View Full Version : Втората ви матура?
С това мислене до никъде няма да стигнем, СТРОНГ.
Хцесс е прав, а ти като няма да гласуваш, то нямаш моралното право да се оплакваш.
Въобще неориентирани младежи като теб са БЛАГОДАТ за сегашното правителство.
1во:имам моралното право да се оплаквам, защото съм гражданин на тази мършава държава; Слави Трифонов никога не е ходил да гласува, ама това не му пречи да се оплаква и да плюе по мошениците, които разграбиха тази държава нали!?!?
2ро:Въобще не смятам, че съм неориентиран младеж. Това, че не виждам партия/коалиция, която е кадърна, не означава, че съм неориентиран. Не разбрахте ли, че няма значение какъв си:син,червен зелен,бенбен; важното е да си кадърен , да си вършиш съвестно работата и с това да си полезен на обществото...
Goebbels
05-29-2009, 21:11
1во:имам моралното право да се оплаквам, защото съм гражданин на тази мършава държава;
Нямаш право да се оплакваш, защото след като не гласуваш спомагаш да се запази статуквото. Но не стига, че няма да гласуваш, ТИ дори агитираш и останалите да не гласуват.
По този начин ти си по-вреден за България дори и от сегашното правителство.
Слави Трифонов никога не е ходил да гласува, ама това не му пречи да се оплаква и да плюе по мошениците, които разграбиха тази държава нали!?!
Жалко за теб ако се оприличаваш със Слави.
1во:имам моралното право да се оплаквам, защото съм гражданин на тази мършава държава;
Нямаш право да се оплакваш, защото след като не гласуваш спомагаш да се запази статуквото. Но не стига, че няма да гласуваш, ТИ дори агитираш и останалите да не гласуват.
По този начин ти си по-вреден за България дори и от сегашното правителство.
Слави Трифонов никога не е ходил да гласува, ама това не му пречи да се оплаква и да плюе по мошениците, които разграбиха тази държава нали!?!
Жалко за теб ако се оприличаваш със Слави.Имам пълното право да говоря каквото си искам, защото живеем в демокрация.. Просто давам пример за известен човек,който изразява позицията си...
Въобще не агитирам, както и да е ти си клиничен случай...
Goebbels
05-29-2009, 21:31
защото живеем в демокрация
http://www.dpb-kardjali.com/wp-content/uploads/index-150x150.jpg
Много ясно.че няма да гласува човека щом всичките са еднакви крадци мръсни!За кой да гласува?И аз няма да гласувам!
afterforever
05-30-2009, 09:08
Ти специално може да гласуваш за даскала си по български.
Който не гласува пуска бюлетина за ДПС. После се оплаквайте. Мизерници. Не сте разгледали нито една предизборна програма, дори да сте го направили нямате представа какво търсите, нямате си хабер от политика, не знаете какво искате от държавата. Знаете, че искате да ви е добре, а сега не ви е добре, заото нон-стоп това повтаря Слави, който за някои явно е някакъв гуру. Не гласувайте и не стойте в тази държава. Тук нямаме нужда от подобни мекотели.
Ти специално може да гласуваш за даскала си по български.
Който не гласува пуска бюлетина за ДПС. После се оплаквайте. Мизерници. Не сте разгледали нито една предизборна програма, дори да сте го направили нямате представа какво търсите, нямате си хабер от политика, не знаете какво искате от държавата. Знаете, че искате да ви е добре, а сега не ви е добре, заото нон-стоп това повтаря Слави, който за някои явно е някакъв гуру. Не гласувайте и не стойте в тази държава. Тук нямаме нужда от подобни мекотели.
Абе ти не си в ред бе момче! Ти кьорав ли си, че не виждаш, че всички политици и тем подобни гледат само как да краднат и да си уредят живота.Корупция, мизерия навсякъде, сляп ли си , че не можеш да ги видиш?Какво да им гледам предизборните програми, като това е само на хартия, и като в България само се говори , а нищо не се прави? И ти пък кой си , че да ми казваш , че не съм знаел какво търся и какво искам...Келеш...
afterforever
05-30-2009, 09:43
Аз съмч точно тоя, който ще ти каже, че не знаеш какво искаш. (точка)
Ти си точно едно лайно, ей това си ти!(удивителен)
afterforever
05-30-2009, 10:28
:lol: :lol: щом се чувстваш по-добре, когато лайно ти казва, че не знаеш какво искаш - така да е :lol: :lol:
Тва ме нервят, че няма да кажат, че матурите са били по-трудни и затова има толко двойки, а ще кажат, че имало камери и заради тва имало толкова много двойки.
Спестяват си обвинения, от родители и ученици, всичко супер...
Д**а МРЪСНОТО ПРАВИТЕЛСТВО Д**а !!!
П.С. ХОДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ !
Съгласен съм с теб за матурите, обаче за гласуването не...Защо да ходя да гласувам, при положение ,че всички са лайна!?!? Който и да спечели все е осран,не ме интересуват партии, коалиции, а държавата да върви напред, да се развива.Да ама не - това въобще не става, така че няма смисъл да гласувам.... :-x
Отиди и пусни задраскана бюлетина..По добре така от колкото да ти изплозват вота мръсните турци и мангали от дпс.
az pyk si pomislih 4e obsajdate ne6to za maturata!
Goebbels
05-30-2009, 18:45
Дори нямам желание да споря със стронг и липстик.
Това са хора апатични към съдбата на България.
А за матурите скоро ще излязат, а скалата мисля че няма да я пипат(това според даскалицата по литература)
Нещо ново някой да е чул?
П.С. http://www.dnes.bg/article.php?id=71747
Ама айде недейте, да правите политическа тема...ОК ?
Който иска да гласува, да гласува, който не, след това да не се оплаква !!!
Това е тема за матурата, не за изборите.
Goebbels
06-01-2009, 06:39
Нещо ново някой да е чул?
П.С. http://www.dnes.bg/article.php?id=71747
Ама айде недейте, да правите политическа тема...ОК ?
Който иска да гласува, да гласува, който не, след това да не се оплаква !!!
Не може ли да се отслужи панахида(или както се казва) за България? И официално да се закрие тая страна.....
Вече се изнадах от чакане на тия бележки и скали!
Чух, че били съобщили по бтв , че ще излязат на 5 юни!
Дали е вярно, не знам!
Но миналата година е станало много по-бързо!
Пишете, ако знаете нещо!
За гласуването - трябва да се гласува!
Sunny_stz
06-01-2009, 12:47
Аз разбрах че след първи ще излязат резултатите от матурата по български и след това другата.По-скоро да излизат!!!
Последното, което научих е, че до 2 юни трябвало да излязат, а най-масово в нета се пише, че ще излязат след 5 юни!
Това е положенито!
А това за първи също го бях чула по ТВ Европа!
писна ми да чакаааааааааам :x :-x ](*,)
afterforever
06-01-2009, 14:05
Ама и аз не нервя, и все пак си имам и други работи, намерете си какво да правите и всичко ще мине по-бързо. 8-)
абе то и аз в началото бях спокойна ама колкото повече идва датата, на която ще излязат оценките, толкова повече се нервя 8-)
Аре бе кво стана ? Кога ще излизат резултатите :?
Vsichki razpraviat na 5 juki!
Taka pishe i v neta!
Drugo info niamam!
Срокът за резултатите е до 12ти юни. Може и по-рано, но не се знае.
http://www.kadedaucha.com/?id=1313&aid=5195
Sunny_stz
06-03-2009, 10:53
Офф значи след 5-ти ще излязат резултатите,не по-рано,омръзна ми да чакам вече.Всички тръпнем в очакване ,дано да излязат по-рано от 12-ти че...много се бавят бе!
Да бе туй копеле Вълчев, няма ли да каже поне скалата бе деба :x
Аз се надявах поне скалата да изкарат, но уви нищо!
Ако ще чакаме до 12, направо душа ни яка!
Това са си 9 дни още!!!
Аз се надявах поне скалата да изкарат, но уви нищо!
Ако ще чакаме до 12, направо душа ни яка!
Това са си 9 дни още!!!
Абе не вярвам чак до 12ти да ни бавят, дано по-рано излязат!
Вълчев каза че има повече двойки от миналта година.Следователно сакалата би трявбало да е по ниска.
gluhar4e
06-03-2009, 13:22
Само можем да гадаем...никой не знае какво ще им хрумне.
не мога повече хораааааа ](*,) ](*,) ](*,) това чакане срина нервната ми система :-s всеки ден дебна в сайта на мон и нищо няма дейба :-x :-x :-x
Днес няква учителка казала на майка ми че ще излязат или днес вечерта или утре.А аз когато бях на изпит миналата година и точно когато излизаа резултатите и сайта на мон не се отваряше явно ги слагаха и сега пак така.
ей сега сайта на мон не иска да се отвори :0 дали ги качват ?
сърцето ми прави така: ТУП ТУП ТУП :-#
gluhar4e
06-03-2009, 17:10
Хей, ReBeL ,спокойно.Ако за матурите се притесняваш толкова много,какво остава за някой по-важен изпит?
А сайтът на МОН наистина не се отваря...дали това означава нещо...
много се притесняваш..което е логично.Аз миналата година на деня в който се очакваха да излязат резултатите само че моите за след 7 клас имах чувството че умирах и понеже аз ходих да ги видя в училище по пътя докато вървях не си чувствах краката ама после всичко мина като видях
сърцето ми прави така: ТУП ТУП ТУП :-#
Хаха
Съмнявам се да ги качат вече.Мина 17:00 и сега сигурно в министерството, няма и жив човек.Не се отваря сайта, защото днес изнесоха отговорите на днешните матури за 5-ти и 6-ти клас :)
Ама надеждата умира последна де :)
оооооо вярно, че малките имаха изпити :( угасна ми надеждицата да качат нещо днес :(
при мен се отвори сайта - нищо няма :-# :cry: :cry: :-x
И аз бях чела, че резултатите излизат 5 юни... Дано е вярно, че ми писна вече да чакам искам да знам как съм се представила вечееее :-x
Drift_King
06-03-2009, 19:15
Министърът даде за пример фрапираща грешка от матурата по география - според абитуриенти Рила е част от Стара планина. По математика резултатите също се влошават.
Заради по-слабото представяне на абитуриентите критериите са занижени, коментираха пред "Сега" проверители на матурите. Като цяло равносметката им е лоши изразни средства и масова неграмотност. Ако матурите се правят както трябва, скъсаните би трябвало да са 50%, смятат оценители.
DjBaloon
06-03-2009, 20:02
кви са тия радини вълнения от вас 8-)
TheBeliever
06-03-2009, 20:21
Колкото повече го мислите, толкова по-бавно тече времето. Излезте, разсейте се и докато се усетите някой ще ви подвикне "Айде бе, кажи и ти колко изкара".
Goebbels
06-03-2009, 20:41
Съученик ми каза, че резултатите са готови, а утре да хода до даскалото да си проверя оценките. Също така каза, че утре сигурно ще качат резултите и в нета.....
Също така каза, че скалата се запазва.
Да видим какво ще излезе....
сряда, 03 юни 2009
София
Оценките от матурата на GSM-a. Това е един от вариантите, върху който от образователното министерство умуват, за да разгласят оценките на абитуриентите в петък.
Резултатите обаче няма да се получават автоматично на мобилните телефони. Идеята е чрез справка на кратък номер зрелостниците да могат да получат нужната информация, поясни главният IT специалист на просветното ведомство Орлин Кузов. Така би било по-удобно за тийнейджърите, защото често се получава забавяне при сайтовете за проверка на оценките заради голямото натоварване, поясни Кузов.
От министерството са получили уверенията на мобилните оператори, че процедурата е 100% технически възможна. Колебанията обаче остават, защото зрелостниците ще трябва да се бръкнат с 20-30 стотинки за SMS-a.
Oчаква се утре от просветното ведомство да вземат решение по темата. Със сигурност обаче списъците ще са достъпни след въвеждане на ЕГН и входящ номер както на сайта на МОН, така и на тези на регионалните инспекторати по образованието.
Точните данни за успеха на випуск 2009 ще бъдат обявени в петък. Двойките най-вероятно ще са повече.
Доста лоши резултати има по география, която е изборният предмет на близо половината дванадесетокласници, посочи министър Даниел Вълчев. Той заяви, че по всяка вероятност скалата за оценяване от миналата година ще се запази и през тази. Това означава, че всеки, изкарал между 23 и 40,5 точки от 100 възможни, е изкарал тройка.
АМИН !
loveandemotion
06-03-2009, 23:29
аз избрах англииски , не съм преписвал и учил на сичкото отгоре квесторите забраеха да ми се разпишат и може да ми анулират работата и ще им *ба ма*ката проста малоумна :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :-x
значи утре :( :( :( леле егати изтезанието :(
Здравейте !
Аз догодина ще усетя тръпката с матурите, но сега
ме човъркат някой въпроси около тях и мисля да питам тук за тях :)
Мисля да пиша матура по Английски, но незнам как да определя
нивото си :shock:
Бихте ли ми казали от къде мога да си сваля диалозите
които са били пускани НЕ ИСКАМ ТЕКСТОВЕТЕ А ЗАПИСА !!!
И ако можете да ми кажете как се справихте за хората които са
били на английски :)
Другия ми въпрос е относно втората задължителна матура - математиката, която още не е сигурно дали ще бъде задължителна :shock:
На 2 сме нищо неможем да направим :X
Освен да чакаме до 14 Септември да излезе в държавен вестник или
там какъвто е 0.0
Но не мислите ли, че на 15сти септември ще е вече късно
да почнем да се подготвяме по математика като се има предвид, че
не сме училище с интензивно изучаване на математика, и учим
математика първо равнище и по 2 часа седмично 0.о
[b][b]Публикувано на: 04.06.2009 | източник: Монитор
Географията най-трудна на абитуриентите, 25 точки стигат за среден.
Оценките от матурата на GSM-a. Това е един от вариантите, върху който от образователното министерство умуват, за да разгласят оценките на абитуриентите утре. Резултатите обаче няма да се получават автоматично на мобилните телефони. Идеята е чрез справка на кратък номер зрелостниците да могат да получат нужната информация, поясни главният IT специалист на просветното ведомство Орлин Кузов.
Така би било по-удобно за тийнейджърите, защото често се получава забавяне при сайтовете за проверка на оценките заради голямото натоварване, поясни Кузов.
От министерството са получили уверенията на мобилните оператори, че процедурата е 100% технически възможна. Колебанията обаче остават, защото зрелостниците ще трябва да се бръкнат с 20-30 стотинки за SMS-a. Oчаква се днес от просветното ведомство да вземат решение по темата. Със сигурност обаче списъците ще са достъпни след въвеждане на ЕГН и входящ номер както на сайта на МОН, така и на тези на регионалните инспекторати по образованието.
Точните данни за успеха на випуск 2009 ще бъдат обявени утре. Двойките най-вероятно ще са повече. Доста лоши резултати има по география, която е изборният предмет на близо половината дванадесетокласници, посочи министър Даниел Вълчев. Той заяви, че по всяка вероятност скалата за оценяване от миналата година ще се запази и през тази. Това означава, че всеки, изкарал между 23 и 40,5 точки от 100 възможни, е изкарал тройка.
провеждат изпитите. Тенденцията обаче не е тревожна, увериха от просветното ведомство. По думите на министър Даниел Вълчев по-слабите резултати се дължали на това, че въпросите тази година са били по-трудни. Контролът също е по-затегнат, подчерта той. Оказа се обаче, че дори при това положение децата покриват средно близо 77% от държавните образователни изисквания, което е добра успеваемост[b]
Goebbels
06-04-2009, 08:28
Аз днес отидох до училището и ни дадоха да си проверим точките.
Само чакаме скалата сега.
Утре, 5 юни, в Министерството на образованието и науката ще бъдат представени резултатите от проведените държавни зрелостни изпити през 2009 г. /11.00 часа, залата на V етаж/.
http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms/news/09-06-04_rezultati_maturi.html
AAAAAAAAAA ДАЛИ Е ТОВА КОЕТО СИ МИСЛЯЯ :-s :-s :-s
Другия ми въпрос е относно втората задължителна матура - математиката, която още не е сигурно дали ще бъде задължителна :shock:
На 2 сме нищо неможем да направим :X
Освен да чакаме до 14 Септември да излезе в държавен вестник или
там какъвто е 0.0
Но не мислите ли, че на 15сти септември ще е вече късно
да почнем да се подготвяме по математика като се има предвид, че
не сме училище с интензивно изучаване на математика, и учим
математика първо равнище и по 2 часа седмично 0.о
На първите въпроси не мога да ти отговоря много точно, но за матурата по математика до колкото разбрах такова нещо няма да има и за вас, макар да не е 100% сигурно, ако имаше вече щяха да са го казали. Така че спокич.
afterforever
06-04-2009, 09:55
Утре, 5 юни, в Министерството на образованието и науката ще бъдат представени резултатите от проведените държавни зрелостни изпити през 2009 г. /11.00 часа, залата на V етаж/.
http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms/news/09-06-04_rezultati_maturi.html
AAAAAAAAAA ДАЛИ Е ТОВА КОЕТО СИ МИСЛЯЯ :-s :-s :-s
Не знам, но пък се надявам...
Вие мислите ли, че ще ги качат в сайта?! Защото не помня мин година дали бяха качени, а ако ви кажа как не ми се разкарва до даскало...
оооо дано ги има в сайта , аз докато стигна до даскало , че да си разбера оценката , ще умра 1000000000 пъти :shock:
В Испанската няма нищо изнесено!
afterforever
06-04-2009, 11:22
Е те ще ги изнесат утре/вдругиден евенчуъли. Обаче в даскало имало точките, които имаме, пък оценяването е като мин год, така че да може вс да си сметне успеха. Аз ще чакам оценки.. :lol:
Абе аз искам оценка да видя, докато не я видя нема да се успокоя !
П.С. Откъде си сигурен, че ще е като миналата година ?
Имаше интервюта на министъра, в които казва, че промяната на скалата за оценяване е малко вероятна.
А вие откъде сте толкова сигурни, че ги има изнесени в училищата... :-o
afterforever
06-04-2009, 11:31
Ми не съм сигурен, ама се пак виж броят на 2-ките... смисъл.. за да не всявам паника :D:D
Е те ще ги изнесат утре/вдругиден евенчуъли. Обаче в даскало имало точките, които имаме, пък оценяването е като мин год, така че да може вс да си сметне успеха. Аз ще чакам оценки.. :lol:
И колко ти се получават?В кое училище си?
Loshotia
06-04-2009, 11:36
Миналата година ги разлепиха в училище, и да- и в сайта ще ги има(миналата година ги имаше)
afterforever
06-04-2009, 11:42
И колко ти се получават?В кое училище си?
Бе минавам да се каже и по двете, само дето трябва да имам по БЕЛ просто нещо над 5.50...
Миналата година ги разлепиха в училище, и да- и в сайта ще ги има(миналата година ги имаше)
А миналата година нали не са ги качили 1 седмица след като са излезли официално. Че ще си помисля, че МОН има таен договор за сътрудничество с градския транспорт в Сф...
Loshotia
06-04-2009, 11:48
Ооо, не знам, само знам, че братовчедка ми така си разбра оценките.
ееееее ми ако не ги качат утре в сайта :-# :-# :-#
afterforever
06-04-2009, 11:54
А вие откъде сте толкова сигурни, че ги има изнесени в училищата... :-o
Аз днес отидох до училището и ни дадоха да си проверим точките.
Само чакаме скалата сега.
afterforever
06-04-2009, 12:03
В "Стандарт" от днес пише: "Точните данни за успеха на випуск 2009 ще бъдат обявени утре." :grin:
Goebbels
06-04-2009, 12:06
Да дори си проверих и грешките :D 66 точки по БЕЛ
и 56 по История ;(
А и аз мисля, че резултатите ще бъдат оповестени утре
аз бях на втора матура география и не съжелявам честно казано като чета сега и като слушам другите какво казват че на другите матури резултатите са много зле....
Само в София ли има точките по училищата или в цялата страна ?
ами не са само във София :wink:
Loshotia
06-04-2009, 12:23
Ох, чак аз се попритесних :S
afterforever
06-04-2009, 12:28
Бе аре, бе, аз дето не ми пука, особено след като минаха изпитите, вчера сънувах кошмар.. смятай :lol:
часовете си минават и все повече се приближаваме към ... истината :-# Господ да ни е на помощ хораааааааа, стискам ви палци утре!
Loshotia
06-04-2009, 12:59
Rebel, а на теб трябват ли ти тези оценки- ще кандидастваш ли с тях?
Goebbels
06-04-2009, 13:00
Хаха това същество Ребел е яко във филма 8-)
само за дипломата ми трябват, но пак си ми е притеснено - есетата, които писах ме плашат , иначе точките от тестовете ги знам. Дано всичко е наред :(
все пак ни зависи бъдещето от тях ...
Goebbels
06-04-2009, 13:28
Ще ги изкараш, спокойно !:)
Тъкмо чета това
Утре ще бъде представен анализ за провеждането на матурите след 12-ти клас, като резултатите от тях няма да бъдат обявявани. Това би трябвало да се случи до 12 юни, като министърът на образованието Даниел Вълчев ще уточни дали това ще стане в срок, съобщиха от министерството.
Ей мамито им да еба, ако утре не обяват шибаните оценки :-x
Тъкмо чета това
Утре ще бъде представен анализ за провеждането на матурите след 12-ти клас, като резултатите от тях няма да бъдат обявявани. Това би трябвало да се случи до 12 юни, като министърът на образованието Даниел Вълчев ще уточни дали това ще стане в срок, съобщиха от министерството.
Ей мамито им да е**, ако утре не обяват шибаните оценки :-x
Е това го нямаше допреди 20 минути... :-x :-x :-x :-x
Goebbels
06-04-2009, 14:10
Защо не ходиш до даскалото, за да си видиш точките, поне?
Защо не ходиш до даскалото, за да си видиш точките, поне?
Защото цитирам "Още нищо не сме получавали" :x
Тъкмо чета това
Ей мамито им да е**, ако утре не обяват шибаните оценки :-x
Е това го нямаше допреди 20 минути... :-x :-x :-x :-x
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/06/04/729823_rezultatite_ot_maturite_shte_budat_predstav eni_utre_v/
Да бе ясно , само дано не е вярно...Щото в сайта на министерството не пише така...
Вече е променено и в сайта на министерството
"Утре, 5 юни, в Министерството на образованието и науката пред журналисти ще бъде представен анализ на резултатите от проведените държавни зрелостни изпити през 2009 г. /11.00 часа, залата на V етаж/"
afterforever
06-04-2009, 14:34
ОФ... ОФФФФФ, ок, не може ли да публикуват скалата и да си ги сметнем сами, ебати.... :-o
Loshotia
06-04-2009, 14:35
все пак ни зависи бъдещето от тях ...
E в повечето ВУЗ-ове се взимат оценките от годините- матурите ако са по- високи.
В Испанската не са получили никакви точки, нищо! Ходих и говорих и с даскалите даже!
В кои училища в София се знаят точките?
Пишете, че да кажа на приятелчетата да си търсят, а аз ще си ям ноктите до като ги изкарат!
loveandemotion
06-04-2009, 15:37
аи някои да каже ако нямам подпис от квесторите ще ми анулират ли работата :-x :booooomb:
afterforever
06-04-2009, 15:38
Как се уреди без подпит на квестора бе? Кой ти запечата плика?!
Вече е променено и в сайта на министерството
"Утре, 5 юни, в Министерството на образованието и науката пред журналисти ще бъде представен анализ на резултатите от проведените държавни зрелостни изпити през 2009 г. /11.00 часа, залата на V етаж/"
Добре де ,аз не мога да разбера как така ще правят анализ ,това означава че вече са проверени ,а не ги оповестяват ние да ги видим!!!Само излишно си държат под напрежение!
http://rezultati.zamaturite.bg/06/
tva e minalata godina
Егати нещастниците са тия от МОН...1во викат утре ше има резултати...после нямало да има...НЕКАДЪРНИЦИ СМОТАНИ това са...
afterforever
06-04-2009, 15:51
Ще ви призова към спокойствие.
Значи матурите СА, повтарям СА проверени, резултати ИМА, повтарям ИМА. Утре умниците ще се занимават със статистики, колко процента какво си тнам си що си. Искат да си рнаправят статистиките, псоле да обявяват резултатите. Това е...
Това означава ,че щом утре са статистиките и анализите ,чак понеделник ще излязат резултатите ,понеже събота и неделя никой няя се занимава!Ебаси
пп неска си взех шофьорската книжка :)
пп неска си взех шофьорската книжка :)
Честито и безаварийна :)
То ясно, това че сега ще правят статистики и нз кво още.Те сега ги имат като точки, ама не и като оценки.Ама това трябваше да го направят във вторник, сряда и утре да изнесат крайните оценки.Ама на кой ли му се работи :x
ейййй да им се не види шибаните им копеленца остава да не ги качат и утре ](*,) ](*,) ](*,) :-x :-x :-x
TheBeliever
06-04-2009, 16:43
Аз вече си знам точките от матурите. В нашето училище има списъци с точките. А за оценките ми казаха да проверя утре след 11 в сайта на МОН.
Утре смятам да поспя по 12 че да мине по-бързо времето да мога да вляза в сайта
^ аз въобще няма и да мога да заспя човек :(
loveandemotion
06-04-2009, 17:07
Как се уреди без подпит на квестора бе? Кой ти запечата плика?!
Как ли ми малоумните квестори са виновни някакви дърти изкуфели учителки едната по руски другата не помня по какво :-x :booooomb: те се сетили чак след като съм излязал след това 1 час един познат ми каза а аз просто ми изкочи от акъла че ми трябва техен подпис тъи като преди да затворя аз плика им казах проверете всичко да не сте пропуснали нещо.... :x
Loshotia
06-04-2009, 17:47
^ аз въобще няма и да мога да заспя човек :(
На други изпити ходила ли си? :-o
^ не, само по олимпиади, но там не е страшно :) Изпитите ми тепърва предстоят :(
е и 7 клас бях на изпити - тогава пак така ме беше страх, но вече е минало :)
Последно утре ще има ли резултати или само анализи разни?
и аз това искам да знам :( но ще видим утре ...
afterforever
06-04-2009, 19:13
Аз вече си знам точките от матурите. В нашето училище има списъци с точките. А за оценките ми казаха да проверя утре след 11 в сайта на МОН.
Стискаме палци да не са ти я анулирали...
TheBeliever, твоите точки как са?
Sunny_stz
06-04-2009, 19:21
Дано утре вече да излязат резултатите!
Naughty_
06-04-2009, 20:37
Oxx i аз мисля, че няма да мога да заспя...искам си вече резултатите, малко ме е страхххххх :-o Ако не са ми анулирани би трябвало да съм ги взела....ама знам ли ги за кви дреболии анулират :booooomb: тия братче се знаци виждат....... :booooomb: :x :-x
Утре ще правят на резултати те,но няма да ги обявяват!
Инфото е от сайта на Дневник!
В мойто училище не са получени, дори и точките!
Блазе им на тези, които си ги знаят!
TheBeliever
06-04-2009, 21:04
Стискаме палци да не са ти я анулирали...
81 по БЕЛ и 92 по Английски език. Доволна съм.
loveandemotion
06-04-2009, 21:11
вече сме утре дано само не им се прецака саита че какъвто е скапан ..... :D Наи добре 12-13 или вечерта щото саита сутринта ще е фулл и може да не успеете да се логнете :-P спомням си от други години просто.
afterforever
06-04-2009, 21:49
8-) Честито! Щеше да е нагло да не си доволна 8-)
TheBeliever
06-04-2009, 21:55
8-) Честито! Щеше да е нагло да не си доволна 8-)
Еее, винаги може повече 8-) Нагла съм 8-)
Заради опасност интернет страницата да "гръмне" информацията ще е качена на отделен сървър, който ще има специална защита и от хакери.
В страницата на министерството ще има специален линк, чиито адрес ще стане ясен минути преди 12 ч, който ще препраща към информацията за бележките.
Учениците ще могат да си видят резултатите само ако въведат своето ЕГН, трите си имена и служебния си номер.
Общият успех на випуск 2008 е около "Добър 4".
Източник NEWS.BG
Значи сега чакаме да стане 12....
^ ама ние сме випуск 2009 8-) ей тия са много некадърни :lol:
Да ама новината е от тази сутрин...
сънени още 8-) :lol: :lol:
DjBaloon
06-05-2009, 06:11
как е настроениетооо 8-)
хехе, още малко :) дано изнесат оценките.. защото ще е подигравателно да изнесат само някаква статистика :o Аз още от сега не мога да отворя сайта на МОН..
хора мен ме заболя стомаха от вълнение 8-) дано ги качат по - скоро :(
DjBaloon
06-05-2009, 06:23
хора мен ме заболя стомаха от вълнение 8-) дано ги качат по - скоро :(
Успокой се бе мома :D
гледай филм,сериалче нещо
дори не можах да спя като хората, сънувах егати кошмара - всички ми се присмиваха ,че не съм си взела матурата :( :( :( направо се събудих в пот :( ще вървя да си дочета книжката, дано мине по - бързо времето ...
сайта на мон не се отваря ... :-#
DjBaloon
06-05-2009, 06:43
ти си трагичен случей 8-)
Rebel, шибай една голяма ракия и ще се успокоиш :)
Loshotia
06-05-2009, 07:30
Общият успех на випуск 2008 е около "Добър 4".
Не че нещо ама ние сме випуск 2009
А иначе е нормално за Rebel щом не е ходила на предварителни изпити, аз така за изпита по история бях голяма паника, ама сега ми е някакво все едно.[/b]
DjBaloon
06-05-2009, 07:30
абе във всички училища ли има точките обявени ??
че карам 1 приятел ходи си види точките
ама ако няма?
Loshotia
06-05-2009, 07:32
^ пфф а аз в скайп в момента нямам никой от по- малките, ама сайта на МОН още от сега се бъгна :D
DjBaloon
06-05-2009, 07:33
абе във всички училища ли има точките обявени ??
че карам 1 приятел ходи си види точките
ама ако няма?
още час и половина до 12 ... :( Господи :-#
Rebel, шибай една голяма ракия и ще се успокоиш :)
не става 8-) на урок съм после ... трябва да съм трезвена :D
Loshotia
06-05-2009, 07:39
Сигурна ли си, че става въпрос за випуск 2009 или за 2008 :-o
Аз от друго се притеснявам. Човекът който стоеше зад мен ми беше приятел и не зацепва много по математика и му дадах да препише почти всичко. И сега съм мега спекан да не ми я анулират :shock:
Аз от друго се притеснявам. Човекът който стоеше зад мен ми беше приятел и не зацепва много по математика и му дадах да препише почти всичко. И сега съм мега спекан да не ми я анулират :shock:
На половината стая, ни бяха еднакви-едно към едно работите.
Само че туй копеле, дето уж много знае е бил пълен некадърник и сега имам 23 или 26 точки :x
Поне не съм сам :D
П.С. Някъде ще го дават ли Вълчев, нали уж пише, че ще е пред журналисти?
DjBaloon
06-05-2009, 07:46
ти представяш ли си
да препишат 15 човеека от някъв супер тъп 8-)
Loshotia
06-05-2009, 07:50
Ами и аз така по история дадох да препише едно момче зад мен, мо той нарочно си попроменяше свободните отговори, а и не писа по историческия въпрос. Мисля, че няма да ги анулират, защото след като вземат работите ги разпръскват в произволни папки- така например моята работа може да е в една папка с работа на ученик от Шумен, Мездра, Варна...
Naughty_
06-05-2009, 08:06
И аз сънувах кошмарии :?
Вече сърчицето ми започва да бие доста учестено 8-[
Айде да ги изнасят по-бързоо.. не издържам :-#
И кви са тия глупости, че ще сложат линк в сайта на мон, е хубаво де ама ние как да видим линка без да работи сайтаааа :-x :booooomb: :smt021 :smt067
още час и половина до 12 ... :( Господи :-#
Добре де в крайна сметка тогава ли ще излязат резултатите не мога да та разбера?и по-спокойно бе RebeL, какво си се шашнала такава, релакс...
аз вече приличам на мумия - бледо-жълта станах в лицето, направо ми се повръща като се погледна в огледалото :( още малко остана ....
Naughty_
06-05-2009, 08:11
50мин. :-#
аз вече приличам на мумия - бледо-жълта станах в лицето, направо ми се повръща като се погледна в огледалото :( още малко остана ....
Добре де, колко точки горе-долу имаш?
Бахти аз не знам, дали сега ще ги взема или на есен, не се притеснявам толкова...
Пък и ме съмнява да изкарат оценките днес.Другата седмица към Вторник, Сряда може би...
Naughty_
06-05-2009, 08:20
Ще фана да си оправя бюрото да убия времето, чеее ебати ужасаааа
Да БЕЕЕЕЕЕ то това остава да направят да ги анализират само и резултати др седмица :smt021 :smt067 :smt021 :smt066
Loshotia
06-05-2009, 08:24
НИКОЙ НИКЪДЕ не е казал, че днес ще излязат резултатите! :-x
rezultati.zamaturite.bg
Изнесени са резултатите тук !
Добре де, колко точки горе-долу имаш?
Бахти аз не знам, дали сега ще ги взема или на есен, не се притеснявам толкова...
Пък и ме съмнява да изкарат оценките днес.Другата седмица към Вторник, Сряда може би...
на тестовете почти нямам грешки, но темите не знак как са :( не знам за тях колко точки съм получила ...
И аз така мисля, и мн са чудя 50 мин. нз колко си оставали, дайте покажете къде пише на 5ти юни ще има резултати....
Господииииии хора взела съм ги
Български език и литература 51.50 точки Добър (4.09)
Математика 70.00 точки Много добър (5.12)
:D :D :D :D :D :D :D
Така видах си резултатите вече!:) Бел 80 точки=5.58; География 97 точки=6.00 Ураааааааааааааа :grin:
DjBaloon
06-05-2009, 08:33
къде къде?
Loshotia
06-05-2009, 08:33
Български език и литература
95.00 точки
Отличен (6.00)
История и цивилизация
64.00 точки
Много добър (4.78)
rezultati.zamaturite.bg
DjBaloon
06-05-2009, 08:34
къде ги гледате? 8-)
Sunny_stz
06-05-2009, 08:35
rezultati.zamaturite.bg
61.00 точки Много добър (4.61)
Философски цикъл
76.00 точки Много добър (5.46)
Резултатите са изнесени!!!Мале как е възможно да имам такава висока оценка по философия???? :lol: :shock:
Loshotia
06-05-2009, 08:35
rezultati.zamaturite.bg
Налазвайте, докато не претоварят системата! Rebel да не умря преждевременно?
Държавни зрелостни изпити
Резултат
83.50 точки
Отличен (5.68 )
Немски език
89.50 точки
Отличен (5.85)
gospodi vsi4ko mi treperiiiiiiiii
DjBaloon
06-05-2009, 08:38
време е да се успокоиш 8-)
DjBaloon
06-05-2009, 08:39
Xscess
зе ли математиката?
TheBeliever
06-05-2009, 08:43
5.63 БЕЛ 5.92 АЕ :D
ReBeL Дишай!!! 8-)
96.00 точки Отличен (6.00)
Английски език
88.00 точки Отличен (5.81)
:grin:
ОООООО КОПЕЛЕЕЕЕ ВЗЕХ ГИИИ АААААААААА
Xscess
зе ли математиката?
3.08 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006
ВАДЯ РАКИЯТАААА :grin: :grin: :grin:
Loshotia
06-05-2009, 08:56
Xscess
зе ли математиката?
Ааааа браво бееее!!! Лелее, днес и за теб ще пия- за моето 6.00 по бел и за теб!
Naughty_
06-05-2009, 08:56
ВЗЕХ гиииииииии, Хораааааааааа взех гииииииииии :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
като ви гледам кви сте отличници, малко се притеснявам да си покажа резултатите :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
50.00 точки Добър (4.01)
Математика
50.00 точки Добър (4.01)
Sweetlove1990
06-05-2009, 09:00
Айде и аз да се похваля БЕЛ- Отличен 5.91 География- Отличен 5.60. Като се има предвид,че не кандидатствам с тези предмети и не съм учила по тях съм супер доволна :grin:
80.00 точки=Отличен 5.58
География и икономика
97.00 точки=Отличен 6.00
Ураааааааааааа :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Честито на всичкииииииии :smt006 :grin: :grin: :grin: Благодаря ви за подкрепата през тези тежки часове :-) :-) :-)
Български език и литература:
58.00 точки Добър (4.46)
Математика:
52.50 точки Добър (4.15)
:grin: :grin: :grin: :grin: :-P :grin: :grin:
Xscess
зе ли математиката?
Ааааа браво бееее!!! Лелее, днес и за теб ще пия- за моето 6.00 по бел и за теб!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
аз имам:
Български език и литература - 5.95
География и икономика - 5.12
БЕЛ - 5.57
География - 5.51
Супер много се радвам, особено за българския! :grin:
БЕЛ - 5.57
География - 5.51
Ами честито. По БЕЛ аз имам 80т. и е 5.58, ти?
DjBaloon
06-05-2009, 09:42
вашите 5-ци и 6-ци
не струват
пред 3.08 на Xcess!!! 8-)
fOreverReD
06-05-2009, 09:45
БЕЛ - 3,95
АЕ - 4,78
За първото горед/долу добре... Ама за второто ще се изям от яд бате :-x
вашите 5-ци и 6-ци
не струват
И що да е така?!? Някав си едвам зел... струвал повече..
БЕЛ - 5.57
География - 5.51
Ами честито. По БЕЛ аз имам 80т. и е 5.58, ти?
79.5 :-D Аз си мислех, че по БЕЛ ще имам около петица, защото макар че на темата написах 2 страници и половина, всичко беше само върху дадения откъс и нищо за Алеко Константинов, или за "Разни хора, разни идеали" като цяло. Но явно са ми харесали локумите. :D
Сестра ми има:
БЕЛ - 5.91
География -5.57
вашите 5-ци и 6-ци
не струват
НАЙ-ГОЛЕМИЯЯ :grin: :grin: :grin:
DjBaloon
06-05-2009, 10:06
вашите 5-ци и 6-ци
не струват
И що да е така?!? Някав си едвам зел... струвал повече..
като станеш студент
ще оцениш ценноста на 3-ката 8)
Imam 5.07 po balgarski i 5.46 po ispanski!
Stasliva sam!
loveandemotion
06-05-2009, 10:13
36.00 точки
Среден (3.36)
Английски език
50.50 точки
Добър (4.04)
Много ниски оценки имам :shock: може да е защото не съм преписвал като другите.
Maimunche_f
06-05-2009, 10:13
Аз имам 5.88 на български и 5.99 по математика
Много съм щастлива :grin: :grin: :grin:
Loshotia
06-05-2009, 10:16
вашите 5-ци и 6-ци
не струват
НАЙ-ГОЛЕМИЯЯ :grin: :grin: :grin:
специален пoздрав за xcess
http://www.youtube.com/watch?v=4pfK_0e303Y
TheBeliever
06-05-2009, 10:17
И защо си мислиш, че всички с високи оценки са преписвали :?
Аз да ти кажа по математика преписвах, ама едва го взех, а по БЕЛ не съм :grin:
Loshotia, тая песен си е класика :)
CHEERS !!!
96.00 точки Отличен (6.00)
Английски език
88.00 точки Отличен (5.81)
:grin:
Почти като мен
Български език и литература 95.50 точки Отличен (6.00)
Английски език 89.00 точки Отличен (5.84)
Хайде хора, аз ще тръвам вече спокойна за урока, честито отново на всички :grin: :grin: :grin: :grin: :-)
Имаше и хора като мен, от които другите преписваха ;)
Sweetlove1990
06-05-2009, 10:31
Имаше и хора като мен, от които другите преписваха ;)
Малко е тъпо да се изказваш така, но няма значение. Не мисля, че матурите бяха много трудни, че да не може да се изкарат високи оценки и без преписване.
Loshotia
06-05-2009, 10:34
Да бе да :razz: Нито съм преписвала, нито ми е помагал някой, сама съм си изкарала оценките!
ProstoAz
06-05-2009, 10:41
97.00 точки
Отличен (6.00)
Английски език
79.50 точки
Отличен (5.57)
:grin: :grin: :grin:
afterforever
06-05-2009, 10:49
:lol: :lol: не сме ли най-яките, а? :D:D 8-)
loveandemotion
06-05-2009, 11:03
Пълно 6.00 е почти невъзможно да се искара а по 2 предмета още повече да не говорим че в доста училища сте намазали без камери и с добри квестори нали така :-x
съмнявам се някои от "отличниците" да искарат 97 точки на кандидатстуденски изпит на матурата може да са преписали ама на кандидастуденския едва ли :shock:
Пълно 6.00 е почти невъзможно да се искара а по 2 предмета още повече да не говорим че в доста училища сте намазали без камери и с добри квестори нали така :-x
съмнявам се някои от "отличниците" да искарат 97 точки на кандидатстуденски изпит на матурата може да са преписали ама на кандидастуденския едва ли :shock:
Като една от "отличниците" (не знам защо в кавички), моа да ти кажа, че съм решила повече тестове, отколкото много хора са виждали дори и смея да твърдя, че съм си изкарала всяка точка сама.
vodno_kon4e
06-05-2009, 11:12
По БЕЛ 83 точки - 5,67, по мат. 100 точки - 6,00. Имаше камери всичко си направих сама, а за някои завистници дето говорят на изпити колко щяло да се изкара, на предварителен изпит в университета, който харесвам имам 5,97 по математика. И така си освободих лятото от всякакви изпити :P На всички, които са се потрудили им казвам честито и успех нататък :)
loveandemotion
06-05-2009, 11:13
Да да от 90 до 100 точки е в рамките на перфекното маи сички от форума са учени или адски умни? Сигурно на кандидатстуденските ще искарате 100/100 точки дори може би 100+ :D
всеки които е изпял да препише или измами по някакъв начин на изпити или матури или каквото и да е там един ден ще разбере че в истинския живот това няма да му е от полза. :o
100 точки - 6,00.
Ако щеш ми вярвай останах с отворена уста :shock:
Ами по география аз имам точно 97т. - 6.00, а на кандидатстуденстските имам 5.75...Така, че извода е който си го може си го може...
loveandemotion
06-05-2009, 11:30
хаха а сички дето познавам от доста време даже си и признават [14:29:05] ***** ***ev says: аз попреписвах
по енглиш
[14:29:37] ********says: повечето неща ги правих сам
[14:29:44] ********* says: и свирявах с другите
[14:29:50] ******says: преписвах само на последните изречения
DjBaloon
06-05-2009, 11:30
надул си се нещо :lol:
По БЕЛ 83 точки - 5,67, по мат. 100 точки - 6,00. Имаше камери всичко си направих сама, а за някои завистници дето говорят на изпити колко щяло да се изкара, на предварителен изпит в университета, който харесвам имам 5,97 по математика. И така си освободих лятото от всякакви изпити :P На всички, които са се потрудили им казвам честито и успех нататък :)
Ами то и аз си осигурих едно спокойно лято....релакс му е майката вече.. :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
loveandemotion
06-05-2009, 11:32
Ами то и аз си осигурих едно спокойно лято....релакс му е майката вече.. :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Голям праз утре ми е изпита :booooomb: и ще го зема с минимум 3-4
и няма да преписвам като вас. :-P
afterforever
06-05-2009, 11:48
Не се ли чувстваш вече неудобно?! Който могъл преписал, който не - се радва на собствения си успех.
loveandemotion
06-05-2009, 11:59
Не се ли чувстваш вече неудобно?! Който могъл преписал, който не - се радва на собствения си успех.
Що пък да се чуствам неудобно които е преписвал да се чуства неудобно че като си на намерят работа по специалноста ще им се видят знанията :-P :grin:
afterforever
06-05-2009, 12:24
Що пък да се чуствам неудобно които е преписвал да се чуства неудобно че като си на намерят работа по специалноста ще им се видят знанията :-P :grin:
Дразниш, разбери. Гледай ти да си намериш работа по специалността, гледай себе си да уредиш, недей зяпа в чуждата чорба, че ще ти изяде някой твойта през това време.
TheBeliever
06-05-2009, 12:34
Дразниш, разбери. Гледай ти да си намериш работа по специалността, гледай себе си да уредиш, недей зяпа в чуждата чорба, че ще ти изяде някой твойта през това време.
Не му обръщай внимание. Ясно е, че злобее.
loveandemotion
06-05-2009, 12:40
Аз съм не на измамниците просто и това маи те дразни а ? :razz:
afterforever
06-05-2009, 12:41
Ама докога няма да им обръщаме внимание на такива?! Кво се обажда.. уф.. права си :D:D Ае на кафе, някой желаещ? :lol:
Оффф взехте матурите и взехте да се карате и надувате.
Спокойно бе :)
Аз си пия биричка и си релаксвам :)
afterforever
06-05-2009, 12:47
Аз съм не на измамниците просто и това маи те дразни а ? :razz: 8) Не, дразни ме комплексираността ти, че някой има повече от теб, а ти самата си неграмотна както се вижда.
loveandemotion
06-05-2009, 12:49
Аз съм не на измамниците просто и това маи те дразни а ? :razz: 8) Не, дразни ме комплексираността ти, че някой има повече от теб, а ти самата си неграмотна както се вижда.
Маи се засегна нещо ,а? :shock:
afterforever
06-05-2009, 12:51
:lol: По-скоро се чудя кога ще ти дойде акълът в главата. А си мислех, че момичетата ще се държат като момичетата, но уви... никога няма да разбереш как да го прочетеш, нали?
Loshotia
06-05-2009, 13:20
Ти си от тея дето преписват и после се смеят на хората знам те аз маймунке мръсна 8-)
Goebbels
06-05-2009, 13:21
Айде типичният български манталитет в действие :)
аз изкарах две 2-ки, ама ми е през кура.....
loveandemotion
06-05-2009, 13:48
Айде типичният български манталитет в действие :)
аз изкарах две 2-ки, ама ми е през "мъжкия полов орган".....
септември ще имаш 5-6 споко.
ThePowerOfLove
06-05-2009, 13:55
Ти си от тея дето преписват и после се смеят на хората знам те аз маймунке мръсна 8-)
недей се смяяя :D Ах ти колко си долен :D
Просто цитирам ;]
loveandemotion
06-05-2009, 13:59
хахаха каква ирония ако бях преписал нямаше да имам 3 а 6 или 97 или 100 точки сложиха ме на първия чин по средата а зад мен оставиха празно голям късмет а? нямаше от кого и от къде да препиша като се има предвид прибират мобилните телефони с личната карта + камери кеф а!?
afterforever
06-05-2009, 14:16
хахаха каква ирония ако бях преписал нямаше да имам 3 а 6 или 97 или 100 точки сложиха ме на първия чин по средата а зад мен оставиха празно голям късмет а? нямаше от кого и от къде да препиша като се има предвид прибират мобилните телефони с личната карта + камери кеф а!?
Ми освен пък да си беше седнала на анатомичната област, южно от кръста, и да беше препрочела тва-онова ли... :-o
loveandemotion
06-05-2009, 14:22
Ми освен пък да си беше седнала на анатомичната област, южно от кръста, и да беше препрочела тва-онова ли... :-o
този феилетон на алеко не го знаех в смисъл просто точно него не очаквах очаквах митницата или нещо друго...... :x
Хаха.Ми по-добре 6 с преписване отколкото 3 с тъпи знания.
Браво на всички дето имате високи оценки.Аз много се притеснявам за догодина.
Абе оставете я тая ко говори, аз през цялата година съм си скъсал задника от учене и за това се кефя мн... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
loveandemotion
06-05-2009, 14:41
Хаха.Ми по-добре 6 с преписване отколкото 3 с тъпи знания.
Браво на всички дето имате високи оценки.Аз много се притеснявам за догодина.
чудесна логика вкара.
Loshotia
06-05-2009, 15:22
Абе оставете я тая ко говори, аз през цялата година съм си скъсал задника от учене и за това се кефя мн... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Матурите изобщо не бяха тежки. Със слушане в час по- малко от 4.50 няма как да се изкара- дори ина първи чин!
loveandemotion
06-05-2009, 15:29
секи учител искаше да не му се явяваме по предмета щото било трудно и сме щели да се прецакаме..... или щели сме да имаме 2.......ако матурите са лесни как ще обесниш хората с 2-ки ?
ако матурите са лесни как ще обесниш хората с 2-ки ?
OMG МЛЪКНИ !!! :x
loveandemotion
06-05-2009, 15:57
що?
TheSadGirl
06-05-2009, 15:58
БЕЛ- 5.65
Математика - 5.60
:)
що?
anyway...
И да те храня и да не те храня, по-умна няма да станеш.
afterforever
06-05-2009, 16:07
този феилетон на алеко не го знаех в смисъл просто точно него не очаквах очаквах митницата или нещо друго...... :x
Имаш 3. Без тоя фейлетон и с доволно количество грешки се изкарва 4.50. Обясни го ти де?
Loshotia
06-05-2009, 16:09
Този фейлетон е обобщение на идеите в първите 3. Плюс това, матурата по бел е направена, за да може и Хасан от Кърджали да я вземе.
loveandemotion
06-05-2009, 16:27
Имаш 3. Без тоя фейлетон и с доволно количество грешки се изкарва 4.50. Обясни го ти де?
3.40 имам.
afterforever
06-05-2009, 16:37
Ама хич не съм те питал колко имаш... аз за разлика от теб, не се интересувам от оценки. Особено пък когато не са мои...
Матурите изобщо не бяха тежки. Със слушане в час по- малко от 4.50 няма как да се изкара- дори ина първи чин!
Абе ти в ред ли си? Четеш ли ко съм написал.... :D
loveandemotion
06-05-2009, 17:20
Този фейлетон е обобщение на идеите в първите 3. Плюс това, матурата по бел е направена, за да може и Хасан от Кърджали да я вземе.
до колкото разбрах трябва да бъде единствено и само върху откъса не върху другите феилетони на алеко .
Loshotia
06-05-2009, 17:32
до колкото разбрах трябва да бъде единствено и само върху откъса не върху другите феилетони на алеко .
И то е много трудно да прочетеш разказа, тоест частта от него и я анализираш?
loveandemotion
06-05-2009, 17:33
И то е много трудно да прочетеш разказа, тоест частта от него и я анализираш?
ми аз не чатнах от написаното нищо после чак разбрах че е ставало въпрос за чичото там на някакъв.
loveandemotion
06-05-2009, 17:52
И ученик от 8-ми клас би ги взел. Хайде, след години ще видим аз какво ще изкарам. :)
хаха говориш глупости има произведения от 11 и 12-ти клас как ще ги земе някои от 8ми ?????? Като не ги е учил?
И ученик от 8-ми клас би ги взел. Хайде, след години ще видим аз какво ще изкарам. :)
хаха говориш глупости има произведения от 11 и 12-ти клас как ще ги земе някои от 8ми ?????? Като не ги е учил?
Сигурен ли си, че не ги е учил? Може да ги чел някъде...
Айде сега, всеки вика "тва и бебе ще го вземе", като ви дойде времето и на вас по-малките ще видим каква песен ще пеете.
Отивам да се напия като прасе :grin: :D
loveandemotion
06-05-2009, 18:22
Сигурен ли си, че не ги е учил? Може да ги чел някъде...
Пак говориш глупости чел си всички произведения от българската литература за 11-ти и 12-ти клас така ли !? Ми явяваи се на следващата матура направо поне да не я държиш като станеш 12-ти клас че ще ви въведа и друга до тогава по математика :)
Писането на кирилица е задължително!
Редактирано от ProstoAz
Ne se karaite!
I az mislia, che ne beshe mnogo trudno, drug e vaprosat , che niakoi ot nas i az v tova chislo, ne sme cheli kakto triabva!
I po dvete mogeh da izkaram poveche, ama niama koi da si sedne dupeto!
No sam dovolna ot ocenkite si spriamo truda, koito sam pologila!
leka vecher i se nadiavam pak da si draskame vav foruma!
Sega predstoiat priemni izpiti!
За някои предстоят изпити, не и за мен, аз съм вече студент.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
TheSadGirl
06-05-2009, 19:27
ми да ... лесно е да викаш: тва и аз бих го взел .. ама нъц .. много хора не ги взеха .... :-o само да ви кажа че матурата по математика специално, беше на много над средното ниво ... дори мога да кажа че изпита в УНСС беше по- лесно :booooomb: а да не говорим за тъпите камери, което не беше изобщо честно спрямо нас .. :o
loveandemotion
06-05-2009, 19:58
Ne se karaite!
I az mislia, che ne beshe mnogo trudno, drug e vaprosat , che niakoi ot nas i az v tova chislo, ne sme cheli kakto triabva!
I po dvete mogeh da izkaram poveche, ama niama koi da si sedne dupeto!
No sam dovolna ot ocenkite si spriamo truda, koito sam pologila!
leka vecher i se nadiavam pak da si draskame vav foruma!
Sega predstoiat priemni izpiti!
Защо пишеш на латиница просташко е иначе утре имам изпит и страшно ме боли главата :-x зле ми е ......... и не съм още студент.
Loshotia
06-05-2009, 20:07
ми да ... лесно е да викаш: тва и аз бих го взел .. ама нъц .. много хора не ги взеха .... :-o само да ви кажа че матурата по математика специално, беше на много над средното ниво ... дори мога да кажа че изпита в УНСС беше по- лесно :booooomb: а да не говорим за тъпите камери, което не беше изобщо честно спрямо нас .. :o
Много е нормално втората матура да е с по- висока трудност от тази по БЕЛ- все пак ние си я избираме и се предполага, че по избраният предмет сме по- силни от останалите. А както се говори, че след време тези матури ще станат и вход за ВУЗ-ове(повече ВУЗ-ове и повече специалности), съвсем ще качат нивото.
loveandemotion
06-05-2009, 20:10
Демек след време ще преписват яко и ще флизат навсякъде така ли ? Как може в повечето училища да няма камери и там където няма много ясно че ще имат ултра високи оценки а там дето има ултра ниски..... то е нормално. :shock:
djudjulinkaa
06-05-2009, 21:25
Айде честито ви на всички .. и преписвали и не преписвали :lol: :-)
TheSadGirl
06-05-2009, 22:35
ми нека сложат камери да вида тогава "влитните" училища кви оценки ще имат .. :booooomb: ... ама аз пък съм супер горда че си искарах тея оценки без грам преписване 8)
gluhar4e
06-05-2009, 23:18
Демек след време ще преписват яко и ще флизат навсякъде така ли ? Как може в повечето училища да няма камери и там където няма много ясно че ще имат ултра високи оценки а там дето има ултра ниски..... то е нормално. :shock: Не обвинявай камерите за това,че ти не си се сетил/а да седнеш и да учиш тея 2 години,които имаш за подготовка.Да,съгласна съм,че на доста места се е преписвало страхотно много и така някои хора имат незаслужено високи оценки.Но със или без камери,ако беше учил/а достатъчно нямаше сега да търсиш вината другаде.