Влез

View Full Version : Колко пари ви е най-скъпата дреха?

Страници : 1 2 3 [4]

IwInkA
12-14-2008, 13:05
120 лева за маратонки Puma ;) за мен няма значение кое колко струва стига да ми е удобно и да се чувствам добре в него ;)

kuklichka_bg
12-14-2008, 15:10
100 палтото ми

Bianca
12-14-2008, 15:26
Палто за 999 лева, дънки за 453, суичър за 1239, панталон за 234, рокля за 490, пола за 865 лева.
И май това беше. 8)

OtherDimension
12-14-2008, 15:35
оригинална тениска на Adidas... за 210 кинта :-D :-D ..бтв : купена е от Германия не от Б/я :-D
210 лв. за тениска на адидас??! :lol:

kapinka
12-23-2008, 12:34
Много по интересна би станала темата ако към НАЙ-СКЪПАТА си дреха постнете и нейна СНИМЧИЦА ^^

terro5
04-22-2009, 21:32
повърхностни копеленца,интересуващи се само от пари 8) :?

Така е!

Не мисля,че е важно колко струва една дреха.Важното е да я харесваш.Предполагам,че за повечето хора (включително и за мен) правилното име на темата е "Най-скъпата дреха,която ми купиха мама и тати." или "Най-много пари,който икрънках от мама и тати,за дреха." :D
Много е жалко,че това са ви интересите.....

П.П. Нали знаете,че тениските ви за по 200 лв. и тениските на женския пазар са ги правили едни и същи китайци или пакистанци.А на Витошка какво правят вечер? - слагат етикети :D

KoRnFlAkE
04-23-2009, 00:06
ебати тъпата тема

t1n4e7o
04-23-2009, 05:05
o0o0 вернуу бее къде ги изпуснахх о4илата :-o най-мн до 400лв пове4е не си заслужава :)

хаха според мен е голяма глизотия дори и 200 лв да дадеш за очила..
просто смешно ми звучи.. това си е мое мнение де :-D
най-скъпа дреха оо.. не си заслужава.. като се знам каква съм.. мисля че кецките са ми най-скъпи около 50 кинта.... :)

Аз повече от 15 няма дяа дам :grin: по простата причина, че не ги нося толкова често. По- скоро над главата за декорация :) А и не съм толкова шашната, че да дам заплатите на майка ми и на баща ми взети заедно за някаква си дранкулка..

А по темата - Дънки за 69 лв преди 4 години и ги носих до миналата година 8-) :P :P
и ботуши кожени за 70 - и тях 3 години ги носих :)

Loshotia
04-23-2009, 06:39
150- nike-ове

sladkish_14
04-23-2009, 07:07
:shock: Като цяло всички имате жестока фантазия и сте много весели ,, :lol: Накъде по - хубаво от това 8-)

Bianca направо се 'изхвърли' с измислени цени :wink:

CaribbeanGirl
04-23-2009, 07:52
^ Много правилно, сладкиш 14!!!! :lol:

Loshotia
04-23-2009, 07:54
което идва да покаже, колко разбирате от ирония

IrresistibleGirl
04-23-2009, 08:47
повърхностни копеленца,интересуващи се само от пари 8) :?

+1 .. :?

sweet_bubka
04-23-2009, 09:14
много жалка тема...отвращава ме
Това най-много мразя в хората..манията за пари

Adwokat
04-23-2009, 09:37
Палто за 999 лева, дънки за 453, суичър за 1239, панталон за 234, рокля за 490, пола за 865 лева.
И май това беше. 8)

Това с ДДС ли е :D :D :D

j_adore2
04-23-2009, 09:39
И май това беше. 8)

Това с ДДС ли е :D :D :D
:D

FancyGirl
04-23-2009, 11:01
Мисля, че 200 лева маратонки Nike... :)

YouCantStopMe
04-23-2009, 11:10
И май това беше. 8)

ахах..не,че нещо,ама наистина е бая скъпичко бе :-D
ако наистина ги имаш, не знам как си посмяла да дадеш 1239 лв за суичър :shock: :lol:

Hilary_
04-23-2009, 11:23
И май това беше. 8)
дааа и последния да затвори вратата... :lol: :lol: :lol:
По темата... ми обичам да имам различни дрехи от останалите, въпреки, че не са толкова скъпи...наи много може би около сто и нещо... :D

SunSmile
04-23-2009, 11:25
апф...

rusova
04-23-2009, 11:36
тука само се хвалите .. :)

YouCantStopMe
04-23-2009, 14:14
Аз... не знам.
Не давам много пари за дрехи.Досвидява ми се да дам 60 лв за дънки,пък камоли 200-300 като ви гледам.. :shock: :lol:
Нямам маркови очила,за да се похваля,нито пък съм си купувала палто за 1000-2000 лв,така че май нямам място в тази глупава тема. :)

Bianca
04-23-2009, 14:43
:shock: Като цяло всички имате жестока фантазия и сте много весели ,, :lol: Накъде по - хубаво от това 8-)

Ти ТЪПА ли си?
Не виждаш ли, че това е ебавка за тея, които пишат измислени цени?!
Тъпо същество, ей.

teenems
04-23-2009, 15:44

Ти ТЪПА ли си?
Тъпо същество, ей.

мисля ,че го е написала ..

Bianca
04-23-2009, 15:52

Ти ТЪПА ли си?
Тъпо същество, ей.

мисля ,че го е написала ..
Аз пък си мисля, че е написала това, защото си мисли, че наистина съм влязла в тая тема, за да излъжа относно цените на дрехите си.
Ако не забелязваш мненията по-долу.. :?

suunnseT
04-23-2009, 17:55
Тука страсти се вихрят !
Съветвам Ви да го давате:
по-спокойно и реално D: D:

sladkish_14
04-23-2009, 18:41

Ти ТЪПА ли си?
Тъпо същество, ей.

Ти си по - глупава след като не разбра какво съм написала,, Човечето , което намигва нищо ли не ти говори .. Баси злобните същества има на този свят направо ти се нахвърлят все едно не знам .. И да съм сгрешила какво по - спокойно не можеше ли да го кажеш ?

InnchetO
04-23-2009, 19:04
Според мен няма смисъл да дадеш 500лв. за парцалка с надписче "Adidas" , особено при положение, че същата парцалка можеш да си я вземеш за 20лв. от пазара.. ама нали няма да пише АДИДААС.. как Ве моля ви сее.. пише ми адидас на суйчара и съм БЕЗСМЪРТНАА 8)

Аз, харча пари, който не са мой, а на родителите ми. Следователно се опитвам да ги пестя.
Най-скъпата ми дреха е едно яке за 115лв. от Кенвело и го взех в промоцията, когато беше 200-100 /демек якето излиза 56лв/ . Якето, една тениска, един колан и един суйчар за брат ми излязоха 100лв.
Като казахте по 200лева за дънки.. :? Вие нормални ли сте? В най-добрия случай няма да ви стават скоро. Ако нали не се скъсат.. повече от 50-макс 60лв. за дънки не давам.

И изобщо каква ви е манията да се изхвърляте, че имате еди-кво-си и еди-кво-си ? :? КВО като си дал/а 200лева за суйчар? Това по-умен/а не те прави.. обратното даже.

Изобщо смисъла на темата нещо ми се губи? :-o

joannalof
04-23-2009, 19:10
Аз съм човек от народа :razz: :lol: Не се харча много, но не ходя парцалива 8) Има достатъчно готини дрехи под 50лв. Важното е как ги носиш, а не коя марка са :-o

nan4onanka
04-23-2009, 19:28
500 000 марки за конеца на дънките ми....

By_YoUr_SiDe
04-23-2009, 20:01
500 000 марки за конеца на дънките ми.... :razz: :razz: :razz:

GbSy
04-23-2009, 20:20
Дрехите са ми евтинки, ама обувките... миналата пролет се почна - обувчици за 60 лв, после през есента маратонки за 95 лв, после зимата ботуши за 150 лв... сега си взех и едни кецове за 99 лв - Пума са, де.. не че има няк'во значение, ама са ебати коравите, и са супер здрави и не пропускат, иии са лилави, и да. :grin: :D

s3xy
04-23-2009, 20:26
хъх .. аз пък обожавам да харча парите на наше 8-) нямам дреха под 50 да не кажа 60 лева.. обувки, блузки, дънки, тениски и сякакви глупости, пък по аксесоари колко пари давам .. :lol:

s3xy
04-23-2009, 20:29
^ едит: най-вече щото ненавиждам да си припознавам дрехите по други хора.. затова никой няма като мойте почти 8-)

smileforyou12
04-23-2009, 20:31
500 000 марки за конеца на дънките ми.... :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz: :lol: :lol:

smileforyou12
04-23-2009, 20:37
чорапи PUMA i adidas 600 000 000 $
ема няма как тряя сме модерни 8)
:lol:

spongkata
04-23-2009, 20:37
това показва колко повърхностна си само :? _нищо лично) просто сегашното поколение в България е такова и за да се опровергая ще ви дам един пример :
Въпрос: Значи в даскалото съм перфектна с оценки ама с тайфата нещо не става.Всички странат от мен някак си само с 1 момиче съм приятелка ам и тя ме избягва вече а и се нещо гледа да ме бие по глава и такива подобни .Тъпо ми е че си мириша на хубав парфюм а казват че смърдя .Косата ми много добре я подържам но се я коментират.Седна ли до някой ме моли да се преместя или тя се мести.Търсят ме само като трябва да преписват домашни.Някой ако ,,,пръдне ще трябва да съм аз и ми се присмиват. ДРехите които те носят е се някакви на тбенетон на адидас и все такива скъпи дрехи моите са хубави но не всички са от мола а от качествени български марки за дрехи и ако съм облечена с тях веднага почват подхилквния и упреци как мога да се облека така.Много тъпо се чуствам в училище и не знам какво да правя!Как да се включа в групичката? МОЛЯ ТИ СЕ ОТГОВОРИ МИ НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ПИСМОТО МИ!!!!!!

Др. Тийн: Прекалено се съобразяваш с тяхното мнение. Колкото повече се стараеш, ти ги предизвикваш. Те ти завиждат за стила и умението да си различна. Вместо да се сдухваш можеш да се шегуваш с техните подмятания и да им покажеш, че е много лесно да се подиграваш. Покажи им, че имаш стил и в общуването.

правете си изводите :)

s3xy
04-23-2009, 20:48
това показва колко повърхностна си само :? _нищо лично) просто сегашното поколение в България е такова и за да се опровергая ще ви дам един пример :
Въпрос: Значи в даскалото съм перфектна с оценки ама с тайфата нещо не става.Всички странат от мен някак си само с 1 момиче съм приятелка ам и тя ме избягва вече а и се нещо гледа да ме бие по глава и такива подобни .Тъпо ми е че си мириша на хубав парфюм а казват че смърдя .Косата ми много добре я подържам но се я коментират.Седна ли до някой ме моли да се преместя или тя се мести.Търсят ме само като трябва да преписват домашни.Някой ако ,,,пръдне ще трябва да съм аз и ми се присмиват. ДРехите които те носят е се някакви на тбенетон на адидас и все такива скъпи дрехи моите са хубави но не всички са от мола а от качествени български марки за дрехи и ако съм облечена с тях веднага почват подхилквния и упреци как мога да се облека така.Много тъпо се чуствам в училище и не знам какво да правя!Как да се включа в групичката? МОЛЯ ТИ СЕ ОТГОВОРИ МИ НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ПИСМОТО МИ!!!!!!

Др. Тийн: Прекалено се съобразяваш с тяхното мнение. Колкото повече се стараеш, ти ги предизвикваш. Те ти завиждат за стила и умението да си различна. Вместо да се сдухваш можеш да се шегуваш с техните подмятания и да им покажеш, че е много лесно да се подиграваш. Покажи им, че имаш стил и в общуването.

правете си изводите :) хаха казал го е да я успокои .. пък и "качествени български марки" такова животно няма .. как ли не й завиждат .. и аз познавах едно такова момиче и всъщност не бяха само дрехите, тя не можеше и да общува мн мн и не беше забавна .. до човек си е

он топик: и чорапки Puma имам 8-)

spongkata
04-23-2009, 21:03
абе не ти говоря за самото момиче че не е общително :? трябваше да се замислиш над това че не дрехите са най-важни :? и какво като имаш толкова маркови неща аз също имам няколко неща на Adidas не за друго просто сестра ми работи в магазин на Adidas и ми носи отвреме на време по нещо и не мисля че това че носиш Puma,Adidas или нещо друго значи кой знае какво..но ти ако имаш грам мозък няма да тръгнеш да се хвалиш, че нямаш нещо по евтино от 60 лева :?
Не те нападам нито нищо просто ти казвам мнението си :)

cookie_power
04-23-2009, 21:14
има ли прозяваща се иконка тук?

amateurs!
:D
няма значение как се обличаш, поне за мен. вярно, имам дрехи на големи марки (тип Cavalli, Calvin Klein, etc.) и вярно, че майка ми пръска много пари за мен и много ме лигави с такива дрехи, но тва не ми пречи най- добрата ми приятелка (примерно) да се облича по най- обикновен начин :)

може би факта, че има такава тема в тоя сайт показва до къде се простира българския манталитет. и може би това, че тук има 54 страници изписани с безсмислени цифри, а, примерно, в някоя "по- философска" и повече изискваща мислене тема има три поуста, показва, че най- важното за 90% от хората в тая държава е това какво пише на етикетчето на врата им, което само те могат да си видят.

хора, чорапките ви на Пума не са най- важни, нито пък кецовете на Dolce and Gabbana, нито пък блузката ви за 5 лв от отсрещното пазарче, нито пък дънките ви за 30-40лв...

замислете се малко в какво се превръщате всички и как вие самите слагате етикети на някой друг, по същия начин, по който и на дрехите ви го пише. излезте просто от тва квадратче, в което сте се набутали и мислете в малко по- мащабен и глобален план.

guinessgirl
04-23-2009, 21:16
с какво се хвалите,по дяволите.. :shock:

gia_sena_mono
04-24-2009, 11:39
А ако махнем надписа Пума от една скъпа блузка какво ще стане? :D

zloto
04-24-2009, 11:58
А ако махнем надписа Пума от една скъпа блузка какво ще стане? :D
Или ще трябва да я хвърлим, или да я носим обърната, за да се вижда поне етикетчето :D

lisi4ety
04-24-2009, 12:41
Аз попринцип не обичам да давам много пари за дрехи. Най-скъпо ми е якето - 150 лева.

missionimpossible
04-24-2009, 13:40
аз за дрехи не давам чак толко кинти ии за тва макс 100лв за дънки съм давал :D :D иначе маратонките ми са за 150 :)

teenems
04-24-2009, 13:54
хъх .. аз пък обожавам да харча парите на наше 8-) нямам дреха под 50 да не кажа 60 лева.. обувки, блузки, дънки, тениски и сякакви глупости, пък по аксесоари колко пари давам .. :lol:

е за кво аз не съм чак такъв егоист и те искат да си купят ,па и мога да си зема тениска за 20 лв ,и кво излизам с 3 тениски ти с 1 .. хич не ми пука дали пише адидас ,найк или пума ,голям праз е ако махнем адидаса остааа ена тъпа блуза ,която на пазара ще е под 10 лв и ще я вземем да я ползваме вкъщи или някъв анцунг и кво като паднеш или нещо подобно няя се скъса шот е адидас :lol: :lol:

Loshotia
04-24-2009, 14:08

е за кво аз не съм чак такъв егоист и те искат да си купят ,па и мога да си зема тениска за 20 лв ,и кво излизам с 3 тениски ти с 1 .. хич не ми пука дали пише адидас ,найк или пума ,голям праз е ако махнем адидаса остааа ена тъпа блуза ,която на пазара ще е под 10 лв и ще я вземем да я ползваме вкъщи или някъв анцунг и кво като паднеш или нещо подобно няя се скъса шот е адидас :lol: :lol:

на бас че s3xy не е работила никоа :lol:

fr3aks7er
04-24-2009, 14:54
Едвам ми се одлепиха от сърцето 190 лева за тези LeBron-ки.Много мразя да давам много пари за обувки,дрехи каквото и да е ,но все пак баскетболните обувки трябва да са удобни.
http://sneakernews.com/wp-content/uploads/2008/02/zoom-lebron-v-white-black-crimson.jpg

s3xy
04-24-2009, 18:23

на бас че s3xy не е работила никоа :lol: 8-) 8-) НИКОГА ама и не ми се е налагало .. нямам и намерение ;]]]

s3xy
04-24-2009, 18:27

и кво излизам с 3 тениски ти с 1 .. ем не .. колкото и странно да ти изглежда това че са скъпи не значи че са по-малко .. имам спр спр спр мн дрехи, даже някои сиг съм ги забравила :lol:

eple
04-24-2009, 18:30
виж ся' всички разбрахме,че си разглезена лигла,дето нищо няма да стане от нея,щот ги има мама и тати с кинтите.
по-добре спри да се излагаш.

Loshotia
04-24-2009, 18:34
s3xy, все някога ще ти се наложи да работиш и тогава ще видиш как се изкарват пари.

Все пак има лъжица за всяка уста- щом някой има възможност, нека си купува- друг е въпросът, че това си е чисто прахостничество, а парадирането говори лошо за човека.

Mihailova
04-24-2009, 18:37
Темата е лоша , затова, че хората нямащи достатъчно средства ще се почувстват зле, искайки и те тези неща - чисто материалните, дори и неосъзнато, но не можейки да ги имат.
И аз не работя, и аз си купувам неща, независимо от цената - няма да я спомена, те са качествени.
Нека не забравяме, че има хора, които си купуват дрехи само "втора ръка", не се ли замисляте за тях ? Не, че ги съжалявам или нещо такова, нямам никакво желание да ги обидя или принизя, просто всеки се шири според възможностите си, а тази тема плюе върху тях със своята пошлост, със своята показност.
В крайна сметка излизайки навън, никой не те пита каква е цената или марката на дрехите ти, гледат те какъв си всъщност. Приличният вид не винаги издава цената на дрехите. Аз познавам хора и с много, и с малко. Спрете, моля Ви.
Всеки един от нас може да напише, че има яке от не знам си колко лева-долара-евро-лири и тнт. Имаме ги ! И какво ? Трябва ли по този начин да стъпкваме по-малко можещите?
Тези пари не ги печелим ние, затова и аз се старая да не парадирам с тях. Това са пари изкарани от родителите ми - независимо лесно или трудно.

Loshotia
04-24-2009, 18:42
Михайлова, какво за хората с дрехи втора употреба? Аз съм от тези "съжаляваните". Със самочувствие мога да твърдя, че се обличам по- стилно от половината по улиците. Никой досега не ме е заподозрял, че от там си купувам дрехите. Не, че ме е срам или, че крия. Приятелките ми знаят, дори ходим и заедно си купуваме разни неща.

Относно тези със скъпите дрехи: като човек с по- скромни възможности мога да кажа, че далеч не им завиждам- обличам се по начин, по който ми харесва. Това, че не давам 100+ за дънки, не значи, че не ми харесват моите дрехи.

Mihailova
04-24-2009, 18:45
Loshotia Виж, аз рядко се извинявам, но извинявай, ако съм те обидила. Ще се цитирам : "Нека не забравяме, че има хора, които си купуват дрехи само "втора ръка", не се ли замисляте за тях ? Не, че ги съжалявам или нещо такова, нямам никакво желание да ги обидя или принизя, просто всеки се шири според възможностите си, а тази тема плюе върху тях със своята пошлост, със своята показност. "
Не си ме разбрала правилно.

Loshotia
04-24-2009, 18:49
И все пак не е само до възможности. В магазините, в които ходя има колеги на майка ми със заплати 1000+лв.

Въпрос на светоусещане е явно.

s3xy
04-24-2009, 18:51
^ да, наистина спр кофти е спрямо хората без мн големи възможности, в крайна сметка никой не е избрал семейството си или пък колко да са богати .. ноо както го каза - всеки се шири както може, ако имаш защо да не даваш ..

друг въпрос е защо влизат в темата като тая щом си знаят ..

Mihailova
Loshotia Може би си права, въпрос на начин на живот е. Аз съм привикнала към един, ти към друг.
Сексиии , Сексии - не можеш да забраниш на някого да влиза в дадена тема, защото има несъобразителни потребители, като тебе. Аз да съм тръгнала да се хваля ? - Не. Това, което ти казваш си е чиста дискреминация спрямо по-малко можещите хора.

elsy
23 145 лв. за връзки за кецовете 8) 8)

Loshotia
04-24-2009, 18:56
^ да, наистина спр кофти е спрямо хората без мн големи възможности, в крайна сметка никой не е избрал семейството си или пък колко да са богати .. ноо както го каза - всеки се шири както може, ако имаш защо да не даваш ..

Много ясно...то ако имаше толкова прозорливи хора като мен, моловете нямаше да ги има или поне щяха да фалират 8-)

Причината, за да почна да си пазарувам от такива магазини беше, че баща ми го уволниха и се наложи да свием разходите. Тогава започнах да ги обикалям. Сега пак всичко е ок, но просто вече не виждам смисъл да давам по 80лв за яке на бенетон при положение, че моето(в момента) също е на бенетон, но си го купих за 6лв.

girl91
04-24-2009, 19:06
Според мен темата е глупава и трябва да се заключи!
Всеки може да си измисля цени и да се хвали с тях във форума :?

s3xy
04-24-2009, 19:06

Много ясно...то ако имаше толкова прозорливи хора като мен, моловете нямаше да ги има или поне щяха да фалират 8-)

Причината, за да почна да си пазарувам от такива магазини беше, че баща ми го уволниха и се наложи да свием разходите. Тогава започнах да ги обикалям. Сега пак всичко е ок, но просто вече не виждам смисъл да давам по 80лв за яке на бенетон при положение, че моето(в момента) също е на бенетон, но си го купих за 6лв. :shock: е мойто е повече от 80 де .. нз нз сиг по тия магазини има мн хубави и запазени маркови неща, просто не съм ходила.. пък и най важен е стила, напълно си права и съм сиг че си по добре изглеждаща от повечето хора с скъпи дрехи .. но всеки с вкуса си се пак :)

Cable
04-24-2009, 19:07
над 150 мисля че нямам. :) дънки и/или обувки

cookie_power
04-24-2009, 19:17

на бас че s3xy не е работила никоа :lol: 8-) 8-) НИКОГА ама и не ми се е налагало .. нямам и намерение ;]]]

еми кво да ти кажа.. не е много похвално, че искаш да живееш на гърба на някого като казваш, че никога няма да ти се наложи да работиш. но виж, парите са преходно нещо. въпреки, че нашите имат възможности за всичко, което посикам, аз предпочитам да съм напълно независима от тях и искам да си печеля например стипендии за всичко сама, така че в случая става въпрос за приоритети. не си се представям след да кажем 5 години как или ще бъда издържана от тях, или ще се оженя за някъв богаташ заради парите му, а напротив- като човек, можещ гордо да каже аз съм на 20 години и всичко дължа на себе си.
но продължавай да живееш в илюзии, че вечно ще притежаваш това, което имаш в момента, и не мисли за бъдещето и възможностите :)

s3xy
04-24-2009, 19:20

еми кво да ти кажа.. не е много похвално, че искаш да живееш на гърба на някого като казваш, че никога няма да ти се наложи да работиш. но виж, парите са преходно нещо. въпреки, че нашите имат възможности за всичко, което посикам, аз предпочитам да съм напълно независима от тях и искам да си печеля например стипендии за всичко сама, така че в случая става въпрос за приоритети. не си се представям след да кажем 5 години как или ще бъда издържана от тях, или ще се оженя за някъв богаташ заради парите му, а напротив- като човек, можещ гордо да каже аз съм на 20 години и всичко дължа на себе си.
но продължавай да живееш в илюзии, че вечно ще притежаваш това, което имаш в момента, и не мисли за бъдещето и възможностите :) аз говоря че сега съм непълнолетна и парите които мога да спечеля от работа са никакви почти, иначе и аз мисля да гоня стипендии и имам доста големи планове за работа като порасна, говоря че сега не мисля да съм на крак 8 часа за смешни пари ..

Bianca
04-24-2009, 20:15
Шекши, не се излагай така, че ще те шляпаме. :)
Нищо лично, знаеш, че си те уважавам, но ти давам просто съвет – на някои хора не им е приятно да се парадира така с дрехи и etc. :) Не казвам, че съм от тях, просто в бъдещ план може да си създадеш проблеми, има ги всякакви.
:)

Bianca
04-24-2009, 20:23
Изцепка на една позната:
Питам я дали приятелят ѝ се облича хубаво, дали ѝ харесва как се облича. И тя ми отговаря: "Да, разбира се, все пак всичките му дрехи са маркови, а няма грозна маркова дреха."
Сами си правете изводите.

s3xy
04-24-2009, 20:28
хахахахаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: мале милата .. даже аз не съм толкова зле ..

Bianca
04-24-2009, 20:30
Не си зле, просто не знаеш кога какво да кажеш. Не че и аз знам, ще се учим взаимно. :Д

s3xy
04-24-2009, 20:35
Не си зле, просто не знаеш кога какво да кажеш. Не че и аз знам, ще се учим взаимно. :Д дамм {}{}{}

moon_flower
04-24-2009, 20:37
Аз не си спомням точни цени на дрехите,които съм си купувала.. :D Принципно защото ходя с майка ми на голям пазар 2-3 пъти в годината в чужбина и си купувам там всичко,което ми трябва и това е.Ама не съм си купувала некви бог знае кви неща-все от сорта на H&M,Pimkie и такива.Те не са скъпи в чужбина,но тук например ако дойдат ще им надуят цените двойно.

gia_sena_mono
04-26-2009, 20:48
Тази тема е толкова жалка и смешна.

mobstagirl
05-26-2009, 13:53
850 lv kecove

Loshotia
05-26-2009, 14:09
1354лв- прашки :-)

Vincitore
05-26-2009, 14:12
100 бона за чорапи при това-това е цената само за десният ... :D :D :D

TeenSpirit
05-26-2009, 15:12
Леле... горките :lol:

smiLe49
05-26-2009, 15:51
Михаилова ако не почнеш да разискваш някви теми няма да те бъде ей.Никой нищо не е казал,ама нека кажеш,че има хора и с дрехи втора ръка.Пф,бтв току що си купих една ризка от такъв магазин и не защото възможностите ми са такива,а защото тая дето си взех е същата като една в Мола с разлика 80 лв. :o И да,повечето хора дето се обличат доста стилно дрехите не са им толкова скъпи,а тва като носиш маркови дрехи не значи че ще изглеждаш добре.Пф,мн се дразня...
П.П ае не почвай сега да се обясняваш,щото едва ли ще отговоря.
Нали знаеш нито сме ти на нивото,нито на къпането,нито на дрехите,нали ? :razz:

YouCantStopMe
05-26-2009, 15:53
Aз скъпи дрехи нямам. :wink:

tonie__
05-26-2009, 16:29

гласувам за заключването :) умирате да се хвалите обаче,особено като става въпрос за такова нещо ..

LittlePrincess
05-26-2009, 16:31
Изцепка на една позната:
Питам я дали приятелят ѝ се облича хубаво, дали ѝ харесва как се облича. И тя ми отговаря: "Да, разбира се, все пак всичките му дрехи са маркови, а няма грозна маркова дреха."
Сами си правете изводите.

мале мале :lol:

темата е доста глупава. тука освен някой да се изфука друго едва ли ще стане ..

yozii
05-26-2009, 16:37

гласувам за заключването :) умирате да се хвалите обаче,особено като става въпрос за такова нещо ..
и аз гласувам за заключването...то половината си измислят цените...а и нас какво ни интересува коя е най-скъпата дреха на някой дет не познаваме...

Canis_Dirus
05-26-2009, 16:57
Айде де! Искаме снимки!

СНИМКИ!

Снимайте си цикламените анцузи!

СНИМКИ! СНИМКИ! СНИМКИ!

BlackMeow
05-26-2009, 17:01
Тази пародия няма ли да се заключи вече? :lol:
Тук само разни комплексари снимат анцузи от женския пазар....

Pooky
05-26-2009, 17:10
Вие пък.. Нека си купуват хората, щом имат средства :/
Нямам против нито към хората, които пазаруват от магазини втора употреба, нито към тези които си купуват от безбожно скъпи.Нека бе! Нека!
Пари да имаш..

teenems
05-26-2009, 17:23
999 999 999 999 лв. ластиката ми за коса :lol:

тая тема стана многоо тъпа . безсмислена е ,има хора които не си купуват маркови дрехи и кво ?! апф не кой я е измисли тая тема незнам ..но някой беше споменал ,че си купува дрехи втора ръка . е и аз го правя и някой даже са по-хубави от "марковите" . ако въобще са такива ,вече не се знае кое е марково и кое не ..

sladkish_14
05-26-2009, 17:35

Ти още повече , закакво тогава я изкара от архива :? :? :?
Толкова е обсъждано вече , че не знам повече на къде ..
Много мразя като някой изкопа от ада някоя тема :x

HarumScarum
05-26-2009, 18:09

Ти още повече , закакво тогава я изкара от архива :? :? :?
Толкова е обсъждано вече , че не знам повече на къде ..
Много мразя като някой изкопа от ада някоя тема :x

tWiLigHtgIrL
05-26-2009, 20:01
Я и тук ли се почва хвалба кое колко струва .Харесвала съм си неща от 10 и от 180 лв. и съм си ги копувала .А са и айде и аз като всички да се похвала най много за дреха съм давала 80лв а за обувки 180 :D :D :D

Joc
05-26-2009, 20:16
АНЦУК АдидаЗ, маратонки АдидаЗ, потник найКИ, и чураПи на с котка и пиши риmа...

всичко и многу скъпу и уругиналну... 20 лева целия комплект ут Гирмания си гу зех... от магазина на центара, у мола там

me4eto
05-26-2009, 20:34
балната ми рокля... 280лв

victoriqq
05-26-2009, 20:40
тфа е най-жалката тема :shock: ..има ли значение цената, ако качеството е нищо.. а и въобще цената има ли значение.. за някого.. нооо всъщност виждам, че за някои има.. :(

nan4onanka
05-27-2009, 17:41
Я и тук ли се почва хвалба кое колко струва .Харесвала съм си неща от 10 и от 180 лв. и съм си ги копувала .А са и айде и аз като всички да се похвала най много за дреха съм давала 80лв а за обувки 180 :D :D :DКООООпувала ли си ги,а? :D

Lovage
05-27-2009, 20:27
s3xy,извинявай просто питам на колко си години?
аз нямам думи за тва..начина по който мислиш просто..ти си утайката на обществото..такава деградация просто,жалко за вашите,че са отгледали такова неблагодарно човече като тебе.Аз щях да те бия и да ти натикам мотиката в кунките и МАРШ на къра или да копаЙШ или да береш тикви да видиш КАК СЕ ИЗКАРВАТ ДВАЙСЕ ЛЕВА.
АМАн от неблагодарни лайна дето нищо няя стане от тях,ама трябва и такива да има,за да отсяваме КАЧЕСТВЕНОТО
хахахаха МОЖЕ ДРЕХИТЕ ТИ ДА СА 1 КАЧЕСТВО,АМА ТИ СИ ЧОВЕК ВТОРА УПОТРЕБА!.

моля ви се,ама много ви се моля заключете я тая тема,че е отвратително.
аз нямам дрехи над 60-70 лева. майната му пазарувам си от втората ръчичка супер дупер редовно и майната ви ще го правя . нямам възможност и си признавам..глупаво е да си избиваш комплексите,въпреки че в момента го правя,то не е точно такова по-точно съм малко ядосана ,заради глупави момиченца със селски манталитет.

realone
05-27-2009, 21:23
Не се сещам коя ми е най-скъпата дреха... За мен цената не е толкова важна. Стига нашите да могат да си го позволят, без да им е тежест и без те самите да се лишават от нещо заради мен.

Имам доста скъпи дрешки - дънки, рокли, обувки за по около 300 лв., но имам и такива за по 20 лв. Нося и едните, и другите. Естествено марковите дрешки, в повечето случаи, наистина са по-качествени от другите. Но винаги има и изключения.

Аз лично държа повече на това бельото ми да е качествено. Както и парфюма - слабост. Имам очила с диоптер 200 и нещо. И 400 бих дала, ако ми отиваха. Само че очила не ми стоят добре, затова реших да не инвестирам толкова много пари, тъй като все едно - пак ще съм грозна с тях. :grin:

Носете си дрешките, без значение дали са маркови или не. Не дрехите правят човека, а човекът прави дрехите!
Всеки се простира според чергата си. Няма нищо лошо, ако имаш достатъчно средства, да си позволиш по-висок клас дрехи. Аз лично бих си купувала и за по 1000 лв дрехи, ако имах тази възможност, но я нямам и не съжалявам особено.
Важното е да не се лишаваме от важните неща в живота, заради едните парцали и да не им треперим - да не вземем случайно да ги скъсаме. Тогава кой кого обслужва? Дрехите нас или ние дрехите?

Loshotia
05-28-2009, 05:38
Lovage, може в твоя случай да е до възможност, но не при всички хора е така. Както каза, въпрос на възпитание е и ценностна система.

Canis_Dirus
05-28-2009, 10:39
Айде де! Снимки! Снимки!
Снимайте си оригиналните анцузи!

Покажете, колко сте класни!

MrUndaztood
05-28-2009, 12:09
1250 лв -палто
мисля,че беше от мармот...

:smt021 :smt021 :smt021 жалко че не е от теб ... бих си купил :smt070 :smt064 :smt063

Имам възможност да си купувам,но не съм разглезен,а и да харча ХХХ чужди пари (на родителите) ми хич не ми е приятно и още повече да си дигам изкуствено самочувствието с някви парцали за по 400 лева и повече.

За тениски давам-абсолютен максимум 25 лв
За маратонки - до 100 лв
Обувки до 100
Панталони до 30 лв макс
Блузи и останало до 30 лв макс

Горе-долу на година харча за дрехи,обувки и разни други глупости около 150-200 лв.
Тениски си купувам през година или 1-2 всяко лято за по 15-20 лв.Маратонки през 1-2 години.Ходя с панталони от 4-5 години,просто защото ми харесват,удобни са и са абсолютно здрави и запазени

DiDiChKa
05-28-2009, 12:24
мии балната рокля (миналата година бях дама) ии само роклята беше около 450-500лв :grin: :grin: иначе не обичам да си копувам много скъпи дрехи защото не ги нося много аа и много бързо ги съсипвам

YouCantStopMe
05-28-2009, 12:30
Оф,защо я изкопахте пак тази тема?
Хубаво беше да си стои на задните страници,ама неее..

TellMeYourName
05-28-2009, 13:45
я, любимата ми тема тука :lol:

wigito
05-28-2009, 13:58
Ами най-скъпата ми дреха е рокля за 80 лв., а иначе колие за около 170.

lubata619
05-28-2009, 14:12
250 за кецки и около 190 за кожено яке

DaNGeRousLy
05-29-2009, 12:18
за яке-170лв :)

TeenSpirit
05-29-2009, 17:21
Тва още ли съществува, бе ...

frani
06-25-2009, 08:20
найстна жалка тема, вс дрешки са маркови, стига да имат етикет. излесте малко навън да видите цените на любимите адидас и пума, бенетон или манго- това е масова конфекция за простолюдието, разбира се по- качествени и не толкова скъпи са навън. ако някой от вас се е сдобил с маноло бланик, ив сен лоран или хермес билкин- това са истинските придобивки...вече може да се похвалите. качествените хора са вожни, а не етикетите на дрешките.

Loshotia
06-25-2009, 08:34
86 798 за прашки

Zaharinka
06-25-2009, 08:38
Ооооо 56 765 321 за чорапи сребърни с изумруди и диаманти :-) :-) :oops:

amk933
06-25-2009, 11:38
найстна жалка тема, вс дрешки са маркови, стига да имат етикет. излесте малко навън да видите цените на любимите адидас и пума, бенетон или манго- това е масова конфекция за простолюдието, разбира се по- качествени и не толкова скъпи са навън. ако някой от вас се е сдобил с маноло бланик, ив сен лоран или хермес билкин- това са истинските придобивки...вече може да се похвалите. качествените хора са вожни, а не етикетите на дрешките.

Франи аз в такива магазини не стъпвам ;) Но и това, което говориш не е 100 % вярно, защото не само Manolo Blahnik, Yves Saint Laurent и Hermes Birkin са във висшата мода. На върха при обувките определено седят и Christian Loubountin, Valentino, Coach, D&G, Stella McCartney, Dior, a при дрехите Brioni, Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Armani, Versace, Gucci, Dona Karen, Michael Kors, Marc Jacobs, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, John Varvatos и най-вече Louis Vuitton са недостижими като класа.

Иначе при мен:
Кецове Dolce&Gabbana - 800 лв.
Обувки Bally от крокодил - 1500 лв.
Дънки CK - 500 лв.
Суичър Mason's - 400 лв.
Часовник Tissot - ~ 1000 лв.

billytalent
06-25-2009, 11:40
Пак я изровихте тая безмислена тема

hardball
06-25-2009, 11:44
Направете просто още 1 тема "Коя дреха сте си купили най- изгодно" и толкова. Ебати :-o

gia_sena_mono
06-25-2009, 11:49
Франи аз в такива магазини не стъпвам ;) Но и това, което говориш не е 100 % вярно, защото не само Manolo Blahnik, Yves Saint Laurent и Hermes Birkin са във висшата мода. На върха при обувките определено седят и Christian Loubountin, Valentino, Coach, D&G, Stella McCartney, Dior, a при дрехите Brioni, Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Armani, Versace, Gucci, Dona Karen, Michael Kors, Marc Jacobs, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, John Varvatos и най-вече Louis Vuitton са недостижими като класа.
Иначе при мен:
Кецове Dolce&Gabbana - 800 лв.
Обувки Bally от крокодил - 1500 лв.
Дънки CK - 500 лв.
Суичър Mason's - 400 лв.
Часовник Tissot - ~ 1000 лв.
:shock: . . . :razz:

hardball
06-25-2009, 11:58
Коя ви е най- скъпата дреха... 1 дреха... в случая ботушите...

DivoTo_KoTe
06-25-2009, 16:53
Балната ми рокля 580 лева.

Иначе не си спомням, предимно пазарувам от едни и същи магазини ( от малък град съм) и там цените долу-горе са едни и същи.
Прекалих с това "едни и същи " 8-)

guinessgirl
06-25-2009, 17:01
още ли я има тая тъпа тема?

Converse333
06-25-2009, 17:47
дънки 250 евро.

vde
06-26-2009, 10:04
2х200лв за 2 кожени якета

vow
06-28-2009, 11:24
35 лева за маратонки ми е най скъпото иначе тениски - 5-10 лв., яке - 20, гащи -15-20 лв, яке - 25 лв не мога да ви разбера вас :?

Pliok0019
06-28-2009, 12:09
Снимайте си цикламените анцузи!
Имам цикламен анцуг аз!
20лв, купен преди година-две...
Разхождам се с него до банята или до кухнята...

Canis_Dirus
06-28-2009, 12:59
Имам цикламен анцуг аз!
20лв, купен преди година-две...
Разхождам се с него до банята или до кухнята...
Респект за теб и другите, които носят оригинален адидас!

Bloodyy
06-28-2009, 14:16
зимно скиорско яке - 800 лв .

FancyGirl
06-28-2009, 16:02
Обувки - 1.50 без ддс и като сложиха ддс-то умрех ... :?

sssladuranka
06-28-2009, 17:11
дреха - някъде 30 евро за една тениска от Венеция
иначе очила /с диоптер/ ~ 200 лв
якетата и обувките са ми по 70-150 кинта ма нз точно...а и екипите за ски за повечко ма не ги знам не съм си купувала сиг от 3год нещо ги спрех ските...

Neopitom3na
06-28-2009, 17:15
Очила за 620

djudjulinkaa
06-28-2009, 17:56
очилата не са дрехи до колкото знам..но ще го имам в предвид :-D Аз си купих иначе с джобните ми за 1 ден пръстен за 47432545 лева :) много яка дреха е :grin: :D

Pepincetyy
06-28-2009, 18:45
Най-много съм давала за ботуши-55лв.

inasne
06-28-2009, 22:48
Ми няк'ви ботуши за 180 лева,ама к'во значение има цената на няк'ви дрехи? :shock:

suitable
06-28-2009, 23:14
Принципно не съм от тези, дето залагат на една марка или на някакви си ужасно скъпи дрехи само заради това, че са примерно Adidas или нещо от вида.. но наистина харесам ли си някоя дрешка си я взимам.. мисля, че най-скъпата ми са дънки за 85..

allthatIveg0t
06-29-2009, 00:12
eмм мисля че кецовете - 120лв ..

Loshotia
06-29-2009, 07:24
Аз пък си копувъм саму скъпи нешта- по малку от 100лв нямъм шърт

s1NNer
06-29-2009, 07:51
Какво значение има колко пари са ти дрехите .. :? , аз съм давала както 70лв. за потник от мол-а така и 7 лв. за потник от магазините при нас .. Ценатя няма значение важното е дрехата да ти харесва!

annamari
06-29-2009, 08:58
160lv za qke na Zara :-)

smiirnoff
06-29-2009, 14:05
яке за 165 лева от Kenvelo ; )
имам и по - скъпи дрехи , но те са подаръци и нямам представа колко струват ;дд :lol:

Loshotia
06-29-2009, 14:08
Днес си купих палто от зайчета - 20 000

elito6754
06-29-2009, 14:11

:shock:

Моите кецове за по 150 лв.

brokeninside13
06-29-2009, 14:11
Повече от 60-70 за дреха не съм давала.

Loshotia
06-29-2009, 14:12

:shock:

Моите кецове за по 150 лв.

Дам, лично а3 си избирах животинките едно по едно. 8-)

NeverTheSame
06-29-2009, 15:26
мммм 260 за яке...ама не помня от къде е якето xD
иииии после около 200 за кецове ама нямам идея дали бяха повече от 260

whatever x]]

teenkapriz
06-30-2009, 09:46
Какво значение има колко пари са ти дрехите .. Confused , аз съм давала както 70лв. за потник от мол-а така и 7 лв. за потник от магазините при нас .. Ценатя няма значение важното е дрехата да ти харесва!

i az sum na su6toto mnenie :)

65 i to za danki pove4e ne sam davala :-D :-D

Nakadah
07-02-2009, 01:30
деа така като ви гледам и направо се комплексирах като нямам дреха която да е под $100

ghetto_superstar
07-02-2009, 06:01
Яке на Puma 109 евра :)

absd
07-05-2009, 12:29
100 лв . :D :D :D :D

LittleFashionista
07-05-2009, 13:12
Има ли значение цената? Много повърхностна тема според мен...
Иначе по темата, не знам колко ми е най-скъпата дреха, защото в повечето случеи аз си шия дрехите.Давам пари най-вече за обувки или някои по-специални штамповани блузки които съм си харесала. мисля, че най-скъпи са ми едни дънки за около 100 лева.

pi4man
07-05-2009, 20:22
Ако се броят очила - 600лв
Ако не - ботуши - 470 лв
Ренгенови о4ила ли са т`ва .. :shock: 600 лева за 2 стъкълца и 1 рамка ... никога 8-)

Просто не си знае парите или мама и тати имат мн :P :P

pi4man
07-05-2009, 20:26

Ти си болен сериозно ... :shock: 8-[ 8-)

YouCantStopMe
07-05-2009, 20:35
^ А ти си тъп! :D
Аз нямам много скъпи дрехи.
Дънки над 30 лева нямам.
За блузки не давам много.
За ботуши съм давала 60 лв-тази зима.
Иначее другите ми бяха по 30-40 лв.
Ако се брои-зимно,дълго палто - 77 лв.

Nakadah
07-05-2009, 20:36
Ако се броят очила - 600лв
Ако не - ботуши - 470 лв
Ренгенови о4ила ли са т`ва .. :shock: 600 лева за 2 стъкълца и 1 рамка ... никога 8-)

Просто не си знае парите или мама и тати имат мн :P :P

къф си идиот
нитотая ги има тея цаиси
нито оная има палто от зайци...

Loshotia
07-05-2009, 20:40
^ 8-) нима

victimofpain
07-06-2009, 04:38
100лв

thelideto
07-11-2009, 01:08
Искам да кажа, че палто на мармота не може да струва 1200 лева а много повече :D :D :D

ElinoOor
07-11-2009, 03:59
абе май не съм давала повече от ония 120-130 кинта миналата година за кецовете :-o

your_secret
07-11-2009, 20:16
150 лв. за мечешки ботуши.
Иначе дрехи, които струват повече от 50 лв., не се взимам.

Canis_Dirus
07-11-2009, 20:27
ханцунг Адидас за 800 лева

очила хармани за 900 лева

жапанки Дончо и Гергана - 3000 лева!
8) 8)

TellMeYourName
07-11-2009, 20:45
ханцунг Адидас за 800 лева
и мойо на Адибас го зех за толко, ама беше намален 8)

one
07-11-2009, 21:23
Да ви пишкам върху скъпите якенца. :mrgreen:

loveme
07-11-2009, 21:24
повече от 50лв за дреха не си спомням да съм давала.. важното е да ми харесва, а не колко струва..
+1

bellaflor
01-16-2011, 11:56
ИСТИНСКИ богатите хора не претендират с анцузи на Адидас,още по-малко е адски смешно да претендираш с нещо,което 1/3 от България го има.А за момичето,което спомена,че има чанти Louis Vuitton само мога да се усмихна на това.Мила,чантите Louis Vuitton са символ на КЛАСА,СТИЛ и позиции в обществото.Ако имаш чанта на Луи,то би следвало и останалата част от облеклото ти да бъде на ниво,в противен случай е адски..как да кажа..има една народна мъдрост"На гол тумбак,чифте пищови".Би ли ми казала къде учиш?И дали стои добре в една изтъркана "елитна" българска гимназия да отидеш на училище с чанта ,която имат децата на милионерите в частните ,наистина елитни училища?Това не ви прави богати.Богатите хора са учили в изискани училища и гимназии,а не жалкото подобие на "елитно" българско училище.Богатите хора се държат на ниво,говорят много езици,пътуват и не се самоизтъкват,защото те са СКРОМНИ и за тях е просто ежедневната им среда.Няма нищо общо с този кич в България,придружен с огромно самочувствие.И за какво?-За нищо.Не казвам,че всички в България са такива,но масово са такива "недоразумения".
P.S - Най-скъпата ми чанта е на Louis Vuitton Monogram Canvas.Закупена е от магазинът на Louis Vuitton в Цюрих.Мога да приложа и снимков материал,ако някой желае.

StolenBliss
01-16-2011, 12:10
Божке.

bebebe96
01-16-2011, 12:17
150 лв. за мечешки ботуши.
Иначе дрехи, които струват повече от 50 лв., не се взимам.

и аз така

JCoutureJunkie
01-16-2011, 12:21
bellaflor ще снимаш ли чантата,моля.Не си мисли,че те проверявам,просто ми е интересно дали е от Speedy-тата,или?На мен наскоро ми донесоха от чужбина прекрасна реплика на Speedy 40 Monogram Canvas и качеството е супер,както и изпълнението.Обожавам като цяло чантите на Луи Витон,но смятам да си купя оригинална едва когато започна сама да изкарвам пари.Засега,когато родителите ми се грижат за мен,не мисля,че са ми длъжни да харчат луди пари за такива неща,които за дълго време ще са ми ненужни.
И имайки предвид това,не мисля,че някога съм имала нещо,по-скъпо от 140-150 лева.Веднъж дадох 140лв. за супер дебело зимно палто,защото знаех каква работа ще ми свърши.Като цяло само за тренчове и подобни дълги якета и палта(малко над коляното) съм склонна да изхарча 100лв. и повече.Всичко останало никак не си заслужава.

spopi
01-16-2011, 13:13
яке за 70 лева
Иначе не давам толкова пари за дрехи не ми е по джоба ако знам че си заслужава и е качествено може да отпусна малко. :)

_m1me7o_
01-16-2011, 14:55
Дрехите ми не са скъпи най-скъпите ми дрехи са Яке за 60лева и кецове за 140 намалени от 220! Защо да си даваме парите за скъпи дрехи след като можем да ги похарчим за далеч по важни работи!

JustForFun
01-16-2011, 15:28
Мисля, че бяха едни ботуши за 100 лв... Другоо - якето ми за 80 лв. Раница за 70 .. Друго друго .. Е , аз дрехи за ежедневието не си взимам, ако са над 60 лв :)

Sisito941
01-16-2011, 15:38
Ами миналата година си взех яке за 46. По-скъпа дреха/ако якето се брои за дреха/ не съм си вземала..
Не обичам да харча много пари за дрехи. :)

Gllory
01-16-2011, 15:40
Защо си избивате тук комплексите (някои хора) :? смешно е много отстрани .... не съм чела назад, но в началото прочетох за някакво момиче което баща му изкарвал по 4 000 на ден :-D ми браво ама ако беше така дали щеше да спори толкова :? pf..

Най-скъпи са ми очилата (с диоптер са) 360 лева ..така или иначе вече съм с лещи и не ги нося :-D след това една рокличка за една сватба ..към 100 и нещо и дънки за 120 които съм носила само 2 пъти :( иначе дънките по принцип са ми по евтинки :D

JCoutureJunkie
01-16-2011, 15:53
Gllory знам,че е малко оффтопик,но искам да те питам за очилата ти.Аз започнах да не виждам добре,на определена далечина всичко ми е супер размазано и т.н.Скоро ще ходя на лекар и сигурно ще ми изпишат очила или лещи.Никога не съм се интересувала,така че и въпроса ми е глупав - по принцип толкова ли струват очила с диоптри,или твоите са по-специални?А,и кое ти е по-удобно - лещи или очила,защото аз по принцип съм по-склонна да сложа лещи,но доколкото знам никак не са удобни.
Мерси предварително :)

ZaicheNaXeroin
01-16-2011, 16:01
мн е грозно да изтъквате цени :?

MichellePhan
01-16-2011, 16:04
Gllory знам,че е малко оффтопик,но искам да те питам за очилата ти.Аз започнах да не виждам добре,на определена далечина всичко ми е супер размазано и т.н.Скоро ще ходя на лекар и сигурно ще ми изпишат очила или лещи.Никога не съм се интересувала,така че и въпроса ми е глупав - по принцип толкова ли струват очила с диоптри,или твоите са по-специални?А,и кое ти е по-удобно - лещи или очила,защото аз по принцип съм по-склонна да сложа лещи,но доколкото знам никак не са удобни.
Мерси предварително :)
Зависи от диоптера,рамката,дали са с специално стъкло,което не се надрасква...

VikitoRia
01-16-2011, 17:25
очила(аз нося очила с диоптър) - 280лв
яке - 170 евро
ботуши - 340лв
дънки - 140лв
суичър -70 лв

SiSi7yYy
01-16-2011, 17:39
повече от 50лв за дреха не си спомням да съм давала.. важното е да ми харесва, а не колко струва..

и аз така мисля :D :D .. и без това след най-малко 1 година няма да ми става :D

annayordanova
01-16-2011, 20:31
ако се смята балната ми рокля 7000лв това е най-скъпото иначе палтенце за 450лв дънки 260лв

01-16-2011, 21:16
и аз имам скъпи дрехи :P

fuckme
01-17-2011, 13:15
обувките и чантите май не са дрехи? иначе - яке за 80лв. и суичър за 75

Sp0t
01-17-2011, 13:30
МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2008 10:27 pm Заглавие: Отговорете с цитат
ехх..хора вижте..реално погледаното е глупост да се дават толкова кинти за такива не6та .. ноо ако имаш пари за6то да не си купиш не6то,от което да ти стане кеф на душата..ина4е и аз съм против мн скъпите дрехи..не си заслужава

ch0c0late44
01-17-2011, 13:57
Мм,аз не давам попринцип много пари за дрехи...само понякога :D
Едно тънко якенце за 80лв от Kenvelo,иначе за блузка най-много съм давала 50лв някъде и цайса на Polaroid за 100лв май бяха.

POLLINA
01-17-2011, 14:05
ако се смята балната ми рокля 7000лв това е най-скъпото иначе палтенце за 450лв дънки 260лв
ти наистина ли даде за това 7000 лв http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=8324358&highlight=#8324358 ?? о.О

LaChupacabra
01-17-2011, 16:11
не обичам да давам много пари за дрехи...мисля,че 52 лева за яке :D за суичери,тениски,блузи и тем подобни не давам повече от 25 лева...за обувки 100 лева за ботуши..първо много съжалявах,че съм дала толкова пари но ги имам от 3 години и още си ги нося и си ми топлят.. :D а за маратонки някъде към 50 най-много..
не ги разбирам хората дето дават по 200-300 лева за някоя блуза..е*аси ..аз за толкова пари колко неща мога да си взема.. :D

MegiBoOm
01-17-2011, 16:25
170 лв. за яке (:

whitebunny
01-17-2011, 17:02
за дънки- 70лв
и яке- 80лв 8-)

Rebirthing
01-17-2011, 17:43
Най-скъпите ми дрехи :-o . Хм, да помисля :D .

Палто към 520 лв.
Дънки малко над 400 лв. на Diesel, по принцип повече от 80-100 лв. не бих дала за едни дънки...
Рокля за 380 лв. някъде.
Риза за 140 лв. просто ми е любима :D за ризи и блузи иначе не бих се ощетила толкова !

И омг, никога не бих дала за очила 600 лв. освен ако не извирам от пари :D . Най-скъпите са ми двойно по-евтини и не виждам нуждата от толкова скъпи очила.

pinkflower
01-17-2011, 18:27
На мен най-скъпата ми дреха е зимното яке 80 лв.
За зимни ботуши също давам повечко пари,ама да са здрави и да не пропускат :)
Иначе за дънки и подобни дрехи,които бързо ми писват и/или се износват не си струва да затварям много пари 8)

LipSy
01-17-2011, 18:47
Аз най-много съм давала за яке - 80лв. и за една чанта - 70лв. Не бих дала повече от 100-200лв за някакви си очила и обувки и не знам си какво още докато ме издържат родителите ми. Това са просто излишни разходи. Като започна да си изкарвам парите сама, тогава мога да си позволя доста скъпички неща. Аз даже ви се чудя на по 15-16-17 години за какво ви са тея очила за 600лв и тея анцузи за 800-900лв при положение, че ги носите само 2 пъти и през цялото време седят в гардероба ви. Това е просто пълна простотия. Но нали някой като ви попита и вие трябва да кажете, че имате нещо супер скъпо...айде сега да не се излагаме!!!

bunnyx3
01-17-2011, 21:12
Най-скъпите ми дрехи са зимното ми яке за 100лв. един анурак за 40 лв... и ботуши за 150лв... които много си ги харесвам ии изобщо не пропускат и много топлят :grin: :grin:

POLLINA
01-17-2011, 21:43
моите са очила с диптър за 400
ботуши за 260
палто - 240
дънки - 220
това е за,което се сещам.
Мразя хората да претендират с това, че еди -кое си струвало еди-колко си.Отговарям просто,защото темаа е такава.И тези неща съм си ги взела просто защото наистина са качествени.

minimaLismmm
01-17-2011, 22:48
една тъпа мноого тънка горница за 120лв която почти не нося

FCB
01-17-2011, 23:00
Екипа ми за фитнес - към 400 лева ми излезе

krem4et0
01-18-2011, 06:15
MichellePhan, моите очила с диоптър струваха 56 лева, а стъклата са фотосоларни. Майка ми си направи с подобна рамка, но обикновени стъкла и излязоха около 30 лева. Но като знам на какви цени се вземат и за какво качество става дума по оптиките, повече пари не бих дала. А, да и слънчевите очила от оптиката за 100+ лева се вземат от същия човек, който зарежда и левчетата....на цена 6 лева за бройка. 94 лева надценка..айде моля ви се. И вие си мислите, че от оптиката е по-добро от това дето е по сергиите-лъжете се.

Нося и лещи. У дома съм с очилата, а навън с лещите.

iinwisible
01-18-2011, 15:34
180 $ :-D

KaPrIzZcHeTo
01-18-2011, 15:43
350 евро за дънки и ми са подарак от баща ми когато бях в Лондон да го видя май това беше последното нещо което ми остана от него и един голям мечок. :)

POLLINA
01-18-2011, 15:43
ее тва за оптиките изобщо не е вярно... за някви измислени може , но не и за хубавите...
качеството си е качество.

krem4et0
01-18-2011, 16:28
Щото очилата, рамките и стъклата са внасят от 1000 места...

POLLINA
01-18-2011, 16:42
да по тая логика ми кажи ,че и оригиналните парфюми и парфюмите от Дубай са едни и същи..

shadows92
01-18-2011, 17:59
MichellePhan, моите очила с диоптър струваха 56 лева, а стъклата са фотосоларни. Майка ми си направи с подобна рамка, но обикновени стъкла и излязоха около 30 лева. Но като знам на какви цени се вземат и за какво качество става дума по оптиките, повече пари не бих дала. А, да и слънчевите очила от оптиката за 100+ лева се вземат от същия човек, който зарежда и левчетата....на цена 6 лева за бройка. 94 лева надценка..айде моля ви се. И вие си мислите, че от оптиката е по-добро от това дето е по сергиите-лъжете се.

Нося и лещи. У дома съм с очилата, а навън с лещите.

На мойте очила с диоптър само едното стъкло ми беше по 40 кинта ,а рамките около 100

GunSnSteelflowers
01-18-2011, 19:03
ОМГ 400 лева, вие ок ли сте? :-o

Около 100...

sunriise
01-18-2011, 19:18
май 80 лв. (яке), сега това се сещамм ;д

bloodyF
01-19-2011, 07:31
120-130 лева за очила с диоптър
около 100 лева за зимно яке
и един панталон за 70 лева..

а някои така лъжат, че просто..абе без коментар направо... ;х

psych0
01-19-2011, 08:32
90 лева за високи кецове конвърс
90 лева за още едни кецове на конвърс, които поръчах от интернет
80 лева за яке
60 лева за дънки

това е ;д

Rebirthing
01-19-2011, 09:12
Абе очилата с диоптър са си скъпи най-вече заради рамката.
Аз първо си взех от евтините с много тънка рамка, която направо ми се огъваше в ръцете :D .
После си взех едни за 100-200 лв. хем седят по-добре, хем рамката е стабилна :).

ValLoveYa
01-19-2011, 19:28
около 50 лева

bootyboy
01-19-2011, 20:06
към 100тина лева 8-) не ги е срам

andyblow
01-21-2011, 20:26
както си разглеждах страницата забелязах коментар от самата създателка на този форум. Тя беше постнала нейни снимки на ''марковите'' и дрехи и беше казала,че някво момиче ги е виждало в мола. Е сега ще кажа нещо. Съжалявам, че ти убивам репутацията но преди 2 седмици си купих кецове от адидас и то от мола на цариградско погледнах етикета пишеше ''произведено в китай''. Мислиш ли че това е оригинално? Много се лъжеш. И с риск да бъда нападната ще кажа на тея дет се фукат, че един ден когато отидат на интервю за работа няма да ги гледат с какво са обле4ени. Замислете се!! :) :)

JackHerer
01-22-2011, 07:12
както си разглеждах страницата забелязах коментар от самата създателка на този форум. Тя беше постнала нейни снимки на ''марковите'' и дрехи и беше казала,че някво момиче ги е виждало в мола. Е сега ще кажа нещо. Съжалявам, че ти убивам репутацията но преди 2 седмици си купих кецове от адидас и то от мола на цариградско погледнах етикета пишеше ''произведено в китай''. Мислиш ли че това е оригинално? Много се лъжеш. И с риск да бъда нападната ще кажа на тея дет се фукат, че един ден когато отидат на интервю за работа няма да ги гледат с какво са обле4ени. Замислете се!! :) :)

Всъщност при интервю за работа е добре да бъдеш стилно облечен, но това е друга тема...

Иначе по темата 175 евро за яке.

cherrygloss
01-22-2011, 08:00
Най-скъпото ми нещо са велурени дълги ботуши(до коляното), вътре с агнешка кожа - 180 лв.Иначе рядко давам повече от 120 лв за зимни ботуши, просто тези са.. супер :)

kindergarden
01-22-2011, 08:24
толкова ли е важно колко пари сте дали за дрехите си :-o

Colouring
01-22-2011, 08:46
За очилата ми дадох около 200 лева.Скъпички си бяха,ама нямаше как..
А дреха..еми,едно яке за 80 лева май. :-o
Просто не бих си простила да дам за дънки,ризки и някакви блузки,които ще ми се скъсат или ще ми омръзнат бързо,много пари.За мен е недопустимо и не виждам как бих дала толкова.

shamLess
01-22-2011, 10:08
Маркови дънки на Calvin Clein 150$

andyblow
01-22-2011, 10:39

Всъщност при интервю за работа е добре да бъдеш стилно облечен, но това е друга тема...

Иначе по темата 175 евро за яке.

да важно е но ако нямаш изискванията дори и да си с яке за 4000 лева няма да те вземат ....

favS
01-22-2011, 12:12
толкова ли е важно колко пари сте дали за дрехите си :-o

FuckingFreak
01-22-2011, 12:33
За очилата ми дадох около 200 лева.Скъпички си бяха,ама нямаше как..
А дреха..еми,едно яке за 80 лева май. :-o
Просто не бих си простила да дам за дънки,ризки и някакви блузки,които ще ми се скъсат или ще ми омръзнат бързо,много пари.За мен е недопустимо и не виждам как бих дала толкова.

Точно така.. Дадох 70 лв за дънки, като знам че дори да се скъсат или протъркат няма да си личи, защото по принцип модела им е изтъркан и скъсан.. 8-) И за яке 135 лв, скоро ми предстои да се бръкна и за нова рамка за очилата..

Infinity
01-22-2011, 13:29
Яке-280лв.
Ботуши-320лв.
Слънчеви очила- 300лв.
Държа на качеството и когато имам възможност винаги си позволявам по-скъпи неща. Удоволствието при самото им носене не ме спира да дам парите. 8-)

krasibl
01-22-2011, 13:39
Мии.. най-скъпата ми дреха е.... една дънкова рокля...130лв..май :)

CanisDirus
01-22-2011, 13:54
12 000 евро за кашмирени терлици на Кавали
25 000 евро за ханцунга ми на Дончо и Гергана 8)

iwancho
01-22-2011, 14:22
100 лева за кецове :)

lili12
01-22-2011, 16:20
Ботуши за 200 лв ама наистина са хубави нося ги вече 3 година и са като нови!
Пък за очилата подкрепям мнението че трябва да са по-скъпи, за да не ти развалят очите.

krem4et0
01-22-2011, 16:54
За слънчеви или за диоптрични става въпрос? За диоптричните е важно да са с правилните стъкла, а не изписвани наизуст и да ходиш често на контролен преглед и при нужда да сменяш стъклата. Да, има стъкла за работа с компютър и прочие, които са си екстра, но аз държа да са фотосоларни и лятото идеално заместват слънчевите очила. И си взех рамка, която не е скъпа, но е стабилна. Вече година и половина нищ й няма, на стъклата-също. Сменяла съм често очила (особено в пубертета) чупила съм рамки и стъкла и просто гледам да не ми е жал. Навремето бях дала луди пари за "френски фотосолар", който изобщо не беше фотосорал, защото не си променяше цвета. Сегашните ми стъкла са по 17 лв, рамката -18 и не ми е жал каквото и да им стане. Стават си тъмни и ми пазят очите.

lili12
01-22-2011, 16:56
Прочетох мненията преди мен и видях
че много хора не вярват на тези които
са писали че са дали по много пари за
скъпи маркови дрехи. Зашо се заяждате ??
Мислите го за невероятно! Може да лъжат
но може пък и да е вярно. Една дума имам
за тези които наистина са дали по над 500 лв
за дрехи но не им вярват. Не се занимавйте с тях
(някои просто завиждат) Но всеки е с
възможностите си. Недейте да бъдете злобни!
Трябва да има мир.
И не са важни дрехите ами самият човек! Но
като имаш възможност не е лошо понякога да
си позволиш нещо по-скъпо.

shadows92
01-22-2011, 17:04
Проблема е ,че има хора който имат пари ,много купуват си дрехи скъпи и маркови ,но пък не могат да съчетават дрехите и бог знае на кво приличат :-x :-x ,а познавам хора който за много малко пари и не маркови дрехи могат и изглеждат много по- хубави и изискани.

lili12
01-22-2011, 17:04
Не наистина скъпото е по-добро качество от евтиното,
но разбира се, има и изключения. Наистина мисля, че
очилата, каквито и да са, трябва да са качествени!
Пък и скъпи да са и евтини пак трябва да ги пазиш!
Аз имам както скъпи, така и евтини ботуши, които също нося за 3 година но въпреки че са евтини си ги пазя и все още мога
да си ходя с тях и го правя.Все едно очилата, взимаш
си евтини чупиш ги, пак си взимаш и пак ги чупиш и
ето много пари! Каквото и да е трябва да се пази!
Аз съм на това мнение. Но, разбира се, има и злополуки.

lili12
01-22-2011, 17:08
Проблема е ,че има хора който имат пари ,много купуват си дрехи скъпи и маркови ,но пък не могат да съчетават дрехите и бог знае на кво приличат :-x :-x ,а познавам хора който за много малко пари и не маркови дрехи могат и изглеждат много по- хубави и изискани.

Да така е ! Все пак трябва да се съобразяваме.
Напълно подкрепям мнението ти.

krem4et0
01-22-2011, 18:35
Чупенето на очила е едно на ръка. На подрастващите им се променя често диоптъра. Като по-малка съм сменяла по 2 чифта годишно.

RaisedOnRock
01-22-2011, 18:54
Не давам много пари за дрехи,май най-скъпото бяха 1 дънки за 100 лева.Не ми пука за марката,колко струва и дали е на мода,стига да ми е удобно. :)

Pamaa
01-22-2011, 21:52
Хмм. . няма какво да се правя, следя посточнно разпродажбите / м/у постоянно има нещо намалено и то почти във всеки магазин :grin: /... таа, често си имам нови придобивки и то на изгодна цена / най-скорошната далавера дънки 170 лв от HYZ си ги купих за 18 и нещо :shock: :P /. А иначе най - мн пари съм давала за ботуши - от порядъка на 150 левта :grin: :grin:

GD
01-23-2011, 06:22
Ами най - скъпата ми едни дънки за 80 лева :)

Rebirthing
01-23-2011, 08:54

Съгласна съм с поста ти, но само да вметна, че Адидас в никакъв случай не е официална дреха :D . Това са си дрехи за спорт, за фитнес залата, но не и за улицата и е по-скоро селско от колкото "модерно".
А за това как човек би отишъл на интервю ще кажа само "по дрехите посрещат, по акъла изпращат" така, че нито Адидаса, нито палто от норка за 2000$ ще направят добро впечатление :lol: .

lili12 разбира се, че има такива хора които не послъгват, но да носиш палто от мармот, раница Louis Vuitton и да те возят с лимузина до даскало, а после да похвалиш шампоан за 2лв. в 5 теми, ми се струва малко нареално
8-).

DarkKisss
01-23-2011, 08:59
Маратонките ми за бягане (Nike, Adidas) - по 140 лв. 8-)

annayordanova
01-23-2011, 20:28
ти наистина ли даде за това 7000 лв http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=8324358&highlight=#8324358 ?? о.О
да скъпа е защото е оригинална на музаффер иначе не бих дала толкова пари ако ме питаш нашите настояха

tuzaro
01-23-2011, 20:58
мошно комплексарщина майна

nightlygirl
01-23-2011, 21:01
Да бе,ей сега ще тръгна да се хваля в интернет колко са ми скъпи парцалките...

ImmortalSportFreak
01-23-2011, 22:36
Държа на качеството и когато имам възможност винаги си позволявам по-скъпи неща. Удоволствието при самото им носене не ме спира да дам парите. 8-)
++
.. и не мога да кажа кое е най-скъпото,което съм си купувала,защото не помня.Сега за зимата примерно си взех зимни обувки с непромокаем велур за 200 лв. Вие смятайте скъпо е или не-според мен е г/д нормално. За мен е важно,да е удобно.
Наистина няма значение кой колко пари дава за дрехи... всичко зависи от възможностите на отделните хора и кое им е по-удобно за носене.

12 000 евро за кашмирени терлици на Кавали
25 000 евро за ханцунга ми на Дончо и Гергана Cool :lol: :lol:

Напълно подкрепям мнението на shadows92. 8-)

mimencety9009
01-24-2011, 06:12
не обичам да давам много пари за дрехи мисля че най-скъпото ми е кожено яке за 370 лв не държа на марки и на цени,единственото за което давам много пари са парфюмите между 100 и 200 лв

TheTiger
01-24-2011, 07:05
Май се сещам само за 350 лева - костюм :D
Ако го махнем идея си нямам, но мисля, че е нещо от сорта на 80 лева ..

lamoon
01-24-2011, 13:45
дънки Kenvelo - 75лв.. попринцип
не си купевам много скъпи дрехи,
бързо раста и ми стават малки :D

loolz
01-25-2011, 12:43
Ами 410 за едно яке на ROXY

Bebolinkaf
07-24-2011, 20:45
Обувките ми - Gucci .
И за да не изтърсите после някоя мъдрост от рода на "Сънуваш с отворени очи" мога да ви дам доказателсвата,само ми пишете лично съобщение.
Едит:Сега видях ,че темата е за ДРЕХА,затова се поправям.
Най-скъпата ми дреха са дънките ми на Burberry.

dream1707
07-24-2011, 21:03
250 за кецовете Супра... иначе за дрехи към 100 някъде.. не помня :)

iiordanova
07-24-2011, 21:48
Съгласна съм с Infinity. Държа на качеството и винаги,когато мога си позволявам скъпи неща(включвам обувки/дрехи/чанти/аксесоари). Пък и много си се кефя първите дни на новите дрехи (ама лошото е,че само първите дни,защото после идва нова дрешка и така.. ). :Д

ElizaDushku
07-25-2011, 07:51
обувки - 120 лв, попринцип не давам повече от 50-60 лв. за дрехи :)

Mirage3
07-25-2011, 08:05
Преди 2 години носих едно късо якенце като за есента за 60 лв. по принцип, обаче имаше намаление на 30лв. Просто като минахме през касата и неочаквано изписа друга цена. 8-)

mrazqkindergarten
07-25-2011, 09:34
За дреха нещо не се сещам, само за едни ботуши.... 8-) А иначе темата не ми допада, да се хвали всеки кой колко пари имат мама и тате :? затва и не споменавам цена

Minerva
07-25-2011, 10:43
Като махнем роклята за бала, дето сега не мога да проумея с кой акъл съм дала толкова пари за нея, наи-много съм давала за обувки - 130, едни ботушки -100 иии сако за 70.

dami666
07-25-2011, 13:19
Кецовете винаги са ми около 150-200 лева..иначе не давам над 100 лева за една дреха..може да се намерят доста качествени и на тези цени.Сега за бала ще се изръся повечко тая година :D

treisi90
07-25-2011, 15:53
хаха .. Бански - 80лв :grin: