Влез

View Full Version : Професия "Изкусителка"

Страници : [1] 2

Atula
01-23-2008, 12:17
Темата не е едностранна, а има няколко въпроса, на които ми се ще да видя и вашата гедна точка.
Аз имам склонноста да обръщам внимание на обвързани момчета. Разбира се, никога на гаджетата на мои приятелки и близки. Но ако харесам някое момче и знам, че има приятелка това не само че не ми пречи, а и ми действа като афродизиак. Не мога да устоя на изкушението да опитам дали мога да накарам по мен да хлътне момче, което има връзка, дали мога да го накарам да изневери на приятелката си с мен и да видя докъде ще стигне всичко това.
Случвало ми се е много, много пъти.
Другата страна на проблема е: Защо изневеряваме? Кое е нещото, което ни кара да обърнем гръб на любим човек, да го излъжем или просто да имаме и някой друг едновременно с него?
Имам много да пиша по тази тема, но искам да тръгнем засега оттук. :neutral:

vaniLL
01-23-2008, 12:20
a pravish li go , kogato i ti si obvyrzana?
az moje bi sym dosta naivna i doverchiva ... obache kogato znam , che nqkoi e s men i smqtam , che vsichko e qsno i che nqma tyn-myn ... i hodenki po drugi i zaribqvanki s drugi :neutral: :-|

Atula
01-23-2008, 12:21
Да, изневерявала съм. Но скоро след това съм прекратявала връзката. Този "спорт", за който споменавам горе е когато нямам приятел. 8)

maackata
01-23-2008, 12:22
Ami az nqmam sklonost kam izkusitelstvo i ne se barkam na 4ovekk koito znam 4e ima vrazka.Za ostanalsta 4ast iznevqrqvame s nqkoi koito e na po-dobro nivo ot partbniora s koito sme v dadeniq moment sa6to taka e kogato ni se otdade primamliv odoben moment , v moment na slabost i izku6enie( makar4e za men nqma takav moment). :)

amatorium
01-23-2008, 12:23
Udi Alan go e kazal mai, che nai-silnite strasti sa vinagi kogato ima zameseno treto lice.

Prosto flirta i izkushenieto sa nai-vulnuvashtata strana na sexualnostta. Te sa tova, koeto podhranva mozuka. Generira nagon i jelanie. Qvno obichash da si igraesh s horata 8)

krem4et0
01-23-2008, 12:24
То хубаво, че ти действа като стимул връзката на момчето, хубаво че четакаш по този начин егото си, ама не си ли мислиш поне малко за клетото момиче. не, че и то е случило на партньор, след като се поддава на каквито и да е изкушения, но все пак без дразнител е по-лесно да останеш верен, отколкото когато 1 знойна красавица(не зная дари си такава, но предполагам след като си успяла да разделиш толкова 2-ки) ти се кикерчи насреща и предлага лесно достъпно и различно удоволствие....................
И без да те обиждам си мръсница, особено ако целиш тяхната раздяла. Ок, харесала си го, той е проявил слабост, правили сте секс....задоволи се с това. Защо трябва да искаш непременно да е стеб в друг план. Абе като се влюбиш и искаш само 1 човек, ще видиш за какво ти говоря, когато някоя "дама" се цели в панталоните му........

Atula
01-23-2008, 12:25
Обаче и мъжете са нагли. Наскоро един, който се кълне в живота си, че обича приятелката си и изневери. Аз не искам нищо от него и го направих само, за да му покажа, че е задник. Но той продължава да твърди, че нищо лошо не е направил. Питах го: ако приятелката ти разбере дали ще е на същото мнение? Да, играта е всичко. 8)

krem4et0
01-23-2008, 12:28
Първо на първо това не е мъж, защото мъжът когато казва нещо той не е сигурен 100% в него, а 200. за мъжка дума не си ли чувала? Ела и изкуши моя приятел да го видим колко струва и той, става ли?

vaniLL
01-23-2008, 12:28
haide pak po decki da otgovorq no kogato "obichash " , "dyrjish" , "vqrvash","mislish " za partniora si , ne mojesh da mu izneversih
spored men skukata i ednakvostta vyv vryzkata te kara da si tyrsish prikliuchenie
moje bi si sviknal s dosegashniq pratnior , karash na avtomatichno i ... kogato se poqvi neshto interesno se osyznavash , doiskva ti se raznoobrqazie ... taka si q predstavqm az iznevqrata ;-)
no edna takava v vryzka "po navik" rano ili kysno svyrshva .... edna iznevqra moje da e samo povoda , ne prichinata ... taka che , horata imat nujda da bydat naranqvani i da naranqvat , da si igraqt s chujdite chustva ;-)

Atula
01-23-2008, 12:31
Не бях прочела пост-а на Кремчето. Така... Аз когато обичам ако ще да ми се разкикери насреща някой пич ще го подмина. Не, не мисля за клетата девойка, която не знае как да накара приятеля си да не гледа настрани. А нека се уточним: аз не отивам в дискотеката и питам: ти имаш ли си гадже и ако "да" айде да се ебем. Различно е. В повечето случаи нещата са тръгнали от приятелство и след това са прераснали в нещо друго- затова не ми пречи да кажа на мъжа след това, че е задник. Може просто да ме е целунал, но защо, щом си обича приятелката? Няма извинение поне в моите очи. Аз затова и не бих почнала връзка с такъв дори да я зареже заради мен. Защото следващия път ще зареже мен. Разбери ме правилно-- аз не ценя подобни мъже. С тях не бих имала връзка. Наречи го игра, или както искаш.

havok
01-23-2008, 12:34
не се обиждай, но за мен това е по- скоро професия "кучка". Нагледал съм се на такива и съм устоявал до сега. никога не съм изневерявал на човекът до мен, никога няма да го направя. Така съм мислел, мисля и предполагам, че ще си остане така.
Може би ти правиш това за да галиш егото си, но предния коментар на не помня кой е прав. Винаги има друга страна, винаги за удоволствието на един е нужно болката на друг.Понякога от такова "съблазнително поведение ми се гади!
Подигравали са ми се, шегували са се с мен за това, което не съм направил с такива като теб, когато съм имал възможност.. доколкото зависи от мен- така ще си остане. Ако се сближа с момича никога не бих я наранил. :) звучи малко като от филм, но аз съм доброто момче, което винаги се стреми да угоди на другия и в края.. абе кво да говоря, ясни ви са филмите :)

Peshito
01-23-2008, 12:35
Като цяло да. Не трябва нищо да те притеснява още по-малко пък ако си нямаш и приятел.

krem4et0
И ти като каква се изявяваш-като морален съдник на хората, като дявола в главичкие на всички момчета ли? Кое ти дава правото да играеш подобна игра? Защо ти да си тази, която да го прави...
Хубаво, че мъжа ми не излиза по дискотеки :D

vaniLL
i v kraina smetka - pokazvash na momichetata kakvi zadnici sa priqtelite im ???
vsqka situaciq si e razlichna ... ot iznevqra do iznevqra ... vypreki , che ako moq napravi podobno neshto , nqma da namiram razlika i da gledam koe e po-malko i koe poveche ;-) :smt001

Liar
01-23-2008, 12:36
Аха,дам игра.Да съм по-точна-курвенска игра.

amatorium
01-23-2008, 12:38
Az nai-obicham da si igraq s takiva mdami :) Vizshata forma na flirt si e neshto mnogo qko puk i zakalqva psihikata i povdiga samochuvtvieto. Nqma nishto losho v neq stiga da ne flirtuvash pred polovinkata si. Che i dori kogato e pred neq ponqkoga samo q karash da se starae oshte poveche. Vajna e igrata. 8) Ima razlika mejdu elegantniq flirt i grubata iznevqra. Nadqvam se qsno e. O:)

vaniLL
01-23-2008, 12:41
Az nai-obicham da si igraq s takiva mdami :) Vizshata forma na flirt si e neshto mnogo qko puk i zakalqva psihikata i povdiga samochuvtvieto. Nqma nishto losho v neq stiga da ne flirtuvash pred polovinkata si. Che i dori kogato e pred neq ponqkoga samo q karash da se starae oshte poveche. Vajna e igrata. 8) Ima razlika mejdu elegantniq flirt i grubata iznevqra. Nadqvam se qsno e. O:)

kolkoto i "elegantno" da flirtuva , ako razbera ili vidq ... do tam s "nas"
ako e s men , e samo s men , ako iska druga - prav mu pyt , nikogo ne sym vyrzala za sebe si.
ako ima nujda ot podobni igrichki ,az nqmam nujda ot nego

Atula
01-23-2008, 12:42
Не се изживявам съдник. Не съм развалила връзките им аз. Те самики са си ги развалили. Освен това не съм казала на гажето на някой досега, че да кажем съм имала нещо с него. Вчера стоях на една маса с приятелката на един, с който имахме нещо. И не съм се издала дори. Решението дали ще и каже си е негово. А и има и друго. Повечето пъти аз съм харесала някого, започнали сме я да чатим, я да излизаме и след време видиш ли ти- излиза, че той имал приятелка. Е аз съм виновна, а? Или аз съм курва? По-скоро аз съм необвързана, поне засега, и не съм им вионвна, че не знаят какво искат :-D

vaniLL
01-23-2008, 12:43
obache nqma kak da se proqvi tova "razvqlane" , ako nqma nqkoe momiche , da im pomogne :wink:

krem4et0
01-23-2008, 13:07
Колко си благородна само, помагайки на бедните момиченца като нас, които имат сериозно връзки.......

Atula
01-23-2008, 13:09
И после идват и ми вдигат някакви жени скандали на мен. Вместо да си бият шута на гаджетата. И така проблемът, дами и господа, се разраства, както ви обещах ::: Тук идва и моментът с комплексираната, в много случаи, българска жена, която търпи изневери от страх да не остане сама. Как ще имаш ти таралеж в гащите и няма да знаеш? И не всички живеем в София. Я пробвайте в Плевен или в Свищов да въртите аферки? Аха... да ама не. 8)

vaniLL
01-23-2008, 13:13
aferkata ran ili kysno se hvashta ... moje da e sled 16 godini , kogato jenata ima 2 deca

i ako obichash ne obijdai jenite i momichetata ... ami ako tova momiche obicha , obicha hubavite i loshikachestva na momecheto ... ako e gotovo da prosti ... vinata ne e samo v momcheto "dami i gospoda"

az dali bih vdignala skandal na nqkoq muhla , koqto pipa "na moq teritoriq"
ako znam , che tq e povoda i ako sym v po-napadatelno nastroenie kakto mi se sluchva vse po-cheto
da bih razkarala nego i bih q napravilana 5 stotinki 8)

Atula
01-23-2008, 13:18
aferkata ran ili kysno se hvashta ... moje da e sled 16 godini , kogato jenata ima 2 deca

i ako obichash ne obijdai jenite i momichetata ... ami ako tova momiche obicha , obicha hubavite i loshikachestva na momecheto ... ako e gotovo da prosti ... vinata ne e samo v momcheto "dami i gospoda"

ako znam , che tq e povoda i ako sym v po-napadatelno nastroenie kakto mi se sluchva vse po-cheto

Мхм... само дето аз не им се натискам. Може да ме кефи, но няма да се унижавам да му се подлагам на него. Говоря ти за моя случай, когато мъжът е виновният. Трябва да скочиш на него, ако гледа встрани, а не на обекта на желанието му. Не можеш да избиеш всички необвързани жени. Отношенията са джунгла. Оцеляват едни, други- не. И аз не съм Цар Лъв- вижте темата. За съвсем друго говорех.

krem4et0
01-23-2008, 13:22
А защо след като разбереш, че е обвързан, продължаваш със заигравката? Ти сама си написа темата и ние момичетата със сериоззни връзки, няма как да не см против теб и против такива като теб, които да ни показват колко слаби мъже си имаме. И какво му е на Свищов? По-лесно или по-трудно ще ми изневери приятеля, след като сме в малък град....Сега видях че си от Плевен и разбрах защо е такова поведението ти.........не, че нещо ама в Свищов плевенчани имат славата на женкари, а плевенчанки на к**ви..........

vaniLL
01-23-2008, 13:22

Мхм... само дето аз не им се натискам. Може да ме кефи, но няма да се унижавам да му се подлагам на него. Говоря ти за моя случай, когато мъжът е виновният. Трябва да скочиш на него, ако гледа встрани, а не на обекта на желанието му. Не можеш да избиеш всички необвързани жени. Отношенията са джунгла. Оцеляват едни, други- не. И аз не съм Цар Лъв- вижте темата. За съвсем друго говорех.

v choveshkite otnosheniq nqma bqlo i cherno ... ima stotici dr nioansi
kogato se sluchi neshto - karanica , spor , iznevqra i t.n. ne e vinoven samo ediniq

nqma takova neshto "myja e vinoven"
vinovni sa dori i 3mata - priqtelkata , myja i "izkusitelkata"

dam djungla e , ne sym trygnala da izbivam nared :P nito da se samorazpravqm sys vsichki - bih se samorazpravqla samo s 2mata 8)

Atula
01-23-2008, 13:27
krem4et0 , miss california отсега искам да знаете, че въpреки спорът ни, аз нямам негативно отношение към вас, нито намерение към гаджетата ви.
Исках да кажа, че в малък град се разбират изневерите лесно.
Плевенчанки имаме такава слава аз знам защо, но не е зашото сме по-големи курви от други момичета. В Плевен всички са много нагласени и ако тръгнеш по улицата все едно си на модно ревю. Има много красиви жени и те могат да имат по много мъже. И те така :D

CragHack
01-23-2008, 13:28
Аз пък подкрепям Атула. Виновни са единствено мъжете. Ако изобщо може да се говори за вина, защото темата за изневярата е един друг въпрос.

Атула е единствено катализатор. Мъжът готов ли е в главата си за изневярата значи това все едно се е случило. Тя единствено прави така, че това да се случи по-рано.

Единственото, за което бих я критикувал е, че го държи в тайна от момичетата. По-добре е да им кажеш, защото иначе те живеят в лъжа. Което не е честно за тях.

amatorium
01-23-2008, 13:30
Ne me razbiraite pogleshno, no Miss_californiq nai-veroqtno sled 3 godini shte e s drugo gadje, a po-vuprosa puk za iznevqrata. Ami sexa s edin i susht chovek pisva. Kolkoto i neveroqten da e. Ako si mlad i kruvta ti vri prosto se podchinqvash na izkushenieto. Takava e prirodata na neshtata. Ne pravete sexa tolkova dramatichno neshto. Nikoi ne misli kolko jivota e otnel za da se hrani, zashtoto go priema za normalno. Sexa e sushtoto neshto - edno ot neshata, koito zadovolqvame i izpolzvame za zabavlenie. 8)

lwsu
01-23-2008, 13:35
няма нищо не се притеснявай.. не си единствената "такава".. има много.. прец средновековието са ви горели по кладите.. а в арабските страни още хвърлят камъни по вас... а сега няма оттарва от вас.. случвало ми се е.. аз седя до приятелката си.. а тя ме гледа многозначно, мислейки си че ще постигне нещо.. проблема не е във вас обаче.. проблема е че има мъже дето ви се връзват.. дано някой ги чете тия неща тука и да се види отстрани как би изглеждал..

Atula
01-23-2008, 13:39
Аз не надявам полата и не отивам в дискотеката да те гледам многозначително. Обаче какво става, когато аз си танцувам идва някой, слага ми се цяла вечер, иска ми телефона и се оказва накрая, че на следващия ден в слушалката ми креши побърканата му приятелка, за чието съществуване не знам. Искате с камъни да ме замеряте? В библията е казано, че който е безгрешен да хвъли камък първи. :evil:

vaniLL
01-23-2008, 13:43
Ne me razbiraite pogleshno, no Miss_californiq nai-veroqtno sled 3 godini shte e s drugo gadje, a po-vuprosa puk za iznevqrata. Ami sexa s edin i susht chovek pisva. Kolkoto i neveroqten da e. Ako si mlad i kruvta ti vri prosto se podchinqvash na izkushenieto. Takava e prirodata na neshtata. Ne pravete sexa tolkova dramatichno neshto. Nikoi ne misli kolko jivota e otnel za da se hrani, zashtoto go priema za normalno. Sexa e sushtoto neshto - edno ot neshata, koito zadovolqvame i izpolzvame za zabavlenie. 8)

na miss california i e predelno qsno , kak stoqt neshtata i kak horata se razdelqt :) i che sym na 17 i che utre moje da sym s drug
tova ne znachi , che shte mi se promeni mnenieto i vijdaneto i otnoshenieto kym izneverite , kryshachite i "izkusitelite" , bez da se zadylbochavam , no kogato prijiveesh podobno neshto v semeistvoto si , ti stava strah i instinktivno se pazish da ne ti se sluchi otnovo ...
dyrja na chisti i qsni vzaimootnosheniq , bez intrigi , flirtcheta i zaribqvki s drugi hora , dyrja liubovta mejdu 2ma da se zapazi gorqshta , a ako se sluchi neshto podobno kato iznevqra i t.n. ne bih prostila ...

atula , znam che ne e lichno otnoshenie :-)
vseki izkazva mnenie , pyk i moi myj shte tii malko malyk na godinki :P mai mai

lwsu
01-23-2008, 13:44
Но ако харесам някое момче и знам, че има приятелка това не само че не ми пречи, а и ми действа като афродизиак. Не мога да устоя на изкушението да опитам дали мога да накарам по мен да хлътне момче, което има връзка, дали мога да го накарам да изневери на приятелката си с мен и да видя докъде ще стигне всичко това.

.... ооО, извинявай аз явно не сам прочел правилно.. :-o

Atula
01-23-2008, 13:47
Бръм, дам. Има варианти, прав си. :smt002

amatorium
01-23-2008, 13:48

na miss california i e predelno qsno , kak stoqt neshtata i kak horata se razdelqt :) i che sym na 17 i che utre moje da sym s drug
tova ne znachi , che shte mi se promeni mnenieto i vijdaneto i otnoshenieto kym izneverite , kryshachite i "izkusitelite" , bez da se zadylbochavam , no kogato prijiveesh podobno neshto v semeistvoto si , ti stava strah i instinktivno se pazish da ne ti se sluchi otnovo ...
dyrja na chisti i qsni vzaimootnosheniq , bez intrigi , flirtcheta i zaribqvki s drugi hora , dyrja liubovta mejdu 2ma da se zapazi gorqshta , a ako se sluchi neshto podobno kato iznevqra i t.n. ne bih prostila ...

Ne me razbirai ti pogreshno za izneverite :) Az sum dete na razvedeni roditeli i znam edin den kakvo i da stane nikoga da ne razvalqm semeistvoto si i jivota na deteto si s mimoletno useshtane za trupka. Chovek ne trqbva da izpada v krainosti i trqbva da e malko realist. Edva li 40 godini shte pravite sex s 1 i susht chovek. :twisted:

vaniLL
01-23-2008, 13:53

Ne me razbirai ti pogreshno za izneverite :) Az sum dete na razvedeni roditeli i znam edin den kakvo i da stane nikoga da ne razvalqm semeistvoto si i jivota na deteto si s mimoletno useshtane za trupka. Chovek ne trqbva da izpada v krainosti i trqbva da e malko realist. Edva li 40 godini shte pravite sex s 1 i susht chovek. :twisted:

ne znam , kakvo shte se sluchi za 40 godini ... kazvam kak iskam da e i kym kakvo se stremq , zashtoto spored men otnoshenieto kym partniora se izgrajda oshte ot po-detckite vryzki ... moje da e smeshno taka da govorq ot poziciq na 17 godishna ... no kaot se nauchish da izneverqvash na priqtelkata si , kogato si oshte v gimaziq ili si mlad , da ne konkretiziram ... ne mi razpravqite na mene , che kato pootrasnesh i si na 25-30 -40 nqma da izneverqvash i shte si seriozen i sebeotdaen ... haraktesite se izgrajdat do edno vreme

ne vijdam nishto nerealno i nevyzmojno da si s 1 chovek 40 godini i da ne mu izneverqvash .

Atula
01-23-2008, 13:56
Като узреем да. Сега ни кипи и ври. Като се влюбя и искам да съм с някого 40 години ще го сторя. Но ми е рано 8)

lwsu
01-23-2008, 14:01
би било хубаво за започнеш да потренирваш, няма да ти се получи от първия път мисля :D

Alderis
01-23-2008, 14:02
Хахах...чета си аз най-небрежно, но на тази тема не можах да се спра да се смея :-D :lol: . Застанали 3 момичета и спорят за мъже, а всъщност нито една от тях не разбира що е това мъж и при какви условия вирее той. Значи мойто мнение е следното (без да се обиждате...изразявам лично мнение), по принцип такова понятие като вярност при мъжа няма и който мъж твърди обратното лъже!! Има обаче едни индивиди, които се прикриват по-добре и такива, които не умеят да го правят. Значи при мъжа това е първичен инстинкт, той го прави не защото не обича гаджето си, а за да задоволи собственото си его, да види аджеба става ли още или не...за бройката ако щете, за да може да се похвали на приятели и т.н. и т.н. Причините са безброй!! Но това в никакъв случай не значи, че той е неспособен да обича близък до него човек, дори напротив, това само може да го сближи с гаджето му (това в никакъв случай не включва женени). Момичета...незнам какво да ви кажа...не се опитвайте да разберете мъжете...ние не се опитваме да разберем вас...просто ви приемаме такива каквито сте. И ако гаджето ми е достатъчно умно за да преспи с някой, без да разбера то за мен това деяние не се е случило по никакъв начин...т.е. аз не се чувствам пряко засегнат от него. :idea: Мир!!!

krem4et0
01-23-2008, 14:02

А защо не? Главата си слагам, че 53-4 годишната ми майка не е имала друг сексуален партньор от баща ми. Дали е доволна от секса, дали за нея той е важен или не е друг въпрос, но тава си е факт. Щом и сега и сега си правят секс 2 пъти седмично смятай............
Сексът е 1 на ръка, ако го правиш с някой, с който правиш само това е съвсем различно от това да правиш секс, защото си с човека който обичаш и искаш понякога да си интимен с него.
Сексът е важен, но с любимия не ти писва именно заради това, че това е съществото на света, което обичаш повече от себе си и в този миг съпреживявате висшата форма на интимност помежду ви...............
Alderis, айде да не ми коментираш връзката, моля. Аз съвсем не съм дете, а съм на близо 23 години и мога да си сложа главата, ръката и всяка част от тялото по отношение на това, че моя приятел не ми е изневерявал и дори не си е помислял да направи това. Въпрос н характер е, а той е по-затворен, не ходи по кръчми и дискотки да се напива, рядко излиза без мен, работи и учи и е страшно отговорен............позволи ми да знам повече за него, отколкото ти..........
Много мразя някой да идва и да обобщава, че всички мъже кръшкат. Да, повечето го правят, но познавам наистина сериозни момчета, които изключително държат на връзките си и НИЩО и НИКОЯ не би ги съблазнило!

vaniLL
01-23-2008, 14:06
Хахах...чета си аз най-небрежно, но на тази тема не можах да се спра да се смея :-D :lol: . Застанали 3 момичета и спорят за мъже, а всъщност нито една от тях не разбира що е това мъж и при какви условия вирее той. Значи мойто мнение е следното (без да се обиждате...изразявам лично мнение), по принцип такова понятие като вярност при мъжа няма и който мъж твърди обратното лъже!! Има обаче едни индивиди, които се прикриват по-добре и такива, които не умеят да го правят. Значи при мъжа това е първичен инстинкт, той го прави не защото не обича гаджето си, а за да задоволи собственото си его, да види аджеба става ли още или не...за бройката ако щете, за да може да се похвали на приятели и т.н. и т.н. Причините са безброй!! Но това в никакъв случай не значи, че той е неспособен да обича близък до него човек, дори напротив, това само може да го сближи с гаджето му (това в никакъв случай не включва женени). Момичета...незнам какво да ви кажа...не се опитвайте да разберете мъжете...ние не се опитваме да разберем вас...просто ви приемаме такива каквито сте. И ако гаджето ми е достатъчно умно за да преспи с някой, без да разбера то за мен това деяние не се е случило по никакъв начин...т.е. аз не се чувствам пряко засегнат от него. :idea: Мир!!!

ne vsichki myje sa takiva , ne mojesh da obochtavsh po tozi nachin ima si tipove hora , no tqhniq harakter ne zavisi ot pola :!:

ne smqtam , che iznevqrata sblijava
shtom az moga da sym vqrna , iziskvam i ot nego da e takyv . edna vryzka ne e vypros na naglygvanka , a na doverie i chustva

lwsu
01-23-2008, 14:07
+1 krem4et0

amatorium
01-23-2008, 14:10

1+ Nikoi ne e po-silen ot sobstvenata si priroda. Mojem da se borim, no kogato kruvta bushuva v teb edinstvenoto, s koeto moje da se potushi strastta e sus smirenie. :twisted:

vaniLL
01-23-2008, 14:15

1+ Nikoi ne e po-silen ot sobstvenata si priroda. Mojem da se borim, no kogato kruvta bushuva v teb edinstvenoto, s koeto moje da se potushi strastta e sus smirenie. :twisted:

emi znachi se namirat momicheta , koito da vi obichat i tyrpqt tezi cherti ot haraktera i "CHESANETO NA KRASTATA"

az ne vijdam smisyl da se dokazvam na opredeleni periodi ot vreme , dali stavam i dali sym vyrvejda i kolko shte mi vyrjat ...
zashtoto za 1 ebane shte mi vyrje vseki 2ri - ne go kazvam , zaradi prekaleno visoko samochuvstvie , a zashtoto e taka - mn malko myje ili biha otkazali prosot edin sex , bez nikakvi posledici .
i zashto vi e da probvate dali oshte ste haresvani :?: :?: :?:

tava . che ste obvyrzani , znachi , che ste haresvani , che "stavate"

shto 1 vi e vyrzal , znachi i dr shte se nameri

Alderis
01-23-2008, 14:19
ne vsichki myje sa takiva , ne mojesh da obochtavsh po tozi nachin ima si tipove hora , no tqhniq harakter ne zavisi ot pola :!:

shtom az moga da sym vqrna , iziskvam i ot nego da e takyv . edna vryzka ne e vypros na naglygvanka , a na doverie i chustva

Ами аз през целия си живот не съм срещал мъж който да е верен...вярвай ми тоя знаменател важи за абсолютно всички от този пол, само че както казах по-горе едни могат да се прикриват а други не...не всеки трръби (като глупак), че е изневерил на приятелката си, защото тая хвалба е малко като оная кой изпил повече на купона вчера, демек не е баш повод за гордост....не може, разбираш ли....то си те кара отвътре....и най голямата любов отминава рано или късно....любовта е просто изливане на ензими в мозъка , които те карад да се чувстваш добре...и когато те свършат край...няма любов...за това няма ли уважение между патрньорите не ми я хвали тая любов.

az ne vijdam smisyl da se dokazvam na opredeleni periodi ot vreme , dali stavam i dali sym vyrvejda i kolko shte mi vyrjat ...

За това по-нагоре написах...не се опитвайте да ни разберете, защото не можете, както и ние не можем да разберем ваз за това и не се опитваме :) ...

vaniLL
01-23-2008, 14:22

Ами аз през целия си живот не съм срещал мъж който да е верен...вярвай ми тоя знаменател важи за абсолютно всички от този пол, само че както казах по-горе едни могат да се прикриват а други не...не всеки трръби (като глупак), че е изневерил на приятелката си, защото тая хвалба е малко като оная кой изпил повече на купона вчера, демек не е баш повод за гордост....не може, разбираш ли....то си те кара отвътре....и най голямата любов отминава рано или късно....любовта е просто изливане на ензими в мозъка , които те карад да се чувстваш добре...и когато те свършат край...няма любов...за това няма ли уважение между патрньорите не ми я хвали тая любов.

da kato glupak , zashtoto e glupavo da go pravish i syshtevremenno da tvyrdish , che q obichash

zashto da ne ti q hvalq - kogatp chustvata se izcherpat - slagash krai na vryzkara - kakvo pechelish , kogato lyjesh ?
i uvajenie mejdu pratniorite moje da ima
i na kolko godini vyzliza tvoq cql jivot :-)

Alderis
01-23-2008, 14:27
da kato glupak , zashtoto e glupavo da go pravish i syshtevremenno da tvyrdish , che q obichash

zashto da ne ti q hvalq - kogatp chustvata se izcherpat - slagash krai na vryzkara - kakvo pechelish , kogato lyjesh ?

Хахаха...на 25 съм. А ако искаш да слагаш край на всяка връзка когато любовта си отиде това значи на всеки 5-10 години да хващаш ново гадже..., а като се омъжиш?? и тогава ли ще смениш партньора?? е да ама не...щото тогава има и груги фактори май..."докато смъртта ви раздели"

vaniLL
01-23-2008, 14:31

Хахаха...на 25 съм. А ако искаш да слагаш край на всяка връзка когато любовта си отиде това значи на всеки 5-10 години да хващаш ново гадже..., а като се омъжиш?? и тогава ли ще смениш партньора?? е да ама не...щото тогава има и груги фактори май..."докато смъртта ви раздели"

zashto si mislish , che liubovta se izcherpva ?
da ako se sluchi neshto , bih go smenila ,daje i da sym omyjena :idea:

i na koq chast ot posta mi se smeesh.
da slagam krai , kogato nqma smisyl - kogato nqmam chustva ?
a ti po-pravilno li namirash poddyrjaneto na edna vryzka ili oshte po-serioznoto "brachen syiuz" , vypreki , che "liubovta ti se e izcherpala" , no si nameril alternativniq variant , da izneverqvash :?: :?: :?:

amatorium
01-23-2008, 14:32
Az mislq, che kogato dvama choveka imat veche detsa, togava nqmat pravo da razvalqt semeistvoto si. Kakvoto shte da stava. Tochka. Shte trqt i shte preglushtat i shte si proshtavat. Deteto e mnogo po-vajno vsichki ostanali neshta v toq kus i naakan jivot za men. 8)

Atula
01-23-2008, 14:38
На бившия ми баща му ходеше по проститутки, защото не можеше да пожелае сексуално жена си. :booooomb:

sLaDkA_GrEsHkA
01-23-2008, 14:39
malko kusno se vkliu4vam no... imam takiva priqtelki tip izkusitelki... da naistina hubavi momicheta i mislq che dosta obvurzani momcheta im se vruzvat na akula.... i az imam dulga vruzka i ne kazvam 4e priqtelqt mi e idealen i bezgreshen... vseki pravi greshki ponqkoga.. za tova sme hora- za da si pro6tavame... v edna vruzka trqbva da ima kompromisi no i ot dvete strani.... a ina4e da ima kusmeta nqkoq izkusitelka da doide da mi svalq gajeto pred nosa mi... oo da da ima tozi kusmet..... :!:

vaniLL
01-23-2008, 14:39
:-& :-& :-& :-&

Atula
01-23-2008, 14:44
malko kusno se vkliu4vam no... imam takiva priqtelki tip izkusitelki... da naistina hubavi momicheta i mislq che dosta obvurzani momcheta im se vruzvat na akula.... i az imam dulga vruzka i ne kazvam 4e priqtelqt mi e idealen i bezgreshen... vseki pravi greshki ponqkoga.. za tova sme hora- za da si pro6tavame... v edna vruzka trqbva da ima kompromisi no i ot dvete strani.... a ina4e da ima kusmeta nqkoq izkusitelka da doide da mi svalq gajeto pred nosa mi... oo da da ima tozi kusmet..... :!:

Никога не е късно да се вкючиш. Имаш право на мнение. И на жените, които свалят мъже пред приятелките им им викам "тъпи". Когато бях малка ходех с един батко и една мацка на неговите години дойде и така го замая пред мен, че ми стана гадно. Но от сегашния си поглед ще кажа, че грешката е била негова и моя, а не на мацката, която знаеше колко малко им трябва на някои мъже, за да забравят и гадже и всичко.

Alderis
01-23-2008, 14:47

a ti po-pravilno li namirash poddyrjaneto na edna vryzka ili oshte po-serioznoto "brachen syiuz" , vypreki , che "liubovta ti se e izcherpala" , no si nameril alternativniq variant , da izneverqvash :?: :?: :?:

Ами не мога да те убедя сега, но според мен когато му дойде времето ще разбереш какво точно съм имал в предвид...не те познавам но май не те е блъскал живота още и много възприемаш само крайностите или...или... а човек трябва да умее да лобира в живота, да си затваря очите за някой работи. има една такава приказка "преди да се ожениш си отваряй очите широко, а след това леко си ги попритваряй" :)...а да и "да не се дебнеме щото ще се хванеме"
Смея се на това че ме попита на колко години съм. Не се засягай не целя да те обидя.
Чувствата не са всичко на този свят...аз мога и да те обичам без да те уважавам, което значи че ти нямаш значение за мен, но виж по бих преглътнал да ме уважават без да ме обичат...това така да се каже е истинската любов. Мойто мнение се чува и теб винаги те интересува какво ще кажа. Онова чувство на опиянение което изживяваш докато си с ново гадже е бошлаф работа...фойерверки в мозъка ти и никога не продължава повече от 5-10 години.

sLaDkA_GrEsHkA
01-23-2008, 14:47

Никога не е късно да се вкючиш. Имаш право на мнение. И на жените, които свалят мъже пред приятелките им им викам "тъпи". Когато бях малка ходех с един батко и една мацка на неговите години дойде и така го замая пред мен, че ми стана гадно. Но от сегашния си поглед ще кажа, че грешката е била негова и моя, а не на мацката, която знаеше колко малко им трябва на някои мъже, за да забравят и гадже и всичко.

zashto da e bila i tvoq gre6kata ? nqkoi hora prosto ne sa hora... ne vinagi razbirat kolko mnogo pravish za tqh i kakvo zna4at te za teb... ne se zamislqt dali she te naranqt s deistviqta si...ee razbira se ne vsi4ki sa takiva... =]

vaniLL
01-23-2008, 14:57

Ами не мога да те убедя сега, но според мен когато му дойде времето ще разбереш какво точно съм имал в предвид...не те познавам но май не те е блъскал живота още и много възприемаш само крайностите или...или... а човек трябва да умее да лобира в живота, да си затваря очите за някой работи. има една такава приказка "преди да се ожениш си отваряй очите широко, а след това леко си ги попритваряй" :)...а да и "да не се дебнеме щото ще се хванеме"
Смея се на това че ме попита на колко години съм. Не се засягай не целя да те обидя.
Чувствата не са всичко на този свят...аз мога и да те обичам без да те уважавам, което значи че ти нямаш значение за мен, но виж по бих преглътнал да ме уважават без да ме обичат...това така да се каже е истинската любов. Мойто мнение се чува и теб винаги те интересува какво ще кажа. Онова чувство на опиянение което изживяваш докато си с ново гадже е бошлаф работа...фойерверки в мозъка ти и никога не продължава повече от 5-10 години.

az smqtam , che za 17 godini me e poblyskal dostatychno , che da moga da prodylja i da si syzdam predstava za neshtata okolo men . ne se obijdam che se smeesh , a te pitah , zashtoto "prez celiq mi jivot" nasochva kym dosta dylyg preiod ot vreme ( v moite predstavi po-dylyg ot 25 godini ) no syshto taka go ima i tova , che mojeshd a prijiveesh mnogo neshta za kratko vreme ... da ne se zadylbochavam tuka

moga da razlichavam vlubvaneto i pyrvite meseci ot serioznata dylgotraina vryzka .

"obicham go" nqma znachenie samo na privlechen sym , obseben sym , imam chustva kym daden chovek , a i na zagrijen sym , mislq za , vqrvam na , doverqvam se , razchitam , uvajavam , cenq ...

razlichno e ot vluben sym i ot foerverkite za koito govorish ... tochno zatova mislq , che vliubenstta trae kratko vreme , a obichta moje da prodylji neopredelen periot ot vreme

i za da govorish taka , sigurno si naranqvan . zashto si mislish , che az ne sym ? tova , che vqrvam v horata i v chustvata im , ne znachi , che gledam ednostranno ili nerealno na neshtata :smt001

havok
01-23-2008, 15:00
Az mislq, che kogato dvama choveka imat veche detsa, togava nqmat pravo da razvalqt semeistvoto si. Kakvoto shte da stava. Tochka. Shte trqt i shte preglushtat i shte si proshtavat. Deteto e mnogo po-vajno vsichki ostanali neshta v toq kus i naakan jivot za men. 8)

не те познавам аматориум, но те уважавам за написаното. не е по темата това, което пиша, но си прав.

Alderis
01-23-2008, 15:10
i za da govorish taka , sigurno si naranqvan . zashto si mislish , che az ne sym ? tova , che vqrvam v horata i v chustvata im , ne znachi , che gledam ednostranno ili nerealno na neshtata :smt001

хихи тук ще си затрая. Наистина ти пожелавам да срещнеш тази половинка, за която и 100 години по-късно, да кажеш че го обичаш. Дай да не задълбаваме, че нещо май поизместихме темата. Поздрави.

ПП: На момичето отворило темата искам да кажа само: браво кукле...много обичам жени като тебе. =D>

vaniLL
01-23-2008, 15:14

хихи тук ще си затрая. Наистина ти пожелавам да срещнеш тази половинка, за която и 100 години по-късно, да кажеш че го обичаш. Дай да не задълбаваме, че нещо май поизместихме темата. Поздрави.

ПП: На момичето отворило темата искам да кажа само: браво кукле...много обичам жени като тебе. =D>

a mersi :P az pyk ti pojelavam nqkoq da ti zavyrti taka glavata , che da ne mojesh da si predstavish dori druga jena i da ti promeni izcqlo vijdaniqta otnsosno liubovta i vernostta :wink:

krem4et0
01-23-2008, 15:22
Само 1 не раязбрах-как може 1 човек да ме обича, а да не ме уважава.........Това е невъзможно, освен за хората които си обичаме по рождение-майка, баща, братя и сестри...........Но говорм ли за връзка.....той не ме обича, ако ме третира като парцал!

^Serena^
01-23-2008, 16:57
Аз лично никога не се занимавам с момчета, които си имат приятелки. Но не го казвам просто така, това е факт. Разбера ли, че едно момче е сериозно обвързано (но подчертавам сериозно, защото ако просто прави секс с някоя, това за мен значи, че е свободен), просто го изключвам от съзнанието си, като обект от мъжки пол. :D Или поне такъв, с който мога да имам нещо общо. Тъпо е не само, защото ти ще изглеждаш тъпа мастия в такава ситуация, а и защото някой ден може и вие да сте на мястото на това момиче. Същото се отнася и за приятелите на приятелките ми мн ясно - те също се превръщат в същества от женски пол. 8)
А на въпроса дали бих изневерила - не. Може би бих изневерила, само ако се чувствам нещастна във връзката си, но веднага след това бих я прекратила. ;)

Atula
01-23-2008, 17:48
Ами аз да ви поразкажа някой случай. Един барман от моя град който познавах от години, изведнъж почна да ми пише в скайп-а, да ме кани там където работи, флиртуваше с мен, а аз знаех, че си има сериозна приятелка от 3 години. Постоянно ме черпеше, целувки туй-онуй и след това разбрах, че е казал на персонала и на приятелката си, че аз съм го била преследвала и тем-подобни. Но въпреки молбите му, аз не изтрих смс-те, които ми беше писал и някой ден, ако реши да се ебава с мен, ще му го върна.
Друг случай от лятото. Запознах се с едно момче, което беше страхотно и хлътнах по него. Оказа се, че си има приятелка, но той започна всичко. Запозна ме с техните, с приятелите си и навсякъде казваше, че аз съм неговото момиче. После се разделихме за малко, защото е от друг град и нашия реши, че ще се връща при приятелката си. При което оттогава аз си казах, че подобни мъже не си заслужават и няма как да ми е жал за гаджетата им, освен, че ходят с такива тъпаци.
След време усетих как се забавлявам от това да гледам изплашените им, неориентиани физиономии щом усетят, че става напечено. Аз съм казвала на всичките: Ей, на приятелката ти няма да й кажа. Не го прави и ти. Да изневериш е твоя грешка, не прехвърляй чувството си за вина върху нея. :evil: Но мен не ме търси повече. ..... Просто защото както на нея й изневеряваш, така и на мен ще ми хойкаш. Стой си там с нея. :!:

vaniLL
01-23-2008, 18:00
posle kak da ne izglejda , che razdavsh pravosydite ... ne namiram normalno da si igraesh s chustvata na horata . horata kryshkat , zashtoto ima s kogo , ako nqmashe nqkoi - nqmshe da e iznevqra , shteshe da e masturbaciq :idea:

Lorelei
01-23-2008, 18:01
Xa-Xa.Smeshnata istoriq!Macka syjelqvam te!Spored men celta ti dalech ne e da otvorish ochite na zabludenite priqtelki na typite ligliovci,s koito si se ebala!Celta ti e prosto da pogalish smachkanoto si i az neznam ot kakvo samochuvstvie!Ne osyznavash li,che tova te prevryshta v nqkakva stepen i v dosta leko momche.Po tvoite sobstveni dumi,seksa ne e liubov,a po skoro ebane,ti go narichash sport i tova za men govori mnogo krasnorechivo.Dyrja da ti kaja oshte samo,che ako bqh momche i kolkoto i da sym vliuben v teb,ako shte i da te obicham,kato chuq za koito i da bilo gaf predi tova,po dobre se izparqvai.Nikoe momche ne mu se zanimava s kurvi(ne te opredelqm kato takava),zashtoto te sa obshti,v petyk na kupona moje i da gi chukat,no v sybota sutrinta veche ne gi poznavat!

Atula
01-23-2008, 18:18
Сигурно съм спала с по-малко момчета от вас и ще ти кажа, че те не ме забравят. Мда, повдигам си самочувствието. Не е нужно да спя с него, то аз и без това мога да видя кога му текат лигите. Какво по-готино от това да бъдеш .. предпочетен ;-)

Lorelei
01-23-2008, 18:20
Сигурно съм спала с по-малко момчета от вас и ще ти кажа, че те не ме забравят. Мда, повдигам си самочувствието. Не е нужно да спя с него, то аз и без това мога да видя кога му текат лигите. Какво по-готино от това да бъдеш .. предпочетен ;-)

Ot nqkakyv muhlio li,deto te zqpa samo v gyza i v cicite ? Da ti imam prioritetite...

Atula
01-23-2008, 18:28
Да завъртиш един мъж се иска доста повече от цици . Вие ако сте си хващали гажетата с цици.. кофти. :?

vaniLL
01-23-2008, 18:29
zashto mi se struva , che byrkate "myj" s "peshleme" i "nedorasyl individ ot myjki pol "

Atula
01-23-2008, 18:32
Ми да ти кажа до 20 годишна възраст се припокриват. Мъже има след 20-23 ... :smt006

Lorelei
01-23-2008, 18:32
Да завъртиш един мъж се иска доста повече от цици . Вие ако сте си хващали гажетата с цици.. кофти. :?

Specialno za moeto gadje,sym go hvanala s mnogo poveche ot cici i tochno nqkakva takava smeshna ligla bi q napravil na 5 stotinki.Prosto chak mi stava smeshno kato se zamislq ako nqkoq takava typa frycla trygne da mu se mota,kak shte si nabie typanarkite i shte si obere krushite s navedena glava i napylno schupeno samochuvstvie.Taka che za men nqma smisyl da govorim,evala si pravq,che si imam takova momche.Zashtoto ti s tvoite detski i naivni razsyjdeniq nqma da se kotirash za takova.Pone spored moeto skromno mnenie.

Ice_Queen_
01-23-2008, 18:33
Евала маска.Като ти е кеф от тоя тип игри -играй си ги!
Само до моя мъж не припарвай :D

air_J
01-23-2008, 18:34
Я дай снимка да те скивараме, бе? 8)

Atula
01-23-2008, 18:34
Не знам, а на мен са ми смешни хора, които обиждат без да знаят кого. Не ме познаваш, а и явно не си ми следила мненията, за да видиш, че лигла не съм и нямам и намерени да ставам.

Atula
01-23-2008, 18:36
Евала маска.Като ти е кеф от тоя тип игри -играй си ги!
Само до моя мъж не припарвай :D

Ок, разбрахме се :P

vaniLL
01-23-2008, 18:36
zavisi ot choveka , no sym na mnenie , che myj mojem da narechem razumen , stypil si na karakta individ ot myji pol nad 25 godini, kogato e jivql dostatyrchno vmere e , za da moje da si izgradi stabilna cennostna sistema , koito ne moje da byde tolkova lesno IZKUSHEN i na kogoto moje da se vqrva i da se razchita ... kogato nqkoi takyv go izkushish , togava mojem da govorim :-)

Lorelei
01-23-2008, 18:37
Не знам, а на мен са ми смешни хора, които обиждат без да знаят кого. Не ме познаваш, а и явно не си ми следила мненията, за да видиш, че лигла не съм и нямам и намерени да ставам.

Pyrvo az nikogo ne sym obidila! Vtoro govorq sprqmo kazanoto ot teb,ti izkomentira tvoq model na povedenie kato celeshe da se zaformi nqkakva diskusiq,az spodelqm moite misli po temata,a ti se chuvstvash obidena.E az li trqbva da sym vinovna zatova ?!

Atula
01-23-2008, 18:39
Mmm, мъжете имат и тъп период. Който е да се задяват с 19-20 годишни, когато са на 30-35, за да си докажат, че още са в играта. За съжаление ми се е случвало да ме налзват такива и много трудно се отървавам ... А и какво да кажа за простак дето ме хваща за задника, а на следващия ден го виждам с жена му у количката с бебето. На мен ми се гади от тия типове... :evil:

vaniLL
01-23-2008, 18:41
Mmm, мъжете имат и тъп период. Който е да се задяват с 19-20 годишни, когато са на 30-35, за да си докажат, че още са в играта. За съжаление ми се е случвало да ме налзват такива и много трудно се отървавам ... А и какво да кажа за простак дето ме хваща за задника, а на следващия ден го виждам с жена му у количката с бебето. На мен ми се гади от тия типове... :evil:

svqka neshto si ima prichina , ako go pravqt , znachi im go pozvolqvash

Atula
01-23-2008, 18:45
Вървя си по улицата и няква ръка ми се лепва на задника. Доста описателно, но си е така :oops:

Lorelei
01-23-2008, 18:46

svqka neshto si ima prichina , ako go pravqt , znachi im go pozvolqvash

Imenno! Bravo Tomse,vednyj da sme na edno mnenie,bubampo :*
Zashto na men ne mi se sluchva?! Obqsni mi.I az hodq na diskoteki,bih kazala,che sym dosta privlekatelna,haresvana i t.n. Nqmam takiva problemi.Tuka igrae i pogled,ako shte i otmestvane na glavata.

vaniLL
01-23-2008, 18:51
kym atula - pak ti akzvam za 1 situaciq ne e vinoven samo 1niq :wink: mene shto nikoi ne me lepva po duppeto , da ne bi da ne sym sexy 8)

gergana_sweet
01-23-2008, 18:55
Темата не е едностранна, а има няколко въпроса, на които ми се ще да видя и вашата гедна точка.
Аз имам склонноста да обръщам внимание на обвързани момчета. Разбира се, никога на гаджетата на мои приятелки и близки. Но ако харесам някое момче и знам, че има приятелка това не само че не ми пречи, а и ми действа като афродизиак. Не мога да устоя на изкушението да опитам дали мога да накарам по мен да хлътне момче, което има връзка, дали мога да го накарам да изневери на приятелката си с мен и да видя докъде ще стигне всичко това.
Другата страна на проблема е: Защо изневеряваме? Кое е нещото, което ни кара да обърнем гръб на любим човек, да го излъжем или просто да имаме и някой друг едновременно с него?

Ами изневеряваме заради тръпката...за да разберем какво е да имаме това което нямаме.Това което правиш ти действа наистина като афродизиак.Случвало ми се е но съм се сдуржала навреме.В никакъв случай не мисля че подбно поведение е курвенско.Щом неговото момиче не може да го задържи.. и той предпочита да прави секс с тебе..значи половинката му не му дава всичко..нещо куца.

krem4et0
01-23-2008, 19:41
И аз се чудя какъв ли вид имаш, след като непознати те бутат по дупето. С мен и с мои приятелки защо не правет така?
И аз със сигурно съм спала с по-малко мъже от тебе.............
Нормално е на 1 мъж да му текнат лигите по хубаво момиче, което се държи фриволно. Но е различно да ти текнат лигите и да изневериш съзнателно..............

^Serena^
01-23-2008, 19:44
Ако някой непознат ме обара по задника, най - малкото да изяде шамар. Не съм от този тип момичета, които като ги набарат и викат "Е стига деееееееее" и почват да се хилят. Много сте ми интересни, уж не искате пък. 8) Затова момчета ме уважават и ми казват, че съм дама, защото съм си го заслужила. Би било добре всяко едно момиче да бъде такова.

sLaDkA_GrEsHkA
01-23-2008, 19:52
Ако някой непознат ме обара по задника, най - малкото да изяде шамар. Не съм от този тип момичета, които като ги набарат и викат "Е стига деееееееее" и почват да се хилят. Много сте ми интересни, уж не искате пък. 8) Затова момчета ме уважават и ми казват, че съм дама, защото съм си го заслужила. Би било добре всяко едно момиче да бъде такова.

absoliutno sum suglasna :mrgreen:

i'm so excited!
01-23-2008, 20:13
да, и на мен ми е приятно да ми гъделичкат егото, но не и по тоя евтин начин.

Wrathchild
01-23-2008, 20:46
А точно пък такива госпожички ми иде да ги хвана и да ги завра не знам къде.
Нали някоя такава кифла ще тръгне да се сваля на приятеля ми и след това в Пирогов ще се чудят как да я сглобят...

vaniLL
01-23-2008, 20:55
А точно пък такива госпожички ми иде да ги хвана и да ги завра не знам къде.
Нали някоя такава кифла ще тръгне да се сваля на приятеля ми и след това в Пирогов ще се чудят как да я сглобят...

dai da napraim 1 klub na boinite macki :grin:

Atula
01-23-2008, 23:46
Кифла.... курва. Още нещо? Въобще двама-трима души прочетоха закво иде реч в тая тема, ама накъде се отплеснахме. И като ви е страх да не ви погледнат приятелите си ги дръжте във вас вързани. Ако е хубаво момчето точно пък ще ме спре някоя бойна тийнейджурка от това да отида и да му кажа здрасти.
Не искам да съм дама. На 19 съм, имам маниери. Ако някой ми каже, че съм откачена, ще се зарадвам, ама в нашо село Плевен да си дама не е комплимент, ами заобиколен начин да ти кажат, че малко по-голямо деколте няма да е зле. Гаранция, че си ме представихте кой знае каква курветина, ама е забавно, защото много момичета мислят, че само някоя такава би обърнала внимание на гаджетата им. А момчетата са склонни често да изневерят ( и нямам предвид секс ) с някоя интересна жена, която може да им каже и покаже много различни страни от живота, които те не са могли да докоснат с тази, с която са. Затова говорех. Ама нали винаги тази, която ти отнеме гаджето е курва. А може би е някоя ДАМА в хубавия смисъл на думата. Пазете гаджетата си не от онази с късата пола, ами от онази с невероятния поглед, която ще го погледне от другия край на улицата и ще му вземе акъла. :idea:

^Serena^
01-24-2008, 06:30
Такива момичета, като теб винаги съм ги съжалявала. Явно много обичаш да събираш трохите на другите. Познавам много такива, като теб и единственото, което искат от тях мъжете е секс. А после зад гърба им ги оплюват, както се сетиш пред някоя дама. :) Разбира се, че някоя бойна тинейджърка няма да те спре, сигурна съм, че ти първа ще я пребиеш, толкова си целеустремена и амбициозна, че... :D
Сигурна съм, че само като те погледне подходящата мацка, която е именно "дамата", а не "курвата" с подходящия поглед ще си свиеш опашката и ще изчезнеш. Боклуци под път и над път.

ludoto_f
01-24-2008, 06:36
zashto izneverqvame.. nz no moje bi zashtoto nqkoi iskat raznoobrazie.. :twisted:
az li4no ne sym ot tezi ve4e po4ti godina sym s moq priqtel i do sega i 1 put ne sym se zamislqla da mu izneverq! a moje bi partniorite ne vinagi davat na 4oveka do sebe si tova ot koeto toi se nujdae.. nz :neutral:

vaniLL
01-24-2008, 06:48
Кифла.... курва. Още нещо? Въобще двама-трима души прочетоха закво иде реч в тая тема, ама накъде се отплеснахме. И като ви е страх да не ви погледнат приятелите си ги дръжте във вас вързани. Ако е хубаво момчето точно пък ще ме спре някоя бойна тийнейджурка от това да отида и да му кажа здрасти.
Не искам да съм дама. На 19 съм, имам маниери. Ако някой ми каже, че съм откачена, ще се зарадвам, ама в нашо село Плевен да си дама не е комплимент, ами заобиколен начин да ти кажат, че малко по-голямо деколте няма да е зле. Гаранция, че си ме представихте кой знае каква курветина, ама е забавно, защото много момичета мислят, че само някоя такава би обърнала внимание на гаджетата им. А момчетата са склонни често да изневерят ( и нямам предвид секс ) с някоя интересна жена, която може да им каже и покаже много различни страни от живота, които те не са могли да докоснат с тази, с която са. Затова говорех. Ама нали винаги тази, която ти отнеме гаджето е курва. А може би е някоя ДАМА в хубавия смисъл на думата. Пазете гаджетата си не от онази с късата пола, ами от онази с невероятния поглед, която ще го погледне от другия край на улицата и ще му вземе акъла. :idea:

a pyk v nashe selo burgas e hubavo da si dama.
za teb kakvo si mislq , edva li mn te interesuva shtim me slagash v "boinite tineidjyrki" deto si dyrjat priqtelite vkysthii ... obache moq priqtel e na 300 km ot burgas veche 1 godina , imali sme i po-golemi razstoqniq - cqlo lqto na 3000km ... nz dali she mi povqrvash , obache ne e sprql da me tyrsi za tazi 1 godina ? emi ako se zahlasvashe po drugi , za kakvo mu e da e oshte s men :?: davam mu pylna svoboda , toi deistva kakto si iska

teb mn te haresvah ot prdishnite ti meniq , no sled kaot otvori tazi tema mi se struva , che sym greshala .prestavh si te kato golqmo , hubavo , umno, samostoqtelno momiche , s chustvo za humor i bogat opit v liubovta i v sexa ... obache sega mislq che nqmash takyv opit v sexa

za men na chovek , koito tyrsi vnimanie po takyv nachin , mu lipsva neshto - moje bi se mislish za prekaleno poraslala i dyra byra - ne vqrvash v liubov i tem podobni ili moje bi si se napatila i se razocharovana ot myjete , za tova imash nujda po tozi nachin da se izqvqvash :)

na vsqko momiche - obryzano ili neobvyrzano mu e priqtno da poluchava vnimanie i da se chustva haresvano i jelano ... samo che ti mai si go tyrsihs prekaleno naseriozno i si se vglybila v tazi si ideq :!: ne si misli , che vinagi si prava i che tova e nachina , a gadjetata nqma da si gi pazim , ne go priemam kato vesht , koiqto nqkoi moje da mi otneme
i ima samochustvieto , che mu davam dostatychno , che da ne hodi po chujdo ... da ne moga da sym sigurna , no taka go chustvam

btw , dano ne sym te zasegnala ili ubidila i dano mi otogovorish :)

^Serena^
01-24-2008, 06:58
miss_california ние сме съгражданки бе 8) точно това имах предвид

vaniLL
01-24-2008, 06:59
miss_california ние сме съгражданки бе 8) точно това имах предвид :smt006 \:D/

ludoto_f
01-24-2008, 07:01

a pyk v nashe selo burgas e hubavo da si dama.
za teb kakvo si mislq , edva li mn te interesuva shtim me slagash v "boinite tineidjyrki" deto si dyrjat priqtelite vkysthii ... obache moq priqtel e na 300 km ot burgas veche 1 godina , imali sme i po-golemi razstoqniq - cqlo lqto na 3000km ... nz dali she mi povqrvash , obache ne e sprql da me tyrsi za tazi 1 godina ? emi ako se zahlasvashe po drugi , za kakvo mu e da e oshte s men :?: davam mu pylna svoboda , toi deistva kakto si iska

teb mn te haresvah ot prdishnite ti meniq , no sled kaot otvori tazi tema mi se struva , che sym greshala .prestavh si te kato golqmo , hubavo , umno, samostoqtelno momiche , s chustvo za humor i bogat opit v liubovta i v sexa ... obache sega mislq che nqmash takyv opit v sexa

za men na chovek , koito tyrsi vnimanie po takyv nachin , mu lipsva neshto - moje bi se mislish za prekaleno poraslala i dyra byra - ne vqrvash v liubov i tem podobni ili moje bi si se napatila i se razocharovana ot myjete , za tova imash nujda po tozi nachin da se izqvqvash :)

na vsqko momiche - obryzano ili neobvyrzano mu e priqtno da poluchava vnimanie i da se chustva haresvano i jelano ... samo che ti mai si go tyrsihs prekaleno naseriozno i si se vglybila v tazi si ideq :!: ne si misli , che vinagi si prava i che tova e nachina , a gadjetata nqma da si gi pazim , ne go priemam kato vesht , koiqto nqkoi moje da mi otneme
i ima samochustvieto , che mu davam dostatychno , che da ne hodi po chujdo ... da ne moga da sym sigurna , no taka go chustvam

btw , dano ne sym te zasegnala ili ubidila i dano mi otogovorish :)

mnogo dobre si go kazala evalata =D> i az sym na tova mnenie!!!! ;)

Atula
01-24-2008, 07:05
Момент... аз като я пусках тая тема нямах идея да ме уверявате, че връзките ви са стабилни. Радвам се за вас. Аз ще викна най-добрата ми приятелка да види темата, защото тя поне ще си изкаже честно мнение. То тук излезе, че всички са морални, обвързани и все едно сме в 18 век: ако до 20 не си си хванал сериозен приятел, на когото да се овесиш- си стара мома.

^Serena^
01-24-2008, 07:09
Виж ся има разлика м/у необвързана и курва. И недей да промиваш тънката граница в опитите си да се оправдаеш. Курвата си е курва и за жалост много трудно може да се промени, защото винаги наднича в чуждото с риск цял живот да е нещастна, винаги да е втората, "изкусителка" или курва все едно и също. Ако ти си мислиш, че ти прави чест да бъдеш такава и живееш в своя малък свят на заблуждения няма да стигнеш далеч. Искрено ти пожелавам да се осъзнаеш и да имаш стабилна връзка с човек, който те обича и да бъдеш щастлива.

vaniLL
01-24-2008, 07:09
Момент... аз като я пусках тая тема нямах идея да ме уверявате, че връзките ви са стабилни. Радвам се за вас. Аз ще викна най-добрата ми приятелка да види темата, защото тя поне ще си изкаже честно мнение. То тук излезе, че всички са морални, обвързани и все едно сме в 18 век: ако до 20 не си си хванал сериозен приятел, на когото да се овесиш- си стара мома.

nqkyde da kazvam , che si stara moma ? da go namekvam ???

ama i az moga da vikna pyk moita da kaje , kolko sym primerna :-D :-) 8)

Atula
01-24-2008, 07:13
А и да отговоря на горното--- щом си ми чела предишните мнения ще ти кажа едно- нещата, които съм писала съм ги изпитала. А това, че вие не разбрахте темата въобще и тръгнахте да ме напдате си е ваш проблем. Обаче - аз в този сайт не обиждам, защото не се знае утре коя от вас ще се запознае с мен, без да знае, че съм аз и както всички други набързо ще се сприятели с мен. Не ме познавате- не давайте оценка. Аз поне имах доблестта да си споделя с вас нещо, а вие тръгнахте да ме обиждате.
Ами аз ако кажа, че отричам връзките и смятам, че да имаш сериозна връзка в младите години води до нещастен живот по-късно. И ако ви кажа, че благодарение на някоя "кифла" може да разберете овреме, че мъжа ви е боклук? Ето ти опит на някой, който си е отварял очите, а не живее в приказките. Ако сте намерили принца - доре, но пуснете го този принц да вирее и гледайте какво се случва. И вярвайте ми- винаги трябва да се съмнявате. Виждала съм момче как целива приятелката си и казва обичам те и зад ъгъла наляга някоя друга. Дали приятелката му не се кълне, че той е най-добрия на света?...

vaniLL
01-24-2008, 07:18
А и да отговоря на горното--- щом си ми чела предишните мнения ще ти кажа едно- нещата, които съм писала съм ги изпитала. А това, че вие не разбрахте темата въобще и тръгнахте да ме напдате си е ваш проблем. Обаче - аз в този сайт не обиждам, защото не се знае утре коя от вас ще се запознае с мен, без да знае, че съм аз и както всички други набързо ще се сприятели с мен. Не ме познавате- не давайте оценка. Аз поне имах доблестта да си споделя с вас нещо, а вие тръгнахте да ме обиждате.
Ами аз ако кажа, че отричам връзките и смятам, че да имаш сериозна връзка в младите години води до нещастен живот по-късно. И ако ви кажа, че благодарение на някоя "кифла" може да разберете овреме, че мъжа ви е боклук? Ето ти опит на някой, който си е отварял очите, а не живее в приказките. Ако сте намерили принца - доре, но пуснете го този принц да вирее и гледайте какво се случва. И вярвайте ми- винаги трябва да се съмнявате. Виждала съм момче как целива приятелката си и казва обичам те и зад ъгъла наляга някоя друга. Дали приятелката му не се кълне, че той е най-добрия на света?...

nali tocno tobva iskashe , da vidish ocenka i da chuesh nasheto mnenie

kak se dyrjish si e absoliutno lichen tovi izbor , az izkazvam lichno mnenie :wink:

i nqma kak da imash seriozna vryza , za koeto smqtam , che vse pak mechtaesh , ako ne vqrvash na myjete i gi mislish za bokluci

sqkakvi oligufreni ima ... a az sym vijdala i momicheto koeto pravqt gorespomenatoto , taka che ne zavisi ot pola , a si e do choveka .
symneniq i nedoverchivost razqjdat otvytre , taka che se stremq da se naslajdavam na hubavite momenti
predelno mi e qsno , che e ne e princ i che moje da si vee bairqka kolkoto si iska i kogato si iska , az nqmam namerenie da sym mu bavachka - a sym priqtelkata mu , koqot go obicha i mu vqrva , zaradi choveka , koito e i zaradi tova , koeto pravi za men 8)

Atula
01-24-2008, 07:21
Мдам, съгласна. Но не искам сериозна връзка, защото на моята възраст сериозен няма. Поне в радиус от достатъчно километри, че да не го знам.
Като спомена Бургас-- от там имам една изгодна партия :) Туко-вож се познавате

quench
01-24-2008, 07:23
всички мъже ли в толкова километри радиус познаваш?

сорка, не се сдържах

vaniLL
01-24-2008, 07:24
edva li , prosto ima prekaleno mnogo narod :-D

i zashto ti trqbva nqkoi tochno na tvoqta vyrzat ? :? mojesh da bydesh s nqkoi po-golqm ... tova si tvoq jivot :wink: otivam da pusha 1 cigara btw oshte te haresvam , ne si misli , che "malkite burgazliiki " za povyrhnostni i skachat v krainosti :smt006 \:D/ :smt001 :-)

ludoto_f
01-24-2008, 07:26
ne e zadyljitelno da e na tvoqta vyzrast ako e malko po golqm kakyv e problemyt? :shock:

Lunatic-
01-24-2008, 07:27
аз съм за НЕ СЕРИОЗНИТЕ неща
чукане... и кои от каде е
кви са тия връзки умрели
ставате като пенсионери от тях
тъпи ученици...

Atula
01-24-2008, 07:27
Хаха :grin: Ами да ти кажа Куенч- тв на бг е бас смешката написано, но кат да е - в Плевен сме като на село. Това не е толкова голям град, там знаеш всеки с кого е ходил, всеки къде е бил и пзнавам наистина страшно много хора. Може някой да ми се губи по тъч-а, ама тия които знам... тц.
Иначе може по-голям, ама нямам нагласа за такъв. Има един на 29, който много ми се обяснява, ама не се виждам с него просто.
Айде и аз да пуша, че станах преди 2 часа, а се мотам още.
Днес следобед имам изпит по Философия, явно сега тренирам....

ludoto_f
01-24-2008, 07:32
em ne e zadyljitelno da e na 29
ne mislq 4e puk tolkova nqma i drugi ;)

kalpazanka
01-24-2008, 07:32
И вярвайте ми- винаги трябва да се съмнявате.
Евала за този ти пост!

Atula
01-24-2008, 08:09
Съмнението от друга старана води до проблеми, ревността убива връзката. Аз лично съм за по-тихата ревност, която се поражда, когато има повод и вади наяве истината. Аз не вдигам скандали ако заподозря, че например гаджето ми си има някоя, но правя всичко възможно да проверя дали е истина или слух. Когато вярваш сляпо става като в клипа на онази група The Calling , където мацката си прави тату с името му, се прибира в тях и го вижда на собсвеното им легло как се натиска с някаква.

quench
01-24-2008, 08:10
ахам, ти само му изождаш очите... ясно, тихата ревност ;)

vaniLL
01-24-2008, 08:13
ne vqrvam "slqpo" , vqrvam , zashtoto ne mi dava povodi da go revnuvam. do sega ne se e sluchvalo
az syshto mn mraq intirgi i sluhove i dyra byra i ne bih se hvamala za podobno neshto da vdigm skandali . ako/kato se sluchi naistina , moje bi shte se razdelim
zashtoto za men nqma smisyl ako me lyje da prodyljavamd a q poddyrjam - nashata vyrza iziskva mn kompromisi , lisheniq i tyrpenie i doverie :)

kalpazanka
01-24-2008, 08:14
Не говорех за съмнения и ревност, която убива връзката, а само за това да имаш 1 на ум и да не витаеш в облаците, че мъжът, с когото си в момента е безгрешен, идеален и той ще е баща на децата ти и ще сте заедно "докато смъртта ви раздели". Просто розовите очила съм ги свалила отдавна. :)

vaniLL
01-24-2008, 08:15
Не говорех за съмнения и ревност, която убива връзката, а само за това да имаш 1 на ум и да не витаеш в облаците, че мъжът, с когото си в момента е безгрешен, идеален и той ще е баща на децата ти и ще сте заедно "докато смъртта ви раздели". Просто розовите очила съм ги свалила отдавна. :)

na takava li ti prilicham :?

quench
01-24-2008, 08:15
лекичко :D

vaniLL
01-24-2008, 08:16
seki lud s nomera si , nqkoi s cqla programa
az vqrvam na horata :-D

Atula
01-24-2008, 08:17
Евала, изневяра не се прощава. Мине ли веднъж ти е спукана работата. После има да прави каквото си иска. И заебавайте тая глупост-- аз й изневерявам, за да скрепя още по-силно любовта ни. Дрън-дрън.
Препоръчвам ви два филма по случая. Единия се казва "Трима в стая" - с Лара Флин Бойл, а другия е нов с Макколи Кълкин и беше нещо от сорта на "After breakfast"... нещо със закуска.. Та.. вижте, особено в първия филм как ревността утрепа всичко хубаво, а и филмът е класика :)

ludoto_f
seki lud s nomera si , nqkoi s cqla programa
az vqrvam na horata :-D

:lol:

kalpazanka
Постът ми не бе насочен конкретно към теб, мис Калифорния. :)

^Serena^
01-24-2008, 08:18
Никой не е казал, че човек трябва да вярва сляпо, но това значи ли че трябва постоянно да си съсипваме нервите и живота, като се съмняваме?! :shock: Що за глупости??? Просто трябва да сме реалисти.
За мен принца на бял кон съществува, и ако сега не съм с него то вярвам, че някой ден ще го намеря!: ) Защото не всичко е секс, изневярва и тн, както смятате вие.

ludoto_f
01-24-2008, 08:19
e da taka e

vaniLL
01-24-2008, 08:20
da , poprincip trudno proshtavam i ako na 17 pochne "nqkoi muhlio" da me vyrti i da me pravi na 5 stotinki ... osven tova smqtam che myjete s dyrjat taka , kakto si gi nauchish . sko go sviknesh otnachalo vsihko da mu e prosteno , shte ti se kachi na glavata

haide nqkoi pak da me nareche "hlapchka" ili m"mechatelka" 8) :P

kalpazanka
Не се съмняваш, просто знаеш, че и той е човек и може да кривне от правия път! Особено ако вече си го препатил това!

vaniLL
Постът ми не бе насочен конкретно към теб, мис Калифорния. :)

dobre , kalpazanke

:P

ludoto_f
01-24-2008, 08:21
da , poprincip trudno proshtavam i ako na 17 pochne "nqkoi muhlio" da me vyrti i da me pravi na 5 stotinki ... osven tova smqtam che myjete s dyrjat taka , kakto si gi nauchish . sko go sviknesh otnachalo vsihko da mu e prosteno , shte ti se kachi na glavata

haide nqkoi pak da me nareche "hlapchka" ili m"mechatelka" 8) :P

mnogo pravilno!!

Atula
01-24-2008, 08:24
Никой не е казал, че човек трябва да вярва сляпо, но това значи ли че трябва постоянно да си съсипваме нервите и живота, като се съмняваме?! :shock: Що за глупости??? Просто трябва да сме реалисти.
За мен принца на бял кон съществува, и ако сега не съм с него то вярвам, че някой ден ще го намеря!: ) Защото не всичко е секс, изневярва и тн, както смятате вие.

Правилно, не всичко, но голямата част е. Принц на бял кон няма. Е, принц Улям е свободен, но аз съм го резервирала, така че долу ръцете :-D Има просто някой, който те допълва. Ако ти си почти завършен този, който ще те допълва може и да не е много голяма работа, тъй като ти си. Защото кофти истината е че две "големи работи", правят "една огромна каша"... нали знаете за двата остри камъка как мелят. Силните харктери са несъвместими, така че единият в двойката по бие на мижитурка. Няма как. За да не изневерява мъжа често жената е тази, която яко стяга юздите.

Ice_Queen_
01-24-2008, 08:27

Правилно, не всичко, но голямата част е. Принц на бял кон няма. Е, принц Улям е свободен, но аз съм го резервирала, така че долу ръцете :-D Има просто някой, който те допълва. Ако ти си почти завършен този, който ще те допълва може и да не е много голяма работа, тъй като ти си. Защото кофти истината е че две "големи работи", правят "една огромна каша"... нали знаете за двата остри камъка как мелят. Силните харктери са несъвместими, така че единият в двойката по бие на мижитурка. Няма как. За да не изневерява мъжа често жената е тази, която яко стяга юздите.
силните харакери са съвместимиииии!!! не ме отчайвай! [-X [-o<

vaniLL
01-24-2008, 08:31
neshtata sa kompleksni , ne moje taka da se otsyjda : a sym po-vlastna , a toi e mijeturka .... 8)

Atula
01-24-2008, 08:32
Ами не знам. Аз съм единак по характер, защото не търпя простотии и като нещо ме дразни казвам веднага. Имам един такъв в живота си. Той да кажем ми е голямат детска любов. 3 години бях влюбена в него, после ми мина, след тов той се реши, но и досега не можем да се съберем, защото той също е с много строг характер и ще се избием ако сме заедно. Иначе като приятели сме просто страшни.

^Serena^
01-24-2008, 08:32
Ice_Queen_ този път съм съгласна с теб. Съвместими са, стига да са в синхрон и нито единия да не е комплексар, държащ да доминира във връзката.

Atula
01-24-2008, 08:40
Луук дъ привиъс пост :D

krem4et0
01-24-2008, 10:17
Защо пък не-аз вярвам в това или по-скоро се надявам на това..........човек трябва да има нещо, на което да вярва, нещо постоянно, на което да се опре, някаква точка, в която да е загледан и към която да се стреми..............
Съвсем не ми е било леко в любовта и с този човек, с който съм по 1 или друга причина...............но аз се надвявам и вярвам, че ще съм с него много години, абсолютно убедене съм, че секс с друга жена никога не е помирисвал и няма как да го заслепи никоя друга с погледа или усмивката си, защото ме обича искренно и истински.....знами ги тия обичам те, а довечера се целувам с друга. И аз съм изпадала в такова положение...неведнъж. Но за човека, с който съм сега съм убедена, че не е такъв.............а ако е такъв рано или късно ще го разбера..........Та той самия си няма на идея колко добре го познавам 8)
П.С. Във 1 връзка не трябва да се надцаквате постоянно.........Нали уж връзките на компромиси се градят? Аз имам доста силен характер, но емоционално съм по-слабата. Имам нужда от силен емоционално човек, но с по-благ характер, защото съм като оса на моменти. Дори и най-силния човек си има слаби места и му трябва половинка със силни страни именно там..............

Atula
01-24-2008, 10:53
Аз под силен разбирам емоционално силен. Няма как да си хлабав емоционално и в същото време да си добре в друго, защото емцоиите са водещи така или иначе. Всяко нещо което правим е до голяма степен, идващо от сърцето ни. За това се иска и по-голяма възраст. На моменти и аз не мога да се трая в изблиците си на нерви, но се старая да го контролирам.
Има го и това, но все пак както в танците ( нали с това се занимавам ) единият води. Това не значи, че другия губи от блясъка си. Но ако и двамата искате да водите започвате да се натъпвате.

amatorium
01-24-2008, 11:03
Аз под силен разбирам емоционално силен. Няма как да си хлабав емоционално и в същото време да си добре в друго, защото емцоиите са водещи така или иначе. Всяко нещо което правим е до голяма степен, идващо от сърцето ни. За това се иска и по-голяма възраст. На моменти и аз не мога да се трая в изблиците си на нерви, но се старая да го контролирам.
Има го и това, но все пак както в танците ( нали с това се занимавам ) единият води. Това не значи, че другия губи от блясъка си. Но ако и двамата искате да водите започвате да се натъпвате.

Tancite opredeleno sa svurzani dosta sus zaglavieto na temata 8) Tam dosta chesto se razigrava sushtoto neshto, no edin po-razlichen nachin :)

Atula
01-24-2008, 11:05
М да.. ама не разбирам какво имаш точно предвид?

Lorelei
01-24-2008, 11:42
Ice_Queen_ този път съм съгласна с теб. Съвместими са, стига да са в синхрон и нито единия да не е комплексар, държащ да доминира във връзката.

Xa-xa.Znachi spored teb edin vlasten chovek s truden harakter,koito obicha da dominira vyv vzemaneto na resheniq v edna vryzka e kompleksar?! Ti neshto koordinirash li se pravilno ? :shock:

^Serena^
01-24-2008, 12:34
мхм

krem4et0
01-24-2008, 14:01
Аз съм силна личност-имам жестоки принципи и ги браня, имам високи цели и ги браня, пред трудностите не падам, а ме правят още по-силна, но съм ревлива, сантиментална и ромнатична.........нима не е възможно?

Atula
01-24-2008, 15:18
Lorelei , всички други пишем мнения, а ти обсъждаш мненията ни. Това пък според мен те кара да изглеждаш все едно нямаш свое. Хубаво е да се изложи теза и да кажеш защо смяташ така, а не да се напда опенента с цел неговото обезкостяване.
Иначе мисля, че и властните хора могат да бъдат чувствителни, но те крият всеки сантимент, защото смятата, че той го предствя в обществото като слаби.
8)

Lorelei
01-24-2008, 15:25
Lorelei , всички други пишем мнения, а ти обсъждаш мненията ни. Това пък според мен те кара да изглеждаш все едно нямаш свое. Хубаво е да се изложи теза и да кажеш защо смяташ така, а не да се напда опенента с цел неговото обезкостяване.
Иначе мисля, че и властните хора могат да бъдат чувствителни, но те крият всеки сантимент, защото смятата, че той го предствя в обществото като слаби.
8)

Atula,greshish.Tova,che sym kritichna,ne znachi che si nqmam mnenie,skypa. Imam i az na nqkolko pyti go spodelih,no poneje to se okaza razlichno ot tvoeto,kak li ne izleze,che moeto mnenie e kontra na tvoeto.Da,ama ne.
I tochno kakto vsqko pravilo si ima izkliuhenie,s poslednoto ti izkazvane shte si pozvolq da se syglasq,vypreki che si mislq,che na vlastnite hora im otiva poveche da sa koravosyrdechni i bezchuvstveni,pone v moite razbiraniq e taka.

Atula
01-24-2008, 15:29
Абе забелязала съм, че тези, които раздават команди и го играят "кораво копеле" са често адски наранени и комплексирани хора.
И във връзките това често се изразява в бой, психически тормоз и прочее.
Което пък води и до изневери... тей та на темата :o

Lorelei
01-24-2008, 15:33
Абе забелязала съм, че тези, които раздават команди и го играят "кораво копеле" са често адски наранени и комплексирани хора.

Ili pyk naistina sa prejiveli tolkova mnogo,che naistina veche sa bezchuvstveni i koravosyrdechni?! Kogato boli mnogo i dylgo vreme,v edin moment spirash da chuvstvash bolkata...Vsichko ti stava bezrazlichno i ednoobrazno,bezinterestno,gledash visokomerno otgore i dotuk.Napylno vqrvam,che e taka.

krem4et0
01-24-2008, 15:33
Вие правите ли разлика между силен и властен характер.........Силния устоява на трудностите и се мобилизира повече, когато му е тежко.......

Atula
01-24-2008, 15:35
Тей и тей си чатим.. ами правя разлика принципно. Добре.. нека говорим за връзки. Силния характер е този във връзката, който прощава изневярата или който я прави-- при наличие на такава ест?
А кой е властния тогава?

krem4et0
01-24-2008, 15:38
Ако няма властен човек.........И защо трябва непременно 1 да доминира?

Lorelei
01-24-2008, 15:41
Spored men silniqt harakter bi bil tozi,koito proshtava!Kakto e kazal Georg Lichtenberg-"Ehe man tadelt,sollte man immer erst versuchen,ob man nicht entschuldigen kann." Vlastniqt e tozi,koito se opitva da naloji svoeto mnenie,vyzgledi,idei,vpechatleniq,ako shte i predrazsydaci v syznanieto na partniora,da go izgradi kato svoe proteje.V krainiq si stadii tova e ogromna greshka spored men!

Atula
01-24-2008, 15:53
Добре че поназнайвам немски иначе идеята щеше да ми се изгуби много сериозно. Ами стремежа да "моделираме партньора" си е най-често срещаното нещо. Все ще има нещо, което те дразни и ще искаш да не е така. И като стане като теб се дразниш още повече, защото най-дразни да се събереш с някой като теб. Направо се избивате. :smt117

Lorelei
01-24-2008, 16:03
Syglasna sym,che e taka,ama nali se seshtash,che veche sled kato drugiq e neshto podobno na tvoe kopie,shte e malko kysno za oshte edni promeni.
Plius tova,horata se promenqt,no pri nqkoi tejki usloviq i obstoqtelstva,NESHTO gi promenq,rqdko nqkoi.Chovek bi mogyl da promeni chovek do moje bi 15-16godishna vyzrast,vse oshte ima nqkakyv shans za silno vydeistvie v/u mnenieto i t.n. Sled tova cqlata tazi ideq mi se struva nerealna,po prostata prichina,che sled tova chovek si izgrajda harakter i e mnogo trudno,ne kazvam nevyzmojno,zashtoto az samata poznavam primeri,da se vyzdeistva v/u edin chovek naprimer na 25 ili 35 godini.

Atula
01-24-2008, 16:07
А как се въздейства на такъв който изневерява? Например нали на Хали Бери мъжа беше пристрастен към секса, и Майкъл Дъглас също. И някакви глупости за клиники слушам, а един добър ултиматум ще свърши същата работа. :smt026

^Serena^
01-24-2008, 16:12

Да, така е. Един човек, който наистина няма комплекси и сам се е доказал пред себе си не вижда смисъл в това да доминира другия постоянно, защото вижда преимуществата си.

Lorelei
01-24-2008, 16:13
Ako trqbva da sym chestna ne mislq,che edna iznevqra bi mi bila tolkova golqm problem.Razbira se,ne mi se e sluchvalo i ne znam kak bih reagirala togava,zashtoto edno e da go gledash na film i da si mislish az bih napravila taka i taka,a kato ti se sluchi obryshtash stranicata...Vqrno,che dori i da bih prostila,bih go napravila za precident,a ne za neshto ejednevno.

^Serena^
01-24-2008, 16:13
Лорелей, човек се променя цял живот. Ти явно си достатъчно ограничена, за да не разбираш този факт, но това е истината.

^Serena^
01-24-2008, 16:14
Ako trqbva da sym chestna ne mislq,che edna iznevqra bi mi bila tolkova golqm problem.Razbira se,ne mi se e sluchvalo i ne znam kak bih reagirala togava,zashtoto edno e da go gledash na film i da si mislish az bih napravila taka i taka,a kato ti se sluchi obryshtash stranicata...Vqrno,che dori i da bih prostila,bih go napravila za precident,a ne za neshto ejednevno.

Което пък ме кара да мисля, че или не цениш себе си достатъчно и си човек, който позволява да го мачкат или си прекалено глупава.

Atula
01-24-2008, 16:15
Според мен това с променянаето не го изказахме добре. Човек се порменя цял живот, но човек с изграден характер трудно може да БЪДЕ променен/ Това е идеята.
Аз бих простила изневяра, ама ще му я изкарам из носа.

Lorelei
01-24-2008, 16:18

Да, така е. Един човек, който наистина няма комплекси и сам се е доказал пред себе си не вижда смисъл в това да доминира другия постоянно, защото вижда преимуществата си.

Ne sym syglasna.Zashto trqbva da si mylcha,kogato vijdam naprimer kak nqkoi moi blizyk greshi ?! Kakvo znachi da vijdam preimushtestvata si? Men mi e predelno qsno kakvi kachestva pritejavam,i polojitelnite,i otricatelnite.Tova vseki go znae.Vyprosa e,che ima hora,koito sa si rodeni,za da bydat lideri,ima i takiva,koito cql jivot tiho i podchinitelno se syglasqvat s nqkogo.Interesno mi e,zashto otrichate simbioza,okolo koqto se vyrti sveta.... :-o

Lorelei
01-24-2008, 16:21

Което пък ме кара да мисля, че или не цениш себе си достатъчно и си човек, който позволява да го мачкат или си прекалено глупава.

Dano ne ti se nalaga da se qvqvash na izpit po retorika.Shte te skysat!Logicheskata ti vryzka rqdko q vijdam,a kogato se poqvi se kysa.Ti v nikakyv sluchai ne mojesh da me ubedish dori,che sega navynka e tymno.

Atula
01-24-2008, 16:21
Прекалената симбиоза, води до дифузия със съседа понякога. Българска действителност :-o
За малко излизам, ще се радвам да видя още мнения по темата, а вие моля ви не се избивайте.
Мир! :smt002 ( и рок'н'рол) :-D

Lorelei
01-24-2008, 16:22
Прекалената симбиоза, води до дифузия със съседа понякога. Българска действителност :-o
За малко излизам, ще се радвам да видя още мнения по темата, а вие моля ви не се избивайте.
Мир! :smt002 ( и рок'н'рол) :-D

Nqkolko vyzpitani dami ne biha skochili na boi :)

^Serena^
01-24-2008, 16:25
Lorelei, твоята логическа мисъл се губи. М/у това да си лидер и това да си подтискащ и обсебващ доминант в една връзка има огромна разлика. НО както вече споменах ти си достатъчно ограничена и тъпа, за да размиваш тънката граница.

gostut
01-24-2008, 16:54
прекалено мн ме мързи да чета сиките 11 страници... само ще кажа, че на мъжете им се е*е докато са млади.. и да, всеки изневерява, като има някоя разпоретина, която да си го търси (и като казвам търси нямам предвид да дойде при мен и да ми се натиска... може самото и държание да го показва без дори да ме поглежда) мн ясно, че ще й го дадеш, най-малкото заради собственото си его. и така стоят нещата, като сме млади ни се е*е... обаче кат минат 27-28 години мъжете почва да им е се тая (ако са имали възможносста да се нарадват на времето) даже да им е досадно това, докато жените почват да им се е*е и почват да се мятат по чуждо, защото мъжете им предпочитат да си гледат мача и да пият ракия с приятели.... ТА това води до заключението, че при всички случай жената е виновна за изневярата, или защото като малки момчетата са естествено податливи на тия неща и жените се възползват :-D (мале колко невинни жертви ни изкарах), или защото като минат 30 почват да се чувстват застаряващи и нежелани и трябва да си доказват обратно дори и с чужди мъже, въпреки че си имат свой...

Иначе казано момичета, ако не покажете интелект (90% от вас не го правят) си оставате само забавление...

и преди да побързате да кажете как ще си умра сам, само ще споделя, че си имам сериозна приятелка от две години на която не съм изневерявал, предполагам, че защото е от 10 процента..

krem4et0
01-25-2008, 08:18
gostut-причината е съвсем друга-мъжът достига сексуален пик на 19-24 години, а жената далеч след него 30-35. За това и 1 мъж на 20 рядко се задоволява с 1 жена-просто тя не е в такъв период и търси повече жени. За това и жените след 30 са по-склонни да изневеряват-те са на върха, а партньорите им(изключвам тези семейства, при които мъжа е с 10-тина години по-малък), вече са минали своя сексуален пик ине могат да ги задоволят.
За това е най-добре обвързването(разбирай брак) да стане около 25-28 годишна възраст- мъжът и жената са на приблизително еднакво сексуално равнище и не са склонни да гледат чуждо. това, което имат в къщи им стига и на ДВАМАТА!

amatorium
01-25-2008, 08:29
Shte vi kaja 1 neshto i nqma da go povtarqm zashtoto mi pisna da cheta gluposti za tova kakvi bili mujete i kakvi jenite. Mujete sa ustroini da tursqt jeni, a jenite sa ustroeni da privlekat nai-dobriq do sebe si, s koito da imat detsa. I makar i da suzrqvat fizicheski po-burzo ot mujete sexualno se razlichavat mnogo. Jenite i mujete ne sa ravni - ne zashtoto taka go e ustroilo obshtesvoto, a zashtoto prirodata go e napravila taka. Obshtestvoto e izgradeno vurhu prirodni principi, no v momenta za jalost degradirat (horata se otdalqchavat ot prirodata).
Nqma po-lesno edna jena da e sublaznitelka. Prirodata na muja shte go nakara da hukne sled neq. Ne zashtoto ne obicha gadjeto si, a zashtoto taka e ustroen. 8)

vaniLL
01-25-2008, 08:31
така бил усторен , колко лесно .... :x

Atula
01-25-2008, 09:55
Така, така. Все на всички мъже гаджетата им били в 10 %, които били свестни, а на момичетата гаджетата им били в 10 %, които били съзряли за възрастта си. Няма такова деление. Има деление 6% сексуални, 6% интелектуални, 2% мъдри, 3% търсещи и прочее и прочее. Няма такова нещо като генерално деление на две. И освен това, много ясно, че като ходиш с някого смяташ, че той е в готините проценти. Да, ама често не.

Аmatorium прав си за част от това, което написа, но има и друго. Донякъде съм склонна да оправдая първичната природа на мъжа. Донякъде. Защото именно разсъдъка, чувствата, емоциите и контрола над всичко това ни различава от животните. Затова няма как една изневяра да бъде оправдана с инстинктите или с репликата: Обичам да се ч***м. ( както един ми обясняваше защо изневерява на гаджето си). Трябва да можеш да се контролираш. Не сме маймуни все пак. :?

vaniLL
01-25-2008, 09:58
аз опревдание не намирам и все още не можете да ме убедите
да не става "без да искат" или "попоогрешка"

Atula
01-25-2008, 10:03
Ето за това стига сте жалили обвързаните меже. Опитвам се да ви обясня, че ако един мъж е свестен той няма да се поддаде на изкушението. Ако е маймуна ще се оправдае. Но що за мъж е този, който не може да заповяда на оная си работа къде да се завре ( простете за описателността). Ако искате да се изкарате сами примати и да казвате, че било природа- тогава връзвайте си по една препаска и айде в джунглата.
И аз имам първични желания на моменти, но с тях не оправдавам глупостите, които върша. По-скоро приемам, че грешката си е моя, а не на хормоните ми. :o

amatorium
01-25-2008, 10:09
Taka e. Ne sme maimuni spor nqma. Izkazah tova vuv vruzka v ton s temata. Vsichki se vuzdurjame. A rolqta na izkusitelkite e da ni predizvikvat. I ponqkoga vsichki nie se poddavame na izkushenieto po edin ili po drug nachin. 8)

Atula
01-25-2008, 10:58
Да, а аз определено вървя най-отпред с барабанчето. :D Добре тогава какво би ви изкушило наистина много дори и да не му се поддадете? Кое в противоположния пол.. или по-точно, при наличието на какво у еин мъж или жена можете да прекрачите границата? Или поне да ви се иска да я прекрачите? :o

krem4et0
01-25-2008, 11:05
Ако ми предложи брак.......Това е нещото, което искам, но не получавам от любимия. Искам дом и семейство :D

Lorelei
01-25-2008, 11:05
Lorelei, твоята логическа мисъл се губи. М/у това да си лидер и това да си подтискащ и обсебващ доминант в една връзка има огромна разлика. НО както вече споменах ти си достатъчно ограничена и тъпа, за да размиваш тънката граница.

Izvinqvam se,no ne moga da si pozvolq da govorq s tolkova prosti hora.Opravqi se skypa,kogato me stignesh pone tolkova,che da moga da te vidq s prosto oko,mi se obadi.Za sega prosto ne me zanimavai,zashtoto po vsichko lichi,che ne govorish moq ezik,a az tvoq ne go razbiram.Inata si e inat,a intelekta drugo neshto.

Po temata-Spored men nikoi myj nqma opravdanie,che e izneveril.Prosto ima jeni,koito reagirat na edna iznevqra po razlichen nachin.I e normalno da e taka,zashtoto ako i tq znae,che redovno si kryshka,shte si mylchi.A tova,che na myjete im bilo kak li ne "vrodeno" da se vlachat sled vsqka fusta-Da,ama ne.Nqma takava opciq.Teq typi opravdaniq pred nqkoi drug.Kogato syvsem otgovorno si si hvanal nqkoe mace i uj pak tolkova otgovorno i kazvash,che q obichash,kogato se "podhlyznesh" si dlyjen da se izpravish i da i go kajesh,a ne kato nqkoe 5-godishno lape da se opravdavash,che si zagubil levcheto za hlqba.Ako tova mi se sluchi,predpochitam myja da doide,da si mi go kaje pravo v ochite:"Mila,taka i taka,s edi si koe momiche,pouvlqkoh se,izneverih...." Pyrvo pokazva,che toi nosi otgovornostta za postypkite si,Vtoro,che q ima smelostta da si ponese posledstviqta i Treto,che shtom idva da go kaje s riska da mu kaja"Do tuk bqhme.",znachi ima chuvstva i predpochita da se razdelim,vmesto da me pravi na mauimuna.Zashtoto izobshto nqma da sa malko i teq nagli i bezochlivi,koito shte kajat: "Ne sym vinoven az!Ne sme pravili seks ot 1 mes!Kak da ne i izneverq?" E,togava bih mu lepnala s udovolstvie edin shamar.To biva naglost,biva,ama pyk tolkova.

amatorium
01-25-2008, 11:10
Да, а аз определено вървя най-отпред с барабанчето. :D Добре тогава какво би ви изкушило наистина много дори и да не му се поддадете? Кое в противоположния пол.. или по-точно, при наличието на какво у еин мъж или жена можете да прекрачите границата? Или поне да ви се иска да я прекрачите? :o

Hm spored do golqma stepen zavisi ot choveka, sushto taka i do kolko silna vruzka ima. Ako trqbva da se abstrahirame obache ot muja i vruzkata mu i da kajem "pri ravni drugi usloviq", mislq che nai-silno izkushavashto e samoto raznoobrazie koeto izkusitelkata dava i trupkata na flirta. Ako tq uspee da go primami taka che toi da znae che nqma da ima posledstviq za tekushtata mu vruzka (nqma kak gadjeto mu da razbere) i izkusitelkata e otrakana i charovna ne mislq che neshto moje da go spre 8)

Lorelei
01-25-2008, 11:12
Ако ми предложи брак.......Това е нещото, което искам, но не получавам от любимия. Искам дом и семейство :D

Che ti ne beshe li mlada ?! :shock: :)
Imam predvid na 20 i nqkolko,3-4... ?

vaniLL
01-25-2008, 11:12
dosta mislih , kakvo bi me izkushilo , za da izneverq ... oshte predi da go zadadesh vyrposa ... chudq se kakvo bi me nakaralo ... nz ... ili ne sym vlubchiva ili ... ne se otdavam taka lesno :) :-o

Atula
01-25-2008, 11:13
Първо брак??!! Не.
А колкото до другото. Имам по-различно мнение за иневерите. Според мен не е много достойно да си признаваш изневярата, защото така прехвърляш вината си върху другия. Нека той страда, че ти си парцал. По-добре да не се казват такива неща. На един приятел даже му казах: Това, че ти си прасе и си й изневерил не е нейна вина. Ако искаш да останеш с нея по-добре не й казвай и гледай да си в правия път оттук нататък. Защото кажеш ли й или ще те зареже или ще й причиниш агонията да живее в съмнения. :o

krem4et0
01-25-2008, 11:14

Е, вие не разбрахте замисъла ми..........Ако ти предложат нещо, което искаш, но не получаваш във връзката си-ще залитнеш. Аз искам обвързване, но не го получавам.
Иначе съм на 22, юни правя 23........но това пречи ли ми да искам семейство?

Atula
01-25-2008, 11:17
Недей прави тази грешка. Жени са разбирали на 40 годишна възраст каква грешка е да се обвържеш с първия. Майка ми дори ми каза да поживея и да си избера най-добрия, а не да скачам с мисълта, че съм попаднала на златна мина без да съм видяла какви мъже има и колко повече можеш да получиш от това, което ти дават. 8)

Lorelei
01-25-2008, 11:21

Е, вие не разбрахте замисъла ми..........Ако ти предложат нещо, което искаш, но не получаваш във връзката си-ще залитнеш. Аз искам обвързване, но не го получавам.
Иначе съм на 22, юни правя 23........но това пречи ли ми да искам семейство?

Principno ne.Prosto se ochudvam,che iskash tolkova rano da se zadomish,pri polojenie,che povecheto hora vednyj ojenili ili omyjili se si tyrsqt obratno svobodata.Stranno mi e,ne che go namiram za losho.
Az naprimer smqtam,che 27-28 e edna idealna vyzrast za skliuchvane na brak.Da si si zavyrshil pone edno vissho,da si imash stabilna,dobre platena rabota,a posle kato iskash v grajdanskoto vse shte se vredish za chas. :P

vaniLL
01-25-2008, 11:21
Първо брак??!! Не.
А колкото до другото. Имам по-различно мнение за иневерите. Според мен не е много достойно да си признаваш изневярата, защото така прехвърляш вината си върху другия. Нека той страда, че ти си парцал. По-добре да не се казват такива неща. На един приятел даже му казах: Това, че ти си прасе и си й изневерил не е нейна вина. Ако искаш да останеш с нея по-добре не й казвай и гледай да си в правия път оттук нататък. Защото кажеш ли й или ще те зареже или ще й причиниш агонията да живее в съмнения. :o

ne go namiram za prehvyrlqne na vinata ... ami ako hvane nqkoq bolest i i dokara problemi ... trqbva da se deista otgovorno :!:

che az kakvo sym vinovna , che toi e ebliva svinq (s izvinenie ) ?
a ako iskash da ostanesh s neq , trqbva da bydesh chesten i otkroven
ne biva vzaimnootnosheniqta mejdu horata da sa gradqt na "mrysni taini " i neiskrenost ... vse nqkoga shte mu izlqzat kirlivite rizi i shte e kysno ... zashtoto spored men 1jena bi prostila po-lesno , ako nauchi po-rano za iznevqrata , a ne ot 3 lice ili sled mn vreme ... :?

amatorium
01-25-2008, 11:42
Obache sexa mnogo naseriozno go vzimate. Izliza che ako chovek se nae*e s nqkoi i stava parcal, bokluk i vsqkakuv takuv. Tova e samo sex - nqkolko chasa zabavlenie i krai. Kato izqm nqkoi Mars tova ne oznachava, che sum sprql da obicham mesoto. 8-)

vaniLL
01-25-2008, 11:46
ne mojesh da sravqvash otnoshenieto si kym priqtelkata s hranata , koqto qdesh
mi da vzemame go
osven tova ne stava vypros samo za sexa - pod iznevqra moje da se razbira dori i celuvka

a hora , koito imat nujda s poveche ot 1 partnior i tova e v razrez s mnenieto na partniora im gi pravi bokluk , da
pone spored men

amatorium
01-25-2008, 11:52
Kakto sama kaza "spored tebe", vseki si ima mnenie. I obiknoveno mneniqta za podobni neshta sa razlichni na dvama dushi. Ne zabravqi, che povecheto muje jena, koqto pravi sex e kurva i otrepka. A predstavqsh li si ako nauchat, che i lapa i go poema otzad. 8-) V takuv sluchai kakto go e izpql Bon Jovi: "When the world gets in my face ... I say, have a nice day!" 8)

vaniLL
01-25-2008, 11:55
... sravnenieto ti ne e pravilno ... pone ne za vremeto, v koeto jiveem
i kurva ne narichat , tazi koqto puska oztzad i gylta , a tazi , koqto ne mugat da opynat , pone po moe nabliudenie

Atula
01-25-2008, 12:02
А както казва един мой приятел: каквото и да говорим, ние обичаме курви. По същата логика жените са привлечени към лошите момчета. Тайничко ни се ще ние да ги вкараме в пътя.
Но както и с пеперудата и свеща по-често просто изгаряме. :booooomb:

^Serena^
01-25-2008, 12:18
Ние обичаме лошите момчета, но само за една нощ... същото важи и за курвите. :)

Atula
01-25-2008, 12:21
Хм, не съм съгласна. Аз харесвам този тип мъже и не искам една нощ с тях. Влюбих се веднъж и то в такъв. Лош- знаех го, но толкова силно исках да е мой, че сгреших :-o

vaniLL
01-25-2008, 12:24
az pyk vyobshte ne gi haresvam "loshite" ako imame edno i syshto naum :?

taka che , mila atula ... a kato se vliubi , kako stana ? :)

amatorium
01-25-2008, 12:32
Ima golqma razlika mejdu losho momche s nejna dusha, koeto moje da bude promeneno i debil lishen ot vsqkakva kultura. Tova e mnenieto mi za loshite momcheta. Jenite obiknoveno popadat na vtorite, zashtoto sa dalech po-nahakani 8)

krem4et0
01-25-2008, 13:25
И аз искам добри момчета-невинни, добрички, да ме слушкат :)
Искам да се държи с мен като с дама, но и да е забавен, да е честен, работлив и амбициозен........
И какво лошо ако това е първия ми мъж? Видяла съм мъжко отношение, била съм ранявана, опознала съм мъжете до някаква степен........защо трябва да спя да речем с 5-тима, за да преценя, че този човек искам......Не съм ръгнала да се женя, не и поне следващите 2-3 години. Тази година се дипломирам и живота ми неминуемо ще се промени.......Просто искам нещата да се така-да си намеря работа, да се съберем с приятеля, да поживеем някоя и друга година, да се оженим и да имаме деца. Дали това ще искам утре-не зная. Но това искам днес!

fire_magic
01-25-2008, 13:31

nqma takiva 8-)

amatorium
01-25-2008, 13:32

nqma takiva 8-)

Kupete si kuche 8)

krem4et0
01-25-2008, 13:33
Има, има. Моето момче е по-добър от мен, има по-благ характер и е по-невинен от мен(е, на 1 ниво сме, ама той е по-срамежлив) :grin:

Atula
01-25-2008, 13:51
Защо няма емот-иконка, която си пръсва мозъка, за да я сложа тук? :-o
Аз не искам срамежлив, благ и прочее. Искам някоя откачалка, с която да си живеем весело и да се насладя на всеки миг от младостта си. Не искам праволинеен, защото аз самата не съм. А и хората се променят. Това, че да кажем съм си леко откачена по характер не ми пречи и да бъда отговорна, когато се налага, но Amatorium е прав. Лошите момчета на вид, понякога са страхотни. А и никой не иска работата му да е сигурна отвсякъде. Няма ли тръпка, няма нищо. Искам да се чувствам все едно всеки ден трябва да бъда по-добра за него. Защото нали ги виждам връстничките ми със сериозни гаджета! Повчето спират да се гласят, не се обезкосмяват ( сори за нагледните примери ) и започват да се занемаряват отвсякъде, защото са си хванали някой сигурен. И не ме убеждавайте, че при вас въобще не е така. Отегчението е неминуемо и смятам, че точно в дивите ми години няма как да имам сериозна връзка, защото още не съм видяла доста голяма част, от това, което е приготвил за мен живота, че да знам кое е най-добре за мен в личен , дългосрочен план 8)

Atula
01-25-2008, 13:55
А и да-- според мен мнението, че не е нужно да си спал с повече от един, за да знаеш, че това искаш е твое мнение. Аз съм абсолютно не-сегласна с него и не, защото съм спала с повече от един, а именно защото след като съм спала с повече от един съм видяла какво различно има в сексуален план. Същото е за връзките-- трябва да си имал поне няколко по-емоционални и дълги връзки, за да знаеш какво не търсиш.

krem4et0
01-25-2008, 13:56
Да ти пратя ли мои снимки, да видим дали съм занемарена?
Обличам се винаги добре, винаги съм гримирана и нагласена, винаги се старая да привлека половинката си отново и отново. Това, че той е стабилен, не значи че ми е в кърпа вързан........А и като станеш на определени години и с определен акъл ти се щат различни нща. да не говорим, че аз съм доста сериозен човек и искам до себе си човек на място, а не лигльо...............И не си мисли, че се затваряме у тях и играем шах.....Това не е така-играем табла :D
А и той е много по-забавен човек от мен, с ведър характер и постоянно се шегува.........защо ли ми се струва, че си мислиш, че стабилните мъже са сдухани и смотани?

Atula
01-25-2008, 14:08
Отново не прочете какво написах, а хвърли бегъл поглед. Много добре знам какво представлява връзка. За какви определени години говорим? Имам приятелки на 29 с бебета, помагам им в грижите за тях. Много сме говорили и те на техния акъл ми дават съвет да не бързам и да проверя опциите преди да заявя, че това е човекът.
А и говори ми на мен-- моите приятелки, ако гаджето им е извън града приличат на чуми. И освен това ако приятелят ми каже : не прави това, аз ще го направя и чак като срещна мъж, който да не ми казва какво да правя може и да се замисля. Защото манията за собственост на момчетата и на някои мъже е наистина неприложима в моя свят. Т правят така, че да останеш с впечатлението, че те обичат, за да може да те действат яко. И 50 дипломи не помагат да се осъзнае това. Не сме хитри ние, те са хитри.

:o

krem4et0
01-25-2008, 14:31
Не ми се спори с тебе, най-малкото защто е извън контекста на темата. Какво ще стане в живота ми утре не знам и ти не знаеш, нали?
Не е нужно да съм яла всички видове сладолед, за да преценя, че ягодовия ми харесва........

amatorium
01-25-2008, 14:39
Da no i nqma kak da znaesh dali bananoviqt ti haresva poveche ot qgodoviq bez da si go opitvala 8-)

krem4et0
01-25-2008, 14:51
Е, ама на света има 3 милиарда мъже-всички ли трябва да опитам?

amatorium
01-25-2008, 15:02
Na sveta ima milioni hrani. Znaq, che nqma da gi opitam vsichkite no gledam da opitam ot nai-hubavite, koito imam shans 8)

tesco
01-25-2008, 21:28
Евала на такива момичета и момчета,като авторката.Точно такива хора,като вас,показват що за стока е човека до теб.Аз лично се впускам в такива флиртове и точно когато се стигне до кулминацията,се отдръпвам и правя най-лудия секс с любимия човек.но не забравяй-сега ти спортуваш,гледай и ти,като улегнеш, да не попаднеш на "спортист" :)

Atula
01-26-2008, 08:42
Da no i nqma kak da znaesh dali bananoviqt ti haresva poveche ot qgodoviq bez da si go opitvala 8-)

Добре казано, това иамх предвид. И аз няма да опитам всички храни, ама е хубаво да се понахраня докато още ставам на работа, а не на 30 да се разделя с приятеля си от 10 години и никой да не ме иска.

tesco, прав си пич. Като поулегна надявам се спортистите да са далеч от мен защото аз веднъж писах тая теория тук, но жената има афенитет към мъже, които завършват на -ен ( олигофрен, кретен и т.н. ) и такива, които завършват на -ист ( баскетболист , футболист и т.н. ). Но и в преносния смисъл на думата си прав пак--- такива търсим много често. :oops:

VeSna
01-26-2008, 10:13
Защо да и е курвенска играта? Знаете ли колко се кефя, когато милото ми отиде на диско и мой приятели ми званят да ми казват какво прави и КОЯ е отпратил? След предишната ми връзка-провал, аз правих точно като нея. До леглото не се е стигало - момента е по-скоро - Лек флирт от моя страна, те праеха 1-та крачка. Идват започват да сегат да ме целуват (ако ги огрее с 1 целувка-огрее, ако не-не). Казвам, че отивам на въздух и когато тръгнат по мен, думите - Абе, ла*но такова, к'во си мислиш? А приятелката ти? Махни ми се от очите! Ти ако ми беше гадже да съм те убила до сега...."

И общо взето момичетата разбират - една се опита да ми прави проблеми, но аз само й казах - "Мисля, че не съм аз виновна, затова че твоя неможе да си го държи в гащите... 2 вариянта : 1-или не можеш да го задоволиш, затова ходи по чуждо или 2-ходиш с ебати лекето. И мацката разбра, че съм права.

Един единствен опит имам в който момчето ми казва "Аз държа на приятелката си" Отговора ми беше - евала - шапка ти свалям!

Аз бих предпочела, някоя изкусителка да се привърти покрай мойто за да му видя реакцията. Засега само съм чувала от приятели...

krem4et0
01-26-2008, 10:16
Na sveta ima milioni hrani. Znaq, che nqma da gi opitam vsichkite no gledam da opitam ot nai-hubavite, koito imam shans 8)
Най-хубави според кого? Аз съм яла черен хайвер, ама предпочитам лютеница..........всеки си има собствен вкус. А и най-хубавата храна за организма е киселето мляко-нещото, което опитваме 1-во!

Atula
01-26-2008, 11:21
Най-хубави според кого? Аз съм яла черен хайвер, ама предпочитам лютеница..........всеки си има собствен вкус. А и най-хубавата храна за организма е киселето мляко-нещото, което опитваме 1-во!

Боже!! За какво говорите?! Как си яла? И да-- и аз съм за опитването-- може черният хайвер да не ми хареса, но поне ще мога да дам компетентно мнение и обяснение защо.
Vesna, права си. И аз им казвам евала... по-точно не им казвам, защото не ми се е случвало аз да се пробвам, а той да каже- ама не, моля ти се, имам си приятелка.. Явно на страшни прасета попадам. А и аз това им обяснявах. Може просто да си стоя в дискотеката и да гледам как палаво ми намига гаджето на онази от другата група, която следобед ми твърдеше какъв мъж-слънце си има. :o

amatorium
01-26-2008, 11:38

Qzuk che kazvash kolko mnogo chetesh puk nishto ne razbirash. 8-)

vaniLL
01-26-2008, 13:56
teq sravneniq na horata s vidove hrana :? az kato nqkoi pastet li da se chustvam :?

Lorelei
01-26-2008, 13:59
teq sravneniq na horata s vidove hrana :? az kato nqkoi pastet li da se chustvam :?

Ne znam za teb milo,ama az sym file ot akula. :D
Вие двете по-полека с чата! това е 2-рото ми прдупреждение към вас, а при 3-то следват и санкции!
krem4et0

Atula
01-26-2008, 16:51
Е, ама на света има 3 милиарда мъже-всички ли трябва да опитам?

Ще видиш зор. Ама поне 3-ма няма да е зле по мое мнение :-o

tesco
01-26-2008, 17:26
Определено трябва да се опита поне с 3-4-5 партниора,защото рано или късно,всичко става еднообразно и банално само с НЕГО/НЕЯ,и тогава става дума за изневяра.Пък ако си опитал/а от повечко,разбираш какво точно те влече,и си намираш точния човек,който да те задоволява максимално.
А като си бил/а само с един,не знаеш какво точно е "максимално" :?

Atula
01-26-2008, 19:00
Точно това имах предвид. Айде аз отивам на рожден ден в Канапе-- и ще гледам да вкарам в изневяра някой пич :)

Lorelei
01-26-2008, 19:02
Точно това имах предвид. Айде аз отивам на рожден ден в Канапе-- и ще гледам да вкарам в изневяра някой пич :)

Vnimavai samo da ne popadnesh na nqkoq macka,koqto shte te vkara v reanimaciq. :grin:

Atula
01-26-2008, 19:07

Vnimavai samo da ne popadnesh na nqkoq macka,koqto shte te vkara v reanimaciq. :grin:

Зодия Скорпион съм и си умирам да се бия :-D А и аз внимавам, чак толкова глупава не съм :D

kalpazanka
01-26-2008, 19:11
Atula, а как би се почувствала, ако един ден мъжа, който е до теб, залитне по изкусителка?

Lorelei
01-26-2008, 19:12

Зодия Скорпион съм и си умирам да се бия :-D А и аз внимавам, чак толкова глупава не съм :D

Dobre.Az samo da predupredq,za da si nqmame otsystvashti syforumci utre. :P

Ice_Queen_
01-26-2008, 19:33

Atula,слаДулче,предупреждава къде ходиш молИм тА! ;)

Lorelei
01-26-2008, 20:03

Atula,слаДулче,предупреждава къде ходиш молИм тА! ;)

Xa-xa.Luda li si be ? Nqma gram shans... :P

lithium4e
01-26-2008, 20:14
доста хора си падат по обвързаните.. "чуждото е хай-сладко".. аз не мисля така..и това,че някой е обвързан не може да ме привлече.. а отностно защо изневеряваме..хм..по различни причини..може нещо да ни липсва..може да е защото ти е омръзнало от човека с който си..а може просто да не осъзнаваш какво правиш и после да разбереш,че е било грешка..но според мен това е най-унизителното нещо,което можеш да причиниш на човека до теб..и най-болезнено..

tesco
01-27-2008, 06:16
Кажи сега,кажи,"прееба" ли някой :)

Shane
01-27-2008, 06:23
Абе защо се нахвърляте така на момичето... Може би всеки един от вас го е правил тва, ама айде бой по главата на тоя, който си е признал... Не ви разбирам... :? :?

[B]a[N]D[i]T[k]a
01-27-2008, 10:39
хаха .. за мен изкусителка не значи това.. бтв замисляш ли се че в очите на приятелката на даденото моомче изглеждаш като ку*ка... нещо от сорта (знам го от личен опит :? ) определено ако дадено момче си има фр не бих се замесила да си имам нещо с него.. :) а защо изневеряваме .. . явно просто не държиш достатъчно на човека до теб или ти липсва нещо ... абе и аз съм ги правила тези номера ... не е кои знае кфо ама .. кофти тръпка :oops:

Barbie
01-27-2008, 11:12
Детски истории, прекалено много филми гледаш. Това не е игра, това е твърде много свободно време. И ти не си изкусителка, а девойче, което си няма по-смислени занимания.

Ако срещна момче, което има връзка, единствената причина поради която бих се намесила в нея е ако имам сериозни намерения към него (ако изобщо е възможно трети човек да се намеси в една стабилна връзка). Свалям картите на масата и той трябва да направи избор. Не вярвам в еднократни преживявания. Или искам един мъж за дълго време, или изобщо не ми трябва. (Така се развиха нещата със сегашния ми приятел.) А това дали има връзка слабо ме касае - дали ще бъде с мен или с приятелката си трябва да реши той (аз не нося никаква отговорност към чувствата на приятелката му - тази отговорност тежи на неговите рамене).

Но ако някой ден усетя, че проявявам интерес към мъжете като част от някакво егоцентрично забавление - дълбоко ще се притесня за самочувствието си. Защото почти всяка жена може да съблазни еднократно един неверен мъж, стига да си го постави за цел. Не е голямо геройство, не е кой знае каква игра. Но очевидно в интимния й живот няма нищо по-стойностно, което да запълва времето й и да занимава вниманието й.

Atula
01-27-2008, 11:49
Да, определено вечерно време си нямам друга работа.
Но за да спестя на другите да гадаят как стоя и си чопля носа по цял ден ще кажа,. че уча, тъй като съм в сесия, пиша си материалите за едно състезание, тренирам си танците и нямам свободно време, в което да кроя тези си планове. Самочувствие си имам в излишък и понякога сама си се дразня за това.
А иначе снощи си мина добре. Не съм пипала чуждо. Но... преди няколко години една приятелка ме прееба и стана гадже с момчето, което харесвах тогава. Тя, обаче, беше много влюбена години наред в един, който не я ебаваше за жива и я подминаваше като пътен знак, Аз винаги съм казвала, че не трябва да отмъщаваме, защото Господ се грижи за тази част. И нощес ми се доказа. Въпросният много се въртя около мен, а аз само си помислих - малко късничко, но като знам онази госпожица как още трепери като го види е все тая кога.

tesco
01-27-2008, 12:18
Ако визираш мен,в грешка си.Аз дори я подкрепям :)

Atula
01-27-2008, 12:26
Стана сложно, взех да се обърквам :-o

Virgin
01-27-2008, 19:06

ох, разбирам те много добре... говорили сме си мн пъти на тая тема :oops: не целя да се хваля или да изпъквам по някакъв начин, но общо взето съм свикнала да съм обгърната с внимание (от мъжки произход) и ако видимо няма такова, си го набавям по един или друг начин - какво ме грее, че си има приятелка ---> ще съм поласкана, ако предпочете мен, пък и аз, ако съм на дискотека примерно, не търся нищо сериозно, освен ако набелязаният от преди индивид не е там. Та... ако момчето, което съм си харесала, има приятелка, това ме амбицира да му докажа, че съм по-добра и че ще е най-добре да избере мен. За тая цел обикновено се налага първо да й изневери, така че не виждам какво по-хубаво от това да постигаш целите си. Пък и, както е казано - целта оправдава средствата, затова не осъждам подобно поведение, все пак и аз съм му подръжателка... :-) и на мен ми се е случвало да измъкват гаджето под носа ми, но това са го правили единствено разни бивши от дълги връзки, а те няма как да нямат по-голямо влияние от мен... все пак са преживели много повече, а трудно може да се отърсиш от подобно нещо... :?

Защо изневеряваме? Защото нещо ни липсва, разбира се... Ако, даже след като си заявил на половинката си от какво имаш нужда, не си го получил, не виждам друг изход, освен изневяра или раздяла...

За да сме с няколко едновременно, значи получаваме от различни хора това, което ни липсва, ако сме с всеки поотделно.

Нормално е да лъжеш в такива моменти. Това говори за липса на доверие между партньорите. А по принцип във връзките си лъжем, за да избягваме неудобни въпроси, скандали и прочие. Смятам, че всеки, в някакъв етап от връзката си, е лъгал. Както вече казах, това си е в реда на нещата --==> неудобната истина ;) 8)

amatorium
01-27-2008, 19:26
;] Ne moga da povqrvam, che takova simpatichno momiche moje da ostane bez mujko vnimanie, no shtom kazvash ... 8)

Virgin
01-27-2008, 19:39
;] Ne moga da povqrvam, che takova simpatichno momiche moje da ostane bez mujko vnimanie, no shtom kazvash ... 8)

exee недей така, че кой знае колко ще си вирна носа :D :grin: :-) :oops:

Schnitzer
01-27-2008, 19:39
Професия biAtch

Atula
01-27-2008, 20:48
Първо ви призовавам да прочетете пост-а на ;] от предичната страница, за да видите много от нещата, които все още не съм написала.

Някога отдавна прочетох една много хубава мисъл на чина ми в даскало, която гласеше: В любовният триъгълник, винаги единият от ъглите е тъп.
:arrow: ако трябва да доразвия тази мисъл бих казала, че изкусителката отвсякъде погледнато е правият ъгъл. Тя няма на кого да дава обяснения, за нея забавлението е отговорът в играта. Кой тогава е тъпият ъгъл? Много трудно може да кажем.
Прави бяхте, когато казахте, че правейки това аз имам някакъв проблем, който така разрешавам. Да, разбира се, това е резултат от много предшни събития, от разочарованието, че най-хубавите неща са ти под носа, а не си ги забелязаъл и сега, когато съм по голяма искам да не пропускам нещата пред себе си на никаква цена. Дали запълвам липсата на истинската любов докато тя дойде- може би да.
:arrow: Но ако погледнем и от още една страна на въпросът. Не сте ли забелязали момчета, че когато имате гадже някак си интереса към вас нараства? А Вие момичета не сте ли забелязъли как изведнъж около момчето, което сте приемали за даденост се появява някаква неустоима аура в мига, в които си хване приятелка? Когато едно момче има гадже той все едно бива оценен от критиката (женската част в случая). Както с филмите- като получат 2-3 Оскара или 30 милиона прихои за първия уикенд и си казваш-- Я да видим за какво иде реч! И отиваш да провериш. Може да е твърде цинично сравнението ми между мъжете и холивудката реалност, но в крайна сметка в този свят рейтинга е всичко.
А искусителките, колкото и нехаресвани да са, са си с висок рейтинг. 8)

amatorium
01-27-2008, 21:09
Spored men interesnoto v tazi tema e realniqt motiv na iskusitelkata. Tq e macka, koqto ima nujda ot dokazvane i ima jelaniq kum muja. Ima oshte edin motiv, no nego shte premulcha. A po otnoshenie na izkusitelkite te sa ponqkoga stavat dosta golemi jertvi na nqkoi zavladqvashti tehni obekti na deistvie. 8)

Atula
01-27-2008, 21:15
Зависи дали са на ясно с правилата. Ако аз знам, че правилото е "без чувства". не бих желала да отговарям и за последици.
Но, да, натресох се веднъж на пачи яйца. Това, което ти казваш, amatorium, e че можеш да бъдеш победен в собствената си игра. И да много боли от това ( кофти личен опит от софийски играч ). 8)

amatorium
01-27-2008, 21:26
]

Ne nedei. :-) Virnatite momicheta ne sa interesni. Ako nqkoi den stanesh izkusitelka budi milovidna izkusitelka. 8-)

Virgin
01-27-2008, 21:30
аз пък, кво прая, кво струвам, все тръгвам с тях накрая :-| :twisted:

Virgin
01-27-2008, 21:32
]

Ne nedei. :-) Virnatite momicheta ne sa interesni. Ako nqkoi den stanesh izkusitelka budi milovidna izkusitelka. 8-)

името ми е мн подходящо за миловидна изкусителка 8-) 8) :-)

Atula
01-27-2008, 21:33
Хаха :D :D :D Кофтеее.. Особено когато единия ходи с една и съща риза от лятото насам, как да не предпочетеш някой друг.
Това да си изкусителка изморявабе, хора, то да не е лесно :grin:

Virgin
01-27-2008, 21:37
Хаха :D :D :D Кофтеее.. Особено когато единия ходи с една и съща риза от лятото насам, как да не предпочетеш някой друг.

аххахах мани мани и мойта не е лесна :D :grin: :razz: :-P

Atula
01-27-2008, 21:40
]

Мойта е лесна, твойта си е направо сложна. Ти си повече изкусителка от мен, за това си признавам без бой :-)

Virgin
01-27-2008, 21:45
]

Мойта е лесна, твойта си е направо сложна. Ти си повече изкусителка от мен, за това си признавам без бой :-)

хаха аз ги цъкам от една компания, за ся 2ма са долу, ще видим дали ше има още :P :lol: :grin: :oops:

amatorium
01-27-2008, 22:01
Eh che ne ne vi pozbavam. A Atula bila i skorpionche na vsichkoto otore O:)

Barbie
01-28-2008, 00:25
А искусителките, колкото и нехаресвани да са, са си с висок рейтинг. 8)

:lol:

Разговорът ви до този момент е поразително забавен... За Бога, момиче, ти не си на 15, слез на земята. :roll:

Може ли да отбележа отново, че такъв биологичен вид като "изкусителки" не съществува (още по-малко пък "големи", "по-малки", "средни", "грамадански"... 8-) ). Има жени, които по някаква причина имат прекомерна нужда от мъжко внимание. (Всички обичаме от време на време да си гъделичкаме самочувствието по подобен начин (в случай, че не сме обвързани, естествено), но става притеснително, когато жена го обяви за "професия". ) Сама казваш, че нямаш реални чувства към потенциалното обвързано момче; че не би започнала връзка с такова момче - тогава каква е целта? "Играта"? Моля ти се, холивудски истории - интимните човешки отношения не са надпревара - няма победители. Освен това са далеч по-сложни от това, което описваш ти. И как да не заключа, че една жена, която сама си лепва етикет има нужда да се доказва пред някого, че дори и пред себе си?! (Да не говорим, че свалянето на някой младеж е далеч от талант или изкуство. Въпрос на желание е. Да обичаш и обектът на чувствата ти да обича теб, да изградите красива и стабилна връзка - това е много по-голямо предизвикателство.)

А относно дали мъж, обзаведен с гадже е по-секси - не. Не го прави по-вървежен. Смятам се за достатъчно интелигентна, за да мога сама да опозная един човек и да преценя желая ли АЗ връзка и бъдеще с него. Не очаквам мъжът да върви с оценка от други жени, прикачена към ревера му. Предпочитам го свободен. Не ми е нужно да си доказвам, че съм по-добра от приятелката му - такова сравнение мужду хората е нелепо. Само това ми трябва - да си късам нервите покрай предишните му връзки.
С гадже или без, опознавам човека, преценявам искам ли този мъж или не и в първия случай правя необходимото, за да бъде с мен. Но ако се съмнявам в чувствата си продължавам напред и отдавам времето, емоциите и вниманието си само на този, за когото смятам, че ги заслужава.

Virgin
01-28-2008, 07:00
А относно дали мъж, обзаведен с гадже е по-секси - не. Не го прави по-вървежен. Смятам се за достатъчно интелигентна, за да мога сама да опозная един човек и да преценя желая ли АЗ връзка и бъдеще с него. Не очаквам мъжът да върви с оценка от други жени, прикачена към ревера му. Предпочитам го свободен. Не ми е нужно да си доказвам, че съм по-добра от приятелката му - такова сравнение мужду хората е нелепо. Само това ми трябва - да си късам нервите покрай предишните му връзки.

тук смятам, че не си достатъчно искрена :? как така ще е нелепо подобно сравнение между хората?! имаш ли по-голям брат или сестра, които имат повече успехи от теб? очевидно не, защото тогава сравнението е неизбежно :? а приказката: "хубавите ябълки прасетата ги ядат", според теб откъде идва? аз не ти говоря да си късаш нервите от предишните му връзки - въпросът е, че той вмомента има връзка, а твоята цел е да избере теб, защото ти искаш да си с него. и ако в крайта сметка той скъса с нея и тръгне с теб или пък си остане с нея, а ти - с пръст в уста, дали пък няма да се чуди и ядосва една от двете ви над мисълта: "какво му дава тя, което аз не мога, с кое ме превъзхожда, че го е спечелила?".

а относно това, че не се влияеш от преценката на други жени - ако чуеш, примерно, колежките ти как говорят за твоя човек колко е зле, или обратното - какъв е красавец, съмнявам се, че реакцията ти ще е безразличие :? в единия случай това може да те откаже от него или да предпочиташ поне в началото по-малко хора да знаят (говоря хипотетично), а в другия вероятно ще ти е кеф, че по вас шарят множество завистливи очички :::

С гадже или без, опознавам човека, преценявам искам ли този мъж или не и в първия случай правя необходимото, за да бъде с мен. Но ако се съмнявам в чувствата си продължавам напред и отдавам времето, емоциите и вниманието си само на този, за когото смятам, че ги заслужава.

какво означава да се съмняваш в чувствата си - ако не съм влюбена от пръв поглед, не става - това ли имаш предвид? човека го опознаваш най-вече по време на връзката ви, защото тогава някои правила не важат, а други се поставят наново - не всеки би се справил с някои от ограниченията, ето още една причина за изневяра :::

другата част от поста ти не смятам да я коментирам, защото повечето неща се повтарят от предишни мнения и така ще се затвори един порочен кръг ;)

krem4et0
01-28-2008, 07:21
Atula, ако беше слушкала в часовете по геометрия учителката, а не беше хвърляла погледи на Пешо от съседния чин, щеше да знаеш че в 1 триъгълник, не може да има прав и тъп ъгъл едновременно........В любовния триъгълник е същото......дали има тъп или е само остроъгълен, но в никакъв случай не е правоъгълен, защото никой не е прав в тази ситуация. нито ти си права да искаш чуждо, нито момчето е право да погежда встрани...............
А, дали 1 мъж е по-желан когато има гадже.не мисля. Била съм дълго време необвързна, цялото ми тийнйджърство премина в това и обвързания мъж за мен е бил табу. Не, защото нямам силите да го спечеля, а защото дори и за 1 миг не искам да свиря 2-ра цигулка в оркестъра.......Мен не са ме привличали обвързани мъже и не смятам, че са по-секси или имат определена аура.

Virgin
01-28-2008, 07:28
Atula, ако беше слушкала в часовете по геометрия учителката, а не беше хвърляла погледи на Пешо от съседния чин, щеше да знаеш че в 1 триъгълник, не може да има прав и тъп ъгъл едновременно........В любовния триъгълник е същото......дали има тъп или е само остроъгълен, но в никакъв случай не е правоъгълен, защото никой не е прав в тази ситуация. нито ти си права да искаш чуждо, нито момчето е право да погежда встрани...............
А, дали 1 мъж е по-желан когато има гадже.не мисля. Била съм дълго време необвързна, цялото ми тийнйджърство премина в това и обвързания мъж за мен е бил табу. Не, защото нямам силите да го спечеля, а защото дори и за 1 миг не искам да свиря 2-ра цигулка в оркестъра.......Мен не са ме привличали обвързани мъже и не смятам, че са по-секси или имат определена аура.

добре де, много ми е странно как говорите за нещо, което не сте изпитали, като истински специалисти :-o кой е казал, че ще свириш 2-ра цигулка?? нали в крайна сметка получаваш това, което искаш, писах го в коментара на по-миналата страница, но явно не си благоволила да го прочетеш... когато видиш, че не се получава ---==> продължаваш напред, взимаш си поука и избягваш минали грешки. пубертетът е точно, за да се направят грешките, така че после, най-малкото, да знаем какво да очакваме отсреща и да сме подготвени в реакцията си ;)

krem4et0
01-28-2008, 08:26
Е, ама аз когато бях пубер беше ти неудобно да говорите за секс, малцина го практикуваха, малцина имаха гаджета дори......все пак моя пуберитет започна от 10 годишна и приключи някъде 7-8 клас, съдейки по развитието ми като ръст или вторични полови белези от тогава. Сега завършвам висше образование-прави си сметка кога е било това! Та именно от 10-11 до към 15 не съм имала гадже, нещо повече не съм искала гадже. С момчетаа от квартала ритахме топка, играехме разни игри и никога това не е имало сексуалн подтекст. А после взех да раста и на акъл и исках сериозна връзка, сериозен човек, стабилност и сигурност....Не, че не съм имала и по-фриволни периоди, но те бях само начин да се справя с любовно разочарование и никога не съм стигала до крайности, никога не е било с обвързани...
Някои хора не можем да си позволм да грешим и заради други причини, които няма да коментирам. Понякога в определена среда не само, че не грешиш, но и нямаш правото на това, това е скъп лукс, който и сега на 22-23 години не мога да си позволя...Дали съм грешила-всеки го прави. Възрастта обаче не е била причината да го правя и не ми е служила никога за оправдание.

amatorium
01-28-2008, 08:27
Taka e po-dobre rano chovek da se najivee i da se naluduva otkolkoto da ne e vidql nishto kato mlad i posle da go podgoni meraka i complexite bash kogato mu e vreme da pravi semeistvo 8)

vaniLL
01-28-2008, 08:31
Taka e po-dobre rano chovek da se najivee i da se naluduva otkolkoto da ne e vidql nishto kato mlad i posle da go podgoni meraka i complexite bash kogato mu e vreme da pravi semeistvo 8)

+1
ama nai-dobre e , chovek i mlad i porasnal da znae , kakvo iska , a ne da podskacha neorientirano kato peperudka ot cvqt na cvqt 8)

krem4et0
01-28-2008, 08:32
Не е задължително.....не мога да кажа, че съм се налудувала като по-малка, но не мога и да се оплача. За мен да се налудувам е означавало да отида на дискотека и да танцувам до припадък, да се прибера и толкова........всеки си има разбирането какво да прави. Това, че не съм правила секс с 15 мъже от 13 годша съвсем не значи, че като стана на 25 ще ме хванат лудите и ще го правя със всеки срещнат, нали? Разбира се, че няма гаранция че точно това няма да стане или ще стане, но аз добре познавам себе си и не бих предала любим човек, не бих предала принципи и убежения, заради 1 час лудории, които така или иначе имам у дома, когато искам!

Wrathchild
01-28-2008, 08:37
Изобщо кой ви излъга, че да се наживееш означава за 365 дни да се изчукаш или изпонатискаш със 365 човека?

Th3 Fuck3r
01-28-2008, 08:39
Аз под "изкусителка" разбирам просто и ясно "курва".Ето и мнението ми за предаването, което съм гледал най-много 2 пъти и се отватих.Пращат млади семейства, знаейки че с такива момичета на острова 100 ще има изневери и така нататък...
Не им пука за бъдещето на хората, а само за парите, които ще вземат от цялата работа.Пратили някви курвета там, дето биха се нае*али със всеки и по всяко време и очакват да стане хубаво предаване.Еми това искат хората, да гледат секс и перверзии и т.н...
Според мен цялото тва предаване беше маса просто !

amatorium
01-28-2008, 08:45
Da se najiveesh ne oznachava da purhash ot cvqt na cvqt vseki den. Prosto chovek trqbva da pravi neshtata kogato im e momenta. Da si igraesh v pqsuchnika na 20 e sushto tolkova tupo kolkoto i da pravish swinging na 14. I vse pak chovek ne trqbva da izpitva postoyanno nqkakva guzna suvest, a da pravi kakvoto mu dusha saka. Ako govorim kato cqlo za sexa ako nqkoi nqma jelanie da experimentira na dadena vuzrast nqma zashto da se nasilva. Ako obache ima jelanie za neshto nai-dobre da ne go podtiska. Tova mi beshe ideqta ama izbqgahme malko ot zaglavieto na temata 8)

Virgin
01-28-2008, 08:58
Аз под "изкусителка" разбирам просто и ясно "курва".Ето и мнението ми за предаването, което съм гледал най-много 2 пъти и се отватих.Пращат млади семейства, знаейки че с такива момичета на острова 100 ще има изневери и така нататък...
Не им пука за бъдещето на хората, а само за парите, които ще вземат от цялата работа.Пратили някви курвета там, дето биха се нае*али със всеки и по всяко време и очакват да стане хубаво предаване.Еми това искат хората, да гледат секс и перверзии и т.н...
Според мен цялото тва предаване беше маса просто !

май изобщо не си чел какво пише в темата :?

Virgin
01-28-2008, 09:01
Е, ама аз когато бях пубер беше ти неудобно да говорите за секс, малцина го практикуваха, малцина имаха гаджета дори......все пак моя пуберитет започна от 10 годишна и приключи някъде 7-8 клас, съдейки по развитието ми като ръст или вторични полови белези от тогава.

не че нещо, ама тва за пубертета си беше абсолютна глупост... ти ако съдиш само по външните белези, значи сега на 11 години свършва пубертетът :lol: всичко е в главата, когато там бушува буря, значи още си тийн :D :P