PDA

View Full Version : Аз съм гей, а най - добрата ми приятелка е влюбена в мен.

Страници : 1 [2]

sweet_nothings
04-28-2009, 16:06
е като си гей неможеш да чукаш момиче ли?? пробваи.... може би още не си се ориантирал... не си ли прекалено малак да си гей??? както и да е пробваи може да се откажеш от момчетата.. оспех.. господ е саздал маже и жени демек трябва да си с момиче не с момиче :razz: :razz: :razz: :razz:
Успех бе :D
и не разбрах смисъла на т'ва изречение - " трябва да си с момиче не с момиче " ?! :D

Hukc
04-28-2009, 19:58
.. Брат (сестро) , Разбирам те ... Във връзка с приятелката ти .. поговори с нея .. вярно знаеш как да се отнасяш с момичетата .. Кажи и че не те възбуждат момичетата и че не искаш да сте нещо повече от добри приятели .. а пък ако ти се разсърди не се тревожи не е единственото добро момиче на този свят .. А до всички останали които мразят гейовете и мислят че момичетата обичат само тях .. да не обиждат тук .. Аз НЕ съм гей , но като най-добрата ми приятелка е 17годишно момиче и ми дава съвети за всичко .. Така свикнах да съм мил към момичетата .. и всички момичета ме заобичаха .. Така че момчета не се притеснявайте бъдете мили към момичетата и всичко ще е по вода .. и не игнорирайте гейовете и лесбийките те също са хора , макар и да са със други наклонности. Доколкото до теб "бате" давай напред , не ги слушай тук , и не се засягай толкова много ... успех в живота .. :)

sladkobaby
04-28-2009, 22:44
Айде да ходим да бахтем дими93,той даже беше написал къде учи и къде живее в няква друга тема.

аз казвам смърт за гейовете и тва е ше му теглим един як бой и ше го вкараме в правия път

говоря сериозно!
знаеш ли какво по добре недей се заяжа педал смотан защото не знаеш нищо за него.Много добре го познавам и знам през какви неща е минал така че по добре недеи се заяжда.Само да разбера че нещо ще му направите или сте му направели нз какво ще стане със вас.Нещтасник такъв си ти.

CucAgMuH
04-29-2009, 00:55
Почнаха да летят виртуалните шамари :smt011

Боят е начин за изглаждане на противоречията между мъже, там където приказките не помагат... В случеят Дими е .... ъъъ... малко далеч от мъж? Абстрахирай се от мъжкото му име(ако го знаеш), изтрий оня мисъл че има мъжки атрибут от главата си и си го представи като една лееееко грозна за твоят вкус, прегракнала жена с адамова ябълка, почитателка на аналният секс. Е, върви ли да я набиеш? :)

Още по-безсмислено е гореописаното същество да плаши че ще извика други подобни същества, за да дадат отпор на заплахата... Що да е безсмислено ли? Ами някакси изхода ултраси срещу обратни на мен ми се вижда предрешен...

И все пак бих си купил пуканки и да наблюдавам с интерес. :) Но да ми се джафкате тука из форума кой какъв бил, кого познавал и какви връзки имал... Айде моля ви се... тия с познатите, връзките и заплахите сме ги виждали вече 8-)

BePoHuKa
04-29-2009, 01:14
И как разбра,че си гей? На колко години го осъзна? Имал ли си гаджета от мъжки пол досега?]

.и никога не ме е привличало момиче като нищо повече от приятелка (единственото момиче с което бих спал някога е Avril Lavigne .... )

Ееее поне знам,е имаш вкус :D :D

Ами виж сега...аз също имам приятел,който е гей...да знаеш,това е гаджето мечта за едно момиче,защото я разбира и така нататък. Поговори с нея,все пак е най-добрата ти приятелка. :) Опитай се да и обясниш,че вие двамата нямате никакво бъдеще заедно и дори твоите думи да я наранят,поне ще и стане ясно,че вратата е затворена и ще спре да се опитва. След това най-вероятно всичко ще си продължи по старо му. УСПЕХ!

п.п. Не ги слушай другите,които ти се подиграват или те обвиняват. Ти така или инъче не си си го избрал това..така си се родил и нека другите да се информират,че съвсем спокойно може човек да разбере още на 15 какви са му наклонностите!!! Оставете човека намира! :x

sweet_nothings
04-29-2009, 04:14
ХАХХАХАхахахахаххахха КАЗАХА ЛИ Ти ГО ВЕ АХхахахахаХАХхаххааха

Брао пич.....събираме се 3-ма на едно мнение ;д :lol:
Ако т'ва на подписа ти е вярно, че си на 13... Баси големия отворко дет си :?
:razz: :razz: :razz: :razz:

А не по килерите на леля пенка ше се крия и никой няма да ме знае ти луда ли си ве ? ест че съм на 13.

ПС: ако невярваш да ти дам пик? :-P
Ами дай да видим 8-) Това е ужасно любопитсво :oops:

Aicken
04-29-2009, 05:50
бъди истинско емо.. прережи си вените ;)

малее мноу си зле...вените ми са рязани рязани над 10 пъти....тц тц тц...ама ти...

а защо можеш да пишеш все още :( :-o

MP
04-29-2009, 16:59
Съветвам те да почетеш малко по-внимателно написаните мнения.Има отговор и на твоите въпроси.Това,че е гей не го прави по-малко човек,прави го по-малко мъж.

И аз ви съветвам да си прочетете съветите и да ги пробвате върху себе си,а?

Това е напълно невъзможно,по обясними причини.Какво да прилагам върху себе си?

kael
04-29-2009, 17:52
8-) е хайде сега представи си че си лезбийка с пенис

sladkobaby
04-29-2009, 18:34
8-) е хайде сега представи си че си лезбийка с пенис
ако няма да пишеш по темата по добре недей пиши глупости.

kael
04-29-2009, 18:55
предлагам решения на проблема ....

yahhooo
04-29-2009, 19:29
dimi93 пееш ли им "Я елате пиленца при баткооо"

anonymous497065
04-29-2009, 19:55
Прочетох само първата страница, защото все пак са 20 и мнението ми е - внушаваш си.Просто ти се иска да си такъв, какъвто не си, или просто да приличаш на някой (може би "Бил").Нормално е в тази въздраст.

wink
04-30-2009, 07:11
На онея там дето се заядоха и сравняваха канибализма с хомосексуализъм.

Едно е да имаш повече женски хормони, друго е да ти текат лигите по човешко месо.

Да не говорим, че двама кротки гея, които си имат връзка, да кажем, не вредят по никакъв начин на никого... Когато нещо се прави Не-насила, няма никакъв проблем.

nimfernal
04-30-2009, 11:50
Леле :shock: На 15 се има за гей ..... ти на 20 сиг ша си Майкъл Джексън ......

polina11
04-30-2009, 18:59
Molq,ne ironiziraite mom4eto!Bilo to homosexualen ,bi ili hetero vsi4ki sme hora,i sme dlijni da uvajavame predpo4itaniqta na drugiqt.Spored men trqbva da q dripne6 nastrana i to4no i qsno da i kaje6 4e ne te prevli4at momi4eta,i 4e mejdu vas ne6tata prosto nqma da se polu4at za6toto TI samiqt ne jelae6. :razz:

relax4o
04-30-2009, 19:10
Оффф още ли приказвате по тая тема е... Разбра се, че случая е безнадежден оставяйте го...

term0t0
04-30-2009, 19:28
Гей ми бил аизчукай я тая да видим дали ше си гей..

ps:кака псуваш..бахти нормалния,бахти хетерото..тос не е добре 8-)

nimfernal
04-30-2009, 20:25
И как мамка му се на гейовете се лепят.... Ша зема и аз да стана гей 8-) 8-) Пич не го приемай лично ма от ся ти каам че не си мой тип :lol:

relax4o
04-30-2009, 20:35
И как мамка му се на гейовете се лепят.... Ша зема и аз да стана гей 8-) 8-) Пич не го приемай лично ма от ся ти каам че не си мой тип :lol:

Е ти пък направо го отчай момчето :razz: :razz:

sweet_nothings
05-01-2009, 14:16
Прочетох само първата страница, защото все пак са 20 и мнението ми е - внушаваш си.Просто ти се иска да си такъв, какъвто не си, или просто да приличаш на някой (може би "Бил").Нормално е в тази въздраст.
Ти па да не излезе психолог :D 8)

CucAgMuH
05-02-2009, 02:19
Шляп :)

Бате ви обещава и се забавя(напиха ме, не съм виновен [-o< ), но не забравя. Тъй като никой не се реши да даде дефиниция на "извратен" от акредитиран източник, а аз се докопах до семейната бибилиотека, ето ви:

Източник: Тълковен речник на съвременният български език

Отговорен редактор: доц. д.ф.н. Стоян Буров (http://www.belb.net/cat.php?personal=burov)
Автори: 4-5 доцента и професори, не ми се преписват толкова имена

Извратен(извратена, извратено, мн.ч. извратени, прил.) -

1. Който е физиологически и/или нравствено противоестествен.
2. Който е преиначен, изопачен.

За мен е ОЧЕВАДНО и по двете точки. Ако сте здраво мислещ човек, и за вас е така, но имайки предвид образователната система - няма да се учудя ако не се съгласите :) Спокойно не е нужно да ми го казвате - то си е за вас.

Ето и дефиниция на "нормално" според същият речник:

Нормален(нормална, нормално, мн.ч. нормални, прил.)

1. Който е съобразен с нормата.
2. Който е здрав психически.

За писихическото здраве на хомосесуалистите ще трябва да ви препиша университетски учебник по психология от около 1500 страници(въпреки че е някъде тук ме мързи да го търся, а пък да ви го преписвам - дума да не става...). Вместо това ще се концентрираме върху точка първа. Какво е "норма" ? Дефиниция според същият тълковен речник:

Норма(мн.ч. норми, ж.)

1. Правило, канон, установен ред, узаконено положение.
2. Установена средна стойност за нещо.

Вместо да се занимавам с обширната точка първа, ще мина на точка втора. Установената средна стойност за мъжката сексуална ориентация е хетеросексуализъм, доколкото ми е ясно. С елементарни дедуктивни заключения стигаме до извода че хомосексуализма не е нормален. Все пак, за да няма объркване, правим двойна проверка. Какво е "ненормален"(обратното на нормален)? Според същият речник:

Ненормален(ненормална, ненормално, мн.ч. ненормални, прил.)

1. Който не е нормален, отклонява се от нормата.
2. Който е душевно болен, психически неуравновесен.
3. Същ.Разг. Луд човек.

Обобщаваме - да си педераст не е нормално, но пък е извратено, според значенията на думите в българският език. По същите критерии не е нормално да си канибал, но пък е извратено. Също така не е нормално да си содомит, некрофил или педофил - извратено е. Който му се спори - да открие професорите и доцентите писали речника, както и издателството, плюс държавните органи допуснали издаването му като официален български речник.

ПП. Тълковният речник е използвал за база 6 различни тълковни речници(издадени преди него), 4 правописни речника, и 19 други речници(включително речници на чуждите думи, синонимни речници, етимологични речници, паронимни речници и речник на съкращенията в българският език). По някаква може би необяснима за вас причина, аз му имам доверие :)

ППП. Ае Дими, така и не каза как се развиха нещата с това момиченце 8-) Почвам да си мисля че си пуснал темата само за да задоволиш нуждата си от внимание 8)

ANTIHUMAN
05-02-2009, 09:35
Аве ако ми кажете, че гейовете не се болни хора не знам, научно доказано е че сексуалните им влечения са генетично предадени от майката.... Развалени хора!!!

Тази дефениция за болните хора отпадна много отдавна! Не са болни хора, нито различни! :)

dimi93
05-03-2009, 11:00

Бате ви обещава и се забавя(напиха ме, не съм виновен [-o< ), но не забравя. Тъй като никой не се реши да даде дефиниция на "извратен" от акредитиран източник, а аз се докопах до семейната бибилиотека, ето ви:

Отговорен редактор: доц. д.ф.н. Стоян Буров (http://www.belb.net/cat.php?personal=burov)

За мен е ОЧЕВАДНО и по двете точки. Ако сте здраво мислещ човек, и за вас е така, но имайки предвид образователната система - няма да се учудя ако не се съгласите :) Спокойно не е нужно да ми го казвате - то си е за вас.

За писихическото здраве на хомосесуалистите ще трябва да ви препиша университетски учебник по психология от около 1500 страници(въпреки че е някъде тук ме мързи да го търся, а пък да ви го преписвам - дума да не става...). Вместо това ще се концентрираме върху точка първа. Какво е "норма" ? Дефиниция според същият тълковен речник:

Норма(мн.ч. норми, ж.)

Вместо да се занимавам с обширната точка първа, ще мина на точка втора. Установената средна стойност за мъжката сексуална ориентация е хетеросексуализъм, доколкото ми е ясно. С елементарни дедуктивни заключения стигаме до извода че хомосексуализма не е нормален. Все пак, за да няма объркване, правим двойна проверка. Какво е "ненормален"(обратното на нормален)? Според същият речник:

3. Същ.Разг. Луд човек.

Обобщаваме - да си гей не е нормално, но пък е извратено, според значенията на думите в българският език. По същите критерии не е нормално да си канибал, но пък е извратено. Също така не е нормално да си содомит, некрофил или педофил - извратено е. Който му се спори - да открие професорите и доцентите писали речника, както и издателството, плюс държавните органи допуснали издаването му като официален български речник.

ПП. Тълковният речник е използвал за база 6 различни тълковни речници(издадени преди него), 4 правописни речника, и 19 други речници(включително речници на чуждите думи, синонимни речници, етимологични речници, паронимни речници и речник на съкращенията в българският език). По някаква може би необяснима за вас причина, аз му имам доверие :)

ППП. Ае Дими, така и не каза как се развиха нещата с това момиченце 8-) Почвам да си мисля че си пуснал темата само за да задоволиш нуждата си от внимание 8)

Нямам нужда от внимание 1во на 1во. Отчуждихме се с аверката, вече не сме толкова близки почти не излизаме не чатим по скайп. Аи тя разправя на ляво и дясно, че е искала да ме промени, не че е имала чуства към мен. Странния вапрос е защо точно мен след като в компанията има още един гей (който е толкоз противен, че аз самия искам да му забия 1)......та зако не се опита да промени него???

fire_magic
05-03-2009, 11:20
:lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: страшно зле си !

sweet_nothings
05-03-2009, 14:19

Норма(мн.ч. норми, ж.)

3. Същ.Разг. Луд човек.

Обобщаваме - да си гей не е нормално, но пък е извратено, според значенията на думите в българският език. По същите критерии не е нормално да си канибал, но пък е извратено. Също така не е нормално да си содомит, некрофил или педофил - извратено е. Който му се спори - да открие професорите и доцентите писали речника, както и издателството, плюс държавните органи допуснали издаването му като официален български речник.

Нямам нужда от внимание 1во на 1во. Отчуждихме се с аверката, вече не сме толкова близки почти не излизаме не чатим по скайп. Аи тя разправя на ляво и дясно, че е искала да ме промени, не че е имала чуства към мен. Странния вапрос е защо точно мен след като в компанията има още един гей (който е толкоз противен, че аз самия искам да му забия 1)......та зако не се опита да промени него???
Защо, защо, защо по дяволите????!?
Ами защото ти сам каза, че сте най - добри приятели и тя явно не е разбрала кое е най - доброто за теб, променила си е решението, искала е да си щастлив, а то станало точно обратното.
Времето ще покаже, дали ще се сдобрите или ще се отчуждите още повече един от друг. Опитай се да поговориш с нея, все пак нз... ако ти не опиташ да си я върнеш като приятелка, тя никога няма да се върне от само себе си !
Желая ти успех! ; )

CucAgMuH
05-03-2009, 15:30

Мдам, въпросът е добър. Що не се опитва да ви промени и двамата, ами само теб?

Гледай сега, аз ще размишлявам пишейки - предполагам ще ти хрумнат няколко интересни неща - надявам се полезни :)

Като начало - ти си обратен, което ще рече че не си падаш по момичета. Само това е предтекст момичетата да се чувстват по-спокойни с теб, отколкото с някое момче. Отпадат една камара притеснения, да не изброявам - момичетата си знаят. След като се чувстват по-спокойни, те те чувстват и по-близък, като евентуално започват да ти споделят повече, отколкото на някой от когото изпитват леко притеснение("той сега какво ще си помисли"... и тем подобни).

Естествено, когато знаеш за някого повече - можеш да се държиш по-добре с него и да го караш да се чувства по-добре. Знаеш например че не му харесва чалга, следователно няма да го тикаш да ходи по чалга заведения(бегъл пример... по принцип става въпрос за по-лични неща, които не се споделят с кой да е).

Разбира се, в един момент идва следното положение - ти се държиш добре с момичето Х, разбираш го и го караш да се чувства удобно. Има ти пълно доверие. Перфектният човек за нея. Че има и физическите предпоставки(т.е. мъжки полов орган, колкото и грубо да ви звучи :) ). И в този момент момичето решава да се пробва.

Но ситуацията е следната - ти ако се промениш, ще станеш като останалите мъже... което ще унищожи това което я е накарало да те хареса?(предполагам...)

Сега разбираш ли защо се опитва да промени само теб, а не и двама ви? :)

PUSS
05-04-2009, 09:43
стига ве да си геи не е на добре , бас държа че си осазнал че си геи кат оси почнал да слушаш еитеия FAG's от токио (дрифт) хотел :shock:

8992LIGHTER
05-04-2009, 09:49
Тва ЕМО ви проми мозъците като станете по големи ше съжалявате че сте били такива олигофрени ... вместо да обичате живота и да си прайте кефа те тръгнали да си режат шибаните вени и да се депресират за най различни простотии ... гей бил ми добре пожелавам ти щастлив гейски живот не че имам нещо против гейовете ... на 15 години не вярвам да си много ориентиран какво наистина искаш ..
или чакайте малко .......от тва което разбрах досега.. щото не съм толкова луда да прочета всички тия страници е че
лапето е 15 годишен гей в който се е влюбила най добрата му приятелка обаче той не можел да и обърне внимание щото можело до изчука само едно същество от женски род Аврилката ... иначе ако решил е способен да си хване която поиска .. Емо е ... слуша Токио Хотел те всички емота слушат ТХ въпреки че групата не са Емота ... рязал си вените над 10 пъти и се чуди как да разкара тва момиче .. спокойно вее брат остави я все някога ще и дойде акъла естествено ако нее малоумна като тебе.
И що все имам чувството че темата е ебавка
е ок и ебавка да е наистина ги има такива ...

Sevt
05-04-2009, 10:15
На 12 разбрал, че е пеееераст, на 14 го ебали отзад , Майко Мила :shock:

Съвет № 1 - Ходи на психиатър.

Съвет № 2 - Намери някоя скала, ама по - висока, и рипай смело.

justbebsi
05-04-2009, 10:32
...а тя е мисс бг 2009 [/quote] Темата е ебавка !

mimityuy
05-04-2009, 10:52
sarfi, жалък си ти бе, боклук такъв ! Я върви да си гледаш скапания живот и остави другите, комплексиран злобар!
Ей, спри да нападаш хората бе! Всеки си има собствено лично мнение! :-x
.. По темата подкрепям sarfi с две ръце !!!

PainMonopoly
05-04-2009, 10:57
И все пак защо да не осъзнава, че е педал като е на 15? Ами ако още от най-ранна възраст му е ставал пишока от другарчетата-момченца в детската градина? Не ми се вижда нещо невъзможно.

Друг е въпроса, че може и да търси внимание/бунт/скандал, както всеки пубер. И че темата вероятно е ебавка.

plmn
05-04-2009, 12:00
димиии димиии...

FancyGirl
05-04-2009, 12:54
ах дими дими моя малка дими :-D

JUSTDNB
05-04-2009, 13:08
според мен се ебаваш.Кое нормално момиче ще иска да бъде с гей,при условие че знае ,че си такъв.(освен ако и тя е с обърната резба) 8-)

Ако и тя е с обърната резба няма да има много смисъл не мислиш ли?

Ами виж какво кофти е положението няма как,обаче няма ти да се жертваш за да не нараниш някой си.Кажи и го направо.Както казват - Истината боли,но лъжата боли повече.

PUSS
05-04-2009, 13:52
...а тя е мисс бг 2009 Темата е ебавка ![/quote]

и сами се досетихме 8)

Jericho
05-04-2009, 16:17
И онез са изнизаха.... Тей че мене не ме е срам, а се гордея с това.
ROFL... :lol: :lol: :lol:

Брат, да не земеш да се обидиш нещо, гледам, че 500 души се изредиха да те нахранят. Ама...

Емо от далиеко, пред мацки му е миеко. :razz:

KypBap
05-04-2009, 16:54
:shock: Аве хора какво ви става как от малък ще знаеш че си такъв живота е пред теб вземи се в ръце и спри да се заблуждаваш ... момичето ти се слага взимая щом ти е наи добрата приятелка значи малко или много я харесваш и ще можеш да го вдигнеш мисли само за нея не за глупостите които мислиш ся ... Как се заблуждавате така ... аи като си бил малък си се заблуждавал време е да си отвориш очите и другото как приемат вашите че си "гей" ще ги вкараш в болница ако не ти баща ти ще вкара теб :? често ти казвам за съм твърдо против тези работи ... щом господ ти е дал "_І_" значи трябва да го използаш по предназначение а не само да ти виси в някои от крачолите ...

П.С. Живеем в свободна страна но виж се замисли за живота си и не изтърваи възможността да влезеш в правия път с това момиче което ти се предлага и за което твърдиш че ти е най добрата приятелка ... ;)

BeeRy
05-04-2009, 17:01
:shock: :shock: :shock:

Nefarian
05-04-2009, 18:35
Да те изнасили пиян скинар, дано!

sladkobaby
05-05-2009, 11:07
И онез са изнизаха.... Тей че мене не ме е срам, а се гордея с това.
ROFL... :lol: :lol: :lol:

Брат, да не земеш да се обидиш нещо, гледам, че 500 души се изредиха да те нахранят. Ама...

Емо от далиеко, пред мацки му е миеко. :razz:

Вие да не сте от един вид. "Да не земеш да се обидиш?....." ОМФГ ДА СЕ ОБИДИШ МОЩНО ВЕ! Ае дано умреш бавно и болезенено ве! Да ти пикам на гей-обществото ве!КОМПЛЕКСАР ПРОС!Кфо ве?! Нещо ше ми кажеш ли ма?а? ае ве гей насран ае ве....лелелелееееее (НА ГЕЯ ДИМИ ГОВОРЯ)

УМРИ БЪРЗО! НИЕ МРАЗИМ ГЕЙОВЕ! НИЕ УБИВАМЕ ГЕЙОВЕ! :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt002 :smt002 :smt002

Дими ви искаше помощ а вие какво направихте осрахте темата,като мразите гейове по добре си направере друга тема и там спорете.Тва не е тема за да пишете кой мрази и кой не като искате да спорите правете си тема и там спорете колкото искате.Така че по добре спри да пишеш глупости.

Fych
05-05-2009, 11:20
(puke) Само като гледам снимката ти на това момче-момиче и ми се повръща,но ще го преглътна заради момичето,което е влюебено в теб,защото моя най-добър приятетел същи е гей.Единственият начин е да седнеш и да поговориш с момичето.Щом сте най-добри приятели трябва да те разбере.Само внимавай как ще го кажеш.Обясни и,че в нея няма нещо,което да те отблъсква и ,че си адски горд момиче като нея да е твоя приятелка.

Slobbery
05-06-2009, 10:19
:razz:

l0vegame
05-06-2009, 20:28
Първ0 - м0мичетата явн0 мн си падат по теб .. тфа означава че си привлекателен .. : )
Вт0ро - ние [момичетата] мислим че може всичко да променим,а то не винаги е така ..
Трет0- моят съвет е да се оставиш на течението .. предполагам че момичето е хлътнала по теб, но ние сме непостоянни днес ти утре съседа .. така че мисля че всяко чудо е за 3 дни .. : )
П.С. дано да съм помогнала : ) успех .. :)

valdesbg
05-06-2009, 20:48
Още ли я бутате тая тема... :)

CrAzYanDlaZy
05-09-2009, 15:04
Нямам думи! Еее, за кво го обиждате? Ми ай поставете се на неговото място да видите кво е ... ееееее :x

NeZaPoznat
05-09-2009, 15:53
Според мен 'момчето' просто си прави реклама и търси единоПишленици :D

fc
05-09-2009, 17:32
Това нещо кога ще бъде изтрито?

vow
05-11-2009, 18:56
Бахти гейовете, тия така ги мраза, сори за злобата ама ша ви кажа едно ве - хората затва са създадени мъжът да е с жена, не ни е създал да сме мъж с мъж и жена с жена затва и половите органи на мъжа и жената пасват по-ясно е от бял ден а тее болни мозъци дет харесват хора от същия пол да хоат се гръмнат, гейове ми били - нещастници. Изобщо не се мяркайте ами се лекувайте от тая 'педалска' болест. :x

AnzaRe
05-11-2009, 19:05
Модератори може да истриете тази тема вече!

FlashMX
05-11-2009, 19:18
ДА.. Колко още месеца мислите да се върти + че вече са само малумни коментари...

Ofel
05-12-2009, 11:01
ПХахахаха

Информативно били каулиц е по-скоро момиче.....

а ти си по скоро хермафродит

Кой на кого казва хермафродит .. :razz: .
W/E youRprincesS е най-якия човек защото просто и 2мата харесвате Тея токио хотел.. Ела един ден с мене по мъжки ще си слушаме motorhead , ac/dc абе хубава музика ще отидем до някое барче да те запознаем с някое наистина красиво момиче да видиш как набързо след това ще се оправиш или ПОНЕ ще станеш бисексуален.. :D

То май не аз ами ти ще станеш бисексуален... Аз сам си гей и никой и нищо не може да ме промени. А това, че си падам по момичета, т.е. мисля че са сладки, не означава нищо щото те не ме вазбудат!!! Д
а харесвам момичета, но не ме вазбуждат какво сам???

dimi93 от този пост звучиш много объркано..казваш,че си гей но съдейки по поста ти може да си БИ...виж премисли какъв точно си и тогава взимай каквито и да било решения...аз лично нямам нищо против нито гейовете нито емотата и не искам да те плюя,но може просто да е заблуда от възрастта..аз имах подобен проблем,но всичко беше временно..ако все пак имаш нужда от съвет пиши на ЛС...И поговори с приятелката си защото според мен дори да харесваше момичета просто имаш приятелски чувства към нея...и тя трябва да се примири..

tennistar
05-22-2009, 19:42
мм разбирам те,аз имам подобен проблем като теб. :-D и те разбирам добре.на мен проблемът ми са момчетата,особено като някое ми се лепне и почне с обичайното:"ти мн готина,умна,имаш супер тяло" и бла бла бла и не мога да се отърва,въпреки че им казвам в очите,че не ме интересуват... :?

n0x
05-23-2009, 10:04
в гъза боли ли боли ли 8-)

falloutgirl92
05-24-2009, 08:33
I az po edno vreme si padah po nai dobriq mi fr, misleh go za idealen oba4e posle toi mi prizna 4e e gei i az re6ih da se otkaja. vse o6te toi mi e nai dobriq fr i tva 4e go haresvah predi vreme ne promeni ni6to. ako tvoqta fr naistina durji na teb 6te te razbere i 6e te podkrepi :smt056

LetTheMusicTalks
05-24-2009, 08:35
Ти си тъп а приятелката ти не е виновна

a1a2b3v
05-24-2009, 11:05
Кажи й,че харесваш мъже и нищо в нея не те привлича и,че ти е най-добрата приятелка и не можеш да гледаш на нея като гадже и ще се разбере..предполагам..

Може да го разбере.., но може и да се обиди :?
да кажеш на момиче "в теб нищо не ме привлича" е нож с 2 остриета...
Обясни и как се чустваш.., но не по този начин, а както ти сам го написа кажи и че не искаш да я загубиш :) Така смятам, че няма да я нараниш :)
Упех :wink:

HipHopBlond
05-24-2009, 15:58
Мисля, че трябва да бъдеш убит :)

Firewall
05-30-2009, 16:38
Ей педерунгел малък на 15 си лайно малко още майкати те кърми гей ми бил боклук тъп на къв се прайш бе на много интересен ли , родителите ти трябва да те видят кви ги пишеш и ще видиш къв пердах ще ядеш.Кво ми викаш наще не ги интересува моя живот лайно малко. Ако бях на баща ти мястото да видиш къв пердах щях да ти хвърля да ти налея малко акъл в тъпата празна тиква!

MP
05-30-2009, 16:59
Стига дъвкали тази тема.Не,защото е изтъркана,а защото авторът отдавна не я следи.

FlashMX
05-30-2009, 17:03
КЛЮЧ!!!!

ANTIHUMAN
06-08-2009, 00:51
ha

britzy
02-08-2010, 07:52
Олелее sladkoff само спамиш,един бан нема да ти се отрази зле.

Гейовете са хора,като всички останали,а ако някое момиче харесва хомосексуално момче по-добре да се откаже,щото няма да излезе нищо

lilincituuuu
02-08-2010, 08:12

Гейовете са хора,като всички останали,а ако някое момиче харесва хомосексуално момче по-добре да се откаже,щото няма да излезе нищо
+ :? :-)

valdesbg
02-08-2010, 08:20
Това е типичен пример за овча психика.

Пускат ви мухата и всички юруш натам. Лесно било да се манипулират хората. Казано е - дай им хляб и зрелища и са твои :) Знаете ли от кого?

Поздравления.

britzy
02-08-2010, 09:18

спам ли? доколкото гледам пиша по темата :neutral: за разлка от теб тая дето постояно спами си ти :x :x :-x и спри да се занимаваш вече с мен щото немисла да ти отговарям :?
имам си мнение и то е ПРОТИВ гейовете и няма да го промена :?

:booooomb:
Ми аре пак си помисли....ако можеш де :lol: :lol: :lol:

NeZaPoznat
02-08-2010, 09:57
Здравейте! :) Аз съм момче от Варна на 15. Та аз съм гей (честито) и най-добрата ми приятелка го знае много добре, но въпреки това ми каза, че ме харесва(виждала ти е пишката предполагам - нея харесва ). Стана ми адски неловко и странно. Тя си мисли, че се заблуждавам и че ако бъда с момиче нещата ще се оправят, но аз си знам, че не е тъка (тЪка тЪка ). Не искам да пробвам с нея (що бе - и тя има г*з ооооо сетих се - няма си .. аха а ти обичаш да ти влиза ), защото ми е най-близкия човек и в никакъв случай не искам да я загубя (ами опъни я и няма да я загубиш - кво толкова), като приятел, а и тя не е 1вия случай. Преди половин година минах по същия път с друга приятелка и всичко завърши зле...*(и тя ли нямаше пишка - ужас .. за дилдо колани не си ли чувал - решават проблема) Не искам да се повтарят нещата. Но почти всичките ми приятелки не ми вярват, че сащъм (сащъм ???... да не си и мусюлманин )гей - не знам защо. И след време или започват да ме харесват, или се влюбват в мен(то вярно че момичетата не знаят какво искат ама чак пък толкова ). Но с тази е различно защото ми е най-близкия човек и си мислех, че ме разбира... но уви...явно сам се лъгал... И след като ми го каза всичко е различно :( сякаш не е същата... мхх...започна да се даржи странно(ами сърби я .. нищо странно няма), сякаш това не сам аз (съм СЪМ .. божеее и гей и проЗ - лоша работа) а друг човек. Просто не знам...защо така става рано или късно с почти сяка (всяка - ама айде :? )приятелка....и като ми каже нещо такова проваля всичко.. и се чуствам адски предаден и ми е хипер кофти :(... Това, че сам до тях че ги разбирам (това че ги разбираш е разбираемо - и на теб и на тях им влиза ), че винаги имаме общи теми (Еми да - свирки , анален ,гримчета това онова )на разговор не означава нищо а и много добре знаят, че съм гей. Ох (ох ли !! :-P Ох ли ??!! :-P )незнам, но ми е адски сдухано...

Съвет : Спри да се правиш на гей - вече не е модерно , а и сте досадни с факта че го навирате в очите на хората. Те гейовете си личат - няма нужда от реклама :-P

Stellsy
02-08-2010, 10:16
Накъде отива света ... :razz: :razz: :razz: :razz:

brutaLxxbunny
02-08-2010, 12:40
Тази история с всичките спорове дето се проведоха тука е новият сезон на "Забранена любов" .Честито! :shock: :razz: :razz:

uBuTo
02-08-2010, 15:10
ох.. една френдка имаше същия проблем .. обаче момчето си падаше по-директно и я изряза направо .. в твоя случай не знам как е

punkOrNot
02-08-2010, 17:46
емо,гей,най-добрата му приятелка го харесва,луд е по Бил Каулиц :shock: ...пич...прецакан си...

onqtam
02-08-2010, 18:41
хем на 15 хем знае че е гей :Д

shit happens.

ScarletBite
02-08-2010, 18:51
Авторе, свалям ти шапка! :)
На малко хомо или би-та им стиска открито да признаят сексуалната си ориентация, понасяйки хулите и тормоза на "големите мъжаги".Стига да не парадираш с това, всичко е наред. :)

Много херетосексуални мъже\момчета са писали в темата и са плюли по автора.Комплекси ли надушвам?Или желание да защитите собствената си "нормалност"?Или чист отказ да приемете различните?Няма значение.Прочетете това (http://www.bnews.bg/article-4742).Не само Елза го твърди, всъщност.Натъквала съм се на доста подобни интервюта. :)

Относно ситуацията, която си посочил... хм, темата е отпреди почти година.Вероятно вече сте се оправили.Но ако не е така, те съветвам спокойно и ясно да й обясниш.Да, ще се почувства зле, отхвърлена.Но рано или късно ще се съвземе и, ако наистина държи на теб като на приятел, ще приеме нещата такива, каквито са, и ще се примири. :)

П.С. Някои се чудеха как е възможно на 15 да знае, че е гей.Добре тогава, как аз, на 14, знам, че съм хетеросексуална, и ме привличат момчета? :lol:

ozzy
02-08-2010, 19:12
Пичага незнам опа извинявай.. че те нарекох пичага :D Кажи и каквото мислиш и гледай да не е много грубо и й кажи че искаш да си останете приятели гф- гей френдс :D
ебавките са в кръга на мойте ташаци пич :D такъв съм не се сдържам :D

DaemonBoy
02-08-2010, 19:13
Защо ли си мисля, че се ебава?Пък ако не.ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ОЛИГОФРЕН.Анти-гей фен съм :lol:

LoveRetroMusic
02-08-2010, 19:18
темата е стара x)

dimi93
02-08-2010, 20:44
Пичага незнам опа извинявай.. че те нарекох пичага :D Кажи и каквото мислиш и гледай да не е много грубо и й кажи че искаш да си останете приятели гф- гей френдс :D

Единственото хубаво нещо в този пост, което успях да видя е Sony Ericsson K800i (наистина страхотна машинка)... а иначе, щом няма какво да кажеш и се правиш на интересен защо не ни го спестиШ?

valdesbg
02-08-2010, 20:51
Ааа димито бил жив :)

Ех, колко малък е света, няма ли някой модератор да и удари ключа на тази тема?

NeZaPoznat
02-09-2010, 13:40

Единственото хубаво нещо в този пост, което успях да видя е Sony Ericsson K800i (наистина страхотна машинка)... а иначе, щом няма какво да кажеш и се правиш на интересен защо не ни го спестиШ?

Бих те попитал съЩото :-P

skaterGirl
02-09-2010, 16:51
Здравейте! :) Аз съм момче от Варна на 15. Та аз съм гей и най-добрата ми приятелка го знае много добре, но въпреки това ми каза, че ме харесва. Стана ми адски неловко и странно. Тя си мисли, че се заблуждавам и че ако бъда с момиче нещата ще се оправят, но аз си знам, че не е тъка. Не искам да пробвам с нея, защото ми е най-близкия човек и в никакъв случай не искам да я загубя, като приятел, а и тя не е 1вия случай. Преди половин година минах по същия път с друга приятелка и всичко завърши зле...Не искам да се повтарят нещата. Но почти всичките ми приятелки не ми вярват, че сащъм гей - не знам защо. И след време или започват да ме харесват, или се влюбват в мен. Но с тази е различно защото ми е най-близкия човек и си мислех, че ме разбира... но уви...явно сам се лъгал... И след като ми го каза всичко е различно :( сякаш не е същата... мхх...започна да се даржи странно, сякаш това не сам аз а друг човек. Просто не знам...защо така става рано или късно с почти сяка приятелка....и като ми каже нещо такова проваля всичко.. и се чуствам адски предаден и ми е хипер кофти :(... Това, че сам до тях че ги разбирам, че винаги имаме общи теми на разговор не означава нищо а и много добре знаят, че съм гей. Ох незнам, но ми е адски сдухано...

Човек, пробвай,бе кво сега? Може пък да ти хареса с момиче.. Щом като никога не са те привличали момичета може пък изведнъж да започнат да те привличат,кой знае.. ;-)

Untitled
02-09-2010, 17:54
Прочетох само първата страница, но то ми стигна.
До автора: ХАХАХАХАХАХАХ ТИ СИ ЕБАХТИ БОКЛУКА БЕ!!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: 8-) 8-) 8-) 8-) :razz: :razz:
ПАЗИ БОЖЕ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ. :grin:

ozzy
02-09-2010, 18:12

абе не дал господ и да харесаш нещо друго че няма отърване :D сори пич анти-гей съм не се сдържам

justwondering
02-09-2010, 18:37
Аз пък нямам нищо против гейовете и лесбийките. И те са хора като нас. Но всеки си има мнение :)

А по темата: говори с нея и й кажи. Макар че тя вече знае, че между вас не може да има нищо, може просто да е искала да ти го каже, за да й олекне. Стига да не я нараниш, не вярвам да има проблем. Ако й го кажеш по достатъчно искрен и мил начин, ще те разбере. Аз на нейно място бих те разбрала.

sweetsacrifice93
02-09-2010, 19:07
Според мен това което каза на нас че си опитвал и с други приятелки и че завършва зле трябва да и го кажеж.Щом сте толкова близки би трябвало да можете да си кажете всичко.Кажи и че тя е много важна като приятелка за тебе и не искаш да я загубиш като приятелка.Просто трябва да си поговорите напълно честно. Успех
:)

xXTOXiCXx
02-09-2010, 19:12
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CrAzYanDlaZy
02-10-2010, 07:44
Прочетох само първата страница, но то ми стигна.
До автора: ХАХАХАХАХАХАХ ТИ СИ ЕБАХТИ БОКЛУКА БЕ!!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: 8-) 8-) 8-) 8-) :razz: :razz:
ПАЗИ БОЖЕ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ. :grin:

SICK SICK! #-o #-o

Ma3x
02-10-2010, 08:18
ф 1 пост е написал 1-во 2-ро 3-ро (рофл) :Д:Д:Д:д

ShiZo
02-10-2010, 08:51
Мале колко ограничени хора. Толерантност нулева.
И к'во като е на 15? На 15 си безмозъчен и не можеш да знаеш какво харесваш така ли?
Гей и лезбиика- било извратено. Я си оправете главите Европейци.
Човек се ражда с това, не се придобива.
Пич, какво да ти кажа. Приятелката ти няма акъл. Сори за директноста. Ако беше разбран човек, от първия път щеше да разбере, че няма работа с теб по Онзи начин. Аз също съм си падала по гей, който... докато не ми каза че е такъв по никакъв начин не бих помислила, че е. Беше нормален. Прическа първи номер, без пиърсинги и секви там неща дето хората си мислят, че правят мъж-обратен. Истината е просто, че гейовете са много по-близо до женския начин на мислене и жените се кефят на това.
Нямам добър съвет за ситуацията ти..
И още нещо.. зарежи Бил. :D

BluEWisH
02-10-2010, 12:27
такива като тебе ги мразя най-много. Гейчета,педалчета,лесбийки незнам си кво..

EmiKodaTiKaja
02-10-2010, 12:32
Мале колко ограничени хора. Толерантност нулева.
И к'во като е на 15? На 15 си безмозъчен и не можеш да знаеш какво харесваш така ли?
Гей и лезбиика- било извратено. Я си оправете главите Европейци.
Човек се ражда с това, не се придобива.
Пич, какво да ти кажа. Приятелката ти няма акъл. Сори за директноста. Ако беше разбран човек, от първия път щеше да разбере, че няма работа с теб по Онзи начин. Аз също съм си падала по гей, който... докато не ми каза че е такъв по никакъв начин не бих помислила, че е. Беше нормален. Прическа първи номер, без пиърсинги и секви там неща дето хората си мислят, че правят мъж-обратен. Истината е просто, че гейовете са много по-близо до женския начин на мислене и жените се кефят на това.
Нямам добър съвет за ситуацията ти..
И още нещо.. зарежи Бил. :D

човек с нищо не се ражда всичко е придобито и уви битието определя съзнанието...сичко като се изпедерасти какво да очаква човек-мачовци ли?

umri
02-10-2010, 18:00
На жена секс не се отказва. Ща накаже господ.

Sirius
02-10-2010, 19:37
Наеби я и ако не се оправиш се самоубий, баси малкото педерасче. :shock:

spexx
02-17-2010, 20:27
абе ... кви са тези глупости "педал" и т.н. ... ко се правите на ударени , сякаааааааш не сте виждали и чували за гейове бе .. егатиии ограничения народ ... няма определена възраст за това да осъзнаеш дали си гей .. момчето си харесва момчета => е гей .. и кажи на приятелката си .. че си [Г][Е][Й] !!! приятелството е много по важно от някаква си лiuбовна връзка на 15 години...
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :?

TheSickMind
02-18-2010, 07:52
Умри, пeдeраст долен! Смърт за теб и всички други изроди!

Godsmackcho
02-18-2010, 08:16
Кат видях тва за бил и аврил осъзнах че е един заблуден от комерса идиот който си пропуска безплатния секс :D дай и да ти подуха малко и ще видим дали харесваш момчета /facepalm на каде отива света подяволите

FlashMX
02-18-2010, 13:11
Мисля,че за тази тема е крайно време да се сложи катинар...

AssassinPRO
02-18-2010, 13:36
И как разбра,че си гей? На колко години го осъзна? Имал ли си гаджета от мъжки пол досега?]

1во разбрах, че сам гей....ами просто от малак си падам по момчета...и никога не ме е привличало момиче (луд сам по Bill Kaulitz) като нищо повече от приятелка (единственото момиче с което бих спал някога е Avril Lavigne .... ).
2ро осъзнах го на 12
3ро 1вия ми път с момче беше на 14 бил сам гаже с момче, даже сащата приятелка е била до мен когато едно момче ме нарании и ревах секи ден за него и бях в депресия...тей че би трябвало да знае най-добре за мен ама... офф :(
Не се тревожи затва, че си луд по Бил. Той си е жена така и така. 1 мой фр го дърви като го види а не е гей. А и си много малък за да си мислиш, че си гей. Хвани си момичето и не се оплаквай, че после ще съжаляваш.

sladurch0
02-18-2010, 14:14
абее еиии чичеее къфф геии си ти на 15 години уее малее ти още момиче не си докосвал па си геи...хващаи момичето и шти бъдее мнн по хубавоо ](*,) ](*,) ](*,)

stelit0
02-18-2010, 14:34
Защо по-дяволите момичетата харесват гейове... Защо ГОСПОДИ? ЗАЩО???защото са мнго по-нежни от вас"пичовете.Той е нормален човек като всички нас.Какво ви пука какво прави в леглото и с кого го прави.Мисл я че гейовете са много по-добри приятели от момичетата.

PROVOCATIVE
02-18-2010, 16:54
Ситуацията действително е доста неловка и неприятна.

Аз лично бих те посъветвал да отделиш известно време и да помислиш относно ориентацията си.

Не ме разбирай погрешно, това, което имам в предвид е, че човек трябва да бъде на първо място наясно със самия себе си преди да може да вземе подобно решение.

Помисли например дали наистина си с хомосексуални влечения, или може би това е резултат от чужди внушения или ранни (неприятни) полови контакти, тъй като в по-ранна възраст подобни случаи могат да окажат пагобно влияние върху по-нататъшния ти живот.

Ако пък вече си наясно, тогава опитай да обсъдиш проблема с приятелката си. Обясни й, че наистина държиш на нейното приятелство и искаш то да не се променя.

В случай, че наистина те харесва предполагам няма да имате особени проблеми, но въпреки това подобни случаи остават своя отпечатък и не трябва да очакваш всичко да си остане абсолютно същото като до момента - промяна сигурно ще има, въпросът е доколко.

Постът стана километричен и досаден, но се надявам да е полза. Самият аз съм преживял подобно нещо (макар и без гей-частта) и знам колко неприятни могат да бъдат подобни моменти.

ПС: Ако имаш нужда от конкретен съвет пиши на ПМ и ще се опитам да ти помогна.

:)

++ Напълно съгласна съм :-) Ако искаш,пиши и на мен. С удоволствие ще ти помогна :)
А на тези,които нареждат мога да им кажа само да го дуууууухат :grin:

amk933
02-18-2010, 21:08
Мисля,че за тази тема е крайно време да се сложи катинар...

И аз така мисля.
Много псувни, много флууд.
Явно, че обществото все още е твърде консервативно.
Заключвам, защото не виждам смисъл да се леят още ругатни и безполезни мнения.