View Full Version : 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
mim4ety_sara
06-25-2009, 12:16
как се смята бала мама му стара :x
Хахаааа - http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/documents/examinational_programs/uip_math_7kl.pdf
Първите редове - Отговор на отворен въпрос се дава само с число или там цифра... Нещо от тоя род :)
На нас ни казаха, че дори и на бланката да сме попълнили вярно задачата със свободен отговор, ако на беловата я няма решена няма да се счита за вярна.
AnIcHkAtA
06-25-2009, 12:23
Ванка, колко имаш?
5,571
:lol:
Мамата си трака :lol:
Оценката ти е супер.Хайде честито!Аз не знам дали ще получа каквото искам.Ееееебала съм го, до гуша ми дойде.И все пак-ФЕГ на върха, няма да се откажа.
От днес официално ставам простак и както каза една съфорумка-няма да остана недоволна, каквото и да ми коства.
Ванка, ама наистина ли мислиш, че на някого му пука какво пише в тия изисквания?Дреме им на патките.
Съжалявам за вулгарния език, но вече вярвам, че всичко в скъпата ни родина е измишльотина и абсурд...
На нас ни казаха, че дори и на бланката да сме попълнили вярно задачата със свободен отговор, ако на беловата я няма решена няма да се счита за вярна.
Еми значи са ви излъгали :(
Magichkaa_
06-25-2009, 12:24
На нас ни казаха,че тея листи,които са белова са при положение,че мястото в бланката за отговори не ни стигне :-o
Ванка, колко имаш?
5,571
Мамата си трака :lol:
Оценката ти е супер.Хайде честито!Аз не знам дали ще получа каквото искам.Ееееебала съм го, до гуша ми дойде.И все пак-ФЕГ на върха, няма да се откажа.
От днес официално ставам простак и както каза една съфорумка-няма да остана недоволна, каквото и да ми коства.
Ванка, ама наистина ли мислиш, че на някого му пука какво пише в тия изисквания?Дреме им на патките.
Съжалявам за вулгарния език, но вече вярвам, че всичко в скъпата ни родина е измишльотина и абсурд...
Аз точно си мислех, че трябва да се спра - всяла 2ра дума ми е ругатня..
Знам, че им е през Уя, ама lovebug виж какво са му казали :x
На нас ни казаха,че тея листи,които са белова са при положение,че мястото в бланката за отговори не ни стигне :-o
Значи простотията е пълна - свободни съчинения... :D
joannalof
06-25-2009, 12:26
На нас ни казаха,че на тия листове се пише само задачи с свободен отговор,но не е задължително всички. Аз написах 3 само.
Обясниха ни,че ако си стигнал до някъде с решението можели да ти дадат част от стотна :D
KristenSteward
06-25-2009, 12:26
Здравейте на всички!! Аз се регистрирах скоро, но отавна чета темите с голям интерес... :) та... на нас не ни казаха да пишем по беловата ещо... казаха-цирирам: "там пишете, само ако не ви стигне черновата" :-| и така са казали масово.. така че ако стане на въпрос нещо за тези белови, ще се вдигне такъв скандал.. и според мен нямат право да не ги зачитат задачите с СО... то да не сме ние виновни!! :-x а ако в краен случай не ги зачетат(което няма да се случи :P ) ще смъкнат оценките на всички и няма да ни се намалят шансовете...
П.П: Аз си сметнах точките, ама на някои въпроси не помня кой отговор съм дала... тъй че оценката ми е м/у 5 и 5.40... :?
mim4ety_sara
06-25-2009, 12:27
да му еба майката никой ли не знае :-x :-x :-x :-x
fr3aks7er
06-25-2009, 12:28
На нас ни казаха ,че беловата е нещо като допълнителна чернова.И мисля ,че е така ,защото никога не са давали белова за свободни отговори.
YouCantStopMe
06-25-2009, 12:30
^за езиковааааа лии?
два пъти оценката по бел от изпита + два пъти оценката по математика от изпита + оценката по математика за годината + оценката по български и литература за годината..
XTREMEFREERIDE
06-25-2009, 12:31
да му е** майката никой ли не знае :-x :-x :-x :-x
Зависи къде искаш да учиш.
YouCantStopMe
06-25-2009, 12:31
Само да посмеят да не ни зачетат отговорите,защото не сме ги писали на беловатааа..малее скандали ще има тогава.
Ще съдя квесторите ако трябва,ама т'ва е прекалено вече.
Бахтиии..
уф уф уф уф уф уф уф
(като се прибрах поциврих малко..;д)
mim4ety_sara
06-25-2009, 12:33
Да значи
2.4,800-9,6
+
2.3,142- 6,284
+
5
+
5
което е равно на 25,884 прекалено ли е малко за езикова ?!
KristenSteward
06-25-2009, 12:35
я да се успокоим... 8) според мен ще зачетат задачите и това е! ;)
joannalof
06-25-2009, 12:37
Колко вървят баловете за математическите попринцип :booooomb:
Да значи
2.4,800-9,6
+
2.3,142- 6,284
+
5
+
5
което е равно на 25,884 прекалено ли е малко за езикова ?! кой град?на мен тоя жал 26 мн малко ми се вижда.
XTREMEFREERIDE
06-25-2009, 12:38
^Аз миналата година с БАЛ 30,5 влезнах в математическа. То зависи от учениците. :?
Да значи
2.4,800-9,6
+
2.3,142- 6,284
+
5
+
5
което е равно на 25,884 прекалено ли е малко за езикова ?!
За София- мисля, че е малко... Ама не се знае, с този тест. Ако си от друг град- не знам как вървят баловете там. :)
mim4ety_sara
06-25-2009, 12:40
Да значи
2.4,800-9,6
+
2.3,142- 6,284
+
5
+
5
което е равно на 25,884 прекалено ли е малко за езикова ?! кой град?на мен тоя жал 26 мн малко ми се вижда.
Ловеч езиковата ..
faststep
06-25-2009, 12:42
Да значи
2.4,800-9,6
+
2.3,142- 6,284
+
5
+
5
Ловеч езиковата ..
С тоз бал навсякъде ще ти е малко...Пък и си момиче.
колко точки са за
3
4
5
?
на мен не ми се отваря скалата за оценяване ..
Имам 36 точки,което значи 3.71 :grin: :grin: :grin: Най-високия ми резултат на тест по математика :grin: Дано да падне бала за ФЕГ 8)
16т. - 3.00
30т. - 3.50
44т. - 4.00
58т. - 4.50
72т. - 5.00
86т. - 5.50
100т. - 6.00
KristenSteward
06-25-2009, 12:50
балът ще падне определенооо... аз имам м/у 72 и 86т!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Моля ви пишете: мислите ли, че ще ми стигне за 1ва или 2ра немска...по БЕЛ ще имам май 5.30... молляяяя пишете!!!
колко точки са за
3
4
5
?
на мен не ми се отваря скалата за оценяване ..
3-16
4-44
5-72
балът ще падне определенооо... аз имам м/у 72 и 86т!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Моля ви пишете: мислите ли, че ще ми стигне за 1ва или 2ра немска...по БЕЛ ще имам май 5.30... молляяяя пишете!!! Нищо не може да се каже още,пък и това са доста желани училища.
KristenSteward
06-25-2009, 12:54
е, ясно че нищо не се знае.. ама като гледам общото ниво... :?
Kum40Val40
06-25-2009, 13:08
Там е работата, че нищо не може да се каже и за общото ниво. Ясно е само, че оценките по математика ще са по-ниски от тези по бел.
Иначе аз имам 80 и няколко точки.
оффф, имам 51 точки по мат, което е някъде 4,25 :?
иначе по бел оценката ми е м/у 5,40 и 5,60
о не лъжете се всички изядохме ряпата, които не сме писали на беловата ... Това дето пусна не е вярно, уж число, а на една задача имаше и Пи.. Отцеката пада с около 0,5 единици при мен .. ужасяващо е :shock: :shock: в даскалото където бях, освен моите квестори, всички други са казали, че отговора се приема за грешен, ако го няма на белова !!!
Lunatique
06-25-2009, 13:15
При нас специално дойде директорката и каза, че е задължително да пишем на беловата, иначе нямало да се зачита. Доколко е вярно - не знам.
76 точки - 5,143 :grin:
тестът беше отвратителен. най-гадното нещо, което съм решавала /ако не броим разделите по математика на АК, разбира се/
евалата на тези, които имат над 5,50, уж за толкова се борех, ама толкова ми бяха силите...тестът беше нереален.
квесторите ни се караха, когато искахме допълнителни листа за чернова, защото били на привършване, оО
а специално на мене ми викаха, защото взех 2 листа :shock:
и ни караха да препишем подробно решенията на СО в беловата. написах 7 задачи от 9, защото реших, че няма да ми стигне времето да попълня бланката за отговори... идиоти.
но съм доволна в общи линии, ако не ми създадат проблеми заради нарушаване на анонимност и т.н., ще имам бал 34,000. :-D
YouCantStopMe
06-25-2009, 13:15
Проверяваща ми каза,че дори и да ти го няма на беловата не е фатално.
Kum40Val40
06-25-2009, 13:17
Айде стига бе. Проверяват се само бланките с отговорите. Явно навсякъде е било различно. На нас ни дадоха листове за белова и ни казаха да ги ползваме, ако не ни стигнат тези за чернова. Пък и никъде не сме прочели, че ще се изисква подробно решаване на задачите описано на отделни листа.
vesito13
06-25-2009, 13:21
Стига де хора , тестът не е чак толкова труден . След тази година , която преживях в новото ми училище , това ми се вижда някакво елементарно ниво . Но вие айде 7 клас , да ви е малко по трудно , но не е толкова ужасяващо , за бога . Преувеличавате :? Задачите , които ги даваха на олимпиади , на нас ни ги дават за тройка . Сега тепърва идва кошмара ви . Само може да се радвате на това ниво .
Айде стига бе. Проверяват се само бланките с отговорите. Явно навсякъде е било различно. На нас ни дадоха листове за белова и ни казаха да ги ползваме, ако не ни стигнат тези за чернова. Пък и никъде не сме прочели, че ще се изисква подробно решаване на задачите описано на отделни листа.
+1,.. м/у другото току-що реших теста и определено е бая по-труден от миналогодишния.. :? .. кажете 88т за колко е че не ми се рови да търся скалата.. и впрочем 49. геометричната е същата задача като 1 зад дето 1 момиче поиска помощ за нея.. мисля, че беше joannalof в старата ви тема.. :-o
joannalof
06-25-2009, 13:23
На нас ни казаха - ПРОВЕРЯВА СЕ САМО БЛАНКАТА С ОТГОВОРИТЕ. БЕЛОВАТА Е САМО ЗА ЗАДАЧИТЕ С СВОБОДЕН ОТГОВОР И АКО ДАДЕНА ЗАДАЧА НЕ СИ ДОВЪРШИЛ, МОЖЕ ДА ТИ ДАДАТ ПРИМЕРНО 1т., 0.5 стотни и така.
faststep
06-25-2009, 13:25
Стига де хора , тестът не е чак толкова труден . След тази година , която преживях в новото ми училище , това ми се вижда някакво елементарно ниво . Но вие айде 7 клас , да ви е малко по трудно , но не е толкова ужасяващо , за бога . Преувеличавате :? Задачите , които ги даваха на олимпиади , на нас ни ги дават за тройка . Сега тепърва идва кошмара ви . Само може да се радвате на това ниво .
То си личи...На мен, като не съм ходил на частни, ми беше адски трудно. :( Чакайте де, трябва да се пише в беловата, защо иначе ще ви я дават? :shock: Пък ако не е така, искам няколко точки отгоре, 20 минути описвах шибаните решения! :-x
pitbulll
06-25-2009, 13:28
Аз съм от София и също кандидатствах. :)
edi_koq_si
06-25-2009, 13:29
не може едни да пишат белова а други не! аз загубих поне 15мин за тая белова... егати... не е чесно треа да се направи нещо по въпроса!
edi_koq_si
06-25-2009, 13:29
Коя е формулата , по която си смятате оценките?
тя е (точките +68 ) / 28
едикояси, да и затове ще ти дадат точки за СО, докато на нас не! А който ви е казвал, че се проверява само бланката се лъже! Не напразно са направили отделни листове.Само черновата не се проверява.
а точно е нечестно за нас защото не ни казаха, че трябва да се пише на белова.. всъщност ние трябва да направим нещо ..
joannalof
06-25-2009, 13:36
Това,че сте обяснявали на беловата ви нося само +ве, даже може и някоя и друга точка да ударите отгоре.
Това,че сте обяснявали на беловата ви нося само +ве, даже може и някоя и друга точка да ударите отгоре.
Ми може.. ама пък не е справедливо да се отнемат точки на тези които не са писали и то само защото квесторите не са знаели и не са им казали... просто не е честно.. :? :?
Kum40Val40
06-25-2009, 13:38
Абе не знам но не може правилата да се променят в последния момент.
http://rio-sofia-grad.com/index_files/news/2009/06/16/grafik_za_denia_na_izpiti_MON.doc
и освен това в инструкциите на първа страница на теста никъде не пише, че трябва да се пише на белова
edi_koq_si
06-25-2009, 13:38
mislq 4e 6te ima nakazani kvestoriii :P
Абе не знам но не може правилата да се променят в последния момент.
http://rio-sofia-grad.com/index_files/news/2009/06/16/grafik_za_denia_na_izpiti_MON.doc
и освен това в инструкциите на първа страница на теста никъде не пише, че трябва да се пише на белова
Така е..
Трагедияя... БРАВО на Отличниците... Аз ще имам около 4.700 :( И, въпреки че с 5.50 по БЕЛ може и да вляза там където искам ми можех да искарам и повече...
А тъпия министър да си реши ПРОСтИЯ тест като е толкова умен.. :-x :-x :-x Пълно беше с гадни геометрични задачи и логически :-x :-x
балът ми се очертава около
29,14
тва за АЕГ ,НЕГ ,РЕГ - Бургас
добре ли е ?
Трагедияя... БРАВО на Отличниците... Аз ще имам около 4.700 :( И, въпреки че с 5.50 по БЕЛ може и да вляза там където искам ми можех да искарам и повече...
А тъпия министър да си реши ПРОСтИЯ тест като е толкова умен.. :-x :-x :-x Пълно беше с гадни геометрични задачи и логически :-x :-x
Ами засега май единственият отличник е john95 .. аз се разрових и видях че имам колкото него обаче е аз съм 8кл.. :D .. а иначе 4.700 е много добре при положение че според мен масовите оценки ще са 2 и 3 и 4... :? .. И то не министъра го дава.. имам някво понятие кои са обаче :? .. ужас.. :? :?
KnucklesTheEchidna
06-25-2009, 14:01
65 точки = 4.750
:grin: :grin: :grin:
Направо падам от кеф, защото мислех, че ще имам 3.50
8-)
Айде сега, моля ви се, -1 място в ПМГ- Габрово.
joannalof
06-25-2009, 14:08
ОЛЕЕЕ, АЗ СЕГА СЕ СЕТИХ :D
ЗАБРАВИХ СИ МОЛИВА ПОД ЧИНААА :o :-x :-x
SlaveMachine
06-25-2009, 14:23
30 балл ще ми стигне ли за ПЕГ в София..
ОЛЕЕЕ, АЗ СЕГА СЕ СЕТИХ :D
ЗАБРАВИХ СИ МОЛИВА ПОД ЧИНААА :o :-x :-x
А, въх.. :D :D :D
Kum40Val40
06-25-2009, 14:29
Какво е това ПЕГ? Вероятно имаш предвид някои от първите езикови гимназии. Ако си момиче мисля че не (сори). Ако си момче - вероятно на второ класиране.
SlaveMachine
06-25-2009, 14:31
Момче СЪМ :grin: :grin: :grin:
Проверяваща ми каза,че дори и да ти го няма на беловата не е фатално.
aaa, я разкажи как, кога защо пита .. :D :D
YouCantStopMe
06-25-2009, 14:46
^Просто мисля,че това не може да се случи.Как е възможно да стане подобно нещо.На тия,които са описали,колкото и да не ми се вярва,може да им дадат + някоя точка.Това,че ние сме ги писали само на бланката няма никакво значение.Нали са там.Има ги.Какво повече искат?
Иначе,да..казаха ми,че това не се гледа.
Millen4ety
06-25-2009, 14:51
страх ме е да видя колко имам, не си помня отговорите, умира ми се
и ще имам повече по БЕЛ
:razz: :razz: :razz:
до сега ревах
страх ме е
да им го на ***** на ония *****
john95 - 20 шапки ти свалям
страх ме е да видя колко имам, не си помня отговорите, умира ми се
и ще имам повече по БЕЛ
:razz: :razz: :razz:
до сега ревах
страх ме е
да им го на ***** на ония *****
john95 - 20 шапки ти свалям
Страх не страх.. на 2ри ще видиш.. Няма смисъл да плачеш. Едва ли е чак толкова зле. Успех :)
joannalof
06-25-2009, 14:58
http://www.bgpetition.com/matematika-skala-7-klas/index.html
Вижте кво намерих :D
Kum40Val40
06-25-2009, 15:03
А видя ли колко е броя на подписалите се? :D :D :D
http://www.bgpetition.com/matematika-skala-7-klas/index.html
Вижте кво намерих :D
А такаааа... :D :D :D
Оо, направят ли ми проблем за беловата... :x
На нас квесторите ни казаха да си пишем на нея ако не ни остане място, така че имам само 10 задачи там.
Абе, да си гледат работатааа. :-x :-x :-x
Пф.
Така, аз имам 65 точки.
Доволна.
Millen4ety
06-25-2009, 15:05
всъщност не ме е страх толкова
май
сигурна съм, че имам над 4.50
не знам колко обаче
мама им да е*а, просто такива задачи на курсове, на олимпиади и прочие не съм печелила
имам 3-то и 6-то място от състезания тази год
вариант номер едно: много яко съм затъпяла
вариант номер две: винаги съм била тъпа 8-)
joannalof
06-25-2009, 15:06
Ами тя е от 5 минути тая петиция.
Ако съберем до 2-3 дни 1000 подписа може да пишем на Бтв и те ще ни обърнат внимание :D
Хора обаждах се в РИО-то и изрично казаха,че се проверява само и единствено бланката аза отговори!Всичко друго било чернова.Иначе имам 77 или 78 точки :grin: :grin: :grin: + 5.400/5.500 прави бал за ПУ-тата и математически приблизително 33.000 а за езиковите 33.200.Някой ще ми каже ли дали ще ми стигне за СМГ с немски 8)
всъщност не ме е страх толкова
май
сигурна съм, че имам над 4.50
не знам колко обаче
мама им да е*а, просто такива задачи на курсове, на олимпиади и прочие не съм печелила
имам 3-то и 6-то място от състезания тази год
вариант номер едно: много яко съм затъпяла
вариант номер две: винаги съм била тъпа 8-)
Ми 4.50 е супер.. то при тея задачи :? .. И задачите са си на ниво математическа гимназия.. е на оная 49 дет са строи равностранен или пък имаше една с инварианти... тфа задчи за изпит ли са кажи ми.. :? :x .. и според мен не е нито един от двата варианта. :D :)
Хора обаждах се в РИО-то и изрично казаха,че се проверява само и единствено бланката аза отговори!Всичко друго било чернова.Иначе имам 77 или 78 точки :grin: :grin: :grin: + 5.400/5.500 прави бал за ПУ-тата и математически приблизително 33.000 а за езиковите 33.200.Някой ще ми каже ли дали ще ми стигне за СМГ с немски 8)
Според мен пре-спокойно ще си влезеш в СМГ-то. :)
Millen4ety
06-25-2009, 15:13
bebe7o - напълно подкрепям
това не са нито задачи за изпит, нито за и аз не знам какво
това трябва да им го дадат на СМГ като последен кръг на конкурс...
другото, което ми направи впечатление - нямаше задачи със средна трудност. първите 20 бяха горе-долу лесни и след това.... мама... нямаше повече от 2-3 зад за среден акъл..
ПП: имам грешка на първа 8-) :grin: :-D :razz:
Хора, браво на вас! На мен теста ми се стори ужасно труден.
Имам 50 точки - 4,20... Когато излязох смятах, че ще имам 3... Успокоих се. Вероятно няма да вляза там, където искам, но не се знае. Мисля, че самоподготовката ми е минала добре. По български се надявам да имам над 5,50.
Дано влички влезете там, където искате! :)
elito6754
06-25-2009, 15:15
Аз се ги сметнах и вече официално изявление - имам 72 точки - 5.00. :grin:
Преброих си ги два пъти са толкова, радвам се ужасно много след този отвратителен тест. Колкото и да говорите против министъра и прочие, няма нищо да промениете, никой няма да ви даде 20 точки над вашите, така че е безмислено. Имайте предвид, че тази година баловете рязко ще паднат заради оценките по математика, така че давайте по-кротко. На първо класиране съм сигурна, че ще бъдете много по-позитивно настроени. :)
аз пък мисля, че няма нужда скалата да се променя. тестът е труден, за да могат да се отсеят най-добрите, а нали именно това е целта на изпитите.
дори и да повишат оценките, мисля, че разликата ще е най-много една десета....
shmurkam
06-25-2009, 15:17
Не помня 2-3 въпроса, но, хора, имам 76 точки!!!!!!! :shock: :grin: :grin: :grin:
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!!! ТОВА Е НАЙ-ВИСОКИЯТ МИ РЕЗУЛТАТ НА КОЙТО И ДА БИЛО ТЕСТ!!!!!!!! АААА, ВЪЛЧЕВ, ДУХАЙ!!!! ЕЛВИС, ОБИЧАМ ТЕЕЕЕ!!!!
sweet_bunny
06-25-2009, 15:18
Май хванах четворката. :grin: Два пъти броих и имам 49 точки :grin:
bebe7o - напълно подкрепям
това не са нито задачи за изпит, нито за и аз не знам какво
това трябва да им го дадат на СМГ като последен кръг на конкурс...
другото, което ми направи впечатление - нямаше задачи със средна трудност. първите 20 бяха горе-долу лесни и след това.... мама... нямаше повече от 2-3 зад за среден акъл..
ПП: имам грешка на първа 8-) :grin: :-D :razz:
А на СМГ-то тва им го дават сигурно ей тъй.. за тях според мен тфа е нищо. :D От 4 години ходя по състезания и като ги знам СМГ-то какви са простооооо.... :D А иначе и аз като съм решавала теста съм сбъркала на некфи дет са лесни.. :D .. ама иначе наистина е така както казваш.. имаше много лесни и после трудни.. :? :? Ебаси тъпата работа.. хубаво че не кандидатствам тая година. :?
joannalof
06-25-2009, 15:20
http://www.bgpetition.com/matematika-skala-7-klas/index.html [/url]
ОБИЧАМ ТЕ. :lol:
Много ме успокои, а и сигурно не само мен.
Жив и здрав. :-)
Живо здраво и от мен - аз не те обичам :lol: , Ама много ти благодаря 8-)
Поздравявам всички с песента "I got five on it " :D
http://www.youtube.com/watch?v=vJzIYv_mE04
joannalof
06-25-2009, 15:40
Подкрепете ни!
http://bgpetition.com/matematika-skala-7-klas/index.html
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
Моля ви, разпространете това. Шансове винаги има, важното е да опитаме :) Пращайте по форуми, сайтове, скайп ...
Живо здраво и от мен - аз не те обичам :lol: , Ама много ти благодаря 8-)
слава богу иначе можеше да стане конфузно :oops: :D :D Браво бе иване ти си машина ЧовеЧе :D
Аз сега ще съм седми клас,но ви следя темата и се подписах. :-) Обаче отдолу пишеше подписали се:2 ,което май не е много във ваша полза. :? Стискам палци да влезете в желаните училища. :-)
Наистина не мисля, че е правилно.
И какво, някой не е доволен от резултата си и пуска петиция.
И мислите, че това ще има значение за Вълчев?
Боже..
И аз си мислех, че ще имам слаба оценка, но съм доволна. :)
Наистина не мисля, че е правилно.
И какво, някой не е доволен от резултата си и пуска петиция.
И мислите, че това ще има значение за Вълчев?
Боже..
И аз си мислех, че ще имам слаба оценка, но съм доволна. :)
И аз мисля, че файда никаква ама... :-o
joannalof
06-25-2009, 15:50
Нищо не ни пречи да опитаме! :-P Медиите за какво са, ако не стигне до него, поне до тях 8-)
Хора сигурно ще ме намразите ама така се прави отсявка от зубрачите и наистина можещите.Но на истина този тест не беше съобразен...Защото СМГ,НЕГ,ФЕГ,АЕГ,164 ГПИЕ и останалите по-добри училища не искат зубрачи,а хора които могат да мислят.И мисля че всеки резултат над 65 точки гарантира елитно училище.Петицията няма смисък от нея.Просто бала ще падне и в НЕГ и т.н ще се влиза с бал 31 а не 32 както преди ....
Отношение - едно и също... Дали ще кажете на вашите, че имате 4,50 и пак няма да влезете или че имате 4,20 и пак не влизате.... Освен самозалъгване - друга файдА немА :razz:
И сега вие ще кажете - Ти го казваш защото имаш егати високата оценка.. Еми само да ви кажа, че заедно с ваште и моята от 5,57 ще стане на 5,75 и се в г'ъз....
Е, не мисля че за НЕГ ще падне.
Там си е високо ниво и такова ще бъде.
На 31 ... няма да видим скоро да падне. :D
joannalof
06-25-2009, 15:53
Всички с 60+т са влезнали ... и ние имаме право,защото всеки е учил, отдавали му се или не - трудил се е . Нека и вашите оценки да се дигнат, какво пък :lol:
Е, не мисля че за НЕГ ще падне.
Там си е високо ниво и такова ще бъде.
На 31 ... няма да видим скоро да падне. :D
Недей така.. Ние идиотите или така наречения "Силен пол" сме си за под 31 даже 8-)
Всички с 60+т са влезнали ... и ние имаме право,защото всеки е учил, отдавали му се или не - трудил се е . Нека и вашите оценки да се дегнак, какво пък :lol:
Добре... и вие с под 60 точки пак имате същите шансове да влезете..
Ванка, повечето... съгласна съм.
Но наистина има хора като теб, които се трудят.
И успяват.
Действително ти върви математиката, спор няма. Силна страна ти е.
Всеки има нещо, в което е добър, това е твоето нещо.
Тъй че другите да не завиждат, а да се радват за теб.
Ии не се подценявай, 'щото ти специално не си идиот. 8-)
Хора сигурно ще ме намразите ама така се прави отсявка от зубрачите и наистина можещите.Но на истина този тест не беше съобразен...Защото СМГ,НЕГ,ФЕГ,АЕГ,164 ГПИЕ и останалите по-добри училища не искат зубрачи,а хора които могат да мислят.И мисля че всеки резултат над 65 точки гарантира елитно училище.Петицията няма смисък от нея.Просто бала ще падне и в НЕГ и т.н ще се влиза с бал 31 а не 32 както преди ....
Така е.. на всякъде ще паднат.. немската в Бургас си е една от най-елитните ама и там миналата година бала падна от 31-32 до 25 някъде..
Хора няма да казвам колко точки имам... ще кажа само че в момента обмислям от къде в Пловдив ще е най-сигурно да се хвърля /мислех си за моста над Марица/ ще имам бал 28 ако имам 5.00 по БЕЛ /може и повече да имам/
П.П. ако довечера събера смелост ще напиша колко точки имам :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Споко бе.
И аз мислех, че ще имам 3-ка.
Ама сабята показа друго. :lol:
Дишай.
Междудругото, който не е теглил една молитва вечерта преди изпита има да съжалява... При мен имаше молебен и днес бях решавал 2 от геометричните задачи за по 3 точки
И направо насвятках отговорите и разбира се ми бяха верни :D
Онази с ъгъл 54* и там разни ъглополовящи ли кво беше там..
И онази с точка М вътрешна... Знаех как се получава и набързо изкарах 83 градуса 8-)
Тая с ъглополовящите и аз я бях решавала.
Ама тая с точката М беше ужасна, не я реших.
Карай, радвам се. :lol:
Тая с точка М я обяснявах на едно момиче във форума преди 2 дена :D :D а искам ако някой случайно знае да ми каже как става оная с етажите.. :D :D
:? Хм, подписахте ли се в петицията? Не виждам голяма полза от нея...
mArMaLaDkA
06-25-2009, 16:16
Вие от тройката изкарвате драма, аз за тройката се моля.. До 11-12 въпрос ги помня и имам отвратително много грешки, само дотам. Представям си нататък какво ще е с моето тото. :? И да, аз бях човекът, който каза, че през юли може пак да се явиш, по простата причина, че една съученичка каза, че наша обща приятелка миналата година, когато е кандидатствала е изкарала тройка и се е явила отново на изпита, за да изкара 4-ка, понеже е искала да влезе в икономическия.
Kum40Val40
06-25-2009, 16:16
Ми, аз смятах моята оценка по математика е 5.46. Супер :grin: :grin:
И аз видях същите познати задачи като john95.
John95, какво ще пишеш на първо място?
Тая с точка М я обяснявах на едно момиче във форума преди 2 дена :D :D а искам ако някой случайно знае да ми каже как става оная с етажите.. :D :D
Иванчо с асансъора или Просто етажите ?
Към НЕГ отиват нещата... Ама не се знае 100 %, може би 80 %
Просто етажите. :)
Към НЕГ отиват нещата... Ама не се знае 100 %, може би 80 %
Е къде другаде ? СМГ ? :-D :-D Евростар :D :D
guinessgirl
06-25-2009, 16:24
че вие не преписвахте ли?
аз на моя изпит 2008 преписах 80 % от нещата.имах 4 и нещо 8-)
Дааааа ама теста от 2008 не можеш да го сравниш с тоя.. :? Пък и то от кой да препишеш като явно всички са се чудили от къде да подхванат задачите.. :D :?
Detestation
06-25-2009, 16:27
За мен тестът от 2008 е по-труден от този и толкова.
Kum40Val40
06-25-2009, 16:27
Извинявай, ама кое точно преписа? Отговорите а,б,в,г и т.н. или какво? 8-)
Много ми е любопитно, когато ти се падне тест и то с такива задачи като днешните какво точно можеш да препишеш?
Еми значи той е изминал 1,4 повече... Ама етажите са цели числа нали ?
Следователно 1,4 се умножава или по 5 или по 10 за да стане цяло..
1,4.5 - Ако той е 5 етажа по-надолу той слиза на 6тия където нИ сЪ Живее :D
Значи 1,4 . 10 = 14 - Значи той трябва да живее на 1вия етаж.. и нагоре той се качва и после слиза - Значи тези 4 се делят на 2 и става 11 + 2 = 13 етажна панелка 8-)
Стига бе хора, '08 си беше направо играчка в сравнение с това.
Ясно, че за всеки е най-труден изпитът, който той е държал, но все пак.
Имаше поне 15 текстови, по дяволите.
Не беше честно.
Ама съм доволна иначе.
Много ми е любопитно, когато ти се падне тест и то с такива задачи като днешните какво точно можеш да препишеш?
Оффтопика - Ти в НФСГ днес в коя зала беше бе :D
+ :D А относно теста от 2008 там имах 91т. имаше само три гадни задачи , като едната беше геометрична с мега изкуственото построение.. Пък на тоя тест с извинение ама си и*ало майката.. :?
Стига бе хора, '08 си беше направо играчка в сравнение с това.
Ясно, че за всеки е най-труден изпитът, който той е държал, но все пак.
Имаше поне 15 текстови, по дяволите.
Не беше честно.
Ама съм доволна иначе.
Е това е... Габи е доволна - след като в 3 поста подред не пропуска да го каже :D
ЕЕЕ.
Човек да не се порадва.
Добре, няма вече, че станах досадна. 8-)
ЕЕЕ.
Човек да не се порадва.
Добре, няма вече, че станах досадна. 8-)
Не, не си.. Просто аз помня какво се случва в постовете поне 5 страници назад винаги :D
Не искам да се правя на велик или нещо от сорта ама не мога да се сдържа да го кажа - Не всеки е с мен в една стая 8-)
:razz:
SlaveMachine
06-25-2009, 16:37
Незнам дали това и късмет, но от 15 въпроса за 3 токки на тото съм оцелил осем :D :D :D ама пак ще имам 4 и нещо
btw bebe7o зацепи ли нещо от "Просто етажното" решение :D
Значи 1,4 . 10 = 14 - Значи той трябва да живее на 1вия етаж.. и нагоре той се качва и после слиза - Значи тези 4 се делят на 2 и става 11 + 2 = 13 етажна панелка 8-)
Оф мерси.. :D . Еми полу-блонди съм ко да напрая... :D :D
Незнам дали това и късмет, но от 15 въпроса за 3 токки на тото съм оцелил осем :D :D :D ама пак ще имам 4 и нещо
Егати машината :D
Е как какво да правиш - прати снимка да преценим колко си блонди 8-)
Kum40Val40
06-25-2009, 16:39
В десета
:shock: :shock: :shock: Егати късметлията по-точно :lol:
В десета
Бях в осма :D
Защо като поискам снимка на момиче и веднага темата бива сменена :? :D
Не искам да плаша аудиторията тука.. :lol: :lol: :D :-D
elito6754
06-25-2009, 16:42
Промяна! Имам 5.25!!!! :grin: :grin: :grin:
Не ти върви оправданието... Трябва повече да се помъчиш :D
:) Браво ! - А преди колко имаше, че имаме промяна ?
Видях , че си писал за снимка след като постнах коментара. :lol: :lol:
Видях , че си писал за снимка след като постнах коментара. :lol: :lol:
Значи съм бил прав, на мойте постове, ако не е решение на задача никой не обръща внимание 8-) :D
:) Браво ! - А преди колко имаше, че имаме промяна ?
явно по-малко :D
Прекалих.. спирам спама, че тишината (неналичието на постове) ме подсети да млъкна :D
Не ти върви оправданието... Трябва повече да се помъчиш :D[/quote]
Еееее http://www.impulse.bg/photos/by/8486183/view/9517239 това е единствената снимка на която леко си личи че съм на кичури.. :D :D Само предупреждавам че ако на някой му се начупи монитора сам си е виновен... :lol: :lol:
Габи е доволна. :D И аз съм доволна. :D
guinessgirl
06-25-2009, 16:51
ми,да,това.
те черновите не се гледат. :-|
а пък логическите са най-елементарни.
според мен за алгебричните и геометричните трябва да си учил,да си решавал... а за логическите трябва просто мозък. :-o
Еееее http://www.impulse.bg/photos/by/8486183/view/9517239 това е единствената снимка на която леко си личи че съм на кичури.. :D :D Само предупреждавам че ако на някой му се начупи монитора сам си е виновен... :lol: :lol: [/quote]
Хубава си какво се кри? :D
И много голяма изглеждаш 8-) , 94 а ?
elito6754
06-25-2009, 16:52
Имах пълно пет, но 5.25 е много по-добре. :D
СМГ..НЕ бе НЕГ,не бе Техникум,не бе СМГ,не бе НТБГ...
из главата ми :D
О, край.
Давайте на лични. :lol:
Еееее http://www.impulse.bg/photos/by/8486183/view/9517239 това е единствената снимка на която леко си личи че съм на кичури.. :D :D Само предупреждавам че ако на някой му се начупи монитора сам си е виновен... :lol: :lol:
Хубава си какво се кри? :D
И много голяма изглеждаш 8-) , 94 а ?[/quote]
:D :D Мерси :oops: :D Аааа иначе да.. дърто съм вечИ... :( :cry:
О, край.
Давайте на лични. :lol:
Хахааа аз правилно се усетих нали, нали ? :D :D :D :razz:
Край... Като излязат официалните резултати тогава ще напиша следващ пост.... теоритично....
В десета
хахах кви ви бяха квесторите :D :D
бля бля бля отивам в НТБГ засега... :D
Sry няма повече. Обещавм. :D :D
Изправена съм пред дилема: 2 АЕГ или 73 СОУ( или 2 немска)
Моля ви трябва ми малко помощ според вас кое у-ще е по -добре
Иии да ви питам бал 31 ще ми стигне ли за тези училища?
monttitty
06-25-2009, 17:10
Някой от вас беше ли в ПГИЧЕ тва там при 142 ОУ
monttitty
06-25-2009, 17:12
Всички са добри,обаче май най-добри отзиви съм чувала за 73-то
elito6754
06-25-2009, 17:14
Това са няколко коренно различни училища. Трябва да разбереш какъв език искаш да учиш, кой се учил\а, кой искаш да учиш. Според мен втора немска е по-добре, втора английска първо, че е много далече, пък и не съм чувала много хубави работа за нея. Това е лично мнение, пак повтарям. :)
Kallyn4eto
06-25-2009, 17:15
А втора немска (73-то доколкото разбрах) къде се намира и какъв е балът...сори, че питам, но нещо се заинтересувах
А втора немска (73-то доколкото разбрах) къде се намира и какъв е балът...сори, че питам, но нещо се заинтересувах
Еми намира се на Гоце Делчев май ама за бала нз Аз се чудя дали ще ми стигне 31
monttitty
06-25-2009, 17:20
Оооо ще ти стигне спокс...сега си отвотих справочника и пише че балът му е 30,00 ;)
elito6754
06-25-2009, 17:20
Ето точен адрес: http://zaednoschools.org/73sou/mod/resource/view.php?id=8
С 31 бал, ако си момиче не можеш да влезеш. Ако си момче, можеш.
Балове - 73 СОУ:
НЕ\РЕ\БЕЛ\И - 32.106 - 30.858
НЕ\РЕ\М\ИФ - 31.678 - 30.642
НЕ\ФЕ\БЕЛ\И - 31.967 - 30.536
Първите балове са за момичета, а вторите - за момчета.
guinessgirl
06-25-2009, 17:23
във 73то е кофти .
8-)
А във 2 АЕГ как са, щот в моя справочник няма балове, а тва за 73 максимални балове ли са или минимални
nestea95
06-25-2009, 17:24
П Е Т И Ц И Я
Да се намали скалата за оценяване от изпита по математика за седмокласниците 25/06/2009г.
От: Николета Сашева Петрова
Линк на петицията: http://bgpetition.com/matematika-skala-7-klas/index.html
Да се намали скалата за оценяване от изпита по математика за седмокласниците 25/06/2009г. Нямат право да провалят мечтите и идеалите ни. Част от задачите във Вариант 3 минаваха нивото на един средностатистически ученик в 7клас. Надяваме се да ни подкрепите. Ние сме бъдещето на България и имаме право на добро образование.
Адрес за подписване:
http://bgpetition.com/matematika-skala-7-klas/sign.html
След това потвърдавате чрез линк, изпратен на и-мейла.
monttitty
06-25-2009, 17:25
А във 2 АЕГ как са, щот в моя справочник няма балове, а тва за 73 максимални балове ли са или минимални
28,928
П Е Т И Ц И Я
Да се намали скалата за оценяване от изпита по математика за седмокласниците 25/06/2009г.
Да се намали скалата за оценяване от изпита по математика за седмокласниците 25/06/2009г. Нямат право да провалят мечтите и идеалите ни. Част от задачите във Вариант 3 минаваха нивото на един средностатистически ученик в 7клас. Надяваме се да ни подкрепите. Ние сме бъдещето на България и имаме право на добро образование.
Адрес за подписване:
Oффф стига вече бе.. :?
elito6754
06-25-2009, 17:33
Това за петицията е тъпо. Извинявайте, ама като сте си изкарали лошите оценки няма как да се променя скалата, заради масовите 3 или 4. :? Пък и във всеки нов пост, линк към петицията, става досадно.
nestea95
06-25-2009, 17:33
Това за петицията е тъпо. Извинявайте, ама като сте си изкарали лошите оценки няма как да се променя скалата, заради масовите 3 или 4. :? Пък и във всеки нов пост, линк към петицията, става досадно.
Кой клас си? Хайде реши теста да те видим. :x
elito6754
06-25-2009, 17:35
Днес бях на изпит. Решавах го.
Кой клас си? Хайде реши теста да те видим. :x
Момичето явно си ги е решило задачите ко са отфаряш?
FancyGirl
06-25-2009, 17:37
Аз го гледах :shock:
elito6754
06-25-2009, 17:40
8-)
monttitty
06-25-2009, 17:40
Аз го гледах :shock:
elito6754
06-25-2009, 17:41
Кой какво е гледал? :lol:
SlaveMachine
06-25-2009, 17:42
Има ли някои за Първа Английска и знае ли някой дали е яко там плс кажете питам вече сиг 10 път просто не живея сега в София преди бях там, но се преместих и съм забраил училищата и другите глупости :D ...
FancyGirl
06-25-2009, 17:44
Кой какво е гледал? :lol:
Аз мухите из стаята... и дори мислех да ги изям.. :shock:
faststep
06-25-2009, 17:44
Добре де...Беловите трябва да се проверяват, все пак са БЕЛОВИ, защо иначе ще ни ги дават! :shock:
:shock: :shock: :shock: като гледам се очертам за бал под 30 :shock: :shock:
kamikadze33
06-25-2009, 17:48
Всички са добри,обаче май най-добри отзиви съм чувала за 73-то
73to--- миналата година след Американският колеж те бяха най-добри на матурите :) Друг е въпросът какъв език ти се учи :)
elito6754
06-25-2009, 17:50
На нас квесторите ни казаха, че си пишем на беловите като на черновите, проверяващите гледат само бланката за отговори. Днес една приятелка на мама е звъняла в РИО и това са и казали. Успокойте се!
П. П. Ихааа! Мухи! Искам и аз! 8-) И комари става!
kamikadze33
06-25-2009, 17:52
П Е Т И Ц И Я
Адрес за подписване:
Абе ей, курво или кур ! ЩЕ ТИ СЕРА В УСТАТА, ЕЙ ! Това, че не си учил/а не ти дава право да се вреш там където не ти е мястото и да измисляш глупости! АРЕ СТЕГНЕТЕ СЕ БЕ ХОРА!
П Е Т И Ц И Я
Адрес за подписване:
Абе ей, к***во или "мъжки полов орган" ! ЩЕ ТИ СЕРА В УСТАТА, ЕЙ ! Това, че не си учил/а не ти дава право да се вреш там където не ти е мястото и да измисляш глупости! АРЕ СТЕГНЕТЕ СЕ БЕ ХОРА!
+1 АКо теста е труден е труден за всички=> всички с 4.5 ще влизат в "елитните" гимназии.За какво ти е по-висока оценка ?Като те питат да се хвалиш имам 5 ли?
FancyGirl
06-25-2009, 17:58
П Е Т И Ц И Я
Адрес за подписване:
Абе ей, к***во или "мъжки полов орган" ! ЩЕ ТИ СЕРА В УСТАТА, ЕЙ ! Това, че не си учил/а не ти дава право да се вреш там където не ти е мястото и да измисляш глупости! АРЕ СТЕГНЕТЕ СЕ БЕ ХОРА!
Ей ей я се успокой бе... кфо се правиш на мъж... пф..
п.п за тебе специалитет мухи + комари и хлебаркии.. мммм нямиии
monttitty
06-25-2009, 17:59
Пффф аз пък дори и не писах на беловата,защото и на нас ни казаха същото,че са като черновите :lol: .Макар,че ако са същите защо не ни дадоха само листа за чернови :?
faststep
06-25-2009, 18:01
На нас квесторите ни казаха, че си пишем на беловите като на черновите, проверяващите гледат само бланката за отговори. Днес една приятелка на мама е звъняла в РИО и това са и казали. Успокойте се!
Но това е нечестно! :-x Как някой хора като мен са си губили времето да решават подробно задачите на беловата(писах лист и половин страница), а други са си писали останалите задачи!? А и сега да не зачетат труда ни!? :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
elito6754
06-25-2009, 18:01
Това за беловата и аз не го разбрах много, но слушах какво ми казваха и това е.
П. П. Може ли без хлебарки, че малко множко ще ми стане? Ако предпочиташ да ти ги дам, в комбинация със оси? 8-)
Но това е нечестно! :-x Как някой хора като мен са си губили времето да решават подробно задачите на беловата(писах лист и половин страница), а други са си писали останалите задачи!? А и сега да не зачетат труда ни!? :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Е , добре де ама честно ли е да отнемат точки на тези, на които не им е било казано???!
SlaveMachine
06-25-2009, 18:04
хах пак си останах без отговор :D :D :D
kamikadze33
06-25-2009, 18:05
П Е Т И Ц И Я
Адрес за подписване:
И кфо много ли си oтворена?! смешка ... Аре само не ми праи забележки // Ще правя кфото искам ОК?!
FancyGirl
06-25-2009, 18:07
Това за беловата и аз не го разбрах много, но слушах какво ми казваха и това е.
П. П. Може ли без хлебарки, че малко множко ще ми стане? Ако предпочиташ да ти ги дам, в комбинация със оси? 8-)
Айде оставете тази белова и тази чернова намира... в крайна сметка каквото стане света е още тукаа ехоо...
оси... вкусно но мисля, че имат много калорииии
faststep
Е , добре де ама честно ли е да отнемат точки на тези, на които не им е било казано???!
Е, добре де, честно ли е да си губя 20 минути, вместо да си решавам останалите задачи!? :(
monttitty
]Какво!?
pinkisexapilla
06-25-2009, 18:10
Е,32 точки каква оценка са? Сестра ми има толкова.. Срамота... :?
П Е Т И Ц И Я
Адрес за подписване:
И кфо много ли си утворена?! смешка ... Аре само не ми праи забележки // Ще правя кфото искам ОК?!
АлоОоО пич не ти е тук мястото да си избиваш комплексите ! ти седми клас ли си ? и ако да колко точки имаш на теста - 8 ? като не ти изнася хорята какво правят не пиши! къв си ти че ще говориш така ле.. а ? Като искаш на тебе да не ти казват какво да правиш ти как си позволяваш да казваш.. ааааа айде с здраве *абоната си мисли # бахти комплексаря#*
nestea95
06-25-2009, 18:12
На мен пък ми казаха задачите със свободен отговор да ги описвам на беловата. Описах 7 от 9.
Е, добре де, честно ли е да си губя 20 минути, вместо да си решавам останалите задачи!? :(
Е да ама си ги решил/а нали? Не е честно да искаш на другите да им се отнеме точки за това, че не са писали пък на тебе да ти дадат защото си писала.. :) А иначе просто грешката беше че дадаха белова и объркаха всички.. Ама кода прайш.. тфа е България все пак.. :? . Няма смисъл да ги коментирате повече се пак както някой каза света нма да свърши. :wink:
FancyGirl
06-25-2009, 18:13
3.571
elito6754
06-25-2009, 18:14
[/b]32т. - 3.571
Хваща четворката! 8)
3.571 /май/
kamikadze33
06-25-2009, 18:17
П Е Т И Ц И Я
Адрес за подписване:
И кфо много ли си утворена?! смешка ... Аре само не ми праи забележки // Ще правя кфото искам ОК?!
АлоОоО пич не ти е тук мястото да си избиваш комплексите ! ти седми клас ли си ? и ако да колко точки имаш на теста - 8 ? като не ти изнася хорята какво правят не пиши! къв си ти че ще говориш така ле.. а ? Като искаш на тебе да не ти казват какво да правиш ти как си позволяваш да казваш.. ааааа айде с здраве *абоната си мисли # бахти комплексаря#*
Aбе кат те глеам некфа селянка 100% само не ми обяснавай как избивам комлекси щото нито ме познааш нито нишо... Не ми се праи на отворена шото ако се виим ше насереш ... 8ми клас съм и нямах 8 точки тва 4е ти си дебил и немое се сетиш колко е 5+5 не е мой пробелем свщаш ли се ?! Няма ми праиш забележка за правописа щото не ме ебе :) няма да ме затапиш с това че немога да пиша защото по български ще те издухам ... Избивал съм комлекси ... Като се сетиш нещо тъпо е хубаво да си го запазиш за себе си .... абе кфо ти се обяснявам.. я фък офф !
Я се спрете, ей.
Темата не е за спорове.
kamikadze33
06-25-2009, 18:19
[/b]32т. - 3.571
Хваща четворката! 8)
Не хваща никаква четворка, защото 3.571 не е 4, а е 3.571 -- като някой има 3.571, а друг 4.00 бала еднакъв ли се получава според теб ?
kamikadze Какво ти става :shock: :?
btw webprgn в НТБГ ли искаш, и ако да в какъв профил? доста хора познавам, които искат там . :)
FancyGirl
06-25-2009, 18:21
П Е Т И Ц И Я
Адрес за подписване:
Aбе кат те глеам некфа селянка 100% само не ми обяснавай как избивам комлекси щото нито ме познааш нито нишо... Не ми се праи на отворена шото ако се виим ше насереш ... 8ми клас съм и нямах 8 точки тва 4е ти си дебил и немое се сетиш колко е 5+5 не е мой пробелем свщаш ли се ?! Няма ми праиш забележка за правописа щото не ме е** :) няма да ме затапиш с това че немога да пиша защото по български ще те издухам ... Избивал съм комлекси ... Като се сетиш нещо тъпо е хубаво да си го запазиш за себе си .... абе кфо ти се обяснявам.. я фък офф !
Ти май си доста празноглав а... ? Айде като не си 7 клас си замълчи нито не интересува нито ти влиза в работата да се бъркаш в нашите изпити. Мисля, че хора които не са 7 клас нямат никакво право да обсъждат изпита дали бил труден или не когато учите по нашите учебници и с нашите преподаватели тогава говорете и когато на вас ви пуснат изпит доста по-труден от очакванията ви не очаквайте да сте на 7-мото небе от щастие. Какво се правиш и ти гледай си 8 клас там гледай си живота и спри да досаждаш на хората...
FancyGirl
06-25-2009, 18:21
П Е Т И Ц И Я
Адрес за подписване:
Aбе кат те глеам некфа селянка 100% само не ми обяснавай как избивам комлекси щото нито ме познааш нито нишо... Не ми се праи на отворена шото ако се виим ше насереш ... 8ми клас съм и нямах 8 точки тва 4е ти си дебил и немое се сетиш колко е 5+5 не е мой пробелем свщаш ли се ?! Няма ми праиш забележка за правописа щото не ме е** :) няма да ме затапиш с това че немога да пиша защото по български ще те издухам ... Избивал съм комлекси ... Като се сетиш нещо тъпо е хубаво да си го запазиш за себе си .... абе кфо ти се обяснявам.. я фък офф !
Ти май си доста празноглав а... ? Айде като не си 7 клас си замълчи нито не интересува нито ти влиза в работата да се бъркаш в нашите изпити. Мисля, че хора които не са 7 клас нямат никакво право да обсъждат изпита дали бил труден или не когато учите по нашите учебници и с нашите преподаватели тогава говорете и когато на вас ви пуснат изпит доста по-труден от очакванията ви не очаквайте да сте на 7-мото небе от щастие. Какво се правиш и ти гледай си 8 клас там гледай си живота и спри да досаждаш на хората...
btw webprgn в НТБГ ли искаш, и ако да в какъв профил? доста хора познавам, които искат там . :)
И аз вече не знам къде...СМГ,НТБГ или пъкНЕК :-o :-o
breathless
06-25-2009, 18:27
Някой ще ми каже ли 19 точки за колко са ? :?
Ми 3 трябва да е.. 16т е точно за 3 значи 19 е 3 и малко..
pinkisexapilla
06-25-2009, 18:29
Стига сте се карали де!
Теста е отвратителен.. ОТВРАТИТЕЛЕН!
Аз дето съм 11 клас не мога да го реша,пък вие...
А 55 точки колко е? Хваща ли четворката?Питам,защото се оказа,че някои от нещата не си спомняла какво е писала и ако те са и верни,ще има 55.. Сайта на Министерството на образованието не ми се отваря,затова ви занимавам.. Голям наплив има вероятно.. Хах.
виж се kamikadze33 ще ти го кажа по начин по който дори и идеот като теб да ма разбере НЯМА ДА СПАМЯ В ТЕМАТА зарати теб такаче комплексарче айде духай НЯМА да си правя труда да ти птговарям тук повече тъйче ако има нещо пиши на ЛС :D :D :D :D
а и ако искаш да знаеш това е тема за седми клас /знам че ти е трудно да четеш и за това не си разбрал/ и вашите испити бяха доста по лесни от наще особено по математика айде :-P :-P :-P
FancyGirl не си прави труда да спориш с тоя ******* :) :) :) :) :) :) :grin:
kamikadze33
06-25-2009, 18:30
МОМИЧЕ, КОЯ си ТИ, че да ми кажеш дали имам или нямам право ? Ма коя си ти, бе!? Не ми се прави на интересна... Като ви се е паднал по труден изпит от нашя по МАТ, погледни си изпита по БЕЛ - ЕЛЕМЕНТАРЕН! НЕ може всичко да е добре нали така ? На този изпит ти не отиваш да се чешеш, а да покажеш най-доброто от себе си, нали така ?! ЗА всички е било така и на всички им се е паднал ВАРИАНТ 3, това е ...Не е било трудно само за теб, на всички им е същото... Ако е било трудно само за теб, моля те, извади си изводите за това! Ще изкараш по нисък бал... Всички ще изкарат по-нисък бал, така че ще намалят бала в училищата... Наистина ПОМОСЛЕТЕ КАКВО ще напишете в следващиет коментар, защото ставате все по-смешни и по-смешни с всеки ваш коментар... Чудя се - да се смея ли или да плача!
dark_wings
06-25-2009, 18:33
И аз вече не знам къде...СМГ,НТБГ или пъкНЕК :-o :-o
Идвай при нас,адското е :wink:
тбг де
Това с петициите е безполезно - дали на всички ще увеличат оценките с 20 стотни, или не, отношението между оценките остава същото + това никой няма да обърне внимание на петицията. :(
Това с петициите е безполезно - дали на всички ще увеличат оценките с 20 стотни, или не, отношението между оценките остава същото + това никой няма да обърне внимание на петицията. :(
А де ама кой да чуе... Направо стават досадни вече.. :?
joannalof
06-25-2009, 18:40
Оф, тука стана пазар :shock:
К`во се карате за глупости.
Сред нас няма виновни, проблемите идват от "горе" :x
BaBsYyY_SeXyYy
06-25-2009, 18:43
Тестът беше труден- признайте. За тези, за които математиката е светиня, той може и да беше лесен. Обаче за нас, дето учим в обикновени училища, където се учи математика по 5 часа, тестът беше невероятно гаден и труден!
kamikadze33
06-25-2009, 18:43
А де ама кой да чуе... Направо стават досадни вече.. :?
Аз това им обяснявам, но изведнъж излезна, че съм комплексар :) Ма то не ти трябва да се занимаваш с тъпаци... - те винаги бият :) просто няма как да им обясниш...
FancyGirl
06-25-2009, 18:44
Айде стига толкова паниране,шокиране и така нататък... успокойте се всики и се радвайте на прекрасното време и ваканцията ... защото не е дълга и след това ще искате, стига толкова учене и стига толкова притеснение. Всички знаете, че и след 8-ми клас можете да влезете в хубави и елитни училища и то в пъти по лесно от сега... :) Успокойте се и се радвайте на лятото... защото лятото горещо много е добре, :---) весело пече... скара :smt006 плаж море .... нямаш грижиии ЛЯТО Е ! :smt007
Тестът беше труден- признайте. За тези, за които математиката е светиня, той може и да беше лесен. Обаче за нас, дето учим в обикновени училища, където се учи математика по 5 часа, тестът беше невероятно гаден и труден!
В математическа гимназия съм и ДА теста ви беше труден. ДА по-гаден е от миналия. ДА прецакани сте.. ама ко ще и на арменския поп да се оплачете на министъра му е през х*я.. НИЩО не може да се направи и това е!
joannalof
06-25-2009, 18:50
Поисках да заключат темата за петицията. Дано сте доволни ...
Margoto0
06-25-2009, 18:50
Квото станало станало,стига сте се карали.Вълчев ще си остане провал,така че.И не е края на света ,това че не сте влезли където искате. :-o
shmurkam
06-25-2009, 18:57
П Е Т И Ц И Я
Адрес за подписване:
Ти си от Бургас, нали? :lol: Там...акцентът...ни е такъв. 8-) :lol:
Иначе, наистина няма разлика за скалата. Разликите пак ще са същите, а и...айде стегнете се е, хора. Как например в някоя гимназия ше дадат минимум 35, при положение, че няма човек с по-висок бал от, да кажем, 32??? Нали те са на загуба, според местата им отпускат бюджета. А вие какво си мислите, че Вълчев е направил всичко нарочно, че да може само той да си бъде в елитните гимназии??? Айде, моля, никой не иска проблеми. Верно, тестът беше УЖАСЕН. Аз си мислих, че ще имам не повече от 4, а то 5, че и малко отгоре! :grin: Цяла година съм се трудела и съм си скъсала задника от задачи, не мислите ли, че заслужавам поне мъничко признание. А то какво ще стане, сега всички дето са се веели по дискотеките и по плажовете, ще имат висок резултат. Тогава на мен какъв ще ми е стимулът да продължа да уча, като някакъв сульо-пульо ще получи, каквото и аз?! Да бяхте започнали да мислите по-рано какъв ще ви е балът, например още от септември-октомври, а не сега да ми се сещате в последния момент и да обвинявате всички, но не и себе си. :-x
П.П.Не говоря общо, а за болшинството. Има си и хора, които си учат.
Квото станало станало,стига сте се карали.Вълчев ще си остане провал,така че.И не е края на света ,това че не сте влезли където искате. :-o
Ма виж кво..на Вълчев предполагам също му е праз к**а дали сте най-пре...ни или не.
Щото на него му свърши времето,са нови избори,нов министър и той да му сърба попарата :lol:
SlaveMachine
06-25-2009, 19:02
Само един въпрос на преразказа ни караха да пишем едни Зетове на празните листи-забравих да ги напрая ще ми анулират ли работата..?
kamikadze33
06-25-2009, 19:09
Ам не съм от бургас... София- център ... център е за кучката, която ще почне да ми говори некви глупости..
shmurkam
06-25-2009, 19:12
Ам не съм от бургас... София- център ... център е за кучката, която ще почне да ми говори некви глупости..
Тва към мене ли трябваше да се отнася? :lol:
KnucklesTheEchidna
06-25-2009, 19:17
Само един въпрос на преразказа ни караха да пишем едни Зетове на празните листи-забравих да ги напрая ще ми анулират ли работата..?
Едва ли ще ти го анулирт само за това, ама , ебахти, вашите квестори не проверяваха ли дали всичко е както трябва?
kamikadze33
06-25-2009, 19:17
ам тфа откъде съм е за теб.. а ако прочетеш назад ще видиш за какво говоря....
kamikadze33
06-25-2009, 19:18
ам тфа откъде съм е за теб.. а ако прочетеш назад ще видиш за какво говоря....
едвали ще ти анулират работата за нещо толкова дребно споко :):):)
faststep
06-25-2009, 19:33
Не е толкова дребно...Зетовете се слагат, за да се постави краят на написаното от ученика. Защото даскалът, който проверява, може да напише някакви допълнителни неща по преразказа и да вдигне оценката. Пък и някой друг може да надраска "Утре ще направя атентат и ще те убия!". 8-)
ПП. Научи се да използваш препинателни знаци и главни букви и не сливай думите! :)
Lunatique
06-25-2009, 19:40
На нас не ни позволиха да слагаме z. :-o
Хайде, хора, една седмица...
Не е толкова дребно...Зетовете се слагат, за да се постави краят на написаното от ученика. Защото даскалът, който проверява, може да напише някакви допълнителни неща по преразказа и да вдигне оценката. Пък и някой друг може да надраска "Утре ще направя атентат и ще те убия!". 8-)
ПП. Научи се да използваш препинателни знаци и главни букви и не сливай думите! :)
1 Наясно съм за какво се изполсват затовете, но имам много приятели на които не са им разрешили да ги напишат.. а и това е от тази година /така ми каза госпожата/
2 Писах това в 22.30 вечерта, а предната вечер бях спала 3 часа и половина.. знаеш ли колко ми е дремело снощи за правопис и пунктуация. :D :D
elito6754
06-26-2009, 05:55
Здравйете, хора! Вчера така хубаво се наспах, готова съм за лятото! Изпитите свръшиха, каквото съм могла да направя, направила съм го. От математиката съм доволна,от БЕЛ също. Надявам се да вляза там, където искам и да стане още по-хубаво лятото! Голям спор сте водили вчера, чак до десет часа! :-D Втори юли обаче не е далеч, а само след 6 дни, което ме навява на мисълта, че през деня ще съм ужасно притеснена, а вечерта ще стоя до късно да преглеждам дали за излязли резултатите. 8-) :lol:
Здравейте и от мен!! Добро утро!
Аз от вчера се чудя дали да си видя грешките и да пресметна колко точки имам, ама нещо ме свива отвътре... :D Ужас.Надявам се да имам над 4ка... Теста беше много гаден наистина, а и нас ни прецакаха с тези "чернови", където не трябвало да се драска... (демек белова според мене) ... Губи страшно много време, едвам ми стигнаха 3те часа.Ама каквото станало станало, каквото съм направила, направила.
Вече е лятоо... Не мога да се осъзная още, че поне 2 месеца за напред няма да ми се налага да седя над учебниците и да се ядосвам дори за 1 нерешена задача!??!?!.... Чувството е жестоко... Мале... Седми клас тотално ме е бил деформирал, изкривил и ... ох.
:lol: Пощурях...
П Е Т И Ц И Я
Адрес за подписване:
:lol: :lol:
хора досега четох постовете, kamikadze не се занимавай..
Сега тука вие го избихте на нерви, защото той каза истината и се почна големия спор... Това не вие тука някакъв чат да се псувате мамка му...
И сега ако ми кажете, че не съм прав... Прочетете си постовете... Вижте 1вия пост на kamikadze...
Добро утро и от мен. Виждам, че вече форумът се е напълнил от няколко теми, свързани със седми клас... :?
Днес ще реанимирам :lol: . Дано да е топло следобяд. В очакване на 2ри....
Fantasti4naJena
06-26-2009, 08:41
Добро утро момичета и момчета!
Искам само да ви кажа нещо ВАЖНО за тези белови и чернови:
Говорих с РИО-София тази сутрин - единствена и най-важна е бланката за отговорите!
Не е важно другите листа за какво са използвани - при нас са били - 3 за чернова + 2- пак чернова
Това не е проблем, че няма белова
Вчера се писа и в други форуми, че някъде квесторите са казали без белова да не се предават задачите със свободен отговор, че нямало да се зачетат - "няма такова нещо" , ми отговориха преди малко от РИО
Резултатите - на 02.07 късно вечерта в училищата-гнезда
Преди това - НПМГ - на 30.06 излизат резултатите в училището
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
elito6754
06-26-2009, 08:45
Оф, нещо почнах много яко да се притеснявам за втори юли! Толковае близо, тогава ще се сформира бала и просто....не знам. Страхувам се оценките ми да не са по-ниски от тези, които съм си сметнала. :( После записването за училища, дали ще ме приемат в желаното училище! Успокоявам се, че каквото съм могла - направила съм го и това е. Но все пак. :oops: Ще стане едно голямо преглеждане на справочника на ВЕДИ за училища и просто....
П. П. Успокойте се с тези чернови и белови, гледа се бланката за отговори и толкова! Две старници изписахме заради тея тъпанарщини!
Добро утро момичета и момчета!
Искам само да ви кажа нещо ВАЖНО за тези белови и чернови:
Говорих с РИО-София тази сутрин - единствена и най-важна е бланката за отговорите!
Не е важно другите листа за какво са използвани - при нас са били - 3 за чернова + 2- пак чернова
Това не е проблем, че няма белова
Вчера се писа и в други форуми, че някъде квесторите са казали без белова да не се предават задачите със свободен отговор, че нямало да се зачетат - "няма такова нещо" , ми отговориха преди малко от РИО
Резултатите - на 02.07 късно вечерта в училищата-гнезда
Преди това - НПМГ - на 30.06 излизат резултатите в училището
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
А в интернет?
joannalof
06-26-2009, 09:57
До втори колко дни остават :? Не издържам веме - ИСКАМ РЕЗУЛТАТ!
2ри май се падаше в четвъртък :-x
AnIcHkAtA
06-26-2009, 10:09
Добро утро и от мен :) .
Снощи се замислих за нещо-имам перфектен вариант.Ако вдигнат малко системата за оценяване, по математика мога да хвана 4.4.Ако съм се справила фантастично на преразказа, мога да имам 5.6 по БЕЛ.И ако това вземе да стане реалност, колкото и нереално да ми изглежда, ще имам бал 32.Все още има надежда :D .
BringYourOwnBeer
06-26-2009, 10:16
МАЛЕее човече добре че каза тва, че си говорил с РИО - София
аз и няколко приятеля се поболяхме от страх че може да ни анулират отговори със свободен отговор
Както и да е - ВСЕ ПАК ТОВА БЕШЕ ТЕСТ и нз за кви описания дрънкаха
тея квестори сакатите преебаха много хора
дори една се спъна, падна върху мен и ми прасна една главичка ...
AnIcHkAtA
06-26-2009, 10:40
И все пак много ме е яд, защото колкото и да вдигат скалата, моята оценка ще бъде по-ниска от това, което е щяла да бъде, ако задачите бяха от учебника.Това, че нямам логическо мислене, не значи, че не съм положила много усилия.Дори е похвално, че съм се трудила, колкото и да ми е било трудно.Но това никой не го оценява.Не мога да повярвам.
МАЛЕее човече добре че каза тва, че си говорил с РИО - София
аз и няколко приятеля се поболяхме от страх че може да ни анулират отговори със свободен отговор
Както и да е - ВСЕ ПАК ТОВА БЕШЕ ТЕСТ и нз за кви описания дрънкаха
тея квестори сакатите преебаха много хора
дори една се спъна, падна върху мен и ми прасна една главичка ...
А на мен щяха да ми анулират работата при прибирането.. Смисъл квесторката седна до мен, взе малкото листче и преглеждаше дали съм го написал правилно.. И полсе вика "Запечатвай" и аз забравих,че тя говори за малкото листче и запечатвам голямото :razz:
Ама после внимателно го отворих и добавих малкото листче :D
Квесторката се уплаши повече от мен 8-)
Днес ще се мотая... Станах към 10:00, сега отивам при братовчед ми, че той тука е на някаква работа в София и тн.