Влез

View Full Version : Външно изпитване по английски език- 8 клас

Страници : 1 [2] 3 4

Nafarforii
06-22-2009, 18:33
Е*и му майката трябва да ходим 8-) Поне съм запасан с доста неща на телефона-речници,граматики(благодар ение и на XTREMEFREERIDE :) ) и т.н.

Иначе госпожата каза кой не се чувства подготвен да седне близо до някой умен,та да преписва 8-) За първи път имам официално позволение от учител да преписвам и ше се възползвам от шанса си :D

Успех на всички утре!!!

lin4etoyy
06-22-2009, 18:45
ei hora uspeh utre;stiskam palci i za men i za vas.dano se padne n6 lesni4ko.blagodarq na vsi4ki koito ni pomognaha iii o6te vednaj uspeh! :-) :-) :-)

vesito13
06-22-2009, 18:48
Всичко , което написа е много полезно , но като имаш 80-100 думи и 5 параграфа трудно се пишат :o

XTREMEFREERIDE
06-22-2009, 18:55
Всичко , което написа е много полезно , но като имаш 80-100 думи и 5 параграфа трудно се пишат :o

Нали. И на мен т'ва ми е проблем. :?

Decu
06-22-2009, 19:03
Ох, аз не седнах да си науча някои неща и сега, примерно, не знам правилото за WISH.. :(
Някой ще бъде ли таак добър да ми каже какво време се използва ...
I wish i..

Suzie
06-22-2009, 19:04
XTREMEFREERIDE, златна си ^^
Благодаря много : ) Наистина много труд хвърляш докато напишеш всичко ^^
Иии да отново късмет на всички ни утре : )

Nafarforii
06-22-2009, 19:08
Абе колко са парите от ОББ за отличен успех на тоя изпит?

pam1
06-22-2009, 19:13
в писмото от МОН ни казаха че писането ще бъде 150-180 думи :?

vivteen
06-22-2009, 19:14
Ох, аз не седнах да си науча някои неща и сега, примерно, не знам правилото за WISH.. :(
Някой ще бъде ли таак добър да ми каже какво време се използва ...
I wish i..
Мисля,че си е до изречението.
I wish i could buy a car.
i wish i have done the test corectly.
i wish i could make a cake.

Пак казвам не съм убедена :-o

pam1
06-22-2009, 19:15
500 лева

Suzie
06-22-2009, 19:15
в писмото от МОН ни казаха че писането ще бъде 150-180 думи :?

И на нас така.

XTREMEFREERIDE
06-22-2009, 19:20
I wish = If only

Когато изходното изречение ни е в сегашно време, когато го направим с I WISH, времето във второто изречение е Past Simple /минало просто/.
Когато изхотдното изречение ни е в минало време, когато го направим с I WISH, времето във второто изречение е Past Perfect /минало перфектно/.

Толкова от мен. Ше лягам, че съм скапана. Успех на всички, предполагам, че ще ни излезе късмета и ще се падне нещо лесничко. Дано. Лека нощ и утре не се притеснявайте, ще се справим. Ако не ние, кой?! 8-)
Айде утре ще пиша как е минало.
Упех, отново.

pam1
06-22-2009, 19:20
аз едвам измислям 100 те 180 ще ме карат УЖАС :o

meche
06-22-2009, 19:22
...ох ужас...аааа аз дооооста късни1ко се включвам, но все пак успех на всички утре...трябва да се справим цяла година сме учили и сегааа не трябва да се оплескваме... :-o

meche
06-22-2009, 19:29
500 лева
само че тия пари се отнасят за всички които учат чужд език разширено, а не само за тези които учат английски...и то за цялта страна...пожелавам ви да ги спечелите, но варанта е леко мъничък все пак успех на всички за стотен път и утре ще видим...лека нощ :) :) :)

pam1
06-22-2009, 19:40
лека успех :)

clever
06-22-2009, 19:56
лягам
ще спа спокойно :D
и ще мисля позитивно 8) :grin:
лека!

и утре ще пишем как е минало и какво сме направили ;)

айде успех и спете спокойно :lol: :-)

:)

manqka94
06-22-2009, 20:04
Успех на всички.
Дано да се паднат лесни неща :D

Бъдете спокойни и концентрирани утре на изпита :)

Decu
06-22-2009, 20:04
Успех и от мен! :)

pam1
06-23-2009, 04:13
усещам някво напрежение УЖАСНО Е а всъщност ми е все тая какво ще направя :D дано да сложат теста с правилните отговори в МОН после и да видя кво става :D айде дечковци отивам :o :-D

vesito13
06-23-2009, 04:58
Успех на всички днес :) и Нека бъде 3 , нека е 3 :grin: 8-) Blero - Sexy Moves -> http://vbox7.com/play:f1be4e06 поздрав :-({|= :-({|= :-({|= :smt001 Отдавна си ми носи късмет на изпит , дано и този път :grin:

pam1
06-23-2009, 09:10
как се справихте :D очаквах че ще е нещо отвратително а то не беше кой знай какво мислих че ще се издъна на трансфорчацията а и тя не беше трудна слушането беше доста объркано поне не му хванах всичко относно писането избрах първата тема гледах да не надвишавам 170 думи
Интересното беше защо обаче пишеше най-отгоре на теста 23 ЮНИ 2008г дано да пуснат отговорите в сайта на мон за да видя горе долу колко имам :)
Айде вие сте наред

Nafarforii
06-23-2009, 09:20
как се справихте :D очаквах че ще е нещо отвратително а то не беше кой знай какво мислих че ще се издъна на трансфорчацията а и тя не беше трудна слушането беше доста объркано поне не му хванах всичко относно писането избрах първата тема гледах да не надвишавам 170 думи
Интересното беше защо обаче пишеше най-отгоре на теста 23 ЮНИ 2008г дано да пуснат отговорите в сайта на мон за да видя горе долу колко имам :)
Айде вие сте наред
Това 2008г. сигорно е печатна грешка,и при нас така пишеше.Обаче явно тестовете са били различни-при нас нямаше трансформации и есето беше 100-120 думи :-o

Иначе при нас беше пълна пародия-издиктуваха ни верните отговори,написах есето набързо и за час и половина бях готов 8-)

pam1
06-23-2009, 09:27
Айде вие сте наред
Това 2008г. сигорно е печатна грешка,и при нас така пишеше.Обаче явно тестовете са били различни-при нас нямаше трансформации и есето беше 100-120 думи :-o

Иначе при нас беше пълна пародия-издиктуваха ни верните отговори,написах есето набързо и за час и половина бях готов 8-)

по какво държа изпит :-o ако е било по англиийски няма как да са били различни Темите бяха две Едната че отиваш да живееш при ученик от еди си къде за 1 седмица а той във вас Другата беше за униформите 150-170 думи

manqka94
06-23-2009, 09:33
Теста не беше чак от най-трудните всякаш класната която правихме беше по-трудна.На есето писах по първата тема писах около 150 думи.
Трансформацията незнам дали ми е вярна,но дано поне да имам 4 :).

Дано скоро да качат отговорите в сайта на МОН.

Вие как се справихте?

Nafarforii
06-23-2009, 09:34
По английски естествено.При нас 1-та тема беше за човек който уважаваш,другата не се сещам каква беше.

pam1
06-23-2009, 09:35
ми незнам тогава защо са различни може би заради паралелката....аз съм математическа незнам незнам

Nafarforii
06-23-2009, 09:40
Това е от сайта на мон

Уважаеми колеги,

Паролата за външно оценяване по чужд език след 8. клас за професионални гимназии е:

Pr#feSsin@L

Паролата за външно оценяване по чужд език след 8. клас за профилирани гимназии е:

SpEci@L

Явно са различни за профилирани и професионални.

pam1
06-23-2009, 09:41
точно това имах впредвид

vesito13
06-23-2009, 10:13
Ha Listening-a имаше доста неща , които не разбрах , за което ме е яд . Останалите неща не бяха много трудни . Забелязах , че на места нямаше отговор D , а в листа с отговорите имаше . Писах есе на темата с униформите и мисля , че се справих добре /166 думи/ . А да и сега се сетих на втория текст за четене последният въпрос беше какво заглавие бихте дали на текста или нещо подобно , вие какво писахте ? :-o

vesito13
06-23-2009, 10:15
А да и забравих да се оплача , искаха да сме в училище в 8.10-15 , а в 10 изпита не беше почнал :? Адски тъпо стоиш 2 часа е така за украса :x

sunriseee
06-23-2009, 10:16
^ az pisah d)

sunriseee
06-23-2009, 10:21
vie kakvo pisahte ? :-D :-o

kosder
06-23-2009, 10:27
За малкото бяло кученце..

vesito13
06-23-2009, 10:31
И аз писах д , макар че други хора ме объркаха и почвам да се чудя дали е д . Както и да е , но никъде нямаше малко бяло кученце , беше там за семейството , което пътува с кола през нощта и тя се разваля :-o

Decu
06-23-2009, 10:34
Явно е имало различни варианти..
Аз де да знам как съм с есправила..честно казано очаквах нещо малко по-трудно.
Но добре че не беше де, че и това не ми беше особено лесно. :lol:

Иначе писах по първата тема, която при мен беше да опиша една седмица с някакво английско хлапе.

kosder
06-23-2009, 10:40
Няколко варианта са били..

pe60
06-23-2009, 10:42
Не са били няколко варианта! Просто на профилараните и професионалните гимназии тестовете са различни!

vesito13
06-23-2009, 10:53
^^ Дайте тогава да казваме и кой е профилирана , и кой - професионална . ;)

Аз съм профилирана :)

BloomF
06-23-2009, 11:02
Ууууф май всичко обърках ;[ Listening-a особено ;( Reading-те бяха лесни. Аз на последния въпрос писах А :-o

bebe7o
06-23-2009, 11:04
Аз също писах Д.. просто нямаше никаква логика в останалите :-o :-o .. ааа аз да питам за едно изречение от трансформациите... It's about time.. как става :-o :-o

masal
06-23-2009, 11:04
Ууууф май всичко обърках ;[ Listening-a особено ;( Reading-те бяха лесни. Аз на последния въпрос писах А :-o Ти теста с 3-те риднга и 3-те лисънинга ли беше?Какъв беше последния въпрос?

masal
06-23-2009, 11:05
Аз също писах Д.. просто нямаше никаква логика в останалите :-o :-o .. ааа аз да питам за едно изречение от трансформациите... It's about time.. как става :-o :-o с минало време It's about time you started preparing for your exam примерно,а при нас нямаше транформации. :-x

vesito13
06-23-2009, 11:06
Класната ще ме убие , зациклих тотално и реших , че трябва да е has gone :lol: Боже, боже :lol:

chefzz
06-23-2009, 11:07
Аз също писах Д.. просто нямаше никаква логика в останалите :-o :-o .. ааа аз да питам за едно изречение от трансформациите... It's about time.. как става :-o :-o

Ако не се лъжа е както "It's high time .. "

т.е. It's high time you started doing sth .. нещо такова :Д

BloomF
06-23-2009, 11:07

Май става с Мин вр, защото It`s time иска минало/без да се отнася за миналото/

Ууууф май всичко обърках ;[ Listening-a особено ;( Reading-те бяха лесни. Аз на последния въпрос писах А :-o Ти теста с 3-те риднга и 3-те лисънинга ли беше?Какъв беше последния въпрос?

Аз бях с 3те лисънинга и 2 рийдинга. Единия за някъв Били дето бил левичар и другия за онова семейство дет им се счупи колата :?

bebe7o
06-23-2009, 11:08
Аз също писах Д.. просто нямаше никаква логика в останалите :-o :-o .. ааа аз да питам за едно изречение от трансформациите... It's about time.. как става :-o :-o с минало време It's about time you started preparing for your exam примерно,а при нас нямаше транформации. :-x

Мерси много.. :) .. то имаше само 5 изречения за трансформации.. тфа беше най-гадното и есте съм го объркала :D :D .. оообаче мн яко на надупиха с тея 3 listening-a :? :? :-x

vesito13
06-23-2009, 11:10
^^ Мда , и на мен ми се видяха отврат , имаше въпроси , за които нее чувах нищо , ама нищичко в текста и докато се усетя той вече свършил :booooomb: Чувствам се тъпа :o

BloomF
06-23-2009, 11:11
^^ Мда , и на мен ми се видяха отврат , имаше въпроси , за които нее чувах нищо , ама нищичко в текста и докато се усетя той вече свършил :booooomb: Чувствам се тъпа :o

А аз чувствам, че ще имам 2 :( :(

bebe7o
06-23-2009, 11:12

Хаха на мен го кажи... догодина ще се явявам на First.. :-x .. УЖАС... ама аз като чух че са 3 толкова се панирах че добре че беше едно момче дет ходи с мен на уроци и ми ги каза повечето... иначе мн кофти щеше да са получи... уж за стипендия щяхме да се борим.. пък то ко стана... стипендия през крив макарон.. :? :?

lin4etoyy
06-23-2009, 11:19
hora... i tova mina :grin: .g/d be6e lesno;napisah n6 no....6te vidim kato izlqzat rezultatite :-D

vesito13
За стипендия не съм се и надявала , не ми бяха това целите . От тази оценка нищо не ми зависи , но исках да имам поне 3 , сега и за нея почвам да се съмнявам :-o

masal
За коя стипендия,тая дето е 500лв ли?То нз дали е точно стипендия,но си знаех,че заради тея мангизи ще го направят труден.Моя тест беше 3 ридинга,3 лисънинга и 20тина въпроса за ограждане граматични..абе пълен т**ак.

masal
06-23-2009, 11:21
На нас госпожата ни каза отговорите след теста,но аз на ридинга не ги чух,само лисънингите и тея за ограждане.

bebe7o
06-23-2009, 11:25
За коя стипендия,тая дето е 500лв ли?То нз дали е точно стипендия,но си знаех,че заради тея мангизи ще го направят труден.Моя тест беше 3 ридинга,3 лисънинга и 20тина въпроса за ограждане граматични..абе пълен т**ак.

Същата... смисъл, че аз от 8 години уча английски.. мога да кажа че имам добра подготовка.. само понякога допускам тъпи грешки.. и имах малка надежда.. амаааа ... чушки.. карай.. здраве да е... :) .. а иначе при нас 3 listening-a (мн гадни) 2 reading-a (единия мн лесен др също не беше кой знае кфо.. ) 2 cloze teksta :booooomb: :booooomb: ... и съвсем малко грамтика :smt021 .. ужас... напрао ми иде да ги разстрелям :booooomb: :-x :-x

ivanstef
06-23-2009, 11:26
Някой, яко знае отгоорите да ги даде да сверяваме. В нета както винаги нищо няма.

bebe7o
06-23-2009, 11:27
За стипендия не съм се и надявала , не ми бяха това целите . От тази оценка нищо не ми зависи , но исках да имам поне 3 , сега и за нея почвам да се съмнявам :-o

Глупости бе... стига мисли, че няа хванеш 3.. ше вийш че поне 4 ще имаш.. (не питай откъде знам.. врачка съм! :D :D ) :)

bebe7o
06-23-2009, 11:28
Някой, яко знае отгоорите да ги даде да сверяваме. В нета както винаги нищо няма.

Мдааа.. и едва ли скоро ще има.. :x :booooomb:

masal
06-23-2009, 11:29

Същата... смисъл, че аз от 8 години уча английски.. мога да кажа че имам добра подготовка.. само понякога допускам тъпи грешки.. и имах малка надежда.. амаааа ... чушки.. карай.. здраве да е... :) .. а иначе при нас 3 listening-a (мн гадни) 2 reading-a (единия мн лесен др също не беше кой знае кфо.. ) 2 cloze teksta :booooomb: :booooomb: ... и съвсем малко грамтика :smt021 .. ужас... напрао ми иде да ги разстрелям :booooomb: :-x :-x Така е това с 3 лисънинга и 2/3 ридигна е супер супер тъпо... :-x От 2 месеца само за транформации и производни се подготвяхме а то какво...тъпи и излишни глупости. :o

ivanstef
06-23-2009, 11:32

Същата... смисъл, че аз от 8 години уча английски.. мога да кажа че имам добра подготовка.. само понякога допускам тъпи грешки.. и имах малка надежда.. амаааа ... чушки.. карай.. здраве да е... :) .. а иначе при нас 3 listening-a (мн гадни) 2 reading-a (единия мн лесен др също не беше кой знае кфо.. ) 2 cloze teksta :booooomb: :booooomb: ... и съвсем малко грамтика :smt021 .. ужас... напрао ми иде да ги разстрелям :booooomb: :-x :-x Така е това с 3 лисънинга и 2/3 ридигна е супер супер тъпо... :-x От 2 месеца само за транформации и производни се подготвяхме а то какво...тъпи и излишни глупости. :o

Съгласен съм. И най-тъпото беше, че нямаше словообразуване.

bebe7o
06-23-2009, 11:33

Съгласен съм. И най-тъпото беше, че нямаше словообразуване.

Подркрепям двете мнения с две ръце :-x :-x :x :booooomb:

masal
06-23-2009, 11:34
Значи аз съм в професионална гимназия и 3та част беше граматика само за ограждане,ще кажа тези,които помня.
На въпроса с despite/inspite/even though и там още нещо е despite
онзи с manage e to find (нз дали е файнд,но глагола е с to)
имаше един въпрос с различни форми на keep(....waiting беше),г-жата каза,че е being keeping
въпроса там с двамат ранение е injured
последния въпрос на предпоследната страница е on foot,но това сиг е ясно за всички
там дето някъв дължал пари е owls(оф не я помня как се пишеше тая дума,не own ами другата преди нея,тва и без това го обърках)
за къщата е rent
за учителката е little patience
засега това се сещам,ако се сетите някой въпрос питайте

ivanstef
06-23-2009, 11:35
By the way, на 3 listening за музиката кои писахте?

bebe7o
06-23-2009, 11:37
Значи аз съм в професионална гимназия и 3та част беше граматика само за ограждане,ще кажа тези,които помня.
имаше един въпрос с различни форми на keep(....waiting беше),г-жата каза,че е being keeping
последния въпрос на предпоследната страница е on foot,но това сиг е ясно за всички
там дето някъв дължал пари е owls(оф не я помня как се пишеше тая дума,не own ами другата преди нея,тва и без това го обърках)
за къщата е rent

Да не искаш да кажеш "owes" .. щото "owls" не бяха ли сови :D :D

masal
06-23-2009, 11:37
Много умно от тяхна страна искат да видят колко знаем а ни дават само да четем текстчета и да ограждаме. :smt018 То да беше 1 текст(както трябваше да е) няма проблеми,ама чак пък 3...тея хора замислят ли се като правят нещо :smt062

vesito13
06-23-2009, 11:38
Да бе хора 3 пробни външни оценявания имахме , като тези сега щели да са по същия модел , е да ама не ! На предишните имаше по 10 т. Listening и 10 т. Reading . Сега доколкото видях бяха 15 т. Граматиката до сега си беше отделни изречения сега ни дават свързан текст , word formation нямаше . А бе нямам думи :-x

masal
06-23-2009, 11:38
за къщата е rent

Да не искаш да кажеш "owes" .. щото "owls" не бяха ли сови :D :D :grin: Тая дума не я знам даже,сигурно е така,както ти казваш означава дължа. :D

ivanstef
06-23-2009, 11:39
Ами не знам отговорите, но ако дадеш точно въпросите можем да ти помогнем. Аз правих този за профилираните.

bebe7o
06-23-2009, 11:39
Много умно от тяхна страна искат да видят колко знаем а ни дават само да четем текстчета и да ограждаме. :smt018 То да беше 1 текст(както трябваше да е) няма проблеми,ама чак пък 3...тея хора замислят ли се като правят нещо :smt062

Пълна помия... :? :?

masal
06-23-2009, 11:40
Каквито са ни държавата и министъра,такива и тестовете. :grin:

Decu
06-23-2009, 11:40
Много ме е яд, че нямаше word formation. :/

masal
06-23-2009, 11:41
Много ме е яд, че нямаше word formation. :/ И мен,много бях добра там. 8-) :o

ivanstef
06-23-2009, 11:41
В една от др теми казах, че образователната ни система е толкова зле, че не вярвам да се подобри скоро.

bebe7o
06-23-2009, 11:42

А мен как ме е яд , че нямаше да слагаме глаголите в правилното време не е истина просто.... аз най-много на това се надявах.. и накрая кфо.. к***ц :? :?

vesito13
06-23-2009, 11:42
Много ме е яд, че нямаше word formation. :/ И мен,много бях добра там. 8-) :o И за това бях учила :?

masal
06-23-2009, 11:44
Само се чудя дали заради тея стипендии ги направиха толкова трудни.Ако е така,т'ва вече ще е направооо...

vesito13
06-23-2009, 11:45
А стипендията не беше ли 100лв. , не - 500 :-o

masal
06-23-2009, 11:47
А стипендията не беше ли 100лв. , не - 500 :-o :-o 500лв за 100 човека знам аз.

Decu
06-23-2009, 11:48

А мен как ме е яд , че нямаше да слагаме глаголите в правилното време не е истина просто.... аз най-много на това се надявах.. и накрая кфо.. к***ц :? :?
Ооо, добре че го нямаше това. :D

Ама като ни изръсиха 3 лисънинга...добре че квесторката беше със страшно добро произношение, та май схванах повечето неща. :)

gabi_94
06-23-2009, 11:49
ох супер ме е яд че тъкмо научих мулти парт върбс или фразеологизмите, а тях ги нямаше :x :-x имаше неща които не бях учила, а тея 3 лисънинга и 2 рийдинга :? не е честно :o

XTREMEFREERIDE
06-23-2009, 11:50
Мина. :o Беше супер тъпа работа т'ва с тия лисънинги и рийдинги. :o Иначе ние започнахме в 10:01 и бяхме до 13:01. Аз в 11:15 бях готова с теста. До към 11:40 бях готова и с есето. 8-) После само проверявах. Поправих няколко неща и допълних малко есето.
Незнам. Очаквам 5ца.

masal
06-23-2009, 11:51
Аз на лисънинга доколкото проверихме с госпожата нямам грешки(все пак да не казвам голяма дума),но на ридинга и граматичните имам грешки и няма да хвана 6,това го знам със сигурност. :-D

clever
06-23-2009, 11:53
хай!
ще споделя как мина изпитът
беше гаден с 2 думи . .
първо-чакахме дълго и почнахме чак в 9 и 40 и докато чаках едва не се стопих от скука... изядох си половината шоколад и пих вода . . както и да е :lol:
за самия изпит-форматът на теста беше адски тъп :smt012 аз се упражнявах за съвсем друг формат ... от миналата година е било мн по-разллично и по-лесно :shock: тия нормални ли са кажете ... 2 текста и 3 лисънинга :-s нямаше лърд формейшън за което се упражнявах доста и ми беше станало лесно вече... за изреченията;които трябва да трансформираме .. -въобще и идея си нямам как ще ги гледат ... могат да се трансформират по няколко верни начина :-o или мон ще си гледат тяхното и ако е различно от него ще зачетат за грешно написаното от нас :?
на всичкото отгоре на текста ако се броят и предлози и вс написах 180;за което незнам дали ще ми направят проблем ...
очаквах онзи формат;който беше миналата година и за който направих сумати тестове ама НЕ! ... ](*,) ](*,) ](*,)
адски много ме е яд ... имам чувството че съм се оплескала тотално ](*,) :evil: :-x :-x :-x :-&
ще се радвам ако имам 4 ... :-# :-# :-# :cry:

п.п. не съм видяла;че пише 23 юни 2008 :lol:

pam1
06-23-2009, 11:54
оф няма ли да качат теста подяволите :-x

masal
06-23-2009, 11:55
Вие пак сте малко по-добре,при нас 3 за слушане 3 за четене и никакви транформации. :-x :-x :-x

masal
06-23-2009, 11:57
Сетих се там за изречението с we sorry/regret/pardon и още нещо е regret

kosder
06-23-2009, 11:58
Това беше най-умрелият тест,който съм виждал..Три листънинга и 3 рийдинга..Другото само с попълване на думи...Друго си е да има с времената,с превръщането на думите,трансформациите...

masal
06-23-2009, 12:00
Това беше най-умрелият тест,който съм виждал..Три листънинга и 3 рийдинга..Другото само с попълване на думи...Друго си е да има с времената,с превръщането на думите,трансформациите... Не съм ядосана,а направо отчаяна вече от тая образователна система и от тоя скапан министър,просто...цяла година т'ва сме правили ни да слушаме текстове и да ограждаме от четене...да ама друг път. :-x Сякаш са го направили колкото да има нещо да пишем,абсолютно безсмислено и безполезно. :-x

teodorax
06-23-2009, 12:02
В сравнение с този от 2006,който ни дадоха да пишем вчера си беше цвете ! На мен лично формата не ми беше много гаден.Вижте сега те и при нас се забавиха с копирането :P което беше действително .... ! А нещо не можах да го сравня по трудност с този от 2007 и 2008. :D
Хайде ако го изкарат в нета някои да свирне :-D

XTREMEFREERIDE
06-23-2009, 12:04
оф няма ли да качат теста подяволите :-x

Не очаквай.

masal
06-23-2009, 12:06
На 1ви въпрос е suitable

clever
06-23-2009, 12:06
аре бе някви отговори няма ли да се появат ](*,) ](*,) ](*,)
оффф ......... незнам какво съм направила ама съм доста изнервена . . .
а там за заглавието на текста и аз писах Д . . това беше що годе лесно
пфф .. каквото стане :smt027

BloomF
06-23-2009, 12:10
Ако до час не качат верните отговори ше се побъркам :x

teodorax
06-23-2009, 12:10
clever Пуснато на: Вто Юни 23, 2009 2:53 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

на всичкото отгоре на текста ако се броят и предлози и вс написах 180;за което незнам дали ще ми направят проблем ..

Моята класна каза,че махат от 1 до 2 точки за повече думи.Аз написах 179 като махнах една,но все пак не вярвам да е голямо чудо :)

clever
06-23-2009, 12:15
КОЙТО НАМЕРИ КАДЕ СА КАЧЕНИ ОТГОВОРИТЕ ДА КАЗВА ЧЕ ЩЕ СЕ ПОБЪРКАМ ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :smt013

За колко време направихте изпита?
аз предадох 8 вин преди края
проверявах си много пъти ...

vesito13
06-23-2009, 12:16
На нас са ни казвали , че всичко се брои за думи , например I , am , a , the , an , is - това са ти още 6 думи . Дори да напишем да речем He`s пак се брои за две думи и между другото сега се сетих написах точно 167 думи , не 166 . А за думите ми дойдоха прекрасно . Много по-добре отколкото 80-100 думи и ти докато почнеш , трябва и да си свършил .

masal
06-23-2009, 12:18
На нас са ни казвали , че всичко се брои за думи , например I , am , a , the , an , is - това са ти още 6 думи . Дори да напишем да речем He`s пак се брои за две думи и между другото сега се сетих написах точно 167 думи , не 166 . А за думите ми дойдоха прекрасно . Много по-добре отколкото 80-100 думи и ти докато почнеш , трябва и да си свършил . :-o Пфу да му се невиди на мен госпожата ми каза I`m да го броя за 1 дума и нашите бяха 100-120. :x

vesito13
06-23-2009, 12:23
Не знам , на мен така ми е казано , така правя :neutral: Иначе изпита го бях направила за 1 час , като смятаме и четенето на Listening-a , а есето го писах 30 мин . После бях готова , проверих няколко пъти , пренесох всичко на листа за отговорите и излязох 40 мин. преди края :)

clever
06-23-2009, 12:24
е по тая логика имам точно 181 думи ... ::: :-k :-s
изпитите след 7 клас бяха по-готини :lol: :lol:

vesito13
06-23-2009, 12:26
И на мен повече ми харесаха , а и там бях през седмица . Сега ми се събират в два поредни дни , все важни изпити . Ужас . Има ли някой , който ще може да следи днес дали са излязли отговорите :?:

XTREMEFREERIDE
06-23-2009, 12:28
Мисля, че няма да излязат. :? Никъде не намирам тест или отговори от миналата година. Ама до Петък, ще ни кажат резултатите. :o

XTREMEFREERIDE
06-23-2009, 12:29
Някой да си спомня какво е написал на последния лисънинг, на последния въпрос?

masal
06-23-2009, 12:30
Някой да си спомня какво е написал на последния лисънинг, на последния въпрос? Ти кой тест беше 3 лисънинг и 3 ридинг или с 2 ридинг?

chefzz
06-23-2009, 12:31
Ако ме подсетиш за въпроса може да ти отговоря :)

шитт... аз изписах цляото място за есето и половината от задната страна.. би трябвало да са над 180 .. т'ва ше е мн тъпо ако ми пишат 2-ка за по-голямо разгръщане на есе.. тъпотия..

vesito13
06-23-2009, 12:32
Реших , че е 8.45 не знам защо , 100% налучкване :D

chefzz
06-23-2009, 12:33
аа май се сетих не е ли това за Моцарт ефекта ?

infinity05
Някой знае ли дали са публикувани верните отговори ? :o

lin4etoyy

az pisah b) am...nz dali e vqrno :( :?

masal
06-23-2009, 12:34

az pisah b) am...nz dali e vqrno :( :? Е какъв беше въпроса(нз дали сте били моя вариант ама...)

chefzz

точно това е верният отговор.. :)

нещо казваха quarter to the hour което ще означава 15 мин..

а другите бяха и 5 и 10 някви такива.. :P

clever
ми ние всс ще следим ... въпросът е дали мон ще ги пусне :evil:

vesito13
06-23-2009, 12:35
Ако ме подсетиш за въпроса може да ти отговоря :)

шитт... аз изписах цляото място за есето и половината от задната страна.. би трябвало да са над 180 .. т'ва ше е мн тъпо ако ми пишат 2-ка за по-голямо разгръщане на есе.. тъпотия..Есето трябва да бъде точно по оказаните критерии , иначе нямаше да ги има . И разликата е много голяма да можеш да кажеш с малко думи всичко , което би казал с много думи . И твоето есе , спрямо моето е 99% над 180 думи . Аз писах г/д дребно , като изписах редовете , които ни бяха дадени и още 4-5 реда под тях :)

vesito13
06-23-2009, 12:37
ми ние всс ще следим ... въпросът е дали мон ще ги пусне :evil:Айде тогава да си разменим скайповете и като излязат отговорите , който може да ми каже , че трябва да уча за утрешния изпит , а като през 5 мин проверявам за тези отговори няма да стане номера с ученето :(

Hayashi
06-23-2009, 12:39
Абе дами и господа няма ли ги тези отговори от изпитите, то аз съм с френски, ама то където едното там и другото. От МОН не са ги качили още, нали, защото аз уж търсих.

clever
06-23-2009, 12:40
оксс
а ако искаш направо тук ще плесна линка ако въведат отговорите :lol:
за мен учебната година свърши :grin: :grin: поне за това се радвам :grin: :grin: :grin:
утре ще пътувам .. :grin:

8)

Decu
06-23-2009, 12:41

точно това е верният отговор.. :)

нещо казваха quarter to the hour което ще означава 15 мин..

а другите бяха и 5 и 10 някви такива.. :P

Мамка му! Аз писах 12:15.. :booooomb:

vesito13
06-23-2009, 12:44
оксс
а ако искаш направо тук ще плесна линка ако въведат отговорите :lol:
за мен учебната година свърши :grin: :grin: поне за това се радвам :grin: :grin: :grin:
утре ще пътувам .. :grin:

8)Тук няма да мога да следя , а скайпа ще изписка , а аз нали искам да съм от първите :D А не знам може и 12:15 да писах , не помня вече :-D

clever
06-23-2009, 12:47
и аз съм писала 12 и 15
пишете Second to none и това ми е скайп името... ще ме познаете;че на профила съм си писала гнусен изпит :lol: :lol:

chefzz
06-23-2009, 12:49
ии сега може да излезе че есето ми може да е много добро ама като е дълго.. и аии 2-ката.. апф :x

chefzz
06-23-2009, 12:51
What does the phrase a quarter of the hour mean?
In: Word and Phrase Origins [Edit categories]

[Edit]

Answer

If you mean an expession such as "quarter of six," it means a quarter of an hour before six o'clock, or in other words, 5:45.

Доказателстово :P

Decu
06-23-2009, 12:54
Мамка му! :(

vesito13
06-23-2009, 12:57
и аз съм писала 12 и 15
пишете Second to none и това ми е скайп името... ще ме познаете;че на профила съм си писала гнусен изпит :lol: :lol:Имаш ли нещо общо с тайван 8-)

lin4etoyy
06-23-2009, 12:58
skype-a mi e angel_girl_941 .ako ne e problem pi6ete mi ako namerite otgovorite pi6ete plss. :-)

clever
06-23-2009, 13:01
и аз съм писала 12 и 15
пишете Second to none и това ми е скайп името... ще ме познаете;че на профила съм си писала гнусен изпит :lol: :lol:Имаш ли нещо общо с тайван 8-) не :lol: :lol:

clever
06-23-2009, 13:05
от друга страна замислете се ;) кой ще ни брои думите до точност ...
поне се надявам мен да не ми преброят 11 думички :lol: :lol:

vesito13
06-23-2009, 13:07
За 11 думи не вярвам толкова да се заядат . Но някой изписал първата страница и половината втора , кой няма да се усети , че това не са 150-170 думи :?

clever
06-23-2009, 13:08
аз писах обширно и се разпространих и на следващата страница;ама част от нея... не цялата ))

vesito13
06-23-2009, 13:09
То си личи с какъв почерк е написано де :-D

Decu
06-23-2009, 13:10
Аз писах доста ситно, за да не си личи, че имам повече от 170 думи.. :lol:

Hayashi
06-23-2009, 13:13

Ама те броят, и после режат яко.

Suzie
06-23-2009, 13:14
Потресена съм.. нямаше нищо общо с това което очаквах ;xx и това което бях готвила ;x
От темите избрах тая аз униформите.. и какви глупости писах само аз си знам..

clever
06-23-2009, 13:15

Ама те броят, и после режат яко.ще им нарежа аз с един ритник :o
не стига че пишем ...
отначало прочетох до 180 думи и си казвам-уеаа точна съм.. а кфо се оказа :x а и аз не знаех че режат ако пишем повече дявол го взел ... :-x :-x :-x :-x

Hayashi
06-23-2009, 13:24
Нас ни предупредиха, че и за 1 думичка може да се заядат. :shock:

clever
06-23-2009, 13:27
Нас ни предупредиха, че и за 1 думичка може да се заядат. :shock: омФг :shock:

gabi_94
06-23-2009, 13:27
абе спокойно бе хора, да не си мислите че ще ги броят, никой няма да се занимава с такива неща, те гледат само колко е обемно, я ако сте изписали една страница, мн ясно че ще ги броят или ако сте написали само 7,8 реда, ама сега за 1,2,3...10 думички не ми се вярва. Поне на нас така ни казаха. Иначе аз написах точно 160 думи

Forest_girl
06-23-2009, 13:29
Споко бе хора, думите нямат чак такова значение. Те няма да ви ги броят една по една. :D Споко няма да ви се заядат за думите.

Roninkaa
06-23-2009, 13:35
Мамка му! Тъп гаден министър на образованието! :-x Как можее? 3 listening и 2 reading .. абе,тея нормални ли са , бе ? Аз за к'во учих толкова много?За да слушам тая квесторката как си мрънка под носа :-x :x .. сега ако изкарам 2 , заради нея няма да хода на море :x ... :?

danko6
06-23-2009, 13:42
а дали ще пуснат отговорите в сайта на мон или пък разултатите да видим какво сме искарали на нас ни казаха че чак в петък ще ни кажат но може да са пуснали верните отговори поне

blue_ice
06-23-2009, 13:44
и аз искам да си слоделя впечатленията от изпита.... първо мисля, че трябваше да стане ясно какъв ще е формата преди изпита, за да няма изненадани то се пак аз до ся не съм прайла тест с 3 listening-a напрао бях бясна мнн мразя тва винаги оплесквам сичко :x после пък нз как е било при вас ама ние трябваше да поберем съчинение от 150-170 думи на 10 редчета в бланкага за отговори :booooomb: толкоз ли не можаха да ни раздадат карирани листи :@:@....че и то си е тва по моя вина де мн се ядосвам амаа забраих да запиша по коя тема ще работя и направо почнах да пиша но се надявам че няма да ми анолират цялото съчинение де то се пак става пределно ясно за кое пиша.....аа да и си спомням няколко въпроса..на 3-тия listening последния въпрос не съм сигурна за отговора the media criticized the ambitious parents написах та има ли някой който да е сигурен за отговора :)

danko6
06-23-2009, 13:48
а нащото съчинение беше 120 думи и беше да пишем за некво бяло кеченце по зададено 1 изречение или за някой който му се възхищаваме на нас ни раздадоха по 5 карирани листа

badb0y
06-23-2009, 14:01
на 3-тия listening последния въпрос не съм сигурна за отговора the media criticized the ambitious parents написах та има ли някой който да е сигурен за отговора :)

Аз съм почти 80% сигурен ,че е A) Media made more of it (нещо такова беше не си спомням точно) ,защото,ако сте слушали внимателно имаше нещо ,че медиите са издали книги за сдуханите родители,които искат да направят децата си гении 8-)

Detestation
06-23-2009, 14:09
Пхаха, написах над 200 думи, защото никой не ни каза, че ще намалят за обема. Раздадоха ни карирани листи, от които изписах лист и половин страница... :razz: :razz:
Тестът не беше труден, но имам някакви нереално тъпи грешки.

sunriseee
06-23-2009, 14:10
а някой да си спомня какво е писал на единия клоуз тест дето имаше bother и предлозите from,on,for и about

gabi_94
06-23-2009, 14:12
а някой да си спомня какво е писал на единия клоуз тест дето имаше bother и предлозите from,on,for и някакъв друг :-o :(

аз напиах on но и представа си нямам какво е, просто това ми хареса :D

Suzie
06-23-2009, 14:13
а някой да си спомня какво е писал на единия клоуз тест дето имаше bother и предлозите from,on,for и някакъв друг :-o :(

аз напиах on но и представа си нямам какво е, просто това ми хареса :D

Същото.

sunriseee
06-23-2009, 14:15
Аз пък писах from ..звучеше ми най-добре но кой знае.. :D

Detestation
06-23-2009, 14:16
Писах about. :D
Тотална излагация.

badb0y
06-23-2009, 14:17
а някой да си спомня какво е писал на единия клоуз тест дето имаше bother и предлозите from,on,for и about

аз го направих about и преди малко проверих в речника .... about е :grin:

blue_ice
06-23-2009, 14:19
Писах about. :D
Тотална излагация.
спокс и аз май писах about и мисля че беше вярно....ако стаа дума за тоя въпрос де щот помня че се някъде бях писала about :-D

badb0y
06-23-2009, 14:21
http://mon8.mon.bg/index.php ама нещо немога да вляза с тези пароли :(

Detestation
06-23-2009, 14:21
Yeah !
Обаче проблема с есето си остава, защото съм минимум с 50-60 думи отгоре. Минимум. 8-)
А иначе чакам около 5...баси, можех и повече.

nadincety
06-23-2009, 14:25
Yeah !
Обаче проблема с есето си остава, защото съм минимум с 50-60 думи отгоре. Минимум. 8-)

Спокойно .. Аз съм със 120 някъде 8-) Чак като предадох ми казаха , че ще намалят за това .. Ама карай .. Свърши вече :D

vesito13
06-23-2009, 14:35
И аз съм писала about , звучеше ми правилно :-D Ама то колко предлози съм изписала , вече свикнах да ги определям по интуиция :D

badb0y
06-23-2009, 14:35
А как направихте трансформацията с apologise ?
I apologise for being unfriendly when I met you така ли? :)

sunriseee
06-23-2009, 14:37
да така само че беше ..when i last met you :grin:

_Toi_
06-23-2009, 14:39
вижте на нас ни казаха, че никой няма да тръгне да брои на всичките ученици думите...сега ако си личи, че са прекалено много или малко съотвтно ще се броят и ще режат от оценките, но за 1,2,3,4,5 думи никой няма да ти направи проблем

а отностно listening-a & reading-a просто без коментар...досега всичките външни проверки били с по 1 от двете на нас ни траснаха общо 5...listening + reading...постояно нови и нови прототии без да си информиран предварително...
Е*ано ни е всичко в наща мила родина![/list]

sunriseee
06-23-2009, 14:40
:-D а на първия лисънинг имяше един въпрос дали някаква там говорила със сестрите на английски.Вие какво писахте?

Gercho0
06-23-2009, 14:40
Аз го направих"I apologise for having benn unfriendly last time we met." или "I apologise for not having been friendly last time we met! Би трябвало и двата варианта да са верни! :)

vesito13
06-23-2009, 14:42
http://mon8.mon.bg/index.php ама нещо немога да вляза с тези пароли :( Накара ме да се разровя да се правя на хакер :D От сайтовете на РИО за съответния град намирате съобщенията изпратени до директорите на училищата "пароли за въвежданена резултати в mon8" от там паролите са валидни , но нищо не може да направиш . Нищо не пише . Това е за въвеждане на отговорите , които ние сме писали . Дано схванахте 8-)

badb0y
06-23-2009, 14:43
мхм това за думите зависи от самия учител. Нашата госпожа по англ. се прави на много стриктна ( а всъщност не е) 100 % ще провери колко думи сме написали. :shock: А добре ,че на нашата група тя ни чете reading-а поне на нея сме и свикнали :grin:

vesito13
06-23-2009, 14:46
:-D а на първия лисънинг имяше един въпрос дали някаква там говорила със сестрите на английски.Вие какво писахте? Аз писах , че е вярно :-|

blue_ice
06-23-2009, 14:54
:-D а на първия лисънинг имяше един въпрос дали някаква там говорила със сестрите на английски.Вие какво писахте? Аз писах , че е вярно :-|
аз написах че не е дадена информация :D

sandra_21
06-23-2009, 14:58

И аз писах че не е дадена инфо

XTREMEFREERIDE
06-23-2009, 14:59

Писах, че не е дадена информация.

XTREMEFREERIDE
06-23-2009, 15:01
Абе т'ва с тия кодове не става. :-x

Detestation
06-23-2009, 15:04
По дяволите, какво писахте на първия въпрос.
На лисънинга. Дали училището е било само за момичета..

XTREMEFREERIDE
06-23-2009, 15:05

Писах Б. Тоест, че е грешно. Незнам. :-o

Detestation
06-23-2009, 15:06
Пх, май наистина е грешно..
За какъв дявол писах С) ?! :x

Ivan2101
06-23-2009, 15:08
На първия въпрос на лисънинга се е C не беше казано дали училището е само за момичета тоест не беше дадена информация, същото и за това с учителката дали им е говорила на английски....

sandra_21
06-23-2009, 15:08
аз писах А но идея си нямах за какво става въпрос

machineheadfan
06-23-2009, 15:09

грешно е ,защото до колкото си спомням беше Английско училище в Индия или нещо такова О.о

BloomF
06-23-2009, 15:10

Слава богу! И аз писах about :grin:

badb0y
06-23-2009, 15:14

грешно е ,защото до колкото си спомням беше Английско училище в Индия или нещо такова О.о

Аз пък помня,че беше училище за млади момчета и момичета в Индия.Направих B) ама не съм мн сигурен

Оффф ари да ги качът в сайта на МОН ,вече нямам търпение 8-) ама щом досега не са ги качили значи нямаме шанс :-k

infinity05
06-23-2009, 15:19
офф аз ли съм тъпа или к'во .. :razz: нещо не ми се получи номера с паролите .. :?

XTREMEFREERIDE
06-23-2009, 15:20

Слава богу! И аз писах about :grin:

И аз. И аз. :grin:

pam1
06-23-2009, 15:21
А как направихте трансформацията с apologise ?
I apologise for being unfriendly when I met you така ли? :)
аз писах същото АБЕ МНОГО СА СПРЯЛИ ТИЯ ОТ МОН ДА ВЗЕМАТ ДА СИ ОПРАВЯТ ТЪПИТЕ ПАРОЛИ ЗА ОТГОВОРИТЕ

vesito13
06-23-2009, 15:23
Паролите не са за отговорите :!:

XTREMEFREERIDE
06-23-2009, 15:23
Абе голям прас като няма действащи пароли. До Петък ще разберем всичко. К'во сте се скосили? Мъките минаха. 8-)

Roninkaa
06-23-2009, 15:25
Абе голям прас като няма действащи пароли. До Петък ще разберем всичко. К'во сте се скосили? Мъките минаха. 8-)
За мене не са . :cry: Тепърва ми предстои устния :cry: До 25 трябва да съм назубрила 7 диалога :x

vesito13
06-23-2009, 15:28
:D :D :D Това твойто не е нищо , до утре трябва да съм назубрила 28 теми дългички по само 2 страници голям формат напечатани :lol:

А паролите на нас не ни трябват :?

XTREMEFREERIDE
06-23-2009, 15:30
Иначе имаме право само на 6 грешки /като броим пълните 20т. на есето/ за да имаме 5,55 ... :o

Ivan2101
06-23-2009, 15:30
Какво стана са с тия от МОН ще ги пускат ли тия отговори или не?

danko6
06-23-2009, 15:31
КЪВ УСТЕН БЕ И УСТЕН ЛИ ЩЕ ИМАМЕ

vesito13
06-23-2009, 15:32
Иначе имаме право само на 6 грешки /като проим пълните 20т. на есето/ за да имаме 5,55 ... :o 8-) Това не съм го и сънувала . Искам 3 , само една 3 и ще скоча до тавана :twisted:

XTREMEFREERIDE
06-23-2009, 15:32
КЪВ УСТЕН БЕ И УСТЕН ЛИ ЩЕ ИМАМЕ

Ми ние, да. :smt089

pam1
06-23-2009, 15:33
^САМО училищата които преценят че е нужно :)

vesito13
06-23-2009, 15:33
И аз се присъединявам , спокойно обаче не е за всички ;)

pam1
06-23-2009, 15:34
Иначе имаме право само на 6 грешки /като броим пълните 20т. на есето/ за да имаме 5,55 ... :o
не бяха ли 25 :-o

XTREMEFREERIDE
06-23-2009, 15:36

Ако са 25 - СУПЕР. :smt003

pam1
06-23-2009, 15:41

Ако са 25 - СУПЕР. :smt003
не бе :D точките на писането :D

vesito13
06-23-2009, 15:42
Няма начин , 25 за 5.55 е многоооооооо , не вярвам :?

pam1
06-23-2009, 15:43
Няма начин , 25 за 5.55 е многоооооооо , не вярвам :?
моя грешка :-D не подчертах 25 за какво :-D за точките на писането имах впредвид

masal
06-23-2009, 15:43
А,да бе 35 е за 3,а съчинението е 20т.

badb0y
06-23-2009, 15:45
ооо дано да са 25 :smt036 ако е така значи имам шанс за 6 :grin:

badb0y
06-23-2009, 15:49
квестора до мен каза ,че съчинението е 40 точки,ама нещо не ми се вярва :shock: бтв квестора седна до мен и ми чете съчинението докато го пиша и аз се разконцентрирах и някои неща ги обърках :(

Nafarforii
06-23-2009, 15:49
Абе формулата е майче броя точки,които имаш по 6 върху общо точките.

Демек 92т.=5,55

Nafarforii
06-23-2009, 15:51
квестора до мен каза ,че съчинението е 40 точки,ама нещо не ми се вярва :shock: бтв квестора седна до мен и ми чете съчинението докато го пиша и аз се разконцентрирах и някои неща ги обърках :(И мойта квесторка седна до мен,ама да ми продиктува отговорите :D

vivteen
06-23-2009, 15:52
А,да бе 35 е за 3,а съчинението е 20т.

50 точки е за 3-демек ако имаш половината вярно имаш 3,което поне за мен е абсурдно

pam1
06-23-2009, 15:54
за чужд език за 3 трябва да имаш 50% вярни от теста и си има3 + писането което ти дига оценката така ни казаха

infinity05
Абе формулата е майче броя точки,които имаш по 6 върху общо точките.

Демек 92т.=5,55

T'ва е формулата ...
ама как ги изкарахте теа точки бее :oops: :razz:

аз незнам 3 дали ще вържа :?

Ivan2101
Сметнете ако теста е 100 точки
имате 60 въпроса (+ изреченията) и съчинението остава да е 40 точки стига някои от въпросите да не са 2-3 точки...

infinity05
06-23-2009, 15:55
аа някой след теста записа ли си отговорите :-D можее да сравним,щот така по отделно не ги помня :oops:

pam1
06-23-2009, 15:56
аз си ги записах дано да излезнат да проверя :grin:

infinity05
06-23-2009, 15:57
ай да сравним :-o

pam1
06-23-2009, 16:02
ай да сравним :-o
дай скайпа за по лесна а да и кажи кой тест сте имали

gabi_94
06-23-2009, 16:02
ето моите отговори:
A,B,C,B.B.A.C.C.B,A,D,B,B,C,D,B,A,C,B,A,B,A
,D,C,D,B,A,A,A,A,D,C,A,A,D,D,C,A,D,B,D,D,
B,C,A,A,B,B,D,C,B,B,B,B,D

pam1
06-23-2009, 16:05
ето моите отговори:
тва кой тест е рийдинга със развалената кола :-o

gabi_94
06-23-2009, 16:16
ето моите отговори:
тва кой тест е рийдинга със развалената кола :-o

ааа незнам, аз си ги записах отговорите ми на телефона да може да си ги проверя после ако излезе в сайта на мон ама го няма теста

clever
06-23-2009, 16:18
аз си помня отговорите
трябват ми само тест и верните отговори :-x

taffy
06-23-2009, 16:23
На нас пък ни казаха, че точките общо от всичко са 80...
Леле, а листенингите как ги оплескаах.. Първия рийдинг с Били беше елементарен, амаа от втория със развалената кола имаше един въпрос, дето два отг бяха верни.. The father repaired the car (нещо такова беше), а) for less than a hour (той нали за половин час я е оправил) ии c) depsite his little knowledge ... за колите нещо си.. .Мноого се чудих, понеже и двете мисля, че са верни.. Накрая писах а)
Ии от парафразите тая с neither
I think neither Danny is interested in ..... , nor Penny.
I think neither Danny nor Penny are/is ...
Знам, че и двата варианта може, но писах първия, понеже не съм сигурна втория как трябваше да е..
Чудя се само дали не трябваше да е nor Penny is ...

infinity05
06-23-2009, 16:25
ето моите отговори:

36 съвпадат ... останалото :?

Аз писах
...neither Danny nor Penny are interested in ...

gabi_94
06-23-2009, 16:28
ето моите отговори:

Аз писах

аз пък писах neither danny nor pernny is interested in... Знаете ли колко много се чудих is или are да е :( сега ако е are ще се гръмна

masal
06-23-2009, 16:30
ето моите отговори:

Аз писах

аз пък писах neither danny nor pernny is interested in... Знаете ли колко много се чудих is или are да е :( сега ако е are ще се гръмна are e

infinity05
06-23-2009, 16:31
:grin: и аз се чудих дали е is или аre ама are ми звучеше по-добре 8) :D

clever
06-23-2009, 16:34
is!учителка по АЕ ми каза

Detestation
06-23-2009, 16:37
Леле, а листенингите как ги оплескаах.. Първия рийдинг с Били беше елементарен, амаа от втория със развалената кола имаше един въпрос, дето два отг бяха верни.. The father repaired the car (нещо такова беше), а) for less than a hour (той нали за половин час я е оправил) ии c) depsite his little knowledge ... за колите нещо си.. .Мноого се чудих, понеже и двете мисля, че са верни.. Накрая писах а)

Мне, мисля че не си права.
For less than an hour значи същото, което на български значи "за по-малко от час". Вярно е, че половин час е по-малко от цял...но как да ти го обясня, той изразът дори на български си значи "за малко по-малко от час"...Така че мисля, че С е верният отговор.

gabi_94
06-23-2009, 16:43
is!учителка по АЕ ми каза

наистина ли? :grin: :grin: :grin: дано учителката ти не греши

taffy
06-23-2009, 16:43

For less than an hour значи същото, което на български значи "за по-малко от час". Вярно е, че половин час е по-малко от цял...но как да ти го обясня, той изразът дори на български си значи "за малко по-малко от час"...Така че мисля, че С е верният отговор.

Ъх, ужасс.. И мойта логика е една...
Изобщо ще качват ли отговорите някъде? А резултати кога да чакам, че нямам търпение да умра.. :lol:

XTREMEFREERIDE
06-23-2009, 16:44

Ама С беше нещо "въпреки малкото му познания за двигателите" поне така си спомням, а той е трябвало да смени гума, следователно не са му били нужни познания за двигателите. А писах. А на другото с neither/nor , писах are, което изглежда е грешка ... :(

infinity05
06-23-2009, 16:44
няма да ги качат .. до ся щом не са качени ... :o

XTREMEFREERIDE
06-23-2009, 16:46
няма да ги качат .. до ся щом не са качени ... :o

Направо ше чакаме резултати в Четвъртък - Петък :? .

infinity05
06-23-2009, 16:47
8-) Ако си си записала отговорите може да сравним :-)
Габи вече даде нейните :P

Ivan2101
06-23-2009, 16:47

Ама С беше нещо "въпреки малкото му познания за двигателите" поне така си спомням, а той е трябвало да смени гума, следователно не са му били нужни познания за двигателите. А писах. А на другото с neither/nor , писах are, което изглежда е грешка ... :(

Абе мозъци те викнали механик :razz:

XTREMEFREERIDE
06-23-2009, 16:48
Телефона ми беше при едната квесторка, а не ми дадоха да извадя друго листче, така че не съм ги записала. Помня, че имаше много B и D. 8-)

taffy
06-23-2009, 16:48

Мисля, че бяха познания за колите .. не само за двигателите.. Нз, не съм сигурна.. За neither/nor една фр е писала are..
Мен ме е страх само заради едното is да не ми зачетат цялата парафраза.. :booooomb:

XTREMEFREERIDE
06-23-2009, 16:49

Абе мозък, гумата сам си я е сменил човека. Не е мързелив. :lol:

chefzz
06-23-2009, 16:50

Верният отговор е че я е оправил за половин час защото "Despite his little knowledge" означава малките му познания .. а пишеше че той няма абсолютно никакви :) ловка работа :P

taffy
06-23-2009, 16:50

Абе мозък, 1во е спукал гума и сам си я е оправил, после не е могъл да запали и тогава са я откарали при механик. Не ме дразни. :)

chefzz
06-23-2009, 16:51
А за neither аз лично писах Neither is Danny interested in projects nor is Penny :)

Ivan2101
06-23-2009, 16:52

Абе мозък, гумата сам си я е сменил човека. Не е мързелив. :lol:
Да той си смени гумата обаче после не е могъл да запали колата, защото е имало проблем с двигателя, но той не разбирал нищо от коли след това минала друга кола която закарала бащата до най - близкия гараж където той довел механик, който механик оправил много бързо колата бащата му платил и те тръгнали, а че гумата я сменил той и така...

Raven23
06-23-2009, 16:54
Как ще няма абсолютно никакви познания. Нали е сменил гумата на колата сам. То въпросът е че е успял да я смени въпреки малкото си познания.

Detestation
06-23-2009, 16:54
Отговор С беше "въпреки малкото си познания за колите", не "за двигателите".

clever
06-23-2009, 16:55
ако публикуват теста в сайта ще мога да кажа вс което съм оградила
помня!
само да ги дадат тия отговори че не ми се чака и нервира . .

за лисънинга оградих че учителката е говорила на онова хлапе на английски
също писах че това че са в момическо училище е грешка
таам че учителката писах че е строга . .
и за родителите нещо си писах истина ...
общо взето това ;Д

на др лисънинг писах 12 и 15 :-o

taffy
06-23-2009, 16:56
Еми то става въпрос за когато си е сменил гумата.
И продължавам да си мисля, че и двата отговора бяха верни.. :-o 8-)

Ivan2101
06-23-2009, 16:56
Въпроса беше:
Бащата оправил колата...
A)
B)
C)
D) с помощта на професионалист

А не бащата сменил гумата...

Поне така си го спомням аз.

chefzz
06-23-2009, 16:58
За мен лично е това за половин час.. това е факт че го е направил за по малко от половин час а и ясно беше споменато че няма никакви познания от коли :D

а тва за учителката че е говорела на английски май не беше споменато..
демек C

Raven23
06-23-2009, 16:59
А за рийдинга за златната рибка имаше една дупка в изречение от сорта, че майката разбрала че златната рибка не е толкова лош вариант и че ще съсдава по-малко грижи или нещо от тоя сорт и там имаше да попълним м/у 4 отговора, два от които бяха problem и bother. Кой от четирите е? ПП: Сори за неразбрания пост.

taffy
06-23-2009, 16:59
помня!

общо взето това ;Д

Не мисля, че са така...
Не е казано на какъв език е говорила учителката, т.е с)
За момическото училище и аз такасъм писала.
Учителката не е била строга, нещо с kind казаха.

chefzz
06-23-2009, 17:00
3тия беше trouble. Аз писах него :)

taffy
06-23-2009, 17:01
А за рийдинга за златната рибка имаше една дупка в изречение от сорта, че майката разбрала че златната рибка не е толкова лош вариант и че ще съсдава по-малко грижи или нещо от тоя сорт и там имаше да попълним м/у 4 отговора, два от които бяха problem и bother. Кой от четирите е? ПП: Сори за неразбрания пост.

Аз се колебаех между problem и bother. Накрая писах bother, ама няма гаранция , че е така..

machineheadfan
06-23-2009, 17:03
3тия беше trouble. Аз писах него :)

и аз писах trouble
защото мисля,че беше нещо от рода на "по-малка беда"

chefzz
06-23-2009, 17:04
нещо от сорта на there would be less ___ trouble___ than a dog or cat..

не съм сигурен ;щ

Detestation
06-23-2009, 17:06
Trouble e, аз съм убедена. :]

taffy
06-23-2009, 17:06
Въпроса беше:
Бащата оправил колата...
A)
B)
C)

Добре де, оправянето на колата нали, че е сменил гумата. Същото ее!
Ии е сменил гумата с помощта на сина си.. Така че мисля, че не е д... А когато я оставят на механика, бащата не оправя нищо. Механика я поправя сам.

Ivan2101
06-23-2009, 17:09
абе може и да си права, но ако беше така според мене трябваше въпроса да е
Бащата смени гумата...

mirror0shade
06-23-2009, 17:10
Въпроса беше:
Бащата оправил колата...
A)
B)
C)

Ии е сменил гумата с помощта на сина си.. Така че мисля, че не е д... А когато я оставят на механика, бащата не оправя нищо. Механика я поправя сам.

до колкото си спомням беше D) с помощта на професионален асистент (един вид дъщеря му/сина му дето му помагал/а)

chefzz
06-23-2009, 17:11
Въпроса беше:
Бащата оправил колата...
A)
B)
C)

Не беше ли момиче ? :D

taffy
06-23-2009, 17:14
Въпроса беше:
Бащата оправил колата...
A)
B)
C)

Не беше ли момиче ? :D

Оф нз, се тая :D :D И момиче може да е . . .

bebe7o
06-23-2009, 17:16
помня!

общо взето това ;Д

За учителката писах че не е дадена информация :-o
за училището съм 90% сиг че също не е спомнато , защото се казва че е училище за Indian and English students.. демек не е казано нищо дали е есамо за момичета или не..
за учителката че е строга писах false щото момичето казва че и се сторила мн мила..
за родителите и аз писах че е вярно..
после за състезателния дух също писах че е вярно..
А относно тфа с 12:15 аз писах 8.45.. по-точно подсказаха ми го де :D :D

taffy
06-23-2009, 17:22
На мен пък ми подсказаха, че е 12,15 ... Ама май не е така.. :?
Ами на първия листенинг на тия момичета Памела и другата тва рожденните имена ли са им? Аз май писах с)