View Full Version : Колко пари ви е най-скъпата дреха?
PinkFloydSound
05-10-2008, 12:35
Вий прашки ли носите бе?
Буоожеее!!! :lol:
Носенето на прашки от каквато и да е материя, колкото и пари да са, на която и марка да са-все си е вредно!
nejnaDROGA
05-10-2008, 14:50
Вий прашки ли носите бе?
Носенето на прашки от каквато и да е материя, колкото и пари да са, на която и марка да са-все си е вредно!
А ти какво носиш килоти като ан бабати ли :razz: :razz: :razz:
П.П. Я обясни защо според теб прашките са вредни? :razz:
LovePoisoned
05-10-2008, 15:33
Вий прашки ли носите бе?
Мааалко по-нагоре на тая страница + във важната тема в "Здравни проблеми и болести" има информация.. :/
Вий прашки ли носите бе?
Ауууу много смешно :lol: :lol: :lol: :lol: Ужас как до сега не сме пукнали всички, защото носим прашки (независимо дали от 2 или от 200лв)?!??!!? :shock:
А ти знаеш ли,че и седенето пред компютъра е вредно?И слагането на грим? И хапването на марули от пазара?
Буоожеее!!!
MaDdNeSs_GirL
05-10-2008, 16:18
Вий прашки ли носите бе?
Ауу, ние сме били наистина залупени, заради носенето на прашки. Би трябвало да се срамуваме от себе си. :shock: Добре, че беше ти, за да ни усведомиш и образоваш...
Компютърът е вреден също,но го ползваш нали? И мобилните телефони са вредни, но дори в детската децата си прехвърлят картинки и мелодии. :?
moni_fashion_shopping
05-10-2008, 18:18
jinsi-999lv.
zasto li si gi vzeh :-o :-o :-o :shock: :shock: :shock:
nejnaDROGA
05-11-2008, 07:05
Вий прашки ли носите бе?
Мааалко по-нагоре на тая страница + във важната тема в "Здравни проблеми и болести" има информация.. :/
Ама все пак ако не си видяла там пише "синтетично влакно" т.е. изкуствен плат (както аз го наричам :-D ) Но не забравай,че има и копринени и памучни и т.н. :) Е сега друг е въпроса,че някои носят тия боклуци от по 2-3 лв. ... :)
krem4et0
05-11-2008, 08:45
Вий прашки ли носите бе?
Всъщност са вредни, защото микробите от ануса лесно отиват във влагалището.
А ето и още нещо, копирано от друг форум
вредата от прашките е следната. Поради впитостта им в женските органи, които са обогатени и с жлези, се получава една перфектно топла и влажна среда за развитието на едни неприятни 'другари', наречени гъбички. Като стоим няколко часа с прашки, особено лятото и... се спарваме, познахте
А спането с прашки е най-вредното нещо на света. Аз нося прашки не и постоянно. А и 1 секси памучни или дантелени боксерки са си алтернатива във всяко отношение. Изключвам, когато обувам полу прозрачна рокля и тънък панталон. Въпреки, че си има чудесни безшивни бикини, с които все едно нямаш бельо.
П.С.
Вижте тази тема:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=146124&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=e45d5813f2c1a15cfd3c2f1ff152d05e
OtherDimension
05-11-2008, 09:34
кремче, вредно е и да се диша въздуха в големите градове
от утре те искам с противогаз!
п.с. яко се филмираш.......
krem4et0
05-11-2008, 09:42
кремче, вредно е и да се диша въздуха в големите градове
от утре те искам с противогаз!
п.с. яко се филмираш.......
Аз не живея в голям град. но пък водата ни е за чудо и приказ.....
OtherDimension
05-11-2008, 10:22
важна беше идеята.... явно си дотолкова вманиачена в тия болести и опасности, че не можеш да носиш каквото поискаш , да се храниш с това, което искаш спокойно
стегни се
AtMosFera
05-11-2008, 10:37
Вий прашки ли носите бе?
Всъщност са вредни, защото микробите от ануса лесно отиват във влагалището.
А ето и още нещо, копирано от друг форум
вредата от прашките е следната. Поради впитостта им в женските органи, които са обогатени и с жлези, се получава една перфектно топла и влажна среда за развитието на едни неприятни 'другари', наречени гъбички. Като стоим няколко часа с прашки, особено лятото и... се спарваме, познахте
А спането с прашки е най-вредното нещо на света. Аз нося прашки не и постоянно. А и 1 секси памучни или дантелени боксерки са си алтернатива във всяко отношение. Изключвам, когато обувам полу прозрачна рокля и тънък панталон. Въпреки, че си има чудесни безшивни бикини, с които все едно нямаш бель
П.С.
Вижте тази тема:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=146124&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=e45d5813f2c1a15cfd3c2f1ff152d05e
Ми който си взима прашки с правилния за него размер няма да има такива проблеми.
С гащи през лятото да не би да се спарваш по-малко :shock: чисто логически тва не може да е вярно
peteto89
05-11-2008, 17:09
noseneto na pra6ki naistina e vredno poglednete v nqkoi zdraven sait ginekolozite jkazvat 4e tova sa nai-nehigieni4nitoto belio (makr4e i az nisq no go znam s sigurnost)!!!
mhmhmhmhm
05-11-2008, 18:17
az bqh 4ela w nqkyw westnik 4e noseneto wodi do rak na neshto si :-o
besnicataa
05-11-2008, 18:32
стига бе темата не е за прашки а зааа колко е най-скъпата ви дрешкаа.. :D
krem4et0
05-11-2008, 19:33
важна беше идеята.... явно си дотолкова вманиачена в тия болести и опасности, че не можеш да носиш каквото поискаш , да се храниш с това, което искаш спокойно
стегни се
О, аз не съм се вманиачила изобщо. Говорех хипотетично, че не е полезно. Аз си нося прашки, но не прекалявам...
OtherDimension
05-11-2008, 19:49
нищо в живота не е полезно, но като се почнат филмите е още по-вредно...
;)
това се опитвах да кажа с малко повече думи :)
love_veselka
05-11-2008, 19:52
noseneto na pra6ki naistina e vredno poglednete v nqkoi zdraven sait ginekolozite jkazvat 4e tova sa nai-nehigieni4nitoto belio (makr4e i az nisq no go znam s sigurnost)!!!
Не знам до колко е вярно,но на мен с прашки ми е 100 пъти по-комфортно,отколкото с бикини или боксерки.
OtherDimension
05-11-2008, 20:00
^ :shock:
Не знам до колко е вярно,но на мен с прашки ми е 100 пъти по-комфортно,отколкото с бикини или боксерки. i na men
^мда, и аз съм свикнала...не ми прави впечатление, когато не са само "2 връвчици", пък и не се очертава, с каквото и да си облечен...уотевър
sodomicdream
05-14-2008, 19:00
най-скъпата ми дреха е балната ми рокля - 440 лева
sodomicdream
05-14-2008, 19:07
Не знам до колко е вярно,но на мен с прашки ми е 100 пъти по-комфортно,отколкото с бикини или боксерки.
@peteto89 е доста права! Нека малко да погледнем реално на нещата - като ходим по голяма нужда, да речем не у дома, а в училище ни се случй или някъде другаде) не можем да се подмием и сме с прашки...
То колкото и да трием все остава нещо, което после се лепва не бельото, състоящо се от ластици, които после наистина много трудно се перат.
И другото което е - анусът е едно от най-чувствителните места на тялото, което дантелените прашки или от тези по-... оскъдните (не знам как да ги нарека тези, които действителност отзад са само ластик) протъркват ануса и се образуват с течение на времето хемороиди.
стига бе темата не е за прашки а зааа колко е най-скъпата ви дрешкаа.. :D охххх ти имаш нужда от още една КАСКА за да се скриеш (ама маркова) 14 годишна пикла каза: щЕ ГО СКЪСАМ МУхахахаххахахаххахахххах ахххххххххххххххххххххххх хх
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: скъсай го....момиче мн си зле ама мноооооого
TheNewReligion
05-14-2008, 20:32
@peteto89 е доста права! Нека малко да погледнем реално на нещата - като ходим по голяма нужда, да речем не у дома, а в училище ни се случй или някъде другаде) не можем да се подмием и сме с прашки...
То колкото и да трием все остава нещо, което после се лепва не бельото, състоящо се от ластици, които после наистина много трудно се перат.
И другото което е - анусът е едно от най-чувствителните места на тялото, което дантелените прашки или от тези по-... оскъдните (не знам как да ги нарека тези, които действителност отзад са само ластик) протъркват ануса и се образуват с течение на времето хемороиди.
Така е ! Пък и е супер гнусно задника ти да излиза от гащите . Съжалявам , но колкото и да е секси е супер гнусно ! :? :? :?
amatorium
05-14-2008, 21:32
jinsi-999lv.
Boje kolko muka ima po toq svqt, Boje! 1000 leva za djinsii ...
еми обичам дрехите,щото те до някаква степен показват човек какъв е..изразяват го по 1 или др начин.Моите дрехи и обувки са хубави ,по простата причина,че винаги кат харесам нещо,да кажем дънки или маратонки,или пантофки винаги са по 100 лв ..просто те ме грабват и ми хващат окото.. не съм имала дреха за повече от 120 лв
royal_girl
05-16-2008, 21:20
по принцип не робувам на марки,но когато мога си копувам качествени маркови неща. точно най-скъпа не мога да посоча,но напоследък най-скъпото нещо,което нося е един анорак на адидас,мисля,че беше около 100лв
Skylined
05-16-2008, 21:35
По принцип не гледам да е нещо марково, а нещо което да ми хареса. Но като сме тръгнали за по-скъпи дрешки да се похваля и аз:
Суичер Umbro - 81 лв, тениска на Адидас за 53(миналата събота си я взех) и вчера си купих една много готина тениска на Levi's за 69. Та в общи линии е това. Не харесвам маркови дрехи на Pumа и Reebok - вече много хора носят такива и не ми се иска и аз да се издокарам с още една като не я свалям от мен :]
Ми аз като се замисля всичко ми е скъпо :oops: Не че се хваля просто като тръгвам да пазарувам се изръсвам доста,но предпочитам да е нещо марково качествено отколкото поредния боклук(разбира се има и изключения например Terranova-абсолютно никакво качество,пък колкото ще да е марково :-x )
hungry_vampire_f
05-16-2008, 22:29
kubinki... 170$
как не :lol:
Deliverance
05-16-2008, 23:11
tt
Все още ви водя, дори и след 10 страници.. :D
Мойта пишка ще да е най-голямата :razz:
Очила 600 лв? ЛолЗ..
Един си изстърва очилата и вика 'мале, хвърлих 200 лева'
jinsi-999lv.
Boje kolko muka ima po toq svqt, Boje! 1000 leva za djinsii ...
да бе :lol: те ако са златни нямя да струват толкова
ResPekT333
05-18-2008, 07:41
оле оле това ли е най-важно колко е най-скъпата ти дреха....пф......
320 maratonki na nike ,koito po4ti ne nosq ...
Факт е, че носиш мъртви мармоти на гърба си. И това е отвратително.
Хапсолютно!!! Гле'й к'ви са били симпатяги преди да се сблъскат с безскрупулния свят на модата...
http://www.glengreen.com/images/wv_news/2005/feb_05/groundhog.jpg
А аз си мислех, че съм разглезена. 8-) Ний след две години само приказки за мода сме се научили - ако можеш да си вземеш памучна парцалка, на която пише Cavalli, за 300лв, същата парцалка, на която не пише нищо - за 50лв...то обезателно все някъде я има и за 25лв. :) Предпочитам та си взема 10 парцалки за 25лв, от колкото една за 300. :) А още повече предпочитам да си купя едно лоу-кост билетче до Париж и от там да си взема парцалка за 15 евро 8-)
Понякога не става дума дали имаш възможност да си купиш някаква глезотия, а дали няма нещо, за което е по-смислено да дадеш тия пари - примерно съм много по-склонна да давам пари за пътуване, от колкото за скъпи дрехи (А аз постоянно си купувам дрехи. Но в крайна сметка като цяло гледам да не злоупотребявам. Родителите ми ми предоставят достатъчно добри финансови възможности да купувам каквото ми е на душата. И все пак, имайки предвид, че не си изкарвам сама парите, не бих тръгнала да се хваля как за дънки давам толкоз, колкото мога да дам, за да изкарам някой курс по нещо или да отида до някой нов град... Като започна сама да се издържам вероятно ще ми е кеф да кажа, че съм дала **** евро за сандали - просто защото явно съм успяла да изкарам такива пари. Докато някой друг изкарва парите, дето аз пилея, предпочитам да си мълча.)
SunShinePearl
05-18-2008, 11:28
mi edna rolkq 100 lv i obuvkite kam neq 60 lv sega nemoga da se setq za ne6to dr i samo vednaj sam q slagala na svatbata na kaka pf
SunShinePearl
05-18-2008, 11:49
a i dve teniski po pora4ka na Bon Jovi 100 lv ob6to ami kato se zamislq nqmam dreha nad 100 lv
asi_basi
05-18-2008, 12:22
Факт е, че носиш мъртви мармоти на гърба си. И това е отвратително.
Хапсолютно!!! Гле'й к'ви са били симпатяги преди да се сблъскат с безскрупулния свят на модата...
http://www.glengreen.com/images/wv_news/2005/feb_05/groundhog.jpg
А аз си мислех, че съм разглезена. 8-) Ний след две години само приказки за мода сме се научили - ако можеш да си вземеш памучна парцалка, на която пише Cavalli, за 300лв, същата парцалка, на която не пише нищо - за 50лв...то обезателно все някъде я има и за 25лв. :) Предпочитам та си взема 10 парцалки за 25лв, от колкото една за 300. :) А още повече предпочитам да си купя едно лоу-кост билетче до Париж и от там да си взема парцалка за 15 евро 8-)
Понякога не става дума дали имаш възможност да си купиш някаква глезотия, а дали няма нещо, за което е по-смислено да дадеш тия пари - примерно съм много по-склонна да давам пари за пътуване, от колкото за скъпи дрехи (А аз постоянно си купувам дрехи. Но в крайна сметка като цяло гледам да не злоупотребявам. Родителите ми ми предоставят достатъчно добри финансови възможности да купувам каквото ми е на душата. И все пак, имайки предвид, че не си изкарвам сама парите, не бих тръгнала да се хваля как за дънки давам толкоз, колкото мога да дам, за да изкарам някой курс по нещо или да отида до някой нов град... Като започна сама да се издържам вероятно ще ми е кеф да кажа, че съм дала **** евро за сандали - просто защото явно съм успяла да изкарам такива пари. Докато някой друг изкарва парите, дето аз пилея, предпочитам да си мълча.)
Napalno sam saglasna s teb. Nqma smisal da se hvalite za koe kolko ste dali poradi protata pri4ina, 4e ne vie ste kihnali mangizite v magazina a mama vi i tati vi! Na men ne mi puka dehata dali 6te e ot 100lv ili 10lv, vajnoto da mi haresva, da e udobna i efektna! Predpo4itam da si dam parite za smisleni ne6ta, kato ekskurziq do qki mesta ili pak nujnite u4ebnici... E, da, davala sam v pove4ko pari za drehi, kato mi haresvat pla6tam sumata daje i da e po-golemi4ka ot normalnoto. Ne mi puka, za6toto az sama si izkarvam parite i roditelite mi ot godini ne sa mi davali pari.Ta za kakvo e tova fukane? Za6toto tazi tema mi izglejda to4no na tova - fukane, koi za koe kolko dal.
PepiDesigns
05-28-2008, 11:08
За дрехи няма значение колко пари ще дам ..
Принципно "рекорда" ми е
99 Евро за Кецове .. а бяха намалени .. :D
Риза - 95 лева.
Дънки - 170 лева
Суичер - 120 лева
Но няма значение дали носиш скъпи или евтини дрехи ..
Трябва да ти харесват ;)
Принципно в момента съм с кецове за 29 евро ..
Дънки за 75 лева ..
Ризата дето е 95 лева си я нося вече втори ден :oops:
Ае много сте зле уе,повечето които защитавате скъпите дрехи се фукате а тези които ги обиждат - завиждат
И на мен повечето ми дрехи са маркови обаче не доминирам с тях и не обиждам хората които нямат възможност
Loshotia
05-28-2008, 12:34
И на мен повечето ми дрехи са маркови обаче не доминирамц с тях и не обиждам хората които нямат възможност
:lol: [/b]
kateto_sladkata
05-28-2008, 13:14
туника от XX by MEXX-101лв
и панталон-94лв :D
Nai-skupite mi pantaloni bqha edni beli na littlebig za 109lv :)
zimnoto mi qke beshe 266 :D
sladko_dete
05-28-2008, 14:03
и аз не давам много пари за дрехи.. май най-скъпите ми дрехи си купувах за сватбата на сестра ми - пола 130 лв, ризка 80, обувки 55
charlies_angel
05-28-2008, 19:11
позьориии :grin: :grin: :razz:
Bubalcheto
06-06-2008, 17:29
Ami 170 euro za dunki,kupih gi posledniq put kato hodih na avstriq ... izrajenieto na tate beshe :shock:
ami ne mislq che drehite rpavqt choveka,vajnoto e da sa ti udobni i da ti stoqt dobre,ako shte da sa 2 leva tvoi sa si.Moite drehi poprincip vs sa ot chujbina zashtoto mnogo patuvam,a i obicham da sum unikalna.
160лв. - Маратонки Пума
100лв. - Блузка на Пума
120лв. Маратонки Найк
Имам и още блузки на Найк, Адидас, Пума и т.н. ама те са по за 60-70лв. общо взето това ми е по скъпото :)
П.П не се изхвърляйте с такива цени за дънки и маратонки, защото богатите момченца рядко цъкат из форумчетата :)
Няма да станете известни като напишете, че имате дънки за 300 евро, а ако някой ви познава, ще му стане смешно :D
Bubalcheto
06-06-2008, 18:47
160лв. - Маратонки Пума
100лв. - Блузка на Пума
120лв. Маратонки Найк
Имам и още блузки на Найк, Адидас, Пума и т.н. ама те са по за 60-70лв. общо взето това ми е по скъпото :)
П.П не се изхвърляйте с такива цени за дънки и маратонки, защото богатите момченца рядко цъкат из форумчетата :)
Няма да станете известни като напишете, че имате дънки за 300 евро, а ако някой ви познава, ще му стане смешно :D
Useshtam che neshto biesh kum men...
Purvo ne sum mom4e... :-x prosto NC
i vtoro tova che pishem vuv foruma kolko ni struvat nai-skupite neshta ne znachi,4e ne izlizame ot nas i 4e paradirame s tova.Da beshe procheta purvo temata posle da plqmpash...
DarknessAngel
06-06-2008, 19:17
160лв. - Маратонки Пума
100лв. - Блузка на Пума
120лв. Маратонки Найк
Useshtam che neshto biesh kum men...
Purvo ne sum mom4e... :-x prosto NC
i vtoro tova che pishem vuv foruma kolko ni struvat nai-skupite neshta ne znachi,4e ne izlizame ot nas i 4e paradirame s tova.Da beshe procheta purvo temata posle da plqmpash...
Ами аз имам едно хубаво черно-беличко суичърче,20 лева е,но си го обичам.А и Пресли,мисля,че говориш на изуст-а и знам Форуми,в които цъкат най-много момичета и "момченца",така да се каже с по-голям бюджет."а ако някой ви познава, ще му стане смешно :D"-не знам какво трябва да означава това,но всеки ще се облича както си иска.Аз имам собствен стил и хората около мен го харесват,макар и да го постигам с малко средства. :) Просто не намирам нищо смешно в цялата работа.Айде пийс!
moll_flandars,както ти казах,просто недей да се възваш. :) И недейте да правите намеци за дреболии...така човек издребнява. :razz:
Да не ми се сърдите,черпя ви по една биричка виртуално!EngoY! 8-)
TellMeYourName
06-06-2008, 19:19
20 стинки
The Player
06-06-2008, 20:48
Маратонки Nike 219 евро от Солунския Мол Cosmos
AnChItOoOo
06-06-2008, 21:22
яко се друсате май...
Мхм и аз така мисля :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Blo0dG1rl
06-06-2008, 21:54
Около 590 Долара за Анцунг
psychopath
06-06-2008, 22:56
^ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
около 7000Евро за чорапи 8)
ама имат меченца 8) 8) 8)
OtherDimension
06-07-2008, 10:02
Около 590 Долара за Анцунг
:lol:
не е лесно да си тъп
ми не знам аз не харча много значи едни дълнки май за 75-80 лв не съм сигурен
sladur4e_
06-07-2008, 11:18
Мисля,че чанта-600лв.
А аксесоар-очила за 670лв.
Бижу-малки океански перли за 1000лв.
Дреха-рокля за 900лв.(грубо казано)
TellMeYourName
06-07-2008, 11:28
ама имат меченца 8) 8) 8)моите са с венчета и са 7001евро [-(
Canis_Dirus
06-07-2008, 11:51
Яжте бахура! Аз имам чорапи на стоун айлънд със значка за 900 000 евро.
И двата са десни, щото са лимитед едишън и само на десните има значка!
buttertoast
06-07-2008, 13:42
Бански за 36 лв. хяяя :grin:
Tutmanik
06-07-2008, 14:59
Aз попринцип нямам възможност за скъпи дрехи,но най-скъпото ми нещо е 112 лв и това са ботуши.
Loshotia
06-07-2008, 16:14
ама имат меченца 8) 8) 8)моите са с венчета и са 7001евро [-(
Вие пак евтино сте ги взели.....
Sasha2k8
06-07-2008, 16:28
Ако се броят очила - 600лв
Ако не - ботуши - 470 лвооо знам ги аз ботушките :-) Иначе по темата
Очила - 500 лв, а за дреха -280 за дънки
gothic_angel
06-07-2008, 18:36
128 lw.i se skusaha
http://mlm.business-opportunities.biz/wp-content/addidas_250x305.jpg
140 .като ви гледам ваще цени,мойте се едно са от пазара ама айде..
the_slayer93
06-07-2008, 19:08
Ох,четох,четох и направо останах без думи.То не беше фукане не беше чудо.Очилча по 600 лв и дънки за 300лв.....е какво се очаква БРАВО да ви кажем ли?Хубаво е да имаш възможност да си купуваш скъпи дрехи,но да се хвалиш с това не е.
Коментари от рода на не можеш да имаш стил при положение ,че си вземаш дрехи от пазари и долнопробни магазини са МН тъпи.Е защо да не може?
Имаше и още безброй глупави коментари дето сте се хабили да пишете.Едно разберете не всички могат да си купуват скъпи дрехи поради простата причина ,че родителите им вземат заплата 300лв.
Много лошо впечатление ми направи besnicataa с коментарите си и снимките на дрехи си.Еми какво да ти кажа дрехите ти са прилични ама това нищо не значи.Гледах всичките снимки на дрешките ти и само дънките харесах.Не знам колко струват ,но като съдя по коментарите ти едва ли под 100-200 лв ,но аз имам дънки за 35 лв ,които са далеч по-хубави и това идва да покаже ,че цената не определя хубавите дрехи.
И за да не е флъд моите най-скъпи дрехи са 50-60 лв.
Pedigree
06-07-2008, 19:10
Безплатна.
Вие на какво сте? :)
love_to_love_u
06-11-2008, 12:42
ами като се замисля,не съм давала много 300 лв най-много за едни супер яките дънки :grin:
preichetoy
06-11-2008, 14:10
Хора, тая тема не ви ли е малко .. тъпичка ..
69 лв. за дънки
най скъпата блуза е около 30 лв.
най скъпата пола - 33 лв.
най скъпите обувки 40 лв.
а не да ми кажете "ние нямаме пари най скъпите ми обувки са 170 лв."! рТова не е нямане на пари хх... вярно, че ми е малко градчето и всичко е по евтино, но все пак!
Всичките сте толкова тъпи путки, баща ми изкарва 4000 на ден, е кадее си ма, ти ако баща ти изкарваше верно толко няяше да си тука в тоя форум, полувината да не кажа и всички се правите на интересни, изпонакупили сте си турските боклуци и си мислите, че носите хУбави дрехи kensol, kenvelo а тая збирщина terranova дето като влезнеш имаш чувството че се намираш в магазин 2ра ръка, няма смисъл от коментар. Силно се съмнявам че изобщо някой от всичките вас носи истински дрехи от наистина водещите модни компании, пфуууу и тихо по добре, че като ви гледам безмислените лъжи и надувки просто се ядосвам повече
Escarina
06-15-2008, 11:31
...ебати пробитата тема. Вече е модерно да гледаме цената, а не качеството, а? :D В англия едни дънки на намаление са макс 10 паунда (30 лв) а тук абсолютно същите поне 150 кинта. Не че отписвам скъпите дрехи, но има хора които прекаляват... Какво значение има всъщност колко ни е най-скъпата дреха? Що не пита коя ви е любимата, или абе каквото и да е друго? Ебати меркантилното поколение :D
idealnata_t
06-15-2008, 13:37
направо ви завиждам че не носите някви скъпи не6та за6тото мразя хората коиуто се пр на мн богати и ми се обличат с шанел и живеят в .... :) е аз съм с няква луда майка фенка на скъпите работи но все пак мога да си го позволя най-скъпата ми блуза е около 400 лв на армани или ферре не си спомням ботуши (тезси на мама имам за 1600 лв на няква италианска фирма) за очила не искам да говоря
idealnata_t
06-15-2008, 14:00
направо ви завиждам че не носите някви скъпи не6та за6тото мразя хората коиуто се пр на мн богати и ми се обличат с шанел и живеят в .... :) е аз съм с няква луда майка фенка на скъпите работи но все пак мога да си го позволя най-скъпата ми блуза е около 400 лв на армани или ферре не си спомням ботуши (тезси на мама имам за 1600 лв на няква италианска фирма) за очила не искам да говоря
MaDdNeSs_GirL
06-15-2008, 18:26
Темата се казва "Колко пари е най - скъпата ви дреха?". Не разбирам защо при споменаването на по-висока сума за определена стока, се пробужда завистта у вас и злобните коментари са на лице. Вярно-не всеки може да си го позволи, но тези, които държат на марковото, не означава , че са безгръбначни.
От друга страна защо тези , които не могат да си позволят по-голям лукс, наричат останалите глупави, задето "хвърлят" пари. В края на краищата всеки нормален, който разполага с достатъчно излишни пари би предпочел марковото, като в случая не е задължително да се прекалява и всеки ден да купува, но да речем поне всеки сезон да си обновява гардероба.
Escarina
06-15-2008, 18:47
А защо теки, които могат да си позволят нещо по-скъпо се гаврят с тези, които не могат? ;) Въпроса не е в сумата, а във факта че достас момичета само това гледат :) Купих си дънки на Лий Купър за 100 кинта и на третия месец се съдраха. А дънките ми от осми клас, които не знам дори на коя марка са още са здрави. Това е което ме дразни, че хората пилеят пари за боклуци и се чувстват безсмъртни заради тях.
А и.. ти прегледа ли постовете на авторката по темата? Несъмнено ако имам много пари - ще ги харча и още как! Но да си постваш снимки на дрехите и да нападаш наляво надясно.. И да си с претенциите че носиш адски скъпи дрехи, при положение че едно горнище на адидас мога да си позволя дори аз, а нашите са си най-обикновено семейство.. Смешна работа!
Loshotia
06-15-2008, 19:04
^така е. Ноо селянията на там избива.
По темата: обувките, с които мисля да изкарам този сезон
ViLeTo0o
06-15-2008, 19:21
Не знам коя ми е най скъпата дреха ... може би 30 - 40 лв .. даже и толкова няма ... не сме нито бедни , нито богати .... избирам си дрехи на нормални цени и не държа на марковото ... дали ще дам 20 или 100 за една блуза пак ще я нося само за сезона (няколко месеца) и така де, не си заслужава .... има толкова бедни хора, деца - сирачета, деца - умствено изостанали, деца - инавалиди ... деца които бихме могли да зарадваме повече от колкото себе си като си вземем някаква дранкулка за 400 лв. ... това са хора като нас .... можем да помогнем с тези пари , които бихме пръснали за простотии ... но не всеки мисли като мен ... повечето мислят само за себе си и никой друг не ги интересува ... а и много от вас са чували приказката, че не е важно как изглеждаш , а колко си добър .... някои хора преценят човек не по дрехите , а по сърцето ....
и въпреки това темата е тъпа ... така само всеки се прави на много важен и колко много " има " .. !!!
mimz_rap
06-15-2008, 19:49
Ам изобщо не си спомням колко са ми стрували дрехите .... Вчера си взех едни дънки за 280лв. Не са най-скъпите ми , но не си спомням колко са ми най-скъпите . А иначе тази тема определено е тъпа.Не всеки може да си позволи скъпи дрехи. :?
хахахах дайте да си мерим пишките и да се надлъгваме кой колко пари е дал за еди си кво
а пък не нося дрехи :-P
sodomicdream
06-15-2008, 20:51
честно казано не ми пука колко струва дрехата, а какво й е качеството. Наистина и на мен ми се е случвало да се "разтоваря" с много пари за дреха, но... като се замисля сега не си е струвало да дам толкова! Ако щете ми вярвайте от дрехите, които сега аз нося най-скъпа ми е сатенен костюм на стойност 50 лева (цял комплект говоря) и.. пак ми се вижда много! Но пък за сметка на това да се надявам, че е качествено.
Да не говорим, че 90% от останалите ми дрехи не надвишават 7-8 лева и са супер сполучливи и с восоко качество (всичко почти ми е българско).
Тъй че... сами си правете сметка колко давате за дрехи и дали си струва. Аз гледам мнението на едно момиче писало, че майка й е любител на скъпи дрехи и аксесоари, ако судя по поста й. Но.. не е ли само марката скъпа?! :(
Знам ли и аз...
Най-скъпо ми е струвала балната рокля досега, но не съжалявам ПАК за дадените пари, защото мога да си я нося постоянно като вечерен тоалет :-)
MaDdNeSs_GirL
06-16-2008, 06:19
А защо теки, които могат да си позволят нещо по-скъпо се гаврят с тези, които не могат? ;) Въпроса не е в сумата, а във факта че достас момичета само това гледат :) Купих си дънки на Лий Купър за 100 кинта и на третия месец се съдраха. А дънките ми от осми клас, които не знам дори на коя марка са още са здрави. Това е което ме дразни, че хората пилеят пари за боклуци и се чувстват безсмъртни заради тях.
А и.. ти прегледа ли постовете на авторката по темата? Несъмнено ако имам много пари - ще ги харча и още как! Но да си постваш снимки на дрехите и да нападаш наляво надясно.. И да си с претенциите че носиш адски скъпи дрехи, при положение че едно горнище на адидас мога да си позволя дори аз, а нашите са си най-обикновено семейство.. Смешна работа!
Проблемът не се крие в дрехите, а в манталитета. По същия начин стройните и високите мадами се присмиват на пълните, по-издигнатите в училище интелектуално се присмиват на глупавите, по-схватливите се присмиват на по-некадърните, победителите се подиграват на победените... Разбираш ли? Това е част от йерархията на света и няма да се промени, но дотук, аз не чух никого с по-слаби възможности за пазаруване, да каже "Нямам възможност да си го позволя, иначе с удоволствие бих си обновил гардероба стилно и луксозно", а всеки бръщолеви , че не вижда смисъл в "излишното" хвърляне на пари, тези, които харчели били идиоти, и в същото време тези думи никой не ги мисли... :x
Escarina
06-16-2008, 07:02
Не мисля, че си права. Никога не съм си позволявала да се подиграя на някой с по-малки възможности от моите, с по-лош външен вид и повече килограми. Нито някоя от приятелките ми го е правила. Глупаво е. За жалост обаче си права - масата хора винаги ще се подиграват на тези, които имат по-малко от тях във всички аспекти.
Не става въпрос за самото харчене, а за това за какво се харчи. Пак казвам ако имах много пари щях да ги харча със сигурност, но нещо ме съмнява, че щях да пускам снимки на дрехите ми и да се изкарвам щерка на Рокфелер :? По простата причина, че онякога скъпите неща са дори и по-некачествени от не толкова скъпите, а и това колко харча засяга мен, не останалите ;)
Аз съм съгласна със MaDdNeSs`GirL. Почти всички в тази тема, просто нямат достатъчно кинти. Това е! Че е безсмислено - безсмислено е, ма това не значи, че нямаше да копувате маркови дрешки с повече кинти.
А колкото чантата ми за училище те са две.Едната е 30см/10см... Louis Vuitton Monogram Multicolor... а другата е 40см/20см Louis Vuitton Cherry Limited editon
Знаеш колко ти вярваме, нали? Моята чанта за даскало е 40 на 30 сантиметра и е малка. А аз със Louis Vuitton не бих ходила на училище, дори да можех да си го позволя.
Loshotia
06-16-2008, 08:44
Същност целтта на тази тема явно е да си мерят пишки гъзарчетата. Един човек с истински възможности никога не би тръгнал да парадира с дрехите си, защото за него това е начин на живот и не обръща внимание на това.
Колко за последния пост на Madness girl: не съм съгласна. Средата, в коята живея, хората, с които уча, са ме научили на толерантност и приемственост. Страшно ограничено ми се вижда да се присмивам на някого за килограмите или заради това, че има по- ниски успехи от моите. Никога не трябва да се съди за човек по неговата външност или преди да го опознаеш.
Същност целтта на тази тема явно е да си мерят пишки гъзарчетата. Един човек с истински възможности никога не би тръгнал да парадира с дрехите си, защото за него това е начин на живот и не обръща внимание на това.
Да, вярно е. А ти човек с истински възможности ли си?
ПП: И аз не знам защо питам.
Loshotia
06-16-2008, 09:05
^Винаги каквото съм искала, съм го получавала. Друг е въпросът, че предпочитам да инвестирам в други неща. Не мога да си позволя дрехи и аксесоари на Luis Vuittonq Gucci, Prada, D&G, Versace, не съм Mall-принцеса и не робувам на марката. Не си купувам и от онези дрехи по пазарите- не за друго, просто цветовете и кичът не ми допадат. В една друга тема бях казала кои са ми любимите марки.
Това за хората с възможности го знам, защото имам такива в обкръжението ми. Всички знаят какви възможности има момичето, но тя никога не е парадирала дрехите си. Това според мен е нормалното!
Canis_Dirus
06-21-2008, 17:06
Аре бе. Какво стана? Не си ли купувате яко скъпи дрешки вече? Айде пускайте тука снимки на етикетчетата.
the_beautiful_smile
06-21-2008, 17:25
aZ zA boTy6i 169 lV na geoX i saM davaLa oKoLko 45 lV za 6aPka koetO paK ne e Malky!!! oboJavaM da paZaryvaM nO uMerenO :) :P :P
mArMaLaDkA
06-21-2008, 17:42
Аз живея в Русе.Тук нещата не са като в София-едни тъпи маратонки с надписи в София струват 60-80лв.,в Русе можеш да ги намериш за 15лв.Тук всеки си парадира на кой са му по-скъпи дрехите,което е адски тъпо и показва само колко сте ограничени.Какво значение има дали е блуза на D&G или на някоя българска фирма(примерно) ? Важното е да ти стои добре,ти да се чувстваш добре в дрехата.В голям град като София(от нея са ми най-запомнящите моменти) нормално е дрехите да са по 100-150лв.Тея маркови дрехи,за които вие похарчвате 1/3 от заплатите на родителите си (приблизително) в Русе аз си ги вземам съвсем изгодно.Повечето ми блузи са по 10-15 лв. и в редки изключения 20.Особено в Русе пък има един магазин с маркови дрехи,на изключително намалени цени.И на мен не ми харесаха.Плюс тфа,къде е смисъла да смуча парите на нашите,които си скъсват задниците от работа,само и само за да ми е добре,за да си купя някакъв марков боклук,който до половин година ще се скапе ?! Извинявайте,че не съм такъв егоист,да им отнемам половината заплата,на мене само да ми е добре :shock:
suunlight
06-22-2008, 20:48
Дънки на Diesel - 260лева
и за Боти бях дала - 160 лева ..
, но иначе .. дънки или панталони си взимам в границите на 80-100лв
блузки 40-60лв ..
а за обувки .. 80-120 .., но съм маниак .., ако имам мнохго пари само за обувки ще ги пръскам .. :oops:
Ботуши 380
Дънки 130
Риза 80
Бална рокля- 120 лв
Не обичам да давам много пари за дрехи.. за мен е важно да се харесвам в тях... така ли иначе си правя най-различни комбинации...
Ch0c0la73
06-23-2008, 10:55
emi danki za 100 lv (oblqkoh gi 2 pati) ina4ee ddz shtqh si zema edni nikove za 180 lv edni pantofki ama se otkazah .. ne obi4am da si zimam prekaleno skapi neshta ne 4e nqmam vazmojnosti ama mi stava guzno..a osobeno ako vzema neshty pak sled tova ne go nosq.. ina4e za kecove bih dala..ama max do 200 lv i to ako pove4eto sa si moi spesteni ili ot rabota i t.n. ina4e mi e kofti bashtata da hodi nalqo nadqsno da ba4ka i az da mu kaja tati tati dai 200 lv si zema kecki .. hxah
За дреха-500 и нещо за дънки на Версаче
За обувки-110 за ботуши
gothic_angel
06-23-2008, 11:20
140 лв.
Не знам за другите но аз постоянно си купувам дрехи на италиянски марки като Gucci,D&G и т.н но аз съм все пак съм момче и съм но 14 и съм направен за работа.Всяко лято след като завърша училище отивам да бачкам и мама и тате не ми дават парички а аз си изкарвам за 3-4 месеца 4000лв.После за 3 дена в Моловете и си отиват :D
indecent
07-11-2008, 18:58
Не знам за другите но аз постоянно си купувам дрехи на италиянски марки като Gucci,D&G и т.н но аз съм все пак съм момче и съм но 14 и съм направен за работа.Всяко лято след като завърша училище отивам да бачкам и мама и тате не ми дават парички а аз си изкарвам за 3-4 месеца 4000лв.После за 3 дена в Моловете и си отиват :D
da 14 i raboti6 ot 10 godi6en i izkarva6 po 4000 ... kvo moje da raboti edno hlape i da izkarva za 3 meseca 4000 ?
da 14 i raboti6 ot 10 godi6en i izkarva6 po 4000 ... kvo moje da raboti edno hlape i da izkarva za 3 meseca 4000 ?
Ем освен да е курва няма начин иначе.
Ама като ви гледам пиковете ми става ясно колко са ви Италиански дрехите
preichetoy
07-11-2008, 19:10
2,70
psychopath
07-11-2008, 20:06
150 някъде...
Балната ми рокля - 415 лв.
Pagan_man
07-12-2008, 00:50
абе капиталистчета, амоз а пари ли живеете и мислите.
кво значение има колко е скъпа дрехата или да се фукате с парите на ваще или на тъпкача.
110 лв. мисля че е нормално за 14 годишно момиче.. :)
marina star
07-12-2008, 09:58
110 лв. мисля че е нормално за 14 годишно момиче.. :)
az daje mislq 4e e mn za 14-godi6no momi4e,razbira se srednostatisti4esko,ne da6terq na milioneri
Obsession
07-12-2008, 17:41
Изобщо не давам много пари за дрехи, най-много 85 лв за ботуши съм давала. Не ми се струва редно да хвърлям оргомни суми за парцалки, които ще нося 3 месеца...
besnicataa
07-12-2008, 19:49
Темата се казва "Колко пари е най - скъпата ви дреха?". Не разбирам защо при споменаването на по-висока сума за определена стока, се пробужда завистта у вас и злобните коментари са на лице. Вярно-не всеки може да си го позволи, но тези, които държат на марковото, не означава , че са безгръбначни.
От друга страна защо тези , които не могат да си позволят по-голям лукс, наричат останалите глупави, задето "хвърлят" пари. В края на краищата всеки нормален, който разполага с достатъчно излишни пари би предпочел марковото, като в случая не е задължително да се прекалява и всеки ден да купува, но да речем поне всеки сезон да си обновява гардероба. +1010101010101010101010101001
^ А защо, подяволите, изобщо трябва да има такава тема? :-o Не е ли, за да може горната госпожица да се фука и да си избива комплексите, мислейки се за нещо повече с анзузите си? :lol:
И какво работиш?
Не си купувам скъпи дрехи, защото не виждам смисъл. Важното е да ми хареса самата дреха. Най- скъпата ми е пола за 50 лв, намалена от 70. И ботуши за 100.
mIiIiIi eNa SiNq TeNisKa Na adidas kyqty be6e 100 leva iii eni byty6ki za 90....tfa e..
и скъпа кфито и дрехи да си купуваш,
не забравяй че без парите на тати нищу не струваш 8) 8)
sladkoto_bonbon4e_92
07-12-2008, 22:05
em po princip neiskam da si zimam tolkova skupi dre6ki..vupreki 4e mn obi4am da sum moderna vseki den s razli4no predpo4itam da sa ot obiknovennite magazin4eta..ina4e imam dosta skupi drehi..botu6i 110 .. dunki i qke ob6to bqha 180 ... edna mini-pola kolkoto kolan be6e nqkude 60-70 lv (maika mi q zabolq surceto :D mn e qka poli4kata vse o6te si q nosq ;) ) abe ima i dr ama ddz sq ne se se6tam :)))))))))))
Len4etyYyy
07-12-2008, 22:15
Obuvchici( pantofki ) za 180lv na Replay, vse pak gi vzeh ot Veneciq 8)
Абе ко се правите ся тука на големите богаташи , сигурен съм че повечето хора от тук си купуват дрехи в рамките на 15-40 лв. Няма смисъл да се правите на много интересни.Намирал съм анорак който на пазара струва 30 лв. после отидох в един магазин на центъра и го виждам за 60лв..Неможете по никакъв начим да ме убедите че дрехите които са по скъпи от 100 лв. са по красиви от тези които са за 20-40 лв. Пък и давам пример .Купуваш си маратонки за 300 лв. ОК. А аз примерно ако ги имам тия 300 лв. , ще си купия 15 чифта маратонки за по 20 лв. и ще и ходя всеки ден в различни маратонки, ще съм разнообразен, няма да ходя с един чифт обувки 1-2 години.
miss_survivor
07-13-2008, 07:45
И аз нямам финансовата възможност да си купувам скъпи дрешки...Засега най-много пари съм давала за ботуши-70 лв. ,а за дреха дънки-50лв от ТераНова
rachel_billson
07-13-2008, 08:00
280lv za ochila i 150lv za danki :-)
не забравяй че без парите на тати нищу не струваш 8) 8) Напълно съм съгласен. Ако почнат работа за 300лв на месец ще видим дали ще си дадът парите, за който са блъскали, за едни очила или дънки.
не забравяй че без парите на тати нищу не струваш 8) 8) Напълно съм съгласен. Ако почнат работа за 300лв на месец ще видим дали ще си дадът парите, за който са блъскали, за едни очила или дънки.
А за какво? ;)
На 15-16-17, та дори и на 18-19 все още живееш с родителите си и не ти с еналага да се издържаш сам.
Не купувам скъпи дрехи. Няма смисъл. По-добре да си накупя 3 блузки на по-приемлива цена, отколкото една за няква неземна сума и после да се чудя с какво да я съчетавам. И марки не гледам и т.н... важното е да ми харесва :)
Хода на чичо ми строителната фирма и поработвам за 5-6 часа и ми дава по 40лв на ден което е около 1200лв на месец.А и не съм момиче а момче :lol:
suitable
07-13-2008, 11:00
Толкова глупаво да ми звучи заглавието на темата.. винаги я прескачам и въобще не съм се заглеждал какво се пише тук, но мисля, че ми е долу-горе ясно.. предполагам никой не се интересува кой колко пари е дал за някаква си дреха, а просто иска да покаже колко пари е пръснал той..
Jamalska
07-13-2008, 11:11
Толкова глупаво да ми звучи заглавието на темата.. винаги я прескачам и въобще не съм се заглеждал какво се пише тук, но мисля, че ми е долу-горе ясно.. предполагам никой не се интересува кой колко пари е дал за някаква си дреха, а просто иска да покаже колко пари е пръснал той..
аз си взимам пуканки и сокче и я отварям да чета.забавно е;)като на тъпа колежанска американска комедия:)
аз си взимам пуканки и сокче и я отварям да чета.забавно е;)като на тъпа колежанска американска комедия:)
Усещам че имаш нещо против "Американски пай" :(
Това да се хвалиш колко пари от на ваще си порахчил е голямо геройство.
cherinka
07-13-2008, 11:44
40в.
CuRly_Doll
07-13-2008, 16:13
Имам едни бутуши за 185 ....
fenkatakrisi952
07-13-2008, 16:14
Най-скъпата ми дреха е пуловер на DIOR(ама ми е подарък и незнам колко струва) 8)
sweetyto_93
07-13-2008, 17:51
ехх..хора вижте..реално погледаното е глупост да се дават толкова кинти за такива не6та .. ноо ако имаш пари за6то да не си купиш не6то,от което да ти стане кеф на душата..ина4е и аз съм против мн скъпите дрехи..не си заслужава
+1 :P А инае мойта най-скъпа дрешка е...едни дънки за 60лв ама пак ми се сториха скъпички.а и за мен не е важна марката :)
xXxScreamxXx
07-13-2008, 18:32
ем...едни дънки до колкото си спомням .. около 180 лева бяха...
маратонки .. около 160 имах едни ...
:grin: :grin: утре и др ден по магазините .. тай 4е нищо 4удно нова най-висока цена да има :D :D :D :grin: :grin:
xXxScreamxXx
07-13-2008, 18:35
Абе ко се правите ся тука на големите богаташи , сигурен съм че повечето хора от тук си купуват дрехи в рамките на 15-40 лв. Няма смисъл да се правите на много интересни.Намирал съм анорак който на пазара струва 30 лв. после отидох в един магазин на центъра и го виждам за 60лв..Неможете по никакъв начим да ме убедите че дрехите които са по скъпи от 100 лв. са по красиви от тези които са за 20-40 лв. Пък и давам пример .Купуваш си маратонки за 300 лв. ОК. А аз примерно ако ги имам тия 300 лв. , ще си купия 15 чифта маратонки за по 20 лв. и ще и ходя всеки ден в различни маратонки, ще съм разнообразен, няма да ходя с един чифт обувки 1-2 години.
абе от къде си сигурен 4е си4ки тука лъжат .. може и да има такива хора ама ... да не е грях да дадеш пове4е от 100 лева за дреха ..:? :?
а тоя пример с маратонките ... 4е кои е казал 4е ония от 300 лева ще ги носиш 1/2 год :shock: :shock:
ivito_13
07-13-2008, 18:47
еми нз те повече барковите са ми подърък но към 180 -200
mhmhmhmhm
07-13-2008, 18:59
баахтии що на мен не ми ги подаравят тия за по 500 лева :razz:
porcelanova_kukli4ka
07-13-2008, 20:19
[quote="Devilka"]Ако се броят очила - 600лв
Ако не - ботуши - 470 лв[/quo
ммм .... леко май пресилваш нещата не знам какви ще са тези очила сигурно са позлатени
Canis_Dirus
07-13-2008, 20:20
Tази ризка за 400 лв. :-) :-) :-) :-)
http://gal.impulse.bg/02/95/e18ba8be_0510004501548_00_600.jpg
[quote=Devilka]Ако се броят очила - 600лв
Ако не - ботуши - 470 лв[/quo
ммм .... леко май пресилваш нещата не знам какви ще са тези очила сигурно са позлатени
Изобщо не пресилвам.Очилата са Прада и не са от България.
gLoRiOuS_aNGeL
07-13-2008, 23:53
Ами,мисля,че ботушките ми,май бяхя 140 лв.
TheNewReligion
07-14-2008, 00:02
Хах , тези маратонки за 20 лева нали се сещаш , че не са толкова хубави , като тези от 300 лева . Пък и кой ти е казал , че като си вземеш толкова скъпи обувки , ще ходиш с тях 1-2 години .
TheNewReligion
07-14-2008, 00:03
:razz:
TheNewReligion
07-14-2008, 00:04
Ем освен да е курва няма начин иначе.
Ама като ви гледам пиковете ми става ясно колко са ви Италиански дрехите
И аз първо се сетих за жиголо , но може просто да не разбираме сърказъма ... :-|
Loshotia
07-14-2008, 06:01
Canis, Mn0gYYYyyyyy e 6li@tkъЪЪъъъъ
Послепис: още ли мерите пишки бе?
tfa mom4e li e :-o
да му имам сладките вееееежди...
Имам едно яке на есприт за 300 лв. А почти всички обувки са ми по 150 лв. имам очила за 350 лв. една блузка за 250 лв. и всички дънки са ми по 100-100 и нещо лв. .... има и още ама ме мързи да ги напиша всичките...
sflt_vankata
07-14-2008, 09:11
Тениски - 5лв от Billa
Обувки - 8лв втора опотреба
Дънки - 10 лв втора рака ...
.... да ти скъсам задника от бой ... безценно :smt098
hahahahah she me razmajete vip personata ti ne si amaaaa hich bogata moga da ti kaja telefona ti struva 300 kinta .... obicitite ti dva a lastichkata na snimkite 20 stotinki - sichkite bluzi tam ne nadhvarlqt 20 lv zashtoto na nito edna ne vidqh nekaf nadpis na nekoq firma vaobshte :] radvam se che mechtesh ama kat lajesh pone mahni linka.... radvai se pone che mojesh da si pozvolish cosmopolitan ili da obikalqsh magazinite za da vidish kolko skypi sa neshtata i kakvi sa markite ;] ;] ;]
po temata ako se broqt grivni i takiva raboti imam edna za 400 kinta i edin gerdan za gore dolo tolkova mai malko poveche - no tova im e tekushtata cena maika mi gi e vzela predi godini ot afrika i tai kato sa ot slonova kost tam ne sa mnooogo skupi ;]
inache sum davala 150 za maratonki ot adidas
nqkade 80 - 90 beshe edna bluza ot esprit
qketo mi e 130
abe mnogo sa ama ne nadminavat 200 kinta v nikaf sluchai ;]
nejnaDROGA
07-14-2008, 17:40
+1 :-o
П.П. Имам същия ланец,но доста по-дебел :grin:
RiseGirl
07-14-2008, 17:45
Не обичам да си взимам скъпи неща, единствената по-скъпа дреха ми е едно черно палто за миналата зима, но просто нямаше голем избор и бях принудена да си го взема-120 лв.
Len4etyYyy
07-17-2008, 13:53
besnicata e ebahti smeshnoto lape...Kolkoto i skypi drehi da si vzeme, nqma da stane po-hubava.Nai-mnogo da stane o6te po-grozen mindil..6tom se 4uvstva6 bogoizbrana,kakvo pravi6 vyv foruma s bednqcite ?!
Ebahti privilegiqta bilo da nosi6 samo ancuzi na Adidas..ahxha...I milioni da dade6 za drehi mozakyt ti lipsva i taka 6te e qvno za mnogo dalag period... :?
Len4etyYyy
07-17-2008, 14:02
VIP_PERSON@T@, a teb kato te gledam kakva kopanarka si...prosto se chudq ot kade ti hrumvat takiva izkazvaniq..Gledah saita,koito si poso4ila v rega si v aha.bg..axha..Daje ba6ta ti da izkarva 10000000 na den...Parite ne kupuvat klasa i stil..A ako snimkite sa y vas..xahxa :D li4i si finansovoto vi polojenie...Ne sym predpolagala, 4e "bogatite" hora kato teb hodqt s parcali ot 2-ra upotreba,a i da ne zabravqme opunatite beli 4orapi-klasika... 8-)
Sme6na kartinka...
karitooy
07-17-2008, 14:20
70 лв :lol:
ПП:Кво бе пак е нещо 8-)
hellwoman
07-18-2008, 05:46
Изобщо не давам много пари за дрехи, най-много 85 лв за ботуши съм давала. Не ми се струва редно да хвърлям оргомни суми за парцалки, които ще нося 3 месеца...
На същото мнение съм....Най много съм давала 140лв за палто и 100 за боти...Но да дам 100лв за блузка преди да започна сама да си изкарвам парите няма да стане... :-D
abe kakvo se zlobite vsi4ki ako ima6 vuzmojnost za6to da ne si kupi6 ne6to po skupo , ama po ka4estveno...imam 4uvstvo 4e nqkoi hora 4ak zavijdat..drugi si poizmislqt malko :razz: no..vse pak spoko be narode
po temata :
200lv za maratonki taka de 199 i 90
za palto blizo 300 ne pomnq
botu6i za 200
i ako e za dunki mai pove4e ot 100 ne sum davala ne si e struvalo ;)
Loshotia
07-18-2008, 07:49
`ТвОеТо`бОнБоНчЕ`, гривната за 400лв тая от аватара ти ли е :D
За ботуши най-много съм дала - 70 лв :D :D .. Не виждам смисъл от по-скъпи дрехи, обувки, прочие. Зависи от дрехата, марки не гледам.. а и често те пък са едни дрехи.. :D
MostHated
07-18-2008, 10:21
за маратонки 230 лв. Puma
krasawicataa
07-18-2008, 10:26
ami spored men .. ne e vajno kolko pari sa ti drehite .. a dali ti si gi haresvash ... pone az taka misla .. moqta nai-skupa dreha.. e qketo mi-95 lv.. a inache botushite sa mi 120 .. ne si zaslujavaaaa :?
Exothermic
07-18-2008, 10:54
Май 60-70 лева за едно зимно яке. :idea:
pandelka
07-18-2008, 11:05
В България беше към 300 ;)
sladkoto__angel4e__
07-18-2008, 12:16
540 lv za roklq
Ем 100лв за дънки..И си ме е яд още,щото не съм свикнала да харча много пари..И то за глупости..Но нямаше никъде такива каквито исках аз и се прежалих..Добре че наще незнаят че ... Ъъъъ.. Хах..Ако се скъсат ще умра от яд,напрао ше се самоизяяяммм :(
draki4ka
07-18-2008, 20:19
за ботуши които носих точну 2 пъти-145лв
а за дрехи до 60лв за6тото бързо им се маха модата и си взимамнови
ExTaSy__BaBy <3
07-19-2008, 13:16
оФФ предпочитам да си накупя няколко парцалчета отколкото 1 яко и скъпо нещо..Попринцип пазарувам дрехи от Мол-а така че не давам малко пари за дрехи но мисля че е мн тъпо да се ръсиш толкова за нещо което ще го облечеш 1-2 пъти и после или ще се скъса или ще ти писне от него..
ExTaSy__BaBy <3
07-19-2008, 13:40
Някой хора мн ме дразнят вече..имам приятелка която има страшно много пари и може да си позволи всичко което поиска но излиза от тях с по 5 лв и носи съвсем нормални дрехи от ''Красно село'' и вобще не парадира с тва колко е богата..А тука някви пикли са рашили да ми се хвалят колко много пари пръскат за неща които не са от никва важност..
170 за маратонки...нямам възможност да си купувам прекалено скъпи дрехи :?
+1 samo,4e moite sa 150
+1...........150 кецки за баскет на Nike....
SeXyL[!]Nk@
07-19-2008, 14:49
Дънки -400лв
Ботуши- 150
Спирит =]
07-19-2008, 14:50
ми едно кожено якенце за 120лв :P
SeXyL[!]Nk@
07-19-2008, 15:05
Един слип за 7ооо евро..
7000 Эuro :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nk@]
Един слип за 7ооо евро..
Беше копринен слип..
Nk@]
Един слип за 7ооо евро..
Беше копринен слип..
Dal si 7000 evro za gashti ?! :shock: :shock: :shock:
A az si misleh, che davam pari za belio :shock: :shock: :shock:
Не давам много пари за дрехи. Най-много съм дала за едни ботуши - 85 лв.
red_devils
07-22-2008, 10:17
Маратонки на Пума за 150 лева. 8)
TheNewReligion
07-22-2008, 14:17
Nk@]
Един слип за 7ооо евро..
Беше копринен слип..
Dal si 7000 evro za gashti ?! :shock: :shock: :shock:
A az si misleh, che davam pari za belio :shock: :shock: :shock:
Хахах ! :-D Как само му се връзвате на глупостите ... 8-)
sexy_glezla
07-23-2008, 10:45
balnata mi roklq :) 25 000 leva :)po princip si padam samo po skapite ne6ta :)
Xrisenceto
07-23-2008, 11:44
1250 лв -палто
мисля,че беше от мармот...
ti v pari li se kupesh ? :shock:
bitanem_25.05
07-23-2008, 11:51
1250 лв -палто
:lol: Тц,в мечти. :-D
Най-скъпата ми дреха не знам колко пари е ,но със сигурност не е над 50лв. 8-)
sexy_glezla
07-23-2008, 18:49
ami kato ima koi da mi gi dava,za6to da ne gi davam za glezotiiki,plus tova bala e vednaj v jivota
j_adore2
07-23-2008, 18:53
ami kato ima koi da mi gi dava,za6to da ne gi davam za glezotiiki,plus tova bala e vednaj v jivota
Именно защото няма да я облечеш тази рокля повече какъв е смисълът .. а бай дъ уей може ли да постнеш една снимка да я видим тази рокля .. с диаманти ли е,с какво е :lol:
Най - скъпото ми еее .. 200 лв за маратонки Пума иии 250 за яке ..
red_devils
07-24-2008, 06:27
Има тя такава рокля,както онзи сас слиповете за 7000 евро.Едно голямо НИЩО :? тва имат.
TheNewReligion
07-24-2008, 06:32
1250 лв -палто
Не , естествено . :) Просто е попаднала на място , където смята , че някой и вярва ... 8)
Sasha2k8
07-24-2008, 07:06
Е мойта рокля за нова година е 325 000 лв. ха-ха-ха....
:D :D :D :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :P :P Да, да - 25 000, освен ако не е цялата с камъни Сваровски?!? Дай снимка поне да я видим...
Някой хора мн ме дразнят вече..имам приятелка която има страшно много пари и може да си позволи всичко което поиска но излиза от тях с по 5 лв и носи съвсем нормални дрехи от ''Красно село'' и вобще не парадира с тва колко е богата..А тука някви пикли са рашили да ми се хвалят колко много пари пръскат за неща които не са от никва важност..
+1
Предпочитам да си давам парите за книги и материали, отколкото за дрехи.. Все пак защо няма тема за това, колко пари давате за обучение и книги.. Явно България е комплексарска страна, където колко пари си дал за дрехи е най-важно. Иначе по темата, не давам кой знае колко пари за дрехи. Иначе имам ботуши за 70 лв, които ги нося вече 3-та година и са си наред, бях с купила и едни обувки за 50 лв, но се скъсаха за месец.. големи ментета, а в същото време имам няколко чифта обувки за по 20 лв и са много по здрави.. само тъпите хора гледат колко пари си дал за дрехи :?
sexy_glezla
07-24-2008, 09:53
nekfo_sladko_bebe to4no roklqta mi e s kamani swarovski i e ot virginiq zdravkova,a tova 4e na vas ne vi se vqrva da ne mislite 4e mi dreme ?i 6te postna snimka i posle pak govorete.A kolkoto do tova 4e nqma da q obleka vtori pat-kakvo ot tova,golqma rabota.Az taka ili ina4e ne obi4am da obli4am edni i sa6ti drehi.Moje da ne q obleka vtori pyt ama na bala si bqh unikalna.Nikoi drug nqma6e takava roklq,koeto si mi be6e i celta.
indecent
07-24-2008, 10:03
nekfo_sladko_bebe to4no roklqta mi e s kamani swarovski i e ot virginiq zdravkova,a tova 4e na vas ne vi se vqrva da ne mislite 4e mi dreme ?i 6te postna snimka i posle pak govorete.A kolkoto do tova 4e nqma da q obleka vtori pat-kakvo ot tova,golqma rabota.Az taka ili ina4e ne obi4am da obli4am edni i sa6ti drehi.Moje da ne q obleka vtori pyt ama na bala si bqh unikalna.Nikoi drug nqma6e takava roklq,koeto si mi be6e i celta.
e pokaji snimki da te vidim
Пари за глупости нямам.. е, щом си имала, дала си.. щом мама и тати са отзад, що пак нии да не си клатим краката.. :?
moon_flower
07-24-2008, 11:38
Оня Jonny съвсем се изхвърли с неговите слипове...толкова не струват и най скъпите модели на Виктория Сикрет с камъни примерно...а кво да си говорим за мъжки слипове...глупости. :D
sexy_glezla
07-24-2008, 11:46
http://www.sexyglezla.snimka.bg/album.php?album_id=267091
sexy_glezla
07-24-2008, 11:47
indecent
07-24-2008, 11:49
ne mi izglejda koi znae kakva ...
sexy_glezla
07-24-2008, 11:52
nqkoi ot vas moje i da sa vijdali takava roklq,iz spisaniqta ili neta.Roklqta mi e absoliutno sa6tata kato na Teodora Andreeva ili po izvestna kato pevicata Andrea
http://www.bgwallpapers.net/wallpaper583.html
j_adore2
07-24-2008, 12:42
И къде са камъните ? :-o
nqkoi ot vas moje i da sa vijdali takava roklq,iz spisaniqta ili neta.Roklqta mi e absoliutno sa6tata kato na Teodora Andreeva ili po izvestna kato pevicata Andrea
... и 50 000 лв да беше дала за нея, пак нямаше да ми хареса.. :?
nikinkaa
07-24-2008, 13:15
:D :D :D :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :P :P Да, да - 25 000, освен ако не е цялата с камъни Сваровски?!? Дай снимка поне да я видим...
Камъни 'Сваровски' почти само в България са скъпи.На Запад,една гривничка с 10 камъка "Сваровски" струва 10-15 евро. За България всички цени се повдигат,но не мисля,че тази 'скъпоценна' рокля и да е със скъпоценни камъни,ще струва толкова... Освен ,ако камъните не са по килограм единият :oops:
някой хора си мислят , че ако си копуваш по скъпи дрехи си по готин .... според мене не е така :? мойта най скъпа дреха е около 150 лв ... :)
ninito`baby
07-24-2008, 13:18
Добре, аз това не мога да разбера защо е направена тази тема. Само да си избиваме комплексите?! :o :?
TheNewReligion
07-24-2008, 13:25
Хахах ! Не знаех , че Андреа се казва така ... :lol:
А колкото до роклята - не ми харесва никак и не бих дала 25 000 лв. за нея , най-малкото , защото не струва толкова . 8-)
sexy_glezla
07-24-2008, 13:27
cooool ne e vajno na teb dali ti haresva ili na nqkoi drug.Vajnoto e 4e na men mi haresva.Plus tova nikoi ne vi kara da si kupuvate skapi ne6ta.Az sam re6ila 4e 6te dam pari za skapa roklq na edna ot nai-dobrite ni dizainerki i to4ka.Ne moga da razbere kakav vi e problema s moqra roklq.Temata ne sam q puskala az vse pak.kakto vijdam foruma e za da se pi6e v nego i da se otgovarq na postavenite temi.A az to4no tova pravq.
25 000 за 2 парчета плат :D :D
Loshotia
07-24-2008, 13:41
^ Да ама андреа(wtf!?) има същата :-P
По дрехите посрещат...
хахахах четох четох и се смях...Добре ве 600 лв за цаки :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: и като се събуди кво?! :razz: :razz: :razz: :razz: Сори,ама прекаляваш с цифрата,не мислиш ли?? :? От 1 месец близо съм във Франция(ха не съм в Париж,вече съм смотана и проста :razz: :razz: ) и в момента тука има намаления,които продължават до средата на август(ако не се лъжа) И...така..искам да си купя жаки,затва влизам в оптика където има само маркови(Chanel,Guci,D&G,Ray Ban,Dior etc...)И си харесах едни на Ray Ban ..но какво?!Струваха само 125 евро...ебаси простата съм..прегледах мнооогооо модела и най скъпия стръваше някъде ъм 25о евро(в оптиката намаления няма :( ) така че...с тея цаки за 600...някъде другаде...
по темата: Миналото година бях дама на абитюренска и тогава дадох мн пари за роклята(не успях да намеря по евтина :( ) роклята струваше към 200 или 300 лв (и все още си я нося :p нъц нъц) И наскоро си купих едни дънки(летни) за 50 кинта,а преди седмица-маратонки на Reebok за 45 евро...И това най скъпите неща в моя гардероб...Мноу съм проста и ограничена,нали? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
sexy_glezla, що не я смъкна още по-надолу роклята да ти се видя цялото зърно :) Цветът е отвратителен, а в модела и кройката няма нищо оригинално :) Ако беше минала покрай мен заедно с 3-4 свои съученички абитуренти със сигурност нямаше да ми направиш впечатление :D Особено нюанса... бежово-повръщано... определено струва 25 000 ;)
mil4eto_
07-24-2008, 22:40
Е,добре,но защо са тези злобни коментари?Нито сте и плащали вие роклята,нито ви е искала мнението. :?
Е,добре,но защо са тези злобни коментари?Нито сте и плащали вие роклята,нито ви е искала мнението. :?
мда права си :?
mil4eto_ и аз не съм ти искала мнението дали ти или тя искате моето ;)
Темата е направена, за да се пише в нея и да се коментира, независимо дали на теб, на нея, или на някой друг му харесва поста на предишния. Капиш? Всеки си има предпочитания, всеки разсъждава по различен начин... като не е искала да и обсъждат роклята да не беше пускала снимка... според мен е ужасна, а цвета е отблъскващ... на теб като ти харесва... купи си. И хиляди за парцали не давам...
хахахах четох четох и се смях...Добре ве 600 лв за цаки :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: и като се събуди кво?! :razz: :razz: :razz: :razz: Сори,ама прекаляваш с цифрата,не мислиш ли?? :? От 1 месец близо съм във Франция(ха не съм в Париж,вече съм смотана и проста :razz: :razz: ) и в момента тука има намаления,които продължават до средата на август(ако не се лъжа) И...така..искам да си купя жаки,затва влизам в оптика където има само маркови(Chanel,Guci,D&G,Ray Ban,Dior etc...)И си харесах едни на Ray Ban ..но какво?!Струваха само 125 евро...ебаси простата съм..прегледах мнооогооо модела и най скъпия стръваше някъде ъм 25о евро(в оптиката намаления няма :( ) така че...с тея цаки за 600...някъде другаде...
по темата: Миналото година бях дама на абитюренска и тогава дадох мн пари за роклята(не успях да намеря по евтина :( ) роклята струваше към 200 или 300 лв (и все още си я нося :p нъц нъц) И наскоро си купих едни дънки(летни) за 50 кинта,а преди седмица-маратонки на Reebok за 45 евро...И това най скъпите неща в моя гардероб...Мноу съм проста и ограничена,нали? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
I az sum vuv Franciq.Na 05.08 prikliychvat.I e spr evtino vsichko. :grin: Nai skupoto,koeto sum si kypila ottyk sa obyvki sus 70% namalenie,vzeh si gi za 30 evro. :)
UnABooMBeR
07-25-2008, 00:44
Мисля че 100лв за анцук Adidas..
Loshotia
07-25-2008, 05:21
Факт е, че въпросната рокля не е нищо особено и като модел и като цвят, но важното е, че на момичето и харесва и се е чувствала добре на бала си. И да ги имам, никога не бих дала толкова пари за дреха, която ще нося само един ден в живота си като с тези пари мога да инвестирам в образованието си например.... ноо "разни хора, разни идеали"
bebitooo___
07-25-2008, 06:51
Камъни 'Сваровски' почти само в България са скъпи.На Запад,една гривничка с 10 камъка "Сваровски" струва 10-15 евро. За България всички цени се повдигат,но не мисля,че тази 'скъпоценна' рокля и да е със скъпоценни камъни,ще струва толкова... Освен ,ако камъните не са по килограм единият :oops:
:razz: едно камъче 1 лв.. я не се излагайте с тези цени аз дори не съм чувала, че Виргиния има рокли с такива извънземни цени, а и роклята на Андреа не струваше толкова.. много летите във въздуха.. 8)
Loshotia
07-25-2008, 07:07
^Цените на Вергиния Здравкова са страшно високи. Братовчедка ми като си търсеше рокля за бала там подобна цена и бяха казали
bebitooo___
07-25-2008, 07:10
Една приятелка си взе от нея рокля за бала беше много по - яка и доста по - евтина.. :)
I az sum vuv Franciq.Na 05.08 prikliychvat.I e spr evtino vsichko. :grin: Nai skupoto,koeto sum si kypila ottyk sa obyvki sus 70% namalenie,vzeh si gi za 30 evro. :)
хъх....мерси че ми каза :) И..да права си в момента всичко марково е намалено страшно много...което си е кеф за мен :grin: :grin:
glori4ka
07-25-2008, 09:32
ami ne si padam po nai skupoto no predi 3 dni si zeh edna mnoy sladka rokli4ka za 480 ama mn e sladka ;)
mil4eto_
07-25-2008, 09:37
Естествено,че на Виргиния има и по-евтини рокли.А това за Сваровски са пълни глупости. Има разлика между гривна на Сваровски и гривна с камъни на Сваровски. :D
hrisi2008
07-25-2008, 14:35
Mоята най-скъпа дреха, те са две с еднакви цени всъщност : яке и дънки Wrangler по 200 лв.Пропуснах и часовника но той не е дреха,а аксесоар но няма значение 170 .
krem4et0
07-25-2008, 16:28
аз не чух никого с по-слаби възможности за пазаруване, да каже "Нямам възможност да си го позволя, иначе с удоволствие бих си обновил гардероба стилно и луксозно", а всеки бръщолеви , че не вижда смисъл в "излишното" хвърляне на пари, тези, които харчели били идиоти, и в същото време тези думи никой не ги мисли... :x [/b][/color]
Аз, дето съм видяла колко бачкат родителите ми, яаз дето им помагам от 1-ви клас, ценя ужасно много всеки 1 лев. Ако имам повече пари бих си купила кола, жилище, бих пътешестала, но не бих ги похарчила за чанта от 2000 лв. Ако имам излишни пари бих си обновила гардероба със "скъпи" за мен дрехи, които не надвишават 40-50 лева. не ми се струва просто реално за 1 парче плат, независимо кой го е шил и кроил, да дам 4-цифрена сума!
Добре, аз това не мога да разбера защо е направена тази тема. Само да си избиваме комплексите?! :o :?
Да!
Sasha2k8
07-25-2008, 23:06
И какво работиш?
Абе аре моля ти се.... как ще изкарва 4000 да 3-4 месеца. Тва са пълни глупости...
c0smopolitan
07-25-2008, 23:11
nai-mnogo davam pari za obuvki i 4anti :)
A cenata e bez zna4enie 8) Vajnoto e da mi e dobre ;)
Sasha2k8
07-25-2008, 23:16
Най-важното е ти да си я харесваш
c0smopolitan
07-25-2008, 23:30
Ne e li nai-dobre da sprete vsi4ki da kazvate koi kakvi o4ila ima,koi kakvi danki i rokli ima,vqrno takava e temata,no Istinskata krasota idva otvatre,i az moje da imam hubavi ne6ta,no ne mislq 4e e dobre edno momi4e da hodi i da razpravq iz foruma kakva bluza za 300 lv si e vzela"Po drehite posre6tat,po yma izpra6tat" Mislq 4e vseki edin ot nas ima ka4estva koito trqbva da se cenqt,vsi4ki sme hora v kraina smetka,trqbva da se yvajavame zaradi samite nas,a ne zaradi porednite o4ila Gucci :-) :-) :-)
SiegHeil
07-26-2008, 00:14
Тази тема е свещенното доказателство че на жена пари (и кола) не се дават...
c0smopolitan
07-26-2008, 00:18
Тази тема е свещенното доказателство че на жена пари (и кола) не се дават...
a ti si dokazatelstvo 4e na teb jena ne se dava :D :grin: bazik4e
^Santra^ haresva mi chustvoto ti za humor :D mnogo qsno che ne vsqka ot teq grivni po racete mi e kum 3- 5 lv ;] grivnata koqto e tolkova skypa ne e ot plasmasa se pak e ot slonova kost i mi e donesena ot afrika kadeto e dosta po-eftino za tova kazah tekushta cena smisul v evropa tolkova struva gore dolu 200 euro ;] ako iskash pishi na lichno shti zema skype i specialno zaradi tebe shte q snimam i shte ti send pica ;]
ne moga razbera za kvo sudite horata nal temata e da si kajat kakvo imat ?
roklqta za 25000 e qka opredeleno ,no lischno az ne bih gi dala ;]
Jamalska
07-31-2008, 21:13
Аз и 5лв.не бих дала,но това си е въпрос на вкус:)
windstopper
07-31-2008, 23:51
нз аз мноу мноу по молове да си избирам дрехи не ходя и винаги съм на мнение че можеш да го намериш на по добра цена на др място :P по темата 320 за 1 яке на том тейлър.тфа лято го видях с намаление 250 :( :( :( парите обикновено ги харча за пиене и момичета :-)
sladko_teenche_v
08-01-2008, 01:00
95 leva-dunki
А, аз си карам с парцалки разни, иначе имам гуменки за стотина лева, ама принципно съм мизерник.
Loshotia
08-01-2008, 08:07
^Santra^ haresva mi chustvoto ti za humor :D mnogo qsno che ne vsqka ot teq grivni po racete mi e kum 3- 5 lv ;] grivnata koqto e tolkova skypa ne e ot plasmasa se pak e ot slonova kost i mi e donesena ot afrika kadeto e dosta po-eftino za tova kazah tekushta cena smisul v evropa tolkova struva gore dolu 200 euro ;] ako iskash pishi na lichno shti zema skype i specialno zaradi tebe shte q snimam i shte ti send pica ;]
ne moga razbera za kvo sudite horata nal temata e da si kajat kakvo imat ?
roklqta za 25000 e qka opredeleno ,no lischno az ne bih gi dala ;]
Не бе, спокойно- оценявам твоята готовност да жертваш време и усилия да пратиш въпросната снимка, но наистина няма смисъл. ;)
Според мен,щеше да е по-удачно темата да е : "Колко парички имат мама и тати?". :? Иначе дрехите ми са до 200 лв. , но все пак,ако нещо ми хареса много, бих си го взела,дори да е по-скъпо.
mistik_love
08-01-2008, 14:17
Мен не ме интересува колко пари и от къде..важното е да си ме кефи мене.. :smt046
Pliok0019
08-01-2008, 14:36
А певицата Андреа? :D
За тези 25 000 бих си купила кола. Ако си земах рокля за бала, поне би била уникална.
Избивайте си тука комплексите някои,че нали знаете-само тука сте VIP ... И спрете да сънувате с отворени очи,АДСКИ СТЕ СМЕШНИ! :?
мдааа не съм чел, но ще прочета назад да се посмея от сърце как пикли и лигочи вадят крупни суми за маркови дрехи от китай 8-)
сигурно под 1000 лв чорапи никой не носи, щото е селско, грозно и под достойнството
по темата аз имам едни дънки за 70 лв и тва е, и едно яке за около 200 лв но е зимно и топли много хубаво.. тва е, бедна работа деба
Jamalska
08-01-2008, 22:13
мдааа не съм чел, но ще прочета назад да се посмея от сърце как пикли и лигочи вадят крупни суми за маркови дрехи от китай 8-)
сигурно под 1000 лв чорапи никой не носи, щото е селско, грозно и под достойнството
кат се напуша вися тук да се смея.
sexy_glezla
08-02-2008, 10:13
За тези 25 000 бих си купила кола. Ако си земах рокля за бала, поне би била уникална.
samo moga da ti kaja 4e bala na Andrea be6e mn mn otdavna,taka 4e tazi godina nikoi nqma6e takava roklq,nito pyk 6te ima zavbade6te.A tova 4e ti s tezi 25 000 bi si kupila kola si e li4no tvoq rabota.Az karam skapi koli a ne nqkakvi tro6ki za mizerni pari.Sled kato imam ba6ta koito da mi uagajda za vsi4ko 6te si kupuvam drehi i za 50 000 ako iskam.Tova si e li4no moq rabota.
bitanem_25.05
08-02-2008, 10:40
samo moga da ti kaja 4e bala na Andrea be6e mn mn otdavna,taka 4e tazi godina nikoi nqma6e takava roklq,nito pyk 6te ima zavbade6te.A tova 4e ti s tezi 25 000 bi si kupila kola si e li4no tvoq rabota.Az karam skapi koli a ne nqkakvi tro6ki za mizerni pari.Sled kato imam ba6ta koito da mi uagajda za vsi4ko 6te si kupuvam drehi i za 50 000 ako iskam.Tova si e li4no moq rabota.
Ами точно така ти само го каза!
Ако го няма баща ти ще бъдеш кръгла 0.
Е не,че сега не си де с тея коментари смешните... :oops:
sexy_glezla
08-02-2008, 10:51
Ами точно така ти само го каза!
Ако го няма баща ти ще бъдеш кръгла 0.
Е не,че сега не си де с тея коментари смешните... :oops:
Kragla nula si ti axaxax Tova 4e ti ne moje6 da si pozvoli6 glezotiiki kakvito az si pozvolqvam si e tvoi problem.Plus tova kakvo si tragnala da mi komentira6 roklqta pri polojenie 4e temata hi4 ne e za tova.Ti si prosto edna zavistliva patka,koqto ne moje da mi stapi i na malkiq prast.
CrazyWitch
08-02-2008, 10:54
повече от 50лв за дреха не си спомням да съм давала.. важното е да ми харесва, а не колко струва.. И аз така.... Даже сега се сещам за едни дънки от преди 2г. за 35лв. Повече не съм давала!
sexy_glezla имам странното чувство,че си някое 11..хм мах 13 годишно лапе,дето е гледало прекалено много филми.Мисли си там,че имаш нещо или по-скоро,че си нещо и си трай.Нас не ни вълнуват твоите глупости.Плюс това познавам много хора,които наистина ги имат парите,ма не се хвалят на ляво и на дясно,а това дето ти правиш са комплексарски истории.Айде мн поздрави от мене. :D
Jamalska
08-02-2008, 11:11
хм парадокс...
Istinski 4ovek e samo onzi,koito 4uvstva i 4ujdata bolka!!!
CrazyWitch
08-02-2008, 11:15
sexy_glezla имам странното чувство,че си някое 11..хм мах 13 годишно лапе,дето е гледало прекалено много филми.Мисли си там,че имаш нещо или по-скоро,че си нещо и си трай.Нас не ни вълнуват твоите глупости.Плюс това познавам много хора,които наистина ги имат парите,ма не се хвалят на ляво и на дясно,а това дето ти правиш са комплексарски истории.Айде мн поздрави от мене. :D
До колкото разбрах е мой набор 89 за което съм доста учудена. Мисля че трябва да се отвори специална тема за нея и да и отделим още по специално внимание понеже е мнооооого специален човек в този форум като се има на предвит, че и на малкото и пръстче не може да й стъпим. :D
bitanem_25.05
08-02-2008, 11:19
sexy_glezla
Да знаеш само колко ти завиждам.
:o И аз искам чалгаджийска рокля,но твоята май не е такава,защото аз пък знам,че нейната струва 3000лв.
И да нямам си кола,тати няма парички да ми дава. :(
Ама поне си имам мозъче. :grin:
Потърси в нет-а информация за него,защото едва ли знаеш какво е след като го нямаш.
Айде поздрави и приятно харчене на парите на татко ти,и моля те стига ни цапа хубавия форум. :-)
До колкото разбрах е мой набор 89 за което съм доста учудена. Мисля че трябва да се отвори специална тема за нея и да и отделим още по специално внимание понеже е мнооооого специален човек в този форум като се има на предвит, че и на малкото и пръстче не може да й стъпим. :D
89..хмм,много лапешки акъл има.11 годишните разсъждават по-добре.А иначе със сигурност не можем да и стъпим на малкия пръст,ама по броя на малкото мозъчни клетки(ако изобщо са останали такива). ;)