Влез

View Full Version : Как да се харесаме на момиче?

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

SpiritInBlack
07-29-2013, 16:50
Върна ли се да тролваш , Макарон ? Как си я срещнал, след като не сте разменили и дума , само ти си знаеш... Забелязвам често една грешка, която си допуснал и ти. Много мъже излизат на дансинга, където има някое хубаво момиче ,танцуват до мадамата и чакат тя да направи първата крачка или след като видят , че така няма да стане работата, използват лош опънър "Много добре танцуваш". Това , което не чаткат , е , че около нея има 4-5има други мъже , които правят същото. Затова, когато някое момиче ти хареса в клуб ( независимо дали си е на масата или си танцува ), трябва да го направиш моментално или поне мацката да не забележи , че се колебаеш. Няма средно положение или опипване на почвата. Или го правиш ,или не. Ако тя те е огледала преди това и се е усмихнала, значи има някакъв интерес. Отиваш и и казваш нещо , което си забелязал в нея. Дори и да се запознаеш с нея на дансинга , не е задължително да можеш да танцуваш.
В клуб трудно ще намериш мацката на живота си, но пък се стига най-лесно до ф-клоуз. Всеки има лоши и добри дни, постарай се да станеш нощна птица, защото недоспиването в началото ми влияше върху всички области в живота.
~ Spirit

Alex_pazardjik
07-29-2013, 19:22
za kolko godishni e pisana temata shtoto as sum na 13 i edinstvenoto koeto moja obqsnq na momi4eto e za neshto koeto neq izobshto ne q interesuva molq da mi dadesh skype speshno se nujdaq ot pomosht!

Macorancho
07-30-2013, 19:08
SpiritInBlack не ме разбра аз питах дали това е сигнал от стана на девойката да действам за да знам за напред как да разчитам сигналите на мацките или просто е низ от съвпадения които аз съм разбрал погрешно. И не съм танцувал с нея просто както си стоях на бара видях това тя също стоеше на бара. Особено ме озадачи факта че след това започна да денси с гръб към мен начи игнориране според мен а и ако иска нещо защо ми отбягва погледа като я погледна аз как да разбера да действам но тогава защо гледа. Може би е просто съпадение незнам.

nIk1
07-31-2013, 19:55
Смисъл като цяло тия неща дето ги каза- имам чувство за хумор, поддържам се, но имам един проблем.... Не знам как да заговоря едно момиче примерно.... Ако може някакъв съвет, нещо подобно? :(

Chacho
08-01-2013, 07:10
Смисъл като цяло тия неща дето ги каза- имам чувство за хумор, поддържам се, но имам един проблем.... Не знам как да заговоря едно момиче примерно.... Ако може някакъв съвет, нещо подобно? :(

Представи си, че не я заговаряш, за да се запознаете, излизате, имате връзка. Приеми го, че заговаряш момичето, за да убиеш 5 минути и измисли нещо, което ще е забавно за 5 минути. Да кажем, че няква мацка седи в парка и искаш да я заговориш. Казваш й, че чакаш някой и няма кво да правиш през тва време и й предложи да играете морски шах докато дойде. Поговорете си и накрая, като си тръгваш, понеже не чакаш никой, й кажи, че просто си искал да се запознаете и й поискай номера.

nIk1
08-01-2013, 19:35
Благодаря ти :P

$cream
08-05-2013, 16:44

то вече ти казаха, но ако мога - бъди спокоен. важното е да не се плашиш да говориш. ако сбъркаш, какво ще стане? винаги ще можеш да обясниш, пък и това е едно от многото представители на нежния пол, с които ще имаш връзка. щом казваш, че имаш чувство за хумор - разкажи й някой виц например, но не мръсен, ами най-чиста шега (ако е мръсен ще те помисли за перверзник, ако е гнусен - за извратеняк или недорасъл индивид)

Pr0gr3civ3R
08-07-2013, 15:28
Да кажеш на дама , че зъбите и са като на Бъкс Бъни ???
Най-малко да се засегне :)

Chacho
08-07-2013, 15:37
Да кажеш на дама , че зъбите и са като на Бъкс Бъни ???
Най-малко да се засегне :)

Тва е целта.

По-съмнително от "комплимента" е доколко е дама момичето, на което хората слушащи съвета
ще го кажат.

anonymous708973
08-13-2013, 07:59
Дама или не, подобен "комплимент" е малоумен. Моментално ще охладнея, ще ми стане обидно и няма никакъв шанс да получи това жадувано от вас доказване. Не и с обида за нещо перманентно във вида ми - дори да знам, че хич не е вярно.

Chacho
08-13-2013, 09:59
Неговете поначало са малоумни.

Достатъчно е да подхванеш по-интелигентен разговор, в който да е предизвикателство да участва и сама ще изяви желание да се доказва. Нито й ставаш роб на външния вид, нито я обиждаш.

Друг е въпросът, ако е шега и не целиш да я засегнеш.

Borislav,Georgiev
08-15-2013, 14:23
Абе да питам, то може и да си има цяла тема за това ама знам ли.. на 17 съм скоро ставам на 18 и не съм го правил с момиче само на *ръчна* го карам а ми се иска да го направя като на всяко едно момче, обаче не съм намерил нито момиче в което да се влюбя нито нищо, има едно дето само ме привлича сексуално ама тв'а няма ли да е просташко за едното сефте и после край. Не ме разбирайте погрешно не водя много динамичен живот в смисъл че не излизам много,много и нямам толкова голям кръг от приятели та да си намеря *половинката*, не че съм някой застоял физически, тренирам редовно, но просто.. така ми се стекоха нещата..

Chacho
08-15-2013, 14:25
Здрасте.
Бехме се забравили.

Ти кво мислиш по въпроса?

Borislav,Georgiev
08-15-2013, 14:28
Здрасти! ако е към мен въпроса, ами .. какво да мисля принципно това момиче което ме привлича сексуално е от моя клас а едно приятелче се беше влюбил в нея а тя го отряза ... и той страда.. и това ме спира защото не искам и него да го нараня по някъ'в начин.. не съм и казал или показал по някакъв начин че ме влече или нещо защото ме е страх да не стана за смях..

Kristianc95
08-15-2013, 18:28
защото ме е страх да не стана за смях..
То винаги има шанс да станеш за смях. А и не е казано, че трябва да излезеш пред класа и да си излееш душата пред нея.

hadesm
08-16-2013, 08:22
Бъди спокоен и забавен и не се прикривай, това е най-важното за мен. ИМала съм мноо случаи, на първите срещи да ссе държат много добре с мен и после стават лайнари!

Chacho
08-16-2013, 08:25
Бъди спокоен и забавен и не се прикривай, това е най-важното за мен. ИМала съм мноо случаи, на първите срещи да ссе държат много добре с мен и после стават лайнари!

мхм

Borislav,Georgiev
08-16-2013, 10:25
Kristianc95 Не ми е минавало и през ум. да правя нещо такова.. ако имам още симпатия към нея просто ще я поканя на кафе в нас и ще и кажа.. иначе да бъда себе си.. според мен това е много трудно на всеки един човек.. или поне на мен

prince
08-21-2013, 13:28
Хубава тема!

Просто най - важното за разговорите с дадено момиче да сте спокойни и отпуснати. Също така да бъдете себе си (Е ако си някой див селянин , трябва да се държиш малко по-достойно, както и малко да се промениш и да избягваш изразите "МА,БА и ЛА). Ако не ви хареса даденото момиче , такъв какъвто сте , друга пък ще го оцени това нещо. =]

tonique
08-25-2013, 17:28
Да бъдеш Лазар Ангелов и да имаш адски много пари и е уредено всичко..
и може да добавим известен :D

shaka.laka.7524
08-28-2013, 10:53
ENJOY -----------> http://shakalaka.info/ ; ]

gt-r
08-28-2013, 23:45
полезна тема според мен едно момче най-добре трупа опит с много много разговори и контакти с момичета!!! Едно нещо знам не е срамно 100 момичета да те отрежат срамно е едно момиче 100 пъти да те отреже!!! Винаги си го напомняйте когато сваляте някоя кака! :)))

chupachups
09-02-2013, 12:21
Понякога когато си в група и някое от момчетата те хареса е малко трудно да го покаже, защото...абе и аз не знам защо :D просто срам ли го е или просто го е страх да не му се подиграват като го покаже. Каква е причината?
П.П аз съм момиче.

Chacho
09-02-2013, 12:23
Понякога когато си в група и някое от момичетата те хареса е малко трудно да го покаже, защото...абе и аз не знам защо :D просто срам ли го е или просто го е страх да не му се подиграват като го покаже. Каква е причината?
П.П аз съм момиче.

Срам и страх да не обърка нещо.

chupachups
09-02-2013, 14:46
Да, ок момичетата харесват момчета с оформени тела. А обратното като стане, понякога момчетата се засягат от това че съм по-силна от тях и колкото и смешно да звучи ми се подиграват, че съм с по-големи мускули и съм била мъжкарана. А аз съм едно мило създание от вътре :D

Chacho
09-03-2013, 11:33
Имаш ли конкретен въпрос?

Markus
09-09-2013, 13:18
Мислех да направя отделна тема, ама то подобни има много, затова ще задам въпроса си тука. Искам да поканя едно момиче на среща, ако може по опитните да ми дадат съвети. Ето малко инфо - бяхме в един клас с нея преди време, тогава си имах приятелка и не и обръщах особено внимание на нея. Още повече, че сляха класовете ни, а разделението в 7 клас си се усещаше. Да не задълбавам много във войните между класовете, но така се стекоха обстоятелствата, че напуснах класа и училището, както и повечето от моя клас(в онзи клас бяха децата на учителите, тя също е дете на учител, та си беше рисковано и да опитвам по онова време). Въпроса е, че тя беше много... как да се изразя - искаше да ходи с мен, да говори с мен, а и все пак си е доста красива, обаче много неща имах на главата(приятелите ти, пък и аз враждуваме с тоя клас, а знаете предполагам всеки е минал през това в по малките класове, а в 7 клас си беше сериозно, не само детски изблици, от друга страна си имах и приятелка, която не беше от училището, а също спортувах и нямах никакво свободно време почти). Сега за 12 клас реших да се върна в същото това училище( то ми е много близо и не пътувам дълго пък и не се заляга на ученето много) за да изкарам по добра диплома и да мога да отида в по добър университет след това. Отново я срещнах, след няколко години, знам, че това си звучи банално, но все едно не съм отсъствал изобщо. Виждам, че държи много на мен, а сега и аз съм свободен, пък и наистина я харесвам, въпроса е, че винаги в училище, когато си говорим, тя е с нейни приятелки, а усещам, че очаква да я поканя и вече да предприема нещо, ама опита ми липсва(досега все на тренировките в клуба ме намираха момичета, не съм пробвал аз да свалям) а и не ми е удобно пред приятелките и да я каня и да разкривам чувства, тя си пада срамежлива и също това е макса от нейна страна и сега чака как ще подходя. Затова искам да помоля за съвети.

betudontbet
09-19-2013, 23:08
ега по същество: Как аджеба да се харесам на девойката и в края на срещата тя да очаква моята целувка/прегръдка и всичко каквото следва?

показвам зъбите + косата + широчината на талията спрямо раменете и сератуса

GiveMeLove
10-10-2013, 13:54
Е как - покажете портмонето или я заведете в МОЛ-а.. Уиски в бара или наркотици.. Те днешните фъшкийчици и без това друго не ги впечетлява.. :)

sneering
10-11-2013, 14:31
Е как - покажете портмонето или я заведете в МОЛ-а.. Уиски в бара или наркотици.. Те днешните фъшкийчици и без това друго не ги впечетлява.. :)

Да бе наркотици,те стоят в бара на по една малка водка и чакат да се появи независимо от възрастта и килограмите-мъж който не живее с майка си и има нова кола да им разкарва задниците по незнайно защо толкова лъскавите заведения в чупената и сива България,защото са прекалено умствено ограничени,за да видят останалото което не се купува с пари.

Те ако умееха да се забавляват с наркотици щеше да са супер,ама те и затова нямат акъл

GiveMeLove
10-14-2013, 07:59
Да бе наркотици,те стоят в бара на по една малка водка и чакат да се появи независимо от възрастта и килограмите-мъж който не живее с майка си и има нова кола да им разкарва задниците по незнайно защо толкова лъскавите заведения в чупената и сива България,защото са прекалено умствено ограничени,за да видят останалото което не се купува с пари.

Те ако умееха да се забавляват с наркотици щеше да са супер,ама те и затова нямат акъл

Така де.. Най-смешни са ми тези, дето шмъркат "щото има" хахахахахах :D

sneering
10-16-2013, 12:53
Така де.. Най-смешни са ми тези, дето шмъркат "щото има" хахахахахах :D

:D

Fisherman
10-24-2013, 16:46

Ужас,ти си с твойте разбирания,къде ги научи от приялчетата с които се въртите вечерно време на площад "Македония"

sneering
10-25-2013, 17:20
Има,има право донякъде..защото много голям процент от момичетата са на това мислене,което е плашещо.Но има и друг процент момичета,които не е видял или които ти си видял и имаш в предвид.Но определено има право.

POLINUTE
10-25-2013, 22:05

Стига бе момчета, още има момичета които бихме се зарадвали дори и на малко желирани мечета, шоколад и малко любов от ваша страна!

neTak|/|
10-25-2013, 22:34
Стига бе момчета, още има момичета които бихме се зарадвали дори и на малко желирани мечета, шоколад и малко любов от ваша страна!
Има ама е незаконно :D

Anonys
10-26-2013, 07:24
малко любов от ваша страна!

Всъщност това най-много ви радва :)

POLINUTE
10-26-2013, 08:16
Всъщност това най-много ви радва :)

Естествено. :)

GiveMeLove
10-28-2013, 11:55
Ужас,ти си с твойте разбирания,къде ги научи от приялчетата с които се въртите вечерно време на площад "Македония"

Не помня някога да съм се събирал на този площад... А и моите разбирания са си много правилни - аз умишлено си стоя самичък и работя за и върху себе си, понеже разбрах, че няма смисъл да си добър с неблагодарни простакеси.. :)

zdravkoo12
10-30-2013, 20:51
V texta ti spomena za bazici, mojesh li da mi kajesh oshte nqkoii?

karamaha
11-04-2013, 19:56
Браво, доста задълбочен и обстоятелствен съвет! Поздравления!

TheNormalGuy
11-05-2013, 10:31
V texta ti spomena za bazici, mojesh li da mi kajesh oshte nqkoii?

Научи се сам да си ги измисляш бъзиците и трябва да са в движение, не предварително научени, гледаш нещо нетипично по нея и я бъзикаш и т.н

ForsakenFreak
11-06-2013, 00:01
За мен това винаги работи - ако искате готино, свестно и интелигентно момиче бъдете спонтанни, не се страхувайте да покажете слабостите си пред нея. Може да сте твърди като скала пред останалите, но не и пред нея.

SpiritInBlack
11-16-2013, 20:38
Изпускаш същността според мен. Имам предвид , че най-важна е пълната картинка - цялостното положение и статуса в обществото. Ако си човек, който всеки използва за това или онова и си мекушав и мрънкащ, жените нямат привличане по начало към теб. А сега си представи за секунда, че си човек, който създава привличане в мацките, който може да има всяка жена, и изведнъж , о , чудо , точно ти - този който всички искат, показваш някаква твоя страна , за която не са и подозирали ( единствено най-сериозната си приятелка съм водил на баварски крем през нощта ) и лично отношение към някоя... това ще и подкоси краката , повярвай ми.

heartsdesire
11-17-2013, 09:14
Глупости!

hyperstone1
12-05-2013, 14:55
просто бъдете себе си :)

Tinik99
12-05-2013, 17:33
Здравейте,харесвам си едно момиче ,но то е с една година по-голямо от мен.Аз съм на 14,тя на 15.Как да я накарам да ме хареса?Пишем си често,но не толкова често я виждам навън и когато я видя само се поздравяваме.Постоянно е с приятелките си и не мога да я заговоря ... притеснявам се от тях . Когато си пишем ,често има закачки,но понякога се и караме.ПОМОГНЕТЕ МИ,МОЛЯ!!!

Reez
12-08-2013, 19:20

И за какво са ти тези "фъшкийчици"... Нали точно това е целта на тази тема, да се харесаш на момиче, което харесваш. Ако ти харесваш такива жени, значи не трябва да се оплакваш от тях. Има хиляди свестни момичета, защо не си намериш някоя такава? Ти ако гледаш само леките жени, значи и ти не си по-различен..

strelecaaa
12-08-2013, 20:31
Бъди себе си ,без да се комплексираш и без да се правиш на "кой съм аз " ;)

Nonetheless
12-14-2013, 20:38
Здравейте,харесвам си едно момиче ,но то е с една година по-голямо от мен.Аз съм на 14,тя на 15.Как да я накарам да ме хареса?Пишем си често,но не толкова често я виждам навън и когато я видя само се поздравяваме.Постоянно е с приятелките си и не мога да я заговоря ... притеснявам се от тях . Когато си пишем ,често има закачки,но понякога се и караме.ПОМОГНЕТЕ МИ,МОЛЯ!!!

Така, като за начало няма такъв филм "да я накараш" да те хареса.
Доста малко информация си дал. Ти ли започваш да и пишеш или тя на теб? /като цяло не отдавай голямо значение на чатовете, физическия контакт си е друга работа/ Откъде се познавате - общи приятели/в едно даскало ли учите/ (тоест често ли се виждате) И btw няма смисъл да се притесняваш от приятелките и - като нищо можеш и тях да ги включиш в разговора. Което по-нататък така или иначе ще ти трябва ако се занимаваш с момичета, така че колкото по-отрано свикнеш, толкова по-добре.

Maria9862
12-26-2013, 21:00
Реших да прочета темата отгоре отгоре, да видя как мислят момчетата по това.
Доста ми харесва съвета за чистотата, защото това си е важно,поне за мен.
Плюс това още нещо - трябва да сте мили. Не знам съществува ли момиче, което да не харесва това някой да й прави комплимент или да се вържи с нея като с писано яйце.
Освен това момичетата искат внимание - никое момиче няма да се противи да й обръщате внимание, да се интересувате от нея. Е, разбира се говоря за истинските момичета, а не тези, които искат парички и т.н.
Освен това вниманието не бива да изчезва щом спечелите момичето. Това често се случва - тя вече е ваша и готово мисията изпълнена, но това не е съвсем така.
От време на време напомняйте й, че е важна за вас, например изненадайте я с цвете, дори и да сте го откъснали току-що, или пък просто й подарете нещо, напишете й нещо, направете жест, дори и малък, момичето ще се почувства хубаво.
Това е от момичешката гледна точка :)

JoLLiE92
12-26-2013, 21:06
Бъдете джентълмени, отделяйте и време и мислене и слушайте какво ви говори, за да можете да го използвате в бъдеще. Прави страшно добро впечатление когато някой запомня нещата, които му споделяш. Не използвайте клишета.

Macorancho
01-10-2014, 16:09
Абе може би разбрах защо не ми връзват момичетата. Може би се плашат или ме имат за някакъв повърхностен или прекалено нахакан или несериозен. Не им вдъхвам увереност че искам нещо сериозно. Може ли да е от това. Да каже някое момиче.

tonique
01-11-2014, 14:08
Имай самочувствие и не бъди отрепка, хах
Не си казвай тази е прекалено хубава за мен не мога, а като видиш хубаво момиче трябва да ти действа като бензин

И да не те грее, какво мислят околните за теб :) и още куп неща ама ме мързи да пиша

qni4ka546
01-13-2014, 10:05
Хей..! Относно темата, не прави една първа среща като ад.!!!
Това е много глупаво. Наистина, така е хората посрещат по дрехите и аз не го харесвам, но момичето все пак не се влюбва в дрехите ти, а в теб.
Просто облечи нещо, което на теб ти е удобно пръсни си парфюм на най-топлите места на тялото като:
- Шията
- Врата
- Китките
- И накрая леко по дрехите.
Бъди естествен и себе си и ще видиш, че резултата ще бъде положителен..!

ikon
01-13-2014, 13:50
Прави страшно добро впечатление когато някой запомня нещата, които му споделяш. Сигурно е така, един път и аз бях запомнил всичко за едно момиче, след време се видяхме, поговорихме, поразпита ме, защото беше согурна, че нищо не си спомням, разбра, че помнех и най-малките подробности, впечатли се много и ...

veilside88
01-14-2014, 14:19
Шапка свалям на Автора.Браво на темата,дано някои модератор да се трогне и да я направи Важна тема,тая тема е 100 процента учител за новаците къде питат , как да сваля момиче/момче,Всичко е описано от-до.

.

maninblack
01-19-2014, 23:05
И аз искам да се включа в темата,и да поискам съвет,как да постъпя.На 18 съм,ако има значение,с момичето се познаваме от скоро,има няма половин година,но не сме общували много.Тя също е на 18.Излизали сме 1,2 пъти в обща компания,виждаме се почти всеки ден в училище,но сме само на "Здравей,как си?".Аз доста я харесвам и тя мисля,че го знае,единственото което ме притеснява е това,че не знам дали тя изпитва същото към мен.
Проблемът ми е,че не съм от най-разговорливите типове,притеснителен съм,а момичето е прекрасно във всяко едно отношение(симпатична е,разговорлива,интелигентн а),и не искам да проваля работата.До сега не съм имал приятелка,и затова ми е малко странно,как ще протече срещата ни,ако вземе,че приеме.Дайте съвет вие как бихте постъпили на мое място,защото вече започвам да се отчайвам,че никога няма да си хвана приятелка.

ist1315
01-25-2014, 15:51
Искам първо да ти благодаря,малък съм,но харесвам едно момиче.Ти ми даде важни съвети иначе без тази тема...

Macorancho
01-29-2014, 19:51
Брат момичетата трябва да ходят по теб а не ти по тях. Така ще знаеш че те харесва наистина. Ако те хареса тя ще ти покаже по някакъв начин. Виждал съм момичета които ти искат телефона и те канят да излезеш. Не на мен но на мои познати. Просто някои са лузъри и не привличат жени примирете се с това. Ако видиш че от отсрещната страна няма интерес няма смисъл само да се излагаш вярвайте ми от опит ви го казвам.

lamer4e7o
01-29-2014, 22:32
Дай описание на думата „лузър“. Мерси.

JoLLiE92
01-30-2014, 07:39
Брат момичетата трябва да ходят по теб а не ти по тях. Така ще знаеш че те харесва наистина. Ако те хареса тя ще ти покаже по някакъв начин. Виждал съм момичета които ти искат телефона и те канят да излезеш. Не на мен но на мои познати. Просто някои са лузъри и не привличат жени примирете се с това. Ако видиш че от отсрещната страна няма интерес няма смисъл само да се излагаш вярвайте ми от опит ви го казвам.
По-голямата част от жените са на мнение, че мъжът трябва да е активната страна. :)

DisappointedDreamer
01-30-2014, 14:09
По-голямата част от жените са на мнение, че мъжът трябва да е активната страна. :)

Аз, ако бях мъж никога не бих погледнал някаква пасивна девойка, която чака мъжът да я заговори/предразположи/етц.

Macorancho
01-30-2014, 17:44
Е да повечето момичета казват че трябва момчето да действа но това означава че момичето е по малко заинтересовано отколкото момчето. В моя случай аз се опитвам и действам което не е правилно но ако чаках щеше да съм още девствен. Трябва нежната страна да действа или поне да покаже че иска нещо. А иначе до по горния въпрос лузър е загубеняк.

JoLLiE92
01-30-2014, 18:45
За доста жени по този начин мъжете мислят за тях, че са евтини и достъпни и за тях една жена винаги трябва да е пасивната страна, също и да показва по-малко интерес от момчето. Така щял да я иска повече.
Имам приятелки, които нарочно не се обаждат първи никога и нарочно не правят мили жестове и точно тези момичета имат щастливи връзки. Странно, но факт.

taralej777
01-30-2014, 19:11
пасивността и активността са индивидуални при всяка двойка

JoLLiE92
01-30-2014, 19:21
Аз лично ако бях мъж, не бих гледала простачка без вкус, каквито доста мъже заглеждат, защото мислят единствено с топките си. :D

DisappointedDreamer
01-30-2014, 19:22
За теб обратното на пасивно момиче е 'простачка без вкус'?

JoLLiE92
01-30-2014, 19:36
Нееееее! :)
Като каза какво би направила ако беше мъж, точно това обсъждам в момента с един познат и реших да споделя мнението си. :D
Аз лично ако си харесам някого, винаги съм малко повече към активна, но не твърде натрапчива, само че за повечето ми приятелки важи въпросния извод горе и ми казват, че така не бивало. Не трябва да показваме чувства, не трябва да им показваме, че ни харесват, защото така няма да сме желани. :Д

SpiritInBlack
02-01-2014, 17:17
Пълни глупости са това. Има разлика между това да си активната понякога страна и да бъдеш "лесна" . Дори момичето да е неотразима красавица, в един момент ще ми омръзне аз да измислям всичко. Важно е да има баланс и да не се инвестира прекалено много прекалено рано.

paradosou
02-01-2014, 17:31
Има разлика между това да си активната понякога страна и да бъдеш "лесна" .Важно е да има баланс и да не се инвестира прекалено много прекалено рано.
Абсолютно. Трудно някой би го казал по-добре :).

JoLLiE92
02-01-2014, 18:44
Съгласна съм. :)

Macorancho
02-05-2014, 18:27
Е да. Момичето не трябва да се пуска на всеки срещнат но като си хареса някой поне да го показва. Не е нужно да му се предлага но да покаже че иска момчето да направи крачката. Аз съм момче но би ми било безинтересно ако не знам дали момичето ме харесва или не.

LPTRV
02-13-2014, 21:48
Как да Я попитам дали е девствена или да разбера без да си променя мнението за мен и да ме мисли за някакъв кретен ?

JoLLiE92
02-14-2014, 07:15
А защо те интересува да знаеш? :)
Би могъл да я питаш с колко е била, не директно "девствена ли си"..... но не разбирам защо ти е да знаеш.

LPTRV
02-14-2014, 17:36
Защото има причина да знам дали е или не .. Така ще потвърдя някой съмнения

lamer4e7o
02-27-2014, 21:36
Абе каквото и да говорите, първия пост на темата е мега полезен и съм го чел не веднъж. Има полезни съвети. От там нататък вече какво ще направи въпросното момче от форума (примерно), си е лично негова работа, но първия пост на темата определено ми е помагал не веднъж и не ме е срам да го кажа. :)

JoLLiE92
02-28-2014, 02:23
^Много е миличко, че се стараете. :) Не като оня с "водя една 7мица и една 9ка вкъщи, сипвам им водка и бира" .......

sexygirl6
02-28-2014, 05:58
Просто трябва да си себе си! Много момчета се правят на интересни, защото си мислят че ще бъдат забелязани повече, но не е вярно.

lamer4e7o
03-04-2014, 21:33
^Много е миличко, че се стараете. :) Не като оня с "водя една 7мица и една 9ка вкъщи, сипвам им водка и бира" .......

Винаги се старая, но мастиите, с които съм бил до сега, не заслужаваха това мое старание, за съжаление… :)

JoLLiE92
03-05-2014, 02:27
Сам си си ги избрал, миличък. :)

toad
03-06-2014, 17:39
Сам си си ги избрал, миличък. :)

То пък защото има голям избор. Или тъпа патица или глупава гъска. Умните стойностни козици са като игла в ... знаеш нататъка.

toad
03-06-2014, 17:40
Просто трябва да си себе си! Много момчета се правят на интересни, защото си мислят че ще бъдат забелязани повече, но не е вярно.

Wrong. Точно тези, които се правят на интересни печелят повече популярност и респективно имат повече успехи, въпреки фейк-щината си. Но това е продиктувано от лошия женски материал у нас. Козленцата ни пригодяват поведението и характера си спрямо това което се харесва на козичките ни.

JoLLiE92
03-06-2014, 18:26
То пък защото има голям избор. Или тъпа патица или глупава гъска. Умните стойностни козици са като игла в ... знаеш нататъка.
Не е ли по-добрият вариант да си сам, отколкото с кого да е?

toad
03-06-2014, 18:57
Не е ли по-добрият вариант да си сам, отколкото с кого да е?

Строго индивидуално е ,но според мен за хората, които се ценят - да, по-добре да са сами отколко с който и да е. Иначе изневеряваш на принципите и занижаваш изискванията си. От друга страна на вас ви е трудно да разберете, че сексуалния глад при мъжете е в пъти по-висок от вашия. Това също играе роля предвид факта, че и стойностна девойка се намира трудно. И воала! Много се хващат с кой да е поради тези причини, че дори се и женят за някои от тях, което автоматично води до кофти брак и кофти семейство. Задълбах прекалено.

JoLLiE92
03-06-2014, 19:51
Прави разлика между секс и връзка - в това се крият доста от грешките на хората. Сексуалният глад на мъжете не е по-голям, просто го афишират повече. Освен това сексуалният глад на почти никой мъж не е по-голям от моя, но стоя сама след като няма подходящ кандидат. Щом аз мога, всеки може. ;) Обиждайки хората, с които си бил, обиждаш себе си, тъй като те са част от твоя личен избор и нещо, което си харесал в даден момент. От години се опитвам да обясня, че не може да търсиш свястна приятелка в Плаза, клатеща задниче под звуците на Азис и пиеща евтина водка и като ти ритне канчето при вида на дядото с портфейла да се оплакваш как всички жени били курви. И аз задълбах твърде много. ;)

toad
03-07-2014, 07:59
Просто ги афишират повече ? :D

Това ме разсмя. Наистина ли го вярваш? И има разлика разбира се, но са тясно свързани. Мъжете по принцип са по-силни и можещи, по-самостоятелни и амбициозни. Респективно ако не е сексуалното желание повярвай ми, че много по-малко биха имали нужда от жена.

102
03-07-2014, 08:26
нека тя да се опитва да ти се хареса ;]

paradosou
03-07-2014, 14:38
нека тя да се опитва да ти се хареса ;]
не
Нито момичето трябва спрециално да се старае, нито момчето. 'Бъде себе си' със сигурност не върши работа, когато се възприема като вид... успокоение (:д?!), че всеки е желан от някого, колкото и много недостатъци да има и колкото и първобитно статично да му е отношението. Ако обаче същата фразичка ти изплува докато се чудиш какъв да ти е следващият ход и си на границата да залитнеш в ужасно непривични за теб държания, ще се стопираш точно навреме. Малко се отклоних, но идеята ми е, че стигне ли се до опити да се харесаш, независимо от пола, целта е почти обречена. Всичко трябва да става по естествен начин, точно като игра; в един момент става ясно какво се случва и е излишно да изземваш ролята на пренавитите механизми :D. Разделенията на награда и борещи се за нея са глупавки.

Chacho
03-07-2014, 15:59
Перефразирайки един сайт, 80% от работата е да си подредиш живота, 20% е да си на точните места и всичко останало е улавяне на момента. (до 140% броим)

DisappointedDreamer
03-07-2014, 16:20
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mby4m74jqD1qmqefwo1_400.png

anonymous708973
03-07-2014, 16:39

Това резюме ме уби! 8-)

toad да не се оплаква много, щото бих могла да кажа същото за "мъжкия материал" у нас и ще е също толкова недоказуемо.
Още повече, че ако е за секс, за какво ти е "свястна", каквото и да значи "свястна"?

toad
03-07-2014, 17:38
От мен да мине, няма да се оплаквам много, вече. Та ние сме боклучета, щото вие сте боклучета, ето ти я причинно-следствената връзчица. Адам нямаше да сгреши с ябълката, ако не беше онази хиена долна. Извода е, че всички сме боклучета, но вие сте по-големи. Да живее крайният патриархат!

PS: Аз съм рядко изключение от общото уравнение. ;)

Didko_Beats
03-07-2014, 17:54
Извода е, че всички сме боклучета, но вие сте по-големи.

това не винаги е вярно ... всеки си има трески за дялане , защо изобщо спориш ? 8-)

От мен да мине, няма да се оплаквам много, вече. Та ние сме боклучета, щото вие сте боклучета, ето ти я причинно-следствената връзчица. Адам нямаше да сгреши с ябълката, ако не беше онази хиена долна. Извода е, че всички сме боклучета, но вие сте по-големи. Да живее крайният патриархат!

PS: Аз съм рядко изключение от общото уравнение. ;)

Пич ти библията в училище не сте ли я учили поне ? :lol:

Точно Ева бива подмамена от змията ... иии после Бог я изгонил , а Адам е немал друг избор освен да я последва и т.н ... 8-)

JoLLiE92
03-07-2014, 18:15
Мъжете по принцип са по-силни и можещи, по-самостоятелни и амбициозни.
are you for real? Май не само никнеймът, а и коефициентът на интелигентност са ти жабешки. :)
Аз точно заради това нямам връзка, защото всички сте толкова силни, можещи, самостоятелни и амбициозни, че ..... че понякога се чудя кой е мъжът във връзката. :)
По повод коментара на 102 искам да кажа, че обичам когато мъж прави нещо, после когато леко се дръпва и след това пак прави нещо показващо интерес - така да си играе, определено събужда интереса. :) Важно е обаче така да се дръпне леко, че сякаш я приканва тя да пристъпи към него - не да я отблъсква, а да направи крачка назад с лукав поглед в очите. Да ти свалят звезди честно казано е изключително досадно и на моменти граничи с неприятно. Малоумщини от типа на "модел ли си?" ме карат да изпадна в смях.

toad
03-07-2014, 21:53
Yes, I'm for real. Човек, имащ себе си за интелигентен, никога не би следвало да си позволява да обижда събеседници заради възгледите и разсъжденията им. Обидата е присъща за емоционалните и средно/нискоинтелигентните индивиди. За да не ти връщам услугата и да не те обиждам на интелект ще отдам мотивите за изказването ти на женската ти емоционална същност.
Та, вгледай се по-детайлно в обществото, вместо да съдиш по сравнение между теб и подбрана група от твои връстници от мъжки пол. Нали генерализираме, а не сме конкретни. Само да не си започнала да развиваш тези за полова дискриминация при професионалното и кариерно развитие ... в 21 век.

Дидко, Ева подава на Адам ябълката и го уверява, че всичко е окей. Щеше ли той да опита от плода в противен случай? Не. Нищо друго не е от значение.

JoLLiE92
03-08-2014, 11:31
Единствено върнах обидата и се заиграх с ника ти. :)
Аз се опитвам да бъда нежна, дама, по-слаба и т.н., но с повечето мъже просто няма начин. Моя приятелка сподели, че го отдава на липсата на казарма вече. :)

toad
03-08-2014, 19:23
Сравни простотата на никнеймчето ми с интелекта ми. :)
Някак си изглежда на обида, но вече не съм така обидчив, така че ти е простено.
Не разбрах каква обида си върнала. От кога такива общоизвестни факти станаха обидни? :)
Наистина ли мислиш, че лигавщината у съвременните млади мъже се дължи на липсата на задължителна военна служба? Безрезервно ли си решила да се довериш на споделеното от приятелката ти, която със сигурност не е стигнала до това дълбоко умозаключение сама, защото в действителност си е трудоемко да седнеш и да се замислиш по даден социален проблем, а го е чула от родителите си или от други приятелки, които са го чули от техните родители, които на свой ред са хора от старата школа и се смятат за прави и превъзхождащи по-младите.

А и btw - Честит 8-ми март на всички дами. ;)

JoLLiE92
03-08-2014, 20:20
Абсолютно никога не можеш да ме убедиш, че мъжете по презумпция са по-силни, амбициозни, успешни от жените, а самостоятелни - в никакъв случай. Наличието на У хромозома не определя интелекта, характера и шансовете за развитие, бейби. :)

toad
03-08-2014, 21:25
Не е нужно да те убеждавам в нищо, общоизвестните факти нямат нужда от доказване. ;)

ipman543
03-09-2014, 08:16
Любовта - това не са само думи, казани просто така,
за момента и без да мислим.
Това са онези, другите неща, които се чувстват без думи,
докато се усмихваме, докато прегръщаме...

УЖАСНО СИ ПРАВ.!!!
Напълно съм съгласен с теб.

ipman543
03-09-2014, 08:23
Според мен ако харесваш дадено момиче,не се прави на такъв какъвто не си.Просто бъди себе си,кани я на срещи,на разходки,смейте се заедно,правете колкото се може повече неща заедно,карай я да се усмихва,бъди отговорен човек,бъди романтичен.Тя,ако е умна ще те оцени,ако не те оцени значи просто това момиче не е за теб,и продалжаваш да търсиш твоето момиче.Знай че няма да бъде никак лесно,може да случи по-бързо от колко си мислиш,но може и да стане след повечко време,тайната е да н се отказваш!!!

teenproblem999
04-04-2014, 18:58
Скоро си говорих с един приятел, и като се замисля и по форуми, а и в реалния живот съм намирал примери как доста често има момчета, които се държат лошо, зле или направо ужасно към приятелките им, и те не предприемат нищо. Страдат, но сякаш ги привлича това по някакъв начин ли подсъзнателно или просто ги обичат твърде много, не знам.
Както съм забелязал и другото - че много често момчетата тичат по някакви кокони, като често дори не са толкова красиви, ами просто са им вдигнали акциите. И стойностните момичета са пренебрегнати.

paradosou
04-07-2014, 17:44
^Има такива момичета, да. И момчета от тоя тип - също. Както наскоро четох в един друг форум - ако ти предполагаемо се смяташ за част от изключенията, защо ти е да гледаш 'правилото'? Щом си нещо различно, щом цениш качеството, щом имаш радари за безумията, най-очакваното е просто да не се вторачваш в чернилката; такива хора по естествен начин се обграждат със себеподобни.
Да, кофти момичетата са склонни да търпят лошо отношение (и го правят). Да, недораслите момчета след няколко разочарования обръщат плочата и решават, че вече те ще бъдат в ролята на 'силните', колкото и клиширано да звучи. Ако да се държиш покъртително ще те тласне към 'успехa' в женския свят, ще го правиш ли? Има си достатъчно роботи, които прекалено се влияят от псевдоистини; да се нагаждаш спрямо очакванията?! на околните винаги, ама винаги парадоксално те прави непривлекателен и ти смъква стойността. Трябва повече индивидуалност. Ясно е, че всеки се влияе от средата си, но едно е да си патологичен случай и да се подчиняваш на 'законите' сляпо и единствено воден от жалкия стремеж към внимание, а съвсем различно - просто да си сверяваш часовника и да изследваш социалната приемливост.
:)

JoLLiE92
04-07-2014, 20:56
Иначе е прав, аз по едно време сериозно обмислях да започна да се обличам като проститутка като повечето момичета на моята възраст, за да ми обърне някой внимание и чак след това да го впечатлявам с вътрешни качества. :cool: според търсенето и предлагането казали хората.......

Fisherman
04-11-2014, 15:11
Иначе е прав, аз по едно време сериозно обмислях да започна да се обличам като проститутка като повечето момичета на моята възраст, за да ми обърне някой внимание

smh

mimi7474
04-12-2014, 02:34
здравейте тинейджъри !
Ето една статийка с малко полезни съвети, а ако не ви доскучее има и други на тази тематика !
http://www.xn----7sbzhilcabkdehhh6c.eu/%D0%A1%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%B8-%D0%B7%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B8/%D0%9D%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B8%D0%BC-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BD%D1%8C%D0%BE%D1%80%D 0%B0-%D0%B4%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%B1%D0%B5-%D1%81%D0%B8.html

Belew
04-15-2014, 21:08
Цялото това писане напразно ! За да се харесаш на момиче не трябва да четеш разни теми в форуми и тем подобни. Просто отиваш до нея и си оставаш такъв какъвто си принципно. Не е нужно да правиш някви глупости за да се харесаш :)

alison
04-17-2014, 10:51
Аз съм момиче и ще ви споделя какво мен ме впечатлява в едно момче:
1.Най-важно за мен е да се държи мило - като например каже че косата ми днес е по-хубава и т.н.
2.И също важно е да НЕ се натиска с другите момичета иначе започвам да си мисля че ги харесва тях.
3.И много важно е да бъде усмихнат , не обръщам внимание на външния толкова колкото на това дали е усмихнат!
ТОВА СА МОИТЕ НАЙ-ВАЖНИ НЕЩА КОИТО ТРЯБВА ДА СЪДЪРЖА ЕДНО МОМЧЕ!!!

golemiq_korab_minava
04-17-2014, 10:56
Какво ли?
Каквото кажат, значи обратното.
Смисъл като кажат, че харесват да се държиш мило с тях - трябва да си по-груб.
Като кажат,че не обичат да се натискаш с другите момичета - значи трябва да се натискаш, за да й предизвикаш вниманието.
Иначе ставаш невидим и това е.. ;)
Като кажат, че трябва да си усмихнат - трябва да се си сериозен. :Д

Nawyyy
04-17-2014, 11:13
Има много начини да се харесаш на момиче, но най-важното е да не ставаш досаден! Пиши й винаги пръв, примерно през вечер, ще се зарадва много. Опитай се да я опознаеш много добре. Говорете/пишете си за нещата които и двамата харесвате, за да разберете общите си интереси, а след всичко това я покани да излезете. Ако примерно тя ти откаже (дано да не става) не се отказвай от нея, но не бъди и досаден! След известно време тя сама ще поиска да излезете ! Успех от мен ;)

mihaela86
04-18-2014, 09:09
Каквото и да ви говорят, каквито и мачовци, каубои, ММ-бойци и тем подобни да са на мода, момичетата дълбоко в душите си обичаме романтичните мъже, които ни поднасят цветя, кавалерстват и могат да водят смислен разговор и умеят да ни разсмеят.
Да не забравяме и да са чистоплътни, защото все по-често срещам мръсни дънки, мазни коси и кецове в безобразно състояние, към които е прикрепен смартфон-последен писък на модата!
Ако към всичко това момчето притежава някакви интересни умения като карането на безмоторен самолет-идилията е пълна!

JoLLiE92
04-18-2014, 11:07
Аз лично ненавиждам да ми поднасят букети от мъртви цветя, така че не е удачно да говориш за всички. ;) Тези "романтичните" мъже в голямата си част са пълно клише и го правят единствено защото знаят, че така ще им дадеш.

anonymous708973
04-18-2014, 18:41
но най-важното е да не ставаш досаден! Пиши й винаги пръв,

Логиката е безпределна.

И искам да видя смартфон, прикрепен към кец.

mikael.jordanov.7
04-24-2014, 18:13
Момичетата по нагоре са прави , може наскоро да приключих с едно но не значи ,че няма да има друго

RiB
05-08-2014, 11:38
По-тъпа тема не съм виждал. За тези неща няма формула. duh... Ако за вас има формула, то това означава, че този човек, на когото прилагате простотиите на някой, който се има за специалист, е толкова еднакъв, колкото всички други и няма нищо уникално в него. Чао.

Cobain
05-14-2014, 21:18
Някъде из темите четох, че за да се научиш как да говориш с непознати момичета имало теми на такава основа - психология. Къде мога да ги намеря ?

igaydarov
05-19-2014, 20:14
Как да се харесаме или как да впечатлим едно момиче, темата е доста обширна и интересна.
Най-грешния подход е да се опитваш да впечатлиш едно момиче, по-успешния е да я накараш тя да те впечатли теб.
Трябва да имаш стандарт за момиче, под който да не падаш, и това не включва само разбира се външния вид, а черти от характера които да търсиш в нея, навици, модели на поведение.
Всеки знае, че в днешно време има много момчета които лижат задниците на момичетата, преследват ги, мазнят им се и се опитват всякак да им се харесат и да им угодят само и само да излезнат с тях и евентуално да успеят да спят с тях, това са момчетата путки. Това е най-неудачния начин, който показва че си супер загорял и нуждаещ се + това е най-често срещания и те прави част от сивата тълпа, която я сваля всеки ден и която и е супер безинтересна и дори досадна.
Относно външния вид, ясно е, че трябва да си изкъпан, избръснат, да си с чисти дрехи, съчетани цветове, стил отговарящ на възрастта и работата ти, на природата ти, да се отличаваш поне малко от тълпата, да си привлекателен имайки хубаво тяло, да миришеш добре, да не си прост като мотика а да се интересуваш от много области ей така за обща култура, да имаш някакви цели и да ги гониш, да поемаш отговорност за живота и действията ти и др.

Cobain
05-20-2014, 20:41
Да де но външния ми вид колкото и да е изряден няма сам да свали момиче...

Macorancho
05-24-2014, 06:26
Това са глупости че трябва да си мил да ги обгрижваш с внимание. Да така е но не се изисква само това. Ако момичето не те иска ако ще челна стойка гол да направиш си е все тая. Познавам човек който е измикяр без пари и жените знаят че е такъв но въпреки това е вървежен. Да той е много мил с тях но се слага на всяка. А интересното е че те го знаят, но въпреки това му пускат, въпреки че някои от тях се познават лично с предишните му завоевания. Е как на него му дават и не са претенциозни а пред мен се правят на взискателни.

igaydarov
05-26-2014, 19:11
Това са глупости че трябва да си мил да ги обгрижваш с внимание. Да така е но не се изисква само това. Ако момичето не те иска ако ще челна стойка гол да направиш си е все тая. Познавам човек който е измикяр без пари и жените знаят че е такъв но въпреки това е вървежен. Да той е много мил с тях но се слага на всяка. А интересното е че те го знаят, но въпреки това му пускат, въпреки че някои от тях се познават лично с предишните му завоевания. Е как на него му дават и не са претенциозни а пред мен се правят на взискателни.

За първите ти няколко изречения съм съгласен с теб. Не трябва да си мил и да ги обгрижваш с внимание - това го правят всички останали. Има разбира се момичета, които това искат и това търсят - някой да им тича по гъза, да използват някой... Ако някоя не те иска, то е защото не я привличаш, но има такива момичета които ще са пак с теб ако и тичаш по гъза въпреки че не си нейн тип - знам такива случаи.
Няма нищо лошо че се слага на всяка, въпреки че е леко кофти и негативно да го виждат всички, но от друга страна той може просто да си говори с тях не да им се слага а на теб да ти изглежда че им се слага... Това че се познават с бившите му, няма значение, важното е че има репутация на коцкар, това е негов плюс.
Самочувствие брат. Всичко идва от самочувствието, а то идва от опита. На него не му пука за това че някоя ще го отреже (просто защото той примерно сваля много и така шансовете за успех са му големи) и влиза с огромна енергия и самочувствие в разговора, което го прави готин и привлекателен. Факт е, че да имаш пари не е най-съществения фактор в свалките и в това да те хареса една жена, по-скоро са: самочувствие, чувство за хумор, комуникативност и външен вид... вече малко по-назад са: да се различаваш от тълпата с нещо, да си интересен, да си примерно силен, да си алфа и др.

JoLLiE92
05-27-2014, 04:23
За самочувствието съм съгласна, но в малко затворено общество, като 150те човека в нашия курс, ако някой от пичовете се слага на абсолютно всяка, му се носи славата и дори да ми харесва, никога няма да му обърна внимание. :D Усещането е той бута, пък която поддаде :Д никоя жена не иска да е единствената, която ще поддаде. По-добре си изберете ако не една, то поне няколко и бъдете малко по-постоянни в желанието и ухажването си.

jumpin
05-31-2014, 16:00
Как да се харесаме на момиче? пхахаха
Да има трикчета,как да я "омаеш" .. но за кратко.Дали,ще е със стила "лошо момче",какъвто и да е .. ще има краткотраен ефект.Като се замислиш,има логика.Да външния вид прави първото впечатление,но от там нататък е съвсем различна картинка .. Имайте самоувереност,стремете се винаги към нещо повече,поставяйте си цели,следвайте ги,изграждайте се като личност(много хора,прекарват толкова време с останалите,че се самозабравят) и правилните хора ще ви забележат,но и не си затваряйте очите,спрямо тях.Да леките и оборотните,ще си преследват "лошите момчета",но защо ти да се хабиш за тях? Те не са готови,да дадат за да получат,такива хора не ти трябват,камо ли това да ти е приятелката .. След време може би утре,3 дни,седмица,месец,година(ни кога не знаеш кога),ще те удари едно силно чувство,което е най-хубавото на света,да отнело е години да се случи,но това ще е истинско.Хората в днешно време са толкова заслепени от фалшивото,че изпускат истинското.Тъжна картинка,наистина.А пък,който е загорял толкова,еми има курви бол тай,че не се оплаквай ..

testosteronNinja
06-04-2014, 20:22
Цялото това писане напразно ! За да се харесаш на момиче не трябва да четеш разни теми в форуми и тем подобни.
- Ако не четеш, ще се наложи да научиш нещата по-трудния начин. Не случайно ни казват да слушаме старите.

Аз съм момиче и ще ви споделя какво мен ме впечатлява в едно момче:
1.Най-важно за мен е да се държи мило - като например каже че косата ми днес е по-хубава и т.н.
2.И също важно е да НЕ се натиска с другите момичета иначе започвам да си мисля че ги харесва тях.
3.И много важно е да бъде усмихнат , не обръщам внимание на външния толкова колкото на това дали е усмихнат!
ТОВА СА МОИТЕ НАЙ-ВАЖНИ НЕЩА КОИТО ТРЯБВА ДА СЪДЪРЖА ЕДНО МОМЧЕ!!!

Странното при жените е, че казват едно, но искат друго. Тайната на успеха е следната: Действайте спонтанно и без да питате за позволение. Искаш да я пляснеш по задника, не питай, ако питаш ще ти каже, че е обидно, ако действаш ще й хареса.

По цитата:
1. Ако косата й е хубава, ще го чува постоянно. Ако й кажеш същото, което е чула за 20 път днес от други момчета, няма да постигнеш нещо особено. За да направиш комлимент, който струва трябва да не го мислиш предварително. Казваш това, което ти дойде на ума, също мислиш за неща, които по принцип не чува - например ако е умна, правиш комплимент за красотата й и обратно. Говори се за това как прави нещата, а не какво притежава.

2. Ако сте обвързани няма нужда да забиваш други момичета, но може да общуваш и социализираш. Не е толкова трудно да устоиш на импулса. Ако не сте, това те прави по-атрактивен.

3. Всеки иска да бъде около позитивни хора, защото те умеят да се забавляват. Ако не се усмихвате, момичето ще помисли, че нямате интерес към нея или ви е омръзнала. Външния вид е топ приоритет и теми като хигиена, обличане и поддържане няма смисъл да се засягат. Жените оценяват усилията, които полагате.

Има много начини да се харесаш на момиче, но най-важното е да не ставаш досаден! Пиши й винаги пръв, примерно през вечер, ще се зарадва много. Опитай се да я опознаеш много добре. Говорете/пишете си за нещата които и двамата харесвате, за да разберете общите си интереси, а след всичко това я покани да излезете. Ако примерно тя ти откаже (дано да не става) не се отказвай от нея, но не бъди и досаден! След известно време тя сама ще поиска да излезете ! Успех от мен ;)

Това с писането е голяма грешка, просто се запознавате и взимаш номера. Обаждаш се и предлагаш среща, спокойно и плавно, ако се колебае, значи не се интересува, казваш нещо от рода на: "Знам, че не си заинтересована, затова няма да досаждам. Беше ми приятно да говорим". И си намирате друго момиче, ако не я оставите, ще си загубите времето.

Тези "романтичните" мъже в голямата си част са пълно клише и го правят единствено защото знаят, че така ще им дадеш.

Бъркаш се. Галантното отношение и кавалерството ще бъдат винаги на мода. И между романтиката и похотливостта има голяма разлика. Едно е да държат ръката ти по пътя към вкъщи и съвсем друго да ти носят силни коктейли придружени с дъжд от комплименти.

Някъде из темите четох, че за да се научиш как да говориш с непознати момичета имало теми на такава основа - психология. Къде мога да ги намеря ?

Нарича се pick-up, има цели книги. Само с четене няма да стане, трябва да се опитваш. За мене не е трудно да питам момиче, което виждам за първи път, как се казва, какво мисли за нещо си или от какво се интересува, но за тези, които не умеят да се социализират ще си остане невъзможно.

Моят съвет е, да започнеш да поддържаш по-висока хигиена - коса, крака, бръснене, миене на зъби и чистене с конец, миене на лицето, спортуване, спане, здравословно хранене и колкото се може повече полезни неща. За да имаш увереност да говориш с тях. Второто нещо е да намериш момче, което може да забива момичета, за да ходи с теб и да ти казва как се прави и какво трябва да се оправи. Повече практика ще направи нещата по-лесни.

Как да се харесаме или как да впечатлим едно момиче, темата е доста обширна и интересна.
1. Най-грешния подход е да се опитваш да впечатлиш едно момиче, по-успешния е да я накараш тя да те впечатли теб.
2. Трябва да имаш стандарт за момиче, под който да не падаш, и това не включва само разбира се външния вид, а черти от характера които да търсиш в нея, навици, модели на поведение.
3. Всеки знае, че в днешно време има много момчета които лижат задниците на момичетата, преследват ги, мазнят им се и се опитват всякак да им се харесат и да им угодят само и само да излезнат с тях и евентуално да успеят да спят с тях, това са момчетата путки. Това е най-неудачния начин, който показва че си супер загорял и нуждаещ се + това е най-често срещания и те прави част от сивата тълпа, която я сваля всеки ден и която и е супер безинтересна и дори досадна.
4. Относно външния вид, ясно е, че трябва да си изкъпан, избръснат, да си с чисти дрехи, съчетани цветове, стил отговарящ на възрастта и работата ти, на природата ти, да се отличаваш поне малко от тълпата, да си привлекателен имайки хубаво тяло, да миришеш добре, да не си прост като мотика а да се интересуваш от много области ей така за обща култура, да имаш някакви цели и да ги гониш, да поемаш отговорност за живота и действията ти и др.

Емии златен си.

1. Много грешно, така ще си помисли, че не се интересуваш от нея и шанса да я забиеш ще е 1 на 1 милион.

2. Това за стандартите е малко сложно. Трябва да общуваш с всички жени, следователно и да харесваш всички. Няма значение дали е сервитьорка или принцеса, ти се интересуваш от това колко е красива и чаровна. Ако я намираш за красива искаш да я забиеш и толкова. Но наистина трябва да се стремиш към по-доброто, въпреки, че не трябва да бъде на всяка цена.

3. Женското внимание не може да се изпроси, то трябва да се спечели. Наистина картинката е грозна, когато момче засипва с обещания и подаръци момиче - просто няма да проработи.

4. Не външния вид те отличава от тълпата, но той си остава изключително важен. Защото, начина по който се грижиш за себе си, подсказва на жените как ще се грижиш за тях. Но все пак, дори всичко което носиш да е оригинал Armani, няма да има голяма полза, ако не можеш да говориш с жените и да ги приемаш за такива със съответното уважение и внимание. Истината е, че дори и да си убийствено красив, с атлетично тяло и бели зъби, няма да впечатлиш жените, ако не се държиш с тях, както заслужават.

Жалко е, че си живял напразно. Но нищо, аз ще се опитам да те просветя.

Говориш с презрение за познат, което директно те лишава от правото да бъдеш алфа мъжки. Това не остава незабелязано и е един голям минус. Всъщност, не трябва да обсъждаш околните.

Защо не ти пускат ли? - Жените могат да са всякакви, освен невъзможни. Тя може да е кучка, но факта, че не си я забил, е че допускаш грешка. Няма значение дали е по.млада, златотърсачка, срамежлива, богата или възрастна, те могат да се забият, без значение какъв си. Толкова е просто, че преди една жена да те поиска физически, тя ще поиска да те опознае духовно. Истинските мъже свалят жените с комуникиране, което се нарича флиртуване. И не, не думите носят успех. Важен е езикът на тялото, но няма да навлизам в тази тема. Има си начин, трябва да показваш интерес към нея, да си честен, да се кавалер и още много неща, но това което правиш, не го правиш по план. Всичко трябва да е спонтанно, непринудено. Има още много неща, които не съм споменал, но са от значение. Питай, което не знаеш и ще ти обясня.

И между другото, това че знаят какъв е и се връзват, мисля че си го разбрал погрешно. Дори и да е така, всичко пак си е наред. Ако един мъж има уменията да задоволи жена, тя ще усеща мириса на марков парфюм, докато помирисва потта му.

За първите ти няколко изречения съм съгласен с теб. Не трябва да си мил и да ги обгрижваш с внимание - това го правят всички останали. Има разбира се момичета, които това искат и това търсят - някой да им тича по гъза, да използват някой... Ако някоя не те иска, то е защото не я привличаш, но има такива момичета които ще са пак с теб ако и тичаш по гъза въпреки че не си нейн тип - знам такива случаи

Болен мозък и нищо друго ще роди такова мнение. Да си мил, да си кавалер, да си добър е това, което кара жените да те искат. Но за вас нещата се въртят само около вашата гледна точка, другият е извън фокуса. Проблема не е в жените, а в това, че не осъзнавате какво правите.

Имало момичета, които искат да им тичат по гъза, да ви използват и в крайна сметка да не ги привличате. Нещо сте се объркали, проблема е следния: " Вие не сте предизвикателство за нея, защото отговаряте на всичките й въпроси, хвалите се, съгласявате се с всичко и така нататък ".

За да се промени това, не приемайте молбата и за приятелство във facebook, не си говорете по телефона, освен да уговорите среща, пазете част от личната си информация, говорете по-малко от нея и просто правете така, че да бъдете предизвикателни. Иначе ще бъдете отворена книга за нея и няма да я спечелите.

igaydarov
06-05-2014, 16:22
^ Mr nice guy, дрънкаш абсолютни простотии брат, като оставим настрана истините които си цитирал, другото са глупости стил найс гай който ще бъде зарязан след 1 месец. По-неприятното е, че това което си драснал едва ли си преживял на практика, а не е хубаво да ръсиш акъл преди да си тествал и проверил кое работи и кое не...

testosteronNinja
06-05-2014, 20:40
Какво е твоето мнение по темата тогава?

kamelia_ivanov
06-06-2014, 00:51
Не забравяй да си искрен !

chris911203
06-12-2014, 13:46
Първо трябва да бъдем себе си, а не да се преструваме на хора, които не сме. Трябва да се усмихваме, защото усмивката е най-силното оръжие и на двата пола. Трябва да сме отзивчиви и да ласкаем момичето. Това помага, ако момичето е от така наречените "истински жени". Ако е от другите, вадиш ключовете от Кайена, портфейл с 1000лв джобни и я черпиш черно Джони :)

5StaR
06-23-2014, 12:14
хахахах chodes :D , Трябва да не ти пука и да живееш в изобилие и да знаеш,че "there is no reason why you're not enough"

paradosou
06-23-2014, 19:08
"Жените обичат да откриват уязвимите места в *бронята* ти, особено след като си се показал като силен, уверен и доминиращ. Елементарно, но така се включват инстинктите им да се грижат за детето, което никой друг не вижда такова, каквото е"

Нямаше как да не го споделя. Попадна ми в някой от хилядите други форуми; въпреки че отчасти изглежда захаросано, за мен поне е страшно, страшно вярно. Сигурно за стотен път ще прозвучи сякаш се взимам много насериозно, но... има достатъчно, че и предостатъчно момчета/мъже, които са чисто и просто прекалено податливи на влияния, слаби, стремящи се по неподходящ начин към внимание... Затова и е такъв джакпот да попаднеш на различен типаж. Такъв, който също не е лишен от "пукнатини", обаче въпреки тях е способен сам да се измъква от напрегнатите ситуации и да поддържа баланс.
:)

qqwerty123
06-24-2014, 22:56
Здравейте,
страхотна тема се е заформила тук, но за съжаление нямаше как да прочета целите 86 страници :D

Проблемът ми е "огромен". Харесвам едно момиче от доста време (около половин година). Най-големият ми проблем е, че сме в един клас и майка й ни е учителка. По принцип госпожата е много печена, слага ни да седим на един чин заедно ии така :D Та, с това момиче сме доста добри приятели, излизали сме 3-4-5 пъти заедно (като изключим училище, няколко пъти сме вървяли заедно до там), но в компанията на още няколко момичета и момчета, пишем си доста и по фейсбук. По едно време между февруари и май месец някъде, си пишехме всеки ден поне по веднъж в продължение на около 100 дни. Въпреки това, не можах да уредя нито една "любовна" емотикона :D Но след това, нали знаете настроенията на жените, нещо започна да се депресира, да се ядосва и аз реших да спра да и досаждам толкова много. Принципно когато ме помоли за нещо, винаги съм го изпълнявал, черпил съм я, давал съм й пари, но тя изглежда не мисли че това е нещо повече от приятелско. След като спряхме да си пишем толкова често, тя започна да се мотае в група с 2-3 от нейните приятелки и едно момче. Всички те започнаха доста да се лигавят с него, мен започна да ме пренебрегва и аз останах "насред улицата". От скоро пак започваме да си пишем по-често и да се сближаваме, и затова смятам, че е дошло време за действия :D Принципно когато например аз бях на екскурзия в чужбина единствено на нея от момичетата и взех подарък, а когато тя беше - взе единствено на мен от момчетата. Правил съм и такива услуги, за които никога не би могла да ми се отплати :D :D Във Фейсбук и Скайп имаме над 15 000 съобщения, говорили сме си за всякакви работи, споделяла ми е много неща. Дори ми е позволила да я наричам на галено, но изглежда приема това повече като шега, отколкото нещо друго :(

Въпреки приятелското й държание с мен, мисля, че знае, че я харесвам, както и повечето ни съученици :D :D Но може би чака аз да направя първата крачка? Или просто не ме харесва...

Мисля сега, към края или след края на годината, да я поканя някъде да хапнем набързо, или да пием по кафе... Може би това ще бъде единствения ми шанс да я измъкна от нейните приятелки като за начало :D Когато обаче и предложа да отидем някъде заедно, мисля, че няма как да ми откаже, но ще се сети за какво става дума. Тъй че там ще трябва да се случи всичко :D Ще видим обаче за какво можем да си поговорим, защото в последно време ми се изчерпват темите за разговор с нея... освен това, какви други съвети можете да ми дадете относно ситуацията и относно какво трябва да правя на тази "среща"? Също така, как мога да осъществя някакъв физически контакт с нея примерно, чрез коя тема на разговор.... И остава и целувката, на която се надявам в края на тази "среща" ... :D Ще видим как ще се получи, чакам вашите съвети и кураж, защото ме е много шубе да я поканя :D

SummeRLove08
06-28-2014, 13:36
Пич, симпатичен си ми и мисля че си добро момче, но има един основен проблем. Приел си фейсбук като основна форма на комуникация с нея. Вярно, че понякога е малко "притеснително" да говориш с нея насаме, но все пак бъди по-смел. Щом досега не си я поканил, тя си е помислила, че не си сериозен и нямаш особени намерения към нея. Действай по-смело, като мъж-покани я на кафе, нищо няма да стане. Ако откаже, приеми решението й. Останете приятели, но недей постоянно да й пишеш във фейсбук. Разберете, че е най-хубаво когато общувате наживо, а не чрез социалната мрежа. :)

lisi4ety
07-02-2014, 11:42
Ама не разбирам защо има тема ".. на момиче", а няма "..на момче".. каква е тая дискриминация ;д

SpiritInBlack
07-02-2014, 16:27
`щото ако момичето не е достатъчно хубава, няма да може да направи нищо. Темата ,която ви трябва , е в раздела за козметика

goggipp
07-24-2014, 15:35
ето така http://vbox7.com/play:2d21bcd604

darkrai
07-25-2014, 17:27
6te vi dam 3 saveta kak da si namerite priatelka !!!!!!!

1 Dra6te se kato s 4ovek s neia ot sorta ne se sramuv
aite ot neia i mnogo ne se stesniavaite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

2 ne se lepete za neia i ne i se podmazvaite !!!!!!!!

3 ponikoga i pravete malki gestove i takiva ne6ta !!!!!!!!!!

DRUGOTO 6TE STANE OT SAMOSEBESI

dano sam vi pomognal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!1

znaka
07-26-2014, 07:37
ei mitko za6to se nabuta i v taia tema mno dobre te poznavam 18 godi6en i to sait li 6te provali6 i to to4no tai tema !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ABE XORA KAK SE GO DUPUSNALI TOIA PROVALI TOLKOVA SAITOVE KAK STE
GO DOPUSNALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????? ???????????????????????????

Ivan Rusev
07-27-2014, 22:29
Имам въпрос към автора на темата- какво да е.а означава тая ши.ана дума "натегач"!?!?

Nymph89
07-29-2014, 17:54
Универсална рецепта няма, зависи много от момичето, но в идеалния случай - да приемем, че е готина, нормална девойка с трицифрено IQ и добра душа - най-лесния начин да стигнеш до нея и в идеалния случай до сърцето й, е чисто и просто да те смята за притежател на възвишени качества, които да демонстрираш пред нея, като висок интелект, смелост, достойнство, чест и т.н. Да я пазиш и защитаваш, когато се налага. Малките жестове са много важни. Да си говориш с нея и да я караш да се усмихва, а не да плаче. Да се интересуваш от интересите й, дори да не ги споделяш. Да си искрен с нея. И най-важното - от самото начало да й дадеш да разбере, че интересът ти към нея е романтичен, а не приятелски. Ако има химия между вас и те харесва, ще отвърне и няма да те friendzone-не. Ако ли не, най-добре инвестирай силите си другаде, доколкото е възможно, все пак любовта не пита :)

killer6
07-30-2014, 12:33
в идеалния случай интересуваш се от интересите й .Да не си искрен с нея.Малките жестове , когато се налага!да я караш да се усмихва когато говори

fantoma.petrov
07-31-2014, 19:02
az imam edna priqtelka i iskreno mi kaza che me haresva i az i kazax taka no !!! problemut e che haresva malko poveche edno dr momche i nz dali shte potrugne i eto go i vuprosa mi kak da q sechelq da haresa poveche men i da moga da produlja napred s neq

killer6
08-01-2014, 18:07
popitai ulichen pes ako izlae 1 s po grozna 2 po krasiva 3 pat zabravi i 2 i si nameri drugi oriatelki :D :D :D :)

shark_50
10-13-2014, 17:52
А какво означава според вас "харесвам те, но искам да помисля"? Заслужава ли си човек да чака?

t.b.Nagato
10-26-2014, 08:20
Как да се харесаме ли?? Пълни глупости...Каквото и да правите, ако не ви иска е излишно, Бог да станете ще е без значение. Първо защото насила нищо не става и второ, някой ще ви хареса такива каквито сте, има ли нужда да се правите на някой друг за да ви харесат а не сте себе си, то тогава всичко е изкуствено и няма капчица чистота и истина.....

t.b.Nagato
10-26-2014, 08:25
означава, не те харесвам, но може би ще ми си от полза :)

FAKE IT
10-26-2014, 09:51
Как да се харесаме ли??

То идеята принципно не е ние да се стараем да се харесаме на някоя, а тя да се старае да ни се хареса, но ако тръгна да изреждам и опровергавам глупостите, които са изписани по темата ще ми отнеме 2 дни 43 минути 17 секунди и 8 стотни. >.>

paradosou
10-26-2014, 19:23
А какво означава според вас "харесвам те, но искам да помисля"? Заслужава ли си човек да чака?
Не :).

FAKE IT, твърде пик-ъп ти звучи коментарът. Нямам представа дали четеш такива сайтове всъщност, обикновена отбелязка. Утре ще пиша повече.

FAKE IT
10-26-2014, 21:23
FAKE IT, твърде пик-ъп ти звучи коментарът. Нямам представа дали четеш такива сайтове всъщност, обикновена отбелязка. Утре ще пиша повече.

Преди няколко години четох такива сайтове /то по това време бяха предимно блогове/, чел съм и книги, но никога не съм виждал смисъл да се използват заучени фрази/планове, предлагащи ти определен начин на поведение, каквито се въртят из повечето въпросни пикъп сайтове, които предполагам сега са нашумели и всеки втори игнорва и негва мадами насам-натам. :D

Еднакъв подход и реплики не действат за всеки, още повече че трябва да се съобразяват със ситуацията и с хората около теб. За това и "хейтвам" темата, понеже в нея се казва - направи това и това, обличай се така, говори онака и незнам още какво, за да се харесаш на всички.

Именно стремежа да се харесаш на някой преебава работата в 80% от случаите, щото губиш контрол над емоциите си, не мислиш трезво, избързваш и почваш да правиш грешки, да правиш работи, които не са ти присъщи, да изглеждаш отчаян, фълшив и жалък в очите на момичето.

За това и отбелязвам, че цялата идея на темата и коментарите в нея са погрешни. Да се стараеш да се харесаш на някой е голяма щуротия и ако наистина не знаеш какво правиш те закопава. Дълбоко.

paradosou
10-27-2014, 20:10
Един приятел го нарече "търгуване с надежди". Грубо, но до голяма степен е така. В духа на обсъждането - всяко разумно момче схваща, че прекаленото потапяне в конкретика е... меко казано неадекватно. Чела съм общо-взето повърхностно и, нормално за момиче, главно от любопитство. Да преглеждаш материали по диагонал все пак невинаги пречи на схващането на същността, та за мен тя е, сбито казано, в импулса. Тоя вид импулс, който те предизвиква не да представяш нещо неистинско за теб и "разработено" от други като натурално, ами да схванеш някои общи механизми и на тая база да видиш кое пасва на твоя характер. Очаквано, така наречените общи механизми са свързани главно с характера/личността на ентусиаста 8-), изключвам натрапчивото държание като по матрица (т.е всички вкарващи момичетата в твърда рамка глупости).
Конкретиката в темата е далеч от промишлените количества, напразно няколко потребители горе й ги приписват. Не знам, освен да ми покажеш кой пробутва илюзията да се харесаш на всички. Моята способност за четене :D ми казва, че просто има насоки, които биха сработили при определен тип момичета. В общия случай негването например няма да даде желания резултат при супер спокойно момиче, което е и доста срамежливо/по-затворено от обичайното. Пик-ъпът правилно тръби, че е жалко да следваш ритъма, представите и едва ли не живота на която и да е. Удовлетвореността и успехите обикновено идват, когато имаш такава същност, че е изключено да я замъглиш заради увлечение, т.е следваш собствените си желания и си организираш "подбора" на цели в женския свят спрямо тях.
За стремежа към харесване съм съгласна по очевидни причини. Btw ако има други, на които не им се спи - уелкъм. Би ми било интересно да прочета коментари, засягащи 'опцията' да пропуснеш етап(и) в развитието си, като става въпрос за флирт/изграждане на връзки/връзки и пр. Т.е о от едно ниво да прескочиш един или няколко етапа и да продължиш нататък ~ как може да се случи? Предполагам има очевидни неща, хрумващи на почти всеки, обаче аз ще се радвам на по-стабилна обосновка.

paradosou
10-27-2014, 20:34
Забравих да вметна 2-3 думи за изказването, което всъщност ме провокира.
Колкото е глупаво да се стараеш да допаднеш на някоя симпатяга, толкова е глупаво и да се възприемаш като "наградата" :-D. Оптималният вариант е да поставиш акцента между себе си и нея, т.е целта ти да е двустранното забавление, увличане... на кой както му звучи добре. Сигурно неподходящ израз, но... мястото на игрите за надмощие не е тук.

FAKE IT
10-28-2014, 14:15
В духа на обсъждането - всяко разумно момче схваща, че прекаленото потапяне в конкретика е... меко казано неадекватно.

Абсолютно. Въпросът е обаче дали преобладаващата част от хората могат да се определят, като разумни. Пък може и проблемът да е в мен и да попадам често на такъв вид хора вследствие на собствената си неразумност. Никой не знае. Като добавим обаче, факта, че съм най-разумното същество на планетата, с което съм се запознавал (оф, майкоо), опцията с "може и..." ... меко казано почина. (хехее)

Не, по собствените си наблюдения, наистина изключителна малка част от хората, четящи подобни материали съумяват да се "докопат" до златната граница, за която говориш:

Да преглеждаш материали по диагонал все пак невинаги пречи на схващането на същността, та за мен тя е, сбито казано, в импулса. Тоя вид импулс, който те предизвиква не да представяш нещо неистинско за теб и "разработено" от други като натурално, ами да схванеш някои общи механизми и на тая база да видиш кое пасва на твоя характер. Очаквано, така наречените общи механизми са свързани главно с характера/личността на ентусиаста 8-), изключвам натрапчивото държание като по матрица (т.е всички вкарващи момичетата в твърда рамка глупости).

Вместо това се филмират и започват да изпълняват висши актьорски Ал Пачино тип пилотажи, които погледнати от страни са наистина тъжни. (бърша сълзата от окото си ... после от другото ... накрая се отказвам, понеже не мога да смогна и минавам на сок от портокал в знак на протест.)

Конкретиката в темата е далеч от промишлените количества, напразно няколко потребители горе й ги приписват.

Абсолютно е така. Особено, като изключим някои моменти с ...

Например едни развлачени дънки, или суичър в който можете да се поберете ти и барт + кучето не е подходяща комбинация. Крещящите цветове също. Избирай дрехи в една гама или близки по цвят. Добра комбинация е бежаво + жълто; светло съньо + дънки; червена блуза и бежави панталони. Друг вариант е контрастни цветове. Например: тъмносива блуза и сини дънки, светлооранжава ризка и тъмни панталони.

Важна подробност е и тембърът, с който говориш. Прекалено пискливият глас не е сред любимите на жените. Не е нужно и да грачиш като мечок-махмурлия разбира се Постарай се гласа ти да има дълбочина.

Момичетата обичат да чуват леки шеги, обичат да знаят че ти гледаш по различен начин на света. Например -

ти си толкова прекрасна и изглеждаш толкова добре. Как ми се иска да не бях гей...

Това го казваш с широка усмивка и майтапчийски акцент. Или друго:

Хей, знаеш ли че прическата ти/очите ти/усмивката ти/изражението ти/зъбите ти ми напомнят на Бъгс Бъни/Прасчо/Моджо Джоджо/Барни....

Нещо което ще ти помогне е преплитането на теми. Например - "Знаеш ли онзи ден с Митко ходихме на концерта на Металика. Беше супер яко, металика ми е една от любимите групи. А Митко пък видя един негов стар съученик, та отидохме в "Бай Гроздан" да се видим. Аз се запознах с него, страшно забавен човек, прилича малко на Майкъл Джордан и Бил Клинтън едновременно. Да се върна към концерта - около 3 часа класика и добро настроение. Съученика се казваше Янко, веселяк и половина, преди няколко дена се върнал от Африка. Спомням си че аз исках като малък да отида там, защото ми е интересно да науча за зулусите и техните обичаи. А искам да видя и слон. Което ми напомня че майка ми има колие от слонова кост....."

И така можеш да скачаш от тема на тема колкото си искаш. добре де, сега си мислиш сигурно - "девойката като ме слуша, няма ли да си каже че съм някакъв хахо, и че няма връзка, почвам от металика и стигам до слоновете?" Не приятелю, девойката изобщо не те слуша какво говориш.

Сложи ръка на коляното и/рамото и/върху нейната ръка и отново виж как ще реагира. Не би трябвало да е негативно.

Не би трябвало да е негативно, особено ако се приложи написаното по-горе.

Докато говориш просто я гушни и започни да разправяш за звездите примерно, или за някаква твоя тайна, или за зодиите.

Силно се надявам да не се налага да обяснявам нередностите по тия цитати, щото ще се ядосам ! Още повече, че форума се чете предимно от хора попадащи в по-ниската възрастова граница и се предполага, че приемат нещата, както ти го описа "без да влагат импулса си в прочетеното".

Не знам, освен да ми покажеш кой пробутва илюзията да се харесаш на всички. Моята способност за четене :D ми казва, че просто има насоки, които биха сработили при определен тип момичета. В общия случай негването например няма да даде желания резултат при супер спокойно момиче, което е и доста срамежливо/по-затворено от обичайното. Пик-ъпът правилно тръби, че е жалко да следваш ритъма, представите и едва ли не живота на която и да е. Удовлетвореността и успехите обикновено идват, когато имаш такава същност, че е изключено да я замъглиш заради увлечение, т.е следваш собствените си желания и си организираш "подбора" на цели в женския свят спрямо тях.

Ходи го обясни на НЕРАЗУМНИТЕ. Те ще те разберат. Те са много. Те са армия.

Би ми било интересно да прочета коментари, засягащи 'опцията' да пропуснеш етап(и) в развитието си, като става въпрос за флирт/изграждане на връзки/връзки и пр. Т.е о от едно ниво да прескочиш един или няколко етапа и да продължиш нататък ~ как може да се случи? Предполагам има очевидни неща, хрумващи на почти всеки, обаче аз ще се радвам на по-стабилна обосновка.

Опцията, за която говориш изисква опит от гледна точка на това, че дори ако съумееш успешно да пропускаш етапи, след това неминуемо трябва да се връщаш към тях и да ги "наваксваш", ако наистина целта ти е връзка с въпросния "обект". По тоя въпрос може да пиша повече, ако ме провокираш успешно, за момента наистина ме мързи ... писах много :/

Забравих да вметна 2-3 думи за изказването, което всъщност ме провокира. Колкото е глупаво да се стараеш да допаднеш на някоя симпатяга, толкова е глупаво и да се възприемаш като "наградата"

Не, блондиииии (вземи тоя аватарен нег, още повече ако съм гръмнал и друг заяк освен него, малеееее /което предполагам не е далеч от истината/ мноо та харесах.). Toчно това имах предвид. Вместо да се налага ти да се изтъкваш пред момичето и да си хабиш патроните, защо да не я провокираш, да запалиш интереса й, за да може старанието да е именно двустранно, вместо единствено "обработка на данни" от страна на момичето дали ставаш или не, дали си алфа или да и дали да си прави труда да се позабавлява с теб или да те разкара на секундата.

paradosou
10-30-2014, 10:18
Е, аз не правя статистика за четящите сайтове; безсмислено е да се преследва съотношение. Ясно е, че има момчета и момчета, т.е някои дълбаят в терминологията и действат едва ли не като по учебник, други, даже да са минали през такъв етап, разбират, че тоя начин не е ок и навлизат в така нареченото ядро. Сигурно звучи като фантастика, обаче е факт - виждала съм промени онлайн xD, а каквото и да говорим интернет е добро място за наблюдение. Отделно има и такива, които от самото начало следват ценната нишка. Не ми е тук мисълта. Тезата, която защитавам, е че пик-ъпът има какво да даде. Че може да се подхлъзнеш и по-скоро да си навредиш е отделен въпрос.
Не съм чела цялата тема, много страници са, обаче още си държа на мнението, че специално тук не конкретиката води. Присъства, всички виждаме, обаче постовете въпреки това остават по-скоро общи. Може и моето схващане за конкретика да е преувеличено - като се намеси тая дума най-често правя асоциация с нещо доста по-последователно и пълно с подробности. Имам предвид, че за мен цитатите горе са далеч от пъклен план за прелъстяване xD, което пък в никакъв случай не ме прави съгласна с тях. Мен наистина скачането от тема в тема ме привлича, понеже общо-взето съм разпиляна и не си падам особено по ясните структури, обаче не са толкова много момчетата, които го правят умело. В смисъл... хем е хубаво да има динамика, хем пък някои моменти са по-подходящи за разнищване докрай на започнатото. Иначе се появява усещането, че с човека не са ви достатъчно завладяващи разговорките. Така де, щях да коментирам абсурда, че момичетата ИЗОБЩО не слушали какво им се говори. Е, наистина е страшно преувеличено. За себе си, а и за немалко познати, които следя отблизо, мога да кажа, че обръщаме стабилно внимание на думите. Схващам идеята за важността на начина, по който се чувстваме около дадено момче, обаче моята истина е, че ако вербалната част е размита/не провокира или просто не пасва на някакви предпочитания, запознанството ще е безрезултатно.
Колкото до последния ти абзац - не съм те разбрала правилно. Има си причина, де. Беше писал, че мадамата трябва да се постарае да я харесат, което предполага вид неравнопоставеност. Взаимното ми бягаше конкретно в тая част. С уточнението вече съм съгласна.
Чувствай се провокиран успешно да си изложиш мнението за прескачането на етапи, въпреки че не ми се задават допълващи въпроси и като цяло не ми се играе на умело подтикваща :D :D.

FAKE IT
10-31-2014, 10:36
... обаче е факт - виждала съм промени онлайн xD

Това звучи интересно. По BTV ли го излъчват? ;D

...а каквото и да говорим интернет е добро място за наблюдение.

Аха ... Значи се регистрираш по форумите, за да изучаваш, проучваш, наблюдаваш, експериментираш (страх ме е да си помисля още какво) с хора. Разби ми всички представи. Вече си те представям, като ТОВА (http://4.bp.blogspot.com/-a6DvK-LfHkY/Tw_i0WnreZI/AAAAAAAAKQ0/d48kP8LO_v0/s1600/EvilGenius_pure_evil_1280x124.jpg) с малко повече коса ... и малко повече ... черти тип жена ;D
Никаква блондинка не си ;/

Тезата, която защитавам, е че пик-ъпът има какво да даде. Че може да се подхлъзнеш и по-скоро да си навредиш е отделен въпрос.

Ооо, изобщо няма нужда да я защитаваш, много ме съгласи.

Не съм чела цялата тема, много страници са, обаче още си държа на мнението, че специално тук не конкретиката води. Присъства, всички виждаме, обаче постовете въпреки това остават по-скоро общи. Може и моето схващане за конкретика да е преувеличено - като се намеси тая дума най-често правя асоциация с нещо доста по-последователно и пълно с подробности. Имам предвид, че за мен цитатите горе са далеч от пъклен план за прелъстяване xD

Да, нещата са общи, абсолютно е така. Но имах предвид, че има изписани някои откровенни глупости, които ще забият 88,71003% от средностатистически "МАЛКОвъзрастовите" (охааа, избяга ми думата) момчета, които се предполага че четат форума и решат да ги прилагат. Аз лично си представям картинката така:

Илиянчо има проблеми с жените. Не му отговарят в фейсбук, не го отразяват по коридорите на училището, не му се усмихват, не го заговарят. Решил е той да направи нещо по въпроса. Като го видят обаче момиченцацацнцата да приближава към тях го поглеждат пренебрежително и се врътват на другата страна/затапят го/смеят му се/изобщо не се занимават с него.

След много страдания открива форума на тийн проблем. Регистрира се и пише тема "МОЛЯ ВИ ПОМООЩ !!!!". Съдържанието включва текст от сорта на:

"pratih priqtelstvo po feisa na edno momiche ot moeto daskalo a tq ne go prie"

"pisah po feisa na edno momiche ot moeto daskalo puk tq izobshto ne mi otgovori ima li shans da ne go e prochela prosto ili ne iska da si pisheme"

"neska kato si tragvah ot daskalo i na spirkata vidqh edno momiche koeto si bqh haresal oshte ot predi tq e ot drug klas. Otidoh do neq, kazah i zdrasti az sam iliqncho i nogo ta haresah imash li feis. Tq vika ne. Az vikam e dai si telefona togava. Tq vika dai si ti tvoq i shti zvanna da se vidim. Az nogo sa zaradvah, dadoh i go, kazah i prati mi strela da zapisha tvoq, tq vika nqma iskam da e iznenada i da ne znaesh koi te tarsi. Oshte chakam da se obadi, ma ne stava?"

"Pisah na edno momiche "mnogo te haresvam i iskam da sme poveche ot priqteli" mislih neska daje da i podarq cvetq ili nqkakvo meche. Tq obache mi vika "trqbva da si pomislq" i ot togava sprq da mi otg i da mi pishe. Kvo stana?"

"Neska reshih da zagovarqm momicheta, vidqh edna mnogo qka. Vikam she razcakam. Otidoh malko se razvalnuvah i vikam zdrasti az sam iliqncho, pomnish li me? Tq vika ne. Az vikam mi shtoto ne sme se zapoznavali HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA HAHAHAHHAHAHAHA. Zavarzahme malko razgovor, ma tq barzashe. Az tolkoz pritesnen che zabraih da i iskam feisa. Tragnah da ticham sled neq ma nqkade bqh chel che sled momiche ne se tichalo. Sprqh. Sq kak da q namerq pak ? :/"

Чака Илиянчо да му отговорят. Прочита коментара на FAKE IT: "Еее, супер, добре си се справил. Продължавай все така, минавай на следващата, пробвай, докато не стане, няма да се отказваш!". Прочита коментара на ShtrudeL: "Ауе, ти коя зодия си???". Прочита коментарите на още няколко потребители, които са еднотипни: "Уууухахахахах, ти си голям олигофрен" "Мнооо си проооооооооост" "Оле, баси тъпака, а си на 17!!!" "Ужас, мноо си тъп". Стига до коментара на paradosou: "Съдейки по начина ти на писане, базиращ се на изкривени представи и норми, подтикнати от травмиращо невнимание от страна на родителите и непобиращи се в рамките, така необходими, за да обхванат максимално добре фона на портрета ти, който в случая е доста карикатулизиран и лишен от светла цветова гама, създаващ усещане за пространствено ограничение, празнота и тъга (опа, тука стана сложно). Нека се перифразирам. Не мисля, че ще успееш, както един познат обича да се изразява "Да влезнеш отвъд външната, изтънчена на пръв поглед маскара, прикриваща дълбоката циклонена, буреностна, мълниеностна, непредвидима, бурна душевност на въпросното същество, наречено жена" с този си подход." От което Илиянчо се е загубил още на първата запетая и не схваща какво му говориш. Случайно обаче попада на ТАЗИ тема, която му казва как да се облича. Вижда предложенията за цветове. Трябвало да са една гама. Ок. Слага си черния панталон с черната блузка и черните обувки. Излиза. Още на първата крачка го питат от коя траурна агенция е и дали приема поръчки. Илиянчо плаче. Прибира се, следващото предложение: "светло синьо + дънки". Пита се какъв е този цвят "дънки". Размишлява известно време и решава, че това е толкова сложно написано, че може да се съревновава с коментара на paradosou. Отказва се. Преглежда следващите комбинации и стига до извода, че трябва да хвърли 100 камъка (лева) на вятъра, само за да може да се облече в дрехи, които не отразяват индивидуалността и характера му и не пасват на стила му. Но въпреки това го прави. Стига до важната подробност с тембъра, с който трябва да говори. Започва да се упражнява и успява да оцели правилната нота на гласа. Гласът му е достигнал невероятна дълбочина, изобщо не звучи, като себе си. Отива до първото момиче, проговаря й. След няколко минути се оказва в стая. Облечен е в сива блуза с дълги ръкави, омотани и завързани около кръста му. Няколко плешиви мъже с зелени престилки и лупи го изучават. Натъпкват го с успокоителни и антидепресанти и го пускат на свобода, под родителска стража.

За другите цитати изобщо не ми се коментира, мисля че схвана идеята. ;D

Чувствай се провокиран успешно да си изложиш мнението за прескачането на етапи

Ухааа, яко, яко. Точно от това имах нужда. Ей ся ще видиш ти!!!!

въпреки че не ми се задават допълващи въпроси и като цяло не ми се играе на умело подтикваща :D :D.

Е.... ама къде отидоха допълващите умело подтикващи въпросии :х :х :х

Rafa7a
11-25-2014, 09:49
Ако си грозен, никой съвет няма да ти помогне, това го знам от личен опит..

dr.lichev
12-03-2014, 08:31
външния вид и обноските са важни,но истинската Любов идва едва когато си готов за нея! малко хора на този свят имат тази възмошност!

Bogatti
12-29-2014, 08:07
Съгласен съм, че любовта идва, когато си готов за нея, но също така мисля и че се появява точно когато не я чакаш. Винаги когато задълбая в това защо си нямам приятелка, защо всички ме разочароват, оставам в това състояние много дълго време. А когато погледна по-филосифски на живота и се оставя нещата сами да ми се случват без аз да ги търся, всичко се нарежда много бързо.

Darling09
12-31-2014, 12:15
Здравейте, имам сладния проблем и бих искала да разбера вашето мнение и как бихте постъпили в тази ситуация:

Падам си по момче от доста дълго време, но ме беше срам да му кажа защото сме много добри приятели и сме в един клас. След известно време той ми казва, че ме харесва! Но се появи едно момиче, което стана най-добрата ми приятелка и се оказа че двамата също се харесват и станаха гаджета.. Разбира се, не ми беше приятно, но какво можех да направя освен да му кажа какво чувствам към него! Направих го, той ми каза че вече не я харесва както преди защото се държи ужасно с него.Каза ми че е готов да се раздели с нея за да бъде с мен! На рожденият ми ден го поканих заедно с най-добрата си приятелка! Когато го видях той ме прегърна и ми каза че съм прекрасна, думите му много ме зардваха. През цялото време той се движеше около мен а накрая ме целуна пред гаджето си. Почувствах се добре но и зле, защото приятелката ми се натъжи. След около седмица и обясни че няма да остане с нея но няма и да тръгне с мен само защото не искада си разваляме приятелството. Той не се раздели с нея,а аз продължавах да го харесвам все повече с всеки изминал ден! След приблизително около месец, той е казал на една приятелка че ни харесва и двете и не знае какво да прави! Гаджето му се раздели с него, защото е разбрала че се харесваме взаимно, но пак си останахме приятелки! Той не искаше това да става и ми каза ''не искам да ни гледаш отстрани да те боли", но продължи да се върти около нея, а не мен не ми обръща внимание! Мога да твърдя, че го обичам, постоянно мисля да него или за ТЯХ, спомням си първият път когато погледите ни се срещнаха и когато ме прегърна и целуна за първи път. Чувставм го близък и с него съм себе си. Боли ме и съм тотално объркана! Моля ви, помогнете ми!

П.С: Съжалявам за правописните и пунктоационните грешки!

res5ect111
02-09-2015, 19:23
истината е една... слушайте батко ви хахах :) обхваща по-голямата част от жените

1) сред много хора - трябва да се подиграете смешно с някой, по интересен начин

пример - виж го оня как ходи, все едно са му писали двойка днес, и техните го чакат да си покаже бележника....

некакви ето такива креативи - печелят - нейната усмивка, и блясъкът в очите и гледайки Ви

повторете програмата още няколко пъти

поканете я на кафе/ ресторант

секс

коли за скрап изкупуване на коли за скрап (http://tinstrade.com/) за гр. София и региона

res5ect111
02-09-2015, 19:25
истината е една... слушайте батко ви хахах :) обхваща по-голямата част от жените

1) сред много хора - трябва да се подиграете смешно с някой, по интересен начин

пример - виж го оня как ходи, все едно са му писали двойка днес, и техните го чакат да си покаже бележника....

некакви ето такива креативи - печелят - нейната усмивка, и блясъкът в очите и гледайки Ви

повторете програмата още няколко пъти

поканете я на кафе/ ресторант

секс

коли за скрап изкупуване на коли за скрап (http://tinstrade.com/) за гр. София и региона

jacob palmer
03-03-2015, 15:53
Ахахаха res5ect , ако това ти е подхода с жените съм без коментар :D :D :D Мацките се кефят на лидерите , хората които водят интересен лайфстайл,които ги карат да изпитват по 324312321 емоции като са заедно , а не простотиите които сте ги правили когато сте били по на 12 години ;) Toя пример който си дал , бих го използвал в ситуация , която се свалям с мацката и някой идва да ми се прави на най - големия алфа мъжкар на света , с цел да се хареса на мацката :]

tainaa
03-11-2015, 09:12
Момчета, просто бъдете себе си и уважавайте

http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=656676

inkata9
04-23-2015, 17:49
Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно! И така:

1. Напиши името на човек от срещуположния пол.
2. Кой е любимия ти цвят от тези – Жълт, черен, зелен, син или червен.
3. Първият ти инициал: А-P, Л-Р, С-Я.
4. Месецът ти на раждане.
5. Кой цвят харесваш повече-черен или бял.
6. Напиши името на човек от същия пол като теб.
7. Любимото ти число.
8. Калифорния или Флорида.
9. Кое харесваш повече: Езерото или океанът.
10. Напиши желание.

Отговорите:

1. Това е името на човека, в който си истински влюбен.
2. Ако си избрал:
Червено – Ти си жив и изпълнен с любов.
Черен – Ти си скромен и агресивен.
Зелен – Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
Син – Ти си човек със спонтанен характер.
Жълт – Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3. Ако инициалът ти е:
А-Р – Имаш много приятели и любов в живота.
Л-Р – Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще.
разцъфне.
С-Я – Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4. Ако си роден през:
Януари-Март – Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се.
влюбил в този, който не си очаквал.
Април-Юни – Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-Септември – Ще имаш незабравима година с много промени.
Октомври-Декември – Годината няма да е от най-добрите, но ще.
откриеш сродна душа.
5. Ако избереш:
Черно – Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много.
промени и ще се радваш на тях.
Бяло – Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще.
направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6. Това е най-добрият ти приятел.
7. Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8. Ако избереш:
Калифорния – Обичаш приключенията.
Флорида – Романтична душа си.
9. Ако избереш:
Езерото – Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан – Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10. Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час

Momo1914
06-15-2015, 19:44
Мисля, че също добра идея е леко тъмно сини дънки с черно кожено яке :)

vladogr
06-16-2015, 19:49
Мисля че забравяш нещо важно:
Как да разберем дали съответното момиче ни харесва?

JustOneKid
07-03-2015, 21:35
lel az imam drehi dosta ma nzaeh kak da combiniram sq znam thanks :D btw
"ша та клатя като гладен циганин зряла джанка" са забранени също.
tva ma skasa :D

Klaudia11
08-24-2015, 10:35
Ако е някоя надута кифла, може и да съди външния вид, да се впечатлява от лоши обноски, мускули и невъзпитание. Но едно нормално момиче би те харесало, ако се държиш учтиво, изслушваш я, правиш комплименти. Дали си грозен или не, наистина е без значение. Аз само веднъж съм си падала по красавец, но след като разбрах колко самовлюбен и високомерен е, колко бе невъзпитан и как се държеше с момичетата, като с играчки, му бих шута! А останалите по-грознички момчета, бяха много готини в характер и на мен повече ми харесват те! Иначе ако е красив, умен и възпитан, ще е идеално, но за съжаление е радко срещано, и все пак-срещано.
Но е важно да си потдържан, ако се появиш с обрасла като гора брада и мазна, дълга коса, неизкъпан и мръсен, на дали някоя ще остане впечатлена, най-много да избяга! :) та така в крайна сметка...

Traktor
08-29-2015, 19:49
Здравейте,ще започна от самото начало:
Преди 2 седмици бях на море там се запознах с едно момиче, по което още щом се настанихме в хотела очите ми останаха по нея и не мога да спра да мисля за нея, тя е много мила но там се запознах и с едно момче благодарение на което се запознахме с нея и той също я харесва. Тя е от Пловдив а аз от Петрич и съм твърдо решен догодина да ходя в друго даскало понеже ще съм 7-ми клас и съм пълен отличник. Ето го и моя проблем аз я харесвам много, но в същото време ме е страх да не загубя този приятел също така и ме е страх че не я заслужавам.

sevdalina
09-04-2015, 16:20
Според мен за да се харесаш на момиче, трябва да бъдеш естествен и искрен.

res5ect111
09-04-2015, 16:51
И аз съм за това да бъдеш естествен и искрен!! +1

Изкупуване на коли за скрап коли за скрап (http://benimet.net/) за град софия и региона

Swiftiee
10-09-2015, 12:27
Характера е важен.. Външността и най-вече портфейла / В днешно време ;) /

Грозния
10-26-2015, 16:13
Външността и най-вече портфейлаНай-накрая някой да каже истината :) !

/ В днешно време ;) /Само да те поправя - "във всяко време" (след изобретяването на парите) ;) !

Typtup
11-08-2015, 17:59
Добре да попитам само аз откъде да съм сигурен, че тя ме харесва и не ме мисли за глупак, че не се преструва? Аз се запознах с едно Момиче и след 4 часа като си тръгвах тя ме прегърна, ок но и прегърна друг, който тепърва започна да говори нещо с нея, обменили са 2 думи и не се познават. Искам да попитам как да действам, малко ме е срам да й пиша само "хей как е" и така... И най-важното - как да знам, че ме харесва?

Melancholia St. Clair
11-12-2015, 22:36
дръж се нормално, не й досаждай и не се прави на голямата работа.

Fisherman
02-02-2016, 09:58
въпроса "как да се харесаме на момиче?" е нерелевантен през 21 век,защото всички си лягат с всички така,че ухажването няма никакво значение,важното е да имаш полови органи

Fisherman
02-02-2016, 09:59
модераторката може да изтрие темата вече.

Грозния
02-02-2016, 20:27
въпроса "как да се харесаме на момиче?" е нерелевантен през 21 век,защото всички си лягат с всички така,че ухажването няма никакво значение,важното е да имаш п...ари :D !

Разсъждаваше на прав път и почти позна 8) !

Monstunter
04-19-2016, 10:49
Най-важното бъди себе си !!

--------------------------------------------
https://www.neobux.com/?rh=53746F696F6D6F746F3930 Едноминутна (безплатна) регистрация помагаща за дарение.Благодарим за отделеното време!

Грозния
04-19-2016, 17:54
Най-важното бъди себе си !!Това е най-глупавият възможен съвет! Тъпо клише, което не работи :x !

solo_
04-19-2016, 17:55
Това е най-глупавият възможен съвет! Тъпо клише, което не работи :x !

Пари.

mumuad
04-30-2016, 12:32
"Бъди себе си" - защо ли това много ме дразни, нещо, което се повтаря и пак и пак просто дразни.

snatural
05-14-2016, 21:25
1. Трябва поне малко да си симпатичен на даденото момиче. Ако не те харесва, защото те мисли за смотан и досаден пак няма да стане. Ако не те харесва, защото си надут, самовлюбен, то тогава нещата могат да се получат. Даже е доста вероятно.
2. Никога не трябва да казваш на момичето, че е хубаво, да й правиш комплименти (става на въпрос постоянно). Комплиментите трябва да бъдат умерени иначе губят смисъла си и почваш да ставаш досаден. Едно е да си говорите/пишете, 2 часа и тогава да кажеш, че е забавен човек, готина мацка или там каквато "свалка" ще изплозлваш.
3. Трябва да се закачаш с нея. Да не я търсиш много често.. трябва да я накараш тя да те иска.
Всичко е една игра в началото. Колкото по-често я играеш и я рестартираш, толкова по-бързо ще стигнеш я превърташ ниво.

Разбира се има много начини. Сякаш този е най-универсален.

dancho-pancho
06-13-2016, 08:41
Аз сам Данчо и сам на 18 и вече имам косопад.Пробвах всичко дори си мазах главата с яйца и кокосово масло.Мола помогнете тук или ми пишете на емайла trazex@abv.bg

Грозния
06-13-2016, 18:54
Аз сам Данчо и сам на 18 и вече имам косопад.Пробвах всичко дори си мазах главата с яйца и кокосово масло.Мола помогнете...Няма шанс брат, това е наследствено. Ако имаш пари, може да си присадиш коса като Уейн Рууни, ако не ще си като Ники Михайлов... или баща му :D!

LoadRunner
06-13-2016, 19:30
боби михайлов си е присаждал коса

mincheto
06-24-2016, 08:50
https://www.videoclip.bg/user/diamantena

protogoodnes
07-27-2016, 07:34
Искам да питам автора.Първо браво за темата и аз имам лек проблем в любовта.На 14 години съм и повечето вече имат гаджета а аз дори не разговарям с момичета.Просто няма как.Незнам какво да направя за да ме хареса момиче докато не прочетох темата.Но обикновенно докато съм до момиче(и то яко)ако ме пита нещо запецвам и говоря несмислено.Аз тренирам всеки ден.Искам да се харесам на някое момиче.Сега ще влизам в гимназия и там какво ще става незнам.Но ще опитам горните неща

Forever_Unicorn
09-09-2016, 21:04
Красиви момчета под път и над път! Трябва излъчване! Наскоро срещнах едно момче на моите години или малко по-голям, не беше кой знае какво на външен вид, но трепнах като го видях. То идва от вътре! Може да имаш морско сини очи и тяло наподобяващо на древногъцки бог, но ако го няма излъчването...просто ще ми направи впечатление на красавец и нищо повече.

Грозния
09-10-2016, 18:46
Красиви момчета под път и над път! Трябва $Бентли$! Наскоро срещнах едно момче на моите години или малко по-голям, не беше кой знае какво на външен вид, но трепнах като го видях. То идва от вътре! Може да имаш морско сини очи и тяло наподобяващо на древногъцки бог, но ако го няма $Бентлито$... просто ще ми направи впечатление на красавец и нищо повече.Браво - много точно казано :D!

П.С. Браво на теб - доста рано си разбрала как стоят нещата.

Ludaka23
11-01-2016, 11:39
Здравейте и от мен прочетох темата но аз имам един проблем и искам да избягам от него...
Харесвах едно момиче много си падах по нея но проблема ми беше че щом я видя щом я накарам да излезем(да се разхождаме) просто се чудя какво да й кажа, приказвам приказки за даскалото и т.н
Най големият проблем от който искам да избягам е притеснението ми(то е адски голямо) просто щом видя момиче се притеснявам и губя ума и дума..
Ако някой знае как да помогне да пише...

teenmania
12-10-2016, 21:26
Ludaka23, явно прекалено много ти пука и се впрягаш та за това.Просто бъди на принципа кот-такоа да не ти пука... гледаш напред, правиш каквото ти се прави и това е.

Kastiel_90
12-29-2016, 12:56
Как да се харесаме на момиче? - Трабва да сме надут, самовлюбен и да не ни пука за нея. Като гледам в последните години момичетата все с такиви хора излизат ( лошите момчета ) и за тия от нас които не падат в тази категория просто няма шанс ....

NoComent69
01-22-2017, 22:08
Аз имам въпрос супер спешен. Имам първа среща с едно момиче и от приказка на приказка се разбрахме да се повозим с колата ... обаче зима е ... никаква идея. От София съм и Копитото не върви ...Дано се намери някой който да има идея...

Грозния
01-23-2017, 18:00
Аз имам въпрос супер спешен. Имам първа среща с едно момиче и от приказка на приказка се разбрахме да се повозим с колата ... обаче зима е ... никаква идея. От София съм и Копитото не върви ...Дано се намери някой който да има идея...У вас?

Колата може внезапно да ти се "развали", близо до някое евтино мотелче по околовръстното. Или още по-добре - спрете да ядете някъде и като се качвате не щеш ли - акумулаторът паднал и не пали :D! Я, това наблизо не е ли мотелче :D? (Ако това не ти се струва много скъпо, тъпо или брутално.)

Мол и кино, кино и мол - някъде там? В киното някъде назад?

NomNomNom
01-23-2017, 18:02
по пътя за бистрица/железница? :D

Грозния
01-23-2017, 18:15
по пътя за бистрица/железница? :DНавън е студено мила, иначе можеше и на Камбаните, в Борисовата или на покрива на някой блок :razz: !

NomNomNom
01-23-2017, 18:17
не е студено, в такива моменти до -10 не усещаш

draid
01-23-2017, 18:30
не е студено, в такива моменти до -10 не усещаш

Особено като в колата парното работи :D

anonimna:D
01-23-2017, 18:47
Къде е казало момчето, че иска да правят секс. Баси бе, само аз ли излизам навън с моя с колата, че просто да си полафим :D :D :D

NomNomNom
01-23-2017, 18:53
замисляш ли се в момента по-сериозно ^ ? :Д

golemiq_korab_minava
01-23-2017, 18:53
Къде е казало момчето, че иска да правят секс. Баси бе, само аз ли излизам навън с моя с колата, че просто да си полафим :D :D :D

Винаги ли се смееш? :D

01-23-2017, 19:06
Винаги ли се смееш? :D

Навик ми е да го пиша, като цяло през цялото време съм много радостна и усмихната, та и затова пиша емотиконката. А и си ме кефи :D

golemiq_korab_minava
01-23-2017, 19:10
Навик ми е да го пиша, като цяло през цялото време съм много радостна и усмихната, та и затова пиша емотиконката. А и си ме кефи :D

Така трябва! :D

01-23-2017, 19:11
замисляш ли се в момента по-сериозно ^ ? :Д

Никога не ме е изкушавала мисълта да правим секс в колата. :D

draid
01-23-2017, 19:58
Никога не ме е изкушавала мисълта да правим секс в колата. :D

Нормално. То това е най-неудобното възможно място сигурно.

an7raks
01-23-2017, 20:04

Е, то зависи от габаритите на колата и на участниците в заниманието... :D

anonymous908491
01-23-2017, 20:06
Е, то зависи от габаритите на колата и на участниците в заниманието... :D

квито ще да са габаритите, все едно да влезнете в чекмедже да се ебете

an7raks
01-23-2017, 20:31
Е, щом форонният гуру е казал... Кой съм аз да споря?

anonymous908491
01-23-2017, 20:34
форумния гуру е грозния
аз съм форумният идиот
ама поне не съм под чехъл не ми се налага да питам
преди да се изказвам

an7raks
01-23-2017, 20:57
А, щом си форумният идиот, мога да ти тегля майната. :)

01-24-2017, 06:21
квито ще да са габаритите, все едно да влезнете в чекмедже да се ебете

Ахахахахахахаххахахсхах, това ме уби :D :D:D:D

sladura89
03-19-2017, 15:53

Е то пък аз и никога не съм го правил в кола, ама ако нямах примерно друга възможност и място, може би само тогава бих опитал в кола! :)

qwerty7842
03-20-2017, 15:58
Ако момичето не те харесва каквото и да правиш няма как да й се харесаш.

sladura89
03-21-2017, 01:17
Ако момичето не те харесва каквото и да правиш няма как да й се харесаш.

Мхм има си техники, те харесват по-скоро характера, но си трябва и някаква външност де! Само, че аз не ги разбирам тия техники, нито жестовете! :)

Bener
05-20-2017, 10:52
Здравейте,
На 16 съм и наскоро си писах с едно момиче, с което се познаваме от много отдавна (около 5-6 год). Преди бяхме в един класи бяхме в много добри прителски отношения и си пишехме постоянно! След като се преместих в друг клас и училище сме се виждали 3-4 пъти за по 4-5 часа на различни срещи на класа и съща се бяхме разбирали да се видим просто ей така да не се забравим. Миналия месец имах рожден ден и тя ми писа да ми го честити, заприказвахме се за общи неща как е новия клас, как е училището и си писахме бая време - от дума на дума се разбрахме да се видим с още няколко човека, с които си бяхме по-близки от класа. Писахме си покрай тази среща, срещнахме се. Бая време прекарахме, около 6-7 часа, поговорихме си и т.н. Въпросното момиче го харесвам още от както бяхме в един клас, но някак си не можах да й кажа, след това загубихме връзка. Момичето реагира супер смее се на шегите ми, правим очен контакт, прегръщахме се като се видяхме и като се разделихме. Обаче след тая среща сме си писали за малко на следващия ден и сега не знам как да я заговоря отново, някой да даде някайви съвети? Също мисля, че добре се обличам и й направих добро първо впечатление. Обаче сега е станала още по-красива и направо не ми дава мира. До сега не съм се свалял с момичета и не знам как да подходя в този случай. Просто не знам как да започна чата и въобще каква да е следващата ми стъпка! Благодаря за отговорите предварително! :)

Грозния
05-20-2017, 13:33
Мхм има си техники, те харесват по-скоро характера, но си трябва и някаква външност де!
Само, че аз не ги разбирам тия техники, нито жестовете! Ето ти жестовете и техниката:
http://gifgifs.com/animations/other-animations/money/counting-money-2.gif
С тия жестове можеш да свалиш много жени :D!
Ето и техниката, която ти трябва - с нея можеш да свалиш много жени:
https://68.media.tumblr.com/dcadf1d42e7791afa98e11c0ede5c954/tumblr_ok6z04zRvg1uj7diuo1_500.gif
:D

Здравейте,
На 16 съм и наскоро си писах с едно момиче, ...
До сега не съм се свалял с момичета и не знам как да подходя в този случай. Просто не знам как да започна чата и въобще каква да е следващата ми стъпка! Благодаря за отговорите предварително! :)Покани я да излезете и да се видите някъде навън само двамата, други хора не ви трябват!
Ако не се съгласи, забравяш я и пробваш с друга! Успех :)!

Bener
05-20-2017, 19:25
Че ще я поканя на среща някой път е ясно, но според мен ще е странен скок от среща на класа да скоча на айде да ходим някъде само двамата. Идеята ми беше по-скоро по какъв начин да й пиша така че да не натягам и да не съм супер странен? Смисъл изчерпаха се темите за миналия клас и сега ще е някво супер странно след като сме приключили някакъв разговор преди време изведнъж да изскоча "здрасти кво правиш"... Последно съм й написал "трябва да се виждаме по-често" и тя ми каза "да трябва" и реших че вече съм й досадил и я оставих и сега не знам как да й пиша отново.
Едит: сега се сещам че тя е близка приятелка с една обща позната "Х" и ако я поканя да излезем някъде ще каже ама хайде да вземем и "Х", а няма как да й откажа или поне не знам как. По-скоро бих искал малко да си попишем да се сближим малко отново и тогава да преминавам на други стъпки, макар че не знам това до колко е правилно! Просто не знам на следващия ден след като сме си писали последно как да започна да си пиша с нея отново защото имам чувството че й досаждам. Също и като си пишем поддържаме някакъв разговор и по едно време просто спира ей така от нищо смисъл рязко спира разговора все едно повече няма за какво да се говори и след като тя спре и аз спирам да пиша защото считам че съм вече досаден и така после след тази рязка спирка не знам на следващия ден как да започна :)

sladura89
05-22-2017, 16:41
То това си идва от вътре или излъчваш някаква енергия, която привлича жените като магнит или не! И аз забелязвам примерно, че някои момичета излъчват нещо и ми се струват много секси и привлекателни, а други просто нямат излъчване и не ме привличат следователно може да сме си най-много приятели с такива! :)

Bener
05-22-2017, 17:07
Не знам нямам никакъв опит! Пишем си напоследък ама все аз започвам да пиша... все пак я питам дали досаждам и тя казва, че не съм й досаден и продължаваме да си пишем. Според вас дали е добре примерно след като спрем да пишем някой път просто да я оставя 2-3 дни да видя дали ще ме потърси и ако не ме потърси да сметна, че не е заинтересована от мен?

По начина по който ми отговаря смятам че й е приятно да чатим обаче няма как да знам... примерно като я питам някой въпрос който може да се отговори с да/не, не ми отговаря само с да/не, а винаги допълва нещо, по това считам че иска да продължи дискусията ама не знам дали правилно преценявам. И също използва доста емотиконки от типа на :D, което не знам как да го приемам, но и аз използвам доста.

Грозния
05-22-2017, 19:38
То това си идва от вътре или излъчваш някаква енергия, която привлича жените като магнит или не! И аз забелязвам примерно, че някои момичета излъчват нещо и ми се струват много секси и привлекателни, а други просто нямат излъчване и не ме привличат следователно може да сме си най-много приятели с такива! :)Започваш да звучиш като някоя жена с тия приказки за "излъчване" :? .

Не знам нямам никакъв опит! Пишем си напоследък ама все аз започвам да пиша... все пак я питам дали досаждам и тя казва, че не съм й досаден и продължаваме да си пишем. Според вас дали е добре примерно след като спрем да пишем някой път просто да я оставя 2-3 дни да видя дали ще ме потърси и ако не ме потърси да сметна, че не е заинтересована от мен?

По начина по който ми отговаря смятам че й е приятно да чатим обаче няма как да знам... примерно като я питам някой въпрос който може да се отговори с да/не, не ми отговаря само с да/не, а винаги допълва нещо, по това считам че иска да продължи дискусията ама не знам дали правилно преценявам. И също използва доста емотиконки от типа на :D, което не знам как да го приемам, но и аз използвам доста.Следващия път като си пишете или се видите я покани да излезете заедно двамата. Бъди директен, не увъртай, не мрънкай. Ако на живо се притесняваш, пиши ѝ!

sladura89
05-22-2017, 22:22

По начина по който ми отговаря смятам че й е приятно да чатим обаче няма как да знам... примерно като я питам някой въпрос който може да се отговори с да/не, не ми отговаря само с да/не, а винаги допълва нещо, по това считам че иска да продължи дискусията ама не знам дали правилно преценявам. И също използва доста емотиконки от типа на :D, което не знам как да го приемам, но и аз използвам доста.

Не знам забелязал съм, че жените са супер пасивни и на живо и в чата или може само в България да са такива не знам, даже едно момиче да те харесва няма да се излъже да ти пише първа, винаги чака ти да и пишеш! Виж има и такива, които ми пишат, ама с тях обикновено сме си само приятели и няма шанс за нещо повече според мен! Повечето, ако ги питаш да се видите започват да овъртат и да се правят, че не са го прочели, или че нямат време и са много заети! :)

Bener
05-23-2017, 05:33
Има нещо такова, защото подхвърлих няколко пъти, че ще е готино да се видим (дори и не казах да бъдем само двамата) и тя веднага измести темата... затова не напирам много за среща, защото вече няколко пъти подхвърлям така и измества темата, може би още не сме достатъчно близки. Затова също писах по-горе какво сме си писали, ако някой може да прецени дали има някакъв шанс да има някакъв интерес или да не й досаждам повече.

Случва ми се доста често да ми отговори на нещо с ":D :D"и повече нищо не пише и не знам какво да правя, попринцип сменям темата, но не знам колко е правилно - това може би значи, че е загубила интерес вече от чата или...? Дайте някакви предложения какво да правя в такъв случай.

sladura89
05-23-2017, 11:37
Има нещо такова, защото подхвърлих няколко пъти, че ще е готино да се видим (дори и не казах да бъдем само двамата) и тя веднага измести темата... затова не напирам много за среща, защото вече няколко пъти подхвърлям така и измества темата, може би още не сме достатъчно близки. Затова също писах по-горе какво сме си писали, ако някой може да прецени дали има някакъв шанс да има някакъв интерес или да не й досаждам повече.

Случва ми се доста често да ми отговори на нещо с ":D :D"и повече нищо не пише и не знам какво да правя, попринцип сменям темата, но не знам колко е правилно - това може би значи, че е загубила интерес вече от чата или...? Дайте някакви предложения какво да правя в такъв случай.

Според мен имаш шанс и тя сменя темата, защото се притеснява да излезете само двамата, жените имат силна интуиция и обикновено усещат на къде отиват нещата и, ако се притесняват гледат да избегнат среща на саме, а понякога може и само да те тестват да видят дали се отказваш лесно и дали държиш на тях, но нека някой по-опитен се произнесе, защото и аз съм общо взето в същото положение като теб и не знам какво трябва да направя повече, без среща очи в очи и реален контакт няма как да се случи сближаване или каквото и да било! Случвало се е да се срещна с тях изненадващо и те тогава няма къде да ходят, но пък не сме били само двамата и обикновено сме били по някаква работа заети и е нямало как да стане нещо! :)

sladura89
05-23-2017, 11:41
Започваш да звучиш като някоя жена с тия приказки за "излъчване" :? .

А пък ти с твоите повтаряния за пари, коли и мускули звучиш като развалена плоча, а като се заоплакваш пък тогава приличаш на некой пенсионер! :)

Bener
05-23-2017, 16:46
Разбира се, че без среща няма как да стане! Не съм споменавал за среща само двамата, а подмятах че ще е яко да се съберем отново да се срещнем някакви хора. Предполагам както ти лаза интуицията й е подсказала, че нямам точно това предвид :D Дано да си прав, че имам някакъв шанс, защото до сега съм харесвал момичета, но така не ми е завъртала главата никоя до сега :D Не знам дали правилно постъпвам, но сега се пробвам да я опозная, тоест питам я някакви общи неща от типа на какво мисли да прави след като завърши, как е училището и т.н. Според вас добре ли правя или да спра ?

sladura89
05-24-2017, 03:52
Аз не знам понякога с някое момиче може добре да си говорим на дълго и широко, но след това незнайно защо попадам във френд зоната, имам и случаи когато много сме си говорили с някое момиче и сме си чатили по-скоро и се познаваме не сме непознати, но след някоя и друга година като и пиша хич не ми отговаря каквото и да и пиша не знам защо така!

Bener
05-24-2017, 07:35
Ами не знам дано не попадна във френд зоната... Както при теб преди си пишехме супер много, но за 2-3 год спряхме и сега пак започнах да й пиша отговаря ми и си чатим, но нещо напоследък много бавно отговаря. Смисъл примерно нещо съм начисал в 16 часа вчера и до днес дори и не го е "сийнала", а гледах, че е онлайн. Не знам какво трябва да значи това, но се надявам да е била заета нещо, а не да е загубила интерес ...

mlakniwe
05-24-2017, 16:24
Момичетата повечето харесват мъже със самочувствие, пари, хубаво тяло за предпочитане и тнт, та такива смотани, без самочувствие, бедни, грозни, срамежливи, но добри и искрени хора по душа, които никога няма да предадат партньора си и са готови на всичко за него никъв шанс нямат -вече го разбрах уж нямат значение материалните неща и външният вид а се оказва обратното след време..жалко за срамежливите бедни момченца, които могат да впечатлят само със ум, уважение, любов, подкрепа и тнт...не ми се вярва просто да има жена, която да гледа вътрешната красота на мъжа, а не обвивката...

Грозния
05-24-2017, 16:46
Момичетата повечето харесват мъже със самочувствие, пари, хубаво тяло за предпочитане и тнт, та такива смотани, без самочувствие, бедни, грозни, срамежливи, но добри и искрени хора по душа, които никога няма да предадат партньора си и са готови на всичко за него никъв шанс нямат -вече го разбрах уж нямат значение материалните неща и външният вид а се оказва обратното след време..жалко за срамежливите бедни момченца, които могат да впечатлят само със ум, уважение, любов, подкрепа и тнт...не ми се вярва просто да има жена, която да гледа вътрешната красота на мъжа, а не обвивката...Точно така е и истинският живот го доказва!

heartsdesire
05-24-2017, 22:05
Момичетата повечето харесват мъже със самочувствие, пари, хубаво тяло за предпочитане и тнт, та такива смотани, без самочувствие, бедни, грозни, срамежливи, но добри и искрени хора по душа, които никога няма да предадат партньора си и са готови на всичко за него никъв шанс нямат -вече го разбрах уж нямат значение материалните неща и външният вид а се оказва обратното след време..жалко за срамежливите бедни момченца, които могат да впечатлят само със ум, уважение, любов, подкрепа и тнт...не ми се вярва просто да има жена, която да гледа вътрешната красота на мъжа, а не обвивката...

А има ли момчета, които не гледат пък външния вид? Външният вид е първото впечатление, не е казано, че обвивката е най-важна, но определено е от значение и не е само от едната страна (на жените), ами и при мъжете е така. Не става въпрос за хубаво тяло, мускули, пари, скъпи дрехи и така нататък, а за чар най-вече. Самочувствието също е от значение, но с покритие. :)

Грозния
05-25-2017, 10:02
А има ли момчета, които не гледат пък външния вид?Не!

Само че...
http://opozicia.com/wp-content/uploads/2015/08/64.jpg

RiB
06-02-2017, 19:40
бъди педал

sexykockar
07-16-2017, 18:06
Преди доста време задавах въпроси в тази тема защото се чудех защо ми е трудно със жените. Постоянно не пускат правят се на интересни и тн. Добих известен опит и намерих отговор на моя въпрос. Сега мога да споделя моето мнение. Ами трябват си пари. Спокойно братле момичетата не гледат само опаковката гледат портмонето. Изобщо не е важен външния вид повярвай ми виждал съм доста случаи на грозни момчета с хубави мацки. Ако имаш пари си става от само себе си. Излизате в обща компания. Ходите на слънчака, насам натам после само двамата и докато се усетиш вече движиш с нея. Не казвам че са курви жените но си трябат пари. Абе направо са си курви. Кво да ви лъжа.

Грозния
07-16-2017, 20:12
Ами трябват си пари. Спокойно братле момичетата не гледат само опаковката гледат портмонето. Изобщо не е важен външния вид повярвай ми виждал съм доста случаи на грозни момчета с хубави мацки. Ако имаш пари си става от само себе си. Излизате в обща компания. Ходите на слънчака, насам натам после само двамата и докато се усетиш вече движиш с нея. Не казвам че са курви жените но си трябат пари. Абе направо са си курви. Кво да ви лъжа.Евалата брат :) !

oburkaniq
01-26-2018, 10:31
Здравейте, пиша тук, защото не ми позволява да направя нова тема по някаква причина. Имам нужда от мнения по един въпрос. Първо да отбележа, че не съм тийн от близо 7 години. Става въпрос за момиче
на моите години. Познаваме се от близо 3 години, но преди една започна всичко така да го кажа. Срещнахме се случайно и почнахме да комуникираме и доста бързо намерихме общата приказка, интереси и
т.н. Започнах да усещам, че хлътвам(а принципно много рядко ми се случва, много трудно мога да комуникирам с хората, ако не ги харесвам). Проблемите са, че я срещнах малко след нейна тежка раздяла и че
живее в чужбина(засега). Разказвала ми е за бившия си приятел и са разделени по негово желание без особено добър довод, което оставя у нея мнозина въпроси. Пишехме си всеки ден в продължение на няколко месеца,
миналото лято си беше тук за месец. Тогава магията се увеличи, имахме доста добри изживявания и общо взето нещата потръгнаха и така да се каже, бяхме заедно. После тя си замина и преди известно време(есента на
миналата година) започна да се държи отчуждено и студено, да прави проблем от всяко нещо и да ме напада по всякакви начини. После ми сподели, че все още не е преодоляла старата си връзка, че сънува кошмари и
не може да спи, че има паразитни мисли за него и т.н. Взе решението да се разделим, защото смята, че е нередно да сме по този начин и тя да мисли разни мисли за други лица. После комуникацията ни поумря, по празниците
се върна и пак започнхме да се виждаме, сподели ми доста подробно че не е в състояние за връзки, обаче аз виждах, че ме гледа по особен начин(не по начин, по който не ѝ пука за мен). Пак закрепихме нещата и дорпеди няколко
дена всичко беше наред и си комуникирахме постоянно от добро утро до лека нощ. Сега бившия ѝ започнал да ѝ пише и ѝ разказал, как съжалявал, как нямало човек който да го разбира така както тя него,
как съжалявал и му липсвала и някви такива неща. И в момента отново е някаква матираща ситуация. В момента тя е още по-объркана, раздвоена, когато я попитам нещо отговорът обикновено е не знам, независимо дали е
за мен насочен или за бившия ѝ. Какво мислите по въпроса, предполагам е ненужно да казвам колко много съм хлътнал по нея, иначе изобщо нямаше да се мъча с подобна ситуация, ако е имало някой в живота ми, който да съм виждал
в него бъдещето си, то това е тя, това е човекът, който бих искал да имам до себе си.

Грозния
01-26-2018, 17:40
Взе решението да се разделим, защото смята, че е нередно да сме по този начин и тя да мисли разни мисли за други лица. После комуникацията ни поумря, по празниците се върна и пак започнхме да се виждаме, сподели ми доста подробно че не е в състояние за връзки...
http://78.media.tumblr.com/92b7b66163e2073332f0d7645682679f/tumblr_mrfe5rBz1Q1rsoiqwo1_500.gif
Нямаш бъдеще с тая, само си губиш времето! Зарежи я, забрави я!

...обаче аз виждах, че ме гледа по особен начин(не по начин, по който не ѝ пука за мен).Самозалъгваш се :? !

Сега бившия ѝ започнал да ѝ пише и ѝ разказал, как съжалявал, как нямало човек който да го разбира така както тя него,
как съжалявал и му липсвала и някви такива неща. И в момента отново е някаква матираща ситуация. В момента тя е още по-объркана, раздвоена, когато я попитам нещо отговорът обикновено е не знам, независимо дали е
за мен насочен или за бившия ѝ.Тя те използва като кошче за душевни отпадъци и събеседник когато ѝ е скучно!
Иска да се върне при бившия си и се чуди как да стане, ти не я интересуваш!
Та просто убива време с теб, както и ти с нея!
Нито ти, нито тя имате полза от това - прекрати общуването с нея! Навсякъде и завинаги!

corbV2
01-26-2018, 18:22
миналото лято си беше тук за месец. Тогава магията се увеличи, имахме доста добри изживявания и общо взето нещата потръгнаха и така да се каже, бяхме заедно.
Я кажи какво разбираш под "заедно", че ми стана интересно.

oburkaniq
01-26-2018, 20:47
delete.

oburkaniq
01-26-2018, 20:52
....
Самозалъгваш се :? !
Тя те използва като кошче за душевни отпадъци и събеседник когато ѝ е скучно!
Иска да се върне при бившия си и се чуди как да стане, ти не я интересуваш!
....
Нито ти, нито тя имате полза от това - прекрати общуването с нея! Навсякъде и завинаги!

Достатъчно опитен съм да разбера кога се самозалъгвам, кога виждам кошче за душевни отпадъци и кога виждам човек, който има нещо към мен. Същото важи и за останалите неща, които каза. За последното може би си прав, че трябва да прекратя общуването с нея, барем се усети, че оценява настоящето, за да гони миналото.

Я кажи какво разбираш под "заедно", че ми стана интересно.

Буквалното, тръгнахме. Затова използвах израза "разделихме", когато ѝ прищрака есента.

Грозния
01-26-2018, 21:31
Достатъчно опитен съм да разбера кога се самозалъгвам, кога виждам кошче за душевни отпадъци и кога виждам човек, който има нещо към мен.Пхахахаха :razz: !

pepeljashka
01-30-2018, 13:12
Една важна предпоставка е доброто възпитание.

Александър991
02-10-2018, 23:18
с риск да понеса присмешен удар (не че много ми пука де), отговарям - преди не съм я виждал на живо... там ще съм около седмица... лятото съм там задължително, така че има някакво бъдеще :D града е Видин и нямам представа къде искат да ме водят... имам само едно обещание, че ще посетим мола (многократно)... защото Мърфи се намеси, тя живее на другия край на града... това не е проблем, аз обичам да се разхождам из Видин... лошото ще е ако довтаса с приятелката си... щото е кофти така... отговорих малко разбъркано, но се надявам да си ме разбрал... благодаря за помощта все пак ;)

И аз съм от Видин, не само crush-a ти :D

Mr_Anonimus
04-25-2018, 13:20
ПРОБЛЕМ!!! С момиче което си има гадже ;Д

Както от заглавието виждате имам проблем и по точно с МОМИЧЕ.
Описание: Аз съм момче на 14г. ,висок съм 173см имам, добри оценки, телосложението ми не е добро но не е като да се търкалям а и повечето хора не ме мислят за грозен а и аз самият не се смятъм за такъв такаче бих казъл че в лице съм хубав.
Нека се върнем на проблема.Харесвам момиче на моите години което си има гадже а той (гаджето и) е на 16.Доколкото съм запознат те са заедно от някъде 5-6 месеца и малко ме е срам да го кажа(напиша :Д) но и двамата сме девствени.
Всъщност и аз незнам дали я хар. но предполагам че е така понеже понякога погледа ми не се отделя от нея и когато не ми обръща внимание ми е тъпо.А пък понякога като си пише с гаджето си ми е някси ревниво,неприятно и тн. затова можеби като си пише с него се закачам и се правя че надничам за да ми обърне внимание.Идвамата ходим на народни танци и се прибираме заедно вечер но тя постоянно е на телефона си и ми е трудно да завържа какъвто и да е разговор.
Единствената близост от нейна страна е че ми споделя неща които не споделя на всеки което пък може да значи че съм навлязъл в FRIEND зоната ако мога да се изразя така.

Смятъм да спра до тук с подробностите а другите неща смятам да ги доразкажа стига темата ми да се развие.МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
Това е от тема която аз направих и се надявам да се популяризира

georgi.stoikkov
06-04-2018, 12:52
ПРОБЛЕМ!!! С момиче което си има гадже ;Д

Както от заглавието виждате имам проблем и по точно с МОМИЧЕ.
Описание: Аз съм момче на 14г. ,висок съм 173см имам, добри оценки, телосложението ми не е добро но не е като да се търкалям а и повечето хора не ме мислят за грозен а и аз самият не се смятъм за такъв такаче бих казъл че в лице съм хубав.
Нека се върнем на проблема.Харесвам момиче на моите години което си има гадже а той (гаджето и) е на 16.Доколкото съм запознат те са заедно от някъде 5-6 месеца и малко ме е срам да го кажа(напиша :Д) но и двамата сме девствени.
Всъщност и аз незнам дали я хар. но предполагам че е така понеже понякога погледа ми не се отделя от нея и когато не ми обръща внимание ми е тъпо.А пък понякога като си пише с гаджето си ми е някси ревниво,неприятно и тн. затова можеби като си пише с него се закачам и се правя че надничам за да ми обърне внимание.Идвамата ходим на народни танци и се прибираме заедно вечер но тя постоянно е на телефона си и ми е трудно да завържа какъвто и да е разговор.
Единствената близост от нейна страна е че ми споделя неща които не споделя на всеки което пък може да значи че съм навлязъл в FRIEND зоната ако мога да се изразя така.

Смятъм да спра до тук с подробностите а другите неща смятам да ги доразкажа стига темата ми да се развие.МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
Това е от тема която аз направих и се надявам да се популяризира

и какво е по-нататъчното развитие на случката

lili88
08-20-2018, 14:01
Здравейте!
(Аз съм момиче.)
Искам да споделя своето мнение по тази тема (разбира се, само с намерението да бъда полезна на някого, който има нужда :) ) и да се извиня на автора, че малко я променям. Няма да коментирам подробно неговите съвети - по-скоро ще обобщя тези, които одобрявам. Също да кажа, че ще говоря за харесване, заради личността, а не заради материалното, което може да ти даде.

Първо, да уточним за какво говорим. "Как да се харесаме на определено момиче?" или "Как да се харесваме на момичетата като цяло?"

В първия случай (нещо много важно), ако то не те харесва (след като вече те познава) - няма какво да направиш. Просто го приеми и ако наистина го харесваш, опитай се да запазиш сегашното си положение - например ако сте приятели. Запомни, че не можеш да накараш някого да те харесва. Той или го прави, или не. Но ако не те познава достатъчно, за да реши, тук вече трябва да се постараеш. Всъщност не е нещо особено. Като казвам "постараеш", имам предвид, че щом искаш съвети, значи нямаш опит. А такъв добиваш с времето. Преди всеки го е правил по своя си начин. Не е било просто така да попиташ и да ти кажат какво да направиш. Ако си мислиш, че наистина си заслужава, "рискуваш". То не се случва. Ти го правиш. Естествено. Защото знаеш какво правиш и защо. И така - най-логичният отговор на този въпрос е да му покажеш, че го харесваш. Не да му кажеш и да видиш какво ще стане, каква реакция ще предизвикаш, а с действията си да покажеш, че се интересуваш от него. Ако въобще не знае кой си - отиди при него, заприказвай го. Запознайте се - сигурно и ти не го познаваш толкова добре. Бъди мил, внимателен, учтив. Ако си забавен, държиш важна карта в ръцете си. Как да дадеш шанса на едно момиче да те хареса? Покажи кой си. Покажи най-доброто от себе си. Бъди спокоен. Недей да се притесняваш излишно. Гледай на нещата обективно. Има само три варианта. (1)След като те опознае по-добре, също да започне да те харесва. (2)Да не те харесва по този начин, но да иска да бъдете приятели. (3)Все пак да не те хареса. Започвам отзад напред. Момичетата обикновено разбират дали едно момче ги харесва или не. (Поне мисля, че е така за повечето.) И тяхно е решението дали ще покажат, че знаят. Ако тя се държи настрана, дори безразлично, със сигурност е третото. Няма смисъл да продължаваш. Ще мине известно време, докато спреш да мислиш за нея. После със сигурност ще намериш някоя друга - все пак това да не би да е било голямата ти любов. Пък и да е, любовта е, за да даваш, а не за да взимаш. За втория случай момичето ще се държи като приятел - то е намерило такъв у теб и ще иска да го задържи. За първия случай мога да кажа, че ще започне да иска да се срещате по-често, и то ще ти покаже, че се интересува от теб... и т.н.

Във втория случай по-правилният въпрос, който можем да зададем, би бил "Какво търси едно момиче у момчетата?" Като за начало - тези неща, които се учат през първите седем години. Да, явно не всички са ги усвоили. Например изключително важна е хигиената. Която никак не е трудно да се поддържа. Надявам се. Чувствам се изключително неловко да изброявам в тийнфорум следните неща, но като гледам май има нужда: къпане, миене на зъби, чисти нокти, чисти дрехи, сресана коса. Грижата за себе си означава, че си способен да се грижиш и за другите. Цветът на дрехите също има значение - той те изразява. Така че носи това, което на теб ти харесва. Говори си с нормалния глас - ако изобщо можеш да си го променяш :) Всяко момиче харесва различни неща, а понякога това, че те харесват, става причина за това да харесват гласа ти. Бъди възпитан към дамите, бъди джентълмен - да им отваряш вратата, да им правиш път, е много мило. Не бъди груб - към никого. Това не се приема. Едва ли съм споменала всичко, но се надявам да се подразбира - казах по-общото. С ето тези неща ти създаваш добро впечатление. Оттам нататък е твоята индивидуалност. Всеки е различен и трябва да го показва.

По отношение на срещите - ти нали си там, с това момиче, което толкова много харесваш, за да го опознаеш, да прекараш време с него и да се наслаждаваш на това време! Отпусни се и се забавлявай!

Грозния
08-20-2018, 19:19
Предимно безполезна стена от текст, като съм оставил най-малоумните "съвети":

...говоря за харесване, заради личността, а не заради материалното, ...

Бъди мил, внимателен, учтив. Ако си забавен, държиш важна карта в ръцете си. Как да дадеш шанса на едно момиче да те хареса?
...Пък и да е, любовта е, за да даваш, а не за да взимаш.

..."Какво търси едно момиче у момчетата?" Като за начало - тези неща, които се учат през първите седем години.
...Бъди възпитан към дамите, бъди джентълмен - да им отваряш вратата, да им правиш път, е много мило. Не бъди груб - към никого. Това не се приема. ... С ето тези неща ти създаваш добро впечатление. Оттам нататък е твоята индивидуалност. Всеки е различен и трябва да го показва.:?

lili88
08-21-2018, 09:19
Прав си за "стената от текст" - надявам се, че сега ще се чете по-лесно.

Поразрових се малко из коментарите, за да разбера твоето мнение по въпроса, и попаднах на няколко, които ме карат да си мисля, че съм писала само, за съжаление, за една малка част от момичетата - и по-точно тази, в която съм и аз.

По твоето мнение пък разбирам, че явно си общувал повече с една друга част - и по-точно тази, интересуваща се от парите (или иначе казано - за материалното, за което говоря).

Характера е важен.. Външността и най-вече портфейла / В днешно време ;) /

Най-накрая някой да каже истината :) !
Само да те поправя - "във всяко време" (след изобретяването на парите) ;) !

Искам да ти кажа, че не всички са като тези, които познаваш. Ако искаш нещо различно, просто трябва да почакаш повече. Това, което търсиш, зависи от теб самия. На някои не им пречи особено да си харчат парите и да си губят времето с някоя красавица (поне според тях), която ги използва за касичка, само и само да си имат "приятелка". Толкова търсят, толкова намират.

Иначе съветите ти за разни ситуации са доста точни.

Това, че моите съвети са малоумни - и аз съм го писала. Всеки може да се досети за тях. Но това е, което може да се обобщи. (За себе си мога да кажа, че това, което бях писала, е вярно.) Оттам нататък - всеки е различен и търси нещо различно.

envoy
11-13-2018, 14:26
Няма да сме никви приятели!

Въпреки че обичам абсолютните истини, по отношение на жените и тяхното съблазняване 100-процентовите правила наистина са рядкост. Вярно съществуват някои половинчати истини, като например че като цяло е по-добре да доминираш, но и тук винаги има изключения.

За щастие днес ще посветим малко време на няколко категорични твърдения за отношенията ни с жените и по-конкретно как да останете нещо повече от „само приятели“.

Yavor Yotov
11-28-2018, 03:54
Здравейте.
Имам въпрос свързани с приятелката ми. Заедно сме вече малко повече от половин година, но спесификата на връзката ни е, че е на разтояние. Аз съм студент в чужбина, тя в софия, и аз обикновенно се връщам на всеки 40 дни за по 10 дни, като вече по празници е дори почти за месец. В крайна сметка въпросът ми е следният, тази връзка от разтояние разкри лоши черти на характера ми, който силно искам да променя. Според мен най ненужната, но и тази, която най ме афектира по негативен начин е, че я ревнувам. Като цяло се научих да се контролирам, но от седмица насам започна да работи като промотърка. Една от задачите и е да бъде хостеса на 8ми декември в Студентски град в една дискотека. Когато ми каза, първата ми реакция не беше правилна според мен, бидейки да не я подкрепя и да изкажа притеснения и негодуване.
Искам да се променя, защото досега не ми е дала никаква причина да се съмнявам в нея, но и също защото тази емоция има ефект върху професионалния ми живот и т.н.
Благодаря предварително

9999
11-28-2018, 18:16
Здравейте.
Имам въпрос свързани с приятелката ми....

История стара колкото света! Дано да греша, но вашата няма да я бъде. В момента сте влюбени и това ви крепи заедно въпреки скандалите. Но предполагам, че имате поне още 2-3 години следване, което ще е причината това положение във връзката ви да продължи. Смея да твърдя, че любовта трае 3 години. Но този най-силен период в отношенията ви ще се изчерпи в скандали и разпри. След време ще ви е по-добре да когато другият го няма и не се виждате. Това ще стане неусетно и накрая ще се разделите. Ако останете заедно, след третата година нещата вече няма да са така силни и ще поддържате въпросната връзка, само защото вие страх да предприемете нещо, което ще доведе до промяна в живота ви. Но ще го направите. Аз имах такава връзка, а дори не бяхме в различни държави - само в различни градове. Всеки ден се чувахме и се виждахме всяка седмица. После стана на всеки две седмици, след това на месец. Мога да кажа и повече, но само лично. Няма да обяснявам за личния си живот пред всеки.

Принципно, ако една жена си каже, че ще е вярна, то тя няма да направи нищо, ако ще и принцове да я свалят. Но от друга страна това, че не ти е дала повод да ревнуваш не е критерий. До преди два месеца имах връзка с момиче, което никога не беше давала на приятелят си повод да ревнува. Не искаш да знаеш какво сме правили и какво сме си говорили. Поколенията след 1990 г. са много лесни в изневярата. За вас сексът с непознат и това да си свалите гащите пред един днес, а пред друг утре е като да си измиеш зъбите. Не искам да съм на твое място. Но все пак ти трябва да си зададеш следните въпроси:

Какво искаш от тази ваша връзка? Ще се върнеш ли в БГ когато завършиш или ще останеш да работиш навън (в което съм убеден)? Какво иска тя от живота и какво ще прави след завършването си?

Ако отговориш обективно на тези въпроси съм сигурен, че ще си наясно какво да правиш.

randomnickname
12-10-2018, 15:59
Добре де, то не става ли ясно, че като поканя едно момиче да излезем я харесвам? Че то е очевидно.... И какви шансове имам с момиче като съм висок 1.60 от опита, който имам всичко е ръст и вид. :/