Влез

View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5

Страници : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

Priceless
08-03-2009, 08:27
Тоооолкова разочарована от хората .. и толкова заблудена съм била ... хаха...
От друга страна се радвам, че имам поне един истински човек до себе си .. :-)

lipsvashh_mi
08-03-2009, 08:50
перфектно,както всеки ден напоследък....въпреки,че завирам,а климатик няма наоколо :D
поставила съм си една цел и като я изпълня няма да има по-щастлив човек от мен :-)
иначе утре сутрин съм на уроци по химия и ми е някакво леко нервно,че хич не съм преговаряла от месец насам и нямам идея какво помня :lol:

Assshley
08-03-2009, 10:11
Много яко се наядох ама корема ми нещо не е добре . :( Апък тооооолкова ме мързи,че няма до къде.

Faces
08-03-2009, 11:55
Това което видях ме накара да се откажа...просто се отказвам това е живи и здрави...

Priceless
08-03-2009, 12:12
Апффф .. явно пак нещо е станало :? :? :?

Aleksandra87
08-03-2009, 13:02
Амии, доста добре щом е лято :-P

sladur4etyYy
08-03-2009, 14:29
:-x :-x :-x и тва ми било приятелка ще ме прецаква тя така мамицата й как смее да го прай тва и то пред мен и то точно с него бе?!?!?!?!?! :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: нямам думи просто.. идиотка

missionimpossible
08-03-2009, 15:00
май , май влюбено :-D

Faces
08-03-2009, 16:42
Смачках го :) който е казал че отмъщението не е сладко нещо може да ме цуни отзад отмъщавайте си винаги чувството е мммм...меко казано страхотно :evil: :evil: :evil:
p.s. пък и страшно много си обичам мойто baby :-) :-) :-) :-) :)

SiNiStEr
08-03-2009, 16:48
утре става месец от както скъсахме
а след час някъде имам среща с един.....не ми се ходи много,много,но ще отида напук !

sladur4etyYy
08-03-2009, 16:53
а след час някъде имам среща с един.....не ми се ходи много,много,но ще отида напук !

и аз напоследък правя много неща напук, но пък се радвам, че си падам инат, иначе трябваше да седя и да се ядосвам, а няма смисък да се хабя заради друг :D

ifilin4ica
08-03-2009, 18:09
Момчетата са идиоти :?

VerryBerry
08-03-2009, 18:32
изгоряла от това слънце беее..гърбът ме боли..пак ще се спи по корем 8-)

SiNiStEr
08-03-2009, 18:33

и аз напоследък правя много неща напук, но пък се радвам, че си падам инат, иначе трябваше да седя и да се ядосвам, а няма смисък да се хабя заради друг :D

еххх...мамито му....
всичко се прецака...все тая 8-)
и утре е ден :D

правя го на инат за да го дразня :oops:

DevilWish
08-03-2009, 18:34
Ядосана съм ,защото моята най-добра приятелка е наранена от приятелят си и не съм очаквала такова нещо от него, защото и той ми е приятел от години :o Мъжете са гадни :x :(
Иначе се чувствам уморена и честно казано болна :#

haritov
08-03-2009, 18:36
надъхан съм което не е добре за другите :D :D :D :D :D :D

sladur4etyYy
08-03-2009, 18:55

еххх...мамито му....

бе и при мене всичко се прецака, ама няма да позволя тва да ми съсипе живота, я :D продължавам си и тва е. няма да им се даваме, нали? ;д

lipsvashh_mi
08-03-2009, 18:57
запълнила съм си графика за тая седмица и съм доволна,че ще си видя приятелите най-накрая..мале от кога не све излизали-повече от седмица сиг :grin:
чувствам се малко по-силна,но и доста по-объркана :? обещах си да не си мисля глупости,за да не ми е тъпо накрая и мисля така и да постъпя :) Чудно защо ли постоянно се филмирам така здраво като знам,че трудно ще стане както съм го мислила :D

SiNiStEr
08-03-2009, 18:58

еххх...мамито му....

бе и при мене всичко се прецака, ама няма да позволя тва да ми съсипе живота, я :D продължавам си и тва е. няма да им се даваме, нали? ;д

на едно мнение сме :wink:

kombarka
08-03-2009, 19:21
Днес една приятелка я зарязаха по много гаден начин :? Гадно ми е да я гледам такава :(
Иначе все повече се изненадвам от себе си :lol: Правя доста странни неща 8-)

Priceless
08-03-2009, 19:27
Продължавам да се чудя на .. апф на много неща. Защо хората се представят за едни, а после се оказват съвсем други?! И как може хора, от които изобщо не съм очаквала такова нещо да паднат толкова ниско? И ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ продължавам да съм толкова наивна ?! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

3oPuTy
08-03-2009, 19:35
Излизах с двете ми най-добри приятелки и си говорихме за доста неща :-) Страшно много ми олекна като им казах за някои неща,които се случиха днес :( (мечки) За нещастие видях оная рижава мърша ... Беше на съседната маса и за малко да й лепна един шамар ама се успокоявах с това,че гаджето й ще я направи на 2 стотинки като разбере к'ви ги е вършила в събота и как го е лъгала за това къде ще ходи :D :-) Освен това и милото ми се обади и ми стана едно хубавичко :-) :-) :-) Толкова ми е сладък :-) :-) :-)
Аххх влюбена съм и то много :grin: :-) :grin:

pricelesss
08-03-2009, 19:43
загубено :( добре че има кой да ми оправя настроението горе долу :)

vesSynkaa
08-03-2009, 19:46
Сууууууупер смазанааа :shock:
Леле ,, цял ден стоя , след тфа излизах, ядох , разходих се малко,
стояхме на една пейка и съм толкова изморена, чее все едно цял ден
съм работила някфа тежка работа .. :shock: :? Сигурно е от времето..
Пфф бати ужаса , скоро не се бях чувствала така .. като за капак
устните супер много ме болят :smt095

Assshley
08-03-2009, 19:47
Изнервих се супер много .. !!! :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: Като гледам какъв беше днеска .. смятай какъв може да е в Сряда... направо не ми се мисли. :( :( :(

Faces
08-03-2009, 20:02
Бесен много много бесен озверял съм докрай :evil:

Priceless
08-03-2009, 20:55
И отново аз виновната ;)

SunnyTime
08-03-2009, 20:59
Горе/Долу

Hilary_
08-03-2009, 21:38
.. адски объркано и скапано ми е!!! :? :? Лъжа всички около мен .. а дори аз не знам какво искам .. :? :? много тъпо се получи мамка му .. #-o #-o

angelche
08-03-2009, 22:07
Съжалявам,че не съм действала когато е трябвяло.Знам,че да съжалявам за нещо минало няма да помогне,но уви :( такава съм си

Priceless
08-03-2009, 22:17
Аз съм БЕЗРАЗЛИЧНА => БЕЗРАЗЛИЧНО МИ Е !! :smt003

bathory
08-03-2009, 22:26
:D <- Ей така се чувствам! Апф мамка му мисля да гледам дет ноут.. Аре лека ви нощ.. :shock:

mediterraneo
08-03-2009, 22:32
Гадно се чувствам ...след поредния опит да си хвана приятелка,се сдобих просто с поредния приятел.Как винаги така усирам нещата и аз не зная вече ...егати гадната фраза "искам да сме само приятели".Така се чувствам ...глупаво :(

SunSmile
08-03-2009, 23:02
" Да де,но понякога се взираш във Вселената и си мислиш: "Хубаво,ами аз?" И все едно чуваш как Вселената ти отговаря: "Ти пък какво искаш? ”

Точно така се чувствам!

Priceless
08-03-2009, 23:07
" Да де,но понякога се взираш във Вселената и си мислиш: "Хубаво,ами аз?" И все едно чуваш как Вселената ти отговаря: "Ти пък какво искаш? ”

Точно така се чувствам!

Не бих могла да го опиша по-точно :?

oasis
08-03-2009, 23:11
His sex is on fireee, damn! :smt120

IoaHka
08-03-2009, 23:31
Горе/Долу

haritov
08-03-2009, 23:39
плащам цената за доверието си

3oPuTy
08-04-2009, 07:04
:grin: :grin: :grin: С моя лигльо днес правим един месец :D (аххх,че смешно звучи 8-) ) и ми е адски готино :-) Сигурно няма по-щастливо момиче от мен в момента :grin: :-) :grin: Направо съм на седмото небе :-)
Освен това довечера ще излизам с едни шматки,които не съм виждала от седмица и така яко ще се разлигавим :D :D :D (май пак ще се прибера с мускулна треска на стомаха :?) Аххх направо нямам търпение да си ги видя :-)
Както и да е :) Отивам да си пусна телевизора,че ми се гледа някое филмче :)
Лек ден на всички :-)

Priceless
08-04-2009, 07:14
:grin: :grin: :grin: С моя лигльо днес правим един месец :D (аххх,че смешно звучи 8-) ) и ми е адски готино :-) Сигурно няма по-щастливо момиче от мен в момента :grin: :-) :grin: Направо съм на седмото небе :-)

Честито Зори. Още дълго, дълго време да се обичате :grin: :-)

Hilary_
08-04-2009, 07:22
... мии шитаво ми е ако тряя сме честни!! :? :? Почва да става така както не трябва да е .. не че нещо ама пак ще ме наранят .. пфф .. :?

Иначе .. ми е много ама безкрайно топло .. баси жегата .. :lol:

Priceless
08-04-2009, 07:40
Сънено ми е още :-o Малко ми е кофти, че чак утре ше заминавам, ама какво да се прави.. Ще го преживея :)

3oPuTy
08-04-2009, 08:00

Честито Зори. Още дълго, дълго време да се обичате :grin: :-)
Мерси,мерси :-) И аз се надявам да е още дълго,а и като гледам не само аз го искам ами и той :oops: :-)

По темата:От сутринта гледам няк'ви анимации на JETIX и направо не мога да се изтърпя :D Явно детето в мен се е пробудило и е решило да си навакса с анимираните филмчета :shock: :lol: :oops:

MetalZone
08-04-2009, 08:04
Абе заеби... :-x тия две сед. не ми върви... :-x вчера на работа ме ухапа някакво куче... та аре веднага по болници... :-x станах наркоман.. :-x а трябва да ми бият още четири инжекций... :-x та общо
7... :-x умотаха ми крака кат чели съм мумия... :-x ест. като излезнах от болницата, моментално свалих бинта... :-x майната им на тия ''доктори'' :-x ':-x :-x Друго к'во, ся слушам музика, развявам гривата тука на една бруталка, чета мрачна поезия (както обикновено) и си мисля за едно момиче... :-)

ПС: 3oPuTy, мн успех и от мен с това момче :)

Faces
08-04-2009, 08:12
Сънено ми е още :-o Малко ми е кофти, че чак утре ше заминавам, ама какво да се прави.. Ще го преживея :)
Споко не остана само днеска и заминаваш :)
По темата: Бесен съм една кифла ме събуди ебахти ранобудните хора ще кажеш че те си лягат в 20.00 :? Адски ми е мътно и дезорентирано но ми е по добре така вместо да седна да мисля за предстоящите неща :-o
http://vbox7.com/play:2e6065ba който се кефи да се чувства поздравен 8)

3oPuTy
08-04-2009, 08:22
^ Мерси за поздрава :grin: :grin: :grin: Песничката е страхотна,а и как няма да е ... Все пак си говорим за SANE и Bate Pe60 :-) :grin:

MetalZone,мерси :-) А на теб успех с останалите инжекции :)

Priceless
08-04-2009, 08:58
Колко сме добродушни всички днес 8-)

По темата: Тягостно ми е ..
Ивенце, слънце - СГРОМОЛЯС ! :shock: 8-) :-)

Hilary_
08-04-2009, 09:02
Ивенце, слънце - СГРОМОЛЯС ! :shock: 8-) :-) [/b]

.. нама такива работи има само Има ли? цаа ... Като нас? цаа .. :grin: :grin: :oops: :lol: :lol: :-) знаеш си .. няма се отчайваш мани ги сичките да им го .... :lol: :lol:

П.С. бичам тее .. :oops: :-) :-) :-)

Priceless
08-04-2009, 09:03
^^ Има също и G`KingZ - Тъпи мърши .... :lol: :lol: И аз те обичам :-) :-)

Hilary_
08-04-2009, 09:05
^^ Има също и G`KingZ - Тъпи мърши .... :lol: :lol: И аз те обичам :-) :-)

а такааа ... :grin: :grin: :-) така вече по ми харесваш .. :oops: :lol: :-) :-)

vesSynkaa
08-04-2009, 15:16
Хъхх мии супер много ми се излиза , нямам търпение да стане 8 и 30
и да изчезвам :grin: Тази вечер се очертава да е якичка :grin:
Мм ... с голямо нетърпение чакам да дойде сряда или четвъртък и 2та
дни стават, за да го видя иии :smt050 =P~ :---)

peteto_love
08-04-2009, 16:36
Амииииии доста добреееееееееееееее:)))))))

Faces
08-04-2009, 16:43
http://www.youtube.com/watch?v=DKlcUDO3N-c Надъхах се вече мога да изляза и да си довърша работата от вчера...понеже някой хора избягаха но..няма къде да скрият :evil: :evil: :evil:

Hilary_
08-04-2009, 17:41
абеееее е*ете се бе .. не ми пука!!!!!! Майната ви ... #-o #-o #-o

Assshley
08-04-2009, 19:45
Спряло ми е .. и не искам да става 12 часа . :? :? :? 8-[ :-# :smt010 :smt010 :-s :-s [-(

FeelMyPain
08-04-2009, 19:50
Спряло ми е .. и не искам да става 12 часа . :? :? :? 8-[ :-# :smt010 :smt010 :-s :-s [-(
Мерцедеса ще стане тиква? 8-)

3oPuTy
08-04-2009, 19:55
Хах понякога се чудя на себе си,как може да съм такъв непукист в някои отношения :D Само се надявам нещата,които написах в ония СМС-и да са били за добро и след време да не съжалявам :( :? Както и да е :) Лягам си,защото ми се спи ... :-)

Assshley
08-04-2009, 20:07
Мерцедеса ще стане тиква? 8-)
Хахахахах не .. то да беше тва лесна работа. : )

smiirnoff
08-04-2009, 20:33
батиии , по - голяма от мен с 19 дни и на акъл знаела много повече ;д :lol: :lol: :lol: .. не не не , уби ме ;д .. още не може да пише и по - грамотна , образована и мъдра стана ;дд .. знаела много повече ;д :lol: :lol: .. ;huh :razz:

.. амиии сега се чувствам прекрасно :) .. в петък си се прибирам в софия ии ще си го гушна :-P .. охх ама съм и супер изморена , неска ходих на Перперикон ии разбира се , няма как да не изпусна да се пребия ;д .. даа паднах 3 пъти , ама пък беше много стръмно ;д :lol: :shock: :lol:
.иначе беше много красиво , като изключим , че изгорях и умрях от жега ;д :razz: .. след малко лягам ии си искам приказката бее ;дд :razz: :lol:

MetalZone
08-05-2009, 06:42
Как да се чувствам... :-x преебан от най-добрата ми приятелка... :-x и аз като малките деца - т'ва ми е най-добрият приятел... :lol: :-x Как можа така да ме преебеш, ма скумрио :-x Колко неща съм ти казал, а ти така да ме предадеш :-x Мръсна, долна, твар - нищожна :-x Да, всички жени са курви :-x без майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена :-x Не, не ми върви и т'ва си е... :-x за капак :-x , тряя да ходя да ми сменяват бинта, но аз нали го свалих... :-x Да го духаш докторе - прокажен :-x утре пак инжекция, вземи тая доза :-x боклуци гадни :-x
Ех, чакам я чакам... смърта... викам я, викам - не идва! :smt090

PS: И все пак добро утро :smt102

Aicken
08-05-2009, 06:53
гневно и яростно

Как да се чувствам... преебан от най-добрата ми приятелка... и аз като малките деца - т'ва ми е най-добрият приятел... Как можа така да ме преебеш, ма скумрио Колко неща съм ти казал, а ти така да ме предадеш Мръсна, долна, твар - нищожна Да, всички жени са к**ви без майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена Не, не ми върви и т'ва си е... за капак , тряя да ходя да ми сменяват бинта, но аз нали го свалих... Да го духаш докторе - прокажен утре пак инжекция, вземи тая доза боклуци гадни
Ех, чакам я чакам... смърта... викам я, викам - не идва!

PS: И все пак добро утро

^^ нещо такова

Добро утро! :-o

Sh@d0w
08-05-2009, 06:54
гневно и яростно

Що така :shock:

BePoHuKa
08-05-2009, 06:54
Лелеее има някои много щастливи и някои..не чак толкова happy хора. Аз съм добре, но много ми се ходи на плаж, а не мога и ми е тягостно ;( и някак си се чувствамсякаш искам нещо, но не знам какво (знам,знам, не жените не знаем какво искаме :neutral: ) Леко ми е тъпо... не знам :D Даже не мога да се изразявам като хората... мисля да изляза малко, че не ми се виси у нас 8-)

Aicken
08-05-2009, 06:55
гневно и яростно

на теб братле друго освен жена може ли да те изкара извън релси аз със всичко друго мога да кажа че се справям но с тфа - не. и то не жена.. а женаТА.щото тя е единствена и понякога е голема както се изрази един преди малко "скумрия" и простоо....... :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Sh@d0w
08-05-2009, 06:57
Лелеее има някои много щастливи и някои..не чак толкова happy хора. Аз съм добре, но много ми се ходи на плаж, а не мога и ми е тягостно ;( и някак си се чувствамсякаш искам нещо, но не знам какво (знам,знам, не жените не знаем какво искаме :neutral: ) Леко ми е тъпо... не знам :D Даже не мога да се изразявам като хората... мисля да изляза малко, че не ми се виси у нас 8-)

Явно при вас е слънчево.Тука обаче ако знаеш какво е времето :booooomb: всеки момент е готово да завали,а да не говориме за гръмотевиците :(

Sh@d0w
08-05-2009, 06:57
гневно и яростно

на теб братле друго освен жена може ли да те изкара извън релси аз със всичко друго мога да кажа че се справям но с тфа - не. и то не жена.. а женаТА.щото тя е единствена и понякога е голема както се изрази един преди малко "скумрия" и простоо....... :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Ясно,как пък не се досетих :(

Aicken
08-05-2009, 06:58
незнам... :-o

Assshley
08-05-2009, 12:22
Празно .. така се чувствам.Ужасно ми е празно ..... сякаш няма абсолютно нищо в мене .

vesSynkaa
08-05-2009, 12:32
Миии супер супер влюбена .. Днес се чух с моето момче иии ще си идва от София др седм :grin: Толкова ми беше зле като отиде там , че вс се срина пред мен,а днеска .. Мислих че съм го забравила с помощта на друго момче,ноооо ..Хихии обичам го бее :grin: :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

Nellynka
08-05-2009, 13:07
хлътнала по НЕГО :smt007 , радостна ,че най-добрата ми приятелка се прибира от туризъм и ще се видим , ии настроена за излизане в прохладното , но дъждовно време :)

3oPuTy
08-05-2009, 13:17
Аххх мразя жегите ... МРАЗЯ,МРАЗЯ,МРАЗЯ,когато ми е горещо :-x
Като за капак онова моето диване ми звъня ама така и не му вдигнах :? Нека му е гадно ... Аз като му казах,че трябваше да пребия оная рижава к*рва,той се направи на много добър и каза да не й обръщам внимание ... Е нека сега да си търпи последствията ... Оная дрънка на ляво и на дясно разни глупости и аз си го изкарвам на него ... :x :-x
Както и да е :) Отивам до кухнята за сладолед :-)

lipsvashh_mi
08-05-2009, 14:32
ядосана съм на гадното време в София-мрачно,студено и мокро най-вече..мразя жегито,но още повече мразя когато вали...абе няма угодия :D
Липсва ми най-добрата ми приятелка-вече 2 седмици не съм я виждала и ми е тягостно..не мога да й споделя всичко,което ми тежи и ми е на главата...а знам,че само тя ще ме разбере и подкрепи... :?
на всичкото отгоре някои хора са в състояние с няколко конкретни реплики да ме объркат максимално...писна ми да живея във филми!Писна ми да си мисля глупости,като знам,че накрая мен ще ме боли-просто ПИСНА МИ от всичко и всички :-#

ZilenaJanka
08-05-2009, 14:36
чувствам се като клатена от дърт циганин зелена джанка 8-)

3oPuTy
08-05-2009, 14:42
lipsvashh_mi метни някой дъждовен облак към Силистра деее ... Не бъди стисната :( А аз обещавам да ти метна жегата и слънцето :-)

По темата:В паника съм!!!Моя се прибрал днес в Силистра и ме кара да излизаме довечера,а аз определено не съм в настроение за него и ако се видим като нищо ще се заяда с нещо и ще се скараме :?
Гррр мразя,МРАЗЯ,М-Р-А-З-Я изненадите бе!!! :-x :-x :-x

lipsvashh_mi
08-05-2009, 14:54
Зори мятам всички облаци към вас..тука цял ден се разпра да вали значи...просто е У-Ж-А-С-Н-О! :?
Сега говорих с приятелката ми и й споделих нещата-наистина само тя знае какво ми е и как да постъпя за свое добро ..не знам без нея какво щях да правя :smt008

Priceless
08-05-2009, 15:00
Скапана съм от толкова мнооооого път .. е*а ми се майката ... :(
Едит: Но за бухтичките на леля ми ако трябва и на край света ше отида 8-) :grin: :grin: :-)

3oPuTy
08-05-2009, 15:11
Зори мятам всички облаци към вас..тука цял ден се разпра да вали значи...просто е У-Ж-А-С-Н-О! :?
Сега говорих с приятелката ми и й споделих нещата-наистина само тя знае какво ми е и как да постъпя за свое добро ..не знам без нея какво щях да правя :smt008
Мерси,мерсииии :grin: Владо и той ми праща един облак :grin: Еййй дано скоро и тук да завали :(

По темата:Баааси само аз от цяла Силистра май не съм усетила земетресението :shock: :?

slun4ice_90
08-05-2009, 15:13
В такова скапано време ми е скучно... :? :-o :D

Faces
08-05-2009, 16:05
По темата:Баааси само аз от цяла Силистра май не съм усетила земетресението :shock: :? [/b][/color]
Аз пък го усетих много стабилно...паднах от леглото ама кой ме кара да спа на ръба ама яко беше от пода с подути и едвам отворени очи да гледам как се клатят цветята :D

3oPuTy
08-05-2009, 16:10
По темата:Баааси само аз от цяла Силистра май не съм усетила земетресението :shock: :? [/b][/color]
Аз пък го усетих много стабилно...паднах от леглото ама кой ме кара да спа на ръба ама яко беше от пода с подути и едвам отворени очи да гледам как се клатят цветята :D
Бреййй значи и в други части на България се е усетило,а аз си мислех,че е само при нас и че е било лекичко :shock: :-D

По темата:Сдухвам си се с разни песнички на Бате Пешо като "Сълзите" и "Wolf" :(

Kukumqvka
08-05-2009, 16:13
сънено ми е и как няма цял ден спах .. тЪп ден :?

Ravage
08-05-2009, 16:33
на тва отвратително време - отвратително ... :D

lipsvashh_mi
08-05-2009, 16:37
Бреййй значи и в други части на България се е усетило,а аз си мислех,че е само при нас и че е било лекичко :shock: :-D

По темата:Сдухвам си се с разни песнички на Бате Пешо като "Сълзите" и "Wolf" :(
Мале явно е било доста силничко земетресението..говореха за нещо от сорта на 5 по скалата на Рихтер-ужас :?
И аз слушам сдухващи песнички и зяпам локвите навън...времето е перфектно предразполагащо рза гадно скапано настроение 8-)

sladur4etyYy
08-05-2009, 16:47
ох днеска цял ден ми е адски сънливо, не мога да се събудя просто :D иначе и на мен мама ми каза, че е имало земетресение, ама аз съм спяла и нищо не съм усетила 8-)

haritov
08-05-2009, 17:14
прая си знс как може да се чувтсвам : :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

MetalZone
08-05-2009, 17:39
Ехх.. защо т'ва земетресение не беше при нас... та да се срути панелката и да си умра спокойно... ](*,) ](*,) ](*,) Настроението ми е пак същото... пък и се чудя има ли смисъл да се бориш... да се бориш за нещо, да се бориш за човек, който имаш чувството, че никога няма да е до теб... не си заслужава, ще се откажа от всичко... ще се откажа и да живея... искам да умра...

PS: :smt022 :smt022 :smt022 Събаряй, Косачо, млади тела, желая те, Гибел, ела! :/

cookie_master
08-05-2009, 18:01
Притеснено ми е :-#

haritov
08-05-2009, 18:02
Ехх.. защо т'ва земетресение не беше при нас... та да се срути панелката и да си умра спокойно... ](*,) ](*,) ](*,) Настроението ми е пак същото... пък и се чудя има ли смисъл да се бориш... да се бориш за нещо, да се бориш за човек, който имаш чувството, че никога няма да е до теб... не си заслужава, ще се откажа от всичко... ще се откажа и да живея... искам да умра...

PS: :smt022 :smt022 :smt022 Събаряй, Косачо, млади тела, желая те, Гибел, ела! :/

ЩЕ ТЕ РАЗАЧОРОВАМ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО И ЕДИН КЕНЕФ НЕ СРУТИ :D :D

keri123
08-05-2009, 18:18
Тъпо ми е, приятелите ми ги няма, не ми е добре, дразня се от всичко и всеки :?

batty
08-05-2009, 18:32
странно защо на вън вали безкрайно дълго (както се е пее в една песен...), аз се чувстван идеално! Чувствам се по-влюбена от всякога!!! харесва ми :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

teenems
08-05-2009, 18:48
1.ужасно . мн готин приятел от Ню Йорк ,неска си замина
гррр :smt089
2. :smt049

sladkish_14
08-05-2009, 18:49
Ядосана.Направо бясна!
Изплашена и не знам , топло ми е побеснявам :x

myNameIsImmortal
08-05-2009, 19:23
тъжно :-o :(

Kostadin_682
08-05-2009, 19:26
тъжно :-o :(
Айде бе бате вече съм в БГ... дай да пиеме ракийка 8-)
По темата ... Разочарован от 3-ти август :-o

Priceless
08-05-2009, 19:28
Пф .. още няколко часа ми трябват тук и вече ще се побъркам наистина !!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

П.П. Обичам гооооо !!!! :grin: :grin: :-) :-) :-)

FeelMyPain
08-05-2009, 19:31
Пф .. още няколко часа ми трябват тук и вече ще се побъркам наистина !!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Ти сигурно имаш най-променливото любовно настроение в целия форум. 8-)

Priceless
08-05-2009, 19:33

Хахахаха еми какво да се прави .... 8) 8-)

FeelMyPain
08-05-2009, 19:36

Не просто е странно.Един ден го обичаш, на другия мразиш, на третия друго.Странно е. :P

Priceless
08-05-2009, 19:37

Не просто е странно.Един ден го обичаш, на другия мразиш, на третия друго.Странно е. :P

Никога не съм го мразела !!! :shock: :?

FeelMyPain
08-05-2009, 19:40

Никога не съм го мразела !!! :shock: :?
По-скоро себе си.Някак си отчаяно едно такова.
П.П. Не те следя и може и да бъркам, така че не ме бии МНОГО. 8-)

Priceless
08-05-2009, 19:41
^^ Ще те набия пък ! 8)

FeelMyPain
08-05-2009, 19:43
^^ Ще те набия пък ! 8)
Само ме напляскай? :neutral:

Faces
08-05-2009, 19:43
Мразила си ме :-k

Priceless
08-05-2009, 19:45
Не го слушай бе .. той не знае какво говори 8-) Знаеш, че те обичам :-)

FeelMyPain БОЙ за тебе! Никакво пляскане :P 8-)

Faces
08-05-2009, 19:48
Ааа не не казаха казаха хората :(

Priceless
08-05-2009, 19:50
Ааабе .. не го слушай ти казах 8-) :-)

FeelMyPain
08-05-2009, 19:50
Породих семейни войни. :(

Priceless
08-05-2009, 19:56
Не е кат за сефте при нас ... 8-)

Faces
08-05-2009, 20:04
Дам аз съм гадняр трудно е човек да ме трае :)

Priceless
08-05-2009, 20:05
Не почвай пак ! :o :-)

Assshley
08-05-2009, 20:11
Леко съм разочерована.

Kukumqvka
08-05-2009, 20:14
Пак ми се спи .. :-|

oasis
08-05-2009, 20:59
There's no words to describe it..

haritov
08-05-2009, 21:01
бъ мами

SiNiStEr
08-05-2009, 22:48
и аз незнам.....
яодсана на вече бившите ми ''фр''
а родостна защото след концерта останах с сестра ми и другите и си прекарах яко,и най-вече защото ТОЙ ми писа,но мен ме нямаше.......

Beau
08-05-2009, 23:07
нз...

Priceless
08-06-2009, 06:18
:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x МРАЗЯ да ме събуждат ... бооооже само колко мразя да ме събуждат !!! Сега 100% цял ден ше съм крива ... :? И някой ми е изял бухтичките ... ГРРРРР!!!! :smt014 :smt014 :smt014 :smt021 :smt021 :smt021 :smt013 :smt013

3oPuTy
08-06-2009, 07:01
Добро утро! :-)
Аххх толкова добре се наспах,че просто няма как да ми е по-добре :grin: :-)
Освен това снощи си поприказвах с моя за някои неща ... и скоро ще видим дали си е взел поука :-o
Айде аз отивам за сладолед,че ми е топло :-) Лек ден на всички :grin: :-) :-P

YouCantStopMe
08-06-2009, 07:59
Безразлично.

YourPoison
08-06-2009, 08:51
еми малко съм тъжна,защото всички мои приятели и приятелки са на море ..
иначе съм супер както винаги ..готова за купон 8-)

Hilary_
08-06-2009, 09:09
пуууу и скапания нет да му се невиди .. колко ме нерви не е реалноооооо ... #-o #-o #-o ](*,)

иначе .. никак не се чувствам .. ту се радвам заради едни льольовци .. ту ме изнервят .. абеее смотана раута ... :D :D :?

ssmilee
08-06-2009, 09:13
мен ме събудиха за което съм бясна :-x
имам проблем с приятели те си ... и всичко просто е супер ... :smt089

Slawi92
08-06-2009, 09:19
оуу седнах на комп и съм много щастлив :grin: :grin:

candy_girl4e
08-06-2009, 09:43
много,много самотна... :(

Faces
08-06-2009, 09:55
http://vbox7.com/play:74d97746 ....и когато търсиш ме с поглед мене няма...

Faces
08-06-2009, 10:43
Еййй от всичко на света най мразя да се мъчат да ме праят на прост и то хората дето "нямаше" да го правят хях :?

BeboP
08-06-2009, 10:50
Уморена съм и все пак доволна.

hrisis
08-06-2009, 11:06
Всичко е супер и трябва да съм много добре, но пък и нещо ми липсва.... :( :?

kindergarden
08-06-2009, 11:29
аааааа искам искам да съм...там...до него :(

smiirnoff
08-06-2009, 12:35
.. one watchful night ;xx :(
чувствам се ужасно ;ф , искам си при него , ама пак няма да стане както исках ; :-x :-x

Kukumqvka
08-06-2009, 12:52
самотно ми е ..

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
08-06-2009, 13:05
Замислих се за Неда ;/ колко влюбен бях/съм в нея ;/ как искам да я зърна ... само за миг/секунда/минутка .... да й се наситя и да изчезна завинаги ... там далеч ... където никога няма да я видя повече ... за да си напомня, че просто бях лошият избор ... в лошото време на лошите чувства .. все още съжалявам всеки ден и това ме натъжава ... дори физическата изнемога не е избавление ... ах как обичах, а как останах толкова далеч ... и никога близо, защото ключа бе скрит ... а го търсех ...

3oPuTy
08-06-2009, 13:34
Раздвоена съм :(
Хем искам да съм с него ... Хем искам да се разделим преди да се привържа още по-силно към него ... И защо се получи така?!Защото тъпата ми ревност отново се появи и заради приказките на разни хора започвам да се съмнявам в него :?,а знам,че нещата не са такива,каквито си втълпявам,че са :o
Е нищо за сега ще стискам зъби и ще се чудя кой от двата варианта е по-удачен и следващия път като се прибере и се видим ще поговорим на четири очи и ще реша к'во да правя :(

Батеее,мерси за подкрепата :( (hug) Ако не беше ти вече сигурно щях да съм на ръба на нервна криза :-)

Priceless
08-06-2009, 13:45
Не мога да разбера защо всеки път така се получава .. :?
Иначе .. ми е горещо и скучно ... :x

SiNiStEr
08-06-2009, 13:46
охх доста изморена съм.....
днес цял ден по улиците...след няколко часа пак :D
вече не ми пука толкова за онзи....а трябва да намеря начин да се отърва от един друг...
ае много зле работата 8-)

PurpleDream
08-06-2009, 13:50
гадно ми еее... :cry:

slun4ice_90
08-06-2009, 13:52
Бивам. :grin: :-P :---) :smt007

mArMaLaDkA
08-06-2009, 13:58
Еййй от всичко на света най мразя да се мъчат да ме праят на прост и то хората дето "нямаше" да го правят хях :?
При мен вече взе най-редовно да се случва. :D И аз се нервех първите няколко пъти, после разбрах, че са нищожества и заслужават единствено да ги накажеш с безразличие. ;)

Иначе съм ентусиазирана, оптимистично настроена, имам енергия за абсолютно всичко, уви, вече си почистих стаята. ;д Тя спря да ми звъни и само мога да се радвам, че съм се оттървала.

MetalZone
08-06-2009, 14:02
За пореден път се убедих, че сам ако не си помогнеш, няма кой друг... :smt097 Хмм, нови курви със старите номера... :-x Ако ме издразни още малко сиг. ще и набия една тупалка.. нищо че е момиче... ебал съм и майката :-x то бива, бива... ебати, познаваме се от 10 г и повече... и така да ме преебава всеки път, хах... нееее, няма да стане :-x Друго к'во - след час пак в болницата... :-x Абе тая качулата курва, наречена Смърт... кога ще дойде, по дяволите???

Пробуден от Смъртта - без изход,
белязан от Болката - без състрадание,
роден от Пепелта, превърнат в Прах,
пресъздаден от Злото,
ограбен завинаги, погълнат от Огъня - без милост. :smt090 :smt102

PS: 3oPuTy, не слушай приказките на разни хора... защото точно заради тях стават всичките прееееееебни :-x Направи това което ти решиш... но го направи със сърцето, а не с главата... надявам съм да съм помогнал с нещо : ) Хайде успех като се видите :-)

И такам... в момента развявам гривата на Crematory - In My Hands

smiirnoff
08-06-2009, 14:17
дразнни ме , за кво са се прай на интересен и се едно само иска да се караме :-x .. като толкова иска , нищо няма да му каззвам , дано е доволен вече :? :?

Абе тая качулата к***а, наречена Смърт... кога ще дойде, по дяволите???

.. баси и аз я чакам :? , то като я искаш не идва ;фф

:lol:

Kukumqvka
08-06-2009, 14:25
дразнни ме , за кво са се прай на интересен и се едно само иска да се караме :-x .. като толкова иска , нищо няма да му каззвам , дано е доволен вече :? :?

Абе тая качулата к***а, наречена Смърт... кога ще дойде, по дяволите???

.. баси и аз я чакам :? , то като я искаш не идва ;фф

:lol:

хЪх ама и аз я чакам .. при мен ще дойде първа :-P

Faces
08-06-2009, 14:34
За пореден път се убедих, че сам ако не си помогнеш, няма кой друг... :smt097 Хмм, нови к**ви със старите номера... :-x Ако ме издразни още малко сиг. ще и набия една тупалка.. нищо че е момиче... е*** съм и майката :-x то бива, бива... ебати, познаваме се от 10 г и повече... и така да ме преебава всеки път, хах... нееее, няма да стане :-x Друго к'во - след час пак в болницата... :-x Абе тая качулата к***а, наречена Смърт... кога ще дойде, по дяволите???

пресъздаден от Злото,

PS: 3oPuTy, не слушай приказките на разни хора... защото точно заради тях стават всичките прееееееебни :-x Направи това което ти решиш... но го направи със сърцето, а не с главата... надявам съм да съм помогнал с нещо : ) Хайде успех като се видите :-)

Нищо лично брато ама що металите трябва да сте такива депресанти е маа му стара.Добре е помисли си заради една шматка струва ли си да изживяваш такива емоции че чак и разни простотии за смърт да пишеш.Стига е стегни се отебавай и тва е :)
По темата: емии шах съм сега чакам и да ме матират което сигурно ще се случи де
p.s. 2 min по късно и ме матираха :shock:

MetalZone
08-06-2009, 14:59
За пореден път се убедих, че сам ако не си помогнеш, няма кой друг... :smt097 Хмм, нови к**ви със старите номера... :-x Ако ме издразни още малко сиг. ще и набия една тупалка.. нищо че е момиче... е*** съм и майката :-x то бива, бива... ебати, познаваме се от 10 г и повече... и така да ме преебава всеки път, хах... нееее, няма да стане :-x Друго к'во - след час пак в болницата... :-x Абе тая качулата к***а, наречена Смърт... кога ще дойде, по дяволите???

пресъздаден от Злото,

Нищо лично брато ама що металите трябва да сте такива депресанти е маа му стара.Добре е помисли си заради една шматка струва ли си да изживяваш такива емоции че чак и разни простотии за смърт да пишеш.Стига е стегни се отебавай и тва е :)
По темата: емии шах съм сега чакам и да ме матират което сигурно ще се случи де
p.s. 2 min по късно и ме матираха :shock:

Бате, аз не че съм депресант... просто се ядосвам... пуу, тъпа овца :-x (чакай да спра, че пак ще почна да я храня) а това за Смъртта.. просто съм фен на мрачната поезия и всичко свързано с нея... като видиш, че съм написал стих за Смъртта, недей да ми се чудиш много, много :D

По темата: Чакам побратима да дойде да ме вземе с колата, и потегляме към болницата... :o

Assshley
08-06-2009, 15:00
Ммм .. чувствам се студена . :| .. Трябва да излизам,а незнам какво ще става навънка ама и не ми пука вече и малката останала капка притеснение в мен ще я затрия ако трябва .. само и само да стане нещо//..

3oPuTy
08-06-2009, 15:12

Абе и аз все казвам,че няма да обръщам внимание на хорските приказки ама ... Както и да е :) Писахме си в скайп,тъй като в момента е на 150 км. от мен :) В началото му наговорих ужасни неща,казах му,че искам да се разделим,но след почти двучасово разубеждаване се разбрахме :) Сега с нетърпение чакам да си вземе почивка и да се прибере в Силистра и да се доизясним :grin: :-)

Батеее пак мерси :-) :-) :-) Ако не беше ти с твоите философски разсъждения направо не знам к'во щях да правя :-)

Faces
08-06-2009, 15:39

Абе и аз все казвам,че няма да обръщам внимание на хорските приказки ама ... Както и да е :) Писахме си в скайп,тъй като в момента е на 150 км. от мен :) В началото му наговорих ужасни неща,казах му,че искам да се разделим,но след почти двучасово разубеждаване се разбрахме :) Сега с нетърпение чакам да си вземе почивка и да се прибере в Силистра и да се доизясним :grin: :-)

Батеее пак мерси :-) :-) :-) Ако не беше ти с твоите философски разсъждения направо не знам к'во щях да правя :-)
Не че ми е работа и едва ли имаш нужда точно от моя съвет но като момче съм имал връзка с момиче което така искаше да се разделяме и аз я разубеждавах ама в един момент писва и приех желанието и..и до ся не ме е преживяла и съжалява много.Мисълта ми е недей да правиш така много е гадно и нечестно още повече щом решението е взето под влияние на хорските глупости :)

Priceless
08-06-2009, 15:49
Странно ми е ... Наистина .. :?

eikichi
08-06-2009, 15:57
УЖАСТЕЦ!!

Jumbie483
08-06-2009, 15:59
за първи път от седмица-две се чувствам НАИСТИНА добре..превъзходно, влудяващо щастлива, безгрижна, усмихната..
живота е прекрасен, особено днес :-)

sladur4etyYy
08-06-2009, 16:03
ахахах, някои хора тука гледам чакали смъртта. съвсем изтрещяхте, големи депресии, големи меланхолии, голямо нещо 8-)

аз съм си страОтно :-)

silky92
08-06-2009, 17:26
Леко подпийнала,имах страшно готин ден :D :grin:

DevilWish
08-06-2009, 18:28
Чувствам се ужасно тъпо ,едно такова нз . . :# Пффф не искам да става това ,което ще стане ,ако той направи тази простотия :# Ако го направи, няма да му го простя ;) :#

eikichi
08-06-2009, 18:47
Пуу кви са ти неща, като ще са изповядвате, дайте поне да си помагаме.

Чувствам се ужасно тъпо ,едно такова нз . . :# Пффф не искам да става това ,което ще стане ,ако той направи тази простотия :# Ако го направи, няма да му го простя ;) :#

Скъпа, удари няколко афтършокчета и шса опраиш! Ако пък направи тая простотия, удари му един ритник в главата и пак удари няколко афтършокчета.

VerryBerry
08-06-2009, 18:50
спокойна и доволна 8-)

ssmilee
08-06-2009, 18:51
аз се чувствам самотна :smt089 :smt089 :smt089

eikichi
08-06-2009, 18:54

Скъпа, я хвани приятелките и в първата дискотечка. Нещо ала-бала, танци-манци. Шса оправиш набързо. Един флирт и си готова.

lipsvashh_mi
08-06-2009, 19:00

Скъпа, я хвани приятелките и в първата дискотечка. Нещо ала-бала, танци-манци. Шса оправиш набързо. Един флирт и си готова.
Е,тоя човек ме изкефи...браво на тебе :) Трябва ни по-често да чуваме мили думи и окуражаване в трудни моменти...евала наистина за което..
Аз съм повече от перфектно-много ми е весело ипозитивно и изцяло се дължи на батко Владо или валдес по познат във форума....Мушморок СТРАШНО МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ....невероятен човек си и още по-готин приятел :-)
сега се чух с моето друго мушмороче-сестра ми и искам да й оправя настроението,че на нея й е тъпичко както ми беше вчера на мене...
ех,значи, а тая шапка кка я искам..ще ми я дадеш и да не искаш,ей-решила съм го :P :lol:

missapple
08-06-2009, 19:03
обърканаа и тъжна :( :cry:

3oPuTy
08-06-2009, 19:06

Не че ми е работа и едва ли имаш нужда точно от моя съвет но като момче съм имал връзка с момиче което така искаше да се разделяме и аз я разубеждавах ама в един момент писва и приех желанието и..и до ся не ме е преживяла и съжалява много.Мисълта ми е недей да правиш така много е гадно и нечестно още повече щом решението е взето под влияние на хорските глупости :)
Това ми е пределно ясно и за това нямам намерение да повтарям днешната случка :) По принцип не обичам да правя подобни "скандали",но просто имах нужда да му кажа всичко,което ми беше в главата и мислех,че след като го прочете ще ме зареже и точно за това му ПРЕДЛОЖИХ да сложим край на всичко :) За щастие той направи точно обратното и се държа страхотно :grin: Изяснихме се ... Казах му всичко,което ме тревожеше :) Обещахме си да не обръщаме внимание на околните и сега всичко е на 6+ :-) Сега остана да имам търпение докато свикне със сериозната ни връзка,защото най-сериозната му до сега е била почти 2 месеца и то преди 2 години ... Е поне се радвам,че е от хората,които не изневеряват докато са с някое момиче,а и за пореден път ми доказа,че иска да се промени :-)
Аххх ОБИЧАМ ГО!!!За първи път хлътвам толкова много по момче,което почти не познавам и с което имам връзка едва от месец :grin: :-)

Оффф,както и да е :) Сега отивам да се изкъпя,че направо заврях :-)

batty
08-06-2009, 19:20
Добре,
чувствам се много добре...дори отличн... хайде!Някой преди мен каза : да се развеселяваме един друг които иска да пише- да се забавлявамне заедно и да утрепаме тая гадна скука !!! 8-)

Faces
08-06-2009, 19:22
А сега ми стана ясно вече :) е споко е нормално е да има такива моменти все пак точно преодоляването им ще ви сплоти още повече и ще засили любовта ви пък и в такива моменти най ясно си проличава характера на човека и това колко държи на теб :) Тези ми думи са към 3oPuTy да не стане някоя обърквация :D
Иначе по темата ми липсва ми мойто сладко baby и тая вечер май няма да се чуем :(

3oPuTy
08-06-2009, 19:35
А сега ми стана ясно вече :) е споко е нормално е да има такива моменти все пак точно преодоляването им ще ви сплоти още повече и ще засили любовта ви пък и в такива моменти най ясно си проличава характера на човека и това колко държи на теб :) Тези ми думи са към 3oPuTy да не стане някоя обърквация :D
Иначе по темата ми липсва ми мойто сладко baby и тая вечер май няма да се чуем :(
Зорито разбра,че е за нея - спокойно )

По темата:Пиша си с valdesbg и xplay ... :grin: Аххх тия две лигавета :-),колко много си ги обичам :-) :-) :-)

Assshley
08-06-2009, 19:37
Прикрито си страдам просто.

lipsvashh_mi
08-06-2009, 19:40
Зорито разбра,че е за нея - спокойно )

По темата:Пиша си с valdesbg и xplay ... :grin: Аххх тия две лигавета :-),колко много си ги обичам :-) :-) :-)
а, а на мен Владо не ми отговаря :x ще взема да му се разсърдя...снимки обеща,да си поговорим обеща,а сега тц...а после разправял кка ме обичал-да бе да :lol: :o

Kukumqvka
08-06-2009, 19:40
Офф .. омръзна ми всичко на мене да си го изкарват.Сякаш аз съм им виновна :? Тъпаци :-D .. развалят ми настроенито хептен :booooomb:

miss_asi
08-06-2009, 19:43
Ужасно ядосана.Имам ужасни родители и възможно най-тъпото и загубено същество за брат :-x Просто днеска ми беше страхотен ден докато не се прибрах.Щом стъпих у нас веднага се започна едно бучене по мене :x :-x Не издържам вече!!! :-x

Priceless
08-06-2009, 20:00
А сега ми стана ясно вече :) е споко е нормално е да има такива моменти все пак точно преодоляването им ще ви сплоти още повече и ще засили любовта ви пък и в такива моменти най ясно си проличава характера на човека и това колко държи на теб :)

Съгласна съм ! Все пак - ние знаем най-добре 8-) :-) :-)

По темата: Ми супер съм си ... Как може да съм .. щом имам най-прекрасното същество до себе си :grin:

3oPuTy
08-06-2009, 20:02
а, а на мен Владо не ми отговаря :x ще взема да му се разсърдя...снимки обеща,да си поговорим обеща,а сега тц...а после разправял кка ме обичал-да бе да :lol: :o
Признавам си - ВИНОВНА СЪМ!!!Занимавах го с моя и проблемите ни,а и му показвах къде ще го водя като дойде в Сс и за това се е разсеял :oops: Сори :-)

lipsvashh_mi
08-06-2009, 20:18
Признавам си - ВИНОВНА СЪМ!!!Занимавах го с моя и проблемите ни,а и му показвах къде ще го водя като дойде в Сс и за това се е разсеял :oops: Сори :-)
ахаха не го оправдавай бе,Зори...нека се притесни малко и той...пък и той знае,че перманентно и за всичко е виновен и те тъй... 8-) А аз не за друго ,а щото си чаках снмките се изнервих-говори ми тука за някакъв момък нашия,пуска ми мухата и после изчезва...така хич яма да се разберем :P
Брат ми утре да си в кондиция да разправяш надълго и нашироко.. :lol:
Айде лека и мека,че съм супер скапана и мисля да лягам :)

Dimana99
08-06-2009, 20:21
Мръсна :-D

Faces
08-06-2009, 20:31
А сега ми стана ясно вече :) е споко е нормално е да има такива моменти все пак точно преодоляването им ще ви сплоти още повече и ще засили любовта ви пък и в такива моменти най ясно си проличава характера на човека и това колко държи на теб :)

Съгласна съм ! Все пак - ние знаем най-добре 8-) :-) :-)

По темата: Ми супер съм си ... Как може да съм .. щом имам най-прекрасното същество до себе си :grin:
Така е baby за нула време си опознахме добрите страни...опознахме си и рогцата :-D но това само ме накара да се влюбя още повече в теб :-) :-) :-)

MetalZone
08-06-2009, 20:56
Как да се бориш, бе ей.. :smt090 как да се бориш като всичко е срещу теб... :smt090 не мога повече... НЕ МОГА... :smt090 заслужава ли си.. просто няма смисъл да продължавам с каквото и да е било :smt090 Събрахме се с едни фр на по бира... като си мислех, че ще ми стане по-добре... :smt090 и какво... нищо... тия три бири не ми доставиха никаква наслада :smt090 това се случва за пръв път... винаги когато пия любимата си бира - Пиринско, съм на кеф... а сега.. :smt090 Оффф, друго к'во.. ходих в болницата... биха ми поредната инжекция... следващата доза е на 10 - ти... Понеделник... после на 17-ти и последната на 31-ви... :smt090 Ъм, ето преди малко влезнах да се къпя.. и к'во спря водата... ест, все на мен ще се случи... :smt090 ... браво, честитка на печелившите... :smt090

Отровни паяци в мойто тяло пълзят,
черни сенки в мен гърчат се и крещят,
скръстил длани аз гледам с празни очи,
със езика си ближа кръв и сълзи.

Във устата ми се усмихва змия,
върху лицето ми - куп изгнили листа,
не усещам как е приближила Смъртта
и покрила е моят труп със крила...

PS: Останах само аз и метълът... той винаги е до мен... ВИНАГИ... тази нощ ще съм сам с възможно най-тежките бруталки... поне това ми остана като утеха... :smt102 http://www.youtube.com/watch?v=c-zMUqAEyg4

Hilary_
08-06-2009, 21:22
както беше казала една съфорумка ..

empty inside #-o #-o

dupi
08-06-2009, 21:34
mnoo gadny ... kofti zle podtisnata t1jna i nai ve4e kato nqkoi s1forumci empty inside :-# :x

Tempest
08-06-2009, 22:37
и утре заминавам :grin: вече няма какво да ме спрееее 8) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

sladur4etyYy
08-06-2009, 22:46
оффффффффффффффффф, супер се ядосах! :-x :-x :-x тъпо копеле :booooomb: 8-)

Hilary_
08-06-2009, 23:29
мм ето как се чувствам .. (запазен лиценз е )

"Кво праиш?
- Кво да праа?? ...

Кво ше праиш?
- Квото праа? " :lol: :lol:

П.С. Еееех тая шматкааа бееее ... много ми е забавнооо :grin: :grin: и се радвам, че се сети за мееен ... :grin: :grin: :D :D

sladur4etyYy
08-06-2009, 23:39
"Кво праиш?
- Кво да праа?? ...

Кво ше праиш?

:razz:

Hilary_
08-06-2009, 23:55
"Кво праиш?
- Кво да праа?? ...

Кво ше праиш?

:razz:

не е моя мисълта.. а на един съфорумник .. :lol: :lol: :grin:

П.С. Супер добрата е .. :grin: :grin: :D

sladur4etyYy
08-07-2009, 00:35
^ голяма мисъл го е осенила тоя съфорумник. както се бях изнервила, се развеселих 8-) 8-) мерси, съфорумнико, който и да си :D

fifinkathefreak
08-07-2009, 00:43
Гледах "Карибски пирати"..иии..
хъх.Компасът на Джак нямаше точна посока,той не знаеше какво иска най-много.
И аз така.Вече съм ужасно уморена.
И искам да осмисля живота си.
С какво ли?
Най-лесното и трудно нещо едновременно - да се влюбя.
Майната им на другите цели в живота.Ще има какво да ме координира.

MetalZone
08-07-2009, 05:33
Еми в момента ям едни самоделни сандвичи 8-) Пия едно бързо кафе и чакам шефа да ме вземе с колата... от вчера още не е дошла водата :-x деба и авариите :x

Priceless
08-07-2009, 07:18
ПАК ме събудиха ! Ебахти селяните .. За кво трябва да крещят така?! :?

xplay
08-07-2009, 07:35
Объркана съм.

DevilWish
08-07-2009, 07:43
Пф ми тъпо се чувствам.Първо ,че не съм наспана, второ не можах да си изпуша цигарата, на половина я хвърлих ,трето жега ми е,четвърто нямаме вода, 5то ... моя приятел ме ядосва... ;) Тъпичко

blondeVIP
08-07-2009, 09:09
. . гладна съм но няма да ям докато не тръгнем а майка ми и то само в знак на протест, защото много се бави. . не им ли писва да ме будят всички ;xx :?

va0461
08-07-2009, 10:25
нещастно влюбена :(

DeViLgIlrL16
08-07-2009, 11:21
нещастно влюбена :(

и аз така.. влюбена и загубена... и то в момче едва ли не на майната си... а пък, ония ден умрях от страх и сега сяка вечер едвам заспивам от ужас... тъпо ми е, няма с кой да си пиша... брат ми спи и немога и музика да си пусна, щото майка пак ще ме навика... и тамън излезнах от банята... вися с кърпа на главата и гледам тъпо монитора... общо взето, чуствам се адски тъпо... :(

MetalZone
08-07-2009, 11:42
Преди мало се прибрах от работа... с парички в джоба - не са мн, но ми стигат за цигари и да си изкарам вечерта... доволно, к'во да кажа... радвам се, че работя тази работа... пък по натам ще се хвана нещо по-добре заплатено : ) Поне работата ме разсейва малко и не мисля за нищо... друго, друго - еми, сега слушам музика и след малко ще ям нещо и такам... лек следобед на всички.

PS: Messiah's Kiss - Blood Of The Kings :smt035

SiNiStEr
08-07-2009, 11:44
мм ето как се чувствам .. (запазен лиценз е )

"Кво праиш?
- Кво да праа?? ...

Кво ше праиш?

П.С. Еееех тая шматкааа бееее ... много ми е забавнооо :grin: :grin: и се радвам, че се сети за мееен ... :grin: :grin: :D :D

този диалог ми напомни на една песен http://vbox7.com/play:984c1837

8-)

SummerRain
08-07-2009, 11:54
Притеснена.Много притеснена.

Hilary_
08-07-2009, 12:04
скучно ми е ... гладна съм ... некво никво ми е ... :? :?

vagarious
08-07-2009, 12:09
Самотно... тъпо... объркано... нервно... и не съм си доспала :-x абе .. смотана работа.. :(

slun4ice_90
08-07-2009, 12:16
Зорито,ме разсмива яко.Ах,т'ва лапе опасно е.Бъди много щастлива,ей. :-) :D :grin:

GossipGirl89
08-07-2009, 12:16
Ооо чувствам се превъзходно ... направо чудесно :grin:
Довечера заминавам на мореее и съм много щастлива :D :grin: :grin:

3oPuTy
08-07-2009, 12:21
Зорито,ме разсмива яко.Ах,т'ва лапе опасно е.Бъди много щастлива,ей. :-) :D :grin:
Смешно ти е на теб ама на мен хич не ми беше смешно като ме вдигна и тръгна към другата стая :lol:

По темата:Милото ми се обади и се чувствам супер :grin: :-)

lil4eto9
08-07-2009, 12:38
чуствам се много добре :-P :-P

Priceless
08-07-2009, 13:25
http://vbox7.com/play:d663145e Не мога да спра да я слушам 8-) 8-)

Dark_Angel_F
08-07-2009, 13:38
Не съм от най - веселите в момента.... Разбрах всъщност какъв е бившия ми и това ме потресе...накрая скъсахме по телефона ( по друга причина) ... И най - добрата ми рпяителка пак заминава за месец направо не знам как ще я карам без нея имайки предвит колко ми е ггадно и покрай другите истории :(

Assshley
08-07-2009, 13:40
Едно такова никакво ми е. Добре,че свърших най-сложната работа да измисля какво да облека. :-D Чудя се дали да не хапна нещо преди 6,защото после няма да мога да ям ама в момента нищо не ми е присърце. (: Като си помисля снощи какво може да е било направо ;х Ама реших,че неска няма да мисля глупости колкото и да ми е кофти отвътре . Дано да не завали само,защото дъждът ще ме садне още повече. :-D Майка ми цял ден капризничи и ме подлудява... изобщо понякога имам чувството,че всичко работи срещу моите нерви. :-x

ThePowerOfLove
08-07-2009, 13:50
В момента точно съм супер :grin:

Kukumqvka
08-07-2009, 14:01
Ае някво супер шибано ми е .. цяла нощ не можах да спя и потънах в мисли :(

lipsvashh_mi
08-07-2009, 14:06
Все едно някой ме е пребил с тухли...ей така се чувствам 8-) Много ми се спи,очите ми вече се затварят,но аз упорствам и отказвам да легна,че ако го сторя ще си откарам до утре сигурно...
иначе се ядосавам малко на себе си и си отговарям на някакви въпроси дето постоянно ми изникват...
абе общо взето скуката не ми влияе положително :lol: :lol:

Qnkishhh
08-07-2009, 14:07
Абе майка ми тука си прави устата да готвя за вечеря и се чудя кюфтета ли да добавя към пържените картофки, или кебапчета (абе как точно се пише: кебаБче или кебаПче ? :oops: ) :D Иначе съм супер :P

Kukumqvka
08-07-2009, 14:16
Абе майка ми тука си прави устата да готвя за вечеря и се чудя кюфтета ли да добавя към пържените картофки, или кебапчета (абе как точно се пише: кебаБче или кебаПче ? :oops: ) :D Иначе съм супер :P

Кебабче ,се пише 8-)

.. грешка кебапче :oops:

3oPuTy
08-07-2009, 14:20
Пише се с "П" от кебаП ;)

По темата:Чудя се к'во да хапна преди да изляза?! :-o Хапва ми се салата,но ме мързи да си направя :D :oops: От друга страна ми се хапва пица :? Оффф ще видим :-D
Иначе като цяло ми е много готино,защото след 2 часа ще се видя с най-добрата ми приятелка и пак ще има да се лигавим :D После и с милото ще се чудя и така :grin: :-)

MetalZone
08-07-2009, 14:20
Всъщност се пише с П... :)

PS: Опа, тя Зори отговорила вече... :D

DevilWish
08-07-2009, 14:59
Хммм гадно се чувствам. . :С От половин час някъде си мисля само за Иво, а не трябва :С :( толкова ми е мъчно за него :# :С Имам толкова много да му кажа . . :С
Нз, мисля ,че трябва да им напиша на всички там по едно писмо .. поне да си излея душичката ;)

lifelesscorpse
08-07-2009, 15:13
Чувствам се ужасно уморена-недоспала съм и ми е некво никво,чувствам се предадена за пореден път и то от майка ми естествено,ам...супер шибано ми е,защото ми трябват спешно пари за лекарства,а няма откъде да взема...то като цяло никога нямам пари...ужасно напрегнато ми е...утре ми е малко тегаво пак...просто в такива моменти се чувствам толкова одвратително,че...на всичкото отгоре сега наще след малко ще си дойдат от морето(ест пари за морето има,ама не и за мен като ми трябват)...оф боли ме фара...от никого за нищо няма да взимам пари и ще легна някой ден на улицата...там поне се чувствам по-уютно,отколкото в нас...и ми се плаче та се къса...и после "гледай положително на живота и бла бла" ... :-k :-k :-k :-k :-k :-k айде и от вашите глави се махам,че и без тва никъде не съм желана с тва настроение...

Faces
08-07-2009, 18:54
Чувствнам се пиян и сигурно съм тъй и не ми пука хииич и света да свърпи ебал съм го в мамата :-P

3oPuTy
08-07-2009, 19:15
Супер съм!!! :grin: :grin: :grin: Говорих си с милото :-) и ми повдигна настроението :grin: Освен това в неделя сутринта заминаваме за Варна с едни приятелки,защото едната иска да ходим на концерта на Слави и ще се видя с моя :grin: Само не знам в понеделник сутринта как ще стана рано,че в 08:00ч. да сме в Силистра :-o :D Е най-много аз и още един приятел да поостанем,а другите две да се приберат сами :D

haritov
08-07-2009, 19:17
чувствам се себе си - нормален

DevilWish
08-07-2009, 19:17
Tъпо ;( трябва ми някой ,на който да споделя ,ама кой ще иска да ми слуша глупостите :С :(

Priceless
08-07-2009, 19:21
Чувствам се ... 8-) Не знам 8-) В смисъл някакво се разлигавих. И са чакам една приятелка да ми се обади, шото обеща, ама май с чакането ше си остана :-o

Faces
08-07-2009, 19:27
DJ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ пусни на Слави- Няма любов :razz: :razz: :razz:

DevilWish аз е как кой не забравяй мечо :D

Kukumqvka
08-07-2009, 19:32
Супер съм вече .. нали утре заминавам :-D

DevilWish
08-07-2009, 19:41
Има ли кандидат да си даде скайпа да му помрънкам за моите любовни глупости :С :( тежко ми е тряя да споделя :-o

DevilWish
08-07-2009, 19:42
Хехех ее на теб не ща да ти пълня главата с мойте "любовни драми" :)) не заслужаваш такъв турмоз :D

kindergarden
08-07-2009, 19:47
Има ли кандидат да си даде скайпа да му помрънкам за моите любовни глупости :С :( тежко ми е тряя да споделя :-o бих си предложила услугите ама не ме бива в даването на съвети

DevilWish
08-07-2009, 19:48
Има ли кандидат да си даде скайпа да му помрънкам за моите любовни глупости :С :( тежко ми е тряя да споделя :-o бих си предложила услугите ама не ме бива в даването на съвети
Еми то аз не търся точно съвет, защото май няма управия тая работа ,но . . :)
мерси все пак де :-)

Faces
08-07-2009, 19:50
Хехех ее на теб не ща да ти пълня главата с мойте "любовни драми" :)) не заслужаваш такъв турмоз :D
Ае няма проблеми аз съм от оня тип хора дето дават супер съвети ама не могат да помогнат на себе си..съдба ко да прайш :)

DevilWish
08-07-2009, 19:50
Ае няма проблеми аз съм от оня тип хора дето дават супер съвети ама не могат да помогнат на себе си..съдба ко да прайш :)
Е ще ти пратя скайпа си сега на едно лично съобщение ;) и мерси

SunSmile
08-07-2009, 20:23
Самотна....
Перманентно тъжна.. и преди време бях така тъжна с месеци наред, не вярвах, че пак ще се почувствам така, но... никой не е застрахован, шанс.
Разочарована съм. Все очаквам нещо да ми се случи, да се зарадвам, да се почувствам щастлива и жива... но не го получавам. Липсва ми нещо... сякаш е някаква част от мен. Чувствам липса и.. сякаш нещо ме стяга и не мога да дишам хубаво.... :cry: :cry: :cry:

Dimana99
08-07-2009, 20:29
Волна :grin:

Assshley
08-07-2009, 20:37
Не издържам. :cry: :cry: :cry: :cry: Все си мисля колко съм силна и,че този път няма да страдам няма да плача и т.н обаче не ... #-o :-# :-# :-# :-#

ecstazy
08-07-2009, 21:05
Тъжно..смотано...сдухано...са мотно..отчаяно...тегаво..нещ стно.. :( :-#

PurpleDream
08-07-2009, 22:12
Tъпо ;( трябва ми някой ,на който да споделя ,ама кой ще иска да ми слуша глупостите :С :(

сподели ми,предпочитам да слушам чужди проблеми отколкото да се занимавам с моите :)

п.т. още ми е гадно :-#

Kukumqvka
08-07-2009, 22:34
Ооф .. разлигавих се.Ужас :shock:

sladur4etyYy
08-07-2009, 22:38
:( :( :( :( :( :( :( :( :x

Kukumqvka
08-07-2009, 22:40

Какво ти има ? : ( :-)

sladur4etyYy
08-07-2009, 22:52

ядосана съм и ме обхваща странно чувство на безпокойство :( а и оня ме изнервя като допълнение...

Kukumqvka
08-07-2009, 22:56

ядосана съм и ме обхваща странно чувство на безпокойство :( а и оня ме изнервя като допълнение...

Оох милата .. я пий една бира и ги за*би всичките.Не си заслужава да се ядосваш ! :)

sladur4etyYy
08-07-2009, 23:00
знам, че не си заслужава, ама не мога да го контролирам. на мен поне бързо ми минава, утре вече ще съм си добре. мерси за подкрепата :-)

ShtrudeL
08-07-2009, 23:01
О.о
Като се замисля е доста трудно да опиша моментното си състояние... О.о Така де...то не е просто моментно еми си е от известно време...
Толкова ми е безразлично и в същото време нервно,притеснено и най-странното на моменти еуфорично О.о И още по странното...би трябвало да ми е тъжно...ужасно...понеже съм отвратителна (по принцип съм си добро дете ама сега постъпвам отвратително), а вместо това ми е щастливо поради други иронични причини О.о Поне знам защо ми е такъв хаос в главата... лошото е че не знам как да го оправя ...по ягодите...

xplay
08-08-2009, 07:48
Тази сутрин ми е няк`во весело :) Чак седнах да пиша домашни... :D :D :D
Да, и съм се развалила още повече - чета какви ли не романи, само не и задължителната литература :D :D :D :D :D :D

На всичкото отгоре седнах и аз да пиша роман :grin: Кака ми ЗОРИ уж я сложихме за главен редактор :D

И да ви развеселя малко: Част от "Ода за шофьора": "Кара с 200 бясно нощем, чуди се как жив е още, в мантинелата се спря, накрая град го заваля..." :P :P :D :D

3oPuTy
08-08-2009, 07:53
Оффф :o Имах планове днес да спя до обяд (поне),после да отида при една приятелка и довечера пак да си легна рано заради утре,а то к'во стана :o Нашите ме събудиха супер рано за да ме питат,колко пари ми трябват :o Абе тия хора луди ли са?!100 пъти казах,че трябва да се наспя щот утре ще стоя 24 часа будна :? :o Иначе като цяло съм супер.Нямам търпение да стане утре и да видя бебето :-) :grin: Цял ден ще сме си двамата (освен ако тъпия му шеф не го извика пак на работа :o ).Както и да е :) Отивам да си поръчам една пица,че пак не знам к'во ми се яде :? :D :oops: :-)

Бате приятно прекарване на Рила и в понеделник или вторник ще чакам снимки :grin: :-)

Лапеее главния ти редактор излиза в отпуска,защото утре ще ходи с Кремито и мъжО си на концерта на Слави,а в понеделник ще става в 5 сутринта за да може в 8 да се прибере в Силистра и Кремито да отиде на работа на време :D

Priceless
08-08-2009, 08:33
Ми яко ми е :grin: Сдобих се с нова поличка 8-)
От друга страна ми е малко сдух .. шото не знам кога ше се чуем със моето baby .. :( Днеска цял ден на път ... сигурно чак довечера :(

Hilary_
08-08-2009, 09:05
sladur4etyYy няма се ядосваш за каквото и да е!!! :-)

По темата: Абеее събудиха мее ... ама пък се очертава доста интересен ден .. :D :D

П.С. И една песен ми се е набила в главата и т'фа си е ... :D :D :-({|=

ThePowerOfLove
08-08-2009, 09:07
Бивам :) Надявам се вечерта да изляза с едно момченце и сега чакам обаждане от него :)

Assshley
08-08-2009, 12:45
Добре ми е за сега.Снощи хахахах .. направо се изпълних. :grin: :grin: :grin: Не отстъпихх аз нананан .. :-P Че и ми се молеше на всичкото отгоре. :lol: Направо ми стана адски хубаво ще продължавам явно да процедирам по тоя начин. :D :grin: Днеска пак на ме интересува няма да се занимавам да го търся ще си изляза като бял човек и ще си правя кефа . 8) Апък току виж се довлачили с нас по някое време. :-) Общо взето добре съмм. ДОВОЛНА най-важното. 8)

lipsvashh_mi
08-08-2009, 16:41
супер яко си прекарах днес.Видях си мойто лапе,поговорихме си,тя пък ме запозна с един неин приятел от Канада-голям пич е момчето..много хубав и забавен..жалко само,че след 2 седмици си заминава :?
Та пообиколихме НДКто,пошматках се после малко и по магазините да разгледам ите така :)
Иначе на бати Владо,весело изкарване на Рила(да си призная малко бях позабравила,че заминава де :oops: 8-) ) ,да наснима хубаво та да праща други ден и да не забравя,че ми е обещал да ме запознае с един човек...супе много държа на което и няма да го оставя намира докато не го стори :razz:

BaBsYyY_SeXyYy
08-08-2009, 17:05
Ами чувствам се самотна. Липсват ми приятелите от морето и ми се иска пак да ги видя :(

Snickers
08-08-2009, 17:17
липсва ми и ме е страх.

xplay
08-08-2009, 18:05
Супер ми е някакво скапано, задръстено, убито ... не съм излизала от 3-4 дена... :? :?

bmwsasho
08-08-2009, 18:14
Предаването по Канал 1 ме развеселява :razz: няма такова просто :D

slun4ice_90
08-08-2009, 18:24
Странно и сърдито... :-o 8)

Assshley
08-08-2009, 20:18
ПОВЕЧЕ ОТ УЖАСНО! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ThePowerOfLove
08-08-2009, 20:23
Излязох с момчето :grin: :) Супер беше, май утре ще повторим :)

MetalZone
08-08-2009, 20:52
Свърши бирата... как да се чувствам :-x :cry:

Snickers
08-08-2009, 21:44
тъжна...