PDA

View Full Version : 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1

Страници : 1 2 3 [4] 5 6

john95
06-29-2009, 17:05
Не мога да разбера какви петиции ви гонят. Не осъзнавате ли, че ако се покачи скалата, няма да се увеличат само вашите оценки, а и на другите. Каква ще е разликата? :?
точно и аз това се чудя :) от какъв зор го правите това ?! :)

За втори път ще кажа..Четете малко по-назад, да ви се не види...
Когато вдигат оценки не вдигат всичките.Ако има хора с оценки
3.5
4.3
5.0,
то след вдигането се получава
3.7
4.4
5.01 .
Не вдигат всички оценки.

Което е тъпо :x ... С какво тези с 3,5 и 4,3 са нещо повече от този с 5,00 :x
И междудругото няма да направят така - смисъл няма да сменят скалата или поне - не драстично.. колкото да се нагодят и да няма много двойки.. А то двойки нямало, просто точките били ниски.. Така че.. :?

Fantasti4naJena
06-29-2009, 17:56
Май ще има нещо в късните новини по bTV от 22ч - за протеста нааа. мии на.. родителите на седмокласници май!
:-D То инфото ми е 5-та ръка, та като развален тел пристигна! :D
ама да гледаме все пак!

lovebug
06-29-2009, 18:23
Не мога да разбера какви петиции ви гонят. Не осъзнавате ли, че ако се покачи скалата, няма да се увеличат само вашите оценки, а и на другите. Каква ще е разликата? :?

3.5
4.3
5.0,
3.7
4.4
5.01 .
Не вдигат всички оценки.

Е тогава тези с високите оценки няма да са доволни и ще направят петиция за намаляване на скалата. :D :D

anito12
06-29-2009, 18:50

3.5
4.3
5.0,
3.7
4.4
5.01 .
Не вдигат всички оценки.
така е много глупаво. това, че някой не се е справил на теста и е изкарал тройка, не значи, че заслужава по-голямо повишаване на оценката от човек, който се е мобилизирал и е изкарал примерно 5,30...

или на всички да повишават равностойно, или изобщо да не се променя скалата...

YouCantStopMe
06-29-2009, 18:54
ГЛЕДАЙТЕ НОВИНИТЕ ОТ 22:00 ПО БТВ! :D

Fantasti4naJena
06-29-2009, 19:01
ГЛЕДАЙТЕ НОВИНИТЕ ОТ 22:00 ПО БТВ! :D

еми аз първа го казах :D

Fantasti4naJena
06-29-2009, 19:03
Мисля, че пак ще е като репортажа с Г-н Донемайкъде! :x

Enitto
06-29-2009, 19:10
Какво стана? Казаха ли нещо? Аз чак сега го пуснаах... :D

Enitto
06-29-2009, 19:14
Ето, ето. :D

Ton4o13
06-29-2009, 19:19
Ами, нищо особено. Показаха как някаква, която е държала изпита, се оплаква. :) И казват, че е възможно скалата да се намали, но това ще стане след анализ на изпитите, което се очаква до края на седмицата най-късно. Т'ва е.

FancyGirl
06-29-2009, 19:19
Значи има вероятност скалата да се намали ако това стане ще сме велики 8)

LiRRRa
06-29-2009, 19:25
Олеле... Гледах я тая... Ужас.Но е права.Наистина задачите бяха по-скоро за съзтезание :-s

melinor
06-29-2009, 19:25
Нищо не казаха...

Kum40Val40
06-29-2009, 19:31
Да, ама тя много искала испанската или френската. Сори, моме, щом не си се справила, значи не си за там.

Mastta
06-29-2009, 19:31
само искам да ви питам нещо - нали то вече половината са проверени как може да сменят скалата :-o :-o

Mastta
06-29-2009, 19:33
Да, ама тя много искала испанската или френската. Сори, моме, щом не си се справила, значи не си за там.

тя каза че изпита е бил труден, а не че има 2.. може би има 5,70 но пак е недоволна - не уточниха коко има :P

Kum40Val40
06-29-2009, 19:34
Абе стига глупости. Нито ще сменят скалата, нито ще направят каквото и да е. Ще си поприказваме малко тука и толкова. Кой каквото направил - това е.

Kum40Val40
06-29-2009, 19:38

тя каза че изпита е бил труден, а не че има 2.. може би има 5,70 но пак е недоволна - не уточниха коко има :P

Да не би някой да е очаквал лесен изпит?

melinor
06-29-2009, 19:50

:oops: :oops: :oops:

melinor
06-29-2009, 19:50

:oops: :oops: :oops:

john95
06-29-2009, 19:51

5,70 има.. когато намалят скалата 8) - Сещайте се кога :D

Kallyn4eto
06-29-2009, 20:18
:D Прочетох надве-натри последните страници. Аз лично не съм учудена, че такива издънки станаха баш сега. Каръци сме си ей...Обаче голяма глупост тфа че на едни ще им се счита отговор В, а на други Г...простотия и половина.

П.С.: Ани президент! Ще гласувам за тебе! Настрана майтапът, но наистина си права. Абсурно е...всичко

girlstar96
06-30-2009, 06:00
ето на вече е 30 а ДЕНЯТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ НАБЛИЖАВА а ние ощте не знаем какво точно се случва :-D :-D но е така добре е да ни се напомня че живеем в Бъргария :D

Takezo
06-30-2009, 06:11
На мене току-що баща ми се обади и ми каза , че заради трудният изпит щяли да прибавят една единица на всички оценки , но се съмнявам дълбоко :oops:

:lol:
Къде го е чул това??
...
:razz:

Току-що разбрах , че една фр чула също така , обаче по различно цитирам : "Щели да овеличат най-ниските оценки с една единица !!! ":shock:

П.С Май че познах като казах "Според мен като станат 5000 подкрепяли ще стане" Вчера на 4000 го даваха по новините и министъра казал , че ще предприемат нещо още неизвестно какво за нас простата рая :? :grin:

damdam
06-30-2009, 06:14
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/7klas/zapoved_grafik-7kl.pdf

Малко по-надолу в таблицата под номер 5. Тази служебна бележка пак ли я получаваме в училището гнездо?

YouCantStopMe
06-30-2009, 07:33
Е как така най-ниските ще се повишат с една единица,бе? :shock:
Значи ако имаш една тройка-ще ти стане четири,така ли?
Да,даа..
т'ва е супер нечестно,защото петиците НИКОГА няма да ги направят на шестици,четворките на петици-също.
Едва ли информацията е вярна.Това не е ли прекалено драстично.. :-o

teenems
06-30-2009, 07:43
и аз малко се съмнявам с цяла единица ,отново ще има хора ,които не са съгласни ..
абе да ги повдигнат малко ..
би ми било жал за хора с 2ки ..

lovebug
06-30-2009, 07:58
Оф да бе с 1 единца никога няма да увеличат оценките... те изобщо няма да ги увеличават, защото ако ги увеличат тези с пълно 6 или 5,90-5,95 по-нагоре няма как да отидат. :D И няма да има двойки, а няма да е честно, защото говорех с една позната, която е била квесторка, и тя каза, че някои са си предали бланките без да са написали нищо - на тях на какво отгоре ще им увеличават оценките?

Takezo
06-30-2009, 08:02
Оф да бе с 1 единца никога няма да увеличат оценките... те изобщо няма да ги увеличават, защото ако ги увеличат тези с пълно 6 или 5,90-5,95 по-нагоре няма как да отидат. :D И няма да има двойки, а няма да е честно, защото говорех с една позната, която е била квесторка, и тя каза, че някои са си предали бланките без да са написали нищо - на тях на какво отгоре ще им увеличават оценките? Сигурно ще увеличат според мен тези с малко до по горната оценка например 2.98 - 3.00 , 3.45-3.50 , 3.98-4.00 . Но няма как да сме сигурни в момента всякаква информация е полезна :o

FuCkInBuBbLeGuM
06-30-2009, 08:54
ееее минаха 5000 :grin: :D

elito6754
06-30-2009, 08:56
Добро утро или добър ден! :D Сега станах. Не мога да разбераслед като резулатите са проверени или по-голямата част, защо не ги пуснат например утре, а не на втори? Днес излизат резулатите от НПМГ, ако някой вече знае резултата си - да казва. :oops:

elito6754
06-30-2009, 08:59
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=3770&sectionid=2&id=0000201

Прочетете това - програмата за осми клас.

melinor
06-30-2009, 09:15
:-x :-x :-x

YouCantStopMe
06-30-2009, 09:26
Абе тия за какви ни взимат,бе?
Писна ми от МОН.Кой е набъкал всички идиоти на едно място.
То бива,бива...ама това е прекалено.
Ние сме тука като някакви опитни зайчета.
Прецакаха ни изпитите,защото видиш ли.. тестът по математика дойде от няк'ви частни учители,училища и не знам още какво.Закопаха половината седмокласници,които са се трудили като магарета през учебната година.Сложи ли ми един Юрист за министър на образованието.Та той азбуката не може да каже сигурно.
Сега още един удар.
Едните щели да работят по новите,а другите-по старите учебници.
ОМГ.Това вече е тъпо.
Защо?
Как така?
Писна ми.
Цялата образователна система затъва,а иначе по телевизията се фукат-вървяли сме напред.Друг път напред.Потъваме,а Вълчев с всиките му кученца си пият кафетата.

elito6754
06-30-2009, 09:26
Интересно е какво въобще ще се учи. :o

faststep
06-30-2009, 09:29
Преди малко четох "Дервишово семе" на Хайтов, няма такава тъпня, братче. #-o

Другарят Вълчев отново ни заби нож в гърба... :? :o

eli7yyy
06-30-2009, 09:38
Това е много кофти, едни ще учат по старите учебници, други по новите. :? А от тази статия не разбрах сега основното образование пак ли ще е до 8 клас? :)

joannalof
06-30-2009, 09:39
Интересно е какво въобще ще се учи. :o
Ще се научим - хващай си шапката и бегай по-далече :?

elito6754
06-30-2009, 09:47
НОВИНА - http://www.focus-news.net/?id=n1212929

:grin:

teenems
06-30-2009, 09:50
Искам да попитам
16 точки са за 3 нали ?
една ми вика 22 :?

YouCantStopMe
06-30-2009, 09:50
От къде ги изкопаваш,ве? :lol:
Е,кой знае..може и да стане нещо.
Да видим.
И как така утре ще излезнат резултатите..
Знам,че може да съм малко назад с материяла,ама чух,че ясно казаха-НА ВТОРИ!
Таа..утре къде?
В интернет ли?

melinor
06-30-2009, 09:51
Да видим.
Таа..утре къде?
В интернет ли?

Утре след 12,00 h

smiLexaga1n
06-30-2009, 09:51

Браво.. 8) Е поне ще чакаме до 1 юли. :) Вълчев обаче сега се сети да преглежда изпита, преди да го съставят явно си е веел задника по екскурзии :D , както го беше казал някой.

elito6754
06-30-2009, 09:52
Ами сигурно на сайта, където трябва. :D Сега се ровичках и го намерих. :oops: Надявам се да съм помогнала или успокоила някой.

П. П. 16 точки - 3.00

joannalof
06-30-2009, 09:53
http://www.focus-news.net/?id=n1212929

:-x :-x :-x К`во е тва `бе, ** ***?!
В полза на децата :razz: :x НЕ ЗНАМ, НЕ ЗНАМ!
Ако само 1% са я решили, е то това е невъзможно. Те може да са я решили някои,но други са познали на тото, басии :-x :-x
По дяволите, не му стигнаха 5хил. подписа,които се увеличават на минута!!

smiLexaga1n
Да видим.
Таа..утре къде?
В интернет ли?

Утре след 12,00 h

И аз отново не съм разбрала. 12 вечерта или 12 на обяд? :oops:

YouCantStopMe
Искам да попитам
16 точки са за 3 нали ?
Кажи й,че е тъпа. ;-)
:D

melinor
06-30-2009, 09:54
Може ли някой да даде линк към петицията, че аз още не съм се подписала :D

smiLexaga1n
06-30-2009, 09:55
Може ли някой да даде линк към петицията, че аз още не съм се подписала :D

заповядай :-P (http://bgpetition.com/matematika-skala-7-klas/index.html)

melinor
06-30-2009, 09:55
Да видим.
Таа..утре къде?
В интернет ли?

Утре след 12,00 h

И аз отново не съм разбрала. 12 вечерта или 12 на обяд? :oops:

вечерта

masal
06-30-2009, 09:57
абе ви сте егати наглите извергчета,честно...16 точки за 3 :shock: е колко тъп трябва да си,че да нямаш поне 4 и 50... :o а тея родители,които подкрепят петицията...нямам думи и после защо децата в България пропадат. :razz:

melinor
06-30-2009, 10:00
Подписах се

YouCantStopMe
06-30-2009, 10:01
абе ви сте егати наглите извергчета,честно...16 точки за 3 :shock: е колко тъп трябва да си,че да нямаш поне 4 и 50... :o а тея родители,които подкрепят петицията...нямам думи и после защо децата в България пропадат. :razz:
...се обади големият батко. :razz:
Абе ти като не знаеш какво е дереджето не се обаждай.Реши теста и виж колко ще изкараш.Вие 'големите' само това приказвате.Много сте тъпи,паднал ви се е толкова лесен тест,бла-бла.Я си гледайте работата.Не сте в нашето положение и намате право да казвате,че искаме много.Запазете коментарите за себе си.
Тестът беше над нивото на един седмокласник и това са го потвърдили и деца,и родители, и учители по МАТЕМАТИКА.

teenems
06-30-2009, 10:02
Искам да попитам
16 точки са за 3 нали ?
Кажи й,че е тъпа. ;-)
:D

точно
колежка на майка ми така и казала и тя сега ми се притеснява

TheNewReligion
06-30-2009, 10:03

Това изглежда обнадеждаващо. 8-) Малко странно да излязат един ден по-рано, но щом го е казал г-н Вълчанчо.... :)

masal
06-30-2009, 10:05
Абе ти като не знаеш какво е дереджето не се обаждай.Реши теста и виж колко ще изкараш.Вие 'големите' само това приказвате.Много сте тъпи,паднал ви се е толкова лесен тест,бла-бла.Я си гледайте работата.Не сте в нашето положение и намате право да казвате,че искаме много.Запазете коментарите за себе си.
Тестът беше над нивото на един седмокласник и това са го потвърдили и деца,и родители, и учители по МАТЕМАТИКА. 1во не съм батко...се тая
2ро 8 клас съм и миналата година държах изпит и го взех с 4 и погледнах вашия,реших някои от задачите и пак мисля,че не е с нищо по-труден от нашия.
като искате в хубави училища да сте учили,какво значи над нивото на един седмокласник е?всеки е на различно ниво,зависи колко е учил.
как някои хора могат да изкарват 5,80 на този"ужасен тест",а други да реват че няма да хванат 3 при 16/100 :razz: :razz: :razz: еми вие сте си виновни,като не сте учили достатъчно,ще сте "прецакани" :P

Millen4ety
06-30-2009, 10:07
Току-що и аз подписах петицията.
Значи утре ще си разберем резултатите? ок!
Аз днес си чакам 5 оценки от всички изпити в НПМГ, но се радвам, че до 10 дена нещата ще са доста по-ясни.
А Вълчев - да го духа 8-)
Днес нямам цензура.
бахму извратенията е това МОН...

elito6754
06-30-2009, 10:09
Относно резултатите от НПМГ - вече са излезли в сайта на гимназията. - http://www.npmg.org/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=66&cntnt01origid=82&cntnt01returnid=82

Millen4ety
06-30-2009, 10:12
Ох, видях си оценките от НПМГ!!!!!!! :D

Оценки от изпити:
Математика: Мн. Добър 5.150
Физика: Мн. Добър 5.100
Химия: Отличен 5.650
Биология: Отличен 5.650
География: Отличен 5.760
Химия/Биология: Отличен 5.650

бахму майтапът! :D

YouCantStopMe
06-30-2009, 10:12
Тестът беше над нивото на един седмокласник и това са го потвърдили и деца,и родители, и учители по МАТЕМАТИКА. 1во не съм батко...се тая
2ро 8 клас съм и миналата година държах изпит и го взех с 4 и погледнах вашия,реших някои от задачите и пак мисля,че не е с нищо по-труден от нашия.
като искате в хубави училища да сте учили,какво значи над нивото на един седмокласник е?всеки е на различно ниво,зависи колко е учил.
как някои хора могат да изкарват 5,80 на този"ужасен тест",а други да реват че няма да хванат 3 при 16/100 :razz: :razz: :razz: еми вие сте си виновни,като не сте учили достатъчно,ще сте "прецакани" :P
Казваш,че на изпита от миналата година имаш 4,а ни обвиняваш нас..цитирам:

абе ви сте егати наглите извергчета,честно...16 точки за 3 :shock: е колко тъп трябва да си,че да нямаш поне 4 и 50...
:razz:
+ това.. Естествено,че тестът ни беше по-труден.В миналия тест да видя 3103902193 текстови и логически задачи,моето момче? :) Повечето от нас могат да ти кажат,че като са решавали теста от миналата година са изкарали значително по-висока оценка,отколкото на тазгодишния.
Знаеш ли..
мога да ти развивам цяла теория,но не мисля да се занимавам с това.
Имаш право на мнение-добре...разбери обаче,че бяхме много по-прецакани от вас.. и това ще го покажат резултатите.
Лек ден.

faststep
06-30-2009, 10:15
1во не съм батко...се тая
Как може според теб ученик да изкара 5,80 на тази повърня, наречена приемен изпит, при положение, че не е ходил на частни и не е в МГ? :?

teenems
06-30-2009, 10:16
ей masal да ти кажа да не почваш да упрекваш кой е за 3 и кой не е .
просто попитах ,бахти и не мога ли ?! :?
ии още нещо има неща ,които не са учени . смисъл в училище една логическа не сме решавали. и то тва не са логически ами някви измислици ,чесно казано.
всички не са за нас ,освен 7класници и родители .
толкова сте егоистични и за тва почвате
"теста е много лесен"
лесен ,ама едва ли повечето ,които казаха това са го решили .
само сте хвърлили 1 око .
когато ми го дадоха си казах
"сигурно ще е лесен"
почнах ли да решавам ми се стъжни живота .
и отново казвам
СВОБОДНИТЕ МЕСТА СА ПОВЕЧЕ ОТ КАНДИДАТСТВАЩИТЕ УЧЕНИЦИ !
а дали ще им се запълнят паралелките не се знае
знаеш ли колко ще е гадно някои от учениците да имат 5,6 по БЕЛ
и скапана 2ка или 3ка по МАТ.
баси му и егоистите .
въобще не влизате в полза само създавате някви глупави спорове и то безсмислени
еми като не сте съгласни просто спрете да пишете
в тази тема се подкрепяме май само седмокласници ..
:?

masal
06-30-2009, 10:17
^при нас не беше 16 точки за 3 :wink:
другото,което е от училище имах 6 за годината,така че 4 ми беше напълно достатъчно 4 за да вляза където си поискам(Русе) и всъщност за цяла година неучене 4 си беше постижение,а вие като сте пръснали хиляди левове по частни уроци,нямате никакво право да пискате за високи оценки,да сте направили каквото трябва. :-P

Enitto
06-30-2009, 10:19
Такам...
Според мен нищо няма да се получи... Най-доброто решение за всички ни е да паднат баловете на гимназиите. Иначе с тая скала пак ще има недоволни.
Тестът беше труден, да, големите мислят, че е бил лесен, да, но всеки си знае своето и никой не може да разбере какво ни е на нас.
Браво на адашката ( миленчету) за резултатите от НПМГ. Аз си ползвам моето 5.71 по химия. :D
Аз ставам, че ме чакат и както винаги закъснявам... :-D

teenems
06-30-2009, 10:20
еми и аз имам 6 за годината и по БЕЛ и по МАТ
ама ако имам 2 и ко ,целия ми труд на кино
тея оценки са ми реални
учителите не са давали нищо от себе си

YouCantStopMe
^Лъжеш се,masal

masal
добре де всяка година снижават критериите все повече и повече,а недоволните всяка година се увеличават,това какво ли трябва да значи? :(

masal
06-30-2009, 10:22
щом имаш 6 за годината по математика(реално,защото и аз имах 6,а си нямах представа от нищо) значи трябва да имаш дооста повече от 2 и 3 на изпита,нали така?

Mastta
06-30-2009, 10:22
няма задача която да е решена от 1% хора - поне 10-15% ще са го хванали на тото и няма да се промени нищо! а и нали утре излизат резултатите то ако трябва да направят промяна трябва да е днеска нали?

teenems
06-30-2009, 10:27
щом имаш 6 за годината по математика(реално,защото и аз имах 6,а си нямах представа от нищо) значи трябва да имаш дооста повече от 2 и 3 на изпита,нали така?

попринцип ,да
но знам ли и аз вече
само това ми е в главата и ми писна вече ,наистина
непрекъснато си викам "квото ще да става"
ама вътрешно не е така
..

Общо подписи: 5177

надявам се от тея подписи да стане нещо ..

melinor
06-30-2009, 10:31
Ох, видях си оценките от НПМГ!!!!!!! :D

Оценки от изпити:
Математика: Мн. Добър 5.150
Физика: Мн. Добър 5.100
Химия: Отличен 5.650
Биология: Отличен 5.650
География: Отличен 5.760
Химия/Биология: Отличен 5.650

бахму майтапът! :D

браво :)

Ton4o13
06-30-2009, 10:33
Ужасно е, направо съм в някаква нервна криза. :( 1% е около 280 души. това е парадоксално, на едан задача 100% са познали повече и от 1000 души даже. :x Аз, доколкото знам, Вълчев не е експерт по математика. Той е свързан с българският и не може да прецени колко трудни са задачите.

П.П. Millen4ety, браво за успеха, трябва да те приемат. :)

masal
06-30-2009, 10:33
Ужасно е, направо съм в някаква нервна криза. :( 1% е около 280 души. това е парадоксално, на едан задача 100% са познали повече и от 1000 души даже. :x Аз, доколкото знам, Вълчев не е експерт по математика. Той е свързан с българският и не може да прецени колко трудни са задачите. той няма да решава сам,прочети пак статията

teenems
06-30-2009, 10:36
еми дано умът му да дойде най-сетне
направо поклон ще му направя
ебаси тоя винаги съм го мразила
щото не за 1 път прави мръсно на учениците :booooomb:

elito6754
06-30-2009, 10:36
Millen4ety - Браво!

joannalof
06-30-2009, 10:44
Пдписите рааастат уникално бързо :shock:
Вече са 5203 :-P

Ton4o13
06-30-2009, 10:45

Аз мисля, че вече няма смисъл - петицията си свърши донякъде работата. Може би заради нея от МОН изобщо обръщат внимание на изпита, освен от репортажите по ТВ каналите.

teenems
06-30-2009, 10:48

Аз мисля, че вече няма смисъл - петицията си свърши донякъде работата. Може би заради нея от МОН изобщо обръщат внимание на изпита, освен от репортажите по ТВ каналите.

недейте за говорите така
аз се надявам да стане нещо
..

:smt051

joannalof
06-30-2009, 10:53
Трябва да пишем на Бтв, за да питат как Вълчев ще обясни 6 хил. подписа :x Прецака ни с този 1% процент,който е напрактика невъзможен :?

teenems
06-30-2009, 10:59
ХАЙДЕ ХАЙДЕ
НАВИТА СЪМ !!
ТРЯБВА ДА ГО НАПРАВИМ
ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС
..

joannalof
06-30-2009, 11:00
Писах им вече и не за първи път :D

teenems
06-30-2009, 11:03
е отговор има ли ?

joannalof
06-30-2009, 11:09
Охоо, бързаш много :lol: с Бтв много се чудят дали да те отразят ... ще видим новините ... вече два пъти говориха за петицита

Mastta
06-30-2009, 11:15
И според мен ние трябва да направим това което зависи от нас.. стига сте си казвали че нищо няма да стане - поне ще сме се пробвали,, и колкото да пишем колко е тъп министъра нищо няма да се промени,, по-хубаво да разпостраняваме петицията и да се опитаме да се свържем с медиите :-o

teenems
06-30-2009, 11:15
а на НТВ пробвала ли си да пишеш ?

joannalof
06-30-2009, 11:33
Писах отдавна на НОВА и няма отговор 8-) Иначе Тв Европа и Мсат също споменаха за петицията,освен Бтв?!

teenems
06-30-2009, 11:40
както каза и Mastta всичко зависи от нас
някакви други идеи .
трябва най-вече по новините да ни чуят !

elito6754
06-30-2009, 11:55
По нова телевизия дори не отбелязаха датата на изпитите. надеждата ни е в БТВ, защото е с висока гледаемост, пък и вече няколко пъти са обръщали внимание на въпроса ни. :oops:

NeverTheSame
06-30-2009, 11:56
я някай накратко да ми обясни за кфи подписи и петиции става въпрос,че прочетах около 10 страници и още не мога да вдяна къф е смисъла :?

elito6754
06-30-2009, 12:05
Петицията е за намаляване скалата за оценяване по математика и се обсъжда на коя телевизия да се подаде сигнал за тази петиция. :)

NeverTheSame
06-30-2009, 12:14
брехххх ебахти наглоста...честно...
направих теста по математика,имайки предвид,че не съм мега изрода по математика имам само 4 грешки...смятайй,и 6цата фащам...
не стига,че с всяка година изпитите стават все по лесни,не виждам някакъв смисъл да си хабите времето в подобни лудории...а определено ще е загубено време ;)
и сичко повтаряте колко ще е нечестно спрямо хората,които са си били `скасвали задника` да имат ниски оценки...ако наистина си бяхте скъсвали задниците да учите и т.н. нямаше да ви се налага сега да мрънкате,че и чак подписки да събирате...

и вие изобщо разбирате ли смисъла на тея изпити?
май изобщо не,защото реално цлета на сичко тфа е да се отсеят най-добрите...тези които наистина са се трудили знаят и могат...целта е точно тези ученици да постъпят в най-добрите училища...
смятате ли че ще е честно да се смъква скалата,спрямо тези,които наистина са се потрудили тая година и са си напрайли изпита?тези които ще имат шестици...едва ли е много честно спрямо тях на отаналите да се вдигат оценките..
пък и щом за вас е толкова труден, пък нали...както вече казахте сте се трудили,то значи за всички ще е така и като цяло всички оценки ще са ниски и няма да има ущетени x]
много добре се замислите самите вие ЗАСЛУЖАВАТЕ ли да ви се вдигат оценките или не...
съжалянам,че ви слагам под общ знаменател при положение,че съм сигурна,че измежду цялата тая паплач има и деца,които наистина заслужават високи оценки...

;]]

Mastta
06-30-2009, 12:15
не, БТВ вече 2 пъти спомена за петицията ни, но ние искаме да го направим още по-популярно, за да ни чуят тези от МОН най-накрая ..

Takezo
06-30-2009, 12:21
Ако я намалят дори и с 1 точка ще си е постижение :grin:

Mastta
06-30-2009, 12:23
брехххх ебахти наглоста...честно...
направих теста по математика,имайки предвид,че не съм мега изрода по математика имам само 4 грешки...смятайй,и 6цата фащам...
не стига,че с всяка година изпитите стават все по лесни,не виждам някакъв смисъл да си хабите времето в подобни лудории...а определено ще е загубено време ;)
и сичко повтаряте колко ще е нечестно спрямо хората,които са си били `скасвали задника` да имат ниски оценки...ако наистина си бяхте скъсвали задниците да учите и т.н. нямаше да ви се налага сега да мрънкате,че и чак подписки да събирате...

и вие изобщо разбирате ли смисъла на тея изпити?
май изобщо не,защото реално цлета на сичко тфа е да се отсеят най-добрите...тези които наистина са се трудили знаят и могат...целта е точно тези ученици да постъпят в най-добрите училища...
смятате ли че ще е честно да се смъква скалата,спрямо тези,които наистина са се потрудили тая година и са си напрайли изпита?тези които ще имат шестици...едва ли е много честно спрямо тях на отаналите да се вдигат оценките..
пък и щом за вас е толкова труден, пък нали...както вече казахте сте се трудили,то значи за всички ще е така и като цяло всички оценки ще са ниски и няма да има ущетени x]
много добре се замислите самите вие ЗАСЛУЖАВАТЕ ли да ви се вдигат оценките или не...
съжалянам,че ви слагам под общ знаменател при положение,че съм сигурна,че измежду цялата тая паплач има и деца,които наистина заслужават високи оценки...

;]]

да знаем целта на изпитите и ние знаем, че трябва да изберат най-добрите, но не тези които са ходили най-много на уроци, защото този изпит би трябвало та проверя знанията, които сме събрали от училище, защото има деца като мен които не са ходили на урок и за първи път се срещат с такива задачи, според мен и колкото да сме се трудили, то няма как да решим тези задачи, защото в училище никой не ни е обяснявал подобно нещо, а ние не сме длъжни да ходим на уроци за да знаем как се решават подобни задачи !!

Bubbly
06-30-2009, 12:26
Хора, не знам откъде ви идва мотивацията постоянно да се заяждате с министреството и да обиждате министъра. Реално погледнато тази петиция касае само тези, които гонят тройка. А на гонещите тройка не смятам, че особено им пука къде ще учат. При това тези оценки не влизат нито в дипломи, нито никъде. Най-добрите така или иначе ще си влязат в желаното училище, независимо дали с 3,40 4,80 или 6,00. Така че по-добре си насочете енергията в нещо по-ползотворно. Успех и весела ваканция на всички.

DiScOnEcTeD
06-30-2009, 12:29
абе резултатите кога точно излизат ???

elito6754
06-30-2009, 12:31
Утре след 12.00 вечерта. :)

Mastta
06-30-2009, 12:36
^ т.е тогава става 2-ри :D нещо от предишните мнения не схванах и искам да ви питам - нали на цялата страна ще излезнат тогава? и под каква форма ще са резултатите като отценка или като точки?!

elito6754
06-30-2009, 12:38
За цялата страна - да. Мисля, че като оценка, но не съм сигурна.

Takezo
06-30-2009, 12:40
Ели , днес в 12 ли ?

smiLexaga1n
06-30-2009, 12:41
Аз да попитам, резултатите от изпитите кога излизат в училището-гнездо? :-o Защото предполагам утре в 12.00 сайта на мон ще се задръсти и ще е доста трудно да се видят резултатите. :-o :(

elito6754
06-30-2009, 12:49
Резултатите утре в 12 часа, тоест от първи към втори. В гнездата предполагам, че на другия ден рано или към 11 часа вечерта. не съм сигурна. Най-хубаво на втори сутринта в гнездото за оценките. :)

Sometimes233
06-30-2009, 12:49
Изпита беше мн труден скъсах си нервите.Някой да знае как се взима служебната бележка с резултата?

Mastta
06-30-2009, 12:51
Аз да попитам, резултатите от изпитите кога излизат в училището-гнездо? :-o Защото предполагам утре в 12.00 сайта на мон ще се задръсти и ще е доста трудно да се видят резултатите. :-o :(

не ще може да си ги видиш, а служебната бележка с отценката може да се взима след 3-ти по моя справочник

Sometimes233
06-30-2009, 12:55
В dir.bg пише,че излизат утре :o

eli7yyy
06-30-2009, 13:00
http://dnes.dir.bg/2009/06/30/news4693271.html

Вълчев отново заяви, че винаги МОН е показвало, че всички решения, които са били вземани, са в полза на децата.

Не съм сигурна за това. :?

Mastta
06-30-2009, 13:08
по БНТ отново споменаха за петицията ни 8) (преди 1 мин)

smiLexaga1n
06-30-2009, 13:33
по БНТ отново споменаха за петицията ни 8) (преди 1 мин)

И по нтв току що казаха нещо за 7-мо класниците, тоест нас де :D , но не чух добре.. Ама разбрах, че в централната емисия ще кажат повече. 8)

damdam
06-30-2009, 13:50
Искам да ви попитам нещо зца служебната бележка. Тук някъде четох, че за да си првериш резултата по интернет се използвал номера от служебната бележка, в която пише номер за интернет. Е да, амана мене не ми е написан номерът, както и на други, които познавам. Има ли начин да се видят по интернет оценките, примерно с входящ номер, а не този за интернет?

Mastta
06-30-2009, 14:02
Искам да ви попитам нещо зца служебната бележка. Тук някъде четох, че за да си првериш резултата по интернет се използвал номера от служебната бележка, в която пише номер за интернет. Е да, амана мене не ми е написан номерът, както и на други, които познавам. Има ли начин да се видят по интернет оценките, примерно с входящ номер, а не този за интернет?

номер за интернет няма с входящия номер се гледа

Black_Fyed_Peas
06-30-2009, 14:03
на мен номера ми е написан под училищата в който съм пише: Номер за интернет: и номера ми :)

подписах петицията от всичките ми мейли и силно се надявам да помогне :)

Fantasti4naJena
06-30-2009, 14:16
Е как без номер за нета???

Има си разбира се - на служ бел от гнездото за разпределението по у-ща . ..да не би некой да я е остаил в у-щето , ошашавен от мат - да си е забравил бележката?,. а? :D

за другите работи - сайта на РИО - прием след 7 клас и си пише ден по ден, бележка по бележка! :D

http://rio-sofia-grad.com/

elito6754
06-30-2009, 14:23
Значи ще гледам централната емисия по НТВ! Радвам се, че започнаха да обръщат внимание и на нас. Между другото като си гледам оценките в интернет, какво се иска - входящ номер или ЕГН? :oops:

П. П. тре ще бодувам и ще чакам 12 часа за резултати. Някой с мен ще чака ли? :oops:

Kallyn4eto
06-30-2009, 14:28
Значи ще гледам централната емисия по НТВ! Радвам се, че започнаха да обръщат внимание и на нас. Между другото като си гледам оценките в интернет, какво се иска - входящ номер или ЕГН? :oops:

П. П. тре ще бодувам и ще чакам 12 часа за резултати. Някой с мен ще чака ли? :oops:

аз да :D

Mastta
06-30-2009, 14:29
аз и без това си лягам към 2 така че няма да е проблем :lol:

kamikadze33
06-30-2009, 14:29
Миналата година резултатите ( в нета) ни излезнаха към 1:00 (това е вечерта )

elito6754
06-30-2009, 14:32
Уха, трябва да се запасим с кола, така ли? Мужду другото и майка ми ще чакас мен, тъй че ще едно интересно!!! :D

faststep
06-30-2009, 14:34
Прекалено много се филмирате! :?

mArMaLaDkA
06-30-2009, 14:35
Деца, 8-) я да повторим отново: резултатите излизат в 1-2 някъде вечерта. Това на 2.07 или на 3.07? Защото преди нещо говорихте, че резултатите излизали на 3-ти..?

Millen4ety
и аз явно ще бодувам :)
страх ме е от спокойствието ми в момента 8-)
пп: благодаря хора :-) , радвам се, че не съм се издънила
тези дни ще видим лек зор по училища гнезда и прочие, но ще го преживеем

... последният напън вече е настал... :D

edi_koq_si
и аз ще чакам :)

elito6754
06-30-2009, 14:39
Резултатите излизат вечерта на 01.07. -->02.07.

mArMaLaDkA
06-30-2009, 14:43
Благодаря! :) Аз няма да си видя резултатите, защото някой е забравил да ми плати нета и след 12 всичко спира, включително и кабелната ми, защото плащаме нет + кабелна заедно. И аз както заспивам към 3-4 .. мъкаа, мъъъка!

damdam
06-30-2009, 14:43
на мен номера ми е написан под училищата в който съм пише: Номер за интернет: и номера ми :)

подписах петицията от всичките ми мейли и силно се надявам да помогне :)

И на мен така ми пише, обаче няма номер. Само пише Номер за интернет: и това е. Но щом е с входящия номер, няма проблем.

Fantasti4naJena
06-30-2009, 14:46
НПМГ-ейката!!!
Бравооо!!!

Mastta
06-30-2009, 14:52
Деца, 8-) я да повторим отново: резултатите излизат в 1-2 някъде вечерта. Това на 2.07 или на 3.07? Защото преди нещо говорихте, че резултатите излизали на 3-ти..?

не на 3ти вече може да си зимаш служебната бележка от центровете

metaxa
06-30-2009, 14:54
Защо не опитате с Господарите...Не само за скалата а и за 33 въпрос по математика и 9 по български

Millen4ety
06-30-2009, 15:16
Fantasti4naJena - мерси :)

Ще задам поредния си тъп въпрос: в училището гнездо ли си пишем желанията за кандидатстване? И как си ги подреждаме: училище и паралелка, нали? Например: 9 ФЕГ/ЧЕ - ФЕ/НЕ
нали по този начин, с наклонени черти и прочие?

пп: сори, ама много ме е страх да не стане някакъв грандиозен фал накрая - аз съм майстор в издънването пред финала по най-тъпия възможен начин 8-)

elito6754
06-30-2009, 15:18
Да, в гнездото се полъва това. Пише се пълното наименование на училището, профила и т. н. Хората в гнездото ще ти помогнат да не направиш фал - спокойно. :) Мисля, че се пише с наклонениа черта, но за най-сигурно питай.

Millen4ety
06-30-2009, 15:19
мерси много :)

damdam
06-30-2009, 15:39
А отделните паралелки в училището нали се пишат като отделни желания?
И в нета четох за няккави кодове към училището... те откъде се взимат?

elito6754
06-30-2009, 15:41
Всяка паралелка е отделно желание, кодовете се пишат от хората в гнездото, ти нищо няма да пишеш.

AnIcHkAtA
06-30-2009, 15:46
Охохоо, май забравихте канал 1, а?Голяма грешка.Преди около 20-30 минути говориха с Вълчев и той каза, че заради оплакванията ще се срещне с родители и евентуално ще намалят скалата или изобщо няма да зачитат някои задачи.Вери гууд :grin:

damdam
06-30-2009, 15:47
elito6754, мерси.
И последен въпрос-като попълваме желанията, има ли ги написани училищата с паралелките, всмисъл някакъв справочник или нещо такова, лии ние си ги помним.. дано да ме разбрахте.

Fantasti4naJena
06-30-2009, 15:50
По Нова ще има репортаж - сега чух !

Новините от 19ч :D

Е, тва пък да не зачетат сложните задачи няма да стане!

Кодовете се пишат от служителите на гнездата

elito6754
06-30-2009, 15:53
Най-лесно е да попълниш формуляра от вкъщи, така ще можеш да гледаш в някой справочник или от интернет да гледаш. Изтгели си го от сайта на МОН, в Кандидатстване след 7 клас. :oops:

П. П. Вълчев сега се чуди какво да направи, та да умири родителите и нас!! Хубаво, че изпита е преди избори! 8-)

AnIcHkAtA
06-30-2009, 15:54

Що пък 8) ?

Enitto
06-30-2009, 16:01
Почва, почва... :D

За подредбата на желанията имам някви консултации от Регалията. :D Трябва да отида... А ще е много прецакващо, ако не зачетат някоя задача, която съм решила... :-o

mArMaLaDkA
06-30-2009, 16:02
Точно това е - някои задачи може да не се зачитат, понеже са с по-голяма трудност, отколкото трябва.

elito6754
06-30-2009, 16:04
Брей, нашата тема е втора по важност след измерването на тока! 8-)

Ton4o13
06-30-2009, 16:08
По НОВА не казаха нищо особено. Вече си го знаехме. Казаха, че е ВЪЗМОЖНО да се махнат задачи и пак за този 1%. Според мен вес пак ще стане нещо. :-D

AnIcHkAtA
06-30-2009, 16:14
И аз мисля, че ще направят нещо, но пък само 270 деца (~1%) да са решили една задача не ми се вярва.

Ton4o13
06-30-2009, 16:16
И аз мисля, че ще направят нещо, но пък само 270 деца (~1%) да са решили една задача не ми се вярва.

Не само че са я решили много повече, а и много са и налучкали.

FuCkInBuBbLeGuM
Ау вече нямам търпение да си видя резултатите ... макар че съм се изложила :lol:

Ton4o13
съжалявам за двойния пост. Ако някой от екипа на сайта го види - нега го изтрие.

Fantasti4naJena
06-30-2009, 16:29

Що пък 8) ?

Ми щото СМГ-ейците напр са си ги решили и имат по 95-98 точки! Даже има един дето са му писали 6,000 директно - той е в отбора на България по мат и в деня на изпита беше на Балканиадата по мат в Сараево - има сребърен медал! :)
Е, ми тия как ще реагират а?? от 98т - ти стават 89 щото ти махат 3 задачи по 3т , че нещо някой си някъде днемайкъде го затруднили!,..
Ми те ще полудеят и тва М-во с Г-н В. е взривено , гарантирам!

Така че по-добре да "дръпнат" децата от тази граница за 3-ката - да има по-малко 2-ки ! :grin:
А онези с многото точки - те пак ще са си им достатъчно! та даже и по 20т да махнат! :lol:

бтв, мисля, че след като утре ще имаме резултати, за кво ли е борбата още? Освен за предизборни свалки на Вълчев! Ето меее - аз мисля за децатааа ! Айде гласувайте са! :-P

Takezo
06-30-2009, 16:33
Постигнахме много , трябва да се борим сега и за нещо друго май че сме голяма сила :grin:

AnIcHkAtA
06-30-2009, 16:34

Не само че са я решили много повече, а и много са и налучкали.
Така или иначе баловете ще паднат.Честно няма да бъде след като изпита е минал.Щеше да бъде честно, ако бяха дали по-нормален тест.И все пак замислете се-училите са много повече от умните.Ако бяха дали нормален тест какво щеше да стане-щеше да има 300 шестици по математика, 500 по БЕЛ и нямаше да има как да ни класират.Предвидено е-на БЕЛ показваш колко си учил, а на математика-колко си умен.

Mastta
06-30-2009, 16:36
ако всички деца са играли на тото, то около 25% са хванали т.е 25% се брои, че са го решили, а отделно и тези, които наистина са го решили и става много.. няма начин да е 1%!!! Т.Е НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНЯТ :-x

YouCantStopMe
06-30-2009, 16:38
Добре..аз като най-тъпата явно.. ще попитам.
Току-що гледах какво казаха по НТВ,обаче..Например,ако стане така,че две от задачите не се зачитат,а и двете са от 3 точки.Ти обаче си ги решил и двете.Това значи ли,че ако имаш 60 точки(примерно) ще ти паднат на 54.Нещо не схващам.Оценката остава ли си..илиии и тя се променя и ти пада..
И аз ще остана докрай с вас. :D Все ще изтърпя някак до 1-2 часа.

Takezo
06-30-2009, 16:41
.a

Takezo
06-30-2009, 16:41
Току-що гледах какво казаха по НТВ,обаче..Например,ако стане така,че две от задачите не се зачитат,а и двете са от 3 точки.Ти обаче си ги решил и двете.Това значи ли,че ако имаш 60 точки(примерно) ще ти паднат на 54.Нещо не схващам.Оценката остава ли си..илиии и тя се променя и ти пада..
И аз ще остана докрай с вас. :D Все ще изтърпя някак до 1-2 часа. Логично е да ти кажа , значи задачата е три точки три точки се махат от скалата . Не губим !

YouCantStopMe
06-30-2009, 16:42
Ааа.. да бе..
то пък и задачите тогава ще са 48,а не 50.
Пфу.. пусти мозък. :D

Mastta
И аз ще остана докрай с вас. :D Все ще изтърпя някак до 1-2 часа.

ами ако анулират някоя задача (което е невъзмоно,почти) .. значи ако има 2 махнати задачи по 3т става 6т, т.е тогава ще направят скала при която максималния брой точки са 94 .. поне аз само за такъв начин се сещам

AnIcHkAtA

Що пък 8) ?
Така че по-добре да "дръпнат" децата от тази граница за 3-ката - да има по-малко 2-ки ! :grin:
А онези с многото точки - те пак ще са си им достатъчно! та даже и по 20т да махнат! :lol:

Така ще спечелят само двойкарите.Целта не е да няма двойки, той каза, че двойките са колкото миналата година, целта е да се покаже по-реално кой какво е учил.В предния си пост казах-реално и честно няма да има, защото тестът беше нереален.Доста хора ще изгорят с тия задачи.И така, и иначе оправия няма, няма как да угодят на всички и да покажат кой колко е учил.Баловете ще паднат и това е единственото, което ще ни спаси, въпреки че и за падането имам съмнение, но това е друга тема.Колкото и да свалят скалата винаги ще има недоволни и недоизявили се.Съдбата си знае работата-всеки ще попадне където му е мястото.Хайде успех!

mArMaLaDkA
06-30-2009, 16:44
Имам някаква надежда, че съм вързала ПОНЕ тройка..
Юкентстопми, защо пък да издържаш с нас до 1-2? Нали уж резултатите излизат на 1-ви срещу 2-ри? Или пак съм неразбрала?

YouCantStopMe
06-30-2009, 16:47
Казах,че все някак ще издържа до един-два часа ВЕЧЕРТА. :D Нали в предната страница се каза,че утре след нула часа резултатите излизат.
А казах,че все някак ще -издържа-,защото попринцип си лягам по-рано. :D

Sometimes233
06-30-2009, 16:48
И аз ще чакам с вас. :-o

Takezo
06-30-2009, 16:52
И аз ще чакам с вас. :-o

+1 заблуден (за неразбралите аз) :grin:

AnIcHkAtA
06-30-2009, 16:55
Аз пък ще чакам july morning :D .Тези, които възнамеряват да чакат до 7-8 да си дадат скайповете, че моя скайп опустява към 5 :D

Ton4o13
06-30-2009, 16:55
Дядо им е гледал преди малко бТВ и там са казали, че е имало корекции в оценките. Но не съм 100% сигурен, че е разбрал правилно. :) Дано все пак е така!

Takezo
06-30-2009, 16:58
Аз пък ще чакам july morning :D .Тези, които възнамеряват да чакат до 7-8 да си дадат скайповете, че моя скайп опустява към 5 :D

/me (music) Now playing: 5. Обединение - Проек България , поздрав за всички поне малко чувстващи се родолюбци , казвам родолюбци ако някой се чуди защото "патриот" е чуждица . Обичам ви всички много се радвам за постигнаотото . :) :) :)

AnIcHkAtA
06-30-2009, 17:00
Дядо им е гледал преди малко бТВ и там са казали, че е имало корекции в оценките. Но не съм 100% сигурен, че е разбрал правилно. :) Дано все пак е така!

http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=134239
Това е цялата информация, дядо ти не е разбрал :D

Ton4o13
06-30-2009, 17:05

Това е цялата информация, дядо ти не е разбрал :D

Ех, жалко. Но според мен наистина ще променят скалата или поне няма да смятат някои задачи. Само не знам защо казва: "Иска ми се още веднъж да видя дали наистина някои от задачите са били с такава степен на трудност".
Защо още веднъж да види? Не се ли е убедил? според мен го казва нарочно, а иначе вече сигурно е взето решение и променят оцеките. Дано! :grin:

sm_95
06-30-2009, 17:26

ее ани и аз съм така
който иска да пише

скайп silvia.milichina (пишете че сте от тук)

Enitto
06-30-2009, 17:51
Ей, и аз ще чакам july morning. :D

somanycookies
06-30-2009, 17:56
Сигурно ще коригират скалата, избори идват все пак :Р.

Ton4o13
06-30-2009, 18:03
Джаулай Морнинг не е ли в Каварна? Вие пред компа ли ще го чакате? :)

AnIcHkAtA
06-30-2009, 18:08
В Каварна е, ама аз съм пич и наще не ме пускат там :D

GbSy
06-30-2009, 18:11
O, i az shte ostawam za 1-wi iuli. xD

The_Demon_Girl
06-30-2009, 18:16
Така, така ... май доста хора ще си чакаме джулая на терасата :D

Sometimes233
06-30-2009, 18:27
Наистина ли тая нощ излизат

puxi95
06-30-2009, 18:37
Наистина ли тая нощ излизат

Не, утре вечер :)

FuCkInBuBbLeGuM
06-30-2009, 18:47
И аз ще вися да чакам.... с кола и чипс :D

Ton4o13
06-30-2009, 18:52
Аз няма да посрещна весел изгрева, ако нямам добри резултати. :(

YouCantStopMe
06-30-2009, 18:54
^Колко ти трябва? :D

Ton4o13
06-30-2009, 18:57
^Колко ти трябва? :D

За бал ли става дума? Ами най-малко 32.

LiRRRa
06-30-2009, 19:04
Егати прецакването е тая годинаа....Просто нямам думии...

Добре, че резултатите излизат утре.Адът свършва.И аз ще си взема чипс, кола и шоколад...И каквото е, такова.Слава богу, последните задачи и някои други няма да се зачитат, защото били сметнати, че са по-трудни отколкото нивото на един средностатистически седмокласник.... Супер.Скалата се понижава, оценките скачат.Ние успяхме!! :grin: :)

mArMaLaDkA
06-30-2009, 19:04
Честно казано и аз подписах петицията, въпреки, че сега разбирам, че абсолютно никакъв смисъл няма. И какво? Снижават скалата и всички имат тройки и четворки, след като са изкарали по 10-13т. на изпита, и то с налучкване. Ами, глупаво си е. Плюс това, в теста имаше адските задачи, но и такива, с които спокойно можеш да изкараш точки за 3 и нещо, 4 и нещо. Няма как пък да не сте решили поне 2 логически задачи вярно, невъзможно е(а както знаем те даваха по 2-3т.). Това, че някои сте ходили на уроци и ще имате сравнително слаб резултат - виновни сте вие и/или учителите ви. Вие - че не сте усвоили материала, учителите ви - че не са ви подготвили достатъчно добре. Щом не са ви давали задачи с такава трудност, значи нещо куца в подготовката и парите ви са отишли напразно. Толкова. Спрете да се нервите и да търсите грешките в другите, преди първо да сте я потърсили в себе си. ;)

teenems
06-30-2009, 19:08
се тая дали е глупаво или не .
стига да имаме 3ка най-малко
леле аз тука на колене падам пред Господ
нещо отвътре ми казва ,че ще имам 2ка
незнам и аз защо ..

mArMaLaDkA
06-30-2009, 19:10
Да, да, и аз така си мислех, после нещо добих самочувствие, като чух по тв-то, че двойките не били много. 8-) Стига бе, все 16т. ще хванем. И на мен не ми се вярваше доскоро, ама ме изби на оптимизъм. Тотото никога няма да ми изневери. 8-)

lovebug
06-30-2009, 19:14
Слава богу, последните задачи и някои други няма да се зачитат, защото били сметнати, че са по-трудни отколкото нивото на един средностатистически седмокласник....

Знаеш ли кои по-точно?

tArIkAt
06-30-2009, 19:14
Мразя тоя нещастен министър :-x Аз си реших вярно повечето от последните задачи и сега какво?Заради някой хора,които не могат да мислят,ще имам по-малко точки :o

Enitto
06-30-2009, 19:17
Ем ние се намерихме повечето вече... :D

mArMaLaDkA
06-30-2009, 19:19
Аз се чудя дали да си го дам, понеже след 12 няма да имам нет.. но може и тея, доставчиците, да ме пропуснат, знам ли? 8-)

tArIkAt, изключат ли някои задачи, ще се понижи и скалата. Т.е, ако си си решил вярно и тези задачи, които остават, няма значение колко точки ще имаш, защото ще се вписваш в шестицата.

LiRRRa
06-30-2009, 19:20
Не, не знам кои точно.Но скоро ще разберем. :wink:

Скайп: solyy95

Ton4o13
06-30-2009, 19:23
Аз май няма да го посрещам, защото не издържам да си лягам толкома късно, но пък мога да стана по-рано.

Скайп - ton4o95

damdam
06-30-2009, 19:23
Това с премахването на някои задачи според мен е голямо глупост. Да са мислили преди да направят такъв тест. Очевидно е, че не е на нивото на седмикласник. А и сигурни ли сте че резултатите излизат утре? Малко невъзможно ми се вижда повторно преглеждане на тестовете, че после решение кои задачи уж ад се махат, промяна в скалата, после наново оценките. :o

LiRRRa
06-30-2009, 19:24
И на мен ми се струва невъзможно, но казвам това, което чух по новините.

YouCantStopMe
06-30-2009, 19:26
Абе вие да не мислите,че резултатите не са готови и Вълчев не знае какво е дереждето.. :D

teenems
06-30-2009, 19:27
чесно казано тоя изпит е един голям провал
по БГ мина чудесно ,даже когато се прибрах исках пак да го преживея
ама тва по мат . :x
върнах се с ужасно главоболие ..

хаа и бтв и аз ще чакам с вас за тея резултати
без тва си лягам доста късно ;д

Sometimes233
06-30-2009, 19:29
чесно казано тоя изпит е един голям провал
по БГ мина чудесно ,даже когато се прибрах исках пак да го преживея
ама тва по мат . :x
върнах се с ужасно главоболие ..

хаа и бтв и аз ще чакам с вас за тея резултати
без тва си лягам доста късно ;д

+1 skype:mad_boy3214

lovebug
06-30-2009, 19:32
Дано да зачетат 50 и 47 задача, защото само те са ми верни от последните, а пък останалите от 43 до 49 да не ги зачитат и ще е идеално, може и 5,50 да имам :razz: :razz: :razz: И все пак не мисля, че нещо ще променят. На всяка задача има по 4 възможни отговора, а учениците са общо 27000, вероятността само 270 да са отговорили вярно е нищожна. :(

Mastta
06-30-2009, 19:33
абе утре излизат резултатите те нямат време да вземат решение и повторно да проверят работите на всеки вие добре ли сте ??

melinor
06-30-2009, 19:39
Хорааааааааааааа :grin: Ако си нямате работа пейте си тука http://www.karaokeparty.com/en/songs

Днес поне 2-3 часа съм си пяла в тоя сайт... :lol: Много е весело :lol:

иначе....Аз гледам Моите мили съседи по БТВ => Ще си правим Джулай морнинг :razz:

Sometimes233
06-30-2009, 19:39
абе утре излизат резултатите те нямат време да вземат решение и повторно да проверят работите на всеки вие добре ли сте ??

И аз за това се замислих наистина как ще стане това?

The_Demon_Girl
06-30-2009, 19:41
Джулая е само за рокери по душа бе дяца ... :P 8-)

Kallyn4eto
06-30-2009, 19:42
Хорааааааааааааа :grin: Ако си нямате работа пейте си тука http://www.karaokeparty.com/en/songs

Днес поне 2-3 часа съм си пяла в тоя сайт... :lol: Много е весело :lol:

иначе....Аз гледам Моите мили съседи по БТВ => Ще си правим Джулай морнинг :razz:

и аз тъй :D
Ще чакам резултатите и тъй...иначе защо не си направим чат от онези..."xat" май беше...

Sometimes233
06-30-2009, 19:43
Ама вие тази нощ ли ще чакате?

Mastta
06-30-2009, 19:46
оо и аз гледам "моите мили съседи" невероятен е :-) :-) затва по рано от 02:00 не си лягам 8-) 8-)

teenems
06-30-2009, 19:46
^ мне утре вечер
1 срещу 2 ..

Lunatique
06-30-2009, 19:50
Хоо, как сте :Р
Иначе съм сигурна, че утре сайтът ще изпуши от такива като нас, които ще чакат. :-D

joannalof
06-30-2009, 20:04
Моите МИЛИ СЪСЕДИ :-) :-) Невероятен филм, мога да го гледам по 12ч. дневно и няма да ми омръзне :-P
Btw, това,че последните задачи няма да се считат кой го казва и кога го е казал :D ?!

The_Demon_Girl
06-30-2009, 20:06
Щяхме да чакаме, пък вече май оклюмахте по диваните :D
А пък при мен няма кабелна ... да се невиди
И ще взема да почета някоя книга ..
Егати обществения чат стана тука :-D

melinor
06-30-2009, 20:09

:lol:

joannalof
06-30-2009, 20:10
Как ще оклюмаме :lol: Аз лятото винаги страдам от безсънние ... Ако има желаещи да ми правят компания до 4h .. Call me 8)

err0r95
06-30-2009, 20:12
след полунощ ли излизат резултатите?

melinor
06-30-2009, 20:14
Аре да пишеме тука http://www.chatmaker.net/chatap/rooms/teenproblem/ Утре :]

LiRRRa
06-30-2009, 20:16
Лееле...утре ще ме е страх да си видя оценката... :?

edi_koq_si
06-30-2009, 20:17

не днес, а утре!
мдр ти колко има6, err0r95

Kallyn4eto
06-30-2009, 20:20
и аз тъй :D
Ще чакам резултатите и тъй...иначе защо не си направим чат от онези..."xat" май беше...

от кои "xat" :lol: :lol: :lol: :lol: кое .. че нещо аз сигурно не съм в час :D

ааа не си измислям :D ето -> http://xat.com/
Скоро почва моите мили съседи :grin:

melinor
06-30-2009, 20:23
Вместо да правим темата на чат да пишем там...УТРЕ

anito12
06-30-2009, 20:24
това с незачитането на някои задачи е пълна глупост.

откъде накъде примерно 30% от седмокласниците ще се потят над гадните задачи, опитвайки се да измъдрят решението, а все пак са успели да се справят, но въпреки това верните отговори няма да им се зачетат, защото останалите 70% не са си седнали на задника, а са ревнали, че тестът бил труден?

ами като е труден, защо не сте се мобилизирали и не сте се справили? и спрете да мрънкате - никой в тоя форум няма да има двойка, защото тестът е направен така, че първите 20 задачи да са елементарни и всеки да се справи за тройка. оттам нататък ясно се вижда кой е наистина добър по математика и кой - не.

моят резултат не е блестящ, но мисля, че не трябва да има промяна в скалата. според мен оценките са реални и наистина показват възможностите на учениците.

хайде, линчувайте ме... надявам се министърът поне с това да не се изложи и да се сети, че не трябва двойкаджиите да бъдат поощрявани, а по-добрите ученици - ощетявани.

Kallyn4eto
06-30-2009, 20:24
Аре да пишеме тука http://www.chatmaker.net/chatap/rooms/teenproblem/ Утре :]

аа... защо да пишем там че нещо не разбрах :P :-D :-)

за да не е чат тука :D

err0r95
06-30-2009, 20:25
[quote="edi_koq_si"
не днес, а утре!
мдр ти колко има6, err0r95[/quote]

мм май около 5.20 и двата не съм мн сигурен

err0r95
06-30-2009, 20:25
не днес, а утре!
мдр ти колко има6, err0r95
мм май около 5.20 и двата не съм мн сигурен

faststep
06-30-2009, 20:31
Стига сте се впрягали, ще получите нервна криза. 8-)

ПП Само аз ли си лягам в 23:30? :shock:

ПП2 Чатовете ви миришат, пробвайте ТУУУУУК (http://xat.com/chat/room/62556914/). :D 8-)

Kallyn4eto
06-30-2009, 20:35
Стига сте се впрягали, ще получите нервна криза. 8-)

ПП Само аз ли си лягам в 23:30? :shock:

ПП2 Чатовете ви миришат, пробвайте ТУУУУУК (http://xat.com/chat/room/62556914/). :D 8-)

за това говореех

П.С. мели написала си в заглавието "нодината" 8-)

justt
06-30-2009, 20:42

Не бе хора.. четете и по - нагоре .. :? .. утре.. вечер .. утре след полунощ .. не тази вечер.. :-D

...тук пише, че УТРЕ излизат... последно кога?! :?

teenems
06-30-2009, 20:50
В 00,00 часа
1 СРЕЩУ 2
00,00 ВЕЧЕРТА !

FuCkInBuBbLeGuM
06-30-2009, 20:51

Не бе хора.. четете и по - нагоре .. :? .. утре.. вечер .. утре след полунощ .. не тази вечер.. :-D

...тук пише, че УТРЕ излизат... последно кога?! :?

ИЗЛИЗАТ УТРЕ ВЕЧЕРТА В 00:00

ElenorRugby
06-30-2009, 20:52
ще изчакаме още 10 минути и ще видим днес или утре! :lol: :lol: :lol:

john95
06-30-2009, 20:55
Сега сядам - от няколко дни :D..
Да ви кажа - това което е казал Вълчев за махането на трудните задачи е ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ... Не може ПРОСТО ТАКА да махне точки на тези които са я решили :x А за скалата няма шанс... под тези 72 надоло няма накъде...
Така че не му слушайте глупостите... Не може просто така да щракне и да се проверят ВСИЧКИ РАБОТИ НАНОВО - ДО УТРЕ (както той е казал) и да се прецени кои точно задачи са решени от ПО-МАЛКО от 1% от учениците и тн... - Абе говори колкото да не заспи.. :?
Не се връзвайте - играйте на сигурно..

anito12
06-30-2009, 20:57
Сега сядам - от няколко дни :D..
Да ви кажа - това което е казал Вълчев за махането на трудните задачи е ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ... Не може ПРОСТО ТАКА да махне точки на тези които са я решили :x А за скалата няма шанс... под тези 72 надоло няма накъде...
Така че не му слушайте глупостите... Не може просто така да щракне и да се проверят ВСИЧКИ РАБОТИ НАНОВО - ДО УТРЕ (както той е казал) и да се прецени кои точно задачи са решени от ПО-МАЛКО от 1% от учениците и тн... - Абе говори колкото да не заспи.. :?
Не се връзвайте - играйте на сигурно..
напълно съм съгласна (:

вече аз самата не съм сигурна колко точки имам, оО, в началото бяха 76... :(

Mastta
06-30-2009, 21:01
измамени сме от всякъде - след този час промяна не може да се направи!! и кво ако нещо махне или промени да не би ще провери всички работи на ново до утре ?????

Rich
06-30-2009, 21:26
Аз искам да попитам, човека с известното прозвище г-н Донемайкъде, какво стана с лесните изпити, които уж щяли да дадат. По БЕЛ,да,но по математика... Уж задачите със свободен отговор щяли да бъдат 2,а те бяха около 10.Искам това да го попитам аз. Просто съм бесен. Ходих толкова много на уроци, решавах толкова много задачи и накрая какво. То се оказа, че нямало смисъл да ходя на частни, понеже за задачите , които питах аз,а бяха 100 пъти по лесни. Не ме е яд за парите, а за неспазеното обещание ....

PS скайпа ми е mr_m345, добавяйте ме :).

anito12
06-30-2009, 21:46
виж какво, ако тестът беше лесен, то всички щяхме да имаме над 5,50 и на двата изпита и какво? пак щеше да има недоволни, а също и петиции, защото децата ще имат бал 35 и няма да ги приемат в мечтаните елитни гимназии, лол

чрез трудния тест се ОТСЯВАТ най-добрите, защо не можете да го разберете... затова не трябва всички задачи да са лесни.

уффф. :?

DevlLady666
06-30-2009, 22:01
а аз защо не мога да отворя 7klas.mon.bg искам си резултата...искам да остана в България..

teenems
06-30-2009, 22:02
ИМА МНОГО СВОБОДНИ МЕСТА !
КЪВ Е СМИСЪЛА ДА НЕ БЪДАТ ПРИЕТИ УЧЕНИЦИТЕ?!
СВОБОДНИТЕ МЕСТА СА ПОВЕЧЕ ОТ УЧЕНИЦИТЕ !
РАЗБЕРЕТЕ ГО !

master_of_disaster
06-30-2009, 22:04
При двойка си извън списъците=> не можеж да кандидатстваш

www.7klas.mon.bg е долу :grin: може би качват резултатиате

anito12
06-30-2009, 22:05
учениците ще бъдат приети, бъди спокоен!

тестът е направен по следния начин:
- 20 лесни задачи - хващане на ТРОЙКА, следователно заемаш едно място
- 30 по-сложни задачи, от които се вижда какво реално е нивото на ученика и така се разпределят от най-добрите до училищата с по-средно ниво...

трябва да си тотално тъп, за да не можеш да изкараш 16 точки на теста, така че изобщо, ама изобщо нямаше смисъл от вашата петиция.

Lunatique
06-30-2009, 22:41
При двойка си извън списъците=> не можеж да кандидатстваш

www.7klas.mon.bg е долу :grin: може би качват резултатиате
Тц. Махни www и сайтът ще се отвори. Разбира се, още няма качени резултати.

DevlLady666
06-30-2009, 22:49
казаха ,че са ги качили някъде вече..Една фр си знае резултатите вече..някой зане ли къде мога да ги намеря или ще чакам до 2ри

Sarafina
06-30-2009, 22:53
Качили ли са ги? :shock: Нали утре? Този приятел да не те лъже? :-o

DevlLady666
06-30-2009, 23:23
ми съмнявам се..но все пак..така или иначе след ден ще разберем..и все пак..тоя "министър" каквио смята да прави със задачите..ще маха ли или??

Mastta
06-30-2009, 23:25
ми съмнявам се..но все пак..така или иначе след ден ще разберем..и все пак..тоя "министър" каквио смята да прави със задачите..ще маха ли или??

утре ттябва резултатите да са готови, ако ги мане да не мислиш, че ще се хване да проверява хиляди работи отново :lol: :lol:

teenems
06-30-2009, 23:49
май никой не знае какво всъщност ще се случи
всички очакваме нещо ,но дали ..

teenems
07-01-2009, 03:53
ОХОХО вижте само

Общо подписи: 6085

:smt029 :smt029 :smt029

Вълчев дано се посере :smt066

AnIcHkAtA
07-01-2009, 04:28
Добро утро!
Изгрева макар и на облачно време беше прекрасен :D .Не съм спала снощи и е много странно, че се чувствам пълна с енергия и адски щастлива.Дано така приключи деня.След малко отивам да тичам и после да си видя резултатите.Ще съобщавам веднага щом разбера.
Приятен ден :-P

filito
07-01-2009, 05:42
Добре утро! :-o

Днес, 1 юли, сряда, от 10.00 часа в РУСЕ, министърът на образованието и науката Даниел Вълчев ще даде пресконференция.

Пресконференцията е по повод резултатите от изпитите по български език и литература и по математика за приемане на ученици в държавните и в общинските общообразователни и професионални училища след завършен 7 клас. /кръгла зала на община Русе/.

След пресконференцията министър Вълчев ще продължи по обявената програма за посещения в Разград, Русе и Плевен.

От 11.00 часа, в Министерството на образованието и науката, експерти от министерството ще представят анализ на резултатите от изпитите след завършен 7 клас /СОФИЯ, конферентен център на МОН, VІІ етаж/.

П.П. Казано е на 2-ри - значи на 2-ри... :S

sladoledka
07-01-2009, 05:54
По принцип излизат по-рано от казаното

Cherryy
07-01-2009, 06:37
дано да излязат скоро, ще се побъркам от чакане 8-[ 8-[ 8-[ 8-[

filito
07-01-2009, 06:55
Дано да намалят само скалата, защото, ако махнат някои от трудните задачи, ще прецакат нас-решилите ги. :o

В МОН пише, че след конференцията ще има анализ на резултатите, което ще рече, че ще са готови. :shock:

faststep
07-01-2009, 07:02
Добро утро...Утре по това време дано да има повод за почерпка. 8-)

Към Аня(Ангел :D ): Много много много много много(...) много съжалявам за снощи! :( :cry: Станах от комп, защото според майка ми( :smt013 ) нямам право (втф!? ](*,) ) да седя на комп след 00:00!? :shock: Когато и казах "Никой още не си е легнал." или "Още малко.", тя започна да дрънка някъкви глупости за уважението към родителите(омг :-x ) и ме ОТСТРАНИ ОТ КОМПА, защото е трябвало да си лягам! :x #-o :-x

...още веднъж сори. :neutral:

ПП Защо всички пишете удебелено или наклонено, или оцветено? :D

YouCantStopMe
07-01-2009, 07:15
^'Щото така ни харесва. :D
Ани,супер,че си си изкарала добре.Даже и аз се радвам.бтв...през това време си спах наай-спокойно. 8-)
Ако ще цяла нощ ще бодувам,но ще си разбера резултатите бееее!! :booooomb: Не мога да чакам вече.Писна ми. :booooomb: 8-)
Ако имам късмет до 10ти всичко ще е уредено.
И,да..добро утро! 8-)

Sanchoy
07-01-2009, 07:17
Хората го имат за фешъън! Тук по-често срещанитте постове са от този тип - цветни последвани от биггрин или :lol: .

Aуу направих си всичко на изпита! :grin:

:?

Отивайте да помпите в тъпия сайт на МОН, току виж ви се отвори. :booooomb:

XTREMEFREERIDE
07-01-2009, 07:38
http://7klas.mon.bg/ ее тука, ама нищо не става. :o :lol:

Sarafina
07-01-2009, 07:44
Леле не... всички ми викат, че резултатите са излезли, аз не мога да ги намеря :shock: :lol:

lipstik
07-01-2009, 07:44
Братовчед ми вече си знае резултатите.
Има 5,06 по БЕЛ и 3,98 по математика

Sarafina
07-01-2009, 07:45
Е, как е разбрал, бе човек? :?