View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Страници :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
аууу много ми е весело ... :grin: :grin: :grin: :D
разбихме ги на Half ... :grin: :grin: :lol: и си имам приятна компаниика ... :oops: :oops: :-)
SiNiStEr
08-08-2009, 22:53
външно съм весела,а всъщност ми се плаче.....
УжасТно разстроен, като да разстройш супата с яйце..
Толкова ми са плачи, чи моа напоа целия блок..
Значи историята е могу страшна, затва нема ви распраам кви ги вършихме с мойта Мара.. наай-лошоту е, че вече я нема.. остави ма.. сега си немам никоя..
Ама я съм корав чувек, я съм убил толкова много свине на таа земъ, че сички ми завидът!
А кога ще излиза Vol.6 че да си го взема...
kindergarden
08-09-2009, 09:55
Бреееее то това хазарта било много зарибително 8-) от вчера съм залепнала на компа да се уча да играя покер 8-) все повече ги разбирам нещата :lol:
ГЛАДЕЕЕЕН ! :grin: :grin: :D :D :D
Snickers
08-09-2009, 10:29
чувствам се добре.
8-)
DiabolicAngel
08-09-2009, 10:55
Като цяло добре 8-)
Assshley
08-09-2009, 11:41
зле .
Объркана, неадекватна. Скапано ми е. Шибано лято.
Сам и забравен :) макар да знам че тя няма вина за това....просто така се чувствам :)
:razz: :razz: <- Ей така съм в момента, ама съм гладна! :smt089
0nem0retIme
08-09-2009, 13:21
Супер ! :grin:
KeInEnAmE
08-09-2009, 13:50
уморена , но като цяло добре
PurpleDream
08-09-2009, 14:05
никак.. :neutral:
lipsvashh_mi
08-09-2009, 16:02
Още съм сънена понеже преди малко се излюпих..иначе съм добре-говорих с пилето да я чуя кка е и 20на минути изкарахме докато се разсънвах :) Много ми липсва това девойче ....3 седмици ще стават сигурно откакто не съм я виждала :?
Другото,което ме вълнува е един приятел и супер противоречивите му изказвания и желания...обаче това ммоче само не знае какво иска и какво ще си причини ако се реши на това,което си е наумил :o
DevilWish
08-09-2009, 16:15
Пф тъпо, цял ден не съм мръднала от компютъра, само с тази програма се занимавах и сега се чувствам супер тъпо.Толкова съм безполезна понякога.Седя тука, пък няма кой да стане да си оправи гардероба :# яд ме е на себе си :x
Отделно, че току що един смс ме вбеси до краен предел.
ThePowerOfLove
08-09-2009, 16:18
Радвам се :grin:
slun4ice_90
08-09-2009, 18:05
Убит ден ми беше. :-o :(
Irenchety
08-09-2009, 18:12
Днес е най-тъжния, най-злочестия, най-нещастния ден в живота ми! :-# Само като си спомня че го чаках цял ден и броях секундите, а само защото трябваше да се съобразя с определения ми час трябваше да го оставя да си тръгне... :smt022 :-#
Как ми се искаше да извикам името му, да изтичам при него и да го прегърна, но не се пристраших.Сега се давя в сълзите си... :-# :-# :-# :smt022
Колко е трудно да стоя отстрани и да знам, че не мога да ти кажа "остани".Сега осъзнавам, че те обичам така, както никога преди не съм обичала, но вече е късно, а аз не мога да се примиря и се давя във скръбта... :cry: :cry: :cry:
DevilWish
08-09-2009, 19:04
Pf :D $`uvstam se zabavno D
lyly_lili
08-09-2009, 19:13
Чувствам се малко забравена от света,но като цяло.... добре :P
Assshley
08-09-2009, 20:02
Току що се прибрах с ужасно главоболие и нужда от сън след като съм спала толкова много.Незнам какво ми става. :-o На всичкото отгоре хем ми е тъжно хем ми е вбесено заради тоя чат неска.Знам,че и друг път се е получавало така и се е държал така без причина и се надявам да се оправи в скоро време .. ако не да си хваща пътя този път.Незнам с какво съм заслужила такова гадно отношение. :( :( :( УЖАСНО ми е сдухано.Искам просто нещо ново в живота си ..... нещо,което да ми върне старото аз .... ;(
Предаден определено ми пасва в момента...не съм и изненадан а толкова се кълнеше че няма да стане...е както и да е :)
ThePowerOfLove
08-09-2009, 20:27
Топло ми е, иначе всичко друга е на 6 :)
MetalZone
08-09-2009, 21:03
Край... всичко свърши :cry:
KoRnFlAkE
08-09-2009, 21:23
объркана.
Отвратително. Никога в живота си не съм се чувствал така.. преди 5 минути Тя ми звънна и ми каза, че ще заминава. Попитах я къде? Тя ми каза, че за 1 ден в Чепинци. Не знам как ще издържа :? Моля ви, дайте няколко съветчетъ. Просто не мога да го понеса.. :(
sladur4etyYy
08-09-2009, 21:32
Отвратително. Никога в живота си не съм се чувствал така.. преди 5 минути Тя ми звънна и ми каза, че ще заминава. Попитах я къде? Тя ми каза, че за 1 ден в Чепинци. Не знам как ще издържа :? Моля ви, дайте няколко съветчетъ. Просто не мога да го понеса.. :(
да, наистина, как ще се справиш.. :D
Kostadin_682
08-09-2009, 21:43
Не много добре :?
suunnseT
08-09-2009, 22:15
Тъжна,спомняща си ...
KoRnFlAkE
08-09-2009, 22:18
той обаче в никакъв случай не се ебава..
той обаче в никакъв случай не се ебава..
не се ебавайте с мене бе :(
SiNiStEr
08-09-2009, 22:28
Тъжна,спомняща си ...
ох... и аз в момента съм така
.....
sladur4etyYy
08-09-2009, 22:33
пффффффффффффф, нищо ново под слънцето, що ли се учудвам :x майната им на всички (особено на един!!!)
пффффффффффффф, нищо ново под слънцето, що ли се учудвам :x майната им на всички (особено на един!!!)
еййй без нервиии !!! Не си заслужава за момче !!! :? :? :smt003
По темата: Хванали са ме в комферентен двама съфорумници иии няма такава простотияя ... :lol: :razz: :razz: :razz: Супер забавни са ми ... :lol:
sladur4etyYy
08-09-2009, 22:56
ма кво ти момче, бе, и той е путка като сички други. сичките са путкиииииииииииииииииииии иии гадни тъпи меки смешни жалки, дето само за 1 мислят (а познай кво!!!) и нищо др. не ги интересуваааааааааааааааа а да вървят на майната си!!!!!!!!!!!!!!!! :-x и после що не съм искала гадже ми как да искам като после ше ми е още по- гадно!? за по 1-2 вечери и беж да ги нямаааааааааааааааааааа и тва е! мърльовци!
Kostadin_682
08-09-2009, 23:01
ма кво ти момче, бе, и той е п***а като сички други. сичките са путкиииииииииииииииииииии иии гадни тъпи меки смешни жалки, дето само за 1 мислят (а познай кво!!!) и нищо др. не ги интересуваааааааааааааааа а да вървят на майната си!!!!!!!!!!!!!!!! :-x и после що не съм искала гадже ми как да искам като после ше ми е още по- гадно!? за по 1-2 вечери и беж да ги нямаааааааааааааааааааа и тва е! мърльовци!
Айдеее още една нерирана мома в 2 чсаа 8-) ... честито
ма кво ти момче, бе, и той е п***а като сички други. сичките са путкиииииииииииииииииииии иии гадни тъпи меки смешни жалки, дето само за 1 мислят (а познай кво!!!) и нищо др. не ги интересуваааааааааааааааа а да вървят на майната си!!!!!!!!!!!!!!!! :-x и после що не съм искала гадже ми как да искам като после ше ми е още по- гадно!? за по 1-2 вечери и беж да ги нямаааааааааааааааааааа и тва е! мърльовци!
Напълно съм съгласна с теб!!! И точно защото са такива не бива да се нервиш ... !!! :? :? Видиш ли момче или го подмини или го стъпчи тфа е ... :? :?
sladur4etyYy
08-09-2009, 23:03
Айдеее още една нерирана мома в 2 чсаа 8-) ... честито
8-) то чак ми е смешно как може всичките да са толкова ЕДНАКВИ?! :razz: подход, приказки, всичко е като по схема! :lol: няа ли някой различен, бе, да му еба майката!!! :x (сори за тва но не мога да се сдържа!)
Kostadin_682
08-09-2009, 23:03
Напълно съм съгласна с теб!!! И точно защото са такива не бива да се нервиш ... !!! :? :? Видиш ли момче или го подмини или го стъпчи тфа е ... :? :?
Аз, се чудя защо все ме газят и тъпчат :razz:
.. еййй сръдльоооо :lol: :lol: спри да ми се цупкаш!!! :D :D
Kostadin_682
08-09-2009, 23:05
.. еййй сръдльоооо :lol: :lol: спри да ми се цупкаш!!! :D :D
Епа ти ме храни още....
sladur4etyYy
08-09-2009, 23:06
да духаааааааааааааааааааааа аааааааааат!!!!!!!!!!!!!!!!!!! путки! :x :x :x
Kostadin_682
08-09-2009, 23:08
да духаааааааааааааааааааааа аааааааааат!!!!!!!!!!!!!!!!!!! п****! :x :x :x
А бе... ходи легай... са като си попаднала на неподходящ какво да напрайм ние... не е нужно да ни хулиш всичките нали? ...
sladur4etyYy
08-09-2009, 23:10
А бе... ходи легай... са като си попаднала на неподходящ какво да напрайм ние... не е нужно да ни хулиш всичките нали? ...
нужно е, така ми стаа по- добре. кво искаш да викам? ''всички без 1 са еднаквииииииииии :-x '' :lol:
mArMaLaDkA
08-09-2009, 23:10
Чудя се дали има смисъл. Дали изобщо усилията си заслужават, пропиляното време и разочарованията всеки път.
... а можех просто да зарежа всичко и всички, както бях направила преди време...
И пак се въртя в някакви омагьосани кръгове, и пак ми е объркано, и пак ми е някакво никакво, и пак...
:-o
Епа ти ме храни още....
.. еййй Коцеее знаеш, че се бъзикаааааамее с другата шматка ... :( :( стига деее ... не се цупи ... :( :( :smt003 :smt003
Kostadin_682
08-09-2009, 23:12
нужно е, така ми стаа по- добре. кво искаш да викам? ''всички без 1 са еднаквииииииииии :-x '' :lol:
Епа викай ако искаш... слабо ме вълнува :razz: 8-)
олио да ги попари сичките
sladur4etyYy
08-09-2009, 23:13
те тва е 8-)
етоооооооооо гоооооо беееееееее ... :grin: :grin: :grin: :grin: :lol:
Kostadin_682
08-09-2009, 23:14
Ей мазньо 8-)
Преди 20 минути се прибрах от море и ми се спиии :o На всичкото отгоре една позната изтри всички снимки и сега имаме само 2 и то много тъпи :? :-x Като за капак с моя не успяхме да се видим,но поне причината беше основателна :D Иначе като цяло си прекарах С-У-П-Е-Р!!! :grin: Бяхме в Кранево :-) Един много добър приятел беше в съседния апартамент и цяла вечер избухвахме.На плажа видях още 7 пича,с които много се имам и си прекарахме върховно :grin: Единствения проблем беше,че спукахме гума на отиване и заради "навигатора ни" объркахме улицата на едното кръгово и се позагубихме :razz: На края попаднахме в някво село в 02:30ч. вечерта и въпреки силната музика никой не се появи да ни прави проблеми докато сменяхме гумата :shock: :lol: :razz:
Хммм сега май ще си легна,защото от 2 дена не съм спала :?
Лек ден на всички :-)
П.П.Батеее искам снимки :oops: :-)
lipsvashh_mi
08-10-2009, 05:11
станах преди час,закусих,взех си душ и сега се моткам из нас,че имам още време до излизане :)
Днеска се очертава егати и готиния ден обаче :grin: Какви глупости и лиготии ще правим с шматките само 1 Господ знае :lol:
BePoHuKa
08-10-2009, 06:53
Преди 20 минути се прибрах от море и ми се спиии :o На всичкото отгоре една позната изтри всички снимки и сега имаме само 2 и то много тъпи :? :-x Като за капак с моя не успяхме да се видим,но поне причината беше основателна :D Иначе като цяло си прекарах С-У-П-Е-Р!!! :grin: Бяхме в Кранево :-) Един много добър приятел беше в съседния апартамент и цяла вечер избухвахме.На плажа видях още 7 пича,с които много се имам и си прекарахме върховно :grin: Единствения проблем беше,че спукахме гума на отиване и заради "навигатора ни" объркахме улицата на едното кръгово и се позагубихме :razz: На края попаднахме в някво село в 02:30ч. вечерта и въпреки силната музика никой не се появи да ни прави проблеми докато сменяхме гумата :shock: :lol: :razz:
Хммм сега май ще си легна,защото от 2 дена не съм спала :?
Лек ден на всички :-)
П.П.Батеее искам снимки :oops: :-) Мммм на моренце в Кранево е мега добро! :grin:
slun4ice_90
08-10-2009, 08:36
Ех,тези момчета все ви тормозят.Игнор и т'ва е. :grin: Я,се усмихнете и гледайте от хубавата му страна. :-P Кефя си се на макс.
ThePowerOfLove
08-10-2009, 08:56
И аз очаквам хубав ден :grin:
dar4eto0o07
08-10-2009, 10:21
ujasen den o6te ot sutrinta 6i poludeq 8-)
sweatkiss
08-10-2009, 11:15
Ами нечовешки гадно...използвана и предадена просто нямам думи :(
Assshley
08-10-2009, 11:53
Поспах си добре за компенсация,че снощи си легнах размазана от всички тея глупости дето ми наговори пак. :smt010 8-[ И сега съм горе-долу добре .. станах си,наядох си се като бял човек и даже ми е леко забавно . ;-) Честно казано незнам вече какво да правя с Него .. омръзна ми . :neutral:
GabisiTa
08-10-2009, 11:54
Вече ми се развали настроението.. :(
:) :) :) Добре съм - без гадже = БеЗ пРоБлЕмИ :grin: :grin:
Е добре де, малко ми е куцо...
Един близък семеен приятел почина :-# :-# :cry: :cry:
Уф... тъпо...
МЪЖО, ЩЕ ТИ УБИЯ ДРУГАТА ЖЕНА!!! :-)
ЗОРИ, радвам се, че си си изкарала хубаво :) :-)
Владо, от нас салатата, от теб ракията :D :D :D :P :P
Уф... тъпо...
до скоро снимки прегърната с гаджето - ся била без проблем 8-) ебати сакатите лъжи
Уф... тъпо...
до скоро снимки прегърната с гаджето - ся била без проблем 8-) ебати сакатите лъжи
Ти да не ме следиш?
В момента така се чувствам, отговарям на въпроса на темата... :wink:
И така е... вече няма кой да ме ядосва, но на пук да го обичам :P
Добре съм. Спи ми се, но съм добре.
аа не следя никой най малко теб просто винаги ми правят впечатление щастливите снимки на влюбени двойки , такива каквито аз никога нема да имам 8-) 8-) 8-)
valdesbg
08-10-2009, 14:00
Ааа батко ви планинар се върнааааааа :grin:
Разултат - настроението на макс, мега якото време, и огромното количество снимки и нови познанства :)
Иначе природата там е меко казано приказна. Има уникално съчетание от зеленина стръмни скали, спиращи дъха върхове, зъбери, чукари и подобни. 7-те езера са просто перфектна гледка. Успокояват и ете карат да осъзнаеш колко зависим си от природата. Отделно че в компанията на планината се чувстваш като прашинка. Толкова величествена и красива е Рила. Спахме в Новата хижа(Седемте езера) бяхме 9 човека.
Първия ден ни хвана една мъгла посредата на похода и ние не знаехме какво да правим. За връщане нямаше и как да стане дума, щото пътя беше много. НОбаче никой не знаеше пътеката по която трябваше да тртъгнем. Добре че за един момент мъглата се разсея та водачката (Ани) позна месността и каза "Натам!". После стигнахме до Бъбрека и се разделихме на две групи - едните се качиха до сълзата и окото а другите продължихме към Трилистника, близнака и старата хижа. До нея е и рибното езеро. А зад нея е Долното(последно) езеро.
Видахме и лагера на дъновистите. Бяха се устроили до старата хижа и бяха меко казано много. На снимките ще си проличи кокло са. Не знам точно учението и философията им, но разбрах че всяка година са там за месец(юли-август).
А сега предполагам всички ви интересуват снимките - както споменах по горе огромно количество са. 6 фотоапарата бяха налични, на моя изснимах 700+ снимки(за жалост катратат ми побура само 800 броя). Очаквам още поне два пъти повече да ми пратят. Кокло обработка ще падне не ми се мисли. Ако някой има идея къде да кача 3 гиги архив със снимки - моля да заповяда.
Скоро ще пусна пурвите снимки във форума.
Мисля че е ясно как се чувствам - невероятно страхото.
Зори, Иве - благодаря ви :)
Ракийката - няма ядове. Салатата да е шопска :)
mynichka
08-10-2009, 14:14
сравнително добре :P
Батеее качи ги в http://bgshare.com/ :) Ама запомни името на архива,защото иначе после няма да ги намерим :-D :grin:
По темата:Наспах се и ми е супер :grin: Гледам Покемон на Джетикс и си припомням детството :lol: :oops: След час мисля да си поръчам една пица,че нещо съм гладна,а не знам к'во точно ми се яде :-D и после айдеее пак в леглото :-D Аххх как обичам да се излежавам по цял ден :oops: :-) Ако и милото беше при мен удоволствието щеше да е пълно,нооо и без него пак ми е добре :-D
Иначе като цяло се чувствам още по-влюбена и щастлива,защото усещам как Той започва все повече да се привързва към мен,да се притеснява за мен ... Вече започна да свиква и с мисълта,че за първи път е започнал сериозна връзка с момиче :-) Аххх нямам търпение да дойде другия понеделник и Той да се прибере :( :-) Обещали сме си,че този път ще сме си само двамата,защото имаме да говорим за доста неща,които ме тревожеха преди време :)
Еххх тази любов,какви чудеса върши :oops: :-) и как променя хората :grin: :-) :-) :-) :oops:
lipsvashh_mi
08-10-2009, 15:25
Уоу,това днеска беше просто егати и шашавия ден...Първо закъснях за срещата с Ивето,което за мен е ограмна рядкост...да ми се случи 1-2 пъти годишно ако не и по-рядко,ноооо преживя го момата..Та отидох,оттам се поразходихме пихме по кафе и се присъединиха още една приятелка и гаджето й,с което всъщност не се имаме много въпреки,че ми е от училището...но направо ме изненада младежа-беше много мил,и добре си полафихме....Той заминаваше за Русе-та го качихме да пътува и дойде най-добрия приятел на Ивето-същото,момче с което онзи ден излизахме-сладура от Канада..та помоткахме се,посмяхме се и хоп-айде у Ивето на гости-там просто не еистина какви сме ги вършили-то не бяха едни метъли,после пуснаха чалга,та алкохол ли ,та..ае майко опази как се вика-но резултата е върховен,-леко съм прегракнала от пеене и викане,има много готини снимцичи от днес плюс,че съм заредена сс много много положиелна емоция...ама ги обичам тез шматита-не е истина :-) :-)
kindergarden
08-10-2009, 15:32
...
DevilWish
08-10-2009, 17:11
Хм мии гадно ми е ,за мама :С Иначе добре ми почна деня . . имам желание да си правя снимки :Д пък няма с кой.
Оня простак пак ме изкара извън кожата ми :#
PurpleDream
08-10-2009, 17:48
беше ми весело по едно време,това не се е случвало от седмица...ама сега пак ми е заебало..
Sexy_boy_94
08-10-2009, 18:08
Супер влюбен .. :-P :( :smt049 :smt049 :smt059 :smt060 :smt007
smiirnoff
08-10-2009, 18:57
мии да , нацупи се пак , щото е виновен .. се едно
чувствам се гадно , топката в корема пак е тук и този път е просто супер болезнено ,
но няма значение , нищо няма да се промени , цял ден ми беше весело
но само отвън , отвътре се чувствах супер гадно и ето
съсипа ми се настроението
поне вече съм готова с подаръчето .. дано го оцени поне ;х
.. имам си и нова гъсеничка от Него , супер сладка розовка много голяма , дълга около метър , че и повече ^^
обожавам я , снощи спинках с нея
и все пак ми е супер гадно .. ;х
мм се едно , утре отивам да изкарам снимките , дано се е получило добре
^^
cookie_master
08-10-2009, 19:33
много,много объркана :(
sladkish_14
08-10-2009, 19:42
Страшноооооо объркана ,,Сънувах кошмар , ужасен! С човека , който обичах 2 години , унижи ме в съня ми.Беше ужасно толкова ме разтресе , че ме накара да мисля по 24h за този сън ,, Което следователно ми донесе спомнени от миналото ни , мнго болка , щастие и нови празни надежди.Направо постоянно мисля за него , за такива прекрасни моменти .. Абеее пълен ужас.. В същото време най - добрия ми приятел /уж/ , чак сега ми ПОКАЗВА , не казва ,че ме е обичал през цялото време в което съм била с това момче с което бях двете години , което всъщност му е най - добър приятел или поне бяха ,, И той бил ме обичал , била съм му провалила живота , станал е женкар , ужасен , студен.. Разбирам , че вината е изцяло в мене , сега се държи ужасно с мене какви ли не неща ми говори и всички отстрани казват , че много ме обича и затова го прави ,, Абе и той бил объркан в същото време аз мисля само за бившия си и като цяло , ужас и тея балади ми разбиха психиката ,,
Assshley
08-10-2009, 20:07
Прибрах се както винаги по същата улица,която ми носи 1 милион спомени и не се натъжих .. Просто се вбесих отвътре и ми стана някакво никакво . :( Днеска не излезе .. чудно защо. :-o Преживява някакъв период или какво незнам обаче .. защо трябва да е такъв по дяволите .. ЗАЩО трябва да се държи така свински?! :-# И аз не мога да разбера защо си правя труда да мисля за това изобщо след като не си заслужава .. ](*,) ](*,) ](*,) Така искам всичко да си е наред поне веднъж,но явно ще си остане само мечта и малко по малко ще трябва да се забравя за всичко. :-# :-# Утре искам да изляза на обиколка по магазините.Нещо ново и секси в гардероба ми ще ми дойде доста добре . :smt003 Поне се надявам да ми се оправи настроението малко,защот иначе или съм бясна и аз незнам защо или съм бааахти сдуха и сдухвам и хората покрай мене.Абе общо взето ни така ни така ..и то всичко заради Него ОТНОВО. :(
ThePowerOfLove
08-10-2009, 21:29
Тая вечер се запознах с един интересен човек :grin: :-D
И сега мисля да лягам, че утре ще ставам рано.. Не мога да се оплача :)
Snickers
08-10-2009, 21:36
объркана.
SiNiStEr
08-10-2009, 23:12
объркана с мисълта,че съм сгрешила като му дадох шанс...само ще го нараня ....
днес толкова се ядосвах и накрая се подредих както не трябва....
перфектно .....
Swingswing
08-11-2009, 00:35
Скука... имам чувството, че един човек ми се сърди...
Една приятелка е изчезнала безследно вече 2-ра седмица :smt017
lipsvashh_mi
08-11-2009, 06:46
сънена,но някак замечтана....пфу и да искам не мога да спра да си мисля тея неща и тайничко да се надявам-както винаги на глупости :D
Сега съм си надула музиката,пия кафе и зяпам към Витоша-изгледа от нас е убийствен :-)
valdesbg
08-11-2009, 06:53
Янче, душице снимай за батко да видим гледката :)
Аз си пийнах кафенцето, сега чакам една потебителка да се появи след като я събудиш и така :)
Хубаво ми е :)
kindergarden
08-11-2009, 06:54
спи ми се :(
valdesbg
08-11-2009, 06:57
^
Чудя се защо... :-D
kindergarden
08-11-2009, 06:59
мразя те :x 8-)
valdesbg
08-11-2009, 07:04
Знам :-D
ShtrudeL
08-11-2009, 07:23
Ужасно много ми се спиииии. В такива моменти ми идва да изпсувам. ^
Ужасно! Всичките ми приятели ги няма! Побърквам се сама :?
Priceless
08-11-2009, 10:41
От една страна ми е някакво супер яко, че си се прибирам довечера във Варна .. А от друга ми е супер тъпо, че така стана ... Е, поне разбрах някои неща ;)
elle_123
08-11-2009, 11:50
:grin:
SiNiStEr
08-11-2009, 12:10
За сега добре,мисля,че постъпих правилно като му казах,че няма смисъл.
Макар и в момента да му е адски гадно....но няма как.
... еххх тая злоба и завист беее :? :? #-o #-o #-o
Assshley
08-11-2009, 12:32
Супер странно ми е в момента.След снощи и така както си пишем все едно вече всичко е наред .. Пфф незнам,незнам. :-o Радвам се,че поне отношенията ни са добри,но имаше супер много неща,които исках още да му кажа.Днеска ми се очертава хубава вечер .. Ще си сложа любимата рокля и заминавам да лудея.Най-после ми се пооправи настроението. :grin: Абе надявам се всичко да е окей и някой да не ми развали настроението пак,защото ще му разбия главата . :x
Нямам думи да опиша как се чувствам ... Искам да го видя...Ахх,тази любов.... :cry:
tujno..... iskam si slunchitseto :smt089
ThePowerOfLove
08-11-2009, 14:08
Заспало ми е :?
дъждовен ... пфф супер криво време , само за спане ... :x :x
smiirnoff
08-11-2009, 15:46
мии криво ми е
до сега спах , ама тати ме събуди
и сега ми е сънливо , мрачно
нищо не ми се прави
гушкам си гъсеницата и май пак е заспивам
то друго не остава
^^
Гадно ми е :)
Няма да кажа защо :) :)
anonimchetou
08-11-2009, 16:13
притеснена се чусвтам.. :?
DevilWish
08-11-2009, 16:43
Tъпо, защото не зная от тук нататък кога ще се виждаме.
Тъпо, защото живея в измислен свят на моменти . . .
Тъпо, защото дългоочакваната цигара не ми се ослади . . .
Тъпо, защото се сещам за починалият си приятел . . .
Тъпо, защото няма какво да ме накара да се усмихна . . .
BlackBunny
08-11-2009, 16:46
гадно ми е ... писна ми от тоя театър имам чувството че всичко е сценка няква .... незнам на къф се прави ама не ми харесва вообще ... само ме лъже ама .. няма да продължавам така,, до ся си мълчах ама вече ще му кажа всичко ... писна мииии :cry: :cry: :cry: :cry:
Е помисли си за мен и да видим дали няма да се усмихнеш ;) :-)
По темата:Ем чакам момента на завръщането и...и да се разберем веднъж завинаги какво ще е...
ми .. нз сега г/д, но иначе самотна :( :( :(
mechtaq_za_teb
08-11-2009, 16:59
Пърхат ми пеперудки в стомаха... нищо ново 8-) Иначе добре съм.
ThePowerOfLove
08-11-2009, 17:28
Може и да се получи нещо :grin:
DevilWish
08-11-2009, 18:26
Е помисли си за мен и да видим дали няма да се усмихнеш ;) :-)
По темата:Ем чакам момента на завръщането и...и да се разберем веднъж завинаги какво ще е...
Ее ся се усмихнах наистина :)
А ти споко ,всичко ще излезе на яве като си дойде твойта. .. тогава ти ще вземеш сам най-доброто решение :)
Priceless
08-11-2009, 19:08
Изморена :?
дооооста изморена се чувствам ама иначе като цяло много хубав ден ми се очерта днес :---) :)
smiirnoff
08-11-2009, 19:52
амии скучно ми е
сега си гледам русалките ии се чудя кога ше се сети за мен ;д
^^ утре отивам да взема снимките и ще оставя другите
супер сладурски са и много им се радвам ( като циганче на баничка ^^ )
утре се очертава да ходя до любимото ми магазинче
ще си взема материали и почвам пак с мойте си простотийки ^^
иначе като цяло ми е супер тъпо , скучно , умерено безразлично ми е ;д
искам чудо , искам ей така нещо квото и да е да стане ;д
.. ии съм много разочарована , с тати пуснахме фиш в тотото
ама " мъжки полов орган " , нищо не спечелих ;хх
нищо , другият път може да у/оцеля поне едно число ^^
:lol:
Assshley
08-11-2009, 19:53
Никакво ми е . Нервя се така. :o
mArMaLaDkA
08-11-2009, 19:56
Прекалено влюбчива съм и това ми създава твърде много проблеми за момента. 8-)
Priceless
08-11-2009, 20:03
ВЛЮБEНА !!! :-) :-) :-)
vesSynkaa
08-11-2009, 20:14
В момента съм зле ..
Корема ме боли и искам да си легна ,
само че ме мързи да се вдигна от стола .. :?
ThePowerOfLove
08-11-2009, 20:21
Вече ми се спи, че днеска станах рано :?
Ейся ще гледам Приятели и ще лягам :)
PHaNToM373
08-11-2009, 20:42
Чувствам се... като най - голямата глупачка ..
DevilWish
08-11-2009, 20:59
Чувствам се тъпо.Уморено, пък не ми се ляга, пак няма да мога да заспя.Ще си мисля пак само глупости :# Другото гледам времето ,гадно ще е :С :( А сега ще падат всеки час по 60 звезди отивам да гледам и да си пожелая нещо . . не ,че ще се сбъдне. .
А бее няма значение..
Сега се сещам за мечуу ( Faces ) и се усмихвам :)
uNvaLuabL3
08-11-2009, 21:18
мии супер - ваканция, relaxx (само съм малко болничка :( )
Priceless
08-12-2009, 05:26
Спи ми се ... тъпата котка ме събуди в 6 без нещо и не можах да заспя пак :?
не съм спал 2 вечери та ... Малко дезориентиран , уморен и гладен http://www.pic4ever.com/images/onion030.gif
lipsvashh_mi
08-12-2009, 06:43
ох,егати и гадната прецаквация :? Направо тая 1 седмица ако бях си влизала по често в профила в сайта нямаше да е зле-ама никак!!!! Хем ми се плаче хем се смея като идиот срещу монитора :D :D Ама и моя гаден късмет :x
Иначе съм сънена и дезориентирана все още :-x
valdesbg
08-12-2009, 06:47
Янче, кво станало викаш? :)
smiirnoff
08-12-2009, 07:07
Спи ми се ... тъпата котка ме събуди в 6 без нещо и не можах да заспя пак :?
хъх и аз съм със същия проблем , само дето ме събуди в 5 , а аз после пак заспах ;д
иначе се чувствам супеееееер изморена
снощи до 3 часа не можах да заспя
и са едва гледам , а трябва да излизам ;хх
скапа ми се настроението от вчера и мисля да не започвам това , което
бях замислила
а и вече няма смисъл
поне имам цял ден да спя и да се наспя като хората ( ама едва ли ще е възможно )
.. f***ing Dead , come and take me ^^
kindergarden
08-12-2009, 07:08
много готино се забавлявам :razz: :lol:
Assshley
08-12-2009, 11:26
Събудиха ме още в 12 след като снощи до 3 часа не можах да заспя.Все още ми е заспало и ми идва да си легна пак . :o На всичкото отгоре все още незнам дали ще излизам и ако не се уговоря с някой ще трябва да си ходя сама да си купувам билет . :( Уфф ии пак ме обзема някакво гадно чувство такова .. Сигурно е от тъпия филм.Сдуха ме отвсякъде . Просто в момента единственото,което ми се иска е да изляза с Него,да си говоря с Него и да забравя за всички други .. точно както си правехме преди двамата,но сега ни единия има време,ни другия . :( .. уффф абе общо взето много скапано ми започна деня.
anonimchetou
08-12-2009, 12:05
чуствам се празно :? тъпо изпростяло ... бля бля ... общо взето скапан ден
Priceless
08-12-2009, 12:06
Ми .. перфектно общо взето .. 8-) След малко излизам .. да видя малко хора, че след това заточение вече забравих как изглеждат 8-)
DevilWish
08-12-2009, 12:58
Ъмм да коментирам ли?Все едно и също..скука :?
Ми бях в Сребърна на нощно наблюдение с групата, и единственото, което гледах бяха картите за игра. :D :D
rozovsluncho
08-12-2009, 13:35
Чувствам се ужасно :cry: хванал ме е летен вирус,повръщам дигам температура въобще кфо да говорим #-o :? :-o
sladur4etyYy
08-12-2009, 13:40
хех, ми как... смешно ми е как може да има толкова жалки същества :razz: иначеее съм добре, по- късно ще поизляза, а сега съм още сънена :D
Миии очертава се да излизам с едно приятелче някъде да ядем нещо ... :D :D само дано да не завали ... :?
Assshley
08-12-2009, 14:32
Супер ми е забавно и отлитам навънка след около час. Дано някой не ми развали настроението,защото ще умре после. :D :-x
ThePowerOfLove
08-12-2009, 15:32
Нещо май съм настинала. Гледам да не се отпускам, ся пия 4 си чай за днеска :( :D
Ми бях в Сребърна на нощно наблюдение с групата, и единственото, което гледах бяха картите за игра. :D :D
Пак ходите без мен,еййй... :-x :x :? !!!
По темата:Вчера с моята BFF си говорихме доооста за някои неща и вече се чувствам идеално ... Най-после успях да споделя с някого тези неща и ми е едно такова леко :-) Страшно много искам да видя двама Гошовци и да им кажа някои неща,но знам,че с единия ще се видя чак във вторник,а с другия поне след месец :( Както и да е :) Важното е,че си намерих нова мишка и ми е малко по-весело :-D Айде отивам да гледам един филм и после ще се спинка :-)
Лека на всички :-)
zxcvbnmasdfghjkl
08-12-2009, 18:51
happy :) :) :) :)
.. съсипана!!! #-o #-o #-o ](*,) ](*,) писна ми от всичко ... :-x
Assshley
08-12-2009, 19:20
БЯСНААААААААААААА !!!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x Пак си направи неговото изпълнение и изобщооооо .. авееее оффффф!!Нямам думи да опиша какво е вътре в мене .. идваше ми да му счупя главата и още ми идва и естествено почвам да се тъпча....!!! :-x :-x Офф направо ми идва да му кажа толкова много неща и с това да приключим без това той сам си каза,че е глупак ама аз ГЛУПАЧКАТА НЕЕЕЕЕЕЕ ТАА НЕЕЕ!!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) [-( [-( [-( [-( Направо вече ми се драйфа от всичко и от всички!!!!КАК ДА НЕ СЪМ СЪРДИТА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ КАТО ТОЙ МЕ ПРЕ*БАВА ПОСТОЯННО ВЕ МАМКА МУ??!?!?!??!?!?! :o :o Въй ще избухна след малко .. дано да ми мине,че няма и да мога и да спя!!!И дано се прибере по-скорооо!!!!!
Priceless
08-12-2009, 19:27
Ми малко съм поизнервена ама ... добре че е ТОЙ, за да ме успокои малко :-)
bmwsasho
08-12-2009, 19:27
Чувствам се що годе добре :)
Ей Иве да ти имам променливото настроение :? Вземи се вземи в ръце малко,защото ще си съсипеш детството :?
По темата:Едва ли има по-коварно същество от мен :D Лафих си с моя и му казах две неща на криво и горкичкия веднага започна да ми се обяснява,въпреки че знае,че няма вина :-) Миличкия ми сладур :-) :-) :-) Нямам търпение да дойде понеделник и да си го видя и да си го гушкам :grin: :-)
Еххх няма по-хубаво нещо,от това да си влюбен в човек,който да отговаря на чувствата ти :-)
smiirnoff
08-12-2009, 19:31
амии чувствам се повече от перфектно
днеска си изкарах супер
адски ми беше забавно , сега ме боли устата от смях ;д
ии снимчиците са готови и са станали супер сладурскии ^^
ии супер много си се кефя ;д :-P
Ей Иве да ти имам променливото настроение :? Вземи се вземи в ръце малко,защото ще си съсипеш детството :?
.. аз вече съм си го съсипала Зори .. :? :? Отказала съм се тотално да "мечтая", че всичко ще се оправи .. няма оправия и това си е... :?
П.С. Мерси все пак ... :(
Punisherrr
08-12-2009, 20:42
Оо днес разбрах,че ще мога да вляза малко на пързалката докато хокеистите тренират и да покарам кънки посред лято,докато навън всички се пържат на 32 градуса 8-) (нищо лично) и ми е супер гот и нямам търпение да чуя как хрупппка леда 8-) еххх... :smt060
ThePowerOfLove
08-12-2009, 20:47
Ще ходя да хапна нещо и ще си пусна някой филм :) Пих кафе към 5 и скоро няма да ми се доспи :? 8)
DevilWish
08-12-2009, 20:51
Чувствам се гладна :shock: ,но е късно и няма да ям.. .
И искам едно гуш ,от едно меченце :-) То си знае кое :booooomb:
ShtrudeL
08-12-2009, 21:06
Не,че някой го интересува,но...
чувствам се празна,объркана и безсилна... и да...и влюбена/обичаща.
Priceless
08-12-2009, 21:11
Бляя бля бля ... чудя се още колко ще издържи търпението ми :o
еми кво да ви кажа УМИРАМ от тъпотия Т_Т
sladur4etyYy
08-12-2009, 22:22
все още са ми смешни жалките хорица. иначе съм ОК 8-)
valdesbg
08-13-2009, 05:57
О перфектно съм :)
Малко ме боля зъб, амааа мисля че ще оживея :)
Лиленце, не се спотайвай ами ела да пием по едно кафе с тебе. Радо и той е поканен :) Ако Стела се появи ще е добре, ако ли не - тримата ще си откараме :)
Priceless
08-13-2009, 05:58
О перфектно съм :)
Малко ме боля зъб, амааа мисля че ще оживея :)
Лиленце, не се спотайвай ами ела да пием по едно кафе с тебе. Радо и той е поканен :) Ако Стела се появи ще е добре, ако ли не - тримата ще си откараме :)
Владкооо аз май всяка сутрин с тебе си пия кафето. 8-)
valdesbg
08-13-2009, 06:01
Е перфектно, какво се оплакваш :)
Не,че някой го интересува,но...
чувствам се празна,объркана и безсилна... и да...и влюбена/обичаща.
мен ме интересува.
аз все още се чуствам сам
Priceless
08-13-2009, 06:02
Не се оплаквам, бе Влади .. от твоята компания не бих се оплаквала :oops: 8-)
valdesbg
08-13-2009, 06:06
Щото и аз от твоята Лили :-)
Aicken я по ведро мой човек. Ако ще сваляш момата - не е това начина :-D
lipsvashh_mi
08-13-2009, 06:37
Почивам си от поредната задача по химия и слушам музика :? Чудя се как може да има толко необщителни хора..сламежливи ли са,какви са-просто ми е странно :lol:
ПП Това,че не съм си пила кафето яко ми се отразява 8-)
valdesbg
08-13-2009, 06:39
много сме срамежливи бе како. Ама направо..... :D
Айде пийвай кафето, форнети има от мен и да почваме деня с усмивка :)
Еййй това Кранево ме прецака и вече не мога да спя до късно :? :o Днес пак станах преди 08:30ч. :? Амааа за сметка на това ми е супер :grin: Моя ми се сърди от оня ден и снощи не ми се обади амааа к'во да се прави - аз съм си виновна :-D Добре,че си го познавам прекалено добре и знам,че ще издържи така още ден-два и на края ще ми се обади и пак ще има "Как си бебче?!Сори,че не ти звънках ама ..." :-D :-) Оффф като за капак в събота съм канена в Балчик на дискотека и се чудя дали да ходя :-o Във вторник пък ще се събираме пак в моя и не ми се мисли техните как ще се наспят за работа :? Като го знам как не се съобразява с музиката :?
Абеее няма да го мисля от сега :? К'вот стане :)
П.П.Батеее и аз се присъединявам към компанията с кафето :P
ThePowerOfLove
08-13-2009, 07:44
заспало :(
smiirnoff
08-13-2009, 07:50
добре , защо по дяволите вярвам в тия глупостиии ](*,) ](*,)
чувствам се ужасно сега .. ;хх :cry:
kindergarden
08-13-2009, 07:52
добре , защо по дяволите вярвам в тия глупостиии ](*,) ](*,)
чувствам се ужасно сега .. ;хх :cry: Виж сега успокой се.Няма смисъл да се вайкаш,каквото има да става,ще стане.Дори и да не беше сънувала...
Чуствам се ужасно.. само рева и рева... еб*си безнадеждния случай съм !! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: де*а защо все аз.. ЗАЩО?!?!?! защо съм толкова наивна и им вярвам на глупостите ?!?! :( :( :-# :cry: ](*,) ](*,)
DevilWish
08-13-2009, 09:10
Мм гадно ,цял ден си мисля ,за него ,защо вече не е сред живити :( Пффф толкова сълзи пак :С Утре ще отида да запаля една свещ в църквата, защото повече не мога :# :@
Днес си оставам на мисълта, че всичко е безлично ... :? :? Бясна съм още от вчера и просто се чудя на кой да си го изкарам?? :? :-o
anonimchetou
08-13-2009, 09:29
денят ми е по-добър от останалите. Правя това което ме кара да се усмихвам. Мисля позитивно.. и се чуствам добре.
valdesbg
08-13-2009, 09:29
^
Е малко ли скайп абонати имаш :)
Харесай си един и давай ;)
Assshley
08-13-2009, 10:38
Понаспах се днес. (: Лошото е,че станах с мисълта да му пиша .. хм. Чудя се дали да го направя изобщо.Дали да си рискувам нервите и настроението .. ама то без това е никакво . За странния ми сън да не говорим.Сънувам го за пореден път и пак със същото момче,а не с Него. :neutral: Направо вече ми писна .. искам да се оттърва от всичко! :x Дано да е добър ден .. ии добра вечер,че ми вкисна вече от глупости.
bmwsasho
08-13-2009, 10:45
Страшно скучно ми е...сутринта си свърших работата и сега... :(
Jumbie483
08-13-2009, 11:01
много ми е объркано днес..
добре съм, ама ми е объркано, което ме кара да се чувствам леко глупаво.. :?
sladkata_bebz
08-13-2009, 11:09
Пф ужас.Днес май е по-зле и от вчера(а уж бях най-позитивния човек)щото съм наивна затова е.Объркана съм,тъжна,ядосана,неразбра а и всичко на едно.пффф
smiirnoff
08-13-2009, 11:38
амии вече се чувствам много добре ии Благодаря на съфорумниците за това ^^
хъх , сутринта ходих на лекар и ми взеха кръв от вената ;д
лекарката ме похвали , какъв герой съм била щото не съм се изплашила , че ми е взела кръв ^^
сега си гледам точката на ръката от иглата и се кефя и гордея :lol:
ии днеска ще ходя най - накрая до любимото ми магазинче да си взема някои простотийки ;дд ^^
:lol:
Priceless
08-13-2009, 13:48
Ми .. чакам бебо да се върне от работа ..и дано това да стане преди да изляза, че ми липсва толкова много тоя човек :?
Иначе съм перфектно просто .. цигарка, количка .. какво повече ?! 8-)
ThePowerOfLove
08-13-2009, 13:55
Леко съм болна, а ми предстои среща.. що тряяше точно днеска :( Нищо, все ще се справя някак :)
DevilWish
08-13-2009, 14:00
Бях до църквата ,много хубаво си поплаках за него, сега малко ми поулекна . . :o
kuklichka_bg
08-13-2009, 14:26
добрее
ще се върна към старото време довечера за малкооо 8-)
mynichka
08-13-2009, 15:46
Най- прекрасния ден :---) щастлива, щастлива ..много щастлива :)
8992LIGHTER
08-13-2009, 16:40
:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
sladur4etyYy
08-13-2009, 16:45
:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
що така, бе, моме? :(
аз съм добре.. пак леко ядосана, но като цяло... добре 8)
Swingswing
08-13-2009, 16:55
добро утро на всички 8-)
Assshley
08-13-2009, 18:16
Още ме е яд за вчера. :o И днеска се прибрах супер рано и сега цяла вечер ще ям .. и то от нямане какво да правя . :( СКУКАААААААА ;; Днеска беше soo nice с отношението . :-) Исках да се видим обаче не стана .. ама карай .. (:
Priceless
08-13-2009, 18:57
Цепи ме главата аааадски много :? :?
lipsvashh_mi
08-13-2009, 19:13
ууу супер съм-ПЕРФЕКТНО...и се дължи изцяло на батиии....бати,мерси много!Обичам те :-) ии мерси за прекрасната,великолепна шапка...обещавам,че ще си я гушкам преди заспиване :oops: 8-) Наистина съм влюбена в нея-готинка е :grin:
иначе реших да се променя и сега остава да го изпълня.... 8-)
ууу супер съм-ПЕРФЕКТНО...и се дължи изцяло на батиии....бати,мерси много!Обичам те :-) ии мерси за прекрасната,великолепна шапка...обещавам,че ще си я гушкам преди заспиване :oops: 8-) Наистина съм влюбена в нея-готинка е :grin:
Е покажи ни я де :x
По темата:Моя още се цупи или по-точно се инати :-D Аз също се инатя и няма да му драсна дори един СМС :-D Като за капак така ми се спиии и мисля след малко да лягам :-)
cookie_master
08-13-2009, 20:07
притеснено ми е http://www.pic4ever.com/images/129fs4252631.gif
lipsvashh_mi
08-13-2009, 20:25
Е покажи ни я де :x
По темата:Моя още се цупи или по-точно се инати :-D Аз също се инатя и няма да му драсна дори един СМС :-D Като за капак така ми се спиии и мисля след малко да лягам :-)
еми дай скайп и ще ти пратя снимчици на най-хубавата великолепна шапка...казвам ти умирам си за такава :smt007
guinessgirl
08-13-2009, 22:47
ами,бивам.. самотно ми е
Ballbreaker
08-13-2009, 22:58
И на мен ми е самотно. Но ще се разсея аз тази събота.
Иначе, за голям кеф на Disrespect, си купих очила. Нърдски. Супер яко едно такова, с правоъгълни рамки и анти рефлексни стъкла. Първите очила в живота ми. cool.
Priceless
08-14-2009, 05:56
СПИ МИ СЕ !!! Коооолко ми се спи само :? И нашите се връщат днеска да ми съсипят кефа :? Ае днеска ше бъде гаден ден ...
valdesbg
08-14-2009, 06:00
Варненската сирена - я дай една усмивка и слагай масата за виртуалното кафе. Бисквитките са от мен :)
Priceless
08-14-2009, 06:07
http://www.grupocapresso.jura.com/en/recipe_cl_espresso_330x300.jpg
8-)
valdesbg
08-14-2009, 06:13
А така Лили :) Добро утро :)
Priceless
08-14-2009, 06:16
Абе за мен не е много добро, амааа ... дано поне за теб да е ;)
kindergarden
08-14-2009, 07:02
Добре сме и Аз и моето второ Аз и моето трето Аз. 8-)
Priceless
08-14-2009, 07:07
Сдухана съм .. :-o И ми е горещо ... и ми се пуши ... и искам да изляза.. :?
Добрутрууу :-)
Оффф моя милост днес е много заблудена :D По-точно от вчера е много заблудена,защото си мислеше,че днес е събота ама уви - петък е! :D
Иначе като цяло съм супер :-) Пак затормозявам бати с моите глупости амааа той миличкия вече е свикнал (май) :oops: :-) :P 8-)
Хммм да видим как ще мине днешния ден :-o Имам едно странно усещане в стомаха си и мисля,че ще се случи нещо,нооо да видим :o
GossipGirl89
08-14-2009, 07:29
Ми... зле ми е на стомаха :( Нещо съм пипнала някъв вирус на морето май...
DevilWish
08-14-2009, 07:35
пФф шибано ,защото не стига ,че ме събуди рано рано ,ами сега ме кара да ям :# бахти човека, след малко ще кажи ,ай оправяй се ,щот излизаме :# :# :# :# :# :# :# :# :# никво съобразяване басиии
ThisIsMe
08-14-2009, 07:37
добре за сега
Някакаво ми е странно... :? Ае трябва днес да е хубав ден, да се надяваме... 8) :wink:
Assshley
08-14-2009, 09:58
Спи ми се ужасно .. :-s :smt010 И мисълта,че трябва да изляза днеска пак тооолкова рано и няма да се видим направо ме кара да побеснявам. :-s ](*,) На всичкото отгоре станах с червени подути очи заради това,че съм недоспала,не съм яла и ме боли корема,защото точно днеска ми .. е деня.Ужас . :o Май май ще седя цял концерт седнала заради това. 8-[ Пфф дано по-бързо да ми донесът за ядене,че и от глад ще си умра .. абе изобщо страхотно начало . (:
PurpleDream
08-14-2009, 12:10
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Уж гледам да го карам безлично за всичко ... ама нещо пак почнах да се замислям за всяко едно нещо и най-вече да ми пука ... което е голяма грешка ... и знам, че няма да завърши добре ... :? :? #-o
DevilWish
08-14-2009, 14:44
Емиии пак бях на шопинг терапия и се върнах с много чантички ,за това съм окей :grin: :-D
NaNa_SladuRana
08-14-2009, 14:51
меланхолията си ме е хванала за спътник :cry:
Ballbreaker
08-14-2009, 15:01
хах, и мен. + тая вечер пропускам втория най-велик концерт в България някога.
Jumbie483
08-14-2009, 15:07
в момента съм ПЕРФЕКТНО..
ще изгърмя от кеф просто :D
Божеее избухвам си на чалга :shock: :lol: :lol: :lol: Слушам си Ивана - Ние сме номер едно (или както там се казва песента) :D и си припомням миналото лято с литър студена Кока-Кола :grin: :D :-) След 30-тина минути пък отивам да се оправям,че после с шматките ще ходим по женски на кръчме за по бира-две-три и цаца 8-) ,а после може да забегнем за Балчик на диско,защото "кака ми" е там и няма с кого да отиде :( :-) Еххх очертава се една интересна вечер :P Само дано да не ми се доспи рано,защото снощи не съм спала ... Легнах си в 5 и нещо ... Станах в 8 и нещо и така :) Абеее к'вот стане ;)
gobabygo
08-14-2009, 18:51
добре съм 8)
DevilWish
08-14-2009, 18:59
Фантазирам си няк'ви неща . . ;)))
исках да отида на концерта на слави, но приятелите ми са на работа тази вечер...
а тези, които не са на работа ще ходят на spirit of burgas...
имам безплатен пропуск за 3 дни, но днес нещо не ми се ходи...
утре ще отида :)
TheMaggie
08-14-2009, 19:13
'това е грешка, за тази грешка съм дошла..' :oops:
flowerlina
08-14-2009, 19:18
Тъпоооооооооооооо, липсва ми ужасно много :(
lipsvashh_mi
08-14-2009, 20:24
Смея се тука с едни приятели и си обсъждаме разни глупости :D
дадох на бати една задачка малка и да видим какъв ще е резултата-ако може да е по-гаден така ,ще съм му супер задължена :-)
иначе точно това си говорихме с братчето ми тая вечер-колко хубавоче продължихме да поддържаме връзка и колко е яко да имаш човек,с който да ти е готинко да излизаш и да се разбирате...
отделно чух бфф ката дет още виси на село и скоро ще я издърпам на сила ,че ми липсва ужасно много :?
утре имам среща с 2 приятелки от бившия клас дето 2 години не съм ги виждала и много се радвам :) очертава се готин ден
Зори,сори че още не съм писала по скайп ама съм заета малко повече напоследък..някой от тея дни ще да е и ще се чуем :) :)
Ballbreaker
08-14-2009, 21:01
Оф, отдавна не ме беше хващало от бира.
Концерта го пропуснахме, ОК. Излязох с един познат, който ми е на път да се превърне в приятел, да отпразнуваме тъжния повод. Само дето нищо не съм ял цял ден и ми е замаяно сега. Мно-о-ого замаяно. Пиша със затворени очи чак.
anonimchetou
08-14-2009, 21:07
ми добре се чуствам горе долу.. мисля си за бялото барче на което бяхме до сега с приятеля ми ... мм как си бяхме легнали .. иии музичка.. и морето срещу нас.. мм.. аа да.. и мисля си че утре сме на палатка...ии май трябва да си лягам че неска бях през някви планини храсти.. бляя.. и така ..мда..
Priceless
08-14-2009, 21:21
:grin: :grin: :grin: Яко ми е 8-) Обичам го !
А да .. и ми се спи мъничко ... :-o Ама ше издържа още малко .. надявам се 8-)
lipsvashh_mi,не се притеснявай :-) И аз нямам много време за скайп ;)
По темата:ВЛЮБЕНА СЪМ!!!Днес реших,че е време да си преглътна ината и му драснах един СМС за да му се извиня ... Знам,че с СМС-и е тъпо,но така се случи :) Диването се направи на важен и не ми се обади,обаче усещам едно сладко чувство в мен и знам,че в момента си мисли за мен :-) Предполагам,че утре по време на почивката ще ми звънне и ще си го "нацелувам" по телефона ... Еххх още само 2 дена и половина и ще съм с него!!!Дори обмислям варианта да остана в тях през цялото време,а не само 2 дена,нооо ще видим :-)
ОБИЧАМ ГО,ОБИЧАМ ГО,ОБИЧАМ ГООО И ТОВА СИ Е :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-)
Ballbreaker
08-14-2009, 21:34
Късметлии.
А за мен не ми се говори, срам ме е.
SiNiStEr
08-14-2009, 21:34
чудя се дали сбърках,като излязох с него.....
bloody_tower
08-14-2009, 21:44
Да си го излея ли? Чувствам се хипер, мега скапано! На една шибана работа съм при едни шибаняци, които не знаят как се работи тази работа. Няма да кажа какво е и къде. Амаааа то селяни братче само викат и се троскат и ме държат длъжна, че не мога да напусна ако не им намеря човек на тва място... Могат да ме задържат ли? Бахти народа... Не знаят кво е принтер.... А за пц да не говорим... Цяла година седи в селото и в двора и лятото тръгнало да работи... Ах... Крепи ме единствената мисъл, че ми остават 15 дена от шибата работа...
Assshley
08-14-2009, 22:01
Беешеее СУПЕРРРРРРРР ЯКОООООООО (: :grin: Евала на Слави Трифонов за шоуто .. просто нямаше такъв як концерт. :grin: Много се накефих и,че се видяхме .. беше яка вечер. Трябваше да отида и на диско ама .. на . :) Гладна съм като вълккк .. изядох всичко в къщи. :D И изобщо не ми се спи .. даже може да го дочакам да се върне от диско и без това с тая музика тука няма да мога да заспя. :P Кофти ми стана само,че заминаха така ама айде .. дано и той да не е сърдит пак за нещо,че се гърмя .. шото не ми отг на смс-а . ;х Както и да е .. Яка вечер беше.
Чудя се...за много неща се чудя ли чудя...кво ми стаа дали от това че за 5 дена ми се събират 20 часа спано...
Малко ми е притеснено за утре. За пръв път ще ми е... :(
Евала на Слави Трифонов за шоуто .. просто нямаше такъв як концерт. :grin:
оооо ти си от бс 8)
и на мен ми се ходеше на слави, но ... :(
Priceless
08-14-2009, 22:12
](*,) ](*,) ](*,)
Неее знаммм ! Сериозно .. не знам! Баахти и филмарските истории честно! :-x :-x :-x :-x Ейй толкова нервна не знам от кога не съм била :? :? :?
zxcvbnmasdfghjkl
08-14-2009, 22:13
оооо ти си от бс 8)
:grin: жесток концерт беше
не ме дразни 8)
ще гледам да отида в пловдив на концерта :grin:
YourPoison
08-14-2009, 22:30
еми средно .. боли ме глава и не съм много на кеф ..
](*,) ](*,) ](*,)
Неее знаммм ! Сериозно .. не знам! Баахти и филмарските истории честно! :-x :-x :-x :-x Ейй толкова нервна не знам от кога не съм била :? :? :?
Няма да се нервиш моя сладка пухкава буФто ... :oops: :-) :-) :-) Обичам си те! :smt007
По темата: Мии май бивам .. с приятна компания ме очаква една забавна нощ ... :oops: :lol: :lol:
Priceless
08-14-2009, 22:35
^^ Ти пък си баничка .. ай тихо ! 8-) :-) :-)
По темата: Чудя се какво да счупя, че да ми мине малко яда .. ама там е проблема, че няма какво .. Гоооосподи, само как искам да изчезна :x
Откровено разочарован но поне нещата се изясниха \:D/
kindergarden
08-15-2009, 07:57
оооо ти си от бс 8)
:grin: жесток концерт бешеи аз ходих,когато беше в Плевен 8-) определено си го бива човека :D
eveto_xx
08-15-2009, 08:03
Аааа.... вчера правих секс... Ама такъв, че сега като се сетя, настръхвам.Иначе ми е малко скапано настроението, станах много рано (7.30) и скучая... За първи път от много време. Просто не е истина колко ми е скучно. Нищо не ми се прави. Не ми се чете, не ми се виси пред РСто, не ми се правят дивотии с пратовчедката, не ми се излиза с приятеля ми, не ми се ходи никъде. Решават ми се задачи, но в нета не намирам нищо интересно, забравих си сборниците. Мамка му.
Ballbreaker
08-15-2009, 08:54
Малко ми е притеснено за утре. За пръв път ще ми е... :(
оу, принцесо... :D
xXmagisXx
08-15-2009, 09:04
Изморенаа... досега съм тичала на един стадион :D :grin:
GossipGirl89
08-15-2009, 09:15
Еми все така ми е зли и съм отпаднала :(
Скарах се и с най-добрата ми приятелка... изобщо кофти ми е ;/
Jumbie483
08-15-2009, 09:53
Днес съм без определено чувство :D
Щастливо ми е за едно, иде ми да ревна за друго.. Нервя се на трето, а на четвърто се смея.. :?