View Full Version : ПпФфф... шибаните фешани?
varnen4e
05-01-2008, 09:23
Май говори за твоя ник.. :)
mhmhmhmhm
05-01-2008, 09:26
Май говори за твоя ник.. :)
;)
Stiga spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :-x
fAshIoN bOy <-- За този ник говоря!
mhmhmhmhm
05-01-2008, 09:50
:razz: :razz:
имах предвид,че те дразни това писане и се караш едва ли не,а твоя ник е написан точно така
хахаха нещо май не се разбрахте,но определено е малко шит да критикуваш някои как пише(подкрепям те за което),а в същото време да се напишеш monityY<----,но едно е да си го напишеш на ника,а др да напишеш цял ферман така.....
varnen4e
05-01-2008, 10:07
Е, тя има една главна буква, не е същото. А и аз от време на време пиша някоя дуна завършваща на гласна, когато искам да натъртя на нея, по този начин, но като цяло не о одобрявам много много..
:)
имах предвид,че те дразни това писане и се караш едва ли не,а твоя ник е написан точно така
ООо моя ник,вярно че е такъв,ама сега ме мързи да си правя нова регистрация заради един ник.. Вярно че такъв бил,ами тя регистрацията ми е стара и аз нз що съм се написала така,но принципно мн мразя да пиша така и то главна,малка буква бла бла,макар че в скайпа ника ми е с една главна една малка (като на повечето хора) ама поне не е с някакви грешки такаче .. Мда.. :D
Little_sinner
05-01-2008, 18:30
Умирам си от кеф като видя 2-3 надъхани фешъна с розовките тениски,косиците на кичури и очила по-големи от лицата им.Толкова превзето се държат,че ми иде да ги блъсна пред някой автобус.Пък за момичетата...топирани,с огрооооомни цайси,дънки 3-4 номера по-малки от размера им с изпъкнали паласки и коремища..блаааа.И за кво се имат за по-висши от мен???На центъра едно Бритни ме изблъска,ама мн ясно че ще я настъпя!Или пък да си се мотам безцелно из квартала и неква надута пикла да почне да ми се хили и да ме блъска.Тия ги правя луди.И кво като съм с широкия панталон и метълска тениска?И кво като нямам капаци от кофа за боклук на лицето,пардон очила?Някой тр да научи тия надувки къде се намират!
Умирам си от кеф като видя 2-3 надъхани фешъна с розовките тениски,косиците на кичури и очила по-големи от лицата им.Толкова превзето се държат,че ми иде да ги блъсна пред някой автобус.Пък за момичетата...топирани,с огрооооомни цайси,дънки 3-4 номера по-малки от размера им с изпъкнали паласки и коремища..блаааа.И за кво се имат за по-висши от мен???На центъра едно Бритни ме изблъска,ама мн ясно че ще я настъпя!Или пък да си се мотам безцелно из квартала и неква надута пикла да почне да ми се хили и да ме блъска.Тия ги правя луди.И кво като съм с широкия панталон и метълска тениска?И кво като нямам капаци от кофа за боклук на лицето,пардон очила?Някой тр да научи тия надувки къде се намират!
+1 ЕВАЛА!Просто не се търпят..Много се дразня да мина по край някое фешънче и да почне да ми се хили някфо напрао ми иде да му завра главата в бордиура.. Ебати изродите....... :-x
varnen4e
05-03-2008, 06:02
Тцтцттц.. вие верно сте зле обаче.. ;)
sladkъ_mackъ
05-03-2008, 21:42
В моя клас има едно такова момиче и е мн сладка,въпреки развлечените дрехи :) Сички я харесват и на мен лично са ми симпатични такива хора,заради неповторимостта им и стила им ;) Не бих се подигравала и нме разбирам тези,които го правят.Може би ти завиждат,че имаш смелостта да си различна и да го показваш :) Да не ти пука 8)
mhmhmhmhm
05-04-2008, 11:37
^4ak pa razli4na...
peteto89
05-04-2008, 15:18
gotino e da ima6 moderni drehi no ne i da se vmanq4ava6!!!
edna slu4ka:onzi den varvq po pirotska i nakva tip paris hilton se razhojda s ku4eto si pin4er sprqh i zapo4nah da se zaka4am s ku4eto a tq me izgleda vse ednooooo nz kakvo sam napravila.......kakto i da e i az obi4am gotinite dre6ki no ne sam manqk za razlika ot nqkoi :-)
impossible2
05-05-2008, 16:25
хмм...искаш Теб дА не те КритИкуВАт и гЛедАт по СтрАНеН наЧин и ОбсЪжДаТ.... а пЪК в СъщУтО вРеме к'во прАВиш... ,пфф шИбаНитЕ фешЪъни " << мисЛя,чЕ ти ПъРвуу ТрябВА да СпрЕШ да ОбсЪждАш Другите ..и Те ТогАвА можЕби щЕ спраТ дА ти ОбРъщАт ВниМаниЕ нА СобсТвеНиЯТ Ти StyLe
mislq 4e mrazite feshynite za6toto ne mojete da ste kato tqh :? i dylboko v sebe si znaete tova.. prosto se opitvate da izbiete kompleksite si :?
Loshotia
05-06-2008, 07:53
mislq 4e mrazite feshynite za6toto ne mojete da ste kato tqh :? i dylboko v sebe si znaete tova.. prosto se opitvate da izbiete kompleksite si :?
Грешно мислиш значи.
mhmhmhmhm
05-06-2008, 08:18
6to pa da ne mogat ??
ako im hareswat naistina 6to da ne stanat kato tqh?
kwo im pre4iiii ?
8)
TellMeYourName
05-06-2008, 09:05
хмм...искаш Теб дА не те КритИкуВАт и гЛедАт по СтрАНеН наЧин и ОбсЪжДаТ.... а пЪК в СъщУтО вРеме к'во прАВиш... ,пфф шИбаНитЕ фешЪъни " << мисЛя,чЕ ти ПъРвуу ТрябВА да СпрЕШ да ОбсЪждАш Другите ..и Те ТогАвА можЕби щЕ спраТ дА ти ОбРъщАт ВниМаниЕ нА СобсТвеНиЯТ Ти StyLe :lol:
6to pa da ne mogat ??
kwo im pre4iiii ?
8)
принципите ....може би .... не съм сигруна .... разбирането за нещата ....
mhmhmhmhm
05-06-2008, 10:38
e kwi principi?
wseki se obli4a taka kakto mu hareswa :-P
PinkFloydSound
05-07-2008, 12:54
Абе мен, ако питате има фешън дрешки, които са уникално секси...
Абе...май не те питаме. ;)
Възхищавам се на остроумието ти и на цялата ти ЕМО грация.. ;) :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz:
Всъщност какво говоря и аз.. .ЕМО грация.. ти още не знаеш дали се причисляваш към емотата или към фешънкоровете...
О, да! Толкова съм заблудена, че чак не осъзнавам, че си губя времето с пикли като теб! Божее, каква заблуда!
Важното е, че ми дойде просветлението.
Лека и мека.
О0о0о00о0 сега съм и "пикла" .... хахах... Мамчето къде се скита, че не е могла да те възпита? Или вие сте си такова семейство.. ;)
Хахахах... аз ако съм пикла за тебе не знам..
Лелее колко обичам някви 13 годишни да ми обясняват каква съм. Най- вече пък някви емота... ужас..
О, Боже!
Първо, на 14 съм.
Второ, колкото и да съм "невъзпитана", все имам някаква мяра...
Мамчето ли къде се скита-ами ако нямам майка?!
При все тая съм доста по-добре възпитана от теб.
Поне пиша по-правилно. ;)
varnen4e
05-07-2008, 15:30
13-14 все едно има разлика.
А дали имаш майка ми е все едно честно казано.
Дали пишеш съвсем правилно.. може да се поспори.. ;)
И това каква мярка имаш също не ме засяга.. всъщност като се замисля.. дори не разбирам за к'во ме занимаваш.. !?
Loshotia
05-07-2008, 16:15
И това каква мярка имаш също не ме засяга.. всъщност като се замисля.. дори не разбирам за к'во ме занимаваш.. !?
Факт е обаче, че продължаваш, което говори, че се дразниш :D
дуре е како !!! мноо ли си голяма пак ти ..
От скоро съм във форума и прочетох темата от начало до край....хахахахах Безмислени спорове водите :lol: Кой има по-голяма пишка.... :razz:
TheNewReligion
05-07-2008, 20:27
:arrow: носи това,което ти харесва и не обръщай внимание на чуждите коментари
:arrow: приеми факт,че не можеш да промениш човешкото самосъзнание
:arrow: дразниш се на фешъни с прилепнали дрешки,те не могат ли от своя стра на се дразнят на такива като теб?
Точно така , не се приемайте за толкова специални , защото не сте !
varnen4e
05-08-2008, 14:45
:D :D :D Все ми е на акъла, че се дразня.. ;) Просто обичам да споря... ии не бих оставила друг да каже последната дума.
А и не съм на 15, че да ме впечатляват думите на някой, който не познавам.. ;)
Хах...
PinkFloydSound
05-09-2008, 09:01
Е, имам майка. Виждам, че това яко те грее. 8-)
Хайде като можем да поспорим за правописа ми, да поспорим де! :P 8-)
Защото не съм убедена, че пишеш по-правилно... :P 8-)
И моля те, не използвай думата `замисля`. Доста непонятна е за теб, бих казала. И неуместна най-вече. 8-)
Loshotia
05-09-2008, 11:18
:D :D :D Все ми е на акъла, че се дразня.. ;) Просто обичам да споря... ии не бих оставила друг да каже последната дума.
Хах...
Е, аз съм на 10, така че се впечатлявам :P За какво ще спорим днес?
PinkFloydSound
05-09-2008, 11:45
Хах...
Е, аз съм на 10, така че се впечатлявам :P За какво ще спорим днес?
ЗА или ПРОТИВ фешъните?! 8-)
Хмм, хубава темичка за спор, а?! :P 8-)
Loshotia
05-09-2008, 11:52
Хората с истинските възможност не парадират с това колко им струва всяка вещ, нито пък ходят с етикетчетата 8-) Фешъните ме дразнят с поведението си, не толкова с начина на обличане- какво ми пука, че не мога да различа кое е момичето и кое е момчето, като отношението им към нефешъните е едно и също. НеКа Си ПиШаТ ЕтО ТаКа, щом си мислят, че това отличава, и щом имат време за губене. Нека си носят очилата, дето са по- големи от лицето им, и нека си мислят, че им отива. Нека като се снимат по всякакъв друг начин, само не гледайки към фотоапарата. Нека се снимат сами. Нека носят своито официални анцузи по кафетата, нека "слушат" хаус. Нека да умрат в кофите- все едно ми е.
Хах...
а начи си на 16 .....
на базатва на какво се мислите за велики всички не ми е ясно ....лек против рака ли сте намерили .... ?!
SiNiStEr
05-09-2008, 15:42
Хората с истинските възможност не парадират с това колко им струва всяка вещ, нито пък ходят с етикетчетата 8-) Фешъните ме дразнят с поведението си, не толкова с начина на обличане- какво ми пука, че не мога да различа кое е момичето и кое е момчето, като отношението им към нефешъните е едно и също. НеКа Си ПиШаТ ЕтО ТаКа, щом си мислят, че това отличава, и щом имат време за губене. Нека си носят очилата, дето са по- големи от лицето им, и нека си мислят, че им отива. Нека като се снимат по всякакъв друг начин, само не гледайки към фотоапарата. Нека се снимат сами. Нека носят своито официални анцузи по кафетата, нека "слушат" хаус. Нека да умрат в кофите- все едно ми е.
Олеее момиче кефиш ме :)
Аплодисменти за момичето,което мисли !
8)
6to pa da ne mogat ??
kwo im pre4iiii ?
8)
принципите ....може би .... не съм сигруна .... разбирането за нещата ....
Няма нищо за разбиране..То упира до малоумие..Нищо сложно няма да слушаш чалга по цял ден,да се обличаш фешън и да се държиш надуто..Просто е непоносимо за някои,и не биха го направили з анищо на света!
PinkFloydSound
05-10-2008, 06:24
Хах...
а начи си на 16 .....
на базатва на какво се мислите за велики всички не ми е ясно ....лек против рака ли сте намерили .... ?!
На базата на това, че може би са по-големи с най-много една-две години от нас...
Егати и базата...
Поне и умственият им капацитет да отговаряше на `голееееееемите` им години...
Тц-тц-тц...
Playlife_f
05-10-2008, 08:48
``ПпФфф... шибаните фешани?`` opfffff az da pusna tema ``6ibAnite bezfkusni razdarpani rapari emo-ta i t.n.`` awreeeeeee seki si ima stil na obli4ane....stil muzika koito si slu6a i t.n. :o nqq6 nikvo pravo da obijda6 horata koito sledqt modata....nosqt se s markovi i gotini dre6ki dokato ti sedi6 i zavijda6 ok? kapish?! ...hodi si se obli4ai kakto si iska6 i ne ybijdai momi4etata i mom4etata koito sa s krak v modata a ti ne si?! nqq6 nikvo pravo da kazva6 4e teq koito se obli4at fashion zadaljitelno sa ``kurvi4ki`` :? :? :? tva 4e si popadnala na 1 2 ne zna4i 4e si4ki momi4eta koito se obli4at po modata sa kurvi!!! kurvi ima na sqkae weee koga sh go proumeete?! ne zavisi ot tva kak se obli4a6....kva muzika slu6a6 i t.n.!!! :-x :-x :-x i za tewe ako sqko gotinko i dobre oble4eno momi4e e kyrva...zna4i ti si mnogo mnogo typa!!! :-x 8) ae Peace :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Loshotia
05-10-2008, 09:05
Аз ако толкова исках да СъМ ФеШъН, нямаше да седя и да злобея, а щях да стана като тях( какво падение!)
Едно от нещата, които отличава рапърите, пънкарите, емотата и всички различни от ФеШъН подобията е, че ако стане модерни да носиш широки дрехи, кецове и да слушаш hip hop, ФеШъНиТе ще се преобразят на рапъри. А хората, които наистина имат стил никога няма да го направят.
``ПпФфф... шибаните фешани?`` opfffff az da pusna tema ``6ibAnite bezfkusni razdarpani rapari emo-ta i t.n.`` awreeeeeee seki si ima stil na obli4ane....stil muzika koito si slu6a i t.n. :o nqq6 nikvo pravo da obijda6 horata koito sledqt modata....nosqt se s markovi i gotini dre6ki dokato ti sedi6 i zavijda6 ok? kapish?! ...hodi si se obli4ai kakto si iska6 i ne ybijdai momi4etata i mom4etata koito sa s krak v modata a ti ne si?! nqq6 nikvo pravo da kazva6 4e teq koito se obli4at fashion zadaljitelno sa ``kurvi4ki`` :? :? :? tva 4e si popadnala na 1 2 ne zna4i 4e si4ki momi4eta koito se obli4at po modata sa kurvi!!! kurvi ima na sqkae weee koga sh go proumeete?! ne zavisi ot tva kak se obli4a6....kva muzika slu6a6 i t.n.!!! :-x :-x :-x i za tewe ako sqko gotinko i dobre oble4eno momi4e e kyrva...zna4i ti si mnogo mnogo typa!!! :-x 8) ae Peace :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Hahahahahaha и това го пише момиче,което си е сложило снимка на аватар на която и се виждат бедрата и циците :razz:
SiNiStEr
05-10-2008, 10:10
Мдаааа
Ние седим и завиждаме на ФиЕшЪнИтЕ,че те се водят с маркови дрешки,а ние не можем............
:lol:
Аз ако толкова исках да СъМ ФеШъН, нямаше да седя и да злобея, а щях да стана като тях( какво падение!)
Едно от нещата, които отличава рапърите, пънкарите, емотата и всички различни от ФеШъН подобията е, че ако стане модерни да носиш широки дрехи, кецове и да слушаш hip hop, ФеШъНиТе ще се преобразят на рапъри. А хората, които наистина имат стил никога няма да го направят.
това ми хареса ... съгласна съм ....
6to pa da ne mogat ??
kwo im pre4iiii ?
8)
може да си грозен .. знам ли 8-)
PinkFloydSound
05-10-2008, 12:18
Мила, за да се обличаш по този начин, дори и да не си в истинския смисъл курва, тоест никой да не те иска за...нали знаеш, то поне манталитетът ти ще да е курвенски.
kapish?!
PinkFloydSound
05-10-2008, 12:26
Ти си много проста мааа...
Я провери в гугъла или в някои магазинчета за по-известните модни марки като Burberry, Tom Tailor, Benetton, Dolce and Gabbana и други...
После ела и ми намери приликите между твойте фешънчета с дрешките си, и тези, които си видяла там!
Водели се по модата... Пффф...
Playlife_f
05-11-2008, 05:43
Я провери в гугъла или в някои магазинчета за по-известните модни марки като Burberry, Tom Tailor, Benetton, Dolce and Gabbana и други...
После ела и ми намери приликите между твойте фешънчета с дрешките си, и тези, които си видяла там!
Ai sao ne me obijdai 4e sam prosta am? :-x tyka po forymite ne6y mnoy vi znaqt ystite....a koi znae kvi zabutani kompleksirani pyp4ivi i debeli smotli ste!!!! 1vo...az teq drehi koito gi nosq....si4kite sa se ot izvestni marki kato teq koito ti sama si poso4ila...kato vkl i MNG MOtivi ...i t.n. aiuxiauxiauxax ma kvo li se zanimaam to4no pyk s momi4e kae nick-a i e emo doll :razz: q hoi si reji venite i si se depresirai :razz: :-x aexeaexaexeax typa selska leika tragnala da mi govori na mene za moda :razz: :razz: :razz: aixuiaux i ai stiga zavijdali.....jiveite si tam y va6iq si svqt i ne se byrkaite !! :razz: :o :o :razz: :razz: :razz: :razz:
mhmhmhmhm
05-11-2008, 08:25
6to pa da ne mogat ??
kwo im pre4iiii ?
8)
може да си грозен .. знам ли 8-)
e twa pa kwo obshto ima?!
indecent
05-11-2008, 10:02
Ai sao ne me obijdai 4e sam prosta am? :-x tyka po forymite ne6y mnoy vi znaqt ystite....a koi znae kvi zabutani kompleksirani pyp4ivi i debeli smotli ste!!!! 1vo...az teq drehi koito gi nosq....si4kite sa se ot izvestni marki kato teq koito ti sama si poso4ila...kato vkl i MNG MOtivi ...i t.n. aiuxiauxiauxax ma kvo li se zanimaam to4no pyk s momi4e kae nick-a i e emo doll :razz: q hoi si reji venite i si se depresirai :razz: :-x aexeaexaexeax typa selska leika tragnala da mi govori na mene za moda :razz: :razz: :razz: aixuiaux i ai stiga zavijdali.....jiveite si tam y va6iq si svqt i ne se byrkaite !! :razz: :o :o :razz: :razz: :razz: :razz:
ot kyde da znaem 4e i ti ne si nqkoq debela pyp4iva typa selska leika :razz:
varnen4e
05-11-2008, 11:52
И моля те, не използвай думата `замисля`. Доста непонятна е за теб, бих казала. И неуместна най-вече. 8-) [/b]
За човек, който грам не ме познава си доста нагла да ме определяш... хах... евала възпитание.
И колкото и да ме молиш.. няма да стане, ще правя каквото искам, съжалявам. ;)
varnen4e
05-11-2008, 11:55
а начи си на 16 .....
Ми не не съм на 16... това, че съм казала, че не съм на 15, не означава, че съм на 16... ;)
varnen4e
05-11-2008, 11:58
На базата на това, че може би са по-големи с най-много една-две години от нас...
Егати и базата...
Тц-тц-тц...
Повече от "една- две години" са.. ;)
varnen4e
05-11-2008, 12:04
Когато някой говори лошо за теб, значи е намерил нещо, за което да ти завижда... :)
Loshotia
05-11-2008, 18:42
Когато някой говори лошо за теб, значи е намерил нещо, за което да ти завижда... :)
Посочи ми едно нещо, заради което мога да ти завиждам, и то по възможност да е свързано с облекло, нали това обсъждаме.
А онази дето всяка дума, завършваща на "о" я пиша с "У" и дето нарече Emo_doll "typa selska leika" да се ВлИзА в ImPuLsE Да Си ЧуКнЕ СрЕщА с НяКоЕ СтРаНнО СъЩеСтВо ПрЕтЕнДиРаЩо Уж Да Е МъЖко, Да ОбЛиЧа АнЦуГа АдИдАс И дА ОтИвА в НяКоЕ ФеШъН КаФе нА ГлАвНаТа.
OtherDimension
05-11-2008, 18:58
бахти тъпите п*тки сте :D
mhmhmhmhm
05-11-2008, 19:03
Егати и базата...
Тц-тц-тц...
Повече от "една- две години" са.. ;)
towa gowori losho za tebe togawa ;dd
abe.. 4etoh 4etoh... smqh sa smqh sa... pak 4etoh - pak sa smqh :lol: ....
Абе мила да те питам нещо против дрехите втора ръка ли имаш? :o
Realno - da ve mila gnusno e da znae6 4e taq dreha drug q e obli4al... ama nqma ko da go obqsnqvam kato cqlo da se nosi taka 4ovek e prinizitelno ;]
a kfo smqtate za belyo second hand :D:D:D: za pokupka nad 5 lv polu4ava6 podarak petno ot sperma
Playlife_f
05-12-2008, 06:32
Посочи ми едно нещо, заради което мога да ти завиждам, и то по възможност да е свързано с облекло, нали това обсъждаме.
А онази дето всяка дума, завършваща на "о" я пиша с "У" и дето нарече Emo_doll "typa selska leika" да се ВлИзА в ImPuLsE Да Си ЧуКнЕ СрЕщА с НяКоЕ СтРаНнО СъЩеСтВо ПрЕтЕнДиРаЩо Уж Да Е МъЖко, Да ОбЛиЧа АнЦуГа АдИдАс И дА ОтИвА в НяКоЕ ФеШъН КаФе нА ГлАвНаТа.
axaxayxrarxyarxyaxiauxiauxiaux maaaa az sh si praq kvoty iskam! az sam napisala v podpisa si 6to vlizam u toq zabytan forym...e taka da vi se smeq na typite rasajdeniica...6toot ste ograni4eni...selski leiki mmm daaam :razz: :razz: :razz: oxxx ae pi6ete si zanimavaite se tyka s typite forumi i zabludi dokato jivota te4e a vie ste se zabili pred komp-a v typi razmi6leniq :razz: :razz: :razz: shmatki :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
Loshotia
05-12-2008, 10:06
Щом това е мястото, на което си избиваш комплексите, нека така да бъде.Плюс това, следвайки твоята логика( защото явно и мишките имат такава), за да се смееш на простотии, не е нужно да пълниш на хората сървърите с малоумните и нечленоразделните си бръщолевения. А от къде каза, че си?
аз не хода смъкнат а си хода нармалко облечен ама кат вида момиче смакнато и ако си е яко G много ме кефи ама ако е неква позиорка м/у фешън и G ги храна много ама ако си е яко G и се кефа на макс даже я си даи скайпа
PinkFloydSound
05-12-2008, 11:24
И откъде знаеш, че дъм дебела, пъпчива и т.н....
Видях ти първата снимка на аватара ти и просто ми стана ясно...
Втората като я видях, още повече...
Между другото, много боза пиеш! Освен циците, и краката ти са заприличали на лоени топки! :-P
Мила, Mango преди мноого години беше качествена, утвърдена марка, чийто най-евтин продукт надминаваше 200 лева... Едва ли тогава си си купувала дрехи на МNG.
Сега това е една от най-смотаните марки и всеки втори балък се носи с нея...
Включително и ти. :P :-P
Ооо, за motivi да не говорим просто...
А защо ни обиждаш, че сме комплексари, които освен да висят пред компютъра, си нямат друга работа?
Ти не си ли същата, бе майна?!
Баси и дебелите крака имаш! :lol:
PinkFloydSound
05-12-2008, 11:27
axaxayxrarxyarxyaxiauxiauxiaux maaaa az sh si praq kvoty iskam! az sam napisala v podpisa si 6to vlizam u toq zabytan forym...e taka da vi se smeq na typite rasajdeniica...6toot ste ograni4eni...selski leiki mmm daaam :razz: :razz: :razz: oxxx ae pi6ete si zanimavaite se tyka s typite forumi i zabludi dokato jivota te4e a vie ste se zabili pred komp-a v typi razmi6leniq :razz: :razz: :razz: shmatki :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ние ли сме ограничени, ма?!
Научи се да пишеш на родния си език, пък тогава хвърляй наляво и надясно безпредметните си определенийца!
Grazy_a.k.a._RaLsS
05-12-2008, 17:16
Наистина е супер тъпо да си хоиш по улицата и някой да почне да вика след тебе..Понеже живея в малък град и тука хората са някакси затворени...А аз съм 100%-ов привържаник на хип-хопа,а пък и ме кефи размъкнатия стил и си хода така и направо имам чувството че ш ме изядът със се парцалите...как има един израз...Ии тва супер...ама супер много ме дразни...Се едно аз да тръгна да викам по мацките с поли по-къси и от ена педя..То специално на поечето от тука ш им е кеф де..Ноо друго иам предвид...
TheNewReligion
05-12-2008, 19:28
Еми , като не ти пука не пиши и не се ядосвай . :? :? :? Все едно си нещо повече от някой друг ...Всеки е различен и уникален сам по себе си , носи си смъкнати дрехи - на никой не му пука за теб . Като те гледат злобно - голяма работа . Игнорираш ги и не се правиш на нещо повече от тях , защото падаш на тяхното ниво . :)
fuck_brainpants
05-12-2008, 20:48
ЦЕНЗУРА
2 точка от правилата
moderated by Coki
wasntme_
05-13-2008, 06:49
ave.. az sam super privarjenik na fashionite ama... sedq tyka 4eta foruma.. i onemqvam.. ima tyka 2-3 det hem bi trqbvalo da imat sa6tata poziciq kato men... hem sedq.. 4eta im postovete.. i im se smeq :shock: 6tot sa nekva ottaika :shock: ne govorq za fesho i varnen4e .. te sa ok.. te pone ne se izlagat darjat na polojenie horata 8) ama drygite.. osobeno onova fashion boy... mamooooo e tva sa6testvo e izklu4itelno zle... ili onaq drygata dety kazva 4e se obli4ala po modata... nekav super smqh me napu6i... teq 2mata sa nekvi novoizlupeni fashioni det o6te nz de sa namirat i kat sa fashion izvednaj im se diga reitinga... omfg...
kakto i da e pod4ertavam 4e az o6te si za6titavvam fashioniqta... prosto ima nkolko individa koit sa dosta zabludeniiii :(
btw emo kuklo... ebasi ot koga ta 4akam da sa samoubie6... ili ti ne be6e emo? to prosto taka ti be6e napisan nika? to verno 4e ti be6e nekva nayrientirana kompleksarka na danoto na ob6testvoto :///
Усмивкаа*
05-13-2008, 12:11
Вие всички които казвате "аз съм привърженик на Fashion модата бла бла.." изобщо виждали ли сте истинска Faskion-ка или Fashion това че имате 2-3 блузки от известна марка и дънки от пазара и обувчици за 70-80 лева и като сложите 1 килограм фдт + прическа "последна мода" (по вашите думи) и като си вирнете носа до небето не значи че сте Fashion направо сте ми жалки за съжаление чета но без да се смея защото това е трагично положение на младото българско поколение ама вие си знаете най добре просто БИХ ви посъветвала да не говорите много кой какъв Fashion бил и кой задръстен... Имайте си хубавите и маркови дрешки стига обсъждайте хората.. :smt015
PinkFloydSound
05-13-2008, 12:14
btw emo kuklo... ebasi ot koga ta 4akam da sa samoubie6... ili ti ne be6e emo? to prosto taka ti be6e napisan nika? to verno 4e ti be6e nekva nayrientirana kompleksarka na danoto na ob6testvoto :///
Ще има да чакаш. :-P
А ти от коя част на обществото си?
Я ми кажи! Или те е срам?
varnen4e
05-15-2008, 14:15
Недей да сдухваш.. не съм го написала като обръщение към теб.. Спокойно.
varnen4e
05-15-2008, 14:19
to verno 4e ti be6e nekva nayrientirana kompleksarka na danoto na ob6testvoto :///
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Разцепваш мацка.. :) Евалата.. ;) Е тва е изказването. :)
само едно ще каже .... по-умния ще замълчи... приемайте го както искате ...
Loshotia
05-15-2008, 19:23
Коментирам ти поста, ако моят коментар те кара да се сдухваш, това не значи, че и с мен е така. И както каза Идиотката, спирам и аз да пиша в тази тема, така че фешъни, дайте воля на въображението си и си мислете, че всички ви завиждат и всички искат да бъдат като вас.
wasntme_
05-17-2008, 11:38
pHahaha az ne sam ot mnogo tarpelivite... :? apak i obi4am da pomagam na horata tei 4e ako iska6 nqma problem 6ti pomogna v samoubesvaneto ;]
spoko mila ne me e sram ot absolutno ni6ty :D XaXaX kat ma pita6 ot koq 4ast na ob6testvoto sam mnogo li me zatapi?!? mUXAUXUxuaxua Zle... 6ti kaja ot koq sam... ot taq det takia kat tebe ne moat mi kajat i 2 dymi4ki... i kat gi natrovq i sedqt i me gledat i ne moat vzemat re6enie... eto ot taq 4ast... kakto iska6 si me razbirai ;]]]]] Mm tei 4e hora kat tebe dori ne gi zabelqzvam XIxiixIXi 8) :-)
varnen4e
05-17-2008, 20:24
Коментирам ти поста, ако моят коментар те кара да се сдухваш, това не значи, че и с мен е така. И както каза Идиотката, спирам и аз да пиша в тази тема, така че фешъни, дайте воля на въображението си и си мислете, че всички ви завиждат и всички искат да бъдат като вас.
Да.. много се сдухах.. сега мисля да стана емо и да си прережа вените.. :D
LeT`Me`Break`The`Ice
05-17-2008, 20:55
Не виждам нищо лошо човек да се облича стилно :) В смисъл смешно е да смятате за жалки момиченцата, които носят най-скъпите дрешки от най-луксозния магазин в града... до някаква степен няма нищо лошо, стига да не прекаляват със смесването на модерните този сезон зелено/жълто/лилаво и т.н. :D Като минеш покрай витрините и ти хареса нещо, пробваш го, стои ти хубаво, що пък в крайна сметка да не си го вземеш? :] Аз примерно никога няма да облека нещо жълто, без значение за блуза, дънки, шапка или обувки става думи, този цвят ми е О-Т-В-Р-А-Т-И-Т-Е-Л-Е-Н 8) А ако става въпрос за хората, които си мислят, че с два парцала за 60 лв. ще са супер оригинални и единствени, нямам коментар :-D Истинската мода е достъпна само за богатите и бихте я почуствали само на едно истинско ревю без значение за Диор, Версаче или Кавали и т.н. говотим :) дори дрешките от 200 и 300 лв. сравнени с техните модели са пердета ;] Всичко внос е стояло в кашони и е разнасяно като торба чували от различни държави, така че :) Както казва Шанел - модата е временна, а стилът вечен :) Нямаш ли вкус и обличаш ли се като циганка от главата до петите уж в модерни цветове и комбинации, пак си пълна нула ;]
Mirelchetoo14
05-18-2008, 09:43
Ей,да,признавам си,ужасно искам да съм фЕШаНнЧиИ!,но е много трудно бе да го ева :?Цаки "Мухата Цеце" за 10лв. от някоя сергия,един бял мъжки потник стил - "зидаро-мазач",американски гуменки КуНфЪрСс,за които ще спестявам 1 година от закуски,и огромна чанта,в която могат да се поберат всичките ти все още нормални приятели,защото се смаляват от срам като са около теб 8-) Соу фъкин хард,мадафака :? :grin:
;]]]]] Mm tei 4e hora kat tebe dori ne gi zabelqzvam XIxiixIXi 8) :-)
ne ju ne si prava>>> nii f na6ta corporaciq takifa kat neq q celim s kubeti :D:D::D: 8) 8) 8) 8) :-P :-P :-P :P :P :P 8-) 8-)
PinkFloydSound
05-20-2008, 13:02
Ооо, да мацка, хипер трудно е да отидеш на пазара да си вземеш потник в отровно жълто или цикламено от тези за 5 лева на Акропол, да си купиш още няколко, ама в различен цвят, да ги наслагаш един върху друг, да обуеш една къса поличка от Илиянци, дето с нея ти се види п*тката, че и гъза, да обуеш едни селски гумени джапанки и да тръгнеш по центъра на забутаното си селце, въртейки огромния си задник и претендирайки как дрехите ти са маркови и бла бла /при положение, че общият сбор от цените на партакешите ти се приравнява на що-годе 7-8 лева/.
Ааа, и забравих, да си сложиш цаките за 5 лева от пазара и да се снимаш в кенефа в убийствена поза! /визирам/
МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА!
ТОВА Е ПРОСТО НЕПОСИЛНО ЗА НАС!!!
wasntme, твоята снимка на ава ти просто ми говори от коя част на обществото си-от онази, в която всички кучки като теб си лягат с първия срещнат...
някои от "високите етажи на обществото" в тая тема са сериозно СКАРАНИ със съчетаването на дрехите си!
PinkFloydSound
05-20-2008, 14:22
някои от "високите етажи на обществото" в тая тема са сериозно СКАРАНИ със съчетаването на дрехите си!
И кого по-точно имаш впредвид?!
никой конкретно. обаче ако се загледате има разни моми дето си слагат свои снимки на аватара или пък такива, които под някакъв малоумен предтекст си правят тема със свои снимки за да си изпросят комплименти, а после пък без да си дават сметка за някои неща спорят за дрехи и нареждат еди-кой-си, че бил зле облечен особено при положение, че същите тези хора (мислещите се за много вещи в модата) съчетават лилаво с оранжево, жълто, черно и синьо. И всичко това на едно шибано място... Хубуу мода, мода, ама понякога избива на цигания!
Deliverance
05-20-2008, 22:45
th
kuklichka_bg
05-21-2008, 07:36
ЦЕНЗУРА
2 точка от правилата
moderated by Coki
varnen4e
05-23-2008, 12:06
wasntme, твоята снимка на ава ти просто ми говори от коя част на обществото си-от онази, в която всички кучки като теб си лягат с първия срещнат...
И защо да е такава... ;)
Все пак хората са казали: "Това, че вие сте грозни, не значи, че ние сме ку*ви." ;)
PinkFloydSound
05-23-2008, 13:04
И защо да е такава... ;)
Все пак хората са казали: "Това, че вие сте грозни, не значи, че ние сме ку*ви." ;)
Ооо, значи ти се причисляваш към красивите и не-курвите, тъй ли? :razz:
И хайде моля те не ми давай определения относно външния ми вид, а?
И защо да е такава... ;)
ae виж се кфо си грозну ггрозну грозну то бива грозну ама 4ак толку грозну грозну... въоб6те за кфо живее6 мисли6 ли 4е някой 4ете кфо пи6е6 даеиба и комплексите кфо о6те се занимаате с НАЙ-ГРОЗНАТА :д
DisciplineAndOrder
05-23-2008, 14:56
И защо да е такава... ;)
леле,колко ще се накефя да постнеш своя снимка :D
ако искаш ми прати на лично даже,нека видим колко красива и колко не-курва си. :)
varnen4e
05-23-2008, 16:04
И защо да е такава... ;)
Хах.. ми да.. виждам се и се познавам.. затова се причислявам към тях ииии ако съдя по теб.. пак бих се причислила към тях.
Ааа съжалявам, не знаех, че толкова се комплексираш като давам определение на външния ти вид.. няма повече.. и без това всички виждаме. ;)
varnen4e
05-23-2008, 16:05
И защо да е такава... ;)
леле,колко ще се накефя да постнеш своя снимка :D
ако искаш ми прати на лично даже,нека видим колко красива и колко не-курва си. :)
Хахаха.. аз не те познавам.. снимка щи пращам и за какво ми е.. ?
DisciplineAndOrder
05-23-2008, 16:17
знаех си
varnen4e
05-23-2008, 16:22
Какво си знаеше, че не се рекламирам по форумите ли?
първо ти тъпа ли си....като важна тема е написано ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
После в 'забутания форум' си и ти драга ;) , и очевадно 'селската лейка' си ти 8-) и с твойте 14332392839 емошънки да не мислиш,че си интересна :-D
П.П. хора съмнявам се,че това на ава е тя/...ти сигурно си някоя 12 годишна пикла,която се чуди как да е оригинална... :lol:
човек да те плювне,,,за друго не ставаш :?
spored men tazi tema e napylno izlishna.. Kato ne ti haresvat ''feshanite'' ili opredeleni modi, Tova si e tvoi problem :)
ужас.а едно време всички са били просто хора.глоеми обиди голямо нещо..... защо не съдим за хората малко повече заради самите тях.вчрно че стила показва някои черти на човек но.... кофти е... аз незнам към кой тип спадам.чувствам се просто нормален човек.тва че днес съм с розова блуза не означава че ще мразя тези които са с зелени