PDA

View Full Version : Как да сваляте лесноо

mad123
08-25-2008, 16:16
Здравейте ! Искам само да ви кажа няколко нещица за лесно сваляне...
Попринцип аз съм спортист и съм свикнал да тренирам но ваканцията се отпуснах и качих килца :D .По едно време една приятелка ми се убади да излезнем и аз се притесних...Имах само 3 дена разрових се из фоурмите и намерих много неща...от страшни тъпотий до просто тъпотий...
Имаше 10000000 вида диети и толко вида упражнения за всяка една част от тялото и аз просто бях потресен :shock: .Кое от всички да правя и така реших да си правя лицеви,коремни,клекове...ам коремните както всички си ги знаеме с повдигане на тялото и такива който не са известни на всички с повдигане само на краката (за тези който не ги знаят) Лягате на земята слагате си ръцете до тялото и започвате да си вдигате краката колкото можете по нагоре без да ги пускате на земята ... и така колкото можете.Това са упражненията които правих и пазих нещо като диета ама не каква да е а каквато всички си я знаеме.Без тестени храни (хляб кифли баниции :D то се знае де ) и без сладко...Започнах да ям само пиле,риба,зеленчуци и плодове...Както и никога не вечерях защото е вредно.Отивам да хапна нещо колкото да не съм гладен и започвам да тренирам...
ВАЖНО По време на тренировка и след тренировка пийте много вода но без да правите нищо не пийте че така само ви се раздува корема.И както и да е правете това и ще свалите дооста килца за 3 дена \:D/ .А и като правите не спирайте да тренирате докато повече неможете...А и вечерта преди да легнете пийте упсарин че на сутринта ще имате страшна мусколна треска :) .Е успех и не се отказвайте :) :) :)

VilleBaby
08-25-2008, 16:19
ти колко свали за тея 3 дни?

kalpazanka
08-25-2008, 16:32
Нека занапред да има правописен речник до теб всеки път, щом решиш да драснеш нещо- тъпотиИ!
С пилешкото, рибата и отказът от тестени изделия кетогенна диета ли правиш?! Не я препоръчвай във форум, защото не за всички е подходяща! И още нещо- виж връзката между ЦТК, бета- окисление и гликолиза!

mad123
08-25-2008, 17:53
Нека занапред да има правописен речник до теб всеки път, щом решиш да драснеш нещо- тъпотиИ!
С пилешкото, рибата и отказът от тестени изделия кетогенна диета ли правиш?! Не я препоръчвай във форум, защото не за всички е подходяща! И още нещо- виж връзката между ЦТК, бета- окисление и гликолиза!

еее братле ти ме разби :D нищо не разбрах ама както и да е :D ...

Decu
08-25-2008, 18:15
Кое му е вредното само не можах да разбера? Екстра е режима. Браво за усилията, колкото и да си свалил. :)

kalpazanka
08-25-2008, 18:17
Кое му е вредното само не можах да разбера? Екстра е режима. Браво за усилията, колкото и да си свалил. :)
Нарочно написах да разгледа ЦТК, бета - окисление и гликолиза! Като хване откъде идва ацетил-КоА, оксалацетат и каква е връзката между трите процеса, се зацепва и кое му е вредното. Успех!

TheNewReligion
08-25-2008, 18:55
И? :-o