View Full Version : Професия "Изкусителка"
Така-- аз добре внимавах в часовете по Геометрия, а и Пешо е в горния випуск, така че малко зор да го зяпам точно в час. За това бяха междучасията. До 16 годишна и аз слабо се вълнувах от мъже. Но после станах на 17 и се почна. Ако трябва да се върна на темата с математиката, сети се за уравненията, които трябва да приравниш на 0 от двете страни, за да решиш задачата. Когато си харесаш обвързан мъж, в играта, някой удря 0-та в глупостта си и това често е обвързаната жена, която вместо да се стегне и да покаже на мъжа какво има, тя тръгва да прави селски скандали от типа: моля ти се, не пипай мъжа ми, защото аз едвам съм го хванала и ти сега остава и да ми го вземеш.
А тъй като някой в предната станица спомена предаването, от което аз просто ползвах думата "изкусителка" ще кажа: Вчера гледах интервюта със двете най-активни участнички: Златка и Калина. Обаждаха се жени, които ги обиждаха, защото били курви. Ха! Че какво са виновни момичетата, че онези на острова за отрицателно време забравиха, че имат връзки и хукнаха по чуждо. Целта на момичетата беше да останат дълго на готиния остров. И я постигнаха- и те не загубиха нищо, за разлика от двойките. 8)
И още нещо, че се сетих. Тийновете са били зле-- а я ми обяснете какво тогава търсят големи мъже в дискотеките пълни със тийнейджърки и студентки и ги гледат жадно, жадно? Жените били курви, а това, че някой по-голям, обигран мъж, сваля момичета не го прави него лош, а? И всяка необвързана трябва явно да има някакво 6-то чувство за това дали мъжът е обвързан и ако "е", видиш ли да взима завоя и да бяга?? Аха- точно така ще стане, и аз така си помислих. 8)
krem4et0
01-28-2008, 09:37
Така-- аз добре внимавах в часовете по Геометрия, а и Пешо е в горния випуск, така че малко зор да го зяпам точно в час. За това бяха междучасията. До 16 годишна и аз слабо се вълнувах от мъже. Но после станах на 17 и се почна. Ако трябва да се върна на темата с математиката, сети се за уравненията, които трябва да приравниш на 0 от двете страни, за да решиш задачата. Когато си харесаш обвързан мъж, в играта, някой удря 0-та в глупостта си и това често е обвързаната жена, която вместо да се стегне и да покаже на мъжа какво има, тя тръгва да прави селски скандали от типа: моля ти се, не пипай мъжа ми, защото аз едвам съм го хванала и ти сега остава и да ми го вземеш.
А тъй като някой в предната станица спомена предаването, от което аз просто ползвах думата "изкусителка" ще кажа: Вчера гледах интервюта със двете най-активни участнички: Златка и Калина. Обаждаха се жени, които ги обиждаха, защото били курви. Ха! Че какво са виновни момичетата, че онези на острова за отрицателно време забравиха, че имат връзки и хукнаха по чуждо. Целта на момичетата беше да останат дълго на готиния остров. И я постигнаха- и те не загубиха нищо, за разлика от двойките. 8)
Те момичетата не са виновни, че са освободени, виновни са родителите им, които не са им насадили морал и принципи, когато е трябвало. А и двете са толкова уникално гллупави, че само глупав мъж ще ги хареса. Днес четох интервю с Филип-изключително глупав човек. Същото в още по-голяма степен се отнася за Андрей-селянин. Нормално е такива мъже да не търпят силна и умна жена до себе си,нормално е да са с жена, която не ценят като човек, нормално е да са склонни към изневяра, след като не оценяват подобаващо половинките си. Не знам защо ми даваш за пример тия..на мен нито са ми секси, нито кривата им усмивка и перхидрола или огромната тъпота биха изкушили 1 мъж, който цени себе си,искайки да има за партньор сериозна, отговорна и умна жена. Защото по това, мила се разбира мъж ли е мъжа или не-ако иска кукличка, той не е мъж, а още момчнце, ако иска жена, той желае тя да е на неговото ниво и да е сравнима по някаъв белег с него. А иска ли 1 мъж подобна изкусителка, той просто не е дорасъл за да бъде с жена!
Те може да са тъпи, ама са секси. Пък и ако наште са ме учили как да се омъжа за първия си мъж и как да не спя с повече от един, значи са гадни манипулатори.
И да ти кажа, мен никой не ме е възпитавал, защото съм расла кажи речи без родители и дотук съм станала доста сдържан и възпитан човек. Сексуалността ми няма ничо общо с родителите на когот и да било. 8)
amatorium
01-28-2008, 09:50
Sexualnostta e genetichna. Nqkoi hora prosto sa po-sexualni ot drugi. Nqkoi trqbva da ubie tezi marxistki vijdaniq nai-nakraq, che horata se rajdat ednakvi i vsichko bilo do vuzpitanieto. 8)
Sexualnostta e genetichna. Nqkoi hora prosto sa po-sexualni ot drugi. Nqkoi trqbva da ubie tezi marxistki vijdaniq nai-nakraq, che horata se rajdat ednakvi i vsichko bilo do vuzpitanieto. 8)
В името на Републиката- женете се на 13, до 16 имайте 3 деца! Такъв е суровия социалистически живот. Баба и мама с повече от един не са спали- искам и аз като тях!
И между другото ако сменим епохата: в английските и френските дворове са били толкова развратни, а в арабския свят цари такава оргия в днешно време, че ум да ви зайде. 8)
amatorium
01-28-2008, 09:57
Povecheto si mislqt, che v momenta novoto pokolenie e razvratno, no tova e samo porednata malka sexualna revoluciika. Prikazval sum si s kakichki i te kakvi raboti sa mi razpravqli za rabotnite subotnici v komunizma kato sa hodili da bachkat po brigadi veche v palatkite. Ne vi trqbva da znaete O:)
И в сеното, те и наште са ми разправяли. То баба ми е разправяла, та камоли наште. :-D
Ми една съученичка на баща ми на бригада били, и се натискала там с гаджето си в хамбара и след това отишла и питала баща ми: сега ли да го зарязвам тоя, или след като влезе в казармата. И после ние много сме ги сменяли - айде, айде, те не са били хора роднините ни 8)
]
тук смятам, че не си достатъчно искрена :? как така ще е нелепо подобно сравнение между хората?! имаш ли по-голям брат или сестра, които имат повече успехи от теб? очевидно не, защото тогава сравнението е неизбежно :? а приказката: "хубавите ябълки прасетата ги ядат", според теб откъде идва? аз не ти говоря да си късаш нервите от предишните му връзки - въпросът е, че той вмомента има връзка, а твоята цел е да избере теб, защото ти искаш да си с него. и ако в крайта сметка той скъса с нея и тръгне с теб или пък си остане с нея, а ти - с пръст в уста, дали пък няма да се чуди и ядосва една от двете ви над мисълта: "какво му дава тя, което аз не мога, с кое ме превъзхожда, че го е спечелила?".
а относно това, че не се влияеш от преценката на други жени - ако чуеш, примерно, колежките ти как говорят за твоя човек колко е зле, или обратното - какъв е красавец, съмнявам се, че реакцията ти ще е безразличие :? в единия случай това може да те откаже от него или да предпочиташ поне в началото по-малко хора да знаят (говоря хипотетично), а в другия вероятно ще ти е кеф, че по вас шарят множество завистливи очички :::
С гадже или без, опознавам човека, преценявам искам ли този мъж или не и в първия случай правя необходимото, за да бъде с мен. Но ако се съмнявам в чувствата си продължавам напред и отдавам времето, емоциите и вниманието си само на този, за когото смятам, че ги заслужава.
какво означава да се съмняваш в чувствата си - ако не съм влюбена от пръв поглед, не става - това ли имаш предвид? човека го опознаваш най-вече по време на връзката ви, защото тогава някои правила не важат, а други се поставят наново - не всеки би се справил с някои от ограниченията, ето още една причина за изневяра :::
другата част от поста ти не смятам да я коментирам, защото повечето неща се повтарят от предишни мнения и така ще се затвори един порочен кръг ;)
Това дали е избрал мен или нея не прави нито една от двете ни "по-добра". Да не става дума за прах за пране? Когато избира партньор, човек не прави математически сметки, нито рицарски турнир - изборът е по-скоро интуитивен. Чувства, близост, минало - огромна смесица от предпоставки да избереш един или друг човек за интимна връзка. И не ми е весело, когато имам каквото и да е било общо с края на нечия връзка - въпреки че за мен изневярата винаги е началото на края и е сигурен знак, че тази връзка скоро ще се разпадне.Намирам, че съм в правото си да се боря за един мъж ако наистина го желая, дори и да е обвързан, без да съм изправена пред морални дилеми - и все пак това, че съм била част от неговата раздяла е всичко друго но не и повод за гордост. Тъжно е.
И да, мнението на други жени не ме интересува. Никоя друга не може да види приятеля ми през моите очи, нито да го познава така, както аз. Вярвам единствено на собствените си чувства, интуиция и преценка. Не ме интересува дали други жени се навъртат около него, стига той да не се навърта около тях.
Не се влюбвам по време на връзката. За да поема такава отговорност (а една връзка е именно отговорност) трябва вече да имам чувства. Скептична съм към любовта от пръв поглед - любовта тръгва от приятелството. Започвам връзка, когато знам, че чувствата ми са достатъчно силни, за да ми поставят сами ограниченията, които принципно предвижда обвързването.
Причини за изневяра няма - има оправдания.
Любовта от пръв поглед може да просъществува, но само ако поставиш границите.
Приятелството е хубаво, но бъдеш ли поставен в графа приятел как ще прескочиш в другата след това? Не винаги става.
На мен пък ми се случи точно да се влюбя в друг, докато имах връзка. 8)
любовта от пръв поглед съществува..
на мен ми се е случвало 2 пъти.
вторият път бше по време на сериозната ми връзка (която продължава все още)... ако си говорим честно все още храня доста силни чувства към въпросната жена, но разстоянието си свърши работата. а и не бих рискувал прекрасната си връзка в момента заради онази любов от пръв поглед 8) макарче често ми идва да зарежа всичко.. но едва ли си заслужава :D
amatorium
01-28-2008, 10:55
Lubovta ot pruv pogled ne sushtestvuva. Sushtestvuva vlubvane ot pruv pogled. Tо si e chisto sexualno i hormonalno. Lubovta idva kato si s nqkoi chovek dulgo vreme i go obiknesh istinski. O:)
Да, с моето единсвено "влюбване" от пръв поглед, бързо се налазихме, ама и бързо се оставихме-- просто се сети пича, че си има приятелка, която видиш ли много обичал-- не знам точно след кой оргазъм му хрумна тази идея, но то и аз се сетих, че имам гадже. Поне имах доблеста да скъсам с приятеля си, вместо да лъжа и да мажа както направи въпросния пич. Въпрос на разбиране.
8)
amatorium
01-28-2008, 11:20
Taka e hubavo si napravila. 8) Vse pak tova ne e tolkova rolqta na "izkusitelka", a po-skoro na vlubena jena, koqto si e haresala nqkogo (pone v tozi sluchai :-) ).
krem4et0
01-28-2008, 11:30
Atula, тия 2-те на мен хич ама грам не са ми секси и не са типа, който би изкушил моя мъж.......А колкото до това, че да съм с 1 ми е насаждано от родителите-грешиш. Родителите ми НИКОГА не са говорили за секс, за интимност и прочие преди време. Днес баща ми не говори за това и не ми го споменава. За тях просто сексът не съществува. не се е говорило у дома, филмите с целувки или секс са нприлични и други от този сорт. Аз сама съм си създала ценностите относно секса и те се основават на цялостните ми ценности-да се уважавам, да уважавам тялото си, да не са предлагам на всеки, а да търся този, който ще ме обича и ще ме иска заради мен самата......Така съм си решила само и единствено АЗ и никой друг не ми е насаждал нищо........Не правя секс с всеки, не правя секс с чужди мъже и не правя секс с хора, които не познавам, защото се уважавам и уважавам тялото си!
Майка ми е била в твоето положение- не са й говорили за скес, не са обсъждали с нея тази тема и да, тя се е омъжила за първият си сексуален партньор. И именно тя като бях на 13-14 седна с мен и ми обясни на дълго и широко за секса, за болестите, за това да намеря мъж, с който сексът да ми харесва и да изпитвам удоволствие. Тя ми каза да не се хвърлям на първия.
А колкото до това дали като съм спала с повече от едно момче, един вид, не уважавам себе си- не бих казала- с непознат не съм спала, и сексуланите ми контакти не са безразборни.
А и това, че твоят мъж е с теб, не означава, че не би бил и с някоя пълна твоя противоположност. В дебрите на мъжкото съзнание се крият повече изненади от колкото можем ти или аз да предположим. Дори и в най-дългата си връзка съм се удивявала на неща, които приятелят ми е намирал за секси и съм го питала, е, добре де, щом харесваш това аз за какво съм ти? Той ми отговаряше, че няма мъж, който да харесва само една жена, и да намира само нея за сески. Мъжете обичат умни жени, но не многознаещи. Харесват скромни момичета, но не изостанали. Всичко за тях е на границата и никоя крайност не им харесва. Аз не мога да въплътя всичко, което един мъж иска- перфектни хора няма. Той ще харесва мен, ще ме обича и ще бъдем заедно, но не мога да заявя, че никоя друга няма да може да събуди сексуалното му желание . И тук не говоря за изневяра, а за мисълта, че някоя мацка е много секси освен мен. Много ясно. А и как може да кажа, че моя противоположност не става за нищо. Това, че не съм аз, не прави другите по-лошият избор. 8)
AtMosFera
01-28-2008, 13:53
А защо след като разбереш, че е обвързан, продължаваш със заигравката? Ти сама си написа темата и ние момичетата със сериоззни връзки, няма как да не см против теб и против такива като теб, които да ни показват колко слаби мъже си имаме. И какво му е на Свищов? По-лесно или по-трудно ще ми изневери приятеля, след като сме в малък град....Сега видях че си от Плевен и разбрах защо е такова поведението ти.........не, че нещо ама в Свищов плевенчани имат славата на женкари, а плевенчанки на к**ви..........
Всичките ти постове до тук в темата показват единствено калко малко се харесваш.Една хубава жена можа винаги,ама винаги да получи точно този мъж,когото си посочи.А да не говорим,че ако е и опитна в свалките...няма такава сила,която да я спре и такъв мъж,който да не й се поддаде.Това е!
А по тамата по-то4но:ами 4естно казано никога не са ме комплексирали др моми4ета,но тежко и на тази,която има наглостта да сваля моя мъж пред мен.
Spider4eto
01-28-2008, 13:55
А по тамата по-то4но:ами 4естно казано никога не са ме комплексирали др моми4ета,но тежко и на тази,която има наглостта да сваля моя мъж пред мен.[/quote] Мъже и храна не деля [-( :-x
Joey rox! :grin: Аз също не деля, кой ли дели? Просто някой делят, ама без да знаят -- не бъдете наивни момичета и винаги си имайте едно на ум.
:arrow: Ако гаджето ви учи в друг град- вероятно прави секс с други момичета. Или момиче, зависи колко му е отпуснал края.
:arrow: Ако след дълга раздяла не може да ви разкаже за някакви периоди от времето, защото "уж" нищо интересно не се било случило- да знаете, че е мачкал чаршафите с някоя мацка.
:arrow: Ако изведнъж получите смс от приятеля ви, който е в друг град, в който да се казва "имам нужда от време" или "трябва да поговорим...", да знаете, че си е намерил друга, но си дава още ден-два да измисли накъде ще поеме.
:arrow: Ако мъж ви каже "имам си приятелка", но ти си толкова страхотна, че няма как да не прекарам нощта с теб, знайте, че продължение няма да има.
:arrow: Ако звъннете на приятелят си в 4 през нощта и той вдигне с изключителна бързина и смотолеви, че тъкмо спял, вероятно прави тройка с две мацки, а вие му се връзвате, че се буди за 2 секунди.
:arrow: Ако подочуете, че мъж обича да хойка, избийте си от главата, че точно вие ще го преобразите. До време някое-да- ама после работата си е същата.
:arrow: Ако чуете слух, че приятелт ви, ви е изневерил, най-вероятно е така. Проверете слуха, преди да сте предупредили отсрещния, за да не може да прикрива следи.
:::
krem4et0
01-28-2008, 15:09
А защо след като разбереш, че е обвързан, продължаваш със заигравката? Ти сама си написа темата и ние момичетата със сериоззни връзки, няма как да не см против теб и против такива като теб, които да ни показват колко слаби мъже си имаме. И какво му е на Свищов? По-лесно или по-трудно ще ми изневери приятеля, след като сме в малък град....Сега видях че си от Плевен и разбрах защо е такова поведението ти.........не, че нещо ама в Свищов плевенчани имат славата на женкари, а плевенчанки на к**ви..........
Всичките ти постове до тук в темата показват единствено калко малко се харесваш.Една хубава жена можа винаги,ама винаги да получи точно този мъж,когото си посочи.А да не говорим,че ако е и опитна в свалките...няма такава сила,която да я спре и такъв мъж,който да не й се поддаде.Това е!
А по тамата по-то4но:ами 4естно казано никога не са ме комплексирали др моми4ета,но тежко и на тази,която има наглостта да сваля моя мъж пред мен.
Всъщност се харесвам повече отколкото трябва и имам доста високо мнение за себе си. И още нещо-аз съм с този, с който искам, но той съвсем не ми е паднал от небето, а съм се старала да бъда с него, защото съм го усетила че той е по-различен и си заслужава...
Всъщност се харесвам повече отколкото трябва и имам доста високо мнение за себе си. И още нещо-аз съм с този, с който искам, но той съвсем не ми е паднал от небето, а съм се старала да бъда с него, защото съм го усетила че той е по-различен и си заслужава...
В смисъл? :-o
krem4et0
01-28-2008, 16:11
Ами...беше изключително скромно и затворено в себе си момче. Не излизаше кой знае колко, не общуваше с хората, дори и със собственото си семейство. Та той не искаше връзка, никаква връзка, защото е свикнал да е сам. Беше предизвикателство за мен да му покажа, че не може цял живот да е затворен в себе си, че трябва да общува, че трябва да обича и да бъде обичан, за да е истински щастлив. Борила съм се срещу нежелението му да е с някого, срещу самата му същност(или поне тогаватой така си е мислел). Сега е доста по-общителен, имаме приятели, с които се забавляваме, дори с родитлите си се разбира по-добре..........Беше костелив орех, но аз си знаех, че ядката отвътре е бяла и вкусна.....
Помня още преди да станем гаджета, а само излизахме като приятели, как 1 обща позната каза, че той е моята сродна дша и ще си паснем много........По всеобщо мнение много си подхождаме. Аз бях убедена, че е е моята половинка, но трябваше да убедя и него в това :D
Пишете за изневрите бе, хора, пишете за мръсните си мисли, които не споделяте, пишете за истините, които държите в себе си. За колебанията дали сте прави да взимате това, което искате или трябва да се спирате. Пишете за лЮбовта, за измяната, за играта. Каквото ви дойде- ей това ми беше интересно да разбера като пост-нах темата :)
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) и пак ](*,) :-s
amatorium
01-28-2008, 22:37
Lubovta e lubov, igrata igra. Trqbva da ima igra i flirt i trupka inache prosto ne e interesno. Tova e samata istina. Ponqkoga e super da ste zaedno po cqla sedmitsa, no nqkoi put trqbva da se vpusnesh v zabavlenie i draznene.
Това мнение противоречи с правилата а живота и от екипа решихме да го изтрием. Съжеляваме за неудобството 8)
Wrathchild
01-29-2008, 08:11
Ако трябва наистина да сме честни, не искам друг, освен мъжа, с който съм в момента. Да, има такива, които ми хващат окото, това е неизбежно, но това е колкото да си отбележа наум 'брей, този колко е готин, егати пича', но до тук. След като съм с някой съм с него и физически и в главата си.
Когато съм свободна ако поискам някой - имам го. Е, поне така беше преди, сега честно казано толкова ми е писнало от мимолетни връзки, които изглеждат по следния начин: Искам те, получавам те, с теб съм 1 седмица, после ми омръзваш и те зарязвам. Има просто един момент в който искаш нещо наистина сериозно. И като свободна, работа с обвързани нямам. Просто няма да приема аз да бъда втората, просто странично забавление.
Когато съм свободна ако поискам някой - имам го. Е, поне така беше преди, сега честно казано толкова ми е писнало от мимолетни връзки, които изглеждат по следния начин: Искам те, получавам те, с теб съм 1 седмица, после ми омръзваш и те зарязвам. Има просто един момент в който искаш нещо наистина сериозно.
ех... така е по дяволите :cry:
Добре, имаш нещо сериозно- година-две. Айде хубаво. Станеш на 23 и искаш да се жениш. Айде хубаво. Жениш се. Станеш на 28 и изведнъж ти хрумне- ама с него ли искам да прекарам живота си? Айде хубаво- станеш на 45 и вече е късно да мислиш повече.
Така че, и аз на моменти искам нещо сериозно и обвързващо, но когато имам нещо подобно и мине време започвам да мисля наистина в перспектива- това ли е човекът за мен, с него имам ли бъдеще и отговорът не винаги е "айде хубаво". В живота това да ти е добре с някого не е достатъчно. Обичаш някого, но липсата на перспектива за неговото развитие кара разума ти да каже "любовта понякога не е достатъчна". И да продължиш. Не виждам как може да имам нещо мнооооого сериозно сега, когато един мъж се оформя като кариера и бъдеще чак към трийсетака. А мъж, който не успее да се реализира става мрънкащ комплексар, който си го изкарва на теб. И изведнъж виждаш как романтиката, която ви е крепяла се разпада, защото вече ти трябва повече, за да си с него. 8)
rashito0o
01-29-2008, 09:18
баси спорта да нараняваш др момичета :o баси тъпото ко ти се случи на тебе мислиш ли ч щи е мн приятно :-x :-x
Е, как по-точно ще ги нараня аз? :-o Наранява ги този, с когото са- а ако ми се случи гаджето да ми изневери, то е ясно, ще го зарежа- не виждам защо трябва да правя драма от това- животът е гаден, това всеки го знае, като имаш нещо хубаво стискаш яко и дано го задържиш. Ако ли не, който успее и това е. 8)
Wrathchild
01-29-2008, 10:18
Имаш сериозна връзка. Искаш да бъдеш с този човек до края на живота ти. Или поне така мислиш. И още преди да се е стигнало до гражданското трябва да си се замислил - искаш ли го наистина. За да няма после такива колебания и т.н.
Пък и от сериозно до сериозно има разлика. В единият случай може да е 5-6-7, дори 10 годишна връзка, обаче да искате да сте заедно докато се обичате, държите един на друг, общо взето до когато изкарате да сте заедно, но да не се виждате като семейство. И един ден да настъпи деня, в който някой от тях казва 'Не те обичам вече, искам да се разделим' или 'Вече намерих жената/мъжа, с който искам да прекарам живота си, с теб нямаме повече какво да правим заедно'. В другият случай пък може да е точно 'Искам да съм с този човек до край'. Така че и тук много зависи.
А наистина по-голяма вина имат и мъжете тук, при тези госпожички. Те може упорито да го свалят, ама да не са му сложили те ръцете под полата им?
Да, именно, но можеи да не е госпожичка, а някоя мацка, която е много на място даже. Според мен някоя нимфетка трудно може да свали обвързан мъж. По-скоро някоя, която има какво да предложи не само във физически аспект. Е, ако говорим за повече от секс примерно. :?
Wrathchild
01-29-2008, 10:31
Е, ако говорим за повече от секс никой мъж няма да избере... някоя празноглава красавица. Тези са за една вечер (;
Наистина обаче ми е направило впечатление, че мъжете ако искат само чук и чао гледат по-повърхностните жени...
Не, гледат такива, които имат сексуално излъчване. Много е странно кога един мъж вижда сексуално излъчване. На мен ми се е случвало да отивам за работа с широки дънки и потник и пак да ми бибиткат 5 коли докато стигна офиса. Мъжете имат странни вкусове.
А и също не е вярно, че зарязват бързо празноглавите. Много момчета биха държали такава, само защото погледнато отстрани тя е секси и ще им завидят за нея. Способни са да стоят с много скучно и тъпо същество само заради това, че е красива. Сега ще кажете- не за дълго. Повярвайте ми, може и за години и години. Имам примери пред себе си бол :)
amatorium
01-29-2008, 10:57
Ami vsqkakvi hora ima ima. 8-)
Wrathchild
01-29-2008, 15:28
Не, гледат такива, които имат сексуално излъчване. Много е странно кога един мъж вижда сексуално излъчване. На мен ми се е случвало да отивам за работа с широки дънки и потник и пак да ми бибиткат 5 коли докато стигна офиса. Мъжете имат странни вкусове.
А и също не е вярно, че зарязват бързо празноглавите. Много момчета биха държали такава, само защото погледнато отстрани тя е секси и ще им завидят за нея. Способни са да стоят с много скучно и тъпо същество само заради това, че е красива. Сега ще кажете- не за дълго. Повярвайте ми, може и за години и години. Имам примери пред себе си бол :)Говорех за мъж, който знае каква жена иска...
Mbp3eJlaH
01-29-2008, 16:43
Atula на колко си години ? И ми прати снимка на ЛС, че много искам да те вида.
krem4et0
01-29-2008, 19:22
А и също не е вярно, че зарязват бързо празноглавите. Много момчета биха държали такава, само защото погледнато отстрани тя е секси и ще им завидят за нея. Способни са да стоят с много скучно и тъпо същество само заради това, че е красива. Сега ще кажете- не за дълго. Повярвайте ми, може и за години и години. Имам примери пред себе си бол :)Говорех за мъж, който знае каква жена иска...
Каквото и да си говорим това е до време. Е, и въпрос на акъл е, де. Но истинския мъж не иска до себе си само украса, но и истниско бижу.....А какво по-хубаво, ако жената е привлекателна, но има и акъл в главата си. Моя мъж, когато се е запознал с мен си е мислел, че съм супер секси, гримирана и наконтена и си е направил извода, че съм куха лейка......Ама кухата лейка се оказа доста умно същество, което освен за украса може да служи добре и за разговор. каквото и да си говорим, ако бях грозна или той беше грозен, нямаше да сме заедно......външния вид се забелязва, но характера и ума са това, което задържат мъжа или жената, а не крсотата. Утре ще ме залеят с киселина и няма да приличам на нищо, но аз пак си оставам същия човек!
Каквото и да си говорим това е до време. Е, и въпрос на акъл е, де. Но истинския мъж не иска до себе си само украса, но и истниско бижу.....А какво по-хубаво, ако жената е привлекателна, но има и акъл в главата си. Моя мъж, когато се е запознал с мен си е мислел, че съм супер секси, гримирана и наконтена и си е направил извода, че съм куха лейка......Ама кухата лейка се оказа доста умно същество, което освен за украса може да служи добре и за разговор. каквото и да си говорим, ако бях грозна или той беше грозен, нямаше да сме заедно......външния вид се забелязва, но характера и ума са това, което задържат мъжа или жената, а не крсотата. Утре ще ме залеят с киселина и няма да приличам на нищо, но аз пак си оставам същия човек!
Първо пожелавам ти да не те заливат с киселина. И второ- вие сте големи роматици. Вземете влезте в реалния живот. Адреса е real-life.com :-D И ако ви изпише You are banned from real life- не се чудете 8)
Майтапа настрана, но всички гангстери, богаташи, или мутри се женят точно за младежката си любов, или за наглед по-нормални момичета. После шибат курви колкото могат, но жената си е само една и винаги при нея се връщат, така че трябва да е достътъчно добра, за да ги накара да се върнат при нея. 8)
amatorium
01-29-2008, 22:33
Neli ot ogledala i Ivo Karamanski. A znete li, che muja na Jeni Kalkandjieva mnogo prilicha na Georgi Iliev? 8)
krem4et0
01-30-2008, 06:34
Първо пожелавам ти да не те заливат с киселина. И второ- вие сте големи роматици. Вземете влезте в реалния живот. Адреса е real-life.com :-D И ако ви изпише You are banned from real life- не се чудете 8)
Аз съм си реалист, даже на моменти песимист. Просто вярвам в голямата любов, във верността, в истинскаа връзка...Миличка, живота ми хич не е бил лек по много причини и винаги ме е обливал със студен душ, когато съм мислела, че всичко е наред. Мразя си живота като цяло. Единственото хубаво нещо в него е тази ми връзка и искам това да си остане така. Дълго съм търсила човекът, който ще ме направи щастлива, за да не бъда наранена пак и пак. Минала съм през много неща с него и заради него........Струва си в края на крайщата и за мен да има малко щастие в тоя гаден живот, който не искам да живея. Ако не беше той положително бих полудяла вече.
Моят живот също е далеч от хубав, но никога не се оповавам на някого за съществуването си. Най-хубавото в моя си живот съм аз самата. Каквото и да се случи на моята вселена центур съм си аз. И дори някой да се опита безкрайно да ме нарани- винаги оставам аз.
Не е хубаво последните ти надежди да са свързани с някого, защото наистина е зле ако той реши да отлети.
:-o
4ujdata_
01-30-2008, 15:56
"Изкусителка"-точното определение за мен аз мн оби4ам да пробжам някои обварзани ама аз като съм не :grin: :D 8-) :P :-P
"Изкусителка"-точното определение за мен аз мн оби4ам да пробжам някои обварзани ама аз като съм не :grin: :D 8-) :P :-P
Я обясни, че тук не ми вярват, че и мъже дето "мнооого" си обичат приятелките яко шават 8)
Я обясни, че тук не ми вярват, че и мъже дето "мнооого" си обичат приятелките яко шават 8)
Мне си права,моето момиче :? :? :?
Wrathchild
01-31-2008, 06:02
Каквото и да си говорим това е до време. Е, и въпрос на акъл е, де. Но истинския мъж не иска до себе си само украса, но и истниско бижу.....А какво по-хубаво, ако жената е привлекателна, но има и акъл в главата си. Моя мъж, когато се е запознал с мен си е мислел, че съм супер секси, гримирана и наконтена и си е направил извода, че съм куха лейка......Ама кухата лейка се оказа доста умно същество, което освен за украса може да служи добре и за разговор. каквото и да си говорим, ако бях грозна или той беше грозен, нямаше да сме заедно......външния вид се забелязва, но характера и ума са това, което задържат мъжа или жената, а не крсотата. Утре ще ме залеят с киселина и няма да приличам на нищо, но аз пак си оставам същия човек!Е ето де... точно за това ти говоря, в 1 етап мъжа не иска до себе си само красиво момиче - трябва и нещо между ушите да има.
krem4et0
01-31-2008, 06:38
Моят живот също е далеч от хубав, но никога не се оповавам на някого за съществуването си. Най-хубавото в моя си живот съм аз самата. Каквото и да се случи на моята вселена центур съм си аз. И дори някой да се опита безкрайно да ме нарани- винаги оставам аз.
Не е хубаво последните ти надежди да са свързани с някого, защото наистина е зле ако той реши да отлети.
:-o
Не с някого, а с нещо-нашата връзка. Чак последните, не но определено това е 1 от малкото неща, които ме радват. Пък ако не стане нищо-ще стана кариеристка :D
Wrathchild
01-31-2008, 06:46
Atula, започваш да ми харесваш... (: Човек на тази земя се ражда сам и ако сам не си помогне, няма някой друг да го направи. А относно мъжете, които си обичат приятелките и изневеряват - зависи от характера на мъжа. Примерно приятелят ми го познавам от много време, още преди да имаме такъв тип отношения и за мое щастие знам, че когато е с някоя е само с нея, докато не се приключат взаимотношенията ми.
А бившият, който толкова ме обичаше, че уж щеше да се самоубива като скъсахме се сваляше на най-добрите ми приятелки...
Така, че всичко е ужасно строго индивидуално.
Хубаво е да се оповаваш на връзка, на съществуването на някого успоредно с теб, но този някой не си ти и няма никой, който да е не незаменяем и без него да ни няма. Подобна симбизоа в света на хората не съществува. 8)
amatorium
01-31-2008, 12:03
Хубаво е да се оповаваш на връзка, на съществуването на някого успоредно с теб, но този някой не си ти и няма никой, който да е не незаменяем и без него да ни няма. Подобна цимбизоа в света на хората не съществува. 8)
Hm. Taka si e. Ti si nezamenim obache sam za sebe si :) Chakai da pusna pozdrav po temata:
http://images.despair.com/products/demotivators/dysfunction.jpg
Tova samo za bazika. :P A inache za unikalnotta e tova:
http://images.despair.com/products/demotivators/individuality.jpg
krem4et0
01-31-2008, 14:32
Хубаво е да се оповаваш на връзка, на съществуването на някого успоредно с теб, но този някой не си ти и няма никой, който да е не незаменяем и без него да ни няма. Подобна цимбизоа в света на хората не съществува. 8)
Да, така е. Но на практика аз не си представям как точно ще живея, ако не съм с този човек. не мога да си се представя дори за миг...То е хубаво да си независим и да се оповаваш само на себе си. Направо е прекрасно. Но ако така беше устроен нашият свят, нямаше да има колективи, общество, комуникация. на практика 1 без друг не можем било то в интимен план, професионално, финансово-все с някой сме обвързани малко или много!
Първо-- amatorium, много яки картинки си сложил, много ми харесаха, пост-вай още ако намериш. Даже отговори с картинки е много яка идея :)
Така.. а иначе. Да, обществото си е общество. Но както и с всичко друго така давам пример и тук- може да съществуваш с колегите и приятелите си, но ако бъдеш разочарован от тях, можеш да смениш и работата и обкръжението си. За това не трябва да им отдаваш сърцето си напълно. Това се отнася и за връзката. Винаги мога да си представя живота без всеки един човек. Не казвам, че ако държа на него, ще ми е лесно, но няма да умра, а до година или две ще съм си променила така мисленето, че каквото и да е станало ще бъде просто един спомен.
Когато имаш хубава връзка я задържаш не със зверски усилия, а с това, което си- непресторен и неотстъпчив що се отнася до същността ти. И ако това не е достатъчно нищо друго няма да бъде. :smt069
ABSOLUTme
01-31-2008, 22:55
Atula,мога само да те успокоя,че не си единствена. 8-)
amatorium
01-31-2008, 23:13
Pozdrav kum Atula po temata:
http://images.despair.com/products/demotivators/conformity.jpghttp://images.despair.com/products/demotivators/risks.jpg
http://images.despair.com/products/demotivators/beauty.jpg
krem4et0
02-01-2008, 07:46
Това, че ми е трудно да си го представя, не значи че няма да успея да се съвзема. Просто той е станал нещо естествено за мен. дори не се сещам какво съм правила преди да се познаваме. А, да четях по цял ден, ровех се в нета, спортувах повече и учех. нищо особено не се случваше в нормалното ми ежедневие :-D
Приятелят ти да не би тези дни да си взе един изпит по право? И да е малко по-малък от теб? :)
varnen4e
02-01-2008, 10:01
Пффф..... направо ви завиждам за хубавите връзки... :)
Пффф..... направо ви завиждам за хубавите връзки... :)
Недей. Никога не занеш какво всъщност се случва 8)
krem4et0
02-01-2008, 10:53
Приятелят ти да не би тези дни да си взе един изпит по право? И да е малко по-малък от теб? :)
Не. 2-ри курс е студент, но това е защото беше в казармата. Право учи миналата година. Мой набор е-с около 2 месеца по-голям. защо?
П.С. air_J не е моят приятел. Познаваме се от ученическите години, ако си мислиш, че е той....
Не. Не става въпрос за форума. Защото един колега има познати, които отговарят на вашето описание и съм ги виждала веднъж- Тя е в 4 курс, той е в някой от по-малките курсове. И си е взел сега изпита по право, въпреки, че е трябвало да го вземе миналата година. Затова и предположих. 8)
krem4et0
02-01-2008, 16:30
Не сме ние...е, то в Свищов няма само 1 двойка, нали?
Е да, ама не много двойки ходят от три години. + Останалите съвпадения. :-o
хаха да има нещо гнило в цялата работа :D :-) ;)
utrevpetchasa
02-05-2008, 10:56
]хаха да има нещо гнило в цялата работа :D :-) ;)
:-D
krem4et0
02-05-2008, 11:27
Е да, ама не много двойки ходят от три години. + Останалите съвпадения. :-o
Не зная, но не сме ние.