Влез

View Full Version : Будалка ли ме, че не е правила секс изобщо?

OZ_OZ
03-06-2008, 17:50
Здравейте хора!Реших да пиша тук щото имам съмнения че ме будалкат нещо.Имам си гадже от няколко месеца сме заедно ...Нещата опряха до секс...и тя ми каза че е девствена и искала анален секс първо.Малко се учудих ,но не казах нищо/малко момичета искат първия им път с момче да е отзад/.Дори се притесних защото никога не съм правил анален секс.И така с мацката минахме през "франция" и сложих презерватива ,тя на задна прашка.И тук е изненадата...влезе и в задника изклучително лесно ,само със смазката на кондома.Според вас будалка ли ме че не е правила никакъв секс??За новобранец като мене в тази област..не очаквах изобщо да и го вкарам....от РАЗ.Ще чакам мнения от компетентните момичета и момчета за което мерси предварително.

За годините ...17 са нейните,18 почти 19 моите.

т.7
krem4et0

FikSi91
03-06-2008, 18:11
daje nqma da do4eta tva deto si napisal kato iska analen sex se saglasqvai be genie :P hahaha toi e po hubav kvo ti puka ;) :D hahah

bebe_zaiche
03-06-2008, 18:16
Май те будалка ;)
Дам. Или те будалка, или сере лайна като на балтон ръкавите.

klient
03-06-2008, 18:20
Budalkate...Na taq kofa sa i prasnali "devstveniq" zadnik...100% ti kazvam pi4 a i sam siguren `e e pravila i vaginalen sex.Pomisli samo kolko devstveni 17 godi6ni poznava6?Ima edin laf 4e ve4e stana taka ,na 12-13 godini momi4eto e vav foruma na 20 ve4e stari babi :D

Naman07
03-06-2008, 18:27
Ili se e otvorila sama otzad ,za da ne se my4esh ti,ili naistina te budalka :-o .Vinagi moje da pitash :P

Kras4eto_lp
03-06-2008, 18:30
Ili se e otvorila sama otzad ,za da ne se my4esh ti,ili naistina te budalka :-o .Vinagi moje da pitash :P
И как се отваря отзад :-D :lol:

Xtuning
03-06-2008, 18:30
KLI-ENT познавам момичета на 17 които са супер мацки , и са детствени .

А за историята ..Братле залагам си оная работа че отдавна е забравила кой и е бил първия ....

gergana_sweet
03-06-2008, 18:32
Аз също съм на мнение че те е взела за канарче...Дано поне наистина е девствена.Вече мисля че се досещаш че са и скъсал дупето..сорка че ти го казах така директно в прав текст.

hottie
03-06-2008, 18:37
I men purvia put mi vleze ot raz , bez boli ! Prosto biah dobre predrazpolojena. Spoko :)

rusnache
03-06-2008, 18:49
Ако не се е стегала не е никакъв проблем. Вобще не е определящ фактор това колко пъти го е правила от зад. В смисъл визирам, че като за 17 годишна едва ли го прави по 5 пати седмично от зад от 3 години насам, че да има такова влияние.

Ако и е било готино по време на акта, то има шанс да не и е за първи път ако с нищо не е показала, че я кефи много, то и е бил първия път.

hottie
03-06-2008, 18:56
Ако не се е стегала не е никакъв проблем. Вобще не е определящ фактор това колко пъти го е правила от зад. В смисъл визирам, че като за 17 годишна едва ли го прави по 5 пати седмично от зад от 3 години насам, че да има такова влияние.

Ако и е било готино по време на акта, то има шанс да не и е за първи път ако с нищо не е показала, че я кефи много, то и е бил първия път.

Ami razbira se ! Kakto kazah po-gore i na men mi vleze mnogo lesno purvia put, ama naprimer presdi 2 sedmici stana mnogo trudno, moje bi za6toto biah mnogo izmorena i ne se biah otpusnala dostatu4no..
vsi4ko e otnositelno!

aanitogb
03-06-2008, 19:22
hihihi 1000 procenta te bodalka moje vaginalen sex da nee pravila no analie e pravila obedena sam nevazmojnoe da vleze ot raz ot parviq pat 4ove4e balak si az po sa6tiq na4in izlagah edno mom4e poiskah analen sex i my kazax 4e nesam a vsa6nost bqh pravila i sa6to na nego my be6e lesno kato ve4e bqh pravila no toi nese yseti

aanitogb
03-06-2008, 19:29
4ove4e koi kvot i da kazva nestava devstveno momi4e ot parviq pat dago poeme ot raz kolkoto i lesno da moje da q ytvori6 6te trqbva malko pove4ko ysilie ako ne sto procenta pone 1000 xilqdi procenta sam obedena 4e goe pravila predi teb

hottie
03-06-2008, 19:36
4ove4e koi kvot i da kazva nestava devstveno momi4e ot parviq pat dago poeme ot raz kolkoto i lesno da moje da q ytvori6 6te trqbva malko pove4ko ysilie ako ne sto procenta pone 1000 xilqdi procenta sam obedena 4e goe pravila predi teb

A pri men kak stana? :)

gergana_sweet
03-06-2008, 19:43
На мене първият път не ми влезе хич лесно....Но сега вече е друго ,доста лесно ми го вкарват...А пък може да си внушавам ,но...си мисля че има разлика от девствено и тренирано дупе.

hottie
03-06-2008, 19:46
I vupreki vsi4ko 6tom sama si e poiskala "purvia put" da i e otzad...sigurno ne i e za pruv put :)
Taka 4e po-skoro sudia po tova, a ne po lesnoto vkarvane

rusnache
03-06-2008, 19:48
Имайки предвид, че съм с над 6-7 години по-голям от хората дето коментират, мога съвсем спокойно да се базирам на личния опит и да кажа, че зависи от състоянието в което се намира момичето в момента. С приятелката ми правиме анален секс от година и нещо всеки път когато правиме секс, има случаи в които е невъзможно да го вкарам и случаи в които имам чувството, че мога да вкарам и юмрука си вкарам. Когато го правихме за първи път влезна лесно, а и беше първи, но имаше игра с пръсти преди това, така, че има шанс да е от това.

Апсурдните мнения да не те притесняват, едва ли половината от хората дали мнение някога през живота си са правили анален секс.

klient
03-06-2008, 19:49
На мене първият път не ми влезе хич лесно....Но сега вече е друго ,доста лесно ми го вкарват...А пък може да си внушавам ,но...си мисля че има разлика от девствено и тренирано дупе.

Opredeleno ti vliza po lesno,sled troika i dva 4asa analen nqma kak da ne ti e prasnat zadnika...Pone halkata da ti darji o6te....

hottie
03-06-2008, 19:52
Имайки предвид, че съм с над 6-7 години по-голям от хората дето коментират, мога съвсем спокойно да се базирам на личния опит и да кажа, че зависи от състоянието в което се намира момичето в момента. С приятелката ми правиме анален секс от година и нещо всеки път когато правиме секс, има случаи в които е невъзможно да го вкарам и случаи в които имам чувството, че мога да вкарам и юмрука си вкарам. Когато го правихме за първи път влезна лесно, а и беше първи, но имаше игра с пръсти преди това, така, че има шанс да е от това.

Апсурдните мнения да не те притесняват, едва ли половината от хората дали мнение някога през живота си са правили анален секс.

+1

niksy_bub
03-06-2008, 19:54
Май те будалка ;)
Дам. Или те будалка, или сере лайна като на балтон ръкавите. :lol: i az mislq taka :-D

rusnache
03-06-2008, 19:57
А дали вобще някой от вас малки приятели, знае, че за връщане в нормално състояние на сфинкстера му трябват около 10 минутки и само след много дълго упражнение на анален секс ( невъзможно за 17 годишно момиче ) самия мускул се разстяга, но чак на старини има шанс да се отпусне така, че да е лесно преодолим.

padnal_angel
03-06-2008, 22:40
moje da e devstvena samo otpred . . .

rame
03-06-2008, 22:49
I vupreki vsi4ko 6tom sama si e poiskala "purvia put" da i e otzad...sigurno ne i e za pruv put :)
Taka 4e po-skoro sudia po tova, a ne po lesnoto vkarvaneАз не съм правила анален,така че нз има ли разлика от първия или следващ път.... :D Но мога спокойно да кажа,че съм напълно съгласна с the_hottie,защото просто от тва което ти е казала според мен си личи,че поне задникът и не е "девствен" :-D

Nik4o_Spain
03-07-2008, 00:15
Mneniq :lol: za nqkoi sam saglasen za drugi ne mnogo sam umoren da pi6a pove4e ama ste pravi si4ki :D seki za sebe si estestveno :?

vaniLL
03-07-2008, 09:36
malko e stranno,che e poiskala 1 pyt otzad ... moje da e pravila predi tpva sex , no i pri men , pri dobra vyzbuda vliza sravnitelno lesno ... obache i az si mislq , che e do trniranost i otpuskane na muskulit , golqmo doverie v partniora , che nqma da te narani , che shte e vnimatelen i ogromno jelanie za sex v duppeto ...

taka che si mislq , che moje bi ne si i 1viq ,no da ne te otchaivam - hora vsqkakvi :) amo ako e mastrobirala taka i i harsva i oje da se otpuska ???

varianti vsqkakvi

Undying
03-07-2008, 09:59
Тя го е искала,предразположил си я добре-защо пък да е невъзможно да и е било за първи път? :smt104

hooliganka89
03-07-2008, 10:48
Stranno,az analen sex ne praktikuva,i ne moga da dam koi znae kakvo mnenie,dave napravo nqma da dam.Ama po princip e stranno na 17 devstvena,che i iska i otzad...Ne se vrazva mnogo makar,che momicheta vsqkakvi ima :)

vamp
03-07-2008, 10:59
KLI-ENT познавам момичета на 17 които са супер мацки , и са детствени .

А за историята ..Братле залагам си оная работа че отдавна е забравила кой и е бил първия ....

Не си залагай така лесно парчето :)
Иначе съм на твоето мнение,тук говорим за "опитна мръсница",която има странно чувство за хумор или е от типа "а ти защо ме излъга,че кайена е твой :)"

amatorium
03-07-2008, 11:43
Mnogo zavisi ot momicheto. Bil sum s devstvena purvo otzad. I vse pak spored men veznite klonqt kum versiqta, che mackata vuzmojno da e devstvena, no e poemala i drugi pishoci v dupeto predi tvoq. Spor nqma che moje da vleze bez problemi ako e dobre predrazpolojena, no sama da ti se predloji taka naburzo govori, che veche e svetnata. 8)

tqnko1
03-07-2008, 14:53
nqma da te budalka 8-)

v3n0ma
03-07-2008, 15:47
bazika te

Kamel4enceto
03-07-2008, 16:54
Damm primiri se 4e te poslugva ne6to...Edno devstveno momi4e purviq si put po smurtno nqma da iska da i e otzad... ili do sea samo tam sa q ebali i za tva .

howland
03-07-2008, 17:00
Случаи с момичета, които първо го правят отзад не са чак такава рядкост. Също не е странно, че е станало лесно. Щом тя го е поискала, значи е била предразположена. Следователно е била и отпусната.

Според мен:
Невинна до доказване на противното. Засега изчакай и виж дали ще се натъкнеш на други доказателства. :D

Lorelei
03-07-2008, 17:08
Az kato po-mnitelna i nedoverchiva pyk si mislq che te lyje.

tan0
03-07-2008, 17:34
ooo opredelo moje da ne e az imah edna pz det na 20 beshe i nikoi ne q beshe i pipnal am tq si beshe i zadrastena de ama inache beshe hubava katerica...

OZ_OZ
03-10-2008, 15:58
Mersi na vsi4ki za mneniqta i savtetite.Az govorih s neq i si prizna 4e e bila s dosta mom4eta,rapzlaka se i kaza 4e e sajalqvala i me e izlagala poneje ne iskala da me izgubi.Sega i kazah 4e iskam vreme da razmislq dali d abada s neq ili ne.Tazi ve4er 6te vzema okon4atelno re6enie za tova kakvo 6te stava s nas zanapred.Mersi o6te vendja na vsi4ki,pomognahte mi mnogo.

gaberot
03-10-2008, 21:47
Добре дошъл в Комиците! :D

MakeMeLaugh
03-11-2008, 09:07
А тя как се държеше по време на секса забрави да кажеш.
Пристискваше ли се много. Стенеш ли. Измъчена ли беше. Приболя ли я. Спирахте ли за почивка. И с какво темо го правихте? ???????
Няма значение, че е влязъл от първия път.. важно е по тези критерии горе да си направиш заключение.

И да ти кажа, чувал съм за няколкомслучая, дето момичетата си правят редовен анален но се пазят дълго от вагиналния. Явно мислят, че така се пазят и всичко е наред, ма според мен е по-зле така..

MakeMeLaugh
03-11-2008, 09:10
Mersi na vsi4ki za mneniqta i savtetite.Az govorih s neq i si prizna 4e e bila s dosta mom4eta,rapzlaka se i kaza 4e e sajalqvala i me e izlagala poneje ne iskala da me izgubi.Sega i kazah 4e iskam vreme da razmislq dali d abada s neq ili ne.Tazi ve4er 6te vzema okon4atelno re6enie za tova kakvo 6te stava s nas zanapred.Mersi o6te vendja na vsi4ki,pomognahte mi mnogo.
Опс, това сега го видях :(

Уфф лошо. Аз лично не бих останал с нея. Да знам, че са я минавали сумати народ и то отзаде.. мцу.

gaberot
03-11-2008, 09:32
Щом е с презерватив, щом има смазка вие какво очаквате? Да се засилва от метър и да цели задника ли?

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХахяхяхххАХахях АААА Божеее, това ме изкефи на мах :razz: :razz: :razz: :razz:

Nik4o_Spain
03-11-2008, 10:02

Badi s neq 6tom ti dopada i 6tom ti e priznala e 4esno momi4e ... samo ne razbiram za6to si4ki iskat da badat parvite :lol: mnogo mi e stranno spored men e mnogo mnogo po hubavo da ne si parviq badi sas neq i az vi pojelavam uspeh :)

coolkiss
03-11-2008, 12:29
Много яко гадже имаш :)

ubuntu
03-11-2008, 14:24
Може да е правила само анален и да не си дава котето .... а нали знаеш колко са умни някои хора .. тя не се чувства девствена но ... на практика може и да е .. що не я пита в прав текст ...? :?

hooliganka89
03-11-2008, 15:12
Ne e vajno da si parviq,a da si posledniq.Stava vapros,ako q obichash naistina,nqma za kakvo da q obvinqvash,che e pravila sex s drugi...Ne e normalno,priznat grqh e polovin grqh :)

mi6lence
03-11-2008, 15:31
hm mai te budalka i te e vzela za ribka :-D

FunnYboY
03-11-2008, 16:52
Може и да е правила досега само анален, но не и вагинален, с цел да се пази... и това се среща :shock:

Следващият път провери с пръстче, ако е тясна - значи... :grin: си късметлия :D

Wrathchild
03-12-2008, 04:18
Аз също съм на мнение че те е взела за канарче...Дано поне наистина е девствена.Вече мисля че се досещаш че са и скъсал дупето..сорка че ти го казах така директно в прав текст.И би ли ми обяснила как така хем е правила анален секс хем не е девствена? Какво значение има къде са й го вкарвали...

gergana_sweet
03-12-2008, 14:24
Аз също съм на мнение че те е взела за канарче...Дано поне наистина е девствена.Вече мисля че се досещаш че са и скъсал дупето..сорка че ти го казах така директно в прав текст.И би ли ми обяснила как така хем е правила анален секс хем не е девствена? Какво значение има къде са й го вкарвали...

Ми има,ако не е правила вагинален секс е девствена..С анален секс не може да отвори.Мястото което е за нормален секс и за размножаване е едно-вагината.Дори и отпред да са и проникнали с пръсти и да е била скъсана девствената ципа пак е девствена докато няма проникване с пенис.Поне така мисля и не налагам мненнието си на никой.

MishitoOo
03-12-2008, 14:31

Ми има,ако не е правила вагинален секс е девствена..С анален секс не може да отвори.Мястото което е за нормален секс и за размножаване е едно-вагината.Дори и отпред да са и проникнали с пръсти и да е била скъсана девствената ципа пак е девствена докато няма проникване с пенис.Поне така мисля и не налагам мненнието си на никой.

съгласна съм докато не влезе пенис си остава девствена 8-)

Wrathchild
03-12-2008, 14:39
Влиза пенис, но отзад. Мислете бе, хора...
Това е като да й влезе краставица и да каже, че не е девствена.
Това, че не й е скъсана девствената ципа и не е влизал пенис на правилното място не значи, че е девствена. Неслучайно му казват анален СЕКС...

sexita
03-12-2008, 15:10
Може и да е правила досега само анален, но не и вагинален, с цел да се пази... и това се среща :shock:

Следващият път провери с пръстче, ако е тясна - значи... :grin: си късметлия :D

Ясно и точно;)
Бе вие голями експерти се извъдихте по отношние на аналния секс :-o Малиии...Milena_pld ли ви поведе,не знам... :-D

TopTa
03-12-2008, 19:00
mi moje dr put da e pravila analen moje i prosto da e bila otpusnata i predraspolojena i za tova da e stanalo taka lesno!