PDA

View Full Version : парафин

RuLzZz
09-21-2008, 11:05
я дайте едно демо на някой който си е бил парафин в пениса :grin:

ПП : темата не е ебафка даите някаф пик и кажете има ли някфи странични ефекти и т.н..

Bellatrix
09-21-2008, 11:09
Линк нямам. Ти си ненормален.
По темата: Да, има странични ефекти. МНОГО е вредно.

nejnaDROGA
09-21-2008, 11:14
:shock: Добре!Признавам си,че съм проста,но айде някой да обясни за какъв х*й му е на автора да си бие парафин :shock:

hollowman
09-21-2008, 11:17
:shock: Добре!Признавам си,че съм проста,но айде някой да обясни за какъв х*й му е на автора да си бие парафин :shock:
Е как за къв? За да може да го ползва и като свещ и докато прави секс в тъмното да си свети с него за да уцели дупката...

nejnaDROGA
09-21-2008, 11:20
Е как за къв? За да може да го ползва и като свещ и докато прави секс в тъмното да си свети с него за да уцели дупката...
:-D Е чак толкова тъпа не съм,но се радвам,че си 2-то момче във форума,което се опитва (естествено несъзнателно) да ми оправи настроението :grin: :-)

hollowman
09-21-2008, 11:25
:-D Е чак толкова тъпа не съм,но се радвам,че си 2-то момче във форума,което се опитва (естествено несъзнателно) да ми оправи настроението :grin: :-)
Еее радвам се, че и аз нещо полезно съм направил 8)
Иначе по въпроса с парафина... автора на темата просто се надява, че все ще се намерят кандидатки, които да искат да му духнат свещта ... тъй си мисля аз.

RuLzZz
09-21-2008, 11:31
аве питам само ве мнгоо на вътре го приемате аз сам на 15 да не мислите че ще си сложа такова :( :( :( :grin:

mishaaaaa
09-21-2008, 11:35
RuLzZz ИЗВИНЯВАЙ, АМА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО МЕ ДРАЗНЯТ НЕГРАМОТНИЦИ КАТО ТЕБ, ХАЙДЕ НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ ГРАМОТНО И ТОГАВА ПУСНАЙ ТЕМИ ... :?

Lodge
09-21-2008, 11:52
sory ama nqmam kirilica,ina4e po temata tva e te4en parafin s injekciq podkojno v kura i taka stava na nekvi top4eta i saotvetno trqq doprinasq po golqmo udovolstvie na jenite,nz sigurno e vredno,az dosega ne sam vijdal takova ne6to samo sa mi govorili,mi tva e ob6to vzeto koto znam :-o

nejnaDROGA
09-21-2008, 12:00
sory ama nqmam kirilica,ina4e po temata tva e te4en parafin s injekciq podkojno v "мъжкия полов орган" i taka stava na nekvi top4eta i saotvetno trqq doprinasq po golqmo udovolstvie na jenite,nz sigurno e vredno,az dosega ne sam vijdal takova ne6to samo sa mi govorili,mi tva e ob6to vzeto koto znam :-o
Е аз си признавам,че наистина не знаех за какво е тоя парафин :oops:
Все още обаче мисля,че е тъпо!!!Има релефни презервативи,както и едни като "шапчици" с различен релеф...Като толкова иска да доставя кеф на момичетата да си купи нещо такова,а не да се боцка с парафин :x

plmn
09-21-2008, 12:07
Като искаш да си биеш инжекции, поне бии некъв стероид да станеш кораффф. :lol: Кви са тия парафини...И как не те е страх да си допреш игла там :lol: :lol: Аз ще умра от страх. 8-)

RuLzZz
09-21-2008, 12:08
аве ташаци аз ви питам от обща колтура защото незнам точно какво е вие тука ми се обеснявате като путки и ще ви кажа кой е грамотен и кой не стига ми флодете темата да пишат само тези който имат отговор по върпоса. мерси

plmn
09-21-2008, 12:11
аве ташаци аз ви питам от обща колтура защото незнам точно какво е вие тука ми се обеснявате като путки и ще ви кажа кой е грамотен и кой не стига ми флодете темата да пишат само тези който имат отговор по върпоса. мерси

А ти като псуваш и обиждаш като селянин да не мислиш, че някой ще пише в яката ти тема? :lol:

bunit0
09-21-2008, 12:12
tova sa mneniq ot dr forum
Лекар 34год.
Това което е написал някой за притискането на простата е жив абсурд. Не го прави, пениса ти ще расте докато станеш на 20-21 години,при всеки е различно, 14 см не са чак толкова малко,не живей в заблуда. И най вече не слушай съвети който могат да ти навредят необратимо, от лица които съвсем не са нясно какво говорят, никакви трикове не са в състояние да увеличат размера. има медикаменти които вече се предлагат и в българия които увеличават най вече дебелината, но са прекалено скъпи и формата на пениса след тяхната употреба става леко неестествена.
Дата на изпращане:22 Август 2008
na 25 i predi okolo 8 god si slojih parafin v onaq rabota abe na jenite im haresva ama za men tova be6e kraq na sexa ni6to ne 4uvstva6 i nqma svar6vane ,izmorqvam se do smart i nemoga moge li nqkoi da mi kaje na4in da se ottarva ot tova 4udo v men blagodarq vi predvaritelno
Единствения начин е да идеш на хирург, макар ,че не ти го е сложил лекар, само лекар може да го махне.А защо не си го сложил правилно? Защото "там" всички го правят и никой не е компетентен и няма кой да ти каже как се прави.Съпругът ми също е с парафин, има си чувствителноста, а за мен удоволствието е неописуемо.
ima o6te mn
no tova e nai vajnoto koeto trqbva da znae6 za ob6ta kultura

vaseto0o
09-21-2008, 13:01
Момче, от парафина (използва се такъв за миене на коли) се подува и става по-голям но след това гаранция че няма да ти стане!

Prayerr
09-21-2008, 13:16
небих се убол с игла по к**а дори от това да зависи човечеството :o
:o

vaseto0o
09-21-2008, 13:21
Ако човечеството и по-точно моя живот зависи от това лично бих та убол с игла по куро :D

hollowman
09-21-2008, 13:24
А ако така куро ти стане по-голям ше се убодеш ли?

nejnaDROGA
09-21-2008, 13:26
Ако човечеството и по-точно моя живот зависи от това лично бих та убол с игла по куро :D
:razz: :razz: :razz:

Prayerr
3 метра да стане няма да се убода по него мисля че и ти неби ...

vaseto0o
Мноо ясно куро му е по-важен от човечеството :D

hollowman
09-21-2008, 13:29
3 метра да стане няма да се убода по него мисля че и ти неби ...
Аз бих го убол, ако така ше стана безсмъртен :D
Или айде... поне да свършва, без да хвърля нищо и веднага да е готов за нови подвизи :grin:

pro_teen
09-21-2008, 15:26
sory ama nqmam kirilica,ina4e po temata tva e te4en parafin s injekciq podkojno v "мъжкия полов орган" i taka stava na nekvi top4eta i saotvetno trqq doprinasq po golqmo udovolstvie na jenite,nz sigurno e vredno,az dosega ne sam vijdal takova ne6to samo sa mi govorili,mi tva e ob6to vzeto koto znam :-o

Абе пич ... как да нямаш кирилица? ... podkojno v "мъжкия полов орган" ... Как го написа това?! :-D

Lodge
09-21-2008, 15:32

Абе пич ... как да нямаш кирилица? ... podkojno v "мъжкия полов орган" ... Как го написа това?! :-D

izglejda moderatorite si vur6at rabotata :D

ForgotN
09-21-2008, 15:32

Абе пич ... как да нямаш кирилица? ... podkojno v "мъжкия полов орган" ... Как го написа това?! :-Dcopy/paste :-D

RuLzZz
09-21-2008, 15:33

като напише напримерно K U R и форума е напраен автоматично да го превежда на Мъжки полов орган :) ses :P

ForgotN
09-21-2008, 15:35

като напише напримерно K U R и форума е напраен автоматично да го превежда на Мъжки полов орган :) ses :Pme togava slaga *** :wink:

Prayerr
09-21-2008, 15:55
момичетата да траят - бихте ли се уболи вие по П****а а ?! не нали :o

ForgotN
09-21-2008, 15:58
момичетата да траят - бихте ли се уболи вие по П****а а ?! не нали :o \:D/ \:D/ \:D/

Ama ti bi go ubol nali :-D

Rebirthing
09-21-2008, 15:59
:lol: :lol: :lol: Свещи ли ще си праиш?

ForgotN
09-21-2008, 16:01
:lol: :lol: :lol: Свещи ли ще си праиш?I 6te hodi da gi pali v curkvata :razz:

fc
09-21-2008, 19:58
е незнам направо се попиках докато четох тази тема хаухаухуа "КУРО" хахахахаха

vaseto0o
09-21-2008, 20:04
Вие сте непоправими

HardcoreSyndrome
09-21-2008, 20:54
:lol: :lol: :lol: :lol:
Супер кухата тема!!! :razz:

sextazy_baby
09-22-2008, 07:20
Ми един мой приятел има парафин и...ОГРОМЕН Е!

pro_teen
09-22-2008, 07:28
:D :lol: Е не не Вие ме довършихте ... :D :D :D :D :D :D :D :shock: :shock: :shock:

DevilWish
09-22-2008, 08:03
sory ama nqmam kirilica,ina4e po temata tva e te4en parafin s injekciq podkojno v "мъжкия полов орган" i taka stava na nekvi top4eta i saotvetno trqq doprinasq po golqmo udovolstvie na jenite,nz sigurno e vredno,az dosega ne sam vijdal takova ne6to samo sa mi govorili,mi tva e ob6to vzeto koto znam :-omm interesno.i vse pak ne si struva tova ;)

tarataika
09-22-2008, 09:26
tova sa mneniq ot dr forum
Лекар 34год.
Това което е написал някой за притискането на простата е жив абсурд. Не го прави, пениса ти ще расте докато станеш на 20-21 години,при всеки е различно, 14 см не са чак толкова малко,не живей в заблуда. И най вече не слушай съвети който могат да ти навредят необратимо, от лица които съвсем не са нясно какво говорят, никакви трикове не са в състояние да увеличат размера. има медикаменти които вече се предлагат и в българия които увеличават най вече дебелината, но са прекалено скъпи и формата на пениса след тяхната употреба става леко неестествена.
Дата на изпращане:22 Август 2008
na 25 i predi okolo 8 god si slojih parafin v onaq rabota abe na jenite im haresva ama za men tova be6e kraq na sexa ni6to ne 4uvstva6 i nqma svar6vane ,izmorqvam se do smart i nemoga moge li nqkoi da mi kaje na4in da se ottarva ot tova 4udo v men blagodarq vi predvaritelno
Единствения начин е да идеш на хирург, макар ,че не ти го е сложил лекар, само лекар може да го махне.А защо не си го сложил правилно? Защото "там" всички го правят и никой не е компетентен и няма кой да ти каже как се прави.Съпругът ми също е с парафин, има си чувствителноста, а за мен удоволствието е неописуемо.
ima o6te mn
no tova e nai vajnoto koeto trqbva da znae6 za ob6ta kultura

:shock: :shock: оказва се, че мъжете са също толкова ненормални като жените

hollowman
09-22-2008, 10:34
Аз искам да си сложа силикон в КУРО ... дали може :grin:

CucuTy
09-22-2008, 11:06
:shock: Сефте чувам за това нещо.. парафин в мъжкия атрибут.. Потресена съм.

petet
09-22-2008, 14:23
Ей го новото поколение!Ей такива да се пращат в Китай,да им казват,че е полезно,да си БОДЪТ ПИШКИТЕ,да им изгърмят и поне планетата ще стане по-малко населена!

sevenhill
09-24-2008, 14:48
Опасно е тука има един при нас с парафин при него положението е трагично.Значи сложил си човека парафин и вече се фали нагоре надоло като "най- големия еб*ч" но след 2 месеца се случи нещо.Чукал жена си направил и 1 тек след тва още 1 и след това починали малко и почнал да прави трети но му грамнал ху* и ся ходи преварзан и го маже с някфи мазила и са му правили операция за тва че помислете малко :booooomb:

RuLzZz
09-24-2008, 14:53
ихаа мн известна ми стана темичката :P :-P :-P :-P

ubuntu
09-24-2008, 17:37
Тва е най голямата простотия ,,, един пич който работеше лятото при мен си би парафин от половин кубик кура му се поду много имаше чувството че ще се пръсне 1 седмица не можеше да работи .. ;) след тва се оправи и се 1 нищо не беше бил ;) поне така каза той ама след като не изяви желание да си бие повече значи не си е работа ... + тва се замисли колко смешен ти става кура главата малка а стъблото огромно огромно ;)
+ тва се получават много често шибани деформации тип бучки и кура освен да пикаеш за нищо друго не може да го използваш ;)

aniezina
09-24-2008, 17:47
sory ama nqmam kirilica,ina4e po temata tva e te4en parafin s injekciq podkojno v "мъжкия полов орган" i taka stava na nekvi top4eta i saotvetno trqq doprinasq po golqmo udovolstvie na jenite,nz sigurno e vredno,az dosega ne sam vijdal takova ne6to samo sa mi govorili,mi tva e ob6to vzeto koto znam :-oтова пък енай-голмата глупост която съм чувала!
Момчета стига сте си експериментирали с половите органи! Накрая н нищо няма да приличат а и за нищо нма да стават! За всеки влак си има пътници, дори и за вашия :-D Стига с тия простотии бе народе!

Love0nlyMyself
09-24-2008, 17:54
дпбре бе да му еба майката или не пишете и давайте качествени отг ... ебаси :x

не че моя отг е некъф смислен ама все то бива бива всяка ваша втора дума е все против нещо

срри за спама все пак ...

Lodge
09-24-2008, 20:56
sory ama nqmam kirilica,ina4e po temata tva e te4en parafin s injekciq podkojno v "мъжкия полов орган" i taka stava na nekvi top4eta i saotvetno trqq doprinasq po golqmo udovolstvie na jenite,nz sigurno e vredno,az dosega ne sam vijdal takova ne6to samo sa mi govorili,mi tva e ob6to vzeto koto znam :-oТИ СИ ГЛУПАК!

am napisal sam koto znam btw dnes namerih i snimki v neta koftiizglejda...... a otnosno baikara94 tosi li4i koi e glupak...... 8)

pyyykankaaa
02-28-2011, 20:24
http://www.urology.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D0%BD-%D0%B2-%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%B0/

TheManTheLegend
02-28-2011, 20:41
Стига ъпвахте стари теми бееее

amk933
02-28-2011, 21:48
^Най-добрия съвет.