View Full Version : Модерни кукли? --> Damn no ;/
Violenza
11-04-2007, 12:55
хахах ся кат' се замисля, голяма занимавка си е т'ва да изпишеш 100 реда с големи и малки букви.. :-D
сериозна ебавка ще трябва да е.. или момичето си е натурално глупава
се пак дано да е ебавка 8-)
FaHrEnHeit
11-04-2007, 13:17
{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])}- момиче?!? Аз го мислех за момче...
Може да е нещо по средата. :-|
lukrecia
11-04-2007, 13:42
Много сте интерсни всички.....това,че девойката е написала нещо такова не значи,че е истина.Тя тука може да си пише всичко,а реалноста съвсем да не е такава. 8) 8)
GregoryHouse
11-04-2007, 13:56
Много сте интерсни всички.....това,че девойката е написала нещо такова не значи,че е истина.Тя тука може да си пише всичко,а реалноста съвсем да не е такава. 8) 8)
нека си пише има тамън къде да си изливам яда нищо че е грозна като смърта...пък и нека ми постне снимки дето е пред Айфеловата или някфи други да я видя с корсетчето чантичката и 10см ток...май май само си трака KBD
Понякога имам гадният навик да разглеждам обстойно профила на някой интересен потребител , какъвто в случая е "Ти си ми всичко" (не мога да го напиша по нейния начин)....
Та , разглеждах си , разглеждах си , докато не попаднах на това мнение:
Пуснато на: Нед Сеп 23, 2007 6:25 pm Заглавие: Отговорете с цитат
4-5 Лв.. Smile НЕ МИ ТРЯАТ ПО 20 ЛВ като някои прости,безмозъчни надути фуклички дето само са хвалят с бмв-то на баща си и с парите на маика си... Brick wall
Е, не се стърпях да го постна :)))
Миличка , можеш ли да дадеш коментар на това твое изказване???
Понякога имам гадният навик да разглеждам обстойно профила на някой интересен потребител , какъвто в случая е "Ти си ми всичко" (не мога да го напиша по нейния начин)....
4-5 Лв.. Smile НЕ МИ ТРЯАТ ПО 20 ЛВ като някои прости,безмозъчни надути фуклички дето само са хвалят с бмв-то на баща си и с парите на маика си... Brick wall
are ''ti si mi vsi4ko'' vsi4ki 4akame komentar4eto za tav :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Violenza
11-04-2007, 17:11
Ти си ми всичко - въпрос.
Да, не вярвам, че ВСИЧКИТЕ ти дрехи не са от БГ.. 100% имаш нещои от тук -е, къде си намираш блузки за по хилядарка в БГ? :lol:
FunkyFresh
11-04-2007, 17:26
РЕСПЕКТ :grin: айде са миличка "ти си ми всичко" или кфато беше всички дето според теб сме "комплексари" чакаме тфоито коментарче.. момиче ти си НЕАДЕКВАТНА #-o
FunkyFresh
11-04-2007, 17:34
О да вобще не се хвалеше ама вобще не ни обясняваше къде работил баща ти пък в кфо даскало учиш пък колко ти струват дрехите само малко колкото да не е без хич нали...
)}]АхаХАхаХА НиКаДе Не Е сТаВаЛу вЪпрОС За МАиКи ....тЕи чи аИдИ В УСтАтА !? поВечЕ с ГлУпОсТиТе вИ НяМА дА се зАниМАВаМ ... :evil: :-x
Е защо бягаш сега.....ми остани , защити се.
ОПРЯ НОЖА ДО КОКАЛА И......БЕГОМ
)}]оОООО0О0о0О аЗ дА сЪм Се хвАлИлА с ПаРиТе На мАикА МИ ?коЯтО Не пОзНаВаМ ..и с КоЛИтЕ На Баща Си !? Аа ???? Да СТе вИДеЛИ Да НАпИша НещО От РОдА бАща Ми иМа ПосЛЕдЕН мОдел кОла ?И Да СТЕ видЕли дА сЕ фуКаМ ??? А пРоСто КаЗах нЯКва МиЗЕрНа СуМа От 600Лв и тОВа е .. ЯСнО !? :-xако ми кажеш къде в БГ си купила блуза за 6 хилки и аз отивам да си купя...пък ако имаш голям мерак да се возиш на БМВ може да не е последен модел ама ше та повозя :smt001
)}]ХАхаХА Нож лИ ? От Бг НиКОгА НЕ съм Си куПуВаЛА дрЕХи .................................
Я бързо кажи от кои магазини си купуваш дрехи?
)}]ХАхаХА Нож лИ ? От Бг НиКОгА НЕ съм Си куПуВаЛА дрЕХи .................................извинява че те убидих, а от Париж ква марка е тая блуза за 6 хилки?
miloto_Pilence
11-04-2007, 19:09
)}]не СТе Ми НА нИВотО Да Съ ЗаниМаВаМ С пРоСтИ СеЛЯнчеТа КаТО вАс..мЕжДу дРуГоТо БлУсКАтА зА 670Лв е на vERSaCe...AиДи в нОСа Си гО НАбУтАиТи бАВнорАзВИВащИИИИИИИИИИИИ ИИИИ :evil: :evil: :evil: :booooomb: :grin: :grin: :grin:
Всъшност тва, че прословутата ти вече блузка струвала нз колко си (то и ти самата на всяко мнение и слагаше нова цена) не те прави повече от нас. Ти не си ни на нивото! Ти си едно самозагубено, празноглаво, антиинтелигентно, морално-дегредирало, материално извисено, несъстоятелно ориентирано момиченце! И стига с тези изрази - набутай те си го, лека ви пръст и т.н. ставаш банална!
)}]АХаХАхаХАха ..Уф чЕ сТе мИ СмЕшНи...
1.у4а в чАсТнО учиЛищЕ..И ИМаМ СаМо 6...уСпЕХа Ми дО сЕГа Не Е бИЛ по МаЛкО От 5.60..ТеИ чи МоГа дА сИ Пиша КакТо сИ пОиСкАм ..ЯсНу Ли Е фЕ !? и нАи ЕФтИНаТа мИ БлусКаА еЕ 670лВ бАщА мИ рАбОтИ В ПарИЖ И вСяКА сЪбУтъ ме вЗимА дА сИ ИзБирАм РоКличКи..бЛуЗкИ ПаНтАлОНкИ..Теи чИ аИ На ВаС дА Ви гО нАбИяТ в МирИЗлИвиЯ кОсМАт ЗаДнИК..Аи лЕКа Ви пРъсТ... =D>
и ко и аз уча в часно даскало ... и аз имам добри оценки виж баща ми не е милоинер .... ама и аз не съм малоумен нали :)
DisciplineAndOrder
11-04-2007, 19:51
)}]оОООО0О0о0О аЗ дА сЪм Се хвАлИлА с ПаРиТе На мАикА МИ ?коЯтО Не пОзНаВаМ ..и с КоЛИтЕ На Баща Си !? Аа ???? Да СТе вИДеЛИ Да НАпИша НещО От РОдА бАща Ми иМа ПосЛЕдЕН мОдел кОла ?И Да СТЕ видЕли дА сЕ фуКаМ ??? А пРоСто КаЗах нЯКва МиЗЕрНа СуМа От 600Лв и тОВа е .. ЯСнО !? :-x
Мизерна?Абе ти малоумна ли си?Ква мизерна сума бе...Некой хора с 600 лева живеят два месеца... (не говоря за себе си,не започвай с обидите)!
Просто...ти си една тъпа лигла,откъдето и да го погледнеш!
И да,аз видях да се фукаш!"Имам блузка на Версачи за 670 лв","Пазарувам си само от Париж"...Тва не е ли фукане? :evil:
Прости селянчета разпраяш...Грозни викаш...Може да сме сякви ама имаме сиво вещество!
)}]оОООО0О0о0О аЗ дА сЪм Се хвАлИлА с ПаРиТе На мАикА МИ ?коЯтО Не пОзНаВаМ ..и с КоЛИтЕ На Баща Си !? Аа ???? Да СТе вИДеЛИ Да НАпИша НещО От РОдА бАща Ми иМа ПосЛЕдЕН мОдел кОла ?И Да СТЕ видЕли дА сЕ фуКаМ ??? А пРоСто КаЗах нЯКва МиЗЕрНа СуМа От 600Лв и тОВа е .. ЯСнО !? :-x
Мизерна?Абе ти малоумна ли си?Ква мизерна сума бе...Некой хора с 600 лева живеят два месеца... (не говоря за себе си,не започвай с обидите)!
Просто...ти си една тъпа лигла,откъдето и да го погледнеш!
И да,аз видях да се фукаш!"Имам блузка на Версачи за 670 лв","Пазарувам си само от Париж"...Тва не е ли фукане? :evil:
Прости селянчета разпраяш...Грозни викаш...Може да сме сякви ама имаме сиво вещество!
как можеш да си купиш блуза за 600 лева от париж :neutral: там нали е евро .... а бългорското "versaGi" го знаем
или ти на илиенци ( нали така се казваше ) викаш "paris" ....
GregoryHouse
11-04-2007, 20:17
НЕ аз съм изумен...не искало да си постне снимките в интернет щото било опасно....затова ли милиони хора го рпавят? Каква е опсността да разберем че лъжеш? Най-вероятно...извънредно тъпа си момиче...100% съм сигурен че не си виждала Париж или ако си е било на някоя екскурзия...чак си ми смешна...направо незнам как може да си толкова изпростяла...абсолютно темата стана флууд...тъй че просто нека потъне в забжравение и тя и тъпата овца дето нямала дрехи от България и нека си мисли че Бг момичетата са тъпи грозни и еди какви си...не е така българките са едни от най-красивите в европа...с излючения разбира се за нещастие има много от тях като ето този индивид дето парадира с на тати кинтите(ако изобщо има една вярна дума де)...и казвам това тъй като съм бил в вяколко европейски страни и само ще спомена че в Германия харесах точно 3 момичета и 2те се оказаха че не са германки...и половината и повече бяха облечени точно в БГ стайл с дрехи от 15-20 евро...просто замълчи...и недей казва и се хвали след като не можеш и не искаш да го докажеш по елементарен начин...
Хора, безмислено спорите... "Богаташчетата" никога няма да се вразумат... :roll:
)}]не СТе Ми НА нИВотО Да Съ ЗаниМаВаМ С пРоСтИ СеЛЯнчеТа КаТО вАс..мЕжДу дРуГоТо БлУсКАтА зА 670Лв е на vERSaCe...AиДи в нОСа Си гО НАбУтАиТи бАВнорАзВИВащИИИИИИИИИИИИ ИИИИ :evil: :evil: :evil: :booooomb: :grin: :grin: :grin:
Не, не сме ние дето ще си го набиват! Всъщност тая дето ще си го набива си ти!!! И знаеш ли защо? Защото те нареждат сума ти народ и ти нищо смислено неможеш да кажеш в своя защита. И дори пред погледа на всички започна да си противоречиш!!! Тъпа смотла!!! Като ти гледам приказките сигурно си някоя "бита от градушката" и тва е твоя начин да си избиеш компексите, само дето не му е тука мястото!!! И не наричай нас бавноразвиващи, защото ти се държиш като такава! И да права си - не сме ти на нивото, никой от нас не е толкова глупав колкото ти, нито пък би се принизил до теб!!! Или постни снимка за да те видим ква си "убавица ненагледна" или изчезни заедно с глупавото си поведение, плоските убиди и нескопосаните опити за избиване на комплекси!
Не, не сме ние дето ще си го набиват! Всъщност тая дето ще си го набива!!!
айде да и го набием колективно
:D
DisciplineAndOrder
11-04-2007, 20:29
Не, не сме ние дето ще си го набиват! Всъщност тая дето ще си го набива!!!
айде да и го набием колективно
:D
Недейте,може би е мазна фешънка с панталонче от 10 лв и потниче от 5 :lol:
GregoryHouse
11-04-2007, 20:29
Няма да постне щото само да постне и да е наблизко до мен ще я пръсна на парчета ти казвам смотла умряла...аман от пикли...както и дае...тя няма куража да го направи...щот не е истина това дето го говори...пък и истина дае все ми е тая на мен...за разлика от нея аз иам куража да си постна снимката както и kael ...ама не и тя...калъф за курове си ти бе ей......
ква е тая кифла дето пише с малки и големи букви бе, станах разноглед мамицата и 8-)
тука ше се избиете нещо, не ме ебе тая работа обаче подписа на seizure of power е трепач - много кефи :grin: :D
мир вам!
sLaDkA_GrEsHkA
11-04-2007, 20:37
)}]нАи ЛеСнИ ли !? МоМчЕтАтА виНаГи Аз Ги заряЗвАм и пОслЕ мИ ЛаЗят В крАкАтА МесецИ че е иМаЛо сЛучаИ И с ГодИнИ....
И Да Те УСвЕдОМя МилИчкА чЕ имАм ВръзКа ГоДиНАа И 5 мЕСеЦа А тИ кОмПЛеКсАрКо стОиш ПО цяЛ дЕн НА пк-То И Се чУдИш Да Се ИЗкПиш Ли..ИЛи Да САбЕрЕш мИжАвИтЕ сТоТинКи оТ кАсИчкаТа С прАСеНЦеТо И Да сЕ чуДиш дЪФкА ли Да Си кУпиш иЛи дА сЪбиРаш 2 гОдИнИ пАрИ Да сИ ВЗЕМеш еДнА бЛузКа На вЕрСачЕ..АХахАХа :-x а мЕЖдУ ДрУгОтО СъМ спаЛА дО Ся СаМо с ЕДин...аКо ТоВа ИМА зНачеНие..нИе НЕ сЕ ДаваМе лЕсНУ каКто Си мИсЛИтЕ..МожЕ вСеКИ дЕн с рАзЛичЕн Ама...оТ КЪдЕ ззНАЕте Дали На е*** ?илИ ДаЛи Им дУхАмЕ...Теи чи аи САму мН дА нЕ вИ ЗнаИ МирИзЛивАт УСтИчКа С жълТитЕ ЗъбкИ..АХаХАХ
ami ako ti kaja 4e az imam vruzka ot godina i polovina ? i po vuprosa sus zarqzvaneto prez cqloto tova vreme prekarano s choveka do men sum otkazala na "nai-golemite guzari" v grada mi ... taka che ne se misli za neshto poveche samo shtoto seki ti vijda guza.. drugoto koeto moga da komentiram za tebe e che sus sigurnost tvote zubki sa dosta po julti zahstoto edva li gi miesh dva puti sedmichno s soda po 30 min .... tva 4e ne se obli4am v stil "ELA ME NAEBI" ne znachi che si poveche ot men pak ti go kazvam.... obicham da nosq dunki i maratonki i pak 100% izlejdam po dobre ot teb... ne kazvam che ne nosa i kusi poli ama sichko si ima granici ... ne se imam za nai qkata pi4ka v taq zapadnala durjava kadet e pulna s PUSTINQCI kato tebe kakto kazvat v moq krai, no sus sigurnost ne sum tolkova komplexirana .. eto ti moi snimki www.impulse.bg/ni4kaaa ako ti precenish sama ... pokaji se .. ne kazvam che sum idealna no se haresvam takava kakvato sum i sus suvsem lek grim :-P
{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])}
Мила.. направо нямам какво да ти кажа...Ти си толкова глупава,че просто нямам думи.. Какви са тия хвалби тука и какво ли не видях в твоите мнения.. Общо взето-само глупости...Не мога да ги понасям такива като вас...Надути,със самочувствие до небето,а без никакво покритие...Поне снимай блузката на Versace да я видим бе... От Париж при това... Вярвам,че не е толкова опасно да постнеш снимка на дрехата си.. хАХхахХАХха.... Такива глупави лигли(комплексарки) като теб... Под път и над път.. Баща ми това,баща ми онова...Въпроса е,че всичко това всъщност не е твое,а е на баща ти...Когато сама започнеш да изкарваш тези милиони и когато сама започнеш да ходиш до Париж,за да си купиш дрешки... Ела пак да си поговорим.. Искам просто да ти видя лицето... Да разбера ставаш ли изобщо ЗА ЕДИН ПЪТ ?!?!?!?
gothic_angel
11-05-2007, 11:19
Ти си ми всичко-много си тъпа бе!
Ти си ми всичко-много си тъпа бе!айде да не я обиждаме момичето няма никва вина че се е родила тъпа 8-) :smt001
LitTlE_BeBsIiI
11-05-2007, 18:12
Надявам се само,че не завиждаш тайно.И да,наистина е хубаво да си уникален,а не да приличаш на куп девойки от твоя град...
Eto edin 4ovek da razgadae cqlata istoriq!Po4ti vinagi temi4ki ot sorta sa napisani ot zavistlivi momi4enca.Tova e!Ina4e vsqko momi4e istupano po tozi na4in izglejda sexy i dobre nali? :) Za6to togava da ne se obli4ame taka?
Надявам се само,че не завиждаш тайно.И да,наистина е хубаво да си уникален,а не да приличаш на куп девойки от твоя град...
Eto edin 4ovek da razgadae cqlata istoriq!Po4ti vinagi temi4ki ot sorta sa napisani ot zavistlivi momi4enca.Tova e!Ina4e vsqko momi4e istupano po tozi na4in izglejda sexy i dobre nali? :) Za6to togava da ne se obli4ame taka?Няма лошо да се обличаш добре, и аз се обличам обаче не парадирам че блузата ми е 6 хилки от Париж нали!?! Хората които имат пари и могат да си позволят хубави коли, телефони, дрехи и т.н. те няма да почнат да разправят в някой форум за 13 годишни че имат блуза за 600лв. а ше идат в някой клуб и ше си ги покажат...
sLaDkA_GrEsHkA
11-05-2007, 19:35
Eto edin 4ovek da razgadae cqlata istoriq!Po4ti vinagi temi4ki ot sorta sa napisani ot zavistlivi momi4enca.Tova e!Ina4e vsqko momi4e istupano po tozi na4in izglejda sexy i dobre nali? :) Za6to togava da ne se obli4ame taka?Няма лошо да се обличаш добре, и аз се обличам обаче не парадирам че блузата ми е 6 хилки от Париж нали!?! Хората които имат пари и могат да си позволят хубави коли, телефони, дрехи и т.н. те няма да почнат да разправят в някой форум за 13 годишни че имат блуза за 600лв. а ше идат в някой клуб и ше си ги покажат...
:grin:
die_die_my_darling_
11-05-2007, 19:46
и мен ме дразнят сички да са като 1 армия от клонинги.
Ама да си умрът в простотията.
DisciplineAndOrder
11-05-2007, 21:21
Абе това момиче изобщо е няква ебавка.
Не може да има чак толкова тъпи хора. :?
някой кара ли те да бъдеш такава,че изтъкваш това като проблем?
често съм чувала подобни неща от хора който просто гледат "барбитата" и си умират от завист...
естествено,че собствения стил е мн по -добре ама какво ти пречат тея който се обличат с пантофки и носят очила??? крадат ти мъжете или...?
сама каза собствен стил...на тях им харесва защо да ги критикуваме?!?
Ох..аз вече нямам думи... Мислех си,че тази тема вече е прекратена,но.. явно не е... Това момиче - "Ти Си Ми Всичко" пък е такава надувка,че просто... Шапка й свалям да простотията... Мила,осъзнай се малко... Ти си на земята! Не летиш из облаците... Стъпи на краката си и спри с това изтъкване на финансовите си възможности...Макар,че не съм сигурна дали ги имаш...Или баща ти...който и да е.. Искам да видя снимката ти.. Сигурна съм,че ще умра да се смея...
Violenza
11-06-2007, 16:31
Бе, к'во се дразните?
Ай да си купува блузки за 'мизерните' 600лв. и да се оправя..
Хич не ми пука за такива индивиди.. няма зак'во да си хабие нервите..
:razz:
а и 90% т'ва е няква ебавка.. някой просто се прави на тъп и се кефи как сички се хващат на банална простотия...
има и друг вариант.. момичето да е някоя отчаяна, жалка, евтина фешънка, която е способна да изпъкне само във форум.. и да получи тооолкова внимание..
и да.. третия вариант е момиченцето наистина да си е толкова зле.. и ако наистина ги има тия пари, просто ще е жалко да ги пилее за такива глупости
:)
MoN4E_LiMoN4E
11-06-2007, 16:43
на мен също ми е омръзнало да гледам такива "кукли" не не им завиждам просто и аз съм за индивидуалността може да не се обличаш като холивудска звезда но да спечелиш човек с обноски държание и възпитание а не с пари дрехи очила грим и т.н.
А бе я всяка жаба да си гледа .... знаете за кво говоря. Баси няма да чета 55 страници от които половина офтопик и една четвърт спам.
Иначе по темата- има си фешъни и фешъни. Има някой които просто им личи че го правят за внимание и тва ме дразни. Има и някои други които просто си ги кефи и тва ме радва.
Аз не приспадам към никои от тях.
Някой няма ли да каже за някоя блузка за 6-7 хилки че темата умира... :smt001
Oooo, днес чух, че са отворили нов бутик на центъра и едни дънки са 900 лв та...ако има някоя от Пловдив с голяма фантазия може да пише, че си е взела нещо скъпо от там и да каже, че учи в частно училище и баща и кара BMW! :evil:
Аз съм от Пловдив ама нямам голяма фантазия.... Ше чакаме някой друг :smt001
хаххахах ем във Виена в мазагина на Армани има сако за 2660 евро ;) :-P Неам вазможност си го купя ама и да имах не мисля че щях ги дам тези пари :D
DisciplineAndOrder
11-08-2007, 21:01
Оставете я тази лигла...
Сега като започне да пише в темата ще каже,че е била в Париж сигурно и че не е влизала заради това...Или че не и се е занимавало с тъпи селяни .:-D Кифла.
ибахти темата просто о.О :-P
Dr.Hause
11-09-2007, 07:56
Здравейте,
от дълго време ме дразни нещо и реших да го споделя с вас. Може и да ми се струва, но като че ли почти всички, така наречени "мадами", ми изглеждат като клононги една на друга. :smt061 Fashion дрешките, зиправена косичка с лента (може и без лента), очилата (незаменими), грим - а ла Мерлин Монро (а понякога и Мерлин Менсън), пантофките и малката чантичка. :smt029 Може описанието ми да не е мн добро и пълно, но все пак трябва да се съгласите, че има някаква истина. За доказателство отворете някое от типичните тийн сайтчета за запознанства и вижте колко момичета отговарят поне частично на описанието ми. (особено очилата) Предполагам това Ви привлича, момчета, иначе не намирам друго обяснение защо всички са като изкарани от един калъп - восъчни куклички. :smt031 Лично аз предпочитам собствения стил, нещо отличително, нехарактерно, уникално... Но това е лично мнение - не го натрапвам. Аз съм от малък град - и може би това е причината да не възприемам тенденция на куклите Барби. Може и климатичните промени да са причината. Слънцето става все по-вредно - сигурно за това всички са се "запасили" с куп очила :D (и през зимата хах) :smt004 Не знам... Интересно ми е, трябва ли всички да подражаваме на този стил за да бъдем харесвани? Вие как мислите? :-k
нещо против фешънките а? :-x :-x :-x
Burzumul
11-09-2007, 17:58
Няма ли някой да заключи тая глупава тема ве. Няма смисъл от тея спорове, фешъните ше си останат еднакви и харесвани, тва е положението...
Няма ли някой да заключи тая глупава тема ве. Няма смисъл от тея спорове, фешъните ше си останат еднакви и харесвани, тва е положението...Ти чуваш ли се кво говориш, как ше заключват култовата тема в тоя раздел....
Burzumul
11-09-2007, 21:06
То стана не култова тема, а неква пенсионерска седянка, къдет се хранят един друг...
EvilBrunette
11-09-2007, 21:35
То стана не култова тема, а неква пенсионерска седянка, къдет се хранят един друг...
И ти я продължаваш... :wink:
No_Limit
11-10-2007, 07:55
Мисля че всеки се облича както си иска , има метъли , имота , фешънки и още безброй групички и нямам нищо против тях , все пак всички сме хора и носим еднакви чуства . Вярно че е смешно да видиш 12 годишно хлапе с 3 пръста грим по лицето , но в крайна сметка това си е негов избор :wink:
Burzumul
11-10-2007, 09:44
И ти я продължаваш... :wink:
Нали се сещаш че тряа да се заключи, за да не се продължава.Пък и не трябваше да я почваш :-s
slun4ice_90
11-10-2007, 11:25
Ами те са готини,но има и такива,които много ме дразнят.Няма спор мом4етата много ги харесват. :D
rocknrolldoll
11-11-2007, 22:13
За тия, дет описваш, съм съгласна - смешни са. Но има момичета, които носят очила, впити дрешки, чанта и т.н и изглеждат супер. Тряа да се прави разлика м/у фешън и кич. Аз обичам да се глася от време навреме, няма лошо - умело поставен грим, секси дрешки, фешън прическа... Сигурно тия, дет те дразнят са некви кичарки такива, каспичанки, дет си мислят, че са яки мадами. А за умствения багаж си права =D> - тай е най-важен, щото ако липсва, дори да си като топмодел, момчетата не са толкова тъпи(стойностните де) и щи бият шута. Цаката е да намериш хармонията м/у интелекта и красотата. Мани ги тия, нека се носят както знаят...
То същата история като с емотата - стадо клонирани смешни дечица. :-)
Оставете я тази лигла...
Сега като започне да пише в темата ще каже,че е била в Париж сигурно и че не е влизала заради това...Или че не и се е занимавало с тъпи селяни .:-D Кифла.
Да и какво като съм била ... Плс мила престани с тва "кифли" се пак мисля ,че учите и имате достатачно богати речници, за да се изразявате различно (все пак нали вие анти фешъните сте много умни - да бе да ... то ако се съдеше по стила на обличане...) #-o
sLaDkA_GrEsHkA
11-12-2007, 10:41
da ne ste posmeli da zaklu4ite temata !! vinagi she ima nqkoi koito da se prisuedini kum nas :-)
И аз искам да съм фешаняк, кво да права? :smt001
Harum_Scarum
11-12-2007, 16:47
Здравейте,
от дълго време ме дразни нещо и реших да го споделя с вас. Може и да ми се струва, но като че ли почти всички, така наречени "мадами", ми изглеждат като клононги една на друга. :smt061 Fashion дрешките, зиправена косичка с лента (може и без лента), очилата (незаменими), грим - а ла Мерлин Монро (а понякога и Мерлин Менсън), пантофките и малката чантичка. :smt029 Може описанието ми да не е мн добро и пълно, но все пак трябва да се съгласите, че има някаква истина. За доказателство отворете някое от типичните тийн сайтчета за запознанства и вижте колко момичета отговарят поне частично на описанието ми. (особено очилата) Предполагам това Ви привлича, момчета, иначе не намирам друго обяснение защо всички са като изкарани от един калъп - восъчни куклички. :smt031 Лично аз предпочитам собствения стил, нещо отличително, нехарактерно, уникално... Но това е лично мнение - не го натрапвам. Аз съм от малък град - и може би това е причината да не възприемам тенденция на куклите Барби. Може и климатичните промени да са причината. Слънцето става все по-вредно - сигурно за това всички са се "запасили" с куп очила :D (и през зимата хах) :smt004 Не знам... Интересно ми е, трябва ли всички да подражаваме на този стил за да бъдем харесвани? Вие как мислите? :-k
На 1000% сьм сагласна с теб и наистина има комбинации от които моиш да се напикаеш от смях,пример:ся вращахме се от някво сьстезание не помна точно и спряхме на едно заведение за барзо хранене и идва една ма точно колкото мени висока на едни токове(до тука няма нищо лошо има комплекси момичето аиде ся)и едни цаиси маникюрчето и и кученцето под рька (ала парис хилтьн)ЩЯХ ДА СЕ НАПИКАЯ ОТ СМЯХ :lol: :lol: :lol:
deniiiii1
11-12-2007, 17:16
Важното е да си оригинален!!! 8-)
deniiiii1
11-12-2007, 17:26
Важното е да си оригинален!!! 8-)
barbie__girl
06-02-2008, 19:27
Hi all :) :P :-)
Taka s tezi gluposti,fashion,metal samo dokazvame kolko mnogo "darjim" na sebe si VREME E DA SPREM VEDNAJ ZAVINAGI ,ne v temata a v foruma i kato cqlo :) Vse pak tqloto e po-vajno ot oblekloto,a sarceto e po vajno ot oblekloto! No kato govorim za *style* Vajnoto e da nosi6 tova koeto ti haresva,a ne da se pridarja6 kam opredeln stil :) Aide mir :-)
_FaShIoN_
06-02-2008, 19:37
Еми при всеки е различно...смисъл някои искат да са си такива и са си такива,като н им пука от хорското мнение...за което има правя евала... :) но пък други не искат да са като всяка втора и си имат свой собствен стил и също не им пука за кфо и кфо ще си помислят другите...за което също има правя евала... :)
EvilBrunette
06-02-2008, 23:06
Oh, it's alive... IT'S ALIVEEE!!!! :shock: 8-)
useless bump... ся трябва да е локнат :)
sexy_for_you
06-03-2008, 16:03
Всеки подражава на някого.Някои харесват фешъните,други не.И да не ги харесваме,не може да ги променим.Светът ще става все по-еднообразен и скучен,изпълнен с ''красиви'' кукли Барби.Пф..
GregoryHouse
06-03-2008, 16:05
ОМФГ ТАЯ ТЕМА ОЩЕ ЛИ Е ТУКА. Помня началото беше доста интересно тогава още не бях спрял да влизам у форума...айде Kill it :D
woshia_style, барт ми, убиваш ме с тоя аватар, честно! :lol: :lol: :lol: :lol:
)}]оТ мЕнЕ СаМатА ?! сКъПи мОи Аз ЦеНа Си нЯмАм.Не сЪМ Вещ кОяТу сЕ прОдАвА а МоМичЕ КоЕтО зНАе КАкВо е СтИЛ...и дРеХитЕ мИ сИгУрНо сТруВат кОлКоТ вАшИя аПаРтАмЕнт ИлИ кОлИбАаАа :-x :shock: :grin:
И какво от тва, че дрехите ти струват колкото апартамента ми ве? Вие тъпите фешъни за тфа живееете! За да си профуквате парите са дрехи, които обличате само веднъж... "О.о егати яката блузка!" Купувам си, нося на следващия ден и айдеее.. вече е гфрозна, защото беше модерна вчера днес е модерно нещо друго! Вие сте тъпи веее! Разберете хго! Като пшете така не ви се чете, някакви арогантни, нафукани тъпи курви дет със всички се ебат! Да.. ти така беше написала "имам среща с 8 момчета и всичките ще ме ебат!" Е, щом е така дасе заразиш със СПИН и да умеш дано, заедно с всичките ти другарчета- кифли!!!!!!! :-x :-x :-x :-x
Деа и шибаните фешъни нещастни!
ludo_momiche
06-26-2008, 10:11
Аз съм от малък град - и може би това е причината да не възприемам тенденция на куклите Барби.
Едва ли само това е причината,че си от малък град,аз не съм,но също съм на това мнение...всички са като излязли от някаква фабрика,няма една различна между тях...
sladkъ_mackъ
06-26-2008, 10:14
Здравейте,
Браво, един човек, който споделя моето мнение! Естествено, че не е задължително да си поредната тухла в стената, еднаква на всички останали! Да на оригиналността! \:D/ :wink: ;-) :wink: ;-) +1 ;-)
sladkъ_mackъ
06-26-2008, 10:24
Е? Какъв е проблема. Нека да изглеждат добре. Ами измисли различен вид очила , какво понеже някой друг има очила,аз да спра да нося ли? Това е глупаво дори и обикновените хора носят слънчеви очила! А,за лентите за коса, да, може би е малко прекалено все да е с една и съща прическа,но това си зависи от момичетата. Аз си правя много яки прически ,не се хваля,но си ги харесвам и не нося лента.Не ми харесва. Но предпочитам да гледам нагласени момичета ,от колкото някакви ,който не се къпят и изобщо не им пука... не казвам,е трябва да си със 100 тона грим и голямо деколте и очила ,просто го предпочитам пред мърлите. :) Нооо всеки човек е различен .... всеки сам решава за себе си , просто не обръщай внимание , не си ги слагай на главата тия :):):) хах хахахаха :D :D :D :D :shock: :shock: "обикновените хора" лИ?/ :shock: :shock: че вие "мацките" кфо сте богини ли??
sladkъ_mackъ
06-26-2008, 10:27
)}]оТ мЕнЕ СаМатА ?! сКъПи мОи Аз ЦеНа Си нЯмАм.Не сЪМ Вещ кОяТу сЕ прОдАвА а МоМичЕ КоЕтО зНАе КАкВо е СтИЛ...и дРеХитЕ мИ сИгУрНо сТруВат кОлКоТ вАшИя аПаРтАмЕнт ИлИ кОлИбАаАа :-x :shock: :grin:
И какво от тва, че дрехите ти струват колкото апартамента ми ве? Вие тъпите фешъни за тфа живееете! За да си профуквате парите са дрехи, които обличате само веднъж... "О.о егати яката блузка!" Купувам си, нося на следващия ден и айдеее.. вече е гфрозна, защото беше модерна вчера днес е модерно нещо друго! Вие сте тъпи веее! Разберете хго! Като пшете така не ви се чете, някакви арогантни, нафукани тъпи курви дет със всички се ебат! Да.. ти така беше написала "имам среща с 8 момчета и всичките ще ме ебат!" Е, щом е така дасе заразиш със СПИН и да умеш дано, заедно с всичките ти другарчета- кифли!!!!!!! :-x :-x :-x :-x
Деа и шибаните фешъни нещастни! хахахахаххахахахахаххахах ахахахахахахха :razz: :D :D якооууу :grin: :-D
Не знам дали съм фешънка...може и да съм,не мога да се определя.Нося такива дрехи,които ми харесват и ми стоят добре,като всеки обичам да изглеждам добре и да се чувствам добре.Може да се каже,че се обличам модерно.Да,може и да съм донякъде фешънка,но мисля в забравения добър смисъл на думата.Не слагам грим-рядко спирала и молив,за по-спецялен случай сенки,не обичам дълбоки деколтета-некомфортно е и на тази възраст стои супер смешно.
Аз определено не се обличам според стила музика,който слушам.Просто слушам много разнообразна музика-вчера цял ден слушах Евънесънс и Линкин парк,днес си пуснах да се радвам на Буболечка кючек. :)
Все пак повечето хора на тази възраст искат да се определят като част от нещо,някаква група защото мислят,че така са уникални-да,ама не.Фешънките са еднакви,пънкари,метъли-общо взето уникален стил май няма,всеки прилича на някой друг по стил на обличане.И следователно истинската уникалност идва от вътре,дрехите не правят човека,важно е просто да помагат за самочувствието и за това да се чувстваш добре.
Аз винаги нагаждам модата към своят собствен стил и винаги добабям характерното за мен аксесоарче (почти винаги съм с шал дори и лятото-нещо като запазена марка ми е )
винаги съм модерна но не еднаква с останалите,например тенденцията на момичетата жаби и слънчогледи не я премемам ... залагам на фешън кроики но само и единствено в моите цветове-розово,червено,лилаво,бяло и бежово
Инъче слушам по твъдичка чузика :-D
деба кой я изрови тая тема....
Pagan_man
06-26-2008, 13:38
като излезли от един калъп са , само дето малко по оцветени.
тъпо стадо.
никога ен са ми харесвали такив амомичета некакви лъскави кат къкли, даже ме дразнят . 8-)
_FaShIoN_
06-26-2008, 14:00
Попринцип сега има много стилове на обличане и подръжание-метъл,рок,емо,хаус или така наречените фешъни,чалга и т.н....но колкото и много да са другите,те малко или много се различават,докато сегашните ''Кукли'' са просто еднакви,и прическа,и незаменимите огромни и според мен отвръщаващи очила,и дрешките,и огромното количество грим,и крачетате навътре и естествено устните,закъде без тях....разбирам тфа е мода,а всяко държащо на външния си вид момиче ще иска да е в крак с модата,но те просто не се различават по нищо...И не ме дразни толкова тфа че са еднакви,те са смешни,не аз... :grin: ами това че като са се направили ушким на ''Кукли''си мислят че света им е в краката,а всъщност като ги видиш без грим после сънуваш кошмари... :grin:
Blo0dyBitch
06-26-2008, 17:23
Фешъните съкс!!! особено като са нескопосано направени
абе то хуби всеки да си има собствен стил-ама в по-малките градове в бг разнообразието на дрехи не е много голямо
все тая-като ме дразнят или не ги гледам,или им се смея,или ги псувам
sodomicdream
06-26-2008, 17:31
не ми допадат "модерните клининги"
Но... те съществуват! Просто спрях да им обръщам внимание =)
Самата аз никога не се движа по модните тенденции.
Даже едно случка мога да посоча, която ме шокира:
Едно хлапе т 7-8 клас ме вижда, че си слагам ленти за китки, преди да започнем да играеш физкултура и веднага ме попитамоткъде съмги взела. И спомена, че са били много модерни о.О
При което аз изпаднах в транс и със смях казах "брех да му се не види! Аз съм в крак с модата!" хахах. Смеетайте, колко съм в час какво става :D
Mnogo sa zle teq momicheta napravo mi se povdiga ot tqh!Kak moje da nqmat GRAM sobstven stil???Ujas :o
the_slayer93
06-26-2008, 19:51
Ооо фешанките любимата ми тема.Не ми харесват тези"куклички".Прекалено са еднкви и всичките тези дрънкулки по тях :-s.Вече станаха банални .(те винаги са били :oops: )
Въобще не ми харесват и са курви повечето ,а и се имат за голямата работа..Тъпо и със самочувствие до небето :? Много такива познавам...
щом са курви к*р за тех нема да им се нерва цел ден
dark_angel_7813
06-26-2008, 21:17
и аз много често си задавам този въпрос .... защо всички са толкова еднаквии аа този Барби стил направо ми бърка в червата 8-) :D :D :D .... неможе ли просто всеки да си има собсвен стил.... кво е тва аз вече не ги различавам тия фешаните.... Тия момичета пък като вземат се тупират майна ... все едно кат каска ... им седи ... :lol: :razz: :razz: ами тея пантофкиии ухх гади ми се напраоо.... :D и с един тонн гримм :shock: :shock: :shock: напрао да се оплаши човек .... :shock: :shock: :shock: :? абе нямам думи напраооо супер кухи ми изглеждат всички така .... :x :x :x :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: иии страшноо се радвам че съм си с мой стил някав :) и не се правя на някав клоун там .... смях да правя по улиците кат минавам :lol: :razz: :D :D :D :D :D :D АБЕ да Се ОПраВЯт Аз да съМ си ДобРЕ :-D :-D :-D :-D
Miss_pain
06-28-2008, 18:52
Здравейте,
Ами много съм съгласна с теб!!! :-D
kuklichka_bg
06-28-2008, 20:42
Здравейте,
of kato kajete imam sobstven stil shte kaje6 4e na magazinite ne prodavat edni i sashti bokluci
kuklichka_bg
06-28-2008, 20:44
и аз много често си задавам този въпрос .... защо всички са толкова еднаквии аа този Барби стил направо ми бърка в червата 8-) :D :D :D .... неможе ли просто всеки да си има собсвен стил.... кво е тва аз вече не ги различавам тия фешаните.... Тия момичета пък като вземат се тупират майна ... все едно кат каска ... им седи ... :lol: :razz: :razz: ами тея пантофкиии ухх гади ми се напраоо.... :D и с един тонн гримм :shock: :shock: :shock: напрао да се оплаши човек .... :shock: :shock: :shock: :? абе нямам думи напраооо супер кухи ми изглеждат всички така .... :x :x :x :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: иии страшноо се радвам че съм си с мой стил някав :) и не се правя на някав клоун там .... смях да правя по улиците кат минавам :lol: :razz: :D :D :D :D :D :D АБЕ да Се ОПраВЯт Аз да съМ си ДобРЕ :-D :-D :-D :-D
a da poznaq i nosjish kecove xahxha ama to i men ako pitash si4ki metali sa mi ednakvi tei 4e eto gi stilovete edin e metal drug fe6an treti emo ko e tui sobstven stil mn ste smeshni kato kaete imam si sobstven stil DA NE SI SHIESH DREHITE SAMA?! i zashto si misli6 4e te sa klouni ?zloba pff
angel_spirit
06-28-2008, 20:56
Хмм то не е въпроса до това Фешън ли си или не! Ами просто да Не са Еднакви всички простоо е ужасноо всеки фтори с Всички Цветове на дъгата по себе си :D А ми а най-смешно като някой си купи блузка от някой по известен магазин и после като види някой със съшата да го гледа с недоумение и злоба :D ... Ебах го у поколението дето сме :D
:shock:
http://dl4.glitter-graphics.net/pub/368/368954e145wa900f.gif (http://www.glitter-graphics.com)
Аз съм фешън? проблем?и аз така 8)
На тая малоумнички просто мое да им стъпвам на главата :D :D :D Абсолютно са еднакви,акъл море,глава шамандура :D Мен стила ми е мн странен всъщност,не съм чак фешан,ама имам едни по-такива дрешки...Но правя всичко възможно да не заприличам на ония създания!
dimanushka
06-28-2008, 23:07
vsi4ki sa "copy-paste" edna ot druga.. tva e bez spor ;)
)}]оОООО0О0о0О аЗ дА сЪм Се хвАлИлА с ПаРиТе На мАикА МИ ?коЯтО Не пОзНаВаМ ..и с КоЛИтЕ На Баща Си !? Аа ???? Да СТе вИДеЛИ Да НАпИша НещО От РОдА бАща Ми иМа ПосЛЕдЕН мОдел кОла ?И Да СТЕ видЕли дА сЕ фуКаМ ??? А пРоСто КаЗах нЯКва МиЗЕрНа СуМа От 600Лв и тОВа е .. ЯСнО !? :-xти го навра, бе, курво проста 8) знам, че е стара темата, ма ме нерви курвата
Да като някакви ботове едната ръка свита на реброто (понякога държи чантата) другата отпусната надолу в такт с единя крак . Мацките доста често са намусени до неузнаваемост когато ходят. Косата по често се вее отзад. Като спрат си кръстосват краката един пред друг . АБЕ около 40 % приличат на жена Death knight отзад (интересно как ли ще облечат доспехте ако се кандидатират :-D )
И BULLSHITS MANN GOD DAMNN всички са като флионги
desidala
06-29-2008, 06:30
омг! Няма значение какъв ти е стила на обличане ... Това, което описа са кифли ... ъм ... иииу ... какво друго да кажа.... Има и много други, които не са кифли, не се обличат по ши*ан начин и са харесвани .... Ако искаш разни момченца с гельосани косички и впити дрешки да те харесат се обличай така, но има и предостатъчно ... нормални :razz:
kuklichka_bg
06-29-2008, 11:39
Хмм то не е въпроса до това Фешън ли си или не! Ами просто да Не са Еднакви всички простоо е ужасноо всеки фтори с Всички Цветове на дъгата по себе си :D А ми а най-смешно като някой си купи блузка от някой по известен магазин и после като види някой със съшата да го гледа с недоумение и злоба :D ... Ебах го у поколението дето сме :D
:shock:
http://dl4.glitter-graphics.net/pub/368/368954e145wa900f.gif (http://www.glitter-graphics.com)
omg abe vie iskate si4ki s razli4ni drehi li da sa obli4ame ot de da gi namerim i lqtoto mn qsno 4e si4ki shte nosqt 6areni drehi cvetni da nqma da nosqt 4erno svio kafqvo lqto e omg
soul1199
06-29-2008, 11:57
vsi4ki sa "copy-paste" edna ot druga.. tva e bez spor ;)estt,podkrepqm tvoito mnenie,az se probvah n6 razli4no s moita kosa i na drygiq den,si4ki momi4eta doidoha taka pff,ili otidah s edni obyv4ici i si4ki si kypiha sa6ite,ili ve4e nz,to,ko da kaga,estt kat gi vidqh,4e me kopiraha pove4e ne doidoh s takava pri4eska,pak i sq idva lqto,da ne se prevzemam i az,ae ostapih i tva e
dark_angel_7813
06-29-2008, 14:32
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ходете са гръмнете всичкии :D нямам нищо проив никой ... ама чак па толко еднакви .... прекаляват ай малко разнообразие е :-x :-x :-x :-x :-o :-D :-D :-D :-D
slun4ice_90
06-29-2008, 14:36
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ходете са гръмнете всичкии :D нямам нищо проив никой ... ама чак па толко еднакви .... прекаляват ай малко разнообразие е :-x :-x :-x :-x :-o :-D :-D :-D :-DАз мислех хич да не пиша,НО меко казано се издразних.....Веки да си се облича и да бъде,какъвто си иска...Вие тук спорите,плюете се и си губите и времето в това кой и какво облича.... :x Няма смисъл да пиша повече.... :-D Вие сте пак се хранете щом ви е толкова кеф.... :P Но все пак,ако имате поне малко мозък ПРЕСТАНЕТЕ!!!!
dark_angel_7813
06-29-2008, 14:37
:-x :-x :-x Мн ми Пука за ония пидалии :D :D :D :D Оправяйте се и тва е ..... квито искат да са .... пука ми вече кой как ходи .... ем еднакви са всички ..... и тва е супер тъпооо аз поне гледам да не се правя на нищооо :wink: :smt002 \:D/ ай лек ви ден :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
dark_angel_7813
06-29-2008, 14:40
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ходете са гръмнете всичкии :D нямам нищо проив никой ... ама чак па толко еднакви .... прекаляват ай малко разнообразие е :-x :-x :-x :-x :-o :-D :-D :-D :-DАз мислех хич да не пиша,НО меко казано се издразних.....Веки да си се облича и да бъде,какъвто си иска...Вие тук спорите,плюете се и си губите и времето в това кой и какво облича.... :x Няма смисъл да пише нещ друго.... :-D Вие сте пак се хранете щом ви е толкова кеф.... :P Ако имате поне малко мозък ПРЕСТАНЕТЕ!!!!
:grin: :grin: Права си ... сериозно не си струва ... се драскат тука глупости по адрес на всеки ..... абе всеки си прай квот ще... :) :) :) :) Всеки си прай избора ся .... :P :) :) :)
Pliok0019
06-29-2008, 20:56
Xex..
Аз мисля че е много тъпо да се копират една от друга слоила очилата и гланца за устни направила си устните и се качила в некои саит не за да се запознае с някои а да си прави реклама и за кво щото е fashion.
the_slayer93
06-29-2008, 21:36
Хах всички пишат ,че фешаните ги дразнят ,а 99% са фешани(така е в моя град ,който е доста малък мн мн се надвам в по-големите градове да не е така)Гледам тука се говори за фешанките ,а какво ще кажете за ония момченца с 'кривите' бретони и розовите блузки на цветенца?
takiva ne mi pravqt vpe4atlenie.. a po skoro takiva kato avtorkata :)
dirty0hollywood0drama
07-01-2008, 17:57
takiva ne mi pravqt vpe4atlenie.. a po skoro takiva kato avtorkata :)
Така е, онези не ти правят впечатление защото всички са еднакви, а тя е различна :) За мен фешъните или както ги наричате, са безлични И безвкусни хора за да ходят еднакво. Не ми харесва това, че се правят на кфо ли не щото са си сложили очила xD Повечето момичета са курви, а повечето момчета са педали. Не мисля, че има какво повече да кажа.
П.П.Има, забравих да добавя, че не, ние не си драскаме за фешъните защото сме зли или както го приемате, просто даваме мнение, както във всички други теми. А на някои, като мен, просто им харесва да спорят. Благодаря.