View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
Невероятно се чуствам.Днес се случи това което чаках много време.Най накрая се случи :---) .Хубавите неща стават наистина бавно.
Jumbie483
04-27-2009, 16:38
Ядосана съм..
Мъжете са свине.. бахти :D
Невероятно се чуствам.Днес се случи това което чаках много време.Най накрая се случи :---) .Хубавите неща стават наистина бавно.
честито да ти е тогава :P и да си го ползваш със здраве и много дълго "хубавото нещо" :smt006 и естествено..да почерпиш 8-)
vesito13
04-27-2009, 19:09
Чувствам се идеално , просто прекрасно :grin: :grin: :grin: Което е странно , като знам утре какъв ден ме чака , но нека поне още малко съм си в добро настроение :D
П.П. Сега се сетих , вчера някъде другаде да е валяло сняг ?
Kostadin_682
04-27-2009, 19:18
Бивааа екстра съм :grin: :grin: :grin:
Re5peC7 не съм стиснат бе как няма да почерпя 8-) .
По темата:докато съм гледал филм следобяд така сладко съм заспал и баща ми туко що ми разби съня със една песен на Deep Purple :D
Полудявам ли?! :shock: :shock: :shock:
Станала съм толкова влюбчива,че се плаша!!! :shock: :shock: :shock:
Има едно момче (поредното) - характера му е на 6+,музиката -6+,държанието - 6 ............. Мамка му беееееееееееееее ... :-) ](*,) :-)
:roll: мамка му как ми се спи...
soul1199
04-28-2009, 05:41
3 месеца с мойто бебе :smt007 :smt007 :smt007 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-$ :-$ :-$ :smt008 :smt008 :---) :---) :---) :smt117 :smt117 :smt114 :smt057 :smt057 :smt026 ::: ::: :-) :-) БРАВО,много ме кефите! :grin: :grin: :grin: :grin: :)
Kostadin_682
04-28-2009, 05:51
:roll: мамка му как ми се спи...
А бе братле какво правиш в 6 часа буден бе :shock:
По темата...за сега се чувствам добре, дано да е така до края на деня...
айде лек и успешен ден на всички и без траурни мнения тука, че ще ви таксувам по шише ракия!
lipsvashh_mi
04-28-2009, 06:03
супер се чувствам,въпреки че след малко излизам за уроците си по химия :? как не ми се ходи да не ви разправям 8-)
Иначее нещо времето ме плаши-тея облаци хич не ми се нравят...ако може до довечера да пекне слънчицето няма да е никак ама никак зле..иначе днес една приятелка има рд и ще пада голям купон в училище като я знам каква луда глава е.. :grin:
lipsvashh_mi
04-28-2009, 06:03
супер се чувствам,въпреки че след малко излизам за уроците си по химия :? как не ми се ходи да не ви разправям 8-)
Иначее нещо времето ме плаши-тея облаци хич не ми се нравят...ако може до довечера да пекне слънчицето няма да е никак ама никак зле..иначе днес една приятелка има рд и ще пада голям купон в училище като я знам каква луда глава е.. :grin:
тъпо :o :o некъв сдух ме е хванал :o :? :o
не ми е особено забавно,едно монотонно такова...ще ми се нещо по-различно...то всеки ден:даскало,прибирам се,стоя,нета ми се е**ва постоянно,изнервям се или ако съм на кеф излизам,амааа къде ти той кеф :o ...Плюс това се надявам от 2 седмици едно момче да влезе в тъпия скайп,защото щяхме да излзизаме,ама аз все не можех тогава.Той ми взе номера и каза,че ще ми се обади...пффф то кога бешеее...е не ми се обади,после ми писа за малко в скайп и пак изчезна и от тогава ни вест ни гост от него :? апък аз патката не му взех номера,щях ама го няма в скайп...пък няма как по друг начин да се свържа с него...
slun4ice_90
04-28-2009, 10:30
Има едно момче (поредното) - характера му е на 6+,музиката -6+,държанието - 6 ............. Мамка му беееееееееееееее ... :-) ](*,) :-) Зори,не си само ти така,мацко... :-o :( П.С. Още ми се спи и на мен...А,от тъпи и злобни лумперчета ми е писнало...Баси пишлеменцата,след като те не са щастливи искат и другите да са като тях.Ненавиждам такива жалки същества!! :-x 8)
Зле... за пореден път един от най - скъпите ми хора ме отряза и много жестоко ми се скара се едно съм му изяла баничката... :? :? И най - забавното е, че човек, който не очаквах ме успокои... :? :? Ебати тъпата работа.... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Днес си получих грамотата от Cambridge ,и съм повече от щастлива :-({|= :smt006 :grin: :smt001 :grin:
тъпо...искам да го гушна ;(
FancyGirl
04-28-2009, 11:42
:smt010 Ужасно много ми се спи.. и си лягам ! ! !
Kostadin_682
04-28-2009, 11:57
Ам... горе долу... бива... още 3 дена и се измитам
Dark_Angel_F
04-28-2009, 12:12
Чувствам се много гадно .... Яд ме е на себе си и на обстоятелствата ... Изплях си душата на най - добрата ми приятелка , но пак не ми е достатъчно просто не издържам в мен бушуват всякакви емоций от положителни до отрицателни... Разума се опитва да се намеси и да ми втълпи да не вкарвам прекалено много надежди на онова момче , за което ме предупредиха ,че е женкар ... И до сега само на 1 не е изневерявал и е бил луд по приятелката си ... Което значи ,че трябва да преодолея себе си и желанието да получа всичко на момента и да изиграя картите си много внимателно , за да се получат нещата както трябва . Просто не издържам на напрежението от това ... и на желанието ми да го имам . А искам да стане нещо сериозно , което значи много ама много да се постарая . Дано поне този път не правя глупости и да наредя нещата както трябва ...
сама... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :smt007 :cry:
Има едно момче (поредното) - характера му е на 6+,музиката -6+,държанието - 6 ............. Мамка му беееееееееееееее ... :-) ](*,) :-) Зори,не си само ти така,мацко... :-o :( П.С. Още ми се спи и на мен...А,от тъпи и злобни лумперчета ми е писнало...Баси пишлеменцата,след като те не са щастливи искат и другите да са като тях.Ненавиждам такива жалки същества!! :-x 8)
Mиме знам,че не съм само аз,нооо това моето минава всякакви граници вече :? Остави онези 2-та индивида,за които си говорехме ами сега се появи и един трети ( :shock: :shock: :shock: ) иии направо не знам ... :-x :-x :-x
По темата:Лигаво ми е :lol: :razz: :lol: Гледам тука едни снимки на "батко ми" от вчера и се кефя :lol: :razz: :lol: Бяхме в магазина на една приятелка и го накичихме с гердани и гривни,че и като за капак го овихме с едни шалове (защото отказа да обуе пола :razz: :lol: :razz: ) и такава фотосесия си направихме,чеее ... :razz: :razz: :razz: (xplay може да потвърди,колко са шантави снимките :razz: :razz: :razz: ) .... Не,не,не просто наистина ми е изключително лигаво :-D
Спи ми се, ама едновременно с това ми е и някво уморено... Днес за първи път направих едно нещо, което не е кой знае какво, но мен ме развълнува!
slun4ice_90
04-28-2009, 14:24
Mиме знам,че не съм само аз,нооо това моето минава всякакви граници вече :? Остави онези 2-та индивида,за които си говорехме ами сега се появи и един трети ( :shock: :shock: :shock: ) иии направо не знам ... :-x :-x :-x
По темата:Лигаво ми е :lol: :razz: :lol: Гледам тука едни снимки на "батко ми" от вчера и се кефя :lol: :razz: :lol: Бяхме в магазина на една приятелка и го накичихме с гердани и гривни,че и като за капак го овихме с едни шалове (защото отказа да обуе пола :razz: :lol: :razz: ) и такава фотосесия си направихме,чеее ... :razz: :razz: :razz: (xplay може да потвърди,колко са шантави снимките :razz: :razz: :razz: ) .... Не,не,не просто наистина ми е изключително лигаво :-D Мацко,избирай третия...От опит ти го казвам... :-o И не се ядосвай толкова.Всичко ще се нареди рано или късно! :-) П.С. Спи ми се,а не мога да заспя... :?
^ Мимеее по-леко :-D Тоя го познавам от ... 3 дена 8-) ,а и съм сигурна,че не е нещо сериозно,а просто имам симпатий към него,защото е нов :D :D :D Нямам намерение да си го хващам :? (май 8-) )
По темата:Супер съм :grin: :grin: :grin: Най-добрата ми приятелка се прибира след 40 мин. и ще се видим :grin: :grin: :grin: Не се бяхме виждали 2 седмици :shock: и ми беше станало много гадно :cry: Сега ще бързам да се оправя и да ходя да си я видя,че имаме многооо да си разказваме :) :-) :grin:
П.П.Миме (а и останалите) стискай палци,защото тази вечер 99% ще се видя с онова момче от темата за първата любов и ... :grin: :oops: :grin: :oops: :grin: :oops:
Take me to the hospital..... http://www.pic4ever.com/images/2i8d4ao.gif.След днешните изпълнения съм вече убеден че не съм със всичкия си.Сядаме днес в едно заведение,идва сервитьорката и пита кво ше желая.Аз и казвам че искам една фанта,следователно тя ме пита каква да бъде.Лимон,портокал.....аз и викам-Не бе.....не ми слагай нищо. http://www.pic4ever.com/images/gigglesmile.gif
GossipGirl89
04-28-2009, 15:41
Амиии добре съм :) Малко притеснена, но се надявам скоро притесненията ми да се разсеят ... :?
мн самотно ;( толкова самотна и неразбрана не съм била никога ;(
soul1199
04-28-2009, 17:47
аа кефя се :grin: :grin: :grin: имам 6 по химия,и 5 по химия на контролното,и 5 по математика,и 5 по бел :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz:
FancyGirl
04-28-2009, 17:49
Наспах се.. и сега ще уча
ами като цяло добре :oops:
ам..не мн добре..утре може да ме изпита по френски...тъпата г-жа с големия гъз ,дет обича да се дупи :D ааа...и червенокоса :D гадничка еее :-x и по биология може да ме изпитат...по география едва ли.....хмм....може и по математика класния да ме вдигне :D но пък щом гаджето е супер soul1199^ ,и аз се чувствам по добре :oops: :-)
soul1199
04-28-2009, 18:10
но мн ме дразни и батерията на тела на гаджето :-x пада ли пада :D :shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Превърнала съм се в магнит за непоносими тийнове :razz: :razz: :razz:
Точно трима кретени днес ми се лепиха целиии 9 часа и на края единия реши да ме изпрати :razz: :razz: :razz: Пффф добре,че беше един приятел и най-вече добре,че беше скъсал с приятелката си и ме закара до нас ... :-) :-) :-) Иначеее ми е готино :grin: Не се видях с никое от последните две момченца,ноооооооо все пак ми е хипер яко :grin: :grin: :grin:
Едит:Кефя се :D Един "много добър мой приятел" най-после ми доказа,колко държи на мен и направо си умирам от кеф :D (еее един използвач по-малко - много важно...!!!)
valdesbg
04-29-2009, 04:44
Абе и мойта е една.... :?
Боби - това е култово. Надявам се няма авторски права :)
lipsvashh_mi
04-29-2009, 04:47
успах се,което не ми се е случвало с години и си пропуснах алианса,за което адски много се радвам :D поне веднъж и аз да се изъкна 8-)
Иначее цяла нощ сънувах клоуни заради оная тъпа корица на книгата на Стивън Кинг..тоя човек е извратен,вече съм 150 процента сигурна..
Имам да дописвам по ае за милата Шополова,но ще видим дали ще се съсредоточа да го направя..ако не,да си гледа работата :-D
valdesbg
04-29-2009, 05:19
Имам да дописвам по ае за милата Шополова,но ще видим дали ще се съсредоточа да го направя..ако не,да си гледа работата :-D
Ем, аз ли те карах да гледаш вчера.. :)
За съсредоточаването...хихи, знае ли човек от какво е причинено :Р
По темата - все същото ми е :)
много съм добре ходи ми се на АМФИтеатър
slun4ice_90
04-29-2009, 06:20
^ Мимеее по-леко :-D Тоя го познавам от ... 3 дена 8-) ,а и съм сигурна,че не е нещо сериозно,а просто имам симпатий към него,защото е нов :D :D :D Нямам намерение да си го хващам :? (май 8-) )
По темата:Супер съм :grin: :grin: :grin: Най-добрата ми приятелка се прибира след 40 мин. и ще се видим :grin: :grin: :grin: Не се бяхме виждали 2 седмици :shock: и ми беше станало много гадно :cry: Сега ще бързам да се оправя и да ходя да си я видя,че имаме многооо да си разказваме :) :-) :grin:
П.П.Миме (а и останалите) стискай палци,защото тази вечер 99% ще се видя с онова момче от темата за първата любов и ... :grin: :oops: :grin: :oops: :grin: :oops: Стискам палци,Зори.Ок,ти си реши как да се оправиш с тримата...Абе,аз съм ти казала кой е за теб,но вече си се отказала... П.С.Много ми е нервно едно... :-o Наспах се,сега ще закусвам и излизам... :( :D
miss_asi
04-29-2009, 07:11
Нещо ми е гаден ден като вчера.Ама всичко се надявам да се оправи! :)
kindergarden
04-29-2009, 07:43
и аз да се разпиша тук малко
денят ми започна изключително хубаво :grin: невероятно се чувствам... :oops: :grin: :-D woah oh oh oh sweet love of mine :-) :-D
valdesbg
04-29-2009, 07:46
и аз да се разпиша тук малко
денят ми започна изключително хубаво :grin: невероятно се чувствам... :oops: :grin: :-D woah oh oh oh sweet love of mine :-) :-D
Чудно защо ли :Р
Аз съм вече доста по добре - кафе + кроасан с мед + добра компания правят чудеса :)
kindergarden
04-29-2009, 08:07
Влади,не се прави на ударен.Ти си виновен за всичко :oops: :-) :-D Тези кроасани магични бе,толкова ги хвалиш :D
lipsvashh_mi
04-29-2009, 08:54
[quote="kindergarden"]Влади,не се прави на ударен.Ти си виновен за всичко :oops: :-) :-D Тези кроасани магични бе,толкова ги хвалиш :D[/quote
хах,Владо пак задява момичетата във форума :D
иначе съм що годе добре..леко ядосана,но ще си видя приятелите и надявам се всичко да се оправи :P
valdesbg
04-29-2009, 08:59
Бе все аз съм виновен... :)
Нищо де приказка да става.
По темата - неочаквана поредица от емоции ми вдигна настроението във въздуха.. :)
Супер съм:)
FancyGirl
04-29-2009, 10:10
Ух като цяло доста ми се спи но... няма да мога да си легна, че трябва да излезна да видя едни работи и после да се прибера изкъпя оправя и да ходя на концерта.. на който ще съм водеща :shock: :shock: и ако се изложа ще полудея и ще кажа "Хеви метълл :smt002" ахьхахьа пфуууууу :booooomb:
Супер :) Особено след 6-ците в училище и якото прекарване с приятели .. :) :) :)
Днеска момчето ми е на тренировки от по-късно и може да го видя по-късно...ама иначе съм ок. Обичам си го ииии така. :)
mynichka
04-29-2009, 11:03
Страхотно :grin: Толкова щастлива :smt007
My6mYLka
04-29-2009, 11:17
ужасно...
сууупер объркан.. такива работи ми изсипаха снощи че... незнам да вярвам ли вече или не..
Чуствам се перфе.След малко отивам да играя хекче в парка с приятели.Желаещите да се свържат с нас да спретнем по голям кръг за хека 8-) .
Ами малко ми е мъчно за една "буфта" ... :-k [-o< ама иначе времето е готино... и ми повдига настроението... :smt026 :smt001
hahavteen
04-29-2009, 12:55
Супееер! Днеска имам само 2 лекции и не мога да се нарадвам колко много свободно време имам! По принцип трябваше да са 5 :D
Миии пиша си с каката от форума (slun4ice_90) ... Пак ни е налегнало едно лигаво настроение 8-) 8-) 8-) Така де ... То мен ме е налегнало от сутринта,но това е друг въпрос :D :D :D
Спи ми сеее ... Лигаво ми еее ... Весело ми еее ... И като за капак времето е повече от страхотно :grin: :-) :grin:
slun4ice_90
04-29-2009, 13:11
Миии пиша си с каката от форума (slun4ice_90) ... Пак ни е налегнало едно лигаво настроение 8-) 8-) 8-) Така де ... То мен ме е налегнало от сутринта,но това е друг въпрос :D :D :D
Спи ми сеее ... Лигаво ми еее ... Весело ми еее ... И като за капак времето е повече от страхотно :grin: :-) :grin: :shock: :D И пак ми вика "Како"...ах,лел само да те гепна... :lol: така ще се налигавим.Ще е яко.Имам спешна хипер доза лигавене... :-D :-D :D
^ КАКО,КАКООООООООООООООООО ОООООООООООО :D И аз те обичам бе :-D :-) :-D
По темата:Готино ми е,защото си пиша с един многоооо стар приятел и то благодарение на КАКА :-)
slun4ice_90
04-29-2009, 13:15
^ КАКО,КАКООООООООООООООООО ОООООООООООО :D И аз те обичам бе :-D :-) :-D
По темата:Готино ми е,защото си пиша с един многоооо стар приятел и то благодарение на КАКА :-) :shock: :x :D :D :lol: Ще ти дам двеста каки аз.... :razz: :razz: Дете лигаво и непослушно...Ае на диско,да се разбием?!Обещаааааа,дааааа аа..... :P :smt003 :---) :-)
slun4ice_90
04-29-2009, 13:19
За да не е спам ще кажа,че съм малко тъжничка...Обаче аз ще го чакам ден,месец,година... http://www.vbox7.com/play:ff22607a# :-({|= ... :( :-) Той си знае кой....
sweet_sorcerer
04-29-2009, 14:15
Ми мн добре. Общо взето за сега всичко е перфектно! :-D :grin: :grin: :grin: :grin:
YouCantStopMe
04-29-2009, 14:39
Била съм и по-добре.
Днес е невероятен ден.Не искам да свършва :( .Но за жалост това е непостижимо и винаги има утре.
DevilWish
04-29-2009, 15:52
Размечтана . . и в очакване на петъка ;)
DiabolicAngel
04-29-2009, 15:56
Долу горе добре
Аххххх,че ми е готино :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin:
Не мога да повярвам,че отново съм в добри отношения с един стар приятел :-) и то благодарение на форума и на една съфорумничка :-) Като за капак другата седмица сигурно ще се видим,а не се бяхме виждали и чували от 3-4 години :grin: :grin: :grin:
slun4ice_90 ... какооо обичкам те да знаеш :-) :-) :-)
xplay ... лапеее и теб си те обичам :-) :-) :-)
Аууу много ми е обичливо днес :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) А довечера ако се видя и с още един човек ... Просто деня ми ще бъде идеален :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin:
slun4ice_90
04-29-2009, 16:56
Аххххх,че ми е готино :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin:
Не мога да повярвам,че отново съм в добри отношения с един стар приятел :-) и то благодарение на форума и на една съфорумничка :-) Като за капак другата седмица сигурно ще се видим,а не се бяхме виждали и чували от 3-4 години :grin: :grin: :grin:
slun4ice_90 ... какооо обичкам те да знаеш :-) :-) :-)
xplay ... лапеее и теб си те обичам :-) :-) :-)
Аууу много ми е обичливо днес :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) А довечера ако се видя и с още един човек ... Просто деня ми ще бъде идеален :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin: Много се радвам,че аз бях връзката с Алекс ха.Съвсем случайно. :-) :grin: И аз те обичам,лапе.П.С.Добре съм,даже много добре. :grin: :-P
Само едно нещо ще ви кажа - Жените незнаят какво искат...
Ако искате да ме опровергаете ви чакам в кръчмето тая вечер..
Henn вие пък щот знаете,какво искате 8-)
Какооо излизам ... Гледай да не си развалиш настроението,че ще има :o
По темата:Старите времена ще се повторят днес :D Отивам в най-добрата ми приятелка да хапваме пържени картофи и да пием бира :D :D :D Лека вечер на всичкиии :)
Скучно ми е ,дано скоро си намеря какво да правя,че иначе ще :-s :D
kuklichka_bg
04-29-2009, 17:33
Мързеливо.Трябва да си пускам поръчката, да уча, да се къпя и да свърша това всичко до 9:30 и да гледам мачаааааааааа :P :P
Иначе Перфектноооооооооооо
TheRealisT
04-29-2009, 17:54
направо ми се реве честно казано..не знам къде се намирам, нито какво правя, нито нищо ](*,) дразня се с нея, защото ме боли и я обичам още, а така освен че показвам слабост я отблъсквам още повече :cry:
Амм мъчничко ми е за едни мнооооого добри приятелчета...ама иначе след тоя волейбол направо съм скапана... :D :smt001
lipsvashh_mi
04-29-2009, 18:08
перфектно се чувствам..идва ваканция,време за почивка ,за излизане,купончета...т.е. няма да съм почти в нас,а по улиците :D тааа съм се размечтала за малко почивка..
иначе гледахме някакъв филм в час по руски днес и беше доста натоварващ психически...поне знаеш,че има хора които са били по.зле от теб..хъх,егати и успокояването направих 8-)
Владо,то е ясно,че си виновен...и да не си пак ще те накараме да се признаеш за такъв хех :D добре,че жена ти не знае ,че сигурно развод щеше да поиска.. :-D ама аре,ще сме добри деца и няма да и казваме ,за да не ни се случи случка :lol:
искам да умра :o :o :o :o
slun4ice_90
04-29-2009, 18:44
:-k Какво ти е,мишле?... :shock: :-o :neutral: :-k П.С. Не искам да идва, нито утре,нито други ден...Искам да е днес ЗАВИНГАГИ!Много искам,а?... :? 8) :cry: :cry: :cry:
Jumbie483
04-29-2009, 20:46
добре
KisSsSsSs
04-29-2009, 21:18
безразлично.. тъпо :(
Наздраве момчета и момичета,с гаджета и без,влюбени и не влюбени,луди или нормални.НАЗДРАВЕ! :smt006 .
Знаех си бееееееееееее 8-) Просто нямаше как някой да не ме ядоса 8-) Ама пука ли ми - НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!! 8-) :grin: :grin: :grin:
Утре ще ходя на кафе с моето момченце в заведението на оня третия,за когото бях разказала ... Много яко,нали?! 8-) 8-) 8-) Ама пука ли ми - НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin:
Супер ми е весело,но мисля след час да лягам,защото снощи спах 3 часа и в момента ми се спи хиперрр много :-)
Като за капак трябва да се поровя из нета да видя как вървят квартирите в това мойто забутаното градче,защото скоро се очертава най-добрата ми приятелка да заживее с гаджето си ... че и аз покрай нея,но самичка (стига да не се откажа до тогава де :D :D :D )
След броени часове заминавам за Рио де Женейро и съм толкова щастлива, че съм пред рев ! Една моя мечта ще се сбъдне благодарение на милото ми мъжле.
Айде и да слушкате докато ме няма :D
hahavteen
04-30-2009, 09:35
Изморено ми е и денят се очертава скучен... За сега ми е някво никво.. :?
soul1199
04-30-2009, 09:42
добре съм,ама като се сетя,че днес ще ни връщат контролните по ае ми става мн лошо ](*,) :-s :-s :-s :-s :-s :smt001 :evil: :evil: :evil: :evil: :( :( :(
GossipGirl89
04-30-2009, 11:20
Ами ... зле ако трябва да съм честна :D
Още от снощи ме боли главата, станах с 300 зора, отидох до магазина и ... естествено аз-идиотката не може ако не стана за смях :D Едно момче беше с гръб към мене и явно не ме видя и се блъсна в мене и аз продължавам да вървя напред само, че главата съм си обърнала към него, защото ми се извиняваше и му викам "не не споко няма нищо" и тъпачката :D понеже вратата е със сензори и още не се беше отворила и се блъснах в нея :lol: :lol: :lol: Чу се отвратителен трясък и всички наоколо се обърнаха, включително и момчето дето се блъсна в мене и някъв ми се хили и ми вика "леле извинявай пак" а на мен ми идеше да потъна в земята от срам :D :D Супер карък съм ... ужас :? А за капак - след удара главата ме заболя двойнто повече и сега носа ми е червен и ме боли :lol:
nimfernal
04-30-2009, 11:57
Ми сякаш са ме ударили с булдозер по кофата .... :smt021
След броени часове заминавам за Рио де Женейро и съм толкова щастлива, че съм пред рев ! Една моя мечта ще се сбъдне благодарение на милото ми мъжле.
Очаквам снимков материал на бразилките 8-) .
Аз след няколко часа тръгвам за една вила да направим един беееесен купон 2,3 дни.Наехме я с команията и сега само да не я бутнем :D .Мислехме да сме повече народ но и 30 човека е добре.Интересното е че повечето са момичета и ние момчетата ще се чустваме като малцинство :-D .Нямам търпение да тръгнем а времето не ми минава никак бързо.
Очаквам снимков материал на бразилките 8-) .
Аз след няколко часа тръгвам за една вила да направим един беееесен купон 2,3 дни.Наехме я с команията и сега само да не я бутнем :D .Мислехме да сме повече народ но и 30 човека е добре.Интересното е че повечето са момичета и ние момчетата ще се чустваме като малцинство :-D .Нямам търпение да тръгнем а времето не ми минава никак бързо.
Обещала съм ти бразилка с бразилска лента :D :D
Приятно изкарване и на теб :-)
По темата : на седмото небе, влюбена до мъжа ми до уши. Птички пеят, слънцето грее :)
valdesbg
04-30-2009, 12:33
Винаги когато си мислиш че денят ти ще бъде перфектен се намира някой/нещо което да го развали. Или по скоро да се опита. Добре е че на мен не ми дреме особено. Нещо като Зори.
Хоти - и за мен снимки на бразилки :)
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Оттървах сеее :grin: :grin: :grin: Директорката ме кара да ходя с една приятелка от моя клас на среща (или по-скоро на заседание) с кмета на Силистра,нооо я излъгах,че съм заета и няма да отида :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Освен това от сутринта ми е адски готино :grin: :grin: :grin: Едва ли има по-щастлив човек от мен :grin: :grin: :grin: ,а най-интересното е,че не знам,на какво точно се дължи хубавото ми настроение :-o След 2 часа трябва да излизам,защото си записах час при фризьорката :) За съжаление още се чудя как да се подстрига и на края май само ще я скъся малко :) След това съм на маникюрист и за финал - някъде с компанията :-) :grin: :-) На всичкото отгоре утре вечер ще ходим на диско в Добрич или Варна (още не знам къде са решили другите),в неделя ще ходим в една вила за 3 дена,а във вторник за една вечер на палатки :grin: :grin: :grin: А най-готиното е,че няма да стоя без компютър и интернет през всички тези дни :grin: :grin: :grin: Да живее безжичния интернет :-) :D
Абеее живота е повече от прекрасен :grin: :grin: :grin:
П.П.Хоти приятно прекарване ;)
Punisherrr
04-30-2009, 13:57
ужасно...
MetalZone
04-30-2009, 14:14
ужасно...
Толкова съм бясна, че чак ми се реве от яд... :-x
Ами горе долу... :? Горе, защото временцето е супер яко... :grin: и има какво да правя... :lol: а долу... защото се ядосвам!!! :x
gabri3lla
04-30-2009, 15:34
Мии добре съм, като изключим чувството, че нещо ми липсва :o
Майка му тъпа да е*а и живот да е*а ](*,) писна ми вече, писна ми!!!!!!!!!!!!!! ](*,) ](*,) ](*,) Сега вече, ако не откача няма кога! :x
FancyGirl
04-30-2009, 16:32
След фитнес ... малко изморена но ПЕРФЕКНО. Сега ще си одаря един душ ще хапна 1 салатка и ще му мисля какво ще правя довечера ... :grin:
moon_flower
04-30-2009, 16:38
Прекрасен ден.Прекарах половината от деня при любимото ми животно,а после бях на купон. :grin:
nimfernal
04-30-2009, 16:57
Пуши ми се ...... ама ме мързи да излеза до терасата :D :D
Как се чувствам ... Миии подстригана :D :-D :-) http://www.pic4ever.com/images/15_9_171.gif
Все още ми е весело :grin: Видях един приятел,който има Р.Д. днес и му честитих лично :P Освен това след час и нещо излизам и се чудя кога ли ще се прибера 8-)
lipsvashh_mi
04-30-2009, 17:40
Зори,честита прическа :P
на мен ми е някакво шантаво-хем ми е весело и се радвам,че свършихме училище-т.е. ще се наспя и ще се видя с мойте мишоци всичките,хем ми енякакво мъчничко...сама до 5ти хъм..нооо ще преживея де,нали си казах ,че съм кораво момиче :-D
lipsvashh_mi
04-30-2009, 17:40
Зори,честита прическа :P
на мен ми е някакво шантаво-хем ми е весело и се радвам,че свършихме училище-т.е. ще се наспя и ще се видя с мойте мишоци всичките,хем ми енякакво мъчничко...сама до 5ти хъм..нооо ще преживея де,нали си казах ,че съм кораво момиче :-D
^ Мерсиии :P
По темата:
Тая моята приятелка се забрави :-D Уж се разбрахме до 20:30ч. да ми се обади,а от нея ни вест,ни кост :D Нищооо до утре сутринта има време :D Все ще ми се обади ... :D
Освен това се кефя,защото сме ваканция и утре ще се наспинкаммм :grin: :-) :grin:
DevilWish
04-30-2009, 18:24
Щастлива, защото утре ще се наспя, и защото утре съм на среща. :)
И много притеснена пак за срещата :)))
Много зле. Изтощена съм физически, а и психически. Не мога да понеса мисълта, че нещо става с толкова любимо мое същество и аз нямам сила да направя нищо...
зле...тъжна и ядосана,раздвоена,объркана ..емоциите преливат,,,,
soul1199
04-30-2009, 19:20
супер съм,мн яко тея дни мн хубави оценки получавам :grin: :grin: :grin: неска на дск беше повече от яко :grin: :grin: :grin: :grin: и сме ваканция :grin: :grin: :grin: утре ме чакат нови емоции,ех :oops: нямам търпение вече 8-) 8-)
Ужаснооооооооо.... ](*,) ](*,) ](*,) :-k Няма такава простотия... писна ми вече!!!! [-( [-( :-#
FancyGirl
04-30-2009, 19:50
Лигава ... :-D
Зле ми е. Все едно някой седи зад мен и ме бие по главата с чук. Деам... Само ако Спасчо се чувстваше по - добре...
Екстра!
Като торен бръбмбар
у конска фъшкия!
Току-що се прибрах ... Лелеее беше доста смахната вечер :D :grin: :D След 2 часа сигурно пак ще излизам,а така ми се спиии,че и довечера съм на диско :-D :? :-D Както и да е ... Важното е,че ми е адски готино :-) ,весело :grin: ,лигаво (аххх slun4ice_90 къде си бееее ... с кого да се лигавя сега :lol: ) :grin: :grin: :grin:
Д*ба и тъпото смотано време!!! #-o ](*,) :-k Искам всичко да се оправи... писна ми... ](*,) ](*,) :-k
slun4ice_90
05-01-2009, 07:37
Току-що се прибрах ... Лелеее беше доста смахната вечер :D :grin: :D След 2 часа сигурно пак ще излизам,а така ми се спиии,че и довечера съм на диско :-D :? :-D Както и да е ... Важното е,че ми е адски готино :-) ,весело :grin: ,лигаво (аххх slun4ice_90 къде си бееее ... с кого да се лигавя сега :lol: ) :grin: :grin: :grin: Тук е кака ти,споко.. :D :-) П.С. Учудващо добре, след вчера... 8) :P
Току-що се прибрах ... Лелеее беше доста смахната вечер :D :grin: :D След 2 часа сигурно пак ще излизам,а така ми се спиии,че и довечера съм на диско :-D :? :-D Както и да е ... Важното е,че ми е адски готино :-) ,весело :grin: ,лигаво (аххх slun4ice_90 къде си бееее ... с кого да се лигавя сега :lol: ) :grin: :grin: :grin: Тук е кака ти,споко.. :D :-) П.С. Учудващо добре, след вчера... 8) :P
Уж не искаш да те наричам "КАКООО",а ти сама го правиш :-D :-D :-D :-) :-) :-)
По темата:След една конска доза кафе все още ми се спиии и май след час-два ще лягам да спя ... :roll:
slun4ice_90
05-01-2009, 07:43
Уж не искаш да те наричам "КАКООО",а ти сама го правиш :-D :-D :-D :-) :-) :-)
По темата:След една конска доза кафе все още ми се спиии и май след час-два ще лягам да спя ... :roll: Умишлено е, детето ми...Ех,на 8-ми ми е изпращането...А на 22 май баллллллаа :D :razz: :---) :smt003
Jumbie483
05-01-2009, 11:17
чувствам се ужасно :-# :cry:
да еба като реша да пиша в тая тема все съм гладен >.< ... та ГЛАДЕН СЪМ
Правя крем карамел :P днес ми е готин ден :grin:
искааааааааааааааааам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
искааааааааааааааааам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ми идвай :D
*гледа като освирепяло животно.... съскайки през зъби, докато от устата му излиза дим и пяна, едвам различимо се чуват звуци наподобяващи думи* къ-дей КАРАМЕЛА
:razz: :lol: жестоко описание :D
амии ужасно е меко казано :cry:
успокоява ме само това че си имам много романтични филми,много салфетки и съм сама вкъщи...
Станах преди 1 час ... Току-що излязох от банята ... След малко се захващам с оправянето на косата и излизаммм :grin: :grin: :grin: Само се чудя дали да си изправя косата,че като гледам как силно започна да духа ... сигурно довечера ще вали ... :o :o :o
Изнервена, отчаяна, злобна, блокирам!!!! :-x :-x :-x :-x Само да можеше тъпия ми брат да не е толкова безполезен... Искам всичко да е както преди няколко дни, много искам да се оправииии!!!! Междувременно и ако може да се съсредоточа и да си науча уроците...
Сдухано ми е, защото братовчедка ми си заминава утре и ще ми липсва.. :(
Ами добре съм. Вчера след даскало бях на 2 мача, омачосах се. 8-) Втория мач завърши 8-1 беше егати мелето. После си бях с милото ми и днеска се видяхме за мъничко, но утре пък ще сме заедно. :) И такам, пък ако реши може да дойде вечерта. :-D (ние си знам как) И без това където съм сега съм му по-близко. :-D
Гадно се чувствам.Ще зема да излезна някаде да се напия :D:D:d
Та да ми мине :)
ами едно таково никакво хем ми е весело хем ми е тъжно :?
Идеално се чувствам :smt026 :smt040 :smt041 :smt042 :smt043 :smt044 :smt051 :smt039
Kostadin_682
05-01-2009, 18:42
Аууу направо съм екстра, най- после у дома :grin: 8-)
lipsvashh_mi
05-01-2009, 19:26
хихи,супер яко ми е...видях се с едни приятелки,утре пак ще се виждам с други и така...излизания много тея дни,тамън малко разнообразие..
Иначе само времето не ми харесва,че ми прави косата от права на чуплива и откачам..хъх,мразя дъжда :?
Иначе колко съм била отвеяна не е истина-хубавото е,че поне не се пребих :razz:
Облекчена, но само леко. Предстои ми най - трудния избор.
AnIcHkAtA
05-01-2009, 19:54
:smt022 :smt022 :smt022
Липсва ми..
VerryBerry
05-01-2009, 20:31
много щастлива :grin:
прибрах си се вкъщи ( най после цял април не съм си ходил и преядох) така че НЕ съм гладен
Амм имах добро събуждане... :lol: :lol: :lol: Иначе малко ми е гадно... искат да ме заточат в едно село без циливизация... :lol: и без брускети марети... :lol:
P.S. Имате много поздрави (целия форум) от x3eme (Бобчо) .... :D 8)
Kostadin_682
05-02-2009, 06:06
Мда... Имах странно събуждане... времето малко ме подтиска, но ще се оправя някак си :) така де ще го преживея някак си 8-)
Мерси за поздрава от Боби :smt006
DevilWish
05-02-2009, 06:43
Объркана.Хем щастлива, хем не толкова.Все съм недоволна майка му стара :(
Priceless
05-02-2009, 06:48
Ми ... не знам .. искам да стане утре .. откога го чакам това утре ... :?
Сега се прибирам и нервнича,защото ще чакам няколко часа докато ми пратят снимките ... :o Като за капак не усетих кога си е заминало милото и ми е мааалко нервно,нооо няма значение ... Важното е,че си изкарахме супер ... (е като изключим,че от 6 момчета,3 се опитваха да ми свалят звезди :D )
FancyGirl
05-02-2009, 11:07
Сравнително добре... след малко ще заминавам за Несебър,Созопол май и се чудя сега да излезна да пия кафе ли или да си довърша книгата.... 8)
valdesbg
05-02-2009, 11:10
Misson complete!!! :grin:
Чувства,мсе хипар добре - в пловдив съм, времето е перфектно, и всичко се нареди според плана. Мисията изпълнена успешно!!!
Щастливовлюбените да ме почерпят :Р
^ Кой е влюбен,кой е влюбен :) И аз искам да ме почерпят тия влюбените :-D
По темата:Още ми се спиииии!!! :roll: :roll: :roll:
lipsvashh_mi
05-02-2009, 14:05
много много щастлива-обиколих софия за милионен път,написахме с дружките най-накрая доклада и направихме таблото,което очудващо много добре стана :P та ето една лесно и приятно изкарана оценка :)
хах,браво на компанията в Пловдив и приятно изкарване..да им пратиш много поздрави,особено на пешо и надето,иначе ще дърпам уши,ей :-D
а бвт,какъв е повода да те черпят тез щастливо влюбени хорица? 8)
Щастлива съм и то напълно безпричинно и въпреки непрестанното старание на някои хора да ме сдухат...
kuklichka_bg
05-02-2009, 19:06
Никак
супер зле след снощи
още не мога да разбера ко стана пффф
http://www.pic4ever.com/images/Vishenka_03.gifhttp://www.pic4ever.com/images/Vishenka_11.gif Толкова ми е готино,че просто няма на къде повече :grin: Нещата започнаха да се подреждат и скоро всичко ще бъде,както едно време :-) :-) :-)
KisSsSsSs
05-02-2009, 19:42
Страхотноооо :grin: Животът е прекрасееен !!! :grin:
FancyGirl
05-02-2009, 21:44
Днеска като цяло беше ми беше доста нервен ден цял ден крещах ли крещях... нервих ли се нервих. Но сега се пребирам и съм доволна от вечерта прекарах си доста хубаво в компания с приятели ...някак си ми поотмина от неска кризата. И утре ще се надявам само на един хубав слънчев ден :-|
Ivalinka
05-02-2009, 21:49
нетърпелива съм.... пълна с очакване :)
CheriHool
05-02-2009, 22:55
правят ми се едни неща... 8-)
:smt035
:smt050
smileforyou12
05-02-2009, 23:04
правят ми се едни неща... 8-)
:smt035
:smt050
:shock: какви :shock:
CheriHool
05-02-2009, 23:12
Хубави. =P~
За душата. :mrgreen:
smileforyou12
05-02-2009, 23:19
а така \:D/ :smt006 :mrgreen:
valdesbg
05-03-2009, 06:57
^ Кой е влюбен,кой е влюбен :) И аз искам да ме почерпят тия влюбените :-D
По темата:Още ми се спиииии!!! :roll: :roll: :roll:
Две гълъбчета тук се зальбиха, и си траят. Ще почерпят, къде ще ходят. Зори - ела до Пловдив, да сформираме кворум и няма а има къде да мърдат.
Яна - поздравите са предадени, връщат ти ги специални. тук е супер, днес ще си ходя обаче...
По темата - екстра ми е, наспах се и всичко си върви по план.
Искам в Пловдив, искам в Пловдив! Искам на морето, искам на морето с Мърррр! Искам!!! Само да не съм тук, само да е с мен... Колко много искам да се оправииииии!
за пръв път ще пиша в подобна тема
объркана съм много. сънувам странни сънища, а аз винаги им отдавам голямо внимание и много мисля дали съм на прав път. от друга страна се чудя как може да съм такъв човек и да не се задоволявам с това, което имам. знам какво искам, но ми се струва непостижимо. лъжа останалите, за да излъжа себе си и не се получава.
а няма за какво да се оплаквам.
nicolepcd
05-03-2009, 10:57
Добре съм си 8-)
Изтървах си купата с вкусна супа и още по-вкусно пиле в нея... :shock: :o :-x :shock: :o :-x :shock: :o :-x
Бляя... панталоните ми са по-мазни и от мазанка с ориз... :grin: 8-) :D
Нищо ша си взема нови... 8)
Ааа, среща в 5 и 30 на Винса днеес... Габс, Сту и компания май май... :smt002 ::: =D> \:D/ :smt006
valdesbg
05-03-2009, 13:08
Вече съм в софия - чувствам се изморен но щастлив. Изкарах си страхотно, сега ще отпочина малко, и ще отида си отблокирам сим-картата на телефона.
Абе перфектно съм отново!!!
DevilWish
05-03-2009, 13:29
Пфф супер тъпо се чувствам :( не зная с какво заслужих такоа нещо :(
Провалиха ни се плановете за вилата,защото мойто мило беше заето :cry: ,нооо за сметка на това мисля следващите 3 вечери да избухвам яко с него и компанията,както и с още 3 човека,с които не съм се виждала от няколко години :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin:
Чудя се влюбена ли съм,загубена ли съм ... Ама май по-скоро е първото :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-)
П.П.slun4ice_90 айде по-бързо си вземай клавиатура и се появи,че ми стана мъчно за теб :cry: :cry: :cry: :-) :-) :-) :cry: :cry: :cry:
kuklichka_bg
05-03-2009, 14:46
Никак
Незнам какво искам
TheBeliever
05-03-2009, 15:23
Ммм, доволна се чувствам. Ползотворен ден. Само той ми липсва малко, но е търпимо :-D
Добър вечееееер :D .Изкарах прекрасни 3 дни в едно селце на една вила.Бяхме около 30 човека,палихме барбекю всеки ден,пихме биричка на брега на една река,говорехме си какво ли не правихме.Снощи гледахме мача Real Madrid-Barcelona в един бар и викахме като луди за реал ама нищо не направиха и паднаха много лошо 8-) .Днес като си тръгнахме направо не ми се прибираше.Там е супер.Спокойни е,тишина,природа.....бях избягал за няколко дни от цивилизацията и от целия градски шум,от всичките проблеми и главоболия.И сега пак съм на стартова позиция.Надявам се скоро пак да можем да отидем и да се съберем така.
Пфф супер тъпо се чувствам :( не зная с какво заслужих такоа нещо :(
Що бе не трябва да има тъжни хора на тоя свят... Кфо е станало ?
По темата : Чувствам се самотен :o
Take_That
05-03-2009, 18:15
Чувствам се добре :) само дето не мога да разбера някои неща и те ми тежат :)
Снощи гледахме мача Real Madrid-Barcelona в един бар и викахме като луди за реал ама нищо не направиха и паднаха много лошо 8-) ...
Снощи и аз го слушах на испански докато си правех лафа с един пич. Ама той май е за Барселона. Или поне така си мисля, защото е от там...
По темата: Еми... черният ми ангел е заточен сам в апартамента. Съвествно ми е, притеснено ми е за него. Нямам търпение да си го видя!
lunichkataaa
05-03-2009, 18:32
Скучно ми е,самотно ми е,абе била съм и по-добре...
Хем ми е топличко на сърцето, като се сетя за него, хем ми е гадно, че е зает, а и да не беше – никакъв шанс.
Поне го видях. :)
YouCantStopMe
05-03-2009, 18:50
Тъпо ми е.
Май има нещо ново на хоризонта,нооо..
все пак не. :D
:( :o :-o
FancyGirl
05-03-2009, 20:40
Малко изморена цял ден ходих из Свети Влас,Елените,Слънчев Бряг,Несебър и сега поне в хотела имам Wi-Fi и се кефя обаче ми е супер мъчноо и тъжно ... :( :( :( :(
Първо здравейте от мен това ми е първия пост!! :grin:
Иначе как се чувствам ли.. еднакво и скучно .. от край време искам предизвикателство.. но установявам, че импулсивните хора са на изчезване.. 8-[
kuklichka_bg
05-03-2009, 21:59
нямам думи с който да го опиша
Току-що се прибрах :grin: Супер ми е яко макар,че мЪжО ми ме ядоса леееко :-D Обичам си го и това си е :-) :-) :-) И като за капак дори не ме е яд,че не отидохме на оная вила ... Е голяма работа ако бяхме там ... Цяла вечер щях да играя билярд срещу милото и после щяхме да се чудим как да се реваншираме ... :-D :-D :-D
Влюбена съм,но мисля да го убия,защото леееко ме ядосва :-) :-) :-)
Офффффффффффф айдде лека,че ми се спи :-) :-) :-)
Едит:slun4ice_90 аз като ти казах,че онова момче от едно време е най-подходящо ... :D Ама все пак да видим как ще се развият нещата ...
krasitoOoO
05-04-2009, 06:53
раздразнена съм.. :x
Някак гушливо ми е. http://kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_in_dreams.gif
И съм щастлива от факта, че нещата, макар и бавно, се развиват в желаната посока. Много мина, малко остана, ще изтърпя. http://kolobok.us/smiles/user/drag_03.gif
Dark_Angel_F
05-04-2009, 07:47
Ух супер нервна съм !!! Днеска ми предсови важно за мен "събитие" и направо полудях ... Нз как ще се справя , дано е добре ! Да не говорим ,че наще се връщат от село и за да не ми мрънкат трябва всичко да е чисто и подредено , че дори и тогава може за нещо да се фанат... Нз след днеска ще ми трябват антидепресанти , за да не изперкам на макс.
gabri3lla
05-04-2009, 07:59
Объркана и ядосана :x
Blo0dSuGaR
05-04-2009, 09:25
[b]Добре съм г/д.Скучно ми е някво.
Пз за всички Nelly Furtado - Say it right :-({|=
Притеснено ми е, а дори не знам защо :?
TheRealisT
05-04-2009, 10:48
тъжно си ми е..
Dark_Angel_F
05-04-2009, 11:06
Край .... Само 1 час до срещата и съм паникьосана !!! Имам чувствтоо ,че ще си глътна граматика и ще мълча като пън или ще изцепя някоя простотия ! Ако след днес прихичното ми здраве е като хората , ще е цяло чудо след всичките тия нерви и притеснение. Чувствам се като влюбена петокласничка , която е на среща за първи път . А дори не трябва да вкарвам надежди за нещо повече , защото има твърде много пречки и т.н.
lunichkataaa
05-04-2009, 11:14
Добре
TheRealisT
05-04-2009, 11:15
Край .... Само 1 час до срещата и съм паникьосана !!! Имам чувствтоо ,че ще си глътна граматика и ще мълча като пън или ще изцепя някоя простотия ! Ако след днес прихичното ми здраве е като хората , ще е цяло чудо след всичките тия нерви и притеснение. Чувствам се като влюбена петокласничка , която е на среща за първи път . А дори не трябва да вкарвам надежди за нещо повече , защото има твърде много пречки и т.н.
Виж сега няма смисъл от тея притеснения и нерви (сигурно го знаеш) Успокой се все едно това е обикновен ден и излизаш с някой приятел, отпусни се, дори може да пренебрегнеш факта, че го харесваш (не напълно де) приготви се както искаш и си кажи "да става каквото ще, аз направих каквото трябва" Притеснението може само да ти навреди така, че взимай въздух и се потапяй в нормалното ти състояние :) Успех
вземи 1 валидол и бягай. успех :D
FancyGirl
05-04-2009, 12:40
Happy
and
Inlove
:smt003
TheRealisT
05-04-2009, 12:41
като болен съм..нищо не ми се прави и само седя..не съм мръднал от нас :(
lunichkataaa
05-04-2009, 12:49
Я се стегни...виж какво хубаво време е навън (не знам ти от къде си,но в София е супер) Излез дори и сам и се разходи.Сигурна съм,че ще се почувстваш доста по-добре! :grin: От опит го казавам тези разходки действат чудесно за повдигане на настроението. :grin: :)
Иначе на мен нещо взе да ми става тъпо и май ще ходя да спя... :(
Take_That
05-04-2009, 12:59
Еййй я се успокой :) Все едно излизаш на среща с с някои твой приятел :) Бъди себе си, усмихвай се и най-вече спри да се притесняваш, защото притеснението не е най-доброто, което може да направиш в случая :) Успех, ще видиш, че всичко ще мине много добре :)
А по темата - щастлива съм -- ще излизам с една приятелка и се надявам да си изкараме супер :grin:
myNameIsImmortal
05-04-2009, 13:03
Денят ми в емотикони:
10.30h : :smt010
11.20h: :| :o
13:30h: :-o
14.00h: :(
16:00h: :x
nicolepcd
05-04-2009, 13:03
Добре, ама що не ми призвънквааааааааааааааа :x :o
TheRealisT
05-04-2009, 13:04
Я се стегни...виж какво хубаво време е навън (не знам ти от къде си,но в София е супер) Излез дори и сам и се разходи.Сигурна съм,че ще се почувстваш доста по-добре! :grin: От опит го казавам тези разходки действат чудесно за повдигане на настроението. :grin: :)
слушам шефе..ама тук времето е облачно и гадно..допълнително влияе на настроението ми, а и нещо не ми е добре..щях да ходя днес да си взимам направление за лекар, но ми казаха че не бачкат и...а аз точно се бях стреснал, че тука нещата са се усложнили и щях да ходя, а сега ще видим, като гледам ще затихне пак и няма да отида..
Take_That
05-04-2009, 13:10
слушам шефе..ама тук времето е облачно и гадно..допълнително влияе на настроението ми, а и нещо не ми е добре..щях да ходя днес да си взимам направление за лекар, но ми казаха че не бачкат и...а аз точно се бях стреснал, че тука нещата са се усложнили и щях да ходя, а сега ще видим, като гледам ще затихне пак и няма да отида..
Еййй отивай, докато е време :)
VerryBerry
05-04-2009, 13:10
спокойна 8-)
lunichkataaa
05-04-2009, 13:21
Мда,то нали до сряда включително са почивни дни,така че едва ли ще стане.Обаче гледай в първия възможен момент да отидеш докато не е станало по-лошо.Иначе се надявам всичко да е ок и да нямаш сериозни проблеми.
Dark_Angel сподели как мина срещата? [-o< ;-) :wink:
kuklichka_bg
05-04-2009, 14:27
Абе добре съм :-|
Уморена, но доволна. :---)
Доста притеснена, довечера ще излизам с един познат, ама нещо не съм сигурна, отдавна не сме си виждали и се вълнувам :grin:
Ужас,работния ми ден беше пълна трагедия.Бях отвикнал тия няколко дни без работа и сега още не мога да вляза в ритъм.Уморено ми е и ми се спи от рано рано.Като изключим това съм в добро настроение,със планове да ида да пия по нещо с приятели и после да си почина.Времето е супер,слънчево.Може да спретнем една игра с хек или просто да се поразходим.
Cathylicious
05-04-2009, 16:53
Странно,един човек плени мислите ми и сега съм като изгубена между два свята :smt060
Весело ми е :grin: :grin: :grin:
Изморена съм и мааалко ми се спи :roll: :roll: :roll:
Чудя се да изляза ли или да си легна :-o :-o :-o ,а ако изляза,какво да правя :-o ?!Да се видя с милото или да отида в заведението на другото момче ... Оффф в главата ми пак се заформя една каша,пак съм раздвоена,а най-страшното е,че грам не ми пука кого точно ще избера на края :shock: 8-)
Айде отивам да си направя едно кафе и ако не се разсъня ще си легна :-)
П.П.slun4ice_90 ... Како0о0о0о къде се изгуби,беее ... :-k :-) :smt056
Екстра,супер,мега-хипер щастлив,радостен.....
(абе на седмото НЕБЕ) :grin: :grin: :grin:
Ужастно зле и най-лошото няма с кой да споделя...
Не се обажда..
: (((
SiNiStEr
05-04-2009, 18:17
Тъпо ми е,трябваше да излезем,ама и за двама ни е по добре да не излизаме,ама аз пък искам :D . . .
иии имам температура :-o
Самотен и сдухан, иде ми да се самоубия ;( ;( ;(
Не бе баам се дреме ми на шнура :lol: Спи ми се щот си легнах в 5 без 20 и ме болят краката, нз и аз защо 8-)
DevilWish
05-04-2009, 18:29
Много щастлива :)
dydolinkka93
05-04-2009, 18:33
ми не знам може би не чувствам точно сега хах : ))
тъпо и хубаво....би трябвало да ми е много яко..имам рд ....ама не ...той ми липсва адски много :(
soul1199
05-04-2009, 19:23
доспа ми се :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :( :( :(
Dark_Angel_F
05-04-2009, 19:24
Ами то не беше среща ми кафе... Закъсня с 5 минути през които кви ли не глупости ми минаха през главата .... дори бях на косъм да си тръгна. Мина чисто приятелски говорихме си за какво ли не . Едвам откъсвах очи от него ... Но се опитвах да глемда от време на време в някоя др посока както прави той. Иначе се държа мн джентълменски и мило. После ме закара до нас. След малко си писахме по скайп и си говорихме отново , но предимно за връзки като цяло , кой какво иска зарибявки... Ама още не мога да се осъзная много се врълнувам , а знам ,че не трябва да се надявам.
lipsvashh_mi
05-04-2009, 19:51
хахрDark_Angel_Fуспех с момчето.Дано всичко върви по мед и масло и да се съберете :)
аз иначе съм много много добре.Тука едни динозаври изучавах и направо ме приспаха,та скоро ще си лягам...
Иначе тея дни такъв мързел ме е хванал и не ще да пуска,че ще си тегля конското сама в най-скоро време :D
Утре добре,че съм на уроци та 1 полезно нещо да свърша...и после естествено най-накрая ще дойде 5 часа и ще съм много много щастлива и така :oops: В общи линии по-щастлив човек от мен в момента и по ухилен сигурно няма :lol:
Много ми е домъчняло за Мишенцето... Защо не мога да си превъзмогна ината? Защо?!
co0L_gIrL
05-04-2009, 21:11
Ужасно се чувствам.
Take_That
05-04-2009, 22:48
Ами то не беше среща ми кафе... Закъсня с 5 минути през които кви ли не глупости ми минаха през главата .... дори бях на косъм да си тръгна. Мина чисто приятелски говорихме си за какво ли не . Едвам откъсвах очи от него ... Но се опитвах да глемда от време на време в някоя др посока както прави той. Иначе се държа мн джентълменски и мило. После ме закара до нас. След малко си писахме по скайп и си говорихме отново , но предимно за връзки като цяло , кой какво иска зарибявки... Ама още не мога да се осъзная много се врълнувам , а знам ,че не трябва да се надявам.
Успех ти желая Dark_Angel_F :) Дано се получи нещо :)
Да, Dark_Angel_F, успех с момчетуу... :oops: ;-) =D> \:D/
valdesbg
05-05-2009, 08:52
Янче, ще ти дърпам ушите, динозаври ли са мамути ли са не знам обаче имаш пропуски... Недей така, Бобева ще се сърди. Мога да ти препоръчам един кон(майка ми, мамо нищо лично ако четеш) да ти тегли едно конско.. :Р
Тъмния ангел - успех с този момък, после да кажеш какво е станало.
Аз издивявам на работа не заради друго, ами защото няма какво да върша. Ровя се из обяви за работа и си харесвам разни оферти, сега остава да видя как ще закърпя положението при прехвърлянето. Иначе ми е хипер яко и не знам защо готиното настроение не ме пуска :) Но нека продължава така :)
Еммм, и аз не знам как се чувствам.. :lol:
BigFakeSmile
05-05-2009, 11:06
глупаво..и за първи път САМОТНО :(
valdesbg
05-05-2009, 11:17
Поваля погърмя малко и си помислих че ще ще трябва да си отложа излизането. Слава богу сега всичко ще е на 6, надявам се.
Чувствам се отлично и съм леко на тръни. Подчертавам леко защото иначе няма как. Ще видим кой, къде и кога ;)
lipsvashh_mi
05-05-2009, 11:20
хах,Владо какво са едни 80 милиона години между приятели,я не се излагай :-D за конското мога и сама да си го тегля,но нямам нищо против да ме запознаеш с майка ти :P :) Иначе много вярно съм си казала ,че са измрели в края на мезозоя,през кредата-в края й..тъй,че тихо там... :lol: аз съм добро дете и затова ми е простено :-P
Супер съм,въпреки,че такъв дъжд ме запраска на връщане от урока,че...абе без коментар..Но настроението е на волюм,какво се казва ии така..
айде поздрави за всички весели хорица с таз песничка :P -http://www.vbox7.com/play:ac03b8d9
DiabolicAngel
05-05-2009, 11:24
Определено съм била и по-добре! :o
valdesbg
05-05-2009, 11:26
^^ О ти си жива?
Вече се чудех какво да казвам на родителите ти :Р
Хах за 80 милиона..хмм много неща могат да се случат - например да се появи един човешки род, ледникова епоха, изчезването на мамутите, кацането на извънземните... :)
Конското не можеш - все още си младо жребче :)
Стига лъга хората че си добро дете... :) Или лъжи ги всъщност, аз си знам истината.
Хъх, трябва да работя...айде няма ме народе.
пф тъпо ми е....трябва да уча,да доизчистя и искам да се видя с приятелките ми ...от вчера не сме се виждали а ми липсват :(
Не съм вярвала,че някога ще го кажа,но ...
ПИСНА МИ ОТ КУПОНИ,АЛКОХОЛ,СИЛНА МУЗИКА,ГОЛЕМИ КОМПАНИИ И ПРОЧИЕ ... :shock: :shock: :shock:
Тази вечер пак ще ходим на едно купонче и пак ще избухваме яко ама като знам,че утре няма да мога да се наспя и направо ми се реве ... Като за капак ще съм без гаджето ( :grin: :D :-) ) и като знам как ще има да ми се цупи после ... :-x Амааа майната му на всичко ... На мен нали ще ми е яко за момента пък после - здраве да е ;) 8-) :P
Айде отивам да си изправям косата,че и xplay ме врънка от два-три часа да излизаме ... :-D
Бахти кво ми е яко днес.Нито знам на какво се дължи нито ме интересува.Важното е че ми е супер.Чакам да дойде перличката ми да я видя и предполагам ше гледаме някое филмче :-o .Нямам никаква идея как точно ще протече деня ми,но усещам че ше е един хубав ден.
Ами Зориии :D :D :D И аз в момента си изправям косата и пиша с 1 ръка :D хахахах яко ми е :) Лелее ИзВиНяВаХ се на момче заради лигавото ми държание ... :?
Ивеее я не се оплаквай ... Аз трябва да се суша,да се изправям с оная калпава преса,после трябва да се дооправям ... и на края да изляза с най-лигавото лапе в Силистра :lol: :lol: :lol:
Като за капак остава да видим Емо някъде и да се чудя как да му обяснявам,че довечера няма да изляза с него и останалите,защото ще съм на купон с момче,което ме харесва ... :lol: :lol: :lol:
По темата:Гладна съм ( :shock: ),мокра съм ( 8-) ),къдрава съм (до след малко...),спи ми се (отново) и съм влюбена в най-сладкото момченце ( :-) :-) :-) )
http://www.vbox7.com/play:c5039283 <--- аххх как я мразех тая песен,но сега ... :-) Поздрав за всички :-)
Супер тъпо ми е и причините не са една и две... ужас :( Хората се радват на живота пък аз съм се вкиснала отвсякъде и не знам дали скоро ще изляза от тая фаза. :?
Въпреки, че съм като зашеметена и физически не съм много добре се чувствам... НАЙ - ГОЛЯМАТА!!! :grin: :grin: :grin: