни кукли"(както ги наричате) са харесвани много повече ?И по добре да се обличам модерно от колкото странно, не само че не искам да ми се смеят хората по улиците, но и не го харесвам.Еми то пък аз са дразня на тая тема и най-вече на злобните гадни коментарчета в нея, сега аз явно трябва да пусна тема, че тази тема е тъпа или пък за металите
Ами пусни де? Някои да ти пречи?
Омг, хора, защо като каже човек Фешън и веднага противоположното на него е метъл! за какви метъли става дума??? Да съм сравнявала Фешъни с метъли. Да съм казвала: "О, да, метълите са върха. Стила им на обличане е невероятен". Не помня въобще да съм говорила за това. Даже на няколко пъти споменах, че още по-смешни, дори от восъчните куклички, са новоизлюпените метълчета, които се самонаричат такива, защото са облечени в черно. А ако го попиташ за някоя класическа рок група, ще те гледа с празен поглед. После иди ми демонстрирай какъв метъл си. Метъл ама по дрешки... Както и да е. Искам да кажа да не ми обръщате думите, защото не заемам нечия позиция с темата си, нито възхвалявам метълите, а просто изразям мнение.
LuCiFersAngeL
10-14-2007, 08:46
На нас не ние проблем да си измислим стил на обличане,просто.. Защо да го правим,след като този ни харесва?! Искам само едно да разбера : НА ВАС КАКВО ВИ ПРЕЧИ,ЧЕ НИЕ СЕ ОБЛИЧАМЕ ТАКА И ,ЧЕ НИЕ СМЕ ЕДНАКВИ..НАЛИ НЕ СТЕ ВИЕ?!?!?!?!?!?!?
Ами да сме честни ли... НЕ МЕ ЕБЕ! Като видя някоя такава бамбина я подминавам, подсмихвам се и си казвам на ум "#759" и това е! Няма да тръгвам да убеждавам момичетата, че модата е ужасна, че големите слънчеви очила не подхождат на всяко лице и че чалгата е тъпа! Все пак щом ги правят тези неща все има някой, който ги харесва!
А и между другуто дрехите, които ги избират в "Пълна промяна" също са съобразени с модните тенденции, а за капак са и маркови. So...[-(
....... маркови че кой е казал че "фешъните" носят маркови "дрехи" ......
а колкото до знанието ти от към дрехи нищо не струва .... и не дрехите не са съобразени с тенденциите а с самия човек, че са маркови да, но нали знаеш че повечето "фешъни" носят парцали за по 20 кинта ....... а колкото за метълските дрехи ТИ знаеш ли колко ми струва switcher-a на cappa ( кажи ся че cappa не са маркови дрехи ..... )
BTW въобще не са най харесваните момичета .... просто са ( повечето ) толкова разкурвени че се пускат на всеки .... как няма да имат голям оборот
sladkish_14
10-14-2007, 13:33
Моля СПРЕТЕ :!: :!: :!: Ще си извадите очите бе хора :x =;
LuCiFersAngeL
10-14-2007, 13:36
BTW въобще не са най харесваните момичета .... просто са ( повечето ) толкова разкурвени че се пускат на всеки .... как няма да имат голям оборот
+
Ами нищо лично, но като се вгледаш в едно такова момиче, наконтено и в същото вземе толкова елементарно и слабоумно... какво друго може да направи освен да предлага евтини забавления на момчетата. И тези момичета си мисляте, че са върха на сладоледа... жалко, че няма кой да им каже, че нито едно нормално момче не би искало сериозна връзка с някаква вятърничева жена! Е сега... за една вечер чукане може... И сега да не ми наскачате 100 фешънчета да спорите, че не е така! Вярно е, че има някои изключения от това "правило", но за огромно съжаление са прекалено малко... Ако вие сте такива изключения, радвам се за вас, но повечето които познавам не струват нищо :smt011
много ми хареса това описание.и мисля че е доста пълно.аз съм момиче и незнам какво мислят момчетата,но имам приятелки които се обличат и държат като барбита.когато ги питам на какво се дължи това те ми отг:,,ами всички момичета изглеждат така а пък и на момчетата им харесва,,какъв е смисала да се обличаш и да се правиш на маймуна само заради тях?това не го разбирам.ако изглеждаме добре трябва самите ние да се харесваме.какъв е смисала да изглеждаме еднакво и да не се отличаваме?ами няма смисал.това беше моето мнение по този въпрос
ако всички момичета бяха такива аз отивам да скачам от стамболовия мост ( в търново )
Tedi_sheep
10-14-2007, 16:06
а колкото до знанието ти от към дрехи нищо не струва .... и не дрехите не са съобразени с тенденциите а с самия човек, че са маркови да, но нали знаеш че повечето "фешъни" носят парцали за по 20 кинта ....... а колкото за метълските дрехи ТИ знаеш ли колко ми струва на cappa ( кажи ся че cappa не са маркови дрехи ..... )
Оф когато влезеш в света на така наречените "фешъни" тогава ми говори кой носи маркови дрехи и кой не.А пък и ти май не знаеш ко пишеш .Не сам казала, че всички модерни дрехи са оригинални.И моля ти се, ако обичаш не ми казвай дали разбирам или не като изобщо неме познаваш.Освен това цялата ти тема акцентира върху switcher-a ти на сарра(който е марков и много добре знам марките), аз самата имам маркови дрехи, но не цитирам като теб чуждо мнение само за да изтъкна каква горница имам и на коя марка е ...Навсякъде има курви, ама навсякъде и а ти какво по точно разбираш от курва, момиче което се облича модерно и по-предизвикателно ли???!!!!Идва ми вече да повърна от някои хора...ужс :smt012
а колкото до знанието ти от към дрехи нищо не струва .... и не дрехите не са съобразени с тенденциите а с самия човек, че са маркови да, но нали знаеш че повечето "фешъни" носят парцали за по 20 кинта ....... а колкото за метълските дрехи ТИ знаеш ли колко ми струва на cappa ( кажи ся че cappa не са маркови дрехи ..... )
Оф когато влезеш в света на така наречените "фешъни" тогава ми говори кой носи маркови дрехи и кой не.А пък и ти май не знаеш ко пишеш .Не сам казала, че всички модерни дрехи са оригинални.И моля ти се, ако обичаш не ми казвай дали разбирам или не като изобщо неме познаваш.Освен това цялата ти тема акцентира върху switcher-a ти на сарра(който е марков и много добре знам марките), аз самата имам маркови дрехи, но не цитирам като теб чуждо мнение само за да изтъкна каква горница имам и на коя марка е ...Навсякъде има курви, ама навсякъде и а ти какво по точно разбираш от курва, момиче което се облича модерно и по-предизвикателно ли???!!!!Идва ми вече да повърна от някои хора...ужс :smt012ама ние сега общи приказки ли ще си говорим ....... " цялата ти тема акцентира върху суитчера" - грешка, защо ли - влизай по често в часовете по български ... колкото до въпроса - да такива "фйешан" момиченца попринцип са най оборотните ...
BTW поласкан съм че ми се молиш но аз не съм господ ....
Tedi_sheep
10-14-2007, 16:15
Защо пък всички наконтени да са слабоумни,елементарни, вятърничеви???И защо пък човек да не си мисли, че е върха на сладоледа???Ако човек не уважава себе си...ба*ти престръплението.А аз като се вгледам в гробарките и си мисля, че идва края на света, честно или че има някаква черна болест.АЗ самата имам много черни дрехи, но нямат нищо общо с онзи странният стил на онези странните хора :-& АСветът е прекалено голям за да съдите по обкръжението си, че фешъните са клурви, мурви и т.н.Направо някои от конетарите ви са смешни, не само злобни...СЕга знам, че ще ме нападнете, по принцип аз самата не съм толова враждебна, ама повечето мнения тук ме изкарват извън нерви...По добре някой да ходят да се гръмнат някъде ей така за щастие...
Tedi_sheep
10-14-2007, 16:21
Оф когато влезеш в света на така наречените "фешъни" тогава ми говори кой носи маркови дрехи и кой не.А пък и ти май не знаеш ко пишеш .Не сам казала, че всички модерни дрехи са оригинални.И моля ти се, ако обичаш не ми казвай дали разбирам или не като изобщо неме познаваш.Освен това цялата ти тема акцентира върху switcher-a ти на сарра(който е марков и много добре знам марките), аз самата имам маркови дрехи, но не цитирам като теб чуждо мнение само за да изтъкна каква горница имам и на коя марка е ...Навсякъде има курви, ама навсякъде и а ти какво по точно разбираш от курва, момиче което се облича модерно и по-предизвикателно ли???!!!!Идва ми вече да повърна от някои хора...ужс :smt012ама ние сега общи приказки ли ще си говорим ....... " цялата ти тема акцентира върху суитчера" - грешка, защо ли - влизай по често в часовете по български ... колкото до въпроса - да такива "фйешан" момиченца попринцип са най оборотните ...
BTW поласкан съм че ми се молиш но аз не съм господ ....
Прави се на много остроумен!И ето пак се изказа не на място ...да съм влизала в часовете по БЕЛ...ти пък бъди по адекватен...по принцип се моля на хора, които уважавам и познавам, така че не приемай молбата ми на сериозно, просто ще е добре ако спреш да даваш неадекватни отговори и да се заяждаш, ти само това правиш всъщност, спирам да се занимавам с теб де...
Прави се на много остроумен!И ето пак се изказа не на място ...да съм влизала в часовете по БЕЛ...ти пък бъди по адекватен...по принцип се моля на хора, които уважавам и познавам, така че не приемай молбата ми на сериозно, просто ще е добре ако спреш да даваш неадекватни отговори и да се заяждаш, ти само това правиш всъщност, спирам да се занимавам с теб де...
u hear that: "............................" - thats the sound of NO ONE CARING
Tedi_sheep
10-14-2007, 16:38
O.M.G.
Поздравявам всички с песента на Галена "Утешителна награда", много е хубава! :D
yes yes yes чалгата да живее -> http://www.youtube.com/watch?v=VntFEWF8I8A&mode=related&search=
O.M.G.
Поздравявам всички с песента на Галена "Утешителна награда", много е хубава! :D
Ето това е дразнещо. Не съм ти чела постовете за да твърдя за теб, но едно 98% от върлите "фйешъни" уж са хаус маняци, а всъщност умират за Камелия...
Tedi_sheep
10-14-2007, 16:56
Поздрав Преслава-Моят нов любовник!Това че пиша нещо тук не значи, че го правя в дейвствителност!А пък и за да съм ви поздравила с поп-фолк песен съм имала някаква цел!
Поздрав Преслава-Моят нов любовник!Това че пиша нещо тук не значи, че го правя в дейвствителност!А пък и за да съм ви поздравила с поп-фолк песен съм имала някаква цел!
ако ще си отговаряме с песни ( не че съм ги чувал тея чалгии ) ето ти отговор http://www.youtube.com/watch?v=uwf1E-_j74M
Tedi_sheep
10-14-2007, 17:09
http://www.uo-online.at/dateien/304_barbie_stockholm.jpg
:-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=
http://www.uo-online.at/dateien/304_barbie_stockholm.jpg
:-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=
Ша ма извиняааш ама да се насереш само по чантичката на Бенетон може да си приличаш с тая!
Tedi_sheep
10-14-2007, 17:15
http://www.rozanehmagazine.com/MarchApril06/gfd_l2.jpg
простия човек като няма ко повече да каже почва да си показва магарията .....
Tedi_sheep
10-14-2007, 17:21
http://luna27.blogdiario.com/img/bloody%20princess.jpg
:arrow: Колко е мрачен живота (sometimes)
А пък умният човек подминава простотията без да я коментира!
И...SHEEP
[ʃi:p]
1. овца (и прен.)
2. рl паство
3. овча кожа
???? :?:
добре де, всички видяхме защо в ника ти присъства "sheep"... тъпа си, но успокой се вече. Всички го разбрахме!
EvilBrunette
10-14-2007, 18:28
Tedi_Sheep, де да изглеждаха като тези кукли барби или моделките от списанията и фешънките, за които става дума, наистина бих им завиждала. Не говорим за против модата, а става дума за изкривената представа за мода. :wink: Иначе определено картинките ти са свежи. :roll: И не приемай обидите лично, ако не отговаряш на описанието, което съм представила. В смисъл имах предвид един прототип момичета, които се срещат на всяка крачка. Иначе дълбоко уважавам такива, които наистина следят модните тенденции и си създават СОБСТВЕН стил повлиян от тях (но не защото "всички в кафето са облечени тъй"). Разликата м/у такива (рядко срещани) момичета и пазарските фешънки с куха глава е в светлинни години. :|
Tedi_sheep
10-14-2007, 18:51
Evil`Brunette права си !Хубаво е човек да е стилен, не е задължително да е манекен, за да изглежда добре.А и настина има много такива момичета, за които говориш смешни и лично за мен "несполучливи клонинги на някой идол"!Но аз не се дразня на начина на обличане на метали,рокери,пънкари,чалг ри и т.н.Дразня се от начина, по който злобеят останалите срещу стила на някой, иначе всеки е свободен да прави със себе си каквото си пожелае!Радвам се, че човек като теб, който не харесва "фешъните" дава адекватни отговори и мнения без ненужна и глупава злоба =D>
EvilBrunette
10-14-2007, 19:10
Evil`Brunette права си !Хубаво е човек да е стилен, не е задължително да е манекен, за да изглежда добре.А и настина има много такива момичета, за които говориш смешни и лично за мен "несполучливи клонинги на някой идол"!Но аз не се дразня на начина на обличане на метали,рокери,пънкари,чалг ри и т.н.Дразня се от начина, по който злобеят останалите срещу стила на някой, иначе всеки е свободен да прави със себе си каквото си пожелае!Радвам се, че човек като теб, който не харесва "фешъните" дава адекватни отговори и мнения без ненужна и глупава злоба =D>
Виж, Теди_Sheep, дразнещото е самочувствието на някои, че са нещо повече от другите, само заради стила им на обличане. А не е така. Дрехите не правят човека. Нали?
Ами да сме честни ли... НЕ МЕ ЕБЕ! Като видя някоя такава бамбина я подминавам, подсмихвам се и си казвам на ум "#759" и това е! Няма да тръгвам да убеждавам момичетата, че модата е ужасна, че големите слънчеви очила не подхождат на всяко лице и че чалгата е тъпа! Все пак щом ги правят тези неща все има някой, който ги харесва!
Като не ви е*е,просто спрете с отвратителните си коментари по адрес на фешъните...Спрете да ни обсъждате в теми като тази...Спрете просто да ни обръщате внимание...Ние сме на по-долно ниво от вашето,така че...оставете ни да живеем! И ние сме хора...И ние имаме нужда от въздух около себе си ! СПрете,моля ви !
Като не ви е*е,просто спрете с отвратителните си коментари по адрес на фешъните...Спрете да ни обсъждате в теми като тази...Спрете просто да ни обръщате внимание...Ние сме на по-долно ниво от вашето,така че...оставете ни да живеем! И ние сме хора...И ние имаме нужда от въздух около себе си ! СПрете,моля ви ![/color]
извинявай
Като не ви е*е,просто спрете с отвратителните си коментари по адрес на фешъните...Спрете да ни обсъждате в теми като тази...Спрете просто да ни обръщате внимание...Ние сме на по-долно ниво от вашето,така че...оставете ни да живеем! И ние сме хора...И ние имаме нужда от въздух около себе си ! СПрете,моля ви ![/color]
извинявай
Какво трябваше да значи това? Наистина ли се извиняваш или просто поредната подигравка?
ми явно съм засегнал човек с iq нормално за човек - значи заслужава извинение
Tedi_sheep
10-14-2007, 20:18
Evil`Brunette такива хора със самочувствие без покритие има навсякъде не само сред "фешъните".Все пак всички сме хора и всички си имаме недостатъци.А относно дрехите...ако дрехите правеха човека признавам си щях да избивам, за да имам на хубавите дрехи.Много други по-стойностни и духовни,а не материални неща правят човека!Подкрепям те!
Evil`Brunette такива хора със самочувствие без покритие има навсякъде не само сред "фешъните".Все пак всички сме хора и всички си имаме недостатъци.А относно дрехите...ако дрехите правеха човека признавам си щях да избивам, за да имам на хубавите дрехи.Много други по-стойностни и духовни,а не материални неща правят човека!Подкрепям те!
начи не те знам ква си и що си но ..... ( знам че са много ) ако беше прочела темата ( поне част от ея 40 старници ) може би ( само може би ) нямаше да ти тряаа толкова време за да разбереш за ко стаа дума ( някаде 16-19 страница маи беше основното )
Напълно те подкрепям!
KocMoHaBTa
10-14-2007, 23:12
аа, ма като отидете на село да кОпате картофите, ше ви е страх да си оцапате шибаните фешънски дрешки.
аа, ма като отидете на село да кОпате картофите, ше ви е страх да си оцапате шибаните фешънски дрешки.
Мхм... така си е.. Ама нас никой не ни кара да "копаем картофи" ... Не падаме толкова ниско хаха :) Шегувам се!
:smt005 :smt005 то всеки ше си оцапа дрехите ко копа картофи .. аз незнам картофите да имат някви предпо4итания и да цапат само "фйешанскй" дрехи
galina_3
10-15-2007, 15:28
1) ми модата е такава с такива дрежки и очила,а има и такива дето изобщо негледат модерното а си купуват някви спр тъпи дрежки
2) :-D кои те кара да копаш картофки,но пък ако ти се наложи си има и др дрехи :-D :-D
не смятам 4е да си копие на някой друг е хубаво.не дейте да се заяждате с тях смятат се за велики и не ви трябват изли6тни проблеми.
[-X
Josefinne
10-23-2007, 13:22
Абе оставете хората намира и си гледайте в купичката! Като ен ви харесват - не се обличайте като тях, какво ви пречат, че 43 страници надраскали по въпроса?
Абе оставете хората намира и си гледайте в купичката! Като ен ви харесват - не се обличайте като тях, какво ви пречат, че 43 страници надраскали по въпроса?
абе ти нещо заповеди ли даваш .... ми на някой пък може му пречат ( не на мен лично - на тях аз им преча :-D ) ...
Здравейте,
от дълго време ме дразни нещо и реших да го споделя с вас. Може и да ми се струва, но като че ли почти всички, така наречени "мадами", ми изглеждат като клононги една на друга. :smt061 Fashion дрешките, зиправена косичка с лента (може и без лента), очилата (незаменими), грим - а ла Мерлин Монро (а понякога и Мерлин Менсън), пантофките и малката чантичка. :smt029 Може описанието ми да не е мн добро и пълно, но все пак трябва да се съгласите, че има някаква истина. За доказателство отворете някое от типичните тийн сайтчета за запознанства и вижте колко момичета отговарят поне частично на описанието ми. (особено очилата) Предполагам това Ви привлича, момчета, иначе не намирам друго обяснение защо всички са като изкарани от един калъп - восъчни куклички. :smt031 Лично аз предпочитам собствения стил, нещо отличително, нехарактерно, уникално... Но това е лично мнение - не го натрапвам. Аз съм от малък град - и може би това е причината да не възприемам тенденция на куклите Барби. Може и климатичните промени да са причината. Слънцето става все по-вредно - сигурно за това всички са се "запасили" с куп очила :D (и през зимата хах) :smt004 Не знам... Интересно ми е, трябва ли всички да подражаваме на този стил за да бъдем харесвани? Вие как мислите? :-kvseki trqbva da imaopredelen stil no v dne6no vreme tova e po4ti nev1zmojno
BunnYY_f
10-23-2007, 14:10
+1
Някой да тормози въпросните хора, че да ги оставят на мира?
по темата: И аз не ги харесвам, но ко да се прави - те са навсякъде... Понякога изглеждат смешно, но си мислят че изглеждат мноооооого добре. Направо им се чудя! Трябва сериозно да не си добре с главния, за да дойдеш на училище с къса пола, при това с ниска талия(като някои индивиди от моя клас), при положение, че навън е под 0-та... Нямам думи!
Tedi_sheep
10-23-2007, 14:51
Оф някои от вас пак се изказаха не на място!"Той пречел на фешаните"(бла бла бла), абе незнам за какъв се мислиш, ама не хубаво така :evil: Ужас!Да живеят фешаните и всчки, които си мълчат, а не обсъждат чуждите стилове по този начин :smt019
Оф някои от вас пак се изказаха не на място!"Той пречел на фешаните"(бла бла бла), абе незнам за какъв се мислиш, ама не хубаво така :evil: Ужас!Да живеят фешаните и всчки, които си мълчат, а не обсъждат чуждите стилове по този начин :smt019
виждаш ли сега ти преча :smt005 :smt005
кви стилове бе то сички еднакви :smt016 :smt005
кви стилове бе то сички еднакви :smt016 :smt005
yeah f*ck fashion
Tedi_sheep
10-23-2007, 15:16
1-во не мисля, че съм фешан само защото се обличам :roll: нормално, не ходя с големи очила, диадемки, 100 гривнички на едната и 100 на другата, с герданчета.Почти не се гримирам, дори и токчета не нося.Обличам това, което ми отива и ми е удобно :!: Просто мисля, че всеки човек си има право на избор!
2-ро не мисля, че ми пречиш по някакъв начин, това че обръщам внимание на коментара ти не значи, че ме интересува или засяга.Засягам се пряко, не по интернет и от хора, които познавам, и на които държа. :!:
1-во не мисля, че съм фешан само защото се обличам :roll: нормално, не ходя с големи очила, диадемки, 100 гривнички на едната и 100 на другата, с герданчета.Почти не се гримирам, дори и токчета не нося.Обличам това, което ми отива и ми е удобно :!: Просто мисля, че всеки човек си има право на избор!
2-ро не мисля, че ми пречиш по някакъв начин, това че обръщам внимание на коментара ти не значи, че ме интересува или засяга.Засягам се пряко, не по интернет и от хора, които познавам, и на които държа. :!:
за 1: -> "време за реклама"
2: "това че обръщам внимание на коментара ти не значи, че ме интересува или засяга" о.О това е оксиморон, само че безсмислен оксиморон ...
Tedi_sheep
10-23-2007, 15:58
Оооооооооо :arrow: http://www.vbox7.com/play:433fe8a0
:-$ Или наистина обичаш индивидуалноста, или супер яко завиждаш [-X :mrgreen: надявам се да е първото, защото да си оригинален е страхотно! :roll: А щом се отнася до Feshionkite те поечето имат всичко на всичко 5 feshion дрешки и са мислят за много нещо :shock: истинските са много малко :D :smt019
xax ami che to i metalite i pankarite i emotata i t.n te sichki sa ednakvi....koi ot tqx ima sobstven stil....nikoiii...emi taka e i s fehanite...taka im xaresva taka se oblichat...puk i kfo zn sobstven stil...sig trqq sme6a ot si4ko po malko :lol: togava ve4e 6e sum mnogo originalna... :lol: seki da si se oblicha kakto si iska... :smt019
И тая тема още продължава... :smt005
oo da teq kifleta sa mi lubimite! ednakvi sa navan6en vid ako ne sa rusi nemogat da go prejiveqt i s cenata na vs se irosqvat vazmojno nai-barzo na vs otgore i intelekta im e v dosta zanijeno koli4estvo :smt011 no twa spored men obezli4ava otedlnata li4nost i ne pozvolq izqvata i .az nikoga ne sam iskala da se obli4am kato nqkoi vinagi mi e bilo vajno da sam po razli4na ot drugite no kiflite poneje sa po tapi4ki ne ocenqvat tva da izrazi6 sam sebe si kato otdelna li4nost :smt011
neko=^.^=skafai
10-25-2007, 08:53
xax ami che to i metalite i pankarite i emotata i t.n te sichki sa ednakvi....koi ot tqx ima sobstven stil....nikoiii...emi taka e i s fehanite...taka im xaresva taka se oblichat...puk i kfo zn sobstven stil...sig trqq sme6a ot si4ko po malko :lol: togava ve4e 6e sum mnogo originalna... :lol: seki da si se oblicha kakto si iska... :smt019
ся,еднакви били :smt018 туй че повечето от вас като видят поредният/поредната позьор/ка в шотландско каре произведено в китай и с надпис билабонг и си вика 'яяя,пънкар/ка' незначи че пънковете/металите/емотата се обличат като клонинги [-X айде,за емотата,там вече поне в бг всичко е поузър и това което се вижда по сборищата им е лигава гледка...
за металите-вие,колко истински метали познавате?ама не такива които слушат аврил и нирвана,а от тези които различават метъла от онова комерсиално нещо по мтв което пускат от време на време и го водят метал
за пънкарите-аз лично знам толкова разновидности на пънкарски облекла и прически,че повече от 2ма истински пънкари,да са като клонинги трудно ще се намерят(освен ако неподръжават на някой любим изпълнител,но и тогава пак не са слепи копи-пейст машини)
изобщо,това което се вижда денем и нощем по улиците на бг е нещо,което определено не е това което трябва да е.колкото до фешънките-тва са възможно най-ограничрните хора които съм виждала #-o кон с капаци :smt019 и се мислят за много оригинални и модерни,и като видят някой по-различен от тях започват да обсъждат и убиждат,или да обсъждат и съжаляват горкото момиче,че няма вкус за дрехи :smt011
да живеят оригиналността и индивидуалността :smt026 :smt041 :smt032
и моля,небъркайте позьорите с тези на които се опитват да подръжават.
sLaDkA_GrEsHkA
10-25-2007, 11:05
:smt005 :smt005 :smt005 lele kolko vnimanie otdelihte na tiq "kiflichki" ne ne ne.... ](*,) ubivate me ostavete gi da se mislqt za nomer 1, vinagi she ima nqkoi da gi haresva, ne znam shto se vprqgame sichki tolkova.... :-k
Punisherrr
10-25-2007, 12:52
ми стадо бе..к'во има да се обсъжда :-D
wasntme_
10-25-2007, 18:23
oo da teq kifleta sa mi lubimite! ednakvi sa navan6en vid ako ne sa rusi nemogat da go prejiveqt i s cenata na vs se irosqvat vazmojno nai-barzo na vs otgore i intelekta im e v dosta zanijeno koli4estvo :smt011 no twa spored men obezli4ava otedlnata li4nost i ne pozvolq izqvata i .az nikoga ne sam iskala da se obli4am kato nqkoi vinagi mi e bilo vajno da sam po razli4na ot drugite no kiflite poneje sa po tapi4ki ne ocenqvat tva da izrazi6 sam sebe si kato otdelna li4nost :smt011
leleeeeeeeeeeeeee tiho tiho.. 1vo - za akal da ne si govorim.... tva 4e horata sa se ysaznali da ne se nosqt kato nqkoi klo6ar... ami sa se ysetili koe se har4i i koe privli4a okoto... tva 4e se obli4at po taka i se zamislqt pove4ko nad tova kakvo da oblekat - ne gi pravi avtomati4no tapi <<!>>
mn si mi interesna kak taka gi obedini si4ki pod ob6t znamenatel :smt017 prosto akala nqma nikva vrazka tyka... az sa6to moga da kaja da re4em 4e nqkoe si emo e mn glypavo 6toto mi se oli4a taka i taka... i varvi zahlypeno i izgarbeno... => tva e pri4ina da kaja 4e nqma mozak v glavata si li???... natatak 2ro - rusi bili si4kite... bre bre tolkova gleda6 i ti.. vidqla v daskalo 2 blondinki oble4eni po spisanie i ve4e - si4ki sa rysi krai... gledai malko pove4e sledva6tiq pat.. ok???... 3to - mn int terminologiq imate... kifli bili... tctc.. zloba li da kaja ili zavist? ::: da prodalja de... za6to si4kite fashionki sa ednakvi? 6toto si4kite noseli o4ila... bre bre... emi emotata kato si obyqt kecovete - leleeeeeeee si4kite do 1no ednakvi #-o
absolytno edni i sa6ti sa shemite za vsi4kite stilove - eno ne6ty se har4i - mi vsi4ki go nosqt be...
nagore vidqh mn qki komenti v za6tita na fahionite sas si4kite sam saglasna...
i ako sam 'kon s kapaci' 6toto obsajdam kak se obli4at dr hora /prosto za6toto bi trqbvalo da ti pyka kak izglejda6 [-X / i gledam spisaniq, ala bala i se int ot tva kakvo se nosi.... ok! nqma problem /ne kazvam 4e sam tipi4na fashionka no tva ne e ot zna4neie/.... iii liubimata vi dyma individyalnost... 6ttt tiho... tva go kaate samo neorientiranite... deka nito ste emota, nito ste metali... nito ste drugo...
i q mi otgovorete kak taka nqma otdelna tema sre6ty metali, emota ili punkari? leleeeeeeee napravo me ybihte sas zlobata, koqto mojete da rodite [!]
FunkyFresh
10-25-2007, 18:38
Prosto avtorkata na tema RESPECT :smt038 si4ki teq kifli ama taka jestoko mi burkat v 4ervata 4e prosto ](*,) na posleduk ima nqkfa mania si4ki da sa emota i punkari i neznam si kfi i smsvat si4ki stilove v edno i prosto izglejdat gruteskno a de ne govorim za tfa 4e kato si vurvq po ulicite ne razli4avam s abs ni6to uj v krak s modata "macki"Prosto nz ve4e kfo da kaja ve4e e nqkfa mania egati nqma sait v koito da ne vidq snimki po belio na nqkoq ligla :smt012 :smt097
Tedi_sheep
10-25-2007, 19:16
Кажете ми защо не приемате различните от вас?Защото някоя от тези "фешънки" ви е отнела нещо или притежава нещо, което вие не можете?!Честно ви казах писна ми от вас, кифли били незнам си какви, вие пък смърдите.Всички вие, които се бъркате в чуждите животи и ги обсъждате така злобно.Та това е само един стил на обличане и вие сте толкова злобни...Вие всички, които сте толкова враждебно настроени също сте стадо овце, но с тази разлика, че сте черни овце.Вие знаете ли какви момичета има, на които якето им струва, колкото половината ви гардероб.Това за мен са фешъните.И знаете ли кое е най-интересното, че когато минават обикновени хора покрай тях, те не ги коментират, камо ли да отправят такива злобни коментари като вашите.Те просто си живетя живота и някои хора им завиждат.Други не ги приемат.Те изглеждат добре и какво повече.За мен лично е важно човек да е спретнат, дрехите му да не миришат лошо, да са изгладени, чисти и прилични.Не може всички да си позволяват най-новите и модни неща.Аз не се подигравам на странните, на различните от мен.Нито ги коментирам, въпреки че вътрешно си казвам някои работи за тях.Просто мисля, че не честно, защото така е устроен светът.Мисля, че е време повечето от вас да престанат с "черните си коментари"!Отстрани изглежда ужасно просташки и такива злобни хора за мен си остават в утайката на обществото, сред простолюдието!
wasntme_
10-25-2007, 19:21
Кажете ми защо не приемате различните от вас?Защото някоя от тези "фешънки" ви е отнела нещо или притежава нещо, което вие не можете?!Честно ви казах писна ми от вас, кифли били незнам си какви, вие пък смърдите.Всички вие, които се бъркате в чуждите животи и ги обсъждате така злобно.Та това е само един стил на обличане и вие сте толкова злобни...Вие всички, които сте толкова враждебно настроени също сте стадо овце, но с тази разлика, че сте черни овце.Вие знаете ли какви момичета има, на които якето им струва, колкото половината ви гардероб.Това за мен са фешъните.И знаете ли кое е най-интересното, че когато минават обикновени хора покрай тях, те не ги коментират, камо ли да отправят такива злобни коментари като вашите.Те просто си живетя живота и някои хора им завиждат.Други не ги приемат.Те изглеждат добре и какво повече.За мен лично е важно човек да е спретнат, дрехите му да не миришат лошо, да са изгладени, чисти и прилични.Не може всички да си позволяват най-новите и модни неща.Аз не се подигравам на странните, на различните от мен.Нито ги коментирам, въпреки че вътрешно си казвам някои работи за тях.Просто мисля, че не честно, защото така е устроен светът.Мисля, че е време повечето от вас да престанат с "черните си коментари"!Отстрани изглежда ужасно просташки и такива злобни хора за мен си остават в утайката на обществото, сред простолюдието!
EvaLa, EvaLaaaaaaa \:D/
може да ви се стори и смешно но това с дрехите се превърна нещо като болест за мене .. като наркотик .. от 2 години се замесих '' с модерни приятели '' и правя какво ли не за да си взимам всичко модерно. Гардероба ми е препълнен с всякакви маркови дрехи , обувки и т.н. Когато видиме с '' приятелите'' ми по- скромно облечено момиче в повечето случай започват подигравки и какво ли не .. честно казано не се гордея с това просто не мога да се спра,разбирам че доникъде няма да стигна като мисля само как да си направя косата и какъв цвят да се лакирам .. но пак продължавам хах и моля никог да не ме съди зашото всеки сам избира начина си на живот! Всичко зависи от гледната точка =; и само ше допълня че ''фешън'' не значи да си си купил най- комерсиалните аксесоари и смешните дрехи от илианци или терранова.
овцата теди каза "ама ние не сме фйешани уа ний ни мойм си купйе тйейя гъзурийи, значи нйе смйе смотънйи..."
ма наиш колко ме боли на мене на тфоята 3та братовчедка задника че имало хора които си купували едикви си дрехи - държиш се като бог обичаш се като всички .... ревеш ми като горила ....
абе бати якото е да си фешън !
всички момиченца ми се лепат като оси на мед даже днеска 2 ми даваха зор в тролея да се запознаем - пък и ме кефи
не ме интересува кво мислят другите за мене
всички мой приятели ме приемат такъв и ми се кефят !
За хейтърите: днеска си купих яке за 260 кинта - фешънско :lol:
поздравете продиджи или рамщайн от мене може и мишо шамара :lol: :lol: :lol:
всички момиченца ми се лепат като оси на мед даже днеска 2 ми даваха зор в тролея да се запознаем - пък и ме кефи
........ ся ко ше се хвалим с пари ....... ама аре няма ... само 2 ли ве .... малиии мноо си назад ве мой ...
BTW http://www.dailymotion.com/video/4178415
EvilBrunette
10-25-2007, 22:30
Аууу, а на момиченцата плати ли им, за да ти се лепнат... :)
Tempestjuji
10-25-2007, 22:51
дрешките са важни почти колкото мозъка..но да смешно и понякога дразнощо е всички да са сякаш излезли от матрицата...
дрешките са важни почти колкото мозъка..но да смешно и понякога дразнощо е всички да са сякаш излезли от матрицата... то матрицата беше фабрика за ток на роботите ве ..... подбирайте си сравненията ей
kael kfo mi se falish tyka be toq hunter e super zl3 23/7 dobre li e v WSG ?!?! ? :O . Ostavite gi horat da si jiveqt feshan !?!! ZAKFO vyobshte ima 560 mneniq za feshanite kato nali sa zle :D zle zle ama pishete 600 mnenie za tqh .......... :-({|=
EvilBrunette
10-25-2007, 23:14
Тая тема е по-дълга от userlist-a :lol:
*горда с отрочето си :-D *
FunkyFresh
10-26-2007, 08:35
tedi_sheep ili kfato tam be6e nemoga da razbera za kfo e tfa vrujdebno povedenie seki si ima sobstveno mnenie za ne6tata i tfa 4e i ti si kifla kato si4kite "fe6unki" ne ti dava pravoto da opredelq6 koi e 4erna ovca i neznam si kuf kato ne si suglasna s mennieto na men i dr hora s takova mnenie moje6 da go kaje6 bez da opredelq6 koi zlobee i taka natatuk za6toto ti prai6 su6toto.. :smt021
neko=^.^=skafai
10-26-2007, 08:40
Кажете ми защо не приемате различните от вас?
че то и вие не приемате различните от вас :mrgreen: аз лично ги приемам,просто са ми странни,но не симпатично странни,а отблъскващо странни. 8-)
Защото някоя от тези "фешънки" ви е отнела нещо или притежава нещо, което вие не можете?!
о боже,какво ли небих дала за да притежавам невежеството и липсата на вкус на тези кроасанчета :smt005 добре бе хора!давайте си парите за маркови дрехи,ама поне ги съчетавайте добре или спазвайте някакво приличие ](*,) тръгнала ми тя с потник билабонг от 15 лева от пазара,турила къса пола тип коланче,нахлузила някви обувки прада или кви бяха там,с очила гучи дето и закриват 2/3 от лицето,с диадемка с панделка от по 1,50,пак от пазара,с чантичката долче и габана,фръцка се,фръцка се,вижда някакво по-нормално изглеждащо момиче,изсумтява и продължава да се фръцка насам натам.а гларосите по улиците проточили едни лиги амаааааааааааа =P~ и тръгва към нея най-напереният гларус,с моряшка фланелка неизвестна марка,с тесни впити дънки с голям златист надпис Д&Г на задника,с лачени джапанки тип прашка,дъвчещ дъвки орбит и с цигарка пал мал зад ухото, и й вика 'ей,шшш,маце!ай на едно кафенце с батенцето,а' 8) а тя му запява насреща 'води ме в някоя квартална кръчма!...'
](*,) е как да не им завиждаш просто :smt044 :smt005 ](*,)
Честно ви казах писна ми от вас, кифли били незнам си какви, вие пък смърдите.
да,но пък поне не е на 100 литра маркоф парфюм от 25 лева,който само по опаковката се доближава до оригинала :smt005 (който не е помирисвал шанел номер 5 който се продава в масовите магазини,да се чуства късметлия) :smt005
Всички вие, които се бъркате в чуждите животи и ги обсъждате така злобно.Та това е само един стил на обличане и вие сте толкова злобни...
виж ся,то не е само до обличането.то е и до поведението и липсата на елементарна култъра и възпитание у тез кроасанчета.мислят си,че като са толкова модерни,фешън и незнам-ко-си-още,всички които не са като тях са измет.да не говорим че са е**хти тъпите пачи.съдят за другите само по външният вид.какзах ли че нямат елементарно възпитание? :-k нито елементарна обща култура?не,нямам предвид само дали значт къде се намира тятъра,киното,или евентуално филияла на театъра(камо ли да значт какво е филиял),може би и за библиотеката да са чували къде е [-X а и те също са злобни.седя си аз на чина най-кротко и си говорим с една аверка,и идват 5-6 такива фешънки и почват да ни се зверят насреща :shock: при това още не се познавахме с тях,нито нещо сме им казвали нито нищо :? и естествено че през цялата година се мисляха за нещо повече от мене,имаха ме май и за двойкаджийката на класа,ама като разбраха че съм единствения човек с отличен успех,ей така застанаха :shock: :shock: :shock: а те едвам поправките си изкараха :smt005 :smt005 :smt005 въобще-проста работа :-k
Вие всички, които сте толкова враждебно настроени също сте стадо овце, но с тази разлика, че сте черни овце
''аааз сам си избрах,тази съдба,веечната черна овца'' :grin:
Вие знаете ли какви момичета има, на които якето им струва, колкото половината ви гардероб.Това за мен са фешъните
явно да си модерен означава да си богат.... :-k интересно... :-k всъщност-тъпо #-o и аз мога да си купувам дрехи за по незнам-колко си лева,но честно казано предпочитам да си харча парите за далеч по-смислени и полезни неща :mrgreen: например да си купя нов гардероб,отколото да си купя дреха,която струва колкото целият гардероб,барабар със шкафовете,и която ще съсипя за нула време :smt005 а това че има и такива които уж некоментират и тн-еееееехооооооооооо,ти в кой свят живееш!?ВСИЧКИ коментират и клюкарстват,независимо дали са фешъни мешъни или нам кви си още.това е част от човешката природа.
За мен лично е важно човек да е спретнат, дрехите му да не миришат лошо, да са изгладени, чисти и прилични
и ся,кво,всички които не се обличаме по последен писък на кварталната мода смърдим на пот и крака,така ли #-o има голяма разлика м/у фешънките,нормално обличащите се,странно обличащите се ,и тези които носят едни и същи дрехи по 2 седмици най-малко и не се къпят.също има разлика м/у фешънките и хората които се обличат стилно.фешънките само се мислят за модерни и за голямата работа,докато хората които се обличат стилно и елегантно вече са няколко класи над тях,и поне имат елементарна модна култура.обикновенно това са интелигентни и образовани хора,с вкус и стил.
Мисля, че е време повечето от вас да престанат с "черните си коментари"!Отстрани изглежда ужасно просташки и такива злобни хора за мен си остават в утайката на обществото, сред простолюдието!
странно,защото простолюдието са иманно тези клонинги :-k значи ако ние сме тяхната утайка,то е защото в нашите глави има нещо което ни дъжи здраво стъпили на земята,а техни изпълнени с хелий глави се реят нейде надалече в празното пространство :D
аха значи по твойта логика щом съм фешън трябва задължително да съм прост ? :shock:
11 години завършвам с нас 5.50 и уча в доста реномирана гимназия сега и 12-ти клас мисля да продължа традицията :wink:
Не разбирам какво против нас имате
да знам има и такива които много искат да са като нас но толкова са сдухани че ако си сменят обувките ще им се смеят всички :oops:
Всеки човек си носи каквото му харесва и както той си иска!
Тука ми обяснявате за някви потници и някви глупости :shock:
че не сме се къпали и сем подобни :?
Лично аз пазарувам замо от Мола или Скай Сити и всеки ден се къпя и гледам да съм възможно най-чист и спретнат както и моята приятелка :idea:
Странна работа сте вие хейтърите :roll:
FunkyFresh
10-26-2007, 09:10
Mnenieto na---> neko=^.^=skafai e tfa e \:D/ ;-) vqrvam 4e pove4eto v toq forum mislqt kato teb i az sum edna ot tqx prosto si4kite teq nadufki koito vurvqt po ulicite s prosta6kite patu4ki,4anti4ki i poli4ki ot koito ne mislq 4e ima golqm smisul (no tuk navlizame v druga tebe.. :D ) pone spored men sa momi4eta bez abbsuliutno nikakaf vkus a za nqkukuf umstven potencql nqma kakvo a govorim :neutral: #-o prosto tolkova navleze taq prosta6ka moda 4e rqdko se sre6tat i svqstni momi4eta.. ](*,)
kael kfo mi se falish tyka be toq hunter e super zl3 23/7 dobre li e v WSG ?!?! ? :O
факта че 90% от времето бях дефендър и не са ни взели нито един флаг си е показателен..... а за killing blow-oвете - виж dmg done .... клкото на 2 героя ..... и тфа съм го правил без нито един енчант или туинкарси предмет .... айде върви да губиш bg-ове ally creep че ми треат mark of honor-и за 50ти lvl
колкото за останалта част от поста - беше даже по посредствена от познанията ти за wow за тфа няма да коментирам .......
wasntme_
10-26-2007, 10:00
Mnenieto na---> neko=^.^=skafai e tfa e \:D/ ;-) vqrvam 4e pove4eto v toq forum mislqt kato teb i az sum edna ot tqx prosto si4kite teq nadufki koito vurvqt po ulicite s prosta6kite patu4ki,4anti4ki i poli4ki ot koito ne mislq 4e ima golqm smisul (no tuk navlizame v druga tebe.. :D ) pone spored men sa momi4eta bez abbsuliutno nikakaf vkus a za nqkukuf umstven potencql nqma kakvo a govorim :neutral: #-o prosto tolkova navleze taq prosta6ka moda 4e rqdko se sre6tat i svqstni momi4eta.. ](*,)
ako pove4eto v toq forum mislite tei - epa vie ste ebahti sdyhlqrite 4esnyyyy :D :D :razz: :-x vii ste nekvi palni zablydeni na4i :D a i da mislim si 4e sme mnogo moderni - mi 6toto sme beeeeeee :-x :P :smt003 krai tva e...
apa za akala moga ti kaja 4e ima mn feshanki deka sa po akalesti ot pove4eto sdyhlqrki kato tebe :x :P tyi 4e imam i dr interesi osven da si sedq zahlypena /na 4ina po cql den :::/ ne me pravi avtomati4no tapa - nabiite si go v tikvite be :smt003
Punisherrr
10-26-2007, 10:05
кхкхькхькхькьхкьк забавни сте 8-)
sLaDkA_GrEsHkA
10-26-2007, 10:22
abe deeba maika mu deeba mn me draznite ve4e ! nachi koito ne se obli4a feshan nosi nekfi parcali taka li ?! ebah tfa samochuvstvie be ot kude go vadite ?!?!?! ne e li po dobre da oblechesh drehi kade ti pod4ertavat tqloto ili si e drugo guza i boskite ti da sa vidimi za seki ? mamooo mn ste zle ! posle nie sme bili zlobari i kfo li ne... shto sa ne grumnete a ?! basi..... "nie se obli4ame normalno" ayy da q eba u modata na4i ako ne sum kato prostitutka sum nenormalna.... i vse pak blagodarq vi 4e me svetnahte _)_ tupi kifli..... ](*,)
wasntme_
10-26-2007, 11:34
abe deeba maika mu deeba mn me draznite ve4e ! nachi koito ne se obli4a feshan nosi nekfi parcali taka li ?! ebah tfa samochuvstvie be ot kude go vadite ?!?!?! ne e li po dobre da oblechesh drehi kade ti pod4ertavat tqloto ili si e drugo guza i boskite ti da sa vidimi za seki ? mamooo mn ste zle ! posle nie sme bili zlobari i kfo li ne... shto sa ne grumnete a ?! basi..... "nie se obli4ame normalno" ayy da q e** u modata na4i ako ne sum kato prostitutka sum nenormalna.... i vse pak blagodarq vi 4e me svetnahte _)_ tupi kifli..... ](*,)
emi da - nenormalna si :P molq pak zapovqdai.. pak 6e te svetnem :D
sa ligaq sa malko ama... nekoi 6e mi obesni li 6to si mislite 4e real fashionkite nosqt poli po 2 santa... no kakto i da e... i da nosqt - taq pola ne po4ertava li tqloto be /nali po xybavo bilo da ti pod4ertaqt tqloto drehite/ #-o
iiiiiiiiiii 6ttttt "gre6kata" stiga si bila e*ala ;-)
stealthyGirl
10-26-2007, 11:50
apa za akala moga ti kaja 4e ima mn feshanki deka sa po akalesti ot pove4eto sdyhlqrki kato tebe :x :P tyi 4e imam i dr interesi osven da si sedq zahlypena /na 4ina po cql den :::/ ne me pravi avtomati4no tapa - nabiite si go v tikvite be :smt003 апа ти не си от тея дека са мнол умни чеснуууууу :-D
:lol: 8-)
Tedi_sheep
10-26-2007, 13:48
овцата теди каза "ама ние не сме фйешани уа ний ни мойм си купйе тйейя гъзурийи, значи нйе смйе смотънйи..."
ма наиш колко ме боли на мене на тфоята 3та братовчедка задника че имало хора които си купували едикви си дрехи - държиш се като бог обичаш се като всички .... ревеш ми като горила ....
Не мога да разбера какво точно в теб не е наред :( Ти си напълно неадекватен понякога, май не знаеш какво пишешеш :roll: Да не си наркоман?!?! :?:
ЗА мен злобните все още смърдят, даже повече! :-& Говорете каквото си искате, изопачавайте чуждите мнения и пружинирайте на едно място!Аз ви казах за мен кои са истинските фешъни, но вие пак ми говорите за някакви пазарски историйки!Успех
:smt007
x-PeRiMenT
10-26-2007, 14:27
Първо искам да си призная, че не съм чел цялата тема. Прочетох няколко страници и ме напуши смях. Чета и плача :lol: :lol: :lol: Много странни животни има в тоя форум. Убедих се. Ако се намери по-тъп спор, по който да се изпишат 46 страници коментари, прекръствам се и се отказвам от живота. Толкова ли не може да се разбере, че това е модата сега... Преди нея е имало друга и след не ще има друга. Защо толкова й се дразните не мога да разбера... От завист ли, толкова ли е голям сблъсъка с вашите вкусове и мироглед? Толкова ли е трудно човек да бъде малко по-либерален и да приема хората такива каквито са? С извинение, но колко повърхностен трябва да си, за да съдиш хората по това как се обличат или по каква мода се водят. 'Барбитата' били тъпи, металите били гнусни, емотата били и те незнам си какви и аийде да се трепем. Детска му работа.
FunkyFresh
10-26-2007, 15:28
wasntme_ <----- Imam dve dumi za tebe FUCK YOU are 4upi 4e ne mi se zanimava s kompleksari :wink:
Tedi_sheep
10-26-2007, 15:57
wasntme_ мене пък ме кефиш! :---)
barbie__girl
10-26-2007, 16:11
olei mn ste zle ybijdate fashioni :booooomb: za vsi4ki antifashioni
ami kvo vi pre4i na vas ne moga da razbera 4e sme nai-poddarjani i nai-dobre izglejda6ti :twisted:
i nqkoi ne vsi4ki mn li se gordeete s tva 4e seedno ste izpadnali ot legloto :?
STIGA !!!
neko=^.^=skafai
10-26-2007, 16:47
ami kvo vi pre4i na vas ne moga da razbera 4e sme nai-poddarjani i nai-dobre izglejda6ti :twisted:
ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХ АХАХАХАХАХАХАХА :D моляте човек,продължавай с тея коментари,че тка хубаво ме разсмиваш,както никой друг ;-) :-P то бива-бива свръх самочувствие,ама то тва бие рекордите [-o< :D
бтв,за свое оправдание да кажа,че аз несъдя за хората по дрехите които носят,а по това което показват като поведение.моите наблюдения са следните:ако се облича като барби,прилича на барби и се държи като кукличка,значи е такава ;-)
и не е вярно,даже е твърде далеч от истината че който не се облича като 'звездите' от списанията смърди.то,скъпи мои кроасанчета,не е само да носиш тузарски парцалчета и да се заливаш с парфюм.не е казано,че който не е гъзе номбер 1 е неподдържан или нещо подобно.но пък всеки има право да мисли каквото си иска.като искате,заблуждавайте се че сте черешката на тортата(само да не се окаже някой ден,че черешката е червясала) :D
айде за сички фешънки един поздрав от трабата(спокойно,не е някоя хеви-метъл песен в която освен псувни няма друго)
http://youtube.com/watch?v=uBcWEz-QqFE
и да ви обърна внимание на последният куплет:
Everybody's makin' fun of me
'Cause they say, I'm so trendy
'Cause I do what others do
They'll make fun of me
They'll make fun of you
But I don't wanna be left out...
айде и със здраве :D
Tedi_sheep
10-26-2007, 17:45
АЗ пък не мога даразбера вие защо се отнасяте с такова пренебрежение, "кроасани" и "кифли" сме били.Вие пък сте гевреци с дупки в главите :evil: На какви се правите на много важни ли?Пффф вече смърдите до неузнаваемост скоро ще се разнесе вирус от злобните ви усти :-&
neko=^.^=skafai
10-26-2007, 19:00
е добре де,свинска пача ли да ви наричаме :D незнам дали някой от вас изобщо се е замислял над въпроса,но кроасаните и кифлите са вкусни,сладки и са лубимо национално ястие на цяла една държава(говоря за франция,ако някой не се е усетил) :-P боже,вие дори не си давате сметка че това всъщност не е баш убида.малко оксиmoronна ситуация се получава,щото хем не сте ни драги,хем ви викаме кифли(та кой необича кифла с марамалад примерно,или кроасан лагард с масло) :grin: но щом неискате да сте кроасанчета,може би предпочитате кюфтенца,пържолки,тиквениц и :razz:
колкото до това какви манджи сме ние,предполагам че за всеки е различно 8) аз лично съм купичка рамен :wink: umai,ne :grin:
punk*disaster
10-26-2007, 19:02
апф... фешъни .... ми има фешъни и "фешъни". Аз до сега не съм видяла тийнейджърка да ходи наистина модерно облечена ! Не знам от къде им дойде в главите , че по подиума се разхождат със смешни чантички на тъпа верижка .... поне ,за да сте "модерни" спазвайте истинската мода , която диктуват световните дизайнери , а не на Баба Гицка , дето продава златни чантички и пантофки на улицата , дето са много "фешън".... аз съм си гадна, ужасна пънкарка :smt002 , но не от онея , дето се окичват с черепи и си викат "пЪнКиТаАа" ! тва , че се обличам от Анти-Фешън магазини , не значи , че съм мръсна и "неподдържана" :D
е те тва от мене за сега
EternalSilence
10-26-2007, 20:03
and it just keeps going on...
по моите скромни наблюдения дотук ситуацията е такава (а и като гледам скоро няма да се промени) - едните викат, че "кифлите", "кроасаните" и "куклите", наречете ги както искате, са върха (представители на въпросните) и са неразбрани и неоценени... другите казват, че да си такъв е обезличаващо и проява на лоша култура и т.н.... номер 1. казват, че не било така и започват да се нервят, в резултат на което използват по-... неучтив език... което води до сыщото и при група номер 2., което.... и т.н. и т.н., безкрайни и еднообразни спорове, всеки път едно и също... не ви ли омръзна, бе, хора?! както някой каза, ДЕТСКО Е... ок, водите спор, поне го водете културно и приемайте като някой ви изкара неоспорим аргумент (какъвто досега НЕ СЪМ ВИДЯЛ НИКЪДЕ В ТЕМАТА)... направо нямам думи... едно и също, по един и същи начин, ВСЕКИ ПЪТ !!!
не вземам ничия страна, дотук никоя страна не си заслужава да има изобщо някакви привърженици, а и ако си изкажа мнението, каквото и да е то, половината ще започнете с нападки...
АПЕЛИРАМ КЪМ ПО-КУЛТУРНО ВОДЕНЕ НА СПОРА, ЯСНО Е, ЧЕ НЯМА ДА СЕ СТИГНЕ ДО ЕДНОЗНАЧНО РЕШЕНИЕ, ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ БИ ПРИЕЛ ДА Е ПОБЕДЕН (...дечковци...), ПОНЕ НЕ СЕ МЕ КАРАЙТЕ ДА МИСЛЯ, ЧЕ СИ ГУБЯ ВРЕМЕТО КАТО ВИ ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ !!![/url]
wasntme_
10-26-2007, 22:32
apa za akala moga ti kaja 4e ima mn feshanki deka sa po akalesti ot pove4eto sdyhlqrki kato tebe :x :P tyi 4e imam i dr interesi osven da si sedq zahlypena /na 4ina po cql den :::/ ne me pravi avtomati4no tapa - nabiite si go v tikvite be :smt003 апа ти не си от тея дека са мнол умни чеснуууууу :-D
:lol: 8-)
ti mene ne me komentirai - tva 4e ne govorq knijovno ne me pravi tapa...
prosto tihi4ko.... ako po tova precenqva6 horata /po tva kak govorqt v nqkav sait/ - xixixixix zamal4avam si
апф... фешъни .... ми има фешъни и "фешъни". Аз до сега не съм видяла тийнейджърка да ходи наистина модерно облечена ! Не знам от къде им дойде в главите , че по подиума се разхождат със смешни чантички на тъпа верижка .... поне ,за да сте "модерни" спазвайте истинската мода , която диктуват световните дизайнери , а не на Баба Гицка , дето продава златни чантички и пантофки на улицата , дето са много "фешън".... аз съм си гадна, ужасна пънкарка , но не от онея , дето се окичват с черепи и си викат "пЪнКиТаАа" ! тва , че се обличам от Анти-Фешън магазини , не значи , че съм мръсна и "неподдържана"
е те тва от мене за сега
tei tei... hybavo podiymi amaaa se pitam... 4yval li si 4e ima razlika mejdy HIGH FASHION /poqsnqvam - vaprosnite drehi dety se nosqt po podiymite, dety se praqt ot golemite dizaineri/ i tva deka e EVERYDAY /ejednevnoto obleklo/... tei de smqta6 li 4e ima razlika? :-D
wasntme_ <----- Imam dve dumi za tebe FUCK YOU are 4upi 4e ne mi se zanimava s kompleksari
xixixixixix dobre 4e realno znae6 kvo zna4i kompleksar... po koe to4no razbra 4e az se pritesnqqm ot ne6ty v sebe si /4e imam kompleksi/? az kaam 4e za da ni tovarite vie - vie trqbva da ste kompleksari... i posle koi bil zloben... az leky vi gy namekvam... ti - sa opitva6 da me nakarti6... ne e na dobre honey :P
wasntme_ мене пък ме кефиш!
mersi mersi :-) :smt007
тука ше се намери ли някоя фешанка за мене =P~
Кажете ми защо не приемате различните от вас?
че то и вие не приемате различните от вас :mrgreen: аз лично ги приемам,просто са ми странни,но не симпатично странни,а отблъскващо странни. 8-)
Защото някоя от тези "фешънки" ви е отнела нещо или притежава нещо, което вие не можете?!
о боже,какво ли небих дала за да притежавам невежеството и липсата на вкус на тези кроасанчета :smt005 добре бе хора!давайте си парите за маркови дрехи,ама поне ги съчетавайте добре или спазвайте някакво приличие ](*,) тръгнала ми тя с потник билабонг от 15 лева от пазара,турила къса пола тип коланче,нахлузила някви обувки прада или кви бяха там,с очила гучи дето и закриват 2/3 от лицето,с диадемка с панделка от по 1,50,пак от пазара,с чантичката долче и габана,фръцка се,фръцка се,вижда някакво по-нормално изглеждащо момиче,изсумтява и продължава да се фръцка насам натам.а гларосите по улиците проточили едни лиги амаааааааааааа =P~ и тръгва към нея най-напереният гларус,с моряшка фланелка неизвестна марка,с тесни впити дънки с голям златист надпис Д&Г на задника,с лачени джапанки тип прашка,дъвчещ дъвки орбит и с цигарка пал мал зад ухото, и й вика 'ей,шшш,маце!ай на едно кафенце с батенцето,а' 8) а тя му запява насреща 'води ме в някоя квартална кръчма!...'
](*,) е как да не им завиждаш просто :smt044 :smt005 ](*,)
Честно ви казах писна ми от вас, кифли били незнам си какви, вие пък смърдите.
да,но пък поне не е на 100 литра маркоф парфюм от 25 лева,който само по опаковката се доближава до оригинала :smt005 (който не е помирисвал шанел номер 5 който се продава в масовите магазини,да се чуства късметлия) :smt005
Всички вие, които се бъркате в чуждите животи и ги обсъждате така злобно.Та това е само един стил на обличане и вие сте толкова злобни...
виж ся,то не е само до обличането.то е и до поведението и липсата на елементарна култъра и възпитание у тез кроасанчета.мислят си,че като са толкова модерни,фешън и незнам-ко-си-още,всички които не са като тях са измет.да не говорим че са е**хти тъпите пачи.съдят за другите само по външният вид.какзах ли че нямат елементарно възпитание? :-k нито елементарна обща култура?не,нямам предвид само дали значт къде се намира тятъра,киното,или евентуално филияла на театъра(камо ли да значт какво е филиял),може би и за библиотеката да са чували къде е [-X а и те също са злобни.седя си аз на чина най-кротко и си говорим с една аверка,и идват 5-6 такива фешънки и почват да ни се зверят насреща :shock: при това още не се познавахме с тях,нито нещо сме им казвали нито нищо :? и естествено че през цялата година се мисляха за нещо повече от мене,имаха ме май и за двойкаджийката на класа,ама като разбраха че съм единствения човек с отличен успех,ей така застанаха :shock: :shock: :shock: а те едвам поправките си изкараха :smt005 :smt005 :smt005 въобще-проста работа :-k
Вие всички, които сте толкова враждебно настроени също сте стадо овце, но с тази разлика, че сте черни овце
''аааз сам си избрах,тази съдба,веечната черна овца'' :grin:
Вие знаете ли какви момичета има, на които якето им струва, колкото половината ви гардероб.Това за мен са фешъните
явно да си модерен означава да си богат.... :-k интересно... :-k всъщност-тъпо #-o и аз мога да си купувам дрехи за по незнам-колко си лева,но честно казано предпочитам да си харча парите за далеч по-смислени и полезни неща :mrgreen: например да си купя нов гардероб,отколото да си купя дреха,която струва колкото целият гардероб,барабар със шкафовете,и която ще съсипя за нула време :smt005 а това че има и такива които уж некоментират и тн-еееееехооооооооооо,ти в кой свят живееш!?ВСИЧКИ коментират и клюкарстват,независимо дали са фешъни мешъни или нам кви си още.това е част от човешката природа.
За мен лично е важно човек да е спретнат, дрехите му да не миришат лошо, да са изгладени, чисти и прилични
и ся,кво,всички които не се обличаме по последен писък на кварталната мода смърдим на пот и крака,така ли #-o има голяма разлика м/у фешънките,нормално обличащите се,странно обличащите се ,и тези които носят едни и същи дрехи по 2 седмици най-малко и не се къпят.също има разлика м/у фешънките и хората които се обличат стилно.фешънките само се мислят за модерни и за голямата работа,докато хората които се обличат стилно и елегантно вече са няколко класи над тях,и поне имат елементарна модна култура.обикновенно това са интелигентни и образовани хора,с вкус и стил.
Мисля, че е време повечето от вас да престанат с "черните си коментари"!Отстрани изглежда ужасно просташки и такива злобни хора за мен си остават в утайката на обществото, сред простолюдието!
странно,защото простолюдието са иманно тези клонинги :-k значи ако ние сме тяхната утайка,то е защото в нашите глави има нещо което ни дъжи здраво стъпили на земята,а техни изпълнени с хелий глави се реят нейде надалече в празното пространство :D
mmmm 4estitka toku 6to pe4eli6 nagrada breketi za6toto si nai kompleksiranoto i zlobno susdanie koeto poznavam... sega na promociq i knijka za 4etene sled daskaly ;] :D hahahaha teq det gi opisa sa taka nare4enite pozorki :wink: , a ne istinskite ...
kazvate 4e nie sme zlobni i kompleksirani ... uff boje poglednete sebe si PLS :P Tva 4e sme t1pi vaob6te te e vqrno ;] garantiram vi ... Off vaob6te q prosto izrazqaate mnenie bez da hranite 6toto 6e po4na i az !
BTW tva kofli i kroasani e banalno-raznoobrazete si re4nicite malko be horica :-P
Podkrepqm napalno: wasntme_ i Tedi_sheep :smt007
sLaDkA_GrEsHkA
10-27-2007, 21:45
](*,) ](*,) ](*,) i kfo ?!?!?! samo vie se kupete ?! si4ki drugi sa mirizlivi ? :shock: pisna mi da sporim y nekaf forym verny e che ste zle nema li koi da vi udari po edin shamar ! 8-[ ima i feshanki koito izglejdat dobre ima i taka narechenite "nenormalni" deto izglejdat dobre.... prosto me drazni fakta che se imate za centyr na vselenata... :razz: sichki sme hora v kraina smetka ae prestanete da se praite na gospod....
mgxpower
10-27-2007, 21:56
Всеки ще се облича и ще си ходи както си иска!Не всички мацки са барбита или "кукли" както ти ги наричаш!Да живеят готините мацки с малки дупета и големи цици :smt006
neko=^.^=skafai
10-28-2007, 16:04
еееей `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`,мерси че ме светна че съм най-комплексирания човек тука :) боже,какво щях да правя без теб,как щях да открия това нещо :D моля те,кажи ми какви комплекси имам,защото аз невежата незнам какво ще правя без твоята просветителска мисъл :lol: :razz: и мерси за наградата :razz:
а аз че говоря за позьорите-знам.незнам дали си забелязала,но явно те са мнооооооооооогоооооооооо повече от тъй наречените от вас истински фешънки.мене те ме дразнят.аз лично познавам само 1 човек който се облича хем стилно,хем модно,хем се държи нормално :wink: [-o<
колкото това дали сте тъпи-еми то си зависи от човека,не от дрехите.все пак не дрехите правят човека,а човека прави дрехите :wink: така де,някой да е чувал пуловер да работи във фабрика за хора :D
и пак към `ТвОеТо`бОнБоНчЕ` - моля те бе човек,кажи какви са ми комплексите,че ще се побъркам вече бе :razz: ще взема да получа комплекс за малоумие :razz:
thedutchess
10-28-2007, 16:47
не :!: :!: :!: според мен е напълно излишно да се праиш на няква фешън кукла свалена от корица на списание =; аз си имам мой стил 8) да и аз се нося с очила ама не с типичната лента или пола тип гол задник ](*,) гледам да съм уникална а не банална :-D
Да, мацка, подклепям те! \:D/
Тъпо е всички да са еднакви, затова аз гледам да се придържам към моя собствен стил - така се отличавам от тълпата, пък и моите фр - и те всичките са различни. Но въпреки всичко според мен всеки има право на избор - кой както иска да ходи, негов си проблем. Ама не забравяйте че дори в желанието си да бъдат различни хората стават еднакви! :!:
insomnia79
10-28-2007, 16:56
abre hora te tva mu se vika jenska zloba :razz: ebasiii temata s nai- mnogo otgovori :razz: :D ami az da vi kaja mn ne gledam dali sia bili moderni diademite ili cakite ili nekvi si tam emota nosa si kvot mu kefi i se opitvam da go su4etaq hubavo..+ tui nekolko dori po evtini dre6ki ot pirotska no su4etani ubavo biha bili dosta po efektni ot nekvo raznostilie no ot vito6ka ........dulga prava kosica...lek grim..tesni dunki 4erni botu6ki 2\3 santima tpk4e i bqla tunika te tva za mene e hiper sexi ne e prekaleno ekstavaganttno i vse pak dosta efektno ....,......da ne govorim 4e vupreki 4e sa sa napuskali nekvi qrko zeleni i 4erveni botu6i na mene mi se struva adski otka4alksko da hodi6 s tui po centura kat nekuv svetofar ili pa nekvi tazkivizi 4anti ot toq rod :razz: vi6 botu6ite sami po sebe si sa iaki prosto po barovskite magazini sa napuskali modi det ne se nosat osobeno po takiva zalupeni durjavi kato bulgariq ... :razz: i se pak spored men mackite da si nosat kvot 6tut I AKO POVE4ETO SI PRELI4AT :razz: TUI NE ZNA4I DIREKTNO 4E SA TUPI... :razz:
ще се изколяте тука бе :D
hahaha karaite se to4no taka mOJe I Za Men da po4NEte Da Se KArate nqMA da VI Se raSUrdA :oops: :oops: :oops: :D :D
neko=^.^=skafai
10-28-2007, 17:16
{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} първите 2 са.... :shock: :-& поне според мен :D 2рите две се ядват :wink:
междо другото да кажа-хора,приемете факта че не е задължително след като някой е злобен и нехаресва някой друг,той да има комплекси.хората с комплекси се опитват да тъпчат другите ;-) и най-важното-истинските комплексари го изразяват не само чрез това че се държал необосновано зле с тези които смятат за по-слаби от тях,а проявят склонност да носят натруфени и скъпи дрешки-тъй-наречените модни парцалки.чрез тях,те сякаш казват на нишестоящите 'я ме скивай кво скъпарско яке имам,а ти дет си някъф мижав нещастник носиш некво ефтино фалшименто' 8) и изобщо-комплексарите имат едно такова свръх самочуствие,което се крепи на техните дрешки и фалшиви приятели,пиянски нощи по дискотеките и цели седмици прекарани в кафенетата ;-)
бай дъ уей-кога успяхте да замесите и емотата тука :shock: то верно че сега е много модерно всяко 2ро момиченце да си реже вените и да се облича в розово и черно,без дори да е наясно защо го прави,ама нещо не ми се връзват с фешънките :D по-скоро с позитата,които пък вече вървят с фешънките....да,така по-се връзва,ама пак ми е мистерия как се стигна до тях :D
neko=^.^=skafai
10-28-2007, 17:27
{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} първите 2 са.... :shock: :-& поне според мен :D 2рите две се ядват :wink:
междо другото да кажа-хора,приемете факта че не е задължително след като някой е злобен и нехаресва някой друг,той да има комплекси.хората с комплекси се опитват да тъпчат другите ;-) и най-важното-истинските комплексари го изразяват не само чрез това че се държал необосновано зле с тези които смятат за по-слаби от тях,а проявят склонност да носят натруфени и скъпи дрешки-тъй-наречените модни парцалки.чрез тях,те сякаш казват на нишестоящите 'я ме скивай кво скъпарско яке имам,а ти дет си някъф мижав нещастник носиш некво ефтино фалшименто' 8) и изобщо-комплексарите имат едно такова свръх самочуствие,което се крепи на техните дрешки и фалшиви приятели,пиянски нощи по дискотеките и цели седмици прекарани в кафенетата ;-)
бай дъ уей-кога успяхте да замесите и емотата тука :shock: то верно че сега е много модерно всяко 2ро момиченце да си реже вените и да се облича в розово и черно,без дори да е наясно защо го прави,ама нещо не ми се връзват с фешънките :D по-скоро с позитата,които пък вече вървят с фешънките....да,така по-се връзва,ама пак ми е мистерия как се стигна до тях :D
)}]:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x НА ВАС КАКВО ТОЛКОВА ВИ ПРЕчЪТ фЕшъНиТе !?а Вие ГоркиТе еМоВцИ :cry: :lol: :razz: Не сте ли еднакфи???? ко искате да ми кажете с това че сме к**ви ??? само завиждате..
http://www.impulse.bg/ucTuHcKa/634036
http://www.impulse.bg/ilet0o0o/419286
i sq TyPi KomPlEkSaRi kAjEtE koQ pOVeCHe HArEsvAtE !!?!?!!?!? pYrvite dve ili vtorite...AI MOJE DA SI GO NABIIITE V KOSMATIQ NEIZMIT ZADNIK AI LEKA VI :smt006верно че има много грозни ама ти направо изби рибата с тия 2 снимки... по хубави нямаше ли ? :smt001
)}]:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x НА ВАС КАКВО ТОЛКОВА ВИ ПРЕчЪТ фЕшъНиТе !?а Вие ГоркиТе еМоВцИ :cry: :lol: :razz: Не сте ли еднакфи???? ко искате да ми кажете с това че сме к**ви ??? само завиждате..
i sq TyPi KomPlEkSaRi kAjEtE koQ pOVeCHe HArEsvAtE !!?!?!!?!? pYrvite dve ili vtorite...AI MOJE DA SI GO NABIIITE V KOSMATIQ NEIZMIT ZADNIK AI LEKA VI :smt006верно че има много грозни ама ти направо изби рибата с тия 2 снимки... по хубави нямаше ли ? :smt001
ЯКООООООООООООООООООООООО ОООООООООООООО
Това е поучително за всички , едно момиче което изглежда съвсем нормално обаче самочувствието и се е дигнало някак си , и си мисли че като си сложи 199 "аксесоари" по нея с РАЗЛИЧЕН цвят и става "фешънка" а може би това самочувствие е подсилено от факта че тя ЗАБЕЛЕЖЕТЕ притежава СОНИ ЕРИКСОН К750 И култувия за фешъните супер модерен топ телефон , освен да ти се посмеем няма кво.... хубаво момиче си ама си си орезилила естествената красота... :-sЗимаш си к750и и вече си фешан 8-) искам и аз и аз :-k не искам вече нокия искам к750 :cry: с 2 ръце и 3 крака подкрепям KillSwitchEngage
ЯКООООООООООООООООООООООО ОООООООООООООО
Това е поучително за всички , едно момиче което изглежда съвсем нормално обаче самочувствието и се е дигнало някак си , и си мисли че като си сложи 199 "аксесоари" по нея с РАЗЛИЧЕН цвят и става "фешънка" а може би това самочувствие е подсилено от факта че тя ЗАБЕЛЕЖЕТЕ притежава СОНИ ЕРИКСОН К750 И култувия за фешъните супер модерен топ телефон , освен да ти се посмеем няма кво.... хубаво момиче си ама си си орезилила естествената красота... :-sЗимаш си к750и и вече си фешан 8-) искам и аз и аз :-k не искам вече нокия искам к750 :cry: с 2 ръце и 3 крака подкрепям KillSwitchEngage
\:D/ :oops:
takethispill
10-28-2007, 18:38
problema e tam che vseki chovek e unikalen i razlichen ot ostanalite , a ednakvoto oblichane mislene i nachin na jivot ni pravi ogranichena i typa naciq .... nqma smisyl da se pravite na tova koeto e moderno bydete tova koeto ste!!!
i sq TyPi KomPlEkSaRi kAjEtE koQ pOVeCHe HArEsvAtE !!?!?!!?!? pYrvite dve ili vtorite...AI MOJE DA SI GO NABIIITE V KOSMATIQ NEIZMIT ZADNIK AI LEKA VI :smt006
ела ми кажи в очите "комплексар" сине майчин... само да не земеш ти да се компксираш..... или да те направя да ядеш венци за вечеря
sLaDkA_GrEsHkA
10-28-2007, 19:37
{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} koe im e feshanskoto na purvite dve ?! golemite caiasi ?! uou otivam da se pogrebvam shtot i az nosq podobni.... ebati kriteriite.. puk i + tva ako purvite dve si mahnat grima she im padne dosta reitinga ot na vtorite...
Ivalinka
10-29-2007, 17:18
az smqtam,4e vseki trqbva da nosi tova,koeto mu haresva i po vazmojnost mu stoi dobre...e,az ne nosq visoki tok4eta,za6toto ne sa mi ydobni :wink:
wasntme_
10-29-2007, 18:23
{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} koe im e feshanskoto na purvite dve ?! golemite caiasi ?! uou otivam da se pogrebvam shtot i az nosq podobni.... ebati kriteriite.. puk i + tva ako purvite dve si mahnat grima she im padne dosta reitinga ot na vtorite...
xixixixixxi tei i tei 6e se pogrebva6 :grin: moje li da doida da pomagam :-D
искам да има фешан гадже или емо стайл :-# :-#
sexy_devil4e
10-29-2007, 18:40
кой възроди темата пак,да го убия?а,не тъкмо бяхте спряли да ни обиждате и айде пак почнахте да плюете отровни злобни коментари за нас!добре,бе..казвала съм много пъти,като толкова много ни мразите,защо продължавате да се занимавате с нас? :x "тъпи",сме "кукли "сме,самовлюбени"сме ,ок ,ае гледайте си работата и се занимавайте с нещо друго!омръзна ми вече!уж бяхме стигнали до някъв консенсус,че едни сме фешъни и фешънки,други са пънкари,трети метали,всеки има право на избор!кво ще промените с постоянните си злобарски,вече имам основание да кажа-завистливи коментари..само се излагате,спрете се!"кифли","барбите",а не не,омръзна ми вече,просто като чета някъв такъв коментар против нас за 100000 път и незнам кво ми става!!ние се харесваме и не мисля,че може да ни определяте "потенцяла"според стила!ае,в ляво!писна ви просто,то поне коментарите да бяха нормално,ама и обиди пишат !тц тц тц!
Не СмЕ ПеРфЕкТнИ ,АмА сМе ЕфЕкТнИ! :evil: хаха,айде дразнете се,айде обиждайте! :lol: ако съм обидила много някой,съжалявам,ама тоя път ме изкарахте извън нерви не,ами незнам..
кой възроди темата пак,да го убия?а,не тъкмо бяхте спряли да ни обиждате и айде пак почнахте да плюете отровни злобни коментари за нас!добре,бе..казвала съм много пъти,като толкова много ни мразите,защо продължавате да се занимавате с нас? :x "тъпи",сме "кукли "сме,самовлюбени"сме ,ок ,ае гледайте си работата и се занимавайте с нещо друго!омръзна ми вече!уж бяхме стигнали до някъв консенсус,че едни сме фешъни и фешънки,други са пънкари,трети метали,всеки има право на избор!кво ще промените с постоянните си злобарски,вече имам основание да кажа-завистливи коментари..само се излагате,спрете се!"кифли","барбите",а не не,омръзна ми вече,просто като чета някъв такъв коментар против нас за 100000 път и незнам кво ми става!!ние се харесваме и не мисля,че може да ни определяте "потенцяла"според стила!ае,в ляво!писна ви просто,то поне коментарите да бяха нормално,ама и обиди пишат !тц тц тц!
Не СмЕ ПеРфЕкТнИ ,АмА сМе ЕфЕкТнИ! :evil: хаха,айде дразнете се,айде обиждайте! :lol: ако съм обидила много някой,съжалявам,ама тоя път ме изкарахте извън нерви не,ами незнам..ше ми станеш ли гадже аз съм фешан :smt001 :smt001
sLaDkA_GrEsHkA
10-29-2007, 19:09
zapovqdai.... ama da ne si razmenim mestata neusetno... :-P
Оооо, ако ще трепеш кукли барби, може ли и аз да се присъединя? С удоволствие бих заляла една такава фешънка с една кофа вода, да й падне едно хубавичко натруфения фондьотен и пудра, та да се види истинската й същност... :D
И бтл, айде да затваряме тая тема вече, че стана банална... :wink:
sLaDkA_GrEsHkA
10-31-2007, 10:16
Оооо, ако ще трепеш кукли барби, може ли и аз да се присъединя? С удоволствие бих заляла една такава фешънка с една кофа вода, да й падне едно хубавичко натруфения фондьотен и пудра, та да се види истинската й същност... :D
И бтл, айде да затваряме тая тема вече, че стана банална... :wink:
xaxa mislish li che edna kofa moje da pomogne... to trqbva pojarna da se vikne :razz:
Tedi_sheep
11-01-2007, 12:07
Нали взех заплатата ... и си взех бански на ягодки(нали ще ходя на почивка в Турция 8) ), взех си и сутиен,прашки,боксерки,кол н и блузка на ягодки, всичко на ягодки.Нещо съм се зарибила.СЕга съм си харесала едно палтенце , то такова много яко, не че ще топли е струва 260лв. ама това вече от заплата на приятеля ми.Той ми подари очила за 320 лв. и за палто ще се изръси.Добре ми е да живея така.Не съм фешънка нали, просто се обличам модерничко като има кой да ме спонсорира.Вие с какво ще се похвалите?! [-( О 0свен със зависта и още няколко лоши качества! :-x
barbie__girl
11-01-2007, 20:00
offf tiq fashionki pf zna4i kakvo razbirate pod fashion ? moda nali !?! ami i az tva razbiram to tva i zna4i ama ne se obli4am kato "natrufena ciganka"
a sled kato mn sam zapalena po modata ne ozna4ava 4e sam kato tiq fashionki s ogromnite o4ila i dr. ami sled kato 6te spazvam modata neka q spazvam no ot vode6tite marki kato GUCCI i dr. tova e moda svetovna moda ne taq po gradskite magazin4eta s zeleni poli i lilavi botu6i !!!
ta ne slagaite vsi4ki pod edin znamatel !!! i SPRETE DA YBIJDATE VSI4KI TIPOVE FASHION !!! :)
Слуша ли се някой от вас всичките какви ги говори???? Ъъъ, за кви водещи марки става дума точно? За дънки на Кавали за 60 лева ли? Или за някоя друга блузка с надписче адидас за 40 лева? Говорете си каквото искате, ама аз съм виждала откъде се зареждат магазините на "големите, световно известни марки"!!! От Турция, от техните разпродажби... дънките на цена 3 евро там по ликвидациите в Билгария са Хюго Бос и са в бутиците по центъра за 320 лева. Тва, че до вас модата стига поне 3 години по - късно отколкото в останалия свят както и факта, че купувате скъпи "маркови" дрешки съвсем не значи, че сте фешън!!!
barbie__girl
11-01-2007, 21:48
Слуша ли се някой от вас всичките какви ги говори???? Ъъъ, за кви водещи марки става дума точно? За дънки на Кавали за 60 лева ли? Или за някоя друга блузка с надписче адидас за 40 лева? Говорете си каквото искате, ама аз съм виждала откъде се зареждат магазините на "големите, световно известни марки"!!! От Турция, от техните разпродажби... дънките на цена 3 евро там по ликвидациите в Билгария са Хюго Бос и са в бутиците по центъра за 320 лева. Тва, че до вас модата стига поне 3 години по - късно отколкото в останалия свят както и факта, че купувате скъпи "маркови" дрешки съвсем не значи, че сте фешън!!!
oh boje koi ti kaza 4e primerno nosim Izvestni marki xax namirat se no kazvam 4e kato sledq modata 6te se obli4at kato po modnite revuta na izvestnite marki!!! neka vsqka duma ti mine prez mozaka obmisli i togava pi6i !!!
oh boje koi ti kaza 4e primerno nosim Izvestni marki xax namirat se no kazvam 4e kato sledq modata 6te se obli4at kato po modnite revuta na izvestnite marki!!! neka vsqka duma ti mine prez mozaka obmisli i togava pi6i !!!
Май ти не можеш да го обмислиш.... Ъъъ това по ревютата къде да го сложат??? Може би трябва да ходят на училище с рокли и костюми за хиляди левове, които така или иначе немогат да си позволят... Или мислиш, че в България някой може да си позволи да носи наистина дизайнерски дрехи? (говорим за обикновения човек и за световно известните дизайнери, а не Дочо и Габанина - българска версия на Долче и Габана) Тези дрехи просто немогат да влезнат в стандарта ни на живот! Истинските маркови дрехи могат да си го позволят само някои неприлично богати хора... И както вече казах, само защото дрехата е скъпа и на етикета пише, нещо което си чула по телевизията, то не значи, че е оригинална!!!
barbie__girl
11-01-2007, 22:05
Май ти не можеш да го обмислиш.... Ъъъ това по ревютата къде да го сложат??? Може би трябва да ходят на училище с рокли и костюми за хиляди левове, които така или иначе немогат да си позволят... Или мислиш, че в България някой може да си позволи да носи наистина дизайнерски дрехи? (говорим за обикновения човек и за световно известните дизайнери, а не Дочо и Габанина - българска версия на Долче и Габана) Тези дрехи просто немогат да влезнат в стандарта ни на живот! Истинските маркови дрехи могат да си го позволят само някои неприлично богати хора... И както вече казах, само защото дрехата е скъпа и на етикета пише, нещо което си чула по телевизията, то не значи, че е оригинална!!!
Ima6 pravo! no drugo iskah da kaja 4e e po-dobre da se obli4a6 kakto po revutata otkolkoto kato natrufena fashionka :) :twisted:
tova ne zna4i 4e ne sam fashion ;)
hollaback_girl
11-02-2007, 09:10
Ima6 pravo! no drugo iskah da kaja 4e e po-dobre da se obli4a6 kakto po revutata otkolkoto kato natrufena fashionka :) :twisted:
tova ne zna4i 4e ne sam fashion ;)
ох ама изумявате ме....никой не е казал че трябва буквално да се следват решенията на разните там величини в модния бизнес. Горе долу виждаш какъв тип дрехи, кройки, десени, материи се наосят през дадения сезон...избираш си това, което подхожда на стила ти и начина ти на живот...говоря за дреха, не за марката...и отсяваш един вид...
А тва целия град да е пълен с клонинги е изключително глупаво, най-малкото показва липса на въображение и невъзможност да изглеждаш хем модерно, хем интересно и поне малко различно. Един вид навсякъде се разхождат разни ксерокси и копирни машини, които жадно попиват кво носят другите и тичат към магазина да си купят същите работи да може и те да се готини ](*,)
LuCiFersAngeL
11-02-2007, 10:24
i sq TyPi KomPlEkSaRi kAjEtE koQ pOVeCHe HArEsvAtE !!?!?!!?!? pYrvite dve ili vtorite...AI MOJE DA SI GO NABIIITE V KOSMATIQ NEIZMIT ZADNIK AI LEKA VI :smt006
Ами, честно ли? Вторите момичета ми харесаха повече и по-скоро бих искала да се запозная с такива като тях отколкото с тези от първата снимка.
П.С:
1. Не съм комплексарка... не ми се обсъжда кой от присъстващите е такъв :-$
2. Нямам косми никъде по тялото, освен там, където трябва да имам ( вежди, мигли, коса)
3. Задникът ми е доста чист - мия го поне веднъж на ден, че и повече.
И в знак на уважение към фешънчетата, получавате цвете от мен :mrgreen: , защото в един друг пост прочетох нещо от сорта, че антифешъние няма с какво да се похвалим освен със завистта си. Е не завиждам, както виждате... просто няма и за какво да ви завидя :)
lukrecia
11-02-2007, 12:50
Ами според мен е хубаво да си в крак с модата,но разбира се до положението ,че да не ставаш смешна.Излизат всякакви моди и някои от тях не отиват на определени хора......,но това не ги спира да се обличат така.Аз съм за модата...,но също така и за това да се съобразяваме какво ни отива. :)
macka123
11-02-2007, 14:07
ОоО аз примерно нося тва дет ме кефи.Имам и смъкнати дрехи Имам и полички тип "гол задник" както каза едно др момиче.Не мисля че само фиоешънчетата правят впечатление или по скоро напротив.Готино е да си различен!
miloto_girl_4e
11-02-2007, 14:16
Да, вярно е, че модата повлича почти всекиго...
Вярно е, че като отидеш на някое място пълно с млади хора, едно 90-95% са облечени еднакво (такива места са НДК, Fun City, DV, Amor и т.н, места пълни с млади и безхарактерни младежи, които се водят по чуждия акъл и мода...) - дънките тип цигара, пъхнати в спортни ботушки адидас, или пък с маратонки по крака ти, шушляково якенце с огромна качулка с пухчета задължително, големи очила от които не се вижда лицето, лентичка, която "придържа" старателно топираната коса, многото грим ..., малката чантичка, която не побира нищо друго, освен ключовете и мобилният...
Да, тъпо е да гледаш такива клонинги, но щом се харесват.. така поне нормалните хора със собствено мнение и вкус се отличават по-лесно
lukrecia
11-02-2007, 14:19
Да, вярно е, че модата повлича почти всекиго...
Вярно е, че като отидеш на някое място пълно с млади хора, едно 90-95% са облечени еднакво (такива места са НДК, Fun City, DV, Amor и т.н, места пълни с млади и безхарактерни младежи, които се водят по чуждия акъл и мода...) - дънките тип цигара, пъхнати в спортни ботушки адидас, или пък с маратонки по крака ти, шушляково якенце с огромна качулка с пухчета задължително, големи очила от които не се вижда лицето, лентичка, която "придържа" старателно топираната коса, многото грим ..., малката чантичка, която не побира нищо друго, освен ключовете и мобилният...
Да, тъпо е да гледаш такива клонинги, но щом се харесват.. така поне нормалните хора със собствено мнение и вкус се отличават по-лесно
Аз не мисля,че е модерно да се носиш спортно...с маратонки и да си се нагримирал като за дискотека.Всичко добре...ама вместо маратонки...едни секси ботушки с палаво токченце по-добре би вървяло...и някое корсетче. :D :D Аз си падам по официалния стил.
stealthyGirl
11-02-2007, 17:46
ti mene ne me komentirai - tva 4e ne govorq knijovno ne me pravi tapa...
prosto tihi4ko.... ako po tova precenqva6 horata /po tva kak govorqt v nqkav sait/ - xixixixix zamal4avam si"апа" аз не говорим само за правописо
:lol:
хихиихихи и аз си замАлчавам :P
FunkyFresh
11-03-2007, 16:15
:razz: :razz: :razz: леле то бива бива тъпотия ама то тфа вече... ти пък как разбра че сички дет не "АрЕсВаМе ФеШъНкИтЕ" се обличаме с дрехи от некфа разпродажба и тн. Наш на кое ми е с колко момчета излизате и на кой се харесвате важното е че готините хора само като ви видят и съжеляват че живет на тоя свят :shock: и не ми се обясняваи кои носил маратончици от 5 лв щот кецовете ми струват повече от тебе самата :wink:
)}] Аз ЦеНа Си нЯмАм и дРеХитЕ мИ сИгУрНо сТруВат кОлКоТ вАшИя аПаРтАмЕнт ИлИ кОлИбАаАа
1. едва ли
2. докажи го
sLaDkA_GrEsHkA
11-03-2007, 16:49
)}]оФ...зАщО кОмЕнТиРаТе саМу ФешАнИтЕ ?еМи ГадНиТе мЕтЪЛи иЛи пЪК еМуТаТа..ДеТо гАджЕтО Ги зАрЯзаЛО..мАикАтА го нАбиЛа а Пък БащАтА сА наПил и ПрЕбИл МАикАтА иии Аи дА сА сАмоУбИВаМе...Ся шЕ мИ КаЖетЕ.ОО аМа ТИ нЕзНАиш КаКВО Е еМо и КаК Го пРежИвЯВат..еМ Да ВИИ кАжА чеСтНо нЕ мЕ ЕБеЕеЕе....ТаКАа КаКТо ваС нЕ вИ ИНтЕреСуВа ДАлИ Аз ХОдЯ с ОбуВкИ на ПРаДа И с ЗеЛеНа ТуНиКаА..и с ЗлАтНА дИадЕМкА...и КфО !? аЗ дА сЪм нАпиСаЛА тЕмА зА ЕмОтАтА иЛи МеТъЛИТе,пЪНкАрИТе ...Не НаЛи..НяКфА ТъПа,ЗаВИсТлИвА КоМплЕКсАрКа Си иЗляЛа ЗлоБата И аИдЕ СТаДОто И тО 'фЕшъНиТе Са ТъпИ,ГроЗнИ...'
А Вие кФи сТе !?!? а? нА кО пРиЛичаТе виЖсДатЕ Ли сЕ ? С пОТнИче зА 4ЛВ От сЕлСкИЯ ПаЗаР и С дЪНкИтЕ На рАзПроДаЖБа И мАрАтОНкИ От ЦИганСкИЯ пАзаР и Ко !? мНоГо лИ сТе ВаЖни ?чЕ мИ ПишеТе тЕми За ФешЪНиТе ??? кО ви ПрЕчИ мЛаДо МоМичЕ НаПРиМеР..с бЯлУ СлатКу пАнтАлОнчЕ с БяЛА рИЗкА чЕрЕн кОрсЕТ и зЛаТнИ ОбУвКи с 10сМ ТоКчЕ с ИзПрАВеНа КоСичкА и МаЛКиТе чАнТичКи..и с МАлКо фОН дИО тЕН И пуДрА и сПИрАалА???ТоВа Са НаИ ХаРЕсвАнИтЕ мОмИчЕтАаА !!! :-x вСИчКи ЯкИ пИчОвЕ сЕ ОбРъщаТ слЕд ТЯх..ИзлИзАт С ТяХ..хоДят с ТяХ..щ0То СА гОтИНи и чУВсТвОтО Е яКо кОгАТО ИзлЕЗеш нА ЦЕнТъРа С тАкаВа МацКа..а НЕ с мИрИЗлиВу плАшИЛо с РошаВа КосА и с ПОтНиче За 5лВ...Е аи МоЛЯ вИ сА..и ПРесТаНеТЕ С тоВа 'кИфЛи,ПрАхоСмУкачкИ'...ПрИК аЗВаТе тАкА от ЗаВИсТ..к**ви Сме БИлИ И КаК ГО рЕшиХтЕ..щоТ ВСекИ Ден сМе с РАзЛичНи Ли ?еМ дА..иМа кОИ дА ни вЪрЖе........ !!!!!! ТеИ че.....мОЖе сАмО дА пРоДъЛжАвАтЕ Да Си ПишЕтЕ В ТъПаТа ТемА...с НаИ ГлАВнАт ОфЦаА ЕВрИЛ БрЮнЕт..АхахАхаХА #-o :-x От СуТрИнтА Се пРИгОТВЯм щоТо шЕ ИзЛИЗаМ С 8 МоМчеТа И вСИчкИТе щЕ мЕ е***...аХаХАхаХАхаХАхаХАхаХА хаХАхаХАхаХАхаХАх аИ ДРаЗНетЕ сАаА и нА праВОпИСа И На НачИнА по КоиТу Го нАписАх..Не мЕ е** зА ТъпОтО Ви мНенИЕ..АидИ ОТиваИТи пРИ маМА да Ви взеМи дЪнКи ДОкАто Са На РаЗПроДажбА аиДи лЕкАА Аа ВиИИ БаЛъцИиИи АзХАхаХахаХАХах :evil: :-x :-P
purvo moje potnik za 5 leva da ti stoi po dobre ot potnik za 105 mila... vajno e da se obli4ash s vkus a ne kolko pari si dala... nali se pak kato go oblechesh etiketa go nqma ? i shto ste nai haresvani ? shtoto ste nai lesni ? 6to se seki den s razli4en ? shtoto ne mojete da se zadurjite s edin... dosta si ogranichena ako treqbva da se sudi po tva mnenie... =D>
JoeBanana
11-03-2007, 17:05
^^ тая няма ли кой да я банне за най-страшното престъпление - тъпота на обществено място ?
)}]нАи ЛеСнИ ли !? МоМчЕтАтА виНаГи Аз Ги заряЗвАм и пОслЕ мИ ЛаЗят В крАкАтА МесецИ че е иМаЛо сЛучаИ И с ГодИнИ....
И Да Те УСвЕдОМя МилИчкА чЕ имАм ВръзКа ГоДиНАа И 5 мЕСеЦа А тИ кОмПЛеКсАрКо стОиш ПО цяЛ дЕн НА пк-То И Се чУдИш Да Се ИЗкПиш Ли..ИЛи Да САбЕрЕш мИжАвИтЕ сТоТинКи оТ кАсИчкаТа С прАСеНЦеТо И Да сЕ чуДиш дЪФкА ли Да Си кУпиш иЛи дА сЪбиРаш 2 гОдИнИ пАрИ Да сИ ВЗЕМеш еДнА бЛузКа На вЕрСачЕ..АХахАХа :-x а мЕЖдУ ДрУгОтО СъМ спаЛА дО Ся СаМо с ЕДин...аКо ТоВа ИМА зНачеНие..нИе НЕ сЕ ДаваМе лЕсНУ каКто Си мИсЛИтЕ..МожЕ вСеКИ дЕн с рАзЛичЕн Ама...оТ КЪдЕ ззНАЕте Дали На е*** ?илИ ДаЛи Им дУхАмЕ...Теи чи аи САму мН дА нЕ вИ ЗнаИ МирИзЛивАт УСтИчКа С жълТитЕ ЗъбкИ..АХаХАХ
аабе ей нахаканата аре докажи ми колко си "убава и модна и богата" ама не само на думи
FunkyFresh
11-03-2007, 17:17
)}]оТ мЕнЕ СаМатА ?! сКъПи мОи Аз ЦеНа Си нЯмАм.Не сЪМ Вещ кОяТу сЕ прОдАвА а МоМичЕ КоЕтО зНАе КАкВо е СтИЛ...и дРеХитЕ мИ сИгУрНо сТруВат кОлКоТ вАшИя аПаРтАмЕнт ИлИ кОлИбАаАа :-x :shock: :grin:
Мале ти си доста заблудено същество :razz: нямала била цена за пръв път чувам магистралка да неще пари чудна работа :P а пък ти и да искаш неможеш да имаш дрехи по скъпи от мойта "колиба" :wink:
нервят ме най много очилата им на тия.. леле.. ужасни са..
Дам, дето им скриват 2/3 от лицето... ужастни са! Баси тва в крайна сметка трябва да ти пази очите не цялото лице :-o :---)
в лабораторията по биология и химия очилата за практическа работа са ни по малки .......
ZAROSLAVA_babYyYY
11-03-2007, 17:39
и мен ме дразни тази "стил" ама какво мога да кажа, че повечето такива момиченца се правят на надути кучки, но васъщност са някви тотални комплексарки и практически стават "жертви на модата" (ако това въобще може да се нарече мода) всеки трябва да има собствен начин на обличане за да бъде уникален, защото сега всички май станаха еднотипни :? аз лично не се обличам по този начин, но въпреки всичко не се оплаквам от липса на внимание :)
barbie__girl
11-03-2007, 18:33
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zna4i be sprete se stiga ste ni ybijdali 6toto ste ni6to v sravnenie s nas !!!
i edno samo 6te vi kaja Moje da sme kukli no ne ot parcali a sme momi4eta s ideali !!!
{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} kefi6 me :twisted:
айде докажете ми че сте повече ( освен че сте по малоумни което вече по горната показа )
JoeBanana
11-03-2007, 19:00
ти си ми всичко и барби гърлата имат косми по гърба и в ушитеhttp://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
сега сериозно - фешъните нямат индивидуални мисли, те са един общ разум с 1 мозъчна клетка, която, видно е, е недостатъчна дори за елемнтарни дейности
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
miloto_Pilence
11-03-2007, 20:51
)}]? мНоГо лИ сТе ВаЖни ?чЕ мИ ПишеТе тЕми За ФешЪНиТе ??? кО ви ПрЕчИ мЛаДо МоМичЕ НаПРиМеР..с бЯлУ СлатКу пАнтАлОнчЕ с БяЛА рИЗкА чЕрЕн кОрсЕТ и зЛаТнИ ОбУвКи с 10сМ ТоКчЕ с ИзПрАВеНа КоСичкА и МаЛКиТе чАнТичКи..и с МАлКо фОН дИО тЕН И пуДрА и сПИрАалА???ТоВа Са НаИ ХаРЕсвАнИтЕ мОмИчЕтАаА !!! =D> - дам, най-харесва ни са от възможно най-големите женкари. според мене мила тва не е момиче във 'фешън стил', тва е момиче 'спортно-секси-елегантно' ама както и да е, не ми се спори с теб.
Нямам нищо против 'фешъните'!
Ама все пак квото и да направи той/тя природно не си ли е красив/а, нищо не може да го направи такъв...
Хубаво имате се за фешъни и нз още кви си, ама тва не значи, че трябва да обиждате другите с тва, че еди кой си пазарувал от пазара, а ти от марков магазин. Не се мислете за най-модерните и най-готини, щото не сте. Живея в чужбина и такова нещо като тук в България, сред младите хора, не съм видяла.Може би просто, защото тук всички са на едни ниво и най-важното се уважават един друг - нещо което в България НЯМА!!!
PS - barbie__girl и {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} или качете по една снимка да ви видим или просто сте поредните заблудени момиченца дето се мислят за Мис Вселена!
)}]? мНоГо лИ сТе ВаЖни ?чЕ мИ ПишеТе тЕми За ФешЪНиТе ??? кО ви ПрЕчИ мЛаДо МоМичЕ НаПРиМеР..с бЯлУ СлатКу пАнтАлОнчЕ с БяЛА рИЗкА чЕрЕн кОрсЕТ и зЛаТнИ ОбУвКи с 10сМ ТоКчЕ с ИзПрАВеНа КоСичкА и МаЛКиТе чАнТичКи..и с МАлКо фОН дИО тЕН И пуДрА и сПИрАалА???ТоВа Са НаИ ХаРЕсвАнИтЕ мОмИчЕтАаА !!! =D> - дам, най-харесва ни са от възможно най-големите женкари. според мене мила тва не е момиче във 'фешън стил', тва е момиче 'спортно-секси-елегантно' ама както и да е, не ми се спори с теб.
Нямам нищо против 'фешъните'!
Ама все пак квото и да направи той/тя природно не си ли е красив/а, нищо не може да го направи такъв...
Хубаво имате се за фешъни и нз още кви си, ама тва не значи, че трябва да обиждате другите с тва, че еди кой си пазарувал от пазара, а ти от марков магазин. Не се мислете за най-модерните и най-готини, щото не сте. Живея в чужбина и такова нещо като тук в България, сред младите хора, не съм видяла.Може би просто, защото тук всички са на едни ниво и най-важното се уважават един друг - нещо което в България НЯМА!!!
PS - barbie__girl и {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} или качете по една снимка да ви видим или просто сте поредните заблудени момиченца дето се мислят за Мис Вселена!
До някаква степен си права,но пък аз мога да кажа само,че Fashion Style се състои точно от това - спортно-секси-елегантно... Това е и ние никого не сме обиждали че назаруча от "пазара" ... Не твърдя,че аз си купувам дрехи само от маркови магазини,които в Ямбол дори не се срещат,но пък не само в марковите магазини има хубави дрехи нали? Може би дори на "пазара" има такива... Не мога да обиждам някого за това колко пари имат техните и колко му се полагат за дрехи... Никой не е виновен за това как е осигурен финансово...
GregoryHouse
11-03-2007, 21:34
'Ти си ми всичко" или кфа си там...колко си заблудена...хаха харесваме такива момичета защото ни кефи да ги чукаме...а не за друго за сериозна връзка няма си хвана никога такава празноглава фръцла...наблягам на празноглава...и да ти кажа не всички харесват такив момичета...някой дори се отвращавам от префърцунени такива...щото като видя 10см ток и умирам от смях...а ако ми се нагримира гаджето с толкова грим ще я шръсна опт бой та да има за кфо а си го слага...
)}]нАи ЛеСнИ ли !? МоМчЕтАтА виНаГи Аз Ги заряЗвАм и пОслЕ мИ ЛаЗят В крАкАтА МесецИ че е иМаЛо сЛучаИ И с ГодИнИ....
И Да Те УСвЕдОМя МилИчкА чЕ имАм ВръзКа ГоДиНАа И 5 мЕСеЦа А тИ кОмПЛеКсАрКо стОиш ПО цяЛ дЕн НА пк-То И Се чУдИш Да Се ИЗкПиш Ли..ИЛи Да САбЕрЕш мИжАвИтЕ сТоТинКи оТ кАсИчкаТа С прАСеНЦеТо И Да сЕ чуДиш дЪФкА ли Да Си кУпиш иЛи дА сЪбиРаш 2 гОдИнИ пАрИ Да сИ ВЗЕМеш еДнА бЛузКа На вЕрСачЕ..АХахАХа :-x а мЕЖдУ ДрУгОтО СъМ спаЛА дО Ся СаМо с ЕДин...аКо ТоВа ИМА зНачеНие..нИе НЕ сЕ ДаваМе лЕсНУ каКто Си мИсЛИтЕ..МожЕ вСеКИ дЕн с рАзЛичЕн Ама...оТ КЪдЕ ззНАЕте Дали На е*** ?илИ ДаЛи Им дУхАмЕ...Теи чи аи САму мН дА нЕ вИ ЗнаИ МирИзЛивАт УСтИчКа С жълТитЕ ЗъбкИ..АХаХАХ
Може ли само да споделиш с нас откъде купуваш "марковите дрехи Версаче"??? Боже....откакто циганките се научиха да пишат името на нещо, чуто по кабеларките на етикетите на турските си боклуци и вие станахте "Фешън" :-D :-D :-D :-D
GregoryHouse
11-03-2007, 21:56
[quote={([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])}]нАи ЛеСнИ ли !? МоМчЕтАтА виНаГи Аз Ги заряЗвАм и пОслЕ мИ ЛаЗят В крАкАтА МесецИ че е иМаЛо сЛучаИ И с ГодИнИ....
Не аз съм изумен колко тъпи индивиди има...ти си класически пример за изкючително тъпа и повърхностна ОВЦА...знаеш ли откъде ми е дали си с Версаче или не? ХИЧ МЕ НЕ Е ЕНЯЯ...за тебе няя си купя и капут от 20ст за да те наеба...с подвързия щи го рязна...мамайко били и лазели в краката...мамалеееее...смешн а си не интересна...с един си се ебала ...ми няма никфо значение за мен си същия боклук щом си мислиш че като (ако изобщо си виждала де) носиш Версаче или Армани или други маркови дрехи си повече от другите момичета идея си нямаш колко жестоко се лъжеш и как всяко 2ро момче въздиша...само и само да ти ГО НАБИЕ В ЗАДНИКА ...занищо друго...на кой му е притрябвала надута кучка дето се мисли за мис вселена....били най харесваните..."По дрехите посрещат по АКЪЛА избращааааааааааат"...а при тебе той отсъства...
barbie__girl
11-03-2007, 22:54
)}]нАи-Тук буквичката е "Й",а след нея има "-"ЛеСнИ ли !-Тук удувителен знак-няма!? Тук е на нов ред.МоМчЕтАтА виНаГи Аз Ги заряЗвАм и пОслЕ мИ ЛаЗят В крАкАтА МесецИ[b]Тук има запетайка че е иМаЛо сЛучаИ И с ГодИнИ....
И Да Те У-Тук ОпределенО е буквичката "О"СвЕдОМя МилИчкААхх запетайката.... чЕ имАм ВръзКа ГоДиНАа И 5 мЕСеЦаВече се съмнявам,че запетайките ти влияят лошо... А тИ кОмПЛеКсАрКо стОиш ПО цяЛ дЕн НА пк-То-Определено не съществува като дума или израз.... И Се чУдИш Да Се ИЗкПиш-Ох....явно си гладна..ЯДЕШ БУКВИ! Ли..-Познай?Да!Тук няма многоточие..ИЛи Да САбЕрЕш-Ами.....да сещай се.. мИжАвИтЕ сТоТинКи оТ кАсИчкаТа С прАСеНЦеТо И Да сЕ чуДиш дЪФкА ли Да Си кУпиш иЛи дА сЪбиРаш 2 гОдИнИ пАрИ Да сИ ВЗЕМеш еДнА бЛузКа На вЕрСачЕ..АХахАХа :-x а мЕЖдУ ДрУгОтО СъМ спаЛА дО Ся-Еми...Сега е! СаМо с ЕДин...аКо ТоВа ИМА зНачеНие..нИе НЕ сЕ ДаваМе лЕсНУ-Тук е "О" каКто Си мИсЛИтЕ..МожЕ вСеКИ дЕн с рАзЛичЕн Ама...оТ КЪдЕ ззНАЕте Дали На е*** ?илИ ДаЛи Им дУхАмЕ...Теи чи аи САму мН дА нЕ вИ ЗнаИ МирИзЛивАт УСтИчКа С жълТитЕ ЗъбкИ..АХаХАХ
Последното изречение нещо не ми се иска да го поправям.....Добреееее...Позд равления!!!!Ти си написала някой думички вярно.....БРАВО!!!!!!!!!!!И.....тол ова ..сега с критиките....начина ти на писане наподобява 13 годишно момиче,но нали съм "добър" ти давам 14 заради правописа и оцелените(писаните правилно) думи.....И тъй като си комплексирана от начини на поведение и от самата себе си тук ще последва съвет номер 1:Не избивай комплекси и не налагай главно действащо мнение....не мисли за това колко ти е голям носа....<Ъъ този е напълно безплатен!"Такива като теб" започнаха да замират....единственото което ми харесва във вас е това,че сте толкова тъпи колкото и грозни.....рядко срещана комбинация<Сега идва и съвет номер 2:Не се опитвай да компексираш други хора посредством този форум<Това също е безплатен(бонус пакет върви)......Относно дрехите...моляте научи,че не е "Версаче"...пробвай със Versage.....не,не,не ми казвай да си го превеждам....Ти го направи!Ето тук идва съвет номер 3:За да можете да четете този съвет трябва да сте заплатили пакета"Съвети",който струва 10$ без ддс.<Ъ този вече се плаща....
Та по спокс някой хора тук могат да помислят,че си на повече от 14 и да се разтроят......
BEZPLATEN SAVET----- NE VERSAGE A VERSACE !!!
razbiram 4e si qdosana,ama nikoi tuk ne e dlujen da ti slu6a prostotiite i na nqkoi edva li mu puka kolko struvat TfOiTe BlUzKi!!!i kvo kato si v 4astno u4ili6te?pla6ta6 si za vsi4ko nali?plati si za da vleze6,pla6ta6 si za ocenkite,6te si plati6 i za diplomata!!!na tvoite godini momi4etata ve4e rabotqt za da pomagat na roditelite si i trupat opit v jivota.a kvo 6te stane ot teb?mama i tati 6te te izdurjat do 25-30 ili dokato si nameri6 muj koito da ti hodi po akula.takuv primer li 6te dade6 na decata si:'' mI Az mAmInuTy NiKoGa Ne sUm Si mYrDaLa PrUsT4eTy zA Ni6Ti4Ky,tUkA 4I NizNaM kAk Da Ti pOmOgNuuuu!!!" nqmam ni6to protiv fe6unkite,daje na vun6en vid me kefqt.no eto 4e ot teb razbiram s kakuv umstven kapacitet razpolagat (ako ne si me razbrala,imam predvid NiKaKuFFFF).no nai-mnogo me izdrazni tva ''лека ви пръст"!leka vi prust mili4ka se kazva kogato nqkoi po4ine.SMURT MILA NE SE POJELAVA I NA NAI-GOLEMIQ TI VRAG!ne ti pojelavam da izgubi6 blizuk 4ovek i da razbere6 kakva muka e...pojelavam na vsi4ki ot foruma da sa jivi i zdarvi,na teb su6to...i zanapred gledai da ne izpolzva6 izrazi koito 6te te postavqt v neudobno polojenie i 6te doprinesat za razkrivaneto na umstvenite ti ka4estva i nai-ve4e na ne4ove6koto otno6enie kum horata!!!
{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} Само ще кажа, че ти си психично болна и яко комплексирана.По-добре спри да си измисляш, защото единственото което постигаш е да докажеш и утвардиш изумителната си простота. Сериозно ти казвам ако един ден имам дете което да прлича поне малко на тебе ще го пратя в поправителен дом !!! И ще ти кажа че не съм някаква пънкарка, метълка или т.н. но имам уважение към тях и не съм седнала да ги обиждам като на някакъв пазар... И виж нз какво имаш от Париж от Лондон или от Милано хах но ме самнява доста покажи си снимка нали си много модерна хаха и къде излизаш .. Може би съм те виждала в БУКОВСКИ хаха защо ли се самнявам .. И ти си някоя от онези квартални кучки и принцеси дето си живеят в измисления свят и заради такива '' псевдо газарки '' се носи лошо име на наистина хората който разбират от стил :) Пожелавам ти успех и дано се спънеш и паднеш че да ти доийде акъла в главата !!! --> ПЗ една кръгла нула се надула ахаха но все пак си останала НУЛА
AZ PUK NEMAM NI6TY NAPROTIV TEZI HORICA SE pak vseki si ima individualno mnenie i toi si opredelq kak da izglejjda a ne nekfi si kompleksarki koito gi e qd 4e ne izglejdat dobre da te predumvat
PP:ne sum emo nito puk fe6anka no tezi hora prosto me kefqt!~:P
Violenza
11-04-2007, 11:18
{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])}ти си уникален случай просто... :lol:
човек даже няма как да те изкоментира.. ](*,)
FaHrEnHeit
11-04-2007, 11:23
Фешъните са хора, които търсят внимание и тъй като не могат да го привлекат с нищо се правят на клоуни.Съгласен съм с авторката на темата напълно 8)
FunkyFresh
11-04-2007, 11:36
{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} най-ефтината ти блузка е 600 и незнам си колко лева трогна ме :cry: :razz: не мислиш ли че имаш нужда от психятър наш мене кфо ме ебе колко ти стува блузката,панталончето и тн.Ше е по добре да си се оттеглиш от тая темичка докато не се появи някой който така да не нахрани че никога повече през живота си да не усетиш глад :wink:
GregoryHouse
11-04-2007, 11:43
)}]АХаХАхаХАха ..Уф чЕ сТе мИ СмЕшНи...
1.у4а в чАсТнО учиЛищЕ..И ИМаМ СаМо 6...уСпЕХа Ми дО сЕГа Не Е бИЛ по МаЛкО От 5.60..ТеИ чи МоГа дА сИ Пиша КакТо сИ пОиСкАм ..ЯсНу Ли Е фЕ !? и нАи ЕФтИНаТа мИ БлусКаА еЕ 670лВ бАщА мИ рАбОтИ В ПарИЖ И вСяКА сЪбУтъ ме вЗимА дА сИ ИзБирАм РоКличКи..бЛуЗкИ ПаНтАлОНкИ..Теи чИ аИ На ВаС дА Ви гО нАбИяТ в МирИЗлИвиЯ кОсМАт ЗаДнИК..Аи лЕКа Ви пРъсТ... =D>
Знаеш ли откъде ми е за баща ти къде работи и колко ти струват ШИБАНИТЕ дрехи а? Кфо кът дрехите ти са по 600 кинта ти като струваш 5 стинки ми е все тая...тъпа си на бургия..а за частните училища не ми говори купуваш си образование и ...ето на го резулата скивай само как пишеш...и ако някой път минаваш през Ловеч свирни да се видим...ще ти напоя скъпите дрешки с кръвта...по долнопробна и смешна овца не бях срещал да ми се надува колко пари има в какво училище учела колко и струвт дрехите...все свързано с пари...с тях ще си останеш...а може би не но на повече от 1/2 хора ще си им АНТИПАТИЧНА а останалите ще ти лицемерничат...тъй че хич ме не е еня кфа си с кфи чантички и кфи блузки и панталонки или полички все ми е тая щом си кръгла нула на 2рия етаж за мен си НИЩО. Ако някое момче не е съгласно с мен значи IQ резултата му е по нисък и от твоя...а твоя най вероятно е едноцифрен...
DisciplineAndOrder
11-04-2007, 11:54
{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} -браво мила!Радвам се за теб!Не съзнаваш, (явно) че не всички можем да си позволим такива блузки.Но съм убедена,че във форума има много по-красиви момичета,облечени с много по-евтини дрешки :wink:
Не е важно колко пари са дрехите ти,а какви са самите те,как са съчетани,и най-важното: кой ги е облякъл! Пък и едва ли някой ще те харесва ако имаш блузки за 640 лв и дънки за 1800,а всъщност си тъпа като гъз :wink: Може да те заглеждат заради поличката,която ти покрива п****та ,деколтето до пъпа,лигавите обувчици и цайсите "мухата цеце",но като те опознаят ще избягат с 200,защото ще разберат каква глезена лигла си!
Към авторката на темата-много умно момиче си! :wink: Съгласна съм с теб!
DisciplineAndOrder
11-04-2007, 12:13
)}]оФ...зАщО кОмЕнТиРаТе саМу ФешАнИтЕ ?еМи ГадНиТе мЕтЪЛи иЛи пЪК еМуТаТа..ДеТо гАджЕтО Ги зАрЯзаЛО..мАикАтА го нАбиЛа а Пък БащАтА сА наПил и ПрЕбИл МАикАтА иии Аи дА сА сАмоУбИВаМе...Ся шЕ мИ КаЖетЕ.ОО аМа ТИ нЕзНАиш КаКВО Е еМо и КаК Го пРежИвЯВат..еМ Да ВИИ кАжА чеСтНо нЕ мЕ ЕБеЕеЕе....ТаКАа КаКТо ваС нЕ вИ ИНтЕреСуВа ДАлИ Аз ХОдЯ с ОбуВкИ на ПРаДа И с ЗеЛеНа ТуНиКаА..и с ЗлАтНА дИадЕМкА...и КфО !? аЗ дА сЪм нАпиСаЛА тЕмА зА ЕмОтАтА иЛи МеТъЛИТе,пЪНкАрИТе ...Не НаЛи..НяКфА ТъПа,ЗаВИсТлИвА КоМплЕКсАрКа Си иЗляЛа ЗлоБата И аИдЕ СТаДОто И тО 'фЕшъНиТе Са ТъпИ,ГроЗнИ...'
А Вие кФи сТе !?!? а? нА кО пРиЛичаТе виЖсДатЕ Ли сЕ ? С пОТнИче зА 4ЛВ От сЕлСкИЯ ПаЗаР и С дЪНкИтЕ На рАзПроДаЖБа И мАрАтОНкИ От ЦИганСкИЯ пАзаР и Ко !? мНоГо лИ сТе ВаЖни ?чЕ мИ ПишеТе тЕми За ФешЪНиТе ??? кО ви ПрЕчИ мЛаДо МоМичЕ НаПРиМеР..с бЯлУ СлатКу пАнтАлОнчЕ с БяЛА рИЗкА чЕрЕн кОрсЕТ и зЛаТнИ ОбУвКи с 10сМ ТоКчЕ с ИзПрАВеНа КоСичкА и МаЛКиТе чАнТичКи..и с МАлКо фОН дИО тЕН И пуДрА и сПИрАалА???ТоВа Са НаИ ХаРЕсвАнИтЕ мОмИчЕтАаА !!! :-x вСИчКи ЯкИ пИчОвЕ сЕ ОбРъщаТ слЕд ТЯх..ИзлИзАт С ТяХ..хоДят с ТяХ..щ0То СА гОтИНи и чУВсТвОтО Е яКо кОгАТО ИзлЕЗеш нА ЦЕнТъРа С тАкаВа МацКа..а НЕ с мИрИЗлиВу плАшИЛо с РошаВа КосА и с ПОтНиче За 5лВ...Е аи МоЛЯ вИ сА..и ПРесТаНеТЕ С тоВа 'кИфЛи,ПрАхоСмУкачкИ'...ПрИК аЗВаТе тАкА от ЗаВИсТ..к**ви Сме БИлИ И КаК ГО рЕшиХтЕ..щоТ ВСекИ Ден сМе с РАзЛичНи Ли ?еМ дА..иМа кОИ дА ни вЪрЖе........ !!!!!! ТеИ че.....мОЖе сАмО дА пРоДъЛжАвАтЕ Да Си ПишЕтЕ В ТъПаТа ТемА...с НаИ ГлАВнАт ОфЦаА ЕВрИЛ БрЮнЕт..АхахАхаХА #-o :-x От СуТрИнтА Се пРИгОТВЯм щоТо шЕ ИзЛИЗаМ С 8 МоМчеТа И вСИчкИТе щЕ мЕ е***...аХаХАхаХАхаХАхаХАхаХА хаХАхаХАхаХАхаХАх аИ ДРаЗНетЕ сАаА и нА праВОпИСа И На НачИнА по КоиТу Го нАписАх..Не мЕ е** зА ТъпОтО Ви мНенИЕ..АидИ ОТиваИТи пРИ маМА да Ви взеМи дЪнКи ДОкАто Са На РаЗПроДажбА аиДи лЕкАА Аа ВиИИ БаЛъцИиИи АзХАхаХахаХАХах :evil: :-x :-P
Нека,нека!Нека те ебат!После ние сме кучки :-D
1.Кой ти каза,че НЕфешънките са миризливи?
2.Кой ти каза,че ходят с потници за 5 лева и дънки за 20?
3.Кой ти каза,че са рошави?
4.Кой ти каза,че са грозни?
5.Кой ти каза,че живеят в "малки апартаментчета" или "колиби"? :-D
6.И кой ти каза,че няма кой да ги харесва?
{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])}- момиче?!? Аз го мислех за момче...
miloto_Pilence
11-04-2007, 12:36
{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])} - FERME TA GUEULE !!! :-P
HAHA AKO НАИСТИНА ХОДИШ ВСЯКА СЪБОТА В ПАРИЖ (В КОЕТО СЕ СЪМНЯВАМ) СЕ НАДЯВАМ ДА СИ ГО ПРЕВЕДЕШ
Violenza
11-04-2007, 12:41
що ми се струва, че някой си прави яка ебавка.. като се прави на извънредно ПРОСТ.. :D
miloto_Pilence
11-04-2007, 12:45
що ми се струва, че някой си прави яка ебавка.. като се прави на извънредно ПРОСТ.. :D
този някой май преебава себе си, като се изкарва най-простия в тоя форум
DisciplineAndOrder
11-04-2007, 12:46
Май е така 8-)
Както случая с гери_бери :-D
Violenza
11-04-2007, 12:52
странно ми се струва да е наистина толкова зле т'ва момиче.. :-D
но ги има и тия индивиди де, защото лично познавам един такъв ГЕЙ... няква мъжка версия на тая е
тва момиче дето носи блузки от 600лв. дали не иска да постне снимка да я видим,или я е срам