View Full Version : Втората ви матура?
Демек след време ще преписват яко и ще флизат навсякъде така ли ? Как може в повечето училища да няма камери и там където няма много ясно че ще имат ултра високи оценки а там дето има ултра ниски..... то е нормално. :shock:
МЪЛЧИ БЕ ИЗРОД !!!
Е ДА ЕБА ВСЕ НЯКОЙ ТАКЪВ, КАТО ТЕЕБ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЯВИ.
Ти не знаеш как се пишат основни думи на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК !
тия дето на са могли да си земат матурите са някви кръгли идиоти...
Ne se karaite!
I az mislia, che ne beshe mnogo trudno, drug e vaprosat , che niakoi ot nas i az v tova chislo, ne sme cheli kakto triabva!
I po dvete mogeh da izkaram poveche, ama niama koi da si sedne dupeto!
No sam dovolna ot ocenkite si spriamo truda, koito sam pologila!
leka vecher i se nadiavam pak da si draskame vav foruma!
Sega predstoiat priemni izpiti!
За някои предстоят изпити, не и за мен, аз съм вече студент.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
и аз така :grin: :grin: :grin:
afterforever
06-06-2009, 07:08
тия дето на са могли да си земат матурите са някви кръгли идиоти...
По-притеснителното е, че хора, които пишат "иСкарат", са ги изкарали...
Loshotia
06-06-2009, 07:42
ми нека сложат камери да вида тогава "влитните" училища кви оценки ще имат .. :booooomb: ... ама аз пък съм супер горда че си искарах тея оценки без грам преписване 8)
Аз съм в "елитно" училище и с изключение на една анулирана работа малко са оценките под 5. И не говоря само за матурата по бел, когато бяхме в нашето училище. И на другите матури е същото положението.
А loveandemotion не можа ли да разбере, че за радост има хора, които са могли да се справят с матурите и не им е било нужно да преписват. Или те е яд, че са те сложили на първи чин и не си могла да препишеш?
Абе явно тая loveandemotion е бати комплексарката и я е яд, че някои са се справили с матурите,но не и тя...Оставете ги такива мърши...
Ne se karaite!
I az mislia, che ne beshe mnogo trudno, drug e vaprosat , che niakoi ot nas i az v tova chislo, ne sme cheli kakto triabva!
За някои предстоят изпити, не и за мен, аз съм вече студент.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ами честито и на тебе :)
То пък това на кой чин седиш се едно има някакво значение. И аз на втората матура седях на първия чин по средата и имама 5.51, и определено не съм преписвала. Ако човек е седнал и е прочел каквото трябва, и до квесторката да седи пак ще изкара нужната оценка.
ми да ... лесно е да викаш: тва и аз бих го взел .. ама нъц .. много хора не ги взеха .... :-o само да ви кажа че матурата по математика специално, беше на много над средното ниво ... дори мога да кажа че изпита в УНСС беше по- лесно :booooomb: а да не говорим за тъпите камери, което не беше изобщо честно спрямо нас .. :o
Много е нормално втората матура да е с по- висока трудност от тази по БЕЛ- все пак ние си я избираме и се предполага, че по избраният предмет сме по- силни от останалите. А както се говори, че след време тези матури ще станат и вход за ВУЗ-ове(повече ВУЗ-ове и повече специалности), съвсем ще качат нивото.
То и сега се влиза с оценката от матурите.Не навсякъде,но в повечето.
Loshotia
06-06-2009, 09:20
^ e да, но някакви педагогики и химии, физики...в другите вузове не знам как е де, това за СУ
То пък това на кой чин седиш се едно има някакво значение. И аз на втората матура седях на първия чин по средата и имама 5.51, и определено не съм преписвала. Ако човек е седнал и е прочел каквото трябва, и до квесторката да седи пак ще изкара нужната оценка.
Така е, все пак отиваш на втора матура с идеята, че това е предметът, по който си най- подготвен.
loveandemotion
06-06-2009, 09:42
ми нека сложат камери да вида тогава "влитните" училища кви оценки ще имат .. :booooomb: ... ама аз пък съм супер горда че си искарах тея оценки без грам преписване 8)
Аз съм в "елитно" училище и с изключение на една анулирана работа малко са оценките под 5. И не говоря само за матурата по бел, когато бяхме в нашето училище. И на другите матури е същото положението.
А loveandemotion не можа ли да разбере, че за радост има хора, които са могли да се справят с матурите и не им е било нужно да преписват. Или те е яд, че са те сложили на първи чин и не си могла да препишеш?
Днес бях на предварителен кандидатстудентски изпит 6 квестора пълна зала никакъв начин да препишеш + че до тебе стоят и правят изпит по друга специалност и има и доста място и постояно минават и те дебнат прибират ти сичко телефони и т.н. и 2 часа нямаш право да ходиш до кенефа. 8) на сичкото отгоре дадоха ултра трудни задачи по математика..... :shock: дано фана поне 3-4 :((((((((((( :D
Знаете ли кога трябва да излезе скалата за оценяване и статистиката?
Ами нз обаче това е скалата от мин. год. и май с същата:
Слаб 2 - до 22,5 т. вкл.
Среден 3 (3,00-3,49) - от 23 т. до 40,5 т. вкл.
Добър 4 (3,50-4,49) - от 41 т. до 58,5 т. вкл.
Много добър (4,50-5,49) - от 59 т. до 76,5 т. вкл.
Отличен (5,50-5,99) - от 77 т. до 94,5 т. вкл.
Отличен 6 - от 95 т. до 100 т.
Слаб 2 - до 22,5 т. вкл.
Мерси, май наистина по същата е оценявано и тази година!
Аз от 10-ти клас съм приет студент без изпит, защото спечелих 1-во място на един турнир по математика. :)
Браво, остава само матурите да си вземеш!
Един приятел, който е 11 клас, с турнир по Информатика е приет.
Слаб 2 - до 22,5 т. вкл.
Мерси, май наистина по същата е оценявано и тази година!
Ами и аз мисля, че по нея е оценявано, пък и казаха,че даже резултатите били по-ниски в сравнение с миналогодишните...
loveandemotion
06-06-2009, 10:57
Аз пък се надявам с изпита си дето праих днес да съм приет. :(
Loshotia
06-06-2009, 11:04
Къде са били тези изпити?
mynichka
06-06-2009, 11:08
Ne se karaite!
Къде сте приети вече?
Пък и какви са тея изпити по никое време?Превдвариттелните са април, а редовните юли....
Ne se karaite!
Къде сте приети вече?
Ами навсякъде, където съм кандидатствал....
loveandemotion
06-06-2009, 11:57
Пък и какви са тея изпити по никое време?Превдвариттелните са април, а редовните юли....Маи пак не разбираш всеки университет си прави изпитите когато си иска :D наскоро бяха на пловдивски универститет даже тъи че ти си в грешка не аз!
аз не съм приет още никъде и нямам диплома и бележник за съжаление :x
Пък и какви са тея изпити по никое време?Превдвариттелните са април, а редовните юли....Маи пак не разбираш всеки университет си прави изпитите когато си иска :D наскоро бяха на пловдивски универститет даже тъи че ти си в грешка не аз!
Абе ти не си добре....Повечето университети провеждат превдвариттелните през април, а редовните юли..
Loshotia
06-06-2009, 14:20
На ПУ предварителните действително са тези дни.
loveandemotion
06-06-2009, 15:00
Абе ти не си добре....Повечето университети провеждат превдвариттелните през април, а редовните юли..аз си мисля че си зле тези дни. :razz:
Сигурен ли си, че не ги е учил? Може да ги чел някъде...
Доста хора ги взеха без дори и да не са чели едно от произведенията на Алеко Константинов. :-o
loveandemotion
06-06-2009, 22:12
имали са късмет хората!
afterforever
06-07-2009, 04:19
Сигурен ли си, че не ги е учил? Може да ги чел някъде...
Доста хора ги взеха без дори и да не са чели едно от произведенията на Алеко Константинов. :-o
Аз за сефте на 17. го видях това текстче и имам 23 точки на него. Не знам за кво говори това, но пък определено не писах глупости.
къде мога да си видя точките на коментара?
loveandemotion
06-07-2009, 10:42
предполагам в даскало ги има :shock:
Може ли да дадете линк от къде мога да проверя резултатите... Пробвах в МОН но не ми отваря сайта...
вашите 5-ци и 6-ци
не струват
пред 3.08 на Xcess!!! 8-)
И що да е така?!? Някав си едвам зел... струвал повече..
като станеш студент
ще оцениш ценноста на 3-ката 8)
Щом сега изкарва тройки, едва ли ще стане студент. ;)
Къде мога да вида статиските от матурите? По кой предмет колко 2-ки и такива работи ?
loveandemotion
06-07-2009, 21:19
Може ли да дадете линк от къде мога да проверя резултатите... Пробвах в МОН но не ми отваря сайта...
http://rezultati.zamaturite.bg/
това е саита но е даун което ще рече не знам кога ще го оправят.
Къде мога да вида статиските от матурите? По кой предмет колко 2-ки и такива работи ?
http://edu.dir.bg/2009/06/05/news4565208.html
http://edu.dir.bg/2009/06/05/news4566331.html
http://edu.dir.bg/2009/06/05/news4566520.html
Naughty_
06-08-2009, 09:14
"33 души са получили нула точки за отговорите, които са дали. Един от тях е с нулев резултат и на двете матури."
Евала :lol: как ще получиш нула точки :lol: :lol: :lol: Явно абсолютно нищо не е попълвано 8-)
loveandemotion
06-08-2009, 16:59
Саита на нещастниците от мон работи тъи че си проверяваите резултатите.
"33 души са получили нула точки за отговорите, които са дали. Един от тях е с нулев резултат и на двете матури."
Евала :lol: как ще получиш нула точки :lol: :lol: :lol: Явно абсолютно нищо не е попълвано 8-)
дааа... и аз много се чудих на тези хора, но то няма друг начин, освен да са оставили листата абсолютно празни .. :-o
loveandemotion
06-09-2009, 12:44
били са явно тъпи хора.
Тези, коио имат 0т. сиг. са ги хванали с камерите или квесторите намястоии са им анулирани...
afterforever
06-09-2009, 16:40
^^Да имаш 0 точки и да ти е анулирана работата са две различни неща. :)
loveandemotion
06-09-2009, 21:05
аз имам 34 точки някъде.
аз имам 34 точки някъде.
Някой да те е питал?!
loveandemotion
06-10-2009, 14:34
аз имам 34 точки някъде.
Някой да те е питал?!
радвам се за себе си 8)
Ами по-добре 2 отколкото 3, щото другата година да си я поправиш
Loshotia
06-10-2009, 17:25
^бахахахахах! И губиш една година.
loveandemotion
06-11-2009, 17:47
Сесията е септември не е другата година дечица.
TheBeliever
06-11-2009, 18:22
Но приемите за университетите са Юли/Август, детенце.
loveandemotion
06-12-2009, 18:59
ууу където не могат да си запълнят местата ще те приемат независимо от датата.
TheBeliever
06-12-2009, 21:18
Да бе. Ти отиди посредата на семестъра, да видим дали ще те приемат.
afterforever
06-12-2009, 21:46
:razz: :razz: :razz: :razz: Сигурно точно така ще стане :razz: :razz: :razz: СУ е обявил 10 дена за подаване на документи, записването за специалности на класиранията са по 3 дни и се опитваш да ми кажеш, че ще те приемат след като учебната година започне, за да ти попълнят местата. (При записване за изпити се дава диплома, която ти нямаш?) :razz: :razz: :razz: ужас...
Кви глупости говорите бе хора ?! Как ще се запишеш да учиш висше образование след като нямаш диплома за средно ? :-o
Кви глупости говорите бе хора ?! Как ще се запишеш да учиш висше образование след като нямаш диплома за средно ? :-o
Не го слушай туй лайно
Loshotia
06-13-2009, 07:34
Да, в университетите са приритали за малоумници, които не могат да си вземат матурите :razz:
loveandemotion
06-13-2009, 11:44
:razz: :razz: :razz: :razz: Сигурно точно така ще стане :razz: :razz: :razz: СУ е обявил 10 дена за подаване на документи, записването за специалности на класиранията са по 3 дни и се опитваш да ми кажеш, че ще те приемат след като учебната година започне, за да ти попълнят местата. (При записване за изпити се дава диплома, която ти нямаш?) :razz: :razz: :razz: ужас...Аз диплома нямам а някои знае ли кога ще ги дават :(?
TheBeliever
06-13-2009, 11:53
Във всяко училище е различно. Ние ще имаме церемония по връчване на дипломите на 22-ри. На една приятелка чак на 30-ти ще им ги дават. Обади се в училище и попитай.
AnImpasse
06-13-2009, 15:42
Аз избрах химия,тъй като и с това ще кандидатствам;Не беше много зле,ама можеше и по-добре.
loveandemotion
06-13-2009, 20:10
Хм интересно химията е як предмет правих трампи с даскала и ми пишеше 6-ци :-D
Хора я кажете защо като изтегля матурите от зайта на МОН и не мога да ги чета?!Какво трябва да си изтегля ?
PlamenMEN
06-15-2009, 13:01
Миналата година бяха в .pdf формат, сигурно и сега са така.
http://get.adobe.com/uk/reader/ - това ти трябва
loveandemotion
06-15-2009, 15:36
Хора я кажете защо като изтегля матурите от зайта на МОН и не мога да ги чета?!Какво трябва да си изтегля ?
Не си тегли адоб боклуци са новия iframe вирус ги атакува и милиони потребители са заразени наи добре си изтегли fox it reader
даваш на free download http://www.foxitsoftware.com/pdf/reader/
програмата е абсолютно безплатна.
loveme123
06-19-2009, 16:15
Kakви вируси какви глупости .... Аз на матурите имам 5.65 по английски език и 5.46 по БЕЛ за което малко ме е яд че една точка не ми стига но както и да е... Днес дори си взех дипломата 5.81 и съм много щастлива. Колкото до университетите всеки един е обявил дати за подаване на документи и дати на класиранията.... Това че не си си взел/а матурите и те е яд за чуждия успех си е твой проблем. Никой ВУЗ не го е грижа за тъпанари дето не са се потготвили достатъчно за задължителните изпити... Примири се loveandemotion догодина на есен току-виж си студент/ка :)
loveandemotion
06-20-2009, 12:27
Kakви вируси какви глупости .... Аз на матурите имам 5.65 по английски език и 5.46 по БЕЛ за което малко ме е яд че една точка не ми стига но както и да е... Днес дори си взех дипломата 5.81 и съм много щастлива. Колкото до университетите всеки един е обявил дати за подаване на документи и дати на класиранията.... Това че не си си взел/а матурите и те е яд за чуждия успех си е твой проблем. Никой ВУЗ не го е грижа за тъпанари дето не са се потготвили достатъчно за задължителните изпити... Примири се loveandemotion догодина на есен току-виж си студент/ка :)
През последните няколко месеца зачестиха оплакванията от собтвеници на уеб сайтове и хора поддържащи такива във връзка с добавен код в техните файлове. Кода е от типа <iframe> ..... </iframe> и се добавя от автоматични ботове използвайтки данните за FTP достъп. Заразяването става ако сте посетили, вече заразен сайт, който използва слабостите в сигурността на Adobe Acrobat и Flash Player, тъй като повечето браузъри отварят файлове използващи тези програми автоматично. Зловредният код на компютъра изкопирва потребителското име и паролите запаметени в FTP клиента на заразеният вече компютър и ги изпраща до външен източник. След това, автоматичен скрипт използва данните за достъп до сайтовете по FTP, сваля фаловете, модифицира ги като добавя нежелан код и качва заразените файлове отново на хоста. Какво да направите ако сайта е вече заразе?
1. Проверявате компютъра, от който администрирате сайта с поне две антивирусни програми: добър избор са AVG или Avast - безплатни и лесно достъпни. Ако ползвате за администрация на сайта / сайтовете си няколко компютъра е необходимо да изпълните процедурата на всички.
2. След като вече сте сигурни, че компютъра е чист, влезте в контролния панел на хостинга и променете паролата за достъп, както и паролите на всички FTP акаунти, ако имате повече от 1.
3. Настройте FTP клиента да ползва криптиране - по възможност TLS и не запаметявайте новите пароли. Добре е да изключите и функциите за автоматично качване на нови файлове или синхронизиране на промените в програмите, които използвате за уеб разработка.
4. Сваляте файловете на заразеният сайт и премахвате зловредният код. Обикновенно се заразяват стандартни файлове като index.php, index.html, main.php, main.html, home.html, home.php но за по сигурно е необходимо да проверите всички. След като почистите файловете можете да качита сайта отново на хоста.
Можете да проверите даден сайт дали е заразен на адрес: http://www.unmaskparasites.com/security-report/ - обикновено подозрителните хипервръзки сочат към уебсайтове завръшващи на .cn
Ако сайта бъде блокиран от Google, като сайт с вирусно съдържание, е необходимо да заявите "malware review" от Google Webmaster Tools.
то с 3 без тва няма да имаш друга алтернатива, по-добре 2, за да може да я поправиш след това на по-висока и да влезнеш където искаш .
loveandemotion
06-21-2009, 19:05
то с 3 без тва няма да имаш друга алтернатива, по-добре 2, за да може да я поправиш след това на по-висока и да влезнеш където искаш .
Повечето университети смятат техния изпит пред матурите тъи като много хора преписват на матурите. 8)
TheBeliever
06-21-2009, 19:57
Повечето университети смятат техния изпит пред матурите тъи като много хора преписват на матурите. 8)
Ти сериозно ли си толкова тъп, или само се правиш? Кой говори за взимане на оценки от университетите? Или само си чешеш пръстите по клавиатурата?
loveandemotion
06-23-2009, 11:11
Ти сериозно ли си толкова тъп, или само се правиш? Кой говори за взимане на оценки от университетите? Или само си чешеш пръстите по клавиатурата?Без обиди моля :)