View Full Version : турци..
:shock: Немога да повярвам на това което пишете. :-x
BeyondBeautifull
06-11-2009, 21:40
chicho не мисля,че всички трябва да се слагат под общ знаменател.
Никога не сме слагали всички под общ знаменател, в по-предните си постове написах, че има малцина свестни между тях!!!!!
http://vbox7.com/play:5ad2c0e1 - Гавра С Българското Знаме
ПС: Истината боли момчета и момичета, колкото и да се опитвате да ги защитавате всичко се вижда, те самите не плащат ток и вода, а родителите си късат гъзовете да бачкат за да платят сметките, кога нашите родители ще отидат да крадат желязо? Кога нашите родители ще са с една крачка пред турцитеи ромите, било за помощи и т.н.
Да си ходите в Турция и да не ни занимавате казвам аз.
BeyondBeautifull
06-11-2009, 22:07
Едно е турци в Турция, друго са разни крадливи роми из нашата малка държава :? :? Но да, прав си за тези,които правят разни мизерии и се гаврят с българите.
DrinkingAlot
06-11-2009, 22:08
Централни сили:
• Германия
• България
• Австро-Унгария
• Османска империя
За незнаещите това е военен съюз през 1 СВ ... както виждате тогава сме били съюзници...
Дадена нация за да се запази за повече от 25 години трябва да потдържа коефициент на плодовитост 2.11 деца на семейство т.е дете и 3/4 (тъпи изказвания как така 3/4, еми отворете учебниците по география и ще разберете), със всичко по-малко нацията ще намалява. Никоя нация не е могла да се възвърне с коефициент 1.9 т.е 1 дете и половина, а с коефициент 1.3 е невъзможно да се възвърне. Защото две двойки родители имащи по 1 дете, тогава има два пъти по-малко деца отколкото родители. Ако тези деца имат по едно дете, тогава има 1/4 по-малко внуци отколкото деди и баби. Ако 1 милион бебета са родени през 2006, би било трудно през 2026 г. да има 2 милиона възрастни. Ако ми разбирате логиката, турция отново ще ни преебе, просто го усещам. 1 семейство турци или цигани правят по 4-5 деца. 1 Българско семейство прави 1-2 деца.
ПС:
През последните години, мюсюлманското население на Англия , се покачи от 82 000 до 2.5 милиона, над 30 пъти. Не го споменавам туко така, това се случва в Европа.
вече на религия го обърнахте
не сте расисти
Nam3less3
06-12-2009, 00:13
Циганите са си цигани и няма оправия с тях, всеки го знае.
Но обикновеното турско и българско население си живее съвсем нормално и съдружно. Етническите проблеми почнаха заради ДСП, Атака и разни хора, опитващи се да радикализират турците. Всичко е заради политиката, но по-голямата част от населението е твърде заето в ежедневието си(работят съвместно и турци, и българи), за да обръща внимание на политическите провокации.
Циганите са си цигани и няма оправия с тях, всеки го знае.
Но обикновеното турско и българско население си живее съвсем нормално и съдружно. Етническите проблеми почнаха заради ДСП, Атака и разни хора, опитващи се да радикализират турците. Всичко е заради политиката, но по-голямата част от населението е твърде заето в ежедневието си(работят съвместно и турци, и българи), за да обръща внимание на политическите провокации.
Върни се една страница назад и погледни колко информация съм изкарал. Ако това за теб е нормално и съдружно живеене, за мен не е.
Stan4o123
06-12-2009, 07:04
какво да ви кажа... жалко е,но е неизбежно!!!Нацията ни се топи и умира с невероятно бързи темпове...тва не е само в България,ами насякъде по света...кръговрат...
BlueFace
06-12-2009, 07:43
ЗоРиТу браковете между българин/ка и другите нации освен турци е нищо.Ама за мен турците са долни хора.Естествено не всичко<и са , но не мога да избягам от ненавистта си която чувствам към всичко турско.
Казваш ,че те е срам ,че си българка,че имало наркомани , че имало малолетни шофьори и т.н.
Еми за държава дърпана >5 -века назаде от такъв ограничен поробител естествено ,че ще е в това положение.Ние<< Ако го нямаше турското (владичество) щяхме да сме по-развити от Германия и Франция сигурно...
Вие само знаете да се оплаквате -т<о>ва не ми харесва , от т>о<ва ме >е-срам.Като не ви харесва променете го....Аз още съм прекалено малък ,за да гласувам и т.н. Ама младите знаят само да се оплакват.Защо не се дигнат и не свалят тия алчни педерасти от управление.<?>Ще съберем 500000 подписа , ще има референдом.
Слави Трифанов се опитва да вкара едно момиче в парламента ,за да му докладва всичко и да видим за какво наистина става дума...
Ние имаме право да знаем каде отиват парите на държавата и<,>парите от Европа.Ама всичко се крие от нас.
Такива хора <,>като haritov които забравят ей така лесно от к>а<ъде идват и през какво са минали прадедите им ,за да можем ние да сме свободни сега (свободни доколкото да не на избиват и потурчват...ама те и т<о>ва ще почнат да правят скоро ако не се дигнат хората да ги свалят от власт).
Така <,>че вместо да ва <е>-срам , вдигнете се и направете нещо. И се осъзнайте от к>а<ъде идвате и защо т<о>ва да обичаш турци (даже ми става гадно<,>като го кажа) е един вид предателство на родината...
така реших да го редактирам
Аз не казвам ,че не правя грешки ама ти си по смешен.Защото как можеш да сложиш запетая пред "че" като пред него има "така"....Правиш са на големия познавач ама и ти не пишеш по всички правила в българският език.Така че недей ме съди мене за грешките които правя.Защото си ми редактирал само думите "това" , "каде" и "ме е среам" които съм згрешил от бързане.
Ако се поровиш в други теми ще откриеш 3-4 пъти повече грешки и даже няма да има препинателни знаци! ;]
BlueFace
06-12-2009, 09:03
Предималко излгедах клиповете които chicho постна.
Като гледах това безобразие напрао ми идеше да отида да ги изколя абсолюто всички до един!!!Тази нация няма място на планетата.Такива уроди трябва да се избият,трябва да се появи някой като Хитлер и да ги затрие тия от лицето на Земята!
Как може вие да защитавате тези насилници ,които съсипват всичко родно,третират българите като говеда в собствената им страна и не са наказвани за всички неправди които вършат! Вие всички млади хора,студенти и т.н. защо не се осъзнаете и надигнете и вместо само да се оплаквате да промените нещо в тая държава??
Турция има планове за асимилиране на България обратно в нейните територии.Не виждате ли как ДПС се разпорежда из страната ни,а управлението не си мърда малкият пръст за народа!
И вие българи как може да защитавате тези говеда , как може да се примирявате с всичко това?
hritov ти който ги защитаваш какво оправдание имаш сега?Изгледай клиповете , виж какво се случва.Ако и след това не ти пука и ги защитаваш значи си позор за държавата.
И то не е само по-големите права на резаците в страната и по високите привилегии които имат.В по-малките общности кадето турците са 80-90% от населението българите наистина са бити ,унижавани и хулени.Това им е в кръвта на тези говеда,а ние сме наивни идиоти и за това сме на това дереже!
Пак ви казвам замислете се дали ще защитавате тези резаци поробители или ще се застъпите са всички онези българи с ясна идея и цел за българско величие и освобождение ,дали живота си за родината!!!
Предималко излгедах клиповете които chicho постна.
Като гледах това безобразие напрао ми идеше да отида да ги изколя абсолюто всички до един!!!Тази нация няма място на планетата.Такива уроди трябва да се избият,трябва да се появи някой като Хитлер и да ги затрие тия от лицето на Земята!
Как може вие да защитавате тези насилници ,които съсипват всичко родно,третират българите като говеда в собствената им страна и не са наказвани за всички неправди които вършат! Вие всички млади хора,студенти и т.н. защо не се осъзнаете и надигнете и вместо само да се оплаквате да промените нещо в тая държава??
Турция има планове за асимилиране на България обратно в нейните територии.Не виждате ли как ДПС се разпорежда из страната ни,а управлението не си мърда малкият пръст за народа!
И вие българи как може да защитавате тези говеда , как може да се примирявате с всичко това?
h_<.ritov ти който ги защитаваш какво оправдание имаш сега?Изгледай клиповете , виж какво се случва.Ако и след това не ти пука и ги защитаваш значи си позор за държавата.
И то не е само по-големите права на резаците в страната и по високите привилегии които имат.В по-малките общности кадето турците са 80-90% от населението българите наистина са бити ,унижавани и хулени.Това им е в кръвта на тези говеда,а ние сме наивни идиоти и за това сме на това дереже!
Пак ви казвам замислете се дали ще защитавате тези резаци поробители или ще се застъпите са всички онези българи с ясна идея и цел за българско величие и освобождение ,дали живота си за родината!!!
погледнах си името и видях първата грешка да не говоря за другите които не съм ги показал както и да е тия в планините са заслепени от дпс но те турци ли са или българи?
ЗоРиТу браковете между българин/ка и другите нации освен турци е нищо.Ама за мен турците са долни хора.Естествено не всичко<и са , но не мога да избягам от ненавистта си която чувствам към всичко турско.
Казваш ,че те е срам ,че си българка,че имало наркомани , че имало малолетни шофьори и т.н.
Еми за държава дърпана >5 -века назаде от такъв ограничен поробител естествено ,че ще е в това положение.Ние<< Ако го нямаше турското (владичество) щяхме да сме по-развити от Германия и Франция сигурно...
Вие само знаете да се оплаквате -т<о>ва не ми харесва , от т>о<ва ме >е-срам.Като не ви харесва променете го....Аз още съм прекалено малък ,за да гласувам и т.н. Ама младите знаят само да се оплакват.Защо не се дигнат и не свалят тия алчни педерасти от управление.<?>Ще съберем 500000 подписа , ще има референдом.
Слави Трифанов се опитва да вкара едно момиче в парламента ,за да му докладва всичко и да видим за какво наистина става дума...
Ние имаме право да знаем каде отиват парите на държавата и<,>парите от Европа.Ама всичко се крие от нас.
Такива хора <,>като haritov които забравят ей така лесно от к>а<ъде идват и през какво са минали прадедите им ,за да можем ние да сме свободни сега (свободни доколкото да не на избиват и потурчват...ама те и т<о>ва ще почнат да правят скоро ако не се дигнат хората да ги свалят от власт).
Така <,>че вместо да ва <е>-срам , вдигнете се и направете нещо. И се осъзнайте от к>а<ъде идвате и защо т<о>ва да обичаш турци (даже ми става гадно<,>като го кажа) е един вид предателство на родината...
Аз не казвам ,че не правя грешки ама ти си по смешен.Защото как можеш да сложиш запетая пред "че" като пред него има "така"....Правиш са на големия познавач ама и ти не пишеш по всички правила в българският език.Така че недей ме съди мене за грешките които правя.Защото си ми редактирал само думите "това" , "каде" и "ме е среам" които съм згрешил от бързане.
Ако се поровиш в други теми ще откриеш 3-4 пъти повече грешки и даже няма да има препинателни знаци! ;]
като искараш 5 на матурата по български ела ми се звери
пък и не си ти човека да ми казваш какъв съм сигурно още си лепите хартийки по гърбовете в даскало и се пръскате с вода като деца научи си мястото дете така няма да успееш никъде
BlueFace
06-12-2009, 10:14
За мене българин -мюсюлманин няма.Ние славянските народи сме си християни и тва е нашата религия.Лошото е ,че не само в планините се случва това,а в много региони.А ДПС определено не са българи ако към тях беше насочен въпроса.ДПС се застъпват за турците и ромите в България.
В единия клип представител на ДПС казва:"Как може в специалното разузнаване и горното управление да няма нито един човек който се казва Ахмед или е от ромски произход?"
Това според мен е безгранична наглост.Идват резаците от Турция ,влизат в парламента на друга страна и казват как може в управлението на чуждата страна да няма турци и цигани!!!!
Все едно аз сега да отида в Англия и да им кажа:"Абе вие как може да нямате един човек в управлението с името Стоян или Васил и т.н.
Ама те европейците си пазят страните и никога не биха допуснали това да се случи ....
П.П.haritov и аз сега мога да се заяда за това ,че в поста си нямаш нито една главна буква ,запетая и т.н. Ама ние тука не спорим за правописа във форума.
BlueFace
06-12-2009, 10:24
пък и не си ти човека да ми казваш какъв съм сигурно още си лепите хартийки по гърбовете в даскало и се пръскате с вода като деца научи си мястото дете така няма да успееш никъде
Аз не ти се зверя.Ти нищо не показваш ,че си научил от тая матура,погледни се само как пишеш.
В училище си лепим хартийки , пръскаме се с вода и се забавляваме.Какво лошо има човек да си прави кефа и да се забавлява?Живейте си скучните еднообразни животи ,а пък ние децата се забавляваме.Това ,че си по-голям от мен в никакъв случай не може категорично да означава ,че си по-компетентен по някой въпрос.Дори и да е така,не можеш да го кажеш само защото си по-голям,защото има хора на твоята възраст които са ограничени , неграмотни и прости.Всички хора имат различни мнеия и възгледи за живота и проблемите в него.
Ти сега ми се хвалиш с матурата.А знаеш ли ,че има хора които имат 6тици на матурата?Правиш се на много възрастен , еродиран и разбиращ.Може и да си ,но не го показваш с факта ,че ми се хвалиш с петицата на матурата.
За мене българин -мюсюлманин няма.Ние славянските народи сме си християни и тва е нашата религия.Лошото е ,че не само в планините се случва това,а в много региони.А ДПС определено не са българи ако към тях беше насочен въпроса.ДПС се застъпват за турците и ромите в България.
В единия клип представител на ДПС казва:"Как може в специалното разузнаване и горното управление да няма нито един човек който се казва Ахмед или е от ромски произход?"
Това според мен е безгранична наглост.Идват резаците от Турция ,влизат в парламента на друга страна и казват как може в управлението на чуждата страна да няма турци и цигани!!!!
Все едно аз сега да отида в Англия и да им кажа:"Абе вие как може да нямате един човек в управлението с името Стоян или Васил и т.н.
Ама те европейците си пазят страните и никога не биха допуснали това да се случи ....
П.П.haritov и аз сега мога да се заяда за това ,че в поста си нямаш нито една главна буква ,запетая и т.н. Ама ние тука не спорим за правописа във форума.
не веднъж съм казвал защо пиша така няма да казвам пак да си чел
по темата ей такива като тебе дето ги наричате турци сте виновни за това в тези хора няма нищо турско те се мюсюлмани нищо повече ама ги наричате турци и една партия бсп им го натяква и ги заслепява я им набийте в главата че са българи да видим
XTREMEFREERIDE
06-12-2009, 10:46
Не забравяйте - Първо сме хора, после сме различни. И нима като погледнете България, тя си няма черни овци? Всеки народ си има и добрите и лошите страни. 100% тези, които нападат турците (във форума), няма да спрат и ще продължават да изтъкват аргументи и факти за нападките си. Тези, които пък ги защитават, също няма да се предадат и да се съгласят с мнението на останалите. Но не слагайте всички под общ знаменател. Турци или някакви други, различни начини на живот, различни раси, различни религии... хора сме.. просто възпитанието ни е различно. Все пак, никога не е късно човек да се промени и всеки има възможността да го направи.
little_angel90
06-12-2009, 10:51
леле не съм вярвала,че има и такива българи...заставате срещу своя народ ,тъпаци...турци ли са за мен не са хора избивали са ни толкова века,че нз...мога да ви кажа,че и ако сега имаха възможност пак щяха да го направят
haritov, незнам кой тъпак само ти е писал 5 по БЕЛ на матурата, първото и най просто нещо е че твойте изречения нямат препинателен знак за край на изречението. Другите грешки няма да ги коментирам.
haritov, незнам кой тъпак само ти е писал 5 по БЕЛ на матурата, първото и най просто нещо е че твойте изречения нямат препинателен знак за край на изречението. Другите грешки няма да ги коментирам.
тоя тъпак ще да е по-умен от тебе и в предишни теми съм обяснил защо пиша така да си чел
Аз не ти се зверя.Ти нищо не показваш ,че си научил от тая матура,погледни се само как пишеш.
В училище си лепим хартийки , пръскаме се с вода и се забавляваме.Какво лошо има човек да си прави кефа и да се забавлява?Живейте си скучните еднообразни животи ,а пък ние децата се забавляваме.Това ,че си по-голям от мен в никакъв случай не може категорично да означава ,че си по-компетентен по някой въпрос.Дори и да е така,не можеш да го кажеш само защото си по-голям,защото има хора на твоята възраст които са ограничени , неграмотни и прости.Всички хора имат различни мнеия и възгледи за живота и проблемите в него.
Ти сега ми се хвалиш с матурата.А знаеш ли ,че има хора които имат 6тици на матурата?Правиш се на много възрастен , еродиран и разбиращ.Може и да си ,но не го показваш с факта ,че ми се хвалиш с петицата на матурата.
е прай си кефа ок
ти искарай 5 на матура пък тогава ми обяснявай кой колко има
BlueFace не ми казвай какво са постигнали другите кажи ми драги ти какво си постигнал???????????????????????????????? ???????????????????
BlueFace може да не съм много по-голям от теб но на твоята възраст имах 2 международни титли и още купища спечелени състезания по тъпия спорт шах ма много тъпа игра всеки идиот я играе
и едва ли съм ограничен или тъп
... Е толкова ли се свършиха хубавите български момчета ... :? Да вярно е, че не можеш да определиш в кой да се влюбиш ... но след като имаш толкова голям избор да търсиш "любов" другаде.. :? Ами нека кажа, че до някъде съм съгласна с BlueFace 8) Просто 5 века са си 5 века ... НЯМА КАК ДА СЕ ЗАБРАВЯТ!!! И със сигурност са ни дръпнали страшно много назад... :? Минало било ? И кво като е минало... нали има значение в бъдещето ... :? Не искам да се включвам във вашия спор и няма да заемам страна... знам, че не тярбва да съдим хората по това каква раса са... или каква религия изповядват ... но докато не се свършат българите... надали ще се мятам на турци, цигани или подобни ... :?
... Е толкова ли се свършиха хубавите български момчета ... :? Да вярно е, че не можеш да определиш в кой да се влюбиш ... но след като имаш толкова голям избор да търсиш "любов" другаде.. :? Ами нека кажа, че до някъде съм съгласна с BlueFace 8) Просто 500 века са си 500 века ... НЯМА КАК ДА СЕ ЗАБРАВЯТ!!! И със сигурност са ни дръпнали страшно много назад... :? Минало било ? И кво като е минало... нали има значение в бъдещето ... :? Не искам да се включвам във вашия спор и няма да заемам страна... знам, че не тярбва да съдим хората по това каква раса са... или каква религия изповядват ... но докато не се свършат българите... надали ще се мятам на турци, цигани или подобни ... :?
500 века,а?! :shock: :razz: :razz: :razz: :shock:
^ хах моя грешка ... 5 исках да напиша ... :lol: :lol: :lol:
haritov толкова си елементарен пич че няма и накъде. Обяснявал в други теми защо пишел така неграмотно :lol: :lol: :lol: . Аз нека да си знам Българският книжовен език пък да пиша по форумите неграмотно с пунктуационни грешки :razz: . :lol:
mustaineforpresident
06-12-2009, 13:32
Има свестни от тях, но ме отвращават.
cherinka
06-12-2009, 14:13
вие май днешните мъже мн се комплексирвате от турците и им викате мангали,защото много жени си падат по тях заради отношението им
Ти.си.изключително.тъпа.пут ка,не.заради.това,че.си.била .с.турчин,не.заради
това,че.си.спала.с.тоя.грозе н.резак
а.точно.заради.тая.твоя.глу ава.фраза
Нима.няма.български.мъже,на .който.също.да.им.се.завижда .за.мъествеността,
отношението.и.държанието.и .към.една.жена?!
чесно,все.малоумни.неща.се. ишат.в.тоя.форум,ама.твоето .бие.всякакви.рекорди.
Щом.бългрските.мъже.не.ти.х ресват.и.минаваш.с.такива.п овърхностни.фрази
събирай.си.багажа.и.отвай.в. Турция,тук.няма.какво.да.тъ сиш.
А,и.още.нещо.
Може.ли.да.си.толкова.заблу ена,та.не.знаеш,че.турчин.Н .може.да.е
с.българска,заради.семейст ото.и.религията.му.
И.че.идват.тук.само,за.да.еб т.такива.заспали.путки.кат .теб
Помисли.си.защо.го.казвам.М же.би.нещо.в.поста.ти.ме.е.п дтикнло.да.ти.го.кажа
Ама.едва.ли.ще.рзбереш.
Ти.си.истинска.твар
За.мен.си.едно.жалко.подоби .на.жена,щом.б.позволила.на. един.шибан.турчин
да.те.eбе.
И.друга.подробност:
Повечето.в.България.са.или. омаци,или.мангали.Такова.п нятие.като."турчин".тук.няма
защото.роми.и.турци.яко.се.е бат,а.посе.мангала.го.е.срам .да.си.признае,че
е.мангал
;)
Дефакто.никой.няма.право.да .съди.една.друга.ЦЯЛА.нация.
уважавам.тия.турци,дето.си. едят.у.Турцията.и.не.ни.зан мават.с.прищевките.си
Не.съм.расистка,и.никога.ня а.да.бъда.
Но.по.думите.ти.излиза,че.то ва.гомно.те.е.използвало.
писна.ми.на.оная.работа.от.т акива.случки
От.горе.на.всичко.една.засп ла.путка.от.моя.клас.всяко. еждучасие
си.носи.тетрадката.с.турциз ми.и.ги.учи,защото."нейния.любим".бил.такъв
Пълни.патки.сте.всички!!!!!!!!! !!!
Ненавиждам.не.само.тая.турс ка.сган,ами.и.тези.като.теб!! !!!!!!!!!
BlueFace
06-12-2009, 14:26
BlueFace може да не съм много по-голям от теб но на твоята възраст имах 2 международни титли и още купища спечелени състезания по тъпия спорт шах ма много тъпа игра всеки идиот я играе
Аз след 3 години ще държа матура и ще видиме колко ще имам.
Питаш ме какво съм постигнал? Постигнал съм това ,че съм добър ученик , имам много добри приятели на които мога да разчитам и знам ,че няма да ме предадат никога.А това ,че се фукаш с успехите си не те прави много преуспял...
Аз не тренирам някакъв спорт професионално ,че да имам успехи в него.За мен шахмата не е интересен спорт примерно аз се интересувам от баскетбол и футбол.
Да шаха развива мисленето,но там примерно не можеш да се наслаждаваш на красота на игра и атлетизъм...Имах приятел който играеше шах и трябваше да учи много стратегии заучени ходове и т.н.
Всеки има свойте интереси ама с няколко титли по шахмат и една 5тица на матура не си много преуспял.Има много хора с по-хубави оценки от твойта и още много хора с 5тици ... Така че росто е неуместно да се хвалиш с тва ;]
cherinka
06-12-2009, 14:31
факта,че.парадираш.с.това.г вори.достатъчно...
големият.е.голям.когато.си. ълчи,нали.знаеш ;)
нека.не.подхващаме.темата.с порта.до.колкото.може.да.те. комплексира.като.човек ;)
шахмата не е интересен спорт
поправка:шахмата.не.е.спорт
нормално е някой като не расъждава като Вас да тръгвате срещу него макар и да грешите за тези които ме познават са далеч от тези неща които написахте Вие
Питаш ме какво съм постигнал? Постигнал съм това ,че съм добър ученик , имам много добри приятели на които мога да разчитам и знам ,че няма да ме предадат никога.А това ,че се фукаш с успехите си не те прави много преуспял...
Аз не тренирам някакъв спорт професионално ,че да имам успехи в него.За мен шахмата не е интересен спорт примерно аз се интересувам от баскетбол и футбол.
Да шаха развива мисленето,но там примерно не можеш да се наслаждаваш на красота на игра и атлетизъм...Имах приятел който играеше шах и трябваше да учи много стратегии заучени ходове и т.н.
Всеки има свойте интереси ама с няколко титли по шахмат и една 5тица на матура не си много преуспял.Има много хора с по-хубави оценки от твойта и още много хора с 5тици ... Така че росто е неуместно да се хвалиш с тва ;]
общо спечелините ми първенства са 24 8-) без да броя тези на които съм в тройката тук при теб виждам нормална завист омаложавайки труда на другия като си толкова отворен направи го ти и 5 имам по български по история имам 6
Да видя няма да повярвам че имаш 5 по БЕЛ ти си неграмотен бре момко, и нормално приятелите ти да са далеко от тия теми, вие само за ебане ли си говорите немога да разбера, много ясно че трябва да се говори за политика.
Това да не знаеш кой в момента е президент на България :-x , да не знаеш кой е министъра на образованието и т.н , да не знаеш нищо за Тошовото време е позор бре, за тия работи трябва да се говори. Стига с това ебане и курви, има си време и място за тия работи.
Това да не знаеш кой в момента е президент на България :-x , да не знаеш кой е министъра на образованието и т.н , да не знаеш нищо за Тошовото време е позор бре, за тия работи трябва да се говори. Стига с това е**не и к**ви, има си време и място за тия работи.
неграмотна баба ти
американците и те не знаят кой им е президента даже и много повече ама както и да е
Опровергай ми мнението , защити се , докажи че можеш да пишеш на Български книжовен език, докажи че имаш искарана 5-ца по БЕЛ на матурата. :-o Ами да това е позор да не знаеш кой те управлява. :-x :-x .
Твоите приятели явно са расисти :?А твоите приятели явно са рязани карабини дето ти ги врът в устата .. :shock: .. Откога на патриотизма се вика расизъм ма идиот ..
Потребители дето всяко второ изречение им е от нискобюджетен американски филм ,и пишат във форума на несъществуващ език само те могат да разтълкуват тези клипове по-този начин .. :shock: ..
Само пълни дебили и абсолютни малоумници биха тръгнали да спорят срещу фактите които постна chicho ..
Ако ще и най-долните хора да сме българите аз никога няма да се отрека и ще стоя твърдо зад роднината си. Просто не знам какви българи има, които защитават турците пред българите. По-голямо предателсво от това няма.
BlueFace
06-12-2009, 16:54
общо спечелините ми първенства са 24 8-) без да броя тези на които съм в тройката тук при теб виждам нормална завист омаложавайки труда на другия като си толкова отворен направи го ти и 5 имам по български по история имам 6
Човек как подяволите мога да ти завиждам?На мен шахмата ми е тъп и не ме интересува...Щях да ти завиждам ако имаше 24 спечелени купи по баскетбол...
А аз на матурата по български ще имам най-малко 5 мога да ти кажа ,ако не и повече ;] От това което показваш тука във форума за мене си просто тварежен и искаш да се изтъкнеш с някакви успехи.
Какво тука всички които са спечелили нещо да го кажат да се изфукат , това ли трябва да се напрай ?
BlindedAngel
06-12-2009, 17:09
Haritov бас държа че си девствен...Щом имаш 24 спечелени титли...Woow ! Толкова си истински :lol: И ко кат имаш 5 на матурата по БЕЛ - и аз имам 5, ама нито са хваля нито го изкарвам на показ щот една тъпа оценка от една шибана матура не те прави по - голям от другите...Смятай колко си задръстен щот са хвалиш с оценки и с титли не по какво да е, а по шах...No Comment !!!!!!!!!! :lol:
Haritov бас държа че си девствен...Щом имаш 24 спечелени титли...Woow ! Толкова си истински :lol: И ко кат имаш 5 на матурата по БЕЛ - и аз имам 5, ама нито са хваля нито го изкарвам на показ щот една тъпа оценка от една шибана матура не те прави по - голям от другите...Смятай колко си задръстен щот са хвалиш с оценки и с титли не по какво да е, а по шах...No Comment !!!!!!!!!! :lol:
задръстен си ти момчето ме пита какво съм постигнал и зех че му казах
BlueFace
06-12-2009, 17:48
Прекалено много пъти ако питаш мен...Въпросът е там ,че не ми го казваш прсото информативно , а се фукаш с това...Успехите ти не са чак толкова грандиозни и недосегаеми.Аз няма да се пробвам да ставам шахматист ,защото не ми харесва,но ти обещавам ,че ще имам повече от тебе на матурата ;)
Говориш ми ,че съм малък и неграмотен и т.н. , но ти ти ставаш смешният в момента с натякването на големите ти постижения :) Така че просто спри да се заяждаш с всеки втори ,защото започвам да си мисля ,че имаш някакви комплекси или проблеми които избиваш в форума :)
Прекалено много пъти ако питаш мен...Въпросът е там ,че не ми го казваш прсото информативно , а се фукаш с това...Успехите ти не са чак толкова грандиозни и недосегаеми.Аз няма да се пробвам да ставам шахматист ,защото не ми харесва,но ти обещавам ,че ще имам повече от тебе на матурата ;)
Говориш ми ,че съм малък и неграмотен и т.н. , но ти ти ставаш смешният в момента с натякването на големите ти постижения :) Така че просто спри да се заяждаш с всеки втори ,защото започвам да си мисля ,че имаш някакви комплекси или проблеми които избиваш в форума :)
е като не са грандиозни направи ги ти ваша милост
BlueFace
06-12-2009, 17:52
Аз ти казах вече ,че шахматист няма да стана ,а матурата ще я изкарам с повече от 5 обещавам ти ;)
Спрете да спорите и да се карате, темата е насочена към едно еднствено нещо.
Спрете да спорите и да се карате, темата е насочена към едно еднствено нещо.
ХУУУУ
fluffka1
06-12-2009, 19:35
еииий колко нещо изписахте за няколко дена... абе оставете ги хората намира, стига сте ги обсъждали :lol: :lol: :lol:
Love_Boy
06-12-2009, 19:50
Искам вички турци мъртви, всички цигани мъртви, искам евреите да си отидат в Израел, искам България да е пак на три морета!
Само с искане не става!
Абе кво да се обяснявам, ебати простотията, всички си знаят тяхното и лаят, без да са наистина запознати с въпроса.
Искам да ти кажа, че тая територия е предостатъчна, ако се развива като хората. Ама ти си прос и си мислиш, че трите морета са нещо кой знае какво. Първо да си оправим сегашното положение и тогава ще мислим за три морета.
Плюете турците, ама сте слепи за глупавите българи, които са по-силна пречка за държавата. Не казвам всички.;)
Аре, почвайте и мен да плюете.
cherinka
06-12-2009, 20:02
сте ...... българи,
Ти ква си, ма?
Вземи се стягай и разграничавай християнското от мюсюлманското, става ли?
сте ...... българи,
Ти ква си, ма?
Вземи се стягай и разграничавай християнското от мюсюлманското, става ли?сори за спама .. ама видя ли ги тези от "мастифс" в ловеч колко бира погълнаха заедно с наще .. 8-) 8-)
evangelinelilly
06-12-2009, 20:17
:D :D 0оооо не знам ам на скоро бях на почивка в Турция и турците са многоооо сладкиии!!! :-P :-P :P просто и някви много нежни и ти обръщат много внимение-явно защото туркините са много грозни ни знам... :D :D
cherinka
06-12-2009, 20:18
сте ...... българи,
Ти ква си, ма?
Вземи се стягай и разграничавай християнското от мюсюлманското, става ли?сори за спама .. ама видя ли ги тези от "мастифс" в ловеч колко бира погълнаха заедно с наще .. 8-) 8-)
тва им е малко :D
:smt023
Мале ужас ... :) много наредби много нещо, както се знае нищо няма да се промени
cherinka
06-12-2009, 20:40
както се знае нищо няма да се промени
Точно.заради.такива.като.те б.с.тая.нагласа.нищо.не.се.п оменя!
така.че.не.се.оправдавай...... .
DivoTo_KoTe
06-12-2009, 21:02
Туй турците са най - долната раса !!! Подли, надменни и супер ограничени.Добро отношелие ли ? Ха Ха !!! Ще кажеш че всички ги познаваш иначе мн ти знае устата.На твое място бих се обесил за клитора щом си са плющяла с рязан !!!
Тука може да поспорим.Имала съм контакт със турци.Една от най-добрите ми приятелки е такава и никога не съм чула лоша дума от нея,никога не е направила нещо лошо.Адски прям човек е и винаги е готова да ти помогне.
Не поставяй всички под общ знаменател,хората са си хора,независимо от религията им. Вероятно както има лоши българи,така има и турци,арменци,китайци,фран узи и т.н,но това не значи,че като има 1 и всички са такива.
Не мисля че е само 1 и всички са такива, можеби само са 1-2ма добри, а другите са лоши.
аз ши ва е.а накрая "мразя цигани и турци"
ама се кефите на Азис и Есил Дюран Дайте да пречукаме Тезджам Наимова а ко мислите
Не мисля че е само 1 и всички са такива, можеби само са 1-2ма добри, а другите са лоши.
1-2 добри другите лоши все едно да кажеш има 1-2 лоши българи всичко друго добро аре стига
Бе що разделяте хората на турци,българи,роми и нз си кво?Хората се разделят на добри и лоши,както има лоши турци и лоши българи,също така има и добри турци и добри българи...Пфф...И в Турция живеят предостатъчно българи,но някой нещо прави ли им?И аз съм туркиня и ходя с българин,ама туй не е проблем за нас...Наистина мн се дразня от таквиз хора,които мраят турците или ромите..И нашата класна е такваз.Имаме 2 зубърки в класа,една българка и една туркиня,туркинята има много по-хубави оценки,но класната винаги праща другото момиче на конкурсите и състезанията.В нашия клас сме повече турци и добре че не сме разделени,разбираме се прекрасно с българите...Туй разделение си е напеаво ТЪПО...
BlindedAngel
06-12-2009, 23:19
Туй турците са най - долната раса !!! Подли, надменни и супер ограничени.Добро отношелие ли ? Ха Ха !!! Ще кажеш че всички ги познаваш иначе мн ти знае устата.На твое място бих се обесил за клитора щом си са плющяла с рязан !!!
Тука може да поспорим.Имала съм контакт със турци.Една от най-добрите ми приятелки е такава и никога не съм чула лоша дума от нея,никога не е направила нещо лошо.Адски прям човек е и винаги е готова да ти помогне.
Не поставяй всички под общ знаменател,хората са си хора,независимо от религията им. Вероятно както има лоши българи,така има и турци,арменци,китайци,фран узи и т.н,но това не значи,че като има 1 и всички са такива.
Има време за всичко.Сега може да е такава след време знаеш ли...С бившата ми колежка един път ко говорихме че цигани и турци ги мразя и тя ми разказа за един случай от бившата и работа.Туркиня - бившата ми колежка е работила с нея 2 години, помагала й е много, и не само в парично отношение.Накрая какво излязло - 2 години оная била с "маска", въртяла всички интриги там.Повече няма да обяснявам.Бившата ми колежка е на 28.Не вярвам жена на тази възраст да тръгне да ме лъже при положение че нито ми влиза в положението нито ме засяга по някакъв начин.2 години таз сган се е правила едва ли не на най- добрата за пред всички.Накрая какво излязло...Просто подъл народ.Както казах супер надменни,лицемерни,двуличн и с голямо самочувствие без АБСОЛЮТНО никакво покритие...Всичко искат наготово...Или да мрат или да се връщат в турция и да не излизат от там...Иначе много отворени.Турчин ми вади нож и едва ли не ми казва че ще заколи цялата ми рода.Вадя пистолета ( вярно газов е ама бая поражения прави 9мм ) насочвам го към него и ко според теб направи ???
Ей боклуци , ко ми защитавате турците ? Било минало .. 5 ВЕКА БЕ ! И тъпата авторка били сме омешени .. ? Бъдете БЪЛГАРИ поне малко , ко ми смесвате 2 тотално различни религии...
Чери, не казвам всички. 'Ма има много българи тъпаци, а?
Така, че гледайте себе си и тогава турците.
Нямаше да е лошо и религията да се знае като хората, ама нейсе. Принципно насилието не се толрира от нито една религия и всъщност всичките религии са едно и също, само, че с различни имена на героите и мааааааалко разлики в случките.
Проблема е в тълкуването.
Някой да каже къде Иисус казва, че гряха може да се прости????
vesito13
06-13-2009, 05:25
Тази тема ме довърши от всякъде . Как може въобще да г изащитавате турците !? Не виждате ли какво става в хубавата ни държава ? Турци и роми завземат всичко , те дърпат конците . А ние сме просто някакви марионетки . Не искам да си помислям какво ще е когато те станат повече от нас . Тогава ние ще сме малцинството в собствената си държава . А като кажете , че тези 5 века са в миналото и вече няма значение . Това са 5 века , зверства , убийства и безчинства . Ако вие можете да преглътнете 5 кошмарни века от нашата история , аз не мога . И да минат още 5 века за мен това е нещо , което не може да се забрави лесно . И малко отклонение от темата , но все пак никога няма да забравя как на 3 март - Деня на освобождението на България от Османско иго , националния празник , по една от най-големите телевизии в България се вееше турско знаме , за бога как можаха да позволят такова нещо . Тогава преминаха всякакви граници ! Просто останах потресена , отвратена , дори обидена :?
Това се прави с цел вдигане на напрежението в народа.
А завземат всичко защо??? Я помислете на тоя въпрос.
fluffka1
06-13-2009, 07:11
Само с искане не става!
Абе кво да се обяснявам, ебати простотията, всички си знаят тяхното и лаят, без да са наистина запознати с въпроса.
Искам да ти кажа, че тая територия е предостатъчна, ако се развива като хората. Ама ти си прос и си мислиш, че трите морета са нещо кой знае какво. Първо да си оправим сегашното положение и тогава ще мислим за три морета.
Плюете турците, ама сте слепи за глупавите българи, които са по-силна пречка за държавата. Не казвам всички.;)
Аре, почвайте и мен да плюете.
нали... :lol: 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YouNeedLobotomy
06-13-2009, 22:38
Ей боклуци , ко ми защитавате турците ? Било минало .. 5 ВЕКА БЕ ! И тъпата авторка били сме омешени .. ? Бъдете БЪЛГАРИ поне малко , ко ми смесвате 2 тотално различни религии...
Проблема не е в турците и в българите проблема е в тъпите хора. Националисти=тъпи хора. Няма смисъл да бъдем българи ако преди това не сме хора.
Двете религии в основната си идеология са еднакви.
YouNeedLobotomy
06-13-2009, 22:39
Тази тема ме довърши от всякъде . Как може въобще да г изащитавате турците !? Не виждате ли какво става в хубавата ни държава ? Турци и роми завземат всичко , те дърпат конците . А ние сме просто някакви марионетки . Не искам да си помислям какво ще е когато те станат повече от нас . Тогава ние ще сме малцинството в собствената си държава . А като кажете , че тези 5 века са в миналото и вече няма значение . Това са 5 века , зверства , убийства и безчинства . Ако вие можете да преглътнете 5 кошмарни века от нашата история , аз не мога . И да минат още 5 века за мен това е нещо , което не може да се забрави лесно . И малко отклонение от темата , но все пак никога няма да забравя как на 3 март - Деня на освобождението на България от Османско иго , националния празник , по една от най-големите телевизии в България се вееше турско знаме , за бога как можаха да позволят такова нещо . Тогава преминаха всякакви граници ! Просто останах потресена , отвратена , дори обидена :?
Днешните турци нямат нищо общо с някогашните. Безчинства убийства и зверства е имало и при българските владетели. Човешкия живот просто се е уважавал по-малко. Дали си роб на султана или на царя няма голяма разлика.
А турското знаме не е било вдигнато от "турци", а от националисти. Межуд българските националисти и турските няма разлика. Самата идея е болестна и глупава.
Ilikeliljon
06-13-2009, 22:49
Проблема не е в турците и в българите проблема е в тъпите хора. Националисти=тъпи хора. Няма смисъл да бъдем българи ако преди това не сме хора.
+1
YouNeedLobotomy
06-13-2009, 22:50
+1
Тва списъка за екзекуцията ли е х) ?
YouNeedLobotomy
06-13-2009, 23:03
Шаха няма връзка с това дали си умен и два пъти по-малко има връзка с това дали си задръстен.
А ти си тъп и задръстен. Начина на изказ вече има връзка и с двете.
(впрочем искам да цъкнем партия в интернет)
Шаха няма връзка с това дали си умен и два пъти по-малко има връзка с това дали си задръстен.
А ти си тъп и задръстен. Начина на изказ вече има връзка и с двете.
(впрочем искам да цъкнем партия в интернет)
и кво
Nam3less3
06-14-2009, 00:14
+1+2
+1
Ти направо ме уби , за религиите се съгласявам , но , че националист е равно на тъпи хоа ... нямам думи..
[B]a[N]D[i]T[k]a
06-14-2009, 02:57
преди време излизах с един които беше турчин.. ауу такова сладко момче не бях виждала...:-) много беше готин и на мен много ми харесваше :-) е майка не ме подкрепяше защото и тя с идеята че той е български турчин и т.н :S.... нз ..... чесно казано не мисля че бих излизала с турчин отново но няма нищо общо с расизм или с обстановката в бг :-o
+1
Ти направо ме уби , за религиите се съгласявам , но , че националист е равно на тъпи хоа ... нямам думи..
И е прав.
Goebbels
06-14-2009, 07:50
Националисти=тъпи хора.
Да ми ядеш хуя бе боклук. Мръсна либерална отрепка. 100 цигани да ти напълнят гъза със сперма,
BlueFace
06-14-2009, 10:16
Националисти=тъпи хора.
Да ми ядеш хуя бе боклук. Мръсна либерална отрепка. 100 цигани да ти напълнят гъза със сперма,
+1
България за това е в такова положение ,защото никой не му пука за страната! Пожелавам това което написа Goebbels да се случи на всички на които не им пука за България и лапат цигански и турски пишки!!!!
PlamenMEN
06-14-2009, 10:19
Само у нас думата националист/патриот е мръсна дума. Свързва се с утрепки, с боклуци, с фашизъм и т.н. Единствения народ, който хули защитниците на родината май сме ние. Ако не знаеш какво означава "националист", какъв смисъл се крие в тази дума, то по - добре не я използвай, още повече пък да обиждаш хората, които са такива. Родоизменници, дупедавци и доброволни еничари у нас бол, но тези, които не са такива, трябва да се почитат и уважават!
TheGirlNextDoor
06-14-2009, 10:25
Националисти=тъпи хора.
+1
България за това е в такова положение ,защото никой не му пука за страната! Пожелавам това което написа Goebbels да се случи на всички на които не им пука за България и лапат цигански и турски пишки!!!!
какъв българин си ти бе?!?!..глупак
и аз искрено ти го пожелавам : )
Знаете ли кое е най-интересното?!
Най-интересното е,че повечето от вас смятат понятията "националист" и "расист" за едно и също нещо ...
TheGirlNextDoor
06-14-2009, 10:32
Най-интересното е,че повечето от вас смятат понятията "националист" и "расист" за едно и също нещо ...
жалко е наистина..това са младите хора на България
бъдещето е в ръцете ни..и докато има такива,които сравняват нациолналистите с тъпи хора няма да излезнем от дупкта,в която сме
:-o
Love_Boy
06-14-2009, 10:43
Националисти=тъпи хора.
Напълно си прав!!!!!
BlueFace
06-14-2009, 10:47
Националисти=тъпи хора.
+1
Такъв българин на който му пука ,че българските момичета лапат на турци и цигани и държавата пропада с всеки изминал ден.
Ти се замисли кфа българка си щом защитаваш ония който казва "националист = тъп човек" :x :?
TheGirlNextDoor
06-14-2009, 11:12
Националисти=тъпи хора.
+1
Такъв българин на който му пука ,че българските момичета лапат на турци и цигани и държавата пропада с всеки изминал ден.
Ти се замисли кфа българка си щом защитаваш ония който казва "националист = тъп човек" :x :?
поста ми веше насочен към ония,който казва "националист = тъп човек" ..не ме раэбра
и аэ мисля,че докато има шматки като авторката,които лапат ряэаните пишки на `много красивите турци` няма да се оправим :-o
Само у нас думата националист/патриот е мръсна дума. Свързва се с утрепки, с боклуци, с фашизъм и т.н. Единствения народ, който хули защитниците на родината май сме ние. Ако не знаеш какво означава "националист", какъв смисъл се крие в тази дума, то по - добре не я използвай, още повече пък да обиждаш хората, които са такива. Родоизменници, дупедавци и доброволни еничари у нас бол, но тези, които не са такива, трябва да се почитат и уважават!
Ей ти си бахти тъпия .. НАЦИОНАЛИСТ и фашизъм са две разлинчи неша , земи се поинтересувай малко преди да пишеш глупости!
Ilikeliljon
06-14-2009, 13:18
Абе що не се спрете. И да националистите не стават. Патриотите са истинските хора, които милеят за родината. Националиста не вижда реално нещата, обикновено възхвалява като бог държавата и не вижда нищо друго. Левски е бил патриот, но не и националист. Знаете ли какво е казал като го попитали, какво ще правите след като България се освободи. Казал е, ще отида в друга страна, където имат нужда да се освобождават. Ако туркиня лапа на българин какво? По-различно ли е? :x :x
да и мен това също много ме озадъчава...едното няма нищо общо с другото
YouNeedLobotomy
06-14-2009, 17:51
Националисти=тъпи хора.
+1
Само хората с поробен ум твърдят, че е нужно да си националист, за да ти пука за страната ти. Факта, че мразите турците не ви прави добри българи, а идиоти.
Симеон символ на силна България е бил известен още като гръкоубиеца. Почитаме човек известен с това, че убива други хора? А мразим турците защото са убивали същите хора. Нелепо е да се твърди, че хиляда и петсотин километра ни правят тотално различни. Турция като цяло е морално по-изостанала страна и по мое мнение, но тя е такава заради хора като вас. Единствената разлика между вас и тях е, че вие сте българи и сте обедени, че трябва да мразим турците, а те са турци обедени, че трябва да мразят българите. В крайна сметка се опира до същото което казах. Тъпите хора от едната страна мразят тъпите хора от другата страна.
Преди да започнете да плюете безмислици защото не сте се замислили какво пиша, помислете поне защо Левски най-големия символ на българския национализъм не е националист, а демократ провядващ равенство между всички малцинства.
YouNeedLobotomy
06-14-2009, 17:56
Ей ти си бахти тъпия .. НАЦИОНАЛИСТ и фашизъм са две разлинчи неша , земи се поинтересувай малко преди да пишеш глупости!
Е да, но лошата част съвпада. Национализма не ражда нищо друго освен омраза.
Момичето(което е малоумно защото обсъжда проблемите си във форум) трябва да е свободно да си се сношава, с който си иска и няма нищо лошо в това. Между българи и турци няма никаква разлика. Разликата идва между фанатиците от едната страна и нормалните хора от същата страна. Повтарям се, но вие така или иначе не схващате бързо.
Момичето(което е малоумно защото обсъжда проблемите си във форум) трябва да е свободно да си се сношава, с който си иска и няма нищо лошо в това. Между българи и турци няма никаква разлика. Разликата идва между фанатиците от едната страна и нормалните хора от същата страна. Повтарям се, но вие така или иначе не схващате бързо.
Ти си рядко тъп , националиста обича страната си в случая България , а не мрази всички останали националности , набий си го в простата кратуна!
BlueFace
06-14-2009, 19:05
Националисти=тъпи хора.
+1
Само хората с поробен ум твърдят, че е нужно да си националист, за да ти пука за страната ти. Факта, че мразите турците не ви прави добри българи, а идиоти.
Симеон символ на силна България е бил известен още като гръкоубиеца. Почитаме човек известен с това, че убива други хора? А мразим турците защото са убивали същите хора. Нелепо е да се твърди, че хиляда и петсотин километра ни правят тотално различни. Турция като цяло е морално по-изостанала страна и по мое мнение, но тя е такава заради хора като вас. Единствената разлика между вас и тях е, че вие сте българи и сте обедени, че трябва да мразим турците, а те са турци обедени, че трябва да мразят българите. В крайна сметка се опира до същото което казах. Тъпите хора от едната страна мразят тъпите хора от другата страна.
Преди да започнете да плюете безмислици защото не сте се замислили какво пиша, помислете поне защо Левски най-големия символ на българския национализъм не е националист, а демократ провядващ равенство между всички малцинства.
Ще ти кажа едно : You can suck my dick while I'm pukin' "
Мразя турците ,защото заради тяхната морална изостаналост ние сега сме една мега изостанала страна ,управлявана от алчни политици които грабят всичко от народа, корупцията е ежедневие , хората вече не им пука за собствената им страна.
Аз не съм расист не мразя турците заради расата им ,а заради това което са правили и продължават да правят!
Симеон Велики е велик ,защото с ясна идея и изградени правила и закони е разширил България на 3 морета ,също така е направил толкова реформи!
Как може да ме наричаш тъп като дори не ме познаваш.Националист е човек който обича страната си и му пука за нея.
Левски най-светлият символ на българският патриотизъм ,е свиквал комитети и е подготвял въстания срещу турсият поробител.А сега вие защитавате тези хора които са в българския парламент и си веят рязаните пишки.И се готвят да ни асимилират отвътре и да върнат България отново под турско владичество.Ама вие не се осещате и ги защитавате. И всички педераси които гласуват за ДПС просто са предатели!!!!
mynichka93
06-14-2009, 19:25
И аз също съм имала връзка с турчин..за което УЖАСНО много съжалявам ..освен с мен е ходил с още 5 момичета..по едно и също време..Забелязала съм, че един път откажеш ли им вече не те приемат на сериозно..Лично аз мисля, че никога повече няма да се занимавам с такъв човек..Пък и на никой не пожелавам да преживее това, което преживях аз.. ;]
YouNeedLobotomy
06-14-2009, 19:38
Ти си рядко тъп , националиста обича страната си в случая България , а не мрази всички останали националности , набий си го в простата кратуна!
Но ти мразиш турците. Голяма част от, които с твоя морал. Реваншистките ти идеи са очевадно глупави.
Относно по-умния глупав човек, който пише, че мрази турците защото заради тях сме изостанали, това няма връзка със сегашните турци. Старият морал е бил също толкова тъп.
Не казвам, че няма турци боклуци. Но те са боклуци защото са националисти също като теб. От любовта към родината се ражда само омраза към други народи. Не всички, но винаги има някой исторически враг. Национализма ражда реваншизъм.
YouNeedLobotomy
06-14-2009, 19:40
Националисти=тъпи хора.
+1
Мразя турците ,защото заради тяхната морална изостаналост ние сега сме една мега изостанала страна ,управлявана от алчни политици които грабят всичко от народа, корупцията е ежедневие , хората вече не им пука за собствената им страна.
Аз не съм расист не мразя турците заради расата им ,а заради това което са правили и продължават да правят!
Симеон Велики е велик ,защото с ясна идея и изградени правила и закони е разширил България на 3 морета ,също така е направил толкова реформи!
Как може да ме наричаш тъп като дори не ме познаваш.Националист е човек който обича страната си и му пука за нея.
Левски най-светлият символ на българският патриотизъм ,е свиквал комитети и е подготвял въстания срещу турсият поробител.А сега вие защитавате тези хора които са в българския парламент и си веят рязаните пишки.И се готвят да ни асимилират отвътре и да върнат България отново под турско владичество.Ама вие не се осещате и ги защитавате. И всички педераси които гласуват за ДПС просто са предатели!!!!
Левски не се борил срещу турците, а срещу поробителите и срещу една остаряла система. И всъщност той се е борил именно турците да имат партия. Мога да кажа, че си тъп защото поддържат глупави тези.
BlueFace
06-14-2009, 19:43
Ти четеш ли какво ти пиша??
Добре да забравим за 500 години робство.Сега турците в парламента си крадат на воля , дават на другите турци в държавата по-големи права и ги защитават дори и да не са прави в случая.
И само чакат да дойдат на власт ,че да завземат пак България...
Как да не ги мразя?? :x
Ти си мега ограничен В ПАРЛАМЕНТА НА ЕДНА ДЪРЖАВА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ЧУЖДЕНЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-x :-x
YouNeedLobotomy
06-14-2009, 19:46
Добре да забравим за 500 години робство.Сега турците в парламента си крадат на воля , дават на другите турци в държавата по-големи права и ги защитават дори и да не са прави в случая.
Ти мразиш турските националисти значи ^^
А иначе българските политици също с крадат на воля. Няма разлика. Национализма е лош независимо дали български, турски или какъвто и да е. Всички хора са равни и така трябва да е. Турците трябва да имат представители във властта защото са огромно малцинство. Факта, че се получава дискриминация и от другата страна не е по вина на турците а на турските НАЦИОНАЛИСТИ.
Но ти мразиш турците. Голяма част от, които с твоя морал. Реваншистките ти идеи са очевадно глупави.
Относно по-умния глупав човек, който пише, че мрази турците защото заради тях сме изостанали, това няма връзка със сегашните турци. Старият морал е бил също толкова тъп.
Не казвам, че няма турци боклуци. Но те са боклуци защото са националисти също като теб. От любовта към родината се ражда само омраза към други народи. Не всички, но винаги има някой исторически враг. Национализма ражда реваншизъм.
Абе брат как можеш да наречеш националист , че е боклук , аз като те гледам ти нзенаеш значението на думата ? А аз къде написах , че мразя всички турци ? Преди всичко обичам страната си !
YouNeedLobotomy
06-14-2009, 19:51
Абе брат как можеш да наречеш националист , че е боклук , аз като те гледам ти нзенаеш значението на думата ? А аз къде написах , че мразя всички турци ? Преди всичко обичам страната си !
Което ражда реваншизъм.
Ако не мразиш всички турци какъв е проблема, че момичето се чука с турчин?
BlueFace
06-14-2009, 19:53
А иначе българските политици също с крадат на воля. Няма разлика. Национализма е лош независимо дали български, турски или какъвто и да е. Всички хора са равни и така трябва да е. Турците трябва да имат представители във властта защото са огромно малцинство. Факта, че се получава дискриминация и от другата страна не е по вина на турците а на турските НАЦИОНАЛИСТИ.
Аз мразя и българските политици които съсипват страната ,защото за мен те не са истински българи.
Турците след всички кланета на българи имат най-малко право да са в парламента.Ти за мен си един долен болкук.Не те ли есрам ,че защитаваш народ който са ни поробили и заради тях живеем в такава мизерия.
Ако на всички българи им пукаше за България сега щяхме да сме една велика сила в света не най-долу при мизерниците!!
YouNeedLobotomy
06-14-2009, 19:58
Аз мразя и българските политици които съсипват страната ,защото за мен те не са истински българи.
Турците след всички кланета на българи имат най-малко право да са в парламента.Ти за мен си един долен болкук.Не те ли есрам ,че защитаваш народ който са ни поробили и заради тях живеем в такава мизерия.
Ако на всички българи им пукаше за България сега щяхме да сме една велика сила в света не най-долу при мизерниците!!
Ако на всички им пукаше за България в твой стил сега щяхме да водим петнайста балканска война и половината нямаше да можем да пишем на други жалки типове по форумите.
Според средновековния морал е абсолютно нормално да искат да ни поробят. Разлика между тогавашните българи и тогавашните турци е нямало, всички са били гадни копелета. А от сегашна гледна точка също няма. Просто и от двете страни има глупави хора, които обичат да мразят.
Ilikeliljon
06-14-2009, 20:36
Националисти=тъпи хора.
+1
Левски не се борил срещу турците, а срещу поробителите и срещу една остаряла система. И всъщност той се е борил именно турците да имат партия. Мога да кажа, че си тъп защото поддържат глупави тези.
Това се опитвам да обяснявам досега, че Левски е истински патриот, а не националист. Вие не разбирате, че национализма не води до нищо добро. Вижте сърбите няколко години кървави етнически войни (Босна и Херцеговина, Хърватия, Косово и също така вижте за сръбските Ромео и Жулиета, много красива история за босненка мюсюлманка и сърбин мисля) :) :)
PlamenMEN
06-14-2009, 21:08
Май не си ме разбрал :)
YouNeedLobotomy
06-14-2009, 21:58
УААААААААААУ!!! НАЦИОНАЛИСТИТЕ НЕ ПИШАТ!
Трябва да съм много умен ако съм отказал от спор някой толкова тъп.
Не бате , ти си много тъп , и просто се отказах да споря с толкова елементарен човек..
mArMaLaDkA
06-14-2009, 23:05
Не помня писала ли съм го тук, или в някоя друга тема, писала ли съм го въобще: характерното за турците и циганите е да се опитват да свалят българки. Едва ли не, се изкачват в йерархията по този начин, защото са успели да омаят хубаво българско момиче. Пък ако са успели да го вкарат в леглото си, едва ли не златен медал получават.
Националисти=тъпи хора.
+1
1цитирам Левски "боря се срещу поробителя не срещу турския народ"
2най-великият Цар е Цар Иван Асен 2
3 няма турско владичество има турско РОБСТВО разликата е огромна
4 аз също съм против дпс ама не мразя турците
5ако ги мразиш за това което е било е се едно да те мразя за нещо което е направил дядо ти
защо всеки който не е на вашето мнение е тъп и елементарен
mArMaLaDkA
06-14-2009, 23:16
^Може ли аз да кажа, може ли аааааз?
Ти си мега ограничен В ПАРЛАМЕНТА НА ЕДНА ДЪРЖАВА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ЧУЖДЕНЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-x :-x
а българите не крадът
научи малко съвременна история и ще разбереш защо сме на тоя халл
за за мен истинските българи са на Шипка,Дойран,Сливница...
като сте националисти бихте ли умряли за България
сетих се за една песен на скорпиънс "вятъра на промяната"
всеки знае за 2 световна глупост нали знае за Германия и Франция
как са се мразели като нас
но ето че на 9 май подписват търговски договор и това поставя начолото на обединена Европа ( след това 9 май е обявен за ден на Европа)
по-късно идват съюзи като Бенилюкс и Европейския Съюз и Съвета на Европа и поставят началото на едно по-добро бъдеще
какво ли ще стане ако постъпим като тях?
научи малко съвременна история и ще разбереш защо сме на тоя халл
за за мен истинските българи са на Шипка,Дойран,Сливница...
като сте националисти бихте ли умряли за България
Тези , които биха умрели за България са много малко...
И добре, че народа съвсем щеше да се стопи.
Lobotomy направо ви разби, аз ви виждам.
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
06-15-2009, 03:42
Расисти !!! ;]
от вас турци ще стане хубав http://3.bp.blogspot.com/_BKY_Zn6NOQA/R94eYcw5XlI/AAAAAAAAERM/hsU6QLiENNg/s400/Duru.jpg
PlamenMEN
06-15-2009, 08:52
Деца, национализмът не поражда омраза. Мисля си, че четете твърде много вестници и гледате прекалено много телевизии, които знаем от кого се управляват. Ще минат няколко годинки, ще порастнете и животът ще ви удари право в либералните личица, тогава ще си говорим друго. Тогава ще започнете да плащате данъци, да пълните чужди гуши и ще видите как парите ви отиват за строеж на джамии, за джобни и прехрана на чавета в цигански и турски училища, докато на вашите се чудите от къде да им намерите джобни. И това е реалността днес - с нашите пари се хранят търтеи. Не се карайте, ще порастнете, ще разберете :)
YouNeedLobotomy
06-15-2009, 10:04
Не бате , ти си много тъп , и просто се отказах да споря с толкова елементарен човек..
Ама глупаво дете ти не даде нито един ясен аргумент. Аз възможно най-ясно ти обясних защо не си прав. Замествайки идеите и аргументите с афекти не правиш нищо.
YouNeedLobotomy
06-15-2009, 10:05
Деца, национализмът не поражда омраза. Мисля си, че четете твърде много вестници и гледате прекалено много телевизии, които знаем от кого се управляват. Ще минат няколко годинки, ще порастнете и животът ще ви удари право в либералните личица, тогава ще си говорим друго. Тогава ще започнете да плащате данъци, да пълните чужди гуши и ще видите как парите ви отиват за строеж на джамии, за джобни и прехрана на чавета в цигански и турски училища, докато на вашите се чудите от къде да им намерите джобни. И това е реалността днес - с нашите пари се хранят търтеи. Не се карайте, ще порастнете, ще разберете :)
Търтеите са от всяка раса, вероизповедание и националност.
YouNeedLobotomy
06-15-2009, 10:06
Трудното да убедиш националистите в обратното е защото те са глупави хора. Глупавите хора схващат бавно колкото и ясно да обясняваш.
Goebbels
06-15-2009, 11:05
Най-правилното мнение дотук! Няма смисъл да се спори с изметта наричаща себе си анти-националисти респективно анти-расисти
Подписът ми казва всичко.
YouNeedLobotomy
06-15-2009, 11:09
Най-правилното мнение дотук! Няма смисъл да се спори с изметта наричаща себе си анти-националисти респективно анти-расисти
Ама, че си тъпо дете! Направо си срам за другите болни от сиднром на Даун!
Няма смисъл да спориш с анти-расисти защото са прави!! Защо не се опитвате да мислите, а цитирате най-великите грешки казвани от умни хора!
Всички хора имат равни права. Ако не гледаш така на нещата ти ще си нещастен и другия тъпак като теб дето е от другата страна ще е нещастен. Мисли рационално за бога!
Goebbels
06-15-2009, 11:18
Ама, че си тъпо дете! Направо си срам за другите болни от сиднром на Даун!
Няма смисъл да спориш с анти-расисти защото са прави!! Защо не се опитвате да мислите, а цитирате най-великите грешки казвани от умни хора!
Всички хора имат равни права. Ако не гледаш така на нещата ти ще си нещастен и другия тъпак като теб дето е от другата страна ще е нещастен. Мисли рационално за бога!
В мозъка ти е залегнала или по-скоро внедрена догмата, "Всички хора са равни". Помисли колко глупаво и абсурдно е това.
YouNeedLobotomy
06-15-2009, 11:21
В мозъка ти е залегнала или по-скоро внедрена догмата, "Всички хора са равни". Помисли колко глупаво и абсурдно е това.
Е не всички са равни. Ти си по-тъп от мен. Но правото ни на щастие е равно и така трябва да бъде. Мразейки някой няма да станеш по-щастлив от него. Когато се мразим губим всички.
П.П. Ти си толкова тъп, че чак ме е яд като си помсиля колко бавно ще схванеш какво ти казвам и колко нерви ще трябва да късам, за да се опитвам да те просветя в изкуството на социалната логика.
YouNeedLobotomy
06-15-2009, 11:23
И освен туй даже да не бях прав и не всички да заслужавахме еднакво щастие, националната принадлежност е последното нещо по което да оценяваш хората. Отговаряш за това какво си направил, а не за това какъв си се родил.
П.П. Ти пак си тъп.
sivoPERO
06-15-2009, 11:26
България е пълна с изменици които лижата гъза на всеки чужденец и отхвърлят българското...
cherinka
06-15-2009, 11:29
а българите не крадАт
ей, интелигентната
Goebbels
06-15-2009, 11:31
И освен туй даже да не бях прав и не всички да заслужавахме еднакво щастие, националната принадлежност е последното нещо по което да оценяваш хората. Отговаряш за това какво си направил, а не за това какъв си се родил.
П.П. Ти пак си тъп.
За радост нищожества като теб са все още твърде малко, иначе България да се е циганизирала изцяло.
Чифутската пропаганда ти е въздействала твърде много.
Аз никога няма да приеме турчин, арабин, циганин да бъде наравно с мен. Не случайно еволюцията ги е поставила на по-ниско стъпало.
Хайде сега ме обвинявай, че имам сбъркана ценостнна система.
YouNeedLobotomy
06-15-2009, 11:34
П.П. Ти пак си тъп.
За радост нищожества като теб са все още твърде малко, иначе България да се е циганизирала изцяло.
Аз никога няма да приеме турчин, арабин, циганин да бъде наравно с мен. Не случайно еволюцията ги е поставила на по-ниско стъпало.
О ти нямаш вина. Виновни са ваще. И факта, че са с обща майка.
Иначе еволюцията не е поставила арабите на по-ниско еволюционно ниво. Просто твърдението ти е сбъркано. А нищожества като мен няма защото обществото схваща бавно.
cherinka
06-15-2009, 11:36
http://vbox7.com/play:348ef235
Goebbels
06-15-2009, 11:41
П.П. Ти пак си тъп.
О ти нямаш вина. Виновни са ваще. И факта, че са с обща майка.
Иначе еволюцията не е поставила арабите на по-ниско еволюционно ниво. Просто твърдението ти е сбъркано. А нищожества като мен няма защото обществото схваща бавно.
За съжаление възгледите на майка ми не са по-различни от твоите, но такъв е ефекта като гледаш БТВ.
YouNeedLobotomy
06-15-2009, 11:44
За съжаление възгледите на майка ми не са по-различни от твоите, но такъв е ефекта като гледаш БТВ.
Ама неумни човеко не гледам бтв бе. Мисля логично. Докато ти си мислиш, че си над другите те си мислят, че са над тебе. Получава се затворен кръг на омраза, от който не печелиш.
Да си фанатик не е добре за България. Просто не осъзнаваш колко много си приличаш с глупавата част от турците. Същите сте. А явно си зомбиран въпреки майка си. Или просто е популярно да си националист и се чувстваш готин в омразата си.
Goebbels
06-15-2009, 11:47
Ама неумни човеко не гледам бтв бе. Мисля логично. Докато ти си мислиш, че си над другите те си мислят, че са над тебе. Получава се затворен кръг на омраза, от който не печелиш.
Да си фанатик не е добре за България. Просто не осъзнаваш колко много си приличаш с глупавата част от турците. Същите сте. А явно си зомбиран въпреки майка си. Или просто е популярно да си националист и се чувстваш готин в омразата си.
Пак по-добре от изрод с леви наклоности http://forum.segabg.com/img/i_nod.gif http://forum.segabg.com/img/i_nod.gif http://forum.segabg.com/img/i_nod.gif
YouNeedLobotomy
06-15-2009, 11:51
Пак по-добре от изрод с леви наклоности
Мен също ме е гнус от гейове, но това незначи, че съм по-добър от тях. Твоята оценка не значи нищо. Просто не схващаш как всички тъпаци си мислите, че вашата преценка е значима и мразите другите тъпаци.
PlamenMEN
06-15-2009, 12:27
С обиди до никъде не се стига, така спор не се разрешава.
Не можеш да обиждаш националист, просто не е редно. Това е човекът, който ще остане тук, ще работи и живее, изкарвайки и инвестрайки пари в България. Аз не мога да приема, че българските деца ходят голи и боси на училище, а на онези (които също са българи, но с промити от турската пропаганда мозъци) им правят безплатни 40 (!!!!) дневни екскурзии до турция или пък из България, имат безплатен траспорт до училище, където се преподава на турски (на територията на България), пълен пансион и безплатни помагала. А тези безплатни нещица ги плащат нашите родители, българите.
Да, онези 500 години вече са далеч в миналото, но паметта остава. И никога нямада изчезне. Защо ли? Защото из България никнат паметници на турските завоеватели. Защото се честват празници на онези, взривили български деца. И защото вие, деца, не помните може би войната в Косово, но ние я помним. Или по - точно не помните защо избухна. Но ние помни. А вие?
"Един ден Булгаристан ще бъде наш, само че този път ще го купим" 1991 г. Йозал на форум на нациналистическата му партия
Как родоизменниците... пардон, противницте на национализма, ще коментират болдната фраза, която съм цитирал? Държа на отговор, понеже аз в тази тема зададох доста въпроси, на които не получих отговор!
YouNeedLobotomy
06-15-2009, 12:38
Не можеш да обиждаш националист, просто не е редно. Това е човекът, който ще остане тук, ще работи и живее, изкарвайки и инвестрайки пари в България. Аз не мога да приема, че българските деца ходят голи и боси на училище, а на онези (които също са българи, но с промити от турската пропаганда мозъци) им правят безплатни 40 (!!!!) дневни екскурзии до турция или пък из България, имат безплатен траспорт до училище, където се преподава на турски (на територията на България), пълен пансион и безплатни помагала. А тези безплатни нещица ги плащат нашите родители, българите.
Да, онези 500 години вече са далеч в миналото, но паметта остава. И никога нямада изчезне. Защо ли? Защото из България никнат паметници на турските завоеватели. Защото се честват празници на онези, взривили български деца. И защото вие, деца, не помните може би войната в Косово, но ние я помним. Или по - точно не помните защо избухна. Но ние помни. А вие?
"Един ден Булгаристан ще бъде наш, само че този път ще го купим" 1991 г. Йозал на форум на нациналистическата му партия
Как родоизменниците... пардон, противницте на национализма, ще коментират болдната фраза, която съм цитирал? Държа на отговор, понеже аз в тази тема зададох доста въпроси, на които не получих отговор!
Няколко стотип пъти казах, че национализма е глупава идея независимо от коя страна я гледаш. И трябва да се борим срещу нея. Не срещу българския национализъм специално, а срещу национализма въобще. Срещу турския също. Не ни промиват мозъците тъпако на вас ви ги промиват. Глупав е всеки ред, в който хората се определят от това каква националност са и всеки ред, който поставя една националност над друга. Тъпака дето си цитирал е бил същия като вас.
П.П. Обидите са забавни. Спора е ужасно скучен без псувни. Нека ругаем в името на общото удоволствие!
PlamenMEN
06-15-2009, 12:52
Аз не съм те обиждал, не ме обиждай и ти. Просто скрит зад анонимността на интернет на никой не му прави чест да ръси обиди.
Не почуих адекватен отговор по нито една теза, която изложих. Нито в предния ми пост, нито в предишните ми. Защо ли?
Firewall
06-15-2009, 13:17
преди няколко месеца имах връзка с турчин,много красив от 2 години е в България..и значи толкова вълнуващо не ми е било с никой мъж до сега.секса беше уникален,толкова темпераментен и горещ хаха..да не говорим за отношението все едно съм единствена за него..по принцип знаех че така се държат и са такива дон жуани,но не бях излизала с турци..и значи знаех че се вижда с други личеше си даже се запознах с другата му приателка,и затова спрях да се виждам с него.и имам един приател на който споделих само че съм излизала с турчин,но не му казах че съм спала с него..и едва ли не ме изкара че съм направила нз кво..немога да си обясня какво лошо има в тва нещо че съм харесвала турчин,и като му казах вие май днешните мъже мн се комплексирвате от турците и им викате мангали,защото много жени си падат по тях заради отношението им и той ми се расърди и ми каза да не казвам на никой че съм се "целувала" с турчин,защото мн ще им олекна в очите..какво мислите момичета,не бихте ли излизали с турчин,все пак неможеш да избираш в кой ще се влюбиш????
Само ми кажи кво може да коплексираме от тея помяри, ей за тва се ядосвам най - много такива безмозъчни патки като тебе се врът при турците толкова ли българи няма, че при турците ходиш.Също се дразня и на такива тъпи п*тки дето ходят с тия резаци само, защото имат пари осъзнайте се малко бе тея говеда са избивали нашите прадеди рушили са държавата ни пък ти тука ми ги хвалиш.Писна ми от такива вече дано най - накрая се оправим дано, но не става само с думи трябват и действия трябва да се махнат тея боклуци дето крадат от държавата ни Догана най - вече трябва бунтове точно както стана в Гърция преди месеци!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!
Няколко стотип пъти казах, че национализма е глупава идея независимо от коя страна я гледаш. И трябва да се борим срещу нея. Не срещу българския национализъм специално, а срещу национализма въобще. Срещу турския също. Не ни промиват мозъците тъпако на вас ви ги промиват. Глупав е всеки ред, в който хората се определят от това каква националност са и всеки ред, който поставя една националност над друга. Тъпака дето си цитирал е бил същия като вас.
П.П. Обидите са забавни. Спора е ужасно скучен без псувни. Нека ругаем в името на общото удоволствие!
Слушай бе , ти си някво много объркано момченце. Ти сигърно даже не си и българин..
BlueFace
06-15-2009, 13:28
YouNeedLobotomy говедо направо ме изкарваш извън нерви...
Турците нямат място в БЪЛГАРИЯ!!!!!!В БЪЛГАРИЯ не трябва да се преподава на турски и да има турци в парламента.Не трябва да се допуска да има джамии във селата ,че и по градовете.
Волен Сидеров може да е същото говедо като тия турци ама ако дойде на власт поне да ги изсели и да им срути тъпите джамии!!!
След всичко което са сторили те не заслужават присъствие в БЪЛГАРИЯ , камо ли в управлението и.
Ама вие сте идиоти!!!Кажи ми YouNeedLabotomy кое е тъпото на това да ти пука за страната ти и да се дразниш като я гледаш как пропада.ДА гледаш как едни резаци поробвали 500 години пак искат да на поробят и даже българките ходят да им лапат рязаните пишки.
Не съм расист.Не мразя негри , китайци , корейци или араби.МРАЗЯ ТУРЦИ!!!
По вашата логика турция има право да е в парламента.А защо не сме ние в тяхния парламент??? ЗАЩОТО СМЕ НАЦИЯ ОТ БУНАЦИ!!!
Каде сте видяли вие православна църква в Турция??Най-много 3-4 да има, а в БЪлгария джамиите са стотици!!!
Просто решението на тая мизерия е сваляне на правителството ,ако се намери някой които да ги завърже на площада да ги пребият с камъни ще е още по-добре.Ама тая страна няма да се оправи заради ей такива като вас!!
YouNeedLobotomy
06-15-2009, 14:13
YouNeedLobotomy говедо направо ме изкарваш извън нерви...
Турците нямат място в БЪЛГАРИЯ!!!!!!В БЪЛГАРИЯ не трябва да се преподава на турски и да има турци в парламента.Не трябва да се допуска да има джамии във селата ,че и по градовете.
Волен Сидеров може да е същото говедо като тия турци ама ако дойде на власт поне да ги изсели и да им срути тъпите джамии!!!
След всичко което са сторили те не заслужават присъствие в БЪЛГАРИЯ , камо ли в управлението и.
Ама вие сте идиоти!!!Кажи ми YouNeedLabotomy кое е тъпото на това да ти пука за страната ти и да се дразниш като я гледаш как пропада.ДА гледаш как едни резаци поробвали 500 години пак искат да на поробят и даже българките ходят да им лапат рязаните пишки.
Не съм расист.Не мразя негри , китайци , корейци или араби.МРАЗЯ ТУРЦИ!!!
По вашата логика турция има право да е в парламента.А защо не сме ние в тяхния парламент??? ЗАЩОТО СМЕ НАЦИЯ ОТ БУНАЦИ!!!
Каде сте видяли вие православна църква в Турция??Най-много 3-4 да има, а в БЪлгария джамиите са стотици!!!
Просто решението на тая мизерия е сваляне на правителството ,ако се намери някой които да ги завърже на площада да ги пребият с камъни ще е още по-добре.Ама тая страна няма да се оправи заради ей такива като вас!!
Ама ти не схващаш много май.
В турция няма много българи, а в България има много турци. И имат абсолютното право да си живеят тук. Все едно да забранят на нас да си щъкаме из Германия например.
Не се превъзнасяй, а се постави на мястото на нормалния турчин. А да мразиш турци не е расизъм защото няма турска раса, но също е ксенофобия. Изкарвам те извън нерви защото осъзнаваш, че съм прав, но възпитанието ти и поробеният ти ум немогат да се оттърсат толкова лесно от втълпената национална омраза. При такъв процент на турците в България е нормално да участват в управлението.
YouNeedLobotomy
06-15-2009, 14:15
Аз не съм те обиждал, не ме обиждай и ти. Просто скрит зад анонимността на интернет на никой не му прави чест да ръси обиди.
Не почуих адекватен отговор по нито една теза, която изложих. Нито в предния ми пост, нито в предишните ми. Защо ли?
Всъщност беше съвсем адекватен. Ти мразиш крадците, които не работят, а паразитират на норода, но такива крадци има и българи. Освен това има турци, които се трудят не по-малко от средния българин.
А зад анонимността на интернет мога да си правя каквото искам. Ако беше наживо също щях да мога да си говоря каквото искам. Свобода на словото. А и псуването е забавно.
cherinka
06-15-2009, 14:34
При такъв процент на турците в България е нормално да участват в управлението.
Сам.си.противоречиш...
YouNeedLobotomy
06-15-2009, 14:36
При такъв процент на турците в България е нормално да участват в управлението.
Сам.си.противоречиш...
Къде точно?
PlamenMEN
06-15-2009, 19:59
Всъщност беше съвсем адекватен. Ти мразиш крадците, които не работят, а паразитират на норода, но такива крадци има и българи. Освен това има турци, които се трудят не по-малко от средния българин.
А зад анонимността на интернет мога да си правя каквото искам. Ако беше наживо също щях да мога да си говоря каквото искам. Свобода на словото. А и псуването е забавно.
Твоята логика е следната: аз мога да свия от джоба на тате 10лв, но ако влезе някой непознат и свие 200лв (защото резаците крадат МНОГО повече от нас) пак няма да е проблем. Има си човекът това право. Но не е така, не може някой чужденец да ме обира в собствената ми страна.
И не, не получих отговор, но все повече се обеждавам, че никой и не е способен да ми даде такъв...