View Full Version : Слаба, изтощена, падаща коса.
MegiBoOm
11-16-2010, 12:30
Значи използвам шампоана на Лорис със змийско мляко, балсамът на Гарниер с яйце за суха коса....след като се изкъпя използвам хининова вода и една терапия с лотус на ейвън против горене със сешоар...а преди къпането на косата седя 1:30-2 часа с бадемово масло на главата! Преди да си горя косата с преси и маши използвам защитен продукт на Лореал ( в една розова опаковка), вечер използвам на Ейвън един елексир който действа докато спя - за повредена и суха коса и последното е един спрей в розова опаковка на Глис! 8-) 8-) 8-)
vagarious
11-16-2010, 12:53
Е, това което използваш на ейвън против горене от сешоар и това розавото на Лореал - според мен са 99,9% с еднакво значение.И двете "предпазват" от горещината.Било то на сешоара или на пресата.Според мен е по-добре да ограничиш до едното.И онова, с което спиш на Ейвън - не може ли по-рядко да се използва?!Например, когато можеш да оставиш косата да си изсъхне от самосебе си, за да не се налагат онези неща против горене!?Май много си натоварваш косата. :?
Но така мисля аз. :)
PerFectGirl
11-16-2010, 13:05
...
n3zabrawiimaa
11-16-2010, 19:35
Значи използвам шампоана на Лорис със змийско мляко, балсамът на Гарниер с яйце за суха коса....след като се изкъпя използвам хининова вода и една терапия с лотус на ейвън против горене със сешоар...а преди къпането на косата седя 1:30-2 часа с бадемово масло на главата! Преди да си горя косата с преси и маши използвам защитен продукт на Лореал ( в една розова опаковка), вечер използвам на Ейвън един елексир който действа докато спя - за повредена и суха коса и последното е един спрей в розова опаковка на Глис! 8-) 8-) 8-)
И поне някакъв ефекти има ли ? Косата ти добре ли е вече? ;д
MegiBoOm
11-17-2010, 11:22
Еми пак си е адски непокорна, леко суха в краищата и като я среша бухва, катооо не знам какво....! :?
n3zabrawiimaa
11-29-2010, 09:56
Спри окончателно с пресата.. по-добре сега защото косата тидокато израсте ще минат най малко 2-3 г. :(
meriLinka
11-29-2010, 14:44
Еми пак си е адски непокорна, леко суха в краищата и като я среша бухва, катооо не знам какво....! :?
какъв е тоя елексир? заинтригува ме?
MegiBoOm
11-29-2010, 15:39
какъв е тоя елексир? заинтригува ме?
http://im2.ebidst.com/upload_big/3/6/4/1276163366-27557-0.jpg :)
На първата страница пишеше че за да расте косата се масажирала и някакви такива ..
Косата трябва ли да е мокра или мога да си масажирам главата преди да легна да спа например .. на суха коса :D
Мерси предварително :-)
Като за начало моят съвет е да спреш продуктите на Ейвън за коса, защото са абсолютни боклуци. А и доста прекаляваш с препаратите за коса, имай в предвид, че това са химии, не са натурални продукти и може да помагат за едно, но не са кой знае колко полезни за косата. Хубаво е, че я мажеш с бадемово масло. Опитай с някой медицински шампоан за регулиране на омазняването (а не за мазна или суха коса), но нека шампоана да е медицински. Може да си вземеш масло от ленено семе за краищата, слага се след измиване. И определено ще е добре да намалиш пресата.
На първата страница пишеше че за да расте косата се масажирала и някакви такива ..
Косата трябва ли да е мокра или мога да си масажирам главата преди да легна да спа например .. на суха коса :D
Мерси предварително :-)
Можеш да я масажираш по всяко време. Не е нужно да е мокра, но е най- добре да правиш масаж с някакви масла преди къпане- например бадемово масло. Не очаквай чудеса.
Някой да знае от къде мога да си взема масло от ленено семе? Понеже при нас нещо не го намирам, а не ми се обикаля напразно. За София става дума.
malkasladkaku4ka
01-22-2011, 07:47
ох.. и мойта коса е ужасна . :x Суха бухнала кудрава и огромна ... :( Какво да правя ? :(
PerFectGirl
01-25-2011, 14:39
--
MegiBoOm
01-25-2011, 14:46
PerFectGirl аз лично си го мажа на суха коса, 1-2 часа преди да си мия главата....
слагам от течността върхо дланта ми и така няколко пъти, докато не я разнеса по цялата дължина, корени и връхчета на косата...
за маски не мога да те посъветвам
PerFectGirl
01-25-2011, 14:51
Meрси много :-)
Някой да знае от къде мога да си взема масло от ленено семе? Понеже при нас нещо не го намирам, а не ми се обикаля напразно. За София става дума.
предполагам, че търсиш течно?
http://www.zdravnitza.com/a/nav/store/one/one/store/924/category/15
http://www.zdravnitza.com/a/nav/store/one/one/store/925/category/15
:)
rebeccaa
01-25-2011, 15:40
А нещо за изтощена коса :( ?
mariam123
01-25-2011, 16:46
Здравейте и от мен. Ето как аз се грижа за моята коса. Лятото имах ужасен косопад, шампоани,маски, ампули,бабини рецепти, сумати пари дадох,но нищо не ми помогна.3 месеца не спря помислих си,че ще оплешивея. Тогава в аптеката ми препоръчаха стимуланта на Икаров,и бадемовото масло. Бях доста скептично настроена,как нещо от 4лв.ще ми помогне. Взех ги,както и един шампоан на Билка против косопад от 3 лв. И наистина ми помогнаха,вече 3 месеца нямам никакъв проблем с косата си. Изправям я постоянно с преса,и за това ползвам и кристали,но нищо повече другото са само химии.
MeLikesPie
01-25-2011, 20:25
Косата ми напоследък когато я суша със сешоар корените остават мазни, налага ми се да я мия през ден, за да изглежда добре и да не е мазна... Може ли да ми препоръчате каква маска да си купя, защото наистина нямам време да правя домашни маски?
MeLikesPie
01-26-2011, 10:30
Правя дабълпост, за да изкарам темата на първа страница. Поне съм честна 8-)
MeLikesPie
01-26-2011, 13:59
Трипъл пост...
MeLikesPie
01-27-2011, 14:07
Фор-таймс-ъ-пост... Айде бе, темата умря!!!
MeLikesPie
01-27-2011, 14:20
Фор-таймс-ъ-пост... Айде бе, темата умря!!!
FuckingFreak
01-27-2011, 14:40
Косата ми напоследък когато я суша със сешоар корените остават мазни, налага ми се да я мия през ден, за да изглежда добре и да не е мазна... Може ли да ми препоръчате каква маска да си купя, защото наистина нямам време да правя домашни маски?
По-добре домашни маски, в тези от магазина кой знае какви химии има.. Та ако решиш все пак - хума, има и шампоани със хума..
AnnaBella
01-27-2011, 15:58
Най - вече суха ..
Ако не искаш да харчиш много пари за някакви маски и всякакви такива неща виж тази маска. Аз си я правя 2 пъти в седмицата и имам същия проблем като твоя. Значи..... Взимам КИСЕЛО МЛЯКО и Зехтин (маслиново олио за готвене). Слагаш в една купичка 2с.л. КИСЕЛО МЛЯКО + 1с.л. зехтин. Разбъркваш всичко добре и накрая на суха коса го нанасяш (може и на влажна). Чакаш около 30 минути. След това си изкъпи косата както обикновено го правиш и я изсуши! ЩЕ СЕ ИЗНЕНАДАШ ОТ РЕЗУЛТАТА! НЕВЕРОЯТЕН Е! :grin: :grin: :grin: :grin:
MeLikesPie
01-27-2011, 19:17
По-добре домашни маски, в тези от магазина кой знае какви химии има.. Та ако решиш все пак - хума, има и шампоани със хума..
За шампоан - не смятам да си взимам, но маска сигурно! Благодаря! :grin:
MeLikesPie
01-27-2011, 19:25
А, то така като гледам няма маски с хума готови... Други предложения?
VikitoRia
01-27-2011, 21:19
Косата ми напоследък взе да пада :( и се чудех дали не е защото я изправям почти всеки ден?
Ами, с каквото и да се мажеш и клепаш, не си мисли, че ако продължаваш да я боядисваш/изправяш/къдриш/връзваш просто не си мисли, че ще спре да ти капе :? и моята я правех на нищо но сега си правя спр ефектна проческа и то без да я съсипвам :P :P
Като се изкъпя я подсушавам леко, разделям я на две и започвам да навивам => връзвам на фльонга :lol: Сутринта като стана я пускам и я хващам на спр рошава и хлабава опашка / по-точно отново фльонга :-D /, само отпред бриточето го дигам и готово... пък като се "развали" / тя така изглежда като се направи :lol: / казвам, че тва е ефекта :P :oops:
На PHYSO май беше... много изсушава косата. Малко може да ти е скъпичко / 25 лв /, ама на майка ми й помогна :P :)
На PHYSO май беше... много изсушава косата. Малко може да ти е скъпичко / 25 лв /, ама на майка ми й помогна :P :)
beachgirl
01-28-2011, 14:36
понеже не ми се четяха всички отговори, съжалявам ако се повтарям. такаа значи на косата ми ѝ стана нещо, от пубертета според фризьорката и ее абе .. нз как да го кажа ама е гадна ;дд смисс седи такава сякаш е супер, супер суха... едно такова щръкнало ... охх не ме бива в обясненията амаа препръчай нещо моля те .. иначе не е никак тънка или рядка, даже напротив. иии казват ми, че било от премиване ... ама как да не си я мия като е мазна ?? ии между другото(нз дали е важно) като си я изправя или накъдря ми е ок ... мерси предварително :-)
MeLikesPie
01-29-2011, 16:16
И аз чакам heiress да се включи...
На мен много бързо ми се омазнява, някъде след 2 дена :( иии незнам как да си помогна,ако някой знае МОЛЯ да ми даде съвет .
Може да правиш маски с хума и да пробваш с някой по- лек шампоан. Понякога косата може да се омазнява и от това, че е силен шампоана. Ако я третираш с гел, пяна или нещо от сорта може и от това да е. Или ако я изправяш с преса.
Не,аз гледам максимално да не я третирам с нищо само и слагам маски чат-пат и отбягвам пресите..
Здравейте!
Много ми хареса темичката и бих искала да попитам за съвет,защото косата ми от месец е в ужасно състояние и трудно започнах да я укротявам .Преди го правех с препарати като пяна и балсами,но започна много да пада .Използвам си балсам с отмиване и балсам без отмиване,слагах си стилизираш гел за къдрици,защото косата ми е много къдрава. В един момент започна много да пада и незнам на какво да заложа. Вмомента е суха,изтощена,накъсана и много падаща...
FuCKkK13
06-10-2011, 22:31
Здравейте!
Много ми хареса темичката и бих искала да попитам за съвет,защото косата ми от месец е в ужасно състояние и трудно започнах да я укротявам .Преди го правех с препарати като пяна и балсами,но започна много да пада .Използвам си балсам с отмиване и балсам без отмиване,слагах си стилизираш гел за къдрици,защото косата ми е много къдрава. В един момент започна много да пада и незнам на какво да заложа. Вмомента е суха,изтощена,накъсана и много падаща... ами моята коса е чуплива и когато я къдря след това си оформям къдриците с бадемово масло .. може и ти да пробваш.. слагаш на пръстите по много мъничко и все едно си увиваш кичура около пръста т.е да се оформи , дано да ме разбереш .. също така защо не пробваш след като я измиеш с шампоан и балсам с отмиване да я полееш с лимонов сок разтворен във вода и след това да не го отмиеш .. изчакваш я да изсъхне и правиш това с бад. масло което ти казах по-горе.. така на мен ми става много хубава..опитай и кажи харесва ли ти крайния резултат...извинявам се на авторката, но и аз мога да кажа, че имам доста голям опит с грижите за косата :) ..също така прави домашни маски .. защото къдравите коси по принцип за сухи..като в маската слагаш по-малко изсушаващи продукти.. слагай по-вече примерно бадемово масло,от пшеничен зародиш,зехтин,стимулант за коса на Икаров също може и др. дано съм ти помогнала :-)
Благодаря ти много! Много ми помагаш,ще опитам бадемово масло и ще споделя резултатите :)
Ами казваш,че и твоята косичка е чуплива, ти какви други маски използваш?
FuCKkK13
06-12-2011, 07:09
Благодаря ти много! Много ми помагаш,ще опитам бадемово масло и ще споделя резултатите :)
Ами казваш,че и твоята косичка е чуплива, ти какви други маски използваш? ами аз правя маска с тривитаминол..и слагам много продукти, но ако нямам не слагам и почти винаги маската е различна.. само да кажа по-горе бяхте писали, че бадемовото масло или др. мазнина може да се замени с олио.. да но не е толкова полезно колкото зехтина..за това гледайте да има зехтин .. а колкото до твоята коса.. тя е къдрава, а къдравите коси са доста сухички (и моята е чуплива, но е суха) за това можеш да си правиш маска с зехтин,бадемово масло или др. масло ако искаш тривитаминол и един жълтък ... а ако го няма жълтъка можеш да сложиш хума за да се сгъсти маската, за да не се разтича (но по малко хума защото тя изсушава) .. също така можеш да слагаш жълтък,оцет (придава блясък и на къдравата коса ще стои много хубаво,но внимавай защото изсушава т.е по-мъничко) и бадемово масло,зехтин,стимулант за коса на Икаров можеш да сложиш..и евентуално ако нямаш толкова масла у вас и в маската ти има повече изсушаващи продукти след като се изкъпеш и направиш това с бадемовото масло ще се компенсира.. сега ще ти кажа аз каква маска правя на моята коса:
1 - един жълтък
2-кисело мляко (домашно - взимам от баба ми) 1-2 сп.л.
3-бадемово масло и от пшеничен зародиш по 1 сп.л (ако нямам стимулант за коса на Икаров)
4-оцет 1-2 сп.л
5-ракия 2 сп.л
6-зехтин по принцип 2 сп.л , но гледам да са повече защото имам доста изсушаващи продукти
7-тривитаминол 1-2 сп.л най-често 1
8-хума
9-аспирин 1 счукан на прах, но понякога не слагам
косата ми е около 4/5 пръста над кръста и за това слагам толкова много неща...на теб ти препоръчвам да махнеш от тази рецепта киселото мляко и хумата .. а ако искаш можеш да сложиш мед,мас ако имаш, газ и т.н. .. но ако слагаш всичко по горе което аз слагам гледай да слагаш повече от зехтина и маслата :)
neeDaBosS
06-12-2011, 07:35
В никакъв случей не заменяйте зехтина с ОЛИО !! Нито е полезно за косата,нито после лесно ще се измие..Искам да попитам FuCKkK13 това със аспирина..пробвах веднъж,но после в косата ми имаше някакви бели неща :? 8-) Как го правиш?
Моята маска е тази:
1-2 жълтъка
2 суп. лъжици хининова вода
2 суп. лъжици тривитаминол (ако се сетя да сложа,понякога дори пропускам)
2 суп. лъжици бадемово масло
3 суп. лъжици мляко
1-2 суп. лъжици стимулант за коса на Икаров
И ако се сетя да добавя ракия (или водка),зехтин,хума или оцет ще е добре ;д не винаги слагам всичко.Много е хубаво като балсам да се ползва пресен жълтък.След като сте сложили шампоан и балсам пукаш едно яйце,взмеаш жълтъка и мажеш цялата коса,след което измиваш.Много добре се отразява на косата ми .
FuCKkK13
06-12-2011, 07:42
В никакъв случей не заменяйте зехтина с ОЛИО !! Нито е полезно за косата,нито после лесно ще се измие..Искам да попитам FuCKkK13 това със аспирина..пробвах веднъж,но после в косата ми имаше някакви бели неща :? 8-) Как го правиш?
Моята маска е тази:
1-2 жълтъка
2 суп. лъжици хининова вода
2 суп. лъжици тривитаминол (ако се сетя да сложа,понякога дори пропускам)
2 суп. лъжици бадемово масло
3 суп. лъжици мляко
1-2 суп. лъжици стимулант за коса на Икаров
И ако се сетя да добавя ракия (или водка),зехтин,хума или оцет ще е добре ;д не винаги слагам всичко.Много е хубаво като балсам да се ползва пресен жълтък.След като сте сложили шампоан и балсам пукаш едно яйце,взмеаш жълтъка и мажеш цялата коса,след което измиваш.Много добре се отразява на косата ми . ами аспирина го слагам в едно листче кухненска хартия и сгъвам остава между 2 пласта хартия и отгоре с една чаша :D го троша докато стане много ситно натрошен..ами не знам, може от яйцето да ти се е пресякло и за това да си имала бели неща ..защото ако го отмиеш с топла вода знаеш какво става :o ..ако си сигурна, че е от аспирина просто го троши на по-ситно .. а колкото до това дето забравяш продуктите.. аз съм си ги написала на едно листче и докато си правя маската гледам :D :D :D може и ти така да направиш.. а това с жълтъка ..някой хора не ползват шампоан и си мият косата само така .. и наистина се отразява добре - все пак шампоана е 100% химия.. дано съм ти помогнала :-)
neeDaBosS
06-12-2011, 07:55
Благодаря :-) Аз мога да споделя от опит,че на цъфнали връхчета много добре се отразяват маските с маслата.Примерно рициново,бадемово или кокосово.Също като се изкъпете и подсушите косата по крайщата пак с масло.Косата ми попринцип само да я изправя и се появяват по 1923843289 цъфтежи,но от както се мажа с маслата нищо! толкова я третирам,то не бе вафли,маши,преси всякакви глупости 8-)
FuCKkK13
06-12-2011, 08:04
Благодаря :-) Аз мога да споделя от опит,че на цъфнали връхчета много добре се отразяват маските с маслата.Примерно рициново,бадемово или кокосово.Също като се изкъпете и подсушите косата по крайщата пак с масло.Косата ми попринцип само да я изправя и се появяват по 1923843289 цъфтежи,но от както се мажа с маслата нищо! толкова я третирам,то не бе вафли,маши,преси всякакви глупости 8-) напълно вярно .. аз за това след акто се изкъпя слагам някое друго масло по краищата и помага ! :) ..виждам, че се грижиш за косата си .. правила ли си си отмивки с коприва.. т.е да си свариш и последното изплакване на косата ти да е с течността в която си варила копривата..х как се изразих :-D
neeDaBosS
06-12-2011, 08:23
Ами не съм :-o За какво помага? На твоята коса отразява ли се добре? :) Аз преди постоянно си правех с тривитаминол,обаче нещо сега го отбягвам.Същия ефект е и без него 8-) Аз забравих да кажа,че понякога слагам балсам или кристали в маската,щото иначе супер много ми се заплита косата :lol: Сега маската която си направих е;
2 суп лъжици ракия
1 суп лъжица оцет
2 суп лъжици мляко
2 суп лъжици бадемово масло
1 аспирин
5 суп лъжици хининова вода
Спрях малко с яйцата,да видим дали ще имам бели неща в косата 8-) Ще сложа само яйце като балсам,както обесних по-горе :oops: Ти чувала ли си за домашен шампоан? Искам да пробвам нещо различно от тези химий..бях чула нещо с желатин,яйце :-o
FuCKkK13
06-12-2011, 08:38
Ами не съм :-o За какво помага? На твоята коса отразява ли се добре? :) Аз преди постоянно си правех с тривитаминол,обаче нещо сега го отбягвам.Същия ефект е и без него 8-) Аз забравих да кажа,че понякога слагам балсам или кристали в маската,щото иначе супер много ми се заплита косата :lol: Сега маската която си направих е;
2 суп лъжици ракия
1 суп лъжица оцет
2 суп лъжици мляко
2 суп лъжици бадемово масло
1 аспирин
5 суп лъжици хининова вода
Спрях малко с яйцата,да видим дали ще имам бели неща в косата 8-) Ще сложа само яйце като балсам,както обесних по-горе :oops: Ти чувала ли си за домашен шампоан? Искам да пробвам нещо различно от тези химий..бях чула нещо с желатин,яйце :-o ами точно това щях да те питам как се отразява копривата на косата ти ама ето че и ти не си пробвала :D .. иначе копривата мисля, че заздравява и помага за по-бърз растеж ..а за балсама и кристалите по-добре не ги слагай.. защото са химия..слагай повече масла..само балсам може би можеш да слагаш, но с отмиване..аз съм доволна от спрейчетата на Глис :) .. а за домашния шампоан съм чувала само с яйце, но ще те излъжа как се прави защото не съм много сигурна... но мисля, че беше по същия начин както ти каза.. само че без да ползваш шампоан..само с яйце си обливаш косата и изплакваш, но не знам 1 или 2 пъти както с шампоана .. чувала съм хора които само така правят.. но виж какво намерих : http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:kSuIezzELlAJ:www.tialoto.bg/a/127-dekorativna-kozmetika-i-maski/10440-domashen-shampoan-i-balsam-za-kosa.html+%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0% BD+%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD+%D0% B7%D0%B0+%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0&cd=1&hl=bg&ct=clnk&gl=bg&source=www.google.bg :) :-)
karamel44e
06-12-2011, 08:39
Аз от скоро използвам тази маска 2 с.л. тривитаминол, 2 с.л. кисело мляко, 1 ч.л. мед , 1 жълтък , 1с.л рициново масло
neeDaBosS
06-12-2011, 08:44
Медът е много полезен за косата,ама аз винаги имам проблеми с него :oops: 8-) Фък13,благодаря страшно много :-) ти по колко време попринцип стоиш с маската?
FuCKkK13
06-12-2011, 08:58
Медът е много полезен за косата,ама аз винаги имам проблеми с него :oops: 8-) Фък13,благодаря страшно много :-) ти по колко време попринцип стоиш с маската? ами аз сега съм в почивка от маската от 2 седмици и сега от п0неделник ми е 3-тата и спирам с почивката.. забравих да кажа, че и аз слагам мед в маската.. ами колкото мога по-вече, но по-малко от 3 часа не съм стояла ..по принцип я правя 2 пъти в седмицата сряда/четвъртък и неделя.. сряда или четвъртък стоя по 3/4 часа най-много а неделя ако имам време стоя по 5/6 часа :)
neeDaBosS
06-12-2011, 09:29
Еха,аз стоя 2-3 часа максимум :) Скоро мисля да си купя ампулите за растеж урти комплекс.Преди няколко дни изпробвах маската на Miosotis и мога да кажа,че съм много доволна :smt007
FuCKkK13
06-12-2011, 09:35
Еха,аз стоя 2-3 часа максимум :) Скоро мисля да си купя ампулите за растеж урти комплекс.Преди няколко дни изпробвах маската на Miosotis и мога да кажа,че съм много доволна :smt007 ами и аз мисля да пробвам някоя купена маска..а ми кажи ти от коя си доволна.. защото аз преди си купувах маска единствено професионална от фризьорски салон мерси предварително :-)
neeDaBosS
06-12-2011, 09:47
Ами значиии
Тази на Miosotis с костен мозък и плацента
http://www.nisea-bg.com/images/items/2847.jpg
Тази на Глис;
http://image.pazaruvaj.com/mid/36730241.gliss-kur-total-repair-19-maska-za-kosa-200ml-ivis-7-88-lv.jpg
Тази на Л'ореал
http://www3.images.coolspotters.com/photos/576024/loreal-total-repair-5-hair-masque-profile.jpg
И това на Гарние,незнам балсам ли,маска ли се води,но е много хубаво.
http://i.acdn.us/image/A1422/142288/300_142288.jpg
Както и маската на Лорис с чесън,с змийско мляко също е хубава
http://www.astra.bg/files/images/lorys/new_loris/600105.jpg
http://prikachi.com/images/791/2301791s.jpg
На Денис маската за коса също е доста готина;
http://www.bgdrogeria.com/images/3401_5100/3539.JPG
А и още една на Гарние;
http://promo-compass.com/img/products/m3312.jpeg
И последната на Echo
http://multimedia.kolko.bg/image/200x200/not-specified-echo-color-mask-bg-142943.jpg?1265888681
Надявам се да съм помогнала.От всичките маски съм била адски доволна :) Ако имаш други въпроси питай 8-)
FuCKkK13
06-12-2011, 09:53
тази на Miosotis колко пари е г/д .. а тази с чесън мислех да я пробвам .. но после нещо забравих да я купя и с мисленето си останах :D
neeDaBosS
06-12-2011, 10:08
Тази червената е 10лв.. мноого хубава. :)) по-хубава е от тази с чесън.
FuCKkK13
06-12-2011, 10:22
мерси :-) а от къде да я взема .. т.е. има ли я по козметичните магазини или я има само в фриз. залони
neeDaBosS
06-12-2011, 11:27
Аз си я купих от аптека. :) Много хубаво мирише и прави косата една гладичка,готинаа 8-) Ти позлваш ли някакви термозащитни продукти? Аз ползвам на Лореал едно розовичко .. ама не виждам кой знае какъв ефект :lol:
FuCKkK13
06-12-2011, 12:45
Аз си я купих от аптека. :) Много хубаво мирише и прави косата една гладичка,готинаа 8-) Ти позлваш ли някакви термозащитни продукти? Аз ползвам на Лореал едно розовичко .. ама не виждам кой знае какъв ефект :lol: мерси :-) термозащитни не..само кристали преди сешоар, но рядко го ползвам .. и на кристалите си пише, че помагат за цъфтежа и имат ув - филтър.. а за това на лореал съм чувала добри отзиви.. доста хора го ползват..може и аз да си го взема..но по принцип не ми трябва защото от септември до сега съм ползвала преса 3 пъти и сешоар 4/5 пъти..така че не ми трябва.. :) ..ще направя почивка до септември т.е 1 година и ще започна като преди да си ползвам пресата..2 пъти в седмицата или 1 .. знам че е вредно, но има хора които всеки ден по няколко пъти я ползват..а и ще си продължа с маските,ще си купя може би точно това на Лореал и не мисля че ще се изтощи много..а сешоар и преди не съм ползвала по много.. 1/2 пъти в месеца.. :) ..ти колко често ползваш преса ? .. а и преди преса или сешоар можеш да слагаш масло на връхчетата на косата .. :)
neeDaBosS
06-18-2011, 12:54
От скоро време съм супер доволна от това розовото на Лореал. 8-)
Изправям си косата според зависи..имаше момент в който около 10 месеца не я бях пипала.Само маски и пак маски.Напоследък обаче от понеделник до петък съм къдрава,събота я изправям и чааак другата събота пак изправена (Ако няма да ходя някъде изобщо даже и събота не я изправям).
А,предлагам и да се разберем в коя тема ще пишем :)
И аз чакам heiress да се включи...
Наистина опитай да смениш шампоана, мисля че ще е най- добре.