PDA

View Full Version : възбуждат ли ви яки металистки ;)

Страници : 1 [2] 3

beiho
09-15-2008, 11:30
Не че ме възбуждат с метълски дрехи, понеже на жените им е отредено да се обличат с дрехи, с които да бъдат харесвани от мъжете, но пък бих ходил с нея защото и аз съм металист! Една романтична вечер с баладите на WHitesnake би била блестяща например. :)

ra4ence
09-15-2008, 12:34
Всяка крайност е УЖАСНА. И металистки, и чалгарки, които не поглеждат в друга посока освен техния си стил. Кофти. Но...каквото и да си говорим - момиче облечено като.. да не казвам какво..с ония ми ти кубинки,черни размъкнати дрехи /това дрехи или парцали са?/ и иозбщо цялата визия...еми това не е момиче,някакъв хибрид май ще е

sarityy
09-15-2008, 12:41
:D :D :D :D :D hahah :D :D :D :D :D

Sintya
09-15-2008, 13:50
Момичета не ме възбуждат... все още =д

Иначе не бях тръгнала с някой поп-фолкаджия, примерно... Просто някак ще е НЕкомфортно... няма да имаме толкова общи неща.
Иначе, за тези " дрехи " които говорим... е, кой е казал, че една метълкистка не може да ходи с кецове, черна блуза и панталони?
Пък и ако се поддържа... ако е чаровно, красиво... и тн?
Нима това момиче ще е грозно, щом не носи тънки токчета и Версаче и.. бла?

Абе то си е ясно - някои хора им харесват такива момичета, някои не.
Ай' пийс пипъл =]

ЛаСт!К
09-15-2008, 13:55
зависи..аа и момичета не ме възбуждат :D
ама наистина зависи..

deathproof
09-15-2008, 21:29
Второто девойче е мн сладко. Момиче съм, но пак ме кефи :-D Стига с тия глупости за облекло, сатанисти и цици. Черното си е класически цвят независимо дали слушаш или не метъл. И придава повече изтънченост от разните пайети, с които момичетата изглеждат като коледна украса( безвкусна при това). И да си метъл не значи да носиш конкретни дрехи!!!!!! Това си е начин на мислене!Не на всеки понася. Бтв според едно изследване повечето гении слушат тежка музика, защото с нея се разтоварват и отделят цялото си напрежение :)

ra4ence
09-15-2008, 21:52
Правим веднага сравнение:

Едно нормално (секси момиче) Мирела от моя град:

http://pipilqshkbbb.aha.bg/

Едно не(нормално) момиче (емо-метълка)

http://emostyle4ever.aha.bg/

Ха сложете ръка на сърцето си и кажете коя повече ви харесва!

Никоя

random_guy1
09-15-2008, 22:54

Никоя

+1

По основния въпрос... метълките поне имат Стил, който липсва на чалга-фешъна. Нещо повече - широките дрехи, кубинките и прочее атрибути са Удобни - нещо, което не може да се каже за плитките дънки, впити докрай дрехи и прозиращите парцалки на някои поклоннички на ДесиСлава. Не искам да категоризирам всички - има и чалгаджийки, които се обличат адски добре, но са единици на общия фон.

Има и нещо друго в България (и особено София), следната ситуация: стандартна чалга-фенка, с явни тлъстинки, но невероятното внушение, че трябва да е облечена като любимките си - и съответно познатата гледка на виснала паласка или коремче над лачените плитки дънки D&G... в такъв случай предпочитам някоя "черна" "сатанистка", на която всичко това просто не се вижда... и с която мога да говоря като с човек за хубава музика (май някой горе спомена Кис?), а не да я гледам като някакво същество, дето много се опитва да е секси, но не е, и май самата не знае какво иска да е...

insanity_666
09-16-2008, 08:45

Никоя

+1

По основния въпрос... метълките поне имат Стил, който липсва на чалга-фешъна. Нещо повече - широките дрехи, кубинките и прочее атрибути са Удобни - нещо, което не може да се каже за плитките дънки, впити докрай дрехи и прозиращите парцалки на някои поклоннички на ДесиСлава. Не искам да категоризирам всички - има и чалгаджийки, които се обличат адски добре, но са единици на общия фон.

Има и нещо друго в България (и особено София), следната ситуация: стандартна чалга-фенка, с явни тлъстинки, но невероятното внушение, че трябва да е облечена като любимките си - и съответно познатата гледка на виснала паласка или коремче над лачените плитки дънки D&G... в такъв случай предпочитам някоя "черна" "сатанистка", на която всичко това просто не се вижда... и с която мога да говоря като с човек за хубава музика (май някой горе спомена Кис?), а не да я гледам като някакво същество, дето много се опитва да е секси, но не е, и май самата не знае какво иска да е...

евала за това мнение!
btw емо-тата откога се броят за метълки?!?

ForgotN
09-16-2008, 19:08
Добре разбрах ви.За вас е женствено и много секси момиче да носи черни чували и кубинки гарнирани с тежък черен (погребален) грим.Всеки има право да няма вкус са казали хората 8)Znae6 li na nqkoi kolko im otiva :wink:

BloodyNight
09-17-2008, 12:44
Да, кефя се! И знаеш ли защо? Защото виждам как тези момиченца са толкова отчаяни и неуверени в себе си, че са се превърнали в евтини курви, за да се харесат на някой загорял малоумен фешън. А най-тъжното е, че подсвиркванията на селяните и циганите по улицата ги правят щастливи...Няма нищо лошо в това да си женствена и секси, но да си показваш п*** и циците завити в некви розови парцали е просто жалко. А когато ходя с тези "сатанински" дрехи се чувствам повече от добре, защото показват нещо, с което се гордея - че слушам метъл. и знаеш ли? точно когато бях облечена с кубинки, маскировъчен панталон и тениска на KISS се запознах с момчето, с което се обичаме повече от година.И ще продължавам да ходя с гордо вдигната глава, защото знам, че под дрехите ми има много тръпка и че всяко следващо запознанство и одобрителен поглед е заради мен самата, а не заради циците или задника ми...

BRAVO BRAAAVO =D> te tva e bravo osobeno purvite redove bravo !!!

Chawder
09-17-2008, 13:24
Да, кефя се! И знаеш ли защо? Защото виждам как тези момиченца са толкова отчаяни и неуверени в себе си, че са се превърнали в евтини курви, за да се харесат на някой загорял малоумен фешън. А най-тъжното е, че подсвиркванията на селяните и циганите по улицата ги правят щастливи...Няма нищо лошо в това да си женствена и секси, но да си показваш п*** и циците завити в некви розови парцали е просто жалко. А когато ходя с тези "сатанински" дрехи се чувствам повече от добре, защото показват нещо, с което се гордея - че слушам метъл. и знаеш ли? точно когато бях облечена с кубинки, маскировъчен панталон и тениска на KISS се запознах с момчето, с което се обичаме повече от година.И ще продължавам да ходя с гордо вдигната глава, защото знам, че под дрехите ми има много тръпка и че всяко следващо запознанство и одобрителен поглед е заради мен самата, а не заради циците или задника ми...

BRAVO BRAAAVO =D> te tva e bravo osobeno purvite redove bravo
!!!

+ 10 :smt002 Най-красивите хора са тези, които слушат метъл.

Nefarian
09-17-2008, 13:28
Откога си търся някоя арна кораджийка :) Ако има някоя из форума да пише :booooomb:

random_guy1
09-17-2008, 20:30
В грешния форум си попаднал, пич.

Vampirella
09-17-2008, 21:45
Поздрав за всички метълки с: Тони Стораро - Не заслужавам :)

Мерси

Поздрав за всички чалгари с Металика-Nothing Else Matters
Благодаря! В момента нея слушам :)

По темата: момичетата, слушащи метъл не винаги се обличат в черно. А и носенето на фен-тениска не прави едно човече метъл 8-)

miri6e_mi_ustata
09-17-2008, 22:14
vie ste vmania4eni v modata,za vas tq e na4in na ocenqvane.jenite bez pritesnenie izlizat s pola tip kolan gordeiki se sus gnusnite pogledi na izvratenite starci.za vas momi4e koeto ne se obli4a po va6ata modata i ne haresva tova nqkoi da q ocenqva po modela na bluzata,e po malko jen!XAXA EMI pokazvaite si cicite i se gordeite az neka sum kakto kazvate ''metalka'' za6toto po dobre oble4ena v 4erno za o4ite na horata
i suble4ena pred o4ite na muja s koito sum

AZ SUM spored modata dnes ''bi'' i bih kazala po tazi tema slednoto:

1-mili U4ENI pikliovci na po 18 gd kakvo razbirate pod ''vazbuda'' drehite?belioto? xaxa za6toto az li4no haresvam jenata GOLA 6te se izrazq brutalno HARESVAM GOLI PI4KI #-o #-o #-o az se vuzbujdam otkrasivoto jensko tqlo,a ne ot 4erniq moliv pod o4ite i,ili 6irokata teniska na metallica! I EDIN ISTINSKI CENITEL NA JENSKATA KRASOTA bez zna4enie muj ili jena znae 4e MODA v sexa nqma
V SEXA ima edinstveno i samo plutsko udovolstvie.
i da dopulnq..da i aaz se obli4am v stila ''black metal'' za6to? ami za6toto taka! 6toto ne mi haresva da izlqza s poli4ka tip''kolan4e'' i seki koito iska da mi to4i ligi pred krakata, za6toto nqmam nujda da izbivam du6evni kompleksi.

HONDA
09-17-2008, 23:56
И аз да се изкажа по въпроса 8-) . Малко не съм металка, а рокерка. Никога не съм носила резни тениски на Korn, Nightwish, Disturbed не само защото не ги слушам, а са ми гадни. Не съм носила тенсики и на Deep Purple, Rainbow, Roxette, AC DC. Тях ги слушам, но тениските са ми същото толкова гадни. Обличам се предимно в черно, но предимно сравнително елегантно или спортно елегантно. Кубинки НЕ нося!!!! От време на време се отпускам по събори и обличам кожено яке с ресни и гамаши (кожени панталони, които нямат предница и задница, а са само крачоли, привързани горе в кръста с колан и се ностя с дънки отдолу), резбира се отново кожени. Когато съм с тея ми парцалки, отново НЕ нося кубинки!

Дразня се от това, че повечето хора мислят, че рокерите и метълите са нечистоплътно племе или нещо подобно... Тъпо! Не можеш да кажеш, че всички са такива...

Pagan_man
09-18-2008, 00:00
абе ненормалника - пич зле си, какви емо метъки те гонят.
предното мнение казва поти сичко за темата.
Ми да мен ме възбуддат метълки, ходя с метълки спя с метълки и тн, защотото съ се научил да цяна красотата (истинската), не повърхностните чалгарки, дето знаят само , пари коли и тн.
В момента ходя с едно момиче (метълка), на което мн държа и тн и я ценя за това кеото е и ми дава, а не заради дрехите. И друго метъките са по сериозни момичета , нема лигавщи ни от рода на ми как да изляза днес има вятър, счупих си нокът и подобни.
а и един въпрос какви са тея голи тенисти - тука за метъл или рап мода говорим. :razz:

anonimen_89
09-18-2008, 01:01
не защото се обличат много старомодно

insanity_666
09-18-2008, 08:08
2.За каква красота ми говориш :D божееее защо според теб световноизвестните красавици - Дженифър Лопес,Ева Лонгория,Бионсе,Никол Шерцингер,Сиара и т.н и т.н се обличат нормално а не с чували,кубинки с тежък черен грим и разни сатанински аксесоари?!!?!?!?!?! Ми много просто - защото не е женствено! Модата не я налагат метълките (като изключим Amy Lee която и аз харесвам и като визия и като глас) а подобни световноизвсетни звезди.Момичетата трябва да се старят да приличат на тях а не на разни сатанински изчадия.И аз слушам метъл! Слушам и чалга и рап и квото си представиш друго абсолютно всичко.Нямам ограничения в музиката.Ако тръгна да се обличам във всички стилове музика които слушам какво ще си получи? Смешно е човек да робува на един музикален стил дотолкова че да се облича така спрямо хората които го изпълняват!
И като за последно казвам - нямам нищо против метъла! Вероятно слушам (а и съм слушал) повече метъл от повечето метъли и метълки тука.Не съм против метъла нека човек да си слуша метъл но да се облича само с метълски дрехи и да носи само метълски аксесоари за мене не е нормално...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: нищо лично, ама сега вече е момента да млъкнеш преди съвсем да си се изложил! нз какъв метъл си мислиш, че си слушал, но силно ме съмнява да си толкова навътре в нещата. най-малкото да споменаваш точно Amy Lee като метълка, при наличието на мнооого много други по-красиви, по-стилни и .. по-безизвестни ... това ли е метъла, който слушаш :?

що се отнася за другата най-голяма простотия в мнението ти - защо, по дяволите, момичетата трябва да се стараят да приличат на тези фалшиви кукли, които без грим и фотошоп изглеждат по-зле от много обикновени простосмъртни метълки (просто фенки)?!? за мен е много по-важно да имаш някакъв собствен стил и собствено мнение, а не да се мъчиш да преследваш мода наложена от някой си и стандарт за красота невъзможен за постигане, но изискван от кретени като теб!

Pagan_man
09-18-2008, 11:02
insanity точно му го каза. :)
а ненормалника точно аз за това говорех, че точно пък твоя пример за момичета не ме кефи - почти сички са некакви лигли( примерно днеска нема да изляза щото има вятър ще мис е развали косата, гледат повърностната страна на живота, оф счупи мис е нокът кво да прая, по 2 часа се чудят над 4 парцала кое да облекат, нема почти за какво да си говориш с тях освен какви нови дрехи са излезли, кой пич карал по убава кола и имал повече кинти, ми в това заведение примерно не ми харесва щото колата примерно или бирата не е 5 лева и не е газарско)
А тва животно емо метъл го чувам за пръв път - честно. :D
И ти май си знае6 само 4увалите, кубинките - които са супер объвки и аз нося такива. и некви мешки на слипнот и корн (което толкова метъл, колкото и еми лий)
и като толкоз разбираш от метъл я кажи нещо което слушаш.

BloodyNight
09-18-2008, 11:12
insanity точно му го каза. :)
а ненормалника точно аз за това говорех, че точно пък твоя пример за момичета не ме кефи - почти сички са некакви лигли( примерно днеска нема да изляза щото има вятър ще мис е развали косата, гледат повърностната страна на живота, оф счупи мис е нокът кво да прая, по 2 часа се чудят над 4 парцала кое да облекат, нема почти за какво да си говориш с тях освен какви нови дрехи са излезли, кой пич карал по убава кола и имал повече кинти, ми в това заведение примерно не ми харесва щото колата примерно или бирата не е 5 лева и не е газарско)
А тва животно емо метъл го чувам за пръв път - честно. :D
И ти май си знае6 само 4увалите, кубинките - които са супер объвки и аз нося такива. и некви мешки на слипнот и корн (което толкова метъл, колкото и еми лий)
и като толкоз разбираш от метъл я кажи нещо което слушаш.

sujelqvam 4e malko krivq ot temata no SlipKnoT sa si metul i to dosta dobur :x ti qvno si cenitel nai ve4e na starite metul grupi (v koeto nqma lo6o de) ama taka si mislite 4e si4ki po mladi grupi ne stavat za ni6to moje v nqkoi slu4ai da e taka no sus SlipKnoT ne e !!!

Pagan_man
09-18-2008, 11:15
окс сори малко оф.
не съм изкал да те засегна , просот тея стилове не ги слушам , повече съм по блек, дет, вайкинг, паган , фолк метъл и подобни.

Pagan_man
09-18-2008, 11:53
ми пич ок как преценяваш кой тие на нивото - по дрехите ли.
зле си честно.
и половинбата оттова дето го акза не е метъл.
само металика, но това е едно от най комерс групите. (вече де)
а случайно да си чувал Amon amarth, Iron maiden, manowar, anorexia nervosa, ensiferum, marduk, behemoth, bathory, immortal, burzum, arkona, korpiklaani, deat, arch enemy и още други, земи понаучи ис е поинтересувай от дадена материя преди да тръгваш да спориш.
айде със здраве.

maniqgirl
09-18-2008, 12:05
Ima li nqkoj navit za qka metaliska 8) (ako moje po munichuk da e) ako ima naviti da pratqt ls

Pagan_man
09-18-2008, 12:16
окс първо пушките и розите са рок, еванесъсн са готик рок, хим са нещо техноси, лове метъл или така беше . линкин парк са рапкор,
:lol: що пък са сатър, щете чакам с брадва.
и от сичките неща дето изброих само death i arch enemy sa дет метъл.
как пък реши че съм такъв метълист.

maniqgirl
09-18-2008, 12:33
Evanescence sa si metalisti napravo nqma kwo da se luwem

Pagan_man
09-18-2008, 12:40
първо за линкин парк - пич в рап с китари къде виде алтернатив и готик бе. :shock:
cradle of filth в началтоо беха блек сега отиват към готика.
за рок и ахрд рок да си чувал, че намесваш розите у метъла. се едно да ми кажеш АC/DC sa метъл oтивамс е обеся и изгоря на клада некъде , ако си ги чувал де.
я си ми кажи според тебе тва какво е
http://www.youtube.com/watch?v=OJS76JZbP1s

tarataika
09-18-2008, 12:49
:lol: :lol: :lol: :lol: :razz:

ra4ence
09-18-2008, 12:57
я си ми кажи според тебе тва какво е
http://www.youtube.com/watch?v=OJS76JZbP1s
А според мен,ако някой ми,каже,че харесва тези изверги...си е направо за лудницата. Още повече пък момиче, опазил Бог

Pagan_man
09-18-2008, 13:06
земи ти прочети малко да видиш cradle of filth дет ли са. :shock:
по тая логика manowar са готик нали :razz:

Pagan_man
09-18-2008, 13:33
това ,ч е даден член на някоя група казва , че го кефи определен стил да слуша не прави автоматично групата, тоя стил , и тоя клип е от филма на дани.
та не разбрах manowar какви са.

Corpsegrinder
09-18-2008, 13:51
Абе,ненормалника...Къде видя дет метъл у Дани Филт и групата му като цяло...Първите 2-3 албума са си блек,след което Крейдъл се развалиха и в момента се водят екстрийм готик с блек метъл елементи...Ах леле...дет били...можеш ли да сравниш например Крейдъл с легенди в дет метъла като Morbid Angel,Cannibal Corpse,Death,Hate Eternal...

Corpsegrinder
09-18-2008, 14:09
/off
Ми незнам кой е написал това за детрока,ама това че на лайф изпълненията Дани квичи,не значи нищо.И в официалния сайт,както и в един друг(ама не дава линкове да сложа-->металархивс.ком) ще прочетеш всичко...И ок,стига сране ;)

/оn
Има хубави метълки,но има и доста грозновати ;)

ForgotN
09-18-2008, 14:10
Hvalite ste kolko ste golemi metali ili?? :?

Corpsegrinder
09-18-2008, 14:12
Аз с нищо не се хваля...Дискутираме...Твоя проблем какъв е...Раперче...И не трябва ли на кирилица да се пише :-o

ForgotN
09-18-2008, 14:14
Аз с нищо не се хваля...Дискутираме...Твоя проблем какъв е...Раперче...И не трябва ли на кирилица да се пише :-oAko 6te se obijdame za stil....

PP.Trqbva da diskutirate : възбуждат ли ви яки металистки ;)

Pagan_man
09-18-2008, 14:16
абе рапъре бехме хванали д аспорим ти кво се бъркаш

Corpsegrinder
09-18-2008, 14:17
Що,обидих ли те с това 'раперче'...Не си ли такъв...Мен ако ме нарекът метъл,аз няма да се обидя.А и както може би видя си маркирах офтопика и долу написах по темата...Яките възбуждат ест ;)

ForgotN
09-18-2008, 14:18
абе рапъре бехме хванали д аспорим ти кво се бъркашLS??Skype???

PP:No indians :wink:

Pagan_man
09-18-2008, 14:24
да възбуждат ме, ходя с такива, правяго с такива. :)

it_ends_tonight_
09-18-2008, 14:40
Айд сега всички ще се прехвалят, че са метъли :D Метъли нямааа... всички слушат еднакви бози, а ако слушат дет и блек, то те слушат само такова и забравят че има друга музика (мислят си, че тва затвурждава имиджа на метъли)

След краткото ми лирическо отклонение бих казала, че ако следвам представата на средностатистическия човек (която е малко грешна), че момче/момиче изцяло в черно, с дълга коса, мешка и кубинки е метъл/ка - значи да, бих тръгнала с такъв и пак да въбужда ме ;)

Corpsegrinder
09-18-2008, 14:51
Айд сега всички ще се прехвалят, че са метъли :D Метъли нямааа... всички слушат еднакви бози, а ако слушат дет и блек, то те слушат само такова и забравят че има друга музика (мислят си, че тва затвурждава имиджа на метъли)

След краткото ми лирическо отклонение бих казала, че ако следвам представата на средностатистическия човек (която е малко грешна), че момче/момиче изцяло в черно, с дълга коса, мешка и кубинки е метъл/ка - значи да, бих тръгнала с такъв и пак да въбужда ме ;)

Кат гледам слушаш Деф Лепард :D Е,аз бех на концерта им с мойта мама,която им е фенка :D А относно музиката,лично аз,не съм ограничен.Слушам предимно блек,дет и траш.Но уважавам класики като Блек Сабат,Дио и др. Слушам хевита и някои рокчета.Но,да метъл слушам само.

Alexndr
09-18-2008, 15:11
Определено да.Много рядко сексуално. Предимно възбуда заради усещане.
Сексуално, веднъж. Заради гърдите на момичето- големи, стегнати.
Емоционално, от голямата ми любов(ГЛ).
Като удещане ми се е случвало най-често. Примери :
1-на концерт стоях зад момиче, което като протягаше ръце и ме докосваше. Веднъй даже по усните ми. Бях се запознал с нея на този концерт, но незнаех, че стоя отзад и.
2-ГЛ:
- докато спеше във влака на съседната седалка;
- виждайки я далече, седнала на скамейка в тъмния театър.

insanity_666
09-18-2008, 19:23
С метъли не ми се спори бе просто сте ми под нивото.Аз съвсем ясно се изразих с приятелски тон а вие взехте да ме нападате (не че ми пука най-малко бих се засегнал от метъл или метълка)
Та няма да споря с вас.Живейте си в заблуда харесвайте си разни там момичета (пардон страшилища) въобще не ми пука.
За този който ме попита къв метъл слушам:

Metallica - почти всички песни като любими са ми "Turn the page","Until it sleep","Nothing else matters" и "Unforgiven 2" (бях и на концерта им в София)

Guns'N'Roses - също почти всички песни като любими са ми "Don't cry" и "November rain"

Linkin Park (те по-скоро клонят към нео-метъл което си е пак метъл) - абсолютно всичките им песни са ми любими.

HIM - някой песни само - "Join me" "Wing of a butterfly" "Burried alive by love" и "Тhe funreal of hearts"

Evanescence - преди ми бяха любими ся малко не ме кефят новите им песни.Любими са ми "Imaginary","Bring me to life","Broken" (дует със Scooter),"Everybody's fool","Call me when you sober" и "Lithium"

Едит: Забравих да спомена Rammstein - и на тях им слушам всичко 8)

Тва е накратко.Доволен ли си?

мдааа, ей най ме кефят такива разбирачи, които слушат и разбират мноооого от метъл ... от метъла въртян по МТВ :razz: :razz: :razz:
сори за отклонението от темата, ама просто не мога да се сдържа. и човек, който твърди че кредъл са дет ще ми разправя, че слуша повече метъл от повечето тук :shock: вземи се скрий някъде и не се обаждай повече с такива изказвания!
в интерес на истината, адски съм съгласна с it_ends_tonight_.
и, btw, няма какво да се опитваме да търсим разбиране у не-метълите. всеки си има вкусове и всеки го влекат себеподобните. ся ако пуснем тема "възбуждат ли ви яки фьешъни" разговора ще е същия, само че ще са малко разменени ролите просто. безсмислено е. ;)

insanity_666
09-18-2008, 19:43
И тези групи които си ги изборил са упадъка на метъла.Виждам че слушаш и дет метъл като с това разговора ни приключва щото повечето хора които слушат подобен стил музика са дълбоко комплексирани и луди.Няма да се учудя ако ме чакаш довечера като се връщам от дискотека (опаа забравих че това е забранено понятие за подобни типове като тебе все пак там не пускат метъл) със сатър в ръка 8-) :razz:

(ок, последно, няма повече обещавам)
колко разбираш ти от метъл, че да говориш за упадък?!? не е тва темата, ама като полезна информация - упадъка на метъла са ХИМ и Евънесънс, да не говорим за ЛП - накратко гнусния комерс, който петни името на стиловете до които се доближава като цяло!
човека ти беше изброил едни от най-стойностните групи свирили някога. ДА, тежки са - сигурно твърде много за изнежения ти слух и психика, но все пак много много много по-добри и по-метъл от ХИМ примерно + всичко останало, което въртят на равно с Джъстин Тимбърлейк и т.н.
кажи ми колко хора слушащи дет и блек познаваш лично и отблизо? на базата на какво ги определяш като луди и комплексирани? или просто това е етикет, който получава всеки имал глупостта да не се поклони пред твоя гений?
и, да, с удоволствие ще те чакам пред дискотеката (да, представи си, знам какво е дискотека и дори съм влизала) със сатър или каквото докопам - все някой трябва да те избави от мъките ти, едва ли ти е лесно да бъдеш толкова тъп!!!

(S) AINT
09-18-2008, 20:55
Da we da . Kade v ejednevieto 6te sre6tnete takiva kato tezi snimki po-napred. :lol: Pove4eto vyn6no sa kato udrqni s parcal.Kvo vi haresvat nz 8-)

blood_dodo
09-18-2008, 21:22
ся ако пуснем тема "възбуждат ли ви яки фьешъни" разговора ще е същия, само че ще са малко разменени ролите просто. безсмислено е. ;)Не мога да съм по-несъгласен... Ще ги нареждаме МНОГО повече...

п.п. и стига сте се карали за музика. Аз лично слушам метъл, рок, хардрок, medieval и ретро, защото им се кефя... (в момента съм на Sonata Arctica).
Ама като вземете вече да се дерете за това кой какво бил свирил. НЕ Е ВАЖНО, де'а... Важна е музиката, посланието и чувствата които тя носи.

П.п. 2 в коя да е метъл песен (без рамщайн... те са идиоти) има повече смисъл от коя да е чалга или попфолк или whatever...

Revenge
09-18-2008, 21:33
Az li4no ne se kefq na metala i to nikak.... po prostata pri4ina 4e sam otvraten ot slaboymnite metalcheta v grada mi... leko zatupqva6ti acki rqdko kupe6ti se su6testva koito nosqt drexi ot pred 3 godini i prosto ako nqkade se skusat im lepvat 1 lepenka i sa "y6" kat novi.... a puk jenskite " klosharki " nqma da gi komentiram..... ;)
Da yto4nq predi da po4nete da me xranite az ne sly6am 4alga nito srubsko nito tem podobni selski iscepki ;)

Pagan_man
09-18-2008, 22:46
а ти сиг си от онези м0дерните хаусари.
аз пък предпочитам както ти ги нарече клошарки, макар , че нема нищо клошарско в тях, пред твоите кифли.

random_guy1
09-18-2008, 23:26
Az li4no ne se kefq na metala i to nikak.... po prostata pri4ina 4e sam otvraten ot slaboymnite metalcheta v grada mi... leko zatupqva6ti acki rqdko kupe6ti se su6testva koito nosqt drexi ot pred 3 godini i prosto ako nqkade se skusat im lepvat 1 lepenka i sa "y6" kat novi.... a puk jenskite " klosharki " nqma da gi komentiram..... ;)
Da yto4nq predi da po4nete da me xranite az ne sly6am 4alga nito srubsko nito tem podobni selski iscepki ;)

Пич, не те кефи стил музика, щото част от представителите му от твоя град не се къпели?!? WTF? То аз все едно да кажа, че на село съм се запознал с една рейвърка, която беше с един тригодишен потник с 1-2 дупчици и освен тва миришеше на тор и й беше сплъстена косата -> и извод: рейва е тъпа музика, Prodigy ги слушат само някви порове...

айде си имаме уважението.
И айде на бас, че мога ти намеря метълка, дето ще ти изтекат пет кила лиги по нея. Ама нямаш шанс, щото тя с такива "не-селянчета" като тебе няма да излезе никога...

blood_dodo
09-19-2008, 05:06
Браво, за пореден път те изкарахме извън кожата ти. А уж не ти пукаше.
Като дойдеш във Варна ела да те запозная с едни приятели, та да видим на тях кой какво ще им стори. "Нормалните" фьешанчета (предполагам за таквиз говориш) ако посмеят и копче да кажат отиват под ножа (в случая е машинка за бръснене в ръцете на един мой много добър приятел)

insanity_666
09-19-2008, 07:23
И тези групи които си ги изборил са упадъка на метъла.Виждам че слушаш и дет метъл като с това разговора ни приключва щото повечето хора които слушат подобен стил музика са дълбоко комплексирани и луди.Няма да се учудя ако ме чакаш довечера като се връщам от дискотека (опаа забравих че това е забранено понятие за подобни типове като тебе все пак там не пускат метъл) със сатър в ръка 8-) :razz:

(ок, последно, няма повече обещавам)
колко разбираш ти от метъл, че да говориш за упадък?!? не е тва темата, ама като полезна информация - упадъка на метъла са ХИМ и Евънесънс, да не говорим за ЛП - накратко гнусния комерс, който петни името на стиловете до които се доближава като цяло!
човека ти беше изброил едни от най-стойностните групи свирили някога. ДА, тежки са - сигурно твърде много за изнежения ти слух и психика, но все пак много много много по-добри и по-метъл от ХИМ примерно + всичко останало, което въртят на равно с Джъстин Тимбърлейк и т.н.
кажи ми колко хора слушащи дет и блек познаваш лично и отблизо? на базата на какво ги определяш като луди и комплексирани? или просто това е етикет, който получава всеки имал глупостта да не се поклони пред твоя гений?
и, да, с удоволствие ще те чакам пред дискотеката (да, представи си, знам какво е дискотека и дори съм влизала) със сатър или каквото докопам - все някой трябва да те избави от мъките ти, едва ли ти е лесно да бъдеш толкова тъп!!!

Слушай бе комплексирана гробарке такава.Имам толкова слушателски опит колкото ти не можеш и да си представиш.Едва ли някога ще слушаш толкова песни колкото аз съм слушал .Това че си комплексирана да слушаш един стил музика мене не ме ебе просто ми е смешно и жалко.Жалко ми е че се правите и на голямата работа подобни момичета а всъщност в себе си знаете че винаги сте отбягвани и пренебрегвани от момчетата за сметка на другите (по-нормални момичета).Ако ти казваш че имам изнежен слух и психика много се лъжеш.Това че слушаш там разни квичащи уроди които нямат нищо общо с музиката не означава че аз като не ги слушам имам изнежена психика а ти обратното.Тези групи изброените сте ги чували само ти и приятелчето ти.Аз слушам и се занимавам активно с музика от 7-8 годишен, както казах съм запален аудиофил и съм слушал много стилове но точно тези групи изброените не съм ги и чувал дори (освен Iron Maiden). И HIM и Еvanescence i Linkin Park са мнооооооого по известни и по добри.Гледай им концертите виж колко хора се събират,гледай клиповете в vbox и youtube виж колко пъти са гледани и харесвани.Просто говориш пълни ама пълни глупости че чак ме хваща яд.Познавам точно двама слушащи дет метъл хора (единия от Ямбол другия от Варна). И двамата са достатъчно луди (режат си ръцете и краката редовно защото гледката на прясна топла кръв ги възбуждала?!?) и са дълбоко комплексирани - не излизат никъде само по вечер и то на някоя забутана миризлива кръчма а който ги види ги плюе и ги гони да ги бие.Аз съм видял 2 и 200 не можеш да ми кажеш кое е вярно и кое не.С удоволствие те чакам пред дискотеката някоя вечер но ме съмнява че ще можеш да ми кажеш нещо в очите (то тука в един тиин форум много лесно да се говори). Какво остава пък да ми направиш нещо...

П.П: И метълите много си позволихте да обиждате и нареждате нормалните хора.Това адски много нерви.Тука в моя град ако някой метъл се направи на отворен в купом го бият всички.Така че си знайте мястото.Пепел при пепелта и прах при прахта...

да ти кажа, далеч си от истината за повече неща отколкото може да си представиш.
1. тези групи, за които стана на въпрос ги слушат много хора ... но малко от тях се занимават с форуми като този. те също пълнят зали и стадиони и то не по-малко от всички останали стилове (за съжаление не и в тази селска държавица обаче, това е вярно). и пак не мога да се съглася, че бройката хора на концерт показват дали е или не е добра групата. ако това, което слушаш не се изчерпваше с въртяното по радиото и телевизията, щеше да знаеш, че има много качествени групи (да речем от рода на Евънесънс с подобно звучене, но по-добри и, за съжаление, непопулярни тук)
2. аз също съм слушала немалко музика и немалко стилове. това че ми харесват 5, и съм достатъчно запозната да коментирам 1 не значи, че това изчерпва всичко, което някога съм слушала.
3. казва се "меломан", понятието аудиофил го чувам за пръв път, но пък някои села си имат свои диалекти, така че тук няма да споря.
4. комплексирана съм. ок. щом казваш. как бих могла да оспоря мнение на човек, който никога не ме е виждал дори на снимка?!? от някои момчета като теб може и да съм отбягвана, нз, за щастие никога не съм проявявала интерес към такива. достатъчно внимание получавам от тези, които ме интересуват.
5. щом познаваш точно 2ма човека от един тип не говори за всички. аз пък познавам 20 фьешънки и те са още по-комплексирани, злобни и (странно на каква основа) надути курви. има ли смисъл да продължаваме да си разменяме клишета базирани на никакви наблюдения?!?
и последно - нз как е в твойто село, но тук бой ядът отраканите боклуци като теб, които не знаят кога да млъкнат. това, че там сте мнозинство и минава номера не значи, че светът е ваш. най-добре е и ти да си научиш мястото и да не се буташ къде не ти е работата, защото се излагаш, пък и както вече казах, някъде в цивилизацията може ти да си изядеш боя.

anichkaaaa
09-19-2008, 07:52
Добре ве за какво става цялото това нещо тука ?!
Живеем в свободна държава , всеки може да слуша, да прави и да изглежда както си иска ! Аз ако искам ще си боядисам косата розово-червениково-зеленикава и никой НИЩО не може да ми каже за това, защото това си е МОЯ живот, МОЯТА коса и МОЯТ избор :) Ок , на някой това може да не му хареса, но какъв е смисъла да си изказва мнението като така или иначе няма да го слушам ? Според мене е тъпо , когато ти не харесваш да речем стил музика, както е в момента , да се опитваш да налагаш твоето мнение на другите . Както вече казах ние сме същества, които малко или много имат някакво сиво вещество , достатъчно за да си направят избора какво да слушат и как да се обличат . Адски е повърхностно да делиш хората според това.
Не знам , ако искате можете да продължавате този безмислен спор ама .. :x

random_guy1
09-19-2008, 08:50
Права си колежке.Бих си замълчал ако това създание не ме беше обидило.Просто не съм някой путьо и винаги отвръщам на удара дори и да не съм прав (в този случай съм).Не искам да се продължава този спор затова моля модератор да изтрие целия този спам който го направихме и да заключи темата (ако мисли че е нужно де)

Бе виж ся... то хубаво спориш за нещо, ама ти явно показваш едни доста повърхностни познания за обекта на спора - метъла. Едно е да кажеш, че "метъла съм го слушал и знам всичкия", ама като споменеш групи като Evanescence и Linkin Park до тях и става малко смешно, сеш' ли се... и пък да кажеш, че останалите метъл групи били някви крещящи, и не събирали стадиони... еми пак показва само твоята некомпетентност по въпроса (примерно чуй група като Symphony X и тогава поговори). И наистина държавата ни е селска, в отношение, че групи от световно известен ранг, които зад океана събират десетки хиляди, тук не могат да съберат 300 човека, че въобще да се проведе концерта. Мога да ти изброявам имена, ама нещо си мисля, че няма да си ги чувал.

Изобщо, не се дразни, че така реагират хората на изказванията ти, ама това твоето е все едно да твърдиш, че разбираш всичко от спортни коли, е, BMW и Mercedes ги разбираш до последния детайл, ама някой като ти каже Lotus или Bugatti , ти да се опулиш тъпо с фразата "тия к'ви са"... разбираш ме, надявам се.

И последно, да спориш и отвръщаш, дори когато не си прав, не е признак за "не-путьо-вност". Признак е за това, че си магаре (на мост)... приказката нали я знаеш :D

tvoqta__me4ta
09-19-2008, 09:07
Klishetata sushtestvuvat na bazata na istinata. Za jalost mnogo hora se samoopedelqt ot muzikata, drehite i imitaciqta na ostanalite. Nima tova vi haresva?

http://www.motherandspeed.com/stupidity/ugly-goth.jpg
http://img200.imageshack.us/img200/9050/chav8yh.jpg
http://narya.online.bg/chalga.jpg

Ne e li po-dobre tova 8-) :

http://googlegirls.files.wordpress.com/2005/12/stef3.jpg

sqka6 sus rozova pandelka 6te e po qka :D (nai gornata snimka)

TellMeYourName
09-19-2008, 09:14
Откога си търся някоя арна кораджийка :) Ако има някоя из форума да пише :booooomb:хахаха, нЕма :(

а за метъл разбирачите, да си гледат МТВ-то и да не се занимават(знае се кой визирам)

random_guy1
09-19-2008, 09:14
Айде казвай групи - щом не съм ги чувал са светновно неизвестни и само в сънищата ти ще съберат 1 стадион хора.

Айде.
Група 1: Fear Factory. Зад океана събират колкото си искаш стадиона хора. Свирили са на Ozzfest. Само да спомена, че това е колкото да напълниш цялата морска градина във Варна със хора и те да слушат групата.
В България щяха да идват, но концерта се провали, защото продали под минималната бройка билети (върти ми се 200-300 в главата)

Айде пак.
Група 2: Dream Theater. Зад океана също събират колкото си искаш стадиони. Тук събраха една заличка в София - НДК.

Айде пак.
Група 3: Slayer. Зад океана събират колкото си искаш стадиони, тук напълниха половин стадион тази година и то в Каварна.

Та сега, може ли с ръка на сърцето да кажеш "Аз тези и трите групи съм ги чувал, знам ги и даже мога да ти изброя любимите си албуми от тях"?

Ако имаш предвид това че съм инат - да такъв съм,какво да се прави характер...
Друго имах предвид. Поговорката принципно е, че по-умният отстъпва.

btw, само на мен ли ми се струва забавно, че тази разгорещена дискусия се води в подфорум "Секс"?

random_guy1
09-19-2008, 10:20
Чшш, темата си е много хубава, само дето има разни хора да я разводняват и затова върви към затваряне...

А ти, като фен на стойностната музика и не понасящ да му грачат сатанисти с пиърсинги, препоръчвам ти пак да 'оцениш' Symphony X: нито вокалиста им е сатанист, нито има пиърсинг, нито грачи. Всъщност, вокалиста на Linkin Park е този с пиърсингите, той действително грачи и всъщност е наркоман :)

TellMeYourName
09-19-2008, 10:24
имаш различна представа за метъл от моята, има много видове метъл дето
не се "грачи"

и така в крайна сметка да спреме с простотиите,всеки си има право да изглежда както иска...

по темата: не, не харесвам!

blood_dodo
09-19-2008, 11:12
Хм, LP не мога да ги слушам... Старите песни са им много добри, но откак вкараха онова рапиращо недоразумение...

Ще кажа само едно - we made it...

BloodyNight
09-19-2008, 11:46
земи ти прочети малко да видиш cradle of filth дет ли са. :shock:
по тая логика manowar са готик нали :razz:

Дани Филт (вокалиста и основател на Cradle of Filth) нееднократно е заявявал на интервюта че дет метъла е в кръвта му! Това тяхното за мен си е дет метъл!
Хайде гледай това (ама цялото!) и пак си помисли:

http://www.vbox7.com/play:652ca821
Cradle Of Filth NE sa death metal - predi bqha black metal (qvno ne pravi6 razlika mejdu death i black metal) posle stila im se promeni na extreem gothic
kato ne moje6 da opredeli6 stila na dadena grupa po zvu4eneto se raztursi malko v neta a ne govori gluposti !!!

beautiful_lass
09-19-2008, 12:05
mislia 4e tuk se razvihriat strahotni sporove za metala! :) az mislai purvo da govoria po temata gadjeto mi e lubitel na dead i black metal az na heavy metala!razbira se grupite koito slu6am ne se razprostirat samo v tozi diapazon! ne se obli4am s 4ernite bluzi na lubimi grupi makar 4e imam dosta no metalite opredeleno me kefiat v absolutno vseki smisul!ne mi se 4ete6e celia spor po gore no LP ne moga da go nareka metal makar 4e...kakto i da e!cradle sa death metal do kolkoto i az imam predstava ot tva det slu6am no da ne se pravia na goliamata razbira4ka! :) ;-) :smt109

Pagan_man
09-19-2008, 12:57
аз пък да ти кажа нещо, първо виж какви хора слушат лп и еванесънс, от 12 до към 16 макс. и как искаш да се пълнят стадиони като в тъпатани държава освен чалгата друга музика не се развива.
за детрок не съм чувал и нз ти от де ги вадиш тея информации.
Май за тебе метъла се свежда до грачещи сатанисти, от горе до долу в обици. (смешен си мойто момче) една група ен се определя от това колко хора събира на концерти и тн, щотото тея групи дето ти ги поддържаш са комерс, правят го за пари а не заради музиката като цяло и хората, и затова не се раздават въобще на сцена.
Пример металика доидоха и си изпяха нещата се едно са в звукозаписно студиио, друг приемр, руската пейган( езическа ) група аркона събраха мн по малко хора, но се раздадоха отвсекъде на сцената.
ето и дру пример меновар дето не си и ги чувал даже .
виж клипа колко ора имат.
http://www.youtube.com/watch?v=zRwG_Noz6Ww

TPAKTOPUCTA
09-19-2008, 14:16
падам си стига под яка да нямаш предвид такава която дига повече от мен от лежанка .... :D

Pagan_man
09-19-2008, 14:19
първо на първо ти друга дума освен орльо знаеш ли бе чифут.
откъде знаеш , че си нямам хал-хабер от живота, момче сиг съм по наясно в живота от тебе, поне знам какво сикам от него и как да го получа, и да не съм като другите ето ги интересуват колко мускули ще имат, кинти какви коли карат и подобни повърхностни неща.
интересувам се от окултини неща, митологии, история, чета фентасита, ницше (ако знаеш кой е той избощо).
затво гледай си живота и недей се мъчи да говориш на ората и да обсняваш неща с които не си запознат. като разпрявяш ,ч е знаеш мн за метъла кажи ми какво свирят manowar, kamelot, led zepelin, iron maiden, mottorhead, групи които не са сатанисти както ти обичаш да казваш и не се дерат, айде успех.

insanity_666
09-19-2008, 19:08
аз пък да ти кажа нещо, първо виж какви хора слушат лп и еванесънс, от 12 до към 16 макс. и как искаш да се пълнят стадиони като в тъпатани държава освен чалгата друга музика не се развива.
за детрок не съм чувал и нз ти от де ги вадиш тея информации.
Май за тебе метъла се свежда до грачещи сатанисти, от горе до долу в обици. (смешен си мойто момче) една група ен се определя от това колко хора събира на концерти и тн, щотото тея групи дето ти ги поддържаш са комерс, правят го за пари а не заради музиката като цяло и хората, и затова не се раздават въобще на сцена.
Пример металика доидоха и си изпяха нещата се едно са в звукозаписно студиио, друг приемр, руската пейган( езическа ) група аркона събраха мн по малко хора, но се раздадоха отвсекъде на сцената.
ето и дру пример меновар дето не си и ги чувал даже .
виж клипа колко ора имат.
http://www.youtube.com/watch?v=zRwG_Noz6Ww

Започва филма "Пълни Глупости" 2-ра част :razz:
Първо орляк такъв не си позволявай да ме обиждаш че да не ми влезеш в черния списък! Държавата нe ти е виновна че си комплексиран урод и слушаш само разни грачещи откачалки! Това което слушаш не е метъл защото метъла е вид музика а това не е! Дет рок = дет метъл то близко до акъла беее така го дават в този сайт, на чети орльо:

http://music.pop.bg/biography4089.html

Смешен си ти.Защо не покажеш една твоя снимка? Предполагам че си някакъв сополив металяга с дълга коса (като женичка) и с обезобразено от пиърсинги лице.Както виждаш аз няма какво да крия 8)
На такива като тебе един профилактичен бой всеки ден добре ще им се отрази.Тука във форума много ти знае устата но съм сигурен че на живо не би ми казъл и думичка просто защото знаеш какво ще последва нали? Та просто спри с този метъл ти казах писна ми едно и също да повтарям.Като се мислиш за прав ходи да ореш или да копаш на село и не ме занимавай! Комерс или не - важното е че ми харесват песните ми и не ебе въобще за какво свирят (във всеки случай не си прав че го правели само за пари). Просто ти си един доста заблуден комплексиран човек (пардон не си човек ти си некво уродче като Дани) който си няма хал-хабер от нищо в живота.На тебе ти е писано да бъдеш мачкан (не само по форумите). Затова замълчи....

такам, първо дет рок НЕ е равно на дет метъл. разликата от рок до метъл е меко казано голяма, но това явно са незначителни подробности, които, разбира се, ще простим на разбирач като теб. а и като гледам само сайта, от който черпиш информация, просто ти влизам в положението - не си ти виновен за заблудите, в които живееш явно.
с този "комплексиран урод" Pagan_man по-добре спри да се заяждаш и дай по-леко с квалификациите, защото всички групи, които ти изброява нямат НИЩО, ама разбираш ли какво значи НИЩО общо с грачещи откачалки и докато не ги преслушаш поне малко нямаш право да твърдиш, че изобщо слушаш и, още по-малко, разбираш от метъл!
хм, та за какво са ти снимки, ако не е тайна? дали е грозен или не, човека е в пъти по-интелигентен от теб, така че при всеки случай ти губиш. и btw, не нещо да те разочаровам, но ти ИМАШ какво да криеш.
метълите били луди и агресивни, а кой говори за профилактичен бой?!? ако не беше ТИ комплексирания тъпак сигурно щеше да намериш и по-добър начин да отговориш, нооо anyway ...
а определението ти за издухан е просто потресаващо. но пък обяснява защо метълите се цепим от обществото съставено от такива като теб. аз лично си искам правото да съм издухана комплексарка, но все пак с някаква обща култура и функциониращ мозък, не очевидно закърнял като твоя!

и понеже се интересуваше - от София съм. проблем?

insanity_666
09-19-2008, 19:31
Бих казъл че метълите сте мнозинство :D нормалните хора не може да сме мнозинство просто защото сме много повече от вас.

вие сте повече и затова не може да сте мнозинство?!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: аз ли не мога да чета или ти си много ама много по-тъп отколкото ми се струваше първоначално :razz: :razz: :razz:

Pagan_man
09-19-2008, 22:24
та ся айде кажи ми ти какво разбираш под жиота, коли, парцалки и кинти ли и тъпи руси кифли.
и що кво ше стане катос е заяждам с некой по форумите, просто се опитвам да обесня на някой че е в грешка и да не спори по тема в която не е запознат. и ето ти снимка доволен.
http://vampirefreaks.com/BloodMaster

thegodfather31
09-19-2008, 22:55
Типичния поджанр, който свирят поражда много дискусии и те са приемани и отхвърляни с еднаква сила от различни метъл общества, въпреки че напоследък изглежда са се спрели на симфоничен черен метъл със силно готическо метъл влияние. Звученето им се променя от суров, традиционен черен метъл до по-изчистени и продуктивни симфонични тонове.

Къде видя Death бе ?!
Много ти разбира главата иначе - ходи слушай Хим, LP и Ева ...
Когато групи като Мейдън,Металика,Менуор и прочие са пукали стадиони по шевовете, ти и изброените по-горе групи не сте били планирани ...

А по темата - ходя с металка от година и половина, имаме перфектна връзка и да - привлича ме ;)

Pagan_man
09-19-2008, 23:06
налапай , аз и insanity_666 това се оптваме да му го обясним от 3 страници некъде ам той си знае неговото.

spiderka
09-20-2008, 07:03
Е,айде и аз да не се мина..Според мен най-добре човек може да прецени ако е минал и през двата стила музика.Ония плитки клишета относно метълите за черния грим и тениските са като някой оръфан парцал,и за чалга-феновете се отнася тва.Ако за някои представата за живот са силната музика,жените и т.н.,за нас представата е далеч по-различна. Жалко е,че хората като мен и други съфорумници,които не поставят никое общество под общ знаменател,остават неразбрани.
А по темата: А аз съм метълка,но приятелят ми почва от Кристали,минава през Глория и стига до Металика.Тва мен ич не ме грее. 8) 8) 8)

3vR
09-20-2008, 07:26
е кажете? кефят ли ви метълки и бихте ли тръгнали с момиче, което слуша различна музика от вашата? Все пак сякви ги има :) 8-)

мени мъ кефът онеия с късити пули мрежести чурапи до кръстча и саму сутиен. ша къртя путки :grin:

insanity_666
09-20-2008, 07:49
Май ти ще го налапаш целия не аз (ебати ника :D). От моя източник на информация CОF съчетават няколко стила метъл единия от които е дет метъл (deathrock то се тая!) Цитирам:
"Стилът на грубата е обект на дебати още от създаването им. Някои го определят като мелодичен черен метъл, други като extreme gothic metal, защото съчетава елементи от готически метъл, готически рок и deathrock"
Пък и нали ти казах че слушам Металика (вероятно повече от тебе) кво ги слагаш :D
Казах че не претендирам да разбирам много от метъл но във всеки случай доказвам че и вие металяги такива си имате много малко хабер от подобна музика...

айде старата песен отначало - разликата между deathrock и дет метъл е огромна и не е се тая! че не разбираш от метъл вече стана ясно на всички и не, определено нищо не доказваш. всичко написано от металяги поне в последните 5-6 страници доказва, че разбираме достатъчно от това, което коментираме, за разлика от теб с твойте напъни да се правиш на умен.
я върви да се излагаш в някоя друга тема, че тук стана скучно.

Pagan_man
09-20-2008, 08:26
ся последно ти верваш ли си или не.

blood_dodo
09-20-2008, 08:29
Казах че не претендирам да разбирам много от метъл но във всеки случай доказвам че и вие металяги такива си имате много малко хабер от подобна музика...В началото друга песен пееше... Върти ми се нещо в главата за "аз повече метъл от половината метъли съм слушал, че и разбирам"...

anichkaaaa
09-20-2008, 08:30
Не усещате ли как се въртите в един порочен кръг и в един момент вече просто нямате с какво да се нападате ....

blood_dodo
09-20-2008, 08:35
Не усещате ли как се въртите в един порочен кръг и в един момент вече просто нямате с какво да се нападате .... Повторението е майка на знанието (и баща на затъпяването, но точно това не е на дневен ред :D )

insanity_666
09-20-2008, 08:57
Май ти ще го налапаш целия не аз (ебати ника :D). От моя източник на информация CОF съчетават няколко стила метъл единия от които е дет метъл (deathrock то се тая!) Цитирам:
"Стилът на грубата е обект на дебати още от създаването им. Някои го определят като мелодичен черен метъл, други като extreme gothic metal, защото съчетава елементи от готически метъл, готически рок и deathrock"
Пък и нали ти казах че слушам Металика (вероятно повече от тебе) кво ги слагаш :D
Казах че не претендирам да разбирам много от метъл но във всеки случай доказвам че и вие металяги такива си имате много малко хабер от подобна музика...

айде старата песен отначало - разликата между deathrock и дет метъл е огромна и не е се тая! че не разбираш от метъл вече стана ясно на всички и не, определено нищо не доказваш. всичко написано от металяги поне в последните 5-6 страници доказва, че разбираме достатъчно от това, което коментираме, за разлика от теб с твойте напъни да се правиш на умен.
я върви да се излагаш в някоя друга тема, че тук стана скучно.

Така лиии я ми кажи тогава една група която изпълнява "deathrock" :razz:
Гоже Босподи колко мъка има по тоя свят 8-) дет рок ?!
Единственото което доказахте е колко малоумни и комплексирани сте ;)
И като съм ти скучен защо се занимаваш с мене а не ходиш да си пишеш глупостите в някой метълски форум?

deathrock е жанр много близък и често бъркан с gothic rock/metal. признавам, че не съм много наясно с него и от скоро се интересувам точно от това, но, ако има някой по-компетентен да ме поправя, нп (теб не те броя,така че трай)
искаш групи - започни с Bloody Dead & Sexy и, понеже 1000000000000000% не си ги слушал, ето ти линк http://uk.youtube.com/watch?v=b88_A3MIP28&feature=related
някой беше казал, че deathrock e и Christian Death, Chants Of Maldoror също са някакъв gothic-wave/deathrock ...

а ето ти за сравнение дет метъл - Cannibal Corpse (http://uk.youtube.com/watch?v=fTpQOZcNASw) , Hypocrisy (http://uk.youtube.com/watch?v=jZHpPZkN0rw&feature=related), Morbid Angel (http://uk.youtube.com/watch?v=Xv2uKUygbVM&feature=related), Benediction (http://uk.youtube.com/watch?v=vIoAM7WYk9U) ...

и понеже от тук тръгна всичко - Cradle of Filth - http://uk.youtube.com/watch?v=gCSqHxxhpcA&feature=related

anichkaaaa
09-20-2008, 09:16
Добре щом казвате не разбирам от метъл.Хора от форума започнаха да ми пишат ЛС да не се занимавам с вас защото много съм им паднал в очите след като рaзбрали че се занимавам с метъл и подобни хора като вас.Затова спирам до тука, не заради друго.Точка на спора от моя страна!

ЕВАЛА !!! И нали знаеш, че по-умния отстъпва ;) Иначе щеше да стане като оная приказка за двете козленца на моста :D

blood_dodo
09-20-2008, 16:31
Добре щом казвате не разбирам от метъл.Хора от форума започнаха да ми пишат ЛС да не се занимавам с вас защото много съм им паднал в очите след като рaзбрали че се занимавам с метъл и подобни хора като вас.Затова спирам до тука, не заради друго.Точка на спора от моя страна! Това мнооого ме съмнява :D Като гледам където и да се изкажеш "компетентно (особено пък за жените) и всички почват да те нареждат. Не знам, може пък да си почнал да дълбаеш дъното на поносимостта :razz: :razz: :razz:

ForgotN
09-20-2008, 16:36
Добре щом казвате не разбирам от метъл.Хора от форума започнаха да ми пишат ЛС да не се занимавам с вас защото много съм им паднал в очите след като рaзбрали че се занимавам с метъл и подобни хора като вас.Затова спирам до тука, не заради друго.Точка на спора от моя страна!A taka ne mi povtarqi gre6kata :)

blood_dodo
09-20-2008, 18:54
Ако пожелаеш, ще се видим. Но ти обещавам, че на Мен, нищо няма да ми стане. А за тебе... е, ако не се държиш както в последния си пост, предполагам, че ще си изкараме добре.

DiTeraNNo
09-20-2008, 20:21
Чак другото лято? :oops:

Abigoria
09-20-2008, 20:24
Ако пожелаеш, ще се видим. Но ти обещавам, че на Мен, нищо няма да ми стане. А за тебе... е, ако не се държиш както в последния си пост, предполагам, че ще си изкараме добре.

Буууу уплаших се да не ме бие един метъл 8-)
Дай боже да се видим другото лято във Варна...

Забавно жалък си, пикльо :D

SpOrTs_GiRl
09-20-2008, 22:11
:razz:

random_guy1
09-21-2008, 00:31
... че таман съм в доста гадно настроение ?!

Що бе, дрогата ли ти свърши...

пък и нали за тебе живота беше купони, мацки, туй-онуй, кво си губиш времето в тоя форум не мога да те разбера :D

Въпреки интересната тема, явно трябва да бъде затворена - моля модераторите да тряснат катанецО :o

mesmerize
09-21-2008, 05:52
Хаха :) абе хора .. я погледнете профила на NeNoRMaLNiKa в аха :) на какво ви мяза. Лично на мен - Ямболски бек (ако тук в Несебър се появи някой като него, честно, не знам каква ще бъде реакцията ... но определено биха го изкарали "сиганче") :) мега чалгар.
А относно другите - е *деа* какво значение има как се облича, какво слуша, какво яде, как го яде, защо го яде, дали има косми на гърба и тн.
Обичаш ли го? - обичаш го ... тогава приемаш недостатъците и не ти пука другите какво говорят. Ставате смешни. Мое лично мнение - харесвам метълки, харесвам и чалгарки, а също така и наркоманки. Е и? Ако някой тръгне да ме пита защо съм спал с наркоманка - защото искам БЕ. Това си е моя работа. Както някои от съфорумците твърдят, че слушат "див" хаус и не взимат наркотици - е айде моля ви ... едното не върви без другото. Както на рок концерт не върви да не си пийнал поне 2 бири, така и на хаус парти не върви да не си взел една амфетка или изпушил един "пушилист"
Извинявам се на момченцето с късите крака за нападката (NeNoRMaLNiKa), но такива като теб, които си мислят, че светът е техен .... :?
Все пак сме тук да споделим, а това дали другия го възбуждат чалгарки или металки или пък дори и коне си е негова работа.
Пийс брадър! :-P

blood_dodo
09-21-2008, 06:45
Оф, ама ти сериозно ли си вярваш какви ги ръсиш? :razz:
Страх, хора, страх! :razz:

Е, какво да се прави, и такива като теб ги има, даже не малко. Но има и хора, които да ви поставят на мястото ви. Ако не го намериш, другото лято, ако дойдеш до Варна, ела, да ти го покажа. Ще си поговорим. Па може и да се посбием малко 8-)

mesmerize
09-21-2008, 07:26
Оф, ама ти сериозно ли си вярваш какви ги ръсиш? :razz:
Страх, хора, страх! :razz:

Е, какво да се прави, и такива като теб ги има, даже не малко. Но има и хора, които да ви поставят на мястото ви. Ако не го намериш, другото лято, ако дойдеш до Варна, ела, да ти го покажа. Ще си поговорим. Па може и да се посбием малко 8-)

Ямбол кво искаш :) като чуеш това име какво ти идва първо на акъл - циганчета и чалга :) и мазни - премазни гюбеци :)
А и едва ли са били несебърлийчета както каза ти, защото престоят ти в Несебър или Сл.Бряг щеше да се съкрати драстично :) 8-) Явно си бил с добро поведение, че такива в дискотеките много много ... :) никой не ти е казал нещо, защото си си седял на столчето, гледал си отдалече мацките и си си мислел, че си ВИП :D
Надявам се да не ме забравиш като дойдеш пак в Сл.Бряг да работиш нали си чувал за чувството ни за хумор т.е да не те намерят някоя сутрин върза гол за някои стълб в центъра на Сл.Бряг, защото и това е ставало с някои индивиди от НЕбългарски произход :razz:

mesmerize
09-21-2008, 07:55
Добре господарю....
Аз като рапър бих казал, че рапърките ме възбуждат най-много така че хайде енд оф топик :D :D :D :D :D :D :-) :-) :-) :-)

Hansi
09-21-2008, 07:56
Симпатизант на политическа партия АТАКА.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!
Селяк,на Атака не и трябват селски педали като тебе.Само заради това не си ми симпатичен.През кура ми е кво мислиш за метъла,и че курвичките като разбрали,че се интересуваш от метъл са ти се разсърдили.Аре на кафево,и не се занимаваи с неща които не са ти работа.

Hansi
09-21-2008, 08:20
Представям си какъв е областният координатор.Да не е някое зоофилче,и такъв имаше.Затова се махнаха БНС.След като одобряват сладури като тебе не отиват на добре нещата.А да,Ямбол е цигански град и при последното ми ходене по работа тва не се беше променило.
Пп:интересно ще е ако ми кажеш на живо хомосексуален плъх.

insanity_666
09-21-2008, 08:35
Това че нося само скъпи дрешки (който ти през целия си живот никога няма да можеш да си позволиш) не ме прави чалгар.Само пръстена и ланеца ми струва колкото цялата мизерна дупка в която живееш.И еи нищожество - почти цяло лято бачках в Слънчев Бряг и редовно отскачах на дискотеки и във Влас и в Несебър.Бъди сигурен че нямаше човек който да ми каже нещо и си правех каквото си искам.В Несебър по-изтръпнали типове няма.Я поразпитай как едни момчета от Ямбол счупиха главата на няколко несебърлии в тяхна дискотека и никои не им каза нещо.Просто сте такива убитаци там че ме напушва смях

браво бе, с тва ли намери да се хвалиш?!? btw колко скъпи са "марковите" дрешки у ваше село, че ми стана интересно кой какво не може да си позволи? и всъщност на кой тук му пука за това колко пари имаш?
голямото самочувствие изкара, браво! типичния селски комплексар, чиито родители изкарват рекордни за селото (ааа, извинявай, градчето!) заплати от порядъка на колко - 300-400лв? и вече си си повярвал, че светът е твой! що не се разходиш до София да те видим тука кой ще те остави да си правиш каквото искаш, а?!? или може би на теб не ти стиска да си излезеш от своята дупка :?
но иначе няма проблем, ти продължавай да се имаш за големия мъж - аз отдавна не се бях смяла така, благодаря ти!
ей заради такива като тебе предпочитам гнусните, бедни, издухани метъли - те поне имат някаква сравнително зряла, адекватна ценностна система, а не се опитват да избиват комплекси хвалейки се ланци и парцалки.

mysterious93
09-21-2008, 09:39
абе вие още ли се карате :D и кво лошо има да харесваш "яки металистки" нали са "яки" що да не ги харесваме :D

П.П онова изказване от софиянката мн ме издразни..това че сме(или поне аз :-D )от по -малко градче не значи че с нещо ни превъзхождате.Нищо лично просто такива изказвания мн не ми се нравят :-D

random_guy1
09-21-2008, 12:22
П.П: В един друг форум на който съм модератор имаше подобни типове - металяги които възхваляваха метъла и считаха че всички хора които не носят черни дрехи,кубинки и сатанински аксесоари са комплексирани и тъпи.Е накрая след като ги наредих хубавичко им ударих по един ритник и ги пратих за БАНани с предупреждение че другия път ако се върнат ще бъдат баннати отново (този път по IP)

Скии са. Начи нещо не ми се връзва, щото аз съм металяга, ама не считам хората, които не са черни/с кубинки/сатанисти за НЕхора. Всеки човек си е за себе си и облеклото му има много малко отношение. За сметка на това, ти ЯВНО считаш, че всички метъли ходят с въпросните атрибути. Да видим ся... аз ходя с дънки, бяла фланелка/ризка, маратонки, къса коса. В колата ми често дрънчи джаз.

Та сега, можеш ли ми обясниш кой от двама ни е в грешка, че аз нещо се чудя :-o

mysterious93
09-21-2008, 12:49
П.П: В един друг форум на който съм модератор имаше подобни типове - металяги които възхваляваха метъла и СЧИТАХА ЧЕ ВСИЧКИ хора които НЕ носят черни дрехи,кубинки и сатанински аксесоари СА КОМПЛЕКСИРАНИ И ТЪПИ.

Скии са. Начи нещо не ми се връзва, щото аз съм металяга, ама не считам хората, които не са черни/с кубинки/сатанисти за НЕхора. Всеки човек си е за себе си и облеклото му има много малко отношение. За сметка на това, ти ЯВНО считаш, че всички метъли ходят с въпросните атрибути. Да видим ся... аз ходя с дънки, бяла фланелка/ризка, маратонки, къса коса. В колата ми често дрънчи джаз.

Та сега, можеш ли ми обясниш кой от двама ни е в грешка, че аз нещо се чудя :-o

до колкото разбрах не е баннал всички металяги във форума в който е модератор а само тези които си мислят че всички други са комплексирани и тъпи..няма лошо да слушаш даден стил ,но не е нужно да обиждаш другите(а има металисти които правят така..особено кат се разпалят на тема метъл :-D )

blood_dodo
09-21-2008, 14:00
Гледай да не омекнеш дотогава...Обещавам ти че няма. Ще бъде... забавно. Поне за мен де. Ти ако се държиш прилично няма да се налага да те връщаме в колетче до Ямбол. 8-)

Pagan_man
09-21-2008, 14:19
а я ми акжи само какво разбираш под сатаниски атрибути.

Hansi
09-21-2008, 16:38
Представям си какъв е областният координатор.Да не е някое зоофилче,и такъв имаше.Затова се махнаха БНС.След като одобряват сладури като тебе не отиват на добре нещата.А да,Ямбол е цигански град и при последното ми ходене по работа тва не се беше променило.

Областния кординатор на партия АТАКА в Ямбол е г-н Георги Зафиров.

http://yambolnews.net/archive/20070830/INTER.htm

И дупе да ти е яко ако си позволиш още нещо да кажеш по негов адрес.Просто имаме клонове във всички градове както и младежка организация затова си прави сметка.Всяко нещо което казваш от сега нататък се следи под око затова се въздържай от подобни изказвания.А за БНС там работите са други, там също ще ядеш голям хуй ако си позволяваш да говориш глупости.Подобни жалки типове като тебе на който им знае устата само зад клавиатурата а в живота са пълни нули ги презирам.И на мене ще ми е интересно да ти кажа хомосексуален плъх на живо! Би ли ми казъл от кой град си - адрес нещо такова?

П.П: Не забравяи че ако ми скимне мога да попитам администратора на сайта и да ти разбера веднага IP-то!
Сладур,само не ме плаши,знам много добре как стоят нещата и не мисля че има нужда от заплахи.Не съм конкретизирал,Зафиров го знам и както ти каза преди е стабилен човек.Тва за следенето,младежките организации и филми даже не мисля да го коментирам.Я обясни разбирачо(на лично съобщение),как стоят работите с БНС само тва не ми стана ясно.Расате ви храни където ви хване.Аре да не тормозим хората с тоя спор,ако имаш да ми кажеш нещо на лично пиши.

Delux@BG
09-21-2008, 18:47
По темата:

ДА, защото и аз слушам такава музика :) :smt002 http://picbg.net/u/23793/19003/204511.gif

Evanescencefan
09-21-2008, 18:51
http://www.picvalley.net/u/1239/1002652674.JPG
http://www.picvalley.net/u/864/1390780424.JPG

kajete mi 4e e grozna :smt075 Simone e mn krasiva :-) NeNoRMaLNiKa :? ne si nared s onova sivoto ve6testvo !

blood_dodo
09-21-2008, 19:12
Предлагам да спрем вече.
Аз лично съм доволен от спора, който се оформи. Но, виж, никой с нищо не те е заплашвал, м? Само дето... Наистина давай я по-скромно, защото винаги ще се намери някой, който да покаже на другите къде им е мястото и кога са прекалили.

random_guy1
09-22-2008, 14:36
Къде да се скИИя :D не мисля да се крия от никой най-малко от тебе.Ми значи не се вместваш в понятието метъл.Метъл означава човек който слуша само метъл и се облича така.И по кво се определяш че си металяга? То и аз забивам на метъл често ама не съм метълист 8)

Не съм казвал да се "скриеш", казах да "скиваш". Не съм имал желание да те заплашвам. Дефиницията ти за метъл е доста неточна. Според мен, правилната е, че метъл е човек, който слуша ПРЕДИМНО метъл и СЧИТА, че в този стил преобладава стойностна музика. За сравнение, можеш да си с черни дрехи, обувки и пиърсинги, без да си въобще метъл - може да си някакъв сектант или просто психопат - музиката няма отношение.

Pagan_man
09-22-2008, 22:16
но явно той не го разбира.
като гледам твмата направо ми дожелява.

mesmerize
09-23-2008, 11:34

Областния кординатор на партия АТАКА в Ямбол е г-н Георги Зафиров.

http://yambolnews.net/archive/20070830/INTER.htm

И дупе да ти е яко ако си позволиш още нещо да кажеш по негов адрес.Просто имаме клонове във всички градове както и младежка организация затова си прави сметка.Всяко нещо което казваш от сега нататък се следи под око затова се въздържай от подобни изказвания.А за БНС там работите са други, там също ще ядеш голям хуй ако си позволяваш да говориш глупости.Подобни жалки типове като тебе на който им знае устата само зад клавиатурата а в живота са пълни нули ги презирам.И на мене ще ми е интересно да ти кажа хомосексуален плъх на живо! Би ли ми казъл от кой град си - адрес нещо такова?

П.П: Не забравяи че ако ми скимне мога да попитам администратора на сайта и да ти разбера веднага IP-то!

Виждам, че още продължавате по темата БРАВО! Пич много си зле ... та другото и кво като ти каже от кой град е? Какво ще стане? Такива заплахи само у ваше село, а другото откъде на къде администратор ще ти дава ip? Много си ми странен .... като ми се правиш на разбирач. Плаващо IP чувал ли си за такова животно. И ако му разбереш ip адреса какво оттам нататък. Нали следващия път като конектне ще е с друго :) то така се разбира истински адрес само по IP айде моля ти се тези неща само на децата, които може да ти се вържат ги приказвай.
:shock:

Hansi
09-23-2008, 13:04
Виждам, че още продължавате по темата БРАВО! Пич много си зле ... та другото и кво като ти каже от кой град е? Какво ще стане? Такива заплахи само у ваше село, а другото откъде на къде администратор ще ти дава ip? Много си ми странен .... като ми се правиш на разбирач. Плаващо IP чувал ли си за такова животно. И ако му разбереш ip адреса какво оттам нататък. Нали следващия път като конектне ще е с друго :) то така се разбира истински адрес само по IP айде моля ти се тези неща само на децата, които може да ти се вържат ги приказвай.
:shock:
Споко аз му казах от къде съм,не ми е идея да се крия :)
Пп: с реално IP съм,btw тва за плаващото е вярно,незнам как си ял банове като ти се сменя при всеки конект(към ненормалника)[/i]

Pagan_man
09-23-2008, 13:06
първо ако админа ти даде ип , ще е нарушение на анонимноста, и закона за зашита на личните данни.

insanity_666
09-23-2008, 17:56
[не-ми-обръщайте-внимание] а аз мислех, че е невъзможно да се отдалечим още повече от темата :lol: [/не-ми-обръщайте-внимание]

DeepWithin
09-23-2008, 18:35

Ми, май нищо не харесах.

spiderka
09-23-2008, 20:13

Ми, май нищо не харесах.

абе,еи п**ка майна,нищо стойностно няма вече.Сори,че се изказвам така,но са малкото,които могат да преценят правилно. +1...

dexterbg
09-24-2008, 08:21
Здравейте Приятелки,
Аз не обичам метълки... не ми допадат принципно, но има някои доста добри...

BonB0n4e70
09-24-2008, 14:27
am az s1m met1lka kufeq v kavarna mn s1m luda i si4ki mom4eta s koito s1m hodila do sega sa nqmali ni6to protiv

badboy94
09-24-2008, 14:58
e bih trugnal de ama samo da ne e 4algarka ....... a ina4e metulkite momi4eta sa malko sme6ni ina4e ako e gotina za6to ne ;]

spiderka
09-24-2008, 17:15
spiderka - на мен ли викаш путка майна бе клошарке 8)

първо,не съм никаква,ако съдиш по аватара ми,второ отнася се като цяло..не ме нападай :-o

aniezina
09-24-2008, 18:47

Еми да ти кажа, аз голяма разлика не видях, а и да наречеш това емо метълка си е чиста обида към метълската гилдия(мен лично ме обижда).
А и не смятам, че първата приспада към типа за който я определяш :?

mysterious93
09-24-2008, 19:06
e bih trugnal de ama samo da ne e 4algarka .......

що?да не сме заразни? :D вярно че има големи гивизета но... 8-) има и по нормално :-D

spiderka
09-24-2008, 20:34
то,попринцип ако се заговорим...злоба,злоба..тц ама хората,които имат мозък в главите си,няма да си вадят изводи за това,дали тоя Емо,оная Метълка или па оная Чалгарка са свестни хора.За мен това за предрасъдъци. NeNoRMaLNiKa, кефиш ме :grin: :grin:

Jormungandr
09-24-2008, 20:51
NeNoRMaLNiKa, пич, ако тва емо го наричаш метълка много бъркаш. Най-малкото тва, което слуша, е само жалко подобие на метъл и рок.

По темата: зависи изцяло от момичето. Ако се трупа с грим и се глези, независимо от стила музика, който харесва, е, това не ми харесва.
Ако е естествено красива и вътрешно и външно, няма да има значение какво носи, защото ще изглежда добре във ВСИЧКО.
И, с риск да цитирам други потребители: Стереотипи яко SUCK

A, и относно тва:

Метъл означава човек който слуша само метъл и се облича така.И по кво се определяш че си металяга? То и аз забивам на метъл често ама не съм метълист 8)

Всъщност метъл означава музиката метъл, а точно метъляга е човекът, който я слуша. Лично според мен (специално относно музиката) човек е такъв, какъвто сам се определя. Аз примерно като съм рокaджия, и като ми е студено, си обличам коженото яке и си пускам косата, за да ми топли ушите. Веднага некфи "яки" хора почват да ме сочат и да си шушукат "вижте го тоя гаден метъл". А пък аз кво - дреме ми на г*за. Ако трябваше да се водя по тяхното мнение, трябваше да съм облечен целия в розово и да нося сини лещи, да съм изрусен и да имам повече грим от момичешкия състав на "групичката" им. Ама не. Затва цветната(!) тениска и дънките.

Евалата на хората, които са такива, квито са, слушат квото им скимне и не се срамуват да си признаят. Чалгар ли, метъл ли, рапър ли - ако си себе си, сички ше те харесват.

До всички дето говорят преди да мислят: стереотипизирането не ви прави готини, а жалки.

Преди да тръгнеш да определяш някой, както се казва, изяж един чувал сол с него, пък тогава го съди. Капиш?

JoROCK
09-24-2008, 21:18
NeNoRMaLNiKa, пич, ако тва емо го наричаш метълка много бъркаш. Най-малкото тва, което слуша, е само жалко подобие на метъл и рок.

По темата: зависи изцяло от момичето. Ако се трупа с грим и се глези, независимо от стила музика, който харесва, е, това не ми харесва.
Ако е естествено красива и вътрешно и външно, няма да има значение какво носи, защото ще изглежда добре във ВСИЧКО.
И, с риск да цитирам други потребители: Стереотипи яко SUCK

A, и относно тва:

Метъл означава човек който слуша само метъл и се облича така.И по кво се определяш че си металяга? То и аз забивам на метъл често ама не съм метълист 8)

Всъщност метъл означава музиката метъл, а точно метъляга е човекът, който я слуша. Лично според мен (специално относно музиката) човек е такъв, какъвто сам се определя. Аз примерно като съм рокaджия, и като ми е студено, си обличам коженото яке и си пускам косата, за да ми топли ушите. Веднага некфи "яки" хора почват да ме сочат и да си шушукат "вижте го тоя гаден метъл". А пък аз кво - дреме ми на г*за. Ако трябваше да се водя по тяхното мнение, трябваше да съм облечен целия в розово и да нося сини лещи, да съм изрусен и да имам повече грим от момичешкия състав на "групичката" им. Ама не. Затва цветната(!) тениска и дънките.

Евалата на хората, които са такива, квито са, слушат квото им скимне и не се срамуват да си признаят. Чалгар ли, метъл ли, рапър ли - ако си себе си, сички ше те харесват.

До всички дето говорят преди да мислят: стереотипизирането не ви прави готини, а жалки.

Преди да тръгнеш да определяш някой, както се казва, изяж един чувал сол с него, пък тогава го съди. Капиш?

+1, адашът е прав :P

DiaboliC
09-24-2008, 21:49
За това сте прави, че ПОНЯКОГА (зависи как е сложен) ченият грим стои добре.
Просто съм привърженичка на естественото и избягвам тъмния и неестествен грим.
По - принцип си слагам само спирала и гланц, понякога дори лек руж и сенки, но това е рядкост.
Все пак съм на 16 години, нема да тръгна като 30 годишна жена.
А пък това, че слушам чалга нищо не значи.
И по - комерсиалният хаус ми харесва, който е с вокал, това не ме прави наркоманка или друсалка някаква.
Приятелят ми е луд на тема хаус, но не се друса.
А сега кой кого слага под общ знаменател ....

Не се сдържах да питам: Какво е "неестествен" грим? И ако има "естествен" грим, то спиралата, гланца, лекия руж и сенките, такъв ли са?
А колкото до мита за метълките с черния грим, кубинките и т.н. има и такива, но повечето са си най-нормални момичета и доста от вас няма да повярват колко красиви има сред тях.....Мен лично не ми пука каква музика слуша момичето, ноооо понякога наистина предпочитам метълки....

Overwhelming
09-24-2008, 22:19
Боже.. стилни въпроси huh

Adurna
09-25-2008, 10:02
NeNoRMaLNiKa написа:

Тая ако е метълка,аз съм картоф :grin: Горното е неква гнусна чалгарка,второто-псевдо емо.Мен пък си ме възбужда да си слушам метъл :oops: Marilyn Manson-Tainted love цепи просто. :P
ПП:Не харесвам супер яко позьорско метълско.Аз си ходя като цивилна :D

blood_dodo
09-25-2008, 10:51
И дори да е така какво лошо виждате в чалгарките? За разлика от вас те държат на външния си вид и се обличат стилно и в крак с модата.Ако това за вас е лошо значи не сте наред.Проблема е във въпросната "мода". Която според нас е меко казано идиотска.
И стига си повтарял че не били държали на външния си вид. Вярно, има и такива, но повечето не са.

Hansi
09-25-2008, 11:16
Тебе не може,някой друг може(мен примерно:) ).Всеки с вкуса си,в тоя спор нема грам смисъл.

blood_dodo
09-25-2008, 11:17
Позитивни мисли от рода "Ох, тая ще я скъсам ако ми падне" ?
Не мисля че на момиче с малко мозък му харесва всеки срещнат да точи лиги по нея или при разговор погледа да му е забит 20 градуса под нивото на очите й?

PiruBloodz
09-25-2008, 11:36
МЕТАЛИТЕ СА ГНУСНИ! НА КАЛЕ!

blood_dodo
09-25-2008, 11:40
МЕТАЛИТЕ СА ГНУСНИ! НА КАЛЕ!Чалгарите, емотата и фьешаните са гнусни. И? Върви се гръмни някъде.

PiruBloodz
09-25-2008, 11:42
първо теб ще гръмна, гнусен метъл..

blood_dodo
09-25-2008, 11:43
първо теб ще гръмна, гнусен метъл..Добре - каквото и да си ти :D Приличаш на хейтър/ка, ама по-скоро си просто глупава, заблудена душа.

PiruBloodz
09-25-2008, 11:45
скейтър съм, някви проблеми?

blood_dodo
09-25-2008, 11:46
Което само доказва че и сред нормалните хора се крият всякакви.

Т.е ако ще стериотипизираме - то ти трябва да си някое рапе? Познах ли?

PiruBloodz
09-25-2008, 11:46
йей и ти си от варна :razz: :)

Pagan_man
09-25-2008, 11:50
абе лил гъз ли си , я траймалко селяк.
що ти си скейтър, и живееш у гетото нали. :lol:

PiruBloodz
09-25-2008, 11:52
във вас живея за да чукам всеки ден майка ти! :booooomb: гъз ще викаш на сестра ти, че и без тва на нищо не прилича :booooomb:

Pagan_man
09-25-2008, 11:55
самод ето немам сестра ама тва е друга тема.
та като не те кефят металки, напиши го веднуж ис тига си ръсил на ляво и на дясно простотии, рапе смешно.
оди си карай дъската некъде , пуши коза и не се обаждай мн мн.

PiruBloodz
09-25-2008, 11:57
ще ходя ама ти по-добре "оди" на даскало, че малко трудно ти се разбира езикът на писане..

aniezina
09-25-2008, 13:38
Естествено че ти като момиче ще кажеш обратното,женската злоба край няма :-DТук мога да поспоря, доста добре оценявам женската красота и сексапил когато го видя :)

По горното ти мнение също мога доста да споря. Метълка съм но никога не съм се заяждала със гореизброените(чалгари, фешъни, рапари и т.н.) Даже е имало случаи когато те се заяждат с мен. Още повече, че не е никак правилно(а и не показва висок интелект) да поставяш група хора, обединявани от стил музика или начин на обличане(на пример) под общ знаменател, и да им преписваш едни и същи качества и манталитет. Дори би било глупаво. Със същата тежест, аз мога да кажа, че прекомерното слушане на чалга и друсане на телеса може да доведе до затъпяване :)

aniezina
09-25-2008, 13:53
Аз съм мъж и доста по-добре от тебе мога да оценя женската красота и сексапил.Аз не говорех конкретно за тебе а за всички метъли защото ми се набива на очи че в някой теми доста си позволяват да нареждат чалгарите,метълите,рапърит е и т.н.
И да - мога да поставям всички метъли под общ знаменател защото то се вижда кои се цепят от нормалното общество,образуват си групички и се събират само със себеподобни.Това при фешъни,чалгари,рапъри и при други не можеш да го видиш! Единствено метълите се дистанцират което не е нормално.Относно оценяване на женската красота ще замълча, но далеч не си прав.
И не-не можеш да ги поставяш под общ знаменател, разбери, че е дебилско и ограничено и говори лошо за теб. Препоръчвам ти да не се изказваш така крайно. И явно просто не познаваш метъли, за да говориш така. Аз въобще не се цепя то колектив или нещо от сорта(въпреки, че аз повече клоня към готизъм от колко към метъл но това не е важно) Виж, ако говориш за сатанисти или дяволопоклонници това е друг въпрос. В класа ми има поне 4 метъла, и всичките са супер печени хора, и страхотни приятели. Просто си в ужасна грешка, която аз нма да се опитвам да поправя, просто защото не ме интересува мнението ти по тази тема. Ще ме заинтригува мнение на човек който е компетентен по дадения въпрос, по други теми може да си много вещ и да съм много съгласна с теб, но по тази си пълна трагедия и невежа.

blood_dodo
09-25-2008, 14:04
Абре, Ненормалник... Ти имаш умствен потенциал. Защо обаче се държиш като кон с капаци? Как не можеш да видиш колко ГРЕШНО е всичко, което олицетворява този колектив?! И че може би нормалните сме ние, дето наблюдаваме и оценяваме, а хората ни се смеят.
Толкова ли е далеч от ума ви, хора, тази идея? За кое е правилно и кое - грешно??

aniezina
09-25-2008, 14:10
Факт е че си една от готините метълки тука във форума (ако въобще можеш да се наречеш метълка както ти спомена).Ще го приема акто комплимен и ще прекратя спора, но искам само да ти кажа, че стила музика не те определ като човек, вярно, показва предпочитания но не те прави личност.

П.П.: Ако метъли наричате хора слушащи по-твърда музика-такава съм, но ако за вас "метъл" означава одърпан, и зле миришещ индивид, далеч съм от метъла. Абе май съм готичка слушаща метъл. Ох работата е там, че и аз не знам каква съм! Подволите!

Captain Farrell
09-25-2008, 20:12
Абре, Ненормалник... Ти имаш умствен потенциал. Защо обаче се държиш като кон с капаци?/me bows

swift321
09-25-2008, 20:16
не бих казал,че ме възбуждат :D някой са по скоро отвратителни :grin:

anonimen88
09-25-2008, 20:29

Абе има доста, коита са си много готини момичетата, просто не ги виждате.

L0LiPoP
09-26-2008, 04:09
К'во лошо има в черното?! :-o Много е секси даже! ;)

london
09-26-2008, 07:03
Доста интересни нещица видях по - горе виж ся аз на 21 М , кефят ме много да умирам си да срещна такова момиче защото : 1-во ще е с реална представа за живота , 2-ро себеподобните накъртват яко в смисъл йерархията при нас "металите" е мн по различна от колкото при всички останали видове/стилове музика , който каже че музиката не влиае на настроението или на начина на мислене на дадения човек просто да хване "най - тъпия кухненски нож у тях и да се избави от безсмисления си живот "
Можем да обсъдим и темата , понеже колегата/ката по горе поздрави с някава чалга , ще кажа следното : "май не се развиваш правилно" , сега ще кажа защо и за жалост не си само ти ! ! !
1-во *чалгата* не е толкова АВТОРСКА музика било на текстове или изцяло като музика (макар за мен да не е Музика : един постоянно повтарящ се разкривен на пулта МОТИВ) , почти няма БГ чалга песен която да не наподобява или да не е 1 към 1 с някоя турска,гръцка,македонска или сръбска певица или певец . В България всичко е взаимствано от тук от там , ако става дума за чалга !
2-ро Във чалгата какви са текстовете , никакъв реален било житейски смисъл или някакав ДруГ , просто няма смисъл нз как ти е кеф да праиш разни нещица докато слушаш нещо от сорта на : "обичай ме искам твойте раце" , това реално ако е послание си е за ЕБАТИ комплексарите , само давам пример нищо лично към никой нямам всеки си избира с какво да се занимава или как да живее.
3-то Самите ТЕКСТОВЕ на чалгата се пее за СЕКС, ИЗНЕВЯРА,
"уш любов(с намерение за секс) " , ОМраза и проституция !!! ТЕЗИ ТЕКСТОВЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ГИ СЛУШАТ малки момиченца на по 12-16г. , даже и по малки каде отивате с тая чалга ?!?! Лично мое мнение е че *чалгата* разваля/унищожава ценностната култура и младите малки мозачета на България защото наистина реално в бг се слуша най - много *чалга* което не говори добре , време е да започнете да се замисляте правилно ли постъпвате със себе си до някаде музиката определя ЧАСТ от характера на човека ?>?!!?
4-то ПИСНАЛО МИ Е да гледам момиченца на по 12-14 макс които си вартят задника всеедно си някаде нз може би в "TEEN-STRIP CLUB" или пуснали си няква чалгичка пак в тая възратова граница и смучат пищовче водка-ябалка ?!?!? : и едната казва на другата "той ме заряза точно както се пее в на еди-си-кой-си "певец/ца" и налива в гърлото щото примерно в песента се доизпява "ще се напия , ще те забравя , и т.н. ?!??! ТОВА ЛИ Е МУЗИКАТА НА МЛАДИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ СПОРЕД МЕН НЕ Е ! ! !
5-то Нищо лично към никоя/й *чалга* певица/ец явно с това си изкарват хляба ама поне нещата да бяха малко по дискретни и цензурирани а те по клипове , по сцени ДетО се вика всичко е МЕДИА а те едната без сутиен , другата по прашки варти са всеедно е излязла от някой секс бар , силикони разни (въпрос на личен вкус а може и за печалба) , и ... о щях да забравя ГРИМ/трагедия така напудрени и наконтени че ако я видиш на пътя ще си кажеш : "О.о?! - О бабо здравей на каде си тръгнала , и тя о не аз не съм баба ти аз съм еди-си-коя-си" . Чиста проба позиране това го слушат малки деца и обръщат голямо внимание на текстовете сами си вадете изводите !!!
Какво по лесно е да свалиш момиче или момче от "тази раса" ли защо , защото до толкова са вглъбени/заблудени от това което слушат че лесно могат да се ИЗЧУК*Т ли , На мен това не ми ХАРЕСВА !!!!

Относно *метала* за съжаление ще бъда кратък :
1-во да отгороря на въпроса : Да кефят ме много металки , Метали стил на обличане , ГРИМ , защото пове4ето нямат грим и са реално това което виждаш а не да скрият нещо с малко пудра , нашето общество е доста сплотено и разбрано :)
2-ро *метъл* музиката защото това вече по всички критерии и изисквания е музика , защото се свири с истински инструменти , реално някой мисли текстове в които реално се пее и за хубавото и залошото и т.н. и не е крадено от тоя или оня и е АВТОРКСА музика и текстове и групите си ги пишат сами е да дойде една чалгийка и да напише музиката на някоя песен на OLD SCHOOL (Nightwish примерно) дето клавишния им пише всичко той е гения .
3-то Мразя/ненавиждам/неодобрявам/непонасям : "уш метали"
Това ще рече следното : Един МЕтал се напива скача на масата и почва да щрака с пръсти или да вика дай дай , оп оп :@ . Това за МЕН СА СИ ЧИСТИ ПОЗЙОРИ !!!!! Също не ми харесва позирането на някои певици като се опитват понеже са из4ерпани да правят нещо м/у чалга и рок или метал Лично аз се дразня доста и не съм комплексар ами просто едното няма нищо общо с другото а тия неща трябва да се имат в предвид !!!
4-то ако ще е грим да е "черен" по принцип обичам без грим :p . Наистина предпочитам да ми се вясне някоя с бяло черен грим от колкото да видя някой(я) НАПУДРЕН(а-като) КЛОУН ПО УЛИЦАТА .

И като за край с Металка можеш да правиш , макар то не просто се прави неможеш да го изразиш това чуство реално с думи , защото не просто се прави ЛЮБОВ , можеш да правиш СЕКС , ако искаш дори 3-ка . Бих правил секс и всичко бих правил с Металка аз лично преди казармата имах 51 см дълга коса ама кво да се прави ся е по къса но това не означава че съм жена нали :D , всеедно да видя някой изрусен и да му кажа ГЕЙ/ПЕДЕРАС/ПЕДАЛ и т.н. А относно SlipKnoT ili KoRn или какъвто и да е бил метал то не е един стил по дяволите , но SlipKnoT са ми любима група а музиката е мн истнска дори по някога ме трогва понякога от радост , понякога от тъга , даже понякога ме възбужда в дадена област (сега някой си помисли ,тоя се надървя като слуша метал :D ) който ме разбере какво казвам значи е добре :p
Имам даже маска на Joey по дяволите ЯД ме е че няма повечко магазини "из" градовете и по принцип в България т.нар. METAL SHOP-ове все тря ходиш някаде на мйната му да си купиш нещо . Относно ОБЕЦИТЕ на която и да е част от тялото не си слагат ОБЕЦИ само металите , бих казал че ТОВА НЕ ЗАВИСИ ОТ МУЗИКАТА КОЯТО СЛУШАШ А Е ВЪПРОС НА ЛИЧЕН ИЗБОР/ВКУС от всички стилове/видове музика хората си слагат ОБЕЦИ .
Еми това е дано да не съм обидил някой/я с лично моето мнение , но в ЖИвоТА е по -хубаво да кажеш истината и да ти олекне от колкото да търсиш някой друг да е виновен за твойте грешки и да се комплексираш и затваряш в себе си :) Благодаря на всички които обърнаха внимание на поста ми било то чалга/ри/ки, метали/ки и всички останали стилове хаус , поп , денс , техно или електронна музика (има разл. м/у електр. музика и техно) Приятен ден на всички днес и когато четете форума , Довиждане :)

psychopath
09-26-2008, 08:29
Lil`Dizz - странното при метълите е че единствено те нападат другите (чалгари,фешъни,рапъри) докато изборените не се нападат взаимно.Тоест метълите са най-кривите същества - с тях не може да се спори,винаги мислят че са прави (всъщност почти никога не са) и трудно човек може да ги убеди в противното.Та както казах от много ЖИЦА се изкуфява бързо...имаш право донякъде

ra4ence
09-26-2008, 09:18
Абе всяка едно от групичките /фешъни..чалгари..метали..емо та/ са с изкривено съзнание по свое му и не искат да се опитат поне да разберат,че на света има и друга мода/музика освен тяхната :)
. Ето по това си приличат

swift321
09-26-2008, 09:23

Яцек не казвам,че всичките са гадни,а просто,че има такива :)

blood_dodo
09-26-2008, 10:14
...Една дума - браво. And the rest is silence.

anonimen88
09-26-2008, 11:08

Яцек не казвам,че всичките са гадни,а просто,че има такива :)

Е ако нямаше грозни метълки, грозни чалгарки и грозни фешънки, то нямаше да има и грозни жени, просто щом има грозни жени, от всички видове ще ги има и грозните, просто това си е закон.

BurningDesire
09-26-2008, 14:29
Абе всяка едно от групичките /фешъни..чалгари..метали..емо та/ са с изкривено съзнание по свое му и не искат да се опитат поне да разберат,че на света има и друга мода/музика освен тяхната :)
. Ето по това си приличат
!

CTAMAT
09-26-2008, 15:13
Не не ме възбуждат. Много са ми противни.

JoROCK
09-26-2008, 23:56
3-то Мразя/ненавиждам/неодобрявам/непонасям : "уш метали"
Това ще рече следното : Един МЕтал се напива скача на масата и почва да щрака с пръсти или да вика дай дай , оп оп :@ . Това за МЕН СА СИ ЧИСТИ ПОЗЙОРИ !!!!! Също не ми харесва позирането на някои певици като се опитват понеже са из4ерпани да правят нещо м/у чалга и рок или метал Лично аз се дразня доста и не съм комплексар ами просто едното няма нищо общо с другото а тия неща трябва да се имат в предвид !!!

Tва са така наречените "псевдометъли", които се правят на такива само за да изглеждат готини в очите на другите. Ненормалник, ти си прав в некфа степен, защото повечето "метъли" са си псевдосмрадливци. И си влизат абсолютно и съзнателно в стереотипа, защото "така е яко". Мръсни боядисани коси и лица като плашила - тва се харесва сигурно на най-извратените. Но лично аз не бих се харесвал, ако всеки ден приличам на опечален от погребение или гробар/поп => тоя стил да си е*е майката, както и всичката друга комерсия. И още нещо - наистина е дразнещ фактът, че ако решиш да изглеждаш малко по-сериозно с хубав костюм и т.н. веднага някой ще реши да те оплюе. Но пък на кой му дреме?
Не многото жица е това което размътва мозъка, а недоизяснен манталитет и ценностна система. Тва е. Музиката в случая е само второстепенен фактор.

5StaR
09-26-2008, 23:59
Мен всеки вид парадиране ме дразни... ако парадираш с тва, че си метал съкваш, ако парадираш с тва че си емо,чалгар или каквото и да е друго пак съкс. Be normal.

luciferrr
09-27-2008, 02:52
:D ми ходил съм с такова... 8-)

Schnitzer
09-27-2008, 03:00
Емота.металки,сичко под ножа.

Bitchaznigga
09-27-2008, 10:17
men me vuzbujdat qki metuli :grin: :oops: :-P

L0LiPoP
09-27-2008, 10:31
Стига да нямат дълги или мазни коси и бради, всичко останало е добре :D (говоря за металисти)

anonimen88
09-27-2008, 12:56
Стига да нямат дълги или мазни коси и бради, всичко останало е добре :D (говоря за металисти)

тъй като мене ли :D

djago
09-29-2008, 19:09
ае аз кат слушам моцарт да не ходя с перука и фрак примерно хахаха нямам против металягите стига да не смардят на пор и да не се напъват с хлебарчестите си одежди хахах или както казват - металско яке става след 5 напикавания ахахаха

london
10-05-2008, 12:54
Аз съм си написал мнението втори път няма смисъл да пиша по темата защото поста или т . нар. ми отговор по темата на стр. 32 се забелязва който/която иска да го прочете целия и да разбере шибания смисъл на всичко . :-P

london
10-05-2008, 12:58
i otnosno psevdometalite imah predvid 4alga kradliva pevica se mu4i da izpukne s ne6to novo vzima 3-4 sduhani pi4a da se pravqt 4e svirqt i t.n ludnica :o kato onaq kva beshe Anel*a qka ky4ka ama samo tolkova pak si ostava 4alga (defakto -promiva4ka na detski mozaci v BG- )
"K"RAIqT e takuv kakuvto si go napravi6 :o

renegade1990
12-21-2008, 20:55
Възбуждат, а има и едни сатанистки...

http://store.picbg.net/pubpic/59/B1/3a7ea085cf2c59b1.jpg

Adwokat
12-21-2008, 21:25
Ne

CanyH
12-21-2008, 21:28
Пфф... най- гнусното нещо, жена- метъл. На нищо не приличат.

x3eme
12-21-2008, 21:29
Пфф... най- гнусното нещо, жена- метъл. На нищо не приличат.
kak be ne e verno tva
prili4at na oniq ot filma JIVITE MURTVI :lol:

martin92
12-21-2008, 22:02
Не изобщо. Не знам, но като ми кажат металистка и първото нещо, което си помислям е че е няква супер космата незнам защо. Наистина не искам да обидя тези момичета, но мисля, че никога няма да имам връзка с металка. Просто интуиция...

x3eme
12-21-2008, 22:04
az specialno imam takava priqtelka no nito e kosmata nito e puk nekuv izrod kakto gi opisvate tuk.estestveno ima gi i takiva gadove no tq ne e ot tqh a 6tom tq ne e takava ima o6te mnogo metuliski koito ne sa takiva :) :smt008

martin92
12-21-2008, 22:09
az specialno imam takava priqtelka no nito e kosmata nito e puk nekuv izrod kakto gi opisvate tuk.estestveno ima gi i takiva gadove no tq ne e ot tqh a 6tom tq ne e takava ima o6te mnogo metuliski koito ne sa takiva :)

Е вече знам че не са такива, за каквито ги мисля. Разбира се докато не опиташ няама да разбереш. Аз не съм опитвал с метълка и затова ми беше такова мнението, но сега се промени, благодарение на x3eme. Thx

x3eme
12-21-2008, 22:11
az specialno imam takava priqtelka no nito e kosmata nito e puk nekuv izrod kakto gi opisvate tuk.estestveno ima gi i takiva gadove no tq ne e ot tqh a 6tom tq ne e takava ima o6te mnogo metuliski koito ne sa takiva :)

Е вече знам че не са такива, за каквито ги мисля. Разбира се докато не опиташ няама да разбереш. Аз не съм опитвал с метълка и затова ми беше такова мнението, но сега се промени, благодарение на x3eme. Thx :P

PeshoSexa
12-22-2008, 16:23
виждал съм тъпи хора но каквото изчетох тук направо мамата си трака.
уникални сте.

nymphadora
12-22-2008, 17:32
Останах без думи от "интелекта" на някои съфорумници :shock:.Заставам твърдо зад blood_dodo.

sapa91
12-22-2008, 18:17
няма значение музиката но метала не ме кефи

ecstazy
12-22-2008, 18:23
аз слушам метъл попринцип и да ви кажа си падам по метълистите..е такива с не много прилепнали дънчици,кубинки,верижка,те иска на МЕТАЛИКА, дълга къдравичка косичка/или иглички и една войнишка мешка (истинска а не тея дето ги продават) просто тва е момчето мечта моя принц.Много се дразна от "рапърите" които като са некви смъкнати се мислят за голямата работа (може да има и свестни но аз такива не познавам).Приятелките ми също са с метълски наклонности и са си много добре.И не всички метълки са грозни от нащо даскало има една много яка какичка (9ти клас) кадето е метълка и много и се кефа как се облича.Но общо взето е въпрос на вкус 8-) :smt002 :smt002

PeshoSexa
12-22-2008, 18:26
металика?
пич,каза че слушаш метъл- не кънтри

FunnYboY
12-22-2008, 18:55
Metal FOREVER :grin:

glamouros
12-22-2008, 18:57
HEAVY METAL RULES... ем да - само че металисти... :)

axlbaby
12-26-2008, 23:26
Ма вие металка вижда ли ли сте?? :shock: Определено не ходят с черни тениски 5 номера по-големи и 3-4 номера по големи кубинки с мъртвешки грим и нз си още какво...Напротив и има толкова красиви момичета...Че никоя кифла с къса пола не може да се сравнява даже...

bubblegum9210
12-27-2008, 06:03
определено се извращявам :booooomb:

ZNSDAP
12-27-2008, 06:39
До ся съм ходил с 1-2 такива момичета и са прекрасни!

lazydork
12-27-2008, 08:25
http://a938.ac-images.myspacecdn.com/images01/41/l_2c32578459f039489c2594411ae3f299.jpg
енд ъв стори
ПП-да, един вид метълистка е

FunnYboY
12-27-2008, 08:31
Ма вие металка вижда ли ли сте?? :shock: Определено не ходят с черни тениски 5 номера по-големи и 3-4 номера по големи кубинки с мъртвешки грим и нз си още какво...Напротив и има толкова красиви момичета...Че никоя кифла с къса пола не може да се сравнява даже...

Подкрепям 8)

jambo_bs
12-27-2008, 09:20
Дразнят ме 8)

Fortuna
12-27-2008, 10:09
ok do tuk vijdam 4e vie razgrani4avate horata po na4ina im na obli4ane koeto e mn nepravilno.4algarkite bili krasivi- ave cigankite i debelite mazni svine s tok4eta i k1sa bluzka krasivi li sa?Met1lkite bili s mazni kosi i grozni - ne slagaite vsi4ki pod ob6t znamenatel molq az takava met1lka s1m vijdaa 4e zaradi neq lesbiika 6te stana- i ne ne hodi s verigi i s kubinki a naistina mn estestveno pod4ertava stila si.RAzni hora ,razni ideali!
PEACE

soul1199
12-27-2008, 10:59
Поздрав за всички метълки с: Тони Стораро - Не заслужавам :)

Мерси

Поздрав за всички чалгари с Металика-Nothing Else Matters :razz: :razz: :razz: metal forever ve :grin:

bybit0o0
12-27-2008, 13:20
харесала съм си момче което слуша метъл и такива стилове...и определено бих тръгнала с него.. :grin: сега осъзнавам че човека пак може да си е много стойностен независимо че не слуша това което и ти :)

soregashi
12-27-2008, 13:23
Много ясно. Има много готини метълки. Пък като слушам метъл остава и да не си падам

----------------
Headbanging to: Slipknot - 0403 - Three Nil.mp3 :headbang: \m/

Whooly
12-27-2008, 13:31
ok do tuk vijdam 4e vie razgrani4avate horata po na4ina im na obli4ane koeto e mn nepravilno.4algarkite bili krasivi- ave cigankite i debelite mazni svine s tok4eta i k1sa bluzka krasivi li sa?Met1lkite bili s mazni kosi i grozni - ne slagaite vsi4ki pod ob6t znamenatel molq az takava met1lka s1m vijdaa 4e zaradi neq lesbiika 6te stana- i ne ne hodi s verigi i s kubinki a naistina mn estestveno pod4ertava stila si.RAzni hora ,razni ideali!
PEACE

+1 \:D/

lazydork
12-27-2008, 14:14
Много ясно. Има много готини метълки. Пък като слушам метъл остава и да не си падам

----------------
Headbanging to: Slipknot - 0403 - Three Nil.mp3 :headbang: \m/
ooooh, shitknot.
yay

glamouros
12-27-2008, 14:17
Наистина е така. :)

Melesyo
12-27-2008, 14:57
според зависи.аз съм метал по душица,ама според мен не е важно да гледаш човека ква музика слуша за да го харесаш.ама са ако се облича като няква готик вампир заеби.всяко нещо си има граници някак си

OCINKO
12-28-2008, 17:21
p1rvo:temata taka postavena sama razgrani4ava horata "qki met1lki" bahti ob6irnoto ponqtie ami az neznam dali s1m "qka met1lka" no opredeleno s1m met1lka za6toto si padam po neo i trash metala i kakvo razli4na li s1m mi ne s1m kosmata i se k1pq redovno ta nikoi ne mi e otkazal ili da mi e kazal ei grozno q si v1rvi po p1tq izglejdam si normalno
vtoro:hora ako 6te pi6ete se abstrahiraite ot t1poto zaglavie i pomislete kakvo e mqstoto na muzikata v haraktera na 4oveka razgrani4ete met1lka ot sataniska ili antihristka itn za6toto ima mn razlika i posle sse zamislete kakvo zna4enie ima k1k1v si kato moje da si t1pa pr14ka kakvato i muzika da slu6a6 i moje da si super par4e otnovo taka i vop6te hora razli4ni stiga s tezi stereotipi jiveem v 21-vi vek !!!!

Remini
12-28-2008, 17:31
Определено не бих залитнал по такъв тип жена!

metalchetoooo
12-29-2008, 09:50
Kубинки 3-4 номера по големи , черни тесни дънки , обици на пъпа , ухото , сосът , циците и нз каде още , чисто черна коса и грим стил "мъртвец" --- тфа не е за мен

а сори ама аз съм металка и това описание което си написал, няма нищо общо :( да имам 5 обици ама са на ухото,не винаги нося грим и стил ''мъртвец'' знаеш ли к'во е ?! -готик стил се нарича :) +това не ние сме с обиците на циците :x и моята коса не е чисто черна www.metalchetoooo.aha.bg <--- толкова ли съм зле?! просто съм различна , както забелязвам вижданията ви за нас са различни.

ViolentSaint
12-29-2008, 12:31
Много тъпа тема .....
Относно темата дам възбуждат ме или по скоро кефят ме, познавам такива мацки ,които слушат тоя тип музика, че тука на 99.9999% от форума ще им потекат лигите, а женската част ще завиди. Просто зверски мадами.

OCINKO
12-29-2008, 16:33
Много тъпа тема .....
Относно темата дам възбуждат ме или по скоро кефят ме, познавам такива мацки ,които слушат тоя тип музика, че тука на 99.9999% от форума ще им потекат лигите, а женската част ще завиди. Просто зверски мадами.
koRn yeahhhh :grin:

axlbaby
12-29-2008, 16:36
Много тъпа тема .....

Точно! :)

PlagueRages
01-13-2009, 04:57
май некой хора не праят разлика между heavy metal , black metal (death) i gotik

SoFarSoG00d
01-13-2009, 07:13
Нямам нищо против хората,които слушат Metal,отвратителни ни са ми долнопробните поп-фолк фенки/фенови или т.нар чалгаджий,защото само глупави и никсоинтелектуални хора са способни да задоволят своите духовни потребности,ако въобще имат такива,клатейк се и гърчещи на фона на манета.Чалга жените са тъпи жени с лош вкус за обличане и евтино облекло с лъскави елементи,високи,остри,демо ирани ибувки и грим от Всичко по 1 лв!!!! :shock:

SoFarSoG00d
01-13-2009, 07:13
Нямам нищо против хората,които слушат Metal,отвратителни ни са ми долнопробните поп-фолк фенки/фенови или т.нар чалгаджий,защото само глупави и никсоинтелектуални хора са способни да задоволят своите духовни потребности,ако въобще имат такива,клатейк се и гърчещи на фона на манета.Чалга жените са тъпи жени с лош вкус за обличане и евтино облекло с лъскави елементи,високи,остри,демо ирани обувки и грим от Всичко по 1 лв!!!! :shock:

PreciousDiamond
01-13-2009, 07:15
АЗ слушам метъл ... :? Не единствено и само , но .. слушам ... :?

jghgh
01-13-2009, 09:05
Хахаах и аз познавам супер метълки, дето... като ги видите ще ви потекат лигичките - адски стилни и красиви момичета. Бих им постнала снимки, но може би няма да са съгласни, така че ако се интересувате на ЛС ме питайте - не искам да им развявам физиономиите баш в темата, по добре на лично.

Па и аз да ви се изтипосам с едно хубаво корсетче, нежничко такова, но и красиво - епа няма да ми откажете. 8-)

Да живее готик стила между другото (и отчасти метъла). Говоря напълно сериозно и за истинския стил, а не за позьорските изпълнения. Една готичка/метълка може да е ужасно красива - тук не говорим за позьорските изпълнения от рода на "сълзи от грим", черно червило на устните, широка грозна тениска и опърпани дънки - това е за мърдите, които си въобразяват че тяхното неглижарство доказва "изродщината" им. Аз говоря за наистина женствени и красиви девойки с малко странен стил, но не по-малко привлекателни от нормалните момичета. (ако изобщо има понятие "нормално")

AutumnTears
01-13-2009, 09:57
Хахаах и аз познавам супер метълки, дето... като ги видите ще ви потекат лигичките - адски стилни и красиви момичета. Бих им постнала снимки, но може би няма да са съгласни, така че ако се интересувате на ЛС ме питайте - не искам да им развявам физиономиите баш в темата, по добре на лично.

Па и аз да ви се изтипосам с едно хубаво корсетче, нежничко такова, но и красиво - епа няма да ми откажете. 8-)

Да живее готик стила между другото (и отчасти метъла). Говоря напълно сериозно и за истинския стил, а не за позьорските изпълнения. Една готичка/метълка може да е ужасно красива - тук не говорим за позьорските изпълнения от рода на "сълзи от грим", черно червило на устните, широка грозна тениска и опърпани дънки - това е за мърдите, които си въобразяват че тяхното неглижарство доказва "изродщината" им. Аз говоря за наистина женствени и красиви девойки с малко странен стил, но не по-малко привлекателни от нормалните момичета. (ако изобщо има понятие "нормално")
to4no :}
kakto mnogo p1ti sum kazvala normalni hora nqma :D

bqsna_teenagerka
01-13-2009, 11:17
Металки рулз!

TheRunaway
01-13-2009, 12:35
Аз пък грозна метълка не познавам, вие от къде ги намерихте тия грозотии...
Между другото не знам какво против тях имате:
http://pds3.egloos.com/pds/200706/28/25/c0021225_12060088.jpg
http://therockblog.files.wordpress.com/2007/09/tarja-hair-low-res-500.jpg
..
:)

SoFarSoG00d
01-13-2009, 15:16
Абе има и някои доста отвратителни:разпуснати ,неоформени като метли коси,някакъв грим-пародия на филм на ужасите, не знам колко си обеци,черни,дълги поли и някакви сребърни пентаграми.Човек не трябва да изпада в крайности,да не робува на някакъв музикален стил и да се облича както е видял по някой музикален видео клип.Доста пъти съм се смяла на няк'ви женски индивиди,които са се снимали на фона на някакви гробище или имитират сатанински ритуали.

axlbaby
01-13-2009, 17:03
Не може да разделяме хората така :красиви-чалгари и грозни-металисти!Всеки човек е различен и не слуша музиката която е определена като за ''красиви'' хора или за ''грозни'' хора.Нито пък ''грозните'' понеже са такива се обличат като метъли или пък ''хубавите'' като чалгари.Това с метълитре са грозни,ония са хубави,тия са нз си кви са пълни тъпотии!

Luciferian
01-13-2009, 18:42
е кажете? кефят ли ви метълки и бихте ли тръгнали с момиче, което слуша различна музика от вашата? Все пак сякви ги има :) 8-)
О, да, ама трябва да са много, много много яки!
Ако може да вдигат поне 150 кила от лежанка, нали все пак са яки металистки. Не-яките металисти не ме кефят, защото не са достатъчно яки!

Adwokat
01-13-2009, 20:17
че ко може да ме кефи у тях...

x3eme
01-13-2009, 20:20
много неща :wink:

SIC
01-14-2009, 07:11
zavisi v kakva stepen metalistka.Ima takiva,koito sa se prevurnali v istinski izrodi i gubqt po nqkakav na4in jenstvenostta si

the_beautiful_smile
01-20-2009, 11:25
Много относителен въпрос ... Има такива с много грим,с кубинки,целите в черно и т.н. но има и такива които слушат метъл но не изглеждат така (като мен) Аз лично слушам повече рок но и на метъл се кефя ... Много е относително :)

PainMonopoly
03-13-2009, 08:18
Никои други групи момичета не ме възбуждат така, както метълките. :D

И честно казано не се виждам с някоя, която не е метълка или най-малкото от някаква "алтернативна" група - пънкарка, тревоманка, клошарка, позьорка и тн. 8-)

mrakat
03-13-2009, 09:02
ооо металиските са черешката на тортата усобено при секс като им пусна азис се насират от възбуда :D :D :D

AnalDissectedAngel
03-13-2009, 10:34
hyh ei simpatqgi wsi4kite ste maloumnici:d

Ar7aN
03-14-2009, 16:50
Аз им пускам Глория - Слъчнице мое :grin:

MakeCash
03-16-2009, 18:06
Къде ги тея яки метълистки, бе? Я дай една насам :)

deer1dance
03-16-2009, 18:57
Kубинки 3-4 номера по големи , черни тесни дънки , обици на пъпа , ухото , сосът , циците и нз каде още , чисто черна коса и грим стил "мъртвец" --- тфа не е за мен 8-)

Добре де ... ако обичаш момичето/момчето има ли значение дали то ще слуша метъл,рок,пънк или чалга.
А й описанието по-горе се отнася за единични случай , но нима ги няма тези случай и при чалгарките ?! ...
Аз си слушам метъл,рок и пънк (даже :D ) и чесно казано не изглеждам ,като описаното по-горе създание :D Не съм с черна коса ( Кафява) ,нямам обици на гърдите или пък на пъпа.(Имам си на ушите,ама то на ушите всеки си има :D ) Не се гримирам О.о и да имам черни дънки :D . Имам и доста черни дрехи ,но не всички са черни .. Имам си и шарени глупости :D Та на ... не мисля,че приличам на зомби.
Въпреки,че се радвам много,като си сложа гривничките с железата. :-P
Ама айде са ... вие изкарахте метълките,едва ли не , вампири. :shock:

Обаче .. ми е чудно ... Най-важната критерия ... музиката ли е ? :lol:
Не мисля ,че е ... ;)

Поздрав (с нещо по-лекичко):
Nonpoint - What a Day
и
Serj Tankian - Empty Walls

PainMonopoly
03-16-2009, 18:58
Обиците на пъпа са за чалгарките.

toni_nemezis
03-17-2009, 19:31
Зависи какво значи яка металиска ако е готина защо не? Ама да е както я описва Xtuning (каквито най-често виждам) нема да ми е много приатно :-P :-P :-P

cYxAnAcTa
03-17-2009, 21:10
Бе да си кажа честно не си избирам момичетата по стила музика който слушат...
Или ми харесват или не, тва е. :grin:

MakeCash
03-17-2009, 23:10
Винаги е хубаво да видиш някой стойностен човек от твоята порода, въпреки, че не обичам кича. Ако хората носеха неща, типични за стила музика, който слушат... поп-фолк феновете трябваше да се разкарват голи или най-много по бельо.

Колкото по-конкретно по темата, ако приемем, че момичето си е с 'метъл снаряжението', предпочитам по-скоро готик стила. Пънка ми е малко анти, когато става дума за момиче. Едно секси бюстие, черни мрежести ръкавици, пола (size doesn't matter) и мрежести чорапки могат и да събудят малкия :oops:

Има и доста странични фактори като възраст, обстановка и други, но... прекалено подробности ще станат

BlackRevenger
03-18-2009, 06:51
да бих само да не прекалява много особено с чалгата ( метъл съм )

Andito0o
03-18-2009, 06:52
мен па ме кефат "яки рокаджии с китари" 8)

1ov3m3
03-18-2009, 06:59
най добрата ми приятелка слуша такава музика и няма нищо общо с това което описахте. да вярно е че има кубинки, кожено яке и мешка но си носи нормални блузи(дори бих казала секси и често си открадвам по нещо от гардероба й), носи си най нормален грим и всякакви супер яки бижута... и ако бях момче определено бих се хванала с нея...
:oops: 8) просто това каква музика слуша са си пълни предрасъдаци според мен :-x :-x :-x

flix
03-18-2009, 07:04
Еми да...тъпо е да се гледа каква музика слуша партньорът...в смисъл,аз като така да се каже "търся" приятелка,не гледам музиката... :?

VHack
03-18-2009, 12:28
пораснете бе :?

PainMonopoly
03-18-2009, 12:31
Различната музика предполага и различен начин на живот и различни методи за забавление.

Ако гаджето ми казва "Милоооооо, ай на дискотека в ориент 33, тази вечер е преслава!", нещата между нас хич няма да вървят.

1ov3m3
03-18-2009, 12:36
Различната музика предполага и различен начин на живот и различни методи за забавление.

Ако гаджето ми казва "Милоооооо, ай на дискотека в ориент 33, тази вечер е преслава!", нещата между нас хич няма да вървят.
ммм не съм съгласна. в една връзка все пак трябват компромиси и разбиране. пък да ти кажа не виждам нищо различно в живота на един метъл от този на човек който слуша ретро джаз и т.н. до толкова ли се ограничавате че това дали половинката ви ще отиде на концерт на мейдън или преслава ще промени чувствата ви към нея ....

PainMonopoly
03-18-2009, 12:42
Ако чувствата вече са налице, едва ли ще ги промени.

Обаче преди да се появят тези чувства, трябва да се запознаете, да се харесате и тн. Трудно ще се запозная с чалгарка в рок клуб. Затова често двойките си съответстват по субкултура.

Пък и по-малкото общи интереси, по-малкото възможности за съвместно развлечение водят до еднообразие, което от своя страна води до проблеми.

laichzeit92
03-18-2009, 19:20
Ами аз често забелязвам преминаващите металистки ама не е важно само да е металка важно е и да има чар , аз дори не мога да определя какво харесвам във външността им защото е имало такива които са ми харесвали външно и такива които не са но важното не е да е само металка . :smt006 :smt020 :-({|= :smt002

Ar7aN
04-16-2009, 15:31
Аз нямам проблеми със стила на даденият човек. Няма значение дали ще е металка , хаусарка , чалгарка и така нататак. Гледам да има мозък в главата си , а не бръмбари .... :smt117

HichNeMiPuka
04-16-2009, 23:14
Kубинки 3-4 номера по големи , черни тесни дънки , обици на пъпа , ухото , сосът , циците и нз каде още , чисто черна коса и грим стил "мъртвец" --- тфа не е за мен 8-)

ох ма майкоооо, да ви изям всичките. това, че слушаш метал, какъвто и да било, не значи че обезателно трябва да си в черни дрехи с кубинки пиърси, татоси и тн. аз слушам металкор, деткор, слушам рок също, но не се нося с черните тениски и мешките. всичко е индивидуално, ест в бг хората са си с предразсъдъците и ограничения ум, но да се надяваме и тва ще се промени :-o

SmAllViILee
06-16-2012, 09:36
Мерси

Поздрав за всички чалгари с Металика-Nothing Else Matters

:D nice one.

DennisCobain
06-16-2012, 09:43
"Kубинки 3-4 номера по големи , черни тесни дънки , обици на пъпа , ухото , сосът , циците и нз каде още , чисто черна коса и грим стил "мъртвец" --- тфа не е за мен"

Това описание е много, ама много глупаво -.- Не съм метълистка ама не смятам, че всички метълисти изглеждат точно като описанието което си дал..

IncendiaSanctus
06-16-2012, 09:58
http://1.bp.blogspot.com/_LdvoZlP5pnY/TF8NAD8vPnI/AAAAAAAAAAM/KMCItR4ZWmk/s1600/k-sexy-girl-girls-Luv-of-Women-Bilder-k-album-special-Chenis-analove-red-123-beautifuls-rock-guitar-hot-beautiful-BORROWED-picfor-me-erotik-Jong-Album-1-KANDYS-ALBUM-Guitars-music_large.jpg

NomNomNom
06-16-2012, 11:42
http://1.bp.blogspot.com/_LdvoZlP5pnY/TF8NAD8vPnI/AAAAAAAAAAM/KMCItR4ZWmk/s1600/k-sexy-girl-girls-Luv-of-Women-Bilder-k-album-special-Chenis-analove-red-123-beautifuls-rock-guitar-hot-beautiful-BORROWED-picfor-me-erotik-Jong-Album-1-KANDYS-ALBUM-Guitars-music_large.jpg

Понеже всяка метълка изглежда по този начин, айде стига.
80% са грозотии.

IncendiaSanctus
06-16-2012, 11:45
^ Eee, длъжен съм да поспоря...
Разпространен мит е, че фенките на метъла са дебели и грозни и не се поддържат. Не казвам, че няма такива, разбира се, ама то и чалгарки има такива, и всякакви, не може всичките да са модели... И все пак, има доста симпатични момичета, фенки на по-тежката музика, които не се правят на маймуни само за да са "trVe"... Както и такива, които слушат такава музика, но по дрехите им не личи, защото се обличат с нормални дрехи ( нормални за обществото ).

HapkoMaH
06-16-2012, 13:19
da strashno mnogo

alfons1to
06-16-2012, 13:24
^ Eee, длъжен съм да поспоря...
Разпространен мит е, че фенките на метъла са дебели и грозни и не се поддържат. Не казвам, че няма такива, разбира се, ама то и чалгарки има такива, и всякакви, не може всичките да са модели... И все пак, има доста симпатични момичета, фенки на по-тежката музика, които не се правят на маймуни само за да са "trVe"... Както и такива, които слушат такава музика, но по дрехите им не личи, защото се обличат с нормални дрехи ( нормални за обществото ).

отиди на "Цвете за Гошо" и се опитай да намериш 3 такива момичета като на снимката ;) EPIC FAIL!! няма как да стане ..

и в началото на темата имаше един пост , че никъде няма да видиш бледо бяло момиче с тежък черен грим, не знам как аз само такива виждам по улиците.. целите в черно, некви змии по блузите, пръстени, глупости, се едно са от няква секта бахти.. и колкото до кубинките, верно че не всички носят, ама тия дето не носят кбинки носят кецове - същата работа.. аре зимата иди-дойди приемливо е(нали е студено на вънка) ама лятото - аре нема нуждааа.

IncendiaSanctus
06-16-2012, 13:40
отиди на "Цвете за Гошо" и се опитай да намериш 3 такива момичета като на снимката ;) EPIC FAIL!! няма как да стане ..

и в началото на темата имаше един пост , че никъде няма да видиш бледо бяло момиче с тежък черен грим, не знам как аз само такива виждам по улиците.. целите в черно, некви змии по блузите, пръстени, глупости, се едно са от няква секта бахти.. и колкото до кубинките, верно че не всички носят, ама тия дето не носят кбинки носят кецове - същата работа.. аре зимата иди-дойди приемливо е(нали е студено на вънка) ама лятото - аре нема нуждааа.

Ти ходиш ли по концерти и подобни мероприятия ?
Защото ако отговорът ти е "не", си некомпетентен да се изказваш.
Ако отговорът ти е "да", значи явно имаш проблеми с виждането, защото точно там има доста симпатични момичета...
И какво значи "от няква секта баси", по-неестествено ми се вижда на мен да се облечеш като проститутка, отколкото да се облечеш нормално - дънки, тениска, кецове...

alfons1to
06-16-2012, 13:55
приятел, живея до южния парк ;) и определено нямам проблеми с виждането.. симпатичните с тежкия вечерен грим в 2 часа не мисля че са много ;) и дънки тениска няма лошо разбира се, ама да са някакви по-нормални, а не с некви черепи змии кръстове и темподобни простотий.. аз никъде не съм казал че трябва да ходят като проститутки, явно ти си някъв фетишист и всичко което изглежда малко по-поддържано за теб е проституция или .... незнам..

alfons1to
06-16-2012, 13:57
отделен въпрос е като ги видя насядали в парка до сцената некви на по 15-16 години с двулитровите бири в ръка да крещят сякаш ги колят, а просто ПЕЕЛИ момичетата...

psychopath
06-16-2012, 14:04
Факт е, че почти всички са грозни и гадни. Че има изключения - това е ясно, навсякъде има, не виждам защо го казвате дори, тъпо е.
Тези обобщаващи мнения са на базата на тенденции.

Всяко правило има изключение, да...всички го знаем, стига го повтаряхте като малоумни!

IncendiaSanctus
06-16-2012, 14:05
приятел, живея до южния парк ;) и определено нямам проблеми с виждането.. симпатичните с тежкия вечерен грим в 2 часа не мисля че са много ;) и дънки тениска няма лошо разбира се, ама да са някакви по-нормални, а не с некви черепи змии кръстове и темподобни простотий.. аз никъде не съм казал че трябва да ходят като проститутки, явно ти си някъв фетишист и всичко което изглежда малко по-поддържано за теб е проституция или .... незнам..
Ей за това ти говоря.
http://www.liverpoolbg.com/wp-content/uploads/2011/05/kifla_09.jpg

Поддържано, гъза ми ;)
Пък и какво, метълите не се поддържат, нали така ? Сипи ми още стереотипи, давай, малко ги каза досега :D

IncendiaSanctus
06-16-2012, 14:07
Факт е, че почти всички са грозни и гадни. Че има изключения - това е ясно, навсякъде има, не виждам защо го казвате дори, тъпо е.
Тези обобщаващи мнения са на базата на тенденции.

Всяко правило има изключение, да...всички го знаем, стига го повтаряхте като малоумни!

А ти как стигна до заключението, че е факт ? оО Познаваш всички метъл фенки в България :? Или пък редовно ги виждаш по улиците ? Мислех, че "метълите" се въдят в места, където се извършват сатанистки ритуали и принасят кози в жертва, ти какво правиш там :(

psychopath
06-16-2012, 14:09
Ама чакай малко... говорим за метълки, къде ги намесваш тия?

Ясно е, че такива боклуци има страшно много, но това е друга тема.

alfons1to
06-16-2012, 14:12
на мен ми е ясно за какво говориш, ама аз под нормално момиче нямах предвид това на снимките по-горе.. и все пак предпочитам ги тия парцаляци пред ония с ботушите ..

psychopath
06-16-2012, 14:13
А ти как стигна до заключението, че е факт ? оО Познаваш всички метъл фенки в България :? Или пък редовно ги виждаш по улиците ? Мислех, че "метълите" се въдят в места, където се извършват сатанистки ритуали и принасят кози в жертва, ти какво правиш там :(

Айде пак със заучените фразички...
Не ги познавам и не искам да ги познавам всички, както казах - този тип мнения са базирани на тенденции, наблюдения и лични впечатления.

Виждам ги, да и по-голямата част от тях са гадни!

И преди да ме нападнеш и да подложиш под съмнение обективността на мнението ми, защото след неуспешния опит за ирония вероятно ще последва именно това - мога да кажа, че познавам достатъчно много метъли, ходил съм по концерти, слушал съм и дори съм свирил с метъли. : )