View Full Version : КЛУБ на дебеланки и запазващи килата сладуранки!
glupacheE
08-26-2008, 13:17
:( :( To napravo si e prepora4itelno da iadesh po 5-6 pati den i e nai polezno .............................az oba4eee neshtoo loshoo sam se otpusnalaaaa...polovin godina si bqh rejimna bez problemm a i jiveq sama iiii ne mi beshe problem da si spazvam zashtoto ne sam kupuvala neshta koito da me izkushavatt.......nooo posledniqq mesec sam na gosti pri baba mi i bqh 2 sedmici v shveicariqq ta tamm ne spazvahh rejimm i sga tuk ( pri baba mii) neshtooo ne mogaaa da zapo4a..............tq gotviii vkusotiii za bratov4edkite mii vsqkakviiiiii a i az ot mnogooo otdavnaa ne sam gi ialaaaa ii sega ot Shvecariqq katoo obarnah na tazi valna i mi e mnogo gadnoo..loshoto e 4e sam ka4ilaa i kilca nz kolko zashtoto tuk nqmam kantarrr...........ta se 4uda dali da iz4akam do kraq na sedmiacta kato si se pribera vkashtii i ot togava da po4naa.............offffffffffffff i az ednaaaa ne mi obrashtaite vnimaniee prostoo imam nujdaa da si vida misliteee napisaaniiii...Vzemi se stegniii beee glapacheE!!!!!!!!!! :D :( :? :-o
RiseGirl
08-26-2008, 13:42
И аз се присъединявам към вашият клуб. От началото на седмицата съм започнала да се храня здравословно, ето сега ще ходя да си правя салатка :)
glupacheE
08-26-2008, 13:44
И аз се присъединявам към вашият клуб. От началото на седмицата съм започнала да се храня здравословно, ето сега ще ходя да си правя салатка :)
pozdravleniq 4e si izbrala zdravoslovniq na4in
da ti dobavqm li v otbora ???
RiseGirl
08-26-2008, 14:00
Окей, добавяй ме :)
Ох, изморих се от толкова скачане.. :D
Болят ме пръститее, но след малко пак. :Д
Не се преуморявай. Преди да замина за морето гледах някакъв филм и се бях надъхала жестоко. Започнах от раз 4 км колело, 1 час стрийп пластика и мноооого коремни преси. На другият ден не можех да се изправя, всичко ме болеше, но предпочетох да приема буквално думите на учителя ми по физическо, че мускулната треска се лекува с много движение и повторих процедурата. Резултатът - отне ми две седмици да спре да ме боли всичко и да се възстановя напълно.
Скачането на въже е много приятно занимание, а и много помага :) Но е хубаво да не се преуморявате... тялото само решава кога да спре... :) Обаче има един проблем...със скачане на въже стават голем прасците...и е малко кофти... :(
Момичета другото което искам да ви кажа е, че мисех да спазвам диети, защото не можех да се движа, заради крака ми...и наистина поотслабнах, но тялото ми не беше доволно...та сега като вече мога да ходя на воля (все още не мога да тичам, за да не се пранатоварвам) смъквам килограми съвсем спокоино...пак ям по малко, но си ям всичко дори и сладко и хляб...Та ви казвам че движението е важно и със здравословно хранене стават чудеса...така се смъкват най-лесно и здравословно килограми... (това не се отнася за хора, които са си наумили, че искат да свалят бързо килограми...всичко се постига с МНОГО търпение) :)
baby_face
08-26-2008, 16:06
Съгласна съм. Движение, но не да се преуморявате!
И аз се движех (е не много) докато се опитвах да отслабна "здравословно", ама пустия ми мозък реши, че може и без да се движа да отслабна....И отслабнах с 20кг, но с цената на:
1. Хубава коса
2. Нормални нокти
3. И най-вече почти едногодишна липса на цикъл
Слава Богу се осъзнах и сега съм си що годе нормална.
Казах всичко това не за да търся съжаление, а защото хората са казали "Учи се от грешките на другите."
Така че умерено хранене, спорт и резултатите няма да закъснеят :P
Не се преуморявай. Преди да замина за морето гледах някакъв филм и се бях надъхала жестоко. Започнах от раз 4 км колело, 1 час стрийп пластика и мноооого коремни преси. На другият ден не можех да се изправя, всичко ме болеше, но предпочетох да приема буквално думите на учителя ми по физическо, че мускулната треска се лекува с много движение и повторих процедурата. Резултатът - отне ми две седмици да спре да ме боли всичко и да се възстановя напълно.
Ами аз си карам минимум 17-18-19 км. Но и 30-тина км съм правила.
Не се чувствам изморена, дори напротив. :)
Свикнала съм да се движа, както и да си угаждам на апетита, което вече е лошо. :D
narkotikche
08-26-2008, 19:04
Абе ей, вие сте направо маниаци на тая тема! Аз съм 1.64-5 и тежа 60кг и се кефя как изглеждам, не съм слаба, не съм и дебела, просто нормална. И какви са тия гладувания и ограничени порции?! Най-добрата диета е на разделното или на Пиер Дюкан. Пък ето ви снимки да видите до какво водят - www.narkotikche.aha.bg
p.s. Продължавам да свалям :grin:
krem4et0
08-27-2008, 05:37
Момичета, помните ли годното ми коремче на едни снимки преди време? Е, сега го няма. не съм правила ни 1 коремна преса. 4 вечери много секс и няма помен от корем.....да му се невиди, ако знаех по-рано. Други спортни занимания нямам,но това на корема и талията ми влияе страхотно. Трябва само нещо за крачета да правя. Но както и да се мъча, тазовите ми кости са се разширили толкова. Явно тялото ми се подготвя за майчински периоди след някоя годинка :D
sh3_1s_7h3_0n3
08-27-2008, 05:49
Кремче, така и плочки се правят на корема, нали знаеш ^^ :-D :oops:
sladku_bebzi
08-27-2008, 07:45
На тебе па какво ти е дебелото?
Корема.
И като се сетя,
че вече не се побирам в 2 чифта дънки и 1 панталон
и ми става още по-гадно..
Хора, кво правите ако сте на диета от 3-4 дни
и след тва на рд,
в сми кво си хапвате, кво пиете?
Съмнява ме там да има здравословни неща :lol:
Корема.
И като се сетя,
и след тва на рд,
Съмнява ме там да има здравословни неща :lol:
То е ясно, че на рожден ден неможеш да се ограничаваш, нито можеш да поръчаш специално за теб да готвят. Дай един ден на душата и яж, каквото ти се яде. Просто не преяждай, защото ще ти се разшири стомаха и на следващия ден ще ти е мноооого гладно!
glupacheE
08-27-2008, 11:28
babity Пуснато на: Сря Авг 27, 2008 1:06 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sladku_bebzi написа:
Wrathchild написа:
Корема.
И като се сетя,
и след тва на рд,
Съмнява ме там да има здравословни неща
То е ясно, че на рожден ден неможеш да се ограничаваш, нито можеш да поръчаш специално за теб да готвят. Дай един ден на душата и яж, каквото ти се яде. Просто не преяждай, защото ще ти се разшири стомаха и на следващия ден ще ти е мноооого гладно!
+1
Хах...за РД...много кофти ситуация по време не диета...и аз съм на РД този петък и с моите ограничения в храненето не зная какво ще правя...но мисля да хапна малко, колкото да не обидя домакина (защото той ще готви...) и ще продължавам на минерална вода :D
И аз съм на рожден ден, и аз баш в петък, обаче мисля да се напукам като белите хора! Яденето може само да го пробвам, ама тая торта си я обещавам от миналия вторник и ще я ям, пък каквото ще да става! :razz:
glupacheE
08-27-2008, 11:47
И аз съм на рожден ден, и аз баш в петък, обаче мисля да се напукам като белите хора! Яденето може само да го пробвам, ама тая торта си я обещавам от миналия вторник и ще я ям, пък каквото ще да става! :razz: ot edin den nishto nqma da ti stane ,.......taka 4eee :-D
silver_moon
08-27-2008, 12:05
И аз съм на рожден ден, и аз баш в петък, обаче мисля да се напукам като белите хора! Яденето може само да го пробвам, ама тая торта си я обещавам от миналия вторник и ще я ям, пък каквото ще да става! :razz:
аз така правя: казвам си "сега има повод и може да изям едно парче торта, но не повече" и просто си го изяждам и после не ми е и гузно...другата седмица брат ми има рожден ден и просто ще хапна едно пърче от тортата и това е, няма какво да му се церемоня, а и аз не целя отслабване, а поддържане, така че нали знаете от едно парче няма да надебелеем, но стига да е наистина едно и да има мярка все пак, а не айде един бонбон, после айде и едно парче торта, айде и една сладка и така :)
Miss_Fenty
08-27-2008, 13:12
Пишете ме в отбора :-o
Понеже след 2 дена съм на почивка и след нея и аз почвам здравословно хранене и спорт..обаче предстоят и няколко рожденни дни и става гадно :( Ама от 2 рожденни дни се надявам да не стане кой знае какво.. :D
Аз ще се похваля като достигна желаните кг.. :D
и аз така 8-) НО иначе съм 171 висока :-P и съм над 60+ :x таа като стана 60 тогава ще си кажа колко съм била ;-)
glupacheE
08-27-2008, 13:44
ok :D :-)
Ей, и аз искам да се запиша в клуба ви... :D А за тортата не съм си и помисляла да я пропусна... наистина от едно парче нищо няма да стане... а и се очаква да е наистина хубава :grin: и ще съжалявам ако я пропусна... :(
love_is_in_the_air
08-27-2008, 16:40
Здравейте,момичета.
И аз се раших да пиша в темичката...
Значи от утре започвам диетичка...
Препечен хляб и сирене...ма малко...и минерална вода или преварена...
Както и много спорт.
Междудругото от въжето има страхотен резултат...мисълта ми е,че който пробва няма да съжелява. :D
^ Еми така е. И стига си ни наблюдавал! :D
glupacheE
08-27-2008, 20:03
Здравейте,момичета.
И аз се раших да пиша в темичката...
Значи от утре започвам диетичка...
Препечен хляб и сирене...ма малко...и минерална вода или преварена...
Както и много спорт.
Междудругото от въжето има страхотен резултат...мисълта ми е,че който пробва няма да съжелява. :D
ne odobrqbvam na4ina na hranene koito si izbrala
glupacheE
08-27-2008, 20:03
Cаnis_Dirus s udovolstvie az bih tarpqla kritiki i saveti ot tvoia strana zashtoto vijdaam 4e razbirash :)
Яжте си всичко...просто тренирайте...тичайте...скача йте на въже...от собствен опит казвам... СМИСЪЛ ОТ ГЛАДУВАНЕТО НЯМА!!!
glupacheE
08-28-2008, 07:54
Яжте си всичко...просто тренирайте...тичайте...скача йте на въже...от собствен опит казвам... СМИСЪЛ ОТ ГЛАДУВАНЕТО НЯМА!!!
da prava si 4e trqbva sport no trqbva i pravilno hranene Ne gladuvane a pravilno hranene- bez pici 4ipsove hlqb i t.n.
Разбира той, ама само се подиграва! :D
А аз искам да ви се оплача, че изообщо не мога дa смъкна нищо..ебати, отчайвам се вече! :/
Разбира той, ама само се подиграва! :D
А аз искам да ви се оплача, че изообщо не мога дa смъкна нищо..ебати, отчайвам се вече! :/
и аз съм така :( :(
И аз да се оплача. В абстиненция съм (незнам дали така се пише :oops: ). Мъчат ме едновременно никотинов и захарен глад. Снощи сънувах, че ям торти! :razz: :razz: :razz:
Xaxaxax :D искрено ти съчувствам...да сънуваш торти е много лошо...скоро и аз сънувах една огромна шоколадова торта...и разбира се на другия ден хапнах едно парче от такава торта...но ми стана зле :( А за никотиновия глад...пушиш и си ги спряла или...?
Застоявам се вкъщи и нямам цигари под ръка. Снощи казах на майка ми, че пуша, но ми е неудобно да ида да си купя цигари и да седна да пуша пред нея.
sladku_bebzi
08-28-2008, 14:14
Ох и аз преди 2 дни сънувах храна :(
Кофти... а на колко си?
16 и... 8 - 9 месеца някъде.
Оо, лошо, днес няма да мога да карам и ще трябва да измисля какви упражнения да си правя вкъщи..
Мисля да поскачам около половин час..някакви други идеи да имате? :)
Моля ви помогнете ми!!! :( Имам голям проблем... заради операцията единия ми крак е много ама много по-слаб и отпуснат от другия...направо не мога да го гледам... :-x Ходя много, но така натоварвам и двата си крака и разликата си е все една и съща...Ако може да ми кажете някои упражнения, с които да придобия някаква форма на крака си...ОБАЧЕ имайте в предвид, че не мога да си го повдигам нито в легнало, нито в право положение...мога да го свивам, но само това... :( :( :(
Оо, лошо, днес няма да мога да карам и ще трябва да измисля какви упражнения да си правя вкъщи..
http://spidersport.com/home-workout.php
клекове на един крак и лицеви опори!
Мерси много, ама сега се върнах от колелото /майка ми чак сега го поиска/ и може би ще направя нещо по домашните упражнения утре. :Д
SeXyL[!]Nk@
08-28-2008, 17:26
Ооооо,честито нашата темичка 20 страници поздрави. :smt031 :smt039 :smt047
MoMoXiXi
08-28-2008, 17:54
http://spidersport.com/home-workout.php
клекове на един крак и лицеви опори!
Мерси много, ама сега се върнах от колелото /майка ми чак сега го поиска/ и може би ще направя нещо по домашните упражнения утре. :Д
Аз ги правих 2 седмици, но нямаше особен ефект. Повече помагат тези: http://zazz.bg/play:c500421d
За упражненията... Свалете си уроците по стриптийз от замунда-та. Много са приятни и всъщност са далеч от стриптийза и мятането на дрехи. Истинското име на това занятие е кардио стриптийз или стрийп пластика. Лесни движения, малко натоварване, а се потиш като прасенце и гориш достатъчно за да го усетиш на другия ден. Горещо го препоръчвам!
Здравейте!Аз за първи път пиша в тази тема.Не съм я прочела още цялата ,защото е доста дълга,но напредвам! :-D Аз съм от един месец на диетата на Пиер Дюкан,която както знаете е на 4 етапа!Свалих с нея 5 кг и реших ,че ми стигат въпреки,че исках да са 7,но няма нищо.Когато обаче минах на третия етап ,в които се позволяват някои неща,но по малко на другия ден бях + 1 кг :shock: И то става въпрос за вчера.Имам чувството ,че утре ще съм + още един,а към третия етап включих и тренировки... :( Моля ви,ако някой също е на тази диета или е минал през този етап да ми даде съвет как да предотвратя качването :( .Пожелавам успех и на останалите!Благодаря ви,че ме приехте! :-)
glupacheE
08-30-2008, 07:35
Zdraveite ! Az posledniqqq mesecc mnogooo losho sam se ugoila - bqh na gosti pri baba, bqh bolna,bqh na Shveicariqq i t.n. t.n vsi4koo svarzzanoo s mnogo ne pravilno hranen za sajalenie noo az si vinovna kakto i da e.....ta ot ponedelnik po4vam s edna fr pak zdravo rejimmm haide uspehh i na vass :-)
narkotikche
08-30-2008, 07:56
Здравейте!Аз за първи път пиша в тази тема.Не съм я прочела още цялата ,защото е доста дълга,но напредвам! :-D Аз съм от един месец на диетата на Пиер Дюкан,която както знаете е на 4 етапа!Свалих с нея 5 кг и реших ,че ми стигат въпреки,че исках да са 7,но няма нищо.Когато обаче минах на третия етап ,в които се позволяват някои неща,но по малко на другия ден бях + 1 кг :shock: И то става въпрос за вчера.Имам чувството ,че утре ще съм + още един,а към третия етап включих и тренировки... :( Моля ви,ако някой също е на тази диета или е минал през този етап да ми даде съвет как да предотвратя качването :( .Пожелавам успех и на останалите!Благодаря ви,че ме приехте! :-)
Майка ми е на тази диета от 4 месеца и от 71кг сега е 58 и не ми се е оплаквала, че качва. Но ако си пред цикъл е нормално ;)
Detestation
08-30-2008, 12:22
Desi_etnies,аз си правя домашна тренировка от няколко седмици,защото започнах да се притеснявам,че не слабея от диети. :oops: За две-три седмици съм свалила 7 килограма.Много съм доволна.Тренировката ми (тя си е мое лично изобретение де) :oops: се състои от доста елементи.(има за всяка част от тялото,освен раменете,защото там съм достатъчно широка ) И така ето я-
10 подскока
10 клека
10 клека с отскок (първо клякаш и вместо да се изправиш,скачаш)
10 повдигания на гиричка от 2 кг (за всяка ръка по 10) Като се изпълнява по следния начин-хващаш гирата в едната ръка,изпъваш ръката право напред и вдигаш гирата от лакътя нагоре. (предполагам,че се досещаш как става)
10 странични повдигания на гира (хващаш гирите в двете ръце,отпускаш ръцете до тялото си и вдигаш двете гири едновременно към главата си,абе размахваш ръце все едно летиш :D )
100 коремни преси (аз ги правя с уред,но ако нямаш може и на пода)
10 минути скачане на въже
Е,преди тренировката си направи малка разгрявка-махове с ръце,разтягане на крака,за да нямаш после зверска мускулна треска.
Desi_etnies,аз си правя домашна тренировка от няколко седмици,защото започнах да се притеснявам,че не слабея от диети. :oops: За две-три седмици съм свалила 7 килограма.Много съм доволна.Тренировката ми (тя си е мое лично изобретение де) :oops: се състои от доста елементи.(има за всяка част от тялото,освен раменете,защото там съм достатъчно широка ) И така ето я-
10 подскока
10 клека
10 повдигания на гиричка от 2 кг (за всяка ръка по 10) Като се изпълнява по следния начин-хващаш гирата в едната ръка,изпъваш ръката право напред и вдигаш гирата от лакътя нагоре. (предполагам,че се досещаш как става)
10 странични повдигания на гира (хващаш гирите в двете ръце,отпускаш ръцете до тялото си и вдигаш двете гири едновременно към главата си,абе размахваш ръце все едно летиш :D )
Е,преди тренировката си направи малка разгрявка-махове с ръце,разтягане на крака,за да нямаш после зверска мускулна треска.
кефи ме , ще я пробвам :) :-)
kofa_s_voda
08-30-2008, 13:24
Леле как издържаш да скачаш 10 минути?? :shock: :shock: :shock:
Аз едва издържам да направя 100 скока с въже,които са приблизително минута и половина,пък какво остава за 10 минути....
10 подскока
10 клека
Чудничко. ^_^
Само дето нямам гирички. :Д /нищо, ще вдигам 2-литрови шишета ;д/
Добре изглеждат...дано ми помонат. :)
kofa_s_voda, аз веднъж скачах около половин час. С малки почивки естествено /5-10 секунди, когато се изморя/, но след това се чувствах супер. :)
glupacheE
08-30-2008, 14:17
Bravo na vasssss i az ot ponedlenik sam na liniqqqq otnovoooo 4e losho otpusnah shkembaka i dupaka :D :D :D
:D :D
Айде на Дюкан от понеделник. :Д
glupacheE
08-30-2008, 15:05
az ne sam na dukan no nqma zna4enie ............ :grin:
Ахахха, ми...честно казнао и аз не искам, но изглежда най-резултатно. 8-)
Навита ли си да започнем нещо заедно? :smt003
RiseGirl
08-30-2008, 15:09
Диетата на Дюкан не се препоръчва за хора, които още карат пубертета :)
Да, знам. :)
Затова казах, че не съм особено навита за нея. (:
Оле, снощи се наядох като свиня! Две парчета пица, с мноооооого шоколад, да помогне на храносмилането, нали се сещате и отгоре около 2 литра джинче с тоник. Аааайляк! Пък сутринта я започнах с торта и преди малко ядох сладолед. Резултата: умирам от глад, а ме боли корема. Утре ще бъде гаден и гладен Дюкански ден.
Desi_etnies, аз заради снощното разяждане от утре пак започвам първия протеинов етап та ако искаш можем да си бъдем морална подкрепа. Само че аз го правя по 10 дни, по обясними причини.
п.п. Снощи се теглих. Не искам да казвам колко тежа, но установих, че тези 10 см от талията ми са се равнявали на 9кг. :grin: :grin: :grin:
^ Браво на тееееб! ((:
Само че аз утре отивам на гости, та ще мога да започна от понеделник...ако си навита? :P
Супер! :smt001
Аз съм го забравила вече..ти какво мислиш да ядеш? :lol:
Detestation
08-30-2008, 15:53
С малки почивки естествено /5-10 секунди, когато се изморя/
+1...а и в някаква книга за отслабване бях чела нещо,визирано като "единственото правило в тренировките"-Когато тялото ти отказва да прави,това което правиш,(демек изпитваш болка) просто спри!
аз пък съм свалила само един шибан килограм :shock: баси ма мн е трудно бе мамка му,ограничавам се-не ям:хляб,сладко не пия газирано...
дори ям само по 2 пъти на ден понякога и само 1 и се спуквам от тренировки-коремни преси по 300 на вечер,скачам с въже по 30 мин ( с почивки де) и пак НИЩО!!!
ЩЕ СЕ ГРЪМНА ВЕЧЕ!!! :lol:
glupacheE
08-30-2008, 17:09
Az pak si karam po knigata "Ultrametabolzan" mnogo po zdravoslovna e ot dukan i vi ia prepor4vamm...... ako ima zna4eniee minalata sam gi vsi4ki dieti ii ako me pitatee nai pravilen rejim e "ULLTRAMETABOLIZAM" jeLAESHTII ????????/
Az pak si karam po knigata "Ultrametabolzan" mnogo po zdravoslovna e ot dukan i vi ia prepor4vamm...... ako ima zna4eniee minalata sam gi vsi4ki dieti ii ako me pitatee nai pravilen rejim e "ULLTRAMETABOLIZAM" jeLAESHTII ????????/
за кво става въпрос :-o
silver_moon
08-30-2008, 17:14
аз пък съм свалила само един шибан килограм :shock: баси ма мн е трудно бе мамка му,ограничавам се-не ям:хляб,сладко не пия газирано...
дори ям само по 2 пъти на ден понякога и само 1 и се спуквам от тренировки-коремни преси по 300 на вечер,скачам с въже по 30 мин ( с почивки де) и пак НИЩО!!!
и се чудиш що не отслабваш :lol: ....просто не мога да си го обесня...мн странно :razz: :lol: :razz: :lol:
ми нормално като ядеш по 1-2 пъти на ден да не отлсабваш ве скъпа моя - така си забаваш толкова метаболизма, че по-скоро ще качиш, отколкото да свалиш...яде се по 5 пъти на ден: три основни хранения и две междинни
glupacheE
08-30-2008, 17:19
и се чудиш що не отслабваш :lol: ....просто не мога да си го обесня...мн странно :razz: :lol: :razz: :lol:
ми нормално като ядеш по 1-2 пъти на ден да не отлсабваш ве скъпа моя - така си забаваш толкова метаболизма, че по-скоро ще качиш, отколкото да свалиш...яде се по 5 пъти на ден: три основни хранения и две междинни
+1
ELFIQ nai dobre si ia kupi knigata "ultrametabolzan" ako te interesuva po zadalbo4eno zashtoto mi e trudno da ti obqsna nooo v obshti linii e obqsneno kak raboti organizma i kakva hrana e pravilna i polezna za negoo rejima ezdravosloven ii mnoogoo efektiven ( mahni kg te nqma zna4enie) 4uvstvash se v prekrasno zdrave :grin: :grin: :grin:
аз не ям понеже не ми се яде,разбирате ли...
не защото се ограничавам,напротив хапвам си , но в последно време не ми се яде нищо,а когато хапна ми призлява и ми се гади.. незнам защо така :-o
glupacheE
08-30-2008, 18:10
не защото се ограничавам,напротив хапвам си , но в последно време не ми се яде нищо,а когато хапна ми призлява и ми се гади.. незнам защо така :-o
ne ti se iade zashtoto si go vnishavash tova sa parvi simptomi na anoreksiqqqqqq vnimavai osaznai se na vreme
silver_moon
08-30-2008, 18:17
просто хапвай по мъничко, но на често...хапвай нещо по-леко: примерно кисело мляко, плод (динята е мн. добър варянт, защото е 90% вода), някоя краставичка (тя пак е с много вода)....или хапни ябалка или морков, да ти остаржат корема и после ще си гладна - гаранция :)
Супер! :smt001
Аз съм го забравила вече..ти какво мислиш да ядеш? :lol:
Както и предишния път. Месо (или колбаси ако нямам под ръка месо), рибка и дреболии (ако ги имам под ръка де) мноооооого сирене, вече не мога да живея без сирене и навивам нашите да ми купят цяла тенекия :razz: :razz: :razz: и домаки и краставици, че вече са последните за сезона и да им се порадвам докрай, както и диня ако има под ръка. Аз обикновено такова си папам. Ама ако нямаш под ръка списъка с позволените храни мога да ти пратя линк.
Екстра. :)
Значи от понеделник започваме! :D
glupacheE
08-30-2008, 21:06
Eto po4erpka:
http://prikachi.com/files/321674X.jpg
http://prikachi.com/files/321673N.jpg
http://prikachi.com/files/321672w.jpg
4e svarshi lqtoto- po4ivkata- opuskaneto
ot utre pak se stqgamee vsi4kii
USPEH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
sladku_bebzi
08-31-2008, 06:30
Занимава ли ти се да напишеш полезните храни :D :-)
glupacheE
08-31-2008, 07:07
knigata e superr dalga i nqma kak da ia napisha tuk :D nai dobre da si ia kupite .........ina4e hranite v parvite 3 sedmici - zeln4uci,lodove,meso i qdki a v sledvashtite 4 sedmici se dobavqt i mle4ni produkti i med.......gore doluu taka e
krem4et0
08-31-2008, 07:42
3 дни търчах като невидяла. Записвах се и записвах колеги, шофирах близо 6 часа и за 3 дни бях 2 кила надолу, защото не ядях почти нищо. 1-вия ден бях на 1 вафла до 4 часа следобед, втория за цял ден ядох някаква салата, а 3-тия до 5 часа изкарах на 1 кроасан. Всичко това свързано с висене по институции, обикаляне на града по 100 пъти и нерви. Резултатът беше -2 кила, а вчера се оядох като свиня с Руска салата и някаква пак с майонеза, която правихме с мъжа......сега ми е тежко и лошо, а веч съм и гладна....
Уф, свлям бързо като реша, ама после ми се прияжда и всичко е връща много бързо :(
glupacheE
08-31-2008, 07:49
KREM4E ne si svalila 2 kila badi sigurna tova e bilo voda 2 kila maznini sa priblizitleno 14000 kkal!!!!!!!!!!!!!!!! napravi si smetkaa za kolko vreme mojesh da gi svalish :)
krem4et0
08-31-2008, 08:01
Прави си ти сметката колко нерви потроших? А и при шофиране се изгарят сума ти калории. А и бях замесена в ПТП-скасих си живота с 5 години от това. Само от попълването на 4 комплекта документи ми побеля косата. да не говорим постоянно търчене до куриери, банки, ВУЗ-а. И всичко това на по 100 калории прием без абсолютно никаква възможност да отида до WC. Може и да е вода. Едва ли е мазнини, защото съм изчислявала с калукатор, че имам 9-10 кг мазнини. Но е факт, че дрехите ми висяха и отново ми стана прословутият панталон. поне крака от стоене и търчане изваях....Не знам как е при другите, но тук 10-тина дни ми предстоят супер важни неща, много съм напрегната и като ям, все едно го хвърлям зад гърба си. Нищо не усещам, а после ми е лошо и отпрашвам до WC с мнооооого разхлабен стомах. Направо ще се побъркам вече от притеснение, нерви и задачи.
Като каза разхлабен стомах... Всеки път когато се опитвам да прекъсна диетата си без да се захраня започва да ме преследва същият проблем и не минава докато не мина на стария си хранителен режим. Имам въпрос. Наскоро четох, че някакво момиче ударило много сериозно на глад и си развалила косата и ноктите. И понеже колкото и да е дълъг списъка с позволените храни те са еднотипни т.е. само протеини, а аз не искам да си разваля в момента изтощената коса нито чупещите се нокти. Ще ми попречи ли на свалянето ако си пийвам и витамини паралелно с диетата?
Detestation
08-31-2008, 10:09
За чупещите се нокти ти трябват калции,не витамини.Демек или яж сирене и мляко или просто си взимай на таблетки.Ако говориш за диетата на Дюкан,той препоръчва приемането на витамини,успоредно с протеиновия етап.Но нали знаеш-неговата диета не се препоръчва за тийнове...
glupacheE
08-31-2008, 10:38
.Но нали знаеш-неговата диета не се препоръчва за тийнове... + 1
prosto si iadesh i plodove i zelen4uci meso iadki i mle4ni
tova ako napravish shte otslabnesh
krem4et0
08-31-2008, 10:55
Или 1 седмица разговори с мацките от Магистърското :D
Не знам като сте на по 16 какво се притеснявате? Аз наистина на 15-15 бях супер пълна, взех се в ръце, спортувах, ограничих храната и прочие. но просто от годините нещата се промениха. Като наближиш 20 вече долу-горе се оформя структурата ти. Може като тийн да си бил кльощав, а да поналееш, може и да отслабнеш. Основното е, че придобиваш женствени форми. Може да не съм супер слаба и като изключим детските ми години до към 12-13 никога не съм била слаба, но съм женствена. Мазнините по коремчето са абсолютно необходими при 1 бременност, едрият ханш и заоблените бедра спомагат раждането. Знам, че тези неща са далече от вас, но тялото след определена възраст започва да се подготвя. не трябва да вървим срещу природата си на жени. да, не трябва да имаме тресящи се месерлаци. Но какво като ханшът ми е 95 см или имам малко коремче. С оглед на репродуктивните ми функции, това е добре! А и личният ми опит показва, че мъжете обичат плът до себе си. не говоря разни тийнчета или мъже с денско мислене нищо, че са на 25. Истиският мъж обича малко заоблено, обича малко коремче, обича задниче......Колкото и мъже да съм питала, всички са твърдяли това. Аз лично си се харесвам. Просто ме е яд на себе си, че в панталоните от преди 4 години не мога да се намъкна. Просто се ядосвам, че като ми е скучно се тъпча. Просто се ядосвам, че без сладко се поболявам. Искам тези вредни навици да ги преодолея. И да сваля проклетите последни 2 кг, които тормозят всяка жена.
Креми аз пък искам да сваля проклетите 15 килограма,или поне да вляза в килограмите където първата цифра е 6 :lol: ама не ще да го е*а.Аз не ям сладко(от малка още не го обичам),не се тъпча когато ми е скучно и пак не мога да ги смъкна....Чак ми става смешно колко усилия полагам и без резултат :lol:
mimsssssss
08-31-2008, 12:22
ako nqkoi e na dukan molq da mi pi6e na li4no 4e imam malko vuprosi :-o
Аз вече нямам мъжле, за което да полагам тези усилия. Нямам и обект на каквито и да е желания и го правя от инат. Да си докажа, че мога. А всъщност отчасти го правя и за да натрия носа на ш...ната ми лекарка, която все ми опява, че килцата са в повечко. Тази година ще и натрия носа на гадината! :lol: :lol: :lol: Иначе моят идеал далеч не е 90/60/90. Аз обичам закръглени жени и изобщо не се стремя към разни манекенски изгъзици. Но пък от друга страна в момента не се понасям. Мисля, че като приключа с това ще се чувствам по - добре. Може пък най - накрая и да придобия самочувствие, кой знае.
и аз така искам да докажа,че мога не ми трябва много-аз съм си с такава структура,но просто не искам излишни паласки и корем,искам да се стегна и да изглеждам добре в моите очи-както казваш "да придобия самочувствие"
mimsssssss
08-31-2008, 13:24
piete li nqkakvi ne6ta za otslabvane ili karate smao na dieta-4ai,hap4eta,l carnitin...?
аз преди пиех ама се отказах като видях , че няма ефект от тях :?
mimsssssss
08-31-2008, 13:50
аз преди пиех ама се отказах като видях , че няма ефект от тях :?
za koe po to4no stava vupros ?kakvo si pila?
ми кво ли не:
Био Актив,Златно чудо,Феми модел....
много са наистина и без ефект,но мисля че от Био актива сякаш имаше малко промяна ,но беше наистина малко :?
krem4et0
08-31-2008, 20:25
Креми аз пък искам да сваля проклетите 15 килограма,или поне да вляза в килограмите където първата цифра е 6 :lol: ама не ще да го е*а.Аз не ям сладко(от малка още не го обичам),не се тъпча когато ми е скучно и пак не мога да ги смъкна....Чак ми става смешно колко усилия полагам и без резултат :lol:
Споко, както казах нещата са и до възраст. А и щом познавам хора почнали от 8 и стигнали до 5.значи е възможно.
чесно :shock: от 8 са стигнали до 5 :shock: :shock:
искам и азззззззззз :oops: ще стигна до 6 каквото и да става няма да се отказвам :o
preichetoy
09-01-2008, 00:30
И аз трябва да стигна до 5 ама мнооого ми остава. :shock:
silver_moon
09-01-2008, 06:55
аз от края на 6 стигнах до началото на 5 :D ...спокойно ще успеете да стигнете това, което искате :)
btw. и аз съм от София - Люлин :D , може и да сме се виждали
за колко време стигна до 5 :-o
Имам проблем, момичета. От вчера изпитвам непрестанен зверски глад, но при вида, мисълта или опита на каквото и да е храна ме заболява корем и ми се гади. Какво да правя? :-o
worshipper
09-01-2008, 09:39
hora, nikoi ne haresva debelanki..az samata sum takava i mislq 4e nikoga nqma da sum 6tastliva ako ne otslabna.nqma da se predam!!!!! :booooomb:
MoMoXiXi
09-01-2008, 11:09
Какво имате предвид под стигане до 5, до 6 и т.н. ????
Какво имате предвид под стигане до 5, до 6 и т.н. ????
ми в смисал както съм аз : тежа 75 кг и скам да стигна до 65 ( от 7 да стигна до 6 ) това имаме в предвид :)
preichetoy
09-01-2008, 11:36
аз от края на 6 стигнах до началото на 5 :D ...спокойно ще успеете да стигнете това, което искате :)
btw. и аз съм от София - Люлин :D , може и да сме се виждали Кой микрорайон? :)
g1rl4eto_
09-01-2008, 15:25
hora, nikoi ne haresva debelanki..az samata sum takava i mislq 4e nikoga nqma da sum 6tastliva ako ne otslabna.nqma da se predam!!!!! :booooomb:
uspeh!!! :-)
silver_moon
09-01-2008, 16:51
около пет месеца и половина-шест :)
пп.preichetoy люлин3...а ти? :)
black___
09-01-2008, 16:58
присъединвам се към вас..ух никога няма да отслабна,сега ще съм в ново даскало и пак всеки ще ме подиграва и няма да ме харесва защото съм дебела :( не мога да отслабна и тва е,аз за една седмица 1 кг не мога да сваля пък камоли поне 5 :( .Отново ще съм сама,само заради търите ми килограми ;( защо не съм слаба и аз като всички хубави момичета.За 2 седмици искам да сваля 5 кг поне - невъзможно а?Пред тези 2 седмици само ще бягам и правя коремни преси,и пак нищо няма да стане..защо по господи.. ;( много исках сега на 15ти да съм слаба като всички останали,но не..ще съм дебелия слон на който всички се подиграват..не искам да чуя за ядене..
glupacheE
09-01-2008, 17:12
присъединвам се към вас..ух никога няма да отслабна,сега ще съм в ново даскало и пак всеки ще ме подиграва и няма да ме харесва защото съм дебела :( не мога да отслабна и тва е,аз за една седмица 1 кг не мога да сваля пък камоли поне 5 :( .Отново ще съм сама,само заради търите ми килограми ;( защо не съм слаба и аз като всички хубави момичета.За 2 седмици искам да сваля 5 кг поне - невъзможно а?Пред тези 2 седмици само ще бягам и правя коремни преси,и пак нищо няма да стане..защо по господи.. ;( много исках сега на 15ти да съм слаба като всички останали,но не..ще съм дебелия слон на който всички се подиграват..не искам да чуя за ядене..
ne iskam da zvu4i grubo noo momi4ee stegnii seee tvoito samo4uvstvie samo na tapite kg li se gradi sigurna sam 4e si dobro momi4e i na vsi4ki shte im e interesno da te opoznaiat shteeee otslabnesh ako iskash nqma takova neshtoo kato ne moga da otslabna nemojesh zashtoto ne go iskashh ne staava za 2 sedmici no sled 5-6 meseca naprimer shte ima golqm rezultat stiga da si uporita i da imash tarpenieee na vseki mu se iska i na menn dda svalqqq gadni kg za 2 sedmicii taka e mn po lesnoo no ne stavaaa za tovaaa stqgai see :)
eto malkoo da vi po4erpa i da vi 4istitq parviqq zzdravosloven den ( na pove4eto ot vas ):
http://prikachi.com/files/325542E.jpg
http://prikachi.com/files/325543B.jpg
http://prikachi.com/files/325544m.jpg
glupacheE, естествено, че самочувствието ни се гради само на килограмите! Все пак това е основната причина хората да ни избягват и го казвам, защото за последните няколко години наистина съм го почувствала на собствен гръб. Колко хора мислиш, че слабеят само и единствено, защото е по - здравословно да не си затормозяваш организма с излишни килограми? Всяка една от нас малко или много се е решила на глад и мъчения само, защото другите са я притиснали по някакъв начин. Да, аз мисля, че е важно да си слаб! Естествено, под слаб нямам в предвид анорексичната версия на слаб, но все пак е важно. Много!
п.п. Ако има интерес утре мога да специално за любителите на сладкото да постна няколко дюкански рецепти за сладки нещица. Със сигурност няма да са толкова вкусни колкото шоколад, но за сметка на това се приготвят само от чисти протеини и са повече от нискокалорични. Единственото, което е нужно е да се запасите с подсладител, останалото са подръчни материали. :)
kuklichka_bg
09-01-2008, 21:48
taq tema mi se struva bezsmislena ;D
kuklichka_bg
09-01-2008, 21:50
glupacheE, естествено, че самочувствието ни се гради само на килограмите! Все пак това е основната причина хората да ни избягват и го казвам, защото за последните няколко години наистина съм го почувствала на собствен гръб. Колко хора мислиш, че слабеят само и единствено, защото е по - здравословно да не си затормозяваш организма с излишни килограми? Всяка една от нас малко или много се е решила на глад и мъчения само, защото другите са я притиснали по някакъв начин. Да, аз мисля, че е важно да си слаб! Естествено, под слаб нямам в предвид анорексичната версия на слаб, но все пак е важно. Много!
п.п. Ако има интерес утре мога да специално за любителите на сладкото да постна няколко дюкански рецепти за сладки нещица. Със сигурност няма да са толкова вкусни колкото шоколад, но за сметка на това се приготвят само от чисти протеини и са повече от нискокалорични. Единственото, което е нужно е да се запасите с подсладител, останалото са подръчни материали. :)
samo kato ti pro4etoh parvoto izre4enie i razbiram kolko bagaj imash v glavata bez da se obijdash "естествено, че самочувствието ни се гради само на килограмите!"
Nadali tova e nai vajnoto i o6te po malko da se gradi SAMO na tova samo4ustvieto....
Не се тревожи за багажа ми! ;) Какъв е смисъла да си преиначаваме истината за да ни е по - лесно? Живота така или иначе е гаден, а това, че някой ще реши да се самозалъгва няма да го направи по - малко гаден. Нали? Щом "само килограмите" могат да бъдат причина някой да откаже да общува с мен значи "само килограмите" трябва да градят самочувствието ми. Да, аз (както и останалите пълнички и трудно поддържащи фигурата си) съм страхотен човек, идеалният приятел и заради външният си вид си съм правила хиляди компромиси с непростими неща за да задържа някого до себе си, ама това не пречи на "някой" да ми ги изброи всичките ми страхотни качества от по - горе и след това да ми каже, че заради "само килограмите" не бива да го виждат с мен. И изобщо не бързай да ми кажеш, че "някой" е идиот, защото не може целият свят да е крив, а на мен всичко да ми е в ред, нали? Не искам и не мога повече да се ограничавам в контактите си с хората заради ш...ните "само килограми"! Да, причината е в тях и да, аз ще се оттърва от тях по какъвто и да е начин! Не ми е малко багажа, ама изобщо, просто ми се повредиха розовите очила и съм реалист.
sladku_bebzi
09-02-2008, 06:24
Плс постни ги :)
Аз вчера исках да си направя някъф десерт
от здравословни неща ама нищо не се сетих
и си измислих няква салата
със зеленчуци и млечни продукти:-D
Пък плодова салата не ми се правеше,
искам нещо по-завъртяно :oops:
Баварски крем с извара и ванилия
Продукти:
- 3 листчета желатин
- 2 белтъка
- 440 гр. обезмаслена извара
- ванилия
- подсладител
Накиснете желатина за 5 мин. в студена вода. Разбийте белтъците на сняг. Затоплете на слаб огъна 3 супени лъжици вода. Поставете в нея изцедения желатин и бъркайте, докато се втечни. Разбийте изварата, добавете белтъците и желатина и бъркайте още 2 - 3 минути. Сложете подсладител. Оставете на студено за една нощ.
Бъркан крем
Продукти:
- 1 обезмаслена извара
- 1 супена лъжица подсладител
- 2 белтъка
Разбъркайте изварата и подсладителя. Добавете внимателно разбитите на сняг белтъци. Сервирайте крема охладен.
Генуезки сладкиш
Продукти:
- 4 яйца
- 1 супена лъжица подсладител
- кората на 1 лимон
- 40 гр. царевично нишесте
Загрейте фурната до 180 градуса. Разбийте белтъците на сняг. Смесете жълтъците с подсладителя, лимоновата кора и нишестето. Прибавете внимателно белтъците. Излейте в съдс непромокаема хартия и поставете във фурната за 20 мин., или докато сладкиша стане златист.
Замразен мус с лимон
Продукти:
- 4 белтъка
- 500 гр. обезмаслена извара
- сок от 5 лимона
- кора от 1 лимон
Разбийте белтъците на сняг. Разбъркайте изварата с тел. Внимателно добавете лимоновия сок, лимоновата кора и белтъците. Сложете във фризера за да стегне.
Течен шоколад "Дюкан"
Продукти:
- 1 жълтък
- 1 чаена лъжица какао
- 2 супени лъжици подсладител
- малко вода
Разбъркайте всички съставки до получаването на гъста смес.
Целувки
Продукти:
- 3 белтъка
- 6 супени лъжици подсладител на прах
- 2 чаени лъжици какао
- 2 чаени лъжици много силно кафе
Разбийте белтъците на сняг. След това добавете какото, смесено с подсладителя и накрая кафето. Продължете да бъркате още 30 секунди. След това в тавичка изсипвайте равни купчинки от сместа. Пече се 15 до 20 мин. във фурна на 150 градуса.
Чийзкейк
Продукти:
- 5 супени лъжици обезмаслена извара
- 2 супени лъжици царевично нишесте
- 2 жълтъка
- 2 супени лъжици лимонов сок
- 3 супени лъжици подсладител
- 5 белтъка
С тел разбийте добре жълтъците, изварата, нишестето, лимона и подсладителя. Разбийте на сняг белтъците и внимателно ги прибавете към останалата смес. Сложете го в пластмасова форма и печете в микровълновата на средна степен за 12 мин.
Шоколадов мус
Продукти:
- 3 супени лъжици вода
- 125 гр. диетичен шоколад
- 1 чаена лъжица разтворимо кафе
- 6 белтъка
- 1 щипка сол
- 125 гр. обезмаслена извара
Сложете в съд водата, натрошения шоколад и кафето, покрийте съда с фолио и го сложете в мрежата на тенджера под налягане (wtf!?). Оставете да ври 5 мин. Разбийте белтъците на сняг заедно със солта. Когато шоколадовата смес се разтопи добавете изварата и бъркайте до получаването на гладък крем. Прибавете внимателно белтъците. Разпределете в купички и го оставете да престои 2 часа в хладилника преди консумация.
Не се тревожи за багажа ми! ;) Какъв е смисъла да си преиначаваме истината за да ни е по - лесно? Живота така или иначе е гаден, а това, че някой ще реши да се самозалъгва няма да го направи по - малко гаден. Нали? Щом "само килограмите" могат да бъдат причина някой да откаже да общува с мен значи "само килограмите" трябва да градят самочувствието ми. Да, аз (както и останалите пълнички и трудно поддържащи фигурата си) съм страхотен човек, идеалният приятел и заради външният си вид си съм правила хиляди компромиси с непростими неща за да задържа някого до себе си, ама това не пречи на "някой" да ми ги изброи всичките ми страхотни качества от по - горе и след това да ми каже, че заради "само килограмите" не бива да го виждат с мен. И изобщо не бързай да ми кажеш, че "някой" е идиот, защото не може целият свят да е крив, а на мен всичко да ми е в ред, нали? Не искам и не мога повече да се ограничавам в контактите си с хората заради ш...ните "само килограми"! Да, причината е в тях и да, аз ще се оттърва от тях по какъвто и да е начин! Не ми е малко багажа, ама изобщо, просто ми се повредиха розовите очила и съм реалист.
Така е , колкото и да го отричаме мн малко хора забелязват вътрешната красота,всеки гледа дали си слаб,дали косата ти е хубава,дали кожата ти е гладка и такива подробности-моят проблем са само килограмите.Заради тях съм страдала толкова много:обиждали са ме,подигравали са ми се и какво ли още не....Върхът на сладоледа беше,когато се влюбих в едно момче,но него го беше срам от мен и ми каза-цитирам: "Ако се стегнеш съм готов на всичко за теб"
АКО СЕ СТЕГНА!!! :shock: представяте ли си какво е усещането-ще ви го опиша-исках земята да се отвори и аз да вляза и никога повече да не изляза!!! :cry: Колкото и да ни се иска това е истината:ВЪНШНИЯ ВИД Е НАЙ-ВАЖЕН!
Обаче има и друго,благодарение на всички обиди,унижения и гадости които съм истърпяла мисля,че съм станала мн по-добър човек,за мен не е важно как изглеждаш,а какаъв си всъщност..
И сега когато започнах да отслабвам,точно това момче започна да ми обръща внимание,но вече е късно,защото разбрах що за човек е!
Вярвам,че някой ден ще открия човека който ще ме обича такава каквато съм :-)
^ Еми нормално! Преди години още излизах с един страхотен сладур чисто и просто по приятелски. След третото ни виждане той хъката - мъката ми обясни, че съм страхотен човек, имам невероятен характер и съм ужасно добродушна, но ако го видят с мен ще го съсипят от подигравки. Не е хава! :? Но аз не обвинявам хората, които не ме харесват. Поне не тези, които нямат моя проблем. Сигурно на тяхно място и аз нямаше да съм такава. :neutral:
но просто не е чесно,заради това че не изглеждаш като модел да те отбягват и обиждат.Все пак сме хора и не сме заразно болни ,имаме чувства,и нас ни боли и ние можем да обичаме....
Хората, по - точно момчетата имат склонност да прощават недостатъците и лиготиите на слабите мадами. Какво да се лъжем, вътрешната красота никога не е била достатъчна и няма да бъде. Ако си над нормата трябва да угаждаш, защото в противен случай ше бъдеш сам. Аз не мога да виня определени хора за това, че не искат да излизат с мен. Преди ужасно се дразнех на най - добрата си приятелка задето предпочита да излиза с кльощавите си приятелки. Ако станем и отидем на дискотека или бар аз просто ще и бъда една тежест, защото пред нея опашка от момчета се реди да я сваля, а тя не може да се "позабавлява" с никой, защото ще ме остави сама и ще се чувствам неловко. Килограмите са си мои, тя няма вина за това, че аз съм се тъпкала до припадък със сладко и съм си създала такъв проблем. Каква и е вината в случая? Че иска да се забавлява, а аз не мога да и доставя това забавление? Да, тя много ме обича и ми споделя всичко, както и аз на нея. Просто не съм достатъчно представителна, това е истината. Да не говорим, че преди време се запознах с един съфорумец, който борави с ужасно жестоки шеги и точно той е причината да "се стегна" и да помисля за себе си. Не може цял живот да правя компромиси със себе си и когато видя някой сладур на улицата да ми се свива всичко, защото с този външен вид никога не мога да си позволя да имам такова момче, макар и за приятел.
п.п. който мисли да ползва рецептите ми от горе да се снабди с хубав подсладител, защото моят не е и резултата беше отвратителен.
silver_moon
09-02-2008, 12:01
по въпроса с онези рецепти горе: те наистина са хубави, но момичета, НЕ използвайте подсладители, използвайте от онези разтворимите степчета за пиене дето са с разни вкусове: на ябълка, портокал и тн..., така, хем ще докарата освен сладък и плодов вкус, но не са и толкова вредни :)
подсладителите са страшно опасни, може да не са калорични като захарта (това е, защото са 15-16 пъти по-сладки от нея и се използват много по-малки количества), но те са канцерогенни (ракообращуващи)...потърсет в гоогле за аспартама и се уверете сами :?
glupacheE
09-02-2008, 13:33
az ne si pravq takiva receptii kogato mi se qde sladko iam shokolad No vaprosat e kakav - s nad 70 % kakao togava shokolada dori e polezen ( zaadi kakaoto estestveno) -- izpolzvam na Lindor
a otnosno sporaa ne moje samo4uvstvieto da ti se gradi na kg razbirase 4e ako si mnogo debel trqbva da napravish neshto no ne zaradi drugite a zaradi sebe si i ii ako nqkoi te obijda to e prosto zashtoto e vidqh 4e mu se hvashtashh
Добре, ама степчетата също са с подсладители. К'ва е разликата? :-o
Abigoria
09-02-2008, 13:47
Нещо против и аз да се присъединя към вашия клуб? Поосвинила съм се малко тва лято, пък чак сега видях темата... 8-)
eternal_eyes е права...всъщност имате проблем с начина на мислене...на мен защо никой не ми е казвал да свалям килограми, за да съм с него...само си втълпявате някакви неща...като ида някъде на мен ми обръщат толкова внимание, колкото на другите, излизам си спокойно с хората, които обичам...нямам проблеми нито с личния, нито със социалния живот...трябва да преосмислите отношението на хората към вас, вместо да се мъчите да сваляте всеки грам до идеалната фигура
степчетата са още по-вредни от подсладителя, който и без друго се съдържа в тях, но освен него имат ароматизатори, оцветители и стабилизатори, също канцерогенни
krem4et0
09-02-2008, 13:54
Не съм особено съгласна с това, че дебелите са сами. Най-малкото защото 2 мои приятелк в различни периоди са били или са станали твърде дебели. Аз съм ги харесала като хора и това, че сега едната е +20 от това, което сме се запознали, а другата е -30 от преди 2 години. Това изобщо не ме бърка. Никой не ми се е подигравал заради килограми. Заради рижавата коса и очилата-да, ама не и за кг. Те са ми фикс идея, защото просто аз не се харесвам и не ми стават дрехите. Дори като бях шопар(за справка снимките на началните страници), никой не ми промърмори. Дори и майка ми, която все мрънка, ако не изглеждам добре. Аз ви препоръчвам да имате до себе си някой човек, който ви обича, но ви казва истината в очите. Сега моята приятелка ми се сърди, че й мъкна книги и я съветвам за диети, сърди се на гаджето си, че й опява, но трябва й външен мотив.Малко й липсва мотивация. А какво да кажа за сестра ми, която беше стигнала 85 кила? да спра да я обичам ли?
аз искам да сваля килограми за да се чувствам АЗ добре,не заради другите, мн отдавна съм спряла да обръщам внимание на другите,важна съм си аз и това как се чувствам....Аз също имам мн приятели , но понякога ми става кофти когато видя какво е отношението към тях и това към мен,за тва е цялата драма :lol:
но аз съм си поставила цел и за моя радост вече се наблюдават желаните резултати,няма да се откажа :-)
Проблемът ви не е, че сте "по-закръглени". Проблемът е там, че ви е страх. Оставяте се да ви обиждат. Някоя от вас въобще направила ли е някаква реакция след като са я обидили? ELFIQ, това момче след като ти е казало да се стегнеш, ти какво направи? Почна да се самообвиняваш, че не си слаба, нали? А защо не му зашлеви два шамара, а?! Поне да ти види силата на килограмите. Твърде много ви пука и търсите проблема в себе си. Второто особено е особено грешно. Ако на него му стигаше малко акъла в тиквата нямаше да ти каже подобно нещо в очите. Ако целта ти е да се харесваш на такива хора, значи че и ти си като тях.
Не е срамно да си пълен, срамното е заради това да мислиш, и най-важното да си вярваш, че ако беше слаб щеше да е различно.
Много точно казано \:D/
preichetoy
09-02-2008, 18:04
пп.preichetoy люлин3...а ти? :) 7 8-)
да така е eternal_eyes ,а най ме дразни когато знаят че полагаш усилие да отслабнеш,и те пак "ама май си напалняла" :booooomb: направо ми иде да убия някой :-D , и тва за натякването също е мн гадно :x
Аз пък съм доста чувствителна, а и попринцип имам нужда от човек (по - скоро мъж), който да ме подбутва, да ме мотивира. Приятелките ми тактично си мълчаха и ме избягваха от време на време, а най - добрият ми приятел постоянно обясняваше, че хората трябва да ме харесват заради това, което съм, а не заради килограмите ми и аз просто губех желание. Виждах как повечето хора ме избягват, депресирах се, тарелка мноооого шоколадови петифури, след това чипс, после кит кат и така вечер след вечер след вечер. Докато един съфорумец се появи. Там, почнахме да върим лаф и той супер брутално се шегуваше с мен и това беше причината да се захвана. Усетих нещо като съжаление от негова страна и това просто ме довърши. Днеска пак се оядох де, ама вече ще си почна както преди да си ям по един път на ден. И без това като тръгна на училище няма да имам време за повече.
glupacheE
09-03-2008, 19:46
UUUSSPPEEEHHH na vsi4kii !!! sega ve4e shte ni e mnogo po lesno - po na men- kato po4na u4ilishte-- svarshva lqtot- nqma izkushennia 8) :grin:
krem4et0
09-04-2008, 07:09
Разни хора, трябва им различен стимул. Ще дам пример с кака ми. Тя беше станала 80 и нещо. По принцип е с едри кости и изглежда по-пълна от мен, но наистина се беше освинила. Повтаряхме й непрекъснато, тя почваше диета и след седмица се проваляше, защото се изкушаваше. Докато 1 ден свако ни й каза, че го е срам да ходи с такава дебелана по улицата и ако не се стегне малко, няма да излизат повече. Той и леля ми са джаста праста и си казват всичко прямо, докато ние със заобикалки се опитваме да омекотим удара. Тя плакта 1 седмица и се стегна. Година и 2 месеца по-късно беше станала 56-7 кила и изглеждаше супер слаба. Е, сега да кажем е към 65 и реално това й е оптималното тегло, изглежда добре, закръглена и с форми......Трябва си стимул по някакъв начин. било то отвътре да ти дойде или да те бутне някой друг.
glupacheE
09-04-2008, 08:02
naistina vsi4ko si zavisi ot 4oveka men drug po4ti ne mje da me motivira trqbva sama da se osaznaia i gotovo ako kaja po4vam o t ponedelnik- po4vam i moga i po 6 meseca ne si razvalq rejima
preichetoy
09-04-2008, 10:17
Момичета, вижте какво открих в бюрото си, когато го разчиствах. Майка ми го е принтирала преди една-две години. 8-)
ДИЕТА ЗА ЕДИН ДЕН
Ако правите тази диета по един ден в седмицата, скоро ще достигнете до мечтаното тегло.
План на диетата
8ч. - Изпийте една чаша топла минерална или преварена вода с лъжичка лимонов сок. Така ще се отървете от излишните течности в организма.
8:30ч. - Чаша цитрусов или зелев сок, съдействащ за изгарянето на мазнините и за прочистване.
9ч. - Вземете душ, като масажирате тялото с остра гъба и кръгови движенияза засилване на кръвообращението.
9:30ч. - Чаша вода или билков чай.
10ч. - Разходете се, плувайте или правете йога. Движението ще прогони умората и главоболието.
11:30 - Чаша вода или билков чай и чаша сок от малина, диня или картофи - действа отводняващо.
12:30 - За да се преборите с глада, изпийте чаша зеленчуков микс или сок от ябулка и боровинки.
13ч. - Чаша вода или билков чай.
13:30ч. - обре е да поспите или да послушате музика.
14:30ч. - Чаша вода или билков чай.
15:30ч. - За да повишите намалената кръвна захар, изпийте чаша концентриан сок от ананас и манго или от портокал и ябълка.
17ч. - Чаша вода.
19:30ч. - Чаша бананов сок.
21:30ч. - Направете отпускаща баня с ароматни добавки. Ако имате вана, разтворете във водата десетина капки лавандулово или масло от сандалово дърво, разбъркани с една лъжица мед.
Отпуснете се за 23 минути, като през това време изпивате чаша вода или успокояващ чай от лайка, мента или мащерка.
22ч. - Пъхнете се в леглото с мисълта, че утре ще сте най красивата.
Още не съм я изпробвала но мисля денят ми да е събота, защото няма да съм на училище.
Успех! :)
glupacheE
09-04-2008, 19:22
ee kak varvii pri vsi4ki |????!!! do koga gore dolu ste postavili za cel da postignete jelanoto??
Понеже съм назад с материала съм си дала срок до Нова Година.
preichetoy
09-04-2008, 19:54
Аз съм си решила другото лято да шашна всички! :P
и аз така имам да свалям близо 15 килограма и няма да стане за 3 месеца колкото и да ми се иска :D
preichetoy
09-05-2008, 09:38
и аз така имам да свалям близо 15 килограма и няма да стане за 3 месеца колкото и да ми се иска :D Спокойно можеш да свалиш 15 килограма за 3 месеца. Дори ще бъде здравословно. :D
и аз така имам да свалям близо 15 килограма и няма да стане за 3 месеца колкото и да ми се иска :D Спокойно можеш да свалиш 15 килограма за 3 месеца. Дори ще бъде здравословно. :D
как :shock: я кажи ,че нещо мн съм навита за 3 месеца да съм на -15 кг
glupacheE
09-05-2008, 13:04
razbira se 4e za 3 haide 4 meseca m0jesh da svalish 15 kg- po 1 kg sedmi4no
az li4no ti prepora4vam knigata "ultrametabolizam" :grin:
razbira se 4e za 3 haide 4 meseca m0jesh da svalish 15 kg- po 1 kg sedmi4no
az li4no ti prepora4vam knigata "ultrametabolizam" :grin:
хайде кажете де как ще стане тва :-o изглежда ми малко трудничко :?
Понеже сте пускали ващe снимки,реших и аз да постна някой мои тук..
http://media.snimka.bg/0559/007373066-big.jpg
http://media.snimka.bg/0559/007373063-big.jpg
http://media.snimka.bg/0559/007373100-big.jpg
http://media.snimka.bg/0559/007373098-big.jpg :)
ми да ама ние тук ще отслабваме :lol: а ти си си супер :)
ми да ама ние тук ще отслабваме :lol: а ти си си супер :)
Мерси :)
Иначе,и аз съм малко склонна към пълнеене ,но просто не позволявам това да се случи,пък и с тренировките ми по танци всеки ден , няма как да стане :-D
Днес извърших грях! Изодох един сладолед. [-o< :-k
Аз мисля да поотслабвам до ноември...защото не искам да отслабвам много бързо...не искам да се измъчвам, а и имам да махам около 7 килограма... :)
snow__queen
09-05-2008, 17:14
Това са глупости,дояло ти се е сладолед,хапваш си... Въпросът е да не прекаляваш и като си яла сладолед,се лишаваш от нещо друго,за да се компенсират.Другото,което е чета някакви глупости нагоре да се свалят по кг на седмица....Това са пълни измишльотини...ако става въпрос може и 5 кила да свалиш за една седмица,ама това са първо нездравословно свалени килограми и второ не са постоянни.Стресираш си организма и после ще има йо-йо ефект... И понеже моята история остана към първите страници...не си мислете,че ви говоря само ей така... защото съм минала по този път...
glupacheE
09-05-2008, 17:58
Това са глупости,дояло ти се е сладолед,хапваш си... Въпросът е да не прекаляваш и като си яла сладолед,се лишаваш от нещо друго,за да се компенсират.Другото,което е чета някакви глупости нагоре да се свалят по кг на седмица....Това са пълни измишльотини...ако става въпрос може и 5 кила да свалиш за една седмица,ама това са първо нездравословно свалени килограми и второ не са постоянни.Стресираш си организма и после ще има йо-йо ефект... И понеже моята история остана към първите страници...не си мислете,че ви говоря само ей така... защото съм минала по този път...
zashto da e nerealisti4noo po 1 kg na sedmica az ne kazvam po 5
daa tva e maksimum noo pri mnogo trenirovki i pravilno hranene
kazvam kg a ne 1 kg maznini nesamneno dokato svalqsh shte svalish i voda
ina4e e nai dobre po 2 kg na mesec toest po polovin kg na sedmica ne osporvam
Плетеница
09-05-2008, 18:09
Абе аз доста съм чела за отлсбването,здравословноо де, и 1кг на седмица или 10 дена не е фрапиращо. Иначе предполагам че 15 кг се свалят за 4-5 месеца :)
snow__queen
09-05-2008, 18:11
Защо ли се обадих и аз....тук всички много разбират,извинете...
glupacheE
09-05-2008, 18:38
snow__queen nedei taka vse pak trqbva da se spori za da se nameri verniq otgovor
snow__queen
09-05-2008, 18:50
Принципно,не може да се каже,за кой колко килограма са здравословни да се свалят,защото,ако си сто кила примерно,имаш повече мазнини.И в началото се свалят по-бързо,но принципно,за здравословно отслабване дават по максимално 2 кг на месец...аз не казвам да отслабвате по толкова,но най правилно е примерно сваляш два килограма за две седмици,после две ги задържаш,после пак сваляш,иначе смисъл няма....
glupacheE
09-05-2008, 18:53
да ок права си но аз примерноо продължавам да се храня здравословно и след като сваля кг ... в смисъл че не сам на диета а режим и ще го спазвам за колкото се може по дълго време -- аз го права и за здраве не толкова за отслабване
Evanescencefan
09-05-2008, 19:00
Айде и аз се присъединявам към вас :grin: Искам да попитам някой има ли идея как да отслабна с 5-6 кг и после да ги задържа?И да не е много рязко,че ще получа стрии.Благодаря предварително :-) !
glupacheE
09-05-2008, 19:32
Айде и аз се присъединявам към вас :grin: Искам да попитам някой има ли идея как да отслабна с 5-6 кг и после да ги задържа?И да не е много рязко,че ще получа стрии.Благодаря предварително :-) !
pro4eti cqlata tema
ina4e - "ultrametabolizam"-kniga e
Защо ли се обадих и аз....тук всички много разбират,извинете...
тва на снимката ти ли си? :-o ,щото акоси ти изглеждаш мн добре и не ми се вярва да си била пълна :)
^мацката е пускала снимки, била е пълничка, да, но мисля е активна спортистка...
snow__queen
09-06-2008, 04:27
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=3485492&highlight=#3485492
ето погледни тук 7 страница,иначе да на снимката съм аз :)
alice sw бях преди една година спрях баскетбола,но от него определено не се прави фигура,с други тренировки и диети го постигнах,но аз сум описала всичко.Успех :)
Mисля ,че и аз трябва да се включа във вашият клуб :D ако ме земете разбира се :D 175 съм висока, 65 кг . Искам да сваля 5-10 кг ма, защото в рамките на една година ги качих много бързо под влияние на стрес ( а аз като съм нервна ям като невиждала)
Не се смятам за много дебела,просто тук там имам за коригиране...по коремчето и бедрата :)
Успех ви желая! ЕНД ХЕВ А НАЙС ДЕЙ !!!
пп По късно ще пусна снимка 8-)
glupacheE
09-06-2008, 08:11
Почерпка:
http://prikachi.com/files/335177b.jpg
siseto_piseto
09-06-2008, 08:20
taka...da kaja moita istoriika za si4ki koito iskat da se oturvat ot izli6nite kilca
bqh na 12 po4ti 13 kogato se re6ih da otida na dietolog(Ognqn Simeonov-imam skype ako iskate info) :) togava bqh s tezi merki : teglo-59.7kg rust 158sm. otidoh i toi po4na da me izmerva i mi dade edni list4eta na koito pi6e s kakvo 6te se hranq i po4na se dieta ot koqto az mojeh da si izbiram kakvo da qm ot list4etata i se qde6e po 5 puti na den . Sled 1 mesec bqh svalila 5kg absolutno zdravoslovno i bez gladuvane . Za pla6taneto (znam 4e 6te popita vse nqkoi) 50 lv be6e togava pla6ta se ednokratno i vaji za celiq period ot programata nezavisimo kolko e dulug . I sega sum 48.7 i sum visoka 1.68 nqkade . V daskaloto mi ima edno momi4e oeto su6to be6e debeli4ko no dosta pove4e i da vi kaja sega e otslabnala straaa6no mn i e hodila pak pri su6tiq dietolog :D moga da dam telefon i skype na dietologa ako nqkoi poiska
P.S. Ot SF sum
Uspeh4eta na si4ki deto se borqt s kilcata :wink:
Ох искам да попитам един леко тъпичък въпрос.... тъй като съм решила и аз да отслабвам.....но г/д 10 кг, а това несамненно ще навреди на бюста ми :D В момента съм 97-8 ...Има ли начин да го запазя......или поне да не е драстична промяната??? :shock: Знам ,че е тъпо...но я кажете вие как се справяте с този проблем,особено драстично отслабналите???? 8-)
preichetoy
09-06-2008, 11:51
Трябва да свалиш 5 килорама. Не повече. Бюстът ти ще намалее, но промяната няма да е огромна. Ще бъде абсолютно подходящ за твоята фигура. ;)
Miss_Fenty
09-06-2008, 12:06
Такам..върнах се от морето + 2 кг в повече :( Мисля началото на другата седмица да почвам здравословно че..
Трябва да свалиш 5 килорама. Не повече. Бюстът ти ще намалее, но промяната няма да е огромна. Ще бъде абсолютно подходящ за твоята фигура. ;) Aми знам ли... преди около година и положина бях 54 и изглеждах мн добре.....бюста ми беше нормален. Е,не е бил като сега..... ама ме притеснява ,че като гладувам.....и той ще пострада здравата.
Мисля ,че смао 5 кг няма да ме удовлетворят
Момичета, имам сериозен проблем. Имам ужасен ПМС и съм като Делонги, не мога да се спра, изяждам всичко по пътя си. :D Как да намаля този вълчи глад?
glupacheE
09-06-2008, 19:15
ooooooooo povqrvai mi razbiram te :D prosto se opitvam da si zapalvam vremetoo i da ne mi ostava vreme da s etap4a prosto taka--tuk mi pomaga 4e pravim osnovno po4istvane :D
Момичета, имам сериозен проблем. Имам ужасен ПМС и съм като Делонги, не мога да се спра, изяждам всичко по пътя си. :D Как да намаля този вълчи глад? И аз го имам тоя проблем.....и аз исках преди 3 дни да погъна целият свят.... :D добре че ми дойде......че да се свършва с ПМс то 8-)
Ама то... това... е ужасно! Днес ядох сладолед, като се прибрах ядох баница, вечерта ядох имам баилда. Как може?! Аз... просто съм ебати свинята! Дано и на мен да ми дойде по - бързо, че в този дух ще си кача всички килограми, свалени досега. :(
Ама то... това... е ужасно! Днес ядох сладолед, като се прибрах ядох баница, вечерта ядох имам баилда. Как може?! Аз... просто съм ебати свинята! Дано и на мен да ми дойде по - бързо, че в този дух ще си кача всички килограми, свалени досега. :(Случвало се е да съм и по-зле :D 8-) Стискам палци 8-)
пп Включете ме към скисъка
MidnightCreep
09-06-2008, 20:18
Ако имам баяълдъто не е тъпкано с олио няма нищо лошо-патладжанче с доматено пюре.
splendour
09-07-2008, 08:18
vmesto dieta prosto qjte malko http://www.zdravoslovno.com/Calculators.html tova 6te vi pomogne :)
Love0nlyMyself
09-07-2008, 08:22
ее браво успех с групата :P :P
Използвайте здравословната диета на мама Марушка.
Jigsaw Dynamite
09-07-2008, 09:20
Видях ви "Стимулчетата" от първия пост
Вие всъщност негърки ли искате да станете или да отслабнете?
Освен това като се събирате на пайове не си помагате, както и като си правите клуб под общия показател че сте с "ЕДЪР КОКАЛ" не ставате по-секси. Това че сте се събрали дебеланки всъщност не решава проблемите ви. Тренирайте! Движете се!
И Като си поръчате Диетична Кола с 2те Биг Мак Менюта от МакДОналдс Не ставате по-вталени!
+NO MA'AM+
nejnaDROGA
09-07-2008, 13:37
Освен това като се събирате на пайове не си помагате, както и като си правите клуб под общия показател че сте с "ЕДЪР КОКАЛ" не ставате по-секси. Това че сте се събрали дебеланки всъщност не решава проблемите ви. Тренирайте! Движете се!
И Като си поръчате Диетична Кола с 2те Биг Мак Менюта от МакДОналдс Не ставате по-вталени!
+NO MA'AM+
Ти определено не си от най-умните хора във форума,а?! :razz:
preichetoy
09-07-2008, 13:42
+NO MA'AM+
Ти определено не си от най-умните хора във форума,а?! :razz: Точно това си помислих и аз, когато прочетох поста. :D
Jigsaw Dynamite
09-07-2008, 16:12
Съжалявам, може би трябва да смените шрифта, защото на моя компютър писанията ви ми ги изписва като - "грух грух грух грух грух"
Нз що така се получава.. : (
nejnaDROGA
09-07-2008, 16:16
Съжалявам, може би трябва да смените шрифта, защото на моя компютър писанията ви ми ги изписва като - "грух грух грух грух грух"
Хахаха абе "умник" за твое сведение аз не съм дебела и няма как да грухтя :lol:
Нз що така се получава.. : ( :D :D :D :D Зле си майна.......
preichetoy
09-07-2008, 18:40
Мамин умник...
harabelka
09-07-2008, 19:42
Gladni ste i napadete mom4eto bez pri4ina :-D
Ina4e az sam 45 i sam visoka 158 nqkade(moje i pove4e da sam). Kak mislite dobre li e? Trqbva li da otslabna o6te? A kato se pogledna v ogledaloto se haresvam, no v edin sait mi izpisa, 4e idealnoto mi teglo e 44 :?
cool_lady2
09-07-2008, 19:55
super si :) :)
glupacheE
09-07-2008, 20:07
Ina4e az sam 45 i sam visoka 158 nqkade(moje i pove4e da sam). Kak mislite dobre li e? Trqbva li da otslabna o6te? A kato se pogledna v ogledaloto se haresvam, no v edin sait mi izpisa, 4e idealnoto mi teglo e 44 :?
super si i spored men
ne obrashtai vnimanie a saitovete te ne mogat da precenqt kolko muskulna masa imash ili kakav procentat na maznini ili kastite kolko sa ti tejki i t.n. :)
preichetoy
09-07-2008, 21:36
Без причина?! :shock:
Извинявам се предварително,че ппиша в темата...
но не виждам за необходимо да добавям нова..
Та въпроса ми е свързан с диети и т.н..
Значи чувала съм,че греипфрута се яде 2 часа след хранене...
и се пиеше и чай от глухарче...но не мога да се сетя точно как беше..
ако някой може би ли ме светнал.. :)
Благодаря предварително :)
miloto_Pilence
09-08-2008, 11:25
Аз знам, че е грейпфрута се яде сутрин на гладно и по този начин помага по някакъв начин .... :( ддз ...
Не знам дали сте чували за така наречени "биологичен наркотик" - допамин и връзката му с необяснимата ни лакомия....
Необяснима лакомия
Ние трупаме килограми, защото поемаме повече калории, отколкото изгаряме. Но защо постъпваме така - защото сме лакоми или защото това ни е в природата? От години учените знаят, че когато ядем вкусна храна (например сладко), се покачват нивата на хормона допамин в дял на мозъка, който отговаря за чувството на възнаграждение от дадено действие и затвърждаването му. Идеята е, че когато правим нещо, което предизвиква секреция на "биологичния наркотик" допамин (храним се, пием вода, правим секс и др.), изпитваме удоволствие, което искаме да изживеем отново. По този начин организмът си гарантира, че няма да спрем да извършваме дейностите, които гарантират оцеляването на човешкия вид. Просто, ясно и несъмнено изиграло важна роля в миналото, когато гладът е бил постоянен спътник на човечеството.
В западния свят обаче храната е изобилна и почти никой не гладува. Напротив - природните механизми сякаш работят срещу нас, карайки ни да се тъпчем с все повече вкусни неща. Дори развиваме силен натрапчив глад към определен тип храна, например – към шоколад, чипс, пица, кроасани, сандвичи, вафли... Учените наричат явлението food craving и знаят, че неистовото желание винаги е насочено към висококалорични продукти. Защо е така откриват изследователи от университета Duke, САЩ (Neuron 2008; 57:930).
Да ти е сладко!
Учените сравняват реакциите на нормални мишки и на такива, чиито вкусови рецептори за сладко са отстранени чрез "изключване" на ген. Идеята е да се провери дали те ще реагират еднакво на истинска захар и на изкуствен заместител, който е ниско калоричен. "Нокаутираните" мишки, както се наричат тези, чийто ген е изключен, не правят разлика между вкуса на захарен разтвор и на чиста вода.
Серията експерименти показва, че нормалните мишки избират подсладената вода пред чистата, като, разбира се, от двата вида сладка вода предпочитат по-калоричната, т.е. тази с истинска захар (по-вкусната). Мишките без вкусови рецептори не правят разлика между подсладената и чистата вода, както може и да се очаква. Интересно е обаче, че, ако разполагат с известно време, "нокаутираните" мишки избират да пият висококалоричната вода и игнорират чистата вода и подсладената със заместител на захарта. Въпросът е как те разбират коя вода е "по-вкусната", след като нямат усещане за вкус?
Отговорът е "заключен" в мозъчната система за възнаграждение, твърдят изследователите. Те разкриват, че калориите в храната сами по себе си са достатъчни, за да предизвикат секреция на допамин. Ако на мишките им се даде достатъчно време, те реагират на "биологичния наркотик" и избират разтвора, който им носи повече удоволствие. Медиите по света шеговито нарекоха тази способност "шесто чувство за калории", защото се оказа, че отделните неврони в мозъка са чувствителни към калорийния прием.
Изводите от изследването са, че калоричната, а не - вкусната храна, всъщност е голямото ни изкушение. Това обяснява защо много хора са привързани към т.нар. junk food, които на практика предлагат калории, а не - изискани усещания за нашите рецептори. Как ли ще реагира диетологията на това откритие? Защото някак е трудно да се бориш срещу първичните инстинкти...
Извинявай, миличка, но разликата между 44 и 45 е огромна... Просто не разбирам как досега не си умряла от затлъстяване? Според мен трябва да отслабнеш до 33 кила. :?
ПП съжалявам за тона си и за това, че се намесвам в темата, но просто първичен инстинкт при вида на малоумни коментари.
glupacheE
09-08-2008, 13:02
Извинявай, миличка, но разликата между 44 и 45 е огромна... Просто не разбирам как досега не си умряла от затлъстяване? Според мен трябва да отслабнеш до 33 кила. :?
ПП съжалявам за тона си и за това, че се намесвам в темата, но просто първичен инстинкт при вида на малоумни коментари.
normalno da ti pisne pri polojenie 4e se povtarq ve4e za 1000000000000000000000000000000 pat otnovo i otnovo za tei kg dietite it.n. no nikoi ne iska da te 4uee ( ne li4no teb a poprincip tezi koito ve4e s aminali po tozi pat i znaiat kakvo e )
da i az bqh taka predi 2 godini puskah sashtite glupavi komentarii ako znaete sega kolko bih dala da varna vremeto i da s ebqh vslushala v po kompetentno mnenie ot moetooo
harabelka
09-08-2008, 13:10
samo iskam da kaja che tejah malko poveche- 50 :o i s zdravoslovno hranene i ogranicheniq svalih teq kilogrami i sega me e strah da ne si gi varna :x
preichetoy
09-08-2008, 13:34
samo iskam da kaja che tejah malko poveche- 50 :o i s zdravoslovno hranene i ogranicheniq svalih teq kilogrami i sega me e strah da ne si gi varna :x
Е?!
harabelka
09-08-2008, 13:40
Momi4eta dnes sam qla:
-100 gr sirene
-100 gr kiselo mlqko 0.1%
-nqkolko lajici ot: parjeni 4u6ki i sirene
-okolo 300 gr grozde
Mnogo li se debelee ot grozdeto, imam 4uvstvoto, 4e vsi4ko, koeto hapna, 6te mi se lepne :? A za ve4erq mislq pak grozde da qm :o
Momi4eta dnes sam qla:
-100 gr sirene
-okolo 300 gr grozde
Mnogo li se debelee ot grozdeto, imam 4uvstvoto, 4e vsi4ko, koeto hapna, 6te mi se lepne :? A za ve4erq mislq pak grozde da qm :o
Не е хубаво да се прекалява с гроздето...
но според мен не е нужно да гладуваш..
Човек трябва да се харесва такъв какъвто е,а не да се стреми да стане нещо което не е..
Може да си примерно 170 висока и да тежиш 70 кг ... но да ти е добре..
не е нужно да си толкова висока а да си 55 кила - тип анорексичка..
Та по темата ... в гроздето има повече плодова захар отколкото в другите плодове като ябълки лимони и т.н ..
Също в бананите има мн от същата плодова захар..
Хубаво е банани и грозде да не се ядат след 3 часа слетобед..максимум 4 ... ;)
glupacheE
09-08-2008, 16:29
[quote="harabelka"]Momi4eta dnes sam qla:
-100 gr sirene
-okolo 300 gr grozde
spored me3n ti e mnogo malko iadeneto
Evanescencefan
09-08-2008, 17:59
vmesto dieta prosto qjte malko http://www.zdravoslovno.com/Calculators.html tova 6te vi pomogne :)Според калкулатора на тегло аз трябва да бъда 52-56 :shock:
preichetoy
09-08-2008, 18:52
А аз от 60-67.
Evanescencefan
09-08-2008, 19:22
А аз от 60-67. А сега колко си?
preichetoy
09-09-2008, 14:58
Да кажем...малко повече...
harabelka
09-09-2008, 16:17
Momi4eta ne mislq, 4e tuk trqbva da se sramuvate ot tova kolko tejite. Tuk sme za da si pomagame i podkrepqme :)
glupacheE
09-09-2008, 18:30
Momi4eta ne mislq, 4e tuk trqbva da se sramuvate ot tova kolko tejite. Tuk sme za da si pomagame i podkrepqme :) +1
zashto kriete klko kg ste da ne bi da vi sram ot vas samite
da ne bi kg da vi pravqt tova koeto ste vsashnost
Мен, откровено казано, ме е срам от това, в което съм се превърнала. Имам питане. Искам да смаля обиколката на ръцете, какво да направя? Корема се прибра почти, но бедрата и ръцете са ми проблем. Помагайте!
glupacheE
09-09-2008, 20:15
za sajalenie ne moje da otslabvash kadeto iskashh ti
za raceto i bedrata - uprajneniaa ..........
mimsssssss
09-09-2008, 20:39
ami iskam da predloja vseki do nika my v na4alnata stranica da pi6e v skobi i ot koi grad e i ako nqkoi si suvpadata sofiq,plovdiv...da se vijdame ili ne6ty podobno.6toto az sum ot stz i 6te mi bude priqtno ako nqkoi ot temata e su6ty i da se vijdame(da trenirame ili podobno)nqkoi put.
ami iskam da predloja vseki do nika my v na4alnata stranica da pi6e v skobi i ot koi grad e i ako nqkoi si suvpadata sofiq,plovdiv...da se vijdame ili ne6ty podobno.6toto az sum ot stz i 6te mi bude priqtno ako nqkoi ot temata e su6ty i da se vijdame(da trenirame ili podobno)nqkoi put.
тва наистина е яко,аз съм от Сливен и аз мн бих искала да се запозная с някой от този форум и от моя град :-)
glupacheE
09-09-2008, 21:02
az sam ot sandaskii
no jiveia v Sofiaa taka 4eeeeeeeeeeeeee 4uk 4uk ima li nqkoi tuk :D :D :D
glupacheE
09-10-2008, 08:13
ami otvorete vraatata de :D :D :D a serioznooo kade jiveesh az sam v studentski grad Lili se kazvam priqtno mi e
glupacheE
09-12-2008, 06:03
ehoo kade se izgubihte vsichkii??????????
silver_moon
09-12-2008, 07:04
и аз съм от софия...в квартал люлин
Evanescencefan
09-12-2008, 08:15
Някой от Русе?
cHooOpiHka___
09-12-2008, 08:44
dobavete me ,... mackiii :P
Опааа..тука съм. :Д
От Дружба 1 съм аз. :)
anonimen_89
09-12-2008, 09:32
КАТО ИЗЛЯЗА НА ЦЕНТАРА НА ВАРНА ИСКАМ ДА ВИЖДАМ ХУБАВИ МАНЕКЕНКИ И КУРВИЧКИ,А НЕ 120 КГ ГОДЗИЛИТА..АРЕ ОТСЛАБВАЙТЕ ПО БАРЗО !
glupacheE
09-12-2008, 10:26
КАТО ИЗЛЯЗА НА ЦЕНТАРА НА ВАРНА ИСКАМ ДА ВИЖДАМ ХУБАВИ МАНЕКЕНКИ И КУРВИЧКИ,А НЕ 120 КГ ГОДЗИЛИТА..АРЕ ОТСЛАБВАЙТЕ ПО БАРЗО !
Колко си жалък! И аз не искам в България да има толкова глупави хора като теб , но има! Ние поне правим нещо по проблема с кг , който е маловажен,но ти с този акъл - няма да те бъде!
Колко си жалък! И аз не искам в България да има толкова глупави хора като теб , но има! Ние поне правим нещо по проблема с кг , който е маловажен,но ти с този акъл - няма да те бъде! +1
ние поне ще отслабнем,а ти по умен няма да станеш :razz:
Evanescencefan
09-13-2008, 04:56
Нямаше начин да пропусна да се изфукам:има вероятност да тръгна на фитнес през учебната година :grin: :grin: :grin: !Също така може би ще тръгвам на тенис,което значи,че ще се простя с няколко килца :grin: :grin: :grin:
cHooOpiHka___
09-13-2008, 07:26
ama :(
mimsssssss
09-13-2008, 12:57
ama :(
pi6i na li4no na avtorkata 8)
glupacheE
09-13-2008, 17:00
Нямаше начин да пропусна да се изфукам:има вероятност да тръгна на фитнес през учебната година :grin: :grin: :grin: !Също така може би ще тръгвам на тенис,което значи,че ще се простя с няколко килца :grin: :grin: :grin:
bravo sporta e mnogo vajen \\i az skoro po4vam trenirovkii iii se kefa
glupacheE
09-13-2008, 17:02
ama :( dobavihtee
Uspeh !
shmurkam
09-14-2008, 07:36
Хъх,тая диета Японско чудо си е живо чудо,акшъли. 8-) От 59.5 съм на 56. Ама да не съм луда да я правя като хората 8-) ям храните когато си искам само да не е вечер,пък и пропускам някое друго яйце...кафето ми е 3в1 :D и такааам,общо взето не съм на диета само дето не ям на вечеря и без никакво сладко и хляб съм... :D и тфа 3,5 кг за 4 дена...Ми такаааам,успех на останалите с "Японско чудо",аз я карам на "Анархична Японска". Хъх... :lol: :razz: 8-)
cHooOpiHka___
09-14-2008, 07:43
ama :( dobavihtee
Uspeh !
8) BlagodarQ ... :-) :-)
kuklichka_bg
09-14-2008, 08:29
i mene me dobavete ot utre 6te se postarq da sam na dieta uj :? gledam da go sa4etaq s daskalo xaxaxa 6tot shte sam po zaeta shte vidim sled 1 emsec ko sha stane no ako iskate me vklu4ete i mene =P~
glupacheE
09-14-2008, 10:44
i mene me dobavete ot utre 6te se postarq da sam na dieta uj :? gledam da go sa4etaq s daskalo xaxaxa 6tot shte sam po zaeta shte vidim sled 1 emsec ko sha stane no ako iskate me vklu4ete i mene =P~ок ще те включа и тебе
искам да ти дам съвет как да отслабнеш ( ти ще решиш дали да ми се довериш)
яж плодове ; зеленчуци(като освен краставици ,зеле и т.н. можеш да си позволиш и грах , картофи ...), месо,риба,ядки, яйца, млечни продукти... можеш да ги печеш, вариш и задушаваш( без да ги пържиш)
приемаш колкото си искаш но приключваш с яденето 3 часа преди да тръгнеш да си лягаш
задължително закусвай ! Не пропускай хранене!Пий поне по 1,5л вода! Не приемай прекалено малко или прекалено голямо количество!Шоколад можеш да си позволиш но само с над 70 % какао! :) Успех!
glupacheE
09-14-2008, 10:47
и спорт разбира се :grin:
preichetoy
09-14-2008, 10:55
Хъх,тая диета Японско чудо си е живо чудо,акшъли. 8-) От 59.5 съм на 56. Ама да не съм луда да я правя като хората 8-) ям храните когато си искам само да не е вечер,пък и пропускам някое друго яйце...кафето ми е 3в1 :D и такааам,общо взето не съм на диета само дето не ям на вечеря и без никакво сладко и хляб съм... :D и тфа 3,5 кг за 4 дена...Ми такаааам,успех на останалите с "Японско чудо",аз я карам на "Анархична Японска". Хъх... :lol: :razz: 8-) Може ли да напишеш примерен твой си режим за един ден, моля?
оффффф момичета,бях почнала да отслабвам,а вчера като се теглих пак съм на същите килограми-все едно нищо не съм правила :-x :booooomb: :cry: сега пак отначало,мисля да си купя някой хапчета вече-щото преди с тях и със ограниченията и тренировките,поне си запазих килограмите,а сега нищо не става.
Според вас,и ако сте пробвали-кои са най-добри (аз пих БИО АКТИВ ХРОМ и бях мн доволна,сега май пак към него ще се обърна :( :oops: )
glupacheE
09-15-2008, 09:56
оффффф момичета,бях почнала да отслабвам,а вчера като се теглих пак съм на същите килограми-все едно нищо не съм правила :-x :booooomb: :cry: сега пак отначало,мисля да си купя някой хапчета вече-щото преди с тях и със ограниченията и тренировките,поне си запазих килограмите,а сега нищо не става.
Според вас,и ако сте пробвали-кои са най-добри (аз пих БИО АКТИВ ХРОМ и бях мн доволна,сега май пак към него ще се обърна :( :oops: )
1-vo vajni sa ne kg a sm ( mazninite tajat mnogo po malko ot muskulite)
2-ro nedei daa zapo4vash s hap4eta vmesto tova vklu4i pove4e sportt
sega kato po4nem u4ilsihte shtee imash pove4e dvijenie
мила,аз съм на 20 и не уча :-D , и нали уж спортувам мамка му-правя по 150 коремни преси всяка вечер,скачам и какво ли още не , но без видим ефект :x
glupacheE
09-15-2008, 13:32
мила,аз съм на 20 и не уча :-D , и нали уж спортувам мамка му-правя по 150 коремни преси всяка вечер,скачам и какво ли още не , но без видим ефект :x
tova 4e pravish koemni presi ne zna4i 4e si fizi4eska aktivna mii 4iniite puskai prahosmuka4ka ne izpolzvai asansiora i takiva malki neshta
moje i da si v zastoi ne prekratqvai rejimaa trqbva da imash tarpenie
ina4e mojesh da pravishh i drugi neshta
az do kolkoto znam koremni presi razshirqvat taliqta
tova 4e pravish koemni presi ne zna4i 4e si fizi4eska aktivna mii 4iniite puskai prahosmuka4ka ne izpolzvai asansiora i takiva malki neshta
moje i da si v zastoi ne prekratqvai rejimaa trqbva da imash tarpenie
ina4e mojesh da pravishh i drugi neshta
az do kolkoto znam koremni presi razshirqvat taliqta
:shock: :shock: :shock: чесно , ужс , ако е вярно ги спирам :shock: :shock: :shock:
живея на 8 етаж,асансиор не ползвам от доста време,правя мн неща и за малко имаше ефект,но сега не :?
glupacheE
09-15-2008, 16:18
spokoino moje bi si v zastoii
ii az sam gore dolu v podobno polojenie a i ne mi se slu4vaq za 1 pat
spokoinoo tarpeeeniee i volqq iii vremettoo shte pokajee
i az iskamm ve4e da stigna do jelanoto nnooo tarpenieeee.......... :) vse pak kg ne sa nai vajni na sveta
i az iskamm ve4e da stigna do jelanoto nnooo tarpenieeee.......... :) vse pak kg ne sa nai vajni na sveta
е да така е :) , само че винаги има едно "НО"...
glupacheE
09-15-2008, 17:24
да така е
НО :D ние сме силнии и ще постигнем това което искаме :-)
да така е
НО :D ние сме силнии и ще постигнем това което искаме :-)
дай боже :D :-)
mimsssssss
09-16-2008, 13:13
ot v4era sum na dukan no dnes mi e mn lo6o padnalo mi e kruvnoto.na obed kum 12 izpih edna malka kola light no nikakuv rezultat.ve4e mina 16 i o6te mi e tui.ako ima nqkoi na dukan da mi pi6i na li4no da kaje s kvo moje da mi pomogne... :(
glupacheE
09-17-2008, 14:30
ot v4era sum na dukan no dnes mi e mn lo6o padnalo mi e kruvnoto.na obed kum 12 izpih edna malka kola light no nikakuv rezultat.ve4e mina 16 i o6te mi e tui.ako ima nqkoi na dukan da mi pi6i na li4no da kaje s kvo moje da mi pomogne... :(
shtom ne ti vliae dobre po dobre go prekrati
v samata kniga pishe 4e ne se prepora4va za deca kato nas ( izvinqvai ako si po golqma)
JustBecko
09-17-2008, 14:34
Ама ти нали знаеш, че коремните преси фактически оформят коремните мускули, а както каза glupacheE мускулите тежат повече от тлъстинките :)
mimsssssss
09-18-2008, 17:25
v samata kniga pishe 4e ne se prepora4va za deca kato nas ( izvinqvai ako si po golqma)
ne mislq da q prekratqvam...nqkoi ima li na dietata dukan ne se obajdate ne6ty ? :-o
Днес си взех книгата на Дюкан и от понеделник живот и здраве я почвам. :-)
ne mislq da q prekratqvam...nqkoi ima li na dietata dukan ne se obajdate ne6ty ? :-o
Принципно при това стечение на обстоятелствата трябва да прекратиш хранителния режим. Пък ако си достатъчно смела за да си играеш със здравето си винаги можеш да изпънеш едно кафе без захар на екс и да си вдигнеш кръвното.
mimsssssss
09-21-2008, 14:02
babity taka i napravih pih 3 dena podred naobed po edno nes kafe i ve4e sum ok 8)
trittico
09-21-2008, 15:21
Здравейте на всички :)
Отдавна следя тази тема и съм я прочела цялата (с кориците ,както се казва 8-) ) .....исках да ви кажа , че това, което правите е чудесно....и аз имам, така да се каже богат опит с диетите, затова ми беше интересно .....та, ето.....най-сетне се реших да пиша.
Моят проблем.....3-4 кила....знам, че не е много, обаче просто като се сетя как съм изглеждала миналата година и как изглеждам сега......сякаш има коренна разлика (дрехите ми).....въпреки , че и тогава се имах за "дебела".....колко съм била глупава :-D ...та,докъде бях стигнала..... исках просто да кажа, че ще ми е приятно да се подкрепяме взаимно
:-)
Това е от мен засега...
До скоро :)
glupacheE
09-22-2008, 06:36
Здравейте на всички :)
Отдавна следя тази тема и съм я прочела цялата (с кориците ,както се казва 8-) ) .....исках да ви кажа , че това, което правите е чудесно....и аз имам, така да се каже богат опит с диетите, затова ми беше интересно .....та, ето.....най-сетне се реших да пиша.
Моят проблем.....3-4 кила....знам, че не е много, обаче просто като се сетя как съм изглеждала миналата година и как изглеждам сега......сякаш има коренна разлика (дрехите ми).....въпреки , че и тогава се имах за "дебела".....колко съм била глупава :-D ...та,докъде бях стигнала..... исках просто да кажа, че ще ми е приятно да се подкрепяме взаимно
:-)
Това е от мен засега...
До скоро :)
с повече усулия ще успееш - спорт и без junk food :grin:
Добре и след 34 изписани страници главно с глупости има ли някоя отсабнала,бре :-D
mimsssssss
09-22-2008, 09:46
Добре и след 34 изписани страници главно с глупости има ли някоя отсабнала,бре :-D
ima...nqkolko
preichetoy
09-22-2008, 21:25
Добре и след 34 изписани страници главно с глупости има ли някоя отсабнала,бре :-D Аз свалих само 2 килограма, но без диети... :D Обаче, момичета, да ви се похваля... Нямам апетит, поне не вълчи като преди, това доста ще ми помогне да продъжа някоя диета, защото преди просто не издържах, но сега сякаш се боря с болестта си и имам напредък. :)
Добре и след 34 изписани страници главно с глупости има ли някоя отсабнала,бре :-D Аз свалих само 2 килограма, но без диети... :D Обаче, момичета, да ви се похваля... Нямам апетит, поне не вълчи като преди, това доста ще ми помогне да продъжа някоя диета, защото преди просто не издържах, но сега сякаш се боря с болестта си и имам напредък. :)
поздравления :-)
glupacheE
09-23-2008, 14:27
:) хей как сте всички ??// Хайде малко да вдъхнм живот на темата :)