View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
Страници :
1
2
3
4
[
5]
6
7
FancyGirl
05-16-2009, 08:34
Боже чуствам се повече от отлично... туко що се прибрах играх до сега волейболл :grin: И сега ще порешавам малко тестове и към 4 съм на урок и после на фитнес страхотно 8) 8) 8) И довечера ще му мисля. Лек ден на всички.... :::
kindergarden
05-16-2009, 08:54
Аз се чувствам страхотно!!! Вчера беше перфектния ден, всичко мина идеално. Още ме държи това настроение.... киндерче, благодаря ти :-) пак да заповядаш :-D :-)
Много ми се спинка, и след малко си лягам :smt010 ,а и без това днес времето е гадно за излизане ,ама не се знае де. :D
LittlePrincess
05-16-2009, 09:27
Ооо идялно се чувствам .. Следобеда се изнасям да се видя с разни приятели, ще си обуч късите панталонки най-накрая.. А довечера ще спя в най - добрата ми приятелка. :grin:
Тъпата даскалка по философия замина за София заради матурите и не можа да ми види презентацията - БЯСНА СЪМ!!!
Като изключим това ... Супер ми е весело :grin: Лигаво :grin: Забавно :grin: Спи ми се :smt015 Чудя се,защо бившия ми ми звъня днес :-o Аххх живот,живот :-D
... [-o< [-o< иееееей... :grin: :grin: изкарахме цяла нощ с буфтата (Шаната) ... :grin: :grin: Еееее тва беше много готинаааа нощ... само глупости!!! :-D :-) Айде време е за спинканеееее.... или не?!?! :D :D
А това да не е Боби случайно? :D
Еммм не съм много добре, боли ме главата, гърлото, мускулите и т.н ... :? Изчезвам на спортен полуден и после на среща може би, ако не ми се влоши състоянието :D
Същия Ивенце... :D :D :D Не ме остави цяла нощ...?!?!?! Не го е срам... :D :D
По темата: Добро утро на всичкииии!!!! :grin: :grin: :D :D Ами как да съм...още ми се спи... и се чудя какво да правя... то половината ден е минал!!!! :D :D Иначе като цяло все още ми е мъчно за един човек... :-k :-k Опитвам се да не мисля за това... :?
mechtaq_za_teb
05-16-2009, 13:26
Еми... добре съм,леко изморена обаче. :(
kuklichka_bg
05-16-2009, 14:16
ПерфектНОоооооо
Койййй е шампионнннннннннннннннннн ннннннн :evil: :evil: :evil: :evil: :-P :-P
myNameIsImmortal
05-16-2009, 15:48
Ми малко ми е гадно..
Вчера бях в Плд да ми вадят оперативно и 2рия мъдрец и докато ме държеше упойката още ми пломбираха и кътник.. И общо 2 часа седях с отворена уста.. видя се успожнение при мъдреца.. и го вади 1 час..
Устата ме боли където съм я държал отворена.. венеца ме боли където е рязано.. абе шитава работа.. :?
Ся тука пия антибиотик, витамини и прахчета някакви..
И да не забравим че ми се е подула едната буза.. :x
aka6a_vamp
05-16-2009, 16:35
Върнах се от зеленото :grin: незабравимо беше просто не мога да опиша...супер се чувствам :D
Tutmanik
05-16-2009, 16:47
Изпаднала съм пак в някви депресии :(
Като убит съм.Легнах си сутринта във 6 часа и ме събудиха в 11.Искам не искам трябваше да стана :D .Преди малко се прибрах от едно кафенце и ми се спииииииии.
kitty9410
05-16-2009, 17:12
Злеее...прецака ми се лаптопа и сега без скайп и без мойте нещица :-x :-x
Преинсталираи го :lol: нещо ми е скучно баси
kitty9410
05-16-2009, 17:21
Ако можех...перфе ама не мога :lol:
FancyGirl
05-16-2009, 17:46
Оф целия ми ден напълно се скапа... просто нямам думи искам туко що се прибрах и искам по най-бързия начин да се махам от къщи... . :o
Идеално съм :-) :-) :-) Излизах и на срещата, супер беше :) Дано се окаже поне, че това момче е сериозно, че вече и аз не знам какво искам :D Иначе - яко си изкарах днес, супер ми е веселоОоОоО!!... ~**~*~*~*~*~*~*~ :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Dark_Angel_F
05-16-2009, 17:57
Било е и по - добре... Иначе на даксало биваше да не повярва човек почти рпез целия ден момчиетата всичките бяхме заедно ,а не на друпи както обикновенно... пяхме и танцувахме по музика заедно седяхме в двора. А плановете , които имах за днрес се провалиха и много ме е яд , защото тая вечер я чаках от около 2 седмици и накрая нъц. Да не говоря ,че тъпия цербер по химия първо онзи ден ми вика ,че ще ме изпитва за 6 сега че съм вървяла към 5 ,а ако имам 5 за втория срок ще ми остави 5 за годината макр че първия имам 6... И това ще ми провали дипломата от сега .... ако имам 5 медизина ще видя ма нанай ,а наще ще ме изселят ако имам 5 по нещо различно от немски!
Ами изморена се чувствам... малко ме болят отново ръчичките от тоя волей... :D :D Иначе като цяло бивам с липсата на един човек... :(
P.S. Иве вземете се... :D :D
Много съм изморена, ама като настроение съммм горе-долу добре 8-)
TheBeliever
05-16-2009, 18:18
Емоционално изтощена. Преди малко си намерих талисманчето, което търся цял ден. Колко нерви и сълзи бяха не е истина. :?
lipsvashh_mi
05-16-2009, 18:37
мале идеално ми е-напоследък няма ден,който да не ми е страхотен.
Въпреки това доста съм изморена и ми се спи ужасно...Бях на пазар днес,малко шопинг терапийка,глезотии..После с мама засякохме една позната,която иска да излезем на кафе и тамън ще ме запознае със сина си. :)
Жена ми не спря да се лигави цял ден,а и аз покрай нея.Вече сме се организирали за морето и трябва да излезем на последен пазар и да дооправим списъка с нещата-коя какво ще влачи и така..Абе,много ми е якооо :grin:
slun4ice_90
05-16-2009, 18:43
Изморена съм... :D :-P :( Липсваш ми,мишле... :-k :-# :smt008
супер видях се с едни фр. дето от одавна не съм се виждал :grin: :grin: нямаше такава лигня и такъв смех 8-) :D :grin: :grin:
тъжна съм,защото не се разбирам напоследък с приятеля ми,но и малко радстна защото след 3 седмици ще си ходя най-после в Bg
Бахти колко ми е яко.Отдавна не съм се чуствал толкова яко.
За да си богат не ти трябват пари,просто трябва да се научим да ценим ценностите,които ни заобикалят.А аз позитивно крача срещу Вавилонската агресия.
there is a game i play
try to make myself okay
try so hard to make the pieces all fit
smash it apart
just for the fuck of it
here is no place i can go there is no way i can hide
it feels like it keeps coming from the inside
DevilWish
05-16-2009, 20:40
Щастлива ,че си имам братче :)
Тъжна ,защото съм уморена, не мога да си влезна в ритъма.
Тъжна ,защтото той ми липсва ужасно много :(
Хапвам бял ориз и пия биричка :smt006 .
bubblebabe
05-16-2009, 21:26
Объркана. Същевременно прекрасно. :)
FancyGirl
05-16-2009, 21:53
Едно такова странно усещам, че ставам хладна и студена .. за пореден път не искам да става така... не искам !!!
Спи ми се :-D Боли ме гърлото ... Абеее разболявам се :?
Освен това до преди малко бях с едно момче,брат му (който ме харесва),няколко приятелки и най-добрия ми приятел (който също ме харесва) и страшно много си развалих настроението :? Най-добрия ми приятел е решил да заминава за Русе след матурите :o :o :o и честно казано не знам,какво ще правя без него :cry: :cry: :cry:
ANTIHUMAN
05-16-2009, 23:40
Ужасно много ми е безразлично напоследък! :) Като се замисля май, така ми е най-добре! 8)
Хапвам бял ориз и пия биричка :smt006 .
Мммм да и се опитваш на мен да го пробуташ... :D :D
По темата: Амм много съм изнервена... буфто беше прав да не чета ония работи... :? :? Смотана работа... иде мi да убия виновника заради когото съм извън нервите си... ](*,) ](*,) ](*,) И все пак ... настроението ми се подобрява от няколко човека (те си знаят) ... които са до мен, за което съм им много благодарна!!!! :smt003 Иии така мога само да чакам ... 8)
P.S. Колкото и да ме карат да си лягам не м исе спинка...въпреки, че вчера беше уникалното лигавене... :lol:
valdesbg
05-17-2009, 05:27
Ха добър ден деца мои :)
Батко ви е в перфектната форма днес. Здрав, бодър и готов за подвизи. Kиндерче - :-)
щастлива защото днеска ставам на цели 20 години :D :D :D :D
kristito3
05-17-2009, 06:46
доре и не добре :D вчера си изкарах супер готино :-) :-) :-) :-) ама днес трябва да уча, че класни :( :( :(
щастлива защото днеска ставам на цели 20 години :D :D :D :D
Честит Рожден Ден :smt113 =D> :smt003
По темата:Половината ми приятели днес са на матура по българси език и ми е адски напрегнато :( Освен това моя "бати" е решил да бачка в Русе (както казах снощи) и направо ми се реве :cry: Една друга моя много добра приятелка пък след няколко седмици ще се мести да живее във Варна и направо ... :cry: ](*,) :cry: ](*,) :cry: ](*,)
А иначе съм добре ... Гърлото още ме боли,нооо не ми пука :-D НЕ успях да се наспя :?,нооо и за това не ми пука :-D Весело ми е :grin:
kindergarden
05-17-2009, 07:08
Ха добър ден деца мои :)
Батко ви е в перфектната форма днес. Здрав, бодър и готов за подвизи. Kиндерче - :-) :-)
и за да не ви спамя темичката: Невероятно добре се чувствам :grin:
Честит Рожден Ден мерси за пожеланието :-)
Май взех да си пооправям физическото състояние :D Ядосана съм!!! :-x :-x :-x Едно момче - гей, педал, смотлъо и т.н., снощи успя да ме ядоса както трябва :x Едно момче (към което имах временни симпатии (за щастие)) е разпитвало за мен и тоя гей му е разказал за връзките ми (бившите) преди това, като естествено е преувеличил с цифрата (реалната е 3, от които гея знае за 2), и ме е изкарал едва ли не к*рва. Лелеее искам да го убия тоя :-x :-x :-x :-x :-x Сега разбирам защо и двамата ми се ебават на макс... :?
Иначе деня си е супер, но май няма да излизам, че от 8те часа обикаляне вчера яко ме болят краката :D
А добро утро на всички... :D :D Как ли съм..?! От вчера все още изнервена на макс... направо ще застрелям някой... ](*,) ](*,) #-o а от днес съм...заспала все още! :? Д*ба колко ми липсва... :?
CheriHool
05-17-2009, 08:10
всеки път се депресирам адски мноо като влеза в този раздел. :booooomb:
Сега пак ме сполетя онова тегаво чувство... :(
MetalZone
05-17-2009, 08:40
Ми, после съм на абитуриентска.. значи добре се чуствам, но пък от друга страна ми липсва половинката...
Silveniq
05-17-2009, 09:08
объркана :-o
sladka__droga
05-17-2009, 09:26
Пфф ,, реве ми се ..
kuklichka_bg
05-17-2009, 09:48
Адски ми е тъпо и скучно и времето е някфо мега топло.Оффф тъпа Неделяяяяяя ](*,) ::: Добре че поне излизам Малко пффф.Ще се побъркам в нассссс =P~
xcomplicatedx
05-17-2009, 10:04
супер..много съм красива..както обикновено :P ..ии скромна
Сънено ми е,преди малко станах от сън.На идея си нямам кво ше правя днес.Дано някой се сети да излезем,времето е чудесно,само за излизане.
Ами принципно се води, че ми е кофти... :( Ама тука има едни лигльовци дето не ме оставят намира... :grin: :D :D
към myNameIsImmortal: няма да ме спреш да го убия ... :D :D
[14:10:20] Тупан каза: ti ne znam govori6 li si sama oba4e az kato kihna vikam,nazdrave i mersi...
към Бобчо: Продължавай все така Бобчо...с теб сме :D :D Хубаво е човек да се грижи сам за себе си!
към Re5peC7: Мързел!!! :D :D
към мене си: Еми няма какво повече да добавя!!! :D :D
Оффф за последните 24 часа имам почти 2 часа сън и започна да ми се отразява :? Сега мисля да полегна малко,че иначе може да не успея да издържа довечера :? ... Оффф като знам,на колко места ще ходим тази вечер и направо ме хваща мързела :? :o
Айде лек ден на всички будни и сладки сънища на мене си! :-D :smt015
soul1199
05-17-2009, 13:33
добре :)
lipsvashh_mi
05-17-2009, 13:58
хъх,сънена съм...тамън се излюпвам от следобедния си сън и едва гледам :-D Времето е страхотно просто-малко хладинка в тая ужасна жега...Иначе днес цял ден си решавам задачи по химия дето ми излизат по 1000 листа едната,но пък ми е интересно(все още) да се занимавам с тях... :-D
Айде лек ден на всички и приятни сънища на Зори :)
весело ми е :grin: като за 20 става :D
Скучно,самотно и топло :shock:
aka6a_vamp
05-17-2009, 15:20
Използвана :-# парцал!!!
Днес прекарах един от най-страхотният и запомнящ се ден .Ходих в "Madam Tussaud" и беше страхотно.Много як ден и съм толкова happy. :-D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
bebeshorche
05-17-2009, 16:00
Амии вмооментаа многоо ми е скучн0 , ноо принципно мнгоо щастливаа защото постоянно си мисля за моят приятел и това ме кара да се усмихвам. :) :smt007 :wink:
slun4ice_90
05-17-2009, 16:10
Плача,защото винаги прецаквам всичко... ](*,) :-k
и лека, полека нещата си отиват към редовното педераско положение в което аз съм прецакан от всякъде :-x http://www.pic4ever.com/images/97.gif http://www.pic4ever.com/images/swear1.gif http://www.pic4ever.com/images/t5.gif
kristito3
05-17-2009, 16:24
офф всеки с проблемите си :D :D на един му се реве, на друг му е готино...като някоя сапунка :-D :-D :-D
ifilin4ica
05-17-2009, 17:35
пф...какво да кажа #-o бахти и тъпият ден :x
Наспах се и съм готова за нови подвизи :grin: ... Хммм обаче май ще пропусна,защото все още си ме мързи да се оправям и да излизам :?
Миме,Росене ... ще ви бия ей!!! :x К'во се цупите пак!!! :o К'ви са тия отрицателни мнения :? :x :o
slun4ice_90
05-17-2009, 19:05
Не мисля,че на някой му е приятно да чете идилията ми с Росен!Всичко свърши,преди да е започнало... 8) :)
cinderella_gugutka
05-17-2009, 19:06
зле....но ве4е свикнах да не ми пука
DevilWish
05-17-2009, 19:11
супер шибано ми е :?
Супер съм :) :) :) :) :) :) ЙеЕеЕСсС!! :-) :-) Поздравявам всичките си приятели и познати от форума с Offer Nissim ft. Maya - Be my boyfriend.mp3 :-) :-)
Ш*бано... смотано ... тъпо ... скучно ... амм нещо забравих ли?! :? Ааа да самотно... и то много... :? :?
Беше много готин следобед.Излизах с едно приятелче по мъжки.Пихме по биричка,разхождахме се и не спряхме да се смеем.Играхме малко хек обаче стомаха ми се беше подул от бирата и не направих добра игра 8-) .
Като мина успешно първата ми матура днес.. добре иначе ми е много тъжно, заради приятеля ми. :lol: :cry: :lol:
Ядосвам се, че нищо не направих. :x
sodomicdream
05-17-2009, 20:24
като цяло съм объркана... а за днес само се чувствам самотна, и весела в същото време, защото бях с приятелите си и си.. пркарахме сравнително добре
усмихвам се на живота, дано и той да ми се усмихне след време... =)
DevilWish
05-17-2009, 20:32
Супер съм :) :) :) :) :) :) ЙеЕеЕСсС!! :-) :-) Поздравявам всичките си приятели и познати от форума с Offer Nissim ft. Maya - Be my boyfriend.mp3 :-) :-)
Не те познавам ( :( ) ,но ще си пусна песничката ,макар че не съм поздравена :)) Пък да се надяваме, че в бъдещето ,ще те познавам ;)
Иначе как се чувствам ,сега съм малко по-добре, но пак ми е объркано :С
DemonchY
05-17-2009, 20:51
xplay аз също смятам да се самопоздравя нищо че не ми тр бойфренд :D :D (не бих отказал гърлфренд :P )
та... вмомента се чувствам леко зле тъй като имам чувството че съм ужасен :cry:
и все пак винаги имам приятели които знаят какво да кажат и как да ме успокоят :grin: и точно затфа са ми приятели :-)
и се чувствам мокър тъй като току що излизам от банята :grin: :oops:
kuklichka_bg
05-17-2009, 21:14
Никак
:( :o :? #-o
Забравих че hottie има рожден ден днес.Понеже е НЕучтиво да се пита жена на колко години е ще го кажа аз (с риск да ми се скара разбира се :D )Айде честит ЦЕНЗУРА -и рожден ден.Да си ни жива и здрава и не само 1 бира да изпиеш както ми каза а минимун 4 :D .Аз ше ти помагам,за сега съм на третата. :-)
( :lol: :lol: :lol: moderated by: hottie)
И геееее и ми цензурира поста :o .Е лоша си :( .Аз мислех че се обичаме ти уби всичко детско в мен..... 8-) .(бирата ми влияе зле,цял ден се наливам с нея)
Усещам,че ще ми се карааааат 8-) .
Супер ми е някакво лигаво .. :-D Спи ми се и ми се пие вода, ама нашите спят и може да ги събудя ако изляза от стаята :-D
Амиии аз затова си те контролирам. После да не съжаляваш 8-)
Ето къде бил ключа от бараката.Трябваше да ме уведомиш по рано 8-) .Кажи на коя бира стигна,че аз 4-та гоня вече.Само мезенце липсва.
Е как бе? Нали по-горе написа, че спираш да пиеш окончателно???? :-o
Ех тия модераторски привилегии....... 8-) .
Искам да отбележа,че това не е писано от мен.Aз,че ше ставам добър,ше ставам амаааа за пиенето.....тука има бая да се мъча (което нямам намерение да правя.Отказал съм отказването отдавна)
Меги защо така ме провокираш? 8-)
айде сега оправдания. Обеща, съжалявам. Не можеш да си върнеш думите. 8)
Дали? :D Виж как си ги върнах. само не ми се карай пак баси
ЗА ДА НЕ Е СПАМ:бе стана ми супер весело и забавно.Жалко че скоро трябва да лягам,утре съм на тъпата работа ииии..... :?
ThePowerOfLove
05-17-2009, 22:23
Супер съм в момента :grin:
:grin: :grin: :grin: Добро утро :-) :---)
Миии как да съм :-o Станах адски рано днес и мислех да побягам малко амааа времето е доста хладно,а и не ми се ходи сама :?
Иначе съм супер!!!2 дена без даскало :grin: След малко ще си надуя и музиката и ще става шоу :-D :grin:
Приятен ден на всички!!! :-)
valdesbg
05-18-2009, 05:34
http://pagesperso-orange.fr/papillon.macro/saturnia-pyri.jpg
Нямате си и на представа какво е денят ви да започне с това създание. Ама наистина буквално е посрещна сутринта на стената. събуждам се аз и тъй като бяхме оставили прозореца отворен, защото беше много топло явно е влязла. Лампата мъждукаше лекичко. Останах като гръмнат може би 5 минути не можах да се освестя и да направя каквото и да е. Просто седях и я гледах в захлас...Страхотно красиво животно е, направо...не мога да го опиша. Още не мога да повярвам че точно в нас беше влязла. Оставих я на стената и казах на съквартирантката да не я пипа. Довечера ще я пусна навън. Цял ден в квартирата няма да има никой, така че пеперудата няма да мърда. Обаче няма да мога да я снимам.
Чувствам се....невероятно!
miss_asi
05-18-2009, 05:39
Леле стреснах се като видях тая пеперуда :D
Иначе екстра,за сега никой не ме тормози на скайпа,радвам се на слънцето,защото казаха,че днеска щяло да вали :?
Иначе се чувствам страхотно,нещо ми е весело,така е всеки понеделник,в който не съм на училище и нашите не са си вкъщи. :grin: :-D И аз мислех да тичам,ама нещо ме домързя и викам да си остана във вкъщи и да попиша тука,защото отдавна не се беше случвало. :oops:
lipsvashh_mi
05-18-2009, 06:00
йес,поредният ден без училище :grin: Почвам супер яко да се радвам,че не съм 12 клас и не съм на матури или ,че не съм 7ми :-D
Станах преди малко и вкъщи е една хладинка,че чак се кефя...в такова време си е точно за почивка..
Иначе днес ще си видя златото и една приятелка също и така..лошото е ,че имам да уча,което да видим кка ще си го вместя в програмата от излизания 8-)
Бтв само за морето си мисля вече..просто тоя 1 месец не знам как ще изтрая,тук в прашната софия ,на училище :-x А и предстоят всички класни,контролни и изпитвания и е малкаааа фантазийка :shock:
Айде лек ден,съфорумници иии весело изкарване на почивния ден за неработещите :-)
valdesbg страхотна пеперуда,нооо дано НИКОГА нещо подобно не влезе в нас,защото ми се наложи да си търся квартира докато някой не го разкара :D Имам страшна фобия от подобни хвърчащи,бръмбари и разни други подобни гадинки :shock: :? [-o<
По темата:Зле съм :o Преди малко така ми пречерня пред очите,че за малко да се свлека на земята :o Вдигнах температура и ми е адски зле :o Пффф мамка му само вчера да не съм слънчасала,че като знам колко трудно се оправям после ... :o :o :o :( :( :(
nicolepcd
05-18-2009, 07:48
Добре съм, очертава се хубав ден :grin:
супер се пак отивам при женичката мииии :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Всичко ме боли, сънена съм и е баси жегата.
Супер съм и си пиша с онова момченце :) :) :) :) :-) :-)
DevilWish, виж си ЛС :D
Зори, да се оправяш по-бързо какоооо :-)
Иве, а ти то давай по-ведро!!
:-) :-) :-)
Мерси Иве ще се опитам... :D :D :-) :-)
По темата: Ми некво никво ми е...добре че от даскало ни дадоха да правим някъв проект... да се занимавам с нещу ... :D :D И все още чакам един човек да се сети за мен... :x
kuklichka_bg
05-18-2009, 09:08
Мързеливо от 1 час се каня да ходя на фитнес 8-), а имам и да пиша 6 геми по литература. :? А трябваше да излизам :(
^^^ Лапеее кака ти ще се оправи чак на лято като отиде в Кранево,нали знаеш ;) :-D
По темата:Едно диване (valdesbg) ме стресна преди малко с един бръмбар и още не мога да се успокоя :-D Освен това се чудя как може малката ми главица да измисля подобни планове за разни форумни срещи на морето :-D :-D :-D
Хммм като цяло съм малко по-добре :) Няколко човека успяха да ми повдигнат настроението,за което адски много им благодаря :-)
Днес се прибрах по рано.Имах някакви планове за деня,но курса по испански ги провали.Предполагам ше ида на курса после ше изляза...надявам се.
TheBeliever
05-18-2009, 11:23
Скучно ми е и съм в адски заядливо настроение :?
Знам бе како, знам :-D :-D :-D Стягай си чантичката, че някоя събота от юни месец ще те запозная с шофьора :D Демек ще се ходи в Русе :D Още 2-3 момчета може да дойдат с нас :D
Чумствам се .. мм ... странно :grin: Искам да свършваме даскало :x :x :x
изтощен човек съм днеска 8-)
FancyGirl
05-18-2009, 11:39
Идеално... върнах се от училище пф... и сега времето е прекрасно ще излезна да си видя едно обувчици и след това отивам на кафе после на фитнес после да играя баскет и волей ... вчера беше перфектния ден дано и днес е такъв... Времето е прекрасноооо... :grin: :grin: :grin:
Знам бе како, знам :-D :-D :-D Стягай си чантичката, че някоя събота от юни месец ще те запозная с шофьора :D Демек ще се ходи в Русе :D Още 2-3 момчета може да дойдат с нас :D
Чумствам се .. мм ... странно :grin: Искам да свършваме даскало :x :x :x
Чакай първо батко ми да замине ( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ) и после ще мислим за ходене в Русе :-D Пък и не се знае как ще стоят нещата с квартирата ... и ако няма място за мен и (евентуално) още някой просто да забрави,че ще му ходя на "свиждане" :-D Хммм момчета викаш :-o И кои са те ... Бързо да чуя трите им имена,дата и година на раждане,дали са криминално проявени и прочие 8-) (личи си,че съм щерка на полковник,а?! 8-) )
По темата:Стресирах се :lol: Цял ден стоях с вързана коса и ся като я пуснах направо щях да се разрева ... Така ми се е накъдрила косата,че няма на къде повече :o
VerryBerry
05-18-2009, 12:24
тъпо ми е,защото шибания ми крак ме боли ужасно и едва се добрах до нас сутринта след урока :(
Антоний, Калоян и Любо :D С тях ще ходим :D Търсим си кака да ни отрака :lol:
Чувствам се безкрайно самотна... :-k :-k :-k Никой и нищо не може да ми оправи настроението...!!!! :?
Антоний, Калоян и Любо :D С тях ще ходим :D Търсим си кака да ни отрака :lol:
Хммм ... А някой като за кака ти няма ли да има или аз сама трябва да си търся :-D Щом е така ще взема Дидо ... Хем ще му видиш сладката прическа ( :smt007 :smt050 :-) :-D ) ... Ммм ама ако дойде той ще дойде и брат му,което ми напомня,че не съм ти се оплакала за вчера :shock: :shock: :shock: Айде когато можеш пиши в скайп,защото съм в шок от снощи :shock: :D
По темата:До преди малко си подреждах шкафовете и даже си стегнах сака за морето ... Наблъсках си всички хавлии и дрехи за морето ... Сега остана само да дойде лятото и да се махам :D
kuklichka_bg
05-18-2009, 14:23
Никак......още имам да пиша 6 теми по лит а толкова ме мързи и са толкова тъпи и скучнииии :x
Nellynka
05-18-2009, 14:34
чувствам се отегчеееена :(
valdesbg
05-18-2009, 14:42
Да ви информирам и най-вече Зори - пеперудата още си е в нас, на топло и сухо. Навън вали и добре че е тук.
Иначе аз съм си горе долу добре. В работа ме ядосаха и определено ще си тръся друга, писна ми да ми излизат с едни и същи номера. И така :)
възмутена от това което ми причини епилатора :( чувствам се употребена :( гадната машинка се наяде кс крака ми :(
Никак.
Точно както през последните 124 дни.
lipsvashh_mi
05-18-2009, 14:51
ох,сега се прибирам и съм леко като мокро коте :-D Беше весело със златото под 1 чадър де си крепим,при положение,че този път аз си бях забравила моя :oops: :lol: Тая гинкобилоба по-често ще я пия,че ми изхвърчат нещата от главата напоследък :P
Иначе ми е супер весело,готинко,положително и стоя с тая мойта идиотска усмивка вече час откакто съм се прибрала :-D
Утре ще виждам сестричето и ще ходя на уроци по химия и така..ангажиментите нямат край :-D
Да ви информирам и най-вече Зори - пеперудата още си е в нас, на топло и сухо. Навън вали и добре че е тук.
Иначе аз съм си горе долу добре. В работа ме ядосаха и определено ще си тръся друга, писна ми да ми излизат с едни и същи номера. И така :)
:o Веднага да го пращаш тоя дъжд при мен,че ми писна от тия жеги :o
А иначе леко с оня звяр да не го събудиш,че току-виж те изял ... Опссс те пък възрастните от тоя вид не се хранеха - забравих :-D
Я си представи к'ъв кеф ще е ако си те е харесала и ти стане "любимец" и ти народи 30-тина малки бъдещи "паунови очички" :-D :grin: :razz: :shock: 8)
По темата:Лакирам се :-D и се чудя к'во да си надраскам на ноктите после :-o Амааа сигурно пак ще си направя по една странична лента :-o
kitty9410
05-18-2009, 16:11
От около 3 дни се чувствам супер тъпо и никво ... започвам да се замислям... :smt090
kuklichka_bg
05-18-2009, 16:51
Много отчаянааааааааа :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :smt089 :smt089
miss_asi
05-18-2009, 17:09
Еми злее ... то темата,която съм написала си казва всичко.Просто не знам отчаяна съм и мисля,че последните 30 дни от училището ще са ад за мен.
dark_angel3
05-18-2009, 17:12
Самотна,отчаяна,депресиран а.. :D
Мииии самотно ... отчаяно... скучно... :? Тука се опитват едни мои приятелчета да ме развеселят...ама няма брате налегнала ме е ебати смотаната простотия... :? :? Ай дано тия дни мине че взе да ми писва... :?
Спи ми сеее, па и ми е тъпо 8-)
lifelesscorpse
05-18-2009, 18:20
този освежаващ дъжд днес ми дойде идеално просто.обожавам да вали,особено,когато съм навън...божествено е...таа иначе по темата...еми добре се чувствам не се оплаквам :)
Скуууучно ми е за пореден път.Курса мина очаквано смешно,особено със моето невежество по испански :D .
Сега седя и се чудя-да излизам или да си стоя в нас.
Мииии самотно ... отчаяно... скучно... :? Тука се опитват едни мои приятелчета да ме развеселят...ама няма брате налегнала ме е ебати смотаната простотия... :? :? Ай дано тия дни мине че взе да ми писва... :?
Hilary, как може красиво момиче, като теб да се чувства самотно и отчаяно. Ти си страхотен човек и имаш невероятна външност. :) Тъй, че се радвай на живота и го давай по-ведро. :)
lipsvashh_mi
05-18-2009, 19:30
добър вечер,съфорумници :) Надявам се настроениетто е на макс,защото при мен е..
С моите момичета супер мн сме се разлигавили и така ми вдигнаха настроението ако може след излизането днес да е по-добро,че ми иде да заподскачам до тавана ,ама ще взема да събудя милата съседка под нас и ще ни се разхлопа по тръбите,както обича да прави :-D
Иначе съм се запасила с летни,весели песнички и една купа ягодки и съм забила нос в клавиатурата..усещам аз как в скоро време ще почна да пиша с него,поради липса на свободна ръка :razz:
айде лека ,мека и розови мечки стръвници,избягали от 4 км :-D :-)
мноу яко ми се спи ама ме мързи да стана си опраа кревата и да лягам :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
DevilWish
05-18-2009, 20:14
Ми уморена се чувствам пък ме мързи да се дигна.
*притеснявам се утре за тоя шибан тест.
*чудя се утре дали ще го видя.
*чудя се дали да се сдобря с него или не . .
*чудя се дали братчето ми ще ми позволи да спя тази вечер :))
Hilary, как може красиво момиче, като теб да се чувства самотно и отчаяно. Ти си страхотен човек и имаш невероятна външност. :) Тъй, че се радвай на живота и го давай по-ведро. :)
Ам мерси много, който и да си... амм причината както винаги е шибаната любов ... ](*,) ](*,) :-k :-k :-k но наистина няма значение не мисля тук да се оплаквам... :? Благодаря ти за хубавите думи! :smt003
kuklichka_bg
05-18-2009, 20:21
Мн мило ми стана, като видях какво ми е написала една фр. =P~ =P~
Супер съм.
FancyGirl
05-18-2009, 20:31
Бесен съъъъм :-x
НЕ се нервирай ще ти излязат бръчки.. :)
ПТ. Безлично... :( :(
singlelady123
05-18-2009, 21:46
Прекраснооооооооооооооооо :-)
singlelady123
05-18-2009, 21:47
Прекраснооооооооооооооооо :-)
singlelady123
05-18-2009, 21:48
Прекраснооо :-)
ами спи ми се,иначе съм супер щастлива,защото имам най-хубавото и добро момче до мен :oops:
Еми добре може да се каже.Чакам да стане 2 и да си лягам 8-)
Майка ми току-що ме събуди заради скапаната котка ... Хммм как ли се чувствам?!Бясна много ясно!!! :-x :-x :-x
mechtaq_za_teb
05-19-2009, 04:53
Много ми се спи :( :( :(
valdesbg
05-19-2009, 05:11
Мушмороци и мушморочки добро утро :)
Мен яко ми се спи и главата малко ме цепи, снощи не съм пил но ... системно недоспиване.
Чувствам се замаян.
Идеално ... :D Особено след като вчера баща ми ме зесече с онова момче ... :-D Добре, че само се бяхме гушнали :o :o :D :D :D :-) :-) :-)
miss_asi
05-19-2009, 06:01
Аз съм добре ... нещо започвам да се лигавя,което значи,че се връщам във нормалното си състояние. :D Ама като се замисля,то и вчера деня ми започна супер ама следобеда беше ужасен ... да видим дали и днешния ще е толково ужасен като вчерашния. :?
Еееееееее може ли да стане така бе да го е*а.... ](*,) ](*,) #-o успах се за ш*баното даскало...абе майната им няма да ходя.... ](*,) ](*,) А иначе все така зле....зле и пак зле!!! Незнам на къде повече...писна ми от всички и от всичко... :-x ](*,) ](*,) :-k
Мушмороци и мушморочки добро утро :)
Мен яко ми се спи и главата малко ме цепи, снощи не съм пил но ... системно недоспиване.
Чувствам се замаян.
К'во стана с пеперудата :) :) :)
Ивеее ... Аз като ти казах,че не ти се отдават тия неща с гаджетата :D А и к'во ти пука?! :) Много важно,че ви е видял ;) Все пак трябва да свиква вече :)
По темата:След сутрешното ми събуждане и изкарване извън нерви си легнах и като по чудо успях да поспя още 3 часа :grin: Сега мисля да си помързелувам,че като знам к'во ме чака утре в даскало ... :?
soul1199
05-19-2009, 07:10
добре съм,ся ще излизам,дано да си намеря къси гащи..и да си прекарам яко с моите фр... :)
Аз днес нещо нямам никакво настроение!Усещам,че нещо ми липсва и не знам какво точно.Нищо не е наред и се чудя от къде да започна да поправям ... ако мога ....Много мразя такива дни ,ама те като че ли са все повече от добрите .... :(
malka_sladkka
05-19-2009, 10:41
некфо супер шибано ми е :(
lipsvashh_mi
05-19-2009, 11:54
мале много ми е готинко,някакво :grin:
Нямах уроци по химия и въпреки,че безпричинно се разкарвах 3 часа из сф в жегите си видях Лорчето и си поприказвахме малко.Запознах се съ сестра й ,която е голям шемет и много радва мацката :)
Сега ще излизам със сестра ми и ще се помоткаме малко,ще понапазаруваме и така... 8)
:razz: :razz: :razz: Току-що xplay ми съобщи най-смешното нещо,което можех да чуя :razz: :razz: :razz: Лелеее това лапе ... Нямам думи просто :shock: :razz: :razz: :razz:
Супер съм :) Преди малко излязох от банята и след малко ще започвам с оправянето на косата :) :-)
blackvelvet
05-19-2009, 12:14
Чувствам се супеееер :grin: :grin:
Йееееее,получи се чудесно. :---) .Чуствам се великолепно.
FancyGirl
05-19-2009, 12:44
Туко що се прибрах .. и добре времето е слънчево и хубаво... но много ме боли пръста и много ме е страх да отида на чекракчия а е зле... сега ще ходя на урок и след това ще видим... пф пф... :?
slun4ice_90
05-19-2009, 12:53
Сдух.. :( Още от вчера съм така,но днес тря'ше да е друго...Баси,не и днес... :o :-o :-k #-o
Mimito1991
05-19-2009, 13:03
Не се чувствам добре :(
Сдух.. :( Още от вчера съм така,но днес тря'ше да е друго...Баси,не и днес... :o :-o :-k #-o
Оффф пак ли :( :( :(
По темата:Мислех да придам на косата си ефекта "УАУ",нооо нещо ме мързи да си играя да се пресирам 2 часа и половина :?
Сега се мъча с тъпите ленти за френски маникюр ама така е то като ми свърши тиксото и ме мързи да отида до магазина да си купя :o
slun4ice_90
05-19-2009, 13:46
Оффф пак ли :( :( :(
По темата:Мислех да придам на косата си ефекта "УАУ",нооо нещо ме мързи да си играя да се пресирам 2 часа и половина :?
Сега се мъча с тъпите ленти за френски маникюр ама така е то като ми свърши тиксото и ме мързи да отида до магазина да си купя :o Споко,някой ден всичко ще си дойде на мястото. :-) Не се тревожи-ок съм.Сега излизам на разходкааа!Успех,с правенето на френския маникюр, стискам палчета. Чао,от мен! :-) :-D :) :-P
nadincety
05-19-2009, 14:06
Бясна съм :-x :-x :smt013 :smt013
kuklichka_bg
05-19-2009, 14:44
Боли ме главата.За цял ден съм написала само 3 теми,като 3тата още не съм я завършила, имам още толкова.Все ще се намери някой да ме разсее , а и тези майстори.Сега малко почивка,че се побърках и то некфи тъпотииииииииииииииииии :x ](*,) ](*,) ](*,) :-s :-s :-s :-s
Объркана съм ... :D :D :D Днес в парка минава един младеж и ме гледа и ми се усмихва, и ми се стори супер познат.. гледам, гледам и си викам "А, БОБИ!!!" ... :razz: И веднага звъня на Зорито, 2 пъти, тя наща била в банята и на ми вдигна ... После въпросния младеж гледам си ляга на 1 пейка :razz: :razz: :razz: Тогава ми се уби надеждата това да е БОБИ :D Доближавам с до него и го снимам, той взе, че се обърна към мен и казвам на Коко (човекът до мен) "А, виж, снимах катеричката на дървото ей там отзад!!!" :razz: После стигнахме до кака ми Зори, звъня на вратата, тя отваря още по хавлия, и разговора беше нещо такова:
-Здр, Зори ам ... :razz: Случайно Боби да е в Сс?! ...
-Амм .. не, в Испания си е, що?
-Абее май го видях в парка да се разхожда и накрая се опитваше да хване тен на сянка :-D
Тук и 2те избухваме в смях :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D
Боби, гледай като дойдеш в Сс (ако дойдеш) Да не те сбъркам пак с някой силистренски шанаджия ... :D
По темата: Лигаво ми е, и имам да пиша ЕСЕ .. :-x
^ :razz: :razz: :razz: Иве не ми напомняй :razz: :razz: :razz:
А иначе той Боби няма причина да идва в Сс,така че няма как да го объркаш с някого :neutral:
Едит:Нали ти казах като ме търсиш да ми звъниш на Глобулския ... или поне да ми пускаш сигнал на него и чак след това да звъниш на Мтелския :) Еййй няма да се научиш,че си държа звуците на Сименса изключени,тцтцтц :? :)
По темата:Лакирах се,изправих си косата ... Сега си чакам пицата и сядам пред телевизора :D :grin: 8-)
Първо се извинявам,че се получава двоен пост ама .....
По темата:БЯСНА СЪМ!!! :-x :-x :-x Все се опитвам да помогна и все излизам виновна!!!Единия ми споделя,какво мисли ... После бившата му (ако мога така да се изразя) ме пита,какво сме си писали ... Аз й казвам с цел по някакъв начин да й помогна да се поправи,а тя тръгва да прави скандали (или и аз не знам к'во точно е направила) ... Естествено момчето разбира,че съм й казала и на края се карам и с 2-та ... Той ми се сърди,защото съм казала на момичето ... Тя ми се сърди,защото съм й казала и се е разочаровала от прочетеното,а и се сърди,защото й казвам в очите,че не е права,а тя очаква да застана плътно зад нея и да се съгласявам с всяко нейно решение (дори то да е грешно) ...
Знам,че и двамата ще прочетът мнението ми и ще им кажа нещо:
ПИСНА МИ все да се опитвам да оправям нещата между вас и да се мъча да не вземам страна ... Вземете поговорете и си кажете това,което имате ... Знаете много добре,че винаги ще кажа,какво съм си писала с другия,но няма да го направя,защото съм клюкарка,а защото и двамата имате к'во да поправяте в себе си!!!Държите се като лапета - НАИСТИНА!!!Уж искате да сте заедно,а и двамата имате разни съмнения ... Ми като е така си ги кажете и решете к'во ще правите,а не търсете вината само в другите!!! :x :x :x
lifelesscorpse
05-19-2009, 17:18
днес се чувствам повече от прекрасно. :) прекарах един неповторим ден.леко съм притеснена и главата ми е пълна с мисли,но това е съвсем нормално.днес наистина се чувствам страхотно.видях се с приятеля ми и...беше...уоу! :grin:
lipsvashh_mi
05-19-2009, 17:55
невероятно се чувствам...Тука пиша с жената и с Жорето,който ми вика,че щял да ме изяде...баси почвам да се плашо вече-вече над път и под път ща ма ядат..друг е въпроса дали им се давам :D :-D
Иначе жено ми е нещо изнервена и се опитвам да я успокоя,ама и аз покрай нейните глупости на нокти се изправям..
Иначе си видях духовното сестриче,или тъй нареченото пате..пате,знам ,че леееееко те дразни как ти викам ама е веселооо,don't u Think :oops: хъх,голяма съм злобарка начи :lol:
Имам да ума-мързи ме..след 3 дена ми е класното ,а не съм пипнала..абе мързел и 3/4 :o и те така...поредния супер лигав,як ден :-)
I'm carrying the torch for her!
Иначе бива, кеса гол до кръста в нас щото е жега 8-) И ми е скучно, нито има с кой да поговорим, нито има някоя тъпа игра да поцъкам :lol: уж щяхме да излизаме с 1 кретен па той някъде зачезна :-D Утре имам аналогова схемотехника и не знам дали имам практичен тест, ако имам ще го изям целия :lol:
FaTaLn0t0_LaDy
05-19-2009, 18:06
Объркано, много объркано се чувствам....
Много е гадно да знаеш, че нищо незнаеш и да искаш да знаеш какво да правиш ама да не можеш 8-) как ми се иска да ми падне от небето едно листче на което да има инструкции какво да правя.. направо се поболявам... повярвайте хора по-добре да имате изготвени планове за всичко, а не като мене да се чудите кво да правите ... и как да постъпите.. :oops: :P
FancyGirl
05-19-2009, 18:13
Пф ... толкова ми е... безлично. Чудя се какво да правя мисля да хапна и да седна да решавам тестове и да уча по физика то не остана друго... и ще си чета от книжката. Каня се от 1 седмица да си изгледам новите серии на One Tree Hill and Gossip Girl и да почна Las Vegas но напоследак нямам никакво време .. както и да е ... едва ли някой чете как се чустваш :)
Пф ... толкова ми е... безлично. Чудя се какво да правя мисля да хапна и да седна да решавам тестове и да уча по физика то не остана друго... и ще си чета от книжката. Каня се от 1 седмица да си изгледам новите серии на One Tree Hill and Gossip Girl и да почна Las Vegas но напоследак нямам никакво време .. както и да е ... едва ли някой чете как се чустваш :)
Сигурна съм че има такива :wink:
По темата-чувствам се доста уморена и нямам търпение да помириша възглавницата :roll:
Преди броени минути xplay ме разсмя супер много като ми разказа за объркването си днес в парка :-D .То бива да ме бъркат ама не и със клошари.... 8-)
По темата:сънено ми е,цял ден ми се спи,но едва преди час,два заспах.Събудих се внезапно като,че ли по часовник и сега още съм като заспал.
^ Аз като му видях снимката на тоя по-скоро прилича на друсалка,а не на клошар :-D И все пак не те е разсмяла повече,от колкото мен ... Това да ти се появи на вратата и съвсем спокойно да каже "Боби в Сс ли е,че май го видях" е просто уникално :razz: :razz: :razz:
По темата:Още съм нервна на ония двамата ... Като за капак и един приятел ме изнерви и май в събота няма да му отида във Варна на гости :o :o :o
Чувствам се зле... но отново с тъпите надежди... :?
Спомни си какво си говорехме преди време за положителната страна на нещата.
Спомни си какво си говорехме преди време за положителната страна на нещата.
...Спомни си ти какво ми беше казал ... а на къде отиват шибаните неща... :-k :-k Само не ми ясно къде аз обърках нещата... ](*,) ](*,) :-k Влудява ме... :?
Поздравявам ви всички със тази песничка http://www.youtube.com/watch?v=Vmw-rmUWQKk .Иве спокойно,рано или късно всичко се нарежда от само себе си.Търпението му е майката.
soul1199
05-19-2009, 19:07
вайй наи-сетне го написах тоя лис,ох олекна ми :grin: :grin: :grin: :grin: ся хапнах и ми е супер яко,сл музика иии се надявам утре по Физика да не ме изпита :o :oops: :)
la4ezara
05-19-2009, 19:07
бива
slun4ice_90
05-19-2009, 19:53
Скарах се с всички...Сама се чувствам...Ужасно самотна, продължавам да правя грешки. :-o На 22-ри ще се кефя на макс.Моят ден и моят бал ще е.Продължавам,нанякъде и т'ва е. :) Ще ми кофти утре и други ден.В петък,се надявам да съм перфе. :-P
DevilWish
05-19-2009, 20:39
Радостна съм :)
В момента точно.. Никак. Спи ми се, уморена съм, скучно ми е, самотно ми е.. -__-
Миии тъпо ми е ... Сънувах един съфорумник и ми се скапа настроението ... Сега нямам търпение да отида на даскало и да си го пооправя,чеее ... :?
Приятен ден на всички и до по-късно :-)
mechtaq_za_teb
05-20-2009, 04:16
Влюбенооо :-) :smt007
Хапвам тука една болна баничка :-D и се готвя да отивам да си взимам цигари и да чертирам към работата където ще прекарам поредния ден в който ще лъжа себе си и другите че всичко ми е ок и не ми е празно без нея :-o
miss_asi
05-20-2009, 04:57
Притеснена съм ...Имам 2 контролни,а и за двете научих снощи.Цяла нощ се опитах да науча нещо и все пак не успях :x на всичкото отгоре днеска е сряда,тоест съм на училище,а не ми се ходи изобщо ама изобщо заради тоя скапания ми съученик.Като изключим всичко това съм екстра,даже днес са ни намалени часовете,все пак днес е бала на големите от НТБГ.
:grin:
slun4ice_90
05-20-2009, 07:35
Все така,зле...Днес ще се видя с едни приятелчета,които отдавна не съм виждала. :grin: Дано успеят да ме разсеят и си прекараме суперр.
Nellynka
05-20-2009, 07:36
В супер настроение съм :grin:
umrqlabubole4ka
05-20-2009, 08:48
много ми е тъпо...пу дано се оправя :(
moneycomeme
05-20-2009, 08:57
ppromeenlivo nastroenie kakto обикновено ..
FancyGirl
05-20-2009, 10:03
Пф ... в града ми има митинг на ДПС мале и щях да се самоубия сериозно ... докато минавах покрай центъра. :o :o :o Сега ям бисквитки и ще гледам филмммм... 8) 8)
Ами супер-правихме контролно,за което всъщност аз не знаех,но си написах всичко,даже реших две задачи и на съседчето-горда съм. Сега ще гледам филм ии после тренировки ии абе стрехотен ден :grin:
Наумил съм днес да си купя една топка,супер много ми се рита,а не съм ритал от миналата година.С едни приятелчета сме се навили да спретнем един мач и да се позабавляваме.Стига толкова хек,време е за футбол 8-) .
Пффф в шок съм ... Преди малко в даскало гледахме "Умирай лесно 1" и направо щях да ревна на края като видях момичето с превързана глава в ковчега :shock: :( А и непукизма на момичетата от затвора ме разтърси :? Ужас просто ... :shock: :? :shock:
Като изключим тоя шок ... Миии супер съм :) Ходеше ми се на фитнес днес,нооо никой не ми се върза на акъла,а сама не ми се ходи :?
Хммм мисля малко да полегна,че довечера ще излизам с един приятел (когото вече 4-5 дена лъжа все,че имам няк'ва работа и отлагам срещата) ... Дано поне с него да дойде и брат му ( :oops: )
Както и да е :) Сега си пия натуралния сок и си търся някое филмче за приспиване :) :-D
Dark_Angel_F
05-20-2009, 13:57
Тва мъжете не са хора... Начи от един чат дори беше бъзик ( но сега ще разбере че не съм говорела на сериозно) и си направил нашия великите изводи изнервих се на макс.... А тва на страна ще го преживея , но най - добрат ами рпяителка пак заминава и нз кво ш правя без нея :( Супер гаден ден е и направо ми иде да се гръмна ;(
Чувствам се супер объркана и незнам на къде да ходя вече... :? :? Всеки си знае неговото а мен ме влудяват... ](*,) ](*,) и искам да угодя на всички...а тва което аз искам... на никой не му дреме!!! :? :? Бааааааааааааси смотанотооо.. :-x ](*,) ](*,) #-o #-o :-k
kuklichka_bg
05-20-2009, 14:36
Ми като знам какво ме чака и ми става зле 8-)
lifelesscorpse
05-20-2009, 14:41
чувствам се объркана и ужасно слаба и прихически и физически(не дебела,а безпомощна.да не ме разберете погрешно...)чувствам се нестабилна и май все нещо не правя като хората...винаги се вкарвам в разни филми за най-малкото нещо...не знам вече...дори не знам какво ми е,но пък знам какво искам в момента.искам да си почина от всички и просто да бъда някъде сама,изцяло сама сред нищото,да няма хора около мен,само аз и природата,просто да успокоя душата си за миг,да се докосна до истинското си аз,отново,да преусмисля какво и защо искам да направя и да стане.отдавна го искам,но никога не оставам напълно сама...какво от това,че "аз искам"?...няма значение...
EeeBobii
05-20-2009, 14:47
:booooomb:
miss_asi
05-20-2009, 17:47
Еми предполагах,че ще съм ужасно зле тая вечер ама съм екстра. :grin: един приятел ме врънка тука за голи снимки ама няя да му пратя :D
Еееее ебаси стиснатите :lol: :lol:
Лол в даскало сложиха видеокамери за матурите и директорката каза че нямала да ги маха. Фак оф тогава, ще ги строшим :-D
lipsvashh_mi
05-20-2009, 17:50
:grin: :grin: :grin:
поредният невероятен ден за мен!Отпадна ми контролното по руски,преместихме си класното по Бел с цяла седмица и няма за какво да уча.Освено това пак идния понеделник и вторник са ни неучебни дни,а петъка заради изпращането на 12ти клас сле до 5 часа с намалени часове :grin: В общи линии няма да учим хъх..
Иначе с мойто момиче днес много се лигавихме,и супер яко сме са забавлявали..Видях си и другите приятели,Жорето леко ме изнерви ама ще види той като му шибна една зад врато :razz: И те тъй..мн мн ме мързи ама то няма лошо...
И вторник, и петък ли??????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ааааа ако това което говориш е вярно само по златни килими да ходиш :lol: :lol: :lol:
ThePowerOfLove
05-20-2009, 17:55
Днес беше един отвратителен ден.. :(
DevilWish
05-20-2009, 18:07
Щастлива :) Много яко напазарувах и след това бях на коафьор :)
FancyGirl
05-20-2009, 18:08
Туко що изядох една голяма чиния салата... супер яко даже още искам хух и след малко трябва да уча, че имам класно по математика ужас... няма предмет който да не мразя повече от този. Ако ми се отдаваше сигурно щях да го обичам но.. уви :o
MetalZone
05-20-2009, 18:11
Чувствам се използвам... определено не ми е на кеф...
вече и аз незнам вече нямам сили да се разправям и усештам как се отпускам да ме вее вятъра а това не хубаво но вече нямам сили немога повечее .. :booooomb:
deer1dance
05-20-2009, 18:37
Yessss ... Весело ми еее :grin: Незнам защо О.о .... Ейй така .. Да луда съм :-P :grin: xD
Проспах си деня :-D
Отказах се да излизам с онова момче :-D
И като за капак мисля след малко пак да си легна ... :? Пффф от доста време не се беше случвало да ми се спи толкова много,когато съм болна :o Както и да е - лека вечер на всички :-)
lipsvashh_mi
05-20-2009, 19:21
И вторник, и петък ли??????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ааааа ако това което говориш е вярно само по златни килими да ходиш :lol: :lol: :lol:
аз говоря за мойто училище..поне при нас мина такава разпоредба..не съм сигурна дали важи за всички училища в софия :smt003 поне в това отношение сме късметлии :grin:
kuklichka_bg
05-20-2009, 19:59
Спи ме се,гладна съм,а имам да преписвам още 2 теми и да уча по информатика.На всичкото отгоре някаква птица тука бучии.И като цяло съм била по-добре.
shmurkam
05-20-2009, 20:40
Гладна съм. Но е много късно за хапване и цяла нощ ще се въртя от глад в леглото. Уча по математика за класното. Възхищавам се на смотания ми баща. Не бих издържала да тормозя толкова някого. Мисля си за едно момче. Гладна, самотна, влюбена, загубена...Що не си резна вените направо? Ох, айде да уча, че когато не се натоварвам с някаква работа пак почвам да си представям аз и той...ох. :lol: :oops: :shock:
Спи ми се и ме боли крачето :С
просто ЗЛЕ (и тва ако ми е "огромен" размер букви, начи съм розов слон, да му пикая на тъпия код)
ш'е** майката на всички празноглавци, дето дават празни надежди :smt097
Колко се изморих тая вечер не е истина....то бива бири и игри на хек ама това нешето направо вече на нищо не прилича.Преди малко се прибрах и със влизането в стаята на душих възглавницата :D.Лека нощ и сладки сънища,че утре работа ме чака :booooomb: .
FancyGirl
05-20-2009, 22:25
Утре имам класно по математика и една задача не съм решила и няма кфото стане майната му .... да свършва по бързо това даскало да минават и изпитите, че ми писна. Лека
LiveFlower
05-21-2009, 00:12
Некво ми е едно такова шибано,шибано,шибано.Казал си всичко и имаш нужда да кажеш още,обаче вече няма нищо за казване.Трябва да направиш нещо,а не искаш.
Странно е,ебаси! :-o (тва в любовен план)
Между другото ми е яко притеснено за образованието ми.Ако не ме приемат ИТ съм принудена кетеринг,а тва означава,че с амбициите ми е свършено,изобщо няма да имам за какво да се захвана занапред,няма да има цели и мечти.
Ооооооо,в крайна сметка,боли ме оная работа.
Аууу живот :grin:
Днес цял ден имам практика - 3 часа аналитична химия и 3 часа микробиология :grin: :grin: :grin:
Като знам,колко бързо ми минават тия 6 часа и ... :grin: :grin: :grin:
Лек ден на всички :-)
miss_asi
05-21-2009, 05:11
Ужас,ужас,ужас ... ужсен ден ... :cry: имам контролно по логика,нищо не знам,а дори не мога да препиша :cry: на всичко отгоре съм супер изморена и ме боли главата,не знам как ще издържа днес.Но пък за сметка на това вчера беше страхотен ден!!! :grin:
valdesbg
05-21-2009, 05:21
Аси, жабата как е? :) Тоя път няма да съм първи :Р
Мен ми е едно заспало още...вчера бях втора смяна а днес съм първа :)
Абе..шит :)
Кроасани с мед ftw :)
miss_asi
05-21-2009, 05:24
А жабата?!? :D Ми там си е сигурно.Ама и на мене ми се спи ама ... :? кво да се прави.А,Владо,втори път ми казаха,че са видели жаба,а всъщност е било охлюв,обаче аз пак опищях Панчарево. :-D :D
valdesbg
05-21-2009, 05:30
^
Ти ако знаеш какви гадинки има на панчарево..ще се изселиш някъде далеч от всякакви водоеми.. :)
miss_asi
05-21-2009, 05:32
еми не знам какво се намира във Панчарево,въпреки че живея там някъде. :D
bubblebabe
05-21-2009, 05:57
:x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :? :? :? :? :? :-o :-o :( :( :( :( :booooomb:
valdesbg
05-21-2009, 06:00
еми не знам какво се намира във Панчарево,въпреки че живея там някъде. :D
Не искаш да знаеш.. :)
miss_asi
05-21-2009, 06:05
Сигурна съм :)
kuklichka_bg
05-21-2009, 10:24
Зле имам някакйв мега голям апетит 8-) сиг е от това,че ще ми идва.Дано де 8-) Имам пак мн работа а спах едва 4 часа и сгета трябва да ходя да бягам по фкс :( каквао съм бърза пак ще имам 4 или 5.А и днес всички говореха за умрялото момиче и е адсски кофти :( .
FancyGirl
05-21-2009, 10:25
Ми добре ... днеска ми беше кластоно по математика за което и 1 задача не реших но го направих все пак... да се надявам де. И сега ще почета малко и ще тегля 1 душ и ще излизам сигурно, ммм очертава се добър ден май май 8) 8) 8)
Екстра...Наспах се хубаво и ми е яко гот :grin:
Май е време за разходка на хубавото време :)
FancyGirl
05-21-2009, 11:10
Жегааааааааа
Айде айде ще търпиш... закакво е измислена тази жега трябва да се потиш ! :D
Жегааааааааа
... не си мисли че само при теб е така... :D :D
Иначе... бих казала същото...печеее мн здраво... :D :D Честит имен ден на всички Елени и Костадиновци (особено на един по - специално... :D :D ) ... амм чувствам се малко изморена ама иначе горе долу добре... :wink:
:o Майка му да е*а :-x Как да съм в тази жега?!Зле естествено ... :-x :-x :-x От горещото ОТНОВО ми стана зле ... Добре,че в заведението бяхме с един приятел,който дойде с колата иначе сигурно пак щях да стоя поне 2 дена в спешното :o Тааа ходих в бърза помощ ... Пак ме надупкаха яко ... Сега трябва да се наливам с минерална вода,защото се обезводних ... Като за капак ми е забранено да излизам преди 20:00ч.,а днес трябваше да ходя за подарък :? :o :-x
Аххх как мразя,когато се стопли така :o :o :o МРАЗЯ ГИ ТИЯ ЖЕГИ!!! :-x :-x :-x
мноу жега бее :? напраоо0 ме сасипваааа :booooomb:
Излизам и ми предстои нещо много важно.Стискайте палци да мине гладко,лек ден на всички. :-)
slun4ice_90
05-21-2009, 13:42
Утре ми е бала. :grin: :grin: Купих си готина рокля,обувки и чанта.Много съм нервна,но дано всичко бъде перфе. :grin: Много щях да съм щастлива,ако едно момче бъде с мен.Знам,че постъпих глупаво. :( Знам,че ще го прочете.Искам само с него да съм утре,а той не иска и да чуе за мен вече... :-k #-o
mArMaLaDkA
05-21-2009, 16:11
^ Да си прекараш незабравимо, ей! Пусни и снимков материал да се радвам, че моя, докато дойдеее....
Иначе..
Чувствам се добре. Пооправям се от настинката, която не ми е минавала от месец вече. В любовен план всичко е.. ами, всъщност нищо няма. Нямам приятел, никого не харесвам, никой не ме харесва. Толкова. 8-) Няма нищо интригуващо откъм любовни преживявания и трепети, но ми е добре така. В момента по-скоро съм склонна да си флиртувам, но дотам. Имам нужда повече от приятел, отколкото от гадже.
Абе сичко е точноо :grin: Екстра ми ее :D
miss_asi
05-21-2009, 17:49
Изморена съм!А трябва да уча защото утре имам външно изпитване по математика,ще ни изпитват и по биология и по всичко,което имаме утре.Направо ужас.Аз си го казах и сутринта!Иначе като ден,супер ден,лигнята беше на мах.!!! :grin: :D
:grin: Живота е страхотеннн :grin:
Адски ми е весело :grin: Не знам,на какво точно се дължи,но ми е страшно весело :grin: Като по чудо този път виновника не е някое момче или някой/я приятел/ка ... Не съм получила и някоя готина новина,но въпреки това се чувствам повече от идеално :grin: :grin: :grin:
Толкова ми е готино,че просто няма как някой да ми развали настроението днес :) Никой,Н-И-К-О-Й не може да ме изнерви просто :grin: :grin: :grin:
Поздрав за всички с една страхотна песен :-) И най-вече специален поздрав за няколко човека от форума,с които имаме "общи спомени" (ако въобще чатовете в скайп,телефонните обаждания,СМС-ите и имейли-те могат да се нарекът спомени) :-) (мечкиии) :-)
http://www.vbox7.com/play:53f996f0
lipsvashh_mi
05-21-2009, 17:54
живота е прекрасен,невероятен и ми е много много весело и позитивно..супер якия ден имах,като се почна от ненормалното лигавене на сипа по био ,та до кисненето в Борисовата след даскало..ама в тея жеги си е точно за биричка и за сенчеста пейка у парка..голям кеф си е-прераждаш се :-D цъкнахме малко карти,понаучиха ме на белот,че както съм на ти с картите просто... :lol: иии така...после на прибиране с една приятелка от компанийката се помайтапихме с едни пичове и пак сме се хилили 5мата и така..
В любовен план май пак ще си загубя ума не по който трябва..една и съща грешка за 4ти път няма да допускам пък ккавото ще да става :razz:
slun4ice_90
05-21-2009, 18:02
^ Да си прекараш незабравимо, ей! Пусни и снимков материал да се радвам, че моя, докато дойдеее....
Иначе..
Чувствам се добре. Пооправям се от настинката, която не ми е минавала от месец вече. В любовен план всичко е.. ами, всъщност нищо няма. Нямам приятел, никого не харесвам, никой не ме харесва. Толкова. 8-) Няма нищо интригуващо откъм любовни преживявания и трепети, но ми е добре така. В момента по-скоро съм склонна да си флиртувам, но дотам. Имам нужда повече от приятел, отколкото от гадже. Ще има,спок. :grin: :-P Толкова се кефя,но съм и малко тъжна.Ще се кефя на макс! :grin: Нямам търпение, вече да дойде утреееее. :smt006 :---) :smt003
Хммм днес определено ме избива на спомени свързани с форума ...
Айде още три песнички,които ми напомнят за петима много скъпи хора (шматки въпреки всичко аз си ви обичам адски много :-))
DenYo - Обичам Те (Момичето) (http://www.vbox7.com/play:808b968b)
DiS :-) (http://www.vbox7.com/play:5988412c)
И една МНОГООО стара песен (http://www.vbox7.com/play:0511e754)
:---) :smt056 :smt058 :smt056 :---)
хах ами ето кво се получава... от една страна ми е суупер весело (само аз си знам заради кой) ... от друга ми е странно щоту се чувствам някакси използвана ... ( пак аз знам от кой човек) ... :? Иии сега се чудя в крайна сметка как се чувствам... :D :D
.. DeViL mAy CrY ..
05-21-2009, 18:57
Ужасен ден един от най-кофти дните в целия ми живот.Скарахме с най-добрата ми приятелка,тя не иска и да ме погледне супер гадно :(