Влез

View Full Version : Как да се харесаме на момиче?

Страници : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

Delvecchio
02-08-2013, 10:12
Кой ще уплашиш,аз съм мазохист.Я кажи,Гонзо привлича ли те?:D

JoLLiE92
02-08-2013, 10:16
Като футболист или като мъж? :ДДД

Delvecchio
02-08-2013, 10:22
Като столипиновец с четвърти клас :D Като мъж де.

JoLLiE92
02-08-2013, 10:25
С риск да ме заклеймиш, от малка мисля, че има нещо секси в него :ДД Иначе не отричам, че е простак :D

Delvecchio
02-08-2013, 10:34
С риск да ме заклеймиш, от малка мисля, че има нещо секси в него :ДД Иначе не отричам, че е простак :D

Въпрос на вкус...казало котето и си облизало дупето :D Няма да те заклеймявам,от мъже не разбирам...КЗЛ

JoLLiE92
02-08-2013, 10:52
:D то не че има смисъл, дори и да съм много влюбена в него, не съм достатъчно руса, достатъчно тъпа и достатъчно разгонена за вкуса му :D

Delvecchio
02-08-2013, 11:18
:D то не че има смисъл, дори и да съм много влюбена в него, не съм достатъчно руса, достатъчно тъпа и достатъчно разгонена за вкуса му :D

Поправимо е,но трябва да търпиш извънбрачните му връзки.
На Гонзо се разсърдила жената.
Разсърдила се,имало защо.
Със черен негър хвана го в кревата,
как с черна патка бърка му в г*зо :D

JoLLiE92
02-08-2013, 11:25
ХАХАХАХАХХХАХАХА
е аз не искам да се променям по вкуса му :Д в него може и да има нещо необяснимо секси, но да изглеждам по тоя комичен начин - НЕ!
http://static.blife.bg/5b3abe82f7cc.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/407776_566270183386606_945326955_n.jpg

Violenza
02-08-2013, 11:27
^ Това наистина е тъжна картинка. :(

Delvecchio
02-08-2013, 11:30
Тема:Как да се харесаме на Гонзо...Поне Миро Манолов да беше харесала :D

JoLLiE92
02-08-2013, 11:33
Аз имам фетиш към волейболисти по принцип, Гонзо просто бях забелязала, че има нещо в него, иначе не съм му от най-големите фенки :Д

Violenza жалкото не е че изглеждат така, а че се харесват така и са търсили точно този ефект....

Violenza
02-08-2013, 11:35
Violenza жалкото не е че изглеждат така, а че се харесват така и са търсили точно този ефект....
Така е. Търсенето определя предлагането. А това говори достатъчно за извратения вкус на масата български мъже.

Delvecchio
02-08-2013, 11:38
Така е. Търсенето определя предлагането. А това говори достатъчно за извратения вкус на масата български мъже.

Аха и Гонзо и ББ говорят достатъчно за лошия вкус на масата Български жени.

JoLLiE92
02-08-2013, 11:41
Остави ги тях, как се казваше онзи от петнайсе хиляди метра над небето и останалите изгейчени говорят много много по-зле! :)

Violenza
02-08-2013, 11:41
Аха и Гонзо и ББ говорят достатъчно за лошия вкус на масата Български жени.
Бойко не съм разбрала да е секс символ, ама щом казваш. :D Този Гонзо даже не знаех как изглежда, видях сега ииии да... въобще не ми харесва.

Не знам, може би аз имам изкривени представи за мъжката и женската красота.

Delvecchio
02-08-2013, 11:44
Просто искам да кажа,че не са чак толкова много мъжете,които бъркат кифлата с кроасан.

POLLINA
02-08-2013, 11:49

Неее,недей :cool:
http://img23.imageshack.us/img23/9020/gonzokreshtiimage1.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/23/gonzokreshtiimage1.jpg/)

JoLLiE92
02-08-2013, 11:58
Е казах и че не съм му най-голямата фенка! :ДД

Delvecchio бъркаш са :) Прекалено много са даже. Болезнено много.

Violenza изкривени не, просто всеки има различни представи. За мен красивият мъж не е мъж примерно, с което мнение не ангажирам или обиждам никого :Д просто така мисля.

Delvecchio
02-08-2013, 12:21
Delvecchio бъркаш са :) Прекалено много са даже. Болезнено много.

Ти се бъркаш.Много биха ги минали,но колко ще изберат тях пред http://www.cinefish.bg/data/movies_images/50/p_50819.jpg или http://kliuki.bg/wp-content/uploads//2010/08/iuliqna_doncheva_image.jpg

JoLLiE92
02-08-2013, 16:22
Тези не са ми идолите за жена. Само че нормалният мъж прави разлика между хубава празна опаковка и жена, която си заслужава и нормалният свестен мъж, който си заслужава вниманието ми, се държи по различен начин с кифличката и дамата, той не сваля звезди на кифличката само и само да я вкара в леглото.

Но има страшно много момчета, които се влюбват в момичета, на които от километри им личи, че не са стока. За това говоря.

SpiritInBlack
02-08-2013, 16:53
Аз пък не давам даже да ме пипат в дискотеката, какво остава да ходя, за да се натискам. Ужасно ми е противно някой непознат да се лепне до мен или пък да ме хване през кръста и да ми говори нещо, обръщам му гръб и си заминавам. Освен ако са някакви по-възпитани и не-мъртво-пияни може да се запознаем и толкова. И телефон дори не съм си давала в дискотека, пък камо ли да си легна с някого. Няма как да стане, и аз заявявам, че тия свалки описани от Спирита нямат никакъв шанс да минат при мен. Просто много си личи, когато някой е бройкаджия - силен или слаб, няма значение, но си личи...и като си мислят, че могат да имат всяка, повече ме привлича да му докажа обратното, отколкото да си легна с него.

Може би влагам емоции и чувства , когато момичето наистина си струва...но понякога срещам курви ( не ми харесва думата за всички жени , обаче е трудно да взема на сериозно момиче , което има татус " амфет " на ръката.

JoLLiE92
02-08-2013, 17:02
Ти си грешка. Природна. :cool:

Delvecchio
02-08-2013, 17:04
Ти си грешка. Природна. :cool:

А ти харесваш гонзо :D

JoLLiE92
02-08-2013, 17:18
хаххахахаххаа
В интерес на истината като ме питаш кого харесвам известен, няма да се сетя за него. Класацията е 1. Ти Ай 2. Джейсън Стейтъм 3. Вин Дизел, после има някой друг волейболист, Владо Николов, Скримов, Братоеви, Леандро Висото ..... :Д

SpiritInBlack
02-08-2013, 17:19
Значи казваш , че съм грешка на природата , с когото искаш да спиш , когато си пияна ?ОК..ама не съм сигурен дали аз искам :D

POLLINA
02-08-2013, 17:20
:lol:

Джоли,забрави Захари Бахаров !:Д

JoLLiE92
02-08-2013, 17:21
Бавноразвиващ ли си? Казах, че само ако съм мега пияна би имал някакъв минимален шанс. И то вероятно ако съм глуха. И сляпа.

о да. Амаааа той повече ми харесва героят на Иво Андонов, отколкото Захари Бахаров като цяло.

POLLINA
02-08-2013, 17:25
Е добре де, Андонов :cool:
само го махай тоя Гонзо :lol:

Delvecchio
02-08-2013, 17:25
Бавноразвиващ ли си? Казах, че само ако съм мега пияна би имал някакъв минимален шанс. И то вероятно ако съм глуха. И сляпа.

о да. Амаааа той повече ми харесва героят на Иво Андонов, отколкото Захари Бахаров като цяло.

Ааа така ли се говори на Брад Пит :D

JoLLiE92
02-08-2013, 17:27
Хахахх добре махам го :Д

Delvecchio Брад Пит не го харесвам :) въпреки че той поне няма малоумни pick-up lines :D

SpiritInBlack
02-08-2013, 17:30
Не , ти бавна ли си ? Сега има някакъв минимален шанс...продължавай да си го повтаряш

JoLLiE92
02-08-2013, 17:33
тц, keine Chance :)
айм но лайк :Д
хахахаха разлигавих се вече, отивам да си правя вечеря :ДДДДДД

Delvecchio
02-08-2013, 17:53
Хахахх добре махам го :Д

Delvecchio Брад Пит не го харесвам :) въпреки че той поне няма малоумни pick-up lines :D

тц тц,Богохулствай ти :D

JoLLiE92
02-08-2013, 18:01
Брад Пит ли имаш предвид или индивида? :Д

Delvecchio
02-08-2013, 18:12
На Пит брат му :D А за индивида,щом толкова се впрягаш,не може просто да си подразнена от това как гледа на жените.Има и още нещо. :D

N1ksun
02-08-2013, 18:13
Точно поради захласването ми по глупавите pick-up-съветчета изпуснах най-готиното момиче , което бях срещал през скромните ми години . Така мнението ми е , че ако следваш съветите от тези сайтове ще се нарадваш на женско внимание , но това женско внимание ще го получаваш предимно от евтини женички , които не си струват вниманието ако искаш нещо по-сериозно . Попаднеш ли на свестно създание обаче , ще видиш как все повече и повече ще се отдалечаваш от нея ползвайки тези приоми .
Та вие сами си преценете какво искате .

Delvecchio
02-08-2013, 18:15
вие сами си преценете какво искате .

Анархия и Дунав Шампион !!!

JoLLiE92
02-08-2013, 18:24
Не се впрягам въобще много, просто съм цапната в устата. :cool:
N1ksun и аз съм на това мнение. Всеки си избира дали количество, или качество. :)

anonymous708973
02-08-2013, 18:30

Ивоивоивоиво *лигиииииии*

anonymous708973
02-08-2013, 18:31
обаче е трудно да взема на сериозно момиче , което има татус " амфет " на ръката.

Ти наистина познаваш такава? о.О

aks13v
02-08-2013, 19:12
Егати спамерите. Като ви гледам женичките тука колко са ви гладки корите и с псувни не бих ви свалял...

Delvecchio
02-08-2013, 19:15
Егати спамерите. Като ви гледам женичките тука колко са ви гладки корите и с псувни не бих ви свалял...

Спам ли искаш? Datieda makat fostata :D

aks13v
02-08-2013, 19:20
Ей палячо, мери си думите да не ти направя физиономията по-крива от на снимката.

Delvecchio
02-08-2013, 19:21
Ей палячо, мери си думите да не ти направя физиономията по-крива от на снимката.

Това чукане чаках.Bring it on bitch.

JoLLiE92
02-08-2013, 19:24
ейш!

Delvecchio
02-08-2013, 20:01
Оф,айде бе и ти ли няма да ми отговориш на личното.Форумен хулиган.

vesito17
02-08-2013, 22:26
Не гледайте отговорите преди да сте отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно. И така:
1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
2.Кой е любимият ти цвят от тези - жълт, зелен, червен, син или черен.
3.Първият ти инициал -А-Р, Л-Р, С-Я.
4.Месецът ти на раждане.
5.Кой цвят харесваш повече - черен или бял.
6.Напиши името на човек от същия пол като твоя.
7.Любимото ти число.
8.Калифорния или Флорида.
9.Кое харесваш повече - езерото или океанът.
10.Напиши желание.
Отговори:
1.Това е името на човека, в който си истински влюбен.
2. Ако си избрал:
Червено - ти си жив и изпълнен с любов.
Зелено - твоята душа е щастлива и излъчва спокойствие.
Жълто - ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
Синьо - ти си човек със спонтанен характер.
Черен - ти си скромен и агресивен.
3.Ако инициалът ти е:
А-Р-имаш много приятели и любов в живота.
Л-П-опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне.
С-Я-обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4.Ако си роден през:
Януари-март - годината ще е много добра и ще разбереш, че си се влюбил в този, в който не си очаквал.
Април-юни - ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-септември-ще имаш силна година с много промени.
Октомври-декември - годината няма да е от най-добрите, но ще откриеш сродна душа.
5.Ако избереш:
Бяло-Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще направи всичко това, но може и да не го разбереш.
Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях.
6.Това е най-добрият ти приятел.
7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8.Ако избереш:
Калифорния-Обичаш приключенията.
Флорида - Романтична душа си.
9.Ако избереш:
Езеро-Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснеш това в друг форум до час.

umri
02-08-2013, 22:37
Стига, ве, чекии.
^
delv.., a ти от един коментар тръгваш на лични да рипаш за уговаряне на срещи за бой.. тва го прайхме едно време в импулса, бе, пич..

---
Стига го хранете спирита. Нали няма никога да вържете на него или такъв, като него? Къв ви е проблемът тогава? Има много по-лоши от него. Поне него, като го отрежете или не покажете интерес, няма да го видите повече, докато има такива отчаяни лепки, че ше ви тормозят сумати време.

Delvecchio
02-08-2013, 22:44
Аз съм толкова отзивчив,а ти...Госпожицата каза,че ще ме бие,аз просто я питах кога и къде,та да знам как да си подредя нещата :D

umri
02-08-2013, 22:51
Аз съм толкова отзивчив,а ти...Госпожицата каза,че ще ме бие,аз просто я питах кога и къде,та да знам как да си подредя нещата :D
Може да е имал предвид да ти пусне снимката на видеостена и да прави бой-сянка. Де знайш?

Delvecchio
02-08-2013, 22:59
Вуду да ми прави един вид.Хитро.

Macorancho
02-10-2013, 21:37
Така и не ми отговори никой. Искам съвет от момиче защо като се държа нормално с жените не ми пускат. Разбирам ако бях на инвалидна количка или едноок или с една ръка но аз съм нормален човек, може да не съм Брад Пит но аз не гоня някакви супер модели а нормални жени. Ако са толкова взискателни защо ходят с олигофрени пък с мен не щат това дискриминация ли е и защо ме дискриминират точно мен. Или просто за да пускат трябва да съм се родил с определен типаж външност и държание която се харесва на жените а аз не съм и затова може би. Нищо че съм нормален.

Goddess
02-10-2013, 22:03
Така и не ми отговори никой. Искам съвет от момиче защо като се държа нормално с жените не ми пускат. Разбирам ако бях на инвалидна количка или едноок или с една ръка но аз съм нормален човек, може да не съм Брад Пит но аз не гоня някакви супер модели а нормални жени. Ако са толкова взискателни защо ходят с олигофрени пък с мен не щат това дискриминация ли е и защо ме дискриминират точно мен. Или просто за да пускат трябва да съм се родил с определен типаж външност и държание която се харесва на жените а аз не съм и затова може би. Нищо че съм нормален.

Ми то никой не може да ти отговори точно на този въпрос. Не е необхоимо да си Брад Пит, за да ти пускат, ама не е необходимо и една жена да е супер модел, за да има високи критерии. Има хора, които са по магнетични от други и красотата няма общо дори. Ти явно не си от тези или просто наистина се пробваш некъдето трябва.

Fisherman
02-10-2013, 22:11
Интересно на мен никога не ми се е налагало да свалям някое момиче о.ООО

umri
02-11-2013, 16:45

само момчета

anonymous708973
02-11-2013, 16:57

Не е интересно.
Има безброй пасивни момчета, които чакат някоя едва ли не да ги хване за оная работа, че да предприемат нещо.

lamer4e7o
02-11-2013, 21:25
Аз чакам. И?

Като се замисля и без дама ми е добре, така че… няма смисъл да предприемам действия. ^^

Delvecchio
02-11-2013, 22:11
Аз чакам. И?

Като се замисля и без дама ми е добре, така че… няма смисъл да предприемам действия. ^^

Ще хванеш мазоли :D

lamer4e7o
02-11-2013, 22:36
Не съм сигурен. ^^

JoLLiE92
02-11-2013, 22:48
Ще хванеш мазоли :D
другия ти аватар беше по-хубав ^_^ :D :D

Delvecchio
02-12-2013, 08:26
другия ти аватар беше по-хубав ^_^ :D :D

Ее,какво му има на Том Брейди? :D

JoLLiE92
02-12-2013, 10:15
Просто онзи ми хареса повече. ;) :oops:

Delvecchio
02-12-2013, 10:30
Просто онзи ми хареса повече. ;) :oops:

Мога да ти дам един плакат,аз съм си ги разлепил из апартамента :smt016

JoLLiE92
02-12-2013, 10:31
:cool:

Jeronimo
02-13-2013, 16:25
Абе на мен ли ми се струва или много често поведението тип мутра се харесва на жените.Винаги съм се чудел защо някоя жена излиза с агресивен тип,който гледа все едно има нещо в задника.Българска ли е тази черта или дествително агресията привлича?

JoLLiE92
02-13-2013, 18:18
Пак казвам - търсим си мъже, не гей приятелки. Което не оправдава въпросните "мъже" да са простаци и селяндури. Трябва да има баланс.

Macorancho
02-13-2013, 20:16
Не виждам какво магнетично има в ниско момче с шкембе или в моя случай с уши с които може да хване сигнали сигурно от друга галактика. Интересно ми е защо виждат само моите недостатъци а на другите не.

JoLLiE92
02-13-2013, 20:19
Неведоми са пътищата на любовта. :)

lamer4e7o
02-13-2013, 21:23
Не виждам какво магнетично има в ниско момче с шкембе или в моя случай с уши с които може да хване сигнали сигурно от друга галактика. Интересно ми е защо виждат само моите недостатъци а на другите не.

Спокойно, приятел, не се отчайвай. Но както виждаш в нашата държава има и доста мастии, така че трябва да бъдем малко тарикати, ако искаме да направим нещо. Тарикати в добрия смисъл. :)

Goddess
02-13-2013, 21:43

Ами докато не спреш и ти да се вглеждаш в чуждите, ще продължават да се вглеждат в твоите. Ясно е, че това доста те е комплексирало, което пък още повече разваля картинката, защото комплексите винаги се усещат и винаги отблъскват. И уточних, че магнетизма невинаги има общо с външния вид..Поработи върху себе си, вместо да мрънкаш и да обвиняваш другите, че на теб не ти връзва. Нито момичетата, които не ти обръщат внимание имат някакво задължение към теб да го правят, нито "олигофрените", които ходят с тях са ти виновни. Не можеш да промениш чуждата нагласа, затова промени нещо в себе си.

paradosou
02-14-2013, 00:54
Ами докато не спреш и ти да се вглеждаш в чуждите, ще продължават да се вглеждат в твоите.
Точно.
Получаваш каквото си дал. Не заради някаква измислена от дребни душици 'природна справедливост', нищо подобно, просто на света адски му харесва да се съгласява с теб 8-). Остава да се постараеш да не дълбаеш в негативното/да се развиваш и ще ти върви в пъти по-гладко всичко.
Свалянето на няколко излишни килограма със сигурност не е непостижимо. Съюзи се с волята си, самопредизвикай се, постави си ясна крайна цел и срок. Само фактът, че си взел нещата в свои ръце и действаш ще те накара да се чувстваш по-добре, а и резултатите няма да закъснеят. От там ще ти се промени самооценката, ще почнеш да си позволяваш повече неща, ще добиеш увереност, което пък ще се забележи от момичетата и ще им повлияе положително на отношението към теб. Абе... навързване се получава, обаче в случая ще е в твоя полза. За това, разбира се, ще трябва време, ама в момента ти давам обобщен механизъм.
Ох, има супер много неща, които могат да се добавят по отношение на нагласите, разбиването на комплекси и различните измерения на чара/привлекателността, нооо евентуално по-късно ще се едитна.^^

Macorancho
02-16-2013, 19:54
Хах не ме разбрахте аз нямам шкембе със спортно тяло съм за тва се чудя защо. Ако бях някакъв дебилен нямаше да се чудя. Смея да кажа имам горе долу добра преса и горе долу добра сепарация на мускулите вярно с добавки сега мисля и химия да взема ако успея да заделя някой лев че в София са ниски заплатите а мойта не е голяма. Въпросът е че ако имам дори и един недостатък точно това виждат жените в мен пък другия може и ръка да няма но това те не го виждат незнам защо. Според мен просто си е до човека едни са се родили с визия или държание което привлича жените а други не. Не е важно какъв е човека според мен а как го възприемат другите.

JoLLiE92
02-16-2013, 19:57
^Ташак ли си правиш? Сериозно? Това е все едно да се тръшкам "имам големи цици, защо нямам приятел" .......
Можете ли да сте по-повърхностни??????

anonymous708973
02-17-2013, 08:49
Хах не ме разбрахте аз нямам шкембе със спортно тяло съм за тва се чудя защо. Ако бях някакъв дебилен нямаше да се чудя. Смея да кажа имам горе долу добра преса и горе долу добра сепарация на мускулите вярно с добавки сега мисля и химия да взема ако успея да заделя някой лев че в София са ниски заплатите а мойта не е голяма. Въпросът е че ако имам дори и един недостатък точно това виждат жените в мен пък другия може и ръка да няма но това те не го виждат незнам защо. Според мен просто си е до човека едни са се родили с визия или държание което привлича жените а други не. Не е важно какъв е човека според мен а как го възприемат другите.

Аз ще ти кажа какво ти има. Повърхностен си и си обсебен от себе си. Вярваш, че едно тяло те прави незаменим и как ТАКА жените няма да те харесват, та ти имаш плочки?! о.О

dobri4ko2
02-17-2013, 14:56
Дори и да не си готин, стига да имаш чувство за хумор и да забавляваш мацките пак ще ти връзват, че дори и супер моделите :)

JoLLiE92
02-17-2013, 15:12
Трябва да си "готин" , като "готин" не е равно на "красавец". :)

anonymous708973
02-17-2013, 16:56
Дори и да не си готин, стига да имаш чувство за хумор и да забавляваш мацките пак ще ти връзват, че дори и супер моделите :)

Като чуя "чувство за хумор" в такъв контекст, си представям някой смешник, който прави фокуси/разказва тъпи вицове/кълчи се на определена музика.

JoLLiE92
02-17-2013, 17:22
Аз си представям някакво тъпо клише просто. :D

Macorancho
02-17-2013, 18:21
не си правя ташак. Ако бях някьв лузър като тия от американските филми щеше да знам че е от това и нямаше да се чудя. Но съм нормален.. Не е и от това че не търся където трябва защото пробвам с обикновени момичета знам че не може всяка да пуска но проблема е че никоя не ще. Разбрал съм че отговор няма тря приема това като даденост все някоя ще пусне след време.

JoLLiE92
02-17-2013, 18:24
На колко си извинявай?

Macorancho
02-18-2013, 12:10
На 23 години съм бачкам в София в момента иначе съм от Варна. Ми знаете ли кво ще ви кажа момичета да си ебете путката майчина като не щете да се ебете с мен.

JoLLiE92
02-18-2013, 12:13
момичета да си ебете путката майчина като не щете да се ебете с мен.
после защо бил сам :)

Macorancho
02-18-2013, 18:19
Ми не е от това вярвай ми.

lamer4e7o
02-18-2013, 21:37
Първо започна да говориш за любов, сега го обърна на „защо не се ебат с мен“.

Ако си за единия секс, естествено че не всяка ще ти пуска, хах…

Goddess
02-18-2013, 21:56
Жените са курви като пускат...ма са курви и като не пускат, т'ва е положението. 8-)

Ми не е от това вярвай ми.

е кАжи от к'во е в крайна сметка? иначе ти вярваме.

Chacho
02-18-2013, 22:48
Мацоранчо, липсва ти мисленето на 23 годишен мъж, затова никоя не ти се лепи.

На 23 години си, имаш работа, време ти е да мислиш за образование, жилище, кола, семейство, кариера, спестявания, инвестиции. Закъснял си с десетина години да се тревожиш за женско внимание. Сам се дърпаш надолу. Дай си сметка колко време мислиш как, защо и колко си харесван; колко се влияят решенията ти от това как ще те приемат останалите и доколко всичко това е в твоя полза. По-добре си викни проститутка, чукай я 2-3 пъти, излез с някое момиче на кафе, без да очакваш да се получи нещо и накрая се прибери вкъщи, пий една студена и се погледни в огледалото. Ей така, като те е поразминал мерака, да видиш колко неоправдан изглежда отстрани. Като спре да ти се върти света около жените, ще ти потръгне не само с жените.

Йоанче, с активността ти в темата ще спра да липсвам на хората, недей така! ^^

Goddess
02-18-2013, 23:21
Здравееей, Чачоо, мислих си за теб напоследък..къде се загуби.. :D Поемай си функциите в темата вече хаха

Chacho
02-19-2013, 01:23
По чудо почнах работа и не толкова учудващо не остава време за форума. :) Но ви наблюдавам.

Виждам, че сте се разписали в последните страници за pickup, искам и аз да се включа с едно отдавна обещано мнение по въпроса. Ще се постарая да съм възможно най-кратък.

За съжаление повечето, които се докосват до това изкуство, взимат толкова малко от него, че в крайна сметка просто се бият в гърдите с фалшиво самочувствие и си мерят пишките с помпозност. Искайки да се превърнат в рокзвезди, отлитат мислено в облаците, а в реалността се закопават надълбоко. Думата момиче е заместена с курва, ебането не излиза от устата, а самодоволството стърже тавана. Това ли е бленуваната утопия? Мислят си, че са хванали Бог за хуя, щото поведението им е признак на смелост и мъжкарство. А всъщност не е нужно да говоря за за калибрация, негове, бич шилдове и бейт-хук-рийл-рилийзи, за да се разбере защо "алфата" или "истинският мъж" не си позволява да се държи по този начин. Единствено е нужно да те очука живота здраво. Защото силният човек е преминал през достатъчно трудности, за да се научи на толерантност, която да му подшушва да бъде сдържан, когато трябва. Не за друго, а защото подхождайки с неуважение и простащина единствено пикае върху собственото си минало - омаловажава всеки един тежък момент, в който е лял кръв и пот да изпълзи от дъното. Негов дълг е да подхожда с разбиране и да закриля другите.

Сами си преценете дали предпочитате ценностите ви да започват и завършват с разврат или да се радвате на факта, че има какво да се намери и отвъд това. Важното е мислите и действията да не се разминават.

Нямам какво да добавя.

Macorancho
02-19-2013, 14:28
Chacho евала по горния пост наистина ме заинтригува. Не мисли че в главата са ми само жени. Повечето време мисля за бачкане е и фитнес но както и да е повярвай ми в тази държава няма място за нормални хора. Преди много се ядосвах че хубавите работи ги взимат някакви идиоти с връзки а аз трябва да се бъхтя за жълти стотинки. И сега ме е яд като ме подсети но гледам да не мисля за това. Казваш че трябва да се замислям ми аз се замислям но не всичко зависи от мен освен да си пускам сивитата тук и там и да питам чрез познати друго не се сещам. Да има и професии в които гледат какво можеш но това са много малко пък и аз съм реалист знам че не съм Айнщайн или талантлив футболист а нормален човек. Имах доста познати които бяха абсолютни идиоти и пак прокопсаха заради мама и тате аз такива хора мразя иси мечтая един ден да ги видя на дъното. Кефя се на хора постигнали нещо само а не на мамини путенца. Но това е живота и с жените и с работата.

JoLLiE92
02-19-2013, 14:49
Какво общо имат жените със сивитата ти и връзкарите?

Chacho
02-19-2013, 15:48
^Именно, че нямат нищо общо.

granger
02-19-2013, 19:37
Кофтито на такъв тип Пик ъп занимания е , че маса от момчетата си поемат много въздух,мислят си ,че вече са недосегаеми. Тва става начин на живот , а при някои стига до болестно състояние,от което много трудно се излиза. Създаваш си някакъв изкривен образ на света ,който те заобикаля и си живееш живота.Ама в един хубав момент,като те шибне реалният такъв картинката е грозна. мЪного.
Вярно е,че пик ъп-а ,неговете и тн могат адски много да помогнат в отделни ситуации и в работа, в училище , на интервю , все тая. Когато тва поведение стане водещо става още по-трудно да задържиш дълготрайно някого до себе си.

Jeronimo
02-20-2013, 08:28
Кофтито на Pick up-а е че е абсолютна глупост.Всякаквите му там тактики и простотии са пълни измишлютини и са породени от нуждата на човека да вкарва всичко в някакви уравнения, за да подреди заобикалящия го свят в някакъв логичен ред.Човешкото привличане(извън темата за физичеките качества на човека) е една неразгадаема материя,която ще си остане такава завинаги.От хиляди години хората не са стигнали до отговор на това какво поражда привличането между хората,но видиш ли някакви си 20 годишни "Pick-up artists" арогантно ми обядняват на дълго и на широко как се прави.Pick up-а е опитът на момчетата да премахнат риска от провал при свалката,да ама така не става няма как да вкараш житейската ситуация в някакво правило, което си прочел в някаква си там книга.Изводът е прост...междуполовите отношения не са матемакика и никога няма да бъдат, любовта е риск и риск ще си остане, тя никога не би могла да се опитоми чрез pick up тактики и всякакви подобни измишлютини...

granger
02-20-2013, 09:53
Джернимо , пикъпа работи в отделни ситуации. Ако беше някаква фикция,нямаше да има толкова успешни и известни автори на такива книги и толкова последователи. Ако знаеш как да се държиш в обстановка ще ти изиграе полезна роля, ако не знаеш как да го прилагаш, ще си останеш със сухата теория.

anonymous708973
02-20-2013, 11:02
свалката...
любовта е риск и риск ще си остане,
тя никога не би могла да се опитоми чрез pick up тактики и всякакви подобни измишлютини...

А кой твърди, че любовта има изобщо допирна точка с pick up-a?
Въпросното учение е за свалка, за започване на тип отношения. Тяхното развитие обаче зависи САМО от теб. Там няма уравнения, прав си.

TechMachine
02-20-2013, 11:34
Някой може ли да ми каже какви са тия пик-ъп мик-ъп алфа зета бета стъф bullshits ???

Jeronimo
02-20-2013, 16:00
Granger къде са доказателствата, че са толкова успешни?Това, че са се снимали там с някоя и друга жена или дори, че имат успех с повече жени се дължи повече на статистика отколото на следване на някаква формула.Ако един прилично изглеждащ мъж пробва в рамките на 2 седмици да заговори 40 момичета сигурно с 10 ще има някакъв успех.Това няма да се дължи на използването на някакви формули за сваляне на жени, а на чисто статистически принцип.Няма правилен начин за държане в дадена обстановка...естестевено човек не трябва да се прави на маймуна и трябва да се държи прилично, но извън това няма формула за начин на държание, която да ти гарантира успех с жените.Увереността е положитело възприемана от жените,но тя се гради със спорт и интелектуално развитие, а не с четене на pick-up книги.
PinkPan7her свалката е искрата без която любовта неможе.Тук следва да се отговори на въпроса част от огъня ли е искрата?Отговорът е прост, да искрата е част от огъня...

JoLLiE92
02-20-2013, 16:28
Абе има нещо вярно, но или го имаш отвътре - или не. Не става с книги. Започваш да изглеждаш смешно като господин "влизат една 8мица и една 9ка в бара" ..... :)

granger
02-20-2013, 16:52
Аз,аз съм доказателството ,че го има. Както и автори на такива книги,гледал си техни клипове и игри предполагам? ако не си пробвай. Не на всеки му се отдавна, има хора , на които просто си им е заложено,но че има такова течение е факт.
Има безброй много момчета,които са супер свити и пикъпа е начин да си отворят черупката,никой не е казал,че ще станат алфа мейл. Щото един мъжкар си е такъв, живота го очуква, той си е просто такъв. не е казано , че като заговори 40 ще му вържат,ама самия факт че е заговорил 40 е важен. Важен е първия контакт,оттам нататък,колкото и добър да е някой,ако я няма искрата нищо няма да се получи.

SpiritInBlack
02-20-2013, 18:43
Пикапът не е само набор от умения , за да наебеш по-лесно поредната мацка.Той не е маска , която слагаш за пред другите , не е натрупване на слоеве върху теб.Точно обратното е- учи те да се освободиш от натрупаните слоеве върху теб и да покажеш истинската си същност наяве , безрезервно и несмущавана от нищо.Това е истинската самоувереност.Помага в много други ообласти от животва , но не бива да се прилага безразборно.Да се показвам като най-голямата "алфа" имам забрана от казино и ме изгониха от 1 стаж. Обаче е много забавно , когато се запознаеш с яко момиче и видиш въодушлението и , че готин пич се е запознал с нея на улицата без да се притеснява

JoLLiE92
02-20-2013, 18:51
Знаеш ли какво? Едно момче веднъж така ме спря от улицата да се запознаем, поиска ми телефона, аз му го дадох точно заради смелостта, че ме е спрял без да се притеснява. После? Излязохме, държа се като пълно дърво, тръгна да ми държи ръчичката накрая, да ми се натиска.. ?! После не му се обадих и след месец-два седя в едно кафе и гледам тоя на съседната маса, с абсолютно същите маневри, които прилагаше на мен, но с друго момиче. Беше като зле режисиран филм. Ако нямаш умението да задържиш една жена, цялата тая простотия не ти е толкова нужна. Хубаво е да си самоуверен, да, но не е само дотам.

granger
02-20-2013, 19:37
Джоли , тва е ,че не е само до едното здрасти ,репликата и тн. Държанието се изгражда в последствие на много житейски опит. Ръбът може да прикрие ъгълчетата си през няколкото срещи,докато се сваляте. То целта на пикъпа в повечето случаи не е кой знае ква връзка, а забивката. Оттам нататък си проличава идентичността.

JoLLiE92
02-20-2013, 19:44
Е, забивката. Кое нормално момиче ще му пусне в дискотеката веднага ? Ще изчака и за това време ще има възможността да види ще за стока е.
Не, като цяло съм съгласна наистина, че има такива случаи, но за мен това се прилага само върху евтини фръцли, които се имат за нещо повече от останалите, 'щото мама и тати са им подарили силикон за бала. Нормално момиче или не би го отразило, или би му ударило шамар.

granger
02-20-2013, 19:55
Не е върпос да му пусне...всъщност до голяма степен е...но да кажем,че става въпрос за свалка,която цели нешо повече от просто секс. След някоя друга среща,колкото и да си напреднал и да се напъваш, ако нямаш личност,няма да минеш през ситото. Не се отнася само за мъжете тва. Става въпрос за всичко , във всяка една сфера на дейност.

Има такива,които дори не можеш да разбереш ,че ти прилагат пик ъп. Аз не съм нито фръцла, знам много добре за пикъпа , а приятеля ми ,канейки ме на първата ни среща ми спечели вниманието именно с това. След тва си бяха свободни съчинения. Преди ми се е случвало някой да ме спре с реплика от типа: съществува ли любов от пръв поглед или да мина отново" , ама ако нямаш Presonality духаш супата,щото звучиш банален.
Повярвай ми на някои мъже им се получава.

JoLLiE92
02-20-2013, 20:03
приятеля ми ,канейки ме на първата ни среща ми спечели вниманието именно с това
хубавите неща стават случайно :)

granger
02-20-2013, 20:13
Ахъм.

JoLLiE92
02-20-2013, 20:18
Точно че има мъже, на които им отива, има мъже, в които точно това те отблъсква.

granger
02-20-2013, 20:23
Има мъже, на които им се отдава и такива,които колкото и да се напъват - не става.

Macorancho
02-20-2013, 21:32
Писах за работата защото исках да обясня на Чачо. Евала за горния пост просто някои могат други не така е. Това не е до говорене просто си е даденост. Евала granger. Забравете за тези пикъпове само давате напразни надежди на младите чикиджии че имат някакъв шанс. Ако са харесвани от жените и без да използват тези трикове пак ще стане. Е не казвам че тря се държат като идиоти естествено.

Macorancho
02-20-2013, 21:44
JoLLiE92 твоят приятел не те е спечелил защото е направил каквото трябва а защото ти си искала. В моите случаи като поканя някоя да излезем бяга от мен като дявол от тамян. Гледат ме като талибан в самолет. Дори и на кафе не искат да излязат. На бас се хващам че тия идиоти с пикъповете ако влезнат в мойта кожа веднага биха си избърсали гъза с тези писания като опитат примерно към 70-80 мацки и всичките им откажат. Да видиме тогава дали ще са толкова уверени. Любопитно ми е тогава кво ще кажат. Сега някой ще каже че е невъзможно ми и аз така си мислех преди

anonymous708973
02-21-2013, 07:42
Ако един прилично изглеждащ мъж пробва в рамките на 2 седмици да заговори 40 момичета сигурно с 10 ще има някакъв успех.

Ами, да, по дяволите. Нормално. Ако смяташ, че pick-up-ът е магическа пръчица, с която всяка жена ще ти върже, еми, ще те разочаровам. Затова смяташ, че е пълна глупост. Защото му придаваш по-голяма роля отколкото има и се държиш пораженчески.
С приятеля ми много сме говорили за тактики и т.н., обсъждали сме начина, по който той е подходил към мен - е, определено има елементи от pick-up историята. Никой не говори за пълно задълбаване, оценяване по десетобалната и пр. глупости.

Ако са харесвани от жените и без да използват тези трикове пак ще стане. Е не казвам че тря се държат като идиоти естествено.
Ти да не мислиш, че това харесване пада от въздуха?! :ДДД

В моите случаи като поканя някоя да излезем бяга от мен като дявол от тамян. Гледат ме като талибан в самолет. Дори и на кафе не искат да излязат.
Познавам хора като теб. Може да има толкова много неща, които да ги отблъскват - нокът на кутрето, селски диалект, сърбане, сваляне на звезди, блеене с влюбен поглед от самото начало, задушаване... Мога още в тоя дух да изредя.

draid
02-21-2013, 17:45
Айде бе стратези, още ли не сте се разбрали :D

Macorancho
02-25-2013, 11:45
Разбрахме се то просто няма отговор това си е даденост в комбинация с лош късмет.

paradosou
02-25-2013, 11:51
^Докато търсиш причините изцяло извън себе си ще продължава да ти бъде спътник.

IFFVO
02-25-2013, 14:30
а какво е пик ъп, ако може някой да каже :D

Yen_is_bacK
02-25-2013, 14:35
като си нарязян като куче и ходих със лексус соарер или супра на даскало .. ей така

Chacho
02-25-2013, 15:19
а какво е пик ъп, ако може някой да каже :D

The term pickup artist is also associated with the seduction community, a heterosexual male subculture which strives to improve sexual and romantic abilities with women.[citation needed] Routines and gambits are developed to stimulate attraction switches often combined with techniques derived from neuro-linguistic programming.[5] Spontaneous PUAs or Spontaneous Gamers use both self-help and an understanding of social psychology to achieve this.[citation needed] They aim to improve their seductive capabilities through the development of different lifestyles. The culture surrounding pickup has spawned an entire industry servicing those who want to improve their social and seduction skills with consultations and in-field training.[citation needed] What makes this industry different is that people learn skill sets to meet the women they want, instead of being set up by matchmakers.[citation needed]

Казва wikipedia.

Macorancho
02-25-2013, 16:16
Господ да благослови проститутките кво щяхме да правим без тях

tHe_COolEst_GIrl
02-27-2013, 07:59
Без изобщо да чета ще кажа 2 думи: Момичетата харесват интелигентни сладури, които ги подкрепят и разбират.

SoMuchWin
02-27-2013, 18:18
Без изобщо да чета ще кажа 2 думи: Момичетата харесват интелигентни сладури, които ги подкрепят и разбират.
http://static4.fjcdn.com/comments/SHHH+_39e52bd7a06122bd1768ec07a586b94f.jpg
Добър опит biatch! Само глупак би ти се вързал да ти влезе във FRIEND зоната! Dem bitches today talk about romance and shit, all gay shit talks! Fuck that!

MAN UP YOU SISSY!
http://www.youtube.com/watch?v=6od4WeaWDcs

anonymous708973
02-27-2013, 19:09

Казано само дотук - абсурд.

Chacho
02-28-2013, 05:17
Без изобщо да чета ще кажа 2 думи: Момиченцата харесват интелигентни сладури, които ги порят и разбират.

Better! :)

Macorancho
02-28-2013, 11:04
Абсолютно правилно ЧАЧО- които ги порят. Бих добавил и кормят. Кормят като риба порят като агне както е казал Митьо Пищова.

granger
02-28-2013, 13:25
Oh,my god. So interesting...
Само ми обясни,как някой ще ми привлече вниманието като ми заговори така бясно за порене - никъв шанс.
А ,ако някой вече ми е харесал,щото е хубав по моите критерии и интелигентен,който ме кара да се чувствам добре в компанията му ,и се разбираме, и имам връзка с него,много ясно е,че ще правим секс. Да стоим и да се гледаме влюбено само...пак никъв шанс.

Macorancho
03-02-2013, 17:05
Ми то причината много ясно че е в мен. Ако съм точно копие на някой друг който е много вървежен като държание и визия много ясно че ще ми пуснат. Обаче аз съм си аз. Да кофти е че съм се родил и съм такъв какъвто жените не харесват ама не мога да го променя. Интересното е че съм си средностатически бачкатор като всеки друг.

Goddess
03-02-2013, 17:29
Ми то причината много ясно че е в мен. Ако съм точно копие на някой друг който е много вървежен като държание и визия много ясно че ще ми пуснат. Обаче аз съм си аз. Да кофти е че съм се родил и съм такъв какъвто жените не харесват ама не мога да го променя. Интересното е че съм си средностатически бачкатор като всеки друг.

Средностатистически мрънкатор си всъщност. Не се оправдавай с природата, никой не се ражда по шаблон, че да се примиряваш с това, че не привличаш жените.

TheNormalGuy
03-03-2013, 11:16
Ако едно момче/мъж не му се получава с момичетата/жените, то проблема си е в него, а не във вторите. Пък-ъп в случая помага да открием проблемът, който ни пречи да се получи свалката. Но пик-ъпат не помага на всички, има момчета и мъже, които са чели доста за пикъп-а, знаят всичко от книгите, но така и не им идва смелост да го изпробват и да видят какво ще се получи, а след като го пробват да видят, и къде грешат и да си поправят грешката. Или пък има момчета, които благодарение на пик-ъп статиите са се научили без особени притеснения да разговарят с някое момиче, да осъществят някакъв физически контакт, вземат номера на момичето и до там. В един момент на момчето/мъжа са му паднали топките в някоя канавка и не може един телефон да врътне, та да покани момичето и да се случат нещата.

anonymous708973
03-03-2013, 18:13
Да кофти е че съм се родил и съм такъв какъвто жените не харесват ама не мога да го променя.

Жалко оправдание. Изобщо не е вярно.

Tuesday
03-04-2013, 16:42
Да кофти е че съм се родил и съм такъв какъвто жените не харесват ама не мога да го променя.
Знаеш ли,спри да се самосъжаляваш и това ти е грешката,не става чак толкова въпрос за това как изглеждаш,а ти как се чувстваш.

minzz
03-06-2013, 07:28

Виждам, че си напълно отегчен и търсиш проблема в теб самия. Лошо е да мислиш подобни неща и да се подценяваш, защото след време ще започнеш да го вярваш и ще бъдеш тотално демотивиран за каквото и да е, не само за взаимоотношенията ти с противоположния пол. Не е нужно да си копие на друг, нужно е да имаш земно самочувствие и увереност. Мислиш, че жените не те харесват, а с колко жени си се сблъскал за да стигнеш до това заключение?

Chacho
03-06-2013, 08:08
Виждам, че си напълно отегчен и търсиш проблема в теб самия. Лошо е да мислиш подобни неща и да се подценяваш, защото след време ще започнеш да го вярваш и ще бъдеш тотално демотивиран за каквото и да е, не само за взаимоотношенията ти с противоположния пол. Не е нужно да си копие на друг, нужно е да имаш земно самочувствие и увереност. Мислиш, че жените не те харесват, а с колко жени си се сблъскал за да стигнеш до това заключение?

Добре казано.

aks13v
03-06-2013, 22:43
Айде малко помощ и аз да поискам. За пръв път посетих едно кафе до университета ми, за пръв път видях момичето, което е и барманка там, ама да видиш ти барманка. Много готина. Такава усмихва ми се, гледа ме, съответно и аз нея. И тва при предположение, че не съм направил голяма сметка :D. Там е работата, че не съм сигурен как да подхода, тъй като не мога да си крива душата, обаче момичето е извън лигата ми .

Chacho
03-07-2013, 08:59
^Забрави, че е извън лигата ти. Не е въпросът, дали е така наистина, а как тя ще те види.

Барманката е на работа, което е рутина и шансът е, че иска да се откъсне от тази рутина. Ако успееш да я разнообразиш, имаш добри шансове. Особено, ако не усети, че я сваляш. Можеш да си поръчаш някакво смахнато пиене и да я побъзикаш докато ти го прави. Ще си отвориш приказка така. После пак, вече можеш и да я поразпиташ някви работи. Ако има и други бармани, ще е яко да ги включиш по някое време в приказките, за да не си мисли, че се фокусираш върху нея. Докато си подгрял атмосферата, кажи, че е станало време за ангажимента ти и просто си тръгни. Остави ги с впечатлението, че само си убил някво време. Без да й искаш номер, име, каквото и да било, това не те е интересувало.

Отиваш втори път и сядаш на бара. Вече мацката е отворена към приказки. Тоя път вече трябва да я чувстваш в твоята лига. Поприказвай си повече тоя път с нея, сподели й някви работи, разпитай я нея още нещо. Накрая й кажи, че е добър събеседник и я питай да се видите в нормална обстановка, където ти не си клиент и тя не те обслужва.

Може и да върже. Проблемът с барманките е, че са много често обвързани. Но пък си и заслужава да се проверява.

anonymous708973
03-07-2013, 12:13
^Докато си подгрял атмосферата, кажи, че е станало време за ангажимента ти и просто си тръгни. Остави ги с впечатлението, че само си убил някво време. Без да й искаш номер, име, каквото и да било, това не те е интересувало.

Гррр. Мръсни мъжки номерца :д

Chacho
03-07-2013, 12:17
Гррр. Мръсни мъжки номерца :д

На нас чорапите са ни мръсни, номерата няма да са... :D

JoLLiE92
03-07-2013, 12:57
Еми да, логично е. Не бих дала лична информация на мъж, когото виждам за пръв път и с когото говоря за пръв път.. :) А и ако тя вметне нещо "къде беше, какво прави" през времето, което не те е виждала, значи имаш бонус точки, в смисъл минало и е през акъла за теб. :D

aks13v
03-07-2013, 21:32
Е че аз я виждам за пръв път и тя мене. Бонус в случая няма

Chacho
03-08-2013, 06:00

Ти я виждаш за пръв път, но ти предложих по-горе да се видите два пъти.

Chacho
03-08-2013, 06:01

Ти я виждаш за пръв път, но ти предложих по-горе да се видите два пъти.

Macorancho
03-08-2013, 17:36
Бе действай щом те зяпа значи иска нещо и те е харесала според мен. Не губиш нищо най-много да те отреже но шанса щом те харесва е нулев споко. Има вероятност и да си има приятел, и да не иска да къса с него единствено това се сещам като пречка ама няма какво да му мислиш толкоз действай. Мене ако знаеш колко пъти са ме отрязвали......

SpiritInBlack
03-08-2013, 20:37
Оправи ми се настроението и реших да помогна.Гледам доста се нуждаете....

Бъдете забавни , но не прекалено.Поне отначало. В пик-ъпа го наричаме " коки н фъни " апроуч.Ако не сте поне малко арогантни, показвайки , че сте готиният от 2мата , момичето няма да бъде привлечена от вас.Обаче в случай , че не е и смешно това , което казвате , тя няма да има стимул да контактува с вас.Много от фразите , които използвам с голям успех , ще ви се сторят , че ви обричат , а всъщност е точно обратното.Ала докато не го пробвате , няма да разберете.

Няколко примера от последната седмица.Отиван за тенисче в Бонсист ( сууупер правило да е задължителен спортът за студентите в УНСС ) с малко закъснение ( умишлено , нищо , че живея на квартира тамън на 2 минути ! ) да видя как е материалът.Даскалката мой човек , лафим си и правим малко загрявка на 1ва маса.Тя пък била в чужбина и я бъзиках ,че се е забавила , защото не са искали да я пускат.Тя пък като взе да ми се обеснява....
Междувременно на другата маса един пич се опитваше да зариби едно момиче, което знам , че е модел.Нека името и е Р. , щото е доста известна (основно правило е да не се дава лична информация в репотите ).Похвално , ама се дънеше много здраво.Никакви емоционални въпроси , питаше нещо от рода на "Как си , кво правиш , кой курс си , кво мислиш за протестите" - все въпроси , които не са хубави , ако искаш да създадеш впечатление.Сядам на пейката да си пиша смс-и на телефона и тя се извинява на пича , че се умори и идва при мен.

Р: Еййй, познат си ми отнякъде.
аз :Така ли , как ми е името тогава ? ( сериозна физиономия и после голяма усмивка )
р: Ее , не знам.Откъде ли ?
аз:мислиш ли , че си спомням...обаче мога да изкажа няколко предположения
тя: хаха , искаш ли да играем ?
аз: много бързо си готова за 2ри рунд хахаха
тя : голям смях еми...
аз: много брадяса одеве а....
тя: какво ?
аз: само през четвътаците ли си така бавна...пусна брада от скука
тя:амии....еми да ( смях )
аз : Добра ли си изобщо в играта ?
тя : Да.
аз: Хайде да видим как ще се спраш с някой добър колкото мен.

Първия гейм естествено я размазах ( никога не се оставяйте на момичета ) и много забавно я разкарвах да тича до ъглите на масата.Бъзнах я кво е правила предната вечер , че така е спала , тя се оказа , че ми е съседка.Говорихме си как е спирал токът , как аз съм бил с момиче на импровизирана вечеря на свещи докато тя е откачала сама на тъмно и други пълни глупости.И проработиха.По едно време бутна едно от загражденията и се счупи да се смее докато я негвах колко е несръчна и как не трябва да и дават да играе докторите.Тенисът има гадния недостатък , че разгорите са трудни заради играта - те далеч не протичаха така лесно , колкото са описани тук.

аз : Хайде да дигнем залозите - който спечели следващия гейм ще зададе въпрос на другия .Единствените правила са , че трябва да отговаряш честно и нямаш право да питаш нещо , казано от другия
тя: добре , ама имам 5 точки преднина
аз: няма да е честно...трябват ти поне 9/11 , за да има смисъл
тя: хахахаха , окей добре

Победих първия гейм, а след това нарочно сгреших , за да видя нещо.Оказах се прав - питаше ме сексуални въпроси само , за да спечели.Виждах , че и е забавно и затова и взех телефона ,"за да излезем след часовете да хапнем по нещо".Това е готин начин да вземеш контакти , защото не е точно за среща и няма причина да ми откаже , ако съм играл правилно.

С нея се оказа ,че имаме лекции заедно и е много приятно момиче.Днес ме ядоса , но смятам скоро да ескалирам нещата : )

И не забравяйте - пик ъпът помага , но не го смятайте за магия.Той хваща интереса на момичето с правилните техники , ама трябва да бъдете наистина готини , за да го задържите

JoLLiE92
03-08-2013, 21:14
Какво значи "знам, че е модел" ? Аз точно за тях съм чувала, че е по-лесно да ги свалиш, защото нормалните жени, когато са във ваканция, стават по-лесни, повече гледат от към приключение и адреналин и по-малко от към "happily ever after" страната, а така наречените модели в нормалните страни живеят така постоянно.
И не мисля, че репликите ти са били нещо уникално, та да се впечатли чак. :cool: великият модел ха-ха-ха-ха

anonymous708973
03-09-2013, 13:04
Вметна, че е модел, защото е важно. Сваляна е, търсена е, харесвана е, свикнала е с мъжко внимание и той трябва да излезе от патерн-а. Ясно като бял ден.

Разговорът е потресаващ. Трябва наистина да си симпатичен, че да минат подобни реплики с брадясването. Играта е добър елемент - особено когато момчето бие, но няма никакъв шанс да отговарям на сексуални въпроси от първия момент. Виж, да питам - може :cool:

JoLLiE92
03-09-2013, 14:45
Специално тук "модел" се става по други начини и с други качества. :cool: не е задължително нито да е хубава, нито да е търсена. Виждала съм скандално грозни и смотани "моделки"

Macorancho
03-09-2013, 16:29
Това ми изглежда много нагласено. Като от някакъв филм. Искам да го видя и ще повярвам. Нали като се стигне до поискването на телефона на нея ще и стане ясно че искаш друго а не да играете само тенис и всички приказки и забавни истории са били вид свалка. Защо и искаш номера за да и приказваш смешки ли. Боже господи. Другия вариант е просто и тя да иска от теб нещо но тя ако иска всеки по нормален разговор върши работа. Другия вариант е да е бавноразвиваща.

JoLLiE92
03-09-2013, 16:35
Другия вариант е да е бавноразвиваща.
Аз съм за това.

Macorancho
03-10-2013, 05:23
Нека си кажат мнението и др. момичета дали това върви при тях.

Chacho
03-10-2013, 10:19
Нека си кажат мнението и др. момичета дали това върви при тях.

Момичетата откъде да знаят, като не са сваляли момичета досега? "Как се свалят момичета" по правило е неподходящ въпрос за женската аудитория.

Работи написаното разбира се. Както знаем, това какво ще кажеш е от слабо значение за успешния завършек на свалката. Важно е как ще го кажеш. Стига целта ти да е да свалиш мацката. А дали ще говориш глупости или нещо смислено си е личен и страничен избор.

JoLLiE92
03-10-2013, 10:43
Важно е как ще го кажеш.
Това да. Но ако ми каже някаква чак толкова пълна простотия... :D
Гледайте Hitch! :)

Chacho
03-10-2013, 11:15
Има четири варианта.

1. Да не е простотия в очите ти и да го харесаш.
2. Да не е простотия в очите ти и да не го харесаш.
3. Да е простотия в очите ти и да не го харесаш.
4. Да е простотия в очите ти и да го харесаш.

Първото зависи от смисъла на изказването, второто - от начина по който го казваш.

JoLLiE92
03-10-2013, 11:23
Имах предвид, че колкото и да е готин, ако е трагично прост, няма да му връзват. :)

Macorancho
03-10-2013, 17:43
Повярвай ми може да е готин и да приказва нормални неща и пак да не го харесват.

Chacho
03-11-2013, 10:38
Повярвай ми може да е готин и да приказва нормални неща и пак да не го харесват.

Все пак трябва и да направи крачката. Ако не си създаде емоционална връзка с мацката, шит.

ranieri
03-11-2013, 10:56
Имах предвид, че колкото и да е готин, ако е трагично прост, няма да му връзват. :)

Да бе сигурно

anonymous708973
03-11-2013, 12:26
Това ми изглежда много нагласено. Като от някакъв филм. Искам да го видя и ще повярвам. Нали като се стигне до поискването на телефона на нея ще и стане ясно че искаш друго а не да играете само тенис и всички приказки и истории са били вид свалка. Защо и искаш номера за да и приказваш смешки ли. Боже господи. Другия вариант е просто и тя да иска от теб нещо но тя ако иска всеки по нормален разговор върши работа. Другия вариант е да е бавноразвиваща.

Ти да не си на 5, че да те е срам? Естествено, че ще разбере. Е, и?! Ти възнамеряваш да я чукаш/да излизаш с нея без тя да разбере ли о.О

Чачо, не съм съгласна. Точно пък ние можем да кажем кое работи, а не кое вие си мислите, че работи. Щото може да ти вържат и ти да си кажеш "е, значи подходът би е окей", но всъщност да е имало суперфейлове, които мадамата просто е игнорирала на фона на добрите неща. Винаги има какво да се изглади.

Chacho
03-11-2013, 12:57
Чачо, не съм съгласна. Точно пък ние можем да кажем кое работи, а не кое вие си мислите, че работи. Щото може да ти вържат и ти да си кажеш "е, значи подходът би е окей", но всъщност да е имало суперфейлове, които мадамата просто е игнорирала на фона на добрите неща. Винаги има какво да се изглади.

1. Обикновено се концентрирате върху "суперфейловете" и приемате основното за даденост.
2. В повечето случаи знаете какво трябва да се промени, но не можете да го кажете така, че да го разбере момчето.
3. Ако видите подхода или ви разкажат, лесно може да изкоментирате, но трудно може да предложите подход, когато питащият е грам без идея.
4. Как да си намери място сред другите мъже.. пак въпрос в нашето игрище.
5. Не ви слушат със същите уши.
6. Не сте били на негово място.

Macorancho
03-11-2013, 19:33
Не става въпрос за срам но изглежда детска самата свалка. Пък и нали уж жените все се оплакват че мъжете им досаждат или мислят само секс . Ми ок няма да мислим за секс. Ще си приказваме с тях лафиме си и после чао кой откъде е по живо по здраво. Но пък като се замисля ако всички са така до 100 години хората ще изчезнат и земята ще си отдъхне няма да има замърсяване ще се появи нова цивилизация която се размножава като цветята по въздуха чрез опрашване и всичко ще е супер. Или пък от непорочно зачатие!

SpiritInBlack
03-12-2013, 13:39
Брато , почти няма надежда за теб.Най-много се нуждаеш от промяната на цялостната ценностна система и нагласата

N1ksun
03-12-2013, 16:35
Единствената промяна , която му трябва, е просто да спре да ги мисли тези жени .. Полза каква?Досега както го е карал , може да го кара още много дълго , човек може да живее и без връзки и без секс .

Macorancho
03-12-2013, 18:38
Пошегувах се бре хора много ясно че не може това беше в риторичен смисъл.

N1ksun
03-12-2013, 18:44
Не ставаше дума специално за последния ти пост .

JoLLiE92
03-12-2013, 18:44
Пошегувах се бре хора много ясно че не може това беше в риторичен смисъл.
Отдъхнах си. :)

psychopath
03-16-2013, 12:07
Аз вчера се изявих като голем тЕрикат, направо случая е за някой учебник. :D

paradosou
03-16-2013, 16:06
^и какво би пишело в учебника? 8-)

Macorancho
03-17-2013, 21:01
Ето PinkPan7her го каза много от момчетата си мислят че заради това което са направили или казали са свалили мацката но не е така просто мацката е решила да е с тях. Ето момиче ви го каза.

anonymous708973
03-17-2013, 21:14
А, разбираш ме грешно.
Мацката не решава просто ей така да е с някого, това е избор, направен след определена равносметка, която е предимно сбор от действията на момчето. Това, което имах предвид, е, че понякога тактиката може да е 90% успех и 10% фейл, но мадамата въпреки това да се навие. Преценила е, че 10% се преглъщат.

Macorancho
03-17-2013, 21:58
Е да то ясно че всеки си има кусури нали това е в съшността на една връзка да се правят и компромиси спрямо другия.

Macorancho
03-19-2013, 09:44
Явно софиянките са особени хах. Повечето момичета като ги заговоря ми казват а и показват че не искат да им обръщам внимание и по поведението им разбирам че им е неприятно. Сигурно трябва да оставя те да си искат или да ми покажат че искат да направя нещо а не да измислям начини да ги заговарям и да се държа мило както съветвате вие. Не върши работа. Казват че им е досадно и не трябва така и свалките не са хубаво нещо но пък в същото време го правят с други момчета. Тези момчета как ги свалят нали е досадно и не тря се мисли за това на тях не им ли се сърдят. Или може би те се виждат и взаимно става без някви неща

HuKu7oo
03-19-2013, 11:52
Проблемът ви е, че прекалено много го мислите... и без жена и секс също може да се живее...

anonymous708973
03-19-2013, 18:41
Явно софиянките са особени хах. Повечето момичета като ги заговоря ми казват а и показват че не искат да им обръщам внимание и по поведението им разбирам че им е неприятно. Сигурно трябва да оставя те да си искат или да ми покажат че искат да направя нещо а не да измислям начини да ги заговарям и да се държа мило както съветвате вие. Не върши работа. Казват че им е досадно и не трябва така и свалките не са хубаво нещо но пък в същото време го правят с други момчета. Тези момчета как ги свалят нали е досадно и не тря се мисли за това на тях не им ли се сърдят. Или може би те се виждат и взаимно става без някви неща

Ох, майчице...

Chacho
03-20-2013, 07:06

Вече е популярна теорията за френдзоната. Време е да стане популярна и теорията за bitch shield-a: http://www.pualingo.com/pua-definitions/bitch-shield-bs/

JoLLiE92
03-20-2013, 12:45
Като видях това , та се сетих за моя приятел SpiritInBlack
http://cdn.humorcouch.com/wp-content/uploads/2013/03/Would-Not-Bang.jpg

Muaythaifighter
03-20-2013, 13:29
Kак да се харесаме на момиче ?

step 1 . Отиди на плажа с авери
step 2. Съблечи се гол за да видят всички котенца , невероятно изцепеното ти тяло
step 3. Занимавай ги и им говори сякакви глупости
step 4. Да не ви ебе за тяхното мнение
step 5. Уговорете си среща за диско , кафета и тн.
step 6. Profit ?

anonymous708973
03-20-2013, 14:38
Вече е популярна теорията за френдзоната. Време е да стане популярна и теорията за bitch shield-a: http://www.pualingo.com/pua-definitions/bitch-shield-bs/

Еми, много ясно пък. То някои от друго не разбират.

Rebirthing
03-20-2013, 15:58
Оправи ми се настроението и реших да помогна.Гледам доста се нуждаете....

Сигурно не съм от тази планета, но тези реплики никога не биха минали при мен...Може би начина по, който си говорил е звучал добре, но на четене ми звучи самохвално, да не кажа арогантно. Особено това с брадясването, не зная как би минало при повечето ;д.

Ти ги заговаряш само с цел свалка ли ? Защото ако е така, ясно защо те режат. Ако се чувстваш твърде отчаяно това е възможно да се проектира на държанието ти. Жените забелязват и най-малките промени в изражението, мимики и прочие. Не се ли опитваш да водиш непринуден разговор с някоя, без да гледаш на нея като обект за свалка ?

N1ksun
03-20-2013, 16:15
Като видях това , та се сетих за моя приятел SpiritInBlack
http://cdn.humorcouch.com/wp-content/uploads/2013/03/Would-Not-Bang.jpg

На тва тяло мога да му открия още много кусури , дето не ми харесват , в комплект с тия дето са изброени ^^ .Само не ми казвай , че изглежда привлекателно ... Аз лично предпочитам да не прява секс с години , отколкото да легна с някоя подобна .

JoLLiE92
03-20-2013, 16:23
Идеята беше, че въпреки тея "недостатъци" (повечето от които силно преувеличени) в реалния живот той не може да и стъпи на малкия нокът, а самочувствието до небесата. ;)

Rebirthing
03-20-2013, 16:30
Пффф, толкова жени изглеждат и по-зле, а без секс не са останали. Така де, въпрос на вкус...

JoLLiE92
03-20-2013, 16:42
Пффф, толкова жени изглеждат и по-зле, а без секс не са останали. Така де, въпрос на вкус...
Именно, то картинката е публикувана с обилна доза ирония. Но съм чувала и виждала лично как момче говори по телефона с момиче и друго момче му крещи в ухото ( и съответно в телефона) "МОДЕЛ ЛИ Е?!?!??" ... а не изглежда момче, което само с модели излиза. Повечето недорасли момчета имат прекалено завишени изисквания, дължащи се на избиване на комплекси.

N1ksun
03-20-2013, 16:44
Говориме главно за външен вид, не за успехи в живота и положение в йерархията . Аз лично него не го познавам , не знам и какво е говорил , ще пропусна да отправя коментар в негова посока .

Rebirthing е права , пълно е с такива момичета , там е и проблема . Не че нещо , но незнам как има може да има момчета дето им се навиват на лойните топки , винаги съм си мислил че са някъв тип мазохисти . JoLLiE92 , явно аз съм комплескар , но съм неосъзнат :D

JoLLiE92
03-20-2013, 16:56
На мен винаги ми става супер странно да видя момиче с лоена топка, която на всичкото отгоре се държи отвратително с нея.
N1ksun аз не за теб. ;)

N1ksun
03-20-2013, 17:04
Съгласявам се , има го и обратния случай , даже бих казал че е по-лош варянт .
Не за мен ли ? Aз съм точно от тоя тип момчета , дето се вглежда в най-малките подробности в отсрещното момиче , приятелите ми постоянно ми се нервят , че съм бил отсвирвал мацки .. Просто в моите очи не са такива , защо не ме разбират , такъв съм и такъв ще си остана ! Вярно , поради факта че съм такъв в крайна сметка нищо не намазвам , но предпочитам да е така отколкото да се фана с някоя и да почна да и намеквам какво трябва да подобри в себе си ( звучи даже абсурдно) ^^ .

JoLLiE92
03-20-2013, 17:09
То и аз .. винаги е по-добре да си сам, отколкото с някой сульо (не знам как е сульо в женски род :Д) , но въпросния индивид си заслужава всяко изказване от мое лице. Трябва малко да си знаем ние какви сме и да търсим човека до себе си не да е "много яка" и "модел ли е", а да ни отива. :)

N1ksun
03-20-2013, 17:12
Не гледам това дали ще ми отива , гледам просто дали ми харесала , ако ми харесва ок .

Rebirthing
03-20-2013, 17:13
Виж сега, момичето изглежда прилично според мен. Разбира се, ако спортува ще изглежда далеч по-добре. Но не разбирам какво точно искате мъжете ? Модел на Виктория Сикрет ? Пък да не мислите, че тялото е за цял живот ? След една или две бременности има такива, които няма и да изглеждат наполовина толкова добре, колкото са изглеждали. Знам, че за някой е тежко, но трябва да се гледа реално на нещата.

Violenza
03-20-2013, 17:19
Да ви имам претенциите.

Циците й наистина са отвратителни, обаче другаде не виждам сериозни кусури да има. Коремът й въобще няма сланини, ръцете й са малко отпуснати, ама не е нищо фрапантно, съразмерни са. Супер преиграване, тоя дето го е описвал това е някой болен.

Да не споменавам излишно, че тези, които тоооолкова много възхваляват външния вид, обикновено нямат с какво друго да се похвалят.

N1ksun
03-20-2013, 17:21
Виж сега, момичето изглежда прилично според мен. Разбира се, ако спортува ще изглежда далеч по-добре. Но не разбирам какво точно искате мъжете ? Модел на Виктория Сикрет ? Пък да не мислите, че тялото е за цял живот ? След една или две бременности има такива, които няма и да изглеждат наполовина толкова добре, колкото са изглеждали. Знам, че за някой е тежко, но трябва да се гледа реално на нещата.

Не всички са като мен ^^ , ако бяха света да се е свършил отдавна . За съжаление тялото е до време , тва ми е ясно , но съм си набил в главата няква перфектност дето не съществува , която е пречка за мен във отношенията ми с женския пол .

Rebirthing
03-20-2013, 17:22
Има силикон, определено, твърде опънати изглеждат, с другото съм съгласна. Иначе според мен, този, който го е правил, го е правил на бъзик...

JoLLiE92
03-20-2013, 17:26
Дам. Затова са ми адски смешни изказвания тип "модел ли е" , още повече , че в България модел се става по втория начин и не е задължително да е особено хубава. :D
Violenza с ирония е ! :D "Да не споменавам излишно, че тези, които тоооолкова много възхваляват външния вид, обикновено нямат с какво друго да се похвалят." - точно това искам да кажа на въпросния индивид, когото поздравих с картинката :D
Пък това за изискванията, аз имам много, но те са съобразно това, което аз харесвам. Примерно държа да е грозен, мъжествен и чернокос, въобще не държа да е "модел" или "мма- файтър" :D После да си го развеждам в парка да се хваля с него хахахахахха

N1ksun
03-20-2013, 17:30
Примерно държа да е грозен.

http://img.xcitefun.net/users/2011/02/228033,xcitefun-funny-ugly-teeth-pictures-12.jpg :ddd

JoLLiE92
03-20-2013, 17:34
^Или пък не! :D
по-скоро
http://b.vimeocdn.com/ps/202/592/2025928_300.jpg
http://www.slusham.com/img3/1204/bashar_rahal.jpg
http://www.hdwallcloud.com/wp-content/uploads/2013/01/jason-statham.jpg
http://cs402130.userapi.com/v402130560/500/567VtripS-U.jpg

N1ksun
03-20-2013, 17:38
E ти верно ли изкара Jason Statham грозен :D

JoLLiE92
03-20-2013, 17:45
Не е "красавец". Аз не харесвам "красавци". Не е Чанинг Тейтъм, Иан Сомерхалдер и Уентуърт Милър и други известни и безизвестни момиченца (по мое мнение) :D
Опитвам се да ти кажа, че за мен това е хубаво, а за друго момиче друго е хубаво това, което за мен е ewww ... :D Различни типове, ние си избираме да съвпада повече с това, което харесваме, а не да е модел.

N1ksun
03-20-2013, 18:04
Lazar Angelov (inlove) :D . E тия дето ги изброи , дори не ги знаех ^^ .

Аз също като тебе си имам някъв модел в главата , но той е прекалено нереален . Момичетата , които могат да го доближат до няква степен биха ме накарали да се замисля , но са рядкост .

Rebirthing
03-20-2013, 18:09
Пусни снимка на някоя, която е близо до модела ти. Интересно ми стана да видя ;д.

Violenza
03-20-2013, 18:11
Ууу, този Лазар Ангелов е някакъв ужас. Супер гей и покъртително гадно тяло. Знам, че му се кланят всички, ама за мен наистина е адски грозна картина. Такъв мъж да ме утрепят не мога да погледна, отвращава ме отвсякъде.

JoLLiE92
03-20-2013, 18:19
Ей за това говоря. Аз си знам, че харесвам грозни за повечето момичета мъже. :D
Допълвам с
http://us.cdn002.fansshare.com/photos/robertdeniro/deniro-ma-1363038357.jpg
http://divabetic.files.wordpress.com/2011/08/chris_noth_sued-1.jpg в този сериал има някакъв обаятелен необясним чар ..
моята представа за красив мъж http://handson.provocateuse.com/images/photos/victor_webster_02.jpg http://images.starpulse.com/pictures/2007/02/21/previews/Victor%20Webster-SGG-042321.jpg
http://thumbs.dreamstime.com/thumblarge_638/1318233129sSqk2P.jpg или този http://m.popstar.com/Gallery/Celebrity/G/Gilles+Marini/Photos/00000004-1579.jpg
И вечният ми фаворит накрая http://2.bp.blogspot.com/_0SRWpIVmOkA/THTc_8TwjZI/AAAAAAAAARo/sQKJ6d8d7w8/s1600/young+sonery++actor+2.jpg
Мъжът е главно поглед и излъчване за мен. :)

Violenza
03-20-2013, 18:26
Ей за това говоря. Аз си знам, че харесвам грозни за повечето момичета мъже. :D

Обратното. На тоя Лазарчо всички женски му се кефят. :D

Спамим темата, ама няма как да не кажа, че наистина просто дори в съзнанието си не мога да си създам/представя по-красив мъжки образ.
http://wallonnie.com/wp-content/uploads/2013/02/michael-fassbender-1024x768.jpg
http://www.moviephotogallery.com/data/media/975/x-men_first_class_29.jpg

Няма, то просто няма такъв втори.

edit
чакаме никсъна да постне снимка

N1ksun
03-20-2013, 18:30
Vio защо да е гей ? Защо ти е толкова отвратително тялото му , обясня плс интересно ми е ^^ .

Rebirthing http://www.youtube.com/watch?v=xLY71tGFUB0 , преди време докато беше още млада беше страхотна , сега позастаря след като мина 30 :X .

JoLLiE92
03-20-2013, 18:32
От приятелките ми всичките му се подиграват "какъв е тоя бизон". Ама виж другите, за него ясно, че повечето му се кефят. :Д Иначе и твоят е готин, те повечето актьори ги харесваме в някоя роля, а и като ги гледаме как играят, на снимка никога не ги харесвам после.
А, добавям Leandro Vissotto - бразилски волейболист. Мега як. :Д Снимките са му ужасни и нарочно не ги публикувам. :D

Rebirthing
03-20-2013, 18:57
Rebirthing http://www.youtube.com/watch?v=xLY71tGFUB0 , преди време докато беше още млада беше страхотна , сега позастаря след като мина 30 :X .

Готина е, спор няма. Чак нереална не е, но е наистина хубава. И такива жени се срещат, дори по улицата.
Друг въпрос е, че ако си на 18-20, такъв тип мацки, са твърде големи за теб...та тя дори в клипа е на 26 години.

Впрочем, някой ще ми обясни ли този Лазар Ангелов, какъв и с какво е известен ;д ?

JoLLiE92
03-20-2013, 19:09
Фитнес модел и инструктор. :)

Violenza
03-20-2013, 19:11
Vio защо да е гей ? Защо ти е толкова отвратително тялото му , обясня плс интересно ми е ^^ .

Много ми е педерастки, уж имитира мъжкарски имидж, а се облича като тийн гейче и си скубе веждите. Интервю чак съм му гледала където показа завидна липса на мозъчна дейност. Та, картинката е пълна. :D

Иначе аз по начало не харесвам оформени мъжки тела, даже не просто "не харесвам", ами не поглеждам.
Като говорим за привличане, в моите очи това: http://www.maniacfitness.com/wp-content/uploads/2012/02/Lazar-Angelov-Interview-3.jpg е равно на: http://images.t-nation.com/forum_images/auto/r/350x0/6/9/69b8e-fat_brazilian_woman.jpg това за мъжките.
Харесват ми нормални мъжки пропорционални тела, нито клечовци, нито напомпани.

Разговорихме се сега за хубави мъже....
http://oooleee.com/sites/default/files/zinedine-zidane-10-reporters%5B1%5D.jpg mhrrrr! (Е той вече има супер тяло.)

N1ksun
03-20-2013, 19:19
Rebirthing , не казвам че е нереална , просто се доближава донякъде до тва, което аз смятам за перфектно както казах по-рано , има си недостатъци и тя .

Vio , облича се от време на време така , както повечето bodybuilderi , но примерно не виждам нищо педерастско в това да носиш къси гащета + потник (което той носи през лятното време ) . За веждите съм съгласен иначе , както и за прекалената показност , но все пак човека се изявява в ролята на мотиватор и е нормално да се показва , въпреки че на мен не ми е по вкуса толкова, цялата тая гъзарщина .
Покажи ми какво за теб е хубаво тяло ?

Rebirthing
03-20-2013, 19:42
Фитнес модел и инструктор. :)

Мерси.
Остава загадка за мен какво му харесват толкова, че чак е събрал 350 хиляди харесвания във фейсбук...

N1ksun
03-20-2013, 20:02
Мерси.
Остава загадка за мен какво му харесват толкова, че чак е събрал 350 хиляди харесвания във фейсбук...

Повечето фенове са му чужденци . Харесват му тялото , защото се води натурално и ако е така наистина е повод за респект , защото изисква неимоверни усилия за да стигнеш до това ниво без химия . Той е техния ментор мотиватор за трениране , надъхват се с негови клипчета (има бая в нета ) .

Goddess
03-20-2013, 21:14
И аз не харесвам прекалено напомпани тела, но Лазар е страхотен и като треньор и като човек, личи си, че се занимава с това, което може и което му доставя удоволствие и това му е приоритет. Не можеш да го видиш по чалготеките и кръчмите да се прави на някакъв хайлайв или сваляч. И за мен лично си е супер мъжествен.. 8-) https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/734025_590222314321293_1345742431_n.jpg

SpiritInBlack
03-20-2013, 21:27
Bitchez go crazeh

psychopath
03-20-2013, 21:29
^и какво би пишело в учебника? 8-)

Наръчник на Селският бек; т.18; :D

JoLLiE92
03-21-2013, 04:37
И аз не харесвам прекалено напомпани тела, но Лазар е страхотен и като треньор и като човек, личи си, че се занимава с това, което може и което му доставя удоволствие и това му е приоритет. Не можеш да го видиш по чалготеките и кръчмите да се прави на някакъв хайлайв или сваляч. И за мен лично си е супер мъжествен.. 8-) https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/734025_590222314321293_1345742431_n.jpg
И аз съм на това мнение. Иначе тялото му наистина е в повече. Обожавам мъже в костюми!
Violenza Зидан има много хубави очи и лице, но ми е малко клечест в тяло. :D Като повечето футболисти.
N1ksun не само, той има и онлайн клиенти, изготвя им програма, диета, плащат му пари, които не са никак малко. Това са хора от цял свят. Известен е колкото най-големите фитнес модели. Иначе тук главно участва в клипове на фолк певици и с това го знаем. :D

Macorancho
03-21-2013, 07:31
Естествено че Лазар има хубаво тяло. Ето за това говорех и се чудех защо жените не ме заглеждат като имам спортно тяло. Като видях поста на Violenza и сравнението и че спортното тяло е равно на дебела жена направо паднах от стола. Ми то не е до мен просто жените са тъпи. Извинявай Violenza ама Зидан с тая опадала коса и смешно тяло е трагичен.. Представяте ли си аз да се конкурирам с някъв дебел и нисък идиот. Майкоооо мила. Ми то излиза че съм по долу от некъв дебил дето не може да си види патката с извинение. При нас мъжете не е така. Хах все едно Меган Фокс да е по малко харесвана от Минка чистачката на входа. Божеее Господ като е създал жената се е осрал. Как може да харесвате грозното а не хубавото.

N1ksun
03-21-2013, 08:20
Брато просто се примири с това , че нямаш приятелка и с това , че супер големите грозници си имат приятелки , а ти не , ще си направиш голяма услуга повярвай .

AnakinSkywalker
03-21-2013, 09:59
Macorancho, ако така се държиш и на живо, въобще не се и учудвам, че всеки втори коментар в тази тема е твой.

Rebirthing
03-21-2013, 11:05
Естествено че Лазар има хубаво тяло. Ето за това говорех и се чудех защо жените не ме заглеждат като имам спортно тяло. Като видях поста на Violenza и сравнението и че спортното тяло е равно на дебела жена направо паднах от стола. Ми то не е до мен просто жените са тъпи. Извинявай Violenza ама Зидан с тая опадала коса и смешно тяло е трагичен.. Представяте ли си аз да се конкурирам с някъв дебел и нисък идиот. Майкоооо мила. Ми то излиза че съм по долу от некъв дебил дето не може да си види патката с извинение. При нас мъжете не е така. Хах все едно Меган Фокс да е по малко харесвана от Минка чистачката на входа. Божеее Господ като е създал жената се е осрал. Как може да харесвате грозното а не хубавото.

Виж сега, ако това на аватара си ти, никога не бих казала, че имаш лошо тяло. На мен Лазар ми е неприятен по-скоро в лицето. Зинедин Зидан пък изобщо не може да ме впечатли нито в тяло, нито в лице. Но не можеш да съдиш от мнението на един човек /моето или нечие друго/. Повечето жени ще ти кажат 'харесвам мъже с мускули, но не твърде много', така че по-скоро Зидан и Ангелов са в двете крайности от колкото средно положение. Пък и в крайна сметка не всичко е визия, била съм и с клечав и с много мускулест мъж, но пък бяха свестни, не съм ги избирала специално по външен вид.
А това че някоя е яка колкото Меган Фокс, например, не значи, че има характер, който ще ти пасне или, че изобщо ще ти хареса като човек. Това, разбира се е при положение, че не търсиш само секс.

Chacho
03-21-2013, 11:20
Повечето момичета получават първоначален комплекс към мускулестите тела, после свикват.

anonymous708973
03-21-2013, 11:23

За мен Лазар няма хубаво тяло. Прекалено е. Животинско е и не в хубавия смисъл.
Защо смяташ, че има две крайности? Такъв, който не може да си "види патката" и напомпано говедо? Аз си падам по нормални мъже - широки рамене и гръб, силни (да не се бърка с напомпани) ръце. Оформените гърди и корем са в голям плюс, но под оформени разбирам това (https://www.google.bg/search?hl=bg&q=chest&biw=1680&bih=949&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=DftKUe2jA8zBswbbm4HABQ#imgrc=ebS5c6egh53h-M%3A%3BgbKCtYJjd4T34M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ang rytrainerfitness.com%252Fwp-content%252Fuploads%252F2012%252F05%252Fchest-workout.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fangrytrainerfitne ss.com%252F2012%252F05%252Fask-alfonso-how-do-i-build-a-big-chest%252F%3B304%3B298) и това (https://www.google.bg/search?hl=bg&q=chest&biw=1680&bih=949&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=RvtKUdz0MofDtAbPmoG4Bg#um=1&hl=bg&tbm=isch&sa=1&q=chest+man&oq=chest+man&gs_l=img.3..0i19.33758.35997.0.36203.10.7.3.0.0.0. 140.656.4j3.7.0...0.0...1c.1.7.img.1SlKuzOwaLI&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.44158598,d.Yms&fp=cb6b3fa45df02f9e&biw=1680&bih=949&imgrc=ORa6fPXY4MaXdM%3A%3BpBfXzhnqVVE-YM%3Bhttp%253A%252F%252Fgynecomastianewyork.net%25 2Fwp-content%252Fuploads%252Fman_chest1.jpeg%3Bhttp%253 A%252F%252Fgynecomastianewyork.net%252Fmale-breast-cancer-gynecomastia-related%252F%3B270%3B406). Този пък (https://www.google.bg/search?hl=bg&q=chest&biw=1680&bih=949&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=RvtKUdz0MofDtAbPmoG4Bg#imgrc=XiX0w9oWa_4aDM%3A% 3BO5fkFTVYhpxtRM%3Bhttp%253A%252F%252Fslodive.com% 252Fwp-content%252Fuploads%252F2012%252F03%252Flebron-james-tattoos%252Flabron-chest-and-back.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fslodive.com%252Finsp iration%252Flebron-james-tattoos%252F%3B600%3B712) си го представи бял, даже е по-леко оформен и пак много ми харесва. :)

Чачо, какво имаш предвид с "комплекс" тук? Не е точната дума определено.

Chacho
03-21-2013, 11:33
Ми преодоляваш вътрешно въздържание. По-скоро има няква мисъл, че ходиш с горила, която не можеш да превъзмогнеш първоначално. Поне по думите на приятелки.

anonymous708973
03-21-2013, 11:46
Тоест, идеята ти е, че едно момиче може да не харесва напомпани гардероби/горили, но като ходи с такъв, ще свикне?

Chacho
03-21-2013, 12:40
Тоест, идеята ти е, че едно момиче може да не харесва напомпани гардероби/горили, но като ходи с такъв, ще свикне?

Има голяма вероятност да започне да харесва. Както много момичета не ги кефи идеята да правят свирки, но с времето започват да гледат по друг начин на нещата. В харесването има голяма доза самонавиване.

Muaythaifighter
03-21-2013, 12:46
ahahhah до №1686

рядко пиша в тоя сайт ма твойто коментарче е мн.добре .Нормално да не харесваш оформени тела кат си госпожица дебела с лош ген :((((((((( ... u mad ? Ма то винаги е така , всеки се подбира с кой да бъде

Rebirthing
03-21-2013, 12:59
ahahhah до №1686

рядко пиша в тоя сайт ма твойто коментарче е мн.добре .Нормално да не харесваш оформени тела кат си госпожица дебела с лош ген :((((((((( ... u mad ? Ма то винаги е така , всеки се подбира с кой да бъде

Брей, как разбра, че е дебела, че и с лош ген ?
И ако някой е с оформено тяло, да не би да е хванал Господ за шлифера ?

N1ksun
03-21-2013, 14:00
Лазар определенно не е особенно напомпан , не ме принуждавайте да ви плаша с горила :D .

Violenza
03-21-2013, 14:26
Ето за това говорех и се чудех защо жените не ме заглеждат като имам спортно тяло. Като видях поста на Violenza и сравнението и че спортното тяло е равно на дебела жена направо паднах от стола. Ми то не е до мен просто жените са тъпи. Извинявай Violenza ама Зидан с тая опадала коса и смешно тяло е трагичен.. Представяте ли си аз да се конкурирам с някъв дебел и нисък идиот. Майкоооо мила. Ми то излиза че съм по долу от некъв дебил дето не може да си види патката с извинение.
Ти си смотан, елементарен, комплексиран и озлобен към жените. Затова не си харесван. Ама ти не се усещаш. Няма нищо, помпай мускули и оплаквай самотата си.

Muaythaifighter, прецени, че съм дебела, защото не харесвам определен тип мъжки тела? :D Гениално.

unusual89
03-21-2013, 14:43
И на мен не ми харесва въпросния Лазар и то заради излъчването му и прекалената мания за перфектност ... Като момче уважавам усилията му да работи над тялото, но позата ми идва в повече

Отностно моят идеал за красота просто не съм виждал по женствена и сексапилна жена от тази :)
http://media.avtora.com/images/cut/600x450/articles/2012/05/31004.jpg
http://lekuva.net/wp-content/uploads/2012/12/153.jpg
http://ruralmarketing.org/wp-content/uploads/2013/01/Catherine-Zeta-Jones-catherine-zeta-jones-84874_1280_1024.jpg

Chacho
03-21-2013, 14:48
Кво я коментираме красотата? Един ден всички ще погрознеем.

granger
03-21-2013, 14:52
Кво я коментираме красотата? Един ден всички ще погрознеем.

Сега ме е яд , че не мога да си го сложа в подписа ...
sadface.

Chacho
03-21-2013, 14:55
Сега ме е яд , че не мога да си го сложа в подписа ...
sadface.

Можеш да погрознееш и да се снимаш за аватар. 8-)

granger
03-21-2013, 15:12
като стана на 70 обещавам да го направя :lol:

Chacho
03-21-2013, 15:20
като стана на 70 обещавам да го направя :lol:

Ма аз ш'та подсетя, глей да ми не увърташ тогава!

Goddess
03-21-2013, 17:30
Отностно моят идеал за красота просто не съм виждал по женствена и сексапилна жена от тази :)
http://media.avtora.com/images/cut/600x450/articles/2012/05/31004.jpg
http://lekuva.net/wp-content/uploads/2012/12/153.jpg
http://ruralmarketing.org/wp-content/uploads/2013/01/Catherine-Zeta-Jones-catherine-zeta-jones-84874_1280_1024.jpg

Дааа!!!

JoLLiE92
03-21-2013, 17:35
Ти си смотан, елементарен, комплексиран и озлобен към жените. Затова не си харесван. Ама ти не се усещаш. Няма нищо, помпай мускули и оплаквай самотата си.

Muaythaifighter, прецени, че съм дебела, защото не харесвам определен тип мъжки тела? :D Гениално.
Те са така. :D Аз още тъна в неведение как решиха някои индивиди, че съм дебела. :D
unusual89 много ми харесва! Има излъчване!

DisappointedDreamer
03-21-2013, 17:40
Катрин Зита Джоунс е мацка от всякъде. Спор няма.

anonymous708973
03-21-2013, 18:13
Мноого е яка! Има я тая нотка на фаталност в нея, съчетана с благородство и грация! Страхотна!

Все се сещам за оная сцена от "Маската на Зоро", когато Антонио Бандерас й отсичаше презрамките на роклите с меча си. :д

Macorancho
03-22-2013, 16:09
Първо Лазар не е горила можете да го видите на живо във фитнеса в София няма да казвам името да не правя реклама има го във фейсбука му. Първо снимките се обработват с фотошоп а преди снимки има гримове и макиажи. Маже се с специални пасти за да лъщи. Лазар е 180см и мисля че под 90кг. Той е в златната среда нито огромен нито слаб просто перфектен полубог. Иначе ако можех да излгеждам като някой това определено е Zyzz най големия тийн секссимвол и мечта на всяка жена бог да го прости. Много го оплюват но ако го видите какъв е бил и какъв е станал ще разберете че е невероятен. Може всеки да казва каквото си иска но изглежда перфектно и съм сигурен че са единици тези които ще са постигнали и 50% от това което той е постигнал. Той е изчукал много мърли без да ползва никакви тактики. Иначе що се отнася до по горния коментар аз не мразя жените те ме карат да го правя.

N1ksun
03-22-2013, 16:29
Лазар е над 90 кила ^^ . Zyzz , Бог да го прости , изглеждаше добре , но е факт че беше зобил , което умаловажава постиженията му до известна сепен .

Macorancho
03-22-2013, 17:15
Хах личи си че не си наясно. Ти как си представяш момче тежащо има няма 50 кила като зизз за 2-3 години да стане близо сто като се има предвид че генетиката му е да е слаб демек ектоморф. Без добавки и химия няма как само с тренировки не става ако си тренирал би трябвало да знаеш. Няма такова нещо като здраво трениране без здраво възстановяване. Иначе Лазар е точно 90 кила пише го в сайта. Извинявай за грешката.
http://www.bodyconstructor.com/lazar-angelov-bio

N1ksun
03-22-2013, 17:53
Всъщност без химия можеш да достигнеш едно доста задоволително ниво , но не и за тези години прав си ^^ . Това ,което ми прави лошо впечатление в Zyzz е точно това , че е почнал прекалено рано с химията .. Стани голям натурално , стигни си максимума, пък тогава ако те влече и би желал да станеш професионалист взимай колкото искаш . Това естестествено си е мое лично мнение .

Chacho
03-22-2013, 22:08
Всъщност без химия можеш да достигнеш едно доста задоволително ниво , но не и за тези години прав си ^^ . Това ,което ми прави лошо впечатление в Zyzz е точно това , че е почнал прекалено рано с химията .. Стани голям натурално , стигни си максимума, пък тогава ако те влече и би желал да станеш професионалист взимай колкото искаш . Това естестествено си е мое лично мнение .

Не, че е почнал рано, а че е насилил много нещата. Кой знае кви са му били количествата. Ама като човек за мене е идиот.

JoLLiE92
03-23-2013, 07:26
На мен той ми е грозен. Може би в мен е проблемът. Аз Лазар не го гледам в тяло, а в лице и излъчване. Zyzz не го докарва там. Няма мъжко излъчване, а изглежда като 16-годишен.

Macorancho
03-23-2013, 08:26
Не е проблема в теб много момичета са така. Разбрал съм че не е важно колко кила си, колко си висок или колко си голям а какво излъчване имаш. Аз също съм по младолик и това е проблем защото точно подобно на ЗИЗЗ не изглеждам супер мъжествен. На габарити съм добре но не съм с брада и бръснат до кожа примерно. Тип чичи след 40 години това определено се харесва на жените забелязал съм. Тип грубовати мъже леко неглиже и е разбираемо само не е разбираемо да харесват разни дебеланковци или некви клечки.

JoLLiE92
03-23-2013, 08:37
Е, и аз като по-малка харесвах момченца. Просто някои момичета и като пораснат продължават да харесват такива. Точно съм забелязала, че повечето харесват тип Zyzz и холивудските "красавци".

Rebirthing
03-23-2013, 11:25
Тоя Zyzz има противно лице и кофти усмивка, веждите му са по-добре оформени и от на жена, а като добавим нацупените устни и педерастката прическа картинката е пълна. Типичен 'фешън' от онези, които бяха популярни до преди няколко години. Слава богу, тази мода почна да отминава. За тялото нищо лошо не мога да кажа, жалко, че е бил на химия.

И жените не си падаме по брадясали чичковци, но е желателно един мъж да изглежда и да се държи зряло. А тялото е нещо, което далеч по-лесно може да се промени, за разлика от характера и поведението, които трудно търпят промяна...

JoLLiE92
03-23-2013, 11:36
Rebirthing с всичко съм съгласна, освен че "фешъните" излизат от мода - те пак са си модерни ако си на 15, просто ние вече не сме на 15. :) Мъжете имат късмета, че при тях почти нищо не е природни дадености - хубавият мъж е въпрос на поддържка и държание. Харесваме стабилните, леко самоуверени мъже, на които можем да разчитаме и които няма сляпо да тръгнат след първата разголена слабоумна кифла - поне това очаквам аз от един мъж.

Rebirthing
03-23-2013, 11:47
Да, сигурно си права, аз съдех от това, че все по-рядко виждам момчета с нелепи прически ;д.
Иначе смятам, че красотата, при мъжете и жените като цяло си е природна даденост, поддръжката само я подсилва.

JoLLiE92
03-23-2013, 11:51
Красотата да, но не си търся красив мъж. :D Не търся да има плътни устни, чипо носле и прекрасни сини очи. Казах го и по-горе, за мен хубавият мъж е грозен и чаровен. :D

anonymous708973
03-23-2013, 14:53
Тип чичи след 40 години това определено се харесва на жените забелязал съм.

Глупости.
Аз харесвам точно неглиже, леко мъжкарско, нагло такова.
Никакви бръснати глави, бла.

https://www.google.bg/search?hl=bg&gs_rn=7&gs_ri=psy-ab&tok=ZhZ8OpVB9SLfMwOGMjIoUg&cp=4&gs_id=3&xhr=t&q=Zyzz&biw=1680&bih=906&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=M9BNUdW1GoKVtQa27oGYDQ#imgrc=elp6X3twle_vmM%3A% 3Bah_ITH-US0uXjM%3Bhttp%253A%252F%252Fmedia.silabg.com%252F uf%252Fcommon%252F65146_442898812225_351749002225_ 5052141_5165690_n.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fmedia.s ilabg.com%252Fzashto-umirat-kulturistite-news418.html%3B302%3B646 - На тоз ли се възхищаваш, бе? Искаш да приличаш него, защото бил мечтата на всяка жена? Ти чуваш ли се?
Баси мазното педерастче. :д

JoLLiE92
03-23-2013, 15:01
Лазар Ангелов е по-мъжествен от тоя, въпреки че се е олял с мускулите. :cool: Поне няма да се бием за огледалото. :) И порното му беше ... интересно :oops: :D :D :D :D

anonymous708973
03-23-2013, 15:53
Кво, кво?
Я линк на лично. Бързо :ДДД

JoLLiE92
03-23-2013, 16:07
Готово. :D

Rebirthing
03-23-2013, 17:03
И порното му беше ... интересно :oops: :D :D :D :D

Мисля, че това отговаря на въпроса 'Как да се харесаме на момиче?' или поне как да предизвикаме интереса й ;д.