View Full Version : Колко пари ви е най-скъпата дреха?
sexy_glezla
08-02-2008, 11:50
sexy_glezla имам странното чувство,че си някое 11..хм мах 13 годишно лапе,дето е гледало прекалено много филми.Мисли си там,че имаш нещо или по-скоро,че си нещо и си трай.Нас не ни вълнуват твоите глупости.Плюс това познавам много хора,които наистина ги имат парите,ма не се хвалят на ляво и на дясно,а това дето ти правиш са комплексарски истории.Айде мн поздрави от мене. :D
До колкото разбрах е мой набор 89 за което съм доста учудена. Мисля че трябва да се отвори специална тема за нея и да и отделим още по специално внимание понеже е мнооооого специален човек в този форум като се има на предвит, че и на малкото и пръстче не може да й стъпим. :D
89..хмм,много лапешки акъл има.11 годишните разсъждават по-добре.А иначе със сигурност не можем да и стъпим на малкия пръст,ама по броя на малкото мозъчни клетки(ако изобщо са останали такива). ;)
ami zavijdaite si kolkoto 6tete maloumnicite ste vie.I da ne misli6 4e mi dreme koi poznava6 i koi ne axaxaxaxaxax plus tova ne hodq da se hvalq kakva roklq sam imala.Ama ti mai ne moje6 da 4ete6.TEMATA E ZA TOVA.Taka 4e patki takiva moje samo da si gledate rabotata.A az 6te si har4a parite za kakvoto az iskam i pet pari ne davam za tapite vi komentari.Zavistnici dolni.
sexy_glezla имам странното чувство,че си някое 11..хм мах 13 годишно лапе,дето е гледало прекалено много филми.Мисли си там,че имаш нещо или по-скоро,че си нещо и си трай.Нас не ни вълнуват твоите глупости.Плюс това познавам много хора,които наистина ги имат парите,ма не се хвалят на ляво и на дясно,а това дето ти правиш са комплексарски истории.Айде мн поздрави от мене. :D
До колкото разбрах е мой набор 89 за което съм доста учудена. Мисля че трябва да се отвори специална тема за нея и да и отделим още по специално внимание понеже е мнооооого специален човек в този форум като се има на предвит, че и на малкото и пръстче не може да й стъпим. :D
89..хмм,много лапешки акъл има.11 годишните разсъждават по-добре.А иначе със сигурност не можем да и стъпим на малкия пръст,ама по броя на малкото мозъчни клетки(ако изобщо са останали такива). ;)
ami zavijdaite si kolkoto 6tete maloumnicite ste vie.I da ne misli6 4e mi dreme koi poznava6 i koi ne axaxaxaxaxax plus tova ne hodq da se hvalq kakva roklq sam imala.Ama ti mai ne moje6 da 4ete6.TEMATA E ZA TOVA.Taka 4e patki takiva moje samo da si gledate rabotata.A az 6te si har4a parite za kakvoto az iskam i pet pari ne davam za tapite vi komentari.Zavistnici dolni.
Колко ти завиждам.. 8-) И внимавай как ми говориш,че ако ще баща ти президента на америка да е,няма да има думата.Ясно ли ти е?
sexy_glezla
08-02-2008, 12:18
Колко ти завиждам.. 8-) И внимавай как ми говориш,че ако ще баща ти президента на америка да е,няма да има думата.Ясно ли ти е?
ne ne mi e qsno selqnka takava.Moje da zapla6va6 nqkoi drug,pri men zaplahite efekt nqmat axaxaxxa Ne me poznava6 taka 4e mn vnimavai,hi4 ne mi se pravi na mn oborotna 4e selqnkite kato teb mn lesno gi postavqm na mqsto axaxaxxa Koi znai kakva si mijiturka izvan foruma a tragnala da mi se natqga pfuuuu pisna mi ot kompleksirani selqnki
ne ne mi e qsno selqnka takava.Moje da zapla6va6 nqkoi drug,pri men zaplahite efekt nqmat axaxaxxa Ne me poznava6 taka 4e mn vnimavai,hi4 ne mi se pravi na mn oborotna 4e selqnkite kato teb mn lesno gi postavqm na mqsto axaxaxxa Koi znai kakva si mijiturka izvan foruma a tragnala da mi se natqga pfuuuu pisna mi ot kompleksirani selqnki
Селянка е на майка ти дъщерята.И така може да говориш на някоя тъпа лигла като тебе,не и на мен.А и вземи да се научиш да пишеш,като си с такива големи претенции.Да знаеш,че в българския език има препинателни знаци.
sexy_glezla
08-02-2008, 12:37
Селянка е на майка ти дъщерята.И така може да говориш на някоя тъпа лигла като тебе,не и на мен.А и вземи да се научиш да пишеш,като си с такива големи претенции.Да знаеш,че в българския език има препинателни знаци.
6te si pi6a kakto iskam,qsno li ti e i 6te nari4a6 selqnka sebe si ne mene.Koi znae ot koe provincialno grad4e si i tragnala da mi se pravi na mn vajna.Vajna moje da si na selo,drugade edva li axaxax Lele ti si adski kompleksirana i ve4e stava6 sme6na s napadkite si.Li4i si 4e te e qd na men axaxaxxa Pove4e dori nqma da napravq truda da ti otgovorq na tapite komentari,za6toto imam malko pove4ko mozak ot teb.Ti si napadai kolkoto si iska6.Nito 6te stane6 po umna,nito ni6to axaxa
Sasha2k8
08-02-2008, 12:39
Офф аре стига дамо детски лигавщини....
6te si pi6a kakto iskam,qsno li ti e i 6te nari4a6 selqnka sebe si ne mene.Koi znae ot koe provincialno grad4e si i tragnala da mi se pravi na mn vajna.Vajna moje da si na selo,drugade edva li axaxax Lele ti si adski kompleksirana i ve4e stava6 sme6na s napadkite si.Li4i si 4e te e qd na men axaxaxxa Pove4e dori nqma da napravq truda da ti otgovorq na tapite komentari,za6toto imam malko pove4ko mozak ot teb.Ti si napadai kolkoto si iska6.Nito 6te stane6 po umna,nito ni6to axaxa
Аз съм от ,нареченото от теб - "провинциално градче"-София.А дали имаш повече мозък от мен..хах съмнявам се.
CrazyWitch
08-02-2008, 12:57
Само дай да не се нареждаме на патки за да не те накарам да гледаш екрана като изпразнена такава! .... + това се оправдаваш с наглостта си, че темата била такава, а другите теми? За всяко нещо си сочиш цената. Това че ти си ни дразнител съвсем не означава, че ти завиждаме на благата. Сигурна съм, че има за какво ти да завиждаш на всеки друг в този форум, но не можеш да си отвориш очите.
Jamalska
08-02-2008, 13:06
Оф стига сте се занимавали с нея.От дума не отбира,от обясняване също,на ругаене се обижда.Ся няма смисъл.Такива като нея се оправят само кат им теглиш куршума.От друго не разбират.
Макар че наскоро някаква реши да ме напсува,пък после се оказа доста разбрана и интелигентна девойка.има ги и изключения
Sasha2k8
08-02-2008, 13:07
Само дай да не се нареждаме на патки за да не те накарам да гледаш екрана като изпразнена такава! .... + това се оправдаваш с наглостта си, че темата била такава, а другите теми? За всяко нещо си сочиш цената. Това че ти си ни дразнител съвсем не означава, че ти завиждаме на благата. Сигурна съм, че има за какво ти да завиждаш на всеки друг в този форум, но не можеш да си отвориш очите. Да, точно. И на мен ми направи впечатление, че в повечето теми посочваш цената на нещо, което спиред мен дори нямаш, което е меко казано СМЕШНО :lol:
Не си мисли и че някой ти завижда, защото няма за какво. Напротив присмиват ти се на глупостта наивността ти, и го заслужаваш. Ти обаче има за какво да звиждаш на голяма част от потребителите в този сайт...
simonchety
08-02-2008, 13:13
..
f.a.k.e.
08-02-2008, 19:32
funny :-o
sexy_glezla za6to si ostanala s vpe4atlenie,4e roklqta ti s kamani swarowski e bila unikalna i edinstvena?!?! Edna mn dobra priqtelka ot moq klas be6e s 4erna unikalna roklq s adski dulboka cepka obsipana s kamani swarowski i 4anta swarowski...samo s taq razlika,4e mackata ne e kuha kato termus i ne pretendira izli6no sus parite na mam i tati,a e pi4ka na mqsto i naistina be6e krasiva gledka na bala...dokato ti si bila....KUHA i PRAZNA gledka...vazduh pod nalqgane! :razz:
Абе какво сте започнали да се заяждате сега с момичето .. :? Да ви кажа наистина започва да излежда,че й завиждате ... какво ви пречи на вас,че се хвали с парите си .. :? А иначе на мен най-скъпата ми дреха са едни ботуши за 620 лв
Ботушките ми от тази зима за 120 :)
абе девойката с рокля за 25 000лв на Вергиния, случайно да си от Плевен, че слушах няква подобна история за няква си там
бтв, държа да отбележа, че си се минала супер грозно...и моята рокля е уникална по простата причина, че съм избирала сама как ще изглежда всяко нещо по нея, защото се бяхме разбрали с дизайнерката...парите, дадени за нея бяха доста по-малко от за твоята...пък и ми искаха разрешение да я пуснат в каталога за следващата година....
stealthyGirl
08-02-2008, 21:32
sexy_glezla...
OK, не ти ли прави впечатление, че твърде много хора те смятат за смешна и глупава (дори и тези, който ти завиждат). И никой не каза, че имаш право... само едно момиче каза, че вече наистина изглежда, че ти завиждат, което обаче не е оправдание за държанието ти (т.е. не те е оправдала). Замисли се бе, това, че имаш пари не е всичко, има и други важни неща!
Аз наистина завиждам, но само за парите, а не за това, в което си се превърнала (или ти всъщност и бедна да беше, пак щеше да си кръглата нула)... Това твоето е късмет, а не класа.
Но да спрем да те поучаваме, защото само си хабим думите...
Само нещо за десерт -
Koi znae ot koe provincialno grad4e si i tragnala da mi se pravi na mn vajna. :razz: :razz: :razz:
Още нещо - отговор по темата разбира се! :lol: Най-скъпата ми дрешка трябва да е някоя такава от чужбина, защото майка ми обича да ми носи като ходи по екскурзии или едни дънки от баща ми. Едва ли надвишават 60-70лв. (даже не се сещам за дреха от 70..), но просто не помня.
Gab3t0o_
08-03-2008, 16:37
Мм според мен няма смисъл да давам мн пари за една блузка например като за тия пари мога да си купя няколко които никой не може да ми каже че са евтини пък и някои хора си мислят че дрехите от теранова са много качествени но се лъжат и дават едни пари за които ни си заслужава... аз лично избягвам да пазаря от такива магазини като теранова не само заради качеството ами и заради това че целия град се е изсипал с еднакви дрехи пик аз се вбесявам от това ... малко се отклоних от темата :D :-D та моята най-скъпа дреха са едни дънки 90лв. :)
По принцип не си купувам много скъпи дрешки защото не мога да ги износвам :) Но иначе имам една блузка на TERRANOVA която беше 45 лева ;]~
TheNewReligion
08-03-2008, 18:03
От морския бриз мозъкът ми се проветри и осъзнах (наистина осъзнах) нещо много важно : най-важно е здравето ! :) Дори роклята за бала ти да струва милиони , ако си болен (не дай си Боже от нещо неизлечимо ) красотата и цената на въпросната дреха нямат абсолютно никаква стойност ! :wink: Също така стойността на дадена вещ няма значение , когато си глупак . Когато си такъв няма как НАИСТИНА да оцениш тази вещ , каквато и да е тя . Има далеч по-важни неща от съдържанието на банковата ти сметка . :) :) :)
Колкото до секси_глезла : ако наистина бяхМе ( и аз се заяждах за това и аз влизам в това число) толкова интелигентни , както твърдяхме едва ли щяхме да поддадем на провокацията и . :oops:
_MuMu7y_
08-03-2008, 19:33
Ами 44лв за един потник иначе не обичам да давам много пари за дрехи особено лятото като се купуват повечееее :P
bebitooo___
08-03-2008, 19:41
[quote="dark_sw"]От морския бриз мозъкът ми се проветри и осъзнах (наистина осъзнах) нещо много важно : най-важно е здравето ! :) Дори роклята за бала ти да струва милиони , ако си болен (не дай си Боже от нещо неизлечимо ) красотата и цената на въпросната дреха нямат абсолютно никаква стойност ! :wink: Също така стойността на дадена вещ няма значение , когато си глупак . Когато си такъв няма как НАИСТИНА да оцениш тази вещ , каквато и да е тя . Има далеч по-важни неща от съдържанието на банковата ти сметка . :) :) :)
+ 1 8)
а за секси глезла просто няма да коментирам нещата са ясни.. :)
zxcvbnmasdfghjkl
08-03-2008, 19:57
samo moga da ti kaja 4e bala na Andrea be6e mn mn otdavna,taka 4e tazi godina nikoi nqma6e takava roklq,nito pyk 6te ima zavbade6te.A tova 4e ti s tezi 25 000 bi si kupila kola si e li4no tvoq rabota.Az karam skapi koli a ne nqkakvi tro6ki za mizerni pari.Sled kato imam ba6ta koito da mi uagajda za vsi4ko 6te si kupuvam drehi i za 50 000 ako iskam.Tova si e li4no moq rabota.[/quote]
и си мислиш,че само ти имаш и ще имаш такъв модел такава рокля?! божеее,в такава заблуда сиии.Толкова много момичета има с такъв модел рокля като на Андреа(роклята си е хубава :) )
FuckiNg DreAm ' Dess <
08-04-2008, 09:26
Не давам много пари за дрехи,няма смисъл.Нали е важно да ми харесват,а не колко струват. :) Най скъпи мисля,че са ми кецовете - 40 лв. :)
Inalcanzable
08-04-2008, 09:33
повече от 50лв за дреха не си спомням да съм давала.. важното е да ми харесва, а не колко струва.. Мдаа :smt038
оф аман от тъпата българска завист......като нямаш и почваш да злобееш...великия гений на завистта,затова няма да се оправим
пхахааааааааааааааааххххх ххххххххххххххххх бати смешната е тая sexy_glezla пффф некфа много жалка хах а ако нямаше пари с какво щеше да се похвалиш ако не е тайна?
Единственото нещо,за което ще дам повече пари са кецовете..Но понеже темата е за ДРЕХИ-50лв. мисля,че беше...някви дънки..
krem4et0
08-05-2008, 13:08
http://www.sexyglezla.snimka.bg/album.php?album_id=267091
За тази рокля повече от 100-150 лв не бих дала.......И цветт е гаден да му се невиди!
glupacheE
08-05-2008, 13:08
sexy_glezla това , че някой е от село или провинциялен град не означава "селяндур".Изглежда ти доста повече се доближаваш до това определение- сама го показваш с думите и разсъжденията си.Не го казвам с цел да те обидя - просто обобщавам факти.
очила --> ReyBan 390лв. кецки --> 220 лв ... иии дънки 340лв. най - много ... повече НЕ !
indecent
08-05-2008, 13:15
тази тема трябваше да се изтрие още в началото
TellMeYourName
08-05-2008, 13:17
тази тема трябваше да се изтрие още в началототемата е култова бе...
вчера дадох 400 кинта за чорапи 8)
купил си любимите ми.. :cry:
TellMeYourName
08-05-2008, 13:21
купил си любимите ми.. :cry:ее останаха само от евтините, нека те е яд [-(
купил си любимите ми.. :cry:ее останаха само от евтините, нека те е яд [-(
-отива и си реже вените,за да може Свил да е щастлив-
:D
TellMeYourName
08-05-2008, 13:26
мани не това, има и други начини да съм щастлив 8-)
Мислиш за живота ми нали :grin:
Та..ся да спра да се лигавя..мисля дали да ти пиша.. :-o
TellMeYourName
08-05-2008, 13:30
мисля за живота ти...
Както решиш, аз съм все още свободен 8-)
Ба..как може...
Брат мноу ти се радвам :D
Gunnercho0
08-05-2008, 13:47
Дрехите ми са от всичко по 1 лев :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
nan4onanka
08-05-2008, 14:21
Отдавна искам да се регистрирам тук и все отлагам момента,но като прочетох темата...Интересно ми е и въпроса ми е към всички които реагираха така остро към sexy_glezla.Какво толкова ви дразни,че МОЖЕ да си позволи рокля от 25 000 лева?Донякъде,без да си кривите душите,поне пред себе си признайте не и ли завиждате?Не че я подкрепям,даже напротив,не ми харесаха някои от коментарите и,но те бяха подтикнати от вас.Темата е за това-Най скъпата ви дреха.Тя каза и ето...женската злоба няма край.Нищо лично,не искам да обидя никой,просто отговорите на момичета които мислех за (!) интелегентни (от доста време следя форума)ме разочароваха,не го очаквах!Макар,че колкото и да говоря(им) винаги ще има подобни нападки и изказвания...
simonchety
08-05-2008, 15:28
Съгласна съм с Марияяя за всяко едно нещо,което си написала.Аз също бях започнала да пиша по тоя повод,но бях сигурна,че ще бъда нападната и се отказах,за да не влизам в излишни спорове :lol:
До къде се стига заради тази женска завист..със сигурност тази злоба освен заради парите,които има и заради това,че е красива,а много добре знаем,че когато някоя грозотия види жена много по-по от нея започва да я плюе хаха
Едва ли някоя от вас,ако можеше да си позволи нейния живот и нещата,които има щеше да е по-различна.И друго последно нещо,едва ли вие,ако бяхте нападнати и обиждани по този начин,по който вие я редихте щяхте да си мълчите,защото не тя започна първа.
sexy_glezla ...roklqta e........ :?
padam si po po-elegantnite i stilni ne6ta a tq e 4ist ki4!!!
nan4onanka
08-05-2008, 16:03
Съгласна съм с Марияяя за всяко едно нещо,което си написала.Аз също бях започнала да пиша по тоя повод,но бях сигурна,че ще бъда нападната и се отказах,за да не влизам в излишни спорове :lol:
До къде се стига заради тази женска завист..със сигурност тази злоба освен заради парите,които има и заради това,че е красива,а много добре знаем,че когато някоя грозотия види жена много по-по от нея започва да я плюе хаха
Едва ли някоя от вас,ако можеше да си позволи нейния живот и нещата,които има щеше да е по-различна.И друго последно нещо,едва ли вие,ако бяхте нападнати и обиждани по този начин,по който вие я редихте щяхте да си мълчите,защото не тя започна първа.
Радвам се,че поне един човек разбира. :)
Радвам се,че поне един човек разбира. :)
Pravi ste i dvete,az li4no nqmam ni6to protiv momi4eto,ne i zavijdam,naprotiv,vuzhi6tavam se na vuzmojnostite i,naistina e krasiva-tova e fakt,no prosto samite i komentari bqha nqkak si v super qruk kontrast s klasata,koqto bi trqbvalo da pritejava momi4e na takova nivo(v kulturen aspekt)
Отдавна искам да се регистрирам тук и все отлагам момента,но като прочетох темата...Интересно ми е и въпроса ми е към всички които реагираха така остро към sexy_glezla.Какво толкова ви дразни,че МОЖЕ да си позволи рокля от 25 000 лева?Донякъде,без да си кривите душите,поне пред себе си признайте не и ли завиждате?Не че я подкрепям,даже напротив,не ми харесаха някои от коментарите и,но те бяха подтикнати от вас.Темата е за това-Най скъпата ви дреха.Тя каза и ето...женската злоба няма край.Нищо лично,не искам да обидя никой,просто отговорите на момичета които мислех за (!) интелегентни (от доста време следя форума)ме разочароваха,не го очаквах!Макар,че колкото и да говоря(им) винаги ще има подобни нападки и изказвания...
Добре,само 1 нещо не можах да разбера.Значи ние се опитваме да и кажем нещо и всички айде...завиждаме.Да,темата е за най-скъпата ни дреха,но не може във всяка една тема да повтаряш: Аз имам пари,аз съм безсмъртна.Просто не става.Плюс това колкото и пари да имаш,в главата като нямаш нищо просто е супер смешно да повтаряш колко си велик.А да и аз съм от София,ама не съм повече от останалите.Това е моето мнение,мислете каквото искате. ;)
FuckiNg DreAm ' Dess <
08-05-2008, 18:03
WTF??! :shock: :shock: 8-)
TheGirlNextDoor
08-05-2008, 18:24
и кат с чорапи за 400 кинта безсмъртен ли се чувстваш...ебаси
nan4onanka
08-05-2008, 19:00
Добре,само 1 нещо не можах да разбера.Значи ние се опитваме да и кажем нещо и всички айде...завиждаме.Да,темата е за най-скъпата ни дреха,но не може във всяка една тема да повтаряш: Аз имам пари,аз съм безсмъртна.Просто не става.Плюс това колкото и пари да имаш,в главата като нямаш нищо просто е супер смешно да повтаряш колко си велик.А да и аз съм от София,ама не съм повече от останалите.Това е моето мнение,мислете каквото искате. ;)
Начина по който и го казвате не е правилен-с нападки и обиди.А това,че отношението и не е на ниво...си е неин проблем!
sexy_glezla дали ти завижда някой ??? Ако наистина имаш толкова пари, бедна ми е фантазията как са те разкъртвали от ебане за да ги искараш тия пари :-D
А по темата най-скъпата ми дреха е една дълга дънкова пола за 79 лв,
nan4onanka
08-05-2008, 19:21
sexy_glezla дали ти завижда някой ??? Ако наистина имаш толкова пари, бедна ми е фантазията как са те разкъртвали от ебане за да ги искараш тия пари :-D
Изрично каза,че БАЩА и купува ''глезотийките'' както ги нарича тя. :)
SeXyL[!]Nk@
08-05-2008, 19:30
Това не и пречи да лъже.... :) пък и вече май е банната. 8)
Иначе и аз 25000 за рокля,никога не бих дала.
SeXyL[!]Nk@
Това не и пречи да лъже.... :) пък и вече май е банната. 8)
Иначе и аз 25000 за рокля,никога не бих дала.
ludo_momiche
Ако се броят очила - 600лв
Ако не - ботуши - 470 лв
Ренгенови о4ила ли са т`ва .. :shock: 600 лева за 2 стъкълца и 1 рамка ... никога 8-)
Правилно! Devilka много се е охарчила...
5лв. от пазара... :lol: :lol: :lol: :lol: шегувам се естествено,но не обръщам внимание на подобни неща...!
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
08-05-2008, 19:32
Честни казано роклята на глезлата не ме кефи ... без злоба гоказвам просто мнение :) иначе мацкате ме кефи супер пиченце :)
BulgariaZaBulgarite
08-06-2008, 13:58
Хаха. Парадоксалното е, че завиждата на sexy_glezla, а би трябвало да я съжалявате. Предполагам баща й е мафиот просто в България са малцина хората, които могат да си позволят подобен лукс.
Me4TaI_za_Me4ti
08-06-2008, 14:14
Аз лично не мога да завиждам на някой, който няма сиво вещество в главата си :)
Да обясня на Марияяя или там както е... момичето не спря да повтаря колко скъпа е била балната и рокля... пусна снимка... и ествесвено всеки си казва мнението за нея... според мен не струва и 250 лв., трагичен модел... това, че не харесвам роклята, значи означава, че й завиждам, така ли? Ограничена логика... просто всички тук се опитаме да й налеем разум в главата, да се осъзнае, че златните кюлчета в трезорите на "тати" не са всичко и да престане да повтаря колко е интелигента, докато не взима отношение в нито една друга тема, освен тези, в които се хвали с какъв лукс и какви маркови неща е заобградена... както беше казал някой преди мен хората, които знаят цената на всичко, не знаят стойността на нищо... а именно тя е важна. Нека плува в долари, евро и марки... нека живее в дворец, ако ще... не е нищо повече от мен ;)
Преди 2 години имах съученичка, на която баща й е пластичен хирург във Вашингтон, а майка й отделно ръководеше собствената им автомивка... сега се преместиха всички в Америка, но исках да кажа, че не можеха да си преброят пачките... за тях левчетата капеха от небето със скоростта на светлината... Анита постоянно ходеше на екскурзии, почивки, носеше прекрасни дрехи, но нито веднъж не я бях чула да разправя "за тази туника дадох 1600 лв.", "не ме докосвай, за тези сенки дадох 170 лв." и т.н.... така че не ми обяснявайте как ако съм на мястото на sexy_glezla ще бъда...... арогантна и егоистична кучка, която смята всички провинциалисти за вредни насекоми :)
rozova_lady
08-06-2008, 15:16
На скоро не съм си купувала дрехи
все получавам подаръци :) За мене няма
значение колко струва дрехата важно е да ми харесва.
Маратонки пума 250 лв (уж дизайнерски модел,пък до края на лятото се попиляха отвсякъде...) - още ме е яд :D Иначе дреха - зимно яке 220 лв Адидас ^_-
nan4onanka
08-06-2008, 18:25
Да обясня на Марияяя или там както е... момичето не спря да повтаря колко скъпа е била балната и рокля... пусна снимка... и ествесвено всеки си казва мнението за нея... според мен не струва и 250 лв., трагичен модел... това, че не харесвам роклята, значи означава, че й завиждам, така ли? Ограничена логика... просто всички тук се опитаме да й налеем разум в главата, да се осъзнае, че златните кюлчета в трезорите на "тати" не са всичко и да престане да повтаря колко е интелигента, докато не взима отношение в нито една друга тема, освен тези, в които се хвали с какъв лукс и какви маркови неща е заобградена... както беше казал някой преди мен хората, които знаят цената на всичко, не знаят стойността на нищо... а именно тя е важна. Нека плува в долари, евро и марки... нека живее в дворец, ако ще... не е нищо повече от мен ;)
Преди 2 години имах съученичка, на която баща й е пластичен хирург във Вашингтон, а майка й отделно ръководеше собствената им автомивка... сега се преместиха всички в Америка, но исках да кажа, че не можеха да си преброят пачките... за тях левчетата капеха от небето със скоростта на светлината... Анита постоянно ходеше на екскурзии, почивки, носеше прекрасни дрехи, но нито веднъж не я бях чула да разправя "за тази туника дадох 1600 лв.", "не ме докосвай, за тези сенки дадох 170 лв." и т.н.... така че не ми обяснявайте как ако съм на мястото на sexy_glezla ще бъда...... арогантна и егоистична кучка, която смята всички провинциалисти за вредни насекоми :)
Няма нужда да ми обясняваш каквото и да е.Имам си собствено мнение,на което държа и което реших да напиша и нямам АБСОЛЮТНО никаква нужда.Плюс това тя може да пише в АБСОЛЮТНО всяка тема да казва по колкото си пъти иска и нито ти,нито аз може и ''копче'' да и кажем...А това,че не даваш и 250 лева за роклята и,мен не ме касае.За твоята приятелка не мога да коментирам тъй като не я познавам,но едва ли е така,както я представяш.И коя си ти,че ще и наливаш разум?Да те е молила за помощ?И пак-нищо лично към никой!
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
08-06-2008, 18:38
Пък ти кво се правиш на всемирен диктатор ебаси както ти имаш мнение така и другите... лол а за тая глезла праите такъв въпрос че напрао .... много важно утре ще гръмнат баща и (да чукнем на дърво... o no) остава на сухо аре стига сички с тая завист верно ... :grin: 8)
пуканка.
BulgariaZaBulgarite
08-06-2008, 18:55
http://i.data.bg/08/08/06/1089947_orig.jpg
200 euro
LaPeNcEto0o
08-06-2008, 19:27
Ейй значи...тцтцтцт голяма злоба, голяма завист , голямо нещо.
Едни имат възможност, други нямат!
И повечето вече сте досадни с израза " с парите на тати" , еми нали за децата си ги изкарват тези пари бе! Пффф...
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
08-06-2008, 19:36
И повечето вече сте досадни с израза " с парите на тати" , еми нали за децата си ги изкарват тези пари бе! Пффф...
Изкарват или крадат...
"Големите пари" в бг са само на мошенници... тва е факт който мисля сички знаем...
nan4onanka
08-06-2008, 19:48
Пък ти кво се правиш на всемирен диктатор ебаси както ти имаш мнение така и другите... лол а за тая глезла праите такъв въпрос че напрао .... много важно утре ще гръмнат баща и (да чукнем на дърво... o no) остава на сухо аре стига сички с тая завист верно ... :grin: 8)
пуканка.
Без коментар!
nan4onanka
08-06-2008, 19:49
Точно-ако не за децата,за кой? :?
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
08-06-2008, 19:52
пуканка.
Без коментар!
е кат е без коментар кво пишеш "без коментар" ... зле!
LaPeNcEto0o
08-06-2008, 20:18
Хахахахахаха, далеч си от истината, Пуканке.
В България доста намаляха тези, които ги гледате по филмите! Вярно е, че доста заможни хора не плащат разни неща, а си взимат парите, НО не слагай всички под общ знаменател! Има толкова много хора, които те самите не си знаят парите, че едва ли ще вземат да се циганят за 1000-2000лв. И ако всички крадяха..то половината цигани щяха да са милионери.
mi6uence
08-06-2008, 20:43
Големи диспути кой повече завижда, голямо нещо! В интерес на истината преди години като я гледах на Андреа повече ми хареса :( По темата: нашите не са богати - не че сме бедни, но повече от 40 лв. за дънки не мога да си позволя. Най-скъпото ми е едни зимни ботуши(както на повечето форумци) 59 лв.
П.П. На никой не завиждам, защото съм достатъчно умна да осъзная, че не може мама и тати да изкарват около 5 000 лв.(месечно) и аз, тяхното дете, гордо да разхождам дрешки от Руския пазар в Стара Загора(Старозагорския Илиенци) и това, че не съм от тези деца не мисля, че ме прави "проста бедна селянка"
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
08-06-2008, 21:02
В България доста намаляха тези, които ги гледате по филмите! Вярно е, че доста заможни хора не плащат разни неща, а си взимат парите, НО не слагай всички под общ знаменател! Има толкова много хора, които те самите не си знаят парите, че едва ли ще вземат да се циганят за 1000-2000лв. И ако всички крадяха..то половината цигани щяха да са милионери.
Пич под крадат нямам предвид да откраднат от пазара чехли за 2 лева... всеки по заинтересован знае каквоимам предвид ;)
simonchety
08-06-2008, 21:20
..
хах целта на родителите в неиния слу4аи е да изкарват пари4ки по какъвто и да е на4ин ..ако питате мене :-D а не нещо друго..като например възпитание :? ама нмз :P
stealthyGirl
08-06-2008, 21:40
А това,че не даваш и 250 лева за роклята и,мен не ме касае.В такъв случай защо да ни интересува, че ти си мислела някой момичета за интелигентни, но вече не ги мислиш заради тази тема??
И Марияяя аз ще ти кажа нещо за хората, нещо, което е в природата им, колкото и велика да е тя. Когато имаш нещо, което те прави по-щастлив и то е от рода на пари, самочувствие и благоразположението на хората към теб, другите започват да изискват и ум в главата ти, за да проверят дали го заслужаваш (не, че им влиза в работата, но това си е истината), дали няма да се издадеш, че лъжеш, дали няма някаква скрита тайна и дали не могат всъщност да развалят щастието ти, за да се почувстват по-велики. Знам, че това почти не оправдава никой (нито мен дори), но ти казвам защо нещата се случват...
и кат с чорапи за 400 кинта безсмъртен ли се чувстваш...ебасиЧовека се шегуваше точно заради подобни коментари! :lol:
nan4onanka
08-07-2008, 06:49
[quote=Марияяя]А това,че не даваш и 250 лева за роклята и,мен не ме касае.В такъв случай защо да ни интересува, че ти си мислела някой момичета за интелигентни, но вече не ги мислиш заради тази тема??
И Марияяя аз ще ти кажа нещо за хората, нещо, което е в природата им, колкото и велика да е тя. Когато имаш нещо, което те прави по-щастлив и то е от рода на пари, самочувствие и благоразположението на хората към теб, другите започват да изискват и ум в главата ти, за да проверят дали го заслужаваш (не, че им влиза в работата, но това си е истината), дали няма да се издадеш, че лъжеш, дали няма някаква скрита тайна и дали не могат всъщност да развалят щастието ти, за да се почувстват по-велики. Знам, че това почти не оправдава никой (нито мен дори), но ти казвам защо нещата се случват...
Нека си я мислят за селянка,но да не я обиждат.Много лошо впечатление ми правят такива хора,защото ако те можеха да си го позволят,едва ли щяха да мислят по този начин.Проста била...мхммм на 12-13 години била(някой така се изказа)...аха...и бал имала... :D Ето един бисер.
П.с-И да ви интересува и да не ви интересува,това е форум,където всеки изказа мнението си!
LaPeNcEto0o
08-07-2008, 06:55
Пич под крадат нямам предвид да откраднат от пазара чехли за 2 лева... всеки по заинтересован знае каквоимам предвид ;)
Не плащат някой разходи на фирмите си, които могат да заобиколят и така нататък..Знам какво имаш в предвид :)
bebitooo___
08-07-2008, 07:30
Не плащат някой разходи на фирмите си, които могат да заобиколят и така нататък..Знам какво имаш в предвид :)
кфи фирми кфи 5 леа.. е извинявайте ама всички знаем кво значи яко ПРАНЕ НА ПАРИ.. излишно е да коментираме.. В България са рядкост хората, които с труд и пот на челото са си искарали парите и са се трепали, за да захванат някой мизерен бизнес.. 90 % от богаташите тук са постигнали днешното си състояние по незаконен път, но тъй като тук са придобили някаква власт, правителството си затваря очите и за някой леф и забравя, че Конституцията трябва да е равна за всички.. За това в днешни дни хората казват "Всичко се купува с пари" и донякъде са прави.. Разбира се надявам се както за мен така и за доста други хора тези думи да не намират никаква стойност.. Но все пак е глупаво да парадираш с парите си пред хората, защото това не те прави с НИЩО повече от тях, даже падаш много под тяхното ниво. Познавам хора, които са милиардери,но са привидно скромни и такива, които имат достатъчно пари за преживяване, но хварчат из облаците.. с това имам в предвид, че си зависи от човека.. Но просто е крайно смешно човек да се мисли за Бог едва ли не, защото има пари.. Разбирам да си ги е искарала тя и да се гордее с това, но да се хвалиш с чужди пари просто е банално.. Тва е ... :x 8)
А и нещо към модераторите.. мисля, че темата доста загрубя и далеч не си изпълнява функцията.. така че според мен не трябва да съществува.. мое мнение нищо лично.. 8)
BigFakeSmile
08-07-2008, 07:39
50 lv. :)
LaPeNcEto0o
08-07-2008, 08:49
Разбирам да си ги е искарала тя и да се гордее с това, но да се хвалиш с чужди пари просто е банално.. Тва е ... :x 8)
8)
ЧУЖДИ? Прочети пак предния ми пост. Вие май не правите разлика между магазинерката и родителите ви!
И това, което го слушаш по БТВ няма нищо общо с реалноста.
Theoatguy
08-07-2008, 09:22
50 стинки за една тениска 2ра употреба. Що? :D
DaMn_FiNe_BiTcH
08-07-2008, 10:11
nqkoi ot vas moje i da sa vijdali takava roklq,iz spisaniqta ili neta.Roklqta mi e absoliutno sa6tata kato na Teodora Andreeva ili po izvestna kato pevicata Andrea
http://www.bgwallpapers.net/wallpaper583.html
Ti p1k kakvo si misli6 4e roklqta ti e kato na Andrea 6te te napravi tolkova hubava li???vqrno 4e roklqta nee ni6to osobeno ama na neq i stoi mnogo po qkootkolkoto na teb....a p1k i 40 000 da be6e dala vmesto 25 000 pak 6te6e da si grozna i roklqta da ti stoi t1po...
DaMn_FiNe_BiTcH
08-07-2008, 10:23
nekfo_sladko_bebe to4no roklqta mi e s kamani swarovski i e ot virginiq zdravkova,a tova 4e na vas ne vi se vqrva da ne mislite 4e mi dreme ?i 6te postna snimka i posle pak govorete.A kolkoto do tova 4e nqma da q obleka vtori pat-kakvo ot tova,golqma rabota.Az taka ili ina4e ne obi4am da obli4am edni i sa6ti drehi.Moje da ne q obleka vtori pyt ama na bala si bqh unikalna.Nikoi drug nqma6e takava roklq,koeto si mi be6e i celta.
А певицата Андреа? :D
За тези 25 000 бих си купила кола. Ако си земах рокля за бала, поне би била уникална.
samo moga da ti kaja 4e bala na Andrea be6e mn mn otdavna,taka 4e tazi godina nikoi nqma6e takava roklq,nito pyk 6te ima zavbade6te.A tova 4e ti s tezi 25 000 bi si kupila kola si e li4no tvoq rabota.Az karam skapi koli a ne nqkakvi tro6ki za mizerni pari.Sled kato imam ba6ta koito da mi uagajda za vsi4ko 6te si kupuvam drehi i za 50 000 ako iskam.Tova si e li4no moq rabota.
Ами точно така ти само го каза!
Ако го няма баща ти ще бъдеш кръгла 0.
Е не,че сега не си де с тея коментари смешните... :oops:
Kragla nula si ti axaxax Tova 4e ti ne moje6 da si pozvoli6 glezotiiki kakvito az si pozvolqvam si e tvoi problem.Plus tova kakvo si tragnala da mi komentira6 roklqta pri polojenie 4e temata hi4 ne e za tova.Ti si prosto edna zavistliva patka,koqto ne moje da mi stapi i na malkiq prast.
Abe mili4ka ti ako ima6 tolkova pari tezi ne6ta 6te ti se struvat bezobidni i dori nqma da ti pravqt vpe4atlenie i nqma da pi6e6 po forumite....znam,4e temata e za tova i vs16tnost ti ni6to lo6o ne si napravila kato si napisala kolko struva balnata ti roklq...prosto napada6 mnogo...
Me4TaI_za_Me4ti
08-07-2008, 10:45
Няма нужда да ми обясняваш каквото и да е.Имам си собствено мнение,на което държа и което реших да напиша и нямам АБСОЛЮТНО никаква нужда.Плюс това тя може да пише в АБСОЛЮТНО всяка тема да казва по колкото си пъти иска и нито ти,нито аз може и ''копче'' да и кажем...А това,че не даваш и 250 лева за роклята и,мен не ме касае.За твоята приятелка не мога да коментирам тъй като не я познавам,но едва ли е така,както я представяш.И коя си ти,че ще и наливаш разум?Да те е молила за помощ?И пак-нищо лично към никой!
Както ти можеш да се опитваш да ми обясняваш как деликатно й завиждам (Боже Опази!), така и аз колко дълбоко се заблуждаваш. И мен не ме интересува теб дали те касае колко пари аз бих дала за този боклук. Щом е пуснала снимка на роклята си, не може да очаква всички да я харесат и да започнат да я възвеличават. Не ми харесва нито кройката, нито украсата по нея, нито цвета... и затова й завиждам, така ли... колко малоумно...
Да пише в която тема си иска, мен не ме сърби, да дойде да ми се излае в лицето, нищо няма да промени. Представи си и аз имам собсвено мнение и никога не би ме убедила, че един човек, унижаващ останалите, защото не живеят в столицата на страната, е интелигентен... и да аз съм тази, която си дава мнението, която с присмех и сарказъм иронизира лишените й от грам смисленост постове... щом тя може да ме нарича селянка задето живея в Бургас, така и аз мога спокойно да й вливам здрав разум 8) А за прителката ми... права си, не е така както я представям. Думите са излишни, за да опиша колко прекрасно и всеотдайно момиче е и как не се гордее и не се хвали на всяка крачка с парите на родителите си. Не ме интересува какво работят родителите на секси глезла, баща й ако иска с наркотици да търгува, далавери да върти и с мафията да общува... парите не струват нищо. Както казаха по-напред 90 % от богаташите в България (говорим за тези,които могат да си позволят вили на морето, престои в скъпи хотели, яхти, коли по 100 000 и рокли по 25 000) са се сдобили със състоянието си по лекооооо незаконен път.
Така че на тези, които ме сравняват с дъвката на подметката си, щото съм от провинцията и баща ми не взима хиляди на месец, бих казала единствено да си бият шута и бих им пожелала някой ден да завършат някой някоя бомба в Чечения ;)
lambordjini_girl
08-07-2008, 11:44
sexy_glezla не прави нищо друго освен да се излага :)
Та по същество- моите родители са бедни като църковни мишки. Майка ми е учителка, а баща ми кара рейсове до селата около града ни (От Ямбол съм... да селянка съм, не съм от София!!!!!!!!!!!). На 19 години съм, имам две по-малки сестри- на 16 и 13 години. Никога не съм имала възможност да пазарувам от скъпи магазини, да давам по 80-100 лева за дънки или по 50-60 лв. за блузки и потници. Всичко, което имах, беше купено от сергиите по пазара, най-скъпата ми дреха беше една пола за 44 лв. Друг е върпоса, че дрехите ми след това се износваха от сетрите ми и на тях рядко се купуваше нещо ново. Маратонките ми бяха за 6 лв., зимните ми обувки и ботуши не надвишава 20 лв., а лятото ходех с джапанки от единия лев, които не струваха повече от 3 лв. Джинсите ми бяха по 5 лв. от втората употреба или най-скъпите, които имах, по 15 лв. от пазара. До 17 години не познавах усещането какво е да си купиш панталон или рокля за повече от 60 лв., камо ли да си купя очила за 800 лв. След 11 клас започнах да работя и имах възможност да си взимам малко по-скъпи неща. Лятото с една приятелка преди 12 клас бачкахме на морето, съвсем случайно ме срещнаха и ме запознаха с един немец, турист, дошъл на почивка. Оказа се, че е консилтант в модна агенция и търси красиви момичетата, желаещи да се заниват в тази сфера. Бях подходяща най-вече заради ръста си- висока съм 1,80. И всичко се разви прекалено бързо, родителите ми се опитаха да ме спрат, но бях пълнолетна... заминахме за Виена и 1 година по-късно мога да завява, че не съжалявам... Jet Models Germany промени живота ми. Сега имам прекрасна професия, работя с много хора, зпаознавам се с известни личности, печеля страхотни пари... научих езика, свикнах с камерите, подиума, намерих приятели, обичам да дефилирам и да ходя на ревюта... купих си собсвен апартамент, пътувам из Европа всеки месец... На бала си бях с уникална рокля на Ралф Лаурен, за каквото не бях мечтала да сложа никога... и определено мога да заявя, че не бях единсвена и незаменима... всички момичета бяха изключителни и специални. Тържеството и цялата вечер бяха феноменални... всички бяхме великолепни и несравними по свой собсвен начин... дори за миг не съм си помисляла, че само аз съм "несравнима"... би било глупаво и егоистично...
Сега вече имам собствено жилище, имам пари да продължа образованието си, мога да си позволя много неща... но никога няма да забравя откъде съм тръгнала, никога няма да забравя годините, в които брояхме жълти стотинките, за да купим хляб, никога няма да забравя плюшените играчки и пеещите кукли,които имаха съученичките ми... а аз прегръщах едно човече, направено от парцали с копчета за очи... все още смятам, че парите не са всичко... високата класа не е символ на добра душа... благородството не с епредава по наследство... парите са просто необходимост... важните са здравето, любовта, близките, отношенията между хората, човечността... ценете тях... и знайте, че ако имате тях, то тогава вие сте най-богатите, а не момичето, което се вози в порше и се присмива на бездомника на улицата...
ПАРИТЕ МОГАТ ДА КУПЯТ :
ЛЕГЛОТО , НО НЕ СЪНЯ ;
ХРАНАТА , НО НЕ АПЕТИТА;
ЛУКСА , НО НЕ КРАСОТАТА;
ЕДНА КЪЩА , НО НЕ ЕДИН ДОМ;
ЛЕКАРСТВОТО , НО НЕ ЗДРАВЕТО;
СЪЖИТЕЛСТВОТО, НО НЕ ЛЮБОВТА;
РАЗПЯТИЕТО , НО НЕ ВЯРАТА ;
РАЗВЛЕЧЕНИЕТО , НО НЕ ЩАСТИЕТО;
СМЪРТТА , НО НЕ И ЖИВОТА ;
ПО-ЛУКСОЗНО МЯСТО В ГРОБИЩАТА ,
НО НЕ И НА НЕБЕТО .
4eere6ka_kiss
08-07-2008, 12:00
300lv kecove
таа,тука някви спорове се водят , но аз няма да влизам в тях :?
амии дай и аз да си кажа..най -скъпото ми нещо е очила :-o едните са на Chanel -700лв някъде и на Roberto Cavalli - за горе долу същата сума ... дънките ми варират от 150 до 300лв...обувкитее те не са никък евтини и те от 300 до 500лв ... любима марка ми е Miss Sixty и Killah почти всичко ми е на тях 8)
eeee ти би рекорда на темата с тия о4ила за 700 лв те кво да не са от злато и украсени с диаманти
:shock: :lol:
nan4onanka
08-07-2008, 12:22
Както ти можеш да се опитваш да ми обясняваш как деликатно й завиждам (Боже Опази!), така и аз колко дълбоко се заблуждаваш. И мен не ме интересува теб дали те касае колко пари аз бих дала за този боклук. Щом е пуснала снимка на роклята си, не може да очаква всички да я харесат и да започнат да я възвеличават. Не ми харесва нито кройката, нито украсата по нея, нито цвета... и затова й завиждам, така ли... колко малоумно...
Да пише в която тема си иска, мен не ме сърби, да дойде да ми се излае в лицето, нищо няма да промени. Представи си и аз имам собсвено мнение и никога не би ме убедила, че един човек, унижаващ останалите, защото не живеят в столицата на страната, е интелигентен... и да аз съм тази, която си дава мнението, която с присмех и сарказъм иронизира лишените й от грам смисленост постове... щом тя може да ме нарича селянка задето живея в Бургас, така и аз мога спокойно да й вливам здрав разум 8) А за прителката ми... права си, не е така както я представям. Думите са излишни, за да опиша колко прекрасно и всеотдайно момиче е и как не се гордее и не се хвали на всяка крачка с парите на родителите си. Не ме интересува какво работят родителите на секси глезла, баща й ако иска с наркотици да търгува, далавери да върти и с мафията да общува... парите не струват нищо. Както казаха по-напред 90 % от богаташите в България (говорим за тези,които могат да си позволят вили на морето, престои в скъпи хотели, яхти, коли по 100 000 и рокли по 25 000) са се сдобили със състоянието си по лекооооо незаконен път.
Така че на тези, които ме сравняват с дъвката на подметката си, щото съм от провинцията и баща ми не взима хиляди на месец, бих казала единствено да си бият шута и бих им пожелала някой ден да завършат някой някоя бомба в Чечения ;)
Мда,различни хора,различни гледни точки :)
Та по същество- моите родители са бедни като църковни мишки. Майка ми е учителка, а баща ми кара рейсове до селата около града ни (От Ямбол съм... да селянка съм, не съм от София!!!!!!!!!!!). На 19 години съм, имам две по-малки сестри- на 16 и 13 години. Никога не съм имала възможност да пазарувам от скъпи магазини, да давам по 80-100 лева за дънки или по 50-60 лв. за блузки и потници. Всичко, което имах, беше купено от сергиите по пазара, най-скъпата ми дреха беше една пола за 44 лв. Друг е върпоса, че дрехите ми след това се износваха от сетрите ми и на тях рядко се купуваше нещо ново. Маратонките ми бяха за 6 лв., зимните ми обувки и ботуши не надвишава 20 лв., а лятото ходех с джапанки от единия лев, които не струваха повече от 3 лв. Джинсите ми бяха по 5 лв. от втората употреба или най-скъпите, които имах, по 15 лв. от пазара. До 17 години не познавах усещането какво е да си купиш панталон или рокля за повече от 60 лв., камо ли да си купя очила за 800 лв. След 11 клас започнах да работя и имах възможност да си взимам малко по-скъпи неща. Лятото с една приятелка преди 12 клас бачкахме на морето, съвсем случайно ме срещнаха и ме запознаха с един немец, турист, дошъл на почивка. Оказа се, че е консилтант в модна агенция и търси красиви момичетата, желаещи да се заниват в тази сфера. Бях подходяща най-вече заради ръста си- висока съм 1,80. И всичко се разви прекалено бързо, родителите ми се опитаха да ме спрат, но бях пълнолетна... заминахме за Виена и 1 година по-късно мога да завява, че не съжалявам... Jet Models Germany промени живота ми. Сега имам прекрасна професия, работя с много хора, зпаознавам се с известни личности, печеля страхотни пари... научих езика, свикнах с камерите, подиума, намерих приятели, обичам да дефилирам и да ходя на ревюта... купих си собсвен апартамент, пътувам из Европа всеки месец... На бала си бях с уникална рокля на Ралф Лаурен, за каквото не бях мечтала да сложа никога... и определено мога да заявя, че не бях единсвена и незаменима... всички момичета бяха изключителни и специални. Тържеството и цялата вечер бяха феноменални... всички бяхме великолепни и несравними по свой собсвен начин... дори за миг не съм си помисляла, че само аз съм "несравнима"... би било глупаво и егоистично...
Сега вече имам собствено жилище, имам пари да продължа образованието си, мога да си позволя много неща... но никога няма да забравя откъде съм тръгнала, никога няма да забравя годините, в които брояхме жълти стотинките, за да купим хляб, никога няма да забравя плюшените играчки и пеещите кукли,които имаха съученичките ми... а аз прегръщах едно човече, направено от парцали с копчета за очи... все още смятам, че парите не са всичко... високата класа не е символ на добра душа... благородството не с епредава по наследство... парите са просто необходимост... важните са здравето, любовта, близките, отношенията между хората, човечността... ценете тях... и знайте, че ако имате тях, то тогава вие сте най-богатите, а не момичето, което се вози в порше и се присмива на бездомника на улицата...
ПАРИТЕ МОГАТ ДА КУПЯТ :
ЛЕГЛОТО , НО НЕ СЪНЯ ;
ХРАНАТА , НО НЕ АПЕТИТА;
ЛУКСА , НО НЕ КРАСОТАТА;
НО НЕ И НА НЕБЕТО .
евала ти правя успяла си по 4естния на4ин и си имала огромен шанс и ако трябва да се завижда на някои това трябжа да си ти
а на сexy_glezla и на вси4ки други глезли ще им кажа само 4е трябва да се радват 4е са родени със златна лъжица в устата и 4е не знаят кво е да нямаш един кирлив лев да си хванеш автобуса до центъра,а не да се изтъкват във вси4ки теми колко са богати
SoMeThiNg SpEciAL
08-07-2008, 13:07
Eми най-скъпата... :neutral: можеби 864лв за едни панталони... [-o<
Me4TaI_za_Me4ti
08-07-2008, 13:25
Мда,различни хора,различни гледни точки :)
Мда, толкова е пъстър светът :)
lambordjini_girl, респект :)
Брей, колко богаташчета се извъдихте....
Canis_Dirus
08-07-2008, 14:51
ПАРИТЕ МОГАТ ДА КУПЯТ :
ЛЕГЛОТО , НО НЕ СЪНЯ ;
ХРАНАТА , НО НЕ АПЕТИТА;
ЛУКСА , НО НЕ КРАСОТАТА;
НО НЕ И НА НЕБЕТО .
:cry: :cry:
BlackWings
08-07-2008, 15:31
Мислех да не се включвам в дискусията , но просто не мога да се стърпя да не се разсмея на коментарите на Марияя ... Момиче ... чета ти и препрочитам постовете ... разбирам как разсъждаваш , но мила , ти въобще не си разбрала защо хората се ядосаха на sexy_glezlata . Ще ти обясня , защо на повечето от нас тя ни стана противна , че да си наясно веднъж завинаги:
Дааааа , всеки който си изкарва парите с честен труд , и има достатъчните финансови възможности ,има право да си купува колкото си иска скъпи вещи. Няма нищо лошо да си дете на богати родители и те да ти угаждат .Но има лошо в това , да смяташ парите за ценност - за нещо , което кара останалите да не могат да ти стъпят и на малкият пръст .Има нещо лошо в това , да обиждаш хората които живеят извън столицата , че са прости селяндури. И освен това е глупаво и смешно да мислиш , че ВСЕКИ ТИ ЗАВИЖДА !
Момичето е красиво - няма спор , роклята и не е лоша - но ДОТУК ! Не сме започнали да възвеличаваме колко е прекрасна в космическата рокля. Значи завиждаме??? Не се връзваме на акъла на момиче , което никога не е разбрало какво е да си изкарваш парите с пот на челото - НО СЕ МИСЛИ ЗА ПОВЕЧЕ от всеки друг ! Значи завиждаме? Ако ти завивдаш на човек с такова ограничено мислене - АЗ НЕ !!!
И ще повторя примера на много хора преди мен , че познавам момиче - моя съученичка , чийто родители имат много пари , строят хотели по черноморието , притевават десетки имоти , вили и коли , момичето има възможност да се радва на всичко което пожелае , но никога , НИКОГА !!!! Не е парадирала със финансофото си състояние !
Това ПАРАДИРАНЕ , мила Марияя , така човърка в нервите на хората , и ги кара да си мислят , че въпросната sexy_glezanka е поредната проста кифла с куха глава !!!
Loshotia
08-07-2008, 15:53
Black`Wings, много си права. По същия начин почувствах и аз нещата.
Никога не съм се дразнила на хора с по- големи финансови възможности на мен, освен ако не парадират с това. Но тук те влизат в друга категория. Категория, в която всеки с просташки изказвания може да влезе. Имам познати, които ходят с чанти на Vuitton и то не с една или две. Но не парадират с това.
А най- тъпото е, че въпросните "кифли" както ти ги нарече, си мислят, че някой им завижда.
TheNewReligion
08-07-2008, 16:11
Разчувствах се от поста на ламборджини_гърл ! :) Много малко са хората като теб ! :) :) :)
lambordjini_girl,zamalko 6tqh da po4na da se smq na komentara ti kogato stignah do momenta s nemeca s modnata agenciq,nabira6t momi4eta.no posle pro4etoh 4e raboti6 izvun bg i za tova zaslujava6 uvajenieto mi.az si pomislih 4e 6te zapo4ne6 da razkazva6 kak si stanala super vurvejna manekenka v bg i si izkarva6 parite s 4esten trud,togava 6qth da se smeq ot surce.No taka kakto9 razkazva6 istoriqta si,naistina vqrvam,4e moje6 da postigne6 kakvoto pojele,za6toto modniq biznes e navsqkude drugade,no ne i na na6ite izto4ni balkani.Uspeh i za napred v razvitieto ti :-)
nan4onanka
08-07-2008, 17:48
Мислех да не се включвам в дискусията , но просто не мога да се стърпя да не се разсмея на коментарите на Марияя ... Момиче ... чета ти и препрочитам постовете ... разбирам как разсъждаваш , но мила , ти въобще не си разбрала защо хората се ядосаха на sexy_glezlata . Ще ти обясня , защо на повечето от нас тя ни стана противна , че да си наясно веднъж завинаги:
Дааааа , всеки който си изкарва парите с честен труд , и има достатъчните финансови възможности ,има право да си купува колкото си иска скъпи вещи. Няма нищо лошо да си дете на богати родители и те да ти угаждат .Но има лошо в това , да смяташ парите за ценност - за нещо , което кара останалите да не могат да ти стъпят и на малкият пръст .Има нещо лошо в това , да обиждаш хората които живеят извън столицата , че са прости селяндури. И освен това е глупаво и смешно да мислиш , че ВСЕКИ ТИ ЗАВИЖДА !
Момичето е красиво - няма спор , роклята и не е лоша - но ДОТУК ! Не сме започнали да възвеличаваме колко е прекрасна в космическата рокля. Значи завиждаме??? Не се връзваме на акъла на момиче , което никога не е разбрало какво е да си изкарваш парите с пот на челото - НО СЕ МИСЛИ ЗА ПОВЕЧЕ от всеки друг ! Значи завиждаме? Ако ти завивдаш на човек с такова ограничено мислене - АЗ НЕ !!!
И ще повторя примера на много хора преди мен , че познавам момиче - моя съученичка , чийто родители имат много пари , строят хотели по черноморието , притевават десетки имоти , вили и коли , момичето има възможност да се радва на всичко което пожелае , но никога , НИКОГА !!!! Не е парадирала със финансофото си състояние !
Това ПАРАДИРАНЕ , мила Марияя , така човърка в нервите на хората , и ги кара да си мислят , че въпросната sexy_glezanka е поредната проста кифла с куха глава !!!
Мерси,че си се включила заради мен,трогната съм :D .Смей си се,лошо няма,жива и здрава да си.Интересното е,че почти всички имат по една ''богата,ама много богата приятелка...ама много скромно момиченцето,душичка мамина...'' и като стане въпрос да я покажат (в 90 процента от случаите-А тя...такова...няма я...почивчица,сещате се :-D И ''скъпа'' и ''мила'' наричай ''скромната си богата'' приятелка,не мен! :-D И не мога да разбера,защо ако не ви хареса как се държи някай,веднага трябва да наложите свой начин,защо пък вие да сте прави? :) И това не се отнася до всички.
lambordjini_girl
08-07-2008, 20:27
darla_f, за манекенките в България се носят митове и легенди чак до Милано... но историите не са приятни, всъщност всеки сам решава по какъв начин да печели пари и какви средства да използва, за да изпъкне и да стане известен... аз не искам да ме забелязват, не желая да съм център на внимание, просто имах късмета да попадна след интелигентни и уважани хора, истински професионалисти и не мисля, че в България има такива. Слуховете, носещи се из западните среди, намесват бг манекенките с проституция, залози, шарена дейност... незнам вярно ли е и не ме интересува. Но като обстановката и безредиците в държавата, ми се струва, че всичко пропада. Всеки сам си решава. Та това е моята история, кой съм трогнала, кой съм разсмяла от сърце, ситуацията си остава същата :) Та парите са средство... належащи са... за да имаш покрив над главата си, да си плащаш сметките и данъците, за да можеш да отгледаш децата си... но станат ли прекалено много се превръщат в болест... както казват... те са добър слуга, но лош стопанин :) Не се самозабравяйте...
stealthyGirl
08-07-2008, 21:28
Това ПАРАДИРАНЕ , мила Марияя , така човърка в нервите на хората , и ги кара да си мислят , че въпросната sexy_glezanka е поредната проста кифла с куха глава !!!Обичам те! :grin: Е, ти каза това, което аз не можах, тъй като мисълта ми върви гладко, ама изказа - не. :booooomb: А и освен това другото, което казах също си остава вярно
[quote=Марияяя]А това,че не даваш и 250 лева за роклята и,мен не ме касае.В такъв случай защо да ни интересува, че ти си мислела някой момичета за интелигентни, но вече не ги мислиш заради тази тема??
П.с-И да ви интересува и да не ви интересува,това е форум,където всеки изказа мнението си!Точно за това те попитах дали ни интересува кой харесваш и кой не...... Ти просто го казваш, защото си даваш мнението, КАКТО И момичето, което не дава 250 за "тая" рокля!
АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ С ТАЯ ТЕМА, БЕ (и аз спирам 8-) ) !!!!!! Модераторите май само ни се смеят и за т'ва не я заключват....
hahavteen
08-07-2008, 21:42
Мен ми е съвестно да давам мн пари за каквото и да било след като не си ги изкарвам сама. Родителите ми ми дават джобни всеки месец и от тях спестявам за каквото ми е нужно и се старая никога да не искам повече. Колкото преценят толкова ми дават. Като бях на 14 бяха 35 евро. Сега съм на 19 и ми дават 100-150 зависи... Никога не съм се оплаквала и не съм искала повече от това което съм получавала.
Просто не мога да разбера как на някои хора не им е неудобно да харчат толкова безрасъдно и безотговорно пари които не са техни.
Най-скъпата ми дреха е една пола за 50 евро на edc by Esprit. Мисля да си купя едно хубаво палто тази зима и ще ми трябват повече от 100 за това ще съм пестелива следващите няколко месеца
:)
originalna teniska na BLACK WALL STRET-380
danki na ECKO-180
ii DC kecove ot Garciq -420
laomborjini_girl ako wsi4ko towa koeto napisA e istina(iskreno se nadqwam da e taka ) ti prawya ewala =D> dano i zanapred da imash takiwa uspehi...a do tezi "bogatash4eta" za 1000000000lv kecowe potnici dunki ....100% mogat da se oblekat 100 puti po- hubawo za ima nqma 1000lv mogat da idat v nqkoi provincialno grad4e(nqmam predwid Rakitowo ili nqkoi s naselenie 5xuл) i da si kupqt pone 5 4ifta gashti i 5 bluzki (nqma da sa na Converse,Addidas ili dizainerski) ama sa sveji ,udobni wsekidnewni .A otnosno cexy_glezla li kwa beshe ne mi se vqrwa da obli4ash wsi4kite si drehi samo po vednuj ..a ako e taka qwno si moralno obremenena i samo smu4esh ot mama i tati ama nali znaesh kato ostanesh sama i ako jiveesh taka parite wse shte swurshat i kakwo shte ostane?falshiwi priqteli koito nqma te poglednat? lamborjini kaza mnogo prawilno za parite ! :-o
BlackWings
08-09-2008, 12:16
Мерси,че си се включила заради мен,трогната съм :D .Смей си се,лошо няма,жива и здрава да си.Интересното е,че почти всички имат по една ''богата,ама много богата приятелка...ама много скромно момиченцето,душичка мамина...'' и като стане въпрос да я покажат (в 90 процента от случаите-А тя...такова...няма я...почивчица,сещате се :-D И ''скъпа'' и ''мила'' наричай ''скромната си богата'' приятелка,не мен! :-D И не мога да разбера,защо ако не ви хареса как се държи някай,веднага трябва да наложите свой начин,защо пък вие да сте прави? :) И това не се отнася до всички.
"Мила" те наричам , защото съм абсолютно добронамерена към теб . И не си налагам мнението , просто разяснявам нещо , за което видях че си останала с неправилно впечатление.
Това , че веднага започваш да иронизираш и да се заяждаш , само говори колко си струва човек да се мъчи да ти обяснява неща дето са близко до акъла.
Spider4eto
08-09-2008, 15:55
Такам, дойде и моя ред да се изкажа 8-)
Съгласна съм с доста мнения както на едната, така и на другата страна.
Наистина тази тема е за това колко струва най-скъпата дреха на всеки от потребителите, имаше не малко потребители с адски скъпи и не малко такива с злобни коментари от сорта на "да ве ще ни излъжеш" и тем подобни. Тук мога да кажа, че женската злоба няма граница и мисля, че всеки здравомислещ човек ще се съгласи с мен, убедена съм, че е имало моменти, в които да завиждате на приятелка примерно, че е успяла да свали 4 кила, а вие не и тем подобни.
Друг е обаче въпроса как възприемаш парите. За жалост секси глезла ги възприема като ценност. Не мисля, че е правилно да обиждаш хората, с по-малки възможности от теб и да ги мислиш за нещо долно, едва ли не 2ра ръка хора, най-малкото тя не си е изкарала сама парите, ами й ги осигуряват родителите. Тя не е допринесла с нищо, за да има правото да казва "Да аз съм нещо повече от вас, защото съм успяла сама да си изкарам всичките пари и да живея добре". Но ми стана малко странно като каза, че роклята й е същата като на Андреа, защото много добре си спомням, че роклята на Андреа струваше доста по-малко, ето ви даже и статия: http://i309.photobucket.com/albums/kk367/spider4eto/Untitled-1-3.jpg . Тук ясно се вижда, че роклята е на Виргиния Здравкова и е с камъни Сваровски. И струва едва 3000, много по-малко от 25те хиляди, които спомена секси глезла, аз лично не й вярвам, не от завист, а просто защото мисля логично, няма начин рокля, актуална преди няколко години, сега да струва повече отколкото тогава.
Ае със здраве, с поста си не съм искала да обидя никого :)
radito94
08-13-2008, 00:33
eh...moite dre6ki ne sa 4ak tolky skupi,no imam edna roklq za koqty sum dala 80 lv. i boty6ki za 130 lv. :D
shonii<3
08-13-2008, 01:34
Еми аз нямам рокли за по 25 хиляди или там колкото бяха :razz: ... но мисля, че най-скъпата ми дрешка е около 80 лева (едни панталонки). За кецове дадох 130 лева! :)
shonii<3
08-13-2008, 02:17
Koi znae ot koe provincialno grad4e si i tragnala da mi se pravi na mn vajna. :razz: :razz: :razz:
Абе...може да съм на 13, обаче в главата си имам повече акъл от тебе! А, и ако не си на повече от 12-13 години (колкото мен) не знам защо се заяждаш с хора, които знаят какво е правилното...И аз мога да завиждам за много неща... Например се учудих как една приятелка 2 месеца се хвали с блузата си от Рипкърл за 80 лева... :shock: ... Има ли значение колко ти струва роклята и това, че си била единствена и уникална на бала си в сравнение с една приятна компания...По-добре с блузата и поличката ми за общо 38 лева, отколкото толкова много пари за алчостта и наперието си. А и не говори за комплекси, че да не те почна аз...
П.П. Мразя мазни кифли като тебе да ми се правят на сочни кроасани!!! <--Мимето...единствена и уникална...също като твоята рокля :razz: :razz:
vvaann44eettoo
08-13-2008, 08:56
moqta mai-sk1pa dre6ka e potnik za 90lv.
krisiiiiito
08-13-2008, 09:45
с ръка на сърцето си признавам,че аз прекалено съкпи дрехи нямам.. за какво ми са някакви дънки за по 200-300 лева даже и мнооого повече като има хубавки и за по 20-30-35 даже и по-малко :) не съм от богато семейство не казвам че нямаме пари но аз си харесвам дрехите независимо че всички не са ми маркови и честно да ви кажа не ми пука мене пък си ме радват 8) но хайде който има пари да си купува и да си ги носи със здраве но тука има едни така наречени '' пребогати кифли'' които ме изкарват извън нерви научени са да ги глезят и да им купуват каквото искат но ще видят те като излезнат сами рпед живота какво ще правят тогава няма тати няма мама .. няма кой да ти осигури това и онова ... пфууу :?
nan4onanka
08-13-2008, 10:12
"Мила" те наричам , защото съм абсолютно добронамерена към теб . И не си налагам мнението , просто разяснявам нещо , за което видях че си останала с неправилно впечатление.
Това , че веднага започваш да иронизираш и да се заяждаш , само говори колко си струва човек да се мъчи да ти обяснява неща дето са близко до акъла.
Не се заяждам с теб,нямам нищо против теб,тъй като изобщо не те познавам и нямам представа коя си.Не се опитвай да ми обясняваш кое е правилно и кое не,за теб е така,за мен пък обратното.Не може всички да сме на едно мнение,все пак хора сме.А че съм иронизирала...търсиш си причина за която да се хванеш.Айде със здраве! :)
Ами за по-качествени ботуши харча около 100 лева, но имам едно зимно яке което е 120 :)
Sladuranka :)
08-13-2008, 12:39
зимното ми кожухче за 82 лева :D друго не си спомням по - съпо от това..има едно летни сандалки дето си ги купих маи за 50 лв..тфа ми е наи - скъпото :)
menta_loverka
08-13-2008, 12:54
ми за дрехи май е една блуза на Д&Г за 120лв., за обувки не давам много пари, защото бързо ми омръзват та най-мн до 90лв., а за очила съм давала малко до 30лв.
na men principno sa mi xiperskupi drexite 6toto sa mi ot milano, paris i amerika, si4ki sa po gore-doly 500-600 lv ina4e botu6ite sa mi na Salamander i sa 1200 :)
Canis_Dirus
08-14-2008, 13:10
na men principno sa mi xiperskupi drexite 6toto sa mi ot milano, paris i amerika, si4ki sa po gore-doly 500-600 lv ina4e botu6ite sa mi na Salamander i sa 1200 :)
Сигурна ли си за ботушите? Понеже един много добър приятел работи в Саламандър и като чуе такава цена ще се опули много яко. Саламандър са по-скоро средна категория и са мнооого далеч от такива цени.
Но е хубаво да си вярваш и да носиш Дончо и Гергана!
Sensuality
08-15-2008, 07:20
Моите дрехи не са кой знае колко скъпи,но най-скъпата дреха ми е един костюм,който се води от италиански сатен таа за него дадох 130 лева :)
stealthyGirl
08-15-2008, 18:03
Но е хубаво да си вярваш и да носиш Дончо и Гергана!Ю килд ми дЮд... :razz: :razz: :razz:
Това не го бях чувала, ха-ха-хах...
Оле-ле стана досадно бе - целия форум се изреди да изкаже мнение, ама нищо де, аз няма да чета повече и няма да ми е досадно. 8-)
@s3xy... Ти па к'во се надуваш - това не е хипер скъпо (учи се от секси глезла, поне това и го признаваме - знае кое е скъпо). Иначе и аз имам дрехи (или само една пола е, не съм сигурна 'щото не съм била там като е купувано), ама т'ва не е предпоставка да е ХИПЕР скъпо (и то не е)...[/u]
mhmhmhmhm
08-16-2008, 07:55
така е ,всички мутри с лъскавите джипове са си изкарали парите с достоен,честен труд! :razz:
алоо,излез от розовия свят
BulgariaZaBulgarite
08-16-2008, 08:12
така е ,всички мутри с лъскавите джипове са си изкарали парите с достоен,честен труд! :razz:
алоо,излез от розовия свят
Всичко се връща
http://www.dnes.bg/article.php?id=55827
Не съм давала кой знае какви пари за скъпи дрехи,разбира се имам дрехи на Гесс,Том Тейлър,Есприт,Адидас в нормални цени до 100-150лв. разбира се имам анцуг Адидас,който го взех за 260лв.,очила :-o не съм има май голяма фенка купувам си имам около 6 чифта,но не са маркови а от магазини и пазарчета,другите ми две скъпи покупки са часовник на Гучи за 365лв. и часовник за Шанел 320лв. :0 Това е не е кой знае какво ама :)
strawberry_girl
08-17-2008, 12:49
яке 150лв. на MOTOR :grin:
Canis_Dirus
08-17-2008, 13:08
ga6ti4ki ot 2,50 lv :-P
я се снимай с тях да ги видя ... :oops:
PiruBloodz
08-17-2008, 22:19
3 лева
fe6an_alex
08-17-2008, 23:25
ЕМ аз попринцип само маркоши неща нося .най-скъпата ми е 500 лв на версачи.Шместо да си шземеш дбе блузи (боклук) от кирков,илиянци за 15 лв,по-добре една за 30-40 лв(маркова).Но до голяма степен си е до социалните възможности на родителите все пак! :)
TheNewReligion
08-17-2008, 23:28
ЕМ аз попринцип само маркоши неща нося .най-скъпата ми е 500 лв на версачи.Шместо да си шземеш дбе блузи (боклук) от кирков,илиянци за 15 лв,по-добре една за 30-40 лв(маркова).Но до голяма степен си е до социалните възможности на родителите все пак! :)
А ти от къде си сигурен, че "марковата" блуза за 40лв., наистина е маркова? :roll:
PiruBloodz
08-17-2008, 23:34
купих си прашки - 4 лева най-скъпите са ми
kindergarden
08-17-2008, 23:40
180 едни дънки :D
Peteto633
08-18-2008, 07:28
Abe stiga ste se nadpirali edin drug koi ima dunki za 600 lv,koi palto ot marmot :-D Ina4e az ne si kupuvam skupi drehi ;]
elena333
08-18-2008, 07:33
Най-скъпата ми дреха е едно палто за около 1000 лв, но е кожено.
Jamalska
08-18-2008, 10:12
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
elena333
08-18-2008, 10:44
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Кое е толкова тъжно? :-o
Jamalska
08-18-2008, 10:48
Животинчетоооо :cry:
elena333
08-18-2008, 11:00
Животинчетоооо :cry:
Което са убили за палтото ли??? :( :cry: :cry:
П.П Палтото ми е подарък от дядо ми и почти не съм го носила. И аз считам за нередно убиването на животинки, с цел да се направи палто или др. дреха! Иначе имам и едно кожено яке, което ми го купи майка ми. :(
Jamalska
08-18-2008, 11:02
Мдам и малка част от кецовете ми е естествена кожа:(
elena333
08-18-2008, 11:04
И наистина е доста нечестно да ги убиват само за дрехи!!!
elena333
08-18-2008, 11:06
ХОРА, ЗАМИСЛЕТЕ СЕ: Куче ухапе човек-убиват кучето!!! Човек убие куче-1 го аплодират, а на други не им пука!!! :( И не става въпрос само за кучетата, а и за други животни!!! :( :( :(
summerlove66
08-23-2008, 14:09
:-D ..ем имам доста скъпи дрешки.. но най много пари давам за ботушки... не падат под 150.. иначе мисля че една дреха може да промени изцяло вида на човек.. но не е най важното.. ам ако има желание някой за скъпи дрешки няма лошо да си купува :D :P :P
Ако не - ботуши - 470 лв
Ренгенови о4ила ли са т`ва .. :shock: 600 лева за 2 стъкълца и 1 рамка ... никога 8-)
и аз не бих дала толкова :D
Ако не - ботуши - 470 лв
и аз не бих дала толкова :D
Аз пък бих!Само някой трябва да ми даде 600лв 8-)
Относно обиването на животни...Ами онези мърмоти,направени на палто :cry:
Wrathchild
08-24-2008, 15:44
Убиване и мАрмот.
Горките животинки, и мен ме разплакахте почти. Имаше едно куче пред блока, улично, ама беше толкова любвеобвилно и много го обичах. Умря ми пред очите ;(
Иначе убийте ме, но нямам никакъв спомен колко най-много пари съм дала за дреха...
Drebnoto_f
08-24-2008, 16:02
хаха мисля че авторката трябваше да добави че + цената за дрехата или там др да се слага и снимка за достоверност :razz: щото и аз мога да кайа 1200 ама дали ще е вярно се пак мое мнение :lol:
Loshotia
08-25-2008, 09:13
160 за некви кецове- май имаха и те естествена кожа...баа го...кофти ми стана
BlueAvalanche
08-25-2008, 10:02
120 евро един много готин панталон от picowear ама ми го купи братчеда :D
Allthatshewant
08-25-2008, 11:44
http://www.sexyglezla.snimka.bg/album.php?album_id=267091
ХАХАХАХАХХАХАХАХА СМЯХХХХХХХХХХ!!!!!Как може да си толкова нагла?!?!?!? Това момиче беше от моето училище !! хахахах колко си смешна .. попаднала си на нейната снимка и хоппп готово това си ти така ли ?хахахах я вземи постни една твоя снимка ей така по-отблизо .. мн. ще ми е интересно докъде можеш да стигнеш а аз още днес ще направя всичко възможно ИСТИНСКАТА абитуриентка на снимката да види тия твои простотии!Колко си жалка.... :lol:
аа не.Тва не е истина просто,тая е супер тъпа крава.Да не би да си мисли,че е по-велика от всички като си измисля невероятни суми,които не би дала никога ест.
По темата-Най-скъпата ми дреха май е едно яке за 110 пари,пък едни ботуши имам за 130
Allthatshewant
08-25-2008, 12:00
Сори че не пиша по темата но тази ме издразни супер мннннного,ще слага чужди снимки :-x
ето това е истинското момиче!!! http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=376819
което никога няма да седне да пише такива простотии и просто не е честно някаква шматка да слага нейна снимка и да лъже хората :-x :-x
Голяма съм градолестница сички дрехи отиват в контеинера заради петно от сладолет здрани скасани отлепени паиети и т.н. затова не копувам скапи дрешки наи скапите са ми Бутушки за 120 лв които за 4 седмици им ебах маиката от секаде
mi6uence
08-26-2008, 00:43
egati razvitieto deto se polu4i s tazi roklq :?
Пффф що за тъпа тема....1 път си си купила 1 скъпа дреха и айде да се похвалиш.Не се ли замисляш че тука във форума има и хора с малки финансови възможности?!!!!!!!
the_best_f
08-26-2008, 08:40
Простотията у някои хора е безкрайна. Добре, че не е заразна!
По същество:
1. Темата само сее раздори и според мен е добре да се затвори.
2. 25 000 лв. за тая отврат (да не кажа помия)?! Тц тц тц...
3. Като ще се представяме за други хора - аз съм Дядо Коледа и шейната ми струва 100 000 паунда (не си играя с евро аз :P ), а ако ви кажа цената на костюма ми, ще припаднете.
Това от мен. Изяжте се от яд! :-P
BlackWings
08-26-2008, 10:24
Ахаха , ейййй , такава ли била работата , чужда била снимката , чужда била роклята , а 25 000 секси глезлата ги е сънувала и бълнувала :razz: Жалко същество !
По темата аз съм писала де но пак ще кажа - имам едно яке за 60 лв , ботуши съм си купувала за най много 80 - 90 , за дънки и панталони повече от 40 едва ли съм давала. :)
Сори че не пиша по темата но тази ме издразни супер мннннного,ще слага чужди снимки :-x
което никога няма да седне да пише такива простотии и просто не е честно някаква шматка да слага нейна снимка и да лъже хората :-x :-x
ahahahahahhahahahahaha i nkraq sexy glezla se okaza porednata koqto luje za drehi :D :D ne ne ne i pak ne kak moje da sa tooolkos zle teq hora :D inache istinskoto momiche e mnogo krasivo naistina :] daje se chudq dali ne e model smisul sudq po snimkite i :)
Allthatshewant
08-28-2008, 09:52
ahahahahahhahahahahaha i nkraq sexy glezla se okaza porednata koqto luje za drehi :D :D ne ne ne i pak ne kak moje da sa tooolkos zle teq hora :D inache istinskoto momiche e mnogo krasivo naistina :] daje se chudq dali ne e model smisul sudq po snimkite i :)
Аз точно за това се намесих защото бяхме от едно училище и ме хвана мн яд понеже тя е над тия неща а някаква пикла се възползва от снимката й и говори глупости :x
Нашите не са от заможните и нямам възможност да пръскам пари за дрехи. И без да си кривя душата ще кажа, че и да имах пари бих ги вложила в нещо много по - различно от парцали. При мен нещата седят точно както каза Слънчице. Съобразявам се с възможностите на родителите си и се опитвам по този начин да покажа някаква отговорност. В началото на месеца ми се хвърлят определена сума пари, най - често 100 лв и си знам, че това си ми е дяла за месеца и нямам право да искам повече. Около 50 - 60 лв са ми пътните, заделям пари за кучешка храна и ветеринар (ако не дай си Боже изникне нещо спешно), защото сама си издържам песчето и това е. Ако ми останат парички ги оставям за следващия месец и като се съберат си купувам по някое парцалче. Смятам, че това е идеалният вариант да научиш детето да си прави сметка и се чувствам по - отговорна. Но за да съм точно по темата мисля, че най - скъпата ми дреха беше едно зимно яке за 45 лв.
Аз най мн съм давал за маратонки - едни на adidas 155 лв,и миналата година едни 200 лв не помна марката.И едни очила за 75 лв на celio*
Demoness
08-31-2008, 14:36
nekfo_sladko_bebe to4no roklqta mi e s kamani swarovski i e ot virginiq zdravkova,a tova 4e na vas ne vi se vqrva da ne mislite 4e mi dreme ?i 6te postna snimka i posle pak govorete.A kolkoto do tova 4e nqma da q obleka vtori pat-kakvo ot tova,golqma rabota.Az taka ili ina4e ne obi4am da obli4am edni i sa6ti drehi.Moje da ne q obleka vtori pyt ama na bala si bqh unikalna.Nikoi drug nqma6e takava roklq,koeto si mi be6e i celta.
А певицата Андреа? :D
За тези 25 000 бих си купила кола. Ако си земах рокля за бала, поне би била уникална.
samo moga da ti kaja 4e bala na Andrea be6e mn mn otdavna,taka 4e tazi godina nikoi nqma6e takava roklq,nito pyk 6te ima zavbade6te.A tova 4e ti s tezi 25 000 bi si kupila kola si e li4no tvoq rabota.Az karam skapi koli a ne nqkakvi tro6ki za mizerni pari.Sled kato imam ba6ta koito da mi uagajda za vsi4ko 6te si kupuvam drehi i za 50 000 ako iskam.Tova si e li4no moq rabota.
ta.. na tova 15 godi6no pi6leme ili tam,na kolkoto e da kaja samo,4e roklq za 25.000 lv NQMA na VZ i tova,4e pi6e6 izmislici samo te izlaga i e v tvoi minus- edva li ima6 i 25 lv za roklq...no ina4e paardira6 :)
elz_baby
09-01-2008, 06:44
700лева за дънки Армани от магазина на Армани ф Италия.Иначе 650лева за очила Adidas от магазина ф Пловдив
phenomenon4ety
09-11-2008, 19:31
аааами 1 гащеризон който беше някъде към 280-290 лв. Него по точно ми го подариха ама бяха забравили да махнат цената :lol: 8-) 8) :P
cHooOpiHka___
09-11-2008, 19:40
:D :D ne pove4e ot 70 lv....
harabelka
09-13-2008, 20:48
70 nqkade :lol:
Не знам. :-|
Ботушите ми за 70 лева, ама те май не спадат към дрехите, така че.. 8-)
Може би 40-50 лева.
kuklichka_bg
09-14-2008, 08:23
55 kato izklu4im parite za qkeee :} 6tot tam sa pove4ko
аз нямам възможност да си купавам скъпи дрехи от по 300лв. или да дам 600 лв. за очила!Не винаги най-скъпото е най-готино... 8) Повече от 50-60 лв. не давам за една дреха :smt105
macy_day_parade
09-14-2008, 09:20
Пффф,като чета какви сте разсипници лошо ми става :x Вие нормални ли сте!?!Няква патка ми дала 120лв за гуменки! ГУМЕНКИ!!! Моите тениски и като цяло всичките ми блузи са по 10-20,маааааксимум някой пуловер да е 30,панталоните 40-50лв.Козметика,очилца и газарийки нямам.Най-скъпото са кубинките(60лв),но поне съм сигурна че още години занапред ще ми държат!!! Идиоти! :-x
drun-drun!
09-14-2008, 09:26
Едни фешън чорапки с "малка" дупка на петата за невероятната цена от 43,07 ст. както и едни боксерки леко уцапани от страната на дупето в кафяво ама от фешън магазина ми казаха,че сега модата е такава и те са от невероятната цена от 1 лв и 13,09103 ст
повече от 50лв за дреха не си спомням да съм давала.. важното е да ми харесва, а не колко струва..
и аз съм така..освен че си купих миналата година кожено яке за 300 лева ама то ми беше наградата за едно много голямо нещо иначе не давам повече от 100 като излизам на пазар 8-)
Ддз..аз не ги давам парите 8)
fuckinwhore
09-21-2008, 10:17
ами повечето ми дрехи са над 100лв...
коя е най-скъпа нз
ахахах
знам,че най-скъпата ми покупка за миналата година
като техника не дреха беше ipod а 430лв...
а тази обувки 570
и после още едни за 300 :///
DjBaloon
09-21-2008, 10:33
коя е най-скъпа нз
ахахах
а тази обувки 570
:lol: :lol: :lol:
По темата: Блузка от ИЛИЕНЦИ за 2500 8)
:razz:
InnchetO
09-21-2008, 11:01
еммии :-o може би якето ми от миналата година което е 150 :-o иначе това от тази година 120 .. попринцип не харча много за дрехи :) тениски , блузки и разни такива са ми от около 10-20-30лв маааксимум 40 а дънки и панталони максимум 50 :)
LiLGrizzly
09-21-2008, 14:13
120 za kecove na and1... koito ne gi nosih koi znae kolko vreme.. ! pa i az nqmam golqma vazmojnost da si zemam skapi dre6ki !
shokoladka_
09-21-2008, 14:29
емиии на мене едни очила от shanel ми бяха за 450лв.
Страхотна дреха, няма що.
Infinity
09-21-2008, 14:44
маратонки пума-100лв. и ботуши-90лв.
ми маратонки на adidas за 250лв :P :P :P
krisiiiiito
09-21-2008, 16:34
скъпи дрехи не купувам :wink:
първо не съм от най-заможните и нямам възможност и второ не бих дала мноооого пари за някаква си парцалка не вижам смисъл :grin:
първо не съм от най-заможните и нямам възможност и второ не бих дала мноооого пари за някаква си парцалка не вижам смисъл :grin:
ne dumai...
120 lv za qke 8-)
red_devils
09-21-2008, 18:01
Не се ли пише Chanel :-o
mishmula
09-21-2008, 20:08
Страхотна дреха, няма що.
Еееееее, как? Важното е да се каже цената. Не виждам какво значение има кой колко дал или по- точно, кой колко е изхарчил от парите на техните за парцалче...Изкарайте си парите сами и тогава се хвалете :x
Повече от 40лв за дреха не давам! Мислете ме за каквото искате (:lol: ), ама какъв е смисъла да давам сума пари за нещо, което ще ми писне на максимум 2-рия месец. Пък и парите не са мои, че да се разпореждам, както си искам с тях.
Амиии очилата ми на рей бан са 300 и нещо и имам две якета по 300 така че някъде там..
Ако не - ботуши - 470 лв
+++ ;-) ;-) ;-) podkrepqm napalno0o.. ama ako az mojeh da razpolagam sas pari sigurno 6tqh da si pozvolqvam takiva raboti ...
MissBitch
09-22-2008, 20:40
640 за Ботушки на REPLAY :)
a попринцип 450 за дънки ...
24white24
09-23-2008, 04:46
яке за 400 евро, но това е подарък а най-скъпата дреха която лично съм си купил са дънки за 390 лева.Но не цената на дрехата е важна, защото ако си прост селянин и с костюм за 5000 лева пак ще изглеждаш тъп тракторист.
the_black_cat
09-23-2008, 15:28
яке за 400 евро, но това е подарък а най-скъпата дреха която лично съм си купил са дънки за 390 лева.Но не цената на дрехата е важна, защото ако си прост селянин и с костюм за 5000 лева пак ще изглеждаш тъп тракторист.
xaxaxaxa :D:D:D:D:D:D mda prav si :)
първо не съм от най-заможните и нямам възможност и второ не бих дала мноооого пари за някаква си парцалка не вижам смисъл :grin: =;
MoonFlower13
09-28-2008, 15:08
Ми...по принцип не си купувам много маркови дрехи, но когато нещо супер много ме изкефи и си го взимам. Таа...най-скъпата ми дреха е един пуловер от Beneton за 74 лв, а за обувки-едни маратонки на Adidas за 130 лв. :P
Саамоо за кецове/кубинки мога да дам много пари .. като казвам много незначи 21456456464744664 евро .. ама 100-200 ( в краен случай 300 лв.) за кецове може би БИХ ! .. ноо само за кецове ИЛИ кубинки .. 8) страст са ми .. а за "ВИП" персоната .. думи нямам .. :-D 600 лв . Дънки .. и се снима по анцуг (опит да се копира ) на Адидас на пода в салона на Основното Училище в с.Баница :lol: :? знам ги тия аз ! :) :razz: :oops:
еми то сигурно на очилата и така пише :razz:
varvi_si
09-30-2008, 10:24
емиии на мене едни очила от shanel ми бяха за 450лв. chanel mace ;) :o :?
varvi_si
09-30-2008, 10:28
коя е най-скъпа нз
ахахах
а тази обувки 570
i akal za 1 lv :D:D:D bz se ;)
24white24
09-30-2008, 10:57
еми то сигурно на очилата и така пише :razz: Смятай значи колко ги има тия очила, щом даже незнае как се пише марката...
lifelesscorpse
09-30-2008, 13:58
най-много за яке съм дала 80лева,за блуза 32лева,за дънки 49.99лева и за обувки пак 80 лева.най-съпата ми дреха е едно яке за 200 и едни кецове за 56$,които държаха 3 години и няколко месеца,но те са ми подаръци.
Обувки:Adidas-130lv; Nike Total 90-160lv ; Boss Hugo Boss-470lv ;Prada-380lv; Gola-230lv ; Timberland(боти)-235lv ; Adidas(баскетболни)-170lv. Блузи- Armani(T-shirt)-200lv ; Ferre(T-shirt)-400lv ; Pierre Cardin(T-shirt)-670lv ; Adidas(T-shirt)-110lv ; Armani(дълъг ръкав)-280lv ; Prada(дълъг ръкав)-240lv ; Reebok(сличер)-140lv ; D&G(сличер)-300lv ; G-Unit(сличер)-200lv. Дънки-Armani-700lv ; D&G-550lv ; Diesel-300lv ; Levi's-200lv ; Just Cavalli-800lv. панталони - Just Cavalli-975lv ; Ferre-760lv ;Armani Exchange-500lv ; Boss-1200lv. Бельо-Armani(комплект от боксерки,чорапи,тениска и потник)-290lv и същия на D&G-230lv. Колани- D&G-100lv,Armani-130lv,Pierre Cardin-400lv,Prada-210lv.Якета и сака-Adidas-200lv,Armani-430lv,Boss-1670lv,Pierre Cardin-2600lv.Еми това е което имам а съм на 14 само
mishmula
09-30-2008, 16:13
Обувки:Adidas-130lv; Nike Total 90-160lv ; Boss Hugo Boss-470lv ;Prada-380lv; Gola-230lv ; Timberland(боти)-235lv ; Adidas(баскетболни)-170lv. Блузи- Armani(T-shirt)-200lv ; Ferre(T-shirt)-400lv ; Pierre Cardin(T-shirt)-670lv ; Adidas(T-shirt)-110lv ; Armani(дълъг ръкав)-280lv ; Prada(дълъг ръкав)-240lv ; Reebok(сличер)-140lv ; D&G(сличер)-300lv ; G-Unit(сличер)-200lv. Дънки-Armani-700lv ; D&G-550lv ; Diesel-300lv ; Levi's-200lv ; Just Cavalli-800lv. панталони - Just Cavalli-975lv ; Ferre-760lv ;Armani Exchange-500lv ; Boss-1200lv. Бельо-Armani(комплект от боксерки,чорапи,тениска и потник)-290lv и същия на D&G-230lv. Колани- D&G-100lv,Armani-130lv,Pierre Cardin-400lv,Prada-210lv.Якета и сака-Adidas-200lv,Armani-430lv,Boss-1670lv,Pierre Cardin-2600lv.Еми това е което имам а съм на 14 само
Еми, аз пък не ти вярвам
mysterious93
09-30-2008, 16:17
и кво като си само на 14 ,че нещо не направих връзката?
sladur4etyYy
09-30-2008, 16:31
пита се НАЙ-СКЪПАТА дреха, а не да си изброяваш целия гардероб бе ''умееен'' :D (освен разбира се ако не си се разме4тал/а, а то май тва е станало 8-) )
24white24
09-30-2008, 16:45
Обувки:Adidas-130lv; Nike Total 90-160lv ; Boss Hugo Boss-470lv ;Prada-380lv; Gola-230lv ; Timberland(боти)-235lv ; Adidas(баскетболни)-170lv. Блузи- Armani(T-shirt)-200lv ; Ferre(T-shirt)-400lv ; Pierre Cardin(T-shirt)-670lv ; Adidas(T-shirt)-110lv ; Armani(дълъг ръкав)-280lv ; Prada(дълъг ръкав)-240lv ; Reebok(сличер)-140lv ; D&G(сличер)-300lv ; G-Unit(сличер)-200lv. Дънки-Armani-700lv ; D&G-550lv ; Diesel-300lv ; Levi's-200lv ; Just Cavalli-800lv. панталони - Just Cavalli-975lv ; Ferre-760lv ;Armani Exchange-500lv ; Boss-1200lv. Бельо-Armani(комплект от боксерки,чорапи,тениска и потник)-290lv и същия на D&G-230lv. Колани- D&G-100lv,Armani-130lv,Pierre Cardin-400lv,Prada-210lv.Якета и сака-Adidas-200lv,Armani-430lv,Boss-1670lv,Pierre Cardin-2600lv.Еми това е което имам а съм на 14 самоАз не помня ония ден кво съм ял а ти си помниш всяка дреха колко струва добре бееееее :D по-добре тая тема да се затвори, че се използва за избиване на комплекси и все пак да попитам пичагата какво на Armani Exchange си е купил щото имам половината им колекция и им знам перфектно цените :) моя костюм Hugo Boss струва толкова а на теб само сакото хм странно :D
Loshotia
09-30-2008, 17:23
^ пишки ли мерите? :D
П.С: някой питаше каква е връзката с това че е "само на 14"...ами много просто. Това е един вид: на 14 съм и нямам акъл...представете си като стана на 18 как ще е!
24white24
09-30-2008, 17:25
^ пишки ли мерите? :D
П.С: някой питаше каква е връзката с това че е "само на 14"...ами много просто. Това е един вид: на 14 съм и нямам акъл...представете си като стана на 18 как ще е!не не меря нищо, ако реша да меря нещо определено няма да е във форум със средна възраст на потребителите 14 години ;)
Vincitore
09-30-2008, 17:25
хаххаха мноооооого филми гледаш :lol: :lol: :razz: :lol: :D
tItEufFf
09-30-2008, 17:33
OMFG .. Според мен не е нормално едно 14-годишно момче да има такива дрехи. А и ти в момента просто реши да се изгъзариш със скъпите си дрешки. Не можеш да прецениш коя е най-скъпата ли .. :-o
По темата - обувки на Адидас за 80 лева... бяха в намаление :D
хаххаха мноооооого филми гледаш :lol: :lol: :razz: :lol: :D[/quote]
Jamalska
09-30-2008, 20:05
Според мен пък не е нормално човешко същество да пише "сличер"
Тука половината не можете да напишете имената на дизайнерите, а иначе само скъпи дрехи си купувате, за това ли сте в този форум, да избивате комплекси със скъпите си дрехи, смешно и жалко е!
По темата имам само едни спортни обувки Wrangler-80 лв и са ми подарък, иначе може би нямаше да ги имам 8-)
Мн малко, бе, мацка.. Излагаш са, нидей тъка :?
Mirelchetoo14
10-01-2008, 20:06
Май едни дънки на MUSTANG за 149 лв.... Обаче не съжалявам, това животно няма късане или протъркване, все едно току що съм ги купила, а са на 2 години и нещо.
Mirelchetoo14
10-01-2008, 22:31
Мн малко, бе, мацка.. Излагаш са, нидей тъка :?
Пффф тва братче си представям как отива да проверява в гаредоба, подрежда, сортира скъпите и се мъчи да си спомни кое колко струва :D Голяма позьорщина е това, аз лично изпитва по- голямо удовлетворение ако на дрехата просто й личи цената от вида, а не когато е нужно едва ли не да оставя етикетчето да виси, та да научат всички колкУ съм бУгатЪ и гъзар, че мога да си позволя такова чудо :D
Имам два чифта дънки за по 100 лв и 2та чифта ми се съдраха(буквално) на 2рия месец..като се има в предвид това,че не съм ги обувала повече от 1 път на седмица..
Затова много пари за парцали не давам(принципно де).
Абее хора вие луди ли сте..150 лева за някви дънки :-o :-o
Ми ако става въпрос за дрехи,най-скъпата ми е едно яке за 80 лв, дънките не падат под 50лв.(само за едни се сещам в момента,които си бях взела за 35лв.),иначе кецове Etnies-145 лв.,ботуши-140 лв. и очила на Chanel,ако се броят 400лв тва е :)
Harum_Scarum
10-03-2008, 07:08
Ми ако става въпрос за дрехи,най-скъпата ми е едно яке за 80 лв, дънките не падат под 50лв.(само за едни се сещам в момента,които си бях взела за 35лв.),иначе кецове Etnies-145 лв.,ботуши-140 лв. и очила на Chanel,ако се броят 400лв тва е :)
:shock: 400 лева за некви кирлива очила.. Божкее :lol: :lol:
mishmula
10-03-2008, 07:17
По- добре 400лв, отколкото 10лв и да ти увреждат очите
По- добре 400лв, отколкото 10лв и да ти увреждат очите
Абсолютно съгласна :smt023 точно и аз тва щях да напиша,защо да даваш през месец по 20лв. за очила,които развалят очите,отколкото да си вземеш някви по-скъпи,но до знаеш защо си си дал парите!
_mimi7y_
10-07-2008, 15:04
най скъпата ми дреха са дънки от 35 лв ... не виждам какъв е смисъла да си купувам скъпи дрехи ...
pinkpassion
10-08-2008, 15:56
еми в момента се сещам за няколко неща...Кецки (Nike)..едните бяха 250 лева,другите 220 :) ..ботуши 175 лева,горнище (Adidas) 140 :) ..но за тия ботуши..просто голяма прецаквация беше..1 седмица ги носих и се разлепиха..токчетата им паднаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..но по принцип не гледам толкова марката...важното е дрехата да ми допада :) ..да е нещо оригинално :) и да ми отива :) ..щото ги има и такива,които си взимат някви маркови дрешки,с които изглеждат като торби и вече са най-големите надувации.. ама нищо важното е да се ''гъзареят'' :razz: :razz: 8)
AMi za palt ot ka6mir :) :) :) 180 lv i za kojeni botushi 120 :) :) no ina4e ne si kupuvam skapi stoki :) :)
dunki ot 6tatite-200dolara(unikalen model,ama gi davah da mi gi stesnqvah 4 puti) i palto-minalata godina za 200lv
две якета имам по 300 лв...
Не залагам на скъпите дрехи. Яке за 70 лева и ботуши за 98.
kat4enceto
12-11-2008, 16:27
Кецове за100, 120, 195 лв.
Trench coat - ?449,-
но се изгъзарих нарочно... ;) принципно си купувам дрехи от ebay... голяма тънкана :)
HardcoreSyndrome
12-11-2008, 19:04
^
Нали трябва да се изГЪЗарят!! :lol:
Ами ако се броят обувки - сребристи, 750$ Manolo Blahnik. За бала са ми. Невероятно удобна обувка. Няма да ме убие, да ме стяга, няма да се обели танцуваш без проблем, даже и да скачам и да бягам съм пробвала :-D Заслужава си. Отиват със всякаква дреха - било то панталон или пола, рокля. Ще си ми останат завинаги, и винаги ще са модерни. 8) Това ми е за сега най-скъпата покупка.
^e,ok,togava i az slagam balnata si roklq kum klasaciqta
psychopath
12-12-2008, 08:53
кецове 185 кинта (които аз съм си купил)
иначе са ми подарявали по-скъпи
insomnia__
12-12-2008, 11:33
Кожено яке на Есприт 310 евро,очила Vogue 200 евро и още доста неща..обичам скъпите неща :-D
Infinity
12-12-2008, 11:34
Ами ако се броят обувки - сребристи, 750$ Manolo Blahnik. За бала са ми. Невероятно удобна обувка. Няма да ме убие, да ме стяга, няма да се обели танцуваш без проблем, даже и да скачам и да бягам съм пробвала :-D Заслужава си. Отиват със всякаква дреха - било то панталон или пола, рокля. Ще си ми останат завинаги, и винаги ще са модерни. 8) Това ми е за сега най-скъпата покупка.
може ли снимка :oops:
des1t000
12-12-2008, 12:22
оригинална тениска на Adidas... за 210 кинта :-D :-D ..бтв : купена е от Германия не от Б/я :-D
Pliok0019
12-12-2008, 13:07
Някакви ботуши на ДС за 240лв, които даже не харесвам. Подарък са ми.
Гледам с очила се хвалят...ми и аз имам очила за 120 лева...ама са с диоптри..
най-много пари съм давала за ботуши...110 лева и се скъсаха на втората седмица!
А имам ботуши и от 60 лева, които трета година седят в нас и са си здрави!..не ги нося вече често, защото не ми харесват вече, не заради другоо...
аам 60 лева за дънки съъм давала....но обикновенно до 40 се ограничавам...
Кожено яке на Есприт 310 евро,очила Vogue 200 евро и още доста неща..обичам скъпите неща :-D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
мии .. якетата ми от Кенвело - едното е 100 др - 200
кецовете ми 4 броя по 120-130 лева
ии ботушките ми (ест кожа :D ) - някъде към 150-200 :D :D
ии чантата ми Coverse - 90 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
..п.с:не гледам марки и цени - идеята е да ми е удобно 8) :)
повърхностни копеленца,интересуващи се само от пари 8) :?
therichbitch
12-14-2008, 12:20
250 za dunki