Влез

View Full Version : Как да се харесаме на момиче?

Страници : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

mesechka
08-30-2009, 14:03
Хехехехей,здрасти модераторе!Много се радвам да се запознаем интернетно,името ми е Анна.Приличаме си по това,че аз правя същото,което и ти,но за момичетата.Тази тема ми е любима.Големи поздравления за написаното,не очаквах да намеря такава готина статия.Момчетата трябва да се научат да бъдат чаровни,започва се с малко преиграване,но в последствие трябва да бъдат искрени и честни.Естествено е че,момичето харесва кавалерите,които се държат на място.Лично аз се чувствам ужасно,когато момчето няма какво да каже.Всякаш аз трябва да поведа иниациативата насила,което само губи добрата ми нагласа за него.Така че,момчета,бъдете чаровни и мили,на първа среща трябва да ни докажете,че знаете как да се държите и поемате нещата в свой контрол.Знам,че ви е трудно и се притеснявате,но и ние сме така,и затова не се страхувайте да споделяте с нас.Момичетата са добри слушатели и добри приятели,обичат да се грижат за момчето,което ги уважава и обича и се стреми да го покаже!!!

LUDVIGCHO
08-30-2009, 22:37
mesechka <--- Това което казваш е вярно ето момчета тя ви каза от гледна точка на другия пол просто отначало е малко преигравка но след това бъдете себе си :) правете и комплименти откъснете и цвете от парка или по пътя за тях докато я изпращата :) Бъдете мили и показвайте на момичето до себе си, че тя е специална и не само 1-вата седмица или месец, а през цялата ви връзка :) А и не е нужно да се изхвърляте със скъпи и големи Букети или подаръци е да лъскавото ги грабва в първият момент но по някога някое плюшено мече или плюшено сърце с картичка и простите думи обичам те са по важни от един 100 грамов пръстен :) Поне Според Мен е Така c(: !!!!

Margoto0
09-01-2009, 01:19
То това си е цяла наука :razz:

pwnage
09-01-2009, 13:20
Момчетата трябва да се научат да бъдат чаровни,започва се с малко преиграване,но в последствие трябва да бъдат искрени и честни.Естествено е че,момичето харесва кавалерите,които се държат на място.Лично аз се чувствам ужасно,когато момчето няма какво да каже.Всякаш аз трябва да поведа иниациативата насила,което само губи добрата ми нагласа за него.Така че,момчета,бъдете чаровни и мили,на първа среща трябва да ни докажете,че знаете как да се държите и поемате нещата в свой контрол.Знам,че ви е трудно и се притеснявате,но и ние сме така,и затова не се страхувайте да споделяте с нас.Момичетата са добри слушатели и добри приятели,обичат да се грижат за момчето,което ги уважава и обича и се стреми да го покаже!!!

Иска ми се искрено да е така :)

Истината за жените и техните уж харесвания на кавалери и приказливи момчета,които държат ситуацията в свои ръце,се разминава от моя скромен опит. Мое мнение, но не ми се пише за всичките гадни и долни женски отрязвания само защото е решила да "изслушва и да се радва на кавалери" .

SEXmachineGIRL
09-01-2009, 14:22
Момичетата харесват да се чувстват специални е наи-оновното нещо,с което мога да започна. Съветвам ви да не се колебаете,а да си харесате някое момиче и да се запознаете с нея. Питайте я общи приказки и слушайте жнимателно отговорите,не бъдете нахални и много приказливи,нещата може и да не станат бързо. В началото трябва да й станете приятел,преди да се пристъпи към следвашата крачка ;-)

Bloodyy
09-01-2009, 19:00
Вече много трудно се намират свестни момичета ... 90% от момичетата гледат само външният вид, парите, колите, за да могат да си позволят всичко без да се притясняват за финансите. Ноо пък има и свестни момичета на много по - високо ниво, с които наистина се чувстваш различен и винаги усмихнат :) . Дано да попадате все на такива парчета :)

green0girl
09-03-2009, 10:21
ооох тази темичкаа.... амии нз...за мен е важен характера и да има яки очи....... :-)

daru6a1
09-06-2009, 12:34
ооох тази темичкаа.... амии нз...за мен е важен характера и да има яки очи....... :-)

Не си права ... Надали ако е някой мърльо или наркоман ще излезеш с него :o Но това си е виждане на един различен човек от мен .. Всеки си има мнение и го оценявам :) Браво на автора за хубавата темичка :smt001

Аз също съм момиче и ви разбирам всички (момчетата) Но за да се харесаш на момиче ( и то истински ) дръж се естествено и не бъди нахален ( не настоявай за всякакъв вид срещи .. ако момичето не иска ) ;-) Вярно е , че първата среща е най-важна и гради мнението за противоположния пол ! Псувните и рогатните са забранени !! :!: Всякакви мръсотии свързани със секса също,защото както каза автора момичето си мисли , че момчето е поредния .. (който мисли да направи следното : след първите няколко срещи " на кафе " и хайде в леглото .. ) Надявам се да съм помогнала поне мъничко :-$

Radmo
09-06-2009, 13:50
Вижте сега...ако искате да си намерите хубаво момиче,което да ви ДОПАДНЕ и да е свестно,дръжте се естествено както казват другите,бъдете мил и я СЛУШАЙТЕ като си говорите.Не се правете на голямата работа,защото така най-много да си намерите някое глупаво момиче.

meloman4ity94
09-08-2009, 10:50
Не знам сега последните няколко човека, закакво философствате.. точно това правите, само че го правите за грешната тема и грешните мнения..
Всичко това, което е написал Влади е вярно и може да послужи за всеки, който не може да успее да намери правилния начин да си хване приятелка.
Да, всеки си преценява силите, защото наистина се получава някой да хареса някакво много красиво момиче (което да има черна дупка в мозъчната кутия, да харесва всички които са фитнес маняци и прочие) и поради факта, че не е напомпан като извънземно и няма нито 1 косъм и прочие го скъсва. Но има и такива момичета, които са красиви, но не оценяват само външния вид.
Първоначално е най-важно при 1вата среща/запознанство/купон да си спретнат, поддържащ хигиена за да й привлечеш вниманието, след което ако тя не се влюбва само в момчета тип двукрилен гардероб, да започне да те опознава като характер.
Не си мисли че и момчетата, които не са толкова красиви, но са симпатични нямат красиви приятелки..

Глупости на търкалета... няма универсален начин за зарибявка... Винаги се изисква инициатива и изобретателност...
ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО смяташ, че тези мацки които не те харесват имат черна дупка в главата? Много малко са тези които искат женчовци... дето като му бият 2 шамара да му се опули п*шката... Явно девствеността ти е промила мозъка и се превръщаш във все по-загубена душа... :? :shock: :x определено като моми4е не съм съгласна,4е вси4ко по-горе написано ми влияе...вярно 4е има и шанс моми4ето дори и така да не иска нещо по-сериозно,но поне със сигурност ще и направиш едно много добро впе4атление и вбъдеще може и да имаш шанс ;) аз ли4но например не си падам по "мускулести батки" :? даже ме дразнят такива...но разли4ни хора-разли4ни претенции...доколкото могат да се нарекат така..и не,този тип мом4ета които харесвам ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СА жен4овци 8) 8) 8)

lillytheone
09-08-2009, 11:05
о бате луд ли си да чета такъв роман................ :D

Mitkosa
09-08-2009, 20:15
Аз харесвам 1 момиче от моя клас но...
Ще го кажа така-не сам с голям реитинг.Всички ми се дразнят и ме тормозят.Сега отидох на лагер и там толкова ме тормозеха че вичерта ми намазаха носа с паста за зъби :shock: и тогава вече ми писна тогава толкова много се изнервих че ще забръскам 1 от момчетата които ми се дразняха щом почне даскало.А момичето което харесвам си пада по учението.Та да попитам така дали ще и се харесам.

YouKnowImBetterThanYou
09-09-2009, 10:59
^ То си личи, че на никого не се харесваш щом те гаврят постоянно. С бой няма какво да доказваш освен да озлобиш класа си срещу теб. Предполагам сега ще си 7 клас (съдейки по грамотата ти) и не ти остава много за какво да ти пука ама по-добре не раздавай правосъдие. Всъщност използвай слабостта си като примамка за момичето ако то е от "свесните". Навъртай се около нея, лафете си за това и онова, до някакво време със сигурност премеждията ти ще са събудили симпатия и състрадание в нея. Това е също една от начините да се сближите. Не бъди натрапчив и лепка в случай че усетиш обратния ефект, споделяй но не ставай чак жалък.

Mitkosa
09-09-2009, 11:16
^ То си личи, че на никого не се харесваш щом те гаврят постоянно. С бой няма какво да доказваш освен да озлобиш класа си срещу теб. Предполагам сега ще си 7 клас (съдейки по грамотата ти) и не ти остава много за какво да ти пука ама по-добре не раздавай правосъдие. Всъщност използвай слабостта си като примамка за момичето ако то е от "свесните". Навъртай се около нея, лафете си за това и онова, до някакво време със сигурност премеждията ти ще са събудили симпатия и състрадание в нея. Това е също една от начините да се сближите. Не бъди натрапчив и лепка в случай че усетиш обратния ефект, споделяй но не ставай чак жалък.

Благодаря за съвета,но вече ми е писнало да ме гаврят ако го забраскам има 3 които да му помагат общо 4,а на мен може да ми помогне само наи добрия ми приятел.Тои на виншен вид е доста корав но не сам го виждал да се бие и незнам но все още мисля да го забръскам.Писна ми да се гаврят особено този лагер.

YouKnowImBetterThanYou
09-10-2009, 05:47

Благодаря за съвета,но вече ми е писнало да ме гаврят ако го забраскам има 3 които да му помагат общо 4,а на мен може да ми помогне само наи добрия ми приятел.Тои на виншен вид е доста корав но не сам го виждал да се бие и незнам но все още мисля да го забръскам.Писна ми да се гаврят особено този лагер.
Когато гаврата е колективна няма смисъл да стовариш гнева си само върху един от провокаторите. Виновен е не само той, но и всички които се смеят. Определено и групата, която те взима на подбив е на негова страна. Прецени си шансовете, пак ти казвам, ако си в 7 клас ти остава само една година докато се разделиш с този клас. После в новото училище ще създадеш нови контакти, ще бъдеш нов човек, не само пред останалите, но и заради себе си. Определено, когато си сам срещу всички действително все имаш някакви кусури, дори да не ги осъзнаваш. Вместо да се постараеш да настървиш всички срещу теб, най-добре се вгледай в себе си и виж какво можеш да промениш. Изгради си тактика за в бъдеще, която да те интегрира в новата среда, в която ще попаднеш. Току виж и подобриш отношенията си в комуникацията с момичетата и така нататък. Важна е силата на волята, а не на юмруците. Малко сложни изглеждат мислите ми в съвета ми към теб, но съм сигурен, че разбираш за какво ти говоря. Ако искаш отвори нова тема в "училище и приятели" конкретно за случая ти, така че да получиш повече съвети, че тази тема я разводнихме с много офтопик и без това.

FromAutumToAshes
09-10-2009, 07:16
Какви глупости говорите бе хора.. БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ ! НЕ ИГРАЙТЕ ТЪПИ РОЛИ САМО, ЗА ДА СЕ ХАРЕСАТЕ НА НЯКОГО. ПО-ЖАЛКО ОТ ТОВА НЕ ЗНАМ ДАЛИ ИМА ! БЪДЕТЕ ГОРДИ С ТОВА КОЕТО СТЕ ! Винаги има, кой да те хареса такъв какъвто си !

YouKnowImBetterThanYou
09-10-2009, 10:12
Какви глупости говорите бе хора.. БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ ! НЕ ИГРАЙТЕ ТЪПИ РОЛИ САМО, ЗА ДА СЕ ХАРЕСАТЕ НА НЯКОГО. ПО-ЖАЛКО ОТ ТОВА НЕ ЗНАМ ДАЛИ ИМА ! БЪДЕТЕ ГОРДИ С ТОВА КОЕТО СТЕ ! Винаги има, кой да те хареса такъв какъвто си !
Ох, айде стига с тези клишета от сорта на "бъди себе си". Включете си мозъците малко. Колко пъти ще го повтаряте и ще си мислите, че сте разкрили най-точната и философска формула на нещата. Бидейки просто себе си и чакайки нещо да се случи изведнъж не помага. Ако си тип гийк, интересуват те само компютри и нищо друго и това да представлява "да бъдеш себе си" естествено, че не би е харесал на момиче.

FromAutumToAshes
09-10-2009, 10:38
Ох, айде стига с тези клишета от сорта на "бъди себе си". Включете си мозъците малко. Колко пъти ще го повтаряте и ще си мислите, че сте разкрили най-точната и философска формула на нещата. Бидейки просто себе си и чакайки нещо да се случи изведнъж не помага. Ако си тип гийк, интересуват те само компютри и нищо друго и това да представлява "да бъдеш себе си" естествено, че не би е харесал на момиче.

Ми не съм оО И не знам от къде го реши. И това може и да клише, ама за мен не е! Щото никога няма да се правя на такъв каквъто не съм само и само да се харесам на някого. Както казах за мен това е жалко Аз не съм казал стой у вас и чакай момичето на мечтите ти да ти почука на вратата. Да си видял такова нещо написано от мен? Това което исках да кажа е следното - Бъди този който искаш да бъдеш, ако някой не те харесва проблема е негов и не знае какво губи. Пък всеки да прави каквото си иска. Не ме вълнува особено кой какво прави нали се сещаш ? Не знам кой трябва да си включва мозъка...

tigity
09-10-2009, 11:04
за моми4етата е по лесно винаги сао тва ше кажа! :D

LASSIN
09-10-2009, 13:43
Ами примерно, ще има ли шанс момче, което е от по-едрите ? Те нямат кой знае колко голяма възможност с някое момиче.

ShtrudeL
09-10-2009, 13:55
Ами примерно, ще има ли шанс момче, което е от по-едрите ? Те нямат кой знае колко голяма възможност с някое момиче.

Защо да няма шанс да е с по-едро момиче?

LASSIN
09-10-2009, 16:32
Говорим за едро момче да стане приятел/гадже с обикновенно момиче, а не едро.

pwnage
09-11-2009, 02:28

Бой и това е. Трябва тия да разберат,че има злоба в тебе и да внимават следващия път. Ми все пак,що те да си позволяват да ти лазят по нервите а ти да не си позволиш да им полазиш по техните питам аз?

А по темата: Хорица. За да се харесате на момиче не трябва да бъдете себе си. Точно обратното,трябва да се правите на такива каквито не сте.
Никога,точно пък,като се запознавате с момиче няма да се харесате затва,че сте джентълмени или пък,че говорите директно. Тия неща няма да си ги признаят повечето момичета във форума и това е :)

Ето една ситуация в която жените биха си противоречали относно първото впечетление.
Момчето,примерно е умно и културно,малко срамежливо,но не е селянин.Решава да се запознава с красавица. Ами повечето момичета тука пишат,че ги грабва нещо оригинално откъм свалката. Е да,ама нашето момче просто е себе си и не може да е оригинален,но е директен и стандартен. Първото впечетление е,какъв е тоз? На умен ли ми се прави? Голяма е досада. Що не ме оставиш на мира. Човекът е себе си,но уви това не е достатъчно.

Дори и да не съм описал детайлно случката,знам че повечето разбраха какво имам в предвид.
Критикувайте..мнението ми е това.

Mitkosa
09-11-2009, 15:15
pwnage благодаря за подкрепата и ще пиша какво е станало.Набелязал сам си дата.16 сеп. ще е решаващия ден :o .Иначе не сам много по боя.Но като бях малък прякора ми беше каратиста,тогава много можех да се бия,такаче ми пожелаите касмет

daru6a1
09-12-2009, 15:30
Късмет тогава :grin:

a3c1M
09-12-2009, 16:49
pwnage подкрепям от всякаде
до колкото за Mitkosa започни на ново тази година, трябва да ги плашиш не с тяло а с действия

pwnage
09-13-2009, 12:49
pwnage благодаря за подкрепата и ще пиша какво е станало.Набелязал сам си дата.16 сеп. ще е решаващия ден :o .Иначе не сам много по боя.Но като бях малък прякора ми беше каратиста,тогава много можех да се бия,такаче ми пожелаите касмет

Не е важен прякора. И не си набелязвай дати да правиш въргал.Истината
е,че когато ти е най-кипнало тогава трябва да им покажеш животинската си злоба. Ако на въпросният 16-ти си супер спокоен и на кеф,как ще ги направиш бомбок?

klamer92
09-13-2009, 13:21
аз пък не мога да ги разбера момичетата, особено по-малките от сорта на 14-15 години. един пряител си хвана гадже,която си беше супер мацка ма приятелят ми казваше,че е много скучна и от дума на дума каза.че ще я заебава та аз го попитах дали има нещо против да се пробвам и той каза че е ок. та така ние с нея се бяхме виждали само покрай общия ни приятел и то само за по 30 минути.взех и skype и поех инициативата и почнах да и пиша.така няколко вечери и тя сама почна да ми пише,смяхме се,забавлявахме се и т.н. после и sms-и почнахме да си пишем и така по цели нощи.аз и правех намеци че я искам а тя също ми отговаряше с някакви намеци.даже ми написа че съм(булвално ще напиша ко ми каза тя) "супер забавен и готин". та отидохме на среща,още кат се видяхме и започнах да се шегувам и тя се смееше и сичко ббеше ок.така на кино бяхме и си говорехме,после на кафе,но така и не я целунах.на изпращането кат бяхме пред вхоад и и нали се сбогувахме и я прегръщам и искам да я целуна по устата,но тя се обръша откъм страната на бузата и така и не ми даде.а ми беше казла,че срещата е била супер даже ми беше казала,че с мен може да си говори за всичко и и е мн готино,а с бившия не е било така.после пак си писахме и аз я попитах защо не ми даде да я целуна,тя каза,че ме усеща като приятел и едва ли щ естане нещо повече.защо ме е възприела като приятел при положение че постоянно и правех намеци?има ли начин да я накарам да ме иска за нещо повече?защо ми анговори всички тези неща и накрая нищо?да се откажа ли?ако това ще помогне аз съм на 17,а тя на 15. притеснена ли е,че съм приятел на бившия и?месри за отговора предварително

hheh
09-14-2009, 00:46
Как да се държа с момиче с което съм си писал по скайп доста дълго време и се харесваме и сега ще се видим за 1рви път? По същия начин по който е написал автора или нещо по особенно примерно да я прегърна като дойде или да я хвана за ръка както ходим .. Знам ли .. искам съвет :-o :)

privated
09-14-2009, 10:40
Здравейте хора, моят проблем е, че в повечето случеи не ми стиска да се запозная с момиче или по точно незнам какво да говоря. Всеки знае, че повечето 93-94 на здравей как си може ли да се запознаем и тем подобни не се връзват так, че...незнам и това бъди себе си също не ми помага, някакви идеи? :)

pwnage
09-14-2009, 11:48
Всеки знае, че повечето 93-94 на здравей как си може ли да се запознаем и тем подобни не се връзват так, че...незнам и това бъди себе си също не ми помага, някакви идеи? :)

Започни с : " Здравей,би ли желала да имаш бизнес взаимоотношения с мен. Заплащането е добро. Детайли ще получиш,ако се свържеш с мен."

:?

LadyDi
09-14-2009, 12:29
Всеки знае, че повечето 93-94 на здравей как си може ли да се запознаем и тем подобни не се връзват так, че...незнам и това бъди себе си също не ми помага, някакви идеи? :)

Започни с : " Здравей,би ли желала да имаш бизнес взаимоотношения с мен. Заплащането е добро. Детайли ще получиш,ако се свържеш с мен."

:?
Ахахаха. Точно за набор 93-94.

pwnage
09-14-2009, 12:35
Еми нали трябва да влизаме с актуална помощ. :) И с голяма солница.

privated
09-14-2009, 12:52
И аз съм на мнението, че за тези набори с тази реплика съм аут, пробвал съм подобни работи. Понякога наистина съм в настроение за апознанства и кажи речи съм във вихара си, но това се случва рядко - просто не знам какво да говоря. Те толкова надути, че не дават да говориш с тях :D :shock:

LadyDi
09-14-2009, 13:02
Еми нали трябва да влизаме с актуална помощ. :) И с голяма солница.
Така, така. Трябва да си ъпдейтна малко наръчника по свалки :)

pwnage
09-14-2009, 13:17
Така, така. Трябва да си ъпдейтна малко наръчника по свалки :)

Пари ли са,набора не е определящият. Количеството им е определящо.

Sevgincho
09-15-2009, 08:41
Кажи й , че имаш голяма пишка 8-) :razz:

LadyDi
09-15-2009, 08:43
Кажи й , че имаш голяма пишка 8-) :razz:
Да, ама шанса е фифти-фифти. Може пък да не си пада по големи пишки. В някои случаи боли...

NeZaPoznat
09-15-2009, 11:45
И тук станало много интересно.

Накратко: Ако искате да се харесате на момиче - пробвайте да се харесате на някоя която вече ви харесва ... и гаранция поне 99% че ще ви върже :D

Ако и тогава не успеете :? сорка оМбре !! Ногу си тъп :grin:

Пак ЧАО !! :-P

ivan_realmadrid
09-16-2009, 17:15
Valdesbg Ще ми отговориш ли на ЛС?!

ivan_realmadrid
09-16-2009, 19:02
Здравейте!
Някой може ли да ми даде съвет защо става така мн хора съм питал и незнаят серизно!

Аз примерно си харесвам някое момиче опознали сме се и накрая се оказва, че аз я харесвам понякога и се влюбвам в нея а тя мене не ме харесва само като приятел и се чувствам неловко наранен! И обратно Някво момиче ме е харесало нали иска да сме гаджета както се казва ама няма тръпка в мен нали схващате няма чувство т.е. не я харесвам не съм влюбен е как да стане и така съм без гадже аз съм на 21 г. вече!
Моля отговорете!
:)

oziris
09-16-2009, 19:16
Здравейте!
Някой може ли да ми даде съвет защо става така мн хора съм питал и незнаят серизно!

Аз примерно си харесвам някое момиче опознали сме се и накрая се оказва, че аз я харесвам понякога и се влюбвам в нея а тя мене не ме харесва само като приятел и се чувствам неловко наранен! И обратно Някво момиче ме е харесало нали иска да сме гаджета както се казва ама няма тръпка в мен нали схващате няма чувство т.е. не я харесвам не съм влюбен е как да стане и така съм без гадже аз съм на 21 г. вече!
Моля отговорете!

А ти сигурен ли си, че те наистина искат да те нараняват? Не си ли предполагал, че просто те са те приемали за тяхна приятелка, с която споделят и се забавляват, но нищо повече. Така че, сам си виновен, че не изглеждаш достатъчно хетеросексуален пред тях, съблазнителен и мъжът-мечта... Според мен е това, но не съм много компетентен, както някои други видни доценти и специалисти в сферата на любовта. :P

ivan_realmadrid
09-16-2009, 19:34
Те н ме нараняват това че не са се влюбили в мен или обратно не съм виновен нито аз нито тя оставаме си приятели да забавлявам ги пускам от време на време някой лаф и комплимент. Но защо се получава това дето писах?

GodLovesYou
09-16-2009, 19:39
с voodoo магий

YouKnowImBetterThanYou
09-16-2009, 22:43
@ivan_realmadrid, понякога трябва да си доволен с това, което можеш да имаш, а не да съжаляваш за това, което не можеш да притежаваш. Сниши си критерия в подбора, не си мъж пример за мачо. Съжалявам, че ти го казвам, не искам да го приемаш като обида, но не изглеждаш с потенциал от към визия. Търси нещо, което поне ти връзва, все ще има нормално момиче, за което визията може и да не е най-важното, но пък и то от към тази страна да не е много надарено, но поне да е свясно и да те оцени заради това, което представляваш от вътре - забавен и лъчезарен тип. С времето може и ти да се привържеш към нея и да осъзнаеш, че външността не е най-важното. Просто според мненията ти не изглеждаш безнадежден случай щом има момичета край теб, които да те харесват, макар и не много красиви. Тоест не е като положението ти да е като на влак, за който пътници няма. Мисля, че ме разбираш. Гони ниски цели, подбирай по-малко или търси други ценни качества в една жена освен нейната красота. Така, убеден съм, ще развиеш и много по-ценни качества, да осъзнаеш, че за една книга не се съди по нейните корици например.

ivan_realmadrid
09-17-2009, 20:08
Ок Благодаря ти!
Прав си!
Има момичета покрай мен сега от курса но сме само приятели. Мисля че скоро
е намеря точното момиче има мн в тоя университет. Има и по зле от мен. Не съм зубър да подчертая обикновенно момче съм ходя по купони абе вс.

montana6
09-18-2009, 03:58
Иване, не можах да схвана въпроса ти, обаче. Питаш защо тея, които харесваш, те имат само за приятел, или по принцип защо не можеш да си хванеш?

ivan_realmadrid
09-18-2009, 09:29
Да така е харесвам си някоя и само за приятел аз имам чувства а тя към мен не и обратно някоя ме харесала ама аз нея НЕЯ! :)

montana6
09-19-2009, 01:00
В такъв случай, ти сам си отговори. При положение, че си бил и от двете страни, трябва да знаеш, че както ти може да не изпитваш чувства към някоя, която те харесва, така и обратното. Просто, все още, не си попаднал на подходящата.

LO6IQ
09-22-2009, 21:57
Едно голямо мерси на автора. :)

Shinah
09-23-2009, 07:06
Това ми е първото мнение в тоя форум и просто исках да кажа...
Свалям ти шапка, valdesbg! Адските разсъждения вадиш за мъж, хубаво е, че си решил да пуснеш такава тема. Понякога, слушайки предубедените си приятели, грешим, а ти като страничен наблюдател, можеш доста да помогнеш.
Главната ти теория, че "жените харесват мъже с поведение на такива, а не на кученца" също е адски вярна.
А ако направиш такава тема, в която момичетата могат да питат, ще е супер, защото лично аз имам нужда от съвет от някого, който разбира.
Просто... Евала. :wink:

nestea95
09-23-2009, 18:17
Хора, здравейте. Искам да ви обясня моя проблем:
Сега уча в ново у-ще, нови хора, нова обстановка и искам да ви попитам следното:
Има едно момиче в класа ми, което харесвам, но съм леко срамежлив и не знам как точно да я заговоря, досега сме си писали по Скайп, но нали знаете... не е същото.
Благодаря.

Extremescream
09-23-2009, 18:26
Хора, здравейте. Искам да ви обясня моя проблем:
Сега уча в ново у-ще, нови хора, нова обстановка и искам да ви попитам следното:
Има едно момиче в класа ми, което харесвам, но съм леко срамежлив и не знам как точно да я заговоря, досега сме си писали по Скайп, но нали знаете... не е същото.
Благодаря.
Е защо винаги трябва да се намери по един,който трябва да осере темата.Пусни нова,прочети тази тема....

RadioMan
09-24-2009, 08:11
З да се харесаш на едно момиче са ти нужни няколко мн важни неща .Да си културен а не лигав или гъзар , да не си надут или мутра , да не се правиш на мъж като си с блонди или някоя друга хубавица , да не делиш приятелката ти с личните и приятели щото това е мн сериозно и може да сложи фатален краи . Да си умен не прост . Да не се лигавиш с нейните приятелки . Да не гледаш хората на кръв . Мисля , че това са най важните неща за да можеш да задържиш момичето да себе си за дълго време :)

a3c1M
09-25-2009, 16:37
с тва може да я задържиш, но не и да я свалиш (просто няма да те забележи)

REPRESSED
09-26-2009, 11:27
З да се харесаш на едно момиче са ти нужни няколко мн важни неща .Да си културен а не лигав или гъзар , да не си надут или мутра , да не се правиш на мъж като си с блонди или някоя друга хубавица , да не делиш приятелката ти с личните и приятели щото това е мн сериозно и може да сложи фатален краи . Да си умен не прост . Да не се лигавиш с нейните приятелки . Да не гледаш хората на кръв . Мисля , че това са най важните неща за да можеш да задържиш момичето да себе си за дълго време :)
Абе зависи.Понякога не е зле да вкараш и малко лигавщина - днес никой не харесва тотално сериозните типове, които правят едно и също, присъщо за сериозността им.Когато стане нещо и трябва да си сериозен бъди такъв, но не през цялото време.Затова човек трябва да се научи да импровизира според ситуацията.
Иначе си има такива момичета, които харесват гъзарите (колкото и малоумно да е това) и прочие.Абе Алеко го е казал - 'Разни хора, разни идеали'.Бъди какъвто си и да не ти пука дори и да не успяваш веднага, няма смисъл да се променяш или да правиш някакви неща, нехарактерни за теб заради някой, който може да се впечатли.Не знам, поне такова е моето мислене.

m0n4yyy
09-26-2009, 16:00
Отношението, за мен визията не е важна. ( Е са не казвам, че трябва да е некъв изверг ама ..) :-o :-o

Corsair
09-26-2009, 17:07
ауууу 40 страници мнения за некъв нелеп шит :D няма такава тъпня. ако се стараеш да се харесаш на путката почваш да правиш неща, които не би правил иначе и губиш себе си едва ли не :shock: е тва ще ви кажа- или те харесва или не. Няма такъв, които сички да го харесват (или е уникалния педерасТ). Прилагайте системата чук и бег и тва си е :D

fifinkathefreak
09-28-2009, 22:25
А някой ще се навие ли да направи и "обратната" тема? :)

За какво ти е "обратна" тема? Там ще има да се пише не знам колко много....защото край няма момчешката простотия и наглост :lol:

Абре,не е точно така,а и ми намирисва на дискриминация :)

LoveRetroMusic
09-29-2009, 11:39
Няма определен начин, някой да се хареса на друг. :-o

Rebirthing
09-29-2009, 13:58
Предпочитам човек да се държи такъв какъвто е, а не да ми се прави на джентълмен след като не е!Това е като да ми сваля звезди докато ме вкара в леглото после и през църквата може да минем и накрая какво...след 20 години ще се е излегнал на дивана с мръсната си раздърпана тениска и дънки в които може да се поберат и аз и той и децата и кучето, котката че и съседите сигурно!

Въпроса е да не се правиш на някой друг, а да бъдеш себе си!

BeatIt
09-29-2009, 16:57
Харесвам едно момиче, но си има приятел? Имам ли някакъв шанс изобщо? :D :D

dan23
09-29-2009, 17:41
Харесвам едно момиче, но си има приятел? Имам ли някакъв шанс изобщо? :D :Dтц

LoveRetroMusic
09-29-2009, 17:55

Щом си има приятел значи не я интересуваш следователно няма шанс. :-P

lubomirky
09-29-2009, 18:56

Мнооого грешно мнение, ретро :P

LoveRetroMusic
09-29-2009, 19:39
Защото не пускаш твоя снимка за това е грешно. :-P

lubomirky
09-29-2009, 19:43
Защото не пускаш твоя снимка за това е грешно. :-P

Ако ти дам, ще се съгласяваш ли с мен ? ^^

LeMoi
09-30-2009, 21:08
страхотна тема.. прочетах я от до , звучи доста интересно браво и за титлата ако мога така да кажа "Важна тема" :) :grin: :grin:

Bloodyy
10-01-2009, 16:53
Абе стига да я поканиш на среща пък от там темите на разговор флиртове ала бала всичко се връзва .. егати то верно цяла наука стана тая тема :Д

kkaammii
10-03-2009, 12:17
Абе стига да я поканиш на среща пък от там темите на разговор флиртове ала бала всичко се връзва .. егати то верно цяла наука стана тая тема :Д
Абсолютно съм съгласна с теб. Дано повечето хора я изучат тази наука, че повечето...

AssShot
10-04-2009, 15:16

Пълни глупости, пич. Примерно ти ходиш с някое момиче, обаче по някое време срещаш мацка, която ти взима акъла (супер много си допадате като характер и е мн хубава на външен вид) и какво правиш? Естествено, че зарязваш сегашната и тичкач при новата. Така е и с момичетата.

Женките са като маймунките - не пускат клона, за който са се хванали, докато не се хванат за другия.

anisummer
10-04-2009, 18:10
ami mom4eto koeto haresvam e ot sofiq a az ot t1rgovi6e. Bqhme zaedno na lager okolo m10 dena i si prekarahme strahotno no samo kato fr s leki zaka4ki. Posle po skype prerasna v ne6o mnogo silno i sega neprekasnato se 4uvame ve4e 2 meseca.Tazi sedmica az sam v sofiq i toi iska da se vidim. Toi ne e ot prikazlivite i vinagi az trqbva da se 4udq kakvo da mu govorq.Po negovite dumi iskal da me vodi v CCs na kino , no tam spored men 6te e t1po za6oto kinoto mnogo otdavna se iztri i prosto dokato gledame film ne varvi da se natiskame...i malko se pritesnqvam za6oto ot tolkova otdavna i dvamate 4akame momenta da se vidim i se strahuvam da ne stane malko t1pi4ko. Daite mi malko saveti kvi 6egi da pusna, nqkakvi temi ili ne6o s koeto da si zapalnim vremeto.

dan23
10-08-2009, 15:21
страхотна тема.. прочетах я от до , звучи доста интересно браво и за титлата ако мога така да кажа "Важна тема" :) :grin: :grin:

PsychologicalDisorder
10-08-2009, 16:10
ami mom4eto koeto haresvam e ot sofiq a az ot t1rgovi6e. Bqhme zaedno na lager okolo m10 dena i si prekarahme strahotno no samo kato fr s leki zaka4ki. Posle po skype prerasna v ne6o mnogo silno i sega neprekasnato se 4uvame ve4e 2 meseca.Tazi sedmica az sam v sofiq i toi iska da se vidim. Toi ne e ot prikazlivite i vinagi az trqbva da se 4udq kakvo da mu govorq.Po negovite dumi iskal da me vodi v CCs na kino , no tam spored men 6te e t1po za6oto kinoto mnogo otdavna se iztri i prosto dokato gledame film ne varvi da se natiskame...i malko se pritesnqvam za6oto ot tolkova otdavna i dvamate 4akame momenta da se vidim i se strahuvam da ne stane malko t1pi4ko. Daite mi malko saveti kvi 6egi da pusna, nqkakvi temi ili ne6o s koeto da si zapalnim vremeto.

пиши на кирилица, к?

bilqnavod
10-11-2009, 17:45
И аз така мисля!!!!
:razz: =; :smt002 :smt038 :smt031 :smt081 :smt109 :smt117

boyski33
10-12-2009, 16:25
Аз харесвам 1 момиче от моя клас но...
Ще го кажа така-не сам с голям реитинг.Всички ми се дразнят и ме тормозят.Сега отидох на лагер и там толкова ме тормозеха че вичерта ми намазаха носа с паста за зъби :shock: и тогава вече ми писна тогава толкова много се изнервих че ще забръскам 1 от момчетата които ми се дразняха щом почне даскало.А момичето което харесвам си пада по учението.Та да попитам така дали ще и се харесам.

Братле, кво да ти кажа? :( До 5-ти клас бях най-големия загубеняк от класа. Точно като ти каза само се ебаваха с мен и т.н. Но, как ги накарах това отношение към мен да се промени: Когато някой ме удряше или спъваше, или там квото и да е, просто се обръщах и му забивах един! Така отношението им се промени ;) 100% работи

CoNviCt
10-12-2009, 17:15
а така boyski33 ,те келешарите тормозят по-слабите,когато им покажеш че не се оставяш те приемат на сериозно
иначе за темата , супер е ама нема стане от първия път
то мноо неща има за запомняне,аз няма да се сетя за тях на срещата пфъх :? :lol:

mitkom89
10-14-2009, 14:42
Още ли съществува тая тема... и по темата още веднъж, нафиркай се и бъди себе си

zawera
10-19-2009, 14:21
Здравейте!
Значи имам едно въпросче към автора на темата! :)
Първо да си разкажа историята:
Значии...миналия Петък бяхме на диско (аз,две момичета,и още едно момче).Другото момче си ходи с едното момиче,пък аз и другото момиче - не.По едно време отидохме да танцуваме...и аз почнах да пускам ръце по нея...а тя не се отдръпна...каза че съм супер готин...и че било забавно с мен...та въпросът ми е...дали имам шанс с това момиче или само ме залъгва,защото приказвах с една нейна приятелка и тя каза че това момиче което харесвам,харесва друго момче... :(
Незнам...ако можете да ми дадете някакъв съвет или поне мнение,ще съм благодарен! :)

nestea95
10-19-2009, 14:24
Здравейте!
Значи имам едно въпросче към автора на темата! :)
Първо да си разкажа историята:
Значии...миналия Петък бяхме на диско (аз,две момичета,и още едно момче).Другото момче си ходи с едното момиче,пък аз и другото момиче - не.По едно време отидохме да танцуваме...и аз почнах да пускам ръце по нея...и тя не се отдръпна...каза че съм супер готин...и че било забавно с мен...та въпросът ми е...дали имам шанс с това момиче или само ме залъгва,защото приказвах с една нейна приятелка и тя каза че това момиче което харесвам,харесва дръго момче... :(
Незнам...ако можете да ми дадете някакъв съвет или поне мнение,ще съм благодарен! :)
Въпреки че не съм авторът, бих ти отговорил.
Това, че не се е отдпръпнала е добър знак. :) Харесало й е.
А това, че си пада по някой друг, не означава, че нямаш шанс с нея.
Пробвай, нищо не губиш. Успех! :)

NightGuardian
10-20-2009, 14:28
mitkom89 - ПРЕЗИДЕНТ!

Слушайте него , той тук е прав!

И както каза - БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ!

wasko
10-20-2009, 15:57
Искам да попитам как да направя впечатление за да ме забележи едно момиче. Значи аз харесвам една съученичка, но не знам как да и го кажа да я накарам да ме забележи или нещо. Мислех си някой ден като се прибира към тях ако е сама да и подаря плюшена играчка или нещо такова и да и кажа че я харесвам, но да си призная малко ме е срам :oops: моля някой да ми каже какво да направя :)

Alternative
10-24-2009, 19:16
аз бих ти препоръчал да я заговориш първо ала-бала ...може да е за нещо не толкова велико, но е важното разговора да продължава... и пробвай да и "пускаш стръв" по-малко ..заобиколно и ако "клъвне" - евала...ако не се пак не се отказвай може се пак да не е схванала за какво става въпрос :) а и малко оффтопик: ... с опасност да обидя някой, а и нямам нищо против темата..но мисля че всеки трябва да действа така както му идва отвътре а не да се прави на нещо/някой друг .... пък ако на даденото момиче не му харесва - пътят и е ясен .. намерете си момиче което да ви харесва такива каквито сте 8) 8-)

lovegaga
10-27-2009, 07:03
Супер яката темааа.. :grin: :grin: :grin: Тука като гледам,май май момчетата всъщност не сте чак толкоз хладнокръвни,колкото изглеждате на живо! 8-) :-P Най-важното е да сте естествени,а ако сте срамежливи-е айде престрашете се поне малко,де! :lol: :lol:

DiabolicalSoul
10-29-2009, 23:07
Супер яката темааа.. :grin: :grin: :grin: Тука като гледам,май май момчетата всъщност не сте чак толкоз хладнокръвни,колкото изглеждате на живо! 8-) :-P Най-важното е да сте естествени,а ако сте срамежливи-е айде престрашете се поне малко,де! :lol: :lol:разкриха ни... :lol:

DiabolicalSoul
10-29-2009, 23:10
Отношението, за мен визията не е важна. ( Е са не казвам, че трябва да е некъв изверг ама ..) :-o :-o ИЗВЕРГ не характеризира физиката, а психиката на човек... :razz: :razz: :razz:

srebrity
11-02-2009, 10:33
kato budesh sebe si :)

wasko
11-03-2009, 08:55
Така Yew първо мисля че не трябва да позваш златния зъб на кучето си пред момичета :D а сега по сериозно аз имам 1 приятелка дето се знаем от детската градина и секи ден си говорим ей тей кат приятели и когато говоря с момичето което харесвам просто си представям че говоря с приятелката ми или пък с някой друг мой приятел и пич не се опитвай да бъдеш послушен и всичко да ти е интересно ако наистина не си такъв ако наистина те хареса би трябвало да те приеме такъв какъвто си!

axis
11-03-2009, 13:59
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs076.snc3/14341_1099092652438_1680321435_193425_7698994_n.jp g

probablYtrue
11-03-2009, 15:15
С едно момиче в училище си пускахме разни намеци ( дали усмивки или тя ми прави комплименти чрез мои приятели ) , но не се познавахме .. Аз така и не поех инициативата и не се запознах с нея . Лятото си мина , дойде 15 септ. и тя направи крачката ... Взе ми скайп, поиска да се видим .. Целунах я на 2та среща . Последваха още 3 , при които се отдалечихме един от друг, незнайно как ... Обадих и се 2-3 пати след това да се видим и беше заета. Последния път като ми отказа й казах, че ми е писнало да ме реже тънко .. Ако просто иска да не се задълбочава да ми го каже .. Тя каза , че не сам прав .. и от тогава не сам и звънял... Има ли смисал да я търся или всичко приключи :?

jermaine
11-03-2009, 15:29
Не се мъчи Колега :) Продължавай :grin: :D

privated
11-05-2009, 14:00
Здравейте, аз съм 10 клас и харесвам едно момиче от 11 клас, което е в друга гимназия. Не мога да разбера дали и тя ме хаесва, тя е на приливи и отливи. Пускаме си бъзици по скайп, няколко пъти и се обаждах да излизаме и все нещо става. Тези дни се разбрахме пак да излезем уж ако не се обърка нещо. Имам чувството, че е пълен непокис. Не отвръща на sms-те, в чата повече аз говоря, а и и показах че я харесвам. Когато и пиша се чудя дали не ставам досаден? Можеби тя чака аз да и пиша, но ако ми беше силно навита нямаше ли тя да ми пише? СМС-те дали не са грешка? А, няма си приятел. Пичове какво да направя, че вече взе да ми писва. Понякога ми показва че иска да се получи нещо, друг път не, а все още не е момента да я питам дал иможе да се получи нещо.

privated
11-05-2009, 14:01
Здравейте, аз съм 10 клас и харесвам едно момиче от 11 клас, което е в друга гимназия. Не мога да разбера дали и тя ме хаесва, тя е на приливи и отливи. Пускаме си бъзици по скайп, няколко пъти и се обаждах да излизаме и все нещо става. Тези дни се разбрахме пак да излезем уж ако не се обърка нещо. Имам чувството, че е пълен непокис. Не отвръща на sms-те, в чата повече аз говоря, а и и показах че я харесвам. Когато и пиша се чудя дали не ставам досаден? Можеби тя чака аз да и пиша, но ако ми беше силно навита нямаше ли тя да ми пише? СМС-те дали не са грешка? А, няма си приятел. Пичове какво да направя, че вече взе да ми писва. Понякога ми показва че иска да се получи нещо, друг път не, а все още не е момента да я питам дал иможе да се получи нещо. Аз все си мисля, че ако много тичам след не я ии показвам, че я харесвам ще започне да ме прави на глупак...

Korrnyy
11-05-2009, 15:29
Здравейте, аз съм 10 клас и харесвам едно момиче от 11 клас, което е в друга гимназия. Не мога да разбера дали и тя ме хаесва, тя е на приливи и отливи. Пускаме си бъзици по скайп, няколко пъти и се обаждах да излизаме и все нещо става. Тези дни се разбрахме пак да излезем уж ако не се обърка нещо. Имам чувството, че е пълен непокис. Не отвръща на sms-те, в чата повече аз говоря, а и и показах че я харесвам. Когато и пиша се чудя дали не ставам досаден? Можеби тя чака аз да и пиша, но ако ми беше силно навита нямаше ли тя да ми пише? СМС-те дали не са грешка? А, няма си приятел. Пичове какво да направя, че вече взе да ми писва. Понякога ми показва че иска да се получи нещо, друг път не, а все още не е момента да я питам дал иможе да се получи нещо. Аз все си мисля, че ако много тичам след не я ии показвам, че я харесвам ще започне да ме прави на глупак...
Не и тичай по гъзо... Ако искаше да има нещо щеше да ти го е показала вече :? Остави я... тя ако иска ще ти пише 8) А това за скайп-и аз не пиша първа на момчетата, така че не съди по това :P

YouKnowImBetterThanYou
11-05-2009, 16:04
С едно момиче в училище си пускахме разни намеци ( дали усмивки или тя ми прави комплименти чрез мои приятели ) , но не се познавахме .. Аз така и не поех инициативата и не се запознах с нея . Лятото си мина , дойде 15 септ. и тя направи крачката ... Взе ми скайп, поиска да се видим .. Целунах я на 2та среща . Последваха още 3 , при които се отдалечихме един от друг, незнайно как ... Обадих и се 2-3 пати след това да се видим и беше заета. Последния път като ми отказа й казах, че ми е писнало да ме реже тънко .. Ако просто иска да не се задълбочава да ми го каже .. Тя каза , че не сам прав .. и от тогава не сам и звънял... Има ли смисал да я търся или всичко приключи :?
Така става когато предпочетеш компютърните игри или футбола. "Незнайно как", ми близко е до акъла, бе братче. Само момичето ли трябва да поема иниациативата цяла вечност? :shock:

privated
11-05-2009, 17:56
Не и тичай по гъзо... Ако искаше да има нещо щеше да ти го е показала вече :? Остави я... тя ако иска ще ти пише 8) А това за скайп-и аз не пиша първа на момчетата, така че не съди по това :P

Аз си мисля, че само ми се прави на недостъпна. Като и пиша и като излизахме май месец веднъж винаги общуваме и много я забавлявам, но все пак ще я попитам да излезем, а ако откаже няма да се занимавам.

Korrnyy
11-05-2009, 18:03
Аз си мисля, че само ми се прави на недостъпна. Като и пиша и като излизахме май месец веднъж винаги общуваме и много я забавлявам, но все пак ще я попитам да излезем, а ако откаже няма да се занимавам.
Може и така да е, но е глупаво :) Покани я пак, пробвай се, но ако каже, че е заета или нищо от сорта не я търси пак скоро 8)

oNthEmaX
11-05-2009, 19:04
НЕКА ДА СПРЕМ С ТЕЗИ КЛИШЕТА

"просто бъди себе си"
да кажем че човека е мухъл, е да пробължава да бъде себе си ли
Нямал си гадже до сега - ами е значи да се промениш а не да престанеш да бъдеш себеси-мухльото.

"за всеки влак си има пътници"
спокойно карай като преди за всеки влак си има пътници, е да ама за да хванеш влака трябва да отидеш на гарата и да се прередиш на опашката

"просто върви и и кажи че я харесваш"
Ако имаш някакъв опит това ще ти подскаже че директния подход по-трудно се приема и е каде каде по-безопасно с индиректен

Korrnyy
11-05-2009, 19:20

"просто бъди себе си"
Нямал си гадже до сега - ами е значи да се промениш а не да престанеш да бъдеш себеси-мухльото.
Тук не си прав :? Представи си АКО тръгнеш да се жениш...Цял живот ли ще се правиш на такъв какъвто не си :? А и не виждам как като си "мухльо" можеш да се правиш на "не мухльо" :-o

oNthEmaX
11-05-2009, 20:04

"просто бъди себе си"
Тук не си прав :? Представи си АКО тръгнеш да се жениш...Цял живот ли ще се правиш на такъв какъвто не си :? А и не виждам как като си "мухльо" можеш да се правиш на "не мухльо" :-o
между да се промениш и да се правиш на такъв какъвто не си има голяма разлика, първо се промени, после бъди себеси (промененият)

gabi222
11-06-2009, 12:49

Korrnyy
11-06-2009, 13:24
oNthEmaX, напълно те разбрах :) Но...не знам... просто не виждам как някой ще се промени толкова лесно и от "мухльо" да стане "пич" например :-o

DiabolicalSoul
11-07-2009, 00:16

"просто бъди себе си"

"за всеки влак си има пътници"
спокойно карай като преди за всеки влак си има пътници, е да ама за да хванеш влака трябва да отидеш на гарата и да се прередиш на опашката

"просто върви и и кажи че я харесваш"
Ако имаш някакъв опит това ще ти подскаже че директния подход по-трудно се приема и е каде каде по-безопасно с индиректен+1

Тва си е сложна игра, има неясни правила и си трябва мастойрлък (пък и в жените няма логика)
и аз съм против тези клишета.

totik
11-08-2009, 21:42
Добре,бива ли така да удряте по клишетата,даже не се замислихте че някои хора сега няма да имат какво да кажат.Бре,че сте лоши :D

KOKII
11-09-2009, 07:27
Шапка свалям на Автора. Тая тема е 100 процента учител. Всичко е описано от-до. \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

ralityuy
11-09-2009, 11:01
Просто бъдете себе си....Искате да хареса Вас,а не представата си за Вас...нали...?

totik
11-11-2009, 16:34
oNthEmaX написа:

"просто бъди себе си"

;)

m0n4yyy
11-11-2009, 18:58
Обноски . . :)

Tupacbg
11-13-2009, 07:39
Бе незнам ви методите и другите глупости и шибании ама мога да ви кажа че ако момичето ви харесва само ше доиде при вас нема кво да и тичате по гъза и да и угождате аз така права и си немам проблеми с момичетата.Аз съм висок сини очи свлечени дрехи постояно съм замесен в некви просотии само не и харесва пушенето на трева и некои други работи които права :o :o

LO6IQ
11-13-2009, 12:29
Излезте от този интернет свят и започенете да общувате . Колкото повече общувате , толкова по - лесно ще ви е в живота

nikoletkata0
11-13-2009, 15:43
Такамм.. аз съм момиче - първо да кажа,че темата е суперска :-D .. Искам само да кажа нещо - за момичетата наистина е важен външният вид,поради простата причина,че когато се запознаем с вас,първото впечатление идва от външността ви. Естествено,за нас е много важен и характерът и държанието ви. Ето малко от мен (не прочетох всички страници и не знам дали са написани вече..):

1. Да забравиш рожден ден или празник,или да ни пренебрегвате не ви прави готини,само карате момичето да си мисли,че не я харесвате... оттам тръгват проблемите.
2. Да направиш комплимент е много важно.. айде сега,не казвам да лъжете... Просто когато ви направи впечатление външния вид или нещо в нас,е хубаво да го кажете - Много си красива! или Как може да си толкова забавна! - тези неща ни повдигат самочувствието и ни показват,че ни харесвате. Друго - може на уше да ни прошепнете колко сме секси например.. това ще ви спечели точки..

Искам само да отправя малка поправка към автора- беше написано,че момичетатат не ви слушаме. е това е хем малко обидно,хем е грешно.. Слушаме ви и се интересуваме от вас (ако ви харесваме ест. ,ако блеем нанякъде,значи прекалявате или не ви харесваме).
надявам се да помогнах поне малко,ако има се сетя за нещо ще пиша пак :)...

golqmumnik
11-13-2009, 16:55
Прочетох това и смятам да го пробвам (http://zamunda.net/details.php?id=76674&hit=1) 8)

peshost
11-14-2009, 16:03
valdesbg, евалата!!! :smt041

mitkom89
11-14-2009, 20:17
Отново ви казвам / казах го и преди 20-30 страници / темата е изключително глупава и безсмислена, не може да се използва толкова конкретика за такива неща. Нещо което работи някъде, може да не работи другаде, все пак става въпрос за хора, а не за компютърни игри!!! Това не е как да убиеш някой бос, а как да свалиш момиче.

DarkBass
11-16-2009, 13:31
Според мен всички идеи са времениии ... дори и да има ефект ... влизаш в образа който ще и хареса на нея и почваш да играйш ... гокато те хареса ако стане .. спокоен вечее няма да се усетиш иии пак ще си бъдеш ти какъвто си ... ще последва въпрос ? каде отиде момчето което харесах ? ко праим сиг казваме в тийн проблеми е :D Вариантите са 2 Най добрия е ако те хареса такъв какъвто си печелиш .. другия е думичката НЕ там се иска мн тънкажна игра която не се пише с буквички а се учи с времето та това от мен :P

DarkBass
11-16-2009, 15:13
Ммм спамец ааа Научете повече в портала ми като си дръпнете някой филм примерно от тракера :D

d1mozaza
11-16-2009, 17:09
Шапка свалям на Автора.Браво на темата,дано някои модератор да се трогне и да я направи Важна тема,тая тема е 100 процента учител за новаците къде питат , как да сваля момиче/момче,Всичко е описано от-до.

+1 :)

DarkBass
11-17-2009, 16:52
Стига е нахален ... да не са прости хората да видят че линка ти е към смотаната игра ..аз нерекламирам тука.. теб няма кой да банне

robbybe
11-21-2009, 10:36
на4и аз правя поже4ето от хубавите не6та и малко от гре6ките като с тая аиде н кафе не некжи толко брутални скоро ме отрязаха д кажа в4ера бесхе ми гадно ве4е ми нее :shock: :) :grin: [/quote]

sifon4o
11-21-2009, 19:24
Хей, знаеш ли че прическата ти/очите ти/усмивката ти/изражението ти/зъбите ти ми напомнят на Бъгс Бъни/Прасчо/Моджо Джоджо/Барни....

Ами не е много удачно да и кажеш че прилича на Моджо Джоджо или на Прасчо.. Да кажеш че зъбите/ушите и са като на Бъгс Бъни също не е добра комбинация :lol: ама иначе е ОК темата браво :)

sifon4o
11-21-2009, 19:24
Хей, знаеш ли че прическата ти/очите ти/усмивката ти/изражението ти/зъбите ти ми напомнят на Бъгс Бъни/Прасчо/Моджо Джоджо/Барни....

Ами не е много удачно да и кажеш че прилича на Моджо Джоджо или на Прасчо.. Да кажеш че зъбите/ушите и са като на Бъгс Бъни също не е добра комбинация :lol: ама иначе е ОК темата браво :)

lipstick
11-25-2009, 16:12
Просто бъди себе си !!!

FreeDom9
12-01-2009, 13:47
Изцяло зависи от момичето. Какъв тип е, на какво се кефи и тн. Няма "универсална рецепта"

12-02-2009, 19:36
Качи в интернет клипче в което сереш и го покажи на всичките си приятели.

Tw1zzle
12-02-2009, 20:41
Най - добре да се напиеш като куче отиваш при нея... бааМ .. един шамар и я завличаш с тебе в някое мазе..... до сутрината .... яко ...ако и така не стане ... значи тя не е подходящата

MaRiJuAn
12-05-2009, 16:21
"Как да се харесаме на момиче" ... всяко момиче има различен вкус ! Вместо да четете по форуми ... пробвайте сами ! Иначе ЕВАЛА за труда ! Темата е доста полезна :) !

Park
12-10-2009, 22:17
бъдете себе си .. ако не й се харесате - момичета колкото ви видят очите .. не можеш да се преструваш на някой друг и да държиш тази роля завинаги .. ако тя не те хареса естествен,друга ще те .. просто опитай ..

lyfche
12-11-2009, 19:50
http://igrabg.info/vote.php?id=140 moga li da vi pomogna za malko pomo6t da vleznete tyk :?

oNthEmaX
12-14-2009, 19:45
Такамм.. аз съм момиче - първо да кажа,че темата е суперска :-D .. Искам само да кажа нещо - за момичетата наистина е важен външният вид,поради простата причина,че когато се запознаем с вас,първото впечатление идва от външността ви. Естествено,за нас е много важен и характерът и държанието ви. Ето малко от мен (не прочетох всички страници и не знам дали са написани вече..):

1. Да забравиш рожден ден или празник,или да ни пренебрегвате не ви прави готини,само карате момичето да си мисли,че не я харесвате... оттам тръгват проблемите.
2. Да направиш комплимент е много важно.. айде сега,не казвам да лъжете... Просто когато ви направи впечатление външния вид или нещо в нас,е хубаво да го кажете - Много си красива! или Как може да си толкова забавна! - тези неща ни повдигат самочувствието и ни показват,че ни харесвате. Друго - може на уше да ни прошепнете колко сме секси например.. това ще ви спечели точки..

Искам само да отправя малка поправка към автора- беше написано,че момичетатат не ви слушаме. е това е хем малко обидно,хем е грешно.. Слушаме ви и се интересуваме от вас (ако ви харесваме ест. ,ако блеем нанякъде,значи прекалявате или не ви харесваме).
грешно грешно и пак грешно като момче ти го казвам,
т.1 е приложима само ако вече ходите с момичето, ако не трябва - да я държите в мистерия дали я харесвате или не, трябва да и давате объркващи сигнали, това ще я накара да направи нещо за да разбере истината.
т.2 пак ако вече ходите, иначе ако видиш някое хубаво момиче и я обсипеш с комплименти не че няма да и хареса- напротив, но ти по нищо няма да се различаваш от 100000 други момчета които са и го казвали
ПС: много наивни станахте в тоя форум

NeZaPoznat
12-15-2009, 09:06

И да се сетиш - недей писа :-P

m1lan3l0
12-16-2009, 13:01
Харесвам си едно момиче и искам да станем гаджета но не знам как да и се харесам.Моля помогнете

danyrenesmee
12-16-2009, 13:29
Харесвам си едно момиче и искам да станем гаджета но не знам как да и се харесам.Моля помогнете отиди при нея,плясни патока на масата погледни я мило и кажи моме че ти скъсам гъзицата.Гарантирам че ще е твоя завинаги :)

:shock: :shock: :lol: :lol: :lol: 8-) Аз пък ти гарантирам,че няма да го погледне повече 8-) 8-)

malkatarusalkaa
12-16-2009, 14:17
Ами според мен , момичетата харесват различни момчета :) и не е нужно да се прави нещо че да се харесате :)

moon_flower
12-16-2009, 15:59
Толкова глупости събрани на едно място никъде няма.Ако следвате този "правилник" всички ще станете еднакви и никой няма да бъде наистина себе си.Това за съчетаването на дрехите и въобще урока по обличане просто ме уби.Нали знаеш,че има милион различни вкусове и това,което ти смяташ за най-хубаво и най-приемливо за друг може да е ужасно?Много се кефя като някой започне да обеснява кое как трябва да стане,колко часа да ти е срещата,как да си облечен,какво да кажеш.Всичко,което трябва да направиш е просто да се поинтересуваш какво харесва въпросният човек.Като излезете на среща не е нужно да си броиш минутите,сакън да не трае по-дълго срещата.Човек отива на среща с нагласата,че трябва да бъде себе си,а не да се води по някакви неписани закони...

h4x0r94
12-17-2009, 10:16
Харесвам си едно момиче и искам да станем гаджета но не знам как да и се харесам.Моля помогнете отиди при нея,плясни патока на масата погледни я мило и кажи моме че ти скъсам гъзицата.Гарантирам че ще е твоя завинаги :) направо ме разби :D :D :shock: :lol:

ted4etoooo
12-17-2009, 12:18
изебия едно убаво такова, че кеф да й стане :lol: :lol: :lol: :lol:

vallcd
12-17-2009, 18:30
hi az sam now tyka! 6e ima dosta da si b1rborim :D

mrKiLLEr
12-18-2009, 14:51
Въобще няма да чета темата ти,а ще ти отговоря направо - КАТО БЪДЕШ СЕБЕ СИ ! :)

thegame94
12-19-2009, 13:42
На 100% съгласен! :smt008

thegame94
12-19-2009, 16:44
Книгата "Играта" от Нийл Строс.
Иначе добре си се справил!

oNthEmaX
12-25-2009, 15:48
"Как да се харесаме на момиче" ... всяко момиче има различен вкус ! Вместо да четете по форуми ... пробвайте сами ! Иначе ЕВАЛА за труда ! Темата е доста полезна :) !
какъф труд човече, половината в темата са пълни глупости

awerw
12-26-2009, 13:06
vuh narode po4nah az da svalqm edna i to4no predi dve sedmici mi kaza da i sled edin den ne :smt012 i az se 4ydq sq ko da pr kato edin put kazala da posle ne i sq kvo 8-) ebaam si mamata :razz: e ako nqkoi moje da kaje na tozi etap kak se deistva 6toto ne sum razy4il i ne mi e poznato :)

Teenajer_993
12-26-2009, 15:37
Имам един въпрос: Миналото лято бяхме се събрали аз, един мой приятел и 2 момичета в един апартамент и си купонясвахме с тях. Всичко което написа стана но имам такъв по конкретирзиран въпрос: Преди момичетата така да се отпуснат, преди това си говорихме за най - различни неща разбира се тук се включват и майтапите и смешките след това едното момиче ми направи жест на въздушна целувка значи ли това че тя ме е харесала ? (Питам просто за пояснение, но така или иначе аз закъснях да си я хвана за гадже за което много съжалявам)

YouKnowImBetterThanYou
12-26-2009, 16:04
Имам един въпрос: Миналото лято бяхме се събрали аз, един мой приятел и 2 момичета в един апартамент и си купонясвахме с тях. Всичко което написа стана но имам такъв по конкретирзиран въпрос: Преди момичетата така да се отпуснат, преди това си говорихме за най - различни неща разбира се тук се включват и майтапите и смешките след това едното момиче ми направи жест на въздушна целувка значи ли това че тя ме е харесала ? (Питам просто за пояснение, но така или иначе аз закъснях да си я хвана за гадже за което много съжалявам)
Не съжалявай! При описаната ситуация: 2 пачи и 2 момчета цяла вечер в 1 апартамент и най-накрая вечерта да завърши само с 1 въздушна целувка... Считай и си прави изводите сам. Дори да беше тръгнал с това момиче, трябвало е да чакаш поне 1 година докато стигнете дори до телефонен секс. :lol: Споко, нищо не си загубил.

DesireToFire
12-26-2009, 19:59
Например едни развлачени дънки, или суичър в който можете да се поберете ти и барт + кучето не е подходяща комбинация. Крещящите цветове също. Избирай дрехи в една гама или близки по цвят. Добра комбинация е бежаво + жълто; светло съньо + дънки; червена блуза и бежави панталони. С това не съм съгласна. На всяко момче дрехите му стоят различно. Например за по-широки дънки, панталони защо трябва да имам нещо против. А и обожавам голеееми и меки суитчъри :oops:

rymito
12-29-2009, 19:48
ми неможе да стане на сила...по-добре и кажи да баде наясно с твойте чувства или и го показвай...и ако те отреже категорично без да се замисли няма смисъл да дълбаеш,защото само допалнително ше нараняваш себе си.....сас заобиколки а-у нищо няма да направиш....дирекно и смело,такива трябва да са момчетата,но все пак и малко настоечиви,но не и досадни :razz:

Bianc0
01-01-2010, 21:17
wtf ?! 932131 реда с глупости...Бъдете себе си. :)

tolypro
01-01-2010, 22:24
Не съм прочел нищо, прочетох само че някакви си двама ще ни дават съвети и искам да кажа , Ха абе вие вярвате ли си ? Никoй не може да каже ето така трябва да се държиш и всяко момиче ще ти върже ;d Всяко момиче е различно така че според мен няма никакъв смисъл тая тема .. ;]]

Sirius
01-02-2010, 15:10
Според мен пък темата е малоумна, а автора трябва да намали филмите , а примерите му са просто абсурдни. Нз за някакъв адския сваляч ли се има или какво.

oNthEmaX
01-02-2010, 19:17
Не съм прочел нищо, прочетох само че някакви си двама ще ни дават съвети и искам да кажа , Ха абе вие вярвате ли си ? Никoй не може да каже ето така трябва да се държиш и всяко момиче ще ти върже ;d Всяко момиче е различно така че според мен няма никакъв смисъл тая тема .. ;]]
от части си прав но не съвсем
1. Първо трябва да общуваш с момичето, най-честата греша при момчетата на този етап е тази, те гледат влюбено момичето и чакат нещо да се случи, момичето също чака нещо да се случи и всъщност нищо не се случва
2. Трябва да си уверен, усети ли че те е страх или по-лошо загорял си ... прав ти път
3. Трябва да си учтив но не да изпълняваш всяко нейно желание и да се превърнеш в прислужник, така вече не си и интересен и ще започне само да те използва.
4. Трябва да и покажеш че си мъж а един от онези емоподобни хермафродити които са заобиколени от момичета но всъщност са само техни приятелки (Не им завиждайте), но нямам предвид да я насилваш или биеш, а да покажеш че можеш да се справиш с всичко.
5. трябва да излизаш на вън а не да пишеш коментари в някои от неините профили с надеждата да и направиш впечатление сред всичките 500 човека които правят същото
6. бъди различен

пс: някой трябва да изтрие ненужния спам в темата

parcalino0juso
01-02-2010, 19:59
Изобщо не си и направих труда да чета написаното от теб скъпа темосъздателке ! :ддд Таа давам го директно,как да се харесаш на момче,покажи че си жена и бъди себеси,ако той те хареса значи има вкус или е тъп като галош,зависи от теб какъв човек си,ако не те хареса или е задник или разбира от момичета,това пак зависи от това що за човек си ;) Успех и Нека силата бъде с теб ! Надявам се да няма обиди относно това че не прочетох темичката :D

oNthEmaX
01-03-2010, 09:04
темичката е как да се харесаме на МОМИЧЕ :D

miss_asi
01-03-2010, 17:08
Изобщо не си и направих труда да чета написаното от теб скъпа темосъздателке ! :ддд Таа давам го директно,как да се харесаш на момче,покажи че си жена и бъди себеси,ако той те хареса значи има вкус или е тъп като галош,зависи от теб какъв човек си,ако не те хареса или е задник или разбира от момичета,това пак зависи от това що за човек си ;) Успех и Нека силата бъде с теб ! Надявам се да няма обиди относно това че не прочетох темичката :D

Мога да ти кажа,че тая тема е създадена от мъж.И Владо е казал доста смислени неща,така че си заслужава да седните да я прочетете дори да не сте съгласни с тезата му. :wink:

sethh
01-05-2010, 01:31
от части си прав но не съвсем
1. Първо трябва да общуваш с момичето, най-честата греша при момчетата на този етап е тази, те гледат влюбено момичето и чакат нещо да се случи, момичето също чака нещо да се случи и всъщност нищо не се случва
2. Трябва да си уверен, усети ли че те е страх или по-лошо загорял си ... прав ти път
3. Трябва да си учтив но не да изпълняваш всяко нейно желание и да се превърнеш в прислужник, така вече не си и интересен и ще започне само да те използва.
4. Трябва да и покажеш че си мъж а един от онези емоподобни хермафродити които са заобиколени от момичета но всъщност са само техни приятелки (Не им завиждайте), но нямам предвид да я насилваш или биеш, а да покажеш че можеш да се справиш с всичко.
5. трябва да излизаш на вън а не да пишеш коментари в някои от неините профили с надеждата да и направиш впечатление сред всичките 500 човека които правят същото
6. бъди различен

пс: някой трябва да изтрие ненужния спам в темата

Напълно съм съгласен ! ^^ :)

ILIA
01-05-2010, 12:40
браво за темата!!! :) :) :)

Mitkoni
01-07-2010, 09:01
Ох това чувство за хумор...нямам никакво чувство за хумор.Фатално ли е?

Lucho
01-07-2010, 10:56
На писане и по форуми изглежда супер лесна работа, да ама не. Трябва си реалното общуване. Винаги можеш да подхванеш някоя тема и да започнете да си говорите и от там нататък е ясна и лесна работата.

vampire_girl_
01-07-2010, 11:50

не,само внимавай да не изтърсиш нещо не на място.Но и не се спучай тотално,защото все нещо може и да ти се получи ;)

hackers
01-07-2010, 11:50
дръж се естествено :) най-лесния начин е да земеш нечие сърце е като го накараш да се разцмее :D (относно това " най-лесния начин е да земеш нечие сърце" моля да не ме изкарате пак някакъв :D че последния път когато го казах се каза че събирам органи :D :lol: :lol: :lol: :lol: )

parcalino0juso
01-08-2010, 19:57

Мога да ти кажа,че тая тема е създадена от мъж.И Владо е казал доста смислени неща,така че си заслужава да седните да я прочетете дори да не сте съгласни с тезата му. :wink:

Такам тогава лично се извинявам на владо и много поздрави и за това че не прочетох онуй нещо :lol: :shock: :-D

hellboyq
01-09-2010, 07:37
а, аз ще ви осветлявам :lol: аз нищо не разбирам от тия момичета, тва не са хора 8-)

Хора са ама още май не си си харесал някоя... а харесай и после друга песен ще пееш :-D 8)

oNthEmaX
01-11-2010, 16:33
това е поправимо и аз бях така но с малко тренировка, вицове, комедии положението се оправя, иначе винаги има опасност да истърсиш нещо не на мясно то ако мислиш за това ще се притесниш и ще го направиш

Belair
01-12-2010, 17:00
Начи,момчета,слушайте.Хващ те се за топките,посочвате момичето с ръка и викате:"Ше те еба яко."

ceballos1990
01-13-2010, 12:28
хахаха най кофти е ,че някфи псевдо пичове тип фефън и мускули се харесват повече аз не смятам ,че не може някъф мускулест пичага тип неинтелигенция да свали нещо по-добро от мен без значение тяло коса и тн няма ли мацки които се кефят на умни готини с добро образование хубава работа.......хахахахахахах неееееееееееее

Lucho
01-13-2010, 16:29
^^^^
Щом сме седнали да ревем в тоя форум, ясно е, че или сме сдухани, или загубеняци. Ако бяхме нормални хора нямаше да кибичим тука сега :lol: Знам, че звучи тъпо, ама се замислете...

YinyanG
01-18-2010, 07:19
Ще ти отговоря като кажа, че не четеш какво пише автора... Той човека написал имаите самочувствие.... Апък ако махнеш само това че се мислиш за идиот идеята е прекрасна ... В парка отивате и след това отидете примерно някаде другате ... И след това си деистваи по план а :grin: :) :o :-o :-x :D

FaFlA95
01-21-2010, 19:13
Момчета прочетох само 2 страници ... ии малко ме домързя да чета 45 страници ... та вупроса ми е : от месец харесвам едно момиче и сам и предлагал тя тогава ме отряза, но после каза, че ме обича и на другия ден се скарахме и дотам. Сега продялйаваме да си пишем да споделяме аз постоянно и казвам че я обичам че не мога без нея и теи подобни тя не излиза, защото е наказана но май утре след даскало ще ходим да играем билярд (любимата и игра) ... но незнам за какво да си говорим :( :oops: И имам чувството че все още има някви чувства към мен ... няя да сме сами .. сиг ще сам с приятели ама това няя никво значение таа за во да си говоримм ии как да се държа ..... 97 набор е ... мала но я обичам пак и няма значение възраста

mitkoOomelchO
01-21-2010, 20:38
Браво на автора за темата ще ми помогне много според мен :)

oNthEmaX
01-22-2010, 10:01
темата е добра но коментарите са идиотски и на никой няма да помогнат

PROVOCATIVE
01-23-2010, 11:42
дръж се естествено :)

TedinCetyYy
01-23-2010, 14:51
темата си е много хубаво написана! Момчета не глеайте да ни привличате внимаето,защото изглеждате глупаво в повечето случаи :D

Lucho
01-23-2010, 16:23
темата си е много хубаво написана! Момчета не глеайте да ни привличате внимаето,защото изглеждате глупаво в повечето случаи :DЕ...ми ако не ти привлеча вниманието, как ще ме забележиш, ако аз искам, а ти не си ме забелязала ? Дай ми отговор.

HoRmOnA
01-23-2010, 16:25
Sajelqvam 4e ne pi6a po bylgarski no sam lamer i ne znam kak da si napravq balgarskiq Bulgarian funetik .. ta da se vyrnem na temata vsqko momi4e se vpe4atlqva ot razli4ni ne6ta ne izbroqva6 vsi4ki da ti kaja
momi4etata koito az poznavam ne se vpe4atlqvat ot nito edno ot tiq ne6ta te gldat samo haraktera

whatever5
01-24-2010, 07:53
Хората са различни- затова е много трудно да се отговори на този въпрос. Но пък от друга страна за всеки влак си има пътници... По принцип ако едно момиче реши "че не си неин тип" и на ръце да проходиш пак нищо няма да стане :-D Главните правила поне според мен е да не се вдървяваш ( самопсихоза от сорта на "ама какво да й говоря", "ама дали ще ме хареса" , "ама как да ме хареса" и "дали няма да ме помисли за балък" само утежнява положението), да не си гнусар и да я слушаш- да се интересуваш от нея и да си внимателен, а не някой галфон (въпреки че някои и галфони харесват) и да й покажеш , че имате общи неща... По принцип най-добрите връзки излизат тогава, когато първо се сприятелиш с мацката и после действаш, а не да я нападнеш директно- така поне ще има интерес и интрига, щото като разбере от втория ден , че си й в кърпа вързан и си чао....

dqvolcheto9
01-24-2010, 15:24
Най-важното е да си естествен и да нямаш самочувствие до тавана. Добре да е имаш малко ,ама някои прекаляват.

pastel
01-25-2010, 08:23
Както в много мнения пише - не трябва да показвате колко лудо сте хлътнали....маркират ли ви, като "в кърпа вързан" губите играта.

А относно свалянето - действайте! Няма за кога да отлагате щурма, ако сте влюбени, няма време за губене. Бъдете естествени - позйорските номера, минават само след много време практика и в крайна сметка не печелите нищо. Опитвайте да се развивате - четете. Когато имаш някакъв поглед над повече теми откриваж нови гледни точки.

Но най-важното е след като паднеш да се изправиж изтупвайки прахоляка. Понякога просто не се получават нещата. Тогава продължавате напред към следващата цел.......

HoRmOnA
01-26-2010, 16:48
Поканих я на среща мисля че нещата се подреждат но когато излезем искам някои друг савет

Replay19
01-26-2010, 17:29
едно голямо браво от мен това е важна тема за вси4кини.Браво на автора!!!!

bachikiko
01-26-2010, 19:27
Влюбен съм в едно момиче. Забелязвам че има добро отношение към мен. В един момент обаче разбрах че тя е влюбена в друг, а след това й казах какво съм разбрал. Мога ли да се надявам че тя ще ми се довери след това и да очаква същото от мен? Коже ли да се направи нещо в кратък срок?

eminem213
01-27-2010, 12:05
На автора мога да му кажа само едно БРАВО за получителната тема!
Макар и вече доста късно..щеше да ми е интересно да видя тема за жените на всички критици, които са писали тук :? !

mitakaa95
01-31-2010, 10:06
Немога да ги разбера жените. Значи аз и едно момиче се харесва ме
взаимно но тя не иска да сме гаджета, но пак аз изкам. Какво да правя?

awerw
01-31-2010, 14:19
Ей 4овек да те питам аз тебе пробвах с гу6кането след 6егите стана при едно моми4е но после осъзнах 4е тя не за мене после 4ух друго моми4е към което се бях насо4ил да казва на една нейна приятелка "Тоя твоят братов4ед като ме прегърна 6тях да повърна" и 4ух и о6те един път бяхме на един празник с нея да правим сценка и после играят си4ки и един мъж я хвана да играят и тя после като свър6и танца каза "Едвам се отървах от тоя малее не ме пуска бе" и се 4удя да не си помисли така и за мене :? а и на тва моми4е един път и казах и тя отговори с да на другия ден с НЕ :shock: бях 6окиран направо толкова дълго я желах и ся пак се пробвам с нея но тя уж дава някой намек после не ту намеква после пък не и така мн е трудна ли как да кажа и си мисля 4е бая опит съм добил тва моми4е да го свалям после се пробвах с друга само се пробвах да видя кво 6те стане не исках връзка и за една но6т е моя :D еех опасен съм ей мн опит мн не6то :) :D

Xamstera
02-01-2010, 07:18

Кажи и че искаш да ти е приятелка с принадлежности :) нещо като швейцарско ножче :D :D :D

holdthecold
02-01-2010, 21:25
" Дрехите трябва да са ти по мярка и да се чувстваш удобно в тях, това е основното правло. Например едни развлачени дънки, или суичър в който можете да се поберете ти и барт + кучето не е подходяща комбинация. Крещящите цветове също. Избирай дрехи в една гама или близки по цвят. Добра комбинация е бежаво + жълто; светло съньо + дънки; червена блуза и бежави панталони. Друг вариант е контрастни цветове. Например: тъмносива блуза и сини дънки, светлооранжава ризка и тъмни панталони. Схванахте идеята, нали? "
Ти к'во кат се носиш с плътните дрехи като педераст и к'во всички да ти подражават ли. Аз такъв ми начина на живот, тея дрехи са ми супер удобни и има мацки, които ценят хората със стил :) ... Стила не е нещо което се придобива човек се ражда с него :-P нали знаеш...
Аз к'во кат се нося изтърсено и тей ми е готино да си променя целия живот и убеждения заради някоя която още не познавам едва ли :)
Невероятно е какво биха направили хората за удобрението на хората имайте малко вяра в себе си... Рано или късно всичко си идва по място ако не дойде значи не го заслужаваш, кат се замислиш малко и ще го видиш, че е точно тей :) Всеки влак си има пътници... Живей за днес, защото утре може да не дойде... Ако живееш за някой, ти не живееш своя живот, а живота на някой друг ... На тея години малцина знаят кой са всъщност каму ли да ми говорите за любов на тея години само се преебавате един друг и нищо друго не правите детски ви истории, живели сте максимум 18-19 години да са най-възрастните тука и к'во нито сте толкова опитни нито нищо само се спичате един друг и не мислите правилно... Ако не можеш сам, не го прави има една приказка... 'щото се разждаш сам, умираш сам, и в ковчега пак си сам...
Лошо няа ама тряа има граници нали се сещате :) ааа стига по тая тема кофти е за тва няа кво да се каже повече

GaLkAsS
02-06-2010, 17:32
До автора
аз като момиче искам да ти направя някои забележки.Ако съм прочела правилно излиза че момчето трябва да говори през цялото време но едно момиче едва ли ще иска през цялото време на срещата ви само ти да говориш. ние момичетата обичаме да говорим за себе си и най важното е да има кой да ни слуша.Затова според мен момчето трябва да бъде добър слушател.Е ако момичето е срамежливо и не обича да говори така можеш да избегнеш нловките ситуации но вече повечето момичета са отракани :) И това с тембъра на гласа и цветовете на дрехите също не мисля че е от голямо зьначение даже ако почнат да си преправят гласа ще стане още по зле изобщо доста неща има които могат да объркат всяко начинаещо в срещите момче.
и това за митко металика и африка.Ние да не сме някви безмозъчни.Ако момиче с което си излязъл на среща почне да ти говори някакви безсмислици ти какво ще си помислиш иначе хубаво че си си направил труда да дадеш напътствия на начинаещите.

Hopegiver
02-08-2010, 20:06
начи предполага се че ако излизате с нагласата да се харесате на момичето това няма как да се случи... какво ходите си и й говориш като предварително си си отделил няколко добри фразички НЕ деба усетете го xD и излизайте с друга нагласа...и не мислете постоянно как трябва да и се харесате все пак излизате за забавление не по задължение ;d... а и всичко е относително може пък да сте и крайно антипатичен и колкото и да се пънете едва ли ще ви хареса.... все пак успех на всички

NeZaPoznat
02-09-2010, 14:05

Няма такова нещо - харесва ме и не иска ! Или те ползва за спонсор или те баламосва !! :?

EmiKodaTiKaja
02-10-2010, 12:19
много ъмерикън хайскул малко реалност...всичко е шанс любовта просто се случва и тогава никой не ти гледа жестовете и комбинацията на дрехите... 8)

BaHkATaA
02-13-2010, 20:54
Всичко е много добре оформено и обмислено,но никъде не е написано нещо за коса,смисъл прически и т.н. :)

Seattle
02-14-2010, 05:56
ква коса, кви прически?
сега не е ли модерно да си гола тиква (мафиа стайл) :grin:

kalashnika
02-15-2010, 08:28
полезна темичка :)

DesireToFire
02-15-2010, 14:06
До автора
аз като момиче искам да ти направя някои забележки.Ако съм прочела правилно излиза че момчето трябва да говори през цялото време но едно момиче едва ли ще иска през цялото време на срещата ви само ти да говориш. ние момичетата обичаме да говорим за себе си и най важното е да има кой да ни слуша.Затова според мен момчето трябва да бъде добър слушател.Е ако момичето е срамежливо и не обича да говори така можеш да избегнеш нловките ситуации но вече повечето момичета са отракани :) И това с тембъра на гласа и цветовете на дрехите също не мисля че е от голямо зьначение даже ако почнат да си преправят гласа ще стане още по зле изобщо доста неща има които могат да объркат всяко начинаещо в срещите момче.
и това за митко металика и африка.Ние да не сме някви безмозъчни.Ако момиче с което си излязъл на среща почне да ти говори някакви безсмислици ти какво ще си помислиш иначе хубаво че си си направил труда да дадеш напътствия на начинаещите.
На мен пък ми беше много забавно като го четох. Всмисъл няма да го помисля за някакъв побъркан или подобно. А и ако е ходил на Металика ще има какво да се обсъжда. Ккато и всичко това отваря и много сдруги теми за разговор.

hublotgeneve
02-16-2010, 19:37
A mini cooper-a ми ще ми помогне ли при свалките с момичетата?

lachoruse
02-17-2010, 10:11
От няколко месеца харесвам едно момиче от нашия клас.Първо и подарих едно слонче за Коледа и тя се изненада...Сега за Свети Валентин и подарих гривна и и написах писмо.Дадох и ги.Всички нейни приятелки искаха да и сложат гривната защото според тях беше много хубава,но момичето,което харесвам си ги прибра в раницата.Още едно момче и подари нещо,доколкото видях някакво дървено сърце,но неговия подарък го даде да го разглеждат другите.Много ми е гадно заради тази неизвестност защото нищо не сме си казвали от първия ми подарък.Понеже вие тук сте по-опитни от мен искам да ви помоля да ми дадете съвет.

PROVOCATIVE
02-17-2010, 13:40
Лесно е да впечатлиш момиче с външния си вид, но е трудно да го впечатлиш с характера си. Бъдете себе си,това е най-важното. :-)

hublotgeneve
02-17-2010, 15:30
Има ли момичета за закачки тука? : D : D

someone23
02-17-2010, 15:54
Ами запознахме се в универститета.Сближихме се.По едно време се гушкахме и т.н. Видя,че не съм срамежлив.Но след време,започва да забелява това,че не съм уверен в себе си.Опитахме нещо малко с нея,демек целунахме се (не продължих да действам по настоятелно). Иначе покривам нейните изисквания за момче (разбирате ме).Но ето с тази моя неувереност и страх как ще реагира ако напраява това или онова,сега вече е изгубила интерес,отряза ме и т.н.(просто съм много влюбен). Има ли според вас някакъв шанс след време пак да опитам (вече преосмислих сериозно нещата относно смелостта,жалванията,неуве реността) ? Дали пак може да имам бегъл шанс с нея,ако мине достатъчно време.Сега не си говориме много,даже никък.И последен въпрос,дали ще и стане мъчно за мен след време ? Все пак прекарвахме доста време заедно.

hublotgeneve
02-17-2010, 17:07
Не, за кво да й е мъчно - на човек му се иска да е така, но тя не е толко тъпа, че да те отреже, ако те харесва. Може и да не знае кво иска, ако е по-яко парче.

pJeZliOo
02-19-2010, 04:23
Лиду сте ве мамка му :razz: :razz: :razz:

ceballos1990
02-20-2010, 09:15
Един съвет-На пазара ме няма оставам себе си -ДАно ти помогне

radina13
02-20-2010, 09:33
Ами добре е, но не всичко минава така :?

CheAD
02-20-2010, 16:06
Според мен темата е полезна,по принцип дава някои примери-останалото автора оставя на нас,така той ни помага,без да ни влияе-дали ще послушаш съвета или не то си е твоя работа.Иначе по мое мнение всеки си избира сам какъв да е-какъв да му е характера и какъв да му е външния вид :)

topeto35
02-21-2010, 17:27
важно ли е дали имаш модерен телефон или не е важно :neutral: :neutral:

eDnO_MaLkO_f
02-21-2010, 20:06
С извинение към автора обаче ако някое момче на първата ни среща ми каже че зъбите ми са като на Бъгс Бъни или излгеждам като Прасчо... Ми аз щте го направя труден за рисуване ... 1-во не ме познава не знае какво чувство за хумор имам и дали ще му схвана бъзика, така че изобщо не рискувайте с майтапи от този род ... И 2-ро нека момчето има самочувствие но не прекалено нали все пак не искате да изглеждате като надути пуяци ... :?

milen123
02-23-2010, 07:43
Както в много мнения пише - не трябва да показвате колко лудо сте хлътнали....маркират ли ви, като "в кърпа вързан" губите играта.

А относно свалянето - действайте! Няма за кога да отлагате щурма, ако сте влюбени, няма време за губене. Бъдете естествени - позйорските номера, минават само след много време практика и в крайна сметка не печелите нищо. Опитвайте да се развивате - четете. Когато имаш някакъв поглед над повече теми откриваж нови гледни точки.

Но най-важното е след като паднеш да се изправиж изтупвайки прахоляка. Понякога просто не се получават нещата. Тогава продължавате напред към следващата цел....... :razz: :grin: :grin:

sunshinee1936
02-23-2010, 20:16
съгласна съм с това обаче не всяко момиче обича да я опсипват с комплименти както е написано и дрехите да не са исулени и т.н. примерно аз предпочитам не някой много умен но и не някой много прост '' с по исулени дънки по широка блузка и да говори постояно тъпотии а не колко красиви очи имам колко ми е хубава косата и подобни .. лично аз не си падам по романтиката /за мен е гейско/ ноо всеки си има мнение :D

DoctorMouse
02-27-2010, 15:40
Хубава тема!

За повечето неща съм съгласен с автора : примерно ... няа да си мноо "готин" ако паднеж пред момичето на колене и я омоляваш да я целунеж :D .... ,но не съм съгласен със :

1.стила на обличане: всеки си има стил, това че "всички" момичета не обичат "изтърсаците" (иам предвид по развисините суичъри и широките дънки) според мен няма нищо общо с истината ... друго нещо са цветовете...всеки харесва отделен цвят ... и на всеки човек му отива различен нюанс ... (примерно на мене 70% от дрехите ми са черни ...и не смятам да сменям стила си според това че сега всички псевдо гейчета почнаха да носят розово :D )

2.както вече някои казаха ... ако базикна някое момиче,че зъбите й приличат на ония анимационен динозър :D ... на никое момиче няа да и хареса :D

Отделно имам 1 въпрос: момичетата обичат ли драматизма :D ... да обясня кво иам предвид ... лично аз предпочитам да съм дирекктен със нежния пол ... а не да овъртам ... преди време харесвах едно момиче... смятах че и тя ме харесва ... всяко нощ седяхме до 1-2 часа да си чатим ... в даскало само са боричкахме... и по един ден викам си викам,че ше напрая няква драма :D ... сутринта отивам на даскало ... качвам се на 3тия етаж ... виждам я да седи да си лафи с някви приятелки ... отивам до нея и без даи кажа здрасти я целунах ... и после без чао си тръгнах .... с течение на обстоятелствата не тръгнахме .... въпроса ми е такъв& : този драматизъм да го наречем харесва ли се на момичетата :?

sunshinee1936
02-27-2010, 16:12
DoctorMouse лично на меен такива неща много ми харесват хахаха :D

vladi70
02-28-2010, 08:37
ako haresvate nqkoe momi4e nikoga ne opitvaite sas sila 6te vi otblusne i 6tes te do tam trqbvat komentrari ot vida kolko hubavi o4i ima6 i ne6to takova

sunshinee1936
02-28-2010, 09:04
абе спрете се с тея простотии // от сорта ,,ного красиви очи имаш , много ти е хубава косата и мека , като те гледам и не откривам разлика между теб и слънцето , миришиш на хризантеми какъв парфюм използваш .... и т.н. вече на никой не му харесват ако някое момиче ви са върже на тея лайна обадете са :D казвате и че я харесвате .. и да я излъжете че я обичате от ного време ама ви е било срам да и кажите и ша видите как става ама тея да я опсипвате с комплименти е пълно губене на време и то без никъф резултат

alex861
03-01-2010, 06:41
Пич всичко което си го написал си е доста вярно НО вие които четете не мислете че като направите всичко което е написано по горе ще ви върже искам само да спомена че неможете да сваляте някоя много красива девойка ако и вие не сте красиви , за всеки човек си има влак , ако не сте от наи симпатичните , то би трябвало да си търсите не толкова симпатична приятелка това е АААА може и да сте грозни но трябва да са ви претапкани джобовете с Стефан Стамболовки 8)

Пич,ти май си на 12.
а да си чувал за вътрешна красота,ценостна система?
Красотата е нещо времено и винаги трябва да наблягаме на вутрешния блясък :)
за кво ми е няква флорца дето за ни6то нестава а изглежда като принцеса.

sunshinee1936
03-01-2010, 13:36
абе според мен няка как точно да се харесате на момиче , щото секи има различни виждания и интереси .. примерно на някой им харесват мърливи и прости , а на други умни с добра хигиена :?

DoctorMouse
03-01-2010, 14:24
абе досега не съм чул някоя да обича мърляво и просто като галош момче ... :D

sunshinee1936
03-01-2010, 16:24
аз да :razz:

golqmumnik
03-01-2010, 21:52
аз да :razz:
А обичаш ли лешпери облечени в дрипи и подритваши празни бирени шишета,бейби :oops:

sunshinee1936
03-02-2010, 13:08
и голи да са се ми е тая .. важното да не са сланинести и да не са като крокодили в лицата :D

DoctorMouse
03-02-2010, 17:37
тва стана тема за запознанства напрау :D

alwaysultra
03-03-2010, 10:24
Емм. тематта не е много зле.. добре е написана с изключение на едно::
А именноо. това с изложбата на камъняци.. не мисля че някое момиче ще отиде да гледа камъни :? :? :?
Иначе добре като за начинаещи ,ноо има някои неща, които не биха ме зарадвали особено, ако ми ги кажат!! АА и това с очичките на Прасчо, и другите там анимационни герои не ме въодушеви особено. Не приемайте коментара ми като критика просто съвет!!

:grin: :grin: :-) :-P :shock:

ПП. Аз съм момиче! :-)

bloody04
03-03-2010, 16:00
просто не се дръжте идиотски.. :D и внимавайте да не обидите момичето по някакъв начин.. и най-вече не бъдете скучни! :grin:

Dancho0
03-03-2010, 18:59
Здравейте :) нов съм във форума и ако можете да ми дадете съвет...
Днес бях на среща с една приятелка(от скоро излизаме), бяхме на кино,но като цяло филма не и хареса на нея. В избора участвахме и двамата. Размотавах ме се след това и на път към вкъщи имаше период в който не си говорехме (неловката тишина). Днес бях решил да и дам някакъв знак, че не сме само приятели, но..... не се получи :)
Въпроса се състои в следното : да и пратя ли малко по-късно някакъв СМС с лек намек, малко люзърска история,но .........

iceangel
03-03-2010, 20:31
Има нещо вярно в този "пътеводител" , но има и някой големи глупости. Казвам го от женска гледна точка. Като за начало ако момчето ми почне да говори несвързано, че си помисля че е няква шматка. Нали ще искам да разбера повече за него, да го опозная, малко трудно ще ми е ако по едно време ми говори за металика и после скача на африка. И да си правиш шега с очите ми, че са били като на мики маус - е тука малко ще се издразня.
Иначе си ги бива насоките, много си прав за някои неща. Много се дразня като ме питат може ли да те целуна.
И момчета незабравяите, че ние всички сме индивидуални точно както вие. Трябва да бъдете себе си, защото никой неможе да ви каже какво да правите с всички момичета, ако ще и 1000 жени да е вкарал в леглото. А и 1000 е само бройка, вие знаете ли дали те му помнят името?
Моя савет е бъдете различне, не се водето със стадото.

pashka
03-04-2010, 10:48

AllEyesOnME
03-04-2010, 17:18
Здравейте :) нов съм във форума и ако можете да ми дадете съвет...
Днес бях на среща с една приятелка(от скоро излизаме), бяхме на кино,но като цяло филма не и хареса на нея. В избора участвахме и двамата. Размотавах ме се след това и на път към вкъщи имаше период в който не си говорехме (неловката тишина). Днес бях решил да и дам някакъв знак, че не сме само приятели, но..... не се получи :)
Въпроса се състои в следното : да и пратя ли малко по-късно някакъв СМС с лек намек, малко люзърска история,но .........

Забрави за смс-и, скайп, фейсбук, и т.н. Действай само на живо!!
А за това, със знака.. забрави и него! Просто вкарай малко повече сексуално напрежение в разговорите.. докосвай я при всеки удобен случай, направи контакта с очите по-продължителен и избягвай моментите с неловката тишина!

iceangel, автора на темата не е дал подходящ пример с воденето на такива разговори. При този подход е добре темите да са поне малко свързани! А относно мики маус.. и очите, този пример също не ми харесва.. Ето един мааалко по-удачен пример: Имаш хубави очи.. особено лявото (Като естествено трябва да се разбира, че това е бъзик..)

Успех, с мацките! ;)

iceangel
03-05-2010, 11:52
Хаха, да това звучи яко. Де някой да направи тема как да ви привлечем вашето внимание.

ShinBG
03-05-2010, 23:00
Автора е бог направо ! ! !

Респект ! ! ! :grin: 8) :P

IceCold
03-07-2010, 09:30
Хаа ми просто бъди себе си иначе дори да я забиеш няма да е за дълго (лично мнение)

venom73
03-10-2010, 07:33
Добре де хора аре хелп плс : ето какво става до сега-от 2 вечери си драскаме по скаип и постоянно ми се обажда иска да говорим и на всяка по тънка шега ссе смее трябва ли да го приемам това като нещо по сериозно или не също така вчера не бях особено забавен и си играхме на мълчанка абе общо всето беше неловко и обещах днес да съм по интересен :shock: 8) 8) 8) вчера се усмелих да я питам кога ще се видим (много трудно ми беше очакваь да ме скълца и да ми се зсмее) и тя ми каза ами не знам когато имаш време може да пием по едно кафе... И ТАКА ИСКАМ ПОМОЩ МОГА ЛИ ДА ПРОДЪЛЖА ИЛИ НЕ СЪМ ЖЕЛАН ОБЕКТ?? мерси предварително :) :) :) :) :)

POPFEN4E
03-10-2010, 10:21
Личи си че те е харесва нещо. :) Така че бъди по мил с нея и уверен.Ако и ти изпитваш нещо към нея и докажи :)

hlapachkata693
03-12-2010, 20:25
знаете ли какво аз съм момиче и сега ще ви кажа мен какво ме дразнят момчетата и да гледате да го избягвате, ако искате да си хванете изтинско момиче а не лигла която гледа само парите .
И така мн ме дразни едно момче да се изтъква явно, ако изкате да се похвалите направете го по забулено, а моми4ето няма на4ин да не го разбере но ще и хареса 4е не се хвалиш а просто се гордееш с това което и съобщаваш и другото не се лигавете , не лазете дръгте се мъжки най добре ще тече разговора ако се държите с момичето като с приятел, равен , а не да правите разлика мевдуполовете и още по малко да се държите с нея като с по нишша и посленно по skypeto избягвайте да говорите за любов, целужки и нежности защото някои момичета се връзват лесно а не е и изри4но и обратното да стане така4е бъдете умерени и уверени в действата си не бъдете нито лиглйо нито надут пи4
ТОВА БЕШЕ ОТ МЕН И НАДЯВАМ СЕ ДА МЕ ПОСЛЪШАТЕ !!! :-)

DarknessAngel
03-13-2010, 22:36
И така мн ме дразни едно момче да се изтъква явно, ако изкате да се похвалите направете го по забулено, а моми4ето няма на4ин да не го разбере но ще и хареса 4е не се хвалиш а просто се гордееш с това което и съобщаваш ...
Не успях да установя как така момчето не се хвали ама се гордее :shock: :lol:
Иначе препоръки нямам.
Всеки по себе си е уникален. Езика на тялото играе много важна роля. Прекаления хумор понякога е досаден.

doni89
03-17-2010, 11:09
знаете ли какво аз съм момиче и сега ще ви кажа мен какво ме дразнят момчетата и да гледате да го избягвате, ако искате да си хванете изтинско момиче а не лигла която гледа само парите .
И така мн ме дразни едно момче да се изтъква явно, ако изкате да се похвалите направете го по забулено, а моми4ето няма на4ин да не го разбере но ще и хареса 4е не се хвалиш а просто се гордееш с това което и съобщаваш и другото не се лигавете , не лазете дръгте се мъжки най добре ще тече разговора ако се държите с момичето като с приятел, равен , а не да правите разлика мевдуполовете и още по малко да се държите с нея като с по нишша и посленно по skypeto избягвайте да говорите за любов, целужки и нежности защото някои момичета се връзват лесно а не е и изри4но и обратното да стане така4е бъдете умерени и уверени в действата си не бъдете нито лиглйо нито надут пи4
ТОВА БЕШЕ ОТ МЕН И НАДЯВАМ СЕ ДА МЕ ПОСЛЪШАТЕ !!! :-)

Браво +

hlapachkata693
03-17-2010, 16:55
еми мразя самохвалковци които постоянно казват аз имам това и онова е това направих има и други на4ини да се похвалиш . Например като кажеш : Знаешли мн се радвам защото еди какво си или нешто подобно. Незнам за другите но според мен оште важат ценностите и не ме интересува кой модел кола кара мом4ето и колко му е голям портофейла и попринцип ме кани някой на кафе мн не се съгласявам но с удоволствие ходя на разходка в парка. Незнам колко са моми4етата които не ги вълнува колко имаш, но ако сте си харесали моми4е което въздиша по всеки втори 4и4ко с готина кола тогава за какво всъшност ти е да я караш и да падаш на колене само да те хареса просто незнам.

hlapachkata693
03-17-2010, 16:56
еми мразя самохвалковци които постоянно казват аз имам това и онова е това направих има и други на4ини да се похвалиш . Например като кажеш : Знаешли мн се радвам защото еди какво си или нешто подобно. Незнам за другите но според мен оште важат ценностите и не ме интересува кой модел кола кара мом4ето и колко му е голям портофейла и попринцип ме кани някой на кафе мн не се съгласявам но с удоволствие ходя на разходка в парка. Незнам колко са моми4етата които не ги вълнува колко имаш, но ако сте си харесали моми4е което въздиша по всеки втори 4и4ко с готина кола тогава за какво всъшност ти е да я караш и да падаш на колене само да те хареса просто незнам.

uBuTo
03-22-2010, 14:33
"свалям момиче"
звучи ми все едно я е свалил с крак на земята 8-)

jumpers
03-29-2010, 22:40
Браво за темата, пич!

Като обобщение - бъди различен. Не бъди нахален, не бъди страхлив. Много е важно и самочувствието ти. Всички неща които написах няма да ти вършат работа ако се имаш за смотльо, ако тръгваш с нагласата че ще те отрежат, че няма да се справиш, че това което искаш да направиш е нередно. Ако нямаш вяра в себе си - загубен си.

От тук май ми идват всичките проблеми... Абе май и на мене .

MrTagg3r
03-30-2010, 18:04
"Например едни развлачени дънки, или суичър в който можете да се поберете ти и барт + кучето не е подходяща комбинация. "

Пък ако има някое "G" как няма да ходи така :-D

П.П:Добри съвети ! 8-)

shasinka
03-30-2010, 20:31
Бъди себе си и рано или късно някое стойностно момиче ще те хареса за това, което си.

Gr0zDan0v
04-03-2010, 10:57
6a ta klatq kato gladen ciganin zrqla djanka-e na tva sum se smql v produljenie na 15-20 minuti i to sus sulzi :lol: :lol: :lol: :lol:

Rounder
04-03-2010, 16:15
6a ta klatq kato gladen ciganin zrqla djanka-e na tva sum se smql v produljenie na 15-20 minuti i to sus sulzi :lol: :lol: :lol: :lol:

ти болен ли си ве,на т'ва се смеят лапетията в 2-3 клас...и пиши на кирилица !

Lucho
04-03-2010, 19:09
Ае да питам...колко струва букет от 130 червени рози и мога ли с него да постигна нещо ? Мерси.

milev5
04-05-2010, 10:18
Щом си стигнал до тука да питаш едва ли си влюбен :?
Тя и една ще ти свърши работа стига да я поднасяш с любов :-D

aftershockRomance
04-05-2010, 17:10
Ае да питам...колко струва букет от 130 червени рози и мога ли с него да постигна нещо ? Мерси.

130? :shock:
може и по-малко според мен.. малко тежичко :oops:
важен е жестът, а не броя на розите/цената на подаръка ...

diablopl
04-06-2010, 11:27
Ае да питам...колко струва букет от 130 червени рози и мога ли с него да постигна нещо ? Мерси. мии 130х5=650лв.

lqlqlqkyky
04-06-2010, 22:12
Ами лично мое мнение- не мисля че бройката е чак толкова важна...+това зависи в кой цветарски магазин ще отидеш...може да ти излезе и по евтино!

А по темата...-един свет:На първа среща или поне в началото на връзката не правете тъпи намеци че се интересувате от момичето само като секс-играчка.Адски дразнещо е.В по предишни мнения една потребителка се беше изразила че не харесва да и правят комплименти непрекъснато...+1 мацка..някои момчета дори не разбират що е това романтика.Но от време на време нещо просто но искрено действително въздейства адски много.
За първата среща отново...само едно нещо:не се дръжте като говеда да се хилите на всяка дума или на всеки две да вмъквате едно звучно-Ъъъ...Освен това преди да поканите момиче на среща гледайте да сте я опознали що годе добре за да знаете на какви теми да говорите все пак.
Ами..май е това.До колко някой ще се вслуша в съветите не знам,но рябваше да дам лично мнение все пак ! 8)

P.S. Не прекалявайте с подаръците-някои момичета се чувстват доста неловко в такива ситуации :wink:

DragonSong
04-07-2010, 09:19
За темата: брат ти си върха.

sadeeR
04-07-2010, 15:29
Този клип , дано ти е от полза - http://vbox7.com/play:5f2a6738 :)

raliichkaa
04-09-2010, 13:30
Според мене квото и да правиш не можеш да впечатлиш всеки по еднакъв начин .. всеки човек има различен идеал за моми4е или момче..

InsertDumbNickHere
04-09-2010, 19:46
hii :] az sam mom4e na 14 godini haresvam momi4e na 15 po4ti vseki den sme zaedno ( v edna kompaniq) mnogo q haresvam tq e edinstvenoto momi4e za men .. ot moito daskalo ima xybavi momi4eta no tazi e mila nqmoga da vi opi6a trqbva da vidite s o4ite si tq e adski xybava no ne e naperena i t.n. kak da q nakaram da me zabeleji vseki den po4ti sam s neq no ima 1 mom4e koeto sashto q svalq tq se smee s nego i vqrvam che i e zabavno s nego no nqkolko pati poglejdax kum neq (zashtoto si igraex s edna topka :D)ii tq nqkolko pati me poglejdashe...parvoto i vpe4atlenie za men mislq 4e beshe dosta lo6o :D no nqma znachenie kak da prodalja na tatuk(nemoga da q kanq na sre6ti c parkove i kafeta shtoto shte pot1na ot sram v zemqta) :oops: adski skarm me e a i ako me otreje nqma da go prejiveq :D iskam q do sebe si... daite nqkolko saveti :-] Blagodarq vi predvaritelno :]]

SacredBoy
04-11-2010, 20:56
:lol:

hugeZ
04-12-2010, 13:45
Супер темичка! :)