View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
Страници :
1
2
[
3]
4
5
6
7
Home... sweet home... :grin: :grin: Иначе съм добре и прекарах една от най-готините ваканциики... самичка... на спокойствие с хора на които държа безкрайно многооооо.... :grin: :grin: :grin:
cHooOpiHka___
05-05-2009, 13:46
чувствам се чудестно ... имам НАЙ-доброто детенце д0 себе си [гаджет0 ми] коет0 0бичам и без к0ето не м0га ... :smt057 :smt057 :smt057 :smt057 :smt057 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :-) :-) :-) :-) :-) :smt008 :smt008 :smt008 :smt054 :smt054 :smt054 :smt054 :smt054 :smt054 :smt054 :smt054 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt118
Абе Меги (hottie) прибра ли се от Бразилия?Не я засичам тук нещо,а все още си чакам снимките на бразилки по монокини 8-) .Айде прибирай се Мегс да ми разкажеш кво е ставало,и аз имам да ти разказвам бая :D .
По темата:бе друго си е да пийваш биричка и да хапваш пържени картофки в такова яко временце. :smt006
soul1199
05-05-2009, 15:58
аа добре съм,сдобрих се с best fr-to :-D :grin: :grin: слушам музичка,пак ми се спи :razz: :razz: :x :?
Kostadin_682
05-05-2009, 16:57
Ам... бива, за сега не се оплаквам от нищо и се чувствам многоо добре :grin: :grin: :grin:
got2Bthe1
05-05-2009, 17:53
изтрезнявам от един ползотворен ден...
Коце напраил си пунтото мноо добро.
По темата:скучно ми е някво ма те тука синчето ме развеселява с писаниците си :D .
Kostadin_682
05-05-2009, 18:02
Коце напраил си пунтото мноо добро.
По темата:скучно ми е някво ма те тука синчето ме развеселява с писаниците си :D .
тате ти си умрел от пиене 8-) ...
Някво гадно чувство на несигурност и страх :shock: Сякаш всичко е супер странно :? Много песимистична история... Трябва някой или нещо да ми покаже че има смисъл... и да ме изкара от гадорията :-k
Днес бях в Thorpe park и си дигнах адреналина на макс като изпробвах почти всичко,страхотно си изкарах :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ,само дето сега съм адски изморена.
xHARDCANDYx
05-05-2009, 19:11
so good :grin:
FancyGirl
05-05-2009, 19:41
Приятно...
Dark_Angel_F
05-05-2009, 20:04
Било е и по - зле ... Гледам да се разсейвам и да не мисля за кофти ситуацията.
Take_That
05-05-2009, 20:14
Уморена, болят ме краката от тия обувки..... 8-) 8-) Иначе излизах малко и си изкарах много добре :grin:
lipsvashh_mi
05-05-2009, 20:18
изморена,но щастлива..по точно и ясно няма как да се изразя :-D
Уморена, празна... не ми стига времето за всичко,мамка му.
Малко тъпо... смисъл... кофти ми стана :-k :-k Пффф... ](*,)
Използвана, наранена, предадена..
Опитват се да откраднат приятелите, ежедневието и мечтите ми, не мога да се чувствам по друг начин. На всичкото отгоре бившия ми натяква, че съм го зарязала без причина. (което няма нищо общо с истината, но..)
Нямам търпение да настъпи утрешния ден - очкава ме една дълга игра на баскетбол, също толкова дълга разходка и разговор с най - обичаната от мен приятелка. :)
http://vbox7.com/play:ae6dd8f2
valdesbg
05-06-2009, 04:58
Добро утро на всичката фауна в любимия ми форум :)
Аз съм екстра за пореден път. Има виновни, те си знаят кои са :Р
vesSynkaa
05-06-2009, 07:34
Ужасно !
1во: Легнах си в 7 и в 8 ме събудиха , тъй като баща ми има имен ден ии => в момента едва гледам и лошото е че няма да мога да си легна , тъй като в момента подготвят обяди бла бла и аз трябва да помагам ..
2ро: Човекът , без който животът ми е немислим замина за друг град и
може би там ще живее => чувствам се максимално зле ..
3то: Имам да уча супер много , тъй като утре имам класна по геометрия , а
г-жата ни даде поне 40 зад за решаване .. ( имам за учене и по всички
други предмети ) ..
ии 4то: Надявам се всичко това , което става в момента да е просто един
лош сън ....
Blo0dSuGaR
05-06-2009, 07:39
Ужасно !
1во: Легнах си в 7 и в 8 ме събудиха , тъй като баща ми има имен ден ии => в момента едва гледам и лошото е че няма да мога да си легна , тъй като в момента подготвят обяди бла бла и аз трябва да помагам ..
2ро: Човекът , без който животът ми е немислим замина за друг град и
може би там ще живее => чувствам се максимално зле ..
3то: Имам да уча супер много , тъй като утре имам класна по геометрия , а
г-жата ни даде поне 40 зад за решаване .. ( имам за учене и по всички
други предмети ) ..
ии 4то: Надявам се всичко това , което става в момента да е просто един
лош сън ....
Лош сън едва ли,но всичко ще премине. :-)
vesSynkaa
05-06-2009, 07:43
^ Чул те Господ! :-#
missionimpossible
05-06-2009, 07:50
ее споко де,утре ако си 2-ра смяна ще можеш сутринта малко да поучиш и да решаваш задачи...ако не , винаги има начин да се препише :P :-) спокойно :)
vesSynkaa
05-06-2009, 07:53
Колко е яко да има кой да те успокоиии :-D :-)
Странно... :? :? объркана съм ... :?
nicolepcd
05-06-2009, 08:15
Добре съм си 8)
Прибрах се в 08:00ч.,събудиха ме в 11:00ч. ... Просто нямам думи ... Ще убия кака си :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :D :D :D
Иначе ми е много яко :grin: и нямам търпение да дойде петък :grin: :grin: :grin:
littlebaby
05-06-2009, 08:19
нямам търпение да дойде петък :grin: :grin: :grin:
и аз нямам търпение да дойде петък :grin:
иначе съм си супер :smt041
lipsvashh_mi
05-06-2009, 08:31
чувствам се жива и изпълнена с енергия..Обичам днещния ден,въпреки,че празник нямам,нооо това не пречи за веселото настроение и позитивизма ми..И ничии нападки не са в състояние да го променят... :D
Ух,иначе то виновниците си се знаем кои сме,няма нужда от намеци ,тъй,че май съм много много виновна...ама пък вместо да ми е сдухано някво даже си се кефя,че поне 1 нещо като ората съм свършилааа :-P
Баси ... супер ми е някакво скапано такова ... :x Не можем да се разберем с 1 момче в какви отношения искаме да бъдем ... :x Аз му говоря сериозно а той се лигави .. :-x БяСнА сЪм ...
valdesbg
05-06-2009, 09:01
Баси ... супер ми е някакво скапано такова ... :x Не можем да се разберем с 1 момче в какви отношения искаме да бъдем ... :x Аз му говоря сериозно а той се лигави .. :-x БяСнА сЪм ...
Уши, коса, достойнство, чест, трион, клещи, моторна резачка? :-o
Уши, коса, достойнство, чест, трион, клещи, моторна резачка? :-o
Това намек за самоубийство ли е? :D
EeeBobii
05-06-2009, 09:03
подгонил ме мързела.....
valdesbg
05-06-2009, 09:05
Ако можеш да го инсценираш като такова... :-D другия вариант е да убедиш следователите че се е затичал към теб спънал се е и е паднал върху моторната резачка, като междувременно е настъпил клещите и те са отлетели...хм няма да казвам накъде, а ти случайно си изпуснала кухненския нож и си му отрязала ухото, и всичко това се е повторило около 5-6 пъти :)
Е нали искаше лигав приятел ... :razz: :razz: :razz: :-) на кака бясното лапенце 8-) :P
По темата:и аз съм бясна ... събудиха ме,нервно ми е,спи ми се ... :-x
Аз пък за малко станах от масата :D Емииии май не искам вече :D Ама не искам и такъв дето ми говори само за физика, асттрономия и тем подобни :D :-x Пфф ... аз на тоя п*дал вече няма да му говоря ... супер съм му ядосана :-x :-x :-x
valdesbg
05-06-2009, 09:39
Иве, пий една студена вода, и не се тормози :)
Аз съм...интересно, някво лигаво ми е сега, отделно че изпитвам колко здрави нерви има един човек спрямо мен... и така.. :)
Ще си изпрося бой, усещам го.
Иве,аз казах ли ти да не се занимаваш с комшиите ми?! :-o 8-)
Казах ти,че всички от моя квартал са големи кретенчета,а той е най-голямото кретенче :D :D :D Ама за к'во ли ти е да слушаш кака си :? ТцТцТц ... 8-) А що се отнася до "дървените философи" - наистина са голяма напаст :D :D :D
По темата:След мааалко май ще си легна да поспя,че иначе може да убия някого :?
Kostadin_682
05-06-2009, 10:08
Офф освен, че съм тотално объркан...сутринта ми опростиха акт и вземане на книжката, но за сметка на това полицайте ме дърпаха щото акумулатора ми падна... :?
FancyGirl
05-06-2009, 10:30
Ами.. незнам гадно ми е щото няма да мога да отида в тоя клуб и на фитнес сугурно, сега ще ходя на село на имен ден после съм канена и на друго място но май няма да отида.. :(
И така ядосвам си се така... но деня май ще е хубав [-o<
Офф освен, че съм тотално объркан...сутринта ми опростиха акт и вземане на книжката, но за сметка на това полицайте ме дърпаха щото акумулатора ми падна... :?
хахахаха :D Това ми е познато :D На връщане от Русе за Сс с една маршрутка, на 30-40 метра от една патрулка: ... "Бързо слагай колана, че днес само тези не ми писаха акт!" ... При втората полициа в Тутракан, посягам да си слагам колана: ..." Ооо, мойто момиче не е нужно, тези всяка седмица ми пишат актове и то неправилно! Днес пак ми писаха..." :lol: :lol: :lol:
Kostadin_682
05-06-2009, 10:36
хахахаха :D Това ми е познато :D На връщане от Русе за Сс с една маршрутка, на 30-40 метра от една патрулка: ... "Бързо слагай колана, че днес само тези не ми писаха акт!" ... При втората полициа в Тутракан, посягам да си слагам колана: ..." Ооо, мойто момиче не е нужно, тези всяка седмица ми пишат актове и то неправилно! Днес пак ми писаха..." :lol: :lol: :lol:
На тоя сигурно талона от кат не му излиза :razz:
Ох спи ми се,уморено ми е и ми е суууууупер скучно :? .Зема да се гръмна баси от тъпотия.
happy на max :grin: :grin: :grin:
Ивеее стига си го хвалила тоя шофьор,че на края ще се ядосам и другия път ще отидем заедно на гости на леля ти :D :D :D
По темата:Сууупер ми е готино :grin: :grin: :grin:
Излиза ми се, пък не може. Големийо шит... Ама като не може ше си денся сама, докато си мия чиниите. :lol:
Ивеее стига си го хвалила тоя шофьор,че на края ще се ядосам и другия път ще отидем заедно на гости на леля ти :D :D :D
По темата:Сууупер ми е готино :grin: :grin: :grin:
Идеално, вие се мляскайте отзад а пък аз ще карам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Лигаво ми е ... и то много :grin:
^ Ммм сори,но не се приема :D Предпочитам да си :-) Емо,а не някой непознат шофьор :lol: :lol: :lol:
Баааси изпих 3 кафета и още не съм се разсънила :o
Ами сдухано, от снощи ме държи..
Глупоста и днес ме узорпира....
Fucklove92
05-06-2009, 15:26
Била съм и по-добре :)
Dark_Angel_F
05-06-2009, 15:35
Ужасно съм изнервена и натъжена ... Нашите са станали мн подозрителни напоследък и постоянно ме подпитват разни неща ... ще кажеш ,че съм суепр изпаднала . Няколко дни като излзиам малко повече и пак се почва с " ти не учиш" " за срока не искам да виждам никакви петици" ... Бахти не издържам , а излизам в пъти по - малко от връсниците ми ... Тия хора се побъркаха нз кво искат от мен .
soul1199
05-06-2009, 15:47
скучно ми е,нета ми е толкова бавен,че направо заспах докато го чакам,кецовете не са ми изсъхнали,а исках утре да съм с тях,панталона ми се скъса,тряа ходя за нов утре,утре пак на дск,3h англ. :( :( после разни тестове,глупости,класни,на раво толкова ме марзи :? :? :( :( :(
soul1199
05-06-2009, 15:48
скучно ми е,нета ми е толкова бавен,че направо заспах докато го чакам,кецовете не са ми изсъхнали,а исках утре да съм с тях,панталона ми се скъса,тряа ходя за нов утре,утре пак на дск,3h англ. :( :( после разни тестове,глупости,класни,на раво толкова ме мързи :? :? :( :( :(
Тъпо ми е и се чувствам като идиотка :D
И на мен ми е тъпо, скучно, нервно... затова мисля след малко да си легна и да гледам телевизия :lol: :lol:
DevilWish
05-06-2009, 16:14
Пф някво странно.Всичко върви супер и трябва да съм уникално щастлива, но ме е страх.Не искам да го изгубя каквото и да става.Не ,че имам повод да мисля ,че ще го изгубя, той е толкова влюбен, но нещо в мен не е спокойно.
kitty9410
05-06-2009, 16:56
+1 :lol:
Що като,след като ... :D :-)
По темата:Съгласна съм с лапето ... :D
nicolepcd
05-06-2009, 17:26
Супер съм, забавлявам се :lol: :razz:
SiNiStEr
05-06-2009, 18:06
Тъпо,трябваше да излезем днес,но той реши да празнува имения си ден с фр ....
утре сме на даскало,не ми се мисли ... :-o
Правя се на готвач и чесно казано ми се отдава :D .Щом още няма екзплозия от кухнятя значи всичко е наред :D .
Преди малко се върнах от бирения фест и ме е мързел да гледам , а и утре съм на училище ...
Правя се на готвач и чесно казано ми се отдава :D .Щом още няма екзплозия от кухнятя значи всичко е наред :D .
Ако и аз дойда ще стане експлозията :D :D :D
охх... така ще го опиша... :shock: :shock: :-k :-k ](*,) ](*,) ](*,) #-o :-# :neutral: :neutral: :mrgreen: и още нещуу... :wink:
Ако и аз дойда ще стане експлозията :D :D :D
Стой си там,на 20 години ми е рано да умирам :D .
Нз защо,но ми иде да застрелям някой :smt067 :smt067 :smt067
Обичам си миличкото слънчице :mrgreen: :grin: :smt008 :smt007
Една приятелка ми вдигна настроението с една песничка :D:D:D
Пффф сдухах се :-x
Търсих едни клипчета от преди 100 години и се натъкнах на едни снимки ... :cry: Сега се чувствам адски скапано и ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ в главата ми е каша ... :cry: :-k :cry: Имам нужда от една силна приятелска прегръдка ... Имам нужда да се махна за няколко дена от Силистра :( Далеч от приятелите ... от познатите ... от всички,с които съм имала контакт през последните 2 години :( :( :( :o :o :o :cry: :cry: :cry:
Гледам мача и пийвам биричка след успешното готвене в кухнята.Айде наздраве :smt006 .
P.S 1:0 за Челси,моят фаворит.Дано спечелят.
утре тряя се ходи на даскало. как да се чувствам? :-x :-x :-x
myNameIsImmortal
05-06-2009, 19:36
супер гадно.. :?
TheBeliever
05-06-2009, 20:11
Като пребита. Снощи беше тежка вечер, и днес утрото не беше много по-леко :D Спи ми се като на животно и все пак съжалявам, че изпускам купона за Георгьовден :?
DevilWish
05-06-2009, 20:16
Прецакано се чувствам,знаете ли за какво???Щот съм влюбена :D :D
kitty9410
05-06-2009, 20:52
Гледам мача и пийвам биричка след успешното готвене в кухнята.Айде наздраве :smt006 .
P.S 1:0 за Челси,моят фаворит.Дано спечелят.
Челси паднахааа и то в последния момент :o .... (леле срам да гледам мач) :D
^^Знам.... :D .Излагация голема е за Челси :? .Ама карай да върви.
ThePowerOfLove
05-06-2009, 21:13
Добре :)
най - сетне с нет :grin: :grin: екстра съм след малко отивам си вида лиглата и ми е некво мноу якоооо0 :grin: :grin:
Kostadin_682
05-07-2009, 08:02
Екстра ми е взех си талончето ^_^ ... а и съм щастлив защото... 8-) чувствам се добрееее :)
на мен една приятелка ми вдига настроенито с свирене
Kostadin_682
05-07-2009, 08:06
на мен една приятелка ми вдига настроенито с свирене
:lol:
lipsvashh_mi
05-07-2009, 08:55
смотано ми е ,настроението хич го няма и не виждам кой ще ми го подобри :? въх,а сутринта всичко изглеждаше повече от розово и прекрасно и се събудих ухилена до уши.. :-o Както и да е-спирам да мрънкам и отивам на училище да видя приятелите как са :)
Лек ден на всички мушмороци тук :)
Добре съм,но и малко тъжен. :(
Амм щастлива... :grin: :oops: :wink: ии съвсеем малко тъжна... 8)
Супер ми е весело,нооо времето е кофти :o
Ако завали няма да отида на астрономия,а така ми се ходеше :o :o :o
За сметка на това пък един приятел ми дрънка разни глупости,кара ме да гледам едни лигави клипчета от преди 2 години и ме кара да се усмихвам :) :grin: Оффф на всичкото отгоре съм гладна,а така ме мързи да си направя шопска салата,а ако си поръчам по телефона ще дойде чак след 30-40 мин. ... :?
Както казва една приятелка:"Мързелът е най-изморителното нещо на света!!! :D
EeeBobii
05-07-2009, 11:24
:smt075
CheriHool
05-07-2009, 11:38
ша се съсипя от рев :cry: :cry: :cry:
:-# :-# :-#
:booooomb:
Прегърна ме и ме целуна. КАК БИХ МОГЛА ДА СЕ ЧУВСТВАМ?
Не че не беше по бузата, де. Пак е нещо, просто никога не съм го очаквала от него, дори и това...
Разтапям се.
Ами добре съм. Милото днеска на мач, аз ще ходя на фризиор, после ще се боядисвам. ;) И така. Айде чао. ;)
Чуствам се великолепно.Денят ми не започна особено приятно,но постепенно се оправи и се очертава един хипер як следобед.И още по хубав ден.
Боли ме сърцето ,че всичко трябваше да свърши така :cry: -но това беше начина.След малко излизам и дано се позабавлявам . :(
Тъжен и много объркан ! :(
супер скука ми еееееее :o :o
Kostadin_682
05-07-2009, 15:02
Чувствам се прекрасно... така не се бях чувствам от много време насам 8-) ... и нищо, и никой не може да ми развали настроението :grin: :grin: :grin:
kuklichka_bg
05-07-2009, 15:39
Малко , не малко много разочарована от себе си. :(
Ох сънено ми е.До преди малко спах и това май ше рече че няма да мога да заспя довечера до 2,3 часа....
spongkata
05-07-2009, 16:59
малко :o
DevilWish
05-07-2009, 17:46
Дъ. тъпо ми е .
Това аз ли го казах? :D
По темата ...
ИдЕ мИ дА рЕвНаА ... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ДнЕс Установих, че всъщност харесвам едно момче, въпреки тъпото му държание и т.н. .. :-s още повече, че когато се опитам да говоря сериозно с него той се лигави страшно много .. Чувствам се като пълна идиотка :-k :-k :cry: :cry: :cry:
TheBeliever
05-07-2009, 18:23
Развълнувана, притеснена, в очакване на утрешния (както се очертава) невероятен ден. Тия дни не знам просто как ще оцелея 8-)
lifelesscorpse
05-07-2009, 19:00
тотално брутално съм сдух...в момента май почти нищо не би могло да ми оправи настроението...искам да избягам от реалността за няколко дни,но и това дори не може...сериозно се замислям дали да не тръгна по лошия път и да не ми дреме за нищо и никoй...толкова съм отчаяна,че дори най-малкото нещо ме кара да се срина на земята, безпомощно да гледам в една точка и да мисля и обмислям отново и отново и...може би моите проблеми не са нищо особено,но за мен са огромни(не не са от типа \"уф вече нямам какво да облекаа...толкова съм дебелаа...\" или нещо като това-\"ама той наистина ли е казал такива неща за мен пред маги,деси,венци...??(през сълзи)\" знам,че не са добри примерите,но в момента не мога да мисля много много...whatever...ще поспя и всичко ще се подреди и ще е отново хубаво(докато не се събудя) ...мразя да пиша такива депресантски коментари,но просто ми идва отвътре в момента...
got2Bthe1
05-07-2009, 19:06
от няколко дни сам сдух на макс....
Това аз ли го казах? :D
По темата ...
ИдЕ мИ дА рЕвНаА ... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ДнЕс Установих, че всъщност харесвам едно момче, въпреки тъпото му държание и т.н. .. :-s още повече, че когато се опитам да говоря сериозно с него той се лигави страшно много .. Чувствам се като пълна идиотка :-k :-k :cry: :cry: :cry:
Ти луда ли си?!Това го чух от комшийката ... :-x Естествено,че за теб говоря :-)
А иначе - аз ти казах да не се захващаш с него ама като не ме слушаш :?
По темата:Грррррррррр то не беше един от Испания преди време (да бе Боби сори,че пак те намесвам ама се налага),след това не беше първата ми любов ... после не беше едно почти непознато момче,а сега и още един сладур,когото си харесвах преди няколко години и когото отрязох 5-6 пъти за последните няколко (3-4) години :D :D :D Определено липсата на сериозен приятел ми се отразява :? и това ме дразни :? ......... Хммммммм сега остана да реша с кой от всички (хмм без първия де щот с него даже и "здрасти" не искаме да си кажем :lol: :shock: :lol: ) искам да съм :-o :-o :-o Еййййййййй това "женските" сме много сложни същества :lol: :-) :lol:
Преди малко го поотрязах в скайп, но все пак мисля, че поне малко му стана гадно и на него :( И пак ми е кофти, даже не знам какво намерих в него :cry:
малко съм самотна... (липсват ми моите буфти) ... ама след малко ще се оправя... :D :D иначе като цяло ... от всичко по - малко... 8)
WondeR TeddY
05-07-2009, 19:36
От няколко дни съм сдухана ... излизам насам натам ама ... ае липсва ми моето момче, което замина на майната си :? :-x
малко съм самотна... (липсват ми моите буфти) ... ама след малко ще се оправя... :D :D иначе като цяло ... от всичко по - малко... 8)
Тук съм па ти бе :D .
По темата:пийвам си биричка и ми е добре.Наздраве! :smt006
Толкова съм изморена, че не знам как се чувствам.
YouCantStopMe
05-07-2009, 20:02
никак.
Един приятел ми липсва,а е чак в Търново ...
Втори приятел ми липсва,а е ... толкова далече ...
Третия ми липсва и знам,че в близките няколко години няма да го видя (в случай,че нещата,които се говорят за него са верни)
Като за капак ми идва да си тегля ножа и за к'во?!...Миии,защото ми писна от тази каша в главата ми :? Добре,че психиката ми е здрава ( :D :D :D ) и няма да го направя :D :D :D
Едит:slun4ice_90 айде бе КАКООО къде се загуби и ти :(
Тук съм па ти бе :D .
По темата:пийвам си биричка и ми е добре.Наздраве! :smt006
а аз се бях запритеснила... :D :D 8)
По темата: мм с моите буфти... :grin: :grin:
lipsvashh_mi
05-07-2009, 20:37
уморена,сънлива,даже бих казала заспала на стола и пиша с 1 отворено око :D
иначе щастлива,усмихната и доволна :) най-накрая желанията ми се сбъдват лека полека :)
супер ужасно съм притеснен... трябваше преди 2-3 часа да се е прибрала... не отговаря на телефона си... изключен е ... немога да се свържа с нея... незнам... откачам... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
незнам помагайте :( :( :(
moneycomeme
05-07-2009, 20:41
..прибра ли се вече :(
moneycomeme
05-07-2009, 20:42
не знам за кого говориш,но която и да е не се шашкай.... :(
не... а уж е с майка си и трябваше да си е в къщи.. и е 1ва смяна на даскало изобщо незнам какво да мисля.... супер съм притеснен...
moneycomeme
05-07-2009, 20:50
...недей се притеснява,спокойно..щом пък е и с майка си ....излизай от филмите....ако се притесняваш толкова звъни на домашния и дочакай докато някой ти вдигне....но казвам ти мисля че излишно се тормозиш....споко
Мамка му преядох,ше раждам :-D .
moneycomeme
05-07-2009, 21:11
...аз пък гледах адския филм и съм надъхана!
Мамка му преядох,ше раждам :-D .
розовотоо прасенцееее... :D :D а не свинче.. :D :D
мм супер ми е... :D :D
^^И аз те обичам да :-) :D .
По темата:май няма да раждам,още не е 100% сигурно.
^^И аз те обичам да :-) :D .
По темата:май няма да раждам,още не е 100% сигурно.
аа няма не... :grin: :D :D искам да си вида прасенцето... :D :D супер весело ми е с двамата фукльовции.. :grin: :grin: :P
Kostadin_682
05-07-2009, 21:52
Добра вечер на всички безсънници 8-) ... имате мн здраве от шефа...
По темата мн ми е весело... такова.. едно... а бе добре съм 8-)
Добра вечер на всички безсънници 8-) ... имате мн здраве от шефа...
По темата мн ми е весело... такова.. едно... а бе добре съм 8-)
знам защо ти е веселоооо... :D :grin: :grin: :grin: :wink:
Остава дилемата с Боби... ще има или няма да има прасенце?! :D :wink:
smileforyou12
05-07-2009, 21:55
в голямо настроени е съм.Да се надяваме утре да мине перфе. :grin:
Пффф как ми се спи :-o .Жалко че днес имам толкова ангажименти и не мога да легна да посля.Ако не броя това супер се чуствам.
lipsvashh_mi
05-08-2009, 08:59
супер щастлива и спокойна..от много време не съм изпитвала такова блаженно спокойствие :) само лекинко ми се спи,но пък затова отивам на училище-барем се поразсъня малко :)
Като изключим,че гърлото ми е адски раздразнено и останах без глас заради виковете в даскало ... Миии супер съм :grin: :grin: :grin: Адски ми е лигаво :D Дано до довечера да не си разваля настроението,защото смятам да избухвам яко :grin: :grin: :grin:
moneycomeme
05-08-2009, 09:47
....днес ми е леко шитаво,трябва да направя нещо по въпроса,мисля да направя някой подарък на една моя близка приятелка,но то по-скоро е интересна изненада,на която ще се изкефи... :grin: nqmam търпение да видя реакцията и.... :grin:
Kostadin_682
05-08-2009, 09:54
Ами... екстра съм.. пия си кафенце, пиша си във форума и чакам.... 8-)
Намерих една лястовичка на колата.Беше паднала със счупено крилце.Прибрах я и по съвет на Коцето и сложих да пие вода и да яде.Стана ми мъчно за нея.То горкото трепереше от страх а аз се чудя кво да направя :( .Дано скоро се оправи и да полети волно пак.
^ Щом й е счупено крилцето няма да се оправи без протеза :( Заведи я на ветеринар (ако ти се занимава),а ако не ... предполагам се сещаш как да й прекратиш мъките ... :-k :-# :cry:
Не мога да го направя това което намекваш.....жал ми е много.То горкичкото лежи и гледа и трепере цялото :( .Баща ми ме посъветва да се погрижа да се оправи.Каза ми че до 2,3 седмици крилото само ще се оправи и ще може да си иде само.Надявам се да не греши.
Kostadin_682
05-08-2009, 10:06
Намерих една лястовичка на колата.Беше паднала със счупено крилце.Прибрах я и по съвет на Коцето и сложих да пие вода и да яде.Стана ми мъчно за нея.То горкото трепереше от страх а аз се чудя кво да направя :( .Дано скоро се оправи и да полети волно пак.
Дай му биричка, да се оправи :(
^ Ми айде дано :(
То и аз така си гледах един гълъб в нас ... Спасих го от едни котки преди време :( Беше още бебе с жълт пух по главата ... Гледах го около месец и нещо и тъкмо свикна с нас,научисе и да лети и бившия ми котарак го набара и ... :smt089 :smt089 :smt089
Лелеееее тва е било мноо тъпо....да ти го изяде котката...
P.S ти си първия човек със бивш котарак :D .
Лелеееее тва е било мноо тъпо....да ти го изяде котката...
P.S ти си първия човек със бивш котарак :D .
Еееее добре де ... Предишния ми котарак ... Така устройва ли те?! :-o
А иначе той не го изяде,а само го разкъса :smt089 :smt089 :smt089
FancyGirl
05-08-2009, 10:12
Одарила съм го на тъжни песни и пея
иначе доста ме мързи но ще ходя на фитнес и после трябва да си почистя стаята и мисля да спа много, че утре съм на абитуриенска :grin: :o
скучно ми е нещо и леко ядосано, ама повече ми е скучно.. :(
GossipGirl89
05-08-2009, 14:20
Ми сдухана ... Нямам настроение, нямам нищо :(
адски тъпо :( супер ми е сдухано.. нищо не ми се прави ... абе направо е нещо ужасно...
И аз съм като горните мнения, адски ми е гадно :cry:
Ами супер много ми се спи от снощи... има едни виновници... :D :D амм иначе денят ми мина малко или много кофти... :? амм объркана съм... :?
адски тъпо :( супер ми е сдухано.. нищо не ми се прави ... абе направо е нещо ужасно...
suglasen s teb i az sum taka :cry: :cry: :cry: :cry:
PlaYWithHim
05-08-2009, 14:32
Горе-долу добре ..
DevilWish
05-08-2009, 15:06
Мега шибано.Карам се с всеки, който видя.Неска ми е най-тъпият ден :С
TheBeliever
05-08-2009, 15:13
Изтощена съм, а нощта не е започнала още :? Супер натоварен ден и няма изгледи скоро да свърши. Дано да живна преди купона :-o
Dark_Angel_F
05-08-2009, 15:22
Ами раздразнена , изнервена , нетърпелива , раздвоена и страшно хлътнала ....
lunichkataaa
05-08-2009, 17:46
Адски уморена,спи ми се,нещо ме боли глава,гладна съм..абе изобщо "супер"..
супер щастлив :grin: :grin: с некво басии якото настроение съм :grin: :grin: :grin: ем и как да съм че приположение че цял ден си бях с лиглатааа :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ей мноу я обичам бе хорааааааааааа :grin: :grin: :grin: :grin: отидох при нея супер нервиран и няма и 5 мин и бях :grin: :grin: :grin: тва момиче прай с мене чудесааа :grin: :grin: :grin: :grin:
айде един пз за който слуша такиаа песниии http://www.vbox7.com/play:d34aa332 (music)
kuklichka_bg
05-08-2009, 19:28
Ем зле
поне има яка луна 8-)
lipsvashh_mi
05-08-2009, 19:34
хих,супер съм :grin: цяла вечер съм си е отделила за мен-да се поглезя,да се пооправя..и съм много много доволна :)
Искам вече на моренце с компанииката-как ще вършеем из дискотеките не ми се мисли..а на плажа-ух,мечта :grin: Иначе с дружките в даскало си изкарваме на макс,глезиме се,на прибиране е просто чудесно-обожавам разходките из Борисовата и сладоледа в тяхната компания..абе живея си живота и не ми дреме за глупостите :D
абе живея си живота и не ми дреме за глупостите :D само така ;)
FancyGirl
05-08-2009, 20:02
Защо ми е толкова гадно... започнах да ставам дребнава и това не ми харесва. Искам да съм с него.. а не мога. :( :( :(
биричка, мезенце, музичка...и си зяпам небенцето, че е чисто и хубаво
Спи ми се, така че си слушам песента за последен път и си лягам.
KisSsSsSs
05-08-2009, 21:57
малко самотно
Kostadin_682
05-08-2009, 22:24
---> :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
мм тайничко съм щастлива... и тайничко се надявам... :-D :P
Току-що се прибрах и ми се спиии :o ,но за съжаление имам само 4-5 часа на разположение и после съм на Р.Д. :o Сега ще изпия 2 конски дози кафе и дано се разсъня,защото после трябва да се къпя,след това съм на фризьор за да ми направи някаква прическа за довечера,после трябва да търся подарък ... :o Оффф очертава се да е един дълъг и изморителен уикенд ...
Днес ще бъде интересен ден.Снощи излизах с приятели и сега така ми се спиииииии.А няма как да легна да спя,след 2,3 часа пристигат наново да празнуваме Гергьовден (с малко закъснение).Времето е чудесно и това допринася за доброто настроение и желанието за забавление.
nicolepcd
05-09-2009, 09:19
Добре се чувствам... чудя се дали да ги светна, че са от едно училище :lol: :D Айде, няма... :o
Добре се чувствам... чудя се дали да ги светна, че са от едно училище :lol: :D Айде, няма... :o
Светни ги, че чак ми става смешно като ги гледам :lol: :lol: :lol:
По темата: Бе не съм много добре :lol:
mynichka
05-09-2009, 09:23
Супер!! :grin:
от къде да я почвам не знам :-o и ако си пропилея и тоя ден ще убия някой :o
nicolepcd
05-09-2009, 09:26
elsy, светкай ги ти... Аз имам 50лв ток 8-) 8-)
По темата: Супер съм, ма малко ме мързи :D
Повече от отвратително, за няма и 15 минути ми съсипаха целия ден...
Чувствам се супер :grin: :D Просто от доста време насам съм в перфектно настроение :P :)
MetalZone
05-09-2009, 12:24
:smt050
SiNiStEr
05-09-2009, 12:31
Със някой изключения от вчера съм супер,но имам усещането,че ще ми се развали настроението...
DiabolicAngel
05-09-2009, 12:45
Изморена 8-)
lunichkataaa
05-09-2009, 12:56
Мм добре съм..Толкова е хубаво времето навън,че няма как да се чувстваш зле!Само дето точно заради това толкова много ми се излиза,но първо че няма с кого и второ цял ден уча,че в понеделник имам класно,а за жалост имам още тооооолкова много..
бивам..ходих на фитнесче, изкъпах се, хапнах и сега се пека на слънце тука..хаха
kuklichka_bg
05-09-2009, 14:54
Вече съм добре.Нямам търпение да стане късно и да излизамммммммм :smt006
TheBeliever
05-09-2009, 15:06
Скучно ми е. И съм малко разгонена :oops: а мъжа го няма. И си казах, че тази вечер няма да излизам, а ще издъхна от тъпотия. Абе животът е хубав. 8-)
lipsvashh_mi
05-09-2009, 15:20
хъх,чувствам се отпочинала след следобедния сън..Иначе съм щастлива както обикновенно напоследък,но едни мисли и желания ми се въртят из главата и в скоро време ще ме докарат до лудост :lol: искам просто нещата да се случат най-накрая,както се казва да ми вържат тая заветна панделка,за да ми е пълно щастието 8-)
DevilWish
05-09-2009, 15:58
Чувствам се удоволетворена, защото изхарчих много пари =)
Чувствам се добре ,защото утре ще го видя.
Чувствам се зле, защото е болен.
Чувствам се тъпо, защото е по-добре от сега да почна да уча, а ме мързи. :?
Чувствам се зле, защото последните 2-3 дни ми се яде денонощно и ще полудея :)))
Супер съммм ... :grin: :grin: :grin:
Днес се очертава да е един шантав ден с още по-шантава вечер ... Обачеееее ако продължава да ме гони тоя мързел и не си изправя косата шантавата вечер ще се отложи за утре :-D :-D :-D
Едит:Абе някой СЛУЧАЙНО да знае къде се губи slun4ice_90 :-o :-o :-o
Заета е..нали завършва..пред балове, балове, матури, и разни други
Заета е..нали завършва..пред балове, балове, матури, и разни други
](*,) #-o Оффф вярно беее ... Напълно бях изключила ... Амаа бях почнала да се притеснявам,защото отдавна не е влизала в скайп и ... :-k
Какооо ако случайно четеш - :-) :-) :-) :-) :-) и да не забравиш,че после искам снимкиии :grin: :grin: :grin:
[color=red] ](*,) #-o Оффф вярно беее ... Напълно бях изключила ... Амаа бях почнала да се притеснявам,защото отдавна не е влизала в скайп и ... :-k
еми то има и една друга причина, мисля...дано е по-добре сега поне..
](*,) #-o Оффф вярно беее ... Напълно бях изключила ... Амаа бях почнала да се притеснявам,защото отдавна не е влизала в скайп и ... :-k
еми то има и една друга причина, мисля...дано е по-добре сега поне..
Каква ако не е тайна де ... :( :-o :( :( :(
Едит:Тя ми беше казала,защо избягва да влиза в скайп ама ... Ддз ...
Притесних се :S
Еми .. аз съм горе долу добре .. вчера излязох с едно момче. беше супер. той беше адски мил .. като се видяхме веднага разбра че ми има нещо, защото той ме чакаше пред мойту даскало ... веднага като ме видя ме попита какво ми е. ии аз като му казах че едно момче ме е ударило ии той веднага поиска да му го покажа .. ее показах му го. той отиде при него и .. беше много яко :Д той (момчето което ме удари) вече има фобие от вс. едва ли не .. ии най хубавото е че не ме докосва и не се заяжда вече :D :D :D ахх ..
Пак ме боли ръката, иначе съм горе-долу добре :)
Днес обикалях Велико Търново и Русе :) Супер съм :grin:
Искам двете буфти заедно... :grin: :D :D :D 8) Те си знаят кои са... :-D
Kostadin_682
05-09-2009, 19:50
Мама му и ден... прекрасен... слънчев приятна компания :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ем добре с изключение че съм супер обуркан и много ме боли едня крак
Take_That
05-09-2009, 21:01
Уморена, но доволна от разходката :grin: :grin: :grin: :grin:
едно ми е такова, унило ... отгоре на това ми трябват и пари, а не знам от къде ще намеря толкова :(
Rikimaru
05-09-2009, 22:01
Страхотен ден, прекрасно време, дълга разходка в Южния, после почивка... Иделно след "дългата" работна седмица xD
Ние пък сякаш не знаем кои са ... :-D
По темата:Утре (т.е. днес на обед) ще ходим до скалните манастири ... Освен това едно момче ми се обясни в любов (за не знам кой път... :D ),брат му ми се разсърди,защото не исках да отида с тях на диско,а и горкия цяла вечер ме сваляше,но не го огря ... Като за капак и един друг приятел ми звъня да ходя на един купон,но му отказах ... Сега съм решила да си хвана някой що-годе сериозен приятел,че нещо започна да ми писва да съм самичка (това са 4 месеца все пак ...) :? :) :?
smileforyou12
05-10-2009, 04:17
за сега съм добре :P
Прибрах се в 04:00ч.,станах в 09:30ч. :shock: Сега не ми е ясно как ще издържа на обиколката :shock: Като знам,какъв път ме чакааа .... Крепостта,язовира,скалните манастири,пещерите ... То е ясно,че ще сме с кола ама все пак и ходене ще има ... Най-вече на пещерите,като знам,какви стръмни и малки стъпала има ... :?
Аууу днес ще е един от най-готиния ден в живота ми :grin: и като за капак ще съм с една много готина компания :grin: (само да не забравя апарата,чеее ... )
Ние пък сякаш не знаем кои са ... :-D
По темата:Утре (т.е. днес на обед) ще ходим до скалните манастири ... Освен това едно момче ми се обясни в любов (за не знам кой път... :D ),брат му ми се разсърди,защото не исках да отида с тях на диско,а и горкия цяла вечер ме сваляше,но не го огря ... Като за капак и един друг приятел ми звъня да ходя на един купон,но му отказах ... Сега съм решила да си хвана някой що-годе сериозен приятел,че нещо започна да ми писва да съм самичка (това са 4 месеца все пак ...) :? :) :?
Еее това са си потробности Зори... :D :D :D
По темата: Скучничко ми е... :( Чакам вечерта... :-D 8)
Не толкова добре, в главата ми има куп мисли, които никак не са хубави и се надявам а не са истини! :( :?
чакам да стане време за излизане :? че в нас ще умра от тъпня :o :o
kuklichka_bg
05-10-2009, 08:32
:smt001
Снощна и засрамена. 'Баси как можах да си позволя да стигна до там? А уж си казах, че няма...
http://www.pic4ever.com/images/2mo5pow.gifhttp://www.pic4ever.com/images/3ztzsjm.gifhttp://www.pic4ever.com/images/Just_Cuz_15.gifhttp://www.pic4ever.com/images/97.gifhttp://www.pic4ever.com/images/5.gifhttp://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gifhttp://www.pic4ever.com/images/swear1.gifhttp://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gifhttp://www.pic4ever.com/images/gaah.gifhttp://www.pic4ever.com/images/42kmoig.gifhttp://www.pic4ever.com/images/3384.gifhttp://www.pic4ever.com/images/karate.gifhttp://www.pic4ever.com/images/t5.gifhttp://www.pic4ever.com/images/smashfreak.gifhttp://www.pic4ever.com/images/maniac.gifhttp://www.pic4ever.com/images/vahidrk.gif :o :x :-x :booooomb: :smt012 :smt013 :smt014 :smt021 :smt027 :smt062 :smt070 :smt068 :smt067 :smt066 :smt065 :smt064 :smt071 :smt072 :smt074 :smt076 :smt084 :smt093
Ще ги убия ... 12:00 часа стана (е почти де),а те още спят :-x :-x :-x ... А аз започвам да губя търпение и на края ще ги събудя и айдеее на разходка :D ... :-k http://www.pic4ever.com/images/hiker.gifhttp://www.pic4ever.com/images/170fs799081.gif
moneycomeme
05-10-2009, 09:03
..днес ще ходя на плаж и супер ми е яко..ще играем волей и ще се къпем ...в ГОЛЯМО настроение съм! :grin: :grin: :grin:
http://www.pic4ever.com/images/mornincoffee.gif
http://www.pic4ever.com/images/mornincoffee.gif
Лапеее :lol: :lol: :lol:
По темата:Изповядвам се пред пича,когото цитирах :-D
Спи ми се и ме мързи страшно много.
lunichkataaa
05-10-2009, 09:32
Супер!Днес не знам защо съм в толкова добро настоение.Малко ме мързи,а имам да доучвам още,но ще се оправя с това.Надявам се през целия ден да съм все толкова добре,както сега!
SiNiStEr
05-10-2009, 09:32
тъпоо,пие ми се кафе,но ме мързи да си направя... :-o
тъпоо,пие ми се кафе,но ме мързи да си направя... :-o
Ела у нас, имам направено. 8-)
чувствам се перфектно..щастлива. Почерняла, очарована, влюбена, обичана.... а бразилците са невероятни хора :)
Kostadin_682
05-10-2009, 10:20
чувствам се перфектно..щастлива. Почерняла, очарована, влюбена, обичана.... а бразилците са невероятни хора :)
Ти в бразилия ли си бе ? :shock:
Бях. сега се прибрах :oops:
Kostadin_682
05-10-2009, 10:36
И кво' прави там бе 8-)
... miss me .... :-# :-# :-#
И кво' прави там бе 8-)
Абе сега спамиим, а не е хубаво. Бях на почивка с мъжа :)
и сега понеже знам, че и Боби ще почне да ме разпитва. Ще отговарям на ЛС ;) трябва да давам пример за неспамер 8-) :P
И за да не се отклонявам : ами все още се чувствам добре. Върнах се с 10 кила повече багаж и ме мързи да го разопаковам.
Wrathchild
05-10-2009, 10:43
Веднага ти пиша! :-P
Kostadin_682
05-10-2009, 10:43
И кво' прави там бе 8-)
Абе сега спамиим, а не е хубаво. Бях на почивка с мъжа :)
и сега понеже знам, че и Боби ще почне да ме разпитва. Ще отговарям на ЛС ;) трябва да давам пример за неспамер 8-) :P
И за да не се отклонявам : ами все още се чувствам добре. Върнах се с 10 кила повече багаж и ме мързи да го разопаковам.
А бе.. тъкмо си виках на акъла са ще накарам модераторката да почне да спами, ама тя се усети... :? ... по темата ... леко ме издразни телефонния разгожор които ме събуди сутринта... но ще го преживея 8-)
Супер съм ... :) Е, може би не съвсем :D Сега се замислих за пореден път защо по дяволите трябваше да се караме компанията ... преди си беше супер яко ... т.е. преди да се появят някои момчета :? Липсват ми старите времена... и стискам палци да и дойде акъла в главата на 1 момиче. :D
всичко е един голяяям провал http://www.pic4ever.com/images/97.gif
всичко е един голяяям провал http://www.pic4ever.com/images/97.gif
+ 1 .... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o :-k :-k :-k
Супер съм ... :) Е, може би не съвсем :D Сега се замислих за пореден път защо по дяволите трябваше да се караме компанията ... преди си беше супер яко ... т.е. преди да се появят някои момчета :? Липсват ми старите времена... и стискам палци да и дойде акъла в главата на 1 момиче. :D
Това момиче си ти,нали?! :grin: :D :-)
Росенеее,лапееее 8-) не всичко е един голям провал 8-) Важното е,че мухата вече я няма :razz: :razz: :razz:
По темата:Най-после ония диваци се събудиха и ще ходим на разходкаааааааа :grin: :grin: :grin: Ще се правя на катерач :-D Само да не стане така,че да се кача и да ме е страх да сляза :razz: Супер ми е готино бееееееее :) :) :) А и ще се видя с едно момче ... :oops:
Kostadin_682
05-10-2009, 10:52
Това момиче си ти,нали?! :grin: :D :-)
Росенеее,лапееее 8-) не всичко е един голям провал 8-) Важното е,че мухата вече я няма :razz: :razz: :razz:
По темата:Най-после ония диваци се събудиха и ще ходим на разходкаааааааа :grin: :grin: :grin: Ще се правя на катерач :-D Само да не стане така,че да се кача и да ме е страх да сляза :razz: Супер ми е готино бееееееее :) :) :) А и ще се видя с едно момче ... :oops:
Баа го вие живот си живеете 8-)
Ще ти кажа аз на тебе, диване такова :D http://www.pic4ever.com/images/pillowfight.gif само, че в тоя случай само аз ще те пера с възглавница 8-)
^ Какъв живот бе Коце :?
Чакам ги от 2 часа да станат ... Кога ще ходим до крепостта,после до язовира,после до скалните манастири и на края на скалните пещери,а-а-а?!И това всичкото за един ден ... Как я мислиш ти тая работа,а-а-а?! :?
Росенеее ... Диването си ти бе :D Лигльо такъв :D Ще ядеш бой от кака си май,а-а-а?!
По темата:Имам 10-тина минути да се оправя и изчезваммммммм :grin: :grin: :grin: Стискайте палци да не завали някой дъжд,че ще ни се наложи да стоим в колата :?
Ми... точно ми е няк'во ник'во... Искам да си свърша работата за деня по най - бързия начин и да си остана сама. Искам да си почивам без никой да ме занимава с глупости.
cinderella_gugutka
05-10-2009, 11:30
не си спомням кога съм била по-зле :cry: :cry: :cry:
Dark_Angel_F
05-10-2009, 11:35
Ухх гадно ми е ... Нещо ми се зави свят . А да не говорим колко ,че съм доста разочарована от 1 човек , който уж имаше сериозни намерения , но като гледам възнамерява само да си играе с мен и тая няма да стане !!! Но вчера поне като бях на бала на един съсед се запознах с едно момиче много е мила и готина като характер и си разменихме номерата да се видим някой път , че и на всичкото отгоре живее много близо до нас :) Имаме доста общи неща и мисля че ще си допаднем .... Поне за сметка на неуспеха сред момчетата срешнах може би нова приятелка.
ми добре съм, малко ме боли главата, почти не съм спала, но докато мине бала така ще е. :P 1..2..3..4..5..6..7..8..9..10..11..12.... за-вър-шва-меееееееееее! :grin: :grin: :grin:
НЕ,НЕ,НЕ ... Просто не е истина :-x Тъкмо стигнахме пред пещерите ... Качихме се в едната,в която имаше барбекю,настанихме се ала-бала и изведнъж - дъжд!!!!!Така хубаво ни намокри,че просто не е истина :-x :-x :-x Като за капак стълбите и скалите станаха хлъзгави и щях да падна от 50-тина метра височина :-x :-x :-x Баааси късмета,баааси чудото :-x :-x :-x Само дето изхабихме един час ...
lipsvashh_mi
05-10-2009, 14:00
Хъх,ми някакво странно ми е...хем ми е супер супер весело,хем усещам липсата на някого дълбоко в себе си... :? Искам просто 2-3 реда от въпросния човк,за да ми стане деня невероятен,но предполагам е зает,а да му досаждам не искам :-o Но ако чете тука,той си знае кой е-може да пише..Ако не-здраве :)
Иначе ми е супер жегаво и съм се разфърляла :-D надула съм музиката,сипала съм си количката с мноого лед ии ровичкам в нета..обикновен почивен ден в общи линии :) :)
Смазан съм....12 часовото пиене приключи :D .Трябва ми сън.
hottie почвам с въпросите след малко 8-) .
kuklichka_bg
05-10-2009, 14:37
ЗЛЕЕЕЕЕЕ
Имам да уча, а ми се гледа мача и после филма, а и времето е прекрасноооо :( Как да учА някфи уравнения по химияя ? :-o
SiNiStEr
05-10-2009, 15:02
още по-тъпо,сиг няма да излизаме и днес.... :-o
Slave4You
05-10-2009, 15:14
Чувствам се ...
1) Уморено - ей сега бях навънка в жегите :P
2) Мързеливо- имам да учаааа адски мн :(
3) хм.. Съжалително- сетих се колко работи съм направила, които не е трябвало и които са щели тоооолкова да променят живота ми (към по-добро) и сега ми е адски тъпо :(
Preslawa
05-10-2009, 15:26
ами .. бих казала добре ;)
aka6a_vamp
05-10-2009, 15:33
Утре сутрин в 7 заминавам на зелено и ми иде направо да подскачам от кеф :grin: баси якото всичките ми фр,мойто си момче ще е там,абе баси кефаааааа :grin:
ще чакам ЛС с разказа :) а бразилката по пощата :)
ядосан съм..цял ден ми е така..добре, че малко сега имах занимавка, ама свърши...
sladkish_14
05-10-2009, 17:20
Пак ми е безразлично всичко :(
Все едно всичко е в сиво , в сиво бе хораааааааа #-o
Но пък от друга страна , като ми е безразлично ми е някакво спокойно ..
H8MACHINE
05-10-2009, 17:29
По-гадно през живота си не съм се чувствал...
H8MACHINE
05-10-2009, 17:31
По-гадно през живота си не съм се чувствал...
ядосан съм..цял ден ми е така..добре, че малко сега имах занимавка, ама свърши...
К'во стана с пералнята на МАЙКА ТИ :-o :D Донесоха ли я :D
По темата:Писна ми!!!До преди месец-два се оплаквах от липса на мъжко внимание,а сега не мога да се оттърва от няколко образа ... :? Като за капак,както е тръгнало може да скарам двама братя и то без да съм го искала #-o #-o #-o :-x :-x :-x :o :o :o