Влез

View Full Version : Как да се харесаме на момиче?

Страници : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

hanovete
04-13-2010, 07:29
@InsertDumbNickHere
-първо ако движите много време заедно може да те е приела като приятел а жените сложат ли те веднъж в тая графа трудно можеш да преминеш в другата
-иначе ако си сигурен в намеците и действай и не се замисляй за последиците като че ще умреш от срам,може да те отреже и така нататък...трябва да се подходи с малко по-високо самочувствие а твойто като гледам не е от най-високите.+това сега сте млади сега ако не пробвате на 20 ли тепърва ще се учиш как да действаш....?!

-Иначе по темата не бих казал че мъжа само трябва да върши цялата работа-в смисъл такъв че отсреща човека,с когото разговаряш трябва да има желание за разговор,ако го няма и ти отговаря кратко,точно и ясно мен направо такива ме вбесяват и просто повече от час не пия кафе с тези хора.

nqkoisi
04-16-2010, 22:25
Значи .... чудя се какво да правя !
С нея се познаваме от 2 години някъде. Нейната най-добра приятелка е в моя клас. Били сме на 1-2 парита и 1-2 път сме излизали на кафе, но винаги било покрай съученичката ми. Но всеки път ми става по-хубаво с нея, а не знам дали тя изпитва нещо към мене. Дайте ми съвет .... какво да правя ..... :oops:

janesplinters
04-19-2010, 17:55
64 000 прегледа :D

walcheto
04-20-2010, 18:54
а, аз ще ви осветлявам :lol: аз нищо не разбирам от тия момичета, тва не са хора 8-)

nie ako ne sme xora da ne govorim za vas

XeBaveca95
04-20-2010, 20:07
Много полезна тема,доверете се на валдес

VirginTroll
04-21-2010, 08:52
Значи .... чудя се какво да правя !
С нея се познаваме от 2 години някъде. Нейната най-добра приятелка е в моя клас. Били сме на 1-2 парита и 1-2 път сме излизали на кафе, но винаги било покрай съученичката ми. Но всеки път ми става по-хубаво с нея, а не знам дали тя изпитва нещо към мене. Дайте ми съвет .... какво да правя ..... :oops:

точно така, злобарка

InsertDumbNickHere
04-23-2010, 04:42
hii :] az sam mom4e na 14 godini haresvam momi4e na 15 po4ti vseki den sme zaedno ( v edna kompaniq) mnogo q haresvam tq e edinstvenoto momi4e za men .. ot moito daskalo ima xybavi momi4eta no tazi e mila nqmoga da vi opi6a trqbva da vidite s o4ite si tq e adski xybava no ne e naperena i t.n. kak da q nakaram da me zabeleji vseki den po4ti sam s neq no ima 1 mom4e koeto sashto q svalq tq se smee s nego i vqrvam che i e zabavno s nego no nqkolko pati poglejdax kum neq (zashtoto si igraex s edna topka Very Happy)ii tq nqkolko pati me poglejdashe...parvoto i vpe4atlenie za men mislq 4e beshe dosta lo6o Very Happy no nqma znachenie kak da prodalja na tatuk(nemoga da q kanq na sre6ti c parkove i kafeta shtoto shte pot1na ot sram v zemqta) Embarassed adski skarm me e a i ako me otreje nqma da go prejiveq Very Happy iskam q do sebe si... daite nqkolko saveti :-] Blagodarq vi predvaritelno :]]

Lamore
04-23-2010, 14:04
hii :] az sam mom4e na 14 godini haresvam momi4e na 15 po4ti vseki den sme zaedno ( v edna kompaniq) mnogo q haresvam tq e edinstvenoto momi4e za men .. ot moito daskalo ima xybavi momi4eta no tazi e mila nqmoga da vi opi6a trqbva da vidite s o4ite si tq e adski xybava no ne e naperena i t.n. kak da q nakaram da me zabeleji vseki den po4ti sam s neq no ima 1 mom4e koeto sashto q svalq tq se smee s nego i vqrvam che i e zabavno s nego no nqkolko pati poglejdax kum neq (zashtoto si igraex s edna topka Very Happy)ii tq nqkolko pati me poglejdashe...parvoto i vpe4atlenie za men mislq 4e beshe dosta lo6o Very Happy no nqma znachenie kak da prodalja na tatuk(nemoga da q kanq na sre6ti c parkove i kafeta shtoto shte pot1na ot sram v zemqta) Embarassed adski skarm me e a i ako me otreje nqma da go prejiveq Very Happy iskam q do sebe si... daite nqkolko saveti :-] Blagodarq vi predvaritelno :]]

Пиши на български, ако обичаш!

bathory
04-23-2010, 15:45
апф.. зле е работата :lol:

InnoraX
04-23-2010, 19:59

Пич виж са ето ти един съвет и една поговорка. Поговорката е :" Който играй пичели, който ни играй ни пичели " (сори за диалекта но не съм я мислил аз ;) ) аа съвета ми е изчакай момента и й предложи, пък кво толко ако те отреже си останете приятели... има още милиони момичета все ще си намериш някоя " балама " за гадже :grin: :grin: :grin: :lol: :lol:
Не мани бъзика предложи и, ама изчакай момента а не да отидеш и да и кажеш, " Ай да станим гаджита " или " Ай да са цилуваме " :)

Rounder
04-23-2010, 21:23
Ти първо се научи да пишеш,тогава давай съвети на другите....

InnoraX
04-24-2010, 11:32
Ти първо се научи да пишеш,тогава давай съвети на другите....

Повярвай, научил съм се да пиша и ако не забеязваш, диалека е в кавички но както и да е.... " Ни ма занимаай с глупости е " .... Тоест се подигравам на диалекта, но явно малко хора са наясно, какво гласи едно изречение поставено в кавички :x

InsertDumbNickHere
04-24-2010, 18:52
help me pls neznam kakwo da pravq :(

important
04-24-2010, 19:22
а, аз ще ви осветлявам :lol: аз нищо не разбирам от тия момичета, тва не са хора 8-) бие пък момчетата да не би да сте :( :D

LoveLetter
04-25-2010, 18:17
Чувството за хумор е най-доброто средство. :) Поне до такъв извод съм стигнал. И най-важното да не им ходиш след дупето, защото им става скучно. Момичетата обичате да ви е интересно. :D

chocolador
04-29-2010, 08:45
Основно оръжие срещу което жените са безсилни е хуморът. ...е т`ва вече си е вярно. Аз също имам голямо чувство за хумор, но много обичам момчето, което харесвам също да е шегаджия, но не с простащини и да има чувство за хумор :) ...това е едно от 4-те неща, които най-вече гледам в едно момче :P :D

PetqQ
04-29-2010, 13:13
mom4eta az sum momi4e iskam da vi kaja 4e ako obi4ate edon momi4e zvemete i nomera ot piateki i i zvunete i i go kajete :-) :-) :-) misliq 4e tova e nai pravilnoto ili da i go kajete na momenta :) :) :) :)

raptor5
04-29-2010, 18:28
Чувство за хумор, но не прекалено много. "Персоналното", различно отношение към дадено момиче и подчертаването му също са от голяма важност. Както казаха по-нагоре, шегичките не трябва да са тип "Просташко подмятане"...... И все пак - ВСИЧКО СИ ЗАВИСИ ОТ ЧУВСТВАТА НА ЧОВЕКА. Все пак всеки е индивидуалност и подходите са най-различни. :P

Поздрави,

mArMaLaDkA
04-29-2010, 22:57
авторчето нЕма да е зле да си погледне темата малко, а не да спами в чуждите. 8-)

SadistWithSpooN
04-30-2010, 19:44
темата суупер радва ^^
според мен , най-големият проблем на едно момче при среща е , че се спича и не говори , а трябва да е обратното ... трябва да се поддържа разговора по всякакъв начин, различни теми , да накара момичето да се отпусне , ако вижда, че и тя се е спекла нещо хд... да няма моменти на неловка тишина :Д
съвет: възможно най-естествен, без poker faces и да го карате по вълната ^^

Steff9423
04-30-2010, 23:56
Как да се харесаш?
Със сигурност няма да успееш ако започнеш да се програмираш спрямо съветите на хората от форума.Така ше трябва цял живот да висиш по форумите и да питаш всякави въпроси.."Как да я целуна?""Как се готви боб с пръшки?""Жената ражда,от къде да изтегля бебето :D ?".
Бъди себе си,защото ако си себе си и тя те хареса,еми късметлия си.Ако не те хареса,ми тя губи.

Mitak
05-06-2010, 11:42
Zdraveite Mnogo hubava tema.Taq godina v u4ili6teto ni doide novo momi4e az napravo se vlqbih v neq za6toto e mila i sladka no neznam kakvo da pravq za da me haresa a nqmam golqmo 4ustvo za humor :( :( :( Mersi predvaritelno

TeenkataIFfFy
05-08-2010, 19:04
Zdraveite Mnogo hubava tema.Taq godina v u4ili6teto ni doide novo momi4e az napravo se vlqbih v neq za6toto e mila i sladka no neznam kakvo da pravq za da me haresa a nqmam golqmo 4ustvo za humor :( :( :( Mersi predvaritelno
споко митак ако усетиш нещо специално дори странно в поведението й спрямо теб, върви да и признаеш. Няма как да съжаляваш ако те харесва супер а ако не щеше ли да е по-добре да си траеш и тайно да я харесваш примерно години и то за нищо :D А и дръш се ест всеки си има плюсове и минуси това че не си мн смешен не е края на света пък ако не те устроива исипи си една кофа с доматен сок на главата и варви да говориш с нея повярвай ми ще си мн смешен. Успех!

matty7
05-14-2010, 07:32
Имам предложение към авторите на темата / в частност и с модераторите.

Понеже темичката е много хубава и поучителна и със сигурност е помогнала на много момчета , аз ви предлагам да направите още една темичка под наслов "как да впечатлим момче" и там вие да кажете какво най - много ви прави впечатление в едно момиче.. каква трябва да бъде тя и тн.
На ясно съм, че при всекиго е различно, но все пак явно в мъжкия свят други са приоритетие, а и ако за нас един подход е правилен, то при вас не е така :)
Може би на постът ми не му е мястото тук, но просто на мен би ми била много интересна подобна тема, написана от момче/мъж... защото понякога давате едни такива объркващи знаци и намеци, че направо ни хвърляте в 30та глуха :D и би било много добре ако някак си ги разтълкувате тези начини на поведение.

FuckedUp
05-21-2010, 16:55
На вас нормално ли ви се струва 17 годишно момиче да ходи с 14 годишно момче? 8-)

Mecho0
05-21-2010, 17:52
На вас нормално ли ви се струва 17 годишно момиче да ходи с 14 годишно момче? 8-)
Зависи. Но и да не го възприемат другите, за влюбената двойка не мисля че ще е проблем :-D

По темата бих казала само едно: БЪДЕТЕ ТОВА КОЕТО СТЕ, МОМЧЕТА!! Защото няма нищо по-хубаво от един естествен мъж/момче в очите на едно момиче :)

SonataArctica
05-21-2010, 20:19
Аз пък бих казал това: Просто бъди СЕБЕ си! :)

FreakBitch
05-22-2010, 21:20
Ох.. ако всички момчета изпълняваха тези правила... нямаше да има девствени момичета.. :-D

incarnati0n
05-22-2010, 23:04
Ами.. вижте, доста е индивидуално и относително, затова няма да говоря общо, а за себе си.
Лично аз се впечатлявам от непринудено, мило държание, разговорливост, комплименти, малки жестове, нежни погледи... никога не съм харесвала момчета, с които не може да се подхване сериозна тема, които обръщат всичко на простотия или които нямат най-малка обща култура.. мразя и селяндурски подмятвания, подсвирквания и тем подобни....
но някои се кефят на такива... индивидуално е, както споменах.

BgHtH
05-24-2010, 18:45
И аз да си споделя скромния си житейски опит.Всеки може да си хване приятелка,показваш внимание към нея(не натрапчиво разбира се) и рано или късно някоя ще се върже.Ако обаче искаш да си хванеш приятелка която не всеки може да хване трябва да се постараеш.Ясно е че всички момичета са различни и затова подхода е най-важен.Въпрос на отношение,някой момичета харесват един тип поведение ,други друг.Имах една приятелка с която колкото по-зле се държах ,толкова по-добре тя се държа с мен.Друга пък при най-лекия намек или бъзик се нацупваше "-Ако така ще се държиш ,аз ще си ходя :o !" Не е лошо първо да се поразучи положението-какви са й интересите, по какъв тип момчета си пада ,какво я вълнува за да знаеш как да подходиш.Примерно любимия ми подход е е да покажеш интерес и след това да се отдръпнеш малко,обаче всичко пак е индивидуално,примерно излезнете един-два пъти и вместо да й кажеш "-Ся кога ще излезем пак?" й кажи че си изкарал много приятно с нея и тя да те потърси когато е свободна.Ако си направил добро впечетление би трябвало да те потърси,ако не-явно няма интерес, и това пак е субективно ' щото има момичета който не поемат инициатива.
Всички момичета се впечетляват от комплименти (поне аз не познавам момичета който не се впечетляват),обаче тънко поднесения комплимент винаги предизвиква по-хубава реакция от клишета тип "Малеее много ти е хубава косата(парфюма,грима,и кьвото се сетите)"
Изобщо тънките подмятания са къде къде по-успешни от дебелашките шеги.Силен лаф ми е "от 1 до 10 ти давам оценка 4 (или 6 ако е тънкообидна) ..... на тъмно" (задължително се набляга на тъмно :P )
Друго нещо за което се сетих е че винаги е добре да си в добри отношения с приятелките на избраното момиче.Определенно носи точки когато момичето чува хубави неща за теб от приятелките си ,а ако се държиш гадно вероятно ще й опяват неща от сорта на "-как може да излизаш с тоя ... ( епитетите всеки сам може да си ги сложи)"
Външния вид играе огромна роля,всички го гледат,макар че според мен излъчването е най-важноля.С колкото и готини дрешки и прическа да е някое момче ако се държи мухльо дето си няма и идея кво прави и се пита постоянно "Абе как такова момиче попадна до мене?" трудно да достигне до някъде,не че е невъзможно и не се случва ,обаче рядко се обръща внимание на такива хора.Момчетата който се притесняват да заговорят момиче мога да посъветвам да излизат повече. Като по-малък и аз много се спичах много когато съм се озовавал в компанията на красиво момиче,нормално е и се преодолява с нещо което повдига самочувствието -спортче нещо,някакво хоби и повече излизане и общуване с хора,в един момент просто спека изчезва и престава да ти пука .Пред компа трудно да се научи как да да се държиш с момичетата и хората като цяло.
Като обобщение на целия роман дето го написах мога да кажа че най-важното е вниманието! Независимо по какъв начин се проявява тва внимание..
Повечето хора сигурно ги ги знаят тези неща ,ама аз да си ги напиша 8)

DeAdLyDoSe
05-29-2010, 10:55
темата сигурно е полезна за някои момчета ....А знаете ли дали има подобна тема,която е полезна за момичетата :)

GD95
05-29-2010, 17:33
темата сигурно е полезна за някои момчета ....А знаете ли дали има подобна тема,която е полезна за момичетата :)

И аз това се питам! 8-)

DeViLMaN
05-29-2010, 19:03

И аз това се питам! 8-)

питайте мене на лично е ша ви отворя портите на рая :D 8-)

anfarwol
05-29-2010, 19:40
просто едно момче трябва да бъде оригилно,забавно,да весели момичето,да я впечатли,да не се държи прекалено джентълменски или поне да не парадира и да не е натрапчив с това,мен лично ме дразни

иначе си мисля че трябва да разказват повече за себе си и от време на време да подхвърлят най-различни извън темата бележки за времето и мястото,ако на момичето му е интересно ще пита за още :D така за момчетата ще е по лесно да се ориентират в разговора

с две думи-инфо и смях :) :)

tuzaro
05-29-2010, 20:54
http://men.hotnews.bg/n/seksi-iphone.7485.html

anfarwol
05-30-2010, 08:18
http://men.hotnews.bg/n/seksi-iphone.7485.html

e,не това ме уби!!! ххахахах
извод: момчета,искайте на мама и тати (или там откъдето се сетите) парички и тичкайте в магазините за телефони,ние чакаме да ви се нахвърлим!!! :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D

soneri
05-30-2010, 18:33
Хумора е много важен, момчето да е забавно, да приказва, а не да мълчи като риба 8) и да се прави на баровец .. И ако наистина харесва даденото момиче направо да и го каже, а не да овърта. Ако ще стане ще стане, ако ли не не е болка за умиране. Мен лично така биха ме спечелили (то всъщност вече ме спечелиха де :twisted: ) Така, че бъдете естествени и ще успеете ..

devilax4o
06-01-2010, 15:18
Ако може малко помощ, но първо да разкажа набързо защо ми трябва такава. Преди година и половина имах едно ужасно гадже. Излизахме от одавна ,но се в компании. Веднъж останахме сами и така станахме гаджета, но тя искаше да не излизаме много сами ,защото много хора я познавали и щели са да и се подиграват и (най-дразнещото) да не показваме ,че сме гаджета. Когато излизахме все се шегуваха с нас ,че сме гаджета и аз казвах "Ми малко." ,а тя "Ти па! С тоя?! Чуваш ли се!?" ,което малко го приемах за обида. Търпях колкото можах на това и веднъж в компания и казах "Няма вече к'во да се криеме, всички знаят." (то се виждаше ,че между нас не беше само приятелство) . Тя оттам най-демонстративно ,пред всички, ми каза "Нямам представа за какво изобщо за какво говориш.". Това ми беше предела на търпение и след много кавги същата вечер скъсахме. Да не говорим ,че мене наричаше с думи от сорта на "гей", "пе**раст", "хомосексуална курва" и други тем подобни за да прикрие ,че сме гаджета.
След това имах подобен случай ,но поне с нея не се криехме толкоз много и не се разделихме с епична битка. :D
Проблема ми е ,че след тези два случайа самочувствието ,което и преди го нямах, се снижи много. Сега всеки опит да си хвана момиче свършва с епичен провал. Правя нещата написани от автора (за които ЕВАЛА) ,но не става и не става. Сега съм си харесал едно момиче , но тя е нещо като "забраненото цвете в градината" т.е. много е харесвана . Говорим си ,чатим и тем подобни ,но ме е страх да я поканя на среща, за да не завърши с подобен провал. Моля за някакъв съвет. :( :(

jjjbbb
06-01-2010, 20:24
Ако може малко помощ, но първо да разкажа набързо защо ми трябва такава. Преди година и половина имах едно ужасно гадже. Излизахме от одавна ,но се в компании. Веднъж останахме сами и така станахме гаджета, но тя искаше да не излизаме много сами ,защото много хора я познавали и щели са да и се подиграват и (най-дразнещото) да не показваме ,че сме гаджета. Когато излизахме все се шегуваха с нас ,че сме гаджета и аз казвах "Ми малко." ,а тя "Ти па! С тоя?! Чуваш ли се!?" ,което малко го приемах за обида. Търпях колкото можах на това и веднъж в компания и казах "Няма вече к'во да се криеме, всички знаят." (то се виждаше ,че между нас не беше само приятелство) . Тя оттам най-демонстративно ,пред всички, ми каза "Нямам представа за какво изобщо за какво говориш.". Това ми беше предела на търпение и след много кавги същата вечер скъсахме. Да не говорим ,че мене наричаше с думи от сорта на "гей", "пе**раст", "хомосексуална к***а" и други тем подобни за да прикрие ,че сме гаджета.
След това имах подобен случай ,но поне с нея не се криехме толкоз много и не се разделихме с епична битка. :D
Проблема ми е ,че след тези два случайа самочувствието ,което и преди го нямах, се снижи много. Сега всеки опит да си хвана момиче свършва с епичен провал. Правя нещата написани от автора (за които ЕВАЛА) ,но не става и не става. Сега съм си харесал едно момиче , но тя е нещо като "забраненото цвете в градината" т.е. много е харесвана . Говорим си ,чатим и тем подобни ,но ме е страх да я поканя на среща, за да не завърши с подобен провал. Моля за някакъв съвет. :( :(

Еми като я познаваш просто някой път като си говорите, кажи и "искаш ли някой път да идем на по кафе". Ако ти е навите ше приеме ако не ще се оправдава че има работа, че спешно трябва да отиде при леля си и т.н. Само ако ти откаже недей да и досаждаш. Просто не трябва да ти пука. Казваш си "не ме интересува, дали ще приеме, дали не, има и други" а не "ако откаже си тегля ножа". :(

leprekona
06-05-2010, 17:20
Може да е клише , но бъди такъв какъвто си =).Не си струва заради мимолетно увлечение да се праваш на някой , който не си.

Напълно съм съгласен :)

remix1912
06-06-2010, 22:16
Але момичетата се вика искаме хумор.Кажеш нещо изхилят се,викат забавен си и до там,някой път само се подхилкват и мълчат,сигурно щото нищо не разбират.Т.е. гледат само да се забавляват от хумора ти за момента и после нищо......

mincheto
06-07-2010, 11:38
valdesbg всичко ,което изписа е НЕНУЖНО.просто буди ЕСТЕСТВЕН.

fUcKsMiLe
06-07-2010, 13:16
Някой на направи тема "Как да впечатлим едно момче" :razz: :razz: :razz:

Он топик: Радвам че че има естествени момчета. В моят град са големите "баровци", а кфилите ходят с тях само заради парите и моторите / на бащите на момчетата / :lol: ..

dimitarp
06-07-2010, 22:37
Като обобщение - бъди различен. Не бъди нахален, не бъди страхлив. Много е важно и самочувствието ти. Всички неща които написах няма да ти вършат работа ако се имаш за смотльо, ако тръгваш с нагласата че ще те отрежат, че няма да се справиш, че това което искаш да направиш е нередно. Ако нямаш вяра в себе си - загубен си.

Ето моя проблем от къде идва :S

Evidence
06-08-2010, 14:45
Днешните момичета са доста странни :(

napu6eniq
06-09-2010, 18:54
Важна подробност е и тембърът, с който говориш. Прекалено пискливият глас не е сред любимите на жените. Не е нужно и да грачиш като мечок-махмурлия разбира се :) Постарай се гласа ти да има дълбочина. Друго важно условие за да отвориш врата по пътя към сърцето на една жена е какво излъчваш с гласа си. Когато си на среща обаче - гласа ти се вкочанява, започваш да заекваш, да изпускаш думи букви... абе личи че се притесняваш от километри. Затова - постарай се да не мислиш за това че си с момиче на среща. Представи си че си обясняваш на малкото ти братче как са изчезнали динозаврите. Придай малко академичност в гласа си.

По уместно ще е да кажеш нещо от сорта: "Знам едно кафе където правят страхотен шейк/чай/мокачино/кафе/топъл шоколад/сладолед хайде да идем там да го опиташ и да си полафим."

Нещо което ще ти помогне е преплитането на теми. Например - "Знаеш ли онзи ден с Митко ходихме на концерта на Металика. Беше супер яко, металика ми е една от любимите групи. А Митко пък видя един негов стар съученик, та отидохме в "Бай Гроздан" да се видим. Аз се запознах с него, страшно забавен човек, прилича малко на Майкъл Джордан и Бил Клинтън едновременно. Да се върна към концерта - около 3 часа класика и добро настроение. Съученика се казваше Янко, веселяк и половина, преди няколко дена се върнал от Африка. Спомням си че аз исках като малък да отида там, защото ми е интересно да науча за зулусите и техните обичаи. А искам да видя и слон. Което ми напомня че майка ми има колие от слонова кост....." ....

Не приятелю, девойката изобщо не те слуша какво говориш.
Докато говориш, премести се до нея и започни да говориш до нея. Ако не реагира негативно и не се дръпне значи до тук си успял. Ако ли не - търси грешката някъде в себе си. Гледай я в очите и отвличай вниманието и от ръцете ти. Сложи ръка на коляното и/рамото и/върху нейната ръка и отново виж как ще реагира. Не би трябвало да е негативно. Докато говориш просто я гушни
...
Като обобщение - бъди различен. Не бъди нахален, не бъди страхлив. Много е важно и самочувствието ти. Всички неща които написах няма да ти вършат работа ако се имаш за смотльо, ако тръгваш с нагласата че ще те отрежат, че няма да се справиш, че това което искаш да направиш е нередно. Ако нямаш вяра в себе си - загубен си.

Нека направя кратък разбор на "ОСНОВАТА"
1) Кое му е толкова важно на тембърът? Какъвто ти е гласът такъв е... Не може на първите 5 срещи да си преправяш гласа и после като те чуе да каже "Защо ти е такъв гласа"... Какво ще и обясниш, ами четох в един форум еди си кво си... Особенно с академочността ще ги разбиеш отсякъде...
2) ХАХАХАХАХАХАХАХАХА Това звучи 300 пъти по-глупаво от айде на кафе... просто защото айде да пием едно кафе е някак по-непринудено... Знам едно място където правят як шейк...

3) Вместо да говориш за Митко и металика, защо просто не и обясняваш " А бе много си тъпа, много си проста, много си тъпа много си проста, закона на ом гласи еди си кво си, снощи цяла вечер пърдях в нас и много миришеше..." НАЛИ НЕ ТЕ СЛУША ?!?!? Кажи като се изаках, акото ми приличаше на Бил Клинтън и Майкъл Джордан и имаше прическата на бъгс бъни...
3) Като се преместиш до нея, какво очакваш да каже??? Бягай бе нещастник??? това е първа среща! Няма да те разкара, но ще и е тъпо. ТОВА Е СУПЕР НАХАЛНО... Сложи ръка... оууууу йес ЖЕСТОКО! Право я хвани за гъза ако искаш...
4) Като обобщение. Ако си различен няма да имаш нужда да слушаш тези съвети и да ги правиш. И като ги прилагаш няма как да си различен! И ако не се имаш за смотльо / и ако в действителност не си такъв/ ще можеш да забиеш една мацка без помощта на олигофренска тема... Отивайте и се мислете за най-големите, после като ви свалят на земата пак ще има реване!

Много си прав, едно голямо БРАВО!

pisencety53
06-10-2010, 18:08
1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен
3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я
4.Месецът ти на раждане
5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял
6.Напиши името на човек от същия пол като теб
7.Любимото ти число
8.Калифорния или Флорида
9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът
10.Напиши желание.

Отговорите:

1.Това е името на човека,в който си истински влюбен.
2.Ако си избрал:
Червено - Ти си жив и изпълнен с любов.
Черен - Ти си скромен и агресивен.
Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
Син - Ти си човек със спонтанен характер.
Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3.Ако инициалът ти е:
А-Р - Имаш много приятели и любов в живота
Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще
разцъфне.
С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4.Ако си роден през:
Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се
влюбил в този, който не си очаквал.
Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени.
Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще
откриеш сродна душа.
5.Ако избереш:
Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много
промени и ще се радваш на тях.
Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще
направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6.Това е най-добрият ти приятел.
7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8.Ако избереш:
Калифорния - Обичаш приключенията.
Флорида - Романтична душа си.
9.Ако избереш:
Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час!!!

Z0mBay0
06-14-2010, 10:17
Kазваш и ша ти скъсам гъза и ша ти се испразня в носа и глей как ша ти го налапа ;д;д

Glamour92
06-14-2010, 13:34
Kазваш и ша ти скъсам гъза и ша ти се испразня в носа и глей как ша ти го налапа ;д;д
да,ето това е сигурният начин...
да си изядеш боя 8-) 8)

mz1
06-14-2010, 15:04
Намерих 1 момиче във фейсбук и ще и поискам скайпа ама искам да ви попитам като я намеря как да започна с разговора,как да и се представя защото все идиотщини измислям и ме е страх да не кажа нешо много неуместно и да ме отпише? :D

anonymous708973
06-14-2010, 15:11
Даваш линк към някоя снимка и казваш "хей, тук си излязла страшно добре/имаш страхотна усмивка/трапчинката на брадичката ти е много сладка/миглите ти са страхотни"... Леко клиширано, но няма момиче (според мен) което да не се зарадва. Пишете си няколко дни и тогава й искаш скайпа... А ако се познавате, още по-добре - подходи хумористично. Момичетата ценим самоиронията. :wink:

mz1
06-14-2010, 20:48
мерси :-) :P :oops:

annihilator
06-14-2010, 21:12
Харесвам едно момиче ,което е на моята възраст (14 години) и ходи с един , който в 11-12 клас.Как да й кажа , че я харесвам и да й предложа... Ние сме приятели , обаче се страхувам да не ме отреже.И между другото , дайде ми идея като започнем да говорим към какви теми да се насоча . Ще съм ви благодарен. :)

filmimilmi
06-15-2010, 01:02
^ Съжалявам, но щом вече ходи с някого, при това с батко, я отпиши. :wink: (освен ако разбирасе чувстваш, че го превъзхождаш с нещо изключително, което е много малко вероятно)

annihilator
06-15-2010, 14:06
Mersi pich .. :) :razz:

Warren
06-19-2010, 18:12
Колко много съвети, а нещата са си едни и същи. Толкова ли е голяма философия за поканиш едно момиче на среща? Ц Ц Ц...накъде отива днешната младеж...

NaGaStYlE
06-21-2010, 09:48
пу неви е срам да копирате теми от други саитове .... :o :smt021 :smt014 :smt064 :smt064 насякаде чета едно и сащо

viqnkababyy
06-21-2010, 11:12
Като си мил, възпитан, забавен пред нея :)

AniBG
06-21-2010, 11:28
Ами май наистина си е много трудно да поканиш момиче на среща, да я забавляваш и да й показваш, че я харесваш! Даааммм... :? На много хора съм им казвала, че нито момчетата, нито момичета ще те изядат, ако се държиш мило с нея/него! 8)

oNthEmaX
06-21-2010, 14:03
Намерих 1 момиче във фейсбук и ще и поискам скайпа ама искам да ви попитам като я намеря как да започна с разговора,как да и се представя защото все идиотщини измислям и ме е страх да не кажа нешо много неуместно и да ме отпише? :D
нищо няма да стане на бас?

St1kit0
06-21-2010, 18:58
Абе...сваляш,не сваляш...не та ли е харесала... :razz:

born98
06-22-2010, 20:58
Напиши името на човек от срещуположния пол.
2. Kой е любимият ти цвят от тези: жълт, черен, червен, син или зелен?
3. Първият ти инициал:А-,Л-Р,С-Я.
4. Месецът ти на раждане.
5. Kой цвят харесваш повече – черно или бяло?
6. Напиши името на човек от същия пол като теб.
7. Любимото ти число?
8. алифорния или Флорида?
9. Kое харесваш повече – езерото или океанът?
10 .Напиши желание.
НАДОЛУ
Отговорите:
1. Това е името на човека, в който си истински влюбен.
2. Ако си избрал:
Червено – ти си жив и изпълнен с любов;
Черен – ти си скромен и агресивен;
Зелен – твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие;
Син – ти си човек със спонтанен характер;
Жълто – ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3. Ако инициалът ти е:
А- – имаш много приятели и любов в живота;
Л-Р – опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне;
С-Я – обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4. Ако си роден през:
Януари-Март – годината ще е много добра и ще разбереш, че си се влюбил в този, в който не си очаквал;
Април-Юни – ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго;
Юли-Септември – ще имаш незабравима година с много промени;
Октомври-Декември – годината няма да е от най-добрите, но ще откриеш сродна душа.
5. Ако избереш:
Черно – животът ти ще тръгне в различна посока, ще има много промени и ще се радваш на тях;
Бяло – ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6. Това е най-добрият ти приятел.
7. Това са броят на близките приятели, които ще имаш в живота си.
8. Ако избереш:
алифорния – обичаш приключенията;
Флорида – романтична душа си.
9. Ако избереш:
Езерото – верен си на приятелите си и си малко резервиран;
Океан – ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10. Желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 час

Ryapoff
06-23-2010, 10:25
Има нещо вярно.
По темата - бъди себе си, човек! За да разбереш наистина ли си подхождате, не слагай маски, бъди истински. Е, не да бъдеш някакъв простак и да й кажеш "Ко прайш, путка майна?", 'ми просто да отидеш до нея, да я попиташ нещо, да завържеш непринуден разговор... Нещата след това сами си идват на мястото. Моят съвет е, първият контакт да не се осъществява в Скайп или други подобни "места", а на живо!

Tedchy
06-29-2010, 22:00
Харесвам едно момиче ,което е на моята възраст (14 години) и ходи с един , който в 11-12 клас.Как да й кажа , че я харесвам и да й предложа... Ние сме приятели , обаче се страхувам да не ме отреже.И между другото , дайде ми идея като започнем да говорим към какви теми да се насоча . Ще съм ви благодарен. :)
Нали за това е темата. Че ако тръгнеш с такава нагласа,че ще те отреже нищо няма да стане.

BiGBaDWolF
06-29-2010, 22:14
Като съм естествен и не се правя на оборотен или кой ''съм аз''.. Просто се държа естествено и мило .. :)

RoXeL
07-01-2010, 08:34
Като не говора. :D 8-)

mouzar
07-01-2010, 14:29
темата ми допадна, въпреки че съм момиче, но искам да попитам нещо като я обърна- значи по тези критерии горе - долу се разбира, че едно момче не е безразлично към едно момиче? А можеш ли да дадеш съвет какво трябва да прави момичето? :)

ameli
07-01-2010, 16:29
Има хора, които като ги видя само ии.. :? Ако искат и звезди да ми свалят, пак няма да ги харесам.. 8-)

Като говорите с момичето гледайте да не повтаряте 1 и също нещо по няколко пъти - наистина дотяга :D

StriPPeD
07-01-2010, 17:05
Ние не очакваме много от вас. Поне аз така си мисля.
Аз лично харесвам момчета, които се държат нормално, а не както повечето в днешно време "педа*ски" :D Някви нахакани с големите очила а у .. пф ..
Ако всички бъдете себе си ще бъде чудесно :D :D

sisonkasisi
07-03-2010, 19:36
Може би бих започнала с един любим мой цитат : "..И тя изведнъж се разсмя със звънлив смях.Жените се смеят така само от щастие,а не от любезност или някаква шега.Жената се смее така само няколко пъти в живота.И няма значение какво е изражението на лицето й.Чуваш само този смях и чувстваш,че си уловил някаква чиста и красива истина...За такава жена светът..би се изб...ил.Защото единственото, което всъщност иска всеки мъж, е да чуе такъв смях."
Накараш ли една жена да се смее по този начин то ти вече можеш да правич всичко с нея.Но всеки глупак може да прелъсти една жена, а по начина, по който я напуска си личи истинския мъж. Жените на първо място искат искреност и доверие.. оттам се почва и оттам се гради :))

Housemusikk
07-11-2010, 23:39
Всичкият ми опит ме води до няколко прости извода -
1во разсмивай момичето край теб
2ро бъди груб но " в минимални количества" границата е много тънка и не трябва да се минава веднъж мине ли се край ......
3то погрижи се да имаш някаква визия
4то опитай да предложиш нещо необичайно на което не е свикнала след кратък анализ на характера и начина и на живот .
НИЩО друго не ти трябва ........ тва за първите няколко срещи и преди това разбирасе . Нататъка всеки да импровизира заучен план за действие няма !

zariibena
07-13-2010, 20:55
на повечето момичета, включително и на мен, им се харесват момчета, които са себе, държат се пред момичето така както се държат и пред приятелите си.
И естествено не да и казват "Ооо п*тка майна кво стаа ма" ами да не спазват никакви критерии ... просто да си бъдат себе си. връзка, в която дори единият се преструва или е нечестен спрямо другия не стига до никъде. :wink:

DirtyDream
07-14-2010, 20:36

Ейтфа е най-добрия съвет май :D:D

elc
07-15-2010, 16:19
леле .. евала на автора .. просто .. ако вс това момче го направи с мен азз сигурно ще се влюбя в него :-D .. НО !! ако после ме заебе .. :? .. кактоо едно момчее направи .. вс перф беше и после ..бум и край .. :( :? .. за това момчета внимавайте !

Иначе към АВТОРА !! ХИПЕР ЯКАА ТЕМАА !! ЕВАЛАА :-) :-)

bratignat
07-16-2010, 11:10
Тръгнеш ли въобще да се харесваш на някого работата е умряла. Или нещо си пламва или не става. Това не е математика, където изчисляваш променливите, наместваш ги и хоп, девойката се подкосила. По-скоро темата трябав да е - как момичето да ни се хареса? Или "с какво момичето ни залужава?".

brutaLxxbunny
07-16-2010, 17:35
Тръгнеш ли въобще да се харесваш на някого работата е умряла. Или нещо си пламва или не става. Това не е математика, където изчисляваш променливите, наместваш ги и хоп, девойката се подкосила. По-скоро темата трябав да е - как момичето да ни се хареса? Или "с какво момичето ни залужава?".

Като толкова не те заслужават,обърни резбата 8-)
Сериозно,да не би някоя "красавица" да те е разочаровала ??
С мнението си показваш едва ли не колко сте висши момчетата ..
увлякох се .. по темата:
Ще цитирам само едно: "Ако можеш да накараш момиче да се засмее,ти моеш да я накараш да прави всичко." Мерилин Монро :)

anonymous708973
07-16-2010, 18:29
bratignat, идеята на темата е как и защо малките греши от рода на ... ами, всичко, провалят шансовете на момчетата да са с някое сладко момиче.
Постът ти е изключително дразнещ... Защо да трябва да е: Как момичето да ни се хареса? Първо, има такава тема. Второ, откъде накъде ние да се харесваме - нали сам казваш, или има искра, или няма. И двете страни трябва да правят крачки поотделно в името на общото (или не) бъдеще.

tnp123
07-16-2010, 21:28
Ще цитирам само едно: "Ако можеш да накараш момиче да се засмее,ти моеш да я накараш да прави всичко." Мерилин Монро :) [/b]

Звучи добре... Но въпросът не е в това да можеш, а да успееш да я накараш. Това е голямата тайна...

brutaLxxbunny
07-17-2010, 08:07
Ще цитирам само едно: "Ако можеш да накараш момиче да се засмее,ти моеш да я накараш да прави всичко." Мерилин Монро :) [/b]

Звучи добре... Но въпросът не е в това да можеш, а да успееш да я накараш. Това е голямата тайна...

Е,да,прав си ..

sonoftruth
07-17-2010, 17:29
Стратегията е проста ... Бъди себе си :smt001

Kopu
07-18-2010, 08:18
Бъди себе си ама друг път, ако си темерут порождение не ти завиждам. Ако стила ти на обличане е ужасен походката (гейста или тежкарска), а прическата обикновенна ще ти е мн. трудно да се харесаш на едно момиче, особенно ако е с високи изисквания.
Трябва да можеш да се променяш. Да бъдеш един вид хамелеон. Така да можеш да променяш характера си, че да се харесаш на всякакви различни типажи хора. Успееш ли - девойките ще идват при теб сами (говоря за по-лесните), има и някои които се правят на недостъпни, но един кратък разговор с интелигентен хумор и 1 - 2 комплимента на място, ще и омекнат краиниците.
Бъди такъв какъвто момичето те иска :P (само в началото де, после тя ще стане много по отстъпчива) ;)

Charmine
07-18-2010, 10:37
Бъди себе си ама друг път, ако си темерут порождение не ти завиждам. Ако стила ти на обличане е ужасен походката (гейста или тежкарска), а прическата обикновенна ще ти е мн. трудно да се харесаш на едно момиче, особенно ако е с високи изисквания.
Трябва да можеш да се променяш. Да бъдеш един вид хамелеон. Така да можеш да променяш характера си, че да се харесаш на всякакви различни типажи хора. Успееш ли - девойките ще идват при теб сами (говоря за по-лесните), има и някои които се правят на недостъпни, но един кратък разговор с интелигентен хумор и 1 - 2 комплимента на място, ще и омекнат краиниците.
Бъди такъв какъвто момичето те иска :P (само в началото де, после тя ще стане много по отстъпчива) ;)

Аз съм забелязал че някои хора нарочно се правят на темерути, не са такива по рождения... :? :? :? :shock:

CristiaNoAL
07-19-2010, 16:20
Аз пък когато съм в друга държава (на 13 съм) вървят ми свалките,когато съм в друга държава и примерно хората говорят английски.И искам да сваля някое момиче,правя се,че си нямам идея от английски,и примерно на пясъка и изрисувам I :smt007 you,и става мн гот повярвайте ми колкото и да съм малък върши работа :D

horh4o
07-20-2010, 11:50
е гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, ина4е няма да ви е интересно! И така:
1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен
3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я
4.Месецът ти на раждане
5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял
6.Напиши името на човек от същия пол като теб
7.Любимото ти число
8.Калифорния или Флорида
9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът
10.Напиши желание.
Отговорите:
1.Това е името на човека,в който си истински влюбен.
2.Ако си избрал:
Червено - Ти си жив и изпълнен с любов.
Черен - Ти си скромен и агресивен.
Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
Син - Ти си човек със спонтанен характер.
Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3.Ако инициалът ти е:
А-Р - Имаш много приятели и любов в живота
Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще
разцъфне.
С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4.Ако си роден през:
Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се
влюбил в този, който не си очаквал.
Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени.
Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще
откриеш сродна душа.
5.Ако избереш:
Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много
промени и ще се радваш на тях.
Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще
направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6.Това е най-добрият ти приятел.
7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8.Ако избереш:
Калифорния - Обичаш приключенията.
Флорида - Романтична душа си.
9.Ако избереш:
Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час!!!

tnp123
07-20-2010, 13:16
За горното ще кажа едно нещо:
GTFO!

Тъй като явно форума не позволява големи букви...
Избери си:
http://www.worldaffairsboard.com/attachments/ancient-medieval-early-modern-ages/11596d1220309043-afghanistan-legends-gtfo-take-fail.jpg
http://www.marook-online.de/ppgallery/data/507/gtfo.jpg
http://www.therightperspective.org/wp-content/uploads/2009/11/STFU_and_GTFO.jpg
http://i28.tinypic.com/345ebtk.gif
А ако случайно си момиче:
http://i30.tinypic.com/2woekis.jpg

joanittka
07-26-2010, 11:51
straxoten analiz na tazi temma !! pomogna mi ,bLagodarq mnogoo !! :-)

fena01
07-26-2010, 19:52
Мисля,че ми помогна много!Мерси,скоро мисля да пробвам написанто от тебе как деиства :-D мерси пак :)

Bolux
07-28-2010, 11:22
Страхотна тема, евала :)

babygirl00
08-01-2010, 21:59
просто бъди себе си :? :? :?

ivansss
08-04-2010, 12:07
Ще засам доста тъп въпрос, но ...
За първи път ще излизам на среща с момиче.. не се познаваме тя ме покани да излезем на кафе.. и въпроса ми е къде е по-добре да седна до нея или срещу нея :? :( :(

SladkotoPoly
08-04-2010, 12:10
За първи път ще излизам на среща с момиче.. не се познаваме тя ме покани да излезем на кафе.. и въпроса ми е къде е по-добре да седна до нея или срещу нея :? :( :(
срещу нея да я виждаш по-добре!!!

juj4elinka
08-05-2010, 22:08
срещу нея да я виждаш по-добре!!!

+1 =;

jumpin
08-06-2010, 06:51
Целта не е да и се харесаш,а да прецениш интереса и към теб,и после така да я накараш,че тя да се бори за теб :wink:

ivansss
08-06-2010, 19:43
Още един въпрос .. ако можете да ми кажете някакви универсални теми за разговор, ако нешата зациклят .
Благодаря предварително :)

jumpin
08-06-2010, 20:16
Още един въпрос .. ако можете да ми кажете някакви универсални теми за разговор, ако нешата зациклят .
Благодаря предварително :)

Ако това със седенето срещу нея не беше саркастично,пич седи до нея :) Така тя ще чувства близостта ти.А отностно темите за разговор... тя трябва да говори повече ти трябва да действаш повече :) Огледай я примерно косата и питай я как си е я направила... питай семпли въпроси на които да може да отговаря по-дълго.Позаинтересувай се какво харесва.Използвай го после като свое оръжие :) Ако те пита нещо отговаряй кратко и не много пълно.Така ще предизвикаш по-голям интерес в нея.И запомни никога целувка на първа среща.Момичетата усещат кога едно момче е искрено с тях,така че не прави безмислени комплименти,които тя чува на всяка среща :) Така,че бъди себе си и бъди искрен.Момичетата обожават това.Айде успех с мaцката :wink:

Hidalg0
08-07-2010, 08:25
Аве казваш и " шъ та клатя като гладен циганин зряла джанка" и поросто ти е в карпа варзана :lol: :lol: :lol: :lol:

silvencety
08-07-2010, 11:39
Тва са пълните найзустени глупости ,ние сме различни ,прекалено различни за да се държи като по модел с нас..
Автора пък ако дойде и покаже такова поведение ,ще му се изсмея в очите..

xinfamous
08-11-2010, 02:27
Тва са пълните найзустени глупости ,ние сме различни ,прекалено различни за да се държи като по модел с нас..
Автора пък ако дойде и покаже такова поведение ,ще му се изсмея в очите..

Момата е напълно права.За отчаяните,ТОВА НЕ Е ОПЪТВАНЕ ЗА МОМИЧЕТА!!Всяко момиче е различно,това са просто общи съвети които помагат за свалянето на 1 момиче но не е задължително да действа при всяка.

Barrmana
08-16-2010, 11:31
Много искам да заговоря някое хубаво момиче,да почна да и дрънкам за Африка и за някви Металски групи да видя тя какво ще каже,нищо лично :-D

Nevyzmutim
08-16-2010, 15:39
Хаха , човекът ви дал съвет как да постигнете нещо вие го нападате , хахаха. Много е жалък фактът , че при тея занижени стандарти на путките има хора без приятелки , хахаха.

Не всеки иска "п*тка със занижени стандарти".

MoonLighttt
08-27-2010, 21:27
Е то какво открих в един сайт:
Не четете отговорите преди да отговорите на въпросите, иначе няма да ви е интересно 1.Напиши името на човек от срещуположния пол. 2.Кой е любимият ти цвят от тези:жълт,черен,червен,син или зелен? 3.Първият ти инициал:А-К,Л-Р,С-Я. 4.Месецът ти на раждане. 5.Кой цвят харесваш повече,черно или бяло? 6.Напиши името на човек от същия пол като теб. 7.любимото ти число? 8.Калифорния или Флорида? 9.Кое харесваш повече:Езерото или океанът? 10.Напиши желание. . . Отговорите: 1.това е името на човекът,в който си истински влюбен. 2.Ако си избрал: Червено-Ти си жив и изпълнене с любов Черен-Ти си скромен и агресивен Зелен-Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие Син-ти си човек със спонтанен характер Жълто-ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора 3.Ако инициалът ти е: А-К-имаш много приятели и любов в живота Л-Р-Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне С-Я-Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро 4.Ако си роден в: Януари-Март-Годината ще е много добра и ще разбереш че си се влюбил в този който не си очаквал Април-Юни-Ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дълго Юли-Септември-Ще имаш незабравима година с много промени Октомври-Декември-Годината няма да е от най-добрите,но ще откриеш сродна душа 5.Ако избереш… Черно:Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях Бяло:Ще намериш приятел който ще ти се доверява и ще направи всичко това,номоже и да не го разбереш 6.Това е най-добрият ти приятел 7.това са броят на близките приятели,които ще имаш в живота си 8.Ако избереш… Калифорния-обичаш приключенията Флорида-романтична душа си 9.Ако избереш… Езерото-верен си на приятелите си и си малко резервиран океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора 10.желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 час

bobioooo
08-29-2010, 12:44
Аз мисля, че ако я поканиш на кафе няколко пъти тя ще разбере, че чустваш нещо по-специално към нея!

estrellademar
08-29-2010, 21:34
Сега е на мода сред момичетата да казват , че единственото важно нещо в момчето е характерът му. И както всички от нежния пол сме единодушни за това,всички свестни , но непривлекателни момчета си остават сами.. Аз лично това ,което харесвам ,са чувството за хумор,милия характер и за каквито още бози се сетите,но и доста важен е външният вид.Не говоря за красота,тъй като много малко(или почти никои) момчета са красиви.Става въпрос за поддържане. :-o

XALKIDIYE
08-30-2010, 10:25
Даа, даа добра тема човече. Някои неща ги знаех обаче доста ми помогна :-) и това за звъненето е логично :-) нека има още такива теми :)

fuSk12
08-31-2010, 12:03
много добре е уписано сичко :)

Reallizer
08-31-2010, 20:12
Здравеите вижте харесал съм си 1 момиче ще ходим заедно на купон но не знам как да и покажа че я харесвам пред толкова много хора.. просто ще ме е срам ... явно ще се надявам да се напие :D моля ви за малко помощ..

spyro
08-31-2010, 20:18
Здравеите вижте харесал съм си 1 момиче ще ходим заедно на купон но не знам как да и покажа че я харесвам пред толкова много хора.. просто ще ме е срам ... явно ще се надявам да се напие :D моля ви за малко помощ..

еее вие сте кат хлебарки бе..

xNiKx
09-02-2010, 19:34
"ти си толкова прекрасна и изглеждаш толкова добре. Как ми се иска да не бях гей...

Това го казваш с широка усмивка и майтапчийски акцент. Или друго:

Хей, знаеш ли че прическата ти/очите ти/усмивката ти/изражението ти/зъбите ти ми напомнят на Бъгс Бъни/Прасчо/Моджо Джоджо/Барни...."

Не съм спец, ама това ми се вижда ебати тъпия съвет :D
"Знаеш ли, че лицето ти ми напомня на Прасчо? Само да не бях гей!" :D

Whoopdedoo
09-02-2010, 23:46
Хей, знаеш ли че изражението ти ми напомня на Моджо Джоджо....

Epic.

silvencety
09-03-2010, 13:53
Аз мисля, че ако я поканиш на кафе няколко пъти тя ще разбере, че чустваш нещо по-специално към нея! :lol:

Е, по-твоето мислене ,аз всеки ден съм специална като ме канят.
Кафето нищо не е ,това че някой иска нещо от теб не е специалност ,тя се изразява в малки жестове невидими за очите ,а за душата .
Жалко че прекалено малко момчета го умеят. Пак казвам че темата е пълен абсуер ,и автора е дървен философ..

AsHbRoWnIE
09-07-2010, 11:50
Авторът на темата е прав за някои неща, но останалото е далеко от истината. :? :?
Почти достатъчно е да вярваш в себе си и да не си чудовището от Лох Нес
8-) 8-) :)

Vetrogon
09-08-2010, 21:39
на мене темата мн ми харесва. с нетърпение чакам учебната година да почне и да опитам това онова. :)

hXoLl
09-17-2010, 20:15
"ти си толкова прекрасна и изглеждаш толкова добре. Как ми се иска да не бях гей...

това не е много подходящо за женствени момчетаа :razz: :razz: :razz: :razz:

FoXyFir3
09-17-2010, 21:49
Всичко което сте писали толкоа труд толкоа нерви малиии :D чак ме мързеше да го чета апък сичко е толкова просто и се съдържа в 1 изречение "Никой не е съвършен докато не се влюбиш е него" 8-) ;-) :-({|=

ntL
09-18-2010, 15:02
Поздравявам автора на тази тема, доста изчерпателно е обяснил основните моменти в това, как трябва да се държи едно момче при опити да свали момиче.
Аз обаче имам друга теория, която не твърдя по никакъв начин, че е правилната, но.. това е.
Лично аз когато искам да привлека вниманието на едно момиче, примерно ако сме в компания е като се държа студен, дръпнат и незаинтересован. Гледам да съм център на внимание, набелязал съм я вече.. но не я отразявам особено. Тя ако има желание, ще ме заговори. Ако не ме заговори тя, аз ще го направя, но много студено и до там. Ще и поискам номера, евентуално, но ако ще и звъня, то ще е след 1 седмица най-малко. Ако тя ми звънне (както почти винаги се случва) и ме покани на кафе, или нещо от сорта, се правя на зает и и отказвам: "Нямам време миличка, ще ти се обадя тези дни, ако имам свободно време". Искам да ви кажа, че жените харесват недостъпните мъже! Те си казват "Абе к'ъв е тоя, че ще ми се дърпа" и ще драпат докато не стане на тяхното, както се случва винаги! Аз лично, както вече отбелязах, съм студен с жените. Причината не я знам, но така ми е добре. Може би е някаква защитна реакция на организма ми, така не позволявам да ми се качват на главата (до преди няколко години това се случваше ежесекундно). Мъже, не показвайте изцяло какво чувствате към нежната половинка.., винаги си оставяйте нещо за себе си, което в последствие, ако жената е сериозна и си заслужава, ще и го покажете и ще я впечатлите, уверявам ви! Бъдете истински мъжкари, уверени в себе си, не мънкайте на жената, правете и комплименти РЯДКО, но да са впечатляващи, купувайте и подаръци без повод, казвайте и, че тази сутрин Вие се събудихте точно заради НЕЯ, но не прекалявайте, отново повтарям.
Винаги бъдете искрени и откровени, не остявайте неизказани неща във времето.. Не планувайте какво ще направите след като срещата е приключила.. всичко си идва на мястото само. Ако момичето изпитва симпатии към вас, то ви трябва само 1 нещо, за да е ваша: а именно: УВЕРЕНОСТ!

Това е от мен, моля да не приемате съветите ми като константни и задължителни, а просто си четете и размишлявайте. Момичетата да не ми се сърдят много.. ъ-ъ-ъ.. :)) хихи...

Newsgirl
09-18-2010, 19:41
Поздравявам автора на тази тема, доста изчерпателно е обяснил основните моменти в това, как трябва да се държи едно момче при опити да свали момиче.
Аз обаче имам друга теория, която не твърдя по никакъв начин, че е правилната, но.. това е.
Лично аз когато искам да привлека вниманието на едно момиче, примерно ако сме в компания е като се държа студен, дръпнат и незаинтересован. Гледам да съм център на внимание, набелязал съм я вече.. но не я отразявам особено. Тя ако има желание, ще ме заговори. Ако не ме заговори тя, аз ще го направя, но много студено и до там. Ще и поискам номера, евентуално, но ако ще и звъня, то ще е след 1 седмица най-малко. Ако тя ми звънне (както почти винаги се случва) и ме покани на кафе, или нещо от сорта, се правя на зает и и отказвам: "Нямам време миличка, ще ти се обадя тези дни, ако имам свободно време". Искам да ви кажа, че жените харесват недостъпните мъже! Те си казват "Абе к'ъв е тоя, че ще ми се дърпа" и ще драпат докато не стане на тяхното, както се случва винаги! Аз лично, както вече отбелязах, съм студен с жените. Причината не я знам, но така ми е добре. Може би е някаква защитна реакция на организма ми, така не позволявам да ми се качват на главата (до преди няколко години това се случваше ежесекундно). Мъже, не показвайте изцяло какво чувствате към нежната половинка.., винаги си оставяйте нещо за себе си, което в последствие, ако жената е сериозна и си заслужава, ще и го покажете и ще я впечатлите, уверявам ви! Бъдете истински мъжкари, уверени в себе си, не мънкайте на жената, правете и комплименти РЯДКО, но да са впечатляващи, купувайте и подаръци без повод, казвайте и, че тази сутрин Вие се събудихте точно заради НЕЯ, но не прекалявайте, отново повтарям.
Винаги бъдете искрени и откровени, не остявайте неизказани неща във времето.. Не планувайте какво ще направите след като срещата е приключила.. всичко си идва на мястото само. Ако момичето изпитва симпатии към вас, то ви трябва само 1 нещо, за да е ваша: а именно: УВЕРЕНОСТ!

Това е от мен, моля да не приемате съветите ми като константни и задължителни, а просто си четете и размишлявайте. Момичетата да не ми се сърдят много.. ъ-ъ-ъ.. :)) хихи...

До сега ти си най-прав. Лично аз харесвам такова поведение от момчетата...

ntL
09-18-2010, 21:02
Да, знам, че съм прав, въпреки, че много жени не смеят да си признаят :)

god94
09-19-2010, 12:05
Бъдете себе си. Ако играеш роли и й се харесаш, след като тръгнете ще те опознае и това няма да продължи дълго. Точно така стават "кифленските" връзки за по 1-2 седмици, които аз мразя в дъното на душата си.

Dragonflyelf
09-20-2010, 14:28

.....

си четете и размишлявайте. Момичетата да не ми се сърдят много.. ъ-ъ-ъ.. :)) хихи...

Аз лично си мисля за такива момчета, че са твърде надути => не са за мен.

aqxc
09-23-2010, 13:24
...

InsertDumbNickHere
09-23-2010, 15:34
--------^ looser :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

noname17
09-23-2010, 15:51
При мене работата е че от средата на миналата учебна година имам симпатии към едно момиче...обаче мен ме беше срам...а и тя се правеше на недостъпна което ме нервеше...тя чака аз да действам но както се прави на трудна пак ще каже нещо кеото ще провали всичко...и така си остана...почти нямам симпатии вече към нея но тя още ме наблудава...ама вече няма смисал.

А сега като почна новата година дойде нов 8ми клас със едно хубаво момиче което не познавам...и и ме е срам да се запозная пък имам чувството че може да се влубя :(

Защо съм срамежлив?,и това е ужасно как мога да преодолея страха,срама.

Просто не намирам смелост.

Не мога да живея така.

AsHbRoWnIE
09-23-2010, 19:36
При мене работата е че от средата на миналата учебна година имам симпатии към едно момиче...обаче мен ме беше срам...а и тя се правеше на недостъпна което ме нервеше...тя чака аз да действам но както се прави на трудна пак ще каже нещо кеото ще провали всичко...и така си остана...почти нямам симпатии вече към нея но тя още ме наблудава...ама вече няма смисал.

А сега като почна новата година дойде нов 8ми клас със едно хубаво момиче което не познавам...и и ме е срам да се запозная пък имам чувството че може да се влубя :(

Не мога да живея така.
Ем никой неможе да ти помогне.
Мисли по този начин:
Аз съм човек...Срамът е чувство произлязло от човека.
Едно чувство неможе да ме командва.

(офф демек отиваш при момичето казваш си наум квото искаш да казваш и си викаш *квот стане стане!Имам 5 години да го оправя*) и го казваш

капиш? :-o

Richer
09-23-2010, 20:00

Не мога да живея така.
Ем никой неможе да ти помогне.
Мисли по този начин:
Аз съм човек...Срамът е чувство произлязло от човека.
Едно чувство неможе да ме командва.

(офф демек отиваш при момичето казваш си наум квото искаш да казваш и си викаш *квот стане стане!Имам 5 години да го оправя*) и го казваш

капиш? :-o

Много вярно. 8)

ntL
09-25-2010, 19:30

.....

си четете и размишлявайте. Момичетата да не ми се сърдят много.. ъ-ъ-ъ.. :)) хихи...

Аз лично си мисля за такива момчета, че са твърде надути => не са за мен.

Да, 99% от жените ме мислят за такъв, но е много далеч от истината, всъщност. Всичко това са приоми за привличане на жената към мъжа, в случая - към Мен. Ако на теб не ти харесва такова отношение, значи няма как да си паснем примерно и да се случи нещо м/у нас. ФАКТ -> за всеки влак си има пътници.

MsIrony
10-02-2010, 14:14
Автора живее в измислен свят с измислени закони и принципи ,тва са пълни глупости ,ако ми покаже такова държание ще му се исмея в очите
Мъжа трябва да е непостоянен ,различен и непридвидим ,тази тема е пълен абсурд

Pigeon
10-03-2010, 08:39
Браво, браво, господа, в правилна насока се движите! :D

За мен лично обаче, истината е някъде между мнението на автора и това на ntL.
Тъпо ще е да обсъждаме външния вид, защото едно момиче може да харесва момчета с кецове и раста, а друго такива с лъскави маратончици и блузки, на които пише ВЕРСАЧИ. Прав е автора - важното е да си чист и поддържан. Парфюмът също играе голяма роля, поне при мен. Когато се разделя с някой и години да минат, винаги му помня парфюма. Никви дълги нокти на кутрето и буйни мъжки косми навсякъде! :D Ако пък много държите да си ги имате като белег за мъжественост, лишете се от тях поне в интимната зона и под мишниците.
Колкото до впечатляването, струва ми се, че на нас ни харесва мъжът да е на нашето интелектуално ниво, а може би дори с една идея по-високо. Обичаме да бъдем учени, водени, от някой, който изглежда, сякаш има опит в нещата, които ни вълнуват. Например, не искам аз да му кажа, че чета еди кой си автор, а той да ми каже, че книгите са за хора без интернет.
И най-важното - жените най-често са привлечени от "сложни" мъже. Не точно от недостъпни курвари, които играят игрички, а от сложни. Такива, които са преживели толкова, че да се зачудим дали в интересния им живот има място и за нас и дали можем да си извоюваме първо място в каленото му сърце. Обичаме да се чувстваме закриляни, пазени, малки и дори съвсем леко, почти незабележимо командвани. Дори и да не си го признаваме, обичаме да сме слабите, но го показваме чак, когато видим, че мъжът е достоен индивид :D Затова, просто никога не се показвайте неопитни, неуверени и не разкривайте абсолютно всичко за живота си, защото така ще убиете и най-хубавата връзка.

punxx
10-04-2010, 14:09
първо трябва сами да си отговрите на въпроса кво искате от момичето-да сте си приятели,да сте гаджета,да се обичате за вечни времена или просто да я изчукаш .
после вижте кво е момичето,смисъл ако е тъпа кифла или к***а става за последното,ако опиташ някое от предишните повярвай ми пич,ще те преебе и прецака по най-скапания начин.
аз лично подхождам по 2 начина-1- казвам и нещо от сорта" ела в парка след даскало да пием нещо"кефя се ако се навие на твърдо,щот бирата е вредна Very Happy Very Happy там се държа що годе весело до даден момент
2-правя се на добро,нежно момче и че не пия,пуша,че съм свястен,е чета. но понеже 2рото почти никога не се получава,ти предлагам първото :D :D :D :D
може да и кажеш и нещо от сорта в лице мязаш на Йори,а миришеш на прасчооооо :grin: :grin: :grin:

p1s1to
10-05-2010, 17:44
:P :P А какво ще кажете за това да те заведе в тях след парвата ви среща? :smt045 :smt045 :smt045 :smt045 :neutral: :neutral: :wink: :wink: :wink:

w0lf
10-05-2010, 19:50
:P :P А какво ще кажете за това да те заведе в тях след парвата ви среща? :smt045 :smt045 :smt045 :smt045 :neutral: :neutral: :wink: :wink: :wink:
dump incoming

NeZaPoznat
10-06-2010, 06:50
ееее 60 страници и още не сте намерили начин да се харесате на това момиче ... :D :D пък и тя много претенциозна бееее - да си седи стара мома тогава :lol: :lol: :lol:

bonbonche123
10-07-2010, 15:14
Да ти кажа зависи от момичето, но не се колебаж и не ставай достаден.
:lol: аве ако искаш може да те светна

Ако и званиш всеки ден преди да се ожените си или много отчаян или много задръстен и в двата случея не е в твой интерес, но пък ако се правиш, че не ти пука за нея изглежда че си или педе*ас или, че не я харесваш.

А и аз съм момиче да не се чудиш от де ги знам тиа :D :-D ама евала за темата :-) 8-)

NobodyIsPerfectSoWhat
10-07-2010, 16:20
добре де ... до тука всеки говори за себеси... било то неговия подход или начин на държание ... до тука добре :)

ама представете си някой изчете цялата тема и приеме всеки 1 съвет написан тука .... от толково мн. инфо ше си глътне езика и до там :D

личното ми мнение е че няма точно упределен подход за това ка да свалиш 1 момиче,при всеки е различно :) .....то ако питаш за т'ва после ще питаш и мн мн други безмислени въпроси от сорта на "що не ми пуска,как да я накарам да ми пусне"..... и секви е такива тъпи въпроси..... :neutral: :neutral:

и накрая се получава,че всяка 1 важна стъпка от твоя живот си правил не по собствен начин а следвайки чужди съвети :) :) #-o #-o

NobodyIsPerfectSoWhat
10-07-2010, 16:25
иначе катп цяло темата е добра,но не ми допада идеята някой друг да ми казва какво да правя или да не правя :) :)

babygirl00
10-09-2010, 14:15
Аз съм на мнение , че момчето трябва да се държи и да беде естествено :) не да се прави на готин и да се държи като пълен задник :?

ClaymoreFen
10-18-2010, 06:33
Да а как изобщо да събереш кураж да кажеш на едно момиче че я харесваш?От две години харесвам едно момиче от класа и и йсе правя на приятел защото съм твърде шибано срамежлив. :oops: :-x

DarkTemplar
10-18-2010, 09:14
^Тва е най-голямата грешка. Не си губи времето, ами намери начин да й покажеш кво чувстваш, че така съвсем ще затънеш в блатото.

Ssummerjam
10-26-2010, 13:23
Няма как да "накараш" определен човек да те хареса. Или те харесва, или не.

DREAM95
10-27-2010, 13:41
:P БРАВО НА АВТОРА

DREAM95
10-27-2010, 13:42
:o ЩЕ Е ПОЛЕЗНО НА НАЯКОКОГО

Sp0t
10-29-2010, 19:00
Вижте хора, надявам се няма такъв уникат като мен, но просто нямах време да прегледам 60 страници... Та по същество... Аз съм едно 13 годишно момче... (Моля не си мислете, че съм поредния загорял пубер, който търси някоя само да си направи кефа!) Много ми се иска да си намеря приятелка, която наистина да е приятелка (гадже имам предвид). Тоест - да не е поредната лигава 12-13 годишна комплексарка както казаха някои хора от първите страници :) Но проблема е този, че немога да открия такава... Аз не съм достатъчно голям, че да ходя по купони всяка вечер до 2 - 3h и да се запознавам всяка вечер... Например от нашия клас всичките ни момичета са пълна скръб.. Не говоря за външния вид.. Той си е много добре, но всичките са лигави и правят следния номер:
Правят се на ангелче пред момчето, а после в женските тоалетни - Шушу - мушу, шушу - мушу за тоя, шушу - мушу, шушу за оня... Положението е такова горе долу с цялото училище... За момичета имам предвид... Естествено и 85% от момчетата са такива де... Матереалисти и матереалистки. Какво да кажа.. Моля дайте ми някакви съвети какво да правя и т.н. Моля само сериозни мнения...

BrokenDreamzBG
10-30-2010, 18:15
Бе като прочетох тази тема мислех , че ще ми помогне поне малко, ама то всеки коментар е различен.Вече се съмнявам дори и в себе си :razz:

Penov
10-31-2010, 08:55
искам някоя момиче да ме хареса такъв каъвто съм :)

има ли значение как съм облечен :? :? :?

BrokenDreamzBG
10-31-2010, 18:10

:razz:

jumpin
11-05-2010, 05:52

Еми общо взето да,защото момичетата им прави впечатление.Обличай това което ти харесва и съчетавай добре дрехите,трябва да си имаш нещо като твой стил :)

NaGaStYlE
11-06-2010, 05:38
Темата е копка от друг сайт.Поради тази причина сте ми смешни,но се пак хубаво е да давате идеййй 8)

petar4yoo
11-06-2010, 18:45
Аз съм на 13 години и си харесвам едно 12 готишно момиче.Ние се познаваме от 1-2 години но сега започнах да я харесвам.мисля,че тя знае,че я хар..мисля,че имам смелоста да и го кажа но какво да и кажа. някой да ми хелп плс :smt057 :smt057

Musee
11-09-2010, 20:16
Най-разпространения начин да се харесаш на момиче - Ти си средно заможен келеш, всеки ден сменяш парцалки от по 20 лв чифта, редовно си гелосан и следиш тенденциите в поп-фолка. Я новата на Галена, я новата на Преслава (нищо че е същата като старата).
Да се върнем на заможността - това е най-важният фактор, който влияе на един мъжки пубер. Колкото повече "кинти" имаш, толкова си по уверен и нахален в това, което правиш. Безпарачието те комплексира и можеш да се превърнеш от прекрасен млад мъж, в отшелник и маргинал.
Ако отговаряш на горните критерии, ти си идеалният обект на желанията на всяко средностатистическо момиче (тийнейджър).
Противопоказно е да си душевно красив, жените са природно ограничени и не могат да забележат това, през целия си живот ще бъдеш мачкан и никога няма да получиш това, което искаш.

Из страшните истини на ученическия живот - 21 век България, опа Ъпсурдистан.

Rakshy
11-09-2010, 23:41
и аз съм на 13 а тия раоти са скучна тема
боли я нея маникюра дали имаш 20лв или 19.99
се тая
ако ти е толко зор риск печели риск губи :D
ако и кажеш 6е ти е спокойна душата

TechnoAddicted
11-16-2010, 15:37
Ако си мърляф , човек без чувство за хумор и нямате вкус за дрехи .. не следвайте съвета "бъди себеси" ^^ . Аз лично съм излизал много пъти , наистина да пускаш някой лаф не е зле . А тфа че има такива бауши който си мислят , че парите са всичко ... - да и аз съм бауш тогава ^^ , според мен всеки човек си има цена , но когато излизате забравете за финансите и се фокусирайте на момичето/момчето и да кажа като момче не се бавете с секса (писва ни :D )

everythingisrelative
11-18-2010, 18:03
утре мисла да се запозная с 1 момиче и ще и кажа:

-Нека не усложняваме нещата. Просто се съгласи.
-За какво.
-Да се видим утре.

:D

keshasexy
11-22-2010, 09:50
valdesbg, ще прощаваш обаче в първия пост има откровени глупости. Ти изобщо не знаеш как мислят момичетата. Те мислят хаотично. При тях играят и хормоните - месечния цикъл. Когато е в цикъл може да се влюби в теб, заради хормоните, а като й отмине цикъла да те зареже, защото вече няма да си й интересен. Освен това малко или много момичетата се интересуват от статута ти в обществото, защото искат сигурност за себе си. На подсъзнателно ниво търсят мъж, който може да ги глези и осигурява, дори някои от тях да не си го признават. Например ако караш Рено Туинго, Пежо 107, Айго или Ситроен С1 автоматично минаваш в категорията "женчо/гей". Жените обичат мъжкарите, не някакво напудрено гейче, което е по-женствено от нея. Е и такива си хващат гаджета, обаче момичетата ходят с тях само за да не са сами, а те мразят да бъдат сами. При първа възможност 17-годишната ще изостави своя пъпчив, лъскащ връстник за някой по-голям пич, който ще е на нейното ниво или дори над нейното.

Destroyer89
11-22-2010, 10:13
valdesbg, ще прощаваш обаче в първия пост има откровени глупости. Ти изобщо не знаеш как мислят момичетата. Те мислят хаотично. При тях играят и хормоните - месечния цикъл. Когато е в цикъл може да се влюби в теб, заради хормоните, а като й отмине цикъла да те зареже, защото вече няма да си й интересен. Освен това малко или много момичетата се интересуват от статута ти в обществото, защото искат сигурност за себе си. На подсъзнателно ниво търсят мъж, който може да ги глези и осигурява, дори някои от тях да не си го признават. Например ако караш Рено Туинго, Пежо 107, Айго или Ситроен С1 автоматично минаваш в категорията "женчо/гей". Жените обичат мъжкарите, не някакво напудрено гейче, което е по-женствено от нея. Е и такива си хващат гаджета, обаче момичетата ходят с тях само за да не са сами, а те мразят да бъдат сами. При първа възможност 17-годишната ще изостави своя пъпчив, лъскащ връстник за някой по-голям пич, който ще е на нейното ниво или дори над нейното.
Хехе, аз карам колело. Като какъв се смятам ?!

keshasexy
11-22-2010, 11:50
Бедняк, голтак, селяк - избери си едно от тези или всичките.
Всяка мацка ще си каже като те види с колелото "Оф тоя пък няма ли пари да си купи някоя кола, баси жалкия и си мисли, че ме впечатлява като се прави на готин с твоа смотано колело. Оф къде отидоха нормалните момчета."

А малка кола не трабвя да се кара не само заради имиджа, а и заради сигурността:

Пежо 107, Ситроен С1, Тойота Айго - проблеми

Пежо 107, Ситроен С1 и Тойота Айго са популярни сред широката аудитория, най-вече млади шофьори, жени и членове на LGBT общността (Заедно с Фиат 500, тази тройка коли е най-харесвана от гей и лесбо общността, според проучванията.)

Те са семпли, повратливи и икономични. Въпреки това, всички те страдат от някои сериозни и не толкова сериозни, но все пак дразнещи проблеми.

Да започнем с това, че според много собственици, пластмасовите панели по вратите получават вдлъбнатинки. Интериорните пластмаси са точно толкова евтини, колкото може да се очаква.

Багажникът е критикуван както от собственици, така и от автожурналисти, че пропуска вода в дъждовни дни. В допълнение, механизмите на вратите и багажника лесно се чупят

Проблемите със сигурността са доста по-сериозни. Според различни източници, резервоарите могат лесно да пострадат в случай на удар отзад и това да доведе до пожар. Въпреки това собствениците не трябва да се притесняват, това се случва рядко и тройката далеч не е преродената версия на щатското Форд Пинто.

Тройката поддава на преобръщане в завой заради пословични проблеми със стабилността. Според изследване, 75% от техните собственици са имали проблеми със стабилността и/или временна загуба на контрол в завой.

Присъдата: Ако искате готина, малка кола за града мислете внимателно преди да изберете какво да купите. Ако искате Пежо, игнорирате 107 и се насочете към 207 или 206+, ако сте Ситроенист - вземете С2 или С3, а феновете на Тойота могат да обмислят малко по-големия Ярис. :grin:

Destroyer89
11-23-2010, 11:53
:D Денят който бих направил нещо, което не ми е присъщо и не ми харесва, само и само да впечатля момиче, ще бъде и деня в който ще се кастрирам !

Jus7er
11-24-2010, 19:49
Утре е националния ден на целувката :* ! Ако не зарадваш с тази новина никого, няма да ти върви в тия работи 7 години Теста е проверен докрай от личен опит! След 4 дни някой ще ти се докаже в любов, някой който наистина те обича! Ако ти скъсаш веригите винаги ще бъдеш неудачник!Изпрати това съобщение на 18 човека и утре до 12 часа ще ти се случи нещо страхотно!!!

clueless9
11-25-2010, 17:24
:D Денят който бих направил нещо, което не ми е присъщо и не ми харесва, само и само да впечатля момиче, ще бъде и деня в който ще се кастрирам !

Браво. :)
И между другото, в първия пост не всичко е вярно.

vasko9933
11-27-2010, 15:23
Господин енциклопедия, още колко поста трябва да изсе*ереш в темата за да останеш доволен? Осъзнаваш ли че си единствения плужек, който бълва глупости във всички възможни теми? Нито един път не те видях да кажеш нещо полезно, от къде ти идва самочувствието не знам. Замисли се ако обичаш, че не хората бъркат а ти имаш страхотно изкривени разбирания в малкия ти измислен свят.

Чудя се Мария, Андреа и другите певачки за чий трибуквеник ги споменаваш? Изобщо къде е връзката им с темата? А ако това са някакви идеали за жени или там не знам как си ги водиш в измисления ти свят, просто си ги запази за себе си. И ако се познавам с тях, какво правим? Ако си пия кафето с Мария, а с Андреа ходя на фитнес какво става с доводите ти? Ако Камелия ми е лична приятелка, а Преслава е братовчедка на позната, какво правиш? Увисваш, правилно.

Най-учтиво ще те помоля да не осираш повече темата ми. Има безброй други където да си пускаш творенията и да се заяждаш с мен, Данчо, Митко, куро и който искаш още.

И още нещо - както аз не правя изказвания за твоя личен живот, така и ти се въздържай от подобни за моя. Проблема ти е доста сериозен, но няма да влизам в подробности.
Нямам претенции да съм енциклопедия, просто съм много по-запознат от теб и от масата умници подвизаващи се във форума... Плужек точно на мен не можеш да кажеш / ако тръгна да се обосновавам за това ще се объркаш прекалено много :D /. Самочувствието ми си има причини... като нито една от тях не е 200-те ми мнения :razz:
Ако баба ти се казва Мария и си пиеш кафето с нея, а си виждал веднъж Андреа във фитнеса супер... радвам се за теб. Тея братовчедки на познати на един дето го бях виждал на морето са малко недостоверни чаткаш ли ... Камелия не я знам коя е, но предполагам, че и тя е от тяхната компания :) Споменах ги защото са красиви / може и изкуствено НО КРАСИВИ! / и щом си такъв голям сваляч да се опиташ да ги накараш да те харесат със смотания си метод, за да видиш колко е фушлив...

Явно приемаш нещата прекалено лично... Просто ми е смешно неразбиращи хора да дават съвети... Най-учтиво ще те помоля да си гледаш работата... виждаш че не можеш да ме обориш с жалките си твърдения и насираш гащетата... сега ще помолиш някой мод да ме изтрие от малоумната ти тема...

Ако искаш прави изказвания и за ивицата газа, можеш ли да се досетиш през къде ми е ?!? Да си чувал някога за свобода на словото??? Казах единствено, че на много хора им липсва секс и това се отразява в изкривяване на начина на възприемане на околния свят... като се причисляваш сам към тази група или някои други от споменатите от мен групи хора, това си е твой проблем...

Мойте проблеми са доста далеч от това за което си мислиш... но не съм галфон, който плаче колко е преживял и колко му е било трудно...

Митком89 ;-) \:D/

bootyboy
11-28-2010, 21:56
аз предпочитам да бъда себе си вместо да я залъгвам какъвто не съм

chepa681
12-01-2010, 17:04
Аз харесвам 1 момиче от училище. Всяко междучастие стои в коридора и си говори с приятели.. как да се запозная с нея? Не мога да отида сам самичак и да се запозная с нея. Затова ще питам някой мой човек, който я познава, да ме запознае с нея. 10 клас съм. Вие какво бихте направили?

shieldpro
12-01-2010, 18:57
Пич всичко което си го написал си е доста вярно НО вие които четете не мислете че като направите всичко което е написано по горе ще ви върже искам само да спомена че неможете да сваляте някоя много красива девойка ако и вие не сте красиви , за всеки човек си има влак , ако не сте от наи симпатичните , то би трябвало да си търсите не толкова симпатична приятелка това е АААА може и да сте грозни но трябва да са ви претапкани джобовете с Стефан Стамболовки 8)

прав си братле няма спор също доста важно !!!

shieldpro
12-01-2010, 19:01
Темата е копка от друг сайт.Поради тази причина сте ми смешни,но се пак хубаво е да давате идеййй 8)

значи 1-во си много отворен ( а си голям марляч) 2-ро си 96 набор защото само само тапаците играят още MUonline 3-то по добре махни това по доло в описанието ти защото докладвах за злоупотреба няма право да слагаш подбни линкове ....

burpp
12-04-2010, 08:46
Темата е доста полезна за тези който не знаят що за поведение е присъщо на среща с някого от противоположния пол. Също така има и неща, който са непознати и на тези, който са на ясно с темата. Общо взето е доста добре описано. Браво :)

f0rest
12-05-2010, 20:24
Пиша към най-най-първия пост във темата. Забелязах че като цяло си писал за основите на pick-up-а. Ако е така знаеш за какво говоря, ако не, евала - информацията е доста точна и би помогнала на доста момчета. Не ми се четяха всичките 62 страници, ама забелязах че след първия пост са основно мнения на момчета, искащи съвети и все пак ако си писал нещо от сорта на това което ще пиша след малко, не съм искал да повтарям.

Към външния вид бих добавил косата - важен аксесоар които е постоянно с нас и може да промени визията ни основи. Изключително важна тук е формата на лицето, както и вида на косата ви. Може няакоя прическа да изглежда страхотно на Брад Пит, ама главата ви като не е като неговата, на вас ще ви стои смешно. Да поясня само не говоря да имате с1щите черти като него или да сте my копие, а за най-крайните очертания на главата. Друга грешка е така наречените \"фешън прически\" , дето само ф българия ги има и си няам на идея от къде бяха влезли миналата година секи фтори със дълга коса отзаде пък отпред или дигната или с бретона ф очите - боже опази :X То си е до личен фкъс ама... Отклоних се малко. Та ако се поразровите из нета или отидете при доб1р стилист ще разберете каква ви е формата на главата и какви прически биха ви отивали.

За езика на тялото. Освен начина на вървене и говор искам да добавя и жестовете. Има нещо наречено затворен език на тялото т.е. кръстосани ръце и крака например (това е навик от древните хора още като се почувстваме в опасност кръстосваме ръце пред гърдите за да предпазим сърцето и врата си - най-ъязвимите ни части). Когато езика на тялото е затворен тръдно ще дойде някое момиче и ще ви заговори в дискотеката да речем. При отворен език на тялото би трябвало да сте отпъснати, при разговор да правите жестове с отворени ръце, да стоите изправени и др. Също навик на доста хора е като са с кутийка кола да речем в ръката да си я държат пред гърдите, което подсъзнателно се усеща като затворен език на тялото един вид като щит пре гърдите ви. По-добре я дръжте отпъснато до крака си например. Важно е да сте и с позитивно изражение. По филмите мистериозния пич винаги обира мацките, ама като сте ф дискотеката, седнали на сепарето и гледате мистериозно няма да дойде някой яко момиче да говори с вас ами ще ви гледат като съхар. Позитивното изражение може да ви спечели много повече симпатии, не само при момичетата, а във всякакви социални контакти като цяло.

При разговор е важно винаги енергията ви да е леко по-висока от тази на събеседника. Но НЕ прекалявайте. На никoй няма да му хареса като му е тъпо и вкиснато да подскача некъф весел около него и да си тананика весели песнички. Целта е плавно да повдигнете енергията на др-я на своето ниво.

Предразполагането към близък контакт се нарича ескалация и представлява частта от разговора, през която печелите доверието на момичето. Няма нищо особено в тази част, никакви специални теми или каквото и да било, просто трябва да поддържате разговора и да споделяте, за да ви споделя и тя и да се почувства спокойна. Някои предпочитат индиректния подход - да се правят на приятели и с времето да навлязат в др теми, аз лично не съм фен на такива игрички - като харесваш едно момиче се дръж така, сякаш го харесваш. Да не ставаме като тях и да изпращаме разни гадни смесени сигнали :Д

Слагането на ръката на рамото/коляното и т.н. се нарича кино (допир). Това е начин да разберете дали сте навлезли в комфортната зона и дали момичето е отпъснато и готово да приеме каквото можете да и поднесете. Ако реакцията е негативна не се панирайте - продължете разговора и опитайте пак, но по-късно, за да не изглеждате натрапчиви. Ако пък отговора е положителен не прибързвайте - това че можете да я докосвате безобидно не е знач че можете да правите нещата, които ви се въртят в главата от момента в които сте излезли.

Още нещо важно за момичетата. Те са НЕСПОСОБНИ да харесват момче. Това е научно доказано колкото и да го отричат. Момичето харесва чувствата които пробужда в нея дадено момче, не самия него. Тоест ако тя каже \"Харесвам Иван\" всъщност има в предвид \"Харесвам начина по които Иван ме кара да се чувствам\". Тоест колкото и да претендират че въшния вид е на първо място за тях, той не може да бъде. Стига момчето да не е неподдържано, защото това по себе си също пробужда чувства, но неприятни. Т.е. като цяло целта ви при комъникация с момиче е да я накарате да се чувства колкто се може по-добре, по този начин като си помисли за вас тези чувства ще излязат в подъзнанието ви и тя ще си мисли за вас със кеф ;д.

Също така голяма грешка е да се подтискате заради външния си вид. И аз не съм първи красавец ама немоа се оплача. Симпатиите на хората един към др са проста генетика - харесват се хора с противоположни гени. Затова народа е казал противоположностите се привличат. Затова и като си помислите само за секс с някои от семейството ви ви се повръща. Така че стига да сте добре поддържани, не го мислете мн от там нататък.

Сложил си и няколко фразички които наистина неса лоши, но аз лично не съм фен на зайчените фрази, опитвайте се да си измисляте ОРИГИНАЛНИ неща сами. Колкото по-бързо спрете да копирате другите, токова по-бързо ще се подобри успеха ви.

Бъдете инициативни. Това е част от мъжкото във вас и момичетата го искат. Колкото и да се радват на \\\"сладките\\\" момчета, те си остават само с радването. И аз имам сладки момичета в класа ама за др освен сестрички не ги искам :Д. Следете за значи на симпатия - нервничи около вас, хили се тъпо и на най-малкия малоъмен лаф, задържате очен контакт за дълго време и др подобни (с времето се усещат по-добре отколкото могат да се опишат) и ако ги видите, действайте.

И като за финал едно цитатче, което мн харесвам: \"Никога не правете нещо, което някой друг би направил!\"

Който го е прочел до края евала :Д

Ако автора реши че си стрyва, да го добави тва към първия пост иии srry за правописните грешки пиша го с преводач от кирилица на латиница и нз кфо е напраил копвам напрао че ми се спи :Д

SteadyBG
12-07-2010, 17:00
valdesbg написа:
Репликата "айде на кафе" е повече от изтъркана. Почти всеки предлага с тази реплика, дали защото го мързи да измисли нещо по оригинално или просто защото не може. Затова директната покана не е удачна. Тя те слага веднага в графата на бройкаджиите. По уместно ще е да кажеш нещо от сорта: "Знам едно кафе където правят страхотен шейк/чай/мокачино/кафе/топъл шоколад/сладолед хайде да идем там да го опиташ и да си полафим." Или "Днес ще има изложба на картини/камъни/бижута/реликви, нека идем да ги разгледаме." Идеята е да не посочваш директно целта на излизането ви. От там нататък всичко е в твоите ръце.

Амм доста неловко става когато: .. ТИ и казваш (пример за име габи): Габи хайде да отидем на Роял ( кафе или нещо такова) и кажеш че там правят хубав фрапе или нещо такова и тя каже: амм .. не пия фрапе ... тогава става .. малко гадно

f0rest
12-08-2010, 11:54
:)) Много благодаря за съветите , обаче при мен проблема не е в нито едно от тези неща :( Моят проблем е ,че зъбите ми са чат пат жълти и ме е срам да отида при някое момиче и да я заприказвам , пък камоли да се усмихна (така де мия ги всеки ден по 2-3 пъти) :( Пробвах какво ли не , избелващи пасти , дъвках нещо (забравих какво беше) , е не става :(( На заболекар ми казват ,че зъбите са ми наред ... Незнам ,ако някой има някакви идеи какво да правя , как да не убръщам толкова голямо внимание на това , да каже :(:(

:-)

http://www.whitestrips.bg <- Тва е мн добро решение. Един приятел си ги беше зел и със сигурност действат. Цената обаче не е мн ниска вече си зависи от тебе колко си решен. Иначе като цяло няма кфо да се психираш чак толкова усмихваш се със затворена уста и готово. При говорене не се забелязва тъй че не ти е проблем. Др вариант е избелване при зъболекър там не съм мн наясно по-добре отиди и попитай при своя ;]]

burpp
12-15-2010, 16:33
Съветите са наиситна полезни.

От скоро започнах да си харесвам момиче от класа. Много свестно момиче и не се води от така наречените- кифли Веднъж излезнахме и й казах, че я харесвам. Единственото, което отговори беше "Това го забелязах". Но тя все повече ми подхвърля сигнали и закачки.

Моля ви да ме посъветвате, как да й покажа, че не съм като другите, че не съм само за бройката. :)

Jesie
12-18-2010, 18:56
Момчета ,вие май нищо не знаете ,така че реших да направя добро и да ви помогна.Като първо момичетата са много различни!При всяка една трябва особен подход ,но понякога може да сложим определена част от тях под един знаменател.Така наречените "кифли" са много лесни ,но най-важното е ,че при тях обикновенно не си ТИ ,а някой друг.Другите момичета ,които са по естествени искат нещо истинско ,а не някаква маска.Да кажеш на едно момиче направо е добър начин да й разкриеш чувствата си ,но трябва да го направиш по свой уникален начин.По-добре е да не взимаш готови реплики ,а сам да ги измисляш.
И последен съвет-истинските момичета не се интересуват от пари или място в обществото ,те искат момчето.Това което е вътре в него ,това заради което са го харесали ,а не маската ,която носи.
Надявам се да съм била полезна, а не да предавам сестрите си напразно.Шегувам се ,разбира се.

burpp
12-18-2010, 19:48
Звучи добре, но мисля, че това е ясно на повечето. Вср пак е полезна информация. Тенкс :)

PsychoWoW
12-18-2010, 22:09
aбе я дайте теми за разговори с момиче че ми са падна някаква рибка да се опитам да сваля много е красива, умна но затворена в себе си и не говори много за 3 часа изчерпах всичките си идеи в 1 тъп чат и ся ако излезна с нея няма да сам се подготвил .. това да я базикам и да пускам "лафове" лесна работа тя лесно се разсмива ама кажете теми за разговор... за тези 3 часа изхабих идеите си които ги планирах да стигнат за 3-4 дена :D

burpp
12-19-2010, 08:35
aбе я дайте теми за разговори с момиче че ми са падна някаква рибка да се опитам да сваля много е красива, умна но затворена в себе си и не говори много за 3 часа изчерпах всичките си идеи в 1 тъп чат и ся ако излезна с нея няма да сам се подготвил .. това да я базикам и да пускам "лафове" лесна работа тя лесно се разсмива ама кажете теми за разговор... за тези 3 часа изхабих идеите си които ги планирах да стигнат за 3-4 дена :D

Много си изчерпателен 8-)

PsychoWoW
12-19-2010, 21:44

Много си изчерпателен 8-)
ти пък :D просто тя е супер симпатична мн хубава но НЕ говори :( прекалено затворена в себе си е таа ари кажи няква тема за разговор щом си толкова добър/а даже се чудех що е тъи проверих и зодията и кво да вида всичко съвпада 1 към 1 ..

SEXTRAVAGANTE
12-26-2010, 22:07
казваш : "ша та клатя като гладен циганин зряла джанка" и мадамата е твоя 100%

Dreamy
12-28-2010, 10:15
Здравейте!!!
Имам един въпрос-една моя приятелка е влюбена в едно момче от 2 години и постоянно ми говори за него ! Казва колко много го харесва ,а я е срам да го заговори итнт. Дразни се ,когато тои си хване някоя приятелка . Кажете как да постапя -жал ми е като я гледам как страда -дали да напражя нещто или да не се занимажам !!
може би тожа не е точно за тук на жи моля за мнения !!
Ще сам ви много благодарна!!! :)

burpp
12-28-2010, 10:20
Здравейте!!!
Имам един въпрос-една моя приятелка е влюбена в едно момче от 2 години и постоянно ми говори за него ! Казва колко много го харесва ,а я е срам да го заговори итнт. Дразни се ,когато тои си хване някоя приятелка . Кажете как да постапя -жал ми е като я гледам как страда -дали да напражя нещто или да не се занимажам !!
може би тожа не е точно за тук на жи моля за мнения !!
Ще сам ви много благодарна!!! :)

Подтикни я да го заговори, ако не го направи ще си гризе ноктите от яд докато остарее. Друг варянт няма :wink:

Dreamy
12-28-2010, 12:09
Ще я подтикна но тя е доста вироглава и по инат бие всички магарета !!! :):) дано се получи

burpp
12-28-2010, 12:13
Късмет, и й кажи, че ако го заговори има възможност да се получи с него, ако не .... както вече казах ще си гризе ноктите от яд докато остаре

kokosety
12-28-2010, 13:32
Еми в 1-ят пост на valdesbg има пулни глупости (моя гледна точка :) )
1.Ще ми е адски тъпо, ако прескача от тема във тема и ако ме гушне, за да ми разказва за звездите.
2. Комбинациите от цветове , който изброй на мен не биха ми харесали.
3. Според мен да си поправя гласа е много тъпо.Първо, защото ако го усетя ще ми стане много смешно и второ- трява да бъде себе си !
Ако разбера, че едно момче се преструва ( дали ще е с гласа си или нещо друго) повече няма да го потърся.
П.п Това е моето скромно мнение, не задължавам никого да е съгласен ! :) :)

Adynamia
12-29-2010, 08:47
Еми в 1-ят пост на valdesbg има пулни глупости (моя гледна точка :) )
1.Ще ми е адски тъпо, ако прескача от тема във тема и ако ме гушне, за да ми разказва за звездите.
2. Комбинациите от цветове , който изброй на мен не биха ми харесали.
3. Според мен да си поправя гласа е много тъпо.Първо, защото ако го усетя ще ми стане много смешно и второ- трява да бъде себе си !
Ако разбера, че едно момче се преструва ( дали ще е с гласа си или нещо друго) повече няма да го потърся.
П.п Това е моето скромно мнение, не задължавам никого да е съгласен ! :) :)

С двете ръце съм за това мнение. Не прочетох първия пост, защото е наистина дълъг. Цветовете на мен лично ми харесаха, макар че тая комбинация с оранжевото не ми допадна. Обаче това със звездите е наистина, ама НАИСТИНА прекалено. Все пак, това не би трябвало да е филм от 80-те, нали ? Ако съм на среща и момчето взема да си "поправя гласа", най-много да се издразня и да кажа:
-Първата тоналност, повече ми харесваше, но и 5 ставаше!
:lol:

TechnoAddicted
01-02-2011, 06:02
U retards !

Вие луди ли сте 5 часа за среща ве ?!

Апф -.- 5 часа ще стоя само ако ме пуснат да мина по математика :D
Стила на обличане зависи от много неща ... ^^ , аз попринцип не съобразявам какво 1 момиче харесва ... обличам се както ми е кеф лол ...
Искам 10 минути от живота си обратно ..

readyornot
01-02-2011, 10:59
Темата е хубава и евала на хора като valdesbg които все пак да се решат да напишат нещо което наистина е от помощ, НО не и ако се следва всичко точно както си го написал ти valdesbg. Извинявам се не искам да обидя темата ти напротив подкрепям я и въпреки това съм съгласен и с още няколко мнения като на пример, че всяко момиче има свой различен вкус и различни предпочитания към мъжете и че е най - добре да си себе си без значение дали ще си с зелен панталон примерно и цикламена тениска важно е както жените имат различни предпочитания така и мъжете всеки един човек е уникален според мен поне сам по себе си и той трябва да изразява себе си а не да се прави на това което не е и ОК ако на първата среща да кажем или на всяка уговорена само с едно момиче среща ти се явяваш в костюм, изтупан и т.н какво ще стане ако това момиче те види в твоята компания някъде случайно? Какво би си помислила? - че просто пред нея се стараеш и мн държиш да се харесаш, но защо ? като ако тя те е харесала няма да и прави впечатление това... шегите относно това, че прилича на Бъгс Бъни заради предните и два зъба също не са желателни ... както и скачането от тема на тема... Вярно не е никак приятно и няма да се хареса на момиче да се държиш като хванат от гората или пък само да мълчиш защото се притесняваш да не се изложиш защото ти е ниско самочувствието. Един съвет попитайте някои ваш добър приятел за най-лошите и най-добрите черти във вашия характер и с помощта на добрите страни повдигнете малко самочувствието си пък и ги използвайте но не натрапчиво в такива моменти когато сте с момичето което искате да стане ваше....

JDeel
01-02-2011, 11:43
Много ми е интересно какво трябва да означава "да бъдеш себе си". Това е може би най-честия съвет който се дава, а досега не съм виждал ясна дефиниция какво означава.

В компания на приятели момчетата се държат идиотски, пият, простеят, издават странни звуци и миризми, чудят се какво чуждо да разрушат или да се сбият някъде. Отгоре на всичко задължително се заглеждат по някоя готина мацка на улицата.
В компания на приятелки момичетата пищят, крещят (от радост), обсъждат недостатъците на по-хубавите от тях, после недостатъците и на по-грозните, търсят приликите и разликите на момчетата с Принца, от време на време пазаруват.

Иначе казано, в компанията на себеподобни всички правят точно това, което не се харесва на другия пол. Момчетата правят, момичетата говорят. Момчетата искат момичетата да правят, а момичетата искат момчетата да говорят.

Та кое е да си "себе си" тогава?

readyornot
01-02-2011, 12:59
JDeel това е ясно, че момичетата в компания от момичета ще се държат така и ще говорят, както и за момчетата, това защото може би се чувстват в свои води, но тук говорим за среща когато са на саме момчето и момичето когато се опознават и да бъдеш себе си поне за мен това означава да не подръжаваш на някого, защото си мислиш, че той е по - вървежен, защото е възможно това момиче да не хареса това а да търси именно това което си скрил - това което си ти! Точно това е интересно на едно момиче (и не само на момичетата) да откриват нови хора, нови характери, докато не намери правилния за нея. Ако всички започнем да подръжаваме и да се държим като един човек ние всички ще станем еднакви и тогава ще има ли смисъл от цялото "запознанство" като вече се познаваме? Опитвам се да кажа, че не е нужно да се правиш на прекалено изискан примерно или да излезеш с правоговорния речник нужно е само да не се правиш на някой простак, вандал и да я накараш да се чувства така все едно е излязла да разходи прасе... иначе че трябва да се постарае все пак един мъж трябва ... да покаже хигиена и все пак да каже нещо смислено ...

hpanayotov
01-02-2011, 19:41
Преди 4-5 месеца момичетата ми бяха проблемни.Но след като започнах да излизам по-често правех се на недостъпен и момичетата взеха да ме занимават и за 3 месеца съм сменил 4 приятелки.Просто бъди себе си,момичетата го забелязват и е добре да имаш пари в джоба onbux com/?r=Hpanayotov от тук може да си ги набавиж ;]

keti1000
01-03-2011, 17:34
щте напишеш ли и как да се харесаме на момче :)

hpanayotov
01-03-2011, 19:33
Нямам представа как да се харесам на някое момче.Обърни се към други момичета или някой хомосексуалист за повече инфо ;]

Danny9
01-04-2011, 14:29
Аз и аз да питам едно нещо. :D На 15 съм и от известно време си пиша, говоря, излизам с едно момиче на 19. И двамата се харесваме, защото имаме много общо черти и интереси и си подхождаме много по характер, но тя казва, че я притеснява възрастта ни. Можете ли да ми дадете някакъв съвет? И без отговори от рода на "забрави, много е голяма", защото тя е момичето за което съм си мечтал винаги. Има всички качества, които харесвам у едно момиче. :)

Brooklyn
01-04-2011, 22:30
валдес ли си балдес ли си с тия наръчници и идеи и житеиски навици спрямо жените съм сигурен че си още девствен

няма такива простотии честно

нищо заучено не става добре ,красотата е в първичните неподправени неща

1996viki
01-06-2011, 13:19
Първо искам да кажа, че темата е интересна и има неща, които биха помогнали на момчетата, които имат проблеми.

Второ, на 15 съм, ама всички тия глупости от сорта на "важен е тембърът на гласа" са просто смешни. Ако едно момиче наистина харесва момчето, няма да гледа как е облечено, от къде е, колко пари има, как изглежда в лице, в тяло, в крака, ръце и не знам си още къде. Тя ще го харесва такъв какъвто си е. А ако момичето е такова - ами значи просто не е за теб.

Трето, ако харесваш едно момиче, отиди, говори си с нея, ако нещата тръгнат добре, покани я на среща, ама да се правиш на някъв клоун, да пускаш шеги, които дори ти не разбираш, не е добра идея.

Сега бихте казали "тая пък на 15, тръгнала да дава съвети". Айде отидете на среща с едно момиче, кажете й че ушите й приличат на тея на Бъкс Бъни, и вижте дали ше има добър резултат. :wink:

krispyyy
01-06-2011, 16:03
а, аз ще ви осветлявам :lol: аз нищо не разбирам от тия момичета, тва не са хора 8-)
Напротив хора сме и за сведение на някои момчета, момичетата не обичат да бъдат скупани, спъвани и тем подобни! Според мен едно момче за да се хареса на едно момиче трябва да бъде мил и да казва поне едно "здравей", защото многоо рядко момчетата го правят. Момичетата искат внимание, но не такова някой да те бутне нарочно, за да паднеш и всички да се смеят, ами да се отнасяте с нея като.. знам ли, катоо нещо много красиво и ценно. Надявам се да сте ме разбрали какво искам да кажа! :) :)

raror
01-08-2011, 17:39
Първо да спомена, че съм на 11 (т.е. не съм teen.). Има едно момиче в съседния клас и затова не се виждаме много. (най-голямото влечение ми е...) Знае че си я харесвам. Един вид като научи започна да ме "мрази" (е не точно мрази, знаете какво е). На Ивановден й пратих бонбонче (т.е. братовчедка й от моят клас й я даде)-НИЩО! Моля, ПОМОЩ! :(

JDeel
01-08-2011, 20:28
Второ, на 15 съм, ама всички тия глупости от сорта на "важен е тембърът на гласа" са просто смешни. Ако едно момиче наистина харесва момчето, няма да гледа как е облечено, от къде е, колко пари има, как изглежда в лице, в тяло, в крака, ръце и не знам си още къде. Тя ще го харесва такъв какъвто си е. А ако момичето е такова - ами значи просто не е за теб.

Говориш за свършен факт. Ако едно момиче харесва едно момче, то значи вече е гледало всички тези неща и по нейните критерии му е лепнала етикета "Става!" или "Не става!"

Напротив хора сме и за сведение на някои момчета, момичетата не обичат да бъдат скупани, спъвани и тем подобни!

Абсолютно съм съгласен. Типично е за малките момчета да свалят момичетата по този директен начин. После нещата малко се променят - стават индиректни, но също толкова нескопосани свалячи :D

golf_5_r32
01-13-2011, 16:40
Въпроса е да си си ти а не някой друг, не като онези напудрени педровци :) където не го знаеш какъв пол е. А вече ако тя има някой горе ще прецени дали е за тебе или ти си за нея. :P

stefan1
01-13-2011, 17:55
Това, което е написал Валдес (автора) е доста относително - всяко момиче си има различни виждания какъв е "принцът на мечтите и" :)

smile4eto
01-14-2011, 20:34
Аз съм момиче и много ясно,че познавам много момичета.Всяка от тях има свое виждане за перфектният мъж или „мъжът на мечтите и“!Но всяка от тях иска внимание.Иска момчето/мъжът да е нежен към нея и т.н. :-P Моят съвет е като харесвате момиче отивате при нея и и го казвате.Е,вие си знаете по какъв начин,защото малко ще е натрапчиво ако просто отидете и го кажете...ама по никакъв начин не увъртайте!!! :) Ии то това е!И вече друг е въпроса за момичето-дали е подходяща или не.Ама господата сами си решават. :D

Loooooser
01-15-2011, 22:32
Как да се харесаме на момиче?
Точната формула още не е измислена.. то просто си става 8)

fraxx
01-15-2011, 23:40
Как да се харесаме на момиче?
Точната формула още не е измислена.. то просто си става 8)
+1

ThePoliceMan
01-17-2011, 07:15
И остава една мн малка част от Нормални момичета за които няма значение материалното а също така и нее от голямо значение как изглежда ,външния вид и няма значение за тях дали ще е мускулест или не .Но такива момичета почти неостанаха всички са привлечени от това което блести:))
Е ся какво? Специален ли искаш да се чувствам :lol:

buba4ko
01-18-2011, 15:13
Ето рецептата как да се харесате на момиче:

1.изтупайте се, никой не харесва одърпани оръфани хора
2.бъдете самоуверен в себе си. Дори да се притеснявате вътрешно не гпо показвайте. Самоувереността се харесва много на жените.
3.бъдете забавен. Опитвайте се да разсмеете и веселите избранницата. Ако успеете ви е в кърпа вързана дори и да не сте най-големият красавец.

modjodjodjo
01-23-2011, 19:58
Напротив хора сме и за сведение на някои момчета, момичетата не обичат да бъдат скупани, спъвани и тем подобни! Според мен едно момче за да се хареса на едно момиче трябва да бъде мил и да казва поне едно "здравей", защото многоо рядко момчетата го правят. Момичетата искат внимание, но не такова някой да те бутне нарочно, за да паднеш и всички да се смеят, ами да се отнасяте с нея като.. знам ли, катоо нещо много красиво и ценно. Надявам се да сте ме разбрали какво искам да кажа! :) :)
Тука бих могъл да поспоря. За да накараш едно момиче да ти обърне внимание трябва първо да я изкараш че е коза, к..ва, пача и т.н.
Поне при повечето е така

TheNewReligion
01-24-2011, 23:28
Ебаси скучните шаблони. Ужас...

Jesie
01-25-2011, 12:05
Ето рецептата как да се харесате на момиче:

1.изтупайте се, никой не харесва одърпани оръфани хора
2.бъдете самоуверен в себе си. Дори да се притеснявате вътрешно не гпо показвайте. Самоувереността се харесва много на жените.
3.бъдете забавен. Опитвайте се да разсмеете и веселите избранницата. Ако успеете ви е в кърпа вързана дори и да не сте най-големият красавец.

1.Почти съгласна.Не е нужно едно момче да е в нови и скъпи дрешки, просто да бъде облечен в неговия собствен стил, а не да копира.
2.Почти съгласна.Самоуверенността не е задължителна, но когато е прекалена е дразнеща.Ако едно момче си мисли че света е негов и всичко което вижда е негова собственост, то тогава това момче е пълен пикльо(с извинение)."Не всичко което хвърчи се яде", нали знаете?Но пак казвам, когато е в допостими количества е много полезна.
3.Напълно не съгласна.Ако самото момче не е забавно, няма смисъл да се прави на клоун за да го харесат.Ако си е веселяк по душа-добре, но ако въобще не харесва тези неща няма никакъв смисъл да го прави.
Най-добрия съвет според мен е да бъдеш себе си и да не се страхуваш от отхвърляне.Не мисли какво ще стане ако се издъниш, в света има много момичета, не мисли за нищо, бъди себе си и се забавлявай.Не се преструвай на някой друг, в това няма никакъв смисъл.

n1k0l1nka
01-26-2011, 17:19
Или те харесва или не , какви са тези глупости

yoyomaster1
01-28-2011, 18:36
Забелязах че си написал че момичетата обръщат внимание на гласът...обаче моят глас е МУТИРАЛ !!! xD xD xD :D :D
Мислиш ли че това ще я отблъсне ???

Schekspir
01-28-2011, 22:40
Според мен въпроса е да се направи първата атака, по някой забавен начин. След това се дърпате на страна... Гласа не играе роля в любовта.
Важно е първото впечатление да е хубаво... Без да се хвалите с излишни глупости. :)

Vercus
01-31-2011, 15:18
Вчера поканих 1 момиче на кафе и неска я чакам на мястото където трябваше да се видим..... по принцип трябваше да се видим в 3 но в 3:10 тя ми написа да вляза в кафенето да не я чакам отвън и след 5 мин ми написа че има други планове......... и че няма да се видим днес
дали я е било срам или просто си е направила ташак с мене

JoStrelata
02-03-2011, 20:18
С АК-47 както се казва :"Калашников решава 600 проблема в минута". :) :)

bebzgirl
02-04-2011, 22:33
Хора чуствам се ужасно ... Имам малка гърбица на носа и всеки път като се срещна примерно с някоя приятелка и момче мен ме е срам заради тъпата гърбица ... Вече ми е писнало ... Чуствам се като индивид вече ...
Моля ви ако някои има предложение как да спре тоя ''терор'' да каже ...
(момиче съм)

DREAM95
02-05-2011, 08:31
Хора чуствам се ужасно ... Имам малка гърбица на носа и всеки път като се срещна примерно с някоя приятелка и момче мен ме е срам заради тъпата гърбица ... Вече ми е писнало ... Чуствам се като индивид вече ...
Моля ви ако някои има предложение как да спре тоя ''терор'' да каже ...
(момиче съм)
Пластична операция...

DREAM95
02-05-2011, 08:33
Според мен въпроса е да се направи първата атака, по някой забавен начин. След това се дърпате на страна... Гласа не играе роля в любовта.
Важно е първото впечатление да е хубаво... Без да се хвалите с излишни глупости. :)
Ами добре момче на 19 но има дефект,гласът му е още детски не е мутирал... Какво правиме?Ще го вземеш ли ама всичко от другите неща му е на 6? :lol: Та той е на 19 с детски глас!Ей тва ми е чудно?

HapkoMaH
02-06-2011, 09:26
здравеите при мен проблема е следният направил сам сичко което мога и даденото момиче каза че неиска сериозна вруска неиска да ми разбива сърцето обаче ми каза че може да е убарвам на сякаде и когато искам за мен това е малко странно моля за помощт
Поздрави :) :) :)

everythingisrelative
02-07-2011, 11:50
HIT AND RUN кво повече искаш :D

w0lf
02-07-2011, 13:38
приятели с предимства

quexxe
02-07-2011, 15:14
Браво на авторът. Вложил е и хитринки, вижда се. Отново браво.

Обаче, твърде вероятно е, тъй като материалът се чете и от дванадесет, тринадесет и четиринадесетгодишни, да преиграят тази т.нар. първа среща. По - добре мълчалив и отнесен, отколкото страхлив актьор, който се мъчи да се сети вицовете, прочетени на път за срещата. Да не говорим, че момичетата в пубертет НЕ обичат, защото и не разбират, момчетата на ниво - смятат ги за, цитирам: "забили", "бавни", "сдухани". Формулата за деца в такава възраст е, каквато е и днес, за съжаление - всякакъв вид вулгаризми, нападки, които демонстрират надмощие - физическо и умствено (което не мога да си обясня точно за пък умственото, но това е друг въпрос...) . Тежкарите са на мода, момчета. Както и "яките дрешки". Меркантилният лаком момински поглед дебне отвсякъде.

На среща, според мен, е твърде относително да се казва какво точно трябва да се прави. Два субекта и страница с вицове - трудна задача. Вицове мога да си разказвам и с приятели.

deathman94
02-10-2011, 10:24
[quote="Tempest"]предполага да ме веселят... обещали са ми... въпроса ми се състои в това как да направя така, че да сме само двамата, за да действам.. да я поканя - не става, едва ли ше се навие да излезе на разходка в парка с някакъв идиот.. Не Се Подценявай... говоря ти за "идиот"

antifashionshit
02-16-2011, 08:02
а според мен не трябва да подхождаме еднакво към абсолютно всяко момиче. хората са различни. банално - но факт. нещо, което би се харесало на едно момиче, би могло да отблъсне друго. трябва и малко преценяване на нещата и малко адаптация : )

uhateme99
02-21-2011, 20:05
Имам един проблем.. значи харесвам едно момиче от другия клас в училище, но проблема е, че не се познаваме... смисъл.. аз преди не я харесвах а само я смятах за готина, а откакто ми писа ф фейсбук и някак си сякаш ме привлече незнам как но... ии проблема е, че от време на време тя ми маха и праи разни жестове, ноо не се познаваме напълно а аз я харесвам.. какво да направя?

moneycomeme
02-28-2011, 10:24
Истината е,че харесването и вкусът са строго индивидуални и е най-лесно да харесаш някого.Друго е, в случая, да задържиш мацката и да даваш от себе си това,от което индивидуалното момиче се нуждае ;]

moneycomeme
02-28-2011, 12:58
Истината е,че харесването и вкусът са строго индивидуални и е най-лесно да харесаш някого.Друго е, в случая, да задържиш мацката и да даваш от себе си това,от което индивидуалното момиче се нуждае ;]

DesireToFire
02-28-2011, 13:34
Имам един проблем.. значи харесвам едно момиче от другия клас в училище, но проблема е, че не се познаваме... смисъл.. аз преди не я харесвах а само я смятах за готина, а откакто ми писа ф фейсбук и някак си сякаш ме привлече незнам как но... ии проблема е, че от време на време тя ми маха и праи разни жестове, ноо не се познаваме напълно а аз я харесвам.. какво да направя? Е щом ти е писала, знчи не е безразлична. И щом си пишете, защо не отидеш при нея и не я заговориш о.О

uhateme99
02-28-2011, 16:13
Имам един проблем.. значи харесвам едно момиче от другия клас в училище, но проблема е, че не се познаваме... смисъл.. аз преди не я харесвах а само я смятах за готина, а откакто ми писа ф фейсбук и някак си сякаш ме привлече незнам как но... ии проблема е, че от време на време тя ми маха и праи разни жестове, ноо не се познаваме напълно а аз я харесвам.. какво да направя? Е щом ти е писала, знчи не е безразлична. И щом си пишете, защо не отидеш при нея и не я заговориш о.О

Проблема е, че не съм единствения който я харесва, тя е почти най харесваното момиче и най малко с мен може да се хване, а и да ми пише не значи, че не съм и безразличен.. ;]

kokosety
03-20-2011, 11:42
валдес ли си балдес ли си с тия наръчници и идеи и житеиски навици спрямо жените съм сигурен че си още девствен

няма такива простотии честно

нищо заучено не става добре ,красотата е в първичните неподправени неща
За последният ред съм адски съгласна много ми хареса как го каза....

stelkastel
03-20-2011, 17:20
Абе, хора, извинявам се офтопика, но ЗАЩО НЯМА ТЕМА ''КАК ДА СЕ ХАРЕСАМ НА ЕДНО МОМЧЕ?'' ?!!?!!?!

kokosety
03-20-2011, 18:53
Абе, хора, извинявам се офтопика, но ЗАЩО НЯМА ТЕМА ''КАК ДА СЕ ХАРЕСАМ НА ЕДНО МОМЧЕ?'' ?!!?!!?!
а така ма едва ли някое момиче ще направи такава тема или някое момче да в направи според мен за момчетата темата трябва да е направена от момиче а за момиетата от момче така че моля направете напишете какво хар и т.н. в нас

YouNeedLobotomy
03-21-2011, 23:21
Използвайте клитора!
Няма нужда да благодарите. Всеки заслужава да се докосне до мъдростта ми.

stelkastel
03-22-2011, 11:41
^^ Охх, де така да ставаше!Вярвам, че жените все голи щяха да се разкарват! :D

airdunk
03-27-2011, 13:34
аз съм по зле, харесвам едно момиче от съседния клас ама не я познавам :( тя се движи в компания където не познавам никого и ще бъде странно да се натреса. А аз не си падам задръстеняк. Спортна натура съм. Изключително ми е тъпо всеки ден да ходя на даскало по тоя начин (намеквам, че искам да не ходя на даскало) :D . Не очаквам някои да ми помогне ама трябваше да си кажа :D

uhateme99
03-29-2011, 20:58
аз съм по зле, харесвам едно момиче от съседния клас ама не я познавам :( тя се движи в компания където не познавам никого и ще бъде странно да се натреса. А аз не си падам задръстеняк. Спортна натура съм. Изключително ми е тъпо всеки ден да ходя на даскало по тоя начин (намеквам, че искам да не ходя на даскало) :D . Не очаквам някои да ми помогне ама трябваше да си кажа :D

По зле? Това вече си е лесно...Просто направи първа стъпка, покажи, че я харесваш или просто се запознай с някое момче от нейния клас и поискай информация за нея и нещо за връзка ;]

aseniq
03-30-2011, 16:25
Аз искам да питам понеже съм МОМИЧЕ как мога да разбера дали едно МОМЧЕ ме харесва? Знам че ще кажете " като те закача, и те гледа влюбено" и тем подобни, но т'ва не се случва тоест моля ви помогнете как да го заговоря или да го накарам да ме заговори? :shock:

ponomen
03-31-2011, 10:26
Конфигурация :

кажете ми тази конфигурация опитимизирана ли е тоест за геймки става ли ? ? ?? ?

процесор амд атлон ам2 1.3 гхз двуядрен ама само едното ядро работи
дъно гигабайт ам3 чипсет 450
видео карта 7600 special edition 512 mb ddr
ram edna platka ЗАПОЕНА за дъното 250 мб и една платка не запоена 64 мб ддр 200мхз
кутия бугатти верон без кабели
захранване 2000волта дурасел/дурекс (не ги помня кви бяха ) директно до аеца
монитор црт 9 инча дебелина 2 метра широчина метър разделитена способност 250 480 пиксака

Lolomg
03-31-2011, 14:43
За игри от 2003 става :D

Lolomg
03-31-2011, 14:44
Аз искам да питам понеже съм МОМИЧЕ как мога да разбера дали едно МОМЧЕ ме харесва? Знам че ще кажете " като те закача, и те гледа влюбено" и тем подобни, но т'ва не се случва тоест моля ви помогнете как да го заговоря или да го накарам да ме заговори? :shock:

Може ти да те харесва но да си мисли че няма шанс можеш да почнеш ти да го закачаш като за начало

stefan123456789
04-04-2011, 09:52
На 13 съм!
Харесвам едно момиче, но не знам как то да ме хареса и как да разбера дали ме харесва ? :oops: :o :shock:

DesireToFire
04-04-2011, 13:55
Познавате ли се? Защото след няколко години ще осъзнаете,че може да не харесваш даден човек, дори и да ти харесва на външен вид, характер и това как се държи към теб. Дори да е перфектен/идеален може да не изпитваш абсолютно нищо и обратното. Така че за да се прецени, първо трябва да се опознаете.

omg6
04-06-2011, 23:33
Днес ще има изложба на реликви :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

spyro
04-11-2011, 16:19
яко е как стотина страници вече,казвате все едни и същи глупости,тя и темата си е малоумна де :Д ама все пак..всеки втори пост БЪДИ СЕБЕ СИ!

аре стегнете се малко :)

sherminator
04-11-2011, 17:21
абе пич...дай 1 съвет как да покажа на момичето,което искам,че я харесвам и искам да сме заедно,въпреки,че не се познаваме добре,а чат-пат си коментираме във фейсбук?

fesel
04-21-2011, 19:30
абе пич...дай 1 съвет как да покажа на момичето,което искам,че я харесвам и искам да сме заедно,въпреки,че не се познаваме добре,а чат-пат си коментираме във фейсбук?

Значи и аз така запознах се преди 1-2 дена с нея в час по физкултура и си писахме малко във фб но ме притеснява факта че нямам перфектно тяло и че е по-голяма от мен ... също така се виждаме само четвъртък в училище ... Даже не съм имал и приятелка до сега защото винаги съм се срамувал и съм бил "мухльо" както вика 1 френд че съм изпускал шансове .... Та как да превъзмогна тези работи и дали би нормално да я поканя някъде да излезем примерно нещо от сорта "офф утре ще ми е много скучен деня искаш ли да излезнем някаде да се поразходим" или нещо такова ??

fesel
04-21-2011, 19:31

Значи и аз така запознах се преди 1-2 дена с нея в час по физкултура и си писахме малко във фб но ме притеснява факта че нямам перфектно тяло и че е по-голяма от мен ... също така се виждаме само четвъртък в училище ... Даже не съм имал и приятелка до сега защото винаги съм се срамувал и съм бил "мухльо" както вика 1 френд че съм изпускал шансове .... Та как да превъзмогна тези работи и дали би нормално да я поканя някъде да излезем примерно нещо от сорта "офф утре ще ми е много скучен деня искаш ли да излезнем някаде да се поразходим" или нещо такова ??

simeon546
04-24-2011, 19:39
Хора кажете ми как да впечатля едно момиче,защото когато си чатиме или заприказваме казвам нещо тъпо и непотръгва...
Моля ви отговорете ми защото съм :smt055 ...

Ashenvale
04-24-2011, 23:03
Хора кажете ми как да впечатля едно момиче,защото когато си чатиме или заприказваме казвам нещо тъпо и непотръгва...
Моля ви отговорете ми защото съм :smt055 ...

Ти как мислиш? Защо си :smt055 ?
Просто се отпусни и бъди себе си и ако ти излезе късмета ще те хареса ... Ако не губиш. Успех

marzinata
04-25-2011, 23:33
Не насилвай нещата. Опитай се да я впечатлиш, но го прави постепенно, с малки дребни неща. Гарантирано върши работа. :)

AnzaRe
05-02-2011, 10:51
Отивате при момичето,целувате я и толкова,без връзка по-добре ! :)

NeverBack
05-10-2011, 19:14
Не ми хареса това малко с дрехите.Иначе другото ми се видя доста полезно.Благодаря. :)

Alekssandyr
05-10-2011, 20:00
Пишете Дон Жуан в гуглето и там има Дон Жуан Форуми, тва е сайт на такава тематика :-o

powafulla
05-11-2011, 19:55
Имам проблем , или така си мисля.... Ще ви разкажа цялата ми история с едно момиче.Такаа- преди месец-два за първи път писах на едно момиче което много харесвам от край време . Странно - тя ми отговори и започнахме да си пишем по скайпа . Минаха се 2-3 седмици и тя отиде на село за 2-3 дни. Вечерта една нейна приятелка ми каза да и звънна ( а беше 12 часа ) . Аз кво да правя - звъннах и. Тя дигнаа говорихме си час-два за най-различни неща и когато тръгвах да и казвам как се чувствам познайте кво стана ... майка ми влиза в стаята и ми казва да лягам , че съм бил първа смяна . Е като съм тръгнал няма спиране . Казах на момичето , че после ще и звънна и след малко и пратих СМС , в който и обяснявам колко много я харесвам. Така и така тя се върна питах я дали е прочела СМС-а ми и тя каза , че не е получавала никакъв СМС . Казах и всичко в едно "мини-съчинение" . Отговора и беше , че ме познава от много малко време и неможела да прецени . Бях отчаян,мислех си , че тва е поредното оправдание на момиче което няма интерес към мен. Но реших да не се отказвам . и така Последните 1-2 седмици с тва момиче си говорим всеки ден . Една нейна приятелка ми каза ,че повреме на час четяла по няколко пъти съобщенията които съм и пращал. Та това ми дава надежди и сега "войната продължава" :D Надявам се наистина да ме хареса , защото май май почвам да изпитвам нещо повече от "харесване" (не съм от хората,които мислят че всяко привличане е любов) , но наистина толкова много се привързах към тва момиче , че няма накъде |(

FataMorgana
05-12-2011, 17:02
Страхотна тема! А къде е 'Как да се харесаме на момче?' :-)

MirandaSilver
05-14-2011, 13:28
Az sum momiche...i kazvam che naistina avtora e napulno PRAV! :-)
И аз така си мисля, но имам и още 1 мнение: момчето трябва да бъде себе си. Ако направи всичко това и тръгнем заедно, а после се окаже, че той е напълно различен, тогава как ще се почувствам аз? Освен да го скъсам, друго остава ли ми? Момчета, за да направите истинско впечатление на момичето не говорете случайно избрани неща, още по-малко лъжи. Разкрийте своето "аз". Ако характерът и интересите ви съвпадат с тези на момичето, не е нужно да правите нищо друго, защото вече имате връзка. Ако ли не - по-добре потърсете любовта другаде. :)

horacio
05-14-2011, 20:58
Имам проблем , или така си мисля.... Ще ви разкажа цялата ми история с едно момиче.Такаа- преди месец-два за първи път писах на едно момиче което много харесвам от край време . Странно - тя ми отговори и започнахме да си пишем по скайпа . Минаха се 2-3 седмици и тя отиде на село за 2-3 дни. Вечерта една нейна приятелка ми каза да и звънна ( а беше 12 часа ) . Аз кво да правя - звъннах и. Тя дигнаа говорихме си час-два за най-различни неща и когато тръгвах да и казвам как се чувствам познайте кво стана ... майка ми влиза в стаята и ми казва да лягам , че съм бил първа смяна . Е като съм тръгнал няма спиране . Казах на момичето , че после ще и звънна и след малко и пратих СМС , в който и обяснявам колко много я харесвам. Така и така тя се върна питах я дали е прочела СМС-а ми и тя каза , че не е получавала никакъв СМС . Казах и всичко в едно "мини-съчинение" . Отговора и беше , че ме познава от много малко време и неможела да прецени . Бях отчаян,мислех си , че тва е поредното оправдание на момиче което няма интерес към мен. Но реших да не се отказвам . и така Последните 1-2 седмици с тва момиче си говорим всеки ден . Една нейна приятелка ми каза ,че повреме на час четяла по няколко пъти съобщенията които съм и пращал. Та това ми дава надежди и сега "войната продължава" :D Надявам се наистина да ме хареса , защото май май почвам да изпитвам нещо повече от "харесване" (не съм от хората,които мислят че всяко привличане е любов) , но наистина толкова много се привързах към тва момиче , че няма накъде |(

О колко сладкоооо :grin: :grin: :grin:
Никъв проблем нямаш братле
Чакай нещата да потръгнат от самосебе си
не бързай
имате цялото време на света :grin: :grin:

nick1896
05-28-2011, 15:36
Аз бих ви посъветвал (мъжката аудитория) да бъдете различни. Повечето красиви момичета всекидневно са заговаряни от момчета по един и същи начин... Омръзнало им е да слушат реплики от типа " Здрасти, к'во правиш ?" , защото това го чуват по 10000000 пъти на ден. В случай, че ти започнеш разговора с подобна реплика, нейният интерес умира, и ти за нея ставаш поредния. Когато искаш да породиш интерес от нейна страна трябва "да се надигнеш от тълпата" , да пробваш по различен, индиректен начин да стигнеш до нея. И най-важното... никога не се опитвай да купиш нейното внимание. :)