- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Професия "Изкусителка"
Темата не е едностранна, а има няколко въпроса, на които ми се ще да видя и вашата гедна точка.
Аз имам склонноста да обръщам внимание на обвързани момчета. Разбира се, никога на гаджетата на мои приятелки и близки. Но ако харесам някое момче и знам, че има приятелка това не само че не ми пречи, а и ми действа като афродизиак. Не мога да устоя на изкушението да опитам дали мога да накарам по мен да хлътне момче, което има връзка, дали мога да го накарам да изневери на приятелката си с мен и да видя докъде ще стигне всичко това.
Случвало ми се е много, много пъти.
Другата страна на проблема е: Защо изневеряваме? Кое е нещото, което ни кара да обърнем гръб на любим човек, да го излъжем или просто да имаме и някой друг едновременно с него?
Имам много да пиша по тази тема, но искам да тръгнем засега оттук.![]()
a pravish li go , kogato i ti si obvyrzana?
az moje bi sym dosta naivna i doverchiva ... obache kogato znam , che nqkoi e s men i smqtam , che vsichko e qsno i che nqma tyn-myn ... i hodenki po drugi i zaribqvanki s drugi![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ami az nqmam sklonost kam izkusitelstvo i ne se barkam na 4ovekk koito znam 4e ima vrazka.Za ostanalsta 4ast iznevqrqvame s nqkoi koito e na po-dobro nivo ot partbniora s koito sme v dadeniq moment sa6to taka e kogato ni se otdade primamliv odoben moment , v moment na slabost i izku6enie( makar4e za men nqma takav moment).![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Udi Alan go e kazal mai, che nai-silnite strasti sa vinagi kogato ima zameseno treto lice.
Prosto flirta i izkushenieto sa nai-vulnuvashtata strana na sexualnostta. Te sa tova, koeto podhranva mozuka. Generira nagon i jelanie. Qvno obichash da si igraesh s horata![]()
Eating isn't cheating - Arnold
То хубаво, че ти действа като стимул връзката на момчето, хубаво че четакаш по този начин егото си, ама не си ли мислиш поне малко за клетото момиче. не, че и то е случило на партньор, след като се поддава на каквито и да е изкушения, но все пак без дразнител е по-лесно да останеш верен, отколкото когато 1 знойна красавица(не зная дари си такава, но предполагам след като си успяла да разделиш толкова 2-ки) ти се кикерчи насреща и предлага лесно достъпно и различно удоволствие....................
И без да те обиждам си мръсница, особено ако целиш тяхната раздяла. Ок, харесала си го, той е проявил слабост, правили сте секс....задоволи се с това. Защо трябва да искаш непременно да е стеб в друг план. Абе като се влюбиш и искаш само 1 човек, ще видиш за какво ти говоря, когато някоя "дама" се цели в панталоните му........
Обаче и мъжете са нагли. Наскоро един, който се кълне в живота си, че обича приятелката си и изневери. Аз не искам нищо от него и го направих само, за да му покажа, че е задник. Но той продължава да твърди, че нищо лошо не е направил. Питах го: ако приятелката ти разбере дали ще е на същото мнение? Да, играта е всичко.![]()
Първо на първо това не е мъж, защото мъжът когато казва нещо той не е сигурен 100% в него, а 200. за мъжка дума не си ли чувала? Ела и изкуши моя приятел да го видим колко струва и той, става ли?
haide pak po decki da otgovorq no kogato "obichash " , "dyrjish" , "vqrvash","mislish " za partniora si , ne mojesh da mu izneversih
spored men skukata i ednakvostta vyv vryzkata te kara da si tyrsish prikliuchenie
moje bi si sviknal s dosegashniq pratnior , karash na avtomatichno i ... kogato se poqvi neshto interesno se osyznavash , doiskva ti se raznoobrqazie ... taka si q predstavqm az iznevqrata![]()
no edna takava v vryzka "po navik" rano ili kysno svyrshva .... edna iznevqra moje da e samo povoda , ne prichinata ... taka che , horata imat nujda da bydat naranqvani i da naranqvat , da si igraqt s chujdite chustva![]()
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Не бях прочела пост-а на Кремчето. Така... Аз когато обичам ако ще да ми се разкикери насреща някой пич ще го подмина. Не, не мисля за клетата девойка, която не знае как да накара приятеля си да не гледа настрани. А нека се уточним: аз не отивам в дискотеката и питам: ти имаш ли си гадже и ако "да" айде да се ебем. Различно е. В повечето случаи нещата са тръгнали от приятелство и след това са прераснали в нещо друго- затова не ми пречи да кажа на мъжа след това, че е задник. Може просто да ме е целунал, но защо, щом си обича приятелката? Няма извинение поне в моите очи. Аз затова и не бих почнала връзка с такъв дори да я зареже заради мен. Защото следващия път ще зареже мен. Разбери ме правилно-- аз не ценя подобни мъже. С тях не бих имала връзка. Наречи го игра, или както искаш.
не се обиждай, но за мен това е по- скоро професия "кучка". Нагледал съм се на такива и съм устоявал до сега. никога не съм изневерявал на човекът до мен, никога няма да го направя. Така съм мислел, мисля и предполагам, че ще си остане така.
Може би ти правиш това за да галиш егото си, но предния коментар на не помня кой е прав. Винаги има друга страна, винаги за удоволствието на един е нужно болката на друг.Понякога от такова "съблазнително поведение ми се гади!
Подигравали са ми се, шегували са се с мен за това, което не съм направил с такива като теб, когато съм имал възможност.. доколкото зависи от мен- така ще си остане. Ако се сближа с момича никога не бих я наранил.звучи малко като от филм, но аз съм доброто момче, което винаги се стреми да угоди на другия и в края.. абе кво да говоря, ясни ви са филмите
![]()
И ти като каква се изявяваш-като морален съдник на хората, като дявола в главичкие на всички момчета ли? Кое ти дава правото да играеш подобна игра? Защо ти да си тази, която да го прави...
Хубаво, че мъжа ми не излиза по дискотеки![]()
i v kraina smetka - pokazvash na momichetata kakvi zadnici sa priqtelite im ???
vsqka situaciq si e razlichna ... ot iznevqra do iznevqra ... vypreki , che ako moq napravi podobno neshto , nqma da namiram razlika i da gledam koe e po-malko i koe poveche![]()
![]()
Az nai-obicham da si igraq s takiva mdamiVizshata forma na flirt si e neshto mnogo qko puk i zakalqva psihikata i povdiga samochuvtvieto. Nqma nishto losho v neq stiga da ne flirtuvash pred polovinkata si. Che i dori kogato e pred neq ponqkoga samo q karash da se starae oshte poveche. Vajna e igrata.
Ima razlika mejdu elegantniq flirt i grubata iznevqra. Nadqvam se qsno e.
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от amatorium
kolkoto i "elegantno" da flirtuva , ako razbera ili vidq ... do tam s "nas"
ako e s men , e samo s men , ako iska druga - prav mu pyt , nikogo ne sym vyrzala za sebe si.
ako ima nujda ot podobni igrichki ,az nqmam nujda ot nego
Не се изживявам съдник. Не съм развалила връзките им аз. Те самики са си ги развалили. Освен това не съм казала на гажето на някой досега, че да кажем съм имала нещо с него. Вчера стоях на една маса с приятелката на един, с който имахме нещо. И не съм се издала дори. Решението дали ще и каже си е негово. А и има и друго. Повечето пъти аз съм харесала някого, започнали сме я да чатим, я да излизаме и след време видиш ли ти- излиза, че той имал приятелка. Е аз съм виновна, а? Или аз съм курва? По-скоро аз съм необвързана, поне засега, и не съм им вионвна, че не знаят какво искат![]()
obache nqma kak da se proqvi tova "razvqlane" , ako nqma nqkoe momiche , da im pomogne![]()
Колко си благородна само, помагайки на бедните момиченца като нас, които имат сериозно връзки.......
И после идват и ми вдигат някакви жени скандали на мен. Вместо да си бият шута на гаджетата. И така проблемът, дами и господа, се разраства, както ви обещахТук идва и моментът с комплексираната, в много случаи, българска жена, която търпи изневери от страх да не остане сама. Как ще имаш ти таралеж в гащите и няма да знаеш? И не всички живеем в София. Я пробвайте в Плевен или в Свищов да въртите аферки? Аха... да ама не.
![]()
aferkata ran ili kysno se hvashta ... moje da e sled 16 godini , kogato jenata ima 2 deca
i ako obichash ne obijdai jenite i momichetata ... ami ako tova momiche obicha , obicha hubavite i loshikachestva na momecheto ... ako e gotovo da prosti ... vinata ne e samo v momcheto "dami i gospoda"
az dali bih vdignala skandal na nqkoq muhla , koqto pipa "na moq teritoriq"
ako znam , che tq e povoda i ako sym v po-napadatelno nastroenie kakto mi se sluchva vse po-cheto
da bih razkarala nego i bih q napravilana 5 stotinki![]()
Мхм... само дето аз не им се натискам. Може да ме кефи, но няма да се унижавам да му се подлагам на него. Говоря ти за моя случай, когато мъжът е виновният. Трябва да скочиш на него, ако гледа встрани, а не на обекта на желанието му. Не можеш да избиеш всички необвързани жени. Отношенията са джунгла. Оцеляват едни, други- не. И аз не съм Цар Лъв- вижте темата. За съвсем друго говорех.Първоначално написано от miss california
А защо след като разбереш, че е обвързан, продължаваш със заигравката? Ти сама си написа темата и ние момичетата със сериоззни връзки, няма как да не см против теб и против такива като теб, които да ни показват колко слаби мъже си имаме. И какво му е на Свищов? По-лесно или по-трудно ще ми изневери приятеля, след като сме в малък град....Сега видях че си от Плевен и разбрах защо е такова поведението ти.........не, че нещо ама в Свищов плевенчани имат славата на женкари, а плевенчанки на к**ви..........
Първоначално написано от Atula
v choveshkite otnosheniq nqma bqlo i cherno ... ima stotici dr nioansi
kogato se sluchi neshto - karanica , spor , iznevqra i t.n. ne e vinoven samo ediniq
nqma takova neshto "myja e vinoven"
vinovni sa dori i 3mata - priqtelkata , myja i "izkusitelkata"
dam djungla e , ne sym trygnala da izbivam nared :P nito da se samorazpravqm sys vsichki - bih se samorazpravqla samo s 2mata![]()